ditt helvete

Åhh, jag älskar dig, ditt helvete, du är allt för mig. Aldrig har jag sårats, som jag gjorts av dig. Du är helt otrolig, när du sopar till. Du klyver mig på mitten, vad ska jag ta mig till. Känner mig så ensam, när du inte är här. Jag gräver i ditt skitsnack och håller dig så kär. Svartsjuk som ett åskmoln, kokar jag av hat. Och du som är min glädje, du sviker mig så klart. Dina sköna lockar, bubblar till farväl. Dina glitter ögon, dom skjuter mig igen. Och fast jag har haft tålamod och öppnat mig för dig. Så säger du att jag ljuger och du litar inte mer på mig. Åhh vad ska jag göra? Den man älskar så, Vill man inte slå och banka, gul och blå. Och fast jag är tillintetgjord så håller jag mig lugn. Och ditt vackra helvete, kan inte hålla mun. Fy fan vad du snackar, en jävla massa skit. Jag skulle svika dig, jo jag tackar, vad blev det av vårt slit. Nu är jag trött som bara helvete på all din misstänksamhet. Du går miste om någon som älskar dig du, bara så du vet. Jag hatar dig, du är underbar, ingenting finns kvar, allting har förlorat, nu packar jag och drar. Och om vi träffas någon gång, så kanske du förstår. Att jag var den du borde, men aldrig kunde lita på. Nu vet jag vad det är att älska och att säga adjö. Det känns som att födas, samtidigt som det känns som om man ska dö!

hemma

Nu är vi hemma igen, tatueringen blev skit snygg.. vi har precis käkat mousaka, ska lägga mig i sängen nu jämter viccy och kolla på jerry springer, har världens mens värk. inte så mycket att dela med mig av heller för den delen. Rose var precis här och hämtade sin USb.. aja, hörs!

blod för fulla muggar HAHA..

Viccy vaknade 6 imorse och hade värsta mensvärken, var tvungen att springa upp och hämta en tablett, sen tvingade hon med mig på toaletten för att kräkas. Hon frös och var nära på att svimma. Sen gav jag henne tabletten och då somnade hon till slut. Sen när mamma väckte oss kände jag att jag hade mensvärk, min lingonvecka startar idag... haha. Så vi skippade skolan.

Måste tillägga att denna veckan kan bli hård, mitt humör svänger som jag vet inte vad :P

Nu har vi i alla fall ätit frukost, tagit en varsin värktablett hahahaha och ska strax klä på oss för att gå till viccys pappas jobb och sen vidare till en tattuerare, viccys bror ska tatuera sig :) hörs senare!

besök av de tre musketörerna

svar till anonym: fångarna på fortet är kl. 20.00 varje vardag tror jag. det är bara att gå in på www.tv.nu och kolla :)


jag och viccy har inte gjort så mycket, kollat på tv och så bara. sen fick vi ett samtal tony så han, musse och matte kom hit en stund. imorgon ska vi på museum med skolan, tråkigt.. får se om jag går..

orkar inte skriva mer idag, finns inget o säga. god natt och sov så gott.

Fångarna på fortet

Hej på er! Jag och viccy tog en sväng till klocket, hämta vågtång och mötte rose och prata lite. Sen gick vi till willys och köpte lite gott. Nu sitter vi hemma hos mig och ska strax kolla på fångarna på fortet. Mamma, suzan och Zäta sitter ute i köket och pratar. Ska försöka övertala syrran att sova kvar är idag! :D

Skriver senare.. puss puss

Tips till er killar!



Jag kommer att tipsa om saker jag tycker om då och då. Som nu tex. :) Köp detta till din pojkvän i present eller Visa din bror dessa snygga grejjorna!

FUCK!!

Helvetes jävla fitt hora kuk fitta äckeeeeeeeeeeeeel skit.

Varför? Varför just du? inte en gång till..
tänker på dig nu, undrar hur du mår..
hoppas det inte varar länge för jag vill se dig skratta och vara glad.
du förtjänar inte detta, du är den bästa i hela världen..
älskar dig för alltid..

MÅNDAG

God morgon!
Jag vaknade för en liten stund sen, somnade 6 imorse. Mår bättre idag, bara lite illamående. Idag händer väl inte något speciellt, känner bara för att vara hemma idag igen. Men det är sånt som märks, får se vad dagen har att erbjuda. Har inte så mycket mer att skriva nu faktiskt, vi hörs senare!

Natt blogg

De flesta sover säkert med tanke på att det är skola imorgon. Själv sitter jag vaken, är sjuk. Känner mig hängig och mår illa. Stannar nog hemma imorgon (vi har inte fått vårat riktiga schema än, så jag förlorar inget på det ändå) och tar det lugnt. Sen på tisdag är det bara att köra på som vanligt. Gör inte så mycket, viccy la sig precis. Är inte ett dugg trött.. Sitter och tänker på allt möjligt. Imorgon kommer vi få ett besked, jag hoppas det är positivt.. Annars kommer jag få gå runt och tänka ännu mer, må sämre och sånt där. Gillas inte!

Nej, nu ska jag sluta babbla på. Säger god natt nu, puss puss.

