Jag kan inte skilja på

Det var ett tag sen jag skrev ett riktigt inlägg.
dags att börja sköta bloggen igen va? yes!

i helgen hade jag det underbart, och dagarna innan helgen också. idag vaknade jag upp hos min kusin. fixade mig och åkte till skolan tillsammans med viccy, avslutade mitt kapitel i religion, gjorde mitt allra sista prov så nu är jag GODKÄND. alltså ni förstår inte min lycka. även viccy blev godkänd i ett prov, så nu har hon bara ett kvar.

Vi hade en stor håltimma så efter att vi gjort klart provet belönade vi oss med MC. och sen vid kvart över två slutade jag skolan, så då mötte jag och viccy upp hanna och gick hem till mig för en kopp kaffe.

när jag klev in genom dörren såg jag att jag fått brev, och förra veckan skickade jag brev till en person och idag fick jag svar. tog inte ens av mig ytterkläderna, jag bara hoppade omkring helt överlycklig för att han hade svarat. haha världens bästa dani! saknar tiderna i somras med dig min käre vän. önskar dig all lycka..

skrev tillbaka till dani och drack kaffe, sen hjälpte jag och mamma viccy med en läxa och sen drog hon hem. jag la mig och sov i tre timmar och vaknade upp 20.30 av att hanci bombade mig med sms. drömde helt sjuka drömmar alltså. vaknade upp svettig och grejer hahahaha.

nu sitter jag här med hanna, vi vet inte om vi ska till destination hemlig ikväll eller om vi bara ska ta det lugnt hemma hos henne.

nej nu ska jag fortsätta att prata med min fina ida på msn. hon har precis fixat en blogg, och när hon fixat klart designen ska jag länka henne så att ni kan få läsa. en grymt underbar tjej måste jag säga! rundar av här för imorgon ska jag och hanci hjälpa levent att flytta. han har haffat en riktigt fin lägenhet! :)

här nedan kommer lite bilder ifrån dagarna som varit.


en kväll förra veckan, destination okänd ;)



we have always been twins!




rosa pantern drink SPECIAL. supergod !



oooooooo eraaa feeeta



gangsta? borgsmotider.. jag har växt upp tjejen!

Till att börja med är jag inte ute efter ett bråk, som du verkar vilja vara. jag är heller inte ute efter att du ska svara på min blogginlägg. Jag skriver för min egen skull och sen är det en annan femma om du tar åt dig av vad jag skriver. Jag menar först kommenterar du anonyma grejer om mitt ex, och jag har ingen aning om varför. om du tror att du kan göra så jag hatar honom så har du fel. Du kommer aldrig få mig att hata den killen. Vi har varit med om mer än du anar. Du får gärna kommentera lite mer anonymt men jag må alltid veta att det är du som kommenterat. Sen att du anmäler mig förstår jag med tanke på att man får skadestånd, och pengar glädjer alla. men en sak ska du veta: kärlek är det lyckligaste du kan få och ge någon. Inte bli av med oskulden, och inom loppet av 1 månad vara otrogen mot killen som tog din oskuld, med 4 olika killar. Kom inte och snacka mer för jag står för att jag hade kontakt med mitt ex i 7 månader. Att ha kontakt med en kille i 7 månader, prata i telefon & smsa 24/7 gör honom inte till random. jag träffade han och lät han ta min oskuld, jag var kär, han likaså. Jag var jävligt lycklig att det var just han som tog den och jag ångrar det absolut inte! Jag har däremot inte varit med någon varken innan eller efter honom. Sluta snacka så mycket när du inte har vettiga saker att komma med, så hur kan jag då vara en hora som du har skrivit? innan du börjar kalla folk för hora kan du ta reda på vad ordet betyder. Lämna mig ifred nu, för sist du såg mig förra veckan sa du inte ett ord. IM OUT!

Hörde jag skål eller?

SKÅÅÅL SA JAG ;)


saknar dig brorsan, skulle vara fett om du var med oss idag. du är mitt allt.




pinsamt

Hah de skämmigaste som hänt på länge hände mig idag när jag klev in genom dörren. Min pappa berättade att en man kommit fram till honom på stan och sagt att jag har misshandlat hans dotter och att hon har anmält mig. Det roliga är att jag inte har misshandlat henne, så min pappa skämdes säkerligen. För det andra vet jag att hon anmält mig och det är bara skrattretande. Fjortisfasoner. Anmälde jag henne? Nej. En sak till innan du kryddar på berättelsen för din pappa kan du ju också berätta hur många kukar du haft i dig. En fin, muslimsk oskyldig liten flicka. Tvätta rent dig själv innan du snackar om andra.

torsdag

god morgon god morgon!
ingen skola för mig idag, har mensvärk. har dock ångest över att jag inte gick till skolan, för nu när det går bra ska jag fan kämpa! yallafall, det var en skön kväll igår :) ska snart hem.. svarar på en fråga då som någon kommenterade. puss och kram!

svar!

Anonym: Hej hade du kolsvart innan , och blev det orange?

sv: hej hej! högst upp på huvudet hade jag brunt/rött, mellanhåret var mörkbrunt och topparna var svarta (sjuk hårfärg) haha. och när jag slingade med två hårfärger första gången vart det lite brun/orange. men sen när jag färgade igen efter några timmar med en hårfärg vart det brunt/guldbrunt/blont/lite orange. grymt faktiskt!

hoppas du fick det svar du sökte. hade bäst. puss :)

LEVENTS PLACE !

Nu är jag och hanna fixade, vi ska snart röra oss hem till levent en sväng. vet inte om jag uppdaterar mer idag, om inte så hörs vi imorgon. PYSS !

onsdag

God morgon allihopa! Vaknade för en timme sen ungefär. Imorgon är det skola som gäller 8:10 så jag måste somna tidigt idag.. Har ingen aning om vad man ska göra idag förutom att färga hancis hår. Ae, har inget mer att säga. Puss och hej !

zitziiit..

