viccy sover här inatt.

halluuuu.. just nu ligger viccy i min säng, medan jag skriver blogg. vi har precis kollat på lite bilder osådär. dagen började som vanligt, fixa.. upp till klocket, och sen till himpa. haha lite problem var de där också, herregud! orka böla för en sån sak, du behöver inte vara rädd, ingen ville dig något illa. aja, viccy ska sova här inatt =) vi ska väl inte göra så mycket, bara skratta som vanligt! hahaha. imorgon sägs de att de ska bli regn =/ hoppas inte.. jag som vill bada.. de blev inget bada idag, men imorgon, DÅ JÄVLAR =D om de är fint väder! om de inte blir himpa pga vädret, vet jag inte vad vi ska hitta på.

sega människa!

viccy din jävla sega människa! hon skulle bara dusha, LITE FORT. men de har tagit 40 min. fick sms nu, hoppas de var hon! så vi kommer iväg någon gång!

- nej, de var inte hon..
de var jenni. fan, VICCY ÄR DU KLAR SNART???

vaaaaken!

hällu. vaknade vid kvart över tolv. haha, vaknade upp imorse som vanligt och smsade med min zemer <3 sen däckade jag igen, men som sagt nu är jag i alla fall vaken. mamma kom precis in i rummet och sa att hon har köpt jordgubbar =) mmh.. funderar på om dom ska med mig till himpa? eller om de blir äckligt?..  pratade med viccy precis, hon ska med till himpa idag igen! så nu ska jag bara fixa mig lite snabbt.. käka dolma, ÄNNU GODARE. sen röra mig mot klocket, och sen blir de himpa.

vi hörs när jag kommer hem. MWAAH

INTE DÖD?

- Michael jackson, inte död?

klart han är död, de måste han vara! eftersom att alla säger de, men kolla på den här videon. rör han sig i helikoptern? eller är de bara datagjort? eller vad fan är de? .. lever han??? .. nej, han kan inte leva! han dog ju! eller?

kolla själva!

nu ska jag strax lägga mig i sängen, vi hörs imorgon. pusspuss

knas

vadå älskar? man kan inte älska någon man kallar hora så fort man börjar tjafsa med varandra.
och man kan inte hata någon man en gång älskat?

jag förstår inte..
de kanske är meningen att jag inte ska förstå heller?

samma sak varje dag

hejhej, nu är jag hemma. sitter och pratar med adelina på msn.. och gumman? du vet vad jag tycker om de, du vet vad jag har sagt åt dig. h*n är falsk! jaja, jag har precis dushat och käkat. är faktiskt rätt trött nu, jag åkte först till klocket, mötte viccy sen så kom amanda också. så cyklade vi till himpa som vanligt. ÖVERVARMT! hoppas jag kan bada imorgon =/

mitt ex kusin ropade tydligen på mig,  men jag visste inte att han kallade på mig, så jag fortsatte gå. sen när vi gått en bit säger viccy och amanda: selma? han kallade på dig! hahaha.. jaja.. varför tog jag upp de ens?

men i alla fall, jag ska sitta här en stund, sen blir de sängen. hoppas jag somnar tidigt idag. orkar inte vara uppe länge.. vill vakna tidigt, och bara dra till himpa haha.

himpa next

somnade sent inatt.. även att jag var dödstrött. vaknade halv 1 idag, nu ska jag käka frukost, vänta på hanna och åka upp till klocket. för idag drar tjajjorna till himpa =) som vanligt typ? hahaha. bara att den där jävla viccy alltid ska vara så seg och inte svara på sms, tror hon sover fortfarande =/ förresten, jag drömde världens äckligaste dröm.. jag drömde att Sandro dog, poohh.. som jag tjöt hahahahaha. jaja.

hahaha, och min zemer trodde att han började kl 7 imorse, fast han började 9. så synd! så han vaknade för tidigt, och när han vaknar kan han inte somna om.. så jag smsade me han vid 8 imorse. sen somnade jag om igen, hahaha

men nu måste jag röra mig! vi hörs ikväll.
PUSS

Grattis Gonza!

.. hoppas du får en toppendag =)

nu ska jag gå och lägga mig, min zemer loggade precis ut ifrån msn. han ska upp och jobba vid 7 imorgonbitti.. fyfan vad jobbigt. haha rätt åt dig :$ .. du får slita medan jag ligger o sover hahaha. min kusin också för den delen, rätt åt er båda två! bara för att NI är NI. nejdå, mina älsklingar. hoppas det går bra!

nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv, orkar inte sitta vid datorn mer. ska smsa min zemer och se om han har somnat. vi hörs imorgon, och då är de himpa som gäller!

godnatt. pusspuss

jag älskar dig

låt mig förklara hur jag känner, hur jag mår.. utan dig vid min sida är de ingenting som går. för varenda dag, så växer bara saknaden. du är som en bror och jag vill ha dig tillbaka här. försök förstå var jag befinner mig, var jag än vänder mig, så ser jag bara minnen. tro mig de sårar, och tro mig de känns. fast än jag vill kan jag inte säga vad som helst.. måste få de ut! så jag skriver denna text. jag vill bara träffa dig och gör vad som helst att du kommer hem snart! jag känner ilska och jag känner sorg.. jag kommer att minnas dig tills jag går bort. men jag hoppas att vi återförenas innan de händer, om inte så möts vi på andra sidan gränsen. brorsan jag saknar dig, glöm inte bort!

du är en sådan jag kallar, en broder.. en sådan bror som jag aldrig glömmer bort. och jag saknar vår tid som vi hade.. jag saknar dig!

denna sanningen den kan inte gömmas och minnena i mitt minne dom kan inte glömmas. fast du har sagt att att allt kommer bli bra. när du stack, sa du vi skulle ses om ett tag. du kom inte tillbax, förstår du vad jag menar? för än idag, så står jag här ensam. vad kan jag göra förutom att hoppas att du återvänder till min sida? ingenting för jag är fast i en plats, sen du stack har allting varit så fucked. de är sant, så lyssnar vad jag säger. minnena tar över när jag dränker mig i känslor.. jag kommer ihåg när vi var små, hade drömmar om att ingen kunde skilja oss åt.. jag sitter här med tjajjorna och väntar på dagen, tills de blir vi!

inte långt kvar nu, du finns med mig i tankarna dag som natt, brorsan.

FAN!

OOOH.. jag skrev precis världens längsta inlägg, men råka klicka på något så allt försvann =/ typiskt mig.. FAN DÅ. så vi får ta de lite kort, om de går haha.

dagen började med att jag tog spårvagnen till klocket. mötte My, sen kom Jenni och Amanda. vi tog cyklarna upp till himpa och la oss i gräset och sola. senare kom Aurora dig me sin kompis, så vi låg och prata med dom en stund haha, min Auurii.  senare vid 5 tiden kom Rosiii dit, hayati. så vi låg där och bara SCHTEEKTE hahaha. och vi PROMENERADE runt poolarna, eftersom alla vi tjejer har den där dåliga veckan nivet? fan.. såg på medan alla badade =/ men vi bad några skvetta på oss lite hahaha, som idioter. men i alla fall, senare vid halv 7 åkte vi till klocket igen. då kom ogge (roses pojkvän)´s mamma och gav oss deras hund, så vi promenerade runt me Marley lite i klocket. Jonte kom också ut med Spike, haha galen hund asså. vi gick även till centrum och köpte pommetallrik.. mmhh.. senare lämnade vi hunden och tog spårvagnen hem, rose fortsatte mot hageby. jag mötte hannah, vi tog en djoro sen gick jag hem =)

imorgon är de himpa som gäller, eller hur Amanda? ;) haha.
SARA KANSKE KOMMER HEM IMORGON OCKSÅ, ANNARS KOMMER HON HEM ÖVERIMORN! yes yes yes!




30 GRADER IDAG!!!!!

godmorgon :) eller jag vaknade inte nyss precis, men endå. jag har ingen lust att blogga längre faktiskt, nu när värmen är framme och allt.. jaja nu ska jag käka lite snabbt sen åka upp till klocket tror jag, sen direkt därifrån till himpa.. annars blir de eksund. men ut ska jag! 30 grader varmt fifaaan =)

vi hörs när jag kommer hem.

natti natti

nu går jag och lägger mig och smsar med bebis, ÄR DÖD! vi hörs imorgon. smsa om de är något, ni som har mitt nr. svarar jag inte, så har jag somnat.

MWAAAAAAAAAAH

VEM HAR NAMNSDAG IDAG DÅ?

- JO, JAG! haha, grattis Selma, på namnsdagen =) HAHAHAHA
och .. grattis manne, på födelsedagen ..

selma selma selma selma selma :D


trött som fan!

kan börja med att lägga in lite bilder ifrån gårdagen.

badhuset:

                                                              himpa/bryggan


                                                                     hemma hos viccy.


.. idag: vaknade vid 11 för att snorungen Zara väckte viccy, så dom pratade så att jag vakna. men de var lika bra de, vi gick ut på baksidan och solade =) senare gick vi ner till parken och umgicks med rose & älskade amanda som har kommit hem ifrån uppsala. senare promenerade vi hem till viccy igen. men där var jag inte länge, för viccy skulle till sörsjön me sin pappa o några. så jag drog ner till centrum och mötte rose och jenni, så gick vi till himpa med fathi och tarek. väl där, la vi oss på handdukarna och solade. hade de bara skit skönt! sen vid halv 7 skjutsade rose hem mig på cykeln.

nu har jag precis käkat, dushade innan. är helt trött faktiskt.. de blir nog att sova tidigt idag, om inte en viss person håller mig vaken, hahaha canim.

här har ni lite bilder och en video ifrån idag.







hahahaha.

