Big brother - skräcktema

HAHAHAHAHA! ni fattar inte hur mycket jag har suttit & skrattat här i min ensamhet. detta var lätt de bästa avsnittet hittils. Så uppskrämda alla blev. jag hade ju dött kan jag säga redan nu. sänkte volymen emellanåt för att jag själv också vart rädd faktiskt hahahaha.. the grudge och grejer, vem hade inte blivit rädd?
men roligt var det. HAHA. alla pissade på sig.


"inte ens en hoe beter sig som hon gör"

Efter allt jag gjort för dig, fick jag skiten tillbaka? innan tyckte jag du var en söt tjej, en topp kunde sitta jätte bra på dig. men nu är ditt ansikte en mardröm, dina kläder klär dig inte ens, allt är så äckligt och fult på dig. Nu ser jag bara en känslokall, hjärtlös, smutsig tjej. inte den jag brukade hänga med! jag skäms ÅT dig. att du inte har skam i kroppen alltså.. det är otroligt. Att kunna påstå att man mår toppenbra efter en sån här sak. du är otrolig. Att ens kunna göra en sån sak ifrån första början. haha det finns inte ord för dig.
ditt kräk.

du har skämt ut dig själv & du har skämt ut mig. du har trampat på både mig & min familj. minns du inte allt de gjort för dig? de har behandlat dig som sin egen dotter. men som sagt, tiden bevisar det mesta, eller ja ALLT & jag är glad över att jag fick reda på vilken liten smutsig råtta du var. du förtjänar inte ens skiten under mina skor, och det kommer ifrån hjärtat! under dessa åren har man hört både det ena & det andra om dig. jag har alltid stått på din sida. men titta så fel man kan ha. förskräckligt. nu skiter jag i allt jag hör om dig, för det mesta är ju sanning, eller hur? ;)

shkäänk. jävla äckel!


ush, jag var tvungen att få skriva av mig lite. kan inte rå för att vissa folk beter sig som djur, som småkryp. äckliga jävlar. sitter i alla fall här & dricker kaffe, inväntar big brother. vi hörs säkert senare, i ett natt inlägg :)

MMMMMMMMMH Marabou

nu har jag fått sova lite haha, känner mig som en gamling som måste ta min vardagliga vila så att jag inte dör. men det känns faktiskt så, hellre vilar jag och känner mig normal i hvuudet än att det känns som att ingen vill komma in i huvudet, var seg & ha ont i huvudet. mamma köpte i alla fall med sig en chokladkaka hem och jag kan ju säga att den satt superfint. GUD vad gott det är med choklad. tror jag ska ha mens snart.. shit.. can't get enough.. HAHA.

jaja  nu ska jag väl inte göra mycket mer ikväll haha kul liv. vi syns & hörs!

powernap

Jag har inte gått och vilat ännu. Syrran & tugay kom hit en sväng och umgicks med mig. de drog precis så nu tänkte jag ta och blunda i nån timme eller två mohaha. blir väl en lugn hemmakväll today, har ingen lust att hitta på något speciellt. hoppas bara inte jag sover fram till 10, för då börjar big brother. får helt enkelt köra på alarm!

vi hörs om några timmar igen.


TORSDAG

Ny dag & nya tag. sorry för den usla uppdateringen men jag hade faktiskt varken tid eller lust igår.

syrran kom i alla fall hit och tog en kaffe & jag fick min efterlängtade kebab (sanna smsade mig faktiskt och var ledsen och ville också ha istanbul kebab HAHA). vi satt i köket och snackade skit, målade naglarna & sen kom Levent & hans pappa och hämtade oss och så åkte vi till hagebycentrum & handla lite och sen vidare hem till levent.

var där fram till halv 8 & sen tog jag spånkan till viccy & sov där. haha viccy hade värsta dampet när jag kom dit, vi skrattade åt allt möjligt. kollade på efterlyst & big brother gjorde vi också.  och sen någon film senare på natten. efter det slocknade vi, eller hon somnade innan mig jävla unge.

idag vaknade vi runt halv 9 men snozade fram till 8.50 & sen hoppade vi upp snabbare än blixten för att hinna med halv 10 vagnen mot skolan. i skolan  pluggade vi på som bara den & fick massor beröm HÄHÄ troooor ni fan.. Hahahahaha

och nu, ja nu sitter jag här. fast innan jag satt här var jag & viccan på stan en snabbis. nu ska jag vandra ut i köket & göra mig en toast & dricka en kopp kaffe. efter det ska jag nog vila någon timme för att orka med övriga dagen. puss och kram skumbanan.

kebab!!!!

pratade precis med syrran i tele & hon kommer strax hit med kebab till mig. istanbul kebab in my heart HAHA. sannis jag vet att du dreglar när du läser detta mohahaha. sen får vi se om jag åker och sover hos viccan, vi prata lite om det. hähä nu skrev Suzan. måste sätta på kaffe åt kärringen. PUSS


tråkigt

Vad i hela friden ska man hitta på today? roses telefon är  avstängd. väldigt skumt, hennes telefon är alltid ALLTID på. syrran hade redan dragit ner till stan så där rök den chansen. vad i helvete ska jag göra idag? inga ideér alls. tråkigt liv jarå.

pratar i alla fall med sannis på facebook och hon får mig på toppenhumör. stackarn tvättar idag, hon gick ner och satte på en tvätt, sen gick hon ner igen när den var klar men då ser hon att hon inte ens satt på maskinen HAHA så jobbigt asså. ii feeel uu sanna..

nae, nu ska jag försöka lista ut vart jag och den här dagen ska ta vägen. hör av mig senare

onsdag

God morgon!
det blev inget möte imorse, det var inställt så jag fick sova ut, skönt.
men jag vaknade inte upp lika skönt. fillifjonken ringde inatt och jag låg och sov, vaknade nån timme senare efter han ringt och skicka iväg ett  sms. och nu när jag vaknade skickade jag ett till.  såg dock att jag inte hade fått  leverans på någon av smsen.  det blir inte bättre av att min syster säger ett & annat i telefonen till mig haha. ae gud. orolig jarå.


nu ska jag vakna till liv, ta mig en kopp kaffe, fixa mig & röra mig mot stan med syrran TROR JAG. puss.

O HERRE MIN GUD!

var precis inne på en tjejs blogg och läste om att hon hade sett i aftonbladet att en tjej hade en boaorm i sin toalett.. ormen kom ifrån avloppet. jag tänker ofta på att det ska slinka upp en orm när jag är på toa och efter att jag sett detta kommer jag ALLTID noja över det. fyfan vad läskigt.. var tvungen att söka på google efter liknande och hitta några stycken. eeak asså.
UUUUUUUUUUUUUSH !
(klicka på bilderna för att komma till sidan)

 

 

 

 

 


feeeelin fresh !

nu är jag back on track efter en lång dush. rakade mina buskiga ben & badade i babyolja så nu är jag len som en babystjärt :) sitter här i min handduk. ska alldeles strax dra på mig pyjamas & lägga mig i sängen. om en timme börjar big brother och jag tror det är ett HETT avsnitt today. bara känner det. HAHA (så är det säkert fett dåligt) .. "jag tror det är ett gett avsnitt today, så är det inte det ;p;pppp;Pp" HAHAHAH

vi hörs imorgon igen mina stjärnor. natti natti !

im out

Idag har jag inte gjort ett skit. inte ett skit. bara ruttnat. ush. rose blev jätte sur på mig för att jag inte orkade springa ner till stan för en fika med henne, men jag är så seg. orkar ingenting. har inte ens dushat ännu fast att jag tänkte göra det för FLERA timmar sen.  så det ska jag ta tag i nu, hoppa in i dushen alltså INTE fika haha ush för att gå ut idag. innedag jarå!

sen ska jag bädda ner mig i sängen framför tvn. imorgon ska jag iväg tidigt med mamsen, så kvällen får inte sluta för sent. kanske hör av mig innan läggdags, sånt som märks. puss på er.

bjuder på en gammal bild på mig och pärlan


movie time.

sveriges väder är katastrof! en dag regnar det, andra dagen svettas man, tredje dagen snöar det & fjärde dagen är det sol igen. jag behöver sommar. och denna sommaren ska bli den bästa någonsin. ska ha så jävla kul. längtar... :)

nu ska jag bädda ner mig i sängen och se om det finns någon bra film att kolla på. har inte lust med något annat hähä. PUSS

du fick mig att glömma & må bra igen :)


God morgon tisdag !

vill börja dagen med en mycket fin kommentar!

Ida: Måste bara säga att jag har läst din blogg några gånger nu, och jag diggar den starkt! Oavsett vad någon skriver till dig så står du upp för dig själv, och du ser även dina egna fel!, vilket kan vara jätte svårt att göra.. Kan bara säga att jag tror att du är en förebild för många, och fortsätt som du gör, klockrent! Det är nog många som har skrivit såna grejer till dig, men de gör inget med extra credit, KRAM!

Svar: hej fina du! vill börja med att säga tack för att du läser & tycker om min blogg! jag blir lika rörd & glad varje gång jag får en sån här kommentar. man ska alltid vara sig själv & stå upp för sig själv. man ska säga vad man tycker och tänker även om det inte alltid är rätt - för på vägen lär man sig av sina misstag i vilket fall. tack för dina ord, dem betyder otroligt mycket för mig :) kör ditt eget race så kommer du långt! hade bäst!


MorsningKorsning! Kommentaren ovan gjorde min morgon, den var fin & en väldigt söt tjej som skrivit den dessutom. Vad har ni för er? går i skolan? själv är man ledig som vanligt på tisdagar. jag somnade inte efter big brother igår, låg och vred & vände på mig ett bra tag & bläddrade mellan kanalerna på tvn. men vid 1 tror jag, då däckade jag stenhårt och vaknade upp vid halv 11 till ett fint "♥" som fillifjonken skickat via sms. haha såna småsaker gör mig SÅ glad. jag uppskattar varenda liten sak alltså!

jag sitter här med min kaffekopp & kikar runt på facebook lite, ska ta och läsa mina vardagliga bloggar strax också. haha fan så sjukt det är egentligen.. man följer andras liv DAGLIGEN. och det är inte en, två eller tre utan FLER. haha underhållande är det i alla fall. lite pinsamt, men ibland väldigt inspirerande! älskar Kenza!

haha shit vad mycket babbel. vi hörs vi hörs!!!!

underbar

Allt händer av en anledning och jag är hur glad som helst. Fillifjonk :)

nu säger jag god natt !

nae nu orkar jag inte sitta framför den här ruttna burken mer! ska ta mig ett varmt långt bad och lägga mig i min stora sköna säng med min kissemisse Trazan haha. Det blir mys framför tvn hela kvällen och efter big brother är jag störtsäker på att ögonen slocknar.. om inte tidigare vilket jag inte hoppas på, för jag vill verkligen kolla på bb idag. på tal om bb, roza åkte igår. snacka om att jag blev glad. psykbrud :) jaja vi hörs imorgon igen puss och kram syns på stan. nattinatti !


Efter regn kommer solsken.

Och precis så som rubriken lyder ÄR det. allt ont och smärtsamt jag varit med om är förflutet. Alla jobbiga månader jag fick stå ut med är borta! jag fick kämpa mig genom varje dag. hade långa sömnlösa nätter, flera liter tårar på mina kinder. allt kändes piss, jag kände mig så ensam och hjälplös. jag har blivit en så starkare person. Dem som gjort mig illa, har gjort mig starkare. Jag har kämpat igenom massor under det senaste året och endå har jag FÖRSÖKT ha ett leénde på mina läppar och tänka positivt "allt kommer bli bra.

och se vad som hände? att slåss för sin lycka och kämpa för det man vill uppnå ger resultat. nu mår jag bra, äntligen har jag fått solsken i mitt liv! skolan känns grym, mina fina vänner finns där för mig, brorsan kommer ut om 25 dagar, allt flyter på så bra. nu kan jag skratta ifrån hjärtat igen och det känns så grymt härligt.

Ni förstår inte. efter så många månader av smärta.. och så bara vände allt till fördelar. man måste nå botten för att kunna ta sig upp och snart är jag på toppen! jag är på god väg. redan nu kan jag skrika av lycka men jag ska vänta tills jag står på de högsta berget (när allt är färdigt & klart) och skrika för kung och fosterland HAHA !


mötet avklarat

Hej på er!
jag kom precis innanför dörren. magen skriker. jag väntar på att mami ska laga mat hähä.
hade ju möte vid halv 4 och var redan klar innan klockan hade slagit 16.00, det gick hur bra som helst verkligen. bättre än väntat !!!! katti var jätte glad för min skull haha. tack så mycket pinglan!

vi tog en sväng på stan efter mötet & jag fick med mig ett jätte sött rosa nagellack hem. testade en gullig klänning på H&M också. och dum som jag är glömde jag min loka falska där, när jag var törstig kom jag på att den var borta så vi gick tillbaka och hämta den hahahah.

nae nu ska jag ta på mig lite bekvämare kläder (mjukis) och invänta maten. tack för allt idag katti!
vi hörs lite senare. puss på er

Möte

Hej på er alla glada, och sura.. haha.
Jag sov ju hos viccy inatt och imorse hoppade jag upp snabbare än blixten när jag kom på att jag inte hört något alarm ringa.. det blv en liten försening men det är sånt som händer.

viccy förstod inte vad hon sysslade med i matten och självklart ska det gå ut över mig. hon var sur och retades. hahaha jävla kärring... efter skolan drog jag hem och däcka i några timmar och här är jag nu. ska strax klä på mig och sen springa ner till stan för ett möte. tack katti!



idiot

Sitter i skolan med viccy o hon är på djävulsk humör.. Börjar bli irriterad hahahaha fittunge. Gör allt för att irritera

BB

nu börjar big brother. hoppas roza åker !!! hörs imorgon puss puss :)

i klocket

Sitter hemma hos viccy. Hon hoppade precis in i en dush. Linda och John kom och hämtade oss o så åkte vi och handla pizza. Jag o klittan dela på en pizza med bearneise sås (stavning?) och den var faktiskt riktigt god. New favorite?! Hähä. Ikväll är det Big brother som gäller och jag hoppas den där jävla skrikiga jobbiga tjatiga roza åker ut med huvudet före. Är så trött på henne.. Jaja det var allt.jag hade på hjärtat. Hade bäst så hörs vi snart igen. :)

Dush sen klocket !

nu ska jag hoppa in i en snabbdush & sen kommer viccys kära syster och hämtar upp oss. sover hos dom inatt. det var ett bra tag sen. viccy älskar dig min klitta. HAHAHAHA. vi hörs kanske därifrån senare. blir nog att ta en cigg med världens bästa gabi när man endå är i klocket. PUSS !

jag älskar dig trollmor


SÖNDAG

Igår runt 9 tiden hämtade klyft och rose upp oss så åkte vi hem till klyft, rose fixa sig. sen rörde vi oss alla mot suzan & levent. drack turkish raki hahahaha det var ju inte att leka med asså. gabi sa selma du kommer inte känna något nu men snart slår det till och det var precis vad det gjorde. fåglarna i mitt huvud försvann aldrig HAHA. vi spelade något ölspel också "pyramiden" fett kul HAHA.

vid halv 5 följde dom oss hem och vi däckade nästan på direkten. idag vaknade vi vid halv 2 typ. har ni ställt om klockorna förresten? aja, tack för en trevlig kväll gott folk. den slutade bättre än väntat.



God natt älskade ni !

kvällen var och slutade bättre än jag trodde. nu ska jag lägga mig brevid min söta viccy och sova gott. vi hörs imorgon, sängen kallar!


du är bäst ! ♥

hemmafruar

Viccy klippte mig förut, topparna och sen lite kortare i fram :) nu håller vi på och lagar mat och innan det diskade vi och greja i köket. Riktiga hemmafruar haha fast nae båda ska jobba i framtiden hahah. ikväll har jag ingen aning om vad som händer men jag har en känsla av att vi kommer ha kul. Hör av mig senare mwaah

lördag

Morsning korsning sovit gott? Jag har sovit prima brevid min prinsessa viccy! Vaknade runt tio av att fillifjonken smsade men somnade om igen och gick upp vid halv 12. Nu sitter vi i köket och dricker kaffe och snackar skit :) viccy bläddrar i skvallertidningar som en gammal kärring hahah. Jaja sedd uuu

God natt !

det blev ingen fest ikväll för att en viss fillifjonk var tvungen att göra annat. men imorgon ska jag kidnappa honom :)

viccy ligger i sängen med en cigg i handen och bara babblar på hahahaha hon är helt trött. jag med för den delen. hon ba" SKRIVER DU OM MIG" HAHA sjuk asså. dör av skratt gör hon. nae nu ska vi bädda ner oss i sängen och snacka skit. har endå haft en skön kväll med min fina trollmor. puss och god natt ! aee hon slutar inte skratta.....


