klar!

Nu är jag färdigfixad! sitter och väntar på att linda och rose ska messa. vi ska ner till stan och boka platser till bion och sen ska vi till klocket en sväng. jag tror inte att vi hörs något mer idag faktiskt. får se helt enkelt.
hade a good night! :D


det kommer bli en väldigt skön söndag

Igår kväll gjorde jag och linda det mysigt med film och sen däckade vi. imorse halv 9 kom danne till oss, stackarn haha. efter ett tag kom rogga och efter att dom hade gått däckade jag om till ett någon gång. sen vid två när linda hade möte idag rörde jag mig hemåt.

nu sittter jag här nydushad och fresh, ska strax fixa iordning mig för att sen röra mig mot linda. ikväll blir det bio med rose, linda och grabbarna :) sen sover jag nog hos linda och imorgon ska vi ner på stan och sola !

<3

en väldigt skön dag. vi har precis haft besök av min syster, levent, dino och patte. nu är vi ensamma och det är såååå skönt! :D har inget mer på hjärtat..






you <3

LÖRDAG

förlåt för dålig uppdatering men jag har inte haft någon tid till att uppdatera.

igår: var på sjukhuset ifrån 8.30 - 11.30, sen åkte jag och linda och handlade lite ljus, käk och sånt. sen när vi kom hem gjorde vi fint med massor olika ljus här hemma hos linda. sen fick vi besök av lite folk, o så lagade vi tacos. efter det kom de fler folk, så chillade vi bara här hela kvällen. när de drog satt jag och linda uppe till 3 och drack kaffe och snacka skit.

idag: vi vaknde runt 12 tiden, käkade frukost och nu sitter jag här, linda är på toa hahaha. snart ska vi dra hem till mig en snabbis och sen ska vi vidare till min syster och hämta lite pengar för att senare gå till willys och handla in lite mat och något gott till ikväll. sover här inatt igen :)

tror inte så mycket händer idag faktiskt. antar att de flesta ska festa med tanke på att det är halloween?! men vi står nog över. för oss räcker det med våra halloween ljus vi köpte igår hahahah..

hör säkert av mig senare :)

god natt!!!

dagen har varit klockren! orkar inte skriva.  nu är det lugnt och skönt här hemma hos linda. vi är äntligen ensamma hahaha. hörs imorgon gott folk!

operation

kom precis ut ur dushen, fick ett samtal av linda att våran vän ska opereras kl 9 så vi ska följa med henne.. tror nog att jag packar väskan nu och följer med linda hem direkt efter sjukhuset om hon inte ska göra något annat, för jag ska sova där idag.

och glöm inte bort: BESÖK INTE KISSIES.SE IDAG!!!

TIPS - Lindas sminkblogg

Denna tjejen är riktigt grym på att sminka. Man får så mycket inspiration när man går in på hennes blogg, vilket jag mycket flitigt har gjort i ungefär ett år nu om inte mer. Hon kan verkligen allt och man dör lite varje gång när man ser hennes otroligt snygga, fräsha sminkningar och allt annat.

 

Hon har flera videosar där hon t.ex. visar hur man lägger en fin bas, hur man sotar ögonlocken,
hur man kan dölja finnar, håruppsättningar jaja, you name it.
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg (bloggen öppnas i ett nytt fönster)


fredag

jag har sovit, jag somnade vid 7 eller nått.. jag vaknade nyss. linda har bombat mig på telefonen, förlåt bebis hähä.
och ni har blivit så otroligt dåliga på att kommentera, ni suger på att kommentera!!!!

bärbar dator.. snälla mami!

Jag och mamma har kollat runt på lite bärbara datorer, och om jag är extra snäll kanske jag får en. :blush: snälla mami? .. måste nog tjata liiiite mer! jag är så trött på min stationära och den har blitt så seg, plus att ljudet har gått sönder. jävla skitdator! jag behöver en ny.. verkligen!


true!

Mannen som behandlar sin fru som en prinsessa är bevis på att han själv blivit uppfostrad av en drottning.

MUSIC!

Sitter här med min älskade kusin och lyssnar på musik, shakia - loca står på spellistan hähä. snart får vi besök av våran söta vän manne. han skulle bara handla klart på stan med sin pappa, bästa pato haha :D








Annonser från BloggPartner

in thaa schuul !

fick upp viccy till slut och nu är vi i skolan. nu har vi lämnat in arbetet i geografin och eftersom att vi inte har någon geografi så fick vi börja med matte istället för att sitta och göra ingenting tills mattelektionen börjar. så nu har vi haft matte i ungefär en timme. viccy sitter som värsta mattesnillet och jobbar själv haha duktig pullan! bosse (våran lärare) gick och fika nu och när han kommer tillbaka ska jag ha matteprov. må gud vara vid min sida hahaha..

tiden rusar!

Nu börjar klockan rinna iväg. jag har precis klätt på mig lite samtidigt som jag kollar på vakna med the voice. snart ska jag fixa till håret lite och sen dricka en kopp kaffe. snart ska jag ringa och väck viccy också :)

GOD MORGON TORSDAG!

jag däckade kl. 8 igår kväll så jag var redan uppe vid 4 inatt igen, vilade till kl. 5 och nu sitter jag här. Börjar skolan runt 8.40 tror jag, så jag har gooooood tid på mig. Kan softa med livet ett bra tag till haha!

jag tror att jag är ledig imorgon igen, och nästa vecka är det lov. vilken känsla! så otroligt skönt. då ska jag verkligen softa med livet :D bara njuta varje sekund. sen kanske jag ska ta en tripp ner till skåne över dagen och hämta en vovve :)

så ser den kommande veckan ut typ. hörs!

ONSDAG!

Igår blev det övernattning hos Linda. vi satt uppe halva natten och drack kaffe, kedjerökte och bara snackade skit haha. sen däckade vi fint och så vaknade jag imorse av att viccy skulle gå, hon kan verkligen inte vara tyst. så jag gav upp och gick upp istället, städade så att linda skulle bli glad när hon kom hem ifrån skolan igen, vilket hon också blev :)

senare kom hanna dit, så softade vi bara järnet haha. sen tog jag hanna och viccy spårvagnen till stan, viccy gick hem till mig medan jag och hanna mötte min syster och hjälpte henne att handla lite kläder.

nu har både suzan och viccy gått och jag och hanna sitter bara här och lyssnar på musik hähä !




mot hageby ?!

nu sitter jag på viccys gulliga dator som hon köpte idag. haha. hon står i dushen just nu och jag börjar bli hur trött som helst. hon vill att vi åker ut till linda i hageby och sover där, så jag antar att det blir där vi övernattar idag.

det blir nog ingen mer uppdatering idag, är alldeles för trött och seg. men vi hörs imorgon igen.
puss på er!

-

emelie: heej,fina bilder, vad kostar det att göra naglarna ? :)
SVAR: eftersom att hon bygger upp och gör naglarna själv så kostar det 200 kr. billigt och bra! 300-400 i salong. hade bäst! :)



Jag och viccy tog en sväng till hageby förut och mötte linda, hämtade lite grejer som jag glömt där i helgen. Sen så mötte vi tobbe i stan en snabbis och sen gick vi hem till mig och lagade mat. Vid halv 6 fick jag ett telefonsamtal av brorsan, blir lika glad varje gång ♥ sen vid 6 tiden kom viccys syster och hämta oss så åkte vi till apoteket, stackars viccy har fått urinvägsinfektion.. och efter det tog vi en sväng till media markt, viccy köpte en jätte gullig bärbar dator haha den var så liten och söt! så nu sitter hon och pillar med den här hemma, vi kom hem för en liten stund sen.

snart kommer hanna hit en stund. annars händer inte så mycket mer ikväll. puss puss!

Min tjockis! ♥

jag hann aldrig träffa han när han var här..
gud vad jag saknar honom! min älskade jano.



Annonser från BloggPartner

UT

Nu ska jag och viccy till linda och hämta min laddare och mitt älskade lepsyl. sen möta tobbe en snabbis och efter det vet jag inte. viccy kanske ska köpa ny dator idag! hörs när jag är hemma igen.

Idag om två månader

jag vet att ni kommer förstå texten nedan och jag skiter fullständigt i det faktiskt! jag måste få skriva ut vad jag tänker och vad jag känner ibland. och nej jag är inte deprimerad, denna dagen är viktig för mig bara och så enkelt är det. det känns som att man måste förklara och "skydda"sig innan man kan skriva något känslomässigt även att de är ens egen blogg. helt otroligt! ni får tycka och tänka vad fan ni vill, ni får se mig som en hund, som en korkad idiot eller som en modig människa som vågar svälja sin stolthet och skriva ut sina känslor. för mig kvittar det - kom ihåg det!!

idag om två månader kommer jag sitta och undra varför det blev såhär.
jag kommer tänka tillbaka på den där kalla vinterdagen, den där vinterdagen då jag mötte dig för första gången. jag kommer fråga mig själv tusen frågor, jag kommer fråga varför du inte är här och jag vet mycket väl att jag inte kommer få något vettigt svar. ett år sen jag fick min första kyss av dig. ett år sen du la dina armar om mig för första gången, ett helt år sen. men tiden har gått så otroligt fort och jag hoppades och drömde om att du fortfarande skulle vara vid min sida, idag om två månader. jag trodde aldrig att detta skulle hända, jag trodde aldrig att vi skulle gå skilda vägar för vi skulle hålla ihop, vi skulle kämpa tillsammans. det var vi två mot världen. denna dagen om två månader kommer jag otåligt vänta på ett sms, ett samtal, ett brev, ett mejl, en dörrknackning som jag innerst inne vet att jag inte kommer få, men jag kommer ändå vänta bara för att det är vår dag idag, om två månader. bara våran dag. och den kommer alltid vara speciell, kvittar vad. jag kommer minnas den dagen, för alltid. för all framtid.