-

viccy sitter och smsar ifrån min mobil, Zara (en 5 åring) puttar ner viccy ifrån soffan i sömnen haha och jag pratar på msn me min zemer =)

vad händer imorgon? viccy pallar inte dra till himpa, och eksund är för långt bort.. fan, vill umgås me dig canim =/
jaja, vi hörs.. onödigt inlägg, men i alla fall.. godnatt pusspuss

min dag

tog spårvagnen och mötte viccy och ungarna. senare skjutsade viccys pappa oss till badhuset. där var vi till kl 6 ungefär, sen kom han och hämta oss. när vi kom hem gick jag och viccy hem till jenni. efter de gick vi till himpa, där var feyruz och rose. senare kom jennis efterlängtade abbe dit också =) och hans bror. så vi satt där i gräset och hade de skönt bara. de kom fram en liten anka och ville ha kakor haha.. så söt. så vi matade den, men då kom massor jävla fiskmåsar som börja attackerade ankan, skrämde iväg dom jävlarna! hahaha. sen promenerade jag och viccy till parken vid 22.00. där var de lite folk, pratade med dom en stund, sen gick vi hem. nu sitter jag viccy och lilla zara här i soffan, hon ska sova med oss inatt =)

imorgon är de nog eksund som gäller, med viccy, hennes kusin och hennes kompisar.

vi hörs imorgon
pusspuss

canim benim <3

badhuset today

viccy ringde mig precis! hon undrade om jag kunde följa med till badhuset. ungarna vill bada.. våra ungar, Zebban & Zara =D så, javisst haha. både jag och viccy har den där cp veckan och magen värker som fan. tycker inte om o bada då, så vi får försöka göra de bästa utav de haha. varmt som fan är de i alla fall! så vi hörs ikväll eller något..



MWAAH (K)

"MICHAEL JACKSON ÄR DÖD"



the king of pop is dead.
helt sjukt ju.. läs om de HÄR ! han förblir en legend.
29 augusti 1958 - 25 juni 2009
rest in peace michael jackson.

ni måste se denna videon:



älskar denna:

 

GISSA VEM JAG PRATAR MED I TELEFON?

- MED SARA! min ängel, min älskling, en av mina bästa vänner. de känns som om hon är här med mig, vi skrattar som fan. hon berättade att han i " 2 världar " ringde upp henne idag. ni vet, han? han som gör låtar? haha jaja i alla fall, en i från göteborg. så han hade tydligen sagt, hur jag har ditt nummer i min mobil? hon bara jag vet inte? han bara vet du inte vem jag är? majk, från 2 världar? hon bara nej? ,vem ? så berättade han. men i självavärket tänkte hon " JAG VET VEM DU ÄR, DU ÄR HAN SOM GÖR LÅTAR, JAG KAN ALLA UTANTILL" HAHAHAHAHAHAHAHA sån liten snake är hon.. älskar den tjejen!

nu ska jag fortsäta prata med henne i telefon och vänta på att hannah ska smsa, så jag kan kasta ut nyckeln åt henne =)

pusspuss

tråkigt

fan vad tråkigt de är.. haha, msn är typ helt död. jag sitter och väntar på att hannah ska komma hit samtidigt som jag smsar med min zemer. förresten den idioten som ringer mig dolt, hoppa ifrån en bro!

och eftersom jag har så tråkigt, kan jag visa kläderna jag köpte idag.


de "oranga" linnet e överfint.. älskar den färgen.
sen köpte jag de gula linnet, rätt långt och "pösigt"
och så 3 par shorts. blå, turkos och gråa med rosa hjärtan på =)

glöm inte bort, om du vill ha fler besökare klicka HÄR !
jag har fått flera besökare hähä =)

vad är de du vill?

jag vet inte vad de är du vill mig egentligen, ena dagen kallar du mig en sak, nästa dag skriver du helt konstiga saker till mig? jag förstår mig inte på dig.. vad är de du vill? vet inte ens vad jag ska säga.

"zemer
mori zemra jeme
ajo iki mos spo vjen
mori zemra jeme"


jag ser ut som ett frågetecken.. förstår inte vad du håller på med.

överskön dag med tjajjorna

hej hej, nu är jag hemma efter en lååååång sköööön dag på himpa med tjjjorna OCH staffe, den enda killen. legat i gräset och bara haft de skönt med mina tjajjor. först var jag på stan med hanna. hittade två linnen och 3 par shorts, skönt nu till sommaren! efter de gick vi hem och lämnade sakerna, sen tillbaka till stan för att möta rose och jenni. sen tog vi bussen till himpa =) la oss på filtarna och hade de skit skönt. senare vid halv 7 drog vi till klocket. där träffade jag rreze och madde så jag tog spårvagnen hem med dom :) snart kommer hannah hit också, hon skulle bara hem och prata med sina föräldrar om att sova här =) inatt kommer jag sova skit skönt.. wohoo !





god morgon!

jag vaknade av ett sms från min zemer, men han lät mig sova en halv timma till =) så jag gick upp klockan tolv med solen i ögonen, som lyste in genom fönstret. jag älskar de här vädret! hinner inte uppdatera fler gånger nu, de får bli mer ikväll när jag kommer hem. för nu måste jag skynda mig, fixa iordning mig och möta min kusin + kompisar på stan, sen är de himpa som gäller. sola, bada, grilla. skönt som fan! vi hörs ikväll :) och sitt PUSS

viccys kusin på bilden.  (himpa förra året, när vi gick in efter de stängt haha, för ni kanske undrar varför de inte är något folk där )


svar på kommentar


var tvungen att kollar bloggen innan jag la mig, och då hade jag fått denna kommentaren. så jag svarar nu istället för imorgon.

okej, jag är sämst på att förklara. men hoppas du förstår LITE i alla fall :$


svar: jag börjar med att lägga en nivea lotion i ansiktet och väntar i några minuter, de gör att brunkrämen lägger sig bättre sen lägger jag foundation (hm´s) 50 kr. billig och bra, inte många som tror att jag använder den. men jag trivs med den, har använt den så länge jag vet.
efter de använder jag mig av bronze puder ( solpuder ) som finns att köpa på hm också, för 60 kr. sen tar jag en ljusaktig, vit/guld, glittrig ögonskugga precis under ögonen, börjar innifrån och lägger halvvägs ut bara, inte under hela ögat. lägger den även innanför ögonen, på ögonlocket alltså. sen brukar jag oftast använda mig av en brunglittrig ögonskugga (jag tycker att jag passar i brunt ) haha.. fast de brukar variera men oftast den brunglittriga i alla fall. den lägger jag bara på ögonlocket, och fixar iordning de med fingertopparna. efter de lägger jag mascara och just nu använder jag mig av någon konstig mascara, "rund formad" men överbra! rekomenderar den verkligen. visar bild nedan. på både under och över fransarna. efter de lägger jag kajal. börjar innifrån, fast inte ända innifrån.. jag är sämst på at förklara, men i alla fall sen fortsätter jag en bit utanför ögonen som ni kanske ser på bilder, så ögonen blir lite "sne formade" SEN VAR DE KLART! =)



tips: om du ska på fest och vill att sminket ska sitta kvar längre och se lika fräsh ut hela kvällen. spraya lite hårspray långt ifrån, i ansiktet =)

nu går jag och lägger mig, natti natti.

god natt!

min kusin ligger just nu i sängen och försöker sova. fönstret här helt öppet och vi har precis rökt.. vilken känsla de är att bara kunna ha fönstret öppet och ändå inte frysa, de är så svalt och skönt haha. tycker synd om hanna som måste upp så tidigt imorgon =/ men de lönar ju sig i slutändan =) mkt para haha. jag sitter här och pratar med K , zemer på msn =) ska prata med han en stund till sen ska jag lägga mig brevid min söta kusin.. är faktiskt trött. de är säkert han också, som vanligt haha. bättre att sova tidigt så att jag är utvilad imorgon.
för imorgon, då jävlar ska jag ha kul med tjejerna kan jag lova.

bjuder på en bild också

vi hörs imorgon.
godnatt
PUSSPUSS

känns som min mage ska sprängas

glöm inte bort att du kan få fler besökare om du klickar HÄR ! du kan få upp till tusen besökare i veckan. riktigt fläshit ju =) de har tittat in massor nytt folk hos mig hähä, hoppas ni trivs :D

nu är vi helt mätta kan jag lova! de känns som en bomb i magen nu hahaha. ska strax ut på balkongen och släppa en ciggiluggi. hanna dushar håret och ska snart lägga sig, eftersom hon ska upp och jobba imorgon. hennes buss går halv 7 imorgonbitti ifrån stan. så jävla jobbigt! själv kan jag ligga kvar och sova i några timmar ;) sen vid 2 tiden ska jag möta upp henne och tjejerna, vi ska ta en sväng på stan sen till himpa där vi ska sola och bada. skönt som fan! de enda personerna som fattas nu är sara och amanda =/ sara i gotland och amanda i uppsala.. fan ge er tjejer, KOM HEM!

förresten, gabbe lado och robin drar ju till turkiet imorgon också. hoppas ni har de kul grabbar =) medan vi andra får sitta här hemma i sverige och ruttna hahaha.
love you <3

kusin sover här inatt

hejhej, nu är jag hemma igen. sitter här med min kusin =) hon sover här inatt. vi ska strax käka. de blev att möta rose och feyruz sen åka upp till klocket samtidigt som jag pratade med Marigona min älskling i telefon =) vi tjejer fick för oss att promenera upp till himpa en sväng ( badplats ) fast vi sket i de eftersom kl vad 6 och dem stänger 7. så vi drog till centrum istället och träffade de andra. satt och prata oså. sen gick vi tjejer till parken och käka nötter bara haha. senare tog jag och min kusin spårvagnen hem, hem till henne och nu är vi hemma hos mig som sagt.




ute hela dagen lång

hälluuu =D somnade lika sent inatt.. jag har problem med att sova om nätterna, när de är sommarlov. inte nog med de, så vaknade jag imorse kl. 8 tack vare en viss person haha, men somnade om igen =) sen gick jag upp vid halv 12. så nu har jag både ätit dushat och solat på balkongen lite. nu väntar jag bara på att hannah ska höra av sig, för hon smsade mig innan men nu får jag ingen leverans av henne.

idag är de bara en sak som är säker och de är att vara UTE hela jävla dagen i de översköna vädret.
vi hörs senare!
PUSS PÅ SOMMAREN.

du är speciell,

saknar min sara

fan vad jag saknar sara.. smsar med henne nu. haha hon ville gråta så mycket saknade hon mig, sa hon. min lilla häxa, jag saknar dig med, som in i helvete =/ tänk om du skulle vara i gotland ända till augusti? tror inte jag skulle klara mig utan dig så länge. tur att du kommer hem om 7 dagar. eller nej, 6 dagar om en kvart =) yes!!!! du anar inte hur glad jag blev när jag fick reda på att du kommer tidigare. som jag kommer hoppa på dig när vi träffas.

jag har alltid så kul med den här tjejen, de är sjukt. även om alla andra är tråkiga, eller om vädret är upp och ner, eller om vi inte har något alls att göra, så skrattar vi endå. vi hittar alltid på roliga saker, som ingen annan skulle tycka om haha. jag älskar dig min prinsessa! om 6 dagar är selma och sara tillbaka igen.

jag och amanda ska i alla fall mötas ( saras bästa kompis och min turk ) och så ska vi möta upp sara. wooho!
love u girls

jag och min lilla häxa!