<3


VA GÖR VI? NU KÖR VI!

pratade lite med viccy i telefon nyss, avslutade precis samtalet. ikväll ska jag och hon ut på äventyr med rose & lite andra. jag ser verkligen fram emot det! denispenis har inte hört av sig om att dricka idag haha LÖGNARE! nu ska jag iaf ta och fräsha till mitt gråa ansikte lite, för kläderna är redan på. vet inte om jag ska köra på converse eller klackar ikväll. kul ska jag ha i alla fall. hade bäst så hörs vi imorgon :)

bjuder på en bild jag hitta i en av alla tusen mappar jag har !


en liten update

Jag vände upp och ner på hela min telefon & alla nummer är nu försvunna, så ni som känner mig och har mitt mobilnr: Skicka ett sms med ditt namn på så att jag kan spara ditt nr!! jag sket i telefonen för jag kunde fortfarande inte skicka sms till fjonken men nu funkar det ÄNTLIGEN. och tro inte att jag var duktig och mekade ihop någonting, det funkade av sig själv till slut -.- haha.

jag kom iaf precis ut ur dushen och innan det käkade jag. kvällen lutar åt fest men jag har ingen aning yeet. ni vet min fina vän rosiiita-krooollfi**a är så otroligt seg, hon ska göra tusen saker på en dag. vi får helt enkelt se vad som händer ikväll. nu ska jag i alla fall bara chillaa baase. PUSS !

återställer min tegelsten

sitter ähr och återställer min telefon för jag kan inte messa till en viss fillifjonk, han kan dock messa mig. cp telefon. och alla andra kan jag också skicka sms till. jallafall jag ska väl strax hoppa in i dushen för det har jag inte gjort än. fastnade framför facebook och pratade med kim. har gjort det i över en timme nu hahaha. tänkte svara lite på en kommentar bara: denise jag menade inget illa tycker bara det är surt eftersom att han är min systers kille och det är fler som har missuppfattat det. men nu skrev jag klart och tydligt :)


spådd med kort

Häromdagen spådde roses mamma mig med kort. hon har gjort det förr också, och även då har allt stämt in, saker och ting har inträffat efter att hon spått mig och allt sånt där (behöver inte gå in på vad). yallafall hon spådde mig häromdagen och ALLT hon sa stämde.

jag kan väl berätta lite smått. hon sa att jag har varit ledsen vilket ni också läst på bloggen, hon sa att jag siktar högre nu och skiter i det förflutna vilket är sant, hon sa att det finns en tjej som gjort mig illa vilket är sant, och sen lite grejor som jag inte vill ta upp här. sen sa hon att det finns en kille i mitt liv, i mitt framtida liv som jag tänker mycket på och ALLT stämmer. detta var ju förstårs inte det enda hon sa men jag vill inte ta upp allt !

jag älskar rosis mamma hon är bäst !


FREDAG

denise: äre du och levent? ;)

svar: alltså vet är det inte folk fattar HAHA. Levent är tillsammans med min storesyster. Levent ♥ Suzan. hur kan ni missuppfatta en sådan sak? pratade med mitt ex för ett tag sen och han ställde samma fråga. hallå. levent är som min bror. han är tillsammans med min syster haha. har alla förstått det nu?

YALLAFALL: gårdagen bestod av lite dricka, musik, pizza & sällskapsspel. jag och rose hade ju lätt vunnit om inte klyftan hade börjat tjuta "ni fuskar, ni fuskar" haha han ville inte va med längre. tråkmåns. sen blev det big brother och lite chill sådär bara. denis följde mig hem igår också TACK BÄSTA ! så tog han taxi utanför mig. när jag kom hem tog jag av mig sminket snabbt som fan och hoppade i säng. så skönt ! det är ju härligt att man aldrig blir bakis.

vaknade mellan 10-12 idag fram och tillbaka. men nu är jag uppe och har ätit frukost. ska väl strax ta mig en dush :) de som undrar va mina föräldrar jobbar med: de jobbar inte. de är förtidspensionerade (stavning?)

yeestuuurdaaayyy


partiiiie

Tjeeenare! Sitter i levents soffa nydushad, suzaan städar snabbare än blixten, musiken är maxad och snart kommer rose, levent och klyft, en cider är knäckt! Ikväll kör vi. :) får se vilka som klampar in hhä. Hörs imorgon fler

TORSDAG

Hej på er mina kära syskon! Allt bra med er? här är allt lugnt, solen skiner vilket gör att humöret stiger upp en nivå, det blåser dock en hel del och det är inte skönt alls.. körde två timmar matte idag och det gick hur bra som helst. vi har en så grym mattelärare & vi har alltid kul på lektionerna. det gör att man vill gå dit även att man inte är kung i matte. våran mattelärare bosse är bäst helt enkelt haha. idag pratade vi om ormar, något som är långt bort ifrån matte. han berättade att han hade käkat orm i kina.. fett snuskigt ju haha. den sista kvarten skrattade vi bort, tappa koncentrationen helt men det var lugnt för bosse hähä. drog och käka och sen invänta att klockan skulle ticka halv 1, följde med viccy på ett möte som gick bra och nu är jag som sagt home again. ska strax ta mig en dush och sen vänta på att syrran ska ringa så att jag kan möta upp henne på stan & sen ska vi röra oss hem till henne.

ikväll blir det chilldricka & kanske någon film med lite folk. härligt kombination va? kan ju säga redan nu att jag tror att ingen kommer vara sugen på film senare hahahaha. nae om man skulle sätta punkt här och hoppa in i dushen. yees låter utmärkt. hörs! :D

Rose jag och klyft !

Efter maten hos levent kom denis, rose & klyft. vi satt bara och snackade skit haha. senare drog denis på träning, och jag, rose och klyft tog en cigg med fabbis. vi hade tänkt att åka till löfstadslott men sen pallade inte klyft så de skjutsade hem mig, så nu är jag hemma igen. mamma " SELMA VAR HAR DU VARIT DET ÄR SKOLA IMORGON " .. så jag ska strax lägga mig och kolla på reprisen av BB. hörs imorgon efter skolan/solningen.

pics från fikan tidigare idag






hos levent nu

Hej sweeties! Skriver ifrån mobilen. Sitter hemma i levents soffa. Vi tog en runda på stan och sen fikaade vi. Fick samtal av dani när vi satt och fika, riktigt härligt att få höra den jävelns röst :) han hälsar till er alla!! Nu ska vi ta det lugnt ett tag sen ska vi laga tacopaj. Denis gick hem en sväng, han skulle köra lite och sen träna, sen kommer han nog hit. Rose och klyft kommer oxå. Hörs sen :)

ONSDAG.

God morgon mina vänner! Har ni sovit gott? de flesta är väl i skolan just nu men som ni vet går jag bara i skolan måndag & torsdag så jag är ledig idag. vaknade kl 10.10 hähä. somnade jätte skönt igår.. var skit trött :)


jag kom precis ut ifrån dushen, mamma hade deniz i telefon när jag stod och dusha men han var kvar i luren när jag var färdig så jag hann att byta några ord med honom. nu är det MINDRE än en månad kvar tills vi ses igen och fy fan vad härligt det ska bli att få umgås med honom igen. vi kommer ha en fett skön sommar, ALLIHOPA :)

jag ska vänta på att min hår torkar lite sen ska jag fixa mig och röra mig mot stan med syrran, levent & denis. sen får vi se vad dagen har att erbjuda. hörs senare, PUSS !

En kväll hos L & S MED D HAHAHA LSD.

mötte upp denis och promenerade till syrran & levent. där blev det en hel del snack om tupac, denis är ett stort fan av honom som alla i norrköping vet HAHA. 2pac två. sen kollade vi på någon film och vid tio slog vi på tv11 och kollade en stund på big brother. sen började vi promenera hemåt, bästa denis följde mig till porten & i väntan på att hans vagn skulle komma (som gick nu vid 23.15 från söder tull)  så berättade han historier om Gud haha. fett härligt! nu smsar han och säger att vagnen inte har kommit än, stackars det är den sista.. hoppas den inte har åkt ifrån honom.

jag ska strax tvätta av mig sminket och lägga mig. imorgon blir det en sväng på stan med syrran, levent & denis :)
NATTI NATTI!
update: HAHA fittan var redan på vagnen han ville bara se hur jag skulle reagera. jag kämpar med mitt liv "den kan inte ha åkt än denis, kom hit annars och hämta pengar till taxi!!"






Möta upp denis -> L & S

nu ska jag möta upp denis igen och vi ska faktiskt röra oss mot L & S utan deras vetskap HAHA. hoppas inte de läser :) SURPRIIISE!!!!!!! mohaha

promenix i vårsolen

FETT SKÖNT VÄDER UTE!!! bestämde träff med syrran & tog en sväng runt strömmen med henne och tugay. haha tugay busade massor med fåglarna och hoppade nästan ner i vattnet, craaazy dog! Denis mötte även upp oss vid himpa, han är världens bästaste kille. älskar att umgås med honom. stackarn blev helt lerig för att jag bussade tugay på honom HAHA.. fick självklart betala för det och skrubba rent hans kläder hos levent hahahahha. vi fortsatte iaf att gå mot folkparken, in mot stan för att köpa cigg och sen vidare till levent på lite fika. efter ett tag tog jag och denis vårat pick och pack och promenerade hemåt. vi gick upp till min hållplats och så väntade jag tills hans vagn kom och nu är jag hemma igen.


















Rastlös

Sitter här och pratar med syrran över fb. vi har planerat en ullareds-resa i slutet på april så jag hoppa det blir av nu. ska bli otroligt skoj! jag har inte gjort så mycket sen jag skrev sist haha. kollat på våra bästa år bara typ. vill ut i det fina vädret med tugge men levent ligger och sover HÖHÖ :(

GOD MORGON TISDAG

God morgon! jag är uppe med tuppen mohahah :)
däckade innan bb igår, SORGLIGT NOG. men ska titta efter om det finns någon repris. Eller kan man kolla gårdagens avsnitt på hemsidan? ska kolla upp det! började med att vakna kl 05.00, somna om till 6, somna om till 7, somna om till 8 & vid 9 gick jag upp. har precis tryckt i mig frukost, satt fint i kistan kan jag lova. hann att kolla en liten snutt på jims värld också HAHA fett rolig är han. nu ska jag nörda här lite och sen ta en dush i think.

GOD NATT

kan inte klockan bara bli tio? vill lägga mig och kolla på bb. lägger jag mig och kollar på tv nu så kommer jag däcka och fucka mitt dygn. ska nog ta en långdush nu så att tiden går och så att min solarium-stank försvinner HAHA. sen är det sängen som gäller. hörs imorgon fina ni. puss och god natt !

kollar på lite bilder ifrån förra året, bjuder på några!
















nastyguurl

vad sysslar ni med? jag gör inget speciellt, sitter och pratar med denis på fb, han är alltid lika sjuk i huvudet asså haha ska supa honom under bordet i helgen kan jag ju lova. ida ville vara med i måndagsintervjun så det fick hon självklart vara. längesen någon var med!

mamma står i köket och lagar mat som jag strax ska käka och sen får vi se vad som händer. har inte dushat ännu efter solningen, man ska ju inte göra det så jag känner mig lagom nasty nu asså haha. ska ta en dush lite senare ikväll och sen bara bädda ner mig framför big brother.

när en dörr stängs öppnas en annan ♥♥♥

Måndagsintervju med Ida

Vad heter du? Ida Bergvall :)

Vart bor du? Landskrona

Hur gammal är du? 18, but soon 19 =)

Civilstånd? single baby

Hur lång är du? 179...

Varför började du blogga? För jag ville ha något ställe att kunna skriva ner tankar o annat skit.


Hur många gånger om dagen ska en bra bloggare uppdatera? Minst 4, så jag är ingen bra =) haha

Vilka bloggare följer du? Din (a) Linas & vickys & Ellens, sen ibland går jag in på andras

Tips för att få en bra blogg med mycket läsare? behöver tips själv. haha

Hur många läsare har du per dag? minst 25 unika iaf, sen beror det på..

Är du beroende av någonting, i så fall vad? choklad !

Skulle du hellre vara rik och ha falska vänner eller vara fattig och ha riktiga vänner? fattig & riktiga vänner

Vad har du för skönhetstips? oh svårt.. i dont know (a)

Bästa film? The town, my name is khan & 22 bullets

Vem är din favorit artist? Bruno mars för tillfället, my man =)

Har du någon favorit låt? i så fall vilken? Greande just nu..

Trivs du med dig själv? om inte vad skulle du vilja ändra på? Ja faktiskt, jag är mig själv, bryr mig inte vad andra tycker, vill kanske ha lite större bröst.

Specialfråga denna veckan: vad skulle du gjort om du fick reda på att killen du dejtar är transsexuell (hon har bytt kön & är istortsätt en kille)? hahaha först hade jag skrattar, om jag tänker på han jag ''dejtar'' nu, sen hade jag blivit lite äcklad, & sen hade jag skrattat igen =)


TRO PÅ DIG SJÄLV. Träna på din självkänsla!

Man klagar över att man inte har en snygg kropp. Man ser alla kändisar som är hur underbara som helst och man önskar mer än gärna att de kunde byta kropp med en. men come on, det ligger mycket bakom alla dessa sexiga foton & videon. Att ha lite extra fett, eller lite för lite fett är normalt. dålig hy, mindre dålig hy. celluliter eller inte. Du är snygg!! Förbättra ditt självförtroende & tro på dig själv: Ingen är perfekt, men alla är unika på sitt eget sätt!








Frågor!

Du har ett ovanligt utseende =) Hur fixar du dina ögonbryn förresten ? Någon speciell teknik ?

SVAR: tack för att du tycker att jag har ett ovanligt utseende. gillar att vara lite annorlunda hähä. ja du, jag kan inte riktigt förklara, har ingen speciell teknik. redan sen jag var liten (7-8 år) frågade folk om jag nopprade ögonbrynen vilket jag självklart inte gjorde, har alltid haft en speciell form & nu på senare år har jag mest "rensat" runt om och format lite lätt bara (där de röda strecken är formar jag) och det tar kanske 3-5 min. behöver inte göra speciellt mycket & ordentligt. haha hoppas det var till någon hjälp. just det, när jag sminkar mig använder jag mig av en ögonbrynspenna, det blir mycket snyggare & man kan istortsätt forma hur man vill :) hade bäst!



hej kan du visa lite mer av ditt hår , typ där bak och så . sen undrar ja vilken färg använder du och vf blir det inte blont? hur ofta brukar du färga


SVAR: hej! :D visst kan jag göra det. men inte idag, har en stor fläta och håret ger inte rättvisa då eftersom att jag har rakt hår & det syns bättre om det är nytvättat.  jag använder schwarzkopf slingor. mitt hår har blandade färger. vissa ställen är fortfarande mörka, andra är blonda, guldiga, oranga, bruna. har inte slingat håret denna månaden för att mitt hår har blivit så slitet efter all blekningsmedel.. jag vill inte ha riktigt blont faktiskt. bara ljusare, ska färga nästa månad & sen kommer solen bleka det i sommar :) har inte fått helt blont eftersom att det är slingor jag användt och för att jag inte har färgat det tillräckligt ofta. puss på dig!

(de här slingorna är inte de blondaste, finns en eller två blondare/starkare)




MÅNDAG

God dag måndag!!
jag sov hur skönt som helst, däckade direkt när huvudet nuddade kudden igårkväll. FETT SKÖNT! gick upp utan problem idag så det var riktigt skönt det med. tog en sväng till skolan & gjorde några mattetal, hade mentorstid & sen rörde jag och vickan oss mot stan, hon bjöd på en solning. tack pinglan ♥

nu sitter jag här hemma och gör inte så mycket, tänkte svara på två kommentarer i nästa inlägg höhö :) see you soon!

Skön söndag!