'

Seni özledim..




tråkigt

Denna dagen har varit allt annat än rolig. viccy har blivit sjuk och jag börjar känna mig lite hängig.. däckade förut i några timmar medan viccy satt och prata i telefon, konstigt att jag kunde sova så länge med tanke på att jag sov hela natten.

annars har vi inte gjort så mycket, är rastlös. tråkigt väder + söndag.. inga bra tankar i huvudet heller. lägger bloggen åt sidan tills jag blir på bättre humör. puss!

söndag

Har ingen lust alls att skriva, skriver senare under dagen. pusspuss

what doesnt kill you makes you stronger

Det är inte lätt när det är svårt. mina tankar snurrar mycket i huvet om kvällarna. Tänker på allt och inget.. Ibland är livet en enda röra, man känner sig så svag. men de som inte dödar dig gör dig bara starkare som sagt..

nu ska jag samla mina tankar, lägga mig brevid viccy och kolla på tv tills ögonen stängs.




be strong..
nattinatti

-

HEJ PÅ ER ALLA GLADA.. och sura. vad gör ni?
hähä själv vaknade jag nyss, orkade inte kolla på film var för trött men nu är jag på hugget igen hahaha. 4 missade samtal, ingen låter mig vara ifred!!! och viccy prata i telefon istortsätt hela tiden jag sov. jävla pulla alltså!

orkar inte blogga mer, har ingenting att skriva. hörs imorgon puss och kram sov gott :)

Jag är en riktig raggare!

Nu är vi hemma igen. Fyfan vad kallt det började bli runt 19 tiden. unga killar och gamla gubbar flörtade som fan hahahaa. "ska vi hååångla" till viccy. o en till mig bara: Du är så jävla snygg! Jah bara: oooo du e fuul.... hahah!

När vi kom hem åt vi direkt, nu ska vi kolla på film och dricka läsk och äta pööööööölly! puss :D

jobba!

Nu har jag dushat. vi har lite damp här hemma, ska fixa oss strax. hahaha fyfan skrattar ihjäl! går inte att skriva. i alla fall..... sen ska vi möta sara och dra oss ner mot kungsgatan. hörs ikväll. PUSS :)

Lördag

Shit! Hann aldrig att skriva igår. hoppade in i dushen lite fort och sen kom viccy, hennes pappa och syskon och hämtade mig så åkte vi till klocket. hem till tessi för hon fyllde år, grattis gumman! Det var rätt sköna människor där, förutom vissa fjortisar som vill skapa drama. kastade ut den bunten ur lägenheten, sen var det riktigt lugnt och bra :)

har ingen aning om när vi gick hem till viccy. sara sov här med oss hähä. idag vaknade vi runt 12. trodde jag skulle få sova längre men viccy smaskade cheeze balls vid mitt öra... hahaha.

Idag ska vi jobba, vi ska hjälpa viccys pappa att stoppa raggarbilar haha. ingen aning om vilken tid. 6-8 tror jag. aja, hörs senare! Måste hem och dusha och sånt där. pusspuss

just det, grattis syrran på namnsdagen, Suzan Leyla :)


2 much in my head.

Tusen tankar snurrar i mitt huvud. När en sak händer, kommer massor andra tankar upp som inte borde finnas där. Som jag borde dragit ut ur mitt huvud för länge sen.. Ush.. Jag hoppas att det blir bra och jag ber dig Gud, rädda mig, oss, dom ännu en gång.

Mitt från ingenstans kommer Jano upp i mitt huvud också, min bebis.. Saknar dig ska du veta! Tänker på dig väldigt ofta.

haha så himla roligt hade vi denna kvällen, trots olyckan. Lilla hjärtisen hade jätte ont men vi kunde inte sluta skratta åt honom.. Han såg inte klok ut, och han pratade om allt och inget, tror inte ens gud förstod honom. haha




Saknar dig min älskling... Du gjorde alltid liv, man var alltid glad i din närhet. Kom hem snart brooor! ♥
Annonser från BloggPartner

dont know

vaknade av att viccy ringde.. kunde inte somna om, så nu sitter jag här. ska väl inte göra så mycket.. bara ta det lugnt hade jag tänkt. viccy åker till sin faster runt 7, så att vara barnvakt blir nog inte ikväll.. får se vilken tid hon kommer tillbaka.


Tänker på dig :( det blir bra snart.......... ♥


Annonser från BloggPartner

Goooood niiiiiiiiiiiight

Nae, känner att jag måste sluta ögonen en stund och när jag vaknar upp igen har jag nog tusen sms ifrån viccy skulle jag tro. brukar vara så om jag inte svarar på ett tag haha. Det är ju fredag, så idag tänker jag sova hur länge jag vill, vara uppe hur länge jag vill och sova ut hela dagen imorgon om jag vill!

Puss på er gullungar. hörs sen!


today







Annonser från BloggPartner

En vecka avklarad!

Nu är det helg och det har redan gått en vecka i skolan, konstigt men sant så känner det riktigt bra att skolan har börjat. Vi har skit kul i skolan och våran nuvarande engelska lärare är nog den roligaste läraren jag någonsin träffat. bästa skåningen!

Viccy gick precis härifrån, hon skulle till vilbergen med sin syster, sen ska de åka och fira hennes fasters man som fyller år och efter det kommer hon nog tillbaka hit haha. Känns tomt utan min pärla haha..