"din ögon min rompa / sara " HAHAHAHA


lindö imorgon?

funderar på att prata med tjejerna om att åka till lindö imorgon. en liten strand, med sjö och brygga. skit skönt ju! bara ta de lugnt där i några timmar, slippa tänka på något och bara ha de kul. varför inte? vi får se vad brudarna säger! annars kanske de blir en tripp upp till himpa? hmm.. får väl se vad morgondagen har att erbjuda. men lindö skulle sitta fint.

lite bilder i repris ifrån förra gången vi var där, för några veckor sen.

 


jordgubbar

nu ska jag och mamma kolla på tv :)
med jordgubbar och glass =)


zemer <3

fan vilket skönt väder!

nu är jag hemma igen! fyfan vilken skön dag de har varit. mötte rose och hannah sen promenerade vi upp till klocket i värmen.. skit skönt, men vi trodde att vi skulle dö haha. när vi kom fram till klocket gick vi direkt till willys med ibbe och dom andra, köpte läsk. sen gick vi mot centrum och träffade folket. senare kom jenni, feyruz och verro också. så vi satt och snackade och lite sådär bara.. skit skön dag :) - bara slappat. överkul att värmen är tillbaka, hoppas de håller i! nu ska jag strax äta, mamma lagar mat. jag är riktigt hungrig, har inte ätit något förutom en macka när jag vaknade. senare ska jag käka jordgubbar.. mmh :)

hej till alla nya besökare förresten =) hoppas ni trivs.
pusspuss

äntligen sommar

tack så jätte mycket för alla söta kommentarer! jag blir överglad.. i en del står de att jag är en klok tjej, i andra står de att jag är så fin, och har så fina ögon. tack så jätte mycket verkligen =)

jag somnade i alla fall vid 4 inatt, kunde inte sova. även att jag var trött.. så jag vaknade vid 1 idag, arg är jag för de också. jag borde gått upp halv 12 när Kastriot smsa mig, och han sa " upp nu för de är fint väder ute ", men dum som jag är så sover jag vidare.. ooohh. men men, nu ska jag väl käka frukost, ringa hannah för vi skulle ut idag =) nu skrek mamma från köket " SELMA KOM OCH KOLLA I TIDNINGEN VILKET FINT VÄDER DE SKA BLI HELA VECKAN " haha.. så söt är hon! men fan vad skönt de ska bli med sommar nu, äntligen säger jag bara.

sitt absolut inte inne idag, UT I SOLEN MED ER! =)

pusspuss

de finns verkligen folk till allt.

fick nyss en kommentar där de stod " turk skabbhora. Ni är nästan lika äckliga so somalier, nej lika äckliga helt enkelt ha ha "

vad är de som gör att människor ifrån turkiet är så äckliga? vi är lika mycket människa som resten av världens befolkning. stäng din käft om du inte har vettigare saker att komma med, din mes! skabb har jag heller aldrig haft, och hora? nej, skulle inte tro de! du vet att hora är en sån man ser på gatan, som säljer sig för sex? tror nog aldrig du har sett mig stå på en gata med särade ben? nej, exakt.. tänkte väl de! du smutsar bara ner min blogg med falska ord, så stick tillbaka samma väg som du kom hit. jag är stolt att jag kommer ifrån turkiet kan jag lova dig. annars hade jag väl inte skrivit " the turkish princess " på min header? i mitt rum har jag en stor turkisk flagga, för att jag är så jävla stolt. i lägenheten har vi tavlor på Atatürk ( eller, du vet nog inte vem han är ) men i alla fall, jag är stolt över var jag kommer ifrån. till skillnad ifrån dig som inte ens vågar stå för vem du är. " lili " som du utger dig för att heta, de säger mig så mycket. kan du inte berätta lite om vem du är? den som är äcklig här måste vara du, så jävla patetisk som placerar folk i grupper för vilken bakgrund man har.. herregud!

förresten, glöm inte att du kan få fler besökare per dag. antar att folk som vill förstöra också kikar in ( som han/hon, ovanför ) men soo what? besökare som besökare. flera besökare i veckan, varför inte? jag har som sagt redan fått flera stycken. klicka här ! där står allting om vad du ska göra osv osv ..

svar på kommentar



för de första så strök jag över din hotmail, vet ju inte om du vill att folk ska se den.
men i alla fall, jag har inte köpt dom. tror inte jag ska testa dom för min mamma sa att de bara är skit. men jag är jävligt sugen på att göra de endå.. fast vill veta om dom verkligen funkar. så om någon köper dom, och testar. skriv om dom funkar till mig i så fall :) då fan ska ja också ha såna tabletter!

( brun utan sol, i tablettform. för er som inte vet vad vi pratar om )

fler besökare?

vill du ha fler besökare på din blogg? klicka här
man kan få upp till tusen besökare i veckan, varför inte?
de är en kul grej, fler människor läser om just DITT liv. de har redan tittat in några stycken,
tack så mycket! klicka om du vill att fler folk ska läsa din blogg.



puss

heartless

hällu.. jag och mamma satt oss i vardagsrummet och käkade. det blev ris, sallad, tzatziki och cevape. övergott! från ingenstans började vi prata om namn. då sa jag typ: mamma tänk om Deniz (min bror) hade hetat typ Ragnar eller något.. som vi skratta hahaha. vi kunde inte andas, någon av oss. Ragnar Sedef, HAHA så fett. jaja.. slut på de roliga. det var även nyheter på tvn. en man som hade dödat någon för flera år sedan, skulle få livstid fängelse. men nu är han ute igen och har mördat en till. mamma blev galen, " DOM SOM GÖR NARKOTIKA BROTT FÅR MER STRAFF ÄN NÅGON SOM HAR TAGIT NÅGON ANNANS LIV!!!!!!!" hörde man ifrån henne. men det stämmer faktiskt.. de flesta som sitter inne för droger får lika mycket straff som en som har mördat en.. ELLER MER! sjukt.

jaja om 10 minuter börjar " momma's boys " på kanal 3, de måste jag se. överballt program haha. just de, jag har en skit vass tand på höger sida, i underkäken. den skaver emot min tunga och gör jätte ont.. =/ jag är helt öm på sidan av tungan haha.. fan. ska ringa äckel tandläkaren och säga att dom får slipa ner tanden eller något.. hatar tandläkarn :(

förresten, kollade in en tjejs blogg, där jag hittade den här videon. RIKTIGT SKÖN, SKIT DUKTIG!




orkar jag gå ut?

fick nyss ett sms ifrån Bim att Bäckis kommer hit ifrån gbg med ett gäng ungdomar.. dom har satt upp poolen också. man kanske borde ta en sväng upp till klocket endå?

tog lite nya bilder, omgjorda.




såhär ser jag ut idag

skiter i stan idag. orkar inte, kanske åker upp till klocket.. om jag orkar!







ken ring - änglar

dödlig låt, jag skojar inte. jag brukar lyssna på den här låten ibland, när jag är själv.. tänker alltid extra noga då.. att de verkligen finns kvinnor som lever så. den här låten får mig att rysa.. han har lagt de så bra, och de värsta är att de finns sånt här på riktigt.. den är gjord med känsla. ooh guud.. tycker så synd om såna kvinnor. kvinnor ska behandlas med respekt, alla ska behandlas med respekt.. kvinna, man, pojke, flicka, stor, liten! men i många länder är kvinnor skit, men egentligen är  de männen som gör kvinnorna dåliga. eller ja, kvinnorna har ju också sitt val. och nej, jag drar inte alla över samma kant. vi kan ta ett exempel. utan män hade inte kvinnor kunnat vara horor? jaja.. sant! de är inte bara männens fel, kvinnans också. men ni förstår vart jag vill komma? tack! 
lyssna på låten nu, jag svär att era hårstrån kommer stå upp!



hejdå baba!

min natt blev lång.. låg och smsade med gona och kollade på tv till 4 - halv 5. sen till slut så somnade jag. kl. 12 väckte Kastriot mig, tack zemer. så hoppade jag in i dushen.. nu sitter jag här. måste säga att baba har åkt nu :( som jag bölade imorse efter jag sagt hejdå åt han! kommer sakna dig mycket. älskar dig mest i världen =) <3

det ser ut att vara fint väder, wooho! solen strålar in genom persienerna. ska dra upp dom strax. hanna slutar jobbet kl. 2 idag. så när hon kommer hem skulle hon ringa mig, sen ska vi till stan tror jag.

 kanske åker upp till klocket en stund också.. får se hur de blir. vi hörs senare pusspuss

se vem som är vaken!

jag.. fan, jag somnade vid 21:00 o vaknade nu igen? jävla bajs.. jag är fortfarande trött. men nej nej, nu ska selma vara uppe :):) överkul! jag vill att de ska finnas en knapp, som man kan ställa in på hur länge man vill sova, och är utvilad efter den sömnen. fan va skönt de skulle vara!

jaja, jag sitter bara här och snackar.gäspar gör jag också, men sova de kan jag inte. vilka jäva problem.
hejdå

godnatt

jag orkar inte sitta uppe mer. tankarna bara snurrar. nej, jag är inte deppig. orkar bara inte tänka så jävla mycket. ska lägga mig i sängen och kolla på tv.. är trött också! så jag kommer nog somna efter en stund. smsa om de är något, RING INTE. jag har ingen lust att prata. men jag finns på sms.
så ni som har mitt nr, de är bara att smsa. om jag inte svarar så sover jag..
djupt, långt in i drömmarnas land.
i know you miss me
and i know that you can't forget me
i can feel your weakness

förresten, även att de har varit fint hela dagen, så såg de ut såhär hos mig för en stund sen:



SPÖREGN! såna stora regndroppar.. jaja
godnatt
Mwaah




damp

fan vad störig du är! du tror att jag inte märker, även vårat avstånd. du tror att jag inte känner? du visar inte din svaghet, men jag känner den endå. jag känner dig mer än du någonsin kommer ana. och den där fetknutten.. haha, låt mig skratta! hon känner dig knappt.. " Zemer, Loqk " haha, herregud! de roligaste är att hon tror att hon kommer få ha dig för sig själv.. gumman, glöm! jaja, jag är irriterad.. fast skrattar samtidigt. skön kombination? hahaha..