- detta är bara mänskligt.


"you and me against the world"
- do you remember?


Annonser från BloggPartner

kvaliteén suger hästballe!

igår var jag uppe i exakt ett dygn (kl: 13.00) sen däckade jag och vaknade upp klockan åtta. då tog jag och viccy spårvagnen hem till mig ifrån henne. käkade och sånt. sen kollade vi på kvinnors hemliga liv och direkt efter det däckade vi som två björnar brevid varandra.

nu är jag vaken i alla fall, viccy sover fortfarande. har sovit i 13 timmar! välbehövligt. haha.
har ingen skola idag och imorgon så det är superskönt! :D

lite bilder:





en full födelsedags prinsessa och jag!















om ni vill fixa era naglar, kontakta mig :) hannah är grym på det som ni ser här nedan!







Annonser från BloggPartner

SÖNDAG OCH EN MÅNDAG-MORGON

igår somnade jag runt nio på morgonen och vaknade vid ett utav att alla andra vakna.. jag och linda gick till willys och köpte frukost, gick hem till henne och åt. sen tog vi det bara lugnt, fick flera besök av olika idioter. sen vid 7 lagade linda mat, och jag måste säga att den kvinnan kan sin sak i köket. killar, hon är singel - dags att fria! :D

efter att vi käkat den oerhört goda maten softade vi en stund och sen drog jag hem med viccy och sen åkte vi tillbaka och gick upp till hannah som gjorde mina och lindas naglar. hon la gele och gjorde fransk manikyr. kan visa bilder senare. om någon vill göra hos henne kan ni bara kontakta mig, bra pris ;) plus att både linda och jag är riktigt nödja!

efter flera timmar uppe hos henne kom vi ner hit till linda igen (hannah bor två trappor upp) och bara tog det lugnt, satt i köket och prata. pillade lite med naglarna och så. grabbarna låg i rummet och kolla på film och efter en kort stund däckade dom, så nu är bara jag, viccy och linda vakna. vi har inte sovit ett skit och ska strax åka till skolan. efter skolan har jag möte och sen vid ett har viccy ett möte som jag ska vara med på. sen blir det nog att sova en stund alltså..

är inte så trött än, även att jag bara sov fyra timmar igår natt, eller ja igår morse.. komplicerat men ni förstår nog. aja, jag hör av mig senare gott folk. sköt skolan/jobbet nu hähä puss!


bad uppdate.. i know

har inte haft någon lust att blogga, inte haft tid. berättar om allt imorgon (eller ja, senare idag) hörs. puss

can't sleep

här sitter jag, ännu en natt.. har sovit sammanlagt 5 timmar sen igår och inte är jag trött heller.. sjukt! mina pullor inklusive tony aka fadila ligger och sover. jag har varit rätt sur på lilla tony men idag slöt vi fred med en bamsekram :D 

alla cigg är slut, de tog slut för ca en timme sen. börjar bli jävligt röksugen och pressbyrån öppnar inte förns 10, likaså alla de andra affärerna. kuk-söndag!! aja, här sitter jag i mörkret. hör den ena snarka efter den andra. rose är svärst. ännu värre, tony pratade nyss i sömnen hahah men hörde inte vad han sa.. men men får väl snart gå och lägga mig även att jag inte är trött. kan inte sova bort hela dagen imorgon menar jag.. har en skola som väntar dagen där på.. 

men innan jag går hem imorgon ska vi till lindas vän och fika lite tror jag. får se hur det blir.
vi hörs imorgon. puss och god natt! 


lindas place!

till en början var kvällen grymt bra, men efter några timmar spårade det ur. bråk hit och dit. slängde ut en pajjas, ingen ska förstöra min systers födelsedag!

efter vi varit där så drog jag, linda och linda hem till linda. umgicks med lite people som kom hit. sen kom rose hit, och nu ligger hon och tony i sängen och ska sova.

jag uppdaterar mer imorgon. puss på er

Dags att skynda sig!

vi hörs inatt eller imorgon. hoppas ni får en bra kväll!
puss :D


Annonser från BloggPartner

nydushad!

Nu har jag precis dushat. funderar på om jag ska lägga mig i en timme, till klockan fem så att jag är pigg hela kvällen. mitt hår måste ändå torka innan jag kan börja fixa mig haha. låter som en bra ide. shit, nu vart jag SKIT trött. ögonen bara stängs igen hahaha.

vi hörs innan jag drar! :)

nydushad!

Nu har jag precis dushat. funderar på om jag ska lägga mig i en timme, till klockan fem så att jag är pigg hela kvällen. mitt hår måste ändå torka innan jag kan börja fixa mig haha. låter som en bra ide. shit, nu vart jag SKIT trött. ögonen bara stängs igen hahaha.

vi hörs innan jag drar! :)

JANO!

God morgon!
Minns ni Jano som jag skrivit om i bloggen flera gånger? min lilla bebis.
Han ringde mig idag. Eller rose ringde (hon väckte mig) "jag har någon som vill prata med dig här" jag bara nej uft jag orkar inte jag sover. Sen så gav hon luren till Jano. SÅ SÖT min älskling, som jag har saknat han och hans röst. Han är hemma till imorgon kl 4 men om jag fattade rätt får han inte gå utanför dörren vilket är synd, för han är så snäll och söt haha. man vill bara äta hans kinder. lilla putte! Han sa i alla fall att han hade det bra, eller ja bra och bra. så det va skönt att höra! minns hur roligt vi hade tillsammans i somras han fick alla att leé. jaja, livet är hårt och snart är han ute igen.

Igår blev jag glad av min brorsas samtal och idag ringde Jano, älskade jano!

YALLAFALL. nu är jag uppe, vilket är bra. ringde och gratta min syster efter jag pratat med min putte jano och nu sitter jag här. ska käka lite snart och sen hoppa in i dushen. grattis ännu en gång suzan ♥



Jag blir så trött på killar som leker någonting.

Killar som tror sig något, är oftast knäckta inombords. Och när man är YANI "tung kriminell" så tror de att folk ser en som en stark och tuff person som får exakt vad de vill, fast det egentligen är precis tvärtom. Ni som leker G´s och låtsas knulla minst en tjej varje dag och är över 17 år, väx upp! Ni är inte coola med era slangord, ni är inte coola när ni berättar om hur många tjejer ni haft, hur ofta ni röker på och hur era buisness går så bra. Ni är inte tunga för att ni baxar en bil och sen åker dit.

till vilken nytta ska ni leka något ni inte är? till vilken nytta ska ni låtsas få fitta varje dag? till vilken nytta vill ni anses som kriminella när inget av de ni utger er för att vara, för att få, är bra?

1. en tjej vill ha en ärlig kille = visa ditt riktiga jag, lek inte någon annan.

2. en tjej kan också tycka det är äckligt och smutsigt att en kille legat med många, så som många killar avskyr en tjej som bara tappat oskulden. Man skryter inte om hur många man legat med, shh! det är bara patetiskt.

3. en kriminell är inte god någonstans. en kvinna vill ha en man med utbildning och ett riktigt jobb. inte snabba cash som man i slutändan åker dit för ändå.

Det finns inget gott i en gangster och framför allt inte i en wannabe G heller för den delen. det är bara skrattretande. Förutom att det är dom som oftast ser bäst ut HAHA. Det roligaste är när man konfronterar en som leker så mycket : "stick din hora, såna som dig får jag varje dag". jag menar, kom på något bättre haha.


-

De som kommenterar: jag svarar inte alltid i ett inlägg utan ibland svarar jag i kommentarsfältet, så att ni vet!


Jag sitter här och pratar med Besnik på msn och lyssnar på lite musik ifrån mtv. kollade precis på förlossningskliniken och att få barnet upp på sitt bröst efter förlossningen måste vara den underbaraste känslan i hela världen. otroligt!

på tal om något helt annat så har jag aldrig varit piggare känns det som..

Annonser från BloggPartner

And here we go again.

tre timmars sömn och jag är vaken igen.
vad fan är det för fel på mig? jag älskar att sova, varför sover jag inte?
jag var skit trött unt 11, men höll mig vaken lite genom att kolla på tv
och så däckade jag runt 12. nu är jag vaken igen och är hur pigg som helst. riktigt jobbigt..

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN STORASYSTER SUZAN!

Jag önskar dig all lycka i världen och må du leva 100 år till. Idag ska vi se till att få din dag till den bästa! Vi ska ha så otroligt kul, en dag som sent ska glömmas. Du betyder allt för mig och jag vill dig bara väl. En fantastisk dag väntar ♥ :)

Seni cok seviyorum ♥♥♥♥♥






Dags att bädda ner sig i sängen.

Nej jag säger nog god natt nu. ska gå ut i köket och fylla på ett glas med multivitamin, göra en varmakoppen och sen lägga mig under täcket. känner mig trött och utsliten även att jag inte gjort något speciellt idag. minnet har blivit sämre de senaste dagarna också för den delen haha.. undra vad som händer med mig. måste ladda inför imorgon antar jag ;)
jag finns på sms om det är någonting. Nattinatti ♥



Fest-outfit

Vilket passar nu till helgen eftersom att det är många som tycker om att skaka loss och bli fulla som svin.. skämt åsido HAHA



Topp ifrån H&M: 249 :-
Shorts ifrån BIK BOK: 299 :-
Skor ifrån NELLY.COM: 399 :-
- kanske svarta strumpbyxor till och självklart ringar och armband.

