Haha sitter och väntar på spårvagnen och ä...

bild006 (MMS)

Haha sitter och väntar på spårvagnen och älskling tog moppen. Tror ni inte massor ungar sprang efter moppen som galningar. "skjutsa mig" "pussa varandra" Hahaha. Galna blattar. Aja nu kommer spårvagnen. Hörs :)


ONSDAG

Idag vaknade vi runt tio tiden. Har bara legat i sängen och kollat på tv idag med. Nu gick älskling ner till stan för att ta ut pengar och jag tänkte hoppa in i dushen en snabbis :) Idag är det inte fint väder.. Det har regnat hela morgonen. Men på lördag ska det bli 33 grader. förstår ni eller? galet!! :D aja, vi hörs väl senare eller imorgon. Kanske skriver ett inlägg ifrån mobilen senare. får se.

MC

haha jag passar alltid på att skriva när älskling står i dushen känns det som. nu är jag i alla fall klar, han ska bara dusha sen ska vi röra oss mot MC och äta glass :D sen får vi se vad som händer. puss på min älskling.

svar

Svar till anonym: Vi "hänger" i klocket för att jag har alltid gillat de stället och min pojkvän har blivit bra vän med alla där borta. Vi tycker om att umgås med folket där. Min pojkvän är med andra OCH mig. Men ibland åker han iväg, men då är jag ändå med mina vänner. Jag är riktigt glad över att han kommer bra överens med alla som jag känner och han har verkligen fått vänner här, varenda jävel tycker om honom. Vi tar vara på tiden, det är lugnt! :)


GOD NATT!

Nu är jag hemma igen efter en dag i sjukhuset/klocket. Gabbe ringde Kastriot vid 6 tiden tror jag och berättade att rose hade krockat med crossen i en bil. Så jag åkte direkt upp till akuten, det var inte så farligt hon fick åka hem igen. men vi kom inte därifrån förns halv 11. Roses pappas kompis kom och hämta oss så mötte jag och kicki upp älskling och de andra grabbarna. Satt i centrum bara och nu kom jag precis hem. Direkt när jag kom hem gick jag till köket och käka hahaha. Älskling gick ut med grabbarna nu en stund. Ska väl lägga mig och kolla på tv och vänta på honom så att jag kan somna i hans famn :blush:

hörs imorgon tror jag :)

klocket next

får inte tag i bebis, han åker antagligen moppe någonstans ?! jag tar i alla fall spårvagnen mot klocket när som helst, ska möta rose. sen får vi se vad dagen erbjuder.

nebil eller jack, bebis och alex


jag HAHA

MÅNDAG

idag vaknade vi runt halv 11, låg och kolla på våra bästa år sen så fick älskling för sig att vi skulle gå ner till min moster och hämta min brors moppe. den gick inte igång så vi fick gå och tanka. sen åkte han och josef till hageby för att hjälpta tony med hans lillabrors cross eller något och jag gick hem, kom precis hem.

igår var vi i klocket i stortsett hela dagen. bortsett ifrån himpa. där låg vi i ca 4 timmar. sen rörde vi oss mot klocket och fick skjus (stavning?) hem någon gång på natten.

idag ska vi väl inte göra så mycket heller, jag svettas som en åsna i öknen. ska hoppa in i dushen och röra mig mot klocket, älskling åker antagligen moppe dit så jag drar till rose. hörs!

SÖNDAG

hej på er!
igår hade jag och kastriot varit  tillsammans i ett halv år och jag var glad att jag kunde vara med honom. vi gjorde inget speciellt, var ute med alla och sen skulle vi nattbada på himpa haha. jag, älskling rose och tony på en moppe. tror ni inte snuten kommer? vi sprang som apor! sen hoppade vi in på himpa i alla fall :)

idag vaknade vi runt 10, älskling hoppade precis in i dushen sen blir det himpa. riktigt fint väder så det ska bli skönt!!! :)

älskar dig zemer ♥

nu drar jag

lagade precis mosaka som deniz, katti och suzan sitter och käkar nu. Jag får äta sen med älskling. Ska strax ta spårvagnen ner till resecentrum och möta honom. :D:D:D:D sen får vi se vad som händer, vasaparken med syskonen kanske. sånt som märks. älskling kanske är trött.. :( men men, vi hörs när vi hörs!!

Brorsan och syrran är påväg

Brorsan smsa precis och undra om jag var hemma, så han kommer hit nu. Han har nämligen ingen nyckel haha. Och så loggade Suzan in på msn och sa att hon också ska komma hit, dem ska dricka lite. Så det blir trevligt!! Kastriot sitter på bussen nu, sen en halvtimma tillbaka. håll ut älskling, bara några timmar kvar haha ♥

Jag däckade faktiskt förut, runt två tiden till klockan tre. men sen får jag ett sms av rose: Ring mig, Ring mig bror!!!! så jag trodde att något hade hänt. Vet ni vad hon säger i telefon. Va gör du då? :) typiskt syrianer...... hahahah! ÄLSKAR DIG BÖG HUVE :D

-

svar på fråga, jag är varken muslim eller kristen. pappa är muslim, mamma är kristen.


nu är jag klar !! Börjar bli trött, vaknade ändå kl 9 imorse. Älskling väntar på tåget in till borås och sen får han sitta där och vänta tills klockan blir 3 på bussen, stackars min bebis! men men, jag har hans biljett på telefonen så jag måste hålla mig vaken så att jag kan skicka den till honom, sen ska jag fan lägga mig någon timme innan jag ska möta honom.

tycker att min blogg är riktigt kass när jag inte kan ta nya foton och lägga in, men ska försöka fixa det på NÅGOT vis. kanske kommer in några bilder i alla fall.. på söndag är det himpa som gäller. rose följer också med och hon har ju kamera så det blir nog några foton där också :) just nu är hon ute i krokek, men kommer hem imorgon och då jävlar sickan! då ska vi umgås.

Snart klar !

Jag kom precis ut ur dushen, städat har jag också hunnit med. Nu är det bara ögonbrynen kvar.

Det verkar som att alla ska fira midsommar utom jag. haha, det gör mig inte så mycket, min familj har aldrig varit så "insatt" att fira midsommar. Vissa år har vi gått över till min kusins familj och firat lite men i år blir det ingenting. Jag och älskling ska nog bara ta det lugnt :)



25 JUNI

Idag är det fredag och den här dagen har jag längtat till så otroligt länge. Idag kommer min underbara älskling hit!!! Första gången jag vaknar såhär tidigt, inte för att kastriot kommer HAHA utan för att jag vaknade av tjaffs i familjen.

Nu ska jag sätta mig i köket och dricka kaffe med mamma, äta frukost och sen ska jag städa rummet och allt sånt där. Mina ögonbryn ser ut som Sadam Hussein.... Så det måste jag rätta till hahaha. Hörs sen sötisar!

Orkar inte

Ush, orkar inte blogga mer idag. Känner mig så trött och sliten. Måste vila ut tills imorgon haha! Imorgon blir det städning, RAKA MINA HÅRIGA BEN SOM JAG GICK UT MED IDAG.. fixa ögonbrynen och sånt där. SEN.. Sen ska jag möta bebis :) Nattinatti!!

TORSDAG. 1 DAG KVAR

alexandra: du kommer att bli den lyckligaste personen när din kille komme. glömm bara inte oss och att blogg

SVAR: ja, det kommer jag :) Och jag glömmer er inte, men jag försöker spendera så mycket tid som helst med min pojkvän när jag får chansen, sorry. Ska försöka att uppdatera lite bättre.. Men jag hoppas att ni förstår i alla fall!



Idag har jag inte uppdaterat för jag har inte varit hemma förstår ni! Jag drog ut med rose vid två tiden någon gång, vi gick till vasaparken, träffade på min syster, min bror och katti där. Satt med dom hela dagen sen nu mot kvällern traskade vi hemåt.  Kom hem för sisådär två timmar sen. Jag och rose däckade i min säng en stund men nu är jag uppe igen för att steka korv, är riktigt hungrig.

Imorgon kommer älskling och jag kommer som sagt bli den lyckligaste i världen då :D puss!

NATTI NATTI

Shit! Kan inte sluta tänka på min älskling. Snart är han äntligen här och det pirrar faktiskt i magen av att tänka på det. Är så glad!! Så skönt det ska bli att bara få vara med honom igen. Ah, vill bara pussa han nu nu nu! 1 dag kvar.. 1 dag.

Min zemer är så smart. Han kan sitta och prata med mig om så kloka saker. Att jag ska vakta min rygg, att det finns dåliga människor och att jag ska vara smart och massor mer. Det är tur att jag har en pojkvän med en hjärna!!

Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig. Imorgon blir det förhoppningsvis en dag i solen. Med vem vet jag inte ännu. Sånt som märks. Inne ska jag i alla fall inte sitta om det är fint väder! Puss och god natt.

MY MAN!

Den första riktiga kärleken är alltid speciellt och jag har verkligen upplevt den känslan, upplevt den i snart ett halv år nu. Om tre dagar har jag varit tillsammans med min underbara bebis i ett halv år och det kommer bli flera dagar, veckor, månader år tillsammans. Jag vet att han är den rätta, min mamma har frågat mig tusen gånger: Selma, skulle du vilja gifta dig med Kastriot i framtiden? JA! Selma, tror du att Kastriot är den rätta för dig? JA! Jag känner det bara. Vi är två personer i en. En dag ska vi förlova oss, vi ska gifta oss och vi ska få barn. Barn som har våra likheter, barn som vi kan kalla VÅRA.

Om SNART 1 dag får jag träffa min blivande man igen :D Jag är så glad. Kommer att vara med han på våran 6 månaders dag. UNDERBART!!!!! Te dua shum, Ti edhe une pergjithmon ♥

Haha, denna bilden skickade han via MMS en dag innan han skulle komma FÖRSTA GÅNGEN (25 dec) Självklart solade han solarium tusen gånger innan han kom hit första gången ;) min lilla plutt haha, mitt allt!!!!


Fuck you !

Haha säger bara pass på de som försöker härma ens blogg. ord, innebörd och allt möjligt. Pinsamt!



Selma ♥ Kastriot

knäcke macka och kaffe!