God natt mina pärlor! ;-) see yaah soon. Dröm sött och vakna blött mohahahah

va truru

Hej mina kära vänner! nu sitter jag äntligen framför datorn. skrev inlägget nedan ifrån mobilen. jag och hanna däckade loss förut och vaknade upp vid 7 igen, gick hem till henne, hade tänkt ta de lugnt där, dusha och sånt och så kommer hennes mamma och säger : man kan inte dusha idag, ni får vänta tills imorgon. för det var något fel eller nått. yallafall,

nu sitter vi hemma hos mig båda två, nydushade och freesha. tror att jag övernattar hos hanci tonight :) sitter och pratar med bästa gabi på fb, så nu säger jag bye bye. have a goooood fucking night!

JAG LEVER LIVET ! :D

skräckfilmer

Nu är vi hemma igen. Det blev en natt full av skräckfilmer. Jag och Hanna vart skit nojiga haha. Flög upp från soffan och de skratta som fan åt oss. Däckade runt 7-8 imorse och vaknade upp för några timmar sen. Nu ligger vi i min säng, ska snart hem till Hanna en sväng :-) hörs!

hemma snart!

ska åka hem nu, uppdaterar då! :)

scaaaaaaaaaaaaaary

skräckfilm all night long :)

OKÄND

anonym: ska du bli blond? :o

svar: haha nej, absolut inte! vill ha alla möjliga färger i huvudet. blont, guldbrun, orange,rött, svart, brunt. absolut inte hel blond :)



nu drar jag och min kära kusin till destination okänd haha. ses ikväll eller imorgon. puss!

;)

Har planer på att ta dig från din guzz så låt mig vara den du väljer!
yee, det är så det vart, sen jag såg dig den där gången. du spela fett snäll men jag såg att du var gangsta.

Right now!




Svar på kommentarer - mitt hår



det var 2 st som undrade hur jag fick mitt hår ljusare.
jag köpte slingfärg och slingade håret med en sån där roliga mössa,
och eftersom att mitt hår är rätt långt köpte jag 3 st paket. först använde jag 2 st, och sen efter några timmar färgade jag igen fast denna gången bara med 1 paket och tog inte alla hål i mössan.



ska fortsätta att slinga håret varje månad fram till sommaren :) sen kommer solen göra sitt !

MÅNDAG !

Morsningkorsning mina söta vänner. allt bra med er?
själv har jag sovit som en stock, min kusin likaså. vaknade vid 8 imorse av att mamma kom in i rummet och väckte mig. hade ju tid hos läkaren kvart i nio. det gick bra där. fick dock lite dåliga nyheter. jag har huvudvärk pga att min nacke är stel, spänningshuvudvärk. måste antingen börja styrketräna så att musklerna mjuknar eller så måste jag gå till en sjukgymnast. läkaren sa att spänningshuvudvärken leder till migrän, så jag fick utskrivna migräntabletter.

efter läkaren gick jag hem och la mig jämter hanna igen, vi vaknade upp vid halv 3 så nu är vi utvilade. vi har precis tagit en kopp kaffe. senare kommer linda hit en sväng tror jag. sen får vi se vad kvällen erbjuder ;)

IM BACK !

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har inte haft någon lust att blogga faktiskt. hela min helg har varit toppen.  i fredags firade vi som sagt rose och det var grymt kul faktiskt. drog vidare och sen åkte vi hem runt 03.00 nån gång.

vaknade upp brevid hanna igår, det blev en slapp dag och senare framåt kvällen åkte vi till destination hemlig och övernattade där. vin och film hela natten lång ;) mysigt och otroligt roligt haha. hemfärd imorse klockan 12, och vid 3 firade vi i familjen hanna eftersom att hon fyller 19 på tisdag. sen färgade jag och hancis mamma hennes hår så nu ser hon NÄSTAN ut som mig, vi ska färga en gång till i veckan så blir det perfekt!

vi kom hem ifrån hanna för nån timme sen, vi har precis dushat och snart ska vi mysa ner oss med chips och dip framför tvn. imorgon har jag ingen skola, har tid hos läkaren runt 9 tiden någon gång, ska kolla vad det är för fel på mitt huvud eftersom att jag knaprar tabletter som en idiot flera gånger i veckan pga min huvudvärk och får migrän-anfall någon/några gånger i månaden. hoppas att jag får receptbelagda tabletter nu så jag slipper detta besväret..

aja, vi hörs imorgon igen. här nedan kommer lite bilder ifrån helgen !





































min älskade andra mamma <3












orkar inte

Tjaaaaaaa! Har ingen större lust att blogga men jag hör av mig imorgon eller ikväll, med bilder ifrån igår. Hööörs

fira rose !

kom hem för nån timme sen. grym kväll och härligt sällskap like always ;) nu ska jag lägga mig brevid min ängel. natti natti, bilder kommer imorgon!

fira rosi

Morsning korsning! Vaknade för 20min sen och somnade vid 12. Snacka om utvilad! ;-) idag är jag på superbra humör.sitter i köket med hancii nu och dricker kaffe hähä. Aja, vi hörs sen!

hemma nu

Kom precis ut ur dushen, skönt. Vid 5 gick jag och Hanna till levent och suzan, levent lagade god mat och vid tio rörde vi oss hem. Nu sitter vi och kollar på tv. Tack för kommentarerna om håret. Ni är jätte söta och jag är grymt nöjd!! Vi ska väl sova snart för att ladda upp inför imorgon, dååååå blir det party! ;-) god natt mina vänner. Mwah!

My new haircolour!













godkänd!