Idag är det som sagt fredag och inget speciellt väntar, kanske vara barnvakt.. återstår att se. Annars ska jag bara ta det lugnt och vila ut hähä.



KNIVEN I HJÄRTAT!

Vi ligger och kollar på Kniven i hjärtat, det var ett riktigt bra tag sen jag kollade på den. Älskar serien och Amir ser inte helt fel ut haha. Älskar hur han ser ut, hans sätt att röra sig och hans sätt att prata. Perfekt helt enkelt! haha.. hörs imorgon, nu ska vi titta klart på detta och sen ska jag drömma om min nyblivande man Amir. nattinatti :D

-

Vad gör ni? Jag och viccy gör inte så mycket, har legat och kollat på jerry springer. Viccy ska strax hoppa in i dushen och då ska jag väl sitta här en stund bara. senare ikväll kanske syrran kommer hit och sover med oss. har inte så mycket att skriva faktiskt.. pusspuss

SVAR

Gresa: Jag tycker att du är riktigt jävla stark som har gått vidare. jag tycker att du har det dära modet som inte alla har. Du förtjänar någon bättre om han var otrogen mot dig och inte vågar visa sig mindre manlig för att försöka få tillbaka dig. jag tycker att det är fel att kämpa en dag sen skita i det resten av dagarna. det du gjorde var starkt. att du verkligen tog upp telefonen och frågade honom om han ville det här. du ska absolut inte må dåligt för att det inte är ni. absoluuut inte! du är en vacker kvinna med mycket saker att visa världen, låt inte någon '' bad boy '' som han uttnytja det. jag har själv varit i din sits, fast inte det med svartsjuka. och jag blev riktigt illa behandlad. jag mår bättre än någonsin idag pga att jag tog steget och gick vidare. jag ser att du har det bra med dina nära och kära, det är riktigt bra! fortsätt så, ta vara på livet. jag menar det är inte alla som får en andra chans och leva livet. vissa blir kvar med den dåliga livet ut. och vem är han att styra över dig? vem är han att kontrollera dig? din mamma födde dig för att du skulle leva inte för att han skulle leva åt dig. och vem är han att tex kolla din mobil. det är DIN mobil inte hans. allt det där är bara trams och skitsnack. du gjorde bra som gick vidare, och må inte dåligt i en sekund över att det inte är ni. du är bättre än han, låt han inte trycka ner en sån vacker kvinna som dig. Jag bor föresten i linköping, du kommer säkert ihåg mig från förr :) om du någongång känner för att prata ut elr bara ha en ny vänn. så ställer jag mer än gärna upp. ha det bra vännen, kom ihåg du förtjänar bättre!

Svar: Tack för dina ord, de värmer riktigt mycket. Första dagarna var skit jobbiga, men mina vänner förklarade för mig gång på gång att jag är värd någon mycket bättre med tanke på att han var min första, jag gav honom allt och jag svek honom aldrig. Nu, efter snart en månad känner jag mig som en ny människa, konstigt men sant. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna gå vidare för jag älskade honom från hela mitt hjärta, han var hela min värld. Men nu känner jag mig fri och glad, är stolt över mig själv över att jag gått vidare. Det finns miljontals killar där ute, det vet jag. Den rätta kommer en dag! Tack ännu en gång för det du skrev, verkligen! ♥

TORSDAG

Vi försov oss till mötet, men det gjorde inte så mycket. Hon fick en ny tid imorgon runt 1 tiden och då är vi redan i skolan. Vaknade runt 11 och fixade oss snabbt, åkte till skolan och pratade om val och partier. Sen hade vi engelska med en riktigt skön skåning haha, riktigt roligt var det. Efter skolan tog vi en sväng till klocket och hämtade busskort, gick till willys och sen hem till rose. Satt på hennes baksida, käkade och prata. Efter ett tag gick jag och viccy i regnet till spårvagnen, nu är vi hemma hos mig och ska snart städa mitt rum lite. Sen får vi se vad som händer, film eller något skulle jag tro haha..

LG - LIFE´S GOOD!

life´s sweet, nanananananaaaa life´s sweet.

Haha jag och viccy har riktigt kul här, pratar med olika dialekter. Vi la oss och sov förut i en och en halv timma, ovanligt? nae, ni har börjat bli vana hahaha. Snart ska vi kolla på film som jag också har skrivit om tusen gånger. vi kollar aldrig klart hela filmen utan blir för sega och lägger ifrån oss datorn och stänger ögonen en stund haha.

Men nu har vi sovit och vi har 2,5 film framför oss. Detta blir nog det sista inlägget, vi hörs imöörröön.. (fucked up dialekt) HAHA




Annonser från BloggPartner

-

Nu är vi hemma ifrån klocket igen. Gick hem till viccy en snabbis och packade några väskor hahahahaha. värmefläkt och hela köret! Sen gick vi ner mot centrum och mötte tony och de andra. köpte läsk och sen tog vi spårvagnen hem till mig. snart blir det film. PUSS.