En mysig och fresh vardags-outfit



ALLT IFRÅN H&M

Tshirt: 149 :-
Leggings: 99 :-
Stövlar: 299 :-


Annonser från BloggPartner

idag om två månader

jag vet att ni kommer förstå texten nedan och jag skiter fullständigt i det faktiskt! jag måste få skriva ut vad jag tänker och vad jag känner ibland. och nej jag är inte deprimerad, denna dagen är viktig för mig bara och så enkelt är det. det känns som att man måste förklara och "skydda"sig innan man kan skriva något känslomässigt även att de är ens egen blogg. helt otroligt! ni får tycka och tänka vad fan ni vill, ni får se mig som en hund, som en korkad idiot eller som en modig människa som vågar svälja sin stolthet och skriva ut sina känslor. för mig kvittar det - kom ihåg det!!

idag om två månader kommer jag sitta och undra varför det blev såhär.
jag kommer tänka tillbaka på den där kalla vinterdagen, den där vinterdagen då jag mötte dig för första gången. jag kommer fråga mig själv tusen frågor, jag kommer fråga varför du inte är här och jag vet mycket väl att jag inte kommer få något vettigt svar. ett år sen jag fick min första kyss av dig. ett år sen du la dina armar om mig för första gången, ett helt år sen. men tiden har gått så otroligt fort och jag hoppades och drömde om att du fortfarande skulle vara vid min sida, idag om två månader. jag trodde aldrig att detta skulle hända, jag trodde aldrig att vi skulle gå skilda vägar för vi skulle hålla ihop, vi skulle kämpa tillsammans. det var vi två mot världen. denna dagen om två månader kommer jag otåligt vänta på ett sms, ett samtal, ett brev, ett mejl, en dörrknackning som jag innerst inne vet att jag inte kommer få, men jag kommer ändå vänta bara för att det är vår dag idag, om två månader. bara våran dag. och den kommer alltid vara speciell, kvittar vad. jag kommer minnas den dagen, för alltid. för all framtid.

- detta är bara mänskligt.


"you and me against the world"
- do you remember?

Det är inte svårt att läsa av dig

man ser ditt hjärta genom dig, jag kan höra dina tankar, bara ditt sätt att bete dig, ditt sätt att prata på. vad du känner och tänker lyser rakt igenom ditt falska leénde, och glöm inte att jag känner dig bättre än alla andra på denna jorden, när du skrattar är du nervös. i know you!
lär dig någon gång, lär dig att svälja din stolthet..

Life's sweet ;)

Systrarna Sedef på vift

Kom hem för en liten stund sen. Hängde med syrran till systemet och köpte lite dricka eftersom att hon fyller år om några timmar :D men nu är gatorna lugna igen haha. nu sitter vi här hemma och gör inte så mycket, lyssnar på musik och så bara. mamma håller på o lagat mat, har bara käkat en knäcke idag så jag är vrålhungrig!

Vad bra att man kan göra tidinställda inlägg hähä. grymt!

Fick ett riktigt roligt samtal av brorsan idag. Bara att han ringde gjorde min dag ♥



tidinställa inlägg?

Som ni märker har jag inte så mycket att skriva. händer inte så mycket just nu. min kusin gick precis hem efter att vi druckit kaffe och jag ska väl strax hoppa in i dushen. blev ingen solning idag. men imorgon tror jag att jag gör det!! snart kommer syrran hit en sväng hähä.

ni som använder er av blogg.se, vad är den lilla kalendern brevid rubriken? kan man tidinställa inlägg? i så fall är jag väldigt glad haha.

Annonser från BloggPartner

FREDAG

vaknade för en halv timme sen av att hanna gick upp. somnade inte förns 7 imorse men det var lugnt för jag kollade med lärarna så jag inte hade någon lektion men lisa sa åt mig att jobba hemma, skönt :)

idag händer inget speciellt, ska bara sola och ta det lugnt. imorgon fyller min syster år, party hähä :D

GOD NATT!

hörs imorgon, eller ja om några timmar :)

DET SNÖAR!

JA, DET SNÖAR.. PÅ RIKTIGT!
såg att flera stycken skrivit ut det på facebook så jag och hanna sprang till mitt fönster, drog upp persienerna och ser att snön bara faller, faller som fan. massor. JAG HAR INTE ENS KÖPT NÅGRA VINTERSKOR. har bara lagrat på med fler textil skor. Kommer ju drunkna i skorna..

Jag hatar snö :( det är bara mysigt när man har lov och inte behöver gå ut.. men att vakna tidigt för att åka till skolan och mötas av snö är nog det värsta som finns.

Skulle mer än gärna åka utomlands nu.



-

Jag kan inte skriva någon rubrik i detta inlägget för då förstörs hela texten.. ;S

Hugo </3 Paulina.


Jag antar att ingen har missat skandalen?! Paulina har varit otrogen mot Hugo med kungarna av tylösand kändisen Nemo. Jag säger såhär: Jag tycker om Paulina, förr avskydde jag henne men hon verkar ha blivit mer mogen sen hon blev tillsammans med Hugo och det fick mig att börja gilla henne. Hon verkade ta mer ansvar. Men att hon var otrogen mot Hugo får mig att tänka om. Var hon verkligen så mogen, tog hon verkligen så mycket ansvar om jag trodde? Det hon gjorde är patetiskt. Hugo, en människa som hon vet älskar henne, bryr sig om henne, en människa som hon skulle kunna ha delat barn och hus med om några år är liksom bortblåst. För vad? för en natt med en kille som hon knappt känner, som hon inte har känslor för. Var det värt det? absolut inte!

Jag tycker så synd om hugo, han verkar verkligen vara en underbar kille. En kille som skyddat och stöttat Paulina de senaste halvåret. Jag fattar inte hur människor kan vara så dumma, så kallhjärtade, så egoistiska. Jag fattar mig inte på dig Paulina.  Ett misstag är ett misstag, och man lär sig av sina misstag. Paulina är bara en människa, så som alla vi andra. Men det var jävligt lågt av henne, jävligt äckligt och patetiskt. Paulina förtjänar inte Hugo, inte efter att ha varit med en annan kille. Det är liksom oacceptabelt! Men å andra sidan är alla värda en andra chans..

Jag fattar inte hur man kan vara otrogen om man älskar sin partner. Jag menar, hur kan man kyssa en annan person, hur kan man vara intim med en annan person när man vet att man har en flick/pojkvän som älskar en, som dör för en, som man kan få en framtid med? jag hajar inte och kommer aldrig göra det heller.

BODY LOTION - Ldb silk

Nu har jag dushat. Ska strax smörja in mig i lite body lotion, mina ben har nämligen blivit riktigt torra.. jag som aldrig brukar bli torr. ja ja, någon gång händer det väl alla hahaha. den luktar gudomligt gott också. använder samma deodorant och dushkräm. sen så ska jag bara sitta här framför burken och ta det lugnt ett tag och sen lägga mig i sängen och kolla på tv eller något. funderar på att måla naglarna. har inget bättre för mig helt enkelt. skriva ett brev ska jag också göra kom jag på nu.

imorgon är det skola så jag hoppas att jag somnar skapligt ikväll.




Lockat hår!

Har precis lockat min systers överdrivet långa hår som jag avgudar.. det tog lite över en timme och grymt snyggt blev det!

före och efter / bilderna ger inte rättvisa!!




TORSDAG

jag var riktigt seg och hade grov huvudvärk så jag skippade skolan imorse. var helt grötig i huvudet och ett grötigt huvud som ska plugga matematik funkar inte. inte för mig i alla fall. följde hela vakna med the voice ifrån 6 till 9 sen så däckade jag och vaknade upp för en timme sen av att min syster stod i rummet haha.

funderar på om jag ska städa rummet, eller.. dricka kaffe låter bättre.. :)

bilder ifrån imorse. i love varmakoppen hähä


heeey you !

god morgon!
jag däckade runt 9 och här sitter jag.. mitt dygn har blivit heeelt fucked :(
har inget att skriva faktiskt.. vi hörs när vi hörs.

