svar på kommentar


var tvungen att kollar bloggen innan jag la mig, och då hade jag fått denna kommentaren. så jag svarar nu istället för imorgon.

okej, jag är sämst på att förklara. men hoppas du förstår LITE i alla fall :$


svar: jag börjar med att lägga en nivea lotion i ansiktet och väntar i några minuter, de gör att brunkrämen lägger sig bättre sen lägger jag foundation (hm´s) 50 kr. billig och bra, inte många som tror att jag använder den. men jag trivs med den, har använt den så länge jag vet.
efter de använder jag mig av bronze puder ( solpuder ) som finns att köpa på hm också, för 60 kr. sen tar jag en ljusaktig, vit/guld, glittrig ögonskugga precis under ögonen, börjar innifrån och lägger halvvägs ut bara, inte under hela ögat. lägger den även innanför ögonen, på ögonlocket alltså. sen brukar jag oftast använda mig av en brunglittrig ögonskugga (jag tycker att jag passar i brunt ) haha.. fast de brukar variera men oftast den brunglittriga i alla fall. den lägger jag bara på ögonlocket, och fixar iordning de med fingertopparna. efter de lägger jag mascara och just nu använder jag mig av någon konstig mascara, "rund formad" men överbra! rekomenderar den verkligen. visar bild nedan. på både under och över fransarna. efter de lägger jag kajal. börjar innifrån, fast inte ända innifrån.. jag är sämst på at förklara, men i alla fall sen fortsätter jag en bit utanför ögonen som ni kanske ser på bilder, så ögonen blir lite "sne formade" SEN VAR DE KLART! =)



tips: om du ska på fest och vill att sminket ska sitta kvar längre och se lika fräsh ut hela kvällen. spraya lite hårspray långt ifrån, i ansiktet =)

nu går jag och lägger mig, natti natti.

Kommentarer
Anonym

vart kan man köpa den ?



Blogg: http://lisacelander.blogg.se/
2009-06-25 @ 00:28:55
Anonym

hur många besökare har du? :)



2009-06-25 @ 11:50:33
Anonym

okej tack :)



Blogg: http://lisacelander.blogg.se/
2009-06-25 @ 12:58:58


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!