IDOMIN

jag och viccy hade helt tråkigt på msn. mitt i vårat snack tog hon idomin salva som är bra för läpparna, även kallat fjortisens bästavän haha.. okej, hon använder de bara när hon är hemma. de är inte så att hon går ute och har ett vitt laget på läpparna. men i alla fall. hon höll på me den där salvan i cam, och jag hade så tråkigt så jag kom på att jag kunde göra en "viccy-serie"  hahaha..

här har ni den.



hahahahaha

hemma igen

fyfan vilken natt de har varit.. vi somnade inte förns halv 7 imorse. världens problem har de varit, och jag kan ju bara säga att du sjönk i mina ögon inatt! trodde inte såhär om dig, och du vet vem du är. jag vaknade i alla fall först av alla, vid halv 2. då vaknade jonte, han stack hem. sen väckte jag viccy, då vaknade rose.. sen var de bara lilla rreze kvar som var helt död.. en halv timma till.. ZzZZ.. snälla, lite till bara.. och så höll de på hur länge så helst haha. jag och rose tog cykeln o köpte lite läsk o fixa några saker. sen gick vi ut med dom andra. men viccy drog till sin mormor som fyller år idag.. grattis =) .. sen drog jag och rreze hem. så nu är jag hemma ! ska strax äta, sen hoppa in i dushen. kanske ska ut med rreze senare igen, om jag orkar.

naww, så söt rreze HAHAHA fuling .. :$



förresten.. för de första tack för dagen igår Zorana =) och nu när du har åkt till Serbien så hoppas jag att du har de bra där.. i sex fucking veckor.. kommer sakna dig! volim te <3

vi sover hos viccy!

just nu ligger jag i viccys säng. jonte och madde är i andra sängen, medan viccy och rreze är ute och möter rose.. fan vilket kaos de har varit ikväll, bråk och tjafs hit och dit. vi var i alla fall hos jonte och drack lite.. men jag dricker mig inte full, aldrig. dricker knappast. senare gick vi i alla fall hem till viccy. så nu väntar vi på att viccy och dom ska komma hem =) känner mig inte ens trött och de har endå vatt en lång dag.. jaja :) vi hörs väl imorgon.. godnatt och pusspuss


hoes..

hej hej. just nu sitter jag i viccys säng. hon håller på att fixa sig. vi kom precis in. har varit ute i klocket med lite kompisar. två hoes va här i klocket innan. dem hade på sig jeansshorts som var för små, för man såg halva röven. helt sjukt.. inte nog med de, de hände massor av saker haha.. skämmiga brudar! men de roliga var att dom inte skämdes över hur dom gick klädda. jag sa åt dom att ta på sig bättre kläder, för att deras rövar syndes, men då fick jag bara svaret: MIN? hihi..  jävla idioter! aja, snart ska vi till jonte en stund och dricka lite.. vi hörs imorgon om inte senare ikväll om vi inte har bättre för oss än att sitta vid vid datorn.

pusspuss

min bästavän

jag vaknade upp vid kvart över ett, av att min älskade bästaste bästa vän ringde mig och ville att jag skulle komma och sova hos henne. så det ska jag göra idag =) har skyndat mig som fan.. borstat tänderna, tvättat av mig.. inget smink! orkar inte med de. och så slängde in en sån färdig gjord lasange i mikron haha.. för ingen är hemma och jag orkar inte laga något.

såhär lät det i telefonen
viccy: selma, gå upp nu då!
selma: jaaaa.........
viccy: NU
selma: mm..
viccy: UPP NU, jag ska höra när du reser dig upp, nu!!!!
selma: JAAA, så ??? är du nöjd?
viccy: haahhaahahhaa, ja. lägg dig inte igen..
selma: HAHAHA.. nej.......

klick

nu ska jag äta min mat, sen drar jag!
vi hörs senare,  om jag kan sitta vid datorn!
puss

nu fick jag sms : sover du igen? / viccy
hahahaha, hon saknar mig verkligen, min åsna <3

seximama

här sitter jag och pratar med adelina på msn. hon undrade om jag visste några bra bloggar.. då kom jag på den här sexbomben, men hon visste redan vem han var.. fan då! men när jag ändå är inne på KRILLE RAHLENFELDT snack, så kan jag lika gärna säga vad jag tycker om han: inte min smak egentligen.. tycker om snaggade. men den hära jäveln är så sexig! även att han tänder på killar.. hahaha. och så verkar han så ball också, även att han pratar lite gayit och sådära. han verkar skön som person helt enkelt. festar loss och så. jaja, puss på dig din gay (K) ta inte åt er nu, jag vet att han gillar både tjejer OCH killar, men han får lov att bli kallad gay av mig endå :) min SEXIGA lilla bög.





you're hot baby!


svar på kommentar

hej hej. här sitter jag och gör ingenting. kollar runt lite överallt osådär bara. tänker på onödiga saker, önskar andra saker osv.. ni vet, jag och mina tankar!

jaja.. fick en kommentar under inlägget till min kusin. " jag kommer alltid att älska dig " är rubriken, om ni vill veta vilket inlägg jag menar. jaja, till saken. jag fick en kommentar där det stod : HAHAH, så ful ! vad menar du med "hahah så ful" ? jag menar, skulle du kunna skriva lite mer tydligare så jag förstod dig, "anonym" ?! jag antar att du menar: "så ful, du snackade om henne innan och nu är ni sams igen.

låt mig förklara. hon är min kusin, jag vet vad jag har sagt till folk om henne, typ att hon är en smutsig bitch, kan berätta de till henne också. och i mina ögon var hon de, DÅ. för hon betedde sig så illa emot mig. men hon är trotsallt min kusin, och efter ettag kände jag saknaden sakta krympa tätt intill mig.. jag saknade min kusin! jag behövde henne vid min sida igen. vi har förlåtit varandra. vi satt på min balkong i förrgår och skrattade och hade de lika kul som vi hade för 1 år sen, tillsammans. de kändes inte ens som att vi hade varit osams. allt kändes så.. fritt..skönt, lugnt, roligt :D ja.. ni ser, jag är glad att vi har hittat tillbaka till varandra, tror hon är minst lika glad :)
så du, anonym.. ehm.. hoppa ifrån en bro!

förresten så ska hon med mig till stan, på måndag.. så kul vi ska ha :) tänkte även bjuda henne på en solning. ha ha ha!
PUSS











jag älskar dig.

TITTA VAD MAMMA KOM HEM MED..



chips och dip =) + morötter och fanta till de! skit gott. nu ska jag kolla på tv.
tack mamma <3
 jag älskar dig!
pusspuss

lugn hemmakväll

brun utan sol tabletterna är bara skit, säger min mamma. så jag skiter i dom! det ska ändå bli skit varmt nu efter helgen =) här sitter jag och fryser, är hungrig och sur.. eller ja, irriterad. behöver inte gå in på varför. hoppas bara de går över snart.
jaja, de blir som sagt en lugn hemma kväll. är sugen på chips och dip, ska fråga om mamma kan gå och köpa de sen. hon är endå hos grannen så hon kanske kan göra de efter hon har varit där. (hoppas bara på att videoland eller videowest är öppet)

har legat och kollat på madicken och emil i lönnerberga :$ hahaha.. de var på barnkanalen =D de påminner om när man var liten faktiskt, då man alltid kollade på de. nu är de singing bee på 3an, dock gammalt avsnitt som jag redan har sett. på tal om tv och allt de här nu så kan jag säga att jag saknar andra avenyn somfan.. kommer de inte några mer avsnitt???

och bara för att det är midsommar kan jag bjuda på två bilder på mig, även att dom inte är nytagna!


türkiye <3


drick inte för mycket idag people! ;)
puss

brun av tabletter (?)

" Stärk din hud, ditt hår och dina naglar från insidan också. "
jag hittade en hemsida där dem säljer brun utan sol i tabletter. du äter tabletter och blir brun, antar jag? samtidigt som du får bättre hy och naglar osv.. ? de låter ändå rätt fläshigt.. men de låter också lite konstigt, liksom käka tabletter för att bli brun? jag ska läsa lite mer om de nu, efter jag har skrivit klart detta! funderar starkt på att testa dom i alla fall .. undra om de fungerar? man måste våga testa, ska jag? tänk om det blir helt fucked up.. men jag vill testa! de låter enkelt och bra.. jaja, får se!

"just nu " prova för 79 kr!
.. varför inte?


klicka här! - brun utan sol i tablett form



någon som har testat?
fungerar tabletterna?
är dem bra?


eller

någon som vill testa?
jag vill i alla fall..





glad midsommar

.. eller något =) haha vad ska ni hitta på idag? festa antar jag? själv så vet jag inte.. tänkte åka upp till verro lite och fira.. men tror inte de blir så. annars stannar jag bara hemma idag. de är sånt som märks. man behöver inte festa! jaja, jag vaknade i alla fall vid 1 idag. kollar på idol 2006 på kanal 400 just nu. då danny och alla var med. Robert Hanna också.. riktigt duktig kille, han såg bra ut också haha.

jaja, vi hörs väl senare, glad midsommar.

saknar dig häxa.. kom hem!


fan..

mamma har gjort min favoritmat idag :( .. och jag som åt riktigt mycket hos min syster, är fortfarande inte hungrig.. fan!  jag lovar, jag ska spara de till imorgon.. Mmmh =) haha.. jag har legat och kollat på tv en stund. jag vill ha Disney Channel på min tv, de finns inte.. jävla skit. aja, jag får nöja mig med min glasstårta och de kanalerna som finns.

vi hörs imorgon puss

jag älskar dig

.. Marigona.
ingen ska få skiljas oss åt!



så vacker, min ängel =)
ti je jeta ime
<3

GRATTIS AMANDA!

till att börja med, måste jag säga grattis amanda. hoppas du får en bra dag, min prinsessa =D <3

jag är hemma nu. igår käkade vi lite o så, sen tvättade jag och viccys min systers fönster, HAHAHA. hon låter oss komma hem till henne för att städa, den jäveln! sen i alla fall kollade vi på i taket lyser stjärnorna, jag rekomenderar den INTE! jag som trodde den skulle vara riktigt bra .. den var väl sådär , helt seg och shit. sen kollade vi på 2 skräckfilmer.. jag vaknade typ 10 gg inatt, hahaha.. var skit rädd.