ONSDAG

HEEEEEEEEJSAN ALLA SÖTA!
idag började vi som vanligt runt halv 1 och det ska vi göra i tre veckor framöver. Efter skolan tog jag och viccy spårvagnen till stan, köpte örhängen. sen gick vi hem till mig och åt, nu sitter vi här. ska strax åka upp till klocket en sväng, viccy behöver hämta lite kläder och sådär och sen ska vi träffa tony en snabbis som är tillbaka i norrköping!!! sen ska vi hem till mig och kolla på film.

imorgon ska vi upp tidigare för viccy ska på ett möte runt 11.. huhu ;( skriver senare, puss.
Annonser från BloggPartner

Om hon var min lillasyster ....






dessa är också riktigt grymma, syskon.






god natt

kollar på kanal 4, de är människor som har tigrar, lejon, pantrar (stavning?) och massor såna djur. riktigt läskigt. snart ska vi kolla på film tror jag, har inte gjort det än haha! nattinatti




.. hoppas ni inte blev rädda hahahahaha

dääääääääääckad

jag och viccy la oss och sov från halv sex till halv åtta så nu är vi vakna och ska kolla på fångarna på fortet, efter det blir det film. börjar skolan halv ett imorgon också hähä, bästaste.

Annonser från BloggPartner

TISDAG

Somnade med huvudvärk och vaknade med huvudvärk, men hade ändå inget val. Var tvungen att gå till skolan ändå, måste sköta mig. Jag och viccy gick ner till apoteket innan skolan och köpte migrän/värktabletter för att mamma tror att jag har fått en lätt migrän med tanke på att jag har ont i huvudet för ofta och jag har spytt av det två gånger.

efter apoteket skulle vi ta spårvagnen till skolan men fick reda på att alla spårvagnar stod stilla pga strömavbrott så efter 20 minuters väntan på spårvagnen började vi promenera haha. efter skolan tog vi bussen till klocket och sen tillbaka hem till mig.

vi har precis käkat kyckling hähä, och nu ska vi vänta på min bror sen ska vi kolla på massor filmer! hörs senare :)

Annonser från BloggPartner

Viccy har fan flyttat hit

Sitter här med viccy, hon sover här nästan varje dag haha. KUL! vi kollade på fångarna på fortet förut. Blev lite besvikna när vi fick reda på att det inte var blogg-teamet som körde denna gången. men men det var bra ändå. för övrigt så pratar jag med en sötnos på msn hähä. life goes on!



when your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "thats the point" ;)

God natt gullungar!
Annonser från BloggPartner

MÅNDAG

Dagen började med att jag och viccy åkte till skolan, fyllde i papper och sådär bara sen åkte vi till stan för att lämna in en telefon men hittade inte kukaffären haha, så vi åkte hem till mig istället. käkade och sen åkte vi till viccys pappas kompis en stund. därefter tog vi cykeln till klocket, lämnade den hos viccy och promenerade till verro där vi träffade lite tjejjor, pratade o så. efter nån timme gick vi till willys och nu är vi hemma hos mig. blir att kolla på film och käka chips/dip hähä :D

hon sover här inatt och hela denna veckan börjar vi halv 1, perfekt!

vi sitter och disskuterar hur man säger denna, detta, den här, den där, den chara.. haha

min födelsedag.


(EGGE SER DU TÅRTAN?? BARA FÖR DIG)























Annonser från BloggPartner

SKOLA!

vaknade för en halvtimme sen, väckte viccy nyss och nu ska vi käka frukost och fixa oss sen blir det att dra till skolan. Nu kan man inte sova länge, längre och inga fler sena kvällar. Nu måste jag ta tag i skolan!

bild ifrån min födelsedag!
Annonser från BloggPartner

ECLIPSE

jag, suzan och viccy köpte kebabrulle förut och tjocka oss. nu har vi precis kollat på New moon och ska sätta på Eclipse nu, woooooooooooho! :D imorgon börjar jag och viccy skolan kl. 1. puss och god natt!
Annonser från BloggPartner

DU ÄR SÅ SPECIELL OCH SÅ UNDERBAR. NÄR DU STÅR STILL, STÅR RESTEN KVAR! ♥



Annonser från BloggPartner

Happy Birthday !

vaknade rätt sent idag, kl 14.00. gick upp och såg att syrran var här, satt i köket med henne och mamma och pratade lite. sen kom brorsan hem också. mitt från ingenstans ringde jag verro, så hon kommer hit senare :) annars vet jag inte vad som händer idag. imorgon börjar skolan och då är det bara att satsa gärnet! linda, vi börjar kl 13.00 så du vet!! :D

pusssssssss


Grattis på födelsedagen, Mia. Må du vila i frid ♥



Annonser från BloggPartner

tack!

jag har haft en riktigt bra födelsedag. vi började med tårta (åt för dig egge HAHA ♥) sen drack vi lite och så. senare gick vi ner mot stan och nu är jag hemma, blir att sova med min bästa svarting inatt. tack alla för en grym kväll!