när man har tråkigt


1) En helt random snubbe kommer fram till dig och säger: "Hej, vem är du?" Vad svarar du?
- vem fan e du ?
2) Vad var det senaste du stoppade i munnen?
- bilar
3) I ditt senaste sms står det?
:*
4) Vilken är den senaste låten du lyssnade på?
mohombi - bumpy ride
5) Var är din kille/tjej just nu?
har ingen kille haha
6) Välj ett ärr på din kropp?
ett ärr på mitt knä sen jag var liten. ramlade antagligen
7) Vilka är dina favoritfärger?
svart, sen den här röd/orange/rosa färgen haha
8) Vilka i ditt liv litar du på?
dont trust nobody !
9) Om du skulle byta namn, vad skulle du heta?
Jag vill inte byta namn, men Sibel är fint.
10) Vad skulle du göra om någon random sa till dig att du var den vackraste människan i världen, och att denne skulle kunna göra vad som helst bara för att få vakna upp bredvid dig varje morgon?
säga tack men inte göra så mycket mer åt saken.
11) Hur ofta svär du?
tooooo often!
12) Litar du på alla dina vänner?
absolut inte.
13) Skulle du kunna flytta till ett annat land för kärleken?
jag tror det.
. 14) Tror du att allt som händer har en anledning?
japp..
15) Säg några saker du INTE tolererar i ett förhållande?
otrohet, lögner, makt.
16) Vem av dina vänner tror du skulle passa bäst som prostituerad?
HAHAHAHA vilken fråga.. ingen.
17) Vilka egenskaper hos det motsatta könet tycker du är viktigast?
ärlighet och en fin personlighet
18) Har du något mål du skulle vilja uppfylla inom den närmsta famtiden?
fler än bara ett!
19) Om du vaknade upp efter en längre koma, vem skulle du ringa?
han vet!
20) Tror du att du skulle bli en bra förälder?
absolut.
21) Vart togs din profilbild?
i min systers toalett
22) Ärligt, vad tänker du på just nu?
jag tänker på så mycket på samma gång.
23) Vem känner dig bäst?
viccy hanna rose
24) Vad är helgens planer?
fira min kära syster.
25) Vad har du på dig just nu?
shorts och tjocktröja.
26) Har du någonsin slagit ett träd?
kanske haha
27) Har du någonsin smygit ut ur huset?
ja, men inte utan lov hihihi
28) Aldrig sova eller aldrig äta?
aldrig äta
29) Är du en morgonmänniska eller kvällsmänniska?
- nattuggla
30) Finns du där för dina vänner?
så gott jag kan.
31) Gillar du att umgås med andra människor?
beror på vilka
32) Har du lätt att förlåta andra?
har lätt att förlåta, men jävligt svårt att glömma
33) Skulle du någonsin dela din pojkvän/flickvän med din bästa vän?
NEJ!
34) Pratar du med någon under tiden du fyller i denna quiz?
nej
35) Finns det någon du bör reda ut saker med?
ja, man tycker ju det.
36) Kommer någon ringa dig ikväll?
sånt som märks


Annonser från BloggPartner

life's hard

jag har bara sovit, sovit och sovit. däckade loss och sket i när alarmet ringde. INTE BRA SELMA!
nu ska jag invänta paradise hotel och sen blir de lite käk.

Today I could feel your fragrance

im back

nu är jag hemma igen efter en liten tripp i hageby. åkte till min syster en snabbis sen så handlade vi food och lite välbehövliga saker. har precis mumsat i mig en varma koppen och klätt på mig lite skönare kläder. sitter här och bara tar det lugnt, är faktiskt pigg. konstigt haha. kanske borde tvinga mig att sova någon timme eller två, så att jag inte blir trött runt 4 tiden och däckar och vaknar ikväll igen.

imorse funkade inte mina kanaler (3an, 5an och de andra) bara dom vanliga dvs 1an, 2an och 4an. men nu verkar dom vara tillbaka igen. de måste nog ha berott på vädret. det sägs ju att det ska snöa idag, men än så länge har inga flingor dykt upp. hoppas dom inte gör det heller!!!

BUMPY RIDE!

sitter här och pumpar musik iväntan på att deon ska torka HAHA så att jag kan klä på mig och fixa mig lite. ska nämligen åka till hageby med min kära mamma snart. vi hörs antagligen när jag kommer hem igen :)

Who can love you, nobody
Hold you, nobody
Make your body wind, like me
You will never find someone like me

Ken Ring

till dig som sitter inne, de här här frihet
till dig som är i himlen, de här är livet
till tåren på kinden, de här är skriket
till dig som är på bilden, de här är minnet


Beautiful women








God morgon onsdag.

Jahopp, då var man vaken igen då. har varit vaken sen kl. 04.00. helt sjukt. känns som att jag börjar få sömnproblem. lägger jag mig innan 12 så vaknar jag mellan 3-5 på morgonen. och igår la jag mig runt 11 tiden. aja, vad ska man göra. nu sitter jag här och dricker kaffe och tar det lugnt. om några timmar ska jag med mamma ut till hageby en sväng :) har inte så mycket mer på hjärtat just nu. jag skriver senare igen.


My heart will never sleep

nej, nu säger jag god natt. finns på sms om det är något. ring INTE och väck mig.
hörs imorgon. puss på er.

soo fucking freesh

kom precis ut ur dushen dvs riktigt freesh och så har jag bäddat rent i sängen, kommer alltså sova som en ängel inatt även att jag är ensam haha.

som vanligt tänker jag på allt mellan himmel och jord när jag är ensam - så det är väl det jag gör just nu, och äter klementin :) imorgon är jag som sagt ledig. det ska bli så sköönt att bara sova. ska lägga mig snart, börjar bli lite små trött och så vill jag inte sova bort hela dagen imorgon för dagen därpå är det skola så jag måste somna tidigt imorgonkväll.

aja, vi hörs väl innan läggdags eller så hörs vi imorgon. sånt som märks.
puss och god natt, i fall att menar jag :)


-

paradise hotel kl. 19.30
sveriges skönaste familjer kl 20.00 (något nytt?)

och sen är det dushen som gäller för mig :) hörs efter det någon gång! och nu kom min mami hem hähä, hörde nycklar i dörren.

no one in this lifetime can love you like i do.
miss you !

old pics

man ser klart och tydligt hur död jag är..
haha. hälsade på min kusin i lumpen eller vad det nu heter :D



somnade i bilen på väg hem (nyvaken)




www.baveamin.blogg.se

En riktigt charmig kille, och hans klädstil är det inget fel på! läs hans blogg, ni kommer inte bli besvikna! :)

häromdagen slutade han uppdatera och några dagar senare skrev han ut detta på sin blogg:


I tisdags gjorde jag något jag länge velat. Jag åkte till Göteborg för att träffa mitt livs kärlek, *****. Jag var medveten om att hon kanske inte skulle känna igen mig, efter alla dessa år samt inte ha känslor för mig. Men det kvitta. Jag åkte till Göteborg sent på natten. Ensam, omedvetnes och suktande efter kärlek. Min lilla resa gick snabbt och vips som det var så var man framme, hej kära Götet. 

"Möt mig vid centralen klockan elva. Om du inte dyker upp, då vet jag inte vad jag gör. Antar att det blir en väldigt ensam vecka i Götet då. Ciao" - Det var mitt sms till henne, två dagar innan. Nu stod jag där, helt ensam och tänkte på om hon skulle dyka upp eller om jag skulle få vara ensam veckan ut.  

Men där stod hon. Iförd lång kappa, svarta skor och byxor. Det ljusbruna håret var utsläppt och hennes blåa ögon timrade under skenet från lyktorna i centralen. Jag la ifrån mig väskan, sprang mot henne och kysste henne. Direkt. Jag kysste bara henne, hon kysste tillbaka mig och vi kysstes.

Jag har haft den mest underbara veckan man kan tänka sig. Jag svävar på ljusblåa moln och jag drömmer mig tillbaka till våra stunder tillsammans så fort jag blundar. Jag drömmer mig bort. Nu.


så otroligt gulligt av honom. blir helt glad av bara tanken att det finns människor som honom.

TISDAG

Hej på er!
vid 2 tiden mötte jag rose i stan, fick med mig presenter till min syster som fyller år på lördag (suzan, nu undrar du allt vad du ska få va?;)) och ett par skor och lite annat till mig. sen tog jag spårvagnen hem och här hemma var hanna och viccy. vi drack kaffe och så. nu sitter vi här i mitt rum och bara tar det lugnt.

inte mycket som händer idag. är ledig imorgon, skönt!

som jag hade dig förut

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Kvinnors hemliga liv

Min kusin kom hit för en stund sen, så jag hon och viccy satt oss i köket och drack kaffe och nu inväntar vi kvinnors hemliga liv. en av dom som är med är tillsammans med sin kusin. fy fan !


HEEEEEEEEEEEEEJ !

dagen började med att jag och viccy promenerade ner till stan vid halv 8 typ (mirakel att vi är på stan så tidigt), gick in på mc och käkade frukost och efter det tog vi spårvagnen till skolan. när vi kom hem var katti här, alltid kul att träffa henne. håll er i hatten nu: viccy ville ha mer MC så hon bad sin mamma som var på stan att köpa big mac och komma och lämna det. och efter det gick vi och la oss. skönt som fan! vi hade bestämt att bara sova en timme men jag snoozade i 4 timmar hahahaha..

nu är vi i alla fall uppe, känner oss fortfarande trötta. just nu kollar vi på ullared och pontiak är där och uppträder HAHAHA. kl 22.00 är det kvinnors hemliga liv på tv. det ska vi se! annars händer inte mycket mer idag :)

imorse i mc (DÖD)



ser ni hur inne hon är i maten..



och här är hon överlycklig..



Annonser från BloggPartner

mc och skolan !

nu väntar jag på viccy som är här om ca 10 minuter, sen om en stund ska vi ner till mc för att käka frukost. ja.. viccy är igång igen. haha. har dragit på mig två tröjor för att jag ska kunna ha skinnjackan, annars skulle ha ha frusit ihjäl, eller det kanske jag gör ändå, har inte varit ute och känt efter haha. har även dragit på mig min stora tjocka halsduk runt hals och huvud för att inte frysa om öronen. japp så går det när man är snaggad på ena sidan hahaha. hörs efter skolan någon gång. puss och kram ses på stan.

viccy skriver en rubrik HAHAHAAHHA yrar hej

hejhej jag gästbloggar säger selma HAHAHA . de viccy heeeeeeeeeeeer . selma skulle in och duscha och för att ja ska hålla mej vaken så skulle ja skriva nåt. hmm låt se va man ska tala om aa sen ska ja o selma till skulan har jäffla matte prov :(! efter skolan ska selma me mej till mc för ja ska ha en jävla big mac !!!!!!!!!!!!!!!. nu orkar ja inte skriva mer de här e inget för mej som ni märker men detta gör selma glad att ja skriver lite dårå hatch. ha en trevlig dag selmas söta läsare tja tja bloggen.
hejdå tack för mej finska tempramentiiiii.


i love big mac

HAAAAAAAAAAAAAATCH !!!!!.


jag älskar selma sedef min pullisunge ♥


I wanna boom bang bang with your body yo


GOD MORGON MÅNDAG!