sen imorse vaknade vi typ halv 12, satt i köket lite. drack kaffe och så sen vidare till hageby centrum för att handla. som dom har gjort om i HC asså.. willys och allt, helt fult haha.. skit litet har de blivit också. men de var ingen kö, så vi blev klara fort i alla fall. sen drog vi vagnen ända hem till min syster HAHAHA.. efter vi hade packat upp allt gjorde vi tacos, de va riktigt gott. sen så kollade min syrra igenom kvittot, min syster handlade någon Ajax rengöring för 31 kr. hon kvinnan i kassan hade slagit in gånger 10, så vi betalade en sån Ajax för 315 kr. HAHA jag och viccy gick dit och tog pengarna tillbaka! dom tror dom kan lura oss.. dom jävlarna. nybörjare borde inte få sitta i kassan, de första dom gör när dom kommer dit. ( för hon kvinnan i kassan var skit seg och typ helt borta, de märktes att hon var ny ) men nu är allt utrett i alla fall.

senare tog jag och viccy CYKELN hem till mig, som de regnade.. vi såg ut som två blöta hundar.. ingen av oss orkade skjutsa varandra heller haha båda hade damp. men så kom vi i alla fall hem till mig. tog mitt busskort, sen vidare till klocket för den där jävla viccy ville inte cykla hem själv. och då blev vi mer blöta.... sen tog jag spårvagnen hem när vi kom fram till klocket.

nu är jag helt död kan jag lova.. trött som fan. ska hoppa in i dushen strax.. sen logga in på msn, efter de blir de bara tv.. sen ZzzZZzZ =)

återigen, grattis amanda.. love u girl! <3

hos suzan me viccy

de är riktigt varmt ute idag så jag och hanna åkte upp till klocket en stun´d. träffade verro och rose.sen vid 6 tiden tog hanna spårvagnen hem och jag gick upp till viccy, så tog vi hennes mammas cykel och började åka mot hageby, till miin storasyster. vi ska sova här =) jag kan ju säga att vi kan inte köra en cykel asså hahahahahah som vi flabba hela RESAN. först dog vi av törst, så vi åkte till konsum o köpte läsk. inte nog med de, vi var tvugna att åka till OK och pumpa däcken :$ HAHAHAHAHAHA. så skämmigt de va, alla hade feta bilar, tankar dom o så. sen kommer vi där med en cykel o pumpar däcken hahahahaha. sen kom vi i alla fall fram till hageby. så nu är vi här! får se vad vi hittar på. imorgon ska vi i alla fall hjälpa min syster o storhandla :D vi hörs imorgon PUSS


godmorgon

här sitter jag och äter pirog och gurka, jag älskar gurka! haha. och så pratar jag med min kusin på msn. vi pratar inte om något speciellt faktiskt, bara flippar som vanligt. de känns inte ens som att vi har vart osams, bra de =) förresten så vaknade jag helt konstigt, min mamma kom in och kittla mig på handflatan haha, lite sjukt.. men då skrek jag i alla fall gå ut!! direkt efter bombar Kastriot mig med sms. VAKNA VAKNA VAKNA! så det var onödigt att jag var otrevlig mot mamma eftersom jag gick upp direkt efter endå, min älskade lilla mamma.. i loveu  =) men men, vet inte vad jag ska göra idag.. har lust att gå ut, solen skiner ju och allt. ska höra av mig till brudarna och se vad dom säger.

natti natti

nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv med en magnum glass :D vi hörs imorgon!
GODNATT
PUSS

hemma nu

 tog spårvagnen hem till verro vid halv 5, där även rose var. vi satt och prata lite på hennes baksida. hahaha, jag trodde det var vinter ute, tänkte till och med ta på mig vinterjackan. fast jag tog skinnjackan istället som tur var. jag höll på att svettas ihjäl när jag kom ut haha, hade en tjocktröja på mig också.. men hoppas vädret håller i nu, pallar nt med regn och allt =/ aja, vi satt där i någon timme, sen vandrade vi till parken där malin var. satt med henne en stund. senare gick vi till willys, köpte piroger sen hem till verro och käka. efter de gick jag till hållplatsen med verro och amanda, dem följde mig. där satt my och gabi, så prata vi med dom en stund, tills min söta spårvagn kom. så nu är jag hemma, har precis käkat och pratat lite me mamma :)



och den bilden som sara skickade ifrån gotland:


jävla häxa!
nej nu ska jag logga in på msn, kanske skriver innan jag lägger mig.
puss

klocket next

hoppas att de reder ut sig .. vill verkligen de.

jag har i alla fall dushat nu, dragit på mig  kläder lite snabbt. orkar inte sminka mig, ska ändå bara upp till klocket och träffa tjajorna en stund =) saknar dom som fan! men tomt kommer de kännas nu när sara är i gotland. hon är den första jag träffar jämt när jag kommer till klocket, hon är den som alltid möter mig.. ooh, häxa jävel :( .. hon skickade en bild på havet genom MMS, ska lägga in den sen så får ni se, jag är avundsjuk på den jäveln! :( men men, måste skynda mig, spårvagnen kommer strax. vi hörs när jag kommer hem. pusspuss

haha och förresten, viccy är så rolig.

selma: vad ska du göra idag? jag ska till klocket.
viccy: jag kan inte komma ut .. alla mina kläder är i tvätten :(

hahahahahaha.. och den tjejen har överdrivet mycket kläder.. jaja, hon byter ju minst 5 gg om dagen, inte konstigt att allt är i tvätten. UPP OCH TVÄTTA MED DIG KÄRRING, LIGG INTE MED DATAN PÅ MAGEN I SOFFAN HELA DAGARNA! :D

jag kommer alltid att älska dig

jag tänker allt för ofta, jag saknar ännu mer. tårarna rinner ner för kinden, fan jag pallar inte mer. en gång i tiden var det vi mot världen. alla gånger vi varit uppe hela natten och skrattat för att vi varit för trötta, men endå inte velat sova. alla gånger vi försökt att sova, men råkat kolla på varandra och börjat skratta och vi väckt hela huset. eller alla gånger vi vaknat tillsammans, kollat så ingen är hemma och pumpat musik, gått ut till köket, gjort fetaste frukosten, pratat och skrattat. de va sköna tider! roliga tider som jag aldrig någonsin glömmer.. och alla gånger du skrek på mig för att jag dushade för länge haha  .. denna texten handlar inte om att du ska tycka synd om mig eller så, jag måste bara få skriva de jag känner. minns du förra sommaren, även att den var så jävla tråkig så gjorde vi den grymt rolig. du bodde här, vi hade allt tillsammans. nu? jag har mina vänner som jag älskar och som jag har det bra med. men du var också en av dom innan.. så de är klart de känns i hjärtat. vi som trodde att vi VISSTE att vi aldrig skulle skiljas åt.. det spelar ingen roll om tiden förändras och bla bla bla.. de handlar om att stå kvar och hålla i varandras händer även att tiden flyger iväg och när vindarna är som värst. och tänk efter, vem var det som alltid fanns där, som skydda dig, som brydde sig om dig på riktigt? - tänk djupt så kommer du lista ut svaret.

" så många broar jag bränt. men jag går inte isär, när jag går med dig "
" vi ska visa alla vad vi kan , för vi  kämpar med  varann "
" du är äkta, finns ingen som dig "

" Bara för att du är min kusin, bara för att du har mitt hjärta i din hand och BARA FÖR ATT JAG ÄLSKAR DIG !!!!!!!! "

Mean girls

haha mobbad som jag är, har jag haft en egen myskväll i sängen framför tvn. när jag bläddrade runt bland kanalerna, så såg jag att mean girls var på 4an. aldrig sett den filmen förr.. inte varit så intresserad av den faktiskt. men den var riktigt bra! överbra slut på filmen också.. han där "Aaron" killen i filmen, var skit söt vissa scener haha.



just nu är jag inne på msn, pratar lite med folket ( Som inte har bättre för sig än att sitta vid msn ) .. ehm, vem som snackar.. (jag) hahahaha. jaja.. vad ska man göra.

förresten så ska oscar, roses pojkvän fixa min dator.. har lite problem med den haha, så de skulle han fixa åt mig någon gång nästa vecka.. tack din tratt! =) nej nu ska jag fortsätta vara social på msn hähähä :d skriver ett inlägg innan jag somnar, om jag orkar.

mwaah

jag vill ha sommar NU!

vilken jävla bra start på sommarlovet då ? regn och kallt hela tiden .. värsta stormen har det varit ju! jag som hoppades på att kunna åka till lindö och ha kul med tjejerna de första dagarna på sommarlovet. hoppas i alla fall att sommaren tittar fram snart, annars blir det nog världens sämsta sommarlov.. jag som hade längtat så mycket.. jaja, nu får jag i alla fall sova längre om dagarna, men sol är väl endå ett måste när det är sommarlov. jag blir så deppig av de här vädret asså. de är inte kul att vara ute när de är så kallt, och att vara hemma hela tiden gör inte dagarna roligare.

sommaren 2008



miss it!

allt i ett

nu har det kommit in 4 kommentarer, det var ju mäktigt.. måste säga att ni är överdåliga faktiskt. jaja, jag vaknade vid 12-1 idag. och nu sitter jag här. har precis ätit frukost, yes.. klockan är halv 3 .. frukost mitt på dagen, de är jag de. 

vill bara säga att jag är ledsen över att de blev såhär, vill inte förlora någon av er.. men jag måste lyssna på honom.. vi har varit som syskon sen vi var snorungar. jag kan inte bara skita i vad han säger, när han alltid har skyddat mig och brytt sig om mig. jag vill inte att DU ska försvinna ur mitt liv heller, jag har haft överkul tillsammans med dig zemer.. så jag vet inte hur jag ska göra.. men de får vara som de är, det kanske är bäst så?! som du sa?

det kommer problem ifrån alla håll hela jävla tiden. jag orkar inte med de längre.
vet inte vad jag ska ta mig till.

och en sak till som skrämmer mig riktigt mycket.. jag drömmer om en person varje natt.. alltid roliga, glada drömmar.. vi har så kul, så som vi brukade ha. och jag skojar inte, VARJE natt drömmer jag om den här människan.. helt sjukt. vill veta vad det betyder .. varje natt, olika drömmer, men dom är alltid bra!

och nu så har sara åkt också..  till gotland, hon kommer hem i augusti och då har hon flyttat till marielund ( andra sidan av norrköping ) så jävla kasst! aja, de får bli som de blir.. jag vet att vi inte skiljs åt endå ;) älskar dig, hade kul i gotland nu hjärtat! festa inte för mycket, med din pappas vänner! HAHAHAHA

vem läser min blogg?