L & S följde mig hem hihi. har umgåtts med dem hela dagen. vi har kollat på film, gått på promenad med tugay och sen fått besök av psykparet klyft & rose. det blev käk & big brother framåt kvällen och nu är jag som sagt hemma igen!

ska alldeles strax bädda ner mig i sängen för imorgon är det skola som gäller. dags att stiga upp 7:30. inte allt för tidigt faktiskt :) känner mig rätt trött så det ska bli skönt att krypa ner under täcket.
nattinatti sweeties!

här har ni några bilder ifrån idag:











hos levent my turkish brother. mohahaha

hej på er. sitter för tillfället i levents soffa med tuggebugge brevid, har precis gett honom lite mat. vi ska strax ut på en promenix tror jag. syrran kom hem till oss förut så jag följde med tillbaka :) senare kanske rose & klyft kommer de skulle höra av sig. vädret är på topp idag så jag är på väldigt bra humör. fick en kommentar om att jag dricker så mycket. de stod att det kan vara diabetes.. om det fortsätter får jag söka upp en läkare huhu :( hoppas inte det......

hej på er !

nu är klockan strax 11, tror ni inte har slumrade till lite förut? hahaha har i alla fall käkat frulle nu och tänkte ta en dush. mamma städar hela lägenheten så jag tänkte ta tag i dammsugaren efter henne och göra lite rent i mitt rum också. måste ta och prata med R om den där röstningen för jag förstår inte hur man gör. när jag förhandsgranskar bloggen så kommer det upp men sen när jag publicerar så står det med text istället. fett skumt. jaja, vi får höras lite senare :)

Hur ofta läser du min blogg?

God morgon! jag vaknade för sisådär 2 timmar sen så nu har jag sovit ut och har vänt tillbaka mitt dygn. imorgon är det skola så det passar perfekt. Var inne på en barndomsväns blogg och såg en sak som jag tänkte härma henne med för att jag vill veta hur ofta ni läser min blogg :) måste bara ta reda på hur man klistrar in den här för det verkar inte gå :(

Sitter här och dricker juice och tog precis en cigg på det. ska alldeles strax hoppa in i en långdush. fett skönt! TTYL ♥


fest? nae pallar inte. sova - jarå!

min lilla boy skulle höra av sig om fest men jag skiter i det tror jag. ögonen säger stopp. de ville bara blunda även att jag har sovit. jag ska bädda ner mig i sängen och dricka kolsyrat vatten haha, jag är jätte törstig nu för tiden. verkligen jätte törstig. dricker nästan konstant. blir man inte törstig när man har diabetes? eller någon annan sjukdom? tänk om jag har någon sjukdom? .. nej nu får vi bara tänka på att jag är allmänt TÖRSTIG :) och må gud vara med de som är sjuka) natti natti!

hey you !

jag däckade ett tag men är vaken igen. fick reda på världens härligaste sak, som jag definitivt inte kan skriva ut här. men vi får se hur det blir med tiden helt enkelt :) sen har jag fått reda på en lite mindre bra sak och jag hoppas att du tar hand om dig och inser vad du håller på med...

så vad ska man göra ikväll? jag har ingen aning. rose tvättar fortfarande haha gud vilken hemmafru. jag funderar på att ta mig lite käk, tacopaj som finns kvar. jaarå. jag hör av mig lite senare. PUSS

outfit ?

hej..tips på festoutfit? har nollll insperation för tillfället :(

svar: hej på dig! nu orkar jag faktiskt inte ta mig tid att gå in på kläd-hemsidor och visa bilder för jag är så otroligt trött, förlåt haha. men jag tycker om ett nice linne istoppat i ett par midjeshorts (skinnshorts är sexigt) sen är det bara att testa några härliga klackar till det, eller om du har converse det är faktiskt fett snyggt! piffa till det med någon härlig sminkning (gillar skuggat), några ringar & armband. annars kör du bara på en tight klänning med/utan svarta strumpbyxor och några höga klackar på det! tipsar dig om att besöka kenzas.se när du inte har någon inspiration för den tjejen klär sig grymt både till vardag & fest.

KIMPAN & SEMPAN

måste ta och svara på denna älskade kommentaren ifrån min fina vän kimpan:

Selma vill du att jag ska börja gråta också..?! Du är bara för underbar. Och det är bara patetiskt att ta någonting för givet som Ida just gjorde. Visst att fråga, om man inte skulle veta hur det låg till, men det där tycker jag var ett antagande och riktigt fel. Och som du sa, både du och jag vet om att det absolut inte är så emellan oss! Jag är faktiskt hur jävla glad som helst att ha dig vid min sida och speciellt nu under graviditeten, för det är många som inte förstår, men du försöker iallafall och gör allt du kan. Och du om nån skulle jag kunna låta vara gudmor till mitt barn! (Men vet ej än hur jag ska göra med det) Vi är samma emot varandra hela tiden, men som du också skrev att vi tappat kontakten fram och tillbaka men vi får den alltid tillbaka, och det är det som är så skönt. Oavsett om vi inte pratat på månader, så vet jag att jag kan ändå vända mig till dig och du till mig. Och tveka inte en sekund, vi älskar dig precis lika mycket hjärtat. Läste för mamma och hon blev rörd hon med. Du står oss varmt om hjärtat, det lovar jag. Och din mamma lika så för mig. Vet knappt vad jag ska skriva, mer än att jag verkligen håller med om allt du skrev Selma, att allt stämmer. Måste springa och duscha nu förlåt, annars hade jag skrivit en bok till.. Älskar dig Sempis! :*

SVAR: haha vet inte hur jag ska tacka dig för dina fina ord hjärtat! du fick mig också att bli blöt i ögonen. det är tur att vi har och förstår varandra. vi vet vart vi har varann och det är huvudsaken. kommer alltid att finnas här för dig, även om 20 år, det kan du skriva upp ;) hälsa till världens bästa mamma-anneli ♥♥ tusen pussar till er!!!!! KÄRLEK ♥♥♥♥♥♥♥♥

Home sweeeeeet sweet sweeet fuckin hoome :)

Nu är vi hemma igen! sitter här och pumpar den bulgariska låten som jag la ut häromdagen haha, maxat volymen. lever livet, känner mig riktigt glad :D kanske beror det en hel del på vädret? idag lyser solen som aldrig förr haha. vädret är sick i sverige.

vi åkte till hageby runt 9 tiden, storhandlade och kollade lite i andra butiker. jag och mamsen fikade också, blev så hungrig eftersom jag inte ätit.  men nu är vi som sagt hemma, direkt när vi kom hem packade jag in allt och ställde mig och laga mat. tacopaj stod på listan today. FETT GOTT!

pratade lite me rosii i telefon också, blir förmodligen att umgås med henne ikväll. ska se vad syrran & levent har för sig också :)

kände mig inte riktigt nöjd med sminket today så innan vi gick la jag svartkajal under ögonen :)



de berömda hiss-bilderna hahah








ME RIGHT NOW! dags att åka och handla med mamsen, SEN: TACOPAJ mmh!

¨


fråga

anonym: hej en fråga med ditt betyg vad har du godkänd i (:
SVAR: hej! jag har inte riktigt koll på det nu faktiskt. jag är ingen höjdare i skolan men man ska vara stolt över sig själv i vilket fall. jag återkommer när jag tagit reda på det :)

yesterday.

jag sov inte på hela natten, men hoppade in och dusha på morgonen och fixade mig. gick ner till stan i snöstormen med mamsen för hon skulle klippa sig kl 9.00. vid halv 11 mötte vi upp katti, vi skiljdes ifrån mamma och gick iväg på ett möte, det gick väl bra!

efter mötet gick vi runt en sväng på stan, fick med mig lite grajor hem. En söt liten topp, läppglans & strumpbyxor, alltid är det något :) stackars katti hade glömt sina pengar hemma på diskbänken så när hon stod och skulle betala blev det lite fel. jag la självklart ut åt henne så att hon kunde få sin söta sommarklänning & sin mysiga tröja med en bambi på haha. även lite grejor till brorsan fick hon med sig.

sen mötte vi upp hennes kompis och tog en fika, mysigt. efter det mötte vi upp syrran & levent. gick till systemet en sväng. sen skiljdes jag ifrån dom och gick hem. var hungrig & trött. däckade på dirren. ställde alarm och hade ljud på telefonen eftersom att vi skulle dricka lite hos L. men tror ni att jag vaknade? NAE. fan vad sur jag är på mig själv. ville verkligen gå dit. "61 meddelanden, 18 missade samtal" hahaha allihopa hade bombat mig. mina änglar ni är så fina som saknade mig på plats :) hörde att ni hade haft en bra kväll och är glad för er skull i alla fall haha.

Vi kanske kör idag istället. ska försöka övertala syrran och resten moohahahaha. vaknade i alla fall nu vid 01.30. utvilad. 10 timmars sömn är aldrig fel. ska hoppa in i dushen strax för senare vid 8 direkt när det öppnar ska jag och mami iväg och handla.

Jag är glad över att jag har mina älskade syskon Deniz & Suzan. jag är minst lika glad över att jag har Katti & Levent!! Även mina vänner. Hellre har jag få äkta vänner & många horungar. ni vet vilka ni är och ni har en stor plats i mitt hjärta varenda en utav er.

Hmmm..

jag orkar inte skriva ner om gårdagen, tar det senare. tänkte svara på en fråge bara..

Ida: varför umgås du inte med kim nu? och bara när hennes barn ska komma?


SVAR: blir faktiskt lite sur. du får det att låta som att jag utnyttjar kimpan för hennes barn och så vet både jag och hon att det inte är. jag älskar henne & hennes familj och jag kan glatt säga att de älskar mig lika mycket! jag och kimpan umgicks väldigt mycket för länge sen, faktiskt varje dag. sov hos varandra, gick till skolan tillsammans, hängde på fritiden tillsammans osv. vi var nästan som ihopklistrade. hon flyttade till finspång och jag åkte ut dit ett fåtal gånger, vi slutade sakta men säkert att umgås vilket vi båda tycker är synd men vi har haft kontakt över datorn och telefon sen dess. Visst ibland har vi tappat kontakten men vi vet var vi har varandra så det är inget vi mår dåligt över. Egentligen behöver jag inte ens svara på den här kommentaren för både hon och jag vet att vi är ÄKTA mot varandra, men jag vill göra det klart för dig hur det ligger till.

Vi har dessutom bestämt att träffas flera gånger (ÄVEN NÄR HON INTE VAR GRAVID) men det har aldrig blivit av tråkigt nog. Och nu när den lille kommer vill jag självklart vara en del av barnets uppväxt eftersom att jag känt kimpan så länge och hon och hennes familj ligger mig varmt om hjärtat, har alltid gjort och kommer alltid att göra! Vi har alltid stöttat och funnits där för varandra även om vi inte har träffats öga mot öga på senare tid (och även här när bebisen inte var inblandad)

Och en sak till: jag känner andra som fått barn osv, inte fan har jag försökt att umgås med dom mer för det. jag har självklart grattat de & frågat hur de mår och hur de går. Men kimpan är speciell, hon är en barndomsvän som jag alltid tyckt om lika mycket och som faktiskt en gång i tiden var min bästa vän. Därför är den här lilla klimpen så speciell för mig. Ska älska h*n och skydda h*n med mitt liv :) Hon ska veta att jag är hennes hjälpande hand i alla lägen. Min lilla kimpan & min lilla bebbe!

pallar inte

kom precis hem ifrån stan. vart på möte med katti, TACK! ♥ gått runt lite på stan, hitta lite grejor & sen mötte vi upp hennes kompis och tog en fika. mötte syrran & levent och nu är jag hemma. har inte sovit sen igår, måste ta en powernap nu asså. hör av mig senare! dricka tonight.

FREDAG !

God morgon!
jag har inte somnat ännu. kom precis ut ifrån dushen. ska ju iväg med katti vid 11 tiden så jag ska käka frulle strax & klä på mig. efter det drar jag nog ner på stan med mamsen en sväng som ska klippa sig och sen lär klockan bli runt halv 11 och då möter jag upp katti :)

jag är inte så värst trött & med lite make up kommer det inte heller att synas, perfekt! får sova lite när jag kommer hem igen, för ikväll blir det att dricka med syrran, levent & lite folk i guess - det var länge sen! jaja vi hörs väl senare. puss så länge !

SNÖ IGEN ???????

Alltså vad är det med sverige och detta vädret? de varierar lika ofta som jag byter trosor asså. pallar inte! vi har haft skönt väder i flera dar nu. senast igår. solen i ögonen, solen värmde min rygg. hade bara skinnjacka. AH pallar inte. nu är gatorna vita igen.....

sluuuuuuuumrish

god kväll på er!
jag slumrade till i några timmar woopsii.. men det ska nog gå och sova sen. är ju ledig imorgon men jag ska iväg på ett möte med brorsans fruga runt 11 så jag måste gå upp vid 9 skulle jag tro. jag vill inte säga för mycket än men jag hoppas på det bästa! =)

nu ska jag nörda facebook & läsa bloggar haha. puss på er !

INDIAN! hahahahahahahahahaha WUUT IIS MY NAME?


food !

Nu har jag precis proppat i mig mat. Det blev kyckling & ris. stekte lök, morot & vitlök också fett gott. kom inte i närheten av mig today säger jag bara. vitlöksattack ni kommer svimma! HAHA.

jahopp vad ska man hitta på idag då? sitter och pratar med kimpan på facebook. längtar tills hennes lilla plutt tittar ut och får syn på den stora världen.. OCH MIG mohahaha :)

Vackert språk!

Var inne på min brors frus blogg & hittade en skön låt som jag fastnade för.
Min brors fru är bulgar :)


im happy !

Hej sweeties! jag är på strålande humör! :D
åkte till skolan vid 10 och gjorde matteprov, klarade det galant och jag känner mig supernöjd. vädret är på topp & det gör allt så mycket bättre. nu på hemvägen efter att jag gått av vagnen lyssnade jag på musik i båda hörlurarna. madcon - glow & solen lös upp hela vägen, det kändes som att jag snurrade världen med lillfingret. det kändes som att jag ägde allt och alla. blev så glad. tänk vad lite sol & grym musik kan göra.

nu ska jag inte göra så mycket, pratade precis med levent i telefonen. bästa broder bjöd på mc men jag står över today. tack ändå!! ae, ska kolla runt lite på facebook nu hahaha. jag är glaaaaaaaaaaad. puss :) förresten någon frågade om jag kan turkiska och jag kan tyvärr inte prata turkiska så bra, men förstår en del! mest när pappa pratar med mig :)

HAHAHAHAHA galna turkar "facebook facebook"


en liten update innan läggdags - god natt!

linda kom hit en stund, gick ner och öppna porten åt henne och så tog vi en cigg och prata lite, vi kände att vi inte var riktigt klara med vårat skitsnack så vi gick upp till mig istället och pratade vidare. trevligt! hon gick precis och nu tänkte jag kolla runt lite på face & sen lägga mig. har skola imorgon kl: 10.00. sen får vi se vad dagen har att erbjuda hähä. nattinatti fina människor!

liten update.

Nu är klockan strax 9 och då börjar efterlyst. Linda skulle ut på en liten promenix så när hon messar ska jag gå ut och ta en cirrecigg med henne. Sen vid 10 är det big brother. blir en lugn kväll med tanke på att det är skola imorgon. en redbull skulle sitta fint nu. ae fyfan vad jag pratar. PUSS!

Ibrahim tatlises kan skaka hand & prata lite - han lever fortfarande!

Vad gör ni vackra människor? själv sitter jag här med en lätt huvudvärk. har knaprat alla tabletter vi haft hemma, under veckan så nu får jag leva vidare utan värktablett & låta min kropp ta bort huvudvärken, JOBBIGT !

för en stund sen kollade jag och pappa på turkiska nyheter och då sa dem att Ibo kan hälsa (skaka hand) och prata lite. Så han har troligtvis klarat sig :) sen att han inte kommit vara fullt frisk är en annan femma. Men bara han överlever! ♥ BÄSTA IBO!


haha kollar igenom lite foton. jag kan ha så otroligt många olika stilar beroende på humör..

(ibland ser jag ut som mammas flicka, och ibland som djävulens..
ibland har jag fucked up stil och ibland "normal")































R.I.P Nate Dogg


vilken dröm.....

Jag somnade och jag har drömt världens äckligaste dröm.