Nu är jag vaken igen (jag sover verkligen helt sjukt) somnade runt 21.30 igår, så här sitter jag igen.. pratar med viccy på msn som inte har sovit en blund och försöker hålla henne vaken så hon inte somnar nu och inte kommer upp till skolan. hähä

See ya tomorrow!

Nu ska jag vänta på att Drinia loggar in på msn för att prata lite med henne, hon mår inte så bra men jag hoppas att det blir bättre snart! sen ska jag käka lite och efter det ska jag lägga mig under täcket och kolla på tv en stund tills jag somnar. känner redan nu hur trött jag är, orkar knappt dusha. men jag måste do it every day :D ändå skönt att lägga sig i sängen freesh. imorgon kommer min brors fru(Katti) hit sa mamma precis, så jag måste skynda mig hem efter skolan så jag hinner träffa henne en stund.

vi hörs helt enkelt imorgon om inte efter dushen, innan jag lägger mig.
Puss och god natt! ♥

Katti, vackra kvinna!!






Sitter och pratar med Egge på msn.

En minut är vi deprimerade, nästa minut är vi så deprimerade att vi skojar om det allvarliga vi pratar om och dör av skratt istället. Det är alltid skönt att prata ut med henne. Hon är en riktigt underbar människa, finns inget ont att säga om den tjejen ♥

ta en ditt i hennes blogg, mycket underhållande och akta så ni inte sätter i halsen för hon skämtar en hel del:

http://simplyegzona.blogg.se

Home sweet home

- men jag diggar lindas place som fan! :D kan väl berätta lite om kvällen. efter att jag uppdaterat er igår om vad vi hade gjort, så satt vi bara och prata. mitt från ingenstans kom dani på besök. runt halv 4 inatt drog linda, rose och dani till mc i stan, medan jag och andra linda tog det lugnt hemma. fattar inte hur dom pallade haha. sen så däckade jag som sagt kl 8 imorse. medan de andra däckade en aning tidigare. och imorse eller ja, kl 12.30 så vaknade den ena efter den andra. jag som hade velat sova ut.. men ändå bra att jag vaknade tidigt för då somnar jag ikväll - skola imorgon :) älskar er tjejor. linda, linda och rosiie ♥

här kommer lite videuusar.

rose och linda


crazy bitch. rose måste alltid fucka huvud på morgonen..



haha när vi hade vatt på ica och skulle hem. nääär man har tråkigt:


SÖNDAG

god morgon! :D
en vaknade efter den andra och här sitter jag, helt yrvaken. somnade runt 8 imorse.. nu är rose och linda  HC och handlar lite frukost haha. jag hör av mig när jag kommer hem. puss puss

in hascheby

hällu!
sitter i hageby nu. först promenerade jag och rose till henne, sen promenerade vi till stan och tog bussen som linda och linda satt i. tog en sväng förbi mc och sen till ica. när vi kom hit spelade vi tecknet och sen har vi suttit och kollat på magdansöser/magdansörer eller vad det nu heter hahahaha.

annars händer inte så mycket, sover här inatt hähä. hörs imorgon puss på er.

SVAR

du leker ju minst lika mkt om en albansk flicka i så fall,för turker har samma rötter som albaner om man kollar långt bak dvs flera århundranden tbx.du leker också säkert en "fin" flickas roll i Turkiet,där kan du inte gå o säga att du haft sex med Kastriot tex..så du ska inte heller säga något,jag bryr mig inte men palla kommentera en sådan sak bara för o få dig själv till en högre nivå,vilket du inte gör i min syn..tvärtom!Dessutom så tog du just albanska tjejer som exempel för att Kastriot är alban..han gjorde helt rätt som var otrogen mot dig,så är det med alla albanska killar de knullar alla hit o dit och till slut så blir det endån en albansk tjej de gifter sig med och skaffar familj etc etc.Peace

svar: Min pappa accepterade Kastriot och han vet att vi sov i samma säng. han är väl inte dum i huvudet och tror att vi inte rör varandra när vi är 17 år gamla och sover i samma säng? :S ingen förälder är dum, dom vet mycket väl vad man sysslar med. Min pappa kanske inte avgudade att vi sov i samma säng och att jag ens hade pojkvän, men han accepterade det och han tyckte om Kastriot.

och jag tog inte ett exempel bara för att kastriot är alban, var kom han in i bilden? han är inte den enda albanen här i världen.

och kom inte och prata innan du vet någonting. läs det jag skrev en gång till, det står som vid det här laget jag skrev alltså om en tjej som jag sett med egna ögon, inget exempel. och vadå kastriot gjorde helt rätt som var otrogen mot dig? ingen har rätt att vara otrogen mot någon, ingen har rätt att krossa någons hjärta. och nej, så är det inte med alla albanska killar. det finns tusentals svenskar som är gifta med albaner, det finns miljontals andra utländska kvinnor som är tillsammans, förlovade, gifta med albaner. om du aldrig har sett något liknande innan, tycker jag att du borde göra det innan du börjar snacka! och sluta dra alla över samma kant! hade bra.

girlsnight

Hej på er.
Nu ska jag hoppa in i dushen för att sen åka till linda och linda med rose. det blir en skön kväll, bara ta det lugnt med tjajorna. vi hörs antagligen ifrån linda senare. puss på er så länge.


They can say whatever, Ima do whatever



Annonser från BloggPartner

LOVE THIS MAN!


LÖRDAG

Jag däckade väldigt fint vid 12 tiden tror jag. fattar inte hur jag kan sova såhär? men skönt är det. ni andra då? många vaknade upp med baksmälla antar jag haha? stackars er!

idag händer inte mycket, känner mig helt seg i kroppen.. funderar på om jag ska åka ut till linda och linda i hageby senare eller om jag bara ska stanna hemma. får se helt enkelt.

har inte mycket mer på hjärtat just nu, jag skriver senare :)

smeeelll yaa later

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på barnprogram. finns inget bättre på tv just nu och barnprogram funkar alltid haha.. puss puss, hörs senare.

du förstår inte nu, men en dag kommer du göra det.




Annonser från BloggPartner

en vacker dag

En vacker dag kommer du inse hur mycket du älskade mig
och jag kommer vakna upp med han som redan visste det..

03.30

Här sitter jag, pigg och glad. ja, jag är glad - trots att jag är själv. snart vaknar väl min mamma, hon vaknar alltid mellan 4-5 av sig själv. galen kvinna.. är inte ett dugg trött och funderar på om jag ska vara vaken hela dagen, lägga mig tidigt ikväll så att jag inte vänder om dygnet.. för då kommer jag aldrig upp till skolan på måndag.


som du vill ;)








dusgusting

Jag avskyr tjejer som påstår att dom är bättre än andra. leker större och tror att ingen vågar komma nära dom. Eller att en tjej (som vid dehär laget) skryter så mycket om att hon är alban, varje bild, varje text handlar om att hon är alban, man kollar igenom hennes foton, albanska flaggan, ska tatuera mig albanska flaggan, jag är alban, jag är alban, jag är alban. och det NÄST värsta är att hon ser ut att heta typ.. Anna karlsson HAHA sen ser man en bild där hon står o fotar sig med bh. Hur skämmigt är inte det? jag menar hon leker fin, att hon aldrig gör något fel, älskar sitt folk osv osv.. och ändå går hon och skämmer ut sig, fotar i bh och lägger ut den på sveriges snuskigaste hemsida. en skruv måste sitta lös alltså..

sjukt!

Kan bara säga såhär: jag är dum i huvudet!
som ni vet skulle jag kolla på idol, efter två låtar vänder jag mig om.. ja, ni kan ju undra vad som händer när jag vänder mig om.. zZZzZ ända tills NU. hur går det till? jag fattar inte. nu kommer jag verkligen vara uppe hela natten och den lär bli lång.. tror dock inte att jag kommer uppdatera så mycket mer för jag har inget jag vill dela med mig av :( huhu
Annonser från BloggPartner

V to the ERONICA

det blev ingen säng och tv för mig. istället fick jag ett sms av svartingen "ring de är viktigt" snabbt som fan ringde jag upp. hallå? - HAHAH. heej vad gör du :D:D:D:D ? man ba waaah.. var de bara det du ville säga? hahahahahaha. typiskt svartingar.. nej men det var skönt att prata med henne. vi pratade ett gangska bra tag. det blir så när hon är bosatt i stockholm, måste hålla henne uppdaterad. saknar verkligen ma niggah friend.. hade hoppats på att hon skulle komma ner på lovet, men icke. hon har beslutat sig för att hålla sig borta.. :( timon, im always by your side.. biatch. haha.  efter bra mycket snack med henne målade jag naglarna, sen kom mamma hem och lagade mat och nu har jag precis käkat lite.

om en kvart börjar idol så NU SKA JAG lägga mig i sängen. vi hörs senare pluttisar.



uppdate.