jag har precis käkat, och läst lite bloggar. jag skulle faktiskt vilja veta vilka de är som läser min blogg? för det är en del som gör det nu.
  • namn?
  • ålder?
  • boende?
ni får jätte gärna kommentera de, skulle vara roligt att veta vilka ni är. vilka det är som följer min blogg egentligen :) pallar inte med snakes, som läser för att få fakta.. då har ni inget här att göra, så skriv vem du är i en kommentar!! :)

slut snackat om de. jag pratar med en tjej på msn just nu faktiskt.. kärleksproblem? yes! hon tjejen pratar med andra killar, även att hon verkligen älskar en person. hon flirtar inte med killarna hon pratar med, utan hon pratar bara allmänt med dem. och den här killen som hon älskar, stör sig på de. ifrån hans mun kommer orden : glöm mig.. du älskar nt mig. skriv med dina killar istället!

det jag vill komma fram till är. hade ni gett upp allt runt omkring er för killen/tjejen ni älskar? ja menar, slutat prata med en person för att den ni älskar vill de osv osv.. bara små saker, men endå!

jag tror att den här tjejen måste sluta prata med dessa killar, för att killen hon älskar ska få upp ögonen på henne. och känna sig speciell.. för innerst inne tror jag att han verkligen tycker om den här bruden.

hoppas det löser sig i alla fall. inga mer kärleksproblem tack! nu ska jag lägga mig i sängen och glo på tv. ingen lust att gå ut. & kom ihåg, en kommentar tack! puss

varför just jag?

somnade sent inatt.. men jag vaknade av världens konstigaste sms, jag låg och funderade länge över de där smset .. nu säger du att det hade varit en dröm? vad ska jag tro på .. du har två olika sidor, en god och en ond.. jag tror på den goda sidan. men när du blir arg så blir den onda sidan tio gånger värre .. ja, det hade varit kul.. de där! men, varför just jag?

aja, nog pratat om de. nu är jag i alla fall vaken. har en konstig känsla i magen.. vet inte vad det är. men jag har i alla fall drömt massor av olika drömmar. bl.a att emelie myre och sara var syskon hahahaha.. och att jag följde med josse ( en i min förra klass ) till hennes fotbollsträning. sen helt plötsligt så var jag i något badhus.. efter det var jag mig hemma hos shpetim på någon konstigt sätt.

haha.. drömmar är roliga =) nej .. men snart ska jag nog hoppa in i dushen. vet inte vad som händer idag. kanske åker upp till klocket en stund ?! eftersom att sara åker imorgon och kommer inte hem förns i augusti. oh, just fan. jag och viccy kanske ska till bondhålan idag? hahaha ..  de är sånt som märks senare.

men vi hörs sen! puss

trött

häälluuu.. jag la mig i sängen en stund förut och kollade på tv:n i några timmar. kollade på filmen Värstingarna - grymt bra var den! och nu kollar jag lite på sjukan haha, någon svensk komediserie som går på kanal 1, första gången jag ser de. annar har jag väl inte gjort så mycket, suttit vid datorn, ätit, tv me mamma.. jaa.. typ, slappat.. haha!

nu börjar jag faktiskt bli lite trött. så jag tror inte att jag skriver något mer inlägg för idag. eller ja, för inatt. vi hörs imorgon ( senare idag ) pusspuss godnatt

tårarna rinner

jag kunde inte hålla emot tårarna när jag klickade in på Therese Rojos minnesblogg, där hennes vänner skriver om sorg och saknad, skratt och tårar. jag har aldrig varit med om något så fruktansvärt, och är osäker på om jag skulle klara av att vara i deras kläder just nu. hennes vänner och familj måste vara otroligt starka.. kände henne inte, men hon verkade verkligen vara en så vacker, söt, sprallig, rolig ungdomstjej som gillade att hänga med vännerna, festa och ha kul.. det är så tragiskt att något sånt här kan hända men..
när man minst anar de, så händer det!

må du vila i frid
jag är säker på att du vakar över dina nära och kära.
och hoppas idioterna som gjort de här emot dig, brinner i helvetet!

Therese´s blogg
Therese´s minnesblogg



lördag

här sitter jag och pratar med Gona och Kastriot på msn. är riktigt sugen på kaffe hahah.. förresten, jag som ville färga håret.. Sonja säger att jag inte får de, för att mitt hår är så fint?! haha .. :( hon säger att de kommer förstöras om jag färgar slingor osv ..  aja .. får väl se hur det blir med de nu, blev lite tveksam haha. jaja, borde jag inte bjuda på lite bilder på mig?
jo, det tycker jag! :D





godmorgon sommarlov :)

hejhej, jag har precis ätit frukost. toast & kaffe :) jag kom att tänka på en sak. ni som har sommarlov nu, var det inte skönt att vakna upp dagen efter och tänka " ingen skola, vad skönt, sommarlov .. blablabla.. " jag tänkte skit mycket imorse, FAN vad skönt säger jag bara. men vädret är inte lika skönt =/ ooh.. det ska alltid få mig på sämre humör..

förresten, igår så somnade jag vid 20.15 tror jag. och jag vaknade kl 11.15 idag. då kan man väl säga att jag har sovit ut??? skönt var det också! fast jag vaknade inatt av att jag var tvungen att gå upp och hämta dricka. jag har alltid vatten brevid mig när jag sover. ett sånt stort glas. men inatt hade jag tydligen druckit upp det vid 3 tiden. jag gick i alla fall upp och hämta nytt. då var det något som dunka ovanför våran lägenhet. de lät som att det var bråk eller något. att någon kastade saker.. eller något sånt.

och imorse hittade mamma en väska i våran port. där det var bl.a bankomat kort, legg, rollon haha.. och lite såna grejjer, hemmanyckel också. men mamma kollade i telefonkatalogen, det fanns ingen som hette varken för, eller efternamnet. lite konstigt.. hon hade i alla fall ett skit fint smycke till mobilen. ett S, bling bling. men den fick inte jag ta av mamma? hahaha helt dum! hoppas hon får tillbaka sin väska på något sätt endå :)

idag ska jag bara vara hemma tror jag. vad ska man hitta på annars liksom? jävla bajs väder!
just det.. sara åker till gotland hela sommarlovet och jobbar, hon åker den 14e tror jag. fan vad jag kommer sakna den häxan alltså =/

MEN MEN, VI HÖRS SENARE!

proppmätt!

jag vill bara lägga mig i sängen, så mätt är jag. trött är jag också för den delen. har ätit och kollat på tv med mamma. vi som skulle kolla på något, vet inte vad de var, men jag orkar inte? är trött och mår illa nu haha. ska lägga mig i sängen.. somnar jag eller inte? det är sånt som märks.. om jag inte somnar, så hörs vi innan klockan slår 00.00. men vi säger godnatt för säkerhetsskull ;)

jag bjuder på en bild ifrån i onsdags också!



nu

såhär ser jag ut just nu!
ska strax hoppa in i dushen.



-

jag sitter här och tänker på mina bror. saknar gona! pratar me kastriot och viccy på msn. funderar på hur sommarlovet kommer bli. kommer de bli bra eller dåligt? - sånt som märks! hoppas i alla fall på det bästa. jag tänker mycket.. på allt och inget.

och så läste jag lite om therese, hon som dog. i aftonbladet i dag. 4 sidor om henne.. flickan som "mörda" henne är på psyk och grejjer. jag fattar fortfarande inte HUR, även om jag inte känner någon av dom. HUR? .. det är oförklarigt.

nej, nu ska jag vara glad. för det var jag nyss! :) eller.. det handlar inte om att jag är glad eller inte. blev lite deppig nu bara. men sommaren är ju här. eller, njae. kallt och regnit. men jag HOPPAS på fint väder hela sommarlovet, eller i alla fall den mesta tiden. verro sa något om att vi skulle till lindö på måndag, det skulle bli fint väder då? får se.. för jag ska ju till kimpan nu någon dag också?! aja, det ordnar sig väl.

aja, vi hörs senare (K)

sommarlov




nu är jag tillbaka igen! och sommarlovet är också här, fyfan vad skönt!!!! jag orkar inte ta upp allt jag har gjort, men kul har jag i alla fall haft..party party :D jag kan berätta om idag i alla fall, vi vaknade vid kvart i 8, fixade oss. hade avslutning. sen gick jag hem till viccy, satt där en stund sen så mötte jag sara och några som jag tog spårvagnen med, hem. nu är jag hemma.. trött som fan!!! idag ska jag bara vara hemma, och nån dag snart är det jag som åker till en bondhåla.. hem till kimpan! haha :) det ska bli kul. men meni, vi hörs senare. och jag bjuder på lite bilder ifrån dagarna.





vila i frid Therese Rojo

nu har jag precis dushat, packat till imorgon, gjort mig redo för sängen!
ska strax lägga mig. och förresten..

måste säga tack till den här " Anonyma " personen som verkar besöka mig väldigt ofta.. jag skrev lite i min blogg för ett tag sen. jag vill bara skriva av mig lite. ni hittar inlägget under rubriken "natti natti" och nu är det så att den här anonyma personen har kommenterat 2 gånger. fina, kloka, bra ord. och allt han/hon skriver, stämmer, personen har så rätt..
vill bara veta vem det är?

och han/hon säger. " jag vet vem du är, men du vet inte vem jag är"
eller något åt de hållet? .. vem är du? jag vill veta?

tack igen, din anonyma sak.. haha :)



och nu till en annan sak, som ni kanske vet har en tjej blivit mördad?! efter sin skolbal. såg i min kompis blogg att hon vet lite vad som egentligen hände, eller vad hon har hört i alla fall.

"Ni vet tjejen som blev mördad av ett par, en tjej och en kille? Än så länge har jag förstått att denna tjej tydligen hade gått och strulat med killen, sen sa hans tjej "om du älskar mig, så döda henne" och då gjorde han det? Vet inte riktigt om det är sant men det är ju så folk säger. Jävla idioter, hoppas ni dör. Vad jag vet så heter paret Tove och Tim, och vad jag kommer på nu verkade den här Tove väldigt avundsjuk på tjejen dom mördade " ( text ifrån min kompis, adelinas blogg )

är det verkligen sant? helt sjukt i så fall! avundsjuka kan verkligen leda till mord .. 15-16 år gamla? helt sjukt! hur kan man ta en annan människas liv? jag förstår inte hur man har hjärta till de? iskalla idioter! jag hoppas dessa människor brinner i helvetet en vacker dag. ni kommer få sota för de ni har gjort .. människor känner sig ihåliga pga er? Therese Rojo var en riktigt vacker tjej, jag bor inte i stockholm, vet inte vem hon är. men hon såg riktigt vacker ut.. vet heller inte hur hon var som person, men ingen är värd att dö för att någon annan är avis på han/hon.