Hejsan kära ni! Jag kan inte vara annat än på bra humör. Gjorde ytterligare 2 st prov idag och vet ni? Jag blev godkänd på båda :-D :-D. Yeeees!! Fattar ni hur glad jag är? Allt bara flyter på nu och det gör mig så glad. Yaaallafall, efter skolan mötte jag upp min fina kusin. Nu sitter vi hemma hos mig. Har beställt lite fina grejor som jag väntar på nu. Kammare belöna sig när man varit duktig ;-) nej nu ska vi återgå till kaffet och skitsnacket. Hör av mig ikväll och då kommer förmodligen bild på mitt nya hår, fick ju en kommentar om drt. Jaja, puss puss!

♥ Grattis på din 18-års dag min prinsessa! ♥

För 18 år sen föddes en liten flicka som döptes till Rose. En flicka som vid 9 års ålder blev min vän. Nu har det gått ytterligare 9 år och vi är fortfarande vänner och inte nog med det: idag fyller du 18 år, idag blir du myndig, idag förklaras du som vuxen. När jag såg dig för första gången var du bara ett litet barn med ett rosa pandband och en söt jeansklänning. Du var full av liv, och det är du än idag. Vi har varit med om allt mellan himmel och jord. Skratt, gråt och fight. Vi har haft det tråkigt och jobbigt. Mått dåligt och bra tillsammans. Älskat och hatat varandra. Idag är det din dag hjärtat, bara din dag och jag hoppas att vi är vänner ytterligare 9 år till, + 9 + 9 + 9 + 9 + 9 + 9 + 9 +9 år till och jag önskar dig definitivt en toppen dag, för det förtjänar du verkligen. du är värd allt! älskar dig flopp ♥






hårfärg!

Har inte haft tid att skriva något, haft fullt upp hela dagen. efter skolan mötte vi mamma och hämtade pengar sen köpte jag presenter och hårfärg och lite annat, bl.a en skit gullig blommig jeansjacka till våren. när jag och viccy kom hem färgade hon mitt hår, grymt! och efter det pluggade vi lite sen drog vi och handlade ingredienser till tacopaj, vidare hem till levent och spela spel och laga mat. otroligt gott blev det! efter att vi käkat busade vi lite med tugay med fulla magar.

nu är vi hemma igen, sitter med ännu en hårfärg i skallen och viccy står i dushen. om trekvart ska jag hoppa in i dushen och sen blir det att plugga för hela slanten. viccy sover här inatt igen, vi ska däcka tidigt framför tv:n :)


onsdag

God morgon mina vänner! Jag och viccy vaknade runt halv åtta, skyndade oss till skolan för att göra prov. Båda fick godkänt! Det går bra nu, kompis det går bra nu ;-) slutar om en kvart, då sk vi ner till stan för att köpa. Presenter till Rose och Hanna. Rose fyller 18 morgon, Big Girl!! Och min kära kusin fyller 19 den 25e. Efter stan ska vi hem till mig en sväng. Resten av dagen består av promenad och plugg.

PLAYSTATION

viccy kom hit förut. vi pluggade, så nu sitter det som ett SMÄCK i huvudet hahaha. ska ändå plugga lite mer innan vi däckar för säkerhetsskull. efter plugget beställde vi sallad och kebabrulle. och sen ringde brorsan så jag pratade lite med han. runt halv 8 rörde vi oss ner mot levent för att hämta ett playstation, vi kom precis därifrån.

snart ska vi installera spelet och sen får vi se vad som händer. börjar 8.20 imorgon :(:(




TÄNKER PÅ DIG!



du är saknad hjärtat ♥

Mitt nya schema

i förra inlägget skrev jag om skolan och att det är roligare att gå dit nu när jag verkligen vill fixa detta. tänk så skönt det kommer bli med mitt kommande schema som börjar nästa vecka:



har bara skola två dagar i veckan. vilket även betyder att jag inte har mycket kvar att göra i skolan och när jag vet det känns det ÄNNU BÄTTRE ! funderar på att lägga in fler mattelektioner. ska prata med min syo imorgon tror jag :)

im proud!

nu har jag precis tagit mig en skön dush. ska strax klä på mig och vänta på viccy. sen ska vi röra oss ner mot levent för att hämta hans PS, ska låna det och spela lite haha. viccy sover hos mig inatt, det var ett tag sen hon sov här :)

till helgen funderar jag på att färga mitt hår. viccy har en grym hårfärg ! vill ha som henne. har velat ha det länge men trodde inte jag skulle få till det om jag färgade hemma och att gå till en frisör finns inte i min värld. jag betalar inte över 1000 kr för att färga och slinga håret. men som sagt, hon fick till en grym hårfärg så jag tänker också testa.

tur att viccy sover hos mig inatt, då kan hon förhöra mig så att jag klarar provet imorgon. ska förhöra henne också. detta känns grymt bra. jag tycker att det är roligare att gå till skolan nu när jag verkligen vill bli klar. när jag satsar fullt ut. jag är stolt!


tisdag

Jag gick inte till skolan idag. Vaknade upp med världens huvudvärk.. Tur att jag har tid hos läkaren nästa vecka så att jag får utskrivna tabletter. Idag händer inte mycket, vet inte om viccy ska komma :-) senare måste jag plugga. Ligger i sängen nu så jag skriver ifrån mobilen. Jag hör av mig senare. Puss

Home sweet home

kom hem ifrån levent för sisådär en halv timme sen. det har varit en grymt skön dag. promenad, god middag, sällskapsspel (jag och hanna vann självklart!!!)

nu har jag precis dushat och snart är det dags att slå upp religionboken en stund och sen är det läggdags.
vi hörs imorgon igen. puss, god natt! :)


KOCKEN LEVENT!