Var på stan med min mamma, rätt som det är kommer ett häng män i 30-40 års åldern med såna stora pistoler, vet inte vad dom heter. föreställ er att det såg ut som i filmen The town. FETT ÄCKLIGT! de var uteliggare och skulle råna istanbul kebab, de sköt alla människor som var där, även min mamma. hon gick bort på min arm. ni fattar inte vilken obeskrivlig äcklig känsla det var..jag täckte mig med en platslåda med en kudde i. mitt ifrån ingenstans kom jag hem till bettan (vars barn vi brukar vara barnvakt åt), hon bodde tydligen i en lägenhet på ett tag i stan.. när jag kom in i lägenheten hade hon massor barn hemma, typ som ett dagis. hon verkade vara dagmamma. jag förklarade situationen för ungarna och när jag gick ut på balkongen såg jag en av männen sitta där. FICK PANIK.

bettan sa att allt var lugnt och att han ångrar sig, att han är vän med henne. 5 min senare kom han ut och skulle skära upp hennes mage, jag försökte skaka vett i bettan men hon var helt lost. sen vaknade jag av att jag vart rädd huhu :( hhaha sjuk dröm egentligen.

noooooooooo !

Anonym: han ibrahim e död har ja precis fått höra :/

SVAR: är du säker på det? jag har inte hört något. var fick du höra det?! :| :(

Abo Gäb ♥

sitter och pratar med bästa Abo Gäb på facebook. Han gör mig ALLTID lika glad. Det bästa med honom är att man kan prata om allt mellan himmel och jord, berätta sin problem och vara hur deppig som helst - han börjar med att ge en råd & sen gör han en glad. då menar jag verkligen GLAD. det är tur att jag har en så äkta vän som honom. skulle inte byta ut honom mot något ♥

vill säga grattis ännu en gång till körkortet som han tog igår :D min duktiga fina vän!



Uppdaterar mer än någonsin mohahaha !

Jahopp, då har man dushat & känner sig fräsh. kollade på våra bästa år innan, gud vad spännande det är nu. vill ladda ner hela sässongen, har letat men hittar inget vettigt ställe & heller ingen hel ny sässong. någon som kan hjälpa mig med det? skulle lätt ligga inne en hel helg och kolla avsnitt efter avsnitt. har följt den serien så länge jag kan minnas (får tack mamma) ♥

nu kanske jag borde röja undan lite i mitt stökiga rum. sova är inte ett alternativ.. känns onödigt att sova bort hela dagen och så är det skola imorgon, så om jag däckar nu kommer jag inte kunna sova ikväll och då fungerar inte hjärnan imorgon. då jag förhoppningsvis ska göra ett matteprov. min hjärna måste vara fulladdad!! :)



Annonser från BloggPartner

NEXT:


UNGEFÄR 1 MÅNAD KVAR BRORSAN!

22 april! see you soon brother. LOVE YOU.


Helt fixad, men glömt mascaran.

Igår när vi hade kommit fram till Levent gick jag på toa, och där upptäckte jag att jag inte lagt på någon mascara. Haha fattar ni att jag sminkade mig med resten dvs foundation, puder, rough, ögonskugga, eyeliner osv. Förutom mascara? typ DET man sminkar sig för HAHA. hade glömt bort det helt mitt i all stress när viccy ringde mig och sånt. jaja vad ska man göra..

Somnade dessutom med sminket igår VILKET INTE ÄR BRA, men jag hade ju inte tänkt att somna skulle bara vila iväntan på löfstadslott ?!

tog ett foto nyss, sminket är inte såå förstört, lite fläckig här och var bara mohahaha




Vem kastar sten på mitt fönster såhär sent??!

Det har låtit två gånger som att någon kastar sten på min ruta men jag vågar inte kolla :( HAHAHA!

loverboy


jag är redan vaken.

Hej på er och så får jag säga god morgon för min del.
Den där jävla pojkfittan hörde inte av sig igår så det blev inget löfstadslott.. jag somnade vid 11 tiden (efter big brother), och så vaknade jag nu? jag måste ha grova problem eller?! sov ju bara 5-6 timmar dagen innan.. pallar inte med sånt här. riktigt jobbigt ju!

Nu ska jag skriva ett hotsms till pojkfittan och sen gå ut till köket och dricka kaffe.. förresten, har ni hört något mer ifrån Ibrahim Tatlises? det är inte lätt att ta ett skott i huvudet alltså..  men han kan inte försvinna nu :(

En sommaroutfit nu när våren är på G


Så otroligt snyggt!
mitt hjärta dör lite och min mun dreglar lite varje gång jag ser en kille
med denna ENKLA sexiga outfiten. så enkelt, så snyggt, SÅ FRESH!

Tack för ikväll mina gulletussar.

Hej på er söta vänner!
Jag kom precis innanför dörren. Jag, Viccy & Levent spelade "galen panna" fett roligt! jag förlorade dock men det är smällar man får ta när man är med i leken hahaha. Suzan orkade inte vara med för hon hade ont i huvudet och magen stackars.. Viccy fortsatte med spårvagnen hem nu, så här sitter jag helt ensam i mitt rum. Vet ni? Tugay trotsar som fan, han har börjat bli könsmogen så han får för sig att han är störst bäst och vackrast och vill bestämma över alla. Nu gäller det att sätta honom på plats!! Fick ett samtal av mina söta grabbar och de frågade om jag ville följa med till löfstad slott, så jag antar att vi ska åka dit senare ikväll. De kollar på fotbollsmatch nu.. nördar.

Hör av mig senare! :)

väntar på vagnen

pratar med vickan i telefon, hon väntar på spårvagnen så jag ska strax gå ut och hoppa på den hon sitter. vi ska till S & L. blir trevligt. hööööööööööörs när jag är hemma igen. MWAH

HEJSAN!

God dag!
igår hade jag ju besöksrekord, var eller ÄR fortfarande överlycklig. innan klockan hann slå 00.00 hann jag få 1001 besökare. WOHO säger jag bara. Nu när jag loggade in via datorn och kollade statistiken så låg den redan på 148 unika, och så många brukar jag aldrig ha vid denna tiden. :D happyface!

Solen skiner som aldrig förr och det är så skönt att våren är här. när jag gick ut i köket för sisådär 10 min sen såg jag att jag hade fått brev av bästaste dani. ska ta och skriva tillbaka till han snart :) han hälsar till alla han känner!!

nae idag känns det som att man måste göra någonting. viccy tjurar för hon har ont i magen. huhu :( PUSS!

mooorsning!

JAG ÄR VAKEN! Ligger i sängen, solen skiner som aldrig förr och gabi klarade teorin. Han har därmed nu KÖRKORT! Grattis hjärtat. Är överlycklig för din skull ;* :):):):) hörs snart!!!

time 2 sleep

Nu är kl strax halv 9 och jag har bäddat ner mig jämter min katt haha. Ring och väck mig mellan 12-2. Nattinatti :)

I VÄNTAN PÅ VÅRA BÄSTA ÅR KAN JAG SVARA PÅ EN KOMMENTAR!

Johanna: tack för svaret om vad du tycker jag ska göra med mitt hår. Jag tror nog jag går till frisören och fixar håret så det blir så bra som möjligt även om det är skit dyrt hehe. Men jag undrar nu om du kan tipsa om några bra frisörställen där dom är duktiga och inte allt för dyrt att när man ska färga håret. kram

Svar: Inga problem, det är absolut inget att tacka för :) gå du till frisören, det gör du rätt i. Man kanske inte ska exprementera med sånt hemma egentligen, håret förstörs en hel del. Det skär nog lite i hjärtat när du ska betala eftersom att det är så dyrt men det är nog värt att lägga pengarna på det för grymt resultat!

Jag har tyvärr ingen koll på det här med frisörer, vilka som är bra på att färga/klippa.. tyvärr. Senast jag var och klippte mig hos en frisör var jag kanske 6-7 år. hahaha. Har noll koll på den fronten alltså. Hoppas det löser sig och du blir nöjd. PUSS!


Sover inte än!

Klockan är strax 6 och jag är inte trött än. Mamma sa att våra bästa år var spännande igår så jag ska invänta reprisen som börjar om en timme på tv8. Efter det däckar jag antagligen. Har skola på torsdag så jag måste vända tillbaka dygnet nu. Håller knappt reda på dagarna.. Ska tvinga mig upp runt 12 tiden idag, hur trött jag än är. och även se till att göra något. har ju inte mått så bra, så jag har bara suttit inne de senaste dagarna. måste ut och få frisk luft och få skratta lite :)

me n' ma beautiful gurl!


Sweet love

 


Otrogen

hello selma ja har vart tsm med en kille i 4 år och fick reda på nyss att han va otrogen mot mig men de hände för ngr månader sen men fick reda på nyss ja förlät han men har de i mitt huvve hela tiden när kommer man glömma? blis så less på dä

grym blogg föresten !



Hej gumman!
Jag har varit med om precis samma sak och jag vet exakt hur du känner. Man älskar honom så mycket men det enda man ser framför sig är HAN med en annan tjej. Eftersom att jag inte kunde glömma så gjorde jag slut, har dock ångrat mitt val ett antal gånger. Känn efter, vill du vara med honom? är du beredd på att vara med honom på nytt? är du beredd på att aldrig blicka tillbaka och smutskasta honom för det förflutna? om du förlåter honom (som du nu har gjort) får du ALDRIG påminna honom om hans otrohet. Jag vet att det är svårt, jag själv klarade inte av det. Och om du känner att du heller inte klarar av det så ska du lämna honom för det kommer bara såra dig om du stannar kvar, men ser honom med andra i ditt huvud.

Man ska alltid ge en person en andra chans. Alltid! även om alla inte gör det. (jag gjorde inte)
Och jag vet inte hur lång tid det kommer att ta för dig att smälta det han gjort mot dig.. Du kommer antagligen aldrig att glömma det, men gå vidare och leva med att hänt har hänt har jag faktiskt ingen aning om när..

Hoppas du gör ett bra val och att allt går din väg. Ta hand om dig puss!

BESÖKS REKORD PÅ BLOGGEN!

990 besökare. det är fan grymt. HAHA jag dansar. ni är grymma. fan vad glad jag är.
VAR KOMMER ALLA IFRÅN? wooooooooooooohooooooooooooo!



Fräääääääääsh!

kom precis ut ur dushen, tog ett långt skönt bad med massor skum. doftar ljuvligt nu. ska prata lite med viccy om att köpa solkort, måste börja nu så att brännan sitter i tills sommaren :)  borstat tänderna har jag också gjort, så nu är det bara vatten som gäller tills läggdags. vilket säkert inte sker, kommer säkert ta en kopp kaffe om några timmar hahaha..

kollade på big brother innan och innan det nördade jag bara facebook. nae, har inget mer vettigt att skriva. om någon har hört något mer om ibrahim tatlises, KOMMENTERA! need toooo knoow.


Ibo död?

Såg nyss på facebook att en tjej skrivit att Ibo har gått bort. vet inte riktigt om det stämmer eftersom att jag och pappa för inte så länge sen kollade på turkiska nyheterna och de sa att han låg på intensiven, sövt ner honom tills imorgon. men jag vet inte. hoppas verkligen att det inte stämmer. :(

spela hårt, ta chanser, ge allt och ha ingen ånger!

Han lämnade en tv-studio i istanbul, så åkte en beväpnadbil förbi(om jag förstått rätt) och sköt honom. det sägs att han fått en kula rakt igenom huvudet och han behandlas nu på sjukhus. Om han överlever kommer han troligtvis bli handikappad.. (hjärnskadad) det är så sorgligt. Jag hoppas verkligen att han klarar sig. Han är kung. Han är bäst.

Ber för dig Ibo!




nu till något roligare. jag har kommit underfund med att jag inte ska göra bloggpauser så fort jag mår dåligt. Ingen ska få komma i min väg. allt som har hänt, har hänt av en anledning. Gud kanske gav mig ett tecken på att du inte är en bra människa att ha i sin närhet. Trodde aldrig någonsin att jag skulle säga detta om dig, men jag vill aldrig mer veta av dig. jag hatar dig. du äcklar mig.

jallafall, iförrigår drog jag till en vän och umgicks där tills gunneliboock skjutsade hem mig runt 02 tiden. annars har jag bara varit hemma och bråkat med mina tankar. pratat en hel del med Harisee också. en otroligt fin kille. Tjejerna kommer dö för honom när han blir äldre, för han vet hur man behandlar de rätt :)

nu pratar jag lite med vickan på msn, annars händer inte mycket mer. ska ta mig en kaffe nu och sen hoppa in i en dush. vid 10 börjar big brother. haha på tal om big brother: jag var nyss inne och kollade och nu är det sjukhusvecka i bb och de går runt med olika makapärer på kroppen. nicky har gips runt hela huvudet och dropp i fingrarna. HAHA. fett roligt ju. Annie & Patrik har dragit till med en flört. det börjar bli kul att kolla på.


nu till en mindre rolig sak.
Igår var det fyra månader sen du lämnade våran jord. fyra månader sen jag satt i den där bilen och fick reda på att du tagit ditt sista andetag. 4 månader och 1 dag sen jag träffade dig, skrattade med dig och hade roligt. Vi allihopa saknar dig och tänker på dig. Du kommer alltid leva vidare i våra hjärtan. Puss på dig ängel.

Ibrahim Tatlises har blivit skjuten. han kämpar för sitt liv..

En talangfull man. Hoppas att han klarar sig!!! :(
han kommer klara det inshAllah



Alla hans låtar är bra. Här är två av dem:




bloggpaus.

Jag behöver vara borta ifrån bloggen lite. har ingen inspiration eller någonting. vet inte vad jag ska skriva. det är inte läge att ha blogg nu. vi får höras. hade bra så länge !

<3

är glad över att jag har dig. du är bäst!

Jag förtjänar inte all denna smärtan

ikväll kör vi all in!

tårar faller

Har aldrig varit lika sårad som nu.

hörs!

idag är det ingen bloggdag..

Hoppas ni har en skön kväll.

Hej på er!
Jag och kusin kollade precis på big brother, nu hoppade hon in i en dush. Vi har ingen aning om vad som händer, klockan är 23 och vi är helt rastlösa. JA vi är pigga.. Kanske borde höra av mig till Shoshkii och se vad han ska hitta på ikväll :) blir nog ingen mer uppdatering, så vi hörs imorgon igen. PUSS !

svar

Du som kommenterade om förhållande på facebook, det är bara kul när andra lägger sig i och skriver ner sin åsikt. Jag gillar sånt :) du har rätt att det inte är hela världen. Men jag tycker att tjejen inte ska tro att han skäms över henne och det är väldigt skumt att han inte vill skriva ut det eftersom att facebook relationer är otroligt vanligt nuförtiden. Jag är säker på att tjejen som skrev vill kunna skriva ut att hon är kär i honom, vilket inte går nu med tanke på att han tycker att hon är omogen. Jag ser inget omoget med att skriva ut sånt.. Det har blivit vanligt. Tack för din åsikt hade bäst :)

tv

Hej sötisar! Jag sitter i sängen och kollar på tv med hancii. Vi ska strax gå till henne, ska sova där inatt. Vi har ingen aning om vad som händer, får se. Har inget mer vettigt att skriva. Puss!

16.24

God eftermiddag mina pinglor!
jag vaknade precis haha lyckat va? nääe rå det gör inget, det är fredag så jag kan sova hur länge jag vill :) somnade vid 8 imorse efter våra bästa år. kan ju säga att jag aldrig sovit bättre. ah, sov som en prinsessa. nu sitter jag här alldeles ensam hemma och väntar på att hanna ska komma så att vi kan dricka kaffe tillsammans hahaha. vilket liv jag har. tragiskt. puss och kram!

Annonser från BloggPartner

När..


När det var kallt värmde du mig
När jag var ledsen torkade du mina tårar
När jag var glad skrattade du med mig
När jag mådde skit fanns du där för mig
När jag bråkade med familjen ringde du mig
När jag saknade dig fick jag långa fina sms
När jag valde dåliga val i livet gav du mig råd
När jag höll om dig kramade du mig hårt
När jag tog din hand släppte du aldrig
När jag behövde dig behövde du mig
När jag älskade dig älskade du mig



Highwon - från hjärtat

Detta är en otroligt bra låt. En av de bästa svenska-rap låtarna. Finns inte många bra svenska rappare, men detta är äkta. Alla rappar grymt bra & reffen är dödlig. Älskar texten & hans röst.. ahh ryser ♥


Skäms han?