Annonser från BloggPartner

21 augusti

HEJ PÅ ER ALLA SÖTA. idag är jag glad! :D dagen började med att mamma skulle slita upp mig från sängen kl 11.00 för att vi skulle till stan. men självklart var jag för trött "jag orkar inte.. gå själv" så sa hon: men kan du komma upp nu till köket..(hon verkade ivrig) och där ute i köket hade hon köpt massor rosor och så var de pengar på dom, tack älskade mamma! ♥

vi gick till stan och köpte lite nödvändiga saker sen så gick vi hem och åt och nu sitter jag här, ska strax möta viccy, sen städa lägenheten ;( haha.. tonight's gonna be a good night ;) och tack ännu en gång för alla ytterligare gratulationer! ♥

Annonser från BloggPartner

nattinatti

anonym: hur menar du att han bestämde över dig kan du berätta hur

sista frågan om honom alltså. orkar inte skriva om honom, HE´S OUT OF MY LIFE!
okej, svar: han lät mig inte hälsa på vissa, han kunde bestämma om jag skulle sminka mig eller inte, fick inte ha vissa kläder, han kollade min mobil nästan hela tiden. ja, lite allt möjligt. men det var inte bara dåligt. han var mycket bra vissa stunder också..




sitter och pratar med lite folk på msn, viccys mamma ringde mig nyss och sjöng för mig i telefonen haha. så söt, tack lillis ♥ hörs imorgon, godnatt!


Annonser från BloggPartner

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG..

.. FÖR IDAG ÄR DET SELMAS FÖDELSEDAG! :D

kom precis hem ifrån stan. det har varit en rolig men rörig kväll. tack för alla gratulationer och för rosorna! ni är underbara, varenda en utav er. min pappa ringde precis ifrån turkiet också, tack baba älskar dig!!!!! ♥

nu ligger viccy i min säng och verro och rose kommer hit snart tror jag. vet ej om dom stannar kvar för natten. sånt som märks. älskar er mina vänner! :D


peace out

haha, kan inte sitta inne. folk riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinger! ;)


hörs inatt :D

svar

yasmin: Du verkar redan ha kommit över ditt ex? Kan du inte berätta hur han var mot dig?

svar: Nja, så fort går det nog inte. Eller jag vet inte. jag tänker inte på honom som jag brukade, är inte ledsen, känner mig illamående av att tänka på oss bara, men jag ångrar ingenting för jag lärde mig något utav det.

Hur han var mot mig? De första månaderna var han en ängel, han var nästan jämt söt och försökte få mig att skratta hela tiden. Sen började han tro att han hade makt över mig och sa: du får inte göra det, inte det. Vi bråkade rätt ofta. Saken är den att framför andra vill han leka att han hade kontroll, att han var mannen, att han bestämde . Men när han bara var med mig var det han som tog tag i min hand, det var han som gav mig en puss, det var han som sa jag älskar dig (jag har nästan aldrig sagt det före honom). Det är en sån där vilsen kille som inte vet hur man ska bete sig. En sån kille som behöver skakas om för att komma på fötter igen. En sån kille som inte vågar visa känslor framför andra för att han är rädd att bli kallad för rövslickare.

Jag lärde mig något av detta förhållandet i alla fall.
Min framtida pojkvän och jag ska kämpa mycket mer för varandra, visa kärlek inte hat. Inte höja rösten mot varandra och framför allt kunna prata ut! Och han ska verkligen inte tro att han kan bestämma över mig. Jag har ett eget liv också.

en lugn dag!

Ny är jag nydushad! funderar på att stanna inne idag, fixa ögonbrynen och städa lite istället för att gå ner på marknaden och stan..

viccy sover förmodligen här inatt, nu är hon och firar sin kusin som fyller år, som jag berättade om tidigare. så hon kommer nog hit inatt. imorgon ska jag dra över lite vänner hit och umgås, dricka lite innan vi drar ner på stan framåt kvällen :) (ska kasta ut mamma ifrån lägenheten HAHA)

SOMNADE.

anonym: Det e så fint att vara lång, hur lång e du?

svar: jag är 170 cm lång, inte så värst lång.




jag vaknade precis hahahah, helt sjukt. var så jävla trött att jag la mig i sängen och däckade. längtar bara tills imorgon.. jag är så glad! ♥ j

ust det.. drömde vääääääääärldens sjukaste dröm inatt, haha jag var tillsammans med Bujar, de flesta i norrköping vet nog vem han är. Och vi satt och pratade bara, sen kom polisen och tog honom ifrån mig.. jag skapade krig med dom men inget hjälpte.. haha

selma och rose

LITEEEEEEEEEEEEEE BILDER SKAAADAR INTEEEE :D






FREDAG

HEJ PÅ ER!
idag vaknade vi runt ett tiden, gick upp och åt typ direkt, hungriga jävlar. sen så satt vi bara i köket med mamma och sådär. idag får vi se vad som händer, viccy drog precis för hennes kusin gina fyller år idag - grattis på 20års dagen gumman :) ♥

blir väl att gå ner till stan och kolla på marknaden som sattes upp idag, eller något.
saknar jano och tony riktigt riktigt mycket. stackars jano som verkligen längtade efter augustifesten :( hoppas ni har det bra, tänker på er ♥♥


HOOOOOOOOOOME

nu är vi hemma efter en kväll på stan igen. stod i typ två timmar och kollade när de sjöng (rix fm). orkade inte stå längre, alla artister hade inte ens uppträtt. men rabi och eddie var där i alla fall och massor andra. rabi är riktigt söt asso haha, sjukt! sen gick vi runt på stan bara, upp och ner för gatorna som vanligt.

nu ska jag och viccy göra baguett med kyckling röra, ÖVER GOTT!!!!!!!! hade bäst pussssssssssssssss.
(bilder kommer senare när linda har lagt in hähää)

lets go!


