Jag blir så trött på killar som leker någonting.

Killar som tror sig något, är oftast knäckta inombords. Och när man är YANI "tung kriminell" så tror de att folk ser en som en stark och tuff person som får exakt vad de vill, fast det egentligen är precis tvärtom. Ni som leker G´s och låtsas knulla minst en tjej varje dag och är över 17 år, väx upp! Ni är inte coola med era slangord, ni är inte coola när ni berättar om hur många tjejer ni haft, hur ofta ni röker på och hur era buisness går så bra. Ni är inte tunga för att ni baxar en bil och sen åker dit.

till vilken nytta ska ni leka något ni inte är? till vilken nytta ska ni låtsas få fitta varje dag? till vilken nytta vill ni anses som kriminella när inget av de ni utger er för att vara, för att få, är bra?

1. en tjej vill ha en ärlig kille = visa ditt riktiga jag, lek inte någon annan.

2. en tjej kan också tycka det är äckligt och smutsigt att en kille legat med många, så som många killar avskyr en tjej som bara tappat oskulden. Man skryter inte om hur många man legat med, shh! det är bara patetiskt.

3. en kriminell är inte god någonstans. en kvinna vill ha en man med utbildning och ett riktigt jobb. inte snabba cash som man i slutändan åker dit för ändå.

Det finns inget gott i en gangster och framför allt inte i en wannabe G heller för den delen. det är bara skrattretande. Förutom att det är dom som oftast ser bäst ut HAHA. Det roligaste är när man konfronterar en som leker så mycket : "stick din hora, såna som dig får jag varje dag". jag menar, kom på något bättre haha.


Kommentarer
Anonym

Så jävla sant! Jag blir fan äcklad, sådana killar e manshoror i mina ögon. Och det värsta e att de tror att det e okej att gå och vara otrogen mot sin tjej om de har en nu, de tror de e coola då de gör det. SÅ JÄVLA ÄCKLIGA! Sen så hatar jag att de leker något framför andra och vågar knappt säga att de älskar sin flickvän, fast de dör inombords för henne. HAhaha men ett tips iaf för varje tjej e att ha bra koll på sin kille och om hon ex vill ge sin oskuld till han, ska han ha kollat sig först. Hahaha för man vet aldrig med sådana killar. USH E ORDET!



2010-10-23 @ 14:30:10
E

Håller med som fan! Såna killar är fan motbjudande... hatar dock när dom ser jävligt bra ut HAHA nej men... riktigt bra skrivit selmis :*



Blogg: http://simplyegzona.blogg.se/
2010-10-24 @ 09:49:57
V

Håller med!



Blogg: http://inhungary.blogg.se/
2010-10-24 @ 21:59:44


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!