har inte haft någon lust att skriva idag. sov som sagt hemma hos viccy inatt, vi kollade på besatt och vid halv 3 somnade vi. vi kom nästan försent till skolan imorse, sprang som djur till spårvagnen :) efter skolan gick vi hem till mig en sväng, käkade lite och sen tog vi en tupplur, hade huvudvärk. vid 3 någong gång mötte jag upp hanna, köpte lite nötter och sånt och sen gick vi vidare till levent.

här pratade vi, lyssna på musik och fikade. nu kom vi precis hem ifrån en lång promenad. jag och hanna sitter vid köksbordet och sörplar saft och levent står och steker lamm, det blir turkisk gryta haha till middag hähä.

sen ska vi spela spel. efter det blir det hemfärd, ska plugga inför ett prov imorgon, hoppa in i en dush och sen däcka loss. vi kanske hörs när jag kommer hem.

hittade lite fler bilder ifrån nyår här på levents compuuuter:
















sover hos viccy inatt

Jag ligger i viccy säng och pluggar. Vi bestämde att jag skulle sova här inatt :-) alltid lika kul. Vi har spelat spel, galen panna haha dödskul. Sista inlägget för idag, hörs imorgon. Puss

HAHAHAHAHA SÅ KEEEEFF !

Dotter: Hej mamma Jag ska till mitt rum med min pojkvän.
Mamma: Okej gör inget dumt.
Dottern OCH pojkvännen går in i sovrummet .*
...Dotter skriker: Baby, baby, baby ohh! *.
Mamman springer in i hennes rum .* ..
.................................Mamma: Vad gör du !?!?!?!?
Dotter: Mamma vi har sex, gå ut!
Mamma: Åh tack Gud, jag trodde du lyssnade på Justin Bieber...

dush !

nydushad och fresh. om en stund kommer linda hit och sen blir det plugg för resten av kvällen. jag går omkring med en massa ångest inom mig känns det som. det finns bara EN som kan rädda mig. och så kommer det alltid att vara!

nej, nu ska jag klä på mig och fräsha upp lite i mitt rum. ser ut som ett bombnedslag. linda komme få spel. haha puss !

Vi lärde av varann!


Om ord kunde beskriva den lyckan

om ord kunde beskriva den sorgen

jag förstår dig på alla sätt
du förstår mig på alla sätt
vi förstår varann på alla sätt

jag vet vilka tankar som cirkulerar inom dig

du vet att jag vill lika väl som du.

god morgon söndag

Idag är jag vaken lika tidigt som igår. Ni anar inte hur skönt det är. Igår var vi hos levent och sen gick vi på en promenad och sen hände en liten grej, det var inget allvarligt :-) sen kom vi hem och då däckade jag stenhårt. Jag har inget mer på hjärtat för tillfället. Hörs!

svar på kommentar

Anonym: kan du inte berätta när du tappade din oskuld? och hur det kändes och sådär? :) intressant för dom som fortfarande är oskulda.. bra blogg också!

svar: tack så mycket för att du tycker om min blogg. jag vill tyvärr inte skriva ut hur min första gång var, eller rättare sagt hur det kändes osv till människor jag inte känner, och inte vet vilka de är. det är för privat! men jag kan säga att båda hade känslor för varandra, han såg till att allt gick bra och han var väldigt förstående. min första gång var bra och jag ångrar det inte.

NU: hemma hos levent, NEXT: ut på promenad.

Promenad !

Nu ska jag käka lite havregrynsgröt (har faktiskt börjat tycka om det, nyttigt är det också) och sen ska jag ut på en promenix idag igen men denna gången med linda, suzan, tugay och kanske levent :)

här får ni ett foto jag tog på myspromenaden häromkvällen:



myysigt !

jag är redan vaken!

God morgon mina vänner. Känns som att jag vänt tillbaka dygnet nu. Superskönt! Vaknade för en halv timme sen. Nu blir det mys i sängen framför tvn. Skriver senare igen. Puss puss

God natt !

nu ska jag dippa morötter och kolla på tv. PUSS!


Babyguurls

kom hem väldigt sent inatt så jag orkade inte blogga och tänkte inte på att jag kunde skriva ifrån mobilen. jag hade i alla fall en riktigt bra dag & natt, bara att jag fick huvudvärk mot slutet. tack för igår bästa, love you! yallafall..

vaknade upp brevid en söt kusin imorse, vi drack kaffe oså och sen så rörde hon sig hemåt, jag hoppade in i en dush och sen mötte jag upp linda, sara, hennes vän, och rose i stan. efter en lång runda med dem mötte jag och linda upp min älskade marigona, rreze, nittan & valentina och drog vi till fathooohi en sväng där mina älskade grabbar var. alltid lika roligt att träffa dom.

efter nån timme där rörde vi oss mot stan, nittan fetknopp käkade mc för andra gången idag och sen tog jag spårvagnen hem. kom innanför dörren för sisådär 20 min sen. tack för en skön dag tjajor!













DÖR för rrezes ögonbryn. så sexiga !

Middag och promenix

Hej på er sötnosar!
blev precis bjuden på mat så nu ska jag kila iväg och efter middagen ska vi ut och ta en lång promenad :) riktigt härligt! när jag kommer hem ska jag plugga och sen tänker jag unna mig en myskväll med dip & morötter samt goda nötter. vi hörs när jag är hemma igen gott folk. syns sen. puss!

en vecka avklarad!

nu är jag precis hemkommen ifrån skolan. det gick oförväntat bra på min skjut-mig-lektion, fick till och med beröm! efter två timmars kämpande i matten mötte jag upp linda och så tog vi spårvagnen hem tillsammans. har precis käkat lite och nu ska jag ta det lugnt här framför datorn en stund.