Augustifesten och rix fm

Nu har vi dushat, ska strax klä på oss och fixa oss lite fort. runt kvart över sex ska vi möta lilla lindutt och röra oss ner mot stan för att kolla på rix fm festivalen, hahaha. senare får vi se vad dagen har att erbjuda. blir väl att gå runt på stan som igår och att kolla på fyrverkerierna klockan 22.00 hähä!


nu är det bara två dagar kvar tills jag fyller år. kommer bli en riktigt skön kväll. jag kanske är tjatig, men längtar som fan HAHA. har gått runt sen igår och bombat huve "JAG FYLLER ÅR IMORGON HÄHÄ"

tog lite bilder ifrån lindas blogg.

Emelie, viccy och jag - laaaaaaaaast night




Om blickar kunde döda ;) ...

GUUDMÖÖRGON!
vaknade för en liten stund sen av att jag trodde att Tony hade satt på sin telefon. Väckte viccy snabbt som fan. Sen när jag kollade ordentligt stod det "meddelandet kan inte levereras till tony" HAHA.. så synd.

snart ska vi väl äta frukost sen får vi se vad som händer. antagligen ner till stan ikväll igen ;)

knooooooock

Nu är vi hemma efter en skön kväll på stan. promenerade upp och ner för gatorna tusen gånger. Kollade på fyrverkerierna och sådär :) hahah nu senare på kvällen höll Rose i Zoranas mobil och låtsades att kasta den bakom sig, åt sidan typ, då kom hennes hand i tinningen på en kille som gick bakom. HAHA riktig Knock out. HAHAHAH. stackars kille! han fick skit ont. där fick vi alla ett gott skratt i alla fall. nu promenerade jag och viccy hem med Aurora, Erna och Nora. Sitter här och käkar mackor.

Hörs imorgon eller senare! puss

---

Nu ska vi till klocket en snabbis sen tillbaka hem till mig, efter det blir det att gå ner till stan och se vad som händer :)


GOD MORGON SWEETIES!

viccy ligger fortfarande och sover som en åsna. vi somnade runt 5 imorse. så, så farligt var det inte haha. är uppe nu i alla fall och solen skiner. det kommer säkert bli en härligdag. bortsett ifrån att vi ska cykla till klocket -.- HAHA.

Ikväll börjar Augustifesten här i norrköping. Någon som ska dit? 18-21 augusti.
för er som inte bor här och inte vet om vad det är, så kan jag tala om det för er.
Det är en festival med en riktigt stor marknad och tivoli. Diggar inte augustifesten så jätte mycket längre, men det har blivit ett måste att gå dit eftersom att man har gjort det varje varje år.  Det bästa är att jag fyller år om 3 dagar (21 augusti) kommer bli kul! :)

bara för att





Smeknamn: selma, sempan, sleeman, idiot, handikapp m.m....

Låt som när du är ledsen sörjer till: olika

Beroende av: cigg och leppsyl

Vad tror folk om dig? De som inte känner mig tror oftast att jag är en kaxig bitch. De andra tycker jag är världens snällaste med attityd HAHA..

Stämmer det? de som känner mig har rätt.. men är kaxig mot de jag inte känner så dom har väl också en aning rätt skulle jag tro hähä

Vad får du oftast komplimanger för? mitt hår och mina ögon.

Hur imponerar man på dig? vet faktiskt inte

Brukar du skratta för dig själv? hahah ja.

Var bor du? Norrköping

Trivs du där? Ja !

Hur svarar du i mobilen? hallå?

Vem ringde du senast? min mamma

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: har vi broccoli hemma hahahaha.

Antal timmar sömn inatt: jävligt många.

Sov du ensam: nej!

Brukar du komma i tid: nja, olika.

Vad tycker du om fötter: HATAR FÖTTER.

Vad saknar du: min pappa

Hade du en bra kväll igår: som fan!

Favorit dryck på morgonen: juice, oboy

När brukar du oftast gå och lägga dig: 00.00-06.00

Är du blyg? ibland

Sysslar du med någon idrott: nej.. skrattar så jag dör ibland bara

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: jag skulle pissa, och sen gå till mig(selma) och se hur killen såg mig ifrån sina ögon.

Är du nöjd med ditt liv: nöjd och nöjd, man kan aldrig bli riktigt nöjd.

Är du bortskämd: absolut inte!

Vad gör du i morgon: you never know

Vad är det värsta du vet? mörker och droger

Har du bra vänner och äkta vänskap? ja.

Vad är det finaste du fått? kärlek

En speciell dag du minns: finns många speciella dagar jag minns.

Du samlar på: inget.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: viccy, rose, hanna

När grät du senast: För någon dag sedan.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: ge en stor del till var och en i min familj och bjuda mina vänner på en fet utomlandsresa de aldrig glömmer!

Vill du gifta dig: ja!!!!!

Vill du ha barn: ja 3 st.

Är du musikalisk? njaa.

Biter du på naglarna: nej!