Hej gullungar!
min syster gick precis, så nu sitter jag här ensam. en fredag som denna ska jag bara ta det lugnt. fest hit, fest dit är inget för mig. jag tycker om att vara ensam ibland, en annan femma att sova ensam - men det ska nog gå bra.. när jag är själv snurrar tusen tankar i mitt huvud. så ni kan ju gissa vad jag gör just nu och ni får bara en chans annars skär jag halsen av er.

ae, vad ska man ta sig till. det är bara att kämpa. nu ska jag lägga mig i sängen och se om det är något bra på tv och hoppas på att min hals blir bättre, börjar nämligen få lite ont.


jag tänker på dig, undrar hur du har det.. undrar vad du tänker på, undrar vad du gör. vi ses snart igen!

hey you!

God morgon säger jag :) haha
mamma väckte oss vic halv 8 och tro mig jag ville dö. hennes röst skärde i mina öron. till slut började hon skrika mitt namn högt, skrek tillbaka som fan! blev riktigt sur haha.. drog på mig kläder och åkte till skolan fort som fan. när jag väl var framme skulle dom kolla på film och det var ingen lektion som jag och viccy behövde vara med på sa läraren, för de hade vi redan tydligen gjort. så det var bara att åka hem igen. när jag kom hem däckade jag på dirren. och nu sitter jag här. ingen sömn inatt alltså.

aja, ska ut till köket nu och dricka kaffe med mamma och syrran.

GOD NATT!

nu ska jag, hanna och viccy sova.
hörs imorgon. pyss och kram.

Annonser från BloggPartner

ska man skratta eller gråta

haha det finns verkligen folk till allt! era lögner lyser igenom er.. hahah
Annonser från BloggPartner

paradise hotel

jag, viccy och hanna har precis kollat på paradise hotel och nu har jag helt bytt åsikt om JP, jävla idiot är vad han är. händer inte så mycket mer idag, orkar inte åka ut till hageby, vi ska bara vara hemma istället :) imorgon börjar vi 8.20 tror jag...
Annonser från BloggPartner

TORSDAG

lisa: det rör mig inte ryggen, för det är slut mellan mig och kastriot nu. puss på dig fisis.



natten har varit otrooooligt lång. vi har spelat kort, käkat mat, skrattat, ringt hetalinjen HAHA, kollat på film, ätit kladdis och bara tagit det lugnt. tony däckade loss, linda likaså efter några timmar. salle och adrian var även på besök. viccy somnade en halvtimme. linda d satt vid datorn och jag somnade till en halvtimme. hahaha sjuuuk natt! sen vid kvart i 9 tog vi bussen hem medan linda & linda åkte till skolan. kunde inte åka till skolan pga sömnbrist och ont i magen hähä. nu är vi i alla fall vakna och väntar på haniilutt, senare kanske vi rör oss till linda ;)








fattar ni att hon däckade såhär eller HAHAHA :




Annonser från BloggPartner

gästblogg/toni

heeej mitt namn e toni montana sitter här med tjejorna o ska kolla på film:D jätte gulligt saknar min gubbe han kommer snart lilla söta salle mitt hjärta hihihihi. imorgon blir de shopping med flickorna omg skola först seg men aa . pöss pöss


Annonser från BloggPartner

onsdag

häällu !
idag vaknade jag runt två tiden. fixade oss och åkte hem till mig en snabbis, mötte rose och pratade lite. sen tog vi bussen till hageby, drog till min syster en snabbis och nu är vi hemma hos linda. ska ta det lugnt här en stund och sen ska vi hem till mig bara :) hörs när vi är hemma
Annonser från BloggPartner

yeeyeyeyeye

nu har vi kollat på paradise hotel. gör inte så mycket nu, och så kommer det förbli. haha jag och viccy kommer inte kunna sova på hela natten tror jag... men men vad ska man göra.

Annonser från BloggPartner

hähä

macho macho macho man.


:(
Annonser från BloggPartner

hörs imorgon.

nu har jag dushat. sitter här med hanna och viccy och tar det lugnt. vi har druckit kaffe och pratat lite med mamma. snart ska vi ta spårvagnen hem till viccy, om en timme börjar paradise hotel och jag HATAR emelie, jävla diva haha.. just det, kom på att vi inte har skola imorgon haha, lediga!!
hörs imorgon!
Annonser från BloggPartner

TISDAG

anonym: hur gjorde ni, fattar noll :(

hej! jag kan ärligt talat inte svara på det, vet inte hur jag ska förklara. blev bara medlem och följde bara instruktionerna haha :P



viccy har ingen dator längre, därför får ni ingen uppdatering. men nu är jag hemma en stund igen. ska dusha och lite sånt sen ska jag upp till klocket igen och sova hos viccy. vi gick upp halv 9 idag för att viccy hade möte och efter mötet bestämde vi oss för att sova igen. ställde alarmet eftersom att vi hade skola kl. 12.15 men vi måste ha stängt av alarmet i sömnen så det blev ingen skola idag.. men men, imorgon är det nya tag! :D

nu ska vi göra kaffe hähä, ha en bra dag!





Det finns bara en liten hora och det är du din smutsiga slampa. jag hoppas att något riktigt farligt händer dig, för det är du värd. du är inte ens värd att leva. inte efter allt du ställt till med. jag är inte den enda som har de här åsikterna om dig din fitta!

hos linda och john!

denna kommentaren fick jag av viccy: oooh big mac in my heart !! i love u sooo much big mac. vi syns sen mitt hjärta när ja ska äta dig RAAWR:D / big mac lover

hon är ju helt jävla sjuk i huvudet haha. det gick skit bra i skolan och efter vi slutat hjälpte vi kimpan med lite saker och efter det tog vi spårvagnen till stan, mötte min syster och viccy köpte ett par skor. i spårvagnen mot stan var det en jävla psyk kärring som började jiddra med mig. det var en stol som var lös, så kollade hon på mig och viccy och sa: den är ju lös. jag bara ja, den är sönder. hon bara: fixa till den då HAR DU INGA HÄNDER I KROPPEN?!?!?! jag bara va fan skriker du om? mig skriker du inte åt :@ HAHAH. blev skit arg. så ställde hon sig upp och slog på den där jävla stolen. cp kärring. hon sa inget mer efter att jag också höjde rösten, då stirrade hon bara istället.

yaaallafall, efter stan åkte vi hem till mig, satt lite i köket med mamma och suzan. sen gick jag och viccy och sov en stund. efter 40 minuters sömn tog vi spårvagnen till vårdcentralen och nu sitter vi hemma hos linda, viccys syster. ska inte göra mycket mer idag, är rätt seg. hörs kanske senare eller imorgon. puss puss

sitter och pratar med viccy i headset

väntar på att spårvagnen ska åka som hon sitter i så att jag kan gå ut snart.
det är kallt ute så jag har verkligen klätt på mig, tröja på tröja haha. börjar svettas här inne.. to much clothes :( och fråga mig inte vad jag gör med handen.


hörs senare!

dags att börja göra sig iordning. viccy skickade sms och jag ringde upp. hon började prata om att hon skulle käka frukost - macka och ketchup HAHA, tror hon fortfarande sov asså. inte nog med de sa hon "selma jag vaknade på natten och tänkte på big mac och så somnade jag om.. efter vi har solat ska jag köpa det.."

galen jävel. nu ska jag fixa mig för att snart åka till skolan. hörs när jag kommer hem eller något. mwah.

höst

Nu börjar jag faktiskt bli lite seg i kroppen och ögonen men det är ingen ide att lägga sig. måste upp om en halv timme i vilket fall. ska ringa och väcka viccy snart tror jag HAHA, hon kommer döda mig.

efter skolan ska vi sola så det är lika bra att ta på sig mjukis och slappkläder bara, även att jag är sugen på att fixa mig lite. jag hatar att ta på mig tajta kläder när man ska sola, riktigt äckligt sen efter man solat.. stinker solarium, varm och sånt. bäst ta på sig slappa kläder :)

hähä ser ni min nya design? hade inget och göra, tyckte inte om min dåvarande design så jag letade upp en ny. trivs med denna. den känns lite höstig, vilket passar nu. oktober månad.. hahahaha. men förvåna er inte om jag har en ny igen om sisådär en vecka.. (kan ni inte se den nya designen tryck F5 för att uppdatera)

fy fan vad jag babblar på här. nu tar vi en cigarett och lugnar ner oss va...



apeeelsin hårig.

du får inte vandra på min väg utan att visa mig ditt mål

hej på er!
jag har bara suttit framför den här burken och inte gjort ett skit typ. läst igenom lite äldre inlägg i bloggen och druckit kaffe. just nu pumpar jag lite musik ifrån mtv och om en timme ska jag väl börja göra mig iordning tror jag.

God morgon! :)

det stör mig verkligen när folk man inte känner som kommenterar typ "åå vilken fin blogg du har, den är jätte bra och hoppas du har en bra kväll :):):):):)"

när det inlägget dom precis kommenterat i är självmords-inlägg? HAHA ne men emo inlägg. dålig dag rakt av. det jag vill komma fram till är att det är fjantigt att kommentera andras bloggar och ljuga i hopp om att få fler besökare.. lägg ner skiten i så fall.

yaaaaaaaaallafall. jag vaknade för en halv timme sen. fattar ni eller? haha somnade runt 10 igår. helt sjukt med tanke på att jag vaknade 14.30. var bombsäker på att jag skulle somna runt 4-5 istället för att vakna då. men men, det var ju bra att jag somnade.. nu sitter jag här, tråkigt som fan. hoppas på bättre tider typ haha.

bye!