Må du vila i frid Therese.



vi hörs .. puss

hipp hipp hurra!

jag kan börja med att säga GRATTIS till gabbe som fyller 20 år idag.. inte långt kvar till 40 nu ;) hahaha .. hoppas du får världens bästa dag gabbe, jag menar det.
du är verkligen värd de! må du leva i 100 år till. älskar dig.


nu är jag i alla fall hemma. ska berätta om går dagen. det började med att jag åkte till bögen, vi satt och prata lite, käkade, kolla på tv. från ingenstans började jag tänka på en viss person, kände att det var något som inte stämde. så jag smsade hans kusin, som sa att han var på sjukhuset .. jag trodde att jag skulle dö! han klarade sig i alla fall.. men han var nära att försvinna.. nu är han i alla fall hemma efter att ha sovit kvar på sjukhuset.. han mår bättre - och fan vilken lättnad jag känner, eftersom att jag var/är osams med honom.. måste få tag på han!! aja, vi kollade i alla fall på film sen igår, och efter de slocknade vi. idag vaknade vi upp vid halv 11, gick till skolan sen hem till verro. kollade på filmen Twilight hos verro, medan dom var på willys och handlade mat haha.. fyfan vilken bra film! måste se 2an asså. helt sjukt. aja, sen käkade vi i alla fall. efter det mötte vi rose, sen drog dom till stan och jag, hem. nu sitter jag här, har precis fixat mina ögonbryn, ska strax hoppa in i dushen. inget speciellt händer idag faktiskt, ska bara vara hemma.

imorgon är det festa som gäller ;) ska sova hos viccy! så kommer nog inte kunna skriva på hela dagen imorgon, men kika in för jag kanske har tillgång till internet på något sätt en snabbis.

pusspuss

OCH NI SOM INTE HAR SETT FILMEN, GÖR DET!



hos verro!

just nu sitter jag hemma hos verro. vi har läst lite olika bloggar, käkat chips o dip och snackat bara. ska vara här i några timmar till, sen ska jag hem. då berättar jag om går dagen. imorgon är det den sista skoldagen, yes! fan vad skönt!!! men vi hörs när jag är hemma istället, pusspuss

hej måndag, ny vecka

ingen skola för mig idag, var alldeles för trött för att komma upp ifrån sängen.. somnade ju inte när jag la mig precis. låg och vred och vände på mig i någon timme tror jag?! kunde inte sova, även att jag var riktigt trött.

sista veckan i skolan idag, yes yes yes yes! sen är det SOMMARLOV!!!!!!!!!



.. inte alls långt kvar! :D:D
aja, jag ska strax hoppa in i dushen och bara vara hemma idag, för vädret är ju åt helvete.. pissregn och hela köret!

puss

-

nu bjuder jag på en bild och säger: GODNATT!



hemma igen.

jag var inte ute så länge för att det var KALLT. jag som tyckte det var så skönt ute? hahaha ..  jaja, vi gjorde inget speciellt mötte sara amanda och bella sen efter en stund gick vi till willys och köpte lite chips, läsk o så. käkade, o snacka bara!
förresten har ni hört timbuktus nya låt? - " ge oss sverige tillbaka "  annars lyssna här! skit bra.



aja, jag ska väl inte göra något speciellt, strax käka. ta det lugnt o lite sånt bara.

och du F? tack för att du berättade för mig gumman! ♥

godmorgon söndag

idag ser det ut att vara fint väder. men det kanske inte är varmt, även att solen sticker fram? ääh.. då är det ju inte fint väder haha. får väl gå ut och känna efter på balkongen =) men först ska jag göra frukost. förresten, jag somnade inte förns kl. 2 inatt, för att flera personer smsade mig " kom till datan ..." jaja, nu är jag i alla fall vaken! vaknade för ungefär en timma sen.. skulle vilja sova mer, men det är bäst att gå upp när man vaknar första gången, annars sover man bort hela dagen ( i alla fall jag ) ;P hm.. vad händer idag då? kanske åker upp till klocket en stund OM det är fint (skönt) väder hahaha.. annars blir det en lugn hemma dag. förresten så har jag skolavslutning på fredag =) wooho!

men jag tycker att vi hörs senare, jag bjuder på en bild också.


grattis Deniz & Josefin.

åkte upp till klocket och mötte sara, amanda, verro och erika. vi tog oss en snabbis till willys sen vidare upp till jossan för att gratta henne lite snabbt. stannade där en stund.. grattis gumman :) sen tog jag spårvagnen hem med sara och amanda, dom åkte vidare till stan..

 jag är inte på världens bästa humör just nu faktiskt .. hur kan du göra såhär? jävla skit alltså. men är det så du vill ha de, okej.. då ska du få det! jag ska leva mitt liv utan dig! jag ska vara glad. ingen ska få trampa på mig så som du gör, aldrig mer.. aldrig någonsin. det handlar om att jag är svag, men jag ska bli stark nu, på riktigt!

jaja, nog snackat om det. annars gör jag inget speciellt, pratar med viccy på msn, som jag saknar henne! ska lägga mig tidigt idag, är redan trött! nu ska jag gå och göra kaffe åt mig och mamma, sätta mig i vardagsummet och kolla på tv med henne. jag älskar dig mamma :)

och så vill jag bara säga att jag hoppas att din dag var bra! kanske inte så som du önskar den, men hoppas att det dög.. nästa år, då jävlar brorsan! jag älskar dig, Deniz Sedef.


nej, vi hörs senare om jag inte somnar.. annars blir det imorgon.
kan bjuda på lite bilder förresten ;)

 


överraskning..

nu har jag precis dushat, ska strax fixa mig sen åka upp till klocket, till verro. sen blir det överraskning .. hoho! vad kan det vara? haha .. vi hörs ikväll! kommer inte hem sent =)

PUSS

idag är det ingen vanlig dag..

för idag är det sveriges nationaldag + min storebrors & jossans födelsedag! grattis grattis =)
- älskar er (L)

.. idag vaknade jag av att mamma väckte mig ca 9.45. jag fixade iordning mig o sånt, sen vid halv 11 gick vi ner mot stan. skit mycket folk, även att klockan var så lite. men det är väl pga att det är sveriges nationaldag idag.. uppträdanden, svenska flaggan, ballonger, gratis fika haha.. lite av allting faktiskt! jag fick i alla fall med mig en t-shirt av Dita Von Teese ( fashion against AIDS ) hem ifrån h&m. en bh också, och ett par pumps som jag ska ha till avslutningen.. det blev inget bra på bild, men dom är riktigt fina i verkligheten =) gillade t-shirten som fan också! mamma med.. haha. och så svängde vi in på istanbul kebab en snabbis, vi beställde och tog med oss hem och cola till det!. kan ju lova att de satt bra i magen, dödligt gott!



nu somnar jag tidigt ikväll igen, bra!! .. jag ska väl upp till klocket senare för att fira en kompis. måste bara försöka få tag i sara och amanda, men klockan är ju inte alls mycket än.. så jag ska sitta här en stund, tänkte hoppa in i dushen också.

pusspuss

pics

här har ni två bilder på lilla Gabriella som föddes igår också :)

Sonja och hennes dotter Gabriella, några timmar gammal




Gabriella, en liten ängel.



Jag är stolt över dig gumman!

nej nu ska jag vara inne på msn en stund pratar med Sonja som ligger på bb och Gabriella på hennes mage haha. sen ska jag lägga mig. min mobil är död, så ni vet! vi hörs imorgon
pusspuss

humöret är upp och ner

här sitter jag och tänker och tänker .. har inte någon större lust att prata me nån, just nu faktiskt! vill bara vara ensam, med mina tankar.. då flyger timmarna iväg.

jag har inte gjort något alls idag, varit hemma och slappat som en kossa, hela dagen. imorgon måste jag till skolan, men det ska väl bli dåligt väder som vanligt :S .. jag vill bara slå någon just nu, vet inte vad det är med mig. det känns som att jag är djävulen just nu. haha, det lät lite kul.. jag är inte psykisk nu om ni tror de. men man kan känna sig mindre bra vissa dagar, och känna att man inte tycker om något.. allt är skit blablabla?! .. det är massor av känslor på samma gång + att vädret kan göra mitt humör bra/dåligt. och nu är det regn,kallt,blåsigt hela fucking tiden.. då blir mitt humör också kaos!

jag vet inte ens varför jag skriver, för det känns endå bara som att det inte har någon mening. trött är jag inte heller .. ooh.. ska lägga mig i sängen och kolla på tv snart! ska bara fixa en låt åt verro, min ängel.

och så måste jag bara visa denna videon, såg den i en annan tjejs blogg.. den fick mig i alla fall på bättre humör så länge den varade!



vi hörs väl!

.. återigen, grattis sonja! världens bästa mamma!
<3

-



vam är din favorit artist ;D?

selma svarar: en manlig och en kvinnlig - akon & beyoncé.


Hehehe.. ja frågar alla denna frågan hahahah om du nt vill svara .. så e de chill .. hur många pojkvänner har du haft tills nu ??? =P

selma svarar: ingen riktig.



vart i norrköping bor du?

selma svarar: i stan. har bott i klocket och hageby också.


är det roligt att bo i norrköping?

selma svarar: ja =) även att folk säger att det finns mycket skitsnack i denna staden, så TRIVS JAG! :D


är både din mamma och pappa ifrån turkiet?

selma svarar: nej, min pappa :)


är feyruz syrian?

selma svarar: nej det är hon inte. hon är halv turk och halv chilenare. konstig blandning va? haha


är rose syrian?

selma svarar: ja, halv syrian och halv fransk.



vad drömde du inatt?

selma svarar: jag drömde om att min pappa dog.... :S



Vilket språk tycker du är det vackraste att lyssna på?

selma svarar: jag tycker om turkiska, spanska, albanska, bosniska.


Vilken sorts musik gillar du?

selma svarar: r&b :)



Vad gör du om du får hicka?

selma svarar: jag håller andan i 30 sek, hahaha.