La mig och kollade på jerry springer vid 6 tiden, sen vid kvart över 7 började jag bli lite trött så jag stängde mina sömniga ögonen en stund, först fick jag ett sms av min underbara pojkvän, några minuter efter ringer mamma så jag sket i att ligga kvar i sängen mer, gick upp och gjorde kaffe och knäcke macka med ost och paprika och nu sitter jag här. har pratat lite med mamma o så bara.

gud, imorgon är det bara en dag kvar sen får jag pussa på min älskling igen :D:D:D:D OCH NJUTA AV VÄDRET TILLSAMMANS MED HONOM, UNDERBART! ♥

Min älskade rose

Hej på er !
Just nu sitter jag och äter spagetti och köttfärssås + majs och tomater och coca cola till det:love: kom precis hem faktiskt. Drog hem till lillis en sväng för att umgås med rose innan hon skulle åka iväg igen. hon kommer troligtvis hem på söndag och stannar här i Norrköping för gott då. HOPPAS JAG I ALLA FALL! Gav henne en sten som jag köpt åt henne där det stod friend på. hon är en riktig vän. efter en stund där mötte jag mamma och deniz och hämtade ut pengar sen promenerade jag och mamma hem. det var tänkt att jag och viccy skulle träffas idag, men de orkar jag inte. blir att vara hemma!

förresten, förut satt jag på balkongen en liten stund, fick en rand direkt ! grym sol, mer vill vi ha :D

shit min mat har redan kallnat! :S måste dra HAHA, puss!

sol

Viccy skulle smsa mig efter att hon varit iväg och gjort en sak och så skulle jag åka till klocket för att lägga oss och sola där någonstans. men nu har det varit molnigt ett tag konstigt nog. de var ju sol hela morgonen.. aja, den tittar väl fram snart. yes! det gjorde den nu :)

På söndag ska det bli 26 grader varmt OM tidningen inte ljuger vill säga. Då drar nog jag och älsklingen upp till himpa och lägger oss några timmar. SKÖNT!!

LITTLE INFORMATION ?!

vad gjorde du kl 08 imorse: Sov som en stock
vad gjorde du för 15 min sedan: läste en väldigt intressan blogg: http://fatimajohansson.se
det sista du sa högt: - minns inte :S haha
det senaste någon sa till dig: minns ej

vad har du druckit idag: hm. läsk, kaffe, apelsinjuice, vatten.
vad var det senaste du åt: glass.
vad var det senaste du köpte: ingen aning, nötter i think.
vad är det för färg på din ytterdörr: brownie
vad är det för väder hos dig nu: det är natt just nu, så jag har ingen aning.

godaste glassmaken: CHOKLAD.
tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja!
sover du tungt: ibland
drömmer du mardrömmar: det händer
trivs du med ditt jobb: jobb? skola menar du haha, jadå!
favoritklädsel: leggings och mjukis :) älskar mysiga kläder.
favoritlåt just nu: billionarie :D eller hur de stavas hahaha

vad ser du om du tittar till höger: min dörr.
vad gör dig glad just nu: att älskling kommer hit om 2 dagar. VA! jag kom på mig själv när jag skrev det, TVÅ DAGAR. DET ÄR JU INGENTING?!?!
vad ska du göra härnäst: sova!
höger eller vänsterhänt: vänster. jag är unik hahaha
humör just nu: trött och seg men ändå på skratthumör
favoritgodis: surt och salt och choklad
kläder just nu: shorts och linne

sommarplaner:
Umgås med min zemer så mycket som möjligt och njuta av sommaren bara.
hur många kuddar sover du med: 1-2 fast har 4 st i sängen
spelar du något instrument: nej, visslar ibland bara haha ;)
morgon eller nattmänniska: nattmänniska. kan sova bort hela dagen om de är så.
vad är viktigast för dig: Familj och älskling. givetvis de närmaste vännerna också.
är du kittlig: Skojar du? riktigt !
snarkar du: nix.

stjärntecken: Lejon, raauwr
äckligaste insekten: alla, och en av de är spindlar.
stökigt eller välstädat: Välstädat
längtar du mest efter just nu: FREDAG !

jag och adellosh


SÄLJES!

Någon som vill köpa min oanvända byxdress i storlek 36 för 200 kr? Jag har inte haft på mig den än och känner att den bara kommer hänga i garderoben och ruttna.


TISDAG

Almedina: de sant du ser fan ut som bosnier :D liknar mig nästan lite, hähäh nedå (a). asooooo ja döööööööööööör ni två är så jävla söta tsm, han borde vara riktigt stolt som har en sån fin tjej som diig , lycka tilll (L) pusss !

Svar: hahahah! Så söt, tack så jätte mycket. Älskar verkligen såna här kommentarer, det värmer att höra. Tack så mycket!!! puss på dig ♥



som jag skrev i förra inlägget har jag ingen lust att blogga så mycket, så ni får helt enkelt ta de som de kommer om ni inte vill hjälpas åt och kommentera vad jag borde skriva om och sådär. Kimpan skrev att jag skulle göra videoblogg men de kan hon glömma med en gång HAHA! Jag har i alla fall varit och firat min kära moster som fyller år idag. Efter några timmar där vandrade vi hem och jag mötte Hanna för en promenad i solen, skit skönt.

Nu sitter jag hemma och börjar bli lite småhungrig, hade varit riktigt hungrig om inte min moster hade ställt fram alla bakelser och allt annat som hon bjöd på. Ska steka fiskppinnar nu, för folket i den här familjen har ju redan ätit upp alla..... och kallsås till de, mammas kallsås är så otroligt god (efter borgsmoskolans då) hähä!

3 dagar kvar tills bebis kommer, lycka :D

Its up to you now.

Jag startade denna bloggen för att skriva för min egen skull och helst av allt skulle jag skita i att blogga på några dagar nu för det händer inget speciellt i mitt liv just nu. Men för eran skull gör jag det ändå. Så om ni vill att jag ska göra det: kom på något jag kan skriva om!

eller

  • skicka in en sann berättelse om kärlek som du har upplevt. Vad som helst om kärlek. ([email protected])
  • Kommentera om jag ska göra hiss&diss lista.
  • Frågestund
  • Något speciellt jag ska skriva om.
osv osv.. för annars skiter jag i det och skriver bara när jag känner för det och då blir det tråkigt för er, för jag har redan fått klagomål vilket jag egentligen inte bryr mig om, men jag försöker vara snäll.

peace & love


SAFARI

nu sitter jag här och äter yogurt. Såna där små Safari ni vet haha. Riktigt gott! Kom hem ifrån klocket för en liten stund sen, vi satt på ett dagis och prata om allt mellan himmel och jord och nöttskalen bara växte på bordet hahaha. Sen började det bli kallt för solen gick i moln så vi rörde oss hemåt. Bella åker till syrien imorgon natt och är borta i hela 7 veckor.. jävla häxa jävel..

åker till klocket!

Nu har jag precis käkat lite, ska strax klä på mig och röra mig mot språvagnen för att åka till viccy en stund. Blir väl som vanligt, nötter och en bänk, skratt och prat :D hörs när jag är hemma igen!

FYRA DAGAR KVAR TILLS ÄLSKLING KOMMER :) ♥

alla försvinner

Nu drar min sötaste vän rosie till Stockholm med sin kontaktperson. Skönt för henne att komma bort, jag tycker att det är bra för henne. Men jag kommer saknar henne så oerhört mycket och jag hoppas inte att dom är borta länge. Hoppas ni har en bra tid där borta i alla fall ♥


Funderar på att dra till klocket en sväng. Men när man tänker efter är det ingen som är i norrköping.. Svartingen är i sthlm, Sara är i örebro, Jenni är i arboga, Nicole är i london, Rose är i sthlm och Bella drar snart. Haha, jaa ni vad ska man göra. Viccy ville i alla fall att jag skulle komma ut men tror att hon har somnat om igen. den jäveln!

Den vackraste stunden i livet var den när du kom

Han är min andra halva, han är mitt ljus, min värme.
Det finns ingen i världen som får mig att känna som han gör. Han är den enda som kan få mig på världens bästa humör på en sekund. Men han är också den som kan få mig på världens sämsta humör på en sekund. Jag vet att vi är gjorda för varann, vi tillhör varann. Detta var guds plan, jag vet det..

MÅNDAG

Haha tack för era grymma kommentarer tjejer ♥

jag vaknade runt 1 tiden idag. Hade tänkt att åka till klocket för att jag såg att det var så soligt ute, sprang upp och frågade mamma om hon hade sett mina shorts. då sa hon att jag inte kunde ha på mig det för att det bara var 19 grader och blåsigt ute :(:(:( men imorgon ska det bli fint väder, och hela veckan framöver!! yeess!!!

Nu ska jag kolla runt lite här sen får vi se vad som händer.

Haha ?

Anonym: vet att jag är sen men en fråga. vf ställde du till med scen och ändrade status om att ni hade gjort slut direkt efter en dag om inte mindre? efter så länge, är inte de lite elakt? så snabbt så vet man aldrig om man blir tsm lr inte igen fast de är ju ditt första förhållande. blev du sårad?

SVAR: Haha så du är vän med mig på facebook men kommenterar anonymt här istället för att skriva en kommentar på facebook? Du vill väl antagligen inte stå för vem du är haha.. Det är en jävla dålig och omogen stil ska du veta. Och du? ska du komma och säga till mig att "det är lite elakt" när du inte vet ett skit av vad som hände mellan oss? Det handlade om mig och Kastriot, det vi har tillsammans vet inte du ett skit om. Det enda du har sett är några foton och lite text. Herregud, dagens människor alltså.. och jag har skrivit om varför det tog slut. Men jag älskar honom och vi är gjorde för varandra, vilket betyder att vi alltid hittar tillbaka till varann.

Jag blir så upprört för att du inte kan stå för vem du är, att du har facebook men ändå vänder dig hit och är anonym istället.

SVAR PÅ TAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonym: så stupid att ta en ALBANSK kille, fyfan! d e kräk blir bortgifta tom, du koommer bli sårad =/ han e ful förresten

hittade en kommentar som jag glömt godkänna OCH läst, när jag bläddrade bland mina kommentarer nyss.

SVAR: Jag blir så pissed of över såna här kommentarer alltså. Varför är det dumt att vara med en albansk kille? Jag tog honom inte, utan jag blev kär i honom, vi blev kära i varandra. Har du aldrig sett en albansk kille välja sin egen tjej, ifrån hjärtat. riktig kärlek ?! Han kommer inte bli bortgift. Hans storasyster hade en kille som hon själv valde att vara tillsammans med (INTE ALBAN) och hans bror är inte heller bortgift och Kastriots syskon är äldre än han. Så bortgift tror jag inte att han blir. Ska inte ens behöva nämna hans syskon för dig men blir sur när jag ser såna här kommentarer.  Jag ska berätta en sak för dig: min mammas kompis (svensk) är GIFT med en alban och de har varit gifta i flera flera år. konstigt att han inte blev bortgift ;) Så dra inte alla över samma kant. Och visst, du får tycka att han är ful. Absolut inga problem för mig. Då är de en mindre flicka som tittar på honom ;)

Systrar i jeans

Nu är filmen slut och jag kunde inte sluta torka tårarna i vissa tillfällen. haha, den var riktigt bra men ändå sorglig. Den handlade om 4 flickor. En åkte och hälsade på sin pappa och fick reda på att han bodde tillsammans med en kvinna och hennes barn i en stor villa och dem skulle snart gifta sig. Hans dotter trodde bara att dom två skulle spendera sommaren tillsammans, hon visste inget om de andra.

Och den andra flickan var på semester hos sina farföräldrar i grekland och träffade sin kärlek, sin förbjudna kärlek som hon inte fick vara med av hennes farföräldrar. men till slut gick dom med på de och jag är så känslig så jag började böla, dom hade en fin kärlek. riktigt fin.

Den tredje flickan spelade fotboll, hon var på fotbollsläger, älskade att springa och hon var riktigt vacker faktiskt. Hon träffade också en kille men de slutade som vänner, och så berättade hon för killen att hennes mamma var död och då..... BUUHU ;(

Den fjärde levde i sin egna värld, blå slingor i håret och jag vet inte vad. Hon skulle i alla fall spela in en film och så kom en liten flicka vid 12års åldern som ville hjälpa till. Tjejen fick till slut reda på att den lilla flickan hade leukemi. Innan hon dog spelade hon in en video till tjejen och då började jag böla ännu mer, hon var så söt och glad..

Nu ska jag kolla läget på msn och vänta på att min man ska smsa mig, puss och god natt :)

Systrar i jeans / This is it

Anonym: fyfan vad dålig bloggen har blivit. Handlar enbart om Kastriot nuförtiden. Tappat den glöden den hade innan faktiskt.

SVAR: Japp jag vet att den har blivit dåligare, kanske för att jag inte har lika mycket blogglust som innan längre och det har jag berättat! Och att den handlar om Kastriot gör inte mig något, det är kul att blicka tillbaka i framtiden och se min första riktiga kärlek som jag hoppas på är min man då ;) Vissa tycker om när jag skriver mycket om Kastriot, får många kommentarer om hur söta vi är och hur glada vissa är för våran skull. Gillar du inte bloggen är det bara att skippa att klicka dig in här, inget illa menat. Och om du kommer tillbaka kan du väl skriva in ditt namn till nästa gång. Hade bra!




Jag ligger och kollar på tv, det är en film på kanal 5 "systrar i jeans" och emellanåt bläddrar jag över till 3an där M. jackson har tagit över kanalen med "This is it". Kom att tänka på bloggen när det blev reklam, så jag hoppade upp ifrån sängen. Nu är reklamen över, jag återkommer säkert innan jag lägger mig. puss på er !

UNDERBAR!

haha min älskling är bara för söt. "jag vill ha mosaka när jag kommer, säg till din mamma att göra mycket :D:D och glöm inte :( " det är en maträtt. hahaha han är för söt, han älskar verkligen den maten. Första gången han åt det här, dog han haha. min bebis ♥♥♥♥♥ jag älskar dig!!!!



SNART ÄR HAN HÄR !! ♥

Gick hem till rose en stund, eller ja, hennes kontaktperson. Hon och kicki såg ut som två idioter. Dem hade precis vaknat. Efter en stund där hemma drog vi ner till stan för att köpa biljett åt min älskling men det var stängt så vi fick gå ner till resecentrum och köpa där istället. Nu är det gjort och han är här kl 19.00 den 25e, som är PÅ FREDAG. Nu är selma glad, jävligt glad!!!! :D

Åt precis lite och kollar på ett gammalt avsnitt av top model. har inte ett skit att göra, men det gör inget för snart är bebis här ♥

MYCKET MÖJLIGT..

jag sa ju det.. mycket möjligt att jag skulle skriva innan jag drog ;) nu har jag i alla fall städat som en åsna sen hoppade jag in i dushen. Nu sitter jag här med handduk på huvudet och väntar på att rose ska vakna, ska ringa och väcka henne strax. hon hänger ju med ner till pressbyrån, tack för sällskapet hayati.

nu ska jag göra en macka, magen börjar kurra. inte så konstigt, jag har ju bara druckit kaffe idag.. hörs när jag kommer hem.

peace ♥

GOD DAG SÖNDAG !

Hej käraaaaa syskon :D
hur mår ni? jag mår bara bra. fast tanken på att städa idag (som inte blev av igår) för mig deprimerad. men vad ska man göra, i vissa stunder är livet hårt.. Ska sätta igång att städa efter att jag läst lite bloggar och sådär. Sen ska jag möta upp rose en snabbis och lämna en sak. Efter det drar jag och rose ner till pressbyrån och buy a ticket to my boyfriend. Så att han kan komma hit snart, det tycker jag låter UNDERBART! :D

ae, nu måste jag skynda mig. hörs när jag kommit hem ifrån pressbyrån om jag inte slänger in ett inlägg innan jag drar. låter mycket möjligt HAHA (lät som min pappa där..mycket möjligt, mycket möjligt) puss !

MY HEART

Det har varit struligt mellan oss men vi hittar alltid tillbaka till varandra och det är jag jävligt glad över. Jag älskar dig ifrån hela mitt hjärta zemer. Du är mitt allt och jag vill verkligen aldrig släppa din hand. Saknar dig så otroligt mycket, men snart, snart hoppas jag på att få träffa dig igen min prins. Om några dagar får jag ligga i din famn igen.

Miss you like hell.. ♥




Homosexualitet

Jag undrar varför homosexuella ska göra till sig..? Jag menar om en kille är bög, är det ju menat att han ska tycka om killar, män. Varför går han då och sminkar sig och pratar som en kvinna? Det har jag aldrig förstått. Han är man, och vill vara med en man? ..  Samma sak som när man ser två lebbar (haha lebbar låter roligt). Ena tjejen har smink och kjol, den andra tjejen har stora jeans och en tshirt, kortklippt hår och är killaktig. Vill inte den här kvinnliga tjejen ha en BRUD. inte en brud som gör sig till en kille för då kan hon väl lika gärna vara hetero?!

Det är något jag alltid kommer att undra över men aldrig kommer förstå. Om ni undrar varför jag tog upp detta i ett inlägg så är det för att idag när jag satt på spårvagnen på väg hem satt en bög (som jag och Kastriot satt och skratta åt en gång, stackars..) och han hade brunkräm, fläckig som en fjortis och fyllt i ögonbrynen och sen fixat håret som en skata. Det stod upp lite överallt..

Jag har alltid tänkt på de, alltid undrat.

prinsessan

Hej på er!
Kom hem ifrån klocket för lite över en timme sen. Har inte orkat sätta mig vid datorn. Satt och åt med mamma sen kollade vi lite på prinsessans bröllop. Jag tycker att det är så jävla löjligt. Dom försöker vara så fina att det är skrattretande.

Nu tänkte jag hoppa in i dushen, och sen sitta lite vid datorn. Efter det blir det sängen, är trött konstigt nog :)

klocket

WOOOUPS! jag somnade visst :) haha alltså jag älskar verkligen att sova. helt sjukt! pratade i alla fall precis i telefon med viccy. nu ska jag strax röra mig mot klocket och umgås med viccy och bella. min älskade bella drar ju till syrien om någon dag.

nae, nu ska jag avsluta konversationen jag och älskling har på face och sen ska jag ta på mig lite kläder och åka till klocket. hörs ikv!

Netto is good

Kom precis hem ifrån käraste netto. Jag och mamma promenerade dit och handlade lite behövliga saker. Innan vi gick hem gick vi in i 10 kronors affären och kollade. dom hade faktiskt skit fina tavlor och ljus haha. Sen gick mamma in på hemköp och köpte något hon glömt och sedan gick vi till busshållplatsen för att ta bussen hem, vi orkade inte promenera med påsarna.

Nu ska jag bara ta det lugnt för att sedan städa hela mitt rum!! Jag är inte som andra ungdomar som har kläder på sängen och på hela golvet, men på min byrå är allt huller-om-buller och det stör mig. sen så måste jag damma! Min datorskärm är grå HAHA. Fattar inte hur det kan börja damma så lätt. inte mer med det, jag ska byta sängkläder och dammsuga/skura golvet. ush..

LÖRDAG

Hej på er mina morgonpigga sötnosar ;) själv vaknade jag för sisådär en halvtimme sen. Somnade ju tidigt igår, så jag får skylla mig själv. har inte en aning om vad jag ska göra tills alla börjat vakna till liv. men är inte ensam, skrev god morgon till älskling och fick svar ? haha

Peace

Är så glad för din skull Egzona :)
Smsa mig när du loggar in, i fall jag sover. puss på dig gumman.

God natt bloggen ♥

nydushad

Kom precis ut ifrån dushen, ibland är det så jävla skönt att dusha och ibland är det ett helvete haha. nu ska jag inte göra mycket mer idag, blir väl att ta det lugnt framför tvn tills jag somnar vilket inte blir sent för jag är fortfarande trött.

det är sjukt hur mätt man kan bli av Mc donalds. jag är inte hungrig än och jag åt det runt halv 12. Man blir verkligen uppblåst haha. nej, slut på snacket nu. har inget mer att säga. puss på er !

hey you !

HEJSAN och förlåt för dålig uppdatering. Jag och mamma drog till stan runt kvart i 9. Hon klippte sig, sen mötte vi deniz och åkte till hageby. Väl där i hageby plockade jag och deniz på massor o vagnen haha, utan att mamma såg. vi blev dom två små barn och vi skratta ihjäl haha. får inte glömma att vi åt på MC. mmh.. Efter det åkte vi hem och jag däckad. vaknade nu vid 6 tiden någon gång. Sitter här och smaskar på lite godis. idag händer inte så värst mycket, bara vara hemma. Sprang precis ner till kiosken och köpte comviq kompis huhu :)

OCH GRATTIS TILL DIG AMANDA, PÅ FÖDELSEDAGEN. JAG HOPPAS ATT DU HAR HAFT OCH FÅR EN FORTSATT RIKTIGT HÄRLIG FÖDELSEDAG. PUSS CANIM ♥

FREDAG - SOVER INTE ÄN

klockan är strax 06.00 och jag sover inte än. låg vaken och smsade med älskling tills klockan slog 3, han var så söt. Han var jätte trött men låg uppe ändå för att prata med mig. jag saknar dig zemer! ;( efter att han somnat började Anna phil på tv, så jag låg vaken till 03.40 och kollade på det, sen vände jag på mig och försökte sova men det gick inte. Då kom jag på att jag kunde spela Snake på min mobil. Det gjorde jag en stund, sen vände jag på mig och vid halv 5 hörde jag att mamma gick upp så jag frågade när hon skulle iväg och klippa sig, så att hon kunde väcka mig i tid. Då sa hon att jag lika gärna kunde vara uppe tills vi ska gå för om jag skulle ha lagt mig skulle det vara omöjligt att få liv i mig på några timmar.

Så jag satte mig i köket lite med henne, hon berättade om tanten som hon brukar gå till och hjälpa som är 90 år gammal. Hon berättade så roliga saker om henne, hon har ju blivit så gammal så hon glömmer saker. Hon letade efter sina strumpor och mamma stod och sopade golvet, hon letade och letade sen fick mamma se att tanten hade på sig dom och då sa hon: Men du har ju på dig strumporna.. Det fattade inte tanten och någon minut tidigare gick en man in på toan, en man som brukar gå dit och fika och sådär. Helt plötsligt sa tanten: men dom kanske är på toaletten och hon sprang dit. Lika snabbt kom hon utspringande och skrek MEN DET ÄR JU EN KARL PÅ TOAN, OH GUD.. EN KARL! hahahahahahahahaha.

Hon har en larmklocka runt sig om halsen ifall hon skulle ramla eller så. Så kan hon bara trycka på den så larmas det och hon får hjälp. Och i hallen står en "svarare" som sätts igång så hon kan prata. Hon hade tydligen råkat trycka på larmet en gång och den där svararen sätts igång och hon försöker prata med larmklockan runt halsen. HALLÅ HALLÅ, och håller den mot örat HAHAHAHAHAHHAA.

Stackars kvinna. Men hon är jätte stark. 90 år gammal och inga problem, alltså hon är frisk men bara att hon glömmer av saker pga åldern. Lite roligt när mamma berättade faktiskt. Vi skrattade som två idioter och hon fick värsta skrattanfallen, tårar och hela köret.

Nu ska jag inte göra så mycket, funderar på att lägga mig i sängen men då somnar jag säkert bara. Kanske borde ta en dush och klä på mig istället.. börjar bli trött :(

Oj va långt inlägget blev, här nedan bjuder jag på några gamla vinterbilder på mig och älskling. nu sätter jag punkt så hörs vi sen.










-

Äntligen har huvudvärken försvunnit. Jag sitter och pratar lite med älskling på msn. Hoppas att han kommer hit snart! ♥ Imorgon ska jag upp tidigt för jag, mamma och Deniz ska till hageby och handla lite. Så jag ska möta mamma redan vid halv 10 i stan (hon ska till frisören så jag ska möta henne efter) och Deniz såklart!

Jag har faktiskt inget mer att skriva idag. Kanske återkommer om jag har några tankar senare, som jag brukar få om kvällarna haha. Men jag sätter i alla fall punkt här och säger god natt i fall att. puss puss!


den försvinner inte..

Hejhej. käkade för en stund sen, nu dricker jag mitt dagliga kaffe som jag inte hade tid för imorse. Min huvudvärk har inte släppt än. trots att jag tagit tablett, käkat och nu dricker kaffe (vissa får huvudvärk pga att dom inte fått i sig kaffe en dag så jag tänkte att det kanske var lösningen men icke sa nicke). nu ska jag inte göra ett skit. lägga in kläder som mamma har tvättat osådär bara.

vad tycker ni om bloggdesignen? ni får kommentera om ni vet någon som kan fixa en design. puss puss

tillfällig design!

Hej hej sötnosar. som ni ser har jag bytt design. Hittade en blogg som la ut gratis designer och jag fick nöja mig med denna med tanke på att både ni och jag är trött på min förra. Får helt enkelt vänta tills gud ger mig någon som kan göra en fin design åt mig :) Kan ni inte se förändringen så kan ni uppdatera sidan genom att trycka på F5.

Nu ska jag käka pomme och chicken. puss på er !

huvudvärk

Hej på er! Nu är jag hemma igen efter några timmar i klocket med bella och viccy. Vi gick till willys och köpte nötter som vanligt sen satte vi oss på några bänkar och bara pratade. det har varit riktigt varmt idag och det tackar vi för. har hört att det ska bli sämre vilket jag verkligen inte hoppas är sant.

sitter här med huvudvärk och väntar på att mamma ska komma hem med värktabletter.. ska väl inte göra mycket mer idag, bara vara hemma. måste städa rummet, har inte gjort det än.. bara damsugat haha. vi hörs :)

UT !

Nu ska jag strax bege mig ut och umgås med viccy och bella. Har på mig shorts så bli inte chokade om ni ser mig, mina ben är kritvita, har ej hunnit njuta av solen i år, än. det kommer idag !

vi hörs senare när jag kommer hem. puss på er.

TORSDAG

emelie: hoppas allt löser sog, en fråga, vad kosta dina skor ?
:)

Svar: Tack så mycket! Skorna kostade 399 kr. Nelly.com. på bild ser dom inte lika snygga ut, dom ser bättre ut i verkligheten.




igår somnade jag vid 12 tiden någon gång. hade ledsna miner på sms ifrån älskling för att jag hade somnat, så söt ! vaknade i alla fall runt halv 1 idag och nu skriker faktiskt magen. ska ta mig något att käka och se vad folket ska hitta på idag. Vädret är strålande fint :D älskling kommer förmodligen hit snart också, om några dagar skulle jag tro.

GOD NATT!

Tack för kommentaren alexandra =)

nu ska jag faktiskt ta och lägga mig i sängen. känner att kroppen behöver vila och att ögonen vill blunda en stund. inte för att jag gjort något speciellt, men var ju uppe tills imorse, och det är jag inte speciellt van vid längre. Jag återkommer imorgon, nattinatti sötnosar.



Jag vill inte vara utan dig, K ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

back..

Många har undrat vad det är som har hänt mellan mig och Kastriot. Som alla vet är inte något förhållande perfekt. Det hände lite saker igår, kan säga att det inte handlar om otrohet eller något sånt, utan en helt annan sak. Och det gjorde mig arg och jag pallade inte trycket så jag lämnade honom.

Rose kom och hämtade mig runt ett på natten för att jag inte skulle tänka på det så mycket, så vi gick hem till hennes kontaktperson. Kicki kom även dit en sväng. Somnade runt 7 imorse.. och vaknade vid 3. Hade flera sms ifrån Kastriot och min syster, missade samtal från min syster, min bror och min mamma. Efter en timme liggandes i sängen gick vi upp och käkade tacos. Sen efter nån timme drog jag hem. Tänkte följa med till klocket men rose var för seg och jag orkade verkligen inte... var inte på humör för det. Gick hem och pratade med mamma istället, det märks att hon tycker om Kassi massor..

Sen så testade jag sakerna jag hade beställt, 3 par leggings och skor. det 3e paret finns inte med på bilden nedan för det syndes inte i camen hur dom såg ut, det är i alla fall ett par svarta leggings med spets längs sidan.



Det är i alla fall okej mellan mig och Kastriot nu, vi ska försöka en gång till. jag älskar honom så otroligt mycket, vill inte vara utan honom.. hoppas att det funkar bättre denna gången.

fuck allt!

im out!!


Det är inte lätt när det är svårt ..

återkommer imorgon i hopp om att jag är på bättre humör då. Viccy är i alla fall rolig på msn, det tackar vi för. Imorgon ska hon följa med mig och hämta ut ett paket också!

hörs.

Home !

Idag var ni inte lika bra på att kommentera.. Jag kom i alla fall precis hem ifrån klocket. Var ju hos roses kontaktperson förut, sen gick vi som sagt och handla. Mötte upp Sara och hennes kompis Victoria också. Efter att vi lämnat de vi handlat hemma, tog vi bussen till resecentrum för att vinka av svartingen som skulle till stockholm. Fick lite tårar, kommer sakna den där svarta människan massor! Sen tog jag och rose spårvagnen till klocket för att kolla på hennes nya dubbelsäng, sen tog vi spårvagnen hem så nu är jag hemma. käkar lite mat hähä.

umgås med rose!

sitter hemma hos lillis, roses kontaktperson. hon har lägenheten för sig själv tills på söndag så jag hjälpte henne att diska lite :) vi ska väl inte göra så mycket mer. ska följa med henne och handla lite sen ska vi till klocket en sväng och kolla på hennes nya dubbelsäng, sen ska vi följa med verro till tåget, hon ska tillbaka till sthlm vid halv 8 :( kommer sakna dig svarting ♥

det finns ingen bättre vän än dig rose, du är en ängel och det tackar jag gud för!

peace out

orkar inte blogga ! hör av mig

TISDAG

God morgon sötnosar! Vaknade runt 2 tiden. Får börja skärpa mig nu! Kan ju inte sova bort hela lovet. Aja, har ingen aning om vad som händer idag, ska kolla vad rose ska hitta på. Måste städa mitt rum kom jag på också. FAN DÅ !

Ett hjärta som svider

Jag är avundsjuk på alla tjejer som myser med sina pojkvänner just nu. Jag vet att jag bara tjatar och tjatar men det finns inget jag saknar mer än att bara ligga och kolla på tv med min älskling samtidigt som han håller om mig. Det blir så varmt och skönt. En härlig känsla av att någon man tycker om, bara håller om en. Jag uppskattar verkligen allt han gör, att bara komma och krama mig eller ge mig en puss mitt ifrån ingenstans, förgyller min dag. Jag kommer aldrig att kunna förklara för honom hur mycket han betyder för mig, eller hur mycket jag älskar honom. Jag älskar honom mer än alla stjärnor, alla bilar, alla hus, alla lampor, alla vägar i hela världen.

Ush, nu kom tårarna. bäst att jag slutar. saknar dig mitt hjärta ;(;(;(

Annonser från BloggPartner

somnade visssssssst

förlåt att jag inte skrivit på några timmar men jag somnade faktiskt! Låg och kollade på top model och när sista reklamen kom, somnade jag. vakna för en stund sen och nu kommer jag inte kunna sova inatt.. :( nu ska jag göra lite kaffe och se om det finns glass hähä.

Min älskling är ensam hemma, hans föräldrar är i tyskland.. hm, undra hur det går. inga dumheter älskling! ;) haha
Annonser från BloggPartner

-

Mamma har tvättat idag och lagt alla mina kläder på min säng, hon tjatar som en jude om att jag ska hänga in dom.. Får väl göra det strax. Annars ska jag inte göra så mycket, måste se till att städa mitt rum. Har fortfarande lite ont i min lunga så det får bli imorgon eller så kanske jag sätter igång lite smått ikväll.

Nu ska alla lämna huset, jag ska alltså vara ensam hemma en stund. gillar det inte.. skönare att ha någon hemma huhu. Tänk om mitt hjärta var här? haha, jag tänker alltid så.. Tjatar rätt mycket om min zemer, men vad ska man göra. Saknar han SÅ mycket.. :(
Annonser från BloggPartner

hemma!

Nu är jag hemma igen. Dagen startade som sagt med att sara väckte mig, drog på mig kläder, käkade frukost och sånt där sen skyndade jag mig för att möta henne så vi inte skulle komma för sent till hennes tandläkartid. Det gick rätt fort, så när vi var klara skulle vi gå ner mot centrum (klocket centrum) och då kom en man som var psyk, han bodde på psykhemmet som ligger precis brevid tandläkaren. Jag sprang in i tandläkaren igen HAHA! Hatar såna! :blush:

Sen gick vi i alla fall till willys för att köpa nötter och power king, satt oss i centrum och bara pratade. Sen smsade svartingen och bad oss komma till henne, så vi gick dit. När vi kom dit satt hon som en idiot i pyjamas och drack öl?! Galen niggah..

Sen gjorde vi inte så mycket mer, var bara där. Vid kvar över sex tog jag och sara spårvagnen hem. Nu sitter jag här och käkar lite, ris, kyckling och såna wok grönsaker eller vad det heter haha.

Jag återkommer senare, ska läsa lite bloggar nu :)

Peace love & Kebab ♥
Annonser från BloggPartner

-

sitter i klocket hemma hos svartingen med sara, vi hörs när jag kommer hem :D

MÅNDAG

shuu, fan var söta ni ärr! läste nyss hur ni träffades! guud vad sött, jag är nämligen också albasn och tycker att det är så coolt med ert distans förhållade och att ni kmr från helt olika länder! / arii

SVAR: tack så mycket!! jag tycker också att det är coolt hahaha. hade bäst ♥



ahopp, nu har sara väckt mig :) ska följa med den pajjasen till tandläkaren. har inte en aning om hur vi ska hinna dit (hon ska va där om en timme). dags att skynda sig!!

hörs senare =)

nu lägger jag mig !

Nej, nu blir det sängen. Drinia ska gå och sova, och Saras internet krånglar. Hon skulle fixa det, men tror att hon har somnat för hon svarar inte på mina sms längre haha. Nattinatti sötisar!


Vaken fortfarande!!

Jag är fortfarande vaken. Sitter och pratar med Drinia på msn, om mitt hjärta, om kärlek haha. Och så har jag och Sara bestämt att vara uppe hela natten o hela dagen, vi ska träffas senare idag. Undra hur det går. Börjar redan bli sömnig haha.. och hungrig :| Ni sover säkert som små barn just nu, framför allt mitt hjärta. Han ser ut som en riktig bebis när han sover. Så otroligt oskyldig och söt haha.

Vi hörs senare!

SÅHÄR KUL HAR JAG !

(kom på att jag har cam) HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!














lockat håret

Jag har verkligen inget liv haha, i brist på något att göra började jag locka mitt hår. Som ni vet har jag rakt hår i vanliga fall, därför tycker jag att det är mycket snyggare med lockigt. Fattar inte hur alla tjejer som har så fina lockar, kan gå o platta det varje dag. Lockar är vackert som fan. och mitt hår blev faktiskt bra. drog fingrarna igenom lockarna när jag var klar, så att det skulle bli lite mer vågigt :) Önskar att mitt hår var såhär varje dag. Synd att jag inte kan visa någon bild :(:(

BLOGGDESIGN ? :(

Jag undrar om någon av er är bra på PS och kan fixa en grym bloggdesign åt mig? Skulle vara evigt tacksam. Är trött på den designen jag har just nu, tror även att mina läsare också är det haha. Har haft den ett bra tag nu. Så om någon kan hjälpa mig vore det jätte snällt. ♥♥

miss you.. love you

Kollade precis på ett avsnitt av top model. Vissa är verkligen riktigt duktiga !!

Annars gör jag inte så mycket, tänker på min saknade älskling. Han kommer hit någon gång mellan den 19-24e skulle jag tro. Det är jobbigt att vara ifrån honom så ofta, skulle helst av allt vilja bo under samma tak som honom.. :( Men vad ska man göra, jag släpper honom inte för det. Vi ska vandra genom livets hårda och goda dagar tillsammans, för alltid.

en gammal bild, här lagar älsklingen mat åt mig haha



här leker han sexig ;)


och här leker han gullig, han lyckas också ♥♥♥♥

bloppis?!

Jag har verkligen hur tråkigt som helst, och jag vet att bloggen blir tråkig utan bilder, men jag har ju ingen kamera :( Måste verkligen försöka fixa det på något vis.

Solen är borta, vinden har tagit makten och är tillbaka igen. Träden blåser som aldrig förr.. eller jo,  igår (tror jag). Då var det ändå värst, mina gardiner dansade loss haha..

Jag funderar på att ha en liten bloppis. Har massor saker som jag köpt som är för stort, saker jag inte har användning för osv. Men först måste jag rensa min garderob och sen hitta en kamera för att fota allting. Får se hur det blir med det..

Saknar min zemer jätte mycket. Seni cok seviyorum canim ♥

tråk

Kom precis ut ifrån en JÄVLIGT lång dush. Nu känner jag mig fräsh, skönt! Har inte en aning om vad som händer idag, fett tråkigt. alla människor likaså. jag har faktiskt ingenting att skriva tråkigt nog :( vi får helt enkelt höras senare när jag har något vettigt att skriva om.

SÖNDAG

God morgon. Det märks att sommarlovet har kommit, inte värmen (eller jo lite, solen är faktiskt framme idag). utan att jag vänt på dygnet. Sitter uppe länge, sover länge. Jag tycker ärligt talat inte om det..

Och vet ni? Jag som trodde att jag hade ont o ryggen. nae, det är lungan ;( mamma säger att det är för att jag har varit förkyld och allt de där. hoppas det går över snart för det gör jätte ont. Vaknade fan till varje gång i natt när jag skulle vända på mig..


Jag är så glad!

Jag mår så jävla bra! Det är dags att uppskatta livet på riktigt nu. Även när man faller ner i svarta hål, jobbiga dagar. Jag har en underbar familj, tack mamma för att du står ut med mig och tack för att du alltid ställer upp när det behövs. Förlåt att jag inte visar uppskattning till dig, men du ska veta att du är den bästa mamman i världen ♥ Pappa Deniz och Suzan, jag skulle aldrig byta ut er mot något annat i världen. Jag älskar er med hela mitt hjärta!! inte nog med det, min underbara pojkvän får mig att må så otroligt bra, dagar som denna vill jag ha oftare. Tack för att du finns och tack för snart 6 månader tillsammans. Du är min första och min sista! om jag kunde skulle jag ge dig hela världen.

Med detta säger jag god natt, så hörs vi imorgon.
Nu ska jag sova gott, trots att jag inte har min älskling här. Han finns med mig i hjärtat, tankarna och i drömmarna.
PEACE!

KEBAB ÄR KUNGEN AV MAT

Jag är riktigt jävla sugen på en fet stor kebabtallrik med blandad sås, mycket kött och ännu mer sallad..


bild: google

ah, bilden dödar just nu alltså. Så fort jag går till stan ska jag fan gå till istanbul kebab o käka en stor kebab-meny haha.

selma, sluta drömma om kebab .. så, vad ska ni göra ikväll kära läsare? bara ta det lugnt hemma med familjen? Umgås med vännerna? Festa? eller bara mysa med pojkvännen? (som jag vill göra buhuu;()

Jag vill tacka för alla kommentarer jag har fått. ni är riktigt underbara, varenda en utav er ♥
vet inte om det blir något mer inlägg för idag, så jag säger god natt nu! Vi kanske hörs senare. beror på om jag har något att säga.

puss på er sålänge. Peace love & kebab ♥
Annonser från BloggPartner

uppdate

200 besökare snart, riktigt kul! och nej jag siktar inte mot att bli någon storbloggare. Jag skriver ju bara om mitt vanliga liv haha, vill ha något att blicka tillbaka till om några år. och så tycker jag att det är kul att skriva och att kunna dela med sig av vad man tänker och gör om dagarna. bloggen är perfekt för det! men att fler människor tittar in är bara ett plus i kanten och jag blir faktiskt jätte glad :)

just nu gör jag inte så mycket, har pratat lite med kimpan på msn. tur att man har dig hästjävel ♥ och nu pratar jag lite med jasmina på facebook. har inget bättre för mig. älskling är osocial idag igen, han kollar på film och jag vill som vanligt inte störa :blush:

kläderna jag beställde ifrån nelly kommer förmodligen på tisdag. vill bara testa skorna.. hoppas dem är fina i verkligheten.. :(

aja, hör av mig senare.
peace love & kebab ♥
Annonser från BloggPartner

Ti je zemra jem.

Shit! så otroligt många nya människor som tittar in här i min lilla blogg. Hoppas att ni stannar och trivs ♥ Här i min blogg skriver jag om allt möjligt. Gå till kategorier och sen till VEM ÄR SELMA om du vill veta lite mer om vem jag är :)




Jag känner mig riktigt kär just nu "känslan". så jag måste skriva av mig lite..


Kastriot Spahijaj, den finaste människan gud någonsin skapat. Jag lovar att alltid finnas vid din sida, du kommer aldrig vara ensam. Jag är så lycklig över att få ha dig i mitt liv. Att få dela skratt och tårar tillsammans med dig. Jag uppskattar allt du gör för mig, jag uppskattar varje kram jag får av dig. Att få se dig i ögongen ger mig en varm, lycklig känsla som inte går att beskriva. Jag älskar dig i all evighet. Jag kan ta ett skott för din skull. Du är värd allt mitt hjärta!


Annonser från BloggPartner

rose

min älskade vän rose är påväg hit, hon ska låna en klänning av mig för hon ska på någon stor fest ikväll och så ska hon självklart fixa sig här. Antar att hon kommer be mig göra iordning henne hahah, som på de gamla goda tiderna.  ska även få låna en telefon av henne och se hur den fungerar ett tag. vi hörs senare sötnosar!

love you girl!



peace love & kebab ♥

svar

Fråga: Du verkar helt gullig hehe fast du har en tuff attityd, jag själv e bosnier och du ser faktiskt lite ut som en bosnier :) iaf tänkte fråga, ditt hår e så himla vackert och långt, har du låtit det växa bara? Jätte bra blogg också, kram / Aida

SVAR: tack så jätte mycket för att du tycker att jag har en bra blogg. haha, jag själv tycker inte att jag ser ut som en bosnier men det är bara en komplimang för bosniska tjejer är otroligt vackra. så tack ännu en gång ♥ Mitt hår har jag inte klippt på riktigt länge så ja, jag har bara låtit det växa. Måste toppa det lite nu känner jag, det börjar bli slitet. puss på dig.

VEM ÄR SELMA?

På senaste tiden tittar det in nytt folk har jag sett. Läs igenom detta så vet ni lite mer om vem jag är:

Jag är en halvturkisk tjej som bor i Norrköping och är född 93, är alltså 17 år. Jag hör ifrån många att jag inte alls ser ut som en svenne/turk, utan mer som en bosnier. Har fått höra det ända sen jag var liten. Och att jag bara är 17 år kan inte stämma säger många. men jo, jag är bara 17 år gammal.

Jag är en väldigt jordnära tjej, har dock en tuff attityd. Om jag stör mig på någon, om någon förstör för mig eller för mina nära och kära, kommer mitt turkiska temperament fram. Då blir jag en crazy bitch like a lion, HAHAHA!! Inte konstigt att mitt stjärntecken är lejon.

I familjen Sedef är vi 5 idioter: Pappa Erdogan, mamma Eva, storebrorsan Deniz och storesyrran Suzan. Får inte glömma bort min älskling: Jag har ett distansförhållande med min pojkvän som heter Kastriot, albansk bakgrund och bor utanför Göteborg, han fyller 18 år den 19 november. Vi har varit tillsammans i snart ett halv år och mer ska det bli. Han är min första riktiga kärlek och jag är otroligt glad över att jag har honom. Te dua ♥

När jag gått ut gymnasiet vill jag vidareutbilda mig till Socionom. Jag tycker att det är intressant med människor och jag mår bra av att hjälpa andra. Vill jobba med ungdomar som har problem med t.ex. Narkotika, alkohol, föräldrar, hemmet, skolan. Allt! Vill få dom att komma på bättre vägar i livet. Tillsammans kommer vi lyckas!

I framtiden när jag har mitt jobb, bor jag troligtvis under samma tak som in älskling och heter Miss Spahijaj istället för Sedef. Jag vill ha 3 barn kanske 4.. En dotter och en son och de sista kvittar, men egentligen är inte könen viktigast utan helst av allt vill jag ha friska barn som kan njuta av sin uppväxt och framtiden. Namn på barn som jag tycker om och gärna skulle döpa mina till:
Kille: Rico, Artan, Kenan
Tjej; Gizelle, Sibel, Qendresa

Min blogg handlar alltså om mig och min pojkvän, skolan, familj och vänner, humor, mycket tankar och åsikter. Ta vissa ord i min blogg med en nypa salt..
jag tycker om att skämta!



I hope u like it !
peace love & kebab
S to the elma







My baby love








Me
n' friends










LÖRDAG

Godmorgon! jag vaknade för en timme sen ungefär. nu ska jag göra kaffe och läsa lite bloggar. idag har jag inte en aning om vad som händer, det är riktigt blåsigt ute. har faktiskt inte så mycket mer att säga. återkommer om en stund :) puss på er!


fråga: hur lång e din kille / Anonym

Svar: Min pojkvän är typ 178 cm lång :)

GOOD NIGHT!!!

Jag har inte somnat ännu, har inte varit vaken ensam såhär sent på jävligt länge! Min älskling sover sen några timmar tillbaka, om han bara kunde vara här.. Om jag bara kunde se honom sova som den ängeln han är. Miss you.. ;(

Har i alla fall pratat lite med Sara på msn. Allt annat är dött just nu. Inte konstigt..  Nu ska jag ta mig en nattcigg sen ska jag stänga av datorn, släcka lamporna och lägga mig i min stora, tomma säng.... Längtar efter dig Kastriot ♥

Nattinatti sötisar, hoppas ni sover gott just nu.

bild ifrån 1 maj, 2010. Falken och mitt underbara hjärta.

ARE YOU WITH ME? ;)

Jag tänkte starta med lite nya grejer i bloggen.

en sak är:


typ blondin eller brunett, en hårig kurd eller en kritvit (bokstavligen) svenne. ta ej illa upp, jag är halvhårig(turk) och halvvit(svenne).

om ni har några mer förslag får ni gärna komma med de. Tycker att min stackars blogg har blivit lite tråkig och behöver livas upp.

Glöm inte bort Kärlekshistorian: mejla mig på [email protected] om du har något kärleks berättelse att dela med dig utav. Förbjudenkärlek, hur du träffade din kärlek, olycklig kärlek. Vad som helst som handlar om kärlek, i en längre berättelse.

Im out! See ya tomorrow, peace ♥












Jag fyller år om två månader



Där ser ni vad jag önskar mig. och självklart min familj, pojkvän och vänners närvaro. Suzan jag vet att du läser, så det är bara att meddela mamma om vad jag önskar mig nu! ;)

peace love & kebab ♥

-

Gick ut en snabbis och mötte Hanna, vi tog en cigg på källvindsgården, pratade lite och så fick jag tillbaka min locktång. Nu är jag hemma igen, mår illa som fan. Det luktar pizza, vilket inte är så konstigt eftersom att jag bor ovanför en pizzeria. Men det är inte läge att känna den doften just nu.. blä!

Funderar på om jag ska lägga mig i ett bad. men orkar jag? ..

s i c k

Nu känner jag mig sjuk igen. Hostar som en galning och när jag diskade började jag skaka som fan i händerna, och det snurrade i hela huvudet. Hoppas jag inte får feber.. orkar inte vara sjuk. Egentligen gör det ju ingenting för jag förlorar ju ingenting på de, ska ändå inte göra något speciellt och vädret ser inte lovande ut. Men det är bara så jävla jobbigt att vara sjuk.. uush!!

tankar

Att livet kan förändras så hastigt. Förra året vid den här tiden satt och min kusin på balkongen med en stor frukost och solade. senare drog vi på oss shorts och ett linne och gick ut, till klocket skulle jag tro. om inte det blev det himpa. Jag smsade med en kille som jag aldrig hade träffat. Idag sitter jag här och saknar honom som jag smsade med för ett år sedan. saknar hans pussar som jag så ofta får när han är brevid mig. Umgås inte alls med min kusin. Hon är på ett håll och jag är på ett annat. Måste säga att jag och hon har haft en fin tid tillsammans men saker och ting förändras. Grattis till studenten förresten. Du är stor nu, stor på riktigt. Grattis Hanna!

Livet ger en många utmaningar, många val. Undra vad jag gör nästa år vid den här tiden? Ja ni, det återstår att se. Kanske sitter på ett flygplan med min älskling, till ett varmare land på en semester, eller så kanske jag har nya vänner som jag sitter på stan och fikar med? Eller så kanske jag sitter i en bil upp till stockholm för att shoppa.. Tänk om jag bor i en annan stad, tänk om jag lever tillsammans med Kastriot i våran egna lägenget? tänk tänk tänk..

Jag har sjukt konstiga tankar, jag undrar och frågar mig själv ofta massor konstiga frågor.

Jag och framtiden är goda vänner. Egentligen inte, för jag får ingen bild av hur min framtid kommer att se ut.. Men jag tänker mycket på den och jag hoppas att jag får en bra och fin framtid. Ett bra jobb, ett hem där jag känner mig trygg i, min fina man och våra underbara friska barn.

Framtiden är skrämmande, men ändå så otroligt spännande.

Regn-lov

Ush vad tråkigt det är. Kallar inte detta för sommarlov. Snarare regnlov. Vädret är åt helvete. När man kollar ut känns det som en tråkig, regning höstdag om man bortser ifrån de gröna träden. Så, vad händer idag? INGET! vädret gör humöret dåligt.

Nae, detta inlägget var onödigt att öppna. Jag pratar bara massor strunt. Fast egentligen är det ju sant, det jag skriver menar jag.. haha gud!

avslutar med en gammal bild ifrån vintras.
du är det bästa som har hänt mig.


så dum jag är!

Min pojkvän är riktigt jävla smart! Igår beställde jag ju lite saker ifrån nelly + två tidiga födelsedagspresenter till min älskling. han valde ett par converse och så valde jag en sak som han inte fick veta. men idag lurade han mig. jag fick ett sms där det stod " Jag gick in på din mail för att kolla beställningen men hittade den inte" då svarar jag dum som jag är (sov väl fortfarande skulle jag tro) "men beställningsordern skickas till min andra mail" så gick han in och kolla och VIPS nu vet han vad han får.... kom på några minuter senare att han skulle få reda på de, så jag sprang till datorn och loggade in och raderade mailet men han hade redan läst de.. "TACK ÄLSKLING" hmm.. varsågod ;(;(

min man tycker om boxer, han diggar märket resteröds så ja..  kan ju lika gärna visa hela världen :


FREDAG

god morgon! haha, jag kollade på min mobil och trodde att den stod på typ 10.57, så jag la mig ner och blunda igen. sen hör jag att det plingar på dörren några minuter efter, kollar på klockan igen och ser att den är 13.48 :O galet haha. smsade med älskling men somnade mitt i allt. så kan det gå!

nu ska jag dricka kaffe och kolla runt lite här. puss puss!

UNDERBAR!

Såhär söt är min vackra pojkvän på msn just nu:





Vissa dagar är han bara så otroligt söt och snäll. Fjantig som jag är, fick jag självklart tårar. vet inte vad som har hänt med mig, har blivit så känslig. Kan vara att jag saknar honom så jävla mycket också, även att jag träffade han igår. Önskar att han var här med mig nu. Känner hans doft då och då.. helt sjukt. Men ni som är kära och ni som vet hur det är att sakna någon såhär mycket. Ni vet hur jag känner.

Vi har i alla fall beställt lite kläder. Eller jag har. det blev 3 par leggings och ett par skor och sen två tidiga födelsedagspresenter till älskling, han peka ut en sak han ville ha och jag valde den andra. det blir nog bra! :)

Nu skulle älskling kolla på film, och jag är inte ett dugg trött. Varenda kotte är tråkig! Ska låta mitt hjärta vara lite, även att han bad mig smsa. vill ej göra det när han kollar på film, känns bara som att man stör då.

gud vad jag älskar dig mitt hjärta, min andra halva ♥


denna kvällen var underbar.. du och jag under fyverkerierna.. love you!

med detta säger jag god natt ♥ eller nej, en sak till. Grattis på födelsedagen Rabe (Kastriots storasyster) hoppas du får en underbar dag med mycket skratt och kärlek ♥ vi hörs imorgon gullungar. puss på er!

-

haha tusen tack roberta. för söt är du ♥♥♥♥

jag har precis ätit, känner mig som en bomb som snart ska sprängas haha. funderar på att hoppa in i dushen, har ändå inget bättre för mig. hoppas ni är nöjda med svaren jag gav er och inlägget om hur jag och mitt hjärta träffades :) jag hör av mig senare med ett god natt-inlägg! puss

FROM THE BEGNNING

jag har skrivit om det en gång tidigare, men det var någon som frågade hur vi träffades, någon som har missat inlägget jag skrev för några månader. så jag kan göra det en gång till för er som ej vet.

Namn: Kastriot Spahijaj
Bor: Herrljunga
Född: 92

Namn: Selma Sedef
Bor: Norrköping
Född: 93


Det var en dag i slutet av maj månad år 2009 som min vän Marigona la ut en bild på mig i hennes bilddagbok. Någon dag senare skriver hon till mig att hennes kusin (som råkar vara kastriot) har kommenterat bilden och skrivit något fint. Jag blev nyfiken och kikade in på hans bilddagbok. Man såg direkt på honom hur han var, en kaxig blatte med tuff attityd som älskade att leka med tjejer. Jahopp tänkte jag, en i mängden. Efter några dagar kommenterade han min bilddagbok.
Och då kommenterade jag en av hans bilder, bara för att liksom:
"du kan bara drömma ;)" på albanska.

Vi började prata lite smått och till slut fick han min msn. Vi pratade länge den natten på msn. Först var det bara korta, meningslösa rader som skrevs till varandra, sen pratade vi om allt mellan himmel och jord. Han berättade historier som han hade varit med om och sådär.  Efter en stund frågade han efter mitt nummer, men eftersom att jag inte kände killen, det enda jag visste var att han var min väns kusin, så svarade jag nej. Han tjatade ändå och till slut skrev jag: okej, bara för att du är Marigonas kusin kan du få mitt nummer **********. Han svarade: nej, jag frågar igen om en vecka, vill ej ha ditt nummer för att jag är kusin med henne.. Men efter en kort stund fick jag ett sms på mobilen "Shu". Jag svarade honom på msn att han var riktigt dålig som smsade men sa att han inte sparade numret.

I alla fall, dagarna gick och vi började prata mer och mer. Tillslut smsade vi dag som natt. Efter en tid började vi prata djupare och djupare, smsen blev allt sötare och sötare och leéndet blev större och större. Från långa söta sms, till långa telefonsamtal hela nätterna. Vi skrev sms till varandra så fort vi vaknade och alltid ett gulligt god natt-sms så fort vi skulle lägga oss. Dagar gick, månader gick och han ville träffa mig. Jag som aldrig hade haft ett förhållande innan var inte redo, jag visste inte vad jag ville riktigt. Jag visste inte om jag gjorde rätt, om han var bra eller inte. Jag visste att jag började fastna och att jag ville fortsätta, men inte hur. Han sa att jag hade förändrat honom, att jag hade bytt hans syn på tjejer. Han sa att han inte visste att tjejer i min ålder fortfarande fanns. Men jag visste inte om han talade sanning, jag visste inte om han skulle såra mig och det skrämde mig. Men efter att ha pratat konstant i 7 månader, bet jag ihop och bestämde mig för att träffa honom, jag ville ju verkligen.. även att jag var otroligt rädd innerst inne.

Jag minns när jag la mig natten innan han kom hit för första gången.. 25 december 2009. jag och min kusin hanna la oss, jag minns hur nervös jag var men hon sa att det skulle gå bra. det tog tid att somna den natten. hur sent jag än somnade, var jag klarvaken 09.30 dagen där på (ni som följer bloggen och känner mig vet att jag älskar att sova och sover gärna hur länge som helst) även att hans buss skulle vara här runt 17 tiden. Jag skickade iväg ett sms och båda var jätte glada. Jag hoppade in i dushen, försökte lugna ner mig. Åt lite, klädde på mig. Tjatade på min kusin hur nervös och hur ont i magen jag hade. tiden gick sakta men säkert. Snart var klockan 17.00 så jag drog med mig min kusin ner till resecentrum för att möta honom. Vi smsade nästan hela tiden och han sa att bussen kommer vara lite försenad. Efter att ha stått och frusit i den kalla mörka vintern, rökt tusen ciggaretter och tuggat miljontals tuggumin såg jag bussen. buss 830. Han var i den! Kan ni känna hur jag kände? Hjärtat bultade, det kändes som om den skulle komma upp ur halsen. Benen blev svagare och jag såg bara alla människor runt omkring mig, allt var i en enda röra. Min kusin sa: Selma selma, jag ser han, han är där!!! han är där!!! Stackars jag såg ingenting.. Men gick framåt mot bussen endå, i hopp om att han skulle se mig. Mitt ifrån ingenstans ser jag en solbränd, lång, stor kille med vitt linne och en svart keps komma mot mig.. Han sa ingenting, utan kramade bara om mig och kysste mig länge..

Sen tog vi varann i handen och pratade lite smått på väg till spårvagnen för att åka hem till mig. När vi kom hem till mig var allt som vanligt, allt släppte. Det kändes som att vi hade varit tillsammans hur länge som helst och träffats tusen gånger. Jag var riktig kär, jag är riktigt kär.


Vi bor ca 460 km ifrån varandra, men håller ihop endå. Vi har våra bra och dåliga dagar. Vi har planer tillsammans och jag hoppas att jag får njuta av min framtid tillsammans med honom.
Den 26 juni har vi varit tillsammans i ett halv år och då ska det firas kan jag lova! vi har förmodligen min systers lägenhet för oss själva, så då ska vi ha det mysigt! :)

våran första bild tillsammans



Nyår


för en månad sen

SVAR!

melisa frågar: fick du kläder av kastriots syster tillslut :)?
SVAR: yes :) jätte fina blommiga tunikor, några t-shirts och en kofta: tack rabe

Sandra frågar: Hur kan du vara så säker på din pojkvän? alltså, hur kan du lita på honom så mycket, t.ex att han inte är otrogen och så. Eftersom att ni inte bor i samma stad.
Annars verkar han faktiskt som en jätte bra kille till dig, men man e lite nyfiken :D Ni passar otroligt bra! kram
SVAR: Jag litar på min pojkvän, inte fullt ut än tyvärr. men jag har fått bekräftelse att han älskar mig och att han inte vill vara utan mig, så jag tror inte att han skulle gå och vänstra. är inte 100 % säker än som sagt, det kommer med tiden. Han är världens gulligaste, men kan också vara världens monster haha. tack så jätte mycket! puss på dig.

milijana frågar: Seeeeeeeelma! :p hur blire med skolan nu efter sommarn? fortsätter du iv lr kommer du börja linje?
SVAR: har fortfarande kvar matten, så jag fortsätter IV ;( huhu.. haha


Anonym frågar: Vill du gifta dig med Kastriot och när, vid vilken ålder? Och vilka namn skulle du vilja ge dina barn :D
SVAR: ja, faktiskt. konstigt att man känner så när man är så ung och bara har varit med killen i et halv år. men han är trotsallt min första och jag ser fram emot ett liv tillsammans med han. namn till mina barn: killar: rico, kenan, artan. tjejer: gizelle, sibel, qendresa.

roberta frågar: när tror du du kommer sluta blogga och är det folk som ofta skriver fega kommentarer, Du vet taskiga yane, men ändå är anonyma.
Vart vill du åka om du skulle välja ett land
När var du utomlands senast
Skulle du kunna tänka dig att gifta dig med kastriot
hähä puss habibti ♥♥
SVAR: jag vet inte när jag kommer sluta blogga och folk skriver nästan aldrig taskiga kommentarer. det har väl hänt någon enstakagång skulle jag tro, jag vill resa till grekland och spanien och svaret på sista frågan har du på frågan ovan! puss på dig hayati!


Kimberly frågar: Vad tänkte du om Kastriot innan du verkligen lärde känna honom? Och fick känslor för han?
När är du redo för att åka hem till honom? =)<3
SVAR: i början tänkte jag att han var en player, en i mängden liksom. men senare kände jag att han verkade mer seriös, han tog för sig mer och öppnade sitt hjärta för mig. vet inte riktigt när känslorna började komma faktiskt.. pratade ju bara med honom för skojskull till en början. men sen pratade vi mer och mer och till slut förstod jag att det var något jag gillade hos honom som jag ville göra djupare. jag vill åka till honom redan nu, men det känns inte tillräckligt bra än. snart snart! :)

Kraljica frågar: hur träffades du och din kille ? :)
och den största drottningen svarar ;) : har skrivit om det en gång tidigare i ett inlägg. kan göra ett nytt inlägg om det snart igen.

natha frågar: när kommer du till göteborg ? ;)
SVAR: SVAR: haha, någon gång i sommar skulle jag tro hähä =)

R E B E C C A CMK frågar: Kan du berätta om ett bra barndoms minne :D?
SVAR: hm.. en av mina närmsta vänner när jag var liten heter Erna. en gång när vi var hemma hos mig satt vi i min våningsäng och skämtade, minns inte om vad. men vi skrattade så mycket att Erna kissade på sig och det droppade igenom madrassen till den understa våningen hahahahahahahahahha. vi kunde inte sluta skratta även när hon kissade HAHAHAHAHA, skrattade så vi tjöt. pappa kom in i rummet och skrattade med oss. vi var skit små! ett annat minne är när jag och Erna stod under hennes balkong och våra systrar var hemma hos henne. vi stod och pratade under balkongen när vi plötsligt får två fryspåsar fulla med vatten över oss HAHAHA. helt dygnsura. roliga minnen de där!

heeeeeeeeej frågar:
Hej...
Hur gammal e du?
Hur gammal e din kille?`
Vad tycker dina/hans föräldrar om att ni är tsm?
O lägg in en bild på din brosha va fan, vill se ifall han e nån snygging :)
SVAR: 1. jag är 16 år. fyller 17 den 21 augusti.
2. min pojkvän är 17 år. han fyller 18 den 19 november.
3. jag har ingen aning om vad hans föräldrar tycker, tror nog inte det är några problem med tanke på att han åker hit och stannar i veckor. mina föräldrar tycker om honom så det är inga problem där heller :)

HÄR HAR DU EN BILD PÅ MIN BROR ;)



hemma

hej hej, nu är jag hemma ifrån klocket. amanda och sara kom hem till mig en stund sen tog vi spårvagnen till klocket. fan vad kul att se alla studenter, man blir lite avis :(. i klocket gjorde vi inte så mycket, köpte choklad, power king, hälsade på min saknade svarting som är tillbaka i norrköping♥, drömde oss bort till kebab och pomme. haha. hittade en röd cykel som sara skjutsade oss på. trodde jag skulle dö. den kortisen kan inte styra, vi åkte in i en buske HAHA. sen tog jag och sara spårvagnen hem.

nu sitter jag här och svarar på era frågor som strax kommer upp. sen ska jag ta någonting att käka. saknar min bebis.....

shalala

nu ska jag städa upp lite i rummet och sen ska jag träffa sara en stund. kommer tillbaka senare och då vill jag har några till frågor. i så fall svarar jag på allt ikväll :) hörs senare. pusspuss

grattis till studenten hanna, ena och alla de andra :) lycka till i framtiden!!

gamla tider

När man går in på facebook, läser man om alla 9or som skriver att dom kommer sakna deras klass som dom har hållt ihop med i flera år, alla lärare, skolan och allt sånt.

det får mig att tänka tillbaka på när jag gick i 9an. vissa dagar var jag på lektionen och andra dagar gick jag bara dit för att mamma tvingade mig och när jag väl kom dit satt jag ute på skolgården med tjejerna eller i cafeterian och lyssnade på musik, eller bara gick runt. vi hade vattenkrig på somrarna, både inne och ute på skolgården. inte bara med eleverna utan även med lärarna. med virpi, världens bästaste lärare. hennes finska temprament kom fram en gång när rose hämtade ut vattenslangen och sprutade på virpi HAHA. jag minns hur arg virpi var den dagen. man såg eld ifrån hennes huvud HAHA. men när jag och rose åkte och hälsade på henne på skolan för sisådär två veckor sen kom hon ändå fram och krama sönder oss och berättade att hon saknade oss, att vi var hennes favoriter. borgsmo skolan var verkligen kärlek. man hade alltid kul. om man inte fjantade sig på lektionerna för att man hade vikarie, så sprang man ut i korridorien och hittade på något roligt. i matsalen hämtade vi alltid 20000 bröd/knäcke, 500 glas med vatten/mjölk, ett eget smörpaket. och sen åt vi! jag minns när vi hade matkrig och lärarna fick damp haha. bonden mats kom och tvingade oss tvätta upp allt. bella sprang som den tönten hon var och lekte ängel. hahaha. det var tider det!

Annonser från BloggPartner

TORSDAG

God dag alla söta. hur mår ni? jag mår faktiskt lite bättre idag :) näsan är inte lika jobbig och jag har inte hostat så mycket idag. hm, vad händer idag då? ingen aning faktiskt. kanske bara stannar hemma eller något. Hade ju avslutning idag, men stannade hemma ändå. inte helt frisk än. vill inte sitta och förstöra stämningen med min hosta haha.

jag har kokat ihop ett nytt färskt inlägg om hur jag och kastriot träffades, det var en som ville veta det. så någon gång när frågestunden är avklarad kommer det inlägget upp :) ställ era sista frågor för snart svarar jag på alla. det gör du HÄR HÄR HÄR !

vi hörs snart igen. puss
peace love & kebab ♥
Annonser från BloggPartner

godnatt!

nu har jag dushat och lite sånt där. har inte så mycket att skriva faktiskt. diggar era frågor starkt, älskar att svara på dom så ställ fler HÄR!

jag tror inte att det blir så mycket mer uppdatering idag faktiskt. vet inte vad jag ska skriva om.. :( vi hörs imorgon och jag hoppas på att kommentarerna är fler då! Nattinatti, puss på er sötnosar.

Annonser från BloggPartner

uppdate

Jag mår inte alls bra alltså. det är riktigt jobbigt att vara utan kastriot.. allt känns så jävla tomt. allt är så tyst. nu är han hemma, han är jätte långt ifrån mig.. galet.

jag har legat och kollat på jerry springer, blundade till en stund och "vaknade" av att jag fick ett sms av älskling. han förstörde min dröm. ni vet när man ligger och tänker, är vaken men drömmer samtidigt. och det var någonting om honom.. ville fortsätta att drömma :(

nu ska jag inte göra så mycket, är sugen på allting. har den där jobbiga veckan haha.. allt är skit huhu :( känner mig som en emo O_o >.< HAHA!

nae. om man skulle hoppa in i dushen en svängilu ? blir nog bra! glöm ej frågestunden i inlägget nedan. MINST 20 frågor annars skippar jag den!!

MINST 20 FRÅGOR!

Efter som att jag har varit borta ifrån bloggen ett tag nu så kanske det lönar sig lite om jag låter er fråga vad ni vill?!

Annonser från BloggPartner

;(

nu har han åkt, ännu en gång.. samma jobbiga känsla som vanligt. kunde inte hålla tårarna inne denna gången heller. fan vad jag saknar honom! ;( att en människa kan betyda så mycket visste jag inte.

nu blir det i alla fall mer uppdatering ett tag framöver. i sisådär två veckor, för sen är mitt hjärta tillbaka igen. och då är jag äntligen glad igen! nu känner jag mig bara ensam och vilsen :( sjuk är jag också så det gör inte saken bättre. ska fylla min tomma mage med lite mat nu sen får jag se vad som händer.

skolavslutningen är imorgon men det blir nog så att jag skippar den med tanke på min jobbiga rinnande näsa och min överdrivet irriterande hosta. har haft feber i två dagar nu också, men den kommar bara på kvällarna.

tog tyvärr inga fler bilder, min kamera på telefonen funkar ju inte. ska försöka fixa en ny telefon. hörs sen!

TISDAG

idag har vi gjort allt och inget haha.. har inte så mycket att säga. rose skickade precis sms och ville att vi skulle komma upp till klocket. så, så kanske det blir! imorgon åker älskling hem ;( men kommer tillbaka om någon vecka som sagt..  bättre uppdatering kommer alltså efter imorgon :)

mannen som äger mitt hjärta


regnig dag

idag har vi bara varit hemma har skadat min stackars hand :( det gör skit ont! här i norrköping regnar det idag.. tråkigt! det har varit soligt flera dagar i rad, varför kan det inte fortsätta? huhu. älskling åker hem imorgon men kommer tillbaka om någon vecka. kommer sakna honom direkt när han åker. saknar honom nu också, han är ute med simon en snabbis.

vet inte vad vi ska hitta på faktiskt..
här får ni en härlig bild på min bebis ifrån igår när vi var på himpa :)


-

sitter hemma med täpt näsa. vi kom hem för sisådär en och en halv timme sen. var ute i klocket med några bara. myggorna dödar mig, har tusen myggbett på hela benen. har aldrig varit med om såhär många myggor hahaha. nu skickade rose lite bilder på msn som jag tänkte lägga ut :)

gabbe och älskling


älskling i hageby centrum


älskling och oscar


jag haha


jag och älskling i bussen

himpa

nu är vi hemma igen efter att ha varit på himpa med lite folk. älskling badade haha. annars har vi inte gjort så mycket. åt för en stund sen, ska ut snart igen. vill inte att han åker ifrån mig, vill att han är hos mig för alltid.

jag älskar dig mitt hjärta!!!!

SÖNDAG

hejhej :) igår satt jag, älskling och några vänner hemma hos nicole och grillade. rätt skönt faktiskt. senare gjorde vi inte så mycket. tog moppen hem runt 12 tiden. nu sitter jag hemma hos rose, hon har pecis städat. älskling är utanför med de andra. ska ut och se vad dom gör :) idag ska vi väl inte göra så mycket, vara i klocket bara.

har börjat bli sjuk. mår illa, förkyld och ont i halsen. inte kul!

LÖRDAG

sitter i hageby hos min syster. kassi, min syster och rose står på hennes altan och håller på med min brors moppe. sen ska vi till klocket. har inte så mycket mer att säga. ville bara uppdatera lite :)

lindö

kom precis hem. var i klocket med älskling, rose och oscar. älskling och oscar åkte precis till hageby, rose ner till stan för att hämta ut pengar. jag orkade inte följa med så jag gick hem istället. snart ska jag och rose upp till klocket igen för att hämta några cider som vi glömde, sen ska vi fyra ta en sväng ut till lindö, bara ha det skönt. kanske grilla och sådär. får se :)


.

gårdagen behöver vi inte ens nämna idag. och inte idag heller för den delen. kanske senare.

TORSDAG

igår tog jag och älskling en promenad på kvällen och så gick vi förbi halvars och tog en glass (gjorde inte det på dagen). senare på natten åkte vi med min brors moppe till klocket och träffade rose haha. vi hade inget bättre för oss.

idag har vi åkt moppe i stort sätt hela dagen och nu sitter jag hemma hos rose och väntar på honom och gabbe som var i hageby och köpte lite dricka. vi ska bara ta det lugnt ute, dricka lite. vädret är underbart! :)

ONSDAG

vi vaknade tidigt idag, runt tio någon gång. men jag orkade mig inte upp till skolan ändå. nu står älskling i dushen och jag ska alldeles strax bädda sängen sen ska vi gå ut. det är riktigt fint väder så vi tänkte dra med oscar och rose till halvars och äta glass :) sen får vi se vad dagen erbjuder. jag är så otroligt glad över att han är här. somnade som en prinsessa inatt!

Mobilblogg. Äntligen är mitt hjärta här :)...

dsc04971 (MMS)

Mobilblogg. Äntligen är mitt hjärta här :) just nu är vi i klocket, innan det lämnade vi hans väska hemma och så hälsade han på min bror :) kanske skriver senare. Puss!


Cassi fick en flicka

haha jag har varit så otroligt nyfiken och kikat in på cassandras blogg och facebook då och då för att se om något nytt har hänt med magen och bebisen. nu har hon fått sin lilla dotter. jag som hela tiden fick för mig att det var en pojke. stort grattis till dig cassandra!!

jag har precis sminkat mig, har inte så mycket mer att göra faktiskt. vänta vänta och vänta. det var något som hände med rose så hon bara drog ifrån msn och nu svarar hon inte på sms. hm, :( jaja. vi hörs innan jag rör mig mot stationen! :)

-

nu sitter älskling på bussen sen en kvart tillbaka. han ska ringa när han är i jönköping, bara för att :)♥ vi hittar nog inte på så mycket idag med tanke på att han kommer hit vid 7, finns inte så mycket att göra. blir i alla fall en sväng upp till klocket för att hämta min laddare hos rosie. sen får vi se :)

ni vet hur mycket bloggen får lida när min pojkvän kommer hit, jag ber om ursäkt för det men jag kan inte göra så mycket åt det faktiskt. vill inte sitta och dega framför datorn när han är här för min skull och jag vill ju verkligen umgås med honom så mycket jag kan. men det blir lite uppdatering, hoppas ni är förstående.

mina tankar idag går till cassandra som är på BB och ploppar ut sin bebis. HAHA ploppar :) jag hoppas verkligen att det går bra och att din lilla unge är frisk, du likaså. Lycka till i framtiden!

klar!

nu har jag hunnit med att båda äta frukost, städa och dusha. skönt skönt! ska strax smörja in mig i lite body lotion och klä på mig och sådär. kanske går ut med rose en stund?! hon ville följa med och hämta kassi hennes bir, som hon kallar han så fint :) jaja, har inte så mycket mer att säga.

längtar bara så otroligt mycket!! lite synd är det ju om min älskling, han sitter redan på tåget in till borås (bussen hämtar honom där), tåget gick inte senare så han var tvungen att åka in lite tidigare. hans buss kommer 15.15 och sen har han en bussfärd på 4 timmar. vilken underbar människa! han gör detta för att få träffa mig :D:D:D love you baby.

1 Juni is here!! :D:D

dagen jag har väntat på sen jag skiljdes ifrån mitt hjärta senast, är här nu.. ♥♥

tack för alla kommentarer, blev hur glad som helst när jag såg att jag hade några stycken :)  jag vaknade vid tio över elva tror jag. gick ut till köket och satt lite med mamma bara. nu ska jag väl strax äta frukost och sen sätta igång att städa lite. sen hoppas jag att dagen går snabbt så att jag kan få träffa min älskling hähä.

jag hör av mig senare! :D:D

K a s t r i o t

Förlåt om jag tjatar, men jag kan inte sluta tänka på att älskling verkligen är här imorgon. här hos mig. det är sista natten som jag sover ensam på jävligt länge. sista natten. nu kommer jag få en god natt-puss och en arm runt om mig varje natt. det ska bli så underbart! jag ska få vara med min älskling i dagar, veckor - hela tiden. jag är verkligen lycklig. så sjukt glad.

just nu är min säng tom, just nu är allt tomt i rummet. men imorgon ligger mitt hjärta i sängen, imorgon står hans väska nedanför min byrå låda som alltid. imorgon ligger hans parfym och alla de andra småsakerna brevid min tv, på tvbänken. imorgon, imorgon.. imorgon får mina läppar röra någon annans. imorgon får mina armar vara runt om någon annan. imorgon får jag le, på riktigt. gud alltså. kan inte beskriva lyckan. det är verkligen helt galet.

inte nog med att han kommer, det är snart sommarlov också vilket betyder att vi inte behöver bry oss om något. det är bara jag och han. varma sommardagar och sena, svala sommarkvällar tillsammans med mitt hjärta. jag är så jävla kär och jag skulle aldrig någonsin byta ut honom emot någon eller något.

K ♥ S
TRUE LOVE NEVER ENDS



Annonser från BloggPartner

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!