JERRY SPRINGÖÖÖÖÖR

svar: haha tro mig han har för mycket luft. men ingen känner honom lika väl som jag och ensam med honom är han sådär puttinuttig bäbis. det är det som är problemet, dubbelmoral HAHA.. aja, fuck honom nu :)



jag och viccy har precis käkat majskolvar HAHA. riktigt gott faktiskt. Om tio minuter börjar jerry springer och det håller på ända till kvart över fem. klart som fan vi kommer titta hela natten med tanke på att vi har sovit som två björnar tidigare idag :)

JUST DET.vad sägs om min nya design då? haha. jag gillar den starkt!

vi hörs säkert senare. PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS









bro's before hoe's ♥ LOVE YOU!

VAAAAAAAAAAKEN

jag och viccy gick och la oss i alla fall, vi vaknade precis och kommer nog inte kunna sova på hela natten haha bra där idioter!


selma: vi är idioter!
viccy: varför? :S
selma: vi kommer inte sova på hela natten nu
viccy: amme det var ju skönt
selma: ee oo nu ?
viccy: aa nu sitter vi här.

hahah asså hon är ju dum !





'
Annonser från BloggPartner

-

Kom hem ifrån viccy för sisådär två timmar sen. när vi kom hem lagade vi mat direkt, hungriga som djur. och nu vill vi spy som åsnor haha. det var riktigt gott faktiskt!

nu ska vi väl inte göra så mycket, är helt mätta. vill bara lägga mig och sova en timme eller två haha. hanna kanske skulle komma hit senare, hon är och klipper sig så jag och viccy vill se hur det ser ut sen :) jaja, har inget vettigt att skriva faktiskt. ska joina viccy i sängen hahaha hörs sen!


Annonser från BloggPartner

time to sleep

hej hehej. nu ligger jag i viccys säng med rose och viccy, dom två har däckat och jag ska stänga av datorn så fort jag har avslutat detta inlägget. det blev en riktigt riktigt skön kväll. gabbe är världens bästa kille!! som en storebror verkligen.

imorgon ska viccy sova hos mig, så det blir bra. gillar inte att sova själv längre, blir deprimerad hahaha. har inte sovit själv på flera veckor.. så kan det gå :) vi hörs imorgon babes. puss
Annonser från BloggPartner

uppdaaaaaaaaaate

är hemma nu, har precis dushat. vi ska strax röra oss mot klocket. det kommer bli en riktigt skön kväll! hörs imorgon om inte senare. pusspuss

MÅNDAG

almedina: tack !!!!!!!! du är så jävla söt haha, "började nästan gråta" hahahaha. ta hand om dig <3




Det är alltid sorgligt när något så vackert tar slut men kärlek kan även förvandlas till hat och det är då personen är otrogen... men du verkar vara en stark tjej! kanske en sjuk fråga men hur fick du reda på att han var otrogen? De flesta killarna tror jämt att deras tjej ej kommer få reda på det men där har de verkligen fel. Keep your head up girl, du förtjänar en kille som har ögon BARA för dig och som du skrev, ALLT KOMMER TILLBAKA. What goes around comes back around.

svar: sant sant, de tror så mycket om sig själva. dom tror verkligen att ingen får reda på det. men det är bättre att vara ärlig för sanningen kommer alltid fram. jag fick reda på det av en kompis och konfronterade honom. han erkände och grät som en liten bebis..



vaknade upp hemma hos rose för en timme sen. fattar ni eller? haha..  snart ska jag väl ut och möta viccy tror jag. antingen sover hon hos mig inatt, eller så ska vi vara barnvakt. vet inte än. hade en skön kväll går i alla fall. hörs senare! :) tack för att ni läser min blogg varje dag, det betyder.

TACK

fan vad jag jag blev över att logga in denna gången, ni är så söta. tack för alla kommentarer och jag ska vara stark. nu är jag tillbaka och jag kommer som sagt skriva alla (eller det mesta) bra och alla tankar/saker jag är med om. tack ännu en gång, ni är så fina, varenda en utav er ♥


sitter just nu hemma hos rose med några vänner, har kollat på film och snart ska vi ut en sväng och kolla läget. tråkigt nog hände ytteligare en jobbig sak idag men vi får hoppas att gud är vid vår sida. Jag tror på honom och han ska hjälpa mig och alla de andra som har det tufft...


med detta säger jag god natt så hörs vi imorgon! puss på er..

i believe i can fly

nu drar jag ut, sover hos rose inatt. see ya tomorrow i think. puss hade bäst.


You lose, not me.

Det är många som tjatar om att jag ska uppdatera, och nu har jag gjort det. hoppas ni är nöjda. Jag skiter i vad andra tycker, jag skiter i om jag skriva för mycket känslor i min blogg, jag skiter i om folk kommer skapa falska rykten nu. Det är så i denna staden, eller det är nog så överallt. Men i alla fall, jag kommer att uttrycka min känslor hur jag vill och ingen ska få förstöra.