är ju ledig på fredagar så nu börjar min helg. en vecka avklarad i skolan haha, känns skönt. nu återstår bara sista terminen sen säger jag hej till gymnasiet förhoppningsvis. nae, nu ska jag läsa bloggar och snoka runt på facebook. puss och kram :)

dags att åka till skolan snart !


men idag åker jag ensam eftersom att viccy är otroligt lat.
nu ska jag döda mig själv med matte i två timmar. skjut mig någon.

känner mig rätt soft idag määhäähä :D
en fet hoodie
sköna mjukisar
en härlig halsduk
och röda läppar.
hej skolan här kommer jag!

nydushad och freesh



dags att fixa sig inför skolan :) återkommer innan jag drar!

TORSDAG

shit vad dagarna går snabbt! igår satte jag igång med plugget och efter det så däckade jag.
det är därför jag är vaken så tidigt. ändå riktigt bra! har matte idag mellan 10-12 och som ni vet hatar jag matematik men det ska nog gå bra.. får vi hoppas i alla fall haha.

Jag har drömt otroligt många drömmar inatt om samma person.
riktigt fina drömmar. låg och tänkte på drömmarna en hel del när jag vaknade :)

Home !

Morgonen började med att jag stod vid hållplatsen ca 8:00, men var inte framme i skolan förns runt 9 tiden. först kom det bussar, sen kasta han av oss i stan och då fick vi vänta på 2an. en händelserik och jobbig morgon kan man säga. väl i skolan fick jag ännu en uppgift avklarad. nu är jag hemma igen, sitter och kollar på våra bästa år.

när jag satt på spårvagnen hem så klev det på en gammal gammal tant och alla sittplatser var upptagna. precis där hon hoppade på satt det en ung kille i 18-års åldern, idioten kunde inte resa sig upp och låta kvinnan sätta sig så jag gick fram till henne och följde henne mot min sittplats så att hon kunde få sätta sig där. tycker att det är så respektlöst att låta äldre som knappt kan stå på sina ben, får stå upp i en vinglande spårvagn..


MINNEN / spexfoto i 9an & 9ans bal ♥










SVAR!

almira: hej! vad hade du gjort om du blev gravid nu? jag menar om du hade behållit barnet eller gjort abort eller så.

svar: hej på dig min vän! jag kan börja med att säga att jag ÄLSKAR barn. barn får mig att må bra, känna mig lugn. älskar att busa med de. jag vill ha minst 3 barn. om jag hade blivit gravid nu hade det inte varit någon tvekan om att behålla barnet. abort är jag verkligen emot och adoption finns inte på kartan! jag vet att jag skulle klara av ett barn nu, även att det kanske inte vore det bästa då jag inte har en stabil ekonomi och ett eget hushåll. men som sagt jag hade behållt barnet om jag skulle bli gravid :) jag minns när K bad mig sluta med mina p-piller, jag fick panik. nej nej! det går inte! inte än! vi gick liksom fortfarande i skolan och ett barn vågade jag mig inte på, allt gick för snabbt. hade bäst. puss på dig !

/ jag är glad att ni ställer alla möjliga frågor. det är riktigt intressant och kul att läsa och svara.



Annonser från BloggPartner

REDO FÖR ATT ÅKA TILL SKOLAN!

 


Time to get ice cold

Nu är det dags att sluta sluta bry sig
dags att sluta lägga ögon på onödiga saker
dags att inse hur människor är
dags att gå mot ljusare tider och dags att tänka till!

är trött på att för varje dag se en efter en bli mer och mer fitta
är trött på att ställa upp på andra men inte få något tillbaka
är trött på allt skitsnack
är trött på folk som vill förstöra
är trött på att lyssna men aldrig få prata
är trött på allt och alla


backstabbers allihopa !

nu ska jag bara sköta mitt! inte bry mig om andra, inte bry mig om problem som jag inte har med att göra. jag ska inte göra ett skit. ska bara tänka på skolan och mitt EGET liv. "lev ditt liv och skit i andra". kalla mig egoist men det är fan dags nu. jag har levt för att hjälpa andra under alla dessa år, har försökt ställa upp för så otroligt många människor, har valt de framför mig själv, har låtit så många vinna när jag egentligen haft chansen. jag har alltid varit en god människa. kommer alltid vara en god och förstående människa innerst inne, men de goda ska vi ägna åt värdefulla saker nu istället och inte människor som inte förtjänar det!

tack och hej för mig :)

NU HAR SKOLAN BÖRJAT PÅ RIKTIGT!

Nu är jag hemma i lugn och ro!
somnade runt halv 7 imorse och gick upp halv 9, död?! japp men det funkade faktiskt ändå. tog spårvagnen med viccy till skolan och pluggade religion, gjorde även ett prov som jag blev godkänd i vilket känns superskönt :D en sak mindre att oroa sig för. efter skolan svängde vi förbi MC, är ni förvånade? nae skulle inte tro det. när man är med viccy är det vanligt att besöka mc donalds..

sen promenerade vi hem, så käkade hon. jag med, en liten kyckling burgare. efter det mötte vi upp syrran och tugay och tog en tripp runt åbackarna, riktigt skönt med en lång promenad! nu åkte hon precis hem och jag har precis käkat kyckling/bulgur och sallad. supergott!

nu ska jag väl inte göra så mycket, läsa lite bloggar och sen ägna tiden åt att plugga inför ett annat prov. känner att jag redan börjat komma igång rejält. känns så otroligt skönt kan jag lova. nu ska jag verkligen satsa järnet!!! lägga mig i sängen är det sista jag ska göra för då slocknar jag på en gång.. ska vänta till 10 tiden någon gång och däcka sköööönt.

fick reda på en väldigt jobbig sak igår om en person, fick lite ångest men pratade med han i telefon idag och det verkar löst. en lättnad! ♥♥♥♥ miss you !