Nej nu går jag och lägger mig i min ensamma säng och kollar på tv. hörs imorgon eller senare ikväll om jag inte däckar.

puss puss


rihanna - photographs

Here's a little story I've gotta tell
About this boy I know so well
Back in the day was cool and all
Fell in love, I fell in love
Thought he was the one for me
Other boys I could not see
And look what happened to our love
I'm like how could it be?

It should have been me and you
It could have been you and me
Boy you broke my heart and now I'm standing there
It should have been me and you
It could have been you and me
Now all I got are these photographs

All I've got, all I've got
All I've got are these photographs
All I've got, all I've got
Is nothing without you, you, you
Got nothing without you, you, you
Got nothing without you


Now baby it's killing me
I'm saying it's killing me
The fact that you ain't around
Baby I'm falling down
I need me a remedy
Been looking for remedies
I need you to be around
Baby I'm hurting now
I know you're a better man
When I was your girl
This land is a better land
When you're in my world
Today will be better babe
If it were like yesterday
So happy and lovely hey, hey, hey

All I've got, all I've got
All I've got are these photographs
All I've got, all I've got
Is nothing without you, you, you
Got nothing without you, you, you


All I've got are these photographs
I remember when I used to make you laugh
I don't wanna be stuck in the past
But you're all that I have that I had
And I don't wanna lose what we built this far
This is me and you, you're my superstar
I'd give anything, baby here's my heart
My heart, my heart

kimpan ♥

Sitter och pratar med min underbara vän kimpan på msn. har pratat ut om lite allt möjligt, verkligen skönt att prata med henne för hon förstår ♥ annars har jag inte gjort något speciellt, käkade för en liten stund sen. köttfärssås och spagetti. gott gott. nu ska jag fortsätta prata lite på msn, sen blir det dushen.


bla-bla-bla

Idag har jag ingenting att skriva. massor i huvudet men vet inte hur jag ska formulera det. bäst att hoppa över! annars kanske ni bara blir helt psykade. jaja, vad händer idag? ingenting. mår illa, kanske för att jag borde göra frukost. frukost kl 5? så går de ibland hähä.

sen ska jag väl hoppa in i en dush. just reeelax. ni har blitt riktigt tråkiga, inga kommentarer knappt. hjälp mig, vad ska jag skriva om? hitta på lite grejor..?




SÖNDAG!

vaknade av att jag hörde Kattis röst men orkade inte gå upp och hälsa, somnade om och vaknade för ca en timme sen. idag ska jag bara ta det lugnt för imorgon är det skola som gäller. minns ni mina känsliga inlägg igår? det blev genast bättre när hancii och viccy kom hit som jag sa :D

IM NOT ALONE

Sitter här ensam nu, har gjort det i några timmar dock inte så länge till för snart kommer hancii och viccy hit. dem sover här inatt. skönt att inte behöva sova ensam.. hate it!

idag har jag varit kääänslan, det visar ju inläggen nedan.. många tankar och funderingar. matlusten har försvunnit och jag har bara fått i mig två rostade mackor idag. det kommer bli bättre! sempan är snart på toppen igen. känner att jag lär bli på bättre humör när mina pullor kommer hit.


gammal bild men vilken bitchblick haha

lycka enligt mig.

det finns olika slags lycka. när man får sin första bil, umgås med sin vän, shoppar, skrattar åt ett skämt osv osv.

men den riktiga lyckan som många strävar efter tror jag inte finns ännu, den kommer senare in på livet när man blir äldre. än så länge är vi bara "ungdomar" som inte kan glömma den där killen, som hatar plugget och som tycker att minsta lilla grej är jobbig. jag har mina depressioner, lika så du, du, du, han och hon. men vi gör det tusen gånger värre än vad det egentligen är. som till exempel nu. jag har mycket inom mig, mitt hjärta värker och min hjärna jobbar konstant, jag är orolig, nervös, ledsen, arg, sur, irriterad, allt du kan tänka dig. men tänk på alla de andra som har det miljoner gånger värre? så som jag mår nu är bara en liten liten del av vad som egentligen är en riktigt depression hos en annan människa som finns där ute någonstans. det finns alltid någon som är värre än dig och har det tusen gånger tuffare.

lycka.. lyckan finns som sagt inte än, inte den riktiga lyckan. inte enligt mig.
den dagen man verkligen är lycklig, lycklig i hjärtat och i hjärnan. den dagen kommer när jag vet vart jag riktigt står. alltså när jag blir äldre och har min egna lilla familj, jobb, hus. när jag vet att jag har allt jag behöver. den dagen, den dagen.. den dagen kan jag säga att jag är lycklig, ifrån hjärtat. än så länge är de flesta "ungdomarna" vilsna på ett eller annat sätt, som mår dåligt över både det ena och de andra..

när man har ett eget tak över huvudet, egna räkningar att betala, ett stabilt förhållande, fler liv att ta hand om än sitt eget..  när man vet att man är till hjälp, att någon bryr sig om en, att man bryr sig om andra, att man måste ta ansvar, att man älskar någon och blir besvarad på samma sätt i alla år framöver. det är DÅ man vet att man är lycklig.



Annonser från BloggPartner

jag faller, jag faller igen

Tack för dina fina ord kimpan. jag är glad att jag har dig! ♥♥

vissa dagar, veckor, månader mår man perfekt, andra dagar vill man sjunka under jorden. antar att det är så det ska vara? det är som att man kämpat sig upp för ett enormt berg. man klättrar och klättrar för att verkligen nå fram, men när man bara är ett fotsteg ifrån toppen trillar man ner. tillbaka på ruta ett.. dags att börja om.

men som kimpan sa till mig.. jag är en stark person och jag klarar det mesta. även att jag trillar i omgångar..
Annonser från BloggPartner

solo

När jag promenerade förut cirkulerade tusen tankar i mitt huvud. tankar som egentligen inte får komma upp. tankar som jag förbjudit. men denna gången bestämde dom, inte jag. jag kunde inte få bort dom. jag vill inte tänka såhär, för det är inte så det ska vara. jag vill inte. det är bara jag som mår dåligt av det. ingen annan.. men jag är trotsallt bara en människa, inte superman. tankar, känslor, humör.. bergochdalbanor är normalt.. antar jag....

I was so high
And now im so low
And I don't wanna walk around alone, solo
Said I don't want to walk this earth
If I gotta do it solo
Annonser från BloggPartner

home sweet home

nu är jag hemma, hemma hos mig. idag händer inget speciellt, jag ska bara sitta hemma. känner mig inte på världens bästa humör så det är väl lika bra. ska bli rätt skönt ändå.

Annonser från BloggPartner

ITTTTTTS TIIIIIIIME TOOOO SLEEEP

Efter bara 4 timmars sömn är man rätt seg. dags för sängen, hörs imorgon. NATTI NATTI!
Annonser från BloggPartner

jag har behövt detta. tack alla!!!
Annonser från BloggPartner

igår och idag

Natten blev riiiiiiiiktigt lång igår! svartingen robin däckade runt 9, kort där efter däckade dani, viccy och tony somnade i soffan och jag låg vaken.. vid tio väckte jag viccy och sa att jag inte kunde sova och hon fick väääärldens skrattanfallet.

tack allihop för en GRYMT kul kväll, natt, dag HAHA :)

idag vaknade jag kl 14.00 utav att dani sprang runt i lägenheten, tony hade lite smådamp och viccy var på skratthumör. (robin hade redan gett sig av HAHAHA)
har bara sovit 4 timmar.. kommer ju däcka riktigt skönt inatt. dock måste vi sitta uppe och vänta på tony och dani för dom har våra busskort.. sen blir det läggdags :)

i alla fall.. jag kanske borde berätta om denna dagen.
vi vaknade, städa lägenheten, åkte till klocket, åkte till mig, hanna kom till mig, gick till stan och käkade för att vi var utsvultna, åkte till min syster och kollade på idol, fick besök av rose, tony och dani. så har dagen sett ut.

här får ni lite bilder ifrån igår :D























Annonser från BloggPartner

GRATTIS ÄNNU EN GÅNG VICCY! :D

Nu har vi fixat oss och är klara för en feting kväll haha ;) hörs imorgon.
Annonser från BloggPartner

grattis viccy min lilla pullunge!!!!! :D:D:D

TONIGHT´S GONNA BE A GOOD FUCKING NIGHT! :D
Annonser från BloggPartner

Detta skrev en kille:

Till alla killar där ute... Om ni undrar varför era flickvänner dumpar er, går till andra, väcker intresse för andra eller tillockmed  skaffar nattstad det är på hopp för att hitta en som kan ge dom tillit och tryghet som kan förstå dom med deras krav en som är självsäker på sig själv, och kan ge dem den uppmärksamheten som dom förtjänar och inte uppmärksamhet utav ren svartsjuka.. - Tillit.

Sökandet efter tillit och sex är två stora skillnader..
Men sen har också alla sina behov.

grymt måste jag säga!!!

Annonser från BloggPartner

SVAR

,: hur gör du de vita i ögonen?

SVAR: jag tar en tops och blöter den lite, tar lite ljus ögonskugga (H&M´s där det finns två färger en ljus och en lite orange/brun) och lägger bara lite under ögonen. haha jag är sämst på att förklara men hoppas det duger ♥

Äckel!