Hej sötis. Du känner mig men vill nog inte skriva namnet här så alla ser haha kan säga vem jag är på MSN! ;)

Men iallafall. Har träffat en kille i några månader nu och allt är bra/nästan perfekt när vi väl umgås, men problemet är att han VÄGRAR visa att han är tillsammans med mig på tex, facebook. Han säger att jag är omogen för jag tycker förhållandet ska vara officiellt. Brukar tro att han skäms för mig men han har nekat när jag frågat om det är så. Vad ska man tro egentligen och vad tror du?

En sak till, han vägrar komma dit jag vill eller till mig, vi måste jämt hänga hemma hos honom eller med HANS kompisar. Mina kompisar är "äckliga horer" som han kallar dom och han gillar dom inte. Han påstår att dom inte vill se mig med honom och att dom ogillar honom. Vad tror du?

Puss!

Hej gullunge! I think I know who u are, men är inte 100 % säker.
Kul att höra att du har skaffat dig en boyfriend i vilket fall :) Jag tror inte att han skäms för dig, för då hade han antagligen inte varit tillsammans med dig, eller ens gillat dig. Man brukar inte tycka om att vara i en persons sällskap som man SKÄMS över. Är du säker på att han är fullt ärlig mot dig? Vill inte skrämma dig eller så, men jag fick en tanke av att han kanske inte är trogen? Han kanske har någon annan, därför kan han inte publicera ut att ni är ETT. Bara en tanke. Försök ta reda på det. Jag ser inte något omoget med att skriva ut på facebook att man är ett par? Har man en partner vill man väl att hela världen ska veta hur glad man är över att vara med personen?!

Att han inte vill komma till dig eller vara där du vill är förstår jag mig heller inte riktigt på. Vill han ha makt över dig och bestämma var ni ska vara, när och hur ni ska vara? Man ska alltid ge sin partners vänner en chans att ta del eftersom att det är dina vänner och du vill väl självklart att dina vänner och din pojkvän ska gå ihop? Ge aldrig upp dina vänner för en kille, ALDRIG. jag själv gjorde det misstaget och jag mådde så otroligt dåligt över det. De förstod mig som tur var, och gav mig en ny chans. Men vissa ger inte alltid en ny chans och man vill inte förlora en vänskap för en kille tro mig. Försök få din pojkvän och dina vänner att funka ihop, säg att han måste acceptera eran vänskap och försöka så gott det går om det ska funka mellan er..

Han verkar vara lite konstig, förstår mig inte riktigt på honom. Försök att prata lite djupare med killen och se var skon egentligen klämmer.. Hoppas att det löser sig och grubbla inte över att han skäms över dig, för det gör han inte om ni är tillsammans. Puss på dig gurkan!


Vad gör jag?

Är inne på min andra kopp kaffe, tog mig två knäckisar också. Har inget vettigt för mig, har pratat lite med bästa buji på msn men nu gick han och la sig så jag är alldeles ensam. Han är en otroligt bra kille, en fin vän & hans flickvän ska vara glad över att ha honom :)

Så vad händer? inget speciellt. Ska ta och svara på en kärleksfråga nu tänkte jag, så om några min kommer den upp i ett nytt inlägg. Läst bloggar har jag redan gjort. Kollat big brother live har jag också, men det var några timmar sen nu. Ska gå in igen och kolla om de har vaknat till liv, för de flesta sov förut. Igår vid den här tiden bada de i bubbelpoolen haha. Grymt att man kan se dom LIVE.



Mörkt hår till ljusa ögon IS THE SHIT!

Hej hej ! Jag har mörk brunt hår och olivgrön/bruna ögon, vad tycker du om den kombinationen? Jag är så trött på folk som säger att bara bruna ögon passar till mörkt hår så jag vet inte hur jag ska göra, jag vill hellst vara naturlig så som jag är, tycker det är fint med mörkt hår och ljusare ögon och jag har ju ändå lite brunt i men ska jag testa med bruna linser eller vad tycker du?


svar: Hej på dig! :)
För det första ska du följa det du själv tycker om, och absolut inte lyssna på att mörkbrunt hår bara passar till bruna ögon. Jag tycker faktiskt att mörkt hår passar till alla ögonfärger och jag tycker definitivt inte att du ska köpa mörka linser. Det är jättefint med olivgröna ögon och mörkt hår. Ditt mörka hår lyser upp dina ögon.

Sen om du vill testa linser för att göra en förändring en dag, är absolut helt okej men du ska verkligen inte köpa linser endast för att andra folk tycker att det är snyggare med mörka ögon samt mörkt hår.
Olivgröna ögon är superfint. puss på dig.

wakie wakie :)

Du som kommenterade under namnet sr, jag har redan svarat på ditt kärleksproblem gumman. Nu har du skickat två likadana :/ gå till kategorier & sen vidare till love questions.

jag däckade skit tidigt, vilket betyder att jag sitter här pigg som en mört nu. har faktiskt inte så mycket att skriva. om ungefär 20 min börjar big brother (TROR JAG) och sen blir det att kolla på lite bb live hahaha. puuss!

Jag är så gott som död.

känner precis så som rubriken lyder. hade huvudvärk under hela kvällen igår, men senare framåt 02-03 vart de grövre och grövre, dunkade i hela huvudet, vid öronen, pannan, mitten, nacken - över allt. fick panik och tänkte NEJ inte migränanfall igen.. mina migräntabletter var ju slut. vi gick och la oss runt 5 tiden i den OTROLIGT stora, sköna sängen i hopp om att det skulle gå över så att vi kunde sova. men icke. både jag och hanna låg och vred och vände på oss. somnade väl till då och då, har nog sovit en halv timme allt som allt.

vid tiotiden gnällde tugge, så då gick jag ut med spränghuvudvärk och lät honom kissa, hanna hängde på!  när vi kom in gick vi in i rummet alla tre och la oss i sängen. sen vid tolvtiden var det dags att gå ut igen, då sket han. HAHA tvingade hanna att ta upp bajset. huvudvärken hade fortfarande inte släppt och jag ville bara börja gråta.

sen kom levent & suzan hem, de räddade mig. de hade med sig en värktablett och nu är äntligen min värk borta. SKÖNT! ni fattar inte vilken befrielse det är. tänk er spränghuvudvärk ifrån kl. 03.00 - inte kunna sova och bara känna hur det dunkar - 12.00 sinnessjukt.

NU är jag i alla fall hemma och utöver huvudvärken har jag haft det jävligt skoj, det måste göras om. ni får åka hemifrån flera gånger så att vi kan vara hundvakt :) ska alldeles strax bädda ner mig i sängen och SOVA. skiter i om jag fuckar dygnet, har inte skola förns på torsdag igen.







nej, nu stängs ögonen haha kan inte hålla de uppe mer. hörs antagligen imorgon. jag ska sova som den prinsessa jag är HAHA! puss änglar ♥

Hår

johanna: hej underbara människa! enda sen jag hitta din blogg har jag varit fast för du e så jävla lik mig.. jag har ett "hår problem" jag bara kände att jag ville fråga dig om råd. Jag har mellanbrunt långt hår,ljusbruna ögonbryn (alltså ljusare än håret på huvudet), bruna/ mörkgrå ögon och jag har en varm hudton. Jag vill verkligen ha en förändring i min hårfärg men jag vet inte vad jag passar i. Alltså jag vill ha en hårfärg som verkligen passar på mig och får mig att se fräsch ut för just nu känner jag att jag ser typ torr o grå ut haha.. svara om du orkar <3
svar: Hej hej! Vad kul att höra att du tycker att vi är lika varandra. Jag tycker att du borde färga ljusare slingor, det är fint till bruna ögon och en varm hudton. Med lite ljusare hår ser man brunare ut än vad man är, och jag tror att den förändringen skulle sitta fint. Jag har själv färgat ljusare slingor och jag ska fortsätta med fram till sommaren. Jag känner mig fräshare och brunare också. Och om du nu ska använda blekningsmedel, se till att köpa ett bra schampoo & balsam plus hårinpackning & silkesdroppar, för blekning sliter på håret som FAN. Gå till en bra hårvårds butik, eller till din egen frisör så hjälper de dig att hitta ett bra schampoo m.m.
Om du inte vill ha ljusa slingor så tror jag att chokladbrunt också skulle sitta fint. Solen kommer dock bleka håret med tanke på att det snart är sommar och då försvinner den färgen du färgat, till en ljusare. Jag skulle satsa på blonda slingor om jag var du, och slinga i omgångar tills du är nöjd.
Hade bäst! puss puss!
(Är inne ifrån google chrome, därför kan man inte göra mellanrum)

datorn krasha!

Är ni fortfarande vakna? Vi har precis tagit en kvällsdush. Internet slutade fungera så jag skriver ifrån mobilen. Något trojan virus har attackerat levents stackars dator. Vi ska fixa det med ett program strax. Sitter och lyssnar på låg musik och chillar bara. Tugay sover hr brevid mig på hans älskade värmefilt. Jag vill tacka er för alla era fina kommentarer ni skriver till mig. Allt ifrån att jag är vacker till att det jag håller på med, ger råd till er som behöver och att jag ska fortsätta med det jag gör och kämpa, att jag kommer komma långt. Ni är riktiga änglar och jag blir så berörd av det ni skriver. Alla ska känna sig träffade! Nej nu ska jag sluta känsla mig och vara social. ska svara på en kommentar ifrån Johanna när datorn funkar igen, har inte glömt dig :) puss!

Shoshki & Gabi

god kväll!
sitter hemma hos levent. gabbe och oscar var här på besök en sväng. nu är bara oscar kvar. hoppas inte S & L dödar oss imorgon för att vi haft lite besök. har köpt big brother live, 49 kr för en vecka HAHA kommer nörda loss. Nu väntar vi på att klockan ska slå nio så att vi kan  ge lilla tugge mat och sen ska vi gå ut med honom en sväng, efter det lär klockan bli 10 och då är det big brother som gäller, med chips, dip och läsk :) fetton jaarå.

Den perfekta killen

S: Hej selma =) vill bara börja med att säga att du otroligt vacker och du verkar vara en riktigt bra tjej med ett hjärta utav guld!
Nu ska du få höra om min riktigt jobbiga situation... Jag och mitt ex (han är alban) va tsm för cirka tre år sen och han gjorde verkligen allt för mig bokstavligen allt. Han tog mig före allt och alla och behandlade mig som en prinsessa, han gick ifrån sina kompisar när jag ringde bara för jag skulle höra bättre i telefonen, han presenterade mig för sina föräldrar och kompisar som om jag vore de finaste han hade, han sa massa fina saker när vi träffades och höll min hand framför alla, han va väldigt överbeskyddande han flippade några gånger på några killar som hållt på med mig när vi va tsm men de tycker jag bara va bra att visade att han brydde sig men de ska ju inte vara överdrivet såklart, han brydde sig inte vad andra sa om oss ja du förstår... dröm killen. Men jag va riktigt dum och insåg inte hur bra jag hade de, när vi hade varit tsm i ett år började jag skita lite i han, brukade inte svara när han ringde ibland, va kall när vi sågs osånt.. så vi bestämde oss att ta en paus ifrån varandra i några månader och då hittade han en tjej och dom blev tsm. Dom va tsm kanske i ett halvår och då hörde han av sig för första gången igen, han sa till mig: Hej de va länge sen lalala, vill du ses? jag tänkte aa varför inte liksom kör bara. När vi träffades höll han på med mig han kysste mig på kinden osånt medans dom va tsm -.- och nu har dom varit tsm i 2 år och jag och han har träffats lite då och då gånger medans dom fortfarander varit tsm men jag lovar alltså han är heeelt förändrad, varje gång vi ses håller han på med mig och han har börjat skryta också massor de är absolut inte likt han! han skulle aldrig ha tanken av att träffa en annan tjej när jag och han va tsm. De jobbiga är att jag fortfarande gillar honom så grymt mycker han är min första kärlek och 1 år är ett bra tag om man träffas nästan varje dag, brukade ju sova hos han och allt.. Alla vi tre bor i samma stad också så varje gång jag ser dom 2 tsm så fylls mina ögon med tårar och allt bara faller ihop inombords. Jag har haft problem med hans tjej också hon dör verkligen för han, hon har ingen fb, mobil, killvänner bara föratt visa hon vill ha han föralltid. Hon vet mycket väl att jag och han träffas men de hindrar inte henne från han nejnej... hon bara flippar på mig men hon skulle aldrig ge upp honom och varje gång jag och han träffats i smyg har de kommit fram på något sätt till henne att vi träffats och då ringer hon upp MIG och säger din hora lalala ska slå dig lalala träffa inte min pojkvän men vafan de inte jag som gör fel de är ju han som är en idiot och hon borde hålla reda på sin pojkvän och inte flippa på mig medans till han säger hon inte ett skit för hon är så jävla rädd att förlora honom för han vet att om han lämnar henne kan han få andra tjejer för han ser bra ut liksom tjejer vill ha han du förstår, och jag vet jag borde inte träffa han men jag är så svag för han och de jag och han hade tillsammans va magiskt, jag är egentligen en stark person som vågar säga nej men när de gäller han... inte en chans.
De jobbiga är att jag ska börja samma skola som han och hans flickvän i höst och jag kmr se dom två ihop varje jävla dag... vet inte hur jag ska hantera de :/
Oj detta blev mer än jag tänkt mig hehe, hoppas du kan ge mig lite tips och råd hur jag ska hantera detta på bästa sätt.
Hoppas du orkade läsa allt haha (a) sköt om dig, stor kram <3

Hej ängel!
Han gjorde fina grejer för dig, det måste jag säga. men jag ska gå rak på sak på en gång. Hur kan han ha varit så fin, när han nu har flickvän och går med dig? Har du aldrig tänkt så? Om han kan vara otrogen mot sin nuvarande flickvän, vem vet om han inte var otrogen mot dig också? Nu kanske det inte är så, men den fina bilden du har om honom kanske inte riktigt är så fin. Att du behandlade han som du gjorde mot slutet, var fel av dig och alla måste stå för vad de gjort. Och gjort är gjort, det är inget du ska grubbla över idag även om du gjorde fel just den stunden.

Nu kan du bara göra allt bättre, men inte genom att gå med en kille som redan har flickvän. Det gör både dig, honom och henne illa. Du får förhoppningar, han är otrogen, och hon blir ledsen. Alla kommer må dåligt över det. Om du vill ha tillbaka honom: prata ut med han en gång för alla, låt ditt hjärta tala. Skrik ut allt du känner för honom, till honom och säg att han kan komma när han vill, att du finns kvar. Sen är det upp till han om han vill lämna sin nuvarande och börja om med dig. Mer än så kan du inte göra. Jag tycker inte du ska ge honom friheten att kunna välja mellan två tjejer som han nu gör. Hur kul är det för dig att veta att hon ligger i hans säng, två timmar efter att han gett dig en kyss? Och jag förstår om det kommer vara jobbigt att läsa, livet är inte lätt. Du kommer vara med om ånga värre motgångar och det gäller att ta kontroll över sina känslor.

Tänk till gumman, för just nu leker han med både dig och henne, och det är väl inte vad du vill? Ge honom ett alternativ. Vill han vara med dig, så ska han lämna henne, vill han inte vara med dig så ska han låta dig vara ifred så att du kan börja om från början med någon annan. Gå inte tillbaka till honom om han väljer henne, forsätt inte träffa honom. Du gör fel!

tack så mycket för dina fina ord. hoppas att allt går sin väg. ta hand om dig!

Han tror att han ska få allt serverat.

The lost girl: Hey jag igen =)! Jag såg en kille för några månader sen, och jag sökte upp honom och hittade honom.Men han är konstig.Först vill han träffas ena dagen sen andra dagen så svarar han inte när jag skriver till honom? han e torr? Det är alltid jag som måste börja skriva annars skriver han inte!,Ibland är han vänlig mot mig, och ibland e han så kall!jag förstår inte varför?han är ganska poppis bland tjejerna,många vill ha hano så.Han gillar sig själv mycket..
JAg har berättat hur jag känner för han men..
det känns som han bara vill prata med mej när jag säger saker om han utssende? att han e snygg o så? JAg vet inte om han gillar mig.. han ger mig ibland chans o ibland inte:S.. va tror du & vad tycker du jag ska göra? Är jätteförvirrad..
Tacksam för svar ! <3


Svar: Det är inte ovanligt att en kille beter sig så. Antingen är killar jätte söta och charmiga konstant, hela tiden för att de verkligen vill ha tjejen. Eller så är de kortfattade i hopp om att tjejerna ska ta första steget, för att de inte vill "toffla" som man så fint kallar det nu för tiden. Jag personligen tycker inte att man tofflar för att man tycker om en person, det är snarare så man visar sina känslor, att man verkligen vill. Sen om det går till överdrift är en annan femma.