TUGAY HAR BLIVIT COK STOR HAHA





GOD NATT

Det har varit en otroligt seg dag. det enda jag och kusinen har gjort är att legat och degat i sängen framför tvn. och avbrytit för lite plugg. nu framåt kvällen rörde vi oss hem till henne en stund men nu är vi tillbaka hos mig igen. hon sitter i min säng och målar naglarna och jag ska läsa lite bloggar.

skola imorgon. bara att köra! :D

måndag

Hej mina vänner! Steg upp för en timma sen. Sitter just nu i sängen och kollar på top model. Orkade inte starta datorn så jag skriver ifrån mobilen. Imorgon är det skola som gäller och nu ska jag verkligen kämpa för mina betyg. Så ikväll blir det massor plugg! Sen så har jag och Hanna kommit överens om en sak, ni kommer bli förvånade när ni märker av det mohahah!! Jaja, nu tjatar Hanna om kaffe, måste springa ner och köpa mjölk :-) avslutar här. Puss!

lite allt möjligt

Denise: kolla upp så du nt har svininfluensan! har träffat en tjej som har det nu (smart). ännu smartare av henne att gå ut bland människor.

SVAR: vaaaaa? svininfluensan? nu blir jag nojig.. min syster har skämtat med mig och sagt att jag kanske har det. skoja inte sådär?! :(


Shit, tänk om jag har svininfluensan på riktigt? katastrof... :( nu ska vi pratar om annat skoj istället. eller skoj och skoj haha.. hanna ligger i sängen och pratar med enci i telefonen och linda drog härifrån för en timme sen. hon kom hit och umgicks med oss en stund, och hämtade lite grejor som var hennes. annars gör vi inte mycket mer.

blev vän med någon på facebook som hette "Islam är ingen religion", ville fråga honom vad det var han ville få ut av vad han skrev. han påstod att alla muslimer är mördare och att den som skapade islam är en pedofil. att dra alla över samma kant är oacceptabelt. det är inte bara muslimer som mördar och det har absolut inget med att göra vilken religion man tillhör. det är folk som skapar hat, inte religioner. alla är värda lika mycket. kvittar vad man tror på!

jaja. slutpratat. hörs!

jag behöver hjälp ifrån ovan!

OMG! min hals har blivit värre. hur ska detta sluta :'( jag känner mig självmordsbenägen när jag ska svälja, jag "måste" liksom ta upp axlarna lite för då känns det inte lika mycket. kan inte sträcka ut tungan eller nått. pallar verkligen inte detta alltså..

yallafall, vaknade för en liten stund sen. kollade på teen mom till typ halv 2 och sen däckade jag. hancii kanske kommer och sover här inatt men får se hur det blir med den saken. snart ska jag plugga lite, måste. skolan börjar på tisdag. buuuuuu! måste ringa min älskade svarting också, har missat samtal ifrån henne. kan dock inte göra det än för halsen dödar mig, hon får vänta nån timme eller så! ♥♥

Sex is good in many ways





1 Minskar värk
Sex som stimulerar g-punkten och en förlösande orgasm lättar på spänningar i kroppen och kan hjälpa mot mensvärk, huvudvärk, stress och stelhet i kroppen.

2 Mildrar depressioner
Sex höjer kroppens halt av östrogen, som påverkar vårt mentala välbefinnande och motverkar depressioner.

3 Sänker kolesterolet
Östrogen som frigörs påverkar också kolesterolhalten i blodet så att det skadliga kolesterolet sänks och det goda höjs.

4 Bättre sömn
Sex är stressdämpande, och ett naturligt sömnmedel, tipsar sexualupplysaren Per Ullholm. Sömnhormonet oxytocin femdubblas vid orgasm.

5 Hjärtat stärks
Tre samlag i veckan på 20 minuter tros halvera risken för kroniska hjärtsjukdomar.

6 Fixar formen
Ett samlag kan vara fysiskt ansträngande, pulsen går upp, andhämtningen ökar och musklerna får jobba på många ställen i kroppen.

7 Bättre på jobbet
Sex skärper våra sinnen så att vi blir mer koncentrerade på det vi gör och mer kapabla att utföra ett bra arbete.








god morgon people.

antar att någon är vaken nu i alla fall? haha.. sitter och pratar med en väldigt söt tjej på msn som heter dafina. otroligt stark liten tjej. ett bevis på att man är stark när man vågar stå för sina känslor. även att hon är yngre än mig så ser jag upp till henne och hennes ärlighet, hon ska vara stolt över att hon är stark efter allt hon varit med om, och jag ser upp till henne för att hon vågar stå för saker och ting. jaja, annars vad gör jag? dricker te med honung. bränner sönder tungan men det skiter jag i, måste bli frisk i halsen och det är snarast!!!

im still the same, but im back


Är fortfarande inte frisk, men kände att jag var tvungen att skriva lite nu. jag mår bättre än innan och har kunnat äta, mitt illamående har alltså mer eller mindre försvunnit. halsen är lite bättre men näsan är grov fortfarande. min mamma köpte ett stort pack med nässdukar och dom är nog snart slut haha. orkar inte mer.

alltså jag har känt mig som en gammal kärring de senaste dagarna. sängen har varit min bästa vän och jag har knappt rört mig från den. har känt mig så slö, så hjälplös :( ni skulle skratta om ni såg mig. fullt med använda nässdukar ligger här, precis som en gammal gubbe som snyter sig på stan och stoppar den i fickan igen..

shit !

skolan börjar på tisdag! jag har bestämt att kämpa gärnet, verkligen göra allt ! så jag hoppas jag blir frisk tills på tisdag :(  idag är det dags för att plugga lite så att jag kan göra provet på tisdag direkt. annars ska jag inte göra mycket mer, chillingbilling bara.