Och jag tänker inte satsa på en kille nu, för er som undrar. Dels för att jag fortfarande älskar K, varken han eller jag har slutat älska varandra, även om han får många att tro det ;) och jag vill inte ha en pojkvän nu, det passar inte efter allt som hänt. Jag har haft en pojkvän i hela mitt liv och nu får det vänta ett tag innan jag ens vågar ge mig in i ett nytt förhållande. sånt skrämmer mig hähä.
Jag ska ta tag i min skola nu, fixa min framtid. Jobb, SEN pojkvän och allt det där.

im back

Okej, nu är det dags att ta tag i bloggen igen. Det har hänt så otroligt mycket den senaste tiden och jag tänker skriva ut allting här, detta är min blogg och jag måste få skriva. jag älskar att skriva vad jag känner, det är det bästa sättet att uttrycka sina känslor på.


Kastriot var otrogen mot mig, han fick mig att känna mig sämst på jorden. Efter tre dagar av gråt ifrån hans sida tog jag tillbaka honom. han grät och bad verkligen om förlåt. Jag tog tillbaka honom men tänkte mycket på det som hade hänt. Jag tänkte "ääsh det kommer bli bra". Men det blev aldrig bra, jag tänkte på det dag och natt, hela tiden. Gav upp, gjorde slut och sa exakt som det var.

Han bad mig att inte göra så mot honom men jag klarade inte av allt som hänt. Jag gav upp helt enkelt. Dagen efter vart han som en annan person, han började skriva med andra tjejer för att göra mig avundsjuk, vilket jag personligen tycker är det barnsligaste han någonsin gjort. Han fyller liksom 18 år om några månader men hanterar detta som en snorunge. Dagarna gick jag jag kunde inte sluta tänka på att jag aldrig skulle få ligga i hans famn mer. Mådde så otroligt dåligt. Ibland skrev han att han älskade mig, han bad om ursäkt några gånger också men visade inget täcken på att han ville ha mig tillbaka, han kämpade inte för mig.

Idag ringde jag upp honom, kände mig som en toffel men jag ville verkligen ha svar ifrån honom. Han sa att han inte ville längre, men både jag och han vet att han ljuger.. de är det som är det sjuka. Jag vet hur svag han är,  och hur mycket han behöver mig. Men han vill leka framför vänner och inte svälja sin stolthet. Han vill inte bli sårad av en tjej, därför lägger han upp en vägg och leker rambo. Han tar kontakt med andra tjejer för att glömma mig och det är bara så omoget.

Han är vilsen och jag vet att jag kan hjälpa honom, jag är för snäll. Jag går till honom, jag frågar honom om han fortfarande vill, även att det är han som ska göra det.

Men nu får det vara bra. Jag ska satsa på skolan och sluta tänka på allt jag varit med om. Det jobbigaste är att det höll i ungefär 8 månader och att han träffat min familj. Men en dag kommer han få igen, antagligen inte av mig, men av någon annan och han kommer få känna på smärtan. Allt kommer tillbaka.



Min blogg kommer nog inte vara så jävla rolig de första dagarna, måste bara komma igång och koppla bort allt som hänt.. Jag kommer att spara alla gamla inlägg om Mig och Kastriot för det är nog fint att titta tillbaka på när man är äldre och se hur ung och dum man var. Att man trodde på ett för alltid redan som 16 åring.

Mycket roligt har egentligen hänt också, jag har umgåtts mycket med mina fina vänner. Min svarting har varit på besök här i en vecka och med henne har jag skrattat en hel del. Mycket sköna kvällar med Feyruz, nicole och andra. Senaste tiden har jag umgåtts mycket med viccy, med henne har man alltid kul och jag är glad över att jag har er. välj aldrig någonsin en kille över framför vänner!

Jag har även klippt mig. har gjort sidecut. Viccys storebror snaggade oss när han var full haha. Fråga mig inte hur jag vågade, jag bara gjorde det. Ni vet ju hur länge jag har velat ha den frisyren. Väntar bara på att det ska växa ut lite nu så att jag kan göra såna streck ni vet..












återkommer

Känner mig jävligt taskig mot er som klickar er in här varje dag, men jag har verkligen ingen lust att skriva.. det har hänt rätt mycket på den senaste tiden och jag mår inte särskilt bra. återkommer när jag har något vettigt att skriva om. när det sker vet jag inte. men tack för att ni klickar er in hit.

nu ska jag krypa ner i sängen jämter min kusin och kolla på jerry spriner.
puss på er och sköt om er!

-

pallar inte

goooooooooooooodbye my looooooooover

hej då ! vi syns inte på ett bra tag.

HEMMA!

HEJ PÅ ER! jag är hemma ifrån bjärka.. åkte hem idag. orkade inte vara kvar för jag fick lingonveckan haha.  Vi har ändå haft det rätt soft där borta, kanske åker tillbaka men tror inte det. lärde mig att spela skitgubben för första gången i mitt liv, skit kul ju!! :D

nu gick min kära kusin hanna precis hem, hon kom hit direkt när jag kom hem. vi har suttit och pratat massor och kedjerökt. Ska väl snart lägga mig, är riktigt trött.

älskling kommer hit nästa vecka tror jag :) saknar honom !
vi hörs imorgon, tyvärr har jag inga bilder men det går väl bra ändå.. god natt

BJÄRKA 2010

hejhej. det blir som sagt dålig uppdatering nu framöver tills på fredag. är i bjärka nu och jag har verkligen längtat hit! sen när jag kommer hem, kommer älskling hit tror jag :) perfekt! kommer inte ha tillgång till data så vi hörs!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!