Denna killen vill känna sig speciell tror jag, han vill känna att du kommer till honom och jagar honom. Han är antagligen kortfattad för att han vill att du ska fråga, han vill ha din uppmärksamhet. Han vill veta att du bryr dig och "slickar hans röv". Då känner han sig bra, speciell.

Det är inte konstigt att såna killar som gillar sig själva, som alla brudar vill ha - är såna. De är vana vid att få allt serverat, att alla kommer till dem. Och så förväntar han sig säkert också att du ska vara. Säg stopp. Var hård, sätt din gräns. Förklara för honom och säg att jag vill gå vidare med dig, jag vill fortsätta träffa dig och du får faktiskt kämpa lika mycket som mig. Det måste vara två stycken för att ETT förhållande ska funka. Det hjälper inte att den ena kämpar lite mer, och den andra softar med livet. Båda måste ge järnet.

Om han inte är mogen nog att förklara sig och bevisa att han också vill, så ska du skita i honom. Då har han inte riktigt kommit ut ur sitt skal. Då vill han fortfarande leka med sina små ladies och spela märkvärdig. tråkigt nog.. Hoppas det löser sig. kram på dig.

ONSDAG

Hej på er mina fina vänner! Vad har ni för er? själv sitter jag i levents soffa, magen är fullproppad med mat som jag och hanci precis smällt i oss. Vi ska alldeles strax gå ut på en promenix med vovven, vi är hundvakt förstår ni. Japp, ända tills imorgon så det blir att sova här tonight. Vi ska ta oss en sväng till affären och handla lite gott tills ikväll.

tänkte svara på en fin kommentar.
 Sara: Hej! Har följt din blogg ett tag, och vill bara säga keep it up girl! Du är SÅ duktig, speciellt när du hjälper andra med "kärleksproblem".

Allt man går igenom under livet formar en, och man kan hjälpa andra genom saker man går igenom vilket man kan se på dig. Du tar "hjälp" av dina erfarenheter, istället för att låta dem vara ett hinder för dig. Jag vill detsamma som dig, jobba med ungdomar som har problem och det märks att du kommer att komma långt. Fortsätt kämpa, du klarar det! Kram

svar: Hej Sara! Tack så otroligt mycket. Jag använder mina erfarenheter till det positiva istället för att grubbla över alla tråkiga saker jag varit med om. Jag vet att alla kan om de vill och jag vill självklart hjälpa dom en bit på vägen om det är möjligt. Det är bra att prata om personliga saker med folk som man inte känner ibland. Det kan faktiskt vara riktigt skönt.

Vad kul att du vill hålla på med samma sak! Jag tycker att det är fett roligt och intressant att hjälpa andra, så jag ska definitivt ta chansen att arbeta med ungdomar i framtiden.

Tack så jätte mycket, såna här kommentarer stärker mig verkligen. Du gjorde mig otroligt glad :) hade bra och må bäst verkligen! ♥

Pluggat matte!

Jag har precis pluggat klart med matten, prov på torsdag, SKÖNT ! hanna hjälpte mig, visste inte att hon var SÅ duktig på matte haha. tack kära kusin! hon sitter för tillfället och plattar håret. jag sitter här och kikar vad som händer på facebook och lyssnar på musik. kom på att jag hade en blogg som jag kunde uppdatera hähä. alldeles strax blir det film skulle jag tro. takers står på schemat today.

vi får höras imorgon igen, kommer bli en grymt skön dag. hundvakt och hela köret, egen lägenhet för oss själva. määähähä. god natt sötisar!


bb

Sitter och kollar på bb med kusinerna, hancis mami stör sig på alla i huset hahahaha fett kul!! Efter Big brother ska vi fortsätta våran filmkväll med godis. När vi var ute och rökte innan på balkongen träffade vi på shoshki och gabi, de var och såg på matchen här nere i qbar :) haha jaja, hörs. Puss


Annonser från BloggPartner

Hemma !

Hej på er! kom precis ut ur dushen, är hemma för tillfället men ska tillbaka till hanna strax. vad ska ni hitta på ikväll? själv har jag ingen aning. vaknade så sent som 15.00 idag, inte okej.. men hade ingen skola idag, har ingen imorgon heller så det kvittar. har inget mer på hjärtat just nu, hoppas alla som skickade in frågor, är nöjda med svaren. puss på er!

Det är inte lätt när det är svårt

Vet inte riktigt vart jag ska vända mig. Såg din kommentar på michas blogg...

Jag, som säkert många andra har kärleks problem.

Jag och min första och ända pojkvän va tillsammans i 3 månader hade ett uppehåll på 2 veckor blev sedan tillsammans igen, tog slut efter en vecka. Både han och jag har svårt att släppa taget om varanndra men istället för att prata om saker och ting så bråkar vi bara.
Det blev alldeles för jobbigt för mig att vara i ett förhållande där vi bråkade så fort vi pratade med varanndra i princip.

Nu på ungefär 3 veckor (sen det tog slut mellan oss för sista gången) så har vi inte pratat med varanndra.
Jag älskar honom alldeles för mycket för att släppa taget och jag vet att han älskar mig lika mycket nu som han gjorde då. (Han har själv sagt det.)

Jag vet inte vad jag ska göra? Jag vill så gärna få honom tillbaka men han svara inte på mina sms längre.

Vad kan jag göra?
Tack på förhand
/O


Hej smurfen!
Jag förstår dig när du säger första och enda. jag förstår dig precis. jag kan börja med att säga att du borde ta kontakt med honom. Du kommer gå och grubbla dag ut och dag in med tanke på att han är din första. Den enda du har ett så fint minne med, den enda du tänker på eftersom att du inte har någon annan att tänka på. Det finns ju bara han.. Bråk i förhållande är det värsta som finns, det känns som att någon skär en med kniv och aldrig slutar..

Det är såhär: killar brukar ha svårt för att svälja sin stolthet och erkänna att de fortfarande känner något för flickan, de är liksom rädda över att se ut som en pajas i folks ögon. De vågar helt enkelt inte ta första steget. De puttar bort en så fort man vill reda ut det. Just på grund av stoltheten. Jag vet hur nervöst och hur liten du kommer känna dig, men samla dig mod och gå hem till honom om du inte får tag på han via telefonen. Säg att du fortfarande älskar honom och att du vill att ni reder ut detta tillsammans.. mycket mer kan du inte göra, jag är ledsen. Du tar det största steget och ber honom dessutom, så mer kan du faktiskt inte göra.

Jag har själv haft det snarlika, jag hoppas att det går bra och att du mår bra.
Deppa inte vad du än gör. Blir det fel: gå ut och ha roligt med vänner, var inte ensam!!
Hoppas jag var till lite hjälp i alla fall :) puss !


Distans

Hej! Jag är en tjej som fäste mig vid en kille i tonåren e fortfarande ung. Vi har varit tillsammans i över 2 år nu och det är distans förhållande ... Han är den första jag älskat och jag kan inte med ord förklara min kärlek för han , kan börja gråta bara jag tänker på våran kärlek , hur töntigt det än låter haha. Hur ska man göra för att inte tänka på saknaden så mycket ? Och sedan har jag en annan sak att tillägga. På sistone har vi fått problem , jag börjar tro han är otrogen men har dock inte 100% bevis men det känns bara som om han är det. Han har bland annat ljugit om sina ex att de e kompisar fast de är ex osv ... Sen finns det en del ex som är beroende av han , visst jag är lite svartsjuk MEN SÅ SVARTSJUK E JAG INTE men vem fan vill ha en massa ex springandes i ens förhållande ? Jag hatar de kan man säga , för de är riktiga häxor. Vad fan ska jag göra ? Vi vill fan gifta oss ...


Hej!
Jag vet hur det är med distansförhållande och saknaden går inte att beskriva med ord. Så fort man skiljs åt önskar man att man kunde ta tillbaka tiden till den första dagen man träffades. Tro mig jag kunde också gråta bara jag tänkte på han och mig hahaha, det är sick! Om du har klarat 2 år på distans, så tror jag att ni skulle klara det i 2 år till utan problem. När jag var tillsammans med mitt ex så försökte jag inte tänka på saknaden så mycket, även att det var otroligt svårt. vi hade kontakt dagligen, pratade väldigt mycket i telefon och smsade konstant. Somnade oftast med honom i telefonen. De får en att känna en närhet, även att killen är långt borta. Man måste kämpa tillsammans och tänka "när vi ses kommer jag må mycket bättre, det kommer vara roligare att träffas när man hinner vara ifrån varandra" (vilket folk som bor i samma stad, ofta inte har en chans till).

Det finns både för och nackdelar med distansförhållande, men jag råder dig att tänka på alla fördelar och försöka göra det bästa av situationen. Grattis till ett så långt förhållande måste jag säga, ni är starka med tanke på att ni inte bor i samma stad. Sen det här med ex, det är det värsta jag vet också. Men varför ska man lägga ner energi på sånt? De är förflutet, gammalt, borta med vinden. Han är din nu, och det har han varit de senaste två åren. Du kan kalla han för DIN, inte dom. Han älskar dig, inte dom.

Sen att han ljuger om sina ex är en helt annan femma, du borde konfrontera honom. Han har ingen rätt att ljuga, ingen har rätt att ljuga om något. Man ska vara 210 % ärlig i ett förhållande, det kommer man längst på. Fråga honom varför han ljög och berätta för honom att du är orolig, låt honom veta vad du tänker och prata om det. Man ska prata om allt med varandra, även vad som försigår i sitt eget huvud. Dela med dig av dina tankar och dina känslor. Om han vill gifta sig med dig är det väldigt konstigt om han har varit otrogen, att gifta sig är det största steget i ett förhållande. Då ska det liksom vara ni två för all framtid. Prata med honom som sagt, fråga allt du vill veta utan att skämmas, eller känna dig för på. Är säker på att han vill veta vad du tänker, precis som du vill veta vad som snurrar i hans huvud.

Hoppas det går bra och att ni lever lyckligt i alla era dagar. Ta hand om dig. Du är stark! puss & kram

inte hemma än

Im still at hancis Place. Jag hör av mig när jag är hemma igen.

natt-inlägg via mobilen

Hej gullungar! Antar att ni sover, kl är över 05 och jag har inte somnat än. Hancii sover redan. Ligger här och tänker på allt mellan himmel och jord.. Jag har inte glömt någons kärleksfråga, har faktiskt svarat och sparat en del på datorn :) ingen är glömd! Varför jag inte publicerat ut de jag svarat på än, är för att min blogg inte bara handlar om dom. Men jag lovar att alla kommer få svar på sina frågor och jag lägger ut en om dagen, kanske fler det beror på. Nej nu ska jag låta mobilen ladda, och så ska jag drömma mig bort till någon fin plats.. Puss och god natt.

Omogen kille

Anonym: hej selma , du är sjukt söt o jag älskar ditt hår o din kläd stil (a) ..
men jag har ett stort problem , ja var tsm med en kille i 9 månader , vi bråka ganska mycke men när vi väl hadde bråkat så blev det jävligt dåligt för bådda o han ringde mig direkt o sa förlåt o sånt .. men sen för 2 veckor sen så bråka vi om att varför jag inte gick med han på en fest i navestad o jag gick inte för jag skulle fira en nära vän till mig som han abslout inte gillar .. Han blev jävligt sur o var "kall" mott mig hela den dagen o nästa dag så blev det sådär o han sa vid eftermiddags " älskar dig mest min prinsessa, du är mitt allt ! " o samma natt sa han det är bättre om vi bara är vänner .. jag har varit i deprition sen dess och dagen efter blev han tsm me en annan tjej , han vill bara vara vänner ( bra vänner) men varje gång han snackar emd mig eller smsar så blir jag glad men mår bara dåligare , vet inte hur ja ska göra , älskar värkligen han .! och hon som han är tsm med vill jag bara slå sönder , varje gång jag ser henne ger hon mig ett hånfult leendé men försöker hålla ilskan inne men i lördags höl jag på o slå henne men mina vänner stoppa mig .
ge mig nåt bra råd eller bara nåt vill inte glömma han vill ha tillbacka han men INGEN av mina vänner vill det de säger att jag förtjänar någon mycke bättre ..
sjukt snällt om du kundde hjälpa mig , kramar :/<3


Svar: tack så mycket för dina komplimanger ♥ Nu till ditt problem: din pojkvän verkar inte vara riktigt mogen, han verkar inte våga visa sina känslor riktigt med tanke på att han en dag påstår att han älskar dig, men vänder lika fort och säger att ni borde vara vänner istället. Varför han beter sig som han gör, kan bero på att han inte vet vart han har sina känslor, eller så har hans vänner gett han ett dåligt inflytande (tex. orka att du ska ha flickvän), eller så är han bara omogen och inte riktigt beredd på att satsa allt. Att han har skaffat ny flickvän är bara för att göra dig svartsjuk, man kan inte börja tycka om någon efter en dag, så oroa dig inte över den tjejen. Han kommer göra samma sak mot henne som han gjorde mot dig. Han använder bara henne för att irritera dig, så du ska inte tro att hon är mer speciell än dig, mät henne inte med dig. Ta inte till dig av saker han säger och gör, utan försök istället att koppla bort honom och gå vidare, hur svårt det än är. antingen kommer han tillbaka senare, eller så gör han det inte. Men gå inte och grubbla över det, det är bara du som mår dåligt av det, ingen annan.

Hör av dig igen om du vill. puss på dig och försök nu att inte tänka så mycket på den idioten!

Skum gubbe!

Nu har syrran & Tugay gått. Vi skippade pizza och lagade god mat istället. Hon ringde mig för en liten stund sen och berättade att en skum man hade kommit fram till henne och Tugay och frågat efter cigg, hon sa att hon inte hade. då sa han "jaha okej, så du är bara ute och rastar hunden eller?" ja svarade hon och gick vidare. "härligt" sa han. Sen gick hon över gatan för att bli av med honom, men då följde idioten efter henne och nu när hon ringde gick han framför henne. Hoppas ingenting händer, men det tror jag inte. Hon är superwoman & Tugay skyddar henne! jag bad henne komma tillbaka men hon är ju rocky balboa så hon sa nej haha. Hon skulle ringa direkt om det var något och hon skulle gå vägar där människor finns, upplysta gator osv..

Jag ska väl strax byta om till pyjamas och invänta big brother som börjar om en och en halv timme. hörde att tobbe gick ut ur huset igår hahaha, han fick antagligen reda på att vanessa var transa. han som tjatade så mycket om att han skulle vara kvar enda till vinnardagen. yeye folk snackar mycket :)

UPDATE: pratade med kusin nyss på facebook, går över till henne och sover där inatt. big brother & film all night long.

en kommentar också: HEy jag undrar om jag kan berätta om mitt kärleksproblem till dig ? / en läsare som läser alltid din blogg ! + du e vackrast !

svar: visst kan du det! det är bara att skriva ner i en kommentar så svarar jag på det. hade bäst & tack så jätte mycket ♥



Svartsjuka

m: din blogg är jättebra, här kommer min fråga. jag är kär i en kille i min klass, och det verkar som han gillar mig med, brukar sitta i hans knä, hålla han i handen osv. grejen är att jag blir jävligt svartsjuk av mig så fort han pratar med en annan tjej . speciellt en i paralellklassen. vill bara skrika o slå henne och gråta när som snackar . han är inte erfaren heller med tjejer heller. vad ska jag göra för att bli mindre svartsjuk? för det är dumt egentligen han och jag gillar ju typ varandra så jag borde vara nöjd. jag lever verkligen bara för han , och söker hans uppmärksamhet hela tiden, är bara 15 år hehe.. tror du att han är kär i mig , alltså han brukar le mot mig hela tiden, be mig sätta sig i hans knä osv. och så fort jag ser ledsen ut frågar han vad som har hänt, men jag kan ju inte ba PGA AV ATT DU SNACKAR MED ANNA HELA TIDEN! så jag säger bara nee inget . har inte sagt till han att jag är kär i honom . inte till en enda person faktiskt, för förut berättade jag för alla vem jag var kär i usch. men tack på förhand, behöver stöd och feedback!<3

SVAR: Hej min lilla pingla och tack för komplimangen om bloggen!
För det första, sluta gå runt och tänk på: är han kär i mig? ni är fortfarande unga. Samla dig mod och gå fram och fråga honom istället för att tänka så mycket. Ditt stora problem är svartsjukan, det förstör bara mer och mer för er, framför allt ditt psyke. Du måste lita på honom, du måste! om han gillar dig så vill han inte ha någon annan. Och vet du? när han frågar varför du är ledsen nästa gång, ta tag i det en gång för alla. berätta att du är svartsjuk och försök komma fram till en lösning. Han kanske sätter sig ner och pratar med dig och får dig att förstå att det bara är DU i hans tankar. Ett förhållande går inte ut på att alla ska veta att man är tillsammans och hålla sig borta för annars får man med flickvännen att göra. Utan din respektive ska kunna ha tjejkompisar utan att du blir sur, du ska lita på din pojkvän och kunna skrika ut till hela världen att du älskar honom. Det jag vill säga är att du inte ska vara rädd för att någon ska ta han ifrån dig. För det är du och han mot världen eller hur? ni ska skratta och må bra. prata om allt. Du måste lära dig det där med svartsjukan, träna dig fram.