you make me smile.

jag återkommer när jag blivit frisk, det är onödigt att logga in och skriva två meningar.  hoppas ni har det bäst och inte blir sjuka som mig :( puss och kram !

säg va sääägeru för nått


sjuklingen

Hej mina kära gullungar. Det enda jag har gjort idag är: ruttnat i min säng, knarka värktabletter och nässpray. Har sovit mer eller mindre hela dagen, förutom när hanci var på besök en liten stund. Nu sätter jag punkt. Puss.

orkar inte

God morgon. Kunde inte andas genom näsan inatt and i hate it. Har även vaknat ett antal gånger under nattens lopp. Men nu när jag vaknade och gick ut i köket, såg jag att mamma hade köpt nässpray, näsdukar, halstabletter och Coca Cola som faktiskt brukar ta bort illamående. Sen såg jag att hon köpt baguette och min älskade kycklingröra.. Mår bara lite illa nu, men hoppas det går över så att jag kan äta lite :-( ni förstår säkert att jag skriver genom luren nu, pallar verkligen inte att sitta framför datorn.. Grattis till bästa egzona ännu en gång, som fyller vuxen idag hähä, 18 år. Grattis grattis <3

dagens samhälle

Sitter framför datorn och gör ingenting. känner mig fortfarande inte bättre :( har riktigt ont i armarna, på ena armen har jag ett blåmärke som ömmar som fan, som kom dit inatt.

kom inte och lek oskyldig. om en anmälan var det bästa du kunde komma med, varsågod. jag har ett blåmärke på armen, har jag anmält? pinsamma jävel. stå för vad du tycker istället för att ljuga folk rakt upp i nyllet. våga stå för den du är, för vad du gör utan polisens beskydd så fort du inte vet vad du ta dig till. golare får inga polare hahahaha.

nej nu ska jag lägga mig i sängen och värma mig och kolla på tv, har satt på värmefläkten på högsta grad. dags att svettas ut bakterierna som traskar omkring inom mig. puss och kram !

luren

Hej på er ! Jag känner mig helt sjuk. Har sovit fram till ni. Känner att jag vill bli frisk nu. Orkar inte må illa konstant. Skriver ifrån luren nu, yes den funkar igen. Tack Andreas! :-D Om du vill ha det såhär ska ska du få smaka på kakan du själv baka. Du är inte helt oskyldig. Puss puss!

hos lindaaa !

hej på er mina fina änglar. ligger just nu i lindas sköna nya dubbelsäng. jag och rose ska övernatta här :D var hos fathi förut kul att träffa honom igen! det dök dock upp lite onödigt tjafs.. är fortfarande sjuk, och har ont i armen.. kände mig bättre innan men nu börjar jag känna mig hängig igen.. har inget mer att säga faktiskt. vi hörs imorgon. puss och god natt :D

Familjen annorlunda

sitter och kollar på tv, familjen annorlunda. väldigt underhållande program faktiskt, alla ungar är så sööta så att man nästan ler konstant. det måste vara kämpigt att ha så många barn, en familj har 10 ungar. hur orkar föräldrarna? jag förstår inte.. men å andra sidan verkar det vara riktigt kul, de har fullt upp hela dagarna. om båda föräldrarna hjälper till lika mycket så funkar det nog utmärkt.

jag vill ha 3-4 barn. minst 2 pojkar :) kenan, artan, gizelle och sibel är mina favoritnamn. hähä.
nu ska jag lägga mig i sängen och kolla klart på detta och sen vila lite. vill bli frisk!!

Annonser från BloggPartner

bajs

Shit. jag känner mig verkligen väck. kroppen bara hänger och halsen dödar mig. näsan har blivit katastrof, kan knappt andas ifrån näsan. somnade vid halv 12 efter våra bästa år och vaknade för en timme sen.

ska till hanci imorgon och fixa min telefon eftersom att min cp dator inte vill hjälpas åt.. hatar detta. vill bara gå och dö :( allt går fel. jävla skit !

Måndagsintervju med Beata

Vad heter du? Beata Sunneborn

Vart bor du? På lidingö

Hur gammal är du? 13 år född 1997

Civilstånd? I´m singel and ready to mingel

Hur lång är du? 170

Varför började du blogga?
Tyckte det värkade roligt, började redan i 5an

Hur många gånger om dagen ska en bra bloggare uppdatera? 5 ggr per dag minst

Vilka bloggare följer du? Kissie, missys, dessie, foki, kenza. och mina kompisars

Tips för att få en bra blogg med mycket läsare? Skriv personligt, och saker du själv skulle vilja läsa

Hur många läsare har du per dag? runt 50

Är du beroende av någonting, i så fall vad? Nyttigheter!! haha, jag är riktigt nyttig och tränar mycket

Skulle du hellre vara rik och ha falska vänner eller vara fattig och ha riktiga vänner? Fattig med riktiga vänner,´jag har en vän som betyder allt för mig. Hon kan jag prata med allt om

Vad har du för skönhetstips? Ta dig tid att ta hand om dig själv varje dag!

Bästa film? Alla komedier!

Vem är din favorit artist? Allt med house och RnB

Har du någon favorit låt? i så fall vilken? hmm.. Just a dream Nelly

Trivs du med dig själv? om inte vad skulle du vilja ändra på? jag trivs jätte bra med mitt liv, jag är jätte tacksam för dom få men äkta vännerna jag har. Jag skulle kanske vilja sluta att fundera över allt så mycket.

