?

Är övertrött. Kan inte sova. Spelar Wordfued med idaslida och tänker på min moster.. Hungrig är jag också. Fuck my life. Orkar inte. Vill sova.

Hoppade precis in i ett varmt skumbad, ska...

mms_img123511249 (MMS)

Hoppade precis in i ett varmt skumbad, ska ligga här ett bra tag och sedan lägga mig och sova. Är helt utmattad.. Börjar 10 imorgon, så skönt! God natt mina vänner!


My day

Hello min efterlängtade blogg!
Jag är på strålande humör trots att tröttheten spökar hos mig. När jag klev in genom dörren låg det två brev på golvet, så snart kommer Denis hit så att vi kan fixa iordning besöksblanketterna :D JIPPI! 
-
Jag sov bara 2,5 timme inatt vilket inte var så där jätte bra men så kan de vara ibland. Skolan gick i alla fall bra, förutom att jag och Sofia, den nya Sigrid somnade stenhårt under lunchrasten på sofforna i skolan. Sofia vaknade 5 minuter efter att lektionen börjat och skrek: SELMA DITT AS! VI HAR BÖRJAT! hahaha fy fan vad vi skratta. Att man kan somna så skönt i skolan.. För övrigt har skolan som sagt varit bra, vi har varit rätt hypade haha. Tråkigt nog närvarande inte Tamara, den nya Tekla i skolan..
-
Efter skolan mötte jag upp syskonen & Levent för lite istanbul kebab och demostration mot rasister. Nu ska jag snart göra kaffe så att Denis blir nöjd och glad, sen ska jag ta mig ett bad och hoppa i säng.
-
Död.com






Homot leker smart och så vidare..


onsdag

God morgon bloggisen! Sitter i klassrummet och väntar på att lektionen ska resa igång. Jag har sovit 2,5 timme men känner mig ändå pigg. Tröttheten kommer nog senare. När det blir rast ska jag springa och handla något att äta, min mage skriker! Vi hörs lite senare, puss och kram

äventyr

Fyfan vilken kväll det har varit gott folk! Den började rätt mysig med bakning osv.. Men sedan spårade den ur och jag har nog varit lite överallt. Fick en kommentar på fb där det stod "ut och jogga med dig" Ae, har redan haft det äventyrligt och "joggat" tillräckligt ;) nu behöver min kropp och min hjärna lite sömn innan alarmet ringer 06:30. En lång dag väntar! God natt på er sweeties!

Kladdkaks-bakning hos min prinsessa rosii! :)

mms_img-21185033 (MMS)

Kladdkaks-bakning hos min prinsessa rosii! :)


ingen kan ersätta dig.

Det finns inget i världen som kan ersätta dig. Det finns ingen eller inget som kan fylla ut det tomrummet du lämnat kvar. Vad jag än gör finna du i mina tankar. Jag kan inte sluta tänka på dig, sluta sakna dig och sluta hoppas att ett mirakel ska ske, ett mirakel som aldrig kommer hända. Jag saknar dig och jag vill ha dig tillbaka. Varför ska livet vara så orättvist? Jag ser dig så levande och så glad. Men när jag är tillbaka i verkligheten förstår jag att det bara var en dröm. Du är så saknad och så älskad, underbara moster.

Tara G

Min kära vän tamara är hos mig nu. Så fint av henne att göra mig sällskap när jag inte mår så bra. Illamåendet släpper inte, men jag måste till skolan imorgon så jag hoppas att jag blir frisk.. Min kontaktperson kommer hit runt halv 8 sen ska jag försöka pallra mig ner på stan och sola. Måste dessutom få lite frisk luft. Våldtog tamaras telefon medan hon är på toa haha, så jag skriver ifrån hennes lur nu. Ska kolla hennes bilder och se om jag kan bjuda er på något ;)


att det kan vara så jobbigt

Eftersom att jag knappt orkar röra på mig, bad jag tämi köpa med sig kebab till mig efter att hon var klar hos sin syster, min swäägy :) men sen kom jag på att jag hade tacopaj sen igår, i kylskåpet. Så jag gick ut till köket mot min vilja (orkar verkligen inte lyfta ett finger) och fixade iordning lite käk. Ligger återigen i sängen med min macho nalle och latar mig framför tvn. Någon film börja på fyran nu, My first daughter tror jag den hette. Skulle vilja ha en kopp kaffe men jag pallar inte resa på mig igen. Fml!

tisdag

Vilken helvetes morgon. Jag vaknade upp med kramper i magen, vid blindtarmen, huvudvärk och illamående. Låg och tyckte synd om mig sj. Vill verkligen inte bli sjuk. Ska bara ligga hemma idag, mår fortfarande illa men hoppas på att det släpper.. Skjuter upp träningen också, tråkigt nog. Blä på denna dagen.

"Den behöver batterier"

För några dagar sen kom Tämi & Homo-Sofia hem till mig med ett paket. Den enda ledtråden jag fick var "den behöver batterier, den kan värma dig om natten och den är jätte mysig"
-
Nojan själv vart livrädd så klart och jag vägrade öppna den. Efter mycket om och men gick jag ut på balkongen och rökte och öppnade den.. försiktigt. Gissa om jag skratta när jag såg vad det var? Jag hade liksom förväntat mig det värsta. Vad annars kan en homo och en nrj-bomb ge mig liksom? i presenten låg en fin liten jul-ren som behövde batterier för att lysa... HAHA. Jag har allt för underbara vännor!

MITT STORA FETA SYRIANSKA BRÖLLOP

Hej mina hjärtor!
Vi käkade godaste tacopajen förut. Dock lite mycket creme fresh (stavning?) men det var hur gott som helst tyckte både jag och tjejorna. Denis tittade förbi en sväng sen också. Och efter det kickade vi 3 ner till stan och sola, Sofia åkte hem :)
-
Nu sitter jag här hemma och ska strax sätta på ett avsnitt av mitt stora feta syrianska bröllop. Sen ska jag hoppa i säng. Skola och gym imorgon. woho..... :) 
-
Söta Shqiponja har gjort ytterligare en ny blogg så HÄR kan ni hitta henne nu!
Nej vi hörs imorgon, God natt!

Sofia försöker verkligen med mig. Sorgligt...

mms_img-49022584 (MMS)

Sofia försöker verkligen med mig. Sorgligt nog (för henne) är har inte lagd åt det hållet. Men hon slutar aldrig kämpa.. Idag fick jag en present av henne som hon hade slått in så fint... "ska vi hångla?" galen kvinna :(


MÅNDAG - studiedag

Hello! vaknade strax efter 12, sofia & mamsen kom nästan samtidigt. Pärlan Sofia hade tagit med sig danska pannkakor (bullar) som vi käkade till frukost hihi så söt vän jag har! Mamsen gillade dem skarpt haha. 
-
Har nu betalat lite räkningar, känner mig vuxen som äntligen har börjat göra det över internetdosan. Annars sitter jag här med mina snäckor och lyssnar på gammal musik. Det är svårt att plugga kan jag ju säga.. Senare sticker vi ner på stan och solar. Hör av mig :)

2/12 - BORÅS HERE WE COME!


22:35

God kväll!
Dagen har bestått av att sola, städa, käka kebab och sedan hem till pappsen en sväng. Nu är jag hemma igen. Ska bara kolla på tv resten av kvällen. Imorgon kommer mami hit en stund och även Sofia. Vi ska plugga all day.
-
Nej nu ska jag ladda upp bilderna och sedan kolla klart på beck och efter det slå på ett avsnitt av modelljakten. Hade bäst mina vänner!