Nej, man vill inte alltid dela med sig av sånt eftersom att folk kan förstöra. Men heeeyy vi lever bara en gång, dags att kliva ut ur sitt skal :) hade bäst gumman. Och gå inte omkring och var sur på tjejerna som pratar med honom, det är bara onödigt. De är antagligen bara vänner, och vänner måste man få ha! Makt och kontrollbehov fungerar inte i ett förhållande. Gå inte omkring och var ledsen i onödan.. puss på dig


Jag pallar inte mer

Känner mig ihålig.
Jag orkar inte mer.
Ser du inte att jag mår dåligt?
Förstår du inte att det är du som orsakar mina tårar.
Vill inte vara kvar här längre.
Jag behöver andas, jag står inte ut längre.
Kan inte se allt detta mer, det tar död på mig
Det skär i mig att se vad du gör och att du inte förstår vad som håller på att hända.
Alla bitar faller isär. Du är inte den du var och jag hatar det!

Jag gav dig allt


vet inte hur jag ska börja men för nästan 2år sen så flytta jag till en ny stad kände ingen o ingen kände mig,o det va en ganska liten stad så alla visste att jag var ny och så klart så ville killarna där lära känna mig men dom våga inte snacka live, men en kille kom fram han va alban som jag, inte så speciellt snygg men han var jätte snäll .. jag va snäll tillbaka , vi träffade , vi blev tillsammans och jag blev kär, känns kontigt o skriva detta här men så att du ska förstå , han tog min oskuld efter det så blev han kall sen lämna han mig bara .. fuck va sårad jag va just då, efter några månader så träffa jag en annan kille han va arab.. mitt ex fick reda på det och nu han hatar mig kallar mig smuts äcklig, vet inte va ja ska göra han går i min skola har fortfande känslor för han men jag känner att han aldrig mer kommer bli min..va ska jag göra han finns i mina tankar hela tiden fattar inte hur jag kan älska han när han är en sån idiot, det går inte ens och snacka med han :S..


SVAR: Hej zemer!
Du har ingen anledning att känna dig smutsig. Du gav honom den finaste gåvan du hade, din oskuld. Det är han som är smutsig som blev kall efteråt och lämnade dig, det är han som inte förtjänar dig. Att du träffade en ny kille är helt normalt, och att han blev arg är fullt normalt det också. Han har inte glömt dig än och han vet att han hade dig runt lillfingret och han trodde att han kunde göra precis vad som helst med dig och att du alltid skulle finnas där när han behövde dig. vilket inte blev så med tanke på att du träffade en ny: självklart kokar det honom. Och det är inget fel av dig, så känn ingen skuld. Och jag vet att du tänker "FAN om jag inte hade träffat den jävla araben (som du så fint kallar honom) hade mitt ex kanske stått vid min sida idag" Men nej, för han gjorde det inte under dom månaderna du träffade araben eller hur? Om man ska tänka så, så är det pga ditt ex som du träffade araben?.. Du förtjänar bättre. Jag tycker att du ska gå vidare, och jag vet hur svårt det är, men försök. han är inte värd dig för fem öre. Ush!
Hade bra och må bäst. Gå inte runt och tänk för mycket! puss på dig shpirt :)

MÅNDAG

Hej fina människor!
Förlåt för uppdateringen men det blev sent inatt, runt 4-5 somnade vi. vilket resulterade i att jag var en zombie imorse. det var bara att öppna ögonen och klistra på leendet för att åka till skolan. gjorde matte-timmen där och när jag kom hem igen låg hanna kvar i sängen och sov som en stock, jag hoppade in och la mig brevid henne och kollade på våra bästa år och sen däckade jag också, fett skönt :) hahaha

nu är jag uppe igen, syrran & Tugay kom precis hit, hon ska ner och köpa pizza MMH smarrigt.

Good night people!

Reklam i bb, så jag passar på att skriva. tror inte att det blir något mer inlägg ikväll. snart kommer hancii hit, hon sover här tonight. bad henne kolla om det finns några bullar kvar hemma som hennes mamma bakat, och ta med. ÄLSKAR DOM! :$ haha. sen blir det att kolla fortsättningen av The town, kollade bara på halva sist. men den är grym!

nattinatti sötisar. ♥

RIGHT NOW;








Vår !

A: Jag känner inte dig, men när jag ser dig vet jag att det inte finns många som du. Var alltid dig själv, så kommer du långt.

SVAR: jag kände att jag var tvungen att svara på denna fina kommentaren. Du anar inte hur rörd jag blev när jag läste detta. Så otroligt fint av dig att skriva så om mig även fast du inte känner mig. Jag är verkligen tacksam över det. Jag ska alltid vara mig själv, alltid. HADE BÄST ♥


kommentaren ovan gjorde mig verkligen riktigt rörd. haha blir så glad!!!! okej, jag kanske borde berätta lite om min dag. mötte upp hanna och gick ut på en promenix, skit skönt i vårvädret. när vi var i vasaparken tänkte jag på rogga så hanna ringde upp honom, så mötte vi han & E, gick vidare hem till honom och drack kaffe. har saknat min lilla plutt faktiskt :)

efter några timmar där promenerade vi hem, rogga & T följde med, dom skulle till en kompis i närheten av där jag bor. så nu är jag hemma igen. har precis käkat. om en timme börjar big brother, roligt att få se vem som åker ut. tror faktiskt det blir katerina eller cilla.

har fått ytterligare två kärlekskommentarer. svarar på en imorgon och den andra i veckan. är fortfarande lika glad över att ni delar med er av era problem. ♥

sämsta kvalitén när man lägger ut bilden på bloggen..


Promenix i solen!

Kom precis ut ifrån en snabbdush. jag ska bara torka lite och sen klä på mig, sminka mig lite och gå ut på en promenad i det härliga vädret med min kusin, hoppas det inte blåser allt för mycket. kör på leggings, converse, skinnjacka & halsduk. det känns verkligen nära till sommaren nu :)

jag kan inte binda mig

Hej ! Läser din blogg ganska ofta och den är super bra! Du är jätte söt med ^^

Jag har ett litet problem med kärlek..
Det är nämligen så att jag, hur ska jag förklara, har svårt att falla för någon. Jag är en brud på 17 år och jag har enbart haft korta förhållanden. Tycker inte att det är jätte viktigt att ha ett förhållande men det är ju ganska mysigt att ha en pojke för sig själv! Jag får ganska många chanser till att ha en pojkvän men jag tröttnar så fort! Det tar knappt en vecka och sedan vill jag jaga efter en ny kille.. Jag är trött på raggandet men kan verkligen inte binda mig. Har funderat länge på varför jag har svårt för det, tänkte bara fråga om du har någon idé eller åsikt på varför det är som det är?
Lite annorlunda kärleksbekymmer kanske, men en utmaning är alltid kul! Hoppas du har det jätte bra och ha ett fortsatt gött liv! Kramar



Hej Malin! ♥ Tack för att du läser min blogg, för att du tycker den är bra och definitivt för att du tycker jag är söt, haha. tack!

Jag ska säga dig en sak, jag tror att alla i hela världen har problem med kärlek på ett eller annat sätt. Jag blev faktiskt väldigt glad över ditt meddelande, eftersom att du är den första som vågat skriva lite annorlunda (jämfört med de andra som skrivit) och det är precis så jag vill ha det. Att ni ska kunna skriva om alla sorters kärleksproblem.

Jag tror inte du har svårt för att falla för någon, du är bara 17 år gammal. Du har inte riktigt utforskat det du vill utforska, du kanske är lite av en äventyrskvinna som inte riktigt vill sätta fötterna på jorden och landa ännu. Du har heller inte hittat "den rätta", och jag är säker på att när du hittar honom kommer du landa direkt! Du tror hela tiden att NU har jag träffat min dröm man, men märker sedan att nää, detta var inget för mig. Jag tror det beror på att du är för snabb in på förhållanden, du vill så gärna ha någon att kalla för din, bara din. Du ljuger för dig själv.

Jag har ett råd: jaga inte efter kärleken. Lägg killarna på hyllan och rikta huvudet och tankarna på andra saker, viktiga saker. Skolan, familjen & vännerna. Sluta tänk så mycket på: varför just jag, varför kan jag inte ha en bra pojkvän, varför fastnar inte jag, varför vill bara jag hitta på nya saker och inte binda mig. Kvinna du är 17 år?! du ska inte behöva känna press på det där än. Du är för snabb, du jagar kärleken för mycket. Kärleken kommer att hitta dig när du minst anar. När det händer, så händer det. Jaga inte!!! Låt prinsen komma och ta dig istället, och det kvittar när. om 1 vecka, 1 år eller om 10 år. Han kommer förr eller senare. Det finns en för alla. Det finns en som hör ihop endast med dig. Du kommer träffa honom en vacker dag :) Kom ihåg: tänk på viktigare saker! (och ja, jag vet att det är jobbigt och svårt, jag har själv haft många tankar i min säng innan jag ska sova om kärlek).

Var inte så orolig. Att du har tröttnat på raggandet är normalt, det gör alla som märker att det börjar bli tråkigt till slut, de som märker att de äntligen vill börja med seriösa grejer. Var inte för snabb gumman. Förresten så är du supersöt, kollade in din blogg precis. Du kommer hitta dig en redig diamant, som du kommer älska och som kommer älska dig med hela sitt hjärta! hade bra & må bäst så hoppas jag att vi hörs igen ♥



SÖNDAG

God morgon! jag har vaknat sen klockan 12.00, i hopp om att min bror skulle ringa. vid 1 ringde min brors tjej och sa att han skulle ringa. sen skickade hon ett sms och sa att han ringer vid halv 2-2. måste ha blivit något fel, men han ringer säkert ikväll. love my brother ♥ man kan räkna DAGAR nu :)

jag somnade 5 imorse, men har sovit OTROLIGT skönt hela tiden. idag är det söndag vilket betyder skola imorgon, har ingen ångest över det faktiskt - bara gå dit och göra sin grej och sen gå hem igen. jag ska komma in på omvårdnadsprogrammet efter sommaren! så enkelt är det :)

det har hänt lite saker dessa dagarna som varit. det är både bra och dåliga nyheter enligt mitt tycke. jag kanske kommer att få lägenhet längre fram, vill inte prata för mycket om det ännu, eftersom att det inte är SPIKAT än. men det ska bli skönt att ha sitt egna lilla place, kommer bli grymt! :)

sen det här med min systers boy, har vi tur så går allt igenom och då kan jag börja jobba i hans lilla café. när en dörr stängs, öppnas tusen andra. har ni hört det förr? så himla sant!


sam: var kan man se respris av våra bästa år ?
SVAR: repris av våra bästa år kan du se på TV 8 kl: 07.00 på vardagar, PUSS!

min dag

Shit! förlåt för den katastrofala uppdateringen, känner mig sämst. jag som hade sagt att jag skulle svara på en kommentar om kärlek.. förlåt!

dagen började med att vi vaknade upp vid 1 tiden, kebab stod på frukost-schemat. den satt fint i kistan kan jag lova! efter nån timme hemma gick vi hem till hanna, hennes mami fyllde år så där blev det tårtkalas. smarrigt! sen drog vi vidare hem till mig igen för att invänta svartingen som kom på besök, vi snackade skit som vanligt. alltid lika roligt! syrran och tugay kom också.

hanna gick hem och jag och verro fortsatte våra sjuka konversationer. senare vid 12 tiden om jag inte minns fel (orkar inte kolla) messade shoski, han hämtade upp mig, v & h och så rörde vi oss mot fälle. i brist på något att göra spelade vi sanning & konka hahahahahaha. grymt kul! till slut blev det tråkigt och då började de självklart tjata om lövstadslott.. denna gången vägrade jag. men gick med på anden i glaset, dock hade inte falle några ljus hemma så något anden i glaset blev det inte. vi blev sega och åkte hem istället.

så har min dag sett ut faktiskt. JAG LOVAR, imorgon kommer en kärleksfråga upp ♥ är för seg för att vara smart just nu.. nattinatti änglar!

OM NI INTE DIGGAR DENNA VIDEON, ÄR NI SKEVA. dog under hela videon HAHAHA!


Big brother!

Hancii sover här inatt, vi sitter och kollar på big brother men jag passar på att skriva nu när det är reklam. ska bara svara på en kommentar lite fort, tar resten imorgon eller något. hinner inte idag :/

Anonym: Vill bara tacka dig så mycket för ditt svar. Du är verkligen duktig som du skrev, de känns skönt nu efter och jag ska tänka på det du skrev till mig. Jag vet att killen inte är en av de bästa men han verkade även ha bra sidor. Tror inte att det är så att min bror skäms för sin kompiskrets eftersom han inte brytt sig tidigare. Tror han märkte att jag gillade den här killen eller nått, ingen aning faktiskt. Jag vill verkligen höra av mig till honom men jag skäms för vet inte hur jag ska höra av mig eller vad jag ska säga.. Tack igen för din hjälp Selma du anar inte det betyder mycket!!


svar: det är inget att tacka för. jag är tacksam över att du vill dela dina problem med mig ♥ det är inget ovanligt att skämmas, jag har också tagit kontakt med mitt ex och jag skämdes något fruktansvärt, men om man känner att man måste och vill så ska man samla mod och göra det, hur nervös man än är! Du vet vad du ska säga. Det kommer komma automatiskt. Berätta att du är ledsen för det som hänt och att du vet att du egentligen gjorde fel som lyssnade på din bror, är nästan säker på att han kommer förstå. puss på dig gumman!

<3


about me!

just nu älskar jag att det inte är långt kvar tills brorsan kommer hem!
min favoritlåt just nu är Kartellen ft stor - jag svär jag drömde.
just nu läser jag helst bloggar?
just nu har jag helst på mig mjukis
just nu sminkar jag mig helst med inget, skönt utan smink ibland.
just nu tycker jag att vädret är FÖR kallt..
just nu är jag lite extra kär i inget speciellt
just nu behöver jag en kopp kaffe, kusin skynda dig !
just nu är min favoritaccessoar: verros GAMLA örhängen :)
Bio eller promenad
beror på faktiskt. en mysig kvällsprobmenad med någon man tycker om. eller en störtskön film på bio med vännerna. det är olika.
Är du kittlig haha OM jag är.
Snarkar du? niix!
Stjärntecken? LEJON. raaauwrr
Rädd för insekter? ja oftast.
Äckligaste insekten: ALLA.
Största svaghet: Du
Det här är jag bra på: att älska och ge kärlek
Bästa bok? ferat korkmaz - pappa älskar dig & shoo bree
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? att vara osynlig, kunna flyga eller läsa tankar.
Vad vill du jobba som? Socionom
Chips, morötter eller godis? inget av det just nu faktiskt.
Pizza eller hamburgare? pizza
Skriver du dagbok? i have my blog?! ;)
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? yes!!! skulderbladet - tatuering. piercing - kanske tungan, ögonbrynet.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) VÄLSTÄDAT.
Gungar du på stolen? näää
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? jag skulle dö, så nej!
Vilken hand håller du gaffeln i ? vänster !
Är du rädd för blod? nej
Saltar du på maten? yes, ALLTID!


Lagar mat!