Jag fattar inte hur du orkar leva med dig själv. Du är så otroligt patetisk och det finns inte ord för dig. Jag förstår inte hur man kan ljuga så mycket som du har gjort, jag förstår inte var du fått allting ifrån. Hur man ens kan få ihop så sjuka lögner som du har fått, det är helt sinnessjukt..


TISDAG

Jag hoppas och tror att det gick rätt bra idag..

när vi kom hem vid 2 däckade vi efter en fet kebab och nu har vi druckit kaffe. senare ska vi röra oss hem till viccy, sover där inatt. hööööööööööööörs!




Väckte precis viccy

HAHAHAH hon är heeeeeeeeeelt väck!


05:30

Nu har klockan precis slagit halv 6 och jag har precis klätt på mig efter en skön dush. Har inte så mycket att göra förutom att sminka mig och vänta på att klockan ska gå, så jag ska strax locka håret lite för att fördriva tiden.. om drygt en timme ska jag väcka viccy, hon sover så sött här haha. det ser skönt ut.. men trött är jag inte, inte än.

can´t sleep

Jag har inte somnat än. Vi gick och la oss runt 12 tiden. Jag låg och vred och vände på mig ett bra tag, tänkte på allt och inget. Det gick verkligen inte att sova. Var rastlös och jag trodde att viccy låg och sov för hon var helt stilla. Sen suckade jag till och då vände viccy sig mot mig och vi båda började skratta. Vi hade legat där i sängen som två idioter och trott att den andra sov.

Vi tände lampan och kolla på varandra, fick ännu ett skrattanfall, höjde volymen på tvn och kollade på biggest loser sverige. Efter ett tag gick vi ut i köket och gjorde mackor, fortsatte skratta åt vilka idioter vi var och efter ett tag satte jag på datorn. viccy somnade precis typ.. Får sova när vi kommer hem igen. har ändå ingen skola imorgon.. just fan jag ska till tandläkaren idag kl 11 .. får se om jag hinner dit.

varför har jag inte kunnat sova? kanske för att jag är nervös över vad vi kommer få bekräftat om några timmar. jag är orolig, jag har så många tankar i huvudet.

ska inte sova, bäst att vara vaken. ska dricka kaffe nu och hoppa in i en dush snart..




Annonser från BloggPartner

Dålig uppdatering!

Har inte orkat uppdatera idag, satt inte på datorn förns nu. jag mår inte så bra, det är lite mycket som händer just nu. viccy sover här inatt och imorgon ska vi iväg tidigt på morgonen, jag hoppas verkligen att det går bra! ♥ :(

Nu kollar vi på det okända. orkar inte skriva mer. hörs när vi hörs!

Annonser från BloggPartner

VICCCCCCCCCY ÄR HÄR!

Hej på er! Vad gör ni?
själv gör jag inte så mycket, viccy kom hit för en stund sen. vi har bara käkat och nu kollar vi på någon film på 3an som precis har börjat. imorgon börjar vi skolan 08.40 och slutar halv 11 men linda tvingar oss att stanna kvar en halv timme till så att vi kan käka tillsammans haha, bästa linda. min stalker..


Vet inte om det blir något mer inlägg idag, inte för att jag ska lägga mig snart, jag har bara inte så mycket mer på hjärtat.

Hörs senare eller imorgon. puss puss


SOOO FUCKING HOT!

http://finest.se/jessicalauren

tror att hon inspireras väldigt mycket av Amber Rose.





Annonser från BloggPartner

-

Nu har min pärla gått hem och jag har precis fixat min ögonbryn, dom blev lite olika hahahaha men det gör inget. det fixar vi med ögonbrynspenna bara haha.

Snart kommer viccy hit, hon ska sova här inatt. ovanligt? nääää :D kärringen tänker bara på mat. sms: Selma kan vi göra köttfärssås när jag kommer.. HAHAHA. du är så söt min lilla pulla.

kommer dock inte kunna sova inatt och viccy kommer säkert somna tidigt som vanligt.. huhu
Annonser från BloggPartner

?????????

VAD SKA MAN HITTA PÅ IDAG??
Annonser från BloggPartner

GOD MORGON!

Vi vaknade för en halvtimme sen, det var ett bra tag sen jag vaknade såhär sent. men så kan det gå :) skönt var det i alla fall. Imorgon är det skola som gäller, resten av veckan är jag ledig. ett blir som ett litet lov, skönt :D:D:D

Annonser från BloggPartner

SOVDAGS!

Nu ska jag och pärlan gå och sova hähä puss och god natt på er ;)

Annonser från BloggPartner

Michael Nysten

Det är en kille som verkligen får alla att skratta. Nu har ju bögen lämnat oss i Norrköping, han bor numera i Göteborg vilket vi östgötar inte alls tycker om. Får ta en tripp ner till götet snart. Miss you my friend! ♥

Titta bara här nedan, han får mig att skratta hela tiden. När jag verkligen har tråkigt, vem vänder kvällen på en sekund om inte NYSTEN?! :D

Annonser från BloggPartner

Jag är en kämpe och det är bevisat idag.

Jag har lärt mig av mina misstag. Jag har lärt mig att tänka två gånger. Jag var så kär och inte trodde jag att jag någonsin skulle kunna släppa taget om min första kärlek, men det var enklare än jag trodde.

Och Tack
till en person som hjälpte mig på traven. En ängel, min zemer ♥ en kille som kan behandla tjejer, det är vad min ängel är och det är vad jag kallar en man. I´m glad that I found you


foooood

Har precis lagat mat, så nu sitter jag och käkar. slängde ihop lite köttfärs och massor kryddor och grönsaker i, och burgul tillsammans med det. måste säga att det blev riktigt gott haha :)

snart ska jag hoppa in i en dush och sen kolla på tv/sitta vid datorn iväntan på pärlan ♥

Lågan släcks aldrig ..

Om man litar på sin partner.

Om man respekterar sin partner.

Om man inte blir sur över ett Nej.

Om man kämpar för varandra.

Om man kan skämta med varandra.

Om man kan skratta och gråta tillsammans.

Om man kan visa sin kärlek till varandra även när andra är med.

Om man kan reda ut ett bråk genom att prata med varandra.

Om man försöker förstå varandra.

Om man finns där för sin partner i alla lägen.

Om man känner sig älskad.

Om man hinner sakna personen (inte umgås 24/7)

Om man fortfarande skriver söta sms/mejl och berättar för sin partner hur underbar den är, även att man varit tillsammans i över ett år.

Om man aldrig slutar säga de tre små orden.

Om man respekterar sin partners familj, vänner och åsikter.

Om man alltid är trogen, kvittar vad.

Om man bara har ögon och hjärta för sin partner.

Om man vet att det är DIG jag vill vara med för alltid.


Hej då Hageby.

snart ska vi promenera hemåt. jag har plockat undan lite saker, dammsugit o så. hanna står och diskar för fullt där ute i köket. skönt att få en promenad, har sån kraftig mensvärk och det är bra att gå när man har ont.

idag händer inte så mycket, viccy skulle umgås med sin bror, fira henne lite i förskott tror jag och jag ska bara vara hemma. ska bli skönt faktiskt. tror dock inte att jag får sova ensam inatt haha min pärla kommer nog till mig framåt natten skulle jag tro om jag inte fattade fel.

ae, hem och dusha, städa rummet - de låter super..
hörs senare när jag är hemma :)

LÖRDAG

God morgon på er folket!
Jag somnade så sent som 5 inatt, och nu är jag vaken. Bara för att hanna och viccy somnade tidigare än mig igår så gick dom upp tidigare och pratade. Klart som fan jag inte kunde somna om :( huhuhu hahaha!

Nu ska jag och hanna dricka lite kaffe, viccys pappa kommer och hämtar henne nu. hörs !

Grattis på födelsedagen!

 

Du är en speciell människa och det finns inte ord för hur underbar du är, så du förtjänar inget bättre än VÄRLDENS bästa födelsedag. tusen pussar till dig ♥ gulleplutt.


GÜÜD SHIT!






Svartingen aka timon

Nu är vi hemma i hageby igen. Drog till klocket en sväng förut och umgicks med en saknad svarting! efter några timmar mötte vi viccyo och så åkte jag, hon och hanna hem hit.

nu sitter vi och kollar på idol. har inte mycket på hjärtat. vi hörs senare :)














-

God morgon fredag.
vad härligt det var att inte behöva gå upp ifrån sängen idag. min systers katt sov med mig hela natten hähä så söt!

aja, nu är i alla fall jag och min kära kusin vakna. vi sitter bara och pratar. blir väl att fixa iordning sig snart. senare ska vi mot klocket en sväng och hälsa på verro, ska även dra med mig viccy ifrån klocket, hit ikväll.

annars händer inte så mycket. vi hörs ikväll antagligen :(

Det är så logiskt alla fattar utom du

.. du har inte en aning att jag tänker på dig precis just nu ♥


Min kära kusin däckade i soffan för några timmar sen efter allt godisätande.. tråkmåns! Så här sitter jag framför datorn och gör inte så mycket. kollar runt lite bara. saknar min puff, min viccy haha.. men imorgon kör vi igen! :D

Blir nog att åka upp till klocket en sväng också och hälsa på min söta svarting som är tillbaka i norrköping över några dagar. ska bli kul ♥ saknat henne som fan.

detta blir det sista inlägget för idag, vi hörs imorgon. sov så gott, puss puss på er.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!