Specialfråga denna veckan: vad för slags killar tänder du på?
Lätt fråga!! Bruna ögon, brunt hår, vääääärsta sexpacket!! ;) Men självklart ska dom vara världens snällaste! (:



snekuk

Shit vad arg jag blir!
ringde kuk sonyericsson och de bad mig reparera telefonen, men gick det? naaaeeeee
sen gav de mig någon hemsida där jag skulle ladda ner update service, men gick det? naeeeeeeeeeeeeeeee.
kuk telefon och kuk dator. fitt kuk alltihop !

sooo fucking fresh !

Käner mig fortfarande lite illamående, men det hindrar mig inte ifrån att städa och göra mysigt i mitt rum. om nån timme ska jag börja hamra upp lite hyllor :) haha japp, jag skiter i grannarna! de brukar hamra och borra skit tidigt när jag sover... jag ska lägga alla mina smycken, parfymer, krämer och sånt på en hylla och den andra hyllan ska jag fylla med ljus och göra det mysigt. sen ska jag dammsuga, skura golven osv. fresh !

vaken igen

anonym: vad har du för mobil =)?

svar: jag har en sony ericsson xperia x10.




däckade runt halv 12 och vakna nyss, trodde inte jag skulle kunna sova. skönt var det. just nu gör det inte ont i halsen, men det kommer väl tillbaka snart igen. känner mig yr ? konstigt.

sjuk ........

Ush, känner mig helt plötsligt jätte sjuk. ont i halsen, det gör ont när jag sväljer, hängig i kroppen, huvudet väger ton och jag mår illa. behöver en man som tar hand om mig idag, sängen next puss !

SUMERA 2010.

ÅRET
Hur har året 2010 varit för dig? bra och dåligt
Bättre än förra året? vissa delar ja, andra inte.
Någonting du aldrig kommer glömma 2010? massor! har lärt mig en hel del
Har du flyttat under år 2010? nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? absolut
Isåfall vilken? flera stycken
Har du druckit alkohol? ja
Har du kysst en främling? nej !

KÄRLEK.

Hur har din kärlek varit 2010? fantastisk och ett rent helvete.
Har du varit kär? ja
Har du sagt jag älskar dig till någon? japp
Har någon sagt jag älskar dig till dig? ja

Har du haft ett hemligt förhållande? nej då

SORG&HÄMD.

Har någon i din närhet tagit självmord? nej.
Har någon i din släkt avlidit? nej !
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? ja
varit i slagsmål? nej

PERSONLIGT.

Har du gjort någonting du ångrar? ja
Isåfall vad? tror du hela världen ska veta?
Har du skämt ut dig? hahaha har jag säkert
har du ljugit för en vän? vitlögn
Har du varit ute en hel natt? nja, vet inte
Har du blivit tagen av polisen?  nej !

SKOLAN&FRITIDEN.

Vilken skola går du på? marielund.
har någon varit elak mot dig i skolan? nej haha
Hatar du ngn på din skola? ogillar grovt :)
Har du gjort ngt framsteg? yeees
Haft alla rätt på ett prov? FAKTISKT JA!

VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? jaa
Har du förlorat en vän? ja.. ♥
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? yes
Har du gått bakom ryggen på en vän? nej !
Har du ljugit för en bästavän? nej
Har du haft en relation med en vän? hahahaha, nae
Har du många killkompisar? man kan inte ha för många, big love 2 u guys !





HEJ HOPP !

Egentligen borde jag inte öppna ett nytt inlägg för jag har absolut inget intressant att skriva. vaknade mellan 14-15 tiden, låg vaken i sängen i ungefär en timme och kollade på nån film som gick på 4an, därefter blunda jag lite och somnade självklart om. har haft massor konstiga drömmar.. till slut plingade det på dörren och jag ville inte öppna (i drömmen) sen vaknade jag av på riktigt att hanna stod och skrek i brevlådan haha :)

nu ska jag borsta tänderna och göra något vettigt.. eller lägga mig och kolla på tv mohahaha. pyss

ICA!

nu är jag och kusin precis hemkomna ifrån ica. har köpt lite godsaker så som coca cola, chips och dip. händer inte mycket mer idag, bara chillaaa base och kolla på What's love got to do with it som börjar om ca en timme. tittade på fångarna på fortet innan där nätkatterna var med (paow, blondinbella, foki och den sista vet jag inte vem hon är), det var faktiskt riktigt kul att se, eftersom att man följer vissa av deras bloggar. duktiga var dom men synd att de inte vann !

nae, nu sätter jag punkt här. peace out!


1 JANUARI 2011

Hahaha, idag vaknade hanna upp vid 3 tiden och fråga: seeeelma ska du ha kaffe? :D:D:D
man bara hallå.. låt mig sova :( haha. somnade om till 4 och när jag vaknade var jag så otroligt törstig, klunkade ett helt glas vatten på 0,05 sek..typ.. haha. hanna tjatade om mat, jag var också hungrig så det var bara att gå upp och laga mat. köttfärssås och spagetti blev det. nu har hanna gått och lagt sig i min säng igen, den ser ju lockande ut alltså.. fast nae, jag ska vara vaken nu.

idag ska jag väl inte göra så mycket, är rätt död faktiskt. känner bara för att vara hemma och göra ingenting. en dush skulle sitta fint. pussss !

TACK ALLA FÖR ETT GRYMT BRA NYÅR! ♥

gårdagen: dagen började med fix hemma hos mig med tjejorna sen vidare till lindas mamma för att umgås med henne och dricka lite. alltid lika trevligt! efter nån timme där rörde vi oss mot dino och jag måste säga att jag är riktigt nöjd över starten på det nya året. vi hade otroligt kul och med det sällskapet jag var med, vart det grymt. tack alla som var där, ni gjorde min kväll ;)

efter fleeera timmar hos dino rörde vi oss mot stan och sen drog jag och hanna hem och sov haha. god fortsättning allihopa :)♥











































gott nytt år och god fortsättning! :D

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!