Håller på och lagar käk. Har mixat ihop något och nu ligger allt i ugnen. jag älskar att exprementera, så vi får hoppas på att det inte smakar skit hahaha. hanci har inte kommit hit än, hon väntar på sin pappa och SEN kommer hon. efter maten är det bara att diska, så att inte min mamma får frispel HAHA! jag gör alltid kaoZ i köket när jag lagar mat. ser ut som en bondgård :)


FREDAG

Nu säger jag god morgon. det första jag gjorde när jag vakna var att ta upp telefonen som jämt ligger så sött brevid mig, och ringa hanna. hon kommer hit snart. kaffe, japp du då? mmm. hahahahavad händer idag då gott folk? jag har inte en jävla aning faktiskt. fredag och allt. ae, jag ska bara ta det lugnt tror jag.

gabi klarade uppkörningen idag. nu har han bara teorin kvar och sen får han körkortet. fan vad glad jag är för hans skull :D Im proud. HAHA ♥

Våra bästa år

Någon som är uppe än? de flesta som går i skolan börjar ju vakna vid denna tiden. stackars er. jag sitter här och dricker multivitamin och inväntar våra bästa år (respris ifrån igår), och sen ska jag bädda ner mig i sängen och sova några timmar. hoppas ni får en fin dag i skolan och på jobbet. God natt för mig. God morgon för er. Mwah!

kollade igenom en av mina mappar på datorn och hittade bilden nedanför.
i brist på något att göra kan man underhålla sig med olika rörelser och ställningar i sängen HAHA.


nattinlägg

Det glädjer mig något otroligt mycket att ni vill dela era kärleks-bekymmer med mig ♥ tack så mycket! jag ska svara på ännu en kommentar senare idag. japp, vad har ni gjort ikväll då? klockan är 02.51 och jag vaknade för tre timmar sen. somnade runt 19.30 och vaknade vid 12 igen. helt otroligt. däckade bara av när jag kollade på tv, med alla lampor tända. men måste faktiskt erkänna att det är skönast att sova på "dagen" mellan 3-8. så jävla skön sömn, man bara faller ihop haha. kan inte gå ner några steg här på bloggen för jag är inne med internet google chrome och det är något fel. hoppas texten inte blir för lång och jobbig att läsa bara. hatar när det inte är mellanrum, som ni säkert förstått haha. när jag vaknade satte jag mig framför den här burken och checka läget, sen vid ett tiden kollade jag på big brother, och nu är jag här igen. mamma kommer väl vakna om sisådär en timme så då blir det kaffe i köket tror jag. kommer väl däcka runt 6-7. det kvittar, har ingen skola imorgon. det var väl allt. puss !
Annonser från BloggPartner

Förvirrad tjej!

Jennie: okej jag är en tjej som är förlovad jag har varit det snart 3månader och haft killen 2år och 3månader men nu efter att vi träffades i fredags så har han varken svarat mig , kollat efter mig på msn eller något han har inte ringt eller .. jag vet inte vad jag ska göra? :( jag skickar ganska mycket till honom för att jag tror att jag ska få svar men jag får inget så skickade jag till hans kompis han vet "inget" jag har snackat med alla mina närma dom säger att han har "hittat" en ny , och så ska jag får tandställning det HATAR han kanske därför han inte bryr sig han finns typ inte han dissar i skolan så går han ifrån eller så säger han bara mitt namn när jag kramar honom står han still och bara tittar eller retar mig jag vill inte tänka på detta ... :( han kallar mig tjock och hor.. med :o jag vet inte vad det är med honom han verkar inte kunna acceptera mig för den jag är det kan jag inte leva med det vet jag jag ahr en begränsad pappa måste passa tider får inte sova hos killen eller något .. :S vi har kämpat med detta över 2år och målet var FÖRLOVNING sen flytta till sommaren , vad leder detta till? :( svara bara om du orkar och har tid!

Hej Jennie! Jag förstår om du är förvirrad, det hade jag med varit om jag var i din sits. Det finns inget värre än att ens pojkvän blir konstig och slutar svara när man försöker kontakta honom. Jag vill börja med att säga att om din kille verkligen älskar dig, hade han aldrig ha kallat dig hora eller andra fula ord. Han ska älska dig för den du är. Och jag tror knappast att du säljer dig för pengar. Fråga honom om man vet vad hora betyder. Sår av svärd kan läka, men inte sår av ord.

Försök att inte ta åt dig av vad han säger! han säger antagligen så för att han inte är bekväm i sig själv, då brukar man oftast hugga på andra och det är för att inte känna sig ensam. Det är helt okej att han inte tycker om tandställning, eftersom att alla har olika åsikter om saker och ting men han behöver inte yttra sig om det för mycket när han vet att du ska få det. Han är väl inte tillsammans med dina tänder eller? 

Att han inte svarar på sms kan bero på något annat, det behöver inte handla om just dig. Men om det är pga dig, så tycker jag att han borde höra av sig. Har man gett sig in i ett förhållande ska man kunna prata om allt. Det är bara omoget av honom att ignorera dig, speciellt nu när ni har tagit ett steg närmare framtiden och förlovat er. Hans kompis ljuger, det kan jag säga rakt av. Hur ska hans kompis inte veta vart han tagit vägen? om hans kompis inte "vet", så tycker jag att du borde kontakta hans föräldrar och fråga vart han håller hus. Och att han inte kramar dig tillbaka i skolan är otroligt fjantigt. Antingen så har han tappat känslorna, vilket jag tycker är konstigt med tanke på att ni förlova er för inte så länge sen, eller så är det något annat som står i vägen för honom. Fråga honom vad det är han vill, fråga honom om något står på tok (vilket det måste göra). Om han inte vill ha något med dig att göra mer så skiter du i honom hur svårt det än är, eller så kämpar du för honom, för det du vill ha.

Det är svårt det här med föräldrar och begränsade tider osv, men man får göra det bästa av situtationen. Ni måste ändå ha lyckats riktigt bra om ni har hållt fast vid varandra under två års tid. Ni har klarat det galant. Ni borde klara av detta också! Gå hem till honom och knacka på hans dörr, sätt din gräns! prata med honom, prata ut. Men var inte för på, om han nekar dig, så ska du helt klart bajsa snett på killen! Säg att du vill ha det svart på vitt, en gång för alla. Men en sak till: tänk på att om allt blir som vanligt igen, ta honom med en nypa salt. Tänk efter på det här med flytten en extra gång.

Hade bra så länge, hoppas vi hörs igen! ♥




hemma igen!

Kom precis innanför dörren. åkte ut till hageby, hem till linda och umgicks med henne och rreze. vi pratade om allt möjligt, ett intressant ämne: kärlek. efter ungefär två-tre timmar där, är jag hemma igen.
inget kan förstöra min dag, jag är på skit bra humör hähä. nu fick du smaka på kakan du själv baka! dags att hoppa in i en dush tror jag och bädda ner mig i sängen framför tvn efter, är faktiskt lite seg. life's sweet! ;)
Maria: fin bild, vart är byxorna/legginsen ifrån? :)
SVAR: byxorna kommer ifrån stadium! puss på dig

SOOOOO FUCKING GOOD !

hahahahahahaha, ni förstår inte hur glad jag är. mamma ringde mig när jag var på stan och gav mig ett klockrent besked, ett så bra besked att jag ställde mig och dansa mitt på stan. kan ju bara säga: IN YOUR FACE! :)

hahahahahaha. yallafall, dagen började med att vi vaknade, drog till skolan och efter det mötte vi upp syrran och mamma på stan. syrran bjöd på mc MMH.. så kollade vi runt lite. sen gick mamma hem, och efter ett tag ringde hon som sagt upp mig. jag är helt hyper :D

nej nu ska jag fixa iordning mig lite och röra mig till mina albanska prinsessor linda & rreze. HAHA kommer sprida lycka och glädje hela denna dagen. bästaste. hörs senare!! :D

Broken hearted girl

Nu har jag fått två stycken kommentarer som handlar om kärlek. är tacksam över det! svarar på en nu och den andra senare idag (klockan är efter 12).

Anynom: känner mig skitmobbad nu men de så att jag förut pratade med en kille som jag länge haft öga för. tyvärr fick min bror reda på det och sa till mig att avsluta allt. jag lyssnade på honom men nu efter ångrar jag mig skit mycket och kan inte sluta tänka på hur det kunde ha blivit om jag valt att inte lyssna på min bror. vi träffades bara två gånger men de va endå något speciellt med han. nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra och undrar om du har något tips


Hej min vän! du har ingen anledning till att känna dig mobbad. Det är normalt att gå och grubbla över saker som man ångrar, om man tog fel beslut osv. Ditt problem är att du lägger ditt liv i någon annans händer, i detta fallet din brors. och det ska du INTE göra. Du har ett eget liv, ett eget val. Det brukar vara vanligt att bröder är hårda med pojkvänner när det gäller deras systrar, och det beror inte på att de vill såra dig. Utan det beror på att de är rädda för att KILLEN ska såra deras syster. Din bror älskar dig och han var rädd för att killen skulle såra dig, göra dig illa. Det är bara kärlek. Sen kan det också handla om att han skäms i sin kompiskrets "din syrra är hora, hon går med en kille" vilket är omoget.

Jag tycker att du gjorde fel som beslöt dig för att skita i killen på grund av att din bror inte tillät det. Men jag förstår dig också, klart man vill lyssna på sin bror. Ibland har man inte ens ett val, fast man egentligen borde ha det. Du har ett eget liv, du bestämmer själv även om det är svårt att hålla förhållandet hemligt. Om jag var du skulle jag försöka ta kontakt med killen igen, förklara för honom och be om ursäkt över en fika eller så. Be om en andra chans (om du nu är beredd på det). Alla är värda en andra chans.

Det kvittar att ni bara sågs två gånger, jag antar att du har fått känna på kärlek vid första ögonkastet. Det har jag, jag vet hur det känns. Be din bror att sluta vara så beskyddande, även om det kommer att bli svårt att säga det åt honom. Få din bror att tro på dig, att du inte är dum, att du vet hur du ska kontrollera detta och att du inte låter någon kille trampa på dig och utnyttja dig. Men vad du än gör tänk till en extra gång: är denna killen verkligen så bra? eller kanske skyddade min bror mig för att han visste att denna killen var dålig? Jag känner som sagt inte din bror och jag vet inte varför han gjorde som han gjorde - men det var antagligen för att han inte ville se dig sårad (vilket även kan bero på att killen du tycker om är dålig). Hur som helst, gå på magkänslan. Jag tror att killen kommer förstå dig, om inte - skit i honom, för då är han en skitstövel som inte är värd dig

Jag hoppas det löser sig. Hade bra och må bäst. Skriv om det är något mer och hör gärna av dig så att jag får veta hur det gick. Puss på dig.



Dags att möta upp plutten om sisådär 8 min

har haft världens tråkigaste dag, men nu framåt kvällen blir det bättre: sitter och pratar med min snuttis i telefon som precis hoppade på bussen, så jag måste alldeles strax gå ut. Sen ska vi vidare till min syster och L. plutten sover här inatt. blir väl big brother och filmtittande när vi kommer hem, mys! skola imorgonbitti. puss puss ! ♥


Daniel Rack!

Även att du inte har kvar fötterna på jorden så lever du kvar i våra hjärtan, det kommer du alltid att göra. kommer ihåg det hemska beskedet som igår. på väg hem ifrån malmö får linda ett sms. "Danne är död" jag fattade ingenting, kände ingenting, linda grät. jag förstod inte. antar att jag var chockad. danne? vadå död. nää. vi träffade honom några timmar tidigare ju.. när vi klev in genom lindas dörr då kom tårarna. jag skakade, var helt förstörd, grät och grät. nu rann det en tår ner för min kind. vi blev tajta, vi hade kul, vi pratade allvar och flippade med varandra. du var, är och kommer alltid att förbli grym! ♥

SVAR PÅ KOMMENTAR - HÅR

anonym: Hej kan du bara säga hur ja ska göra med mitt hår nu när du har färgat . jag har svart hår henna färgad , färgade henna färg för 5 månader sen och nu så har ja provat att färga och slingra men de blir bara där upp och där nere blir det ingen skillnad alls . har du tips , nu har ja lite slingor där uppe men där nere så är de fortf svart

svar: hej på dig! jag kan bara säga vad jag gjorde, för jag är ingen expert på hår haha. men min kusin hade nästan svart hår, och hennes mamma hade SVART hår och de färgade med samma slingor som mig, och de fick resultat. inte lika ljust som mig (jag hade mörkbrunt innan), men nästan. vill du ha ljusare hår så är det bara att köpa flera paket blonda slingor och göra i omgångar. det är dock blekningsmedel och det sliter på håret, men det finns produkter som återfuktar och bygger upp håret igen sen.

det finns olika ljusa blonda färger men jag använder mig av den här nedan
+ att solen kommer bleka en hel del sen.
hoppas du blir nöjd! ♥




VÅR ?!

God morgon mina fina vänner!
jag vaknade runt halv 1. det var för jävla skönt att sova ut alltså. somnade igår DIREKT efter big brother dvs klockan 11. har dock vaknat upp kallsvettig pga mardrömmar. sen har jag drömt ett antal andra drömmar. OH, försvinn bara ur mitt liv! kan inte fatta att du verkligen förföljer mig överallt. försöker jag glömma bort dig under dagtid, så träffar jag dig i drömmarna. psykos.

en sak är bra idag i alla fall, och det är att solen skiner som fan. när man kollar ut ser det ut som sommar, om man inte kollar på marken förstårs. riktigt skönt faktiskt! ♥

Kärlek

Jag älskar att prata om kärlek, all kärlek. det är ett intressant ämne att diskutera om. Många av mina vänner brukar prata ut med mig när de har tex. kärleksproblem. många tycker att det är jobbigt "ääh vafan kom inte till mig när du har kärleksproblem" men jag diggar det som fan. älskar att prata ut, ha olika åsikter och försöka ge så många bra råd som möjligt. jag är ingen kärleks-expert men jag vet rätt mycket och jag försöker alltid hjälpa till så gott det går.

om ni har någon olycklig kärlek, eller bara vill prata allmänt om kärlek, skriv ner en kommentar. jag svarar gärna! om det blir en hit kanske jag skapar en kategori om det också. skulle vara grymt!




Fika

God kväll mina små filurer!
vad har ni för er? själv kom jag hem för en stund sen, var och fikade på stan med Abo Gab och hancii. trevligt trevligt. älskar dem båda väldigt mycket :) nu sitter jag framför den här burken, suttit med pappa när han spelat poker hahaha. nu ska jag bara ta det lugnt, hoppa in i en dush och invänta big brother. smeeell ya later



stan - klippning - tandis

Nu är jag hemkommen ifrån tandis. rose var alldeles hyper innan hon satte sig i den där stolen, och nu är hon helt nere HAHA. stackars flicka. de drog ut en tand. men det gick bra, hon skrek inte och var inte psykopat denna gången. innan det var jag med hanna på stan, hon klippte sig. FETT KORT. men det blev ändå snyggt, och det var behövligt hennes hår var jätte slitet efter blekningen/plattången. testade ett par grymma byxor inne på stadium också. de ska bli mina! jaja, sitter här och lyssnar på musik och väntar på att mamma ska laga mat, fett hungrig!

idag har jag ingen aning om vad som händer, är ju ledig imorgon hähä skönt. får se helt enkelt. MWAH



speciella, diggar de som fan!


DJ QUALITY!

Dags att dra. Möta rose nu. hanciiii dags för förändring. sen tandis.

lyssna på denna hemsidan: http://www.djquality.se/ (öppnas i nyss fönster)

GRYM!

Maxa denna på morgonen !!!


Converseligan

God morgon mina vänner. idag är jag uppe med tuppen, det är såhär va att jag har varit på ett litet möte med mamsen. gick otroligt bra! inte nog med det, jag har världens knasigaste mamma. hon började göra till sig och likna en gorilla efter att vi hoppat av bussen HAHA. busschaffören lyckades se allting och han kunde inte hålla sig för skratt. nu ska försöka väcka hanna som ligger och sover så sött i min säng. vi ska nämligen iväg och göra en liten förändring på hancii. sen vid kl 1 ska jag till tandläkaren för att hålla rosi i handen. senare tror jag vi ska träffa gabi och ta en sväng på stan med honom. han ska se om han kan hitta några converse. japp, vi har tvingat honom köpa det! :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!