Vad är det dummaste du någonsin gjort? Vad är det smartaste du någonsin gjort

selma svarar: det dummaste, hm.. jag vet inte, tänkt att jag vill döda någon som står/stod mig nära? .. det smartaste, ja du.. det vet jag inte faktiskt haha ..  typ.. aee, jag vet inte.



favorit affär

selma svarar: gina tricot, h&m, och bikbok typ?!


när du äter på mcdonals vad beställer du då?

selma svarar: lilla menyn, cheeseburgare, cola utan is och garlic dip :P (stavning) haha.



vilken glass är godast enligt dig?

selma svarar: magnum dubble =) mmmh.. men den verkar inte finnas kvar längre ;S & twister.


favorit godis?

selma svarar: choklad, salt, surt :) - ingen gelé tack.




Vad gör du en grå dag?

selma svarar: spenderar tiden inne, har det mysigt. tar det lugnt.



Har du någon kille?

selma svarar: inte direkt..



Favorit märke?

selma svarar: har faktiskt inget favorit märke, är inte sånt freak som älskar märken o så :P

090604 - en flicka.

GRATTIS SONJA! hon har fått sin bebis nu, en dotter :D:D:D och alla som trodde det skulle bli en pojke. GRATTIS JÄTTE JÄTTE JÄTTE MYCKET GUMMAN! mitt kusinbarn. hon säger att ungen är världens gulligaste, måste träffa dom så snabbt som möjligt!!! hon är 50 cm lång och väge 3100 gram. GRATTIS GUMMAN (L)(L) SÅ GLAD JAG ÄR!!! :D:D:D:D






grattis återigen gumman.. så jävla glad jag är! finner inte ord :D:D
din lilla dotter, din lilla flicka.
du kommer vara världens bästa mamma, du ÄR världens bästa mamma.
<3

.. frågestunden fortsätter.. fråga i inlägget nedan.

-



.. jag vet att folk läser min blogg, så fråga på nu.
inte för personliga frågor bara ! haha
(skriv namn, epost eller blogg, svarar inte på frågan annars )

när kommer bebisen?

god morgon ;D vaknade lite försent, så jag skippar skolan idag! pratar med Gona på msn. annars gör jag väl inget speciellt. somnade rätt tidigt igår, efter att jag kollat på tv med mamma så somna jag. idag är det den 4 juni, det är beräknat att Sonjas bejbis ska komma idag :( inshallah.. och Sonja? gud är med dig under förlossningen =)

vädret ser inget vidare ut, tror att jag stannar inne idag. jag vet att tjejerna kommer smsa senare : " kom till klocket " .. så de blir väl att åka upp en stund? KANSKE, senare. jaja får se..

och så fick jag en kommentar av en tjej där det stod att jag skulle skriva lite om mig själv o så? säg vad du vill veta, så ska jag försöka få ihop de? =) och vi kanske borde köra på en.. frågestund?
de kommer upp i nästa inlägg!


GODMORGON.

jag är vaken! :D ska strax ta spårvagnen till skolan.. nu får jag det att låta som att jag är hur pigg som helst, fast jag egentligen sitter med halvöppna ögon hahaha. äh.. ska upp och äta frukost med mamma nu, sen är det bara att snabba på. funderar faktiskt på att ta vinterjackan, men då kommer väl folk tro att jag är dum i huvet! haha.. vi får se hur jag gör.

vi hörs senare! PUSS

sen benim herseyimsin kardesim

här sitter jag och lyssnar på lite musik, "you spin my head right round, right round when you go down, when you go down down " haha.

annars sitter jag bara och funderar över hur min bror har de.

- du sover gott just nu? eller ligger du vaken och tänker? brukar du tänka på oss? ofta? vad ska du göra när du vaknar? har du det bra? ..
jag tänker mycket på dig brorsan, övermycket. saknar dig som fan Deniz. inte alls långt kvar nu. vi ska ta igen den tid vi missat, ajt?
jag älskar dig.. jag älskar dig från det djupaste havet, ända till himlen.


du har alltid varit min bästavän
Deniz Sedef


nej, nu ska jag lägga mig i sängen med mina tankar istället.. vi hörs imorgon! natti natti.
du är min andra halva, Dempan .. glöm aldrig det! saknar och längtar efter dig =)

tråkigt ..

nu ska jag lägga mig i sängen med lite kaffe och invänta de nya programmet med Paris Hilton,
nattinatti!
(K)

10 FAVORITER
Dialekt: skånska och göteborgska
Mat: rosis mammas mat.
Låt: ingen favorit, men r&b låtar.
Film: shottas.
Tecknad figur: ingen speciell, typ.. nalle puh
Sport: fotboll
Komiker: shan atci
Veckodag: lördag.
Glassmak: choklad.



9 FÖR TILLFÄLLET
Humör: det är okej.
Tanke: orkar jag göra kaffe?/vad skönt det skulle vara att lägga sig i sängen. och, turk jävel, prata inte för mycket på tvn hahaha.
Kläder: shorts och tshirt
Bakgrund på datan: ingen.
Känsla: ingen speciell känsla.
Tid: 18.19
Bästa sak: att jag är trött, och kommer kunna sova bra inatt =)
Irritationsobjekt: vissa människor.



8 FÖRSTA
Bästa vän: roro, arro, erna, zainab.
Husdjur: katt tror jag.
kärlek: marduk hahaha.
Piercing: örat, annars näsan.
CD skiva: britney spears säkert.
Bil: ingen :$
Ord: mamma tror jag.



7 SENASTE
Telefonsamtal: dont know
Mat: min egna kycklingpyttipanna med massor majs, gurka, salt, svartpeppar och grillkrydda :d
Dryck: coca cola
Biltur: minns nt?
Tv-program: turkiska nyheter.
Spelad låt: vet inte fan.
Köpta klädesplagg: kjol och tröja.



6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina bästa vänner: nej fan.
Brutit mot lagen: ja
Blivit arresterad: nej
Badat naken: ja, hemma? haha
Varit med på TV: ja :$
Varit med i tidningen: jaa haha.



5 NEJ TACK
Skolämne: MATTTTTTTTTTE
Mat: sushi
Musik: sån rock och punk - the same shit hahaha.
Dryck: kommer inte på något just nu, men det finns! - ÖL .. haha
Djur: småkryp, ormar, hajar o sånt.. uuuuuuuuuh...



4 SAKER
Du gör när du har tråkigt: flippar för att få upp stämningen.
Du gjorde igår kväll: sov!
Du kan höra just nu: nyheter ifrån tvn.
Du inte kan leva utan: familjen!!!



3 PERSONER
Du kan berätta allt för: viccy.
Du tycker om: familjen och vännerna.
Du inte gillar: ett par bitches ;)



2 VAL
Coca cola eller fanta: COLA.
Hund eller katt: hm.. katt.. nej, båda!



1 ÖNSKAN
att jag får en bra framtid tillsammans med mina nära och kära.




vart försvann sommaren?

hälluuu =D dagen började med att jag vaknade kl. 10, åkte och mötte s & v sen raka vägen till skolan. efter skolan gick jag sara och verro hem till  verro, vi satt på hennes baksida och käka korv hahaha. fan, det regnade idag. min mamma hade rätt. men det hindrade inte mig och verro att ha vattenkrig ;) riktigt kul, som jag dränkte henne fan. aja, hos verro fick jag och sara världens skratt attack, som vi dog alltså hahaha. vi skratta egentligen inte åt något speciellt, det var därför de var så jävla kul. hon fula sig med ögonen o sånt bara. vi pratade även med några importer i telefon ifrån malmö som sara kände, haha.

borde det inte vara sommar nu, vi är inne i juni vafan?! det var helt kallt på hemvägen och jag trodde jag skulle frysa ihjäl när jag väntade på spårvagnen. även att jag hade tjocktröja och skinnjacka på mig? .. oohh.. så störigt. jag vill ha sommar fan ;(

nu sitter jag i alla fall hemma, varmt och skönt.. sitter här i min ensamhet, ingen är hemma. funderar på att göra kaffe. jag är riktigt trött.. det blir att sova tidigt idag.



jag bara räknar, räknar och räknar .. sommarlov snart .. eller "vinterlov" haha

SARA & AMANDA

efter skolan gick jag med sara hem till henne, sen till rose .. efter en stund där gick vi till verro och satt på hennes baksida.. jag trodde jag skulle svimma utav värmen .. ville bara åka ut till lindö och ta de lugnt, men det fick bli att stanna i klocket idag. vi köpte chips, läsk och lite sånt. satt i parken med grabbarna en stund, träffade tjejerna och satt oss på en filt och pratade och lite sånt bara .. skön dag! bara slappat och haft det nice =) just nu sitter jag med ett stort glas cola. ska strax lägga mig i sängen, är trött som fan! imorgon blir det väl klocket igen antar jag, hoppas bara vädret fortsätter vara fint. annars har väl inget speciellt hänt .. nae, det tycker jag inte. fan, jag vände mig om till min säng, där ligger det fullt med kläder ... ooh.. vika vika vika! =) nej men nu ska jag faktiskt lägga mig .. eller.. just det!

- sara och amanda, en dum syrian och en dum turk.. mina två vänner, jaja ni är så söta och roliga. hahaha nej men, dom sa " SELMA .. SELMAAAAAAAAa.. SKRIV OM OSS I DIN BLOGG, DU MÅSTE! "
jag bara, ja men liksom, nu låter det som att jag har en känd blogg och ni vill visa upp er?
" HAHA JAJA, DEN ÄR KÄND FAN ... KOM IGEN ? "

hahahaha.. helt sjuka! men i alla fall, dessa två tjejer är helt underbara faktiskt, känt dom riktigt länge och jag är alltid glad i deras sällskap. man har alltid kul med dom. jag älskar er tjejer! är glad för varje sekund jag spenderar med er. mashallah nästa år blir det stockholm igen ;)

fan .. nu sa mamma att det bara ska bli 16 grader varmt och regn imorgon?????!!!!!!! jävla skiiiiit .. hoppas hon har fel!



1 juni

jag blir så jävla glad!!!!!!!!!! :D:D:D det är sommar, fan vad skönt. jag gick inte till skolan idag, var riktigt trött. men jag och mamma ska upp dit nu, på något möte?! aja, sen blir det väl att vara i klocket en stund. får se vad dagen har att erbjuda ;) vi hörs när jag har tillgång till internet .. dvs när jag kommer hem ! :D


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!