K a s t r i o t

Förlåt om jag tjatar, men jag kan inte sluta tänka på att älskling verkligen är här imorgon. här hos mig. det är sista natten som jag sover ensam på jävligt länge. sista natten. nu kommer jag få en god natt-puss och en arm runt om mig varje natt. det ska bli så underbart! jag ska få vara med min älskling i dagar, veckor - hela tiden. jag är verkligen lycklig. så sjukt glad.

just nu är min säng tom, just nu är allt tomt i rummet. men imorgon ligger mitt hjärta i sängen, imorgon står hans väska nedanför min byrå låda som alltid. imorgon ligger hans parfym och alla de andra småsakerna brevid min tv, på tvbänken. imorgon, imorgon.. imorgon får mina läppar röra någon annans. imorgon får mina armar vara runt om någon annan. imorgon får jag le, på riktigt. gud alltså. kan inte beskriva lyckan. det är verkligen helt galet.

inte nog med att han kommer, det är snart sommarlov också vilket betyder att vi inte behöver bry oss om något. det är bara jag och han. varma sommardagar och sena, svala sommarkvällar tillsammans med mitt hjärta. jag är så jävla kär och jag skulle aldrig någonsin byta ut honom emot någon eller något.

K ♥ S
TRUE LOVE NEVER ENDS



Annonser från BloggPartner

Kommentarer
d

älskar äkta kärlek, det finns inget finare :)



Blogg: http://denisow.blogg.se/
2010-06-01 @ 07:26:17
Lizy

Åh vad underbart! Förstår att det känns hur bra som helst! Min kille bor på andra sidan jorden... så jag vet hur saknaden tar på en. Så jag är glad för din skull!:)



Blogg: http://thelizy.blogg.se/
2010-06-01 @ 10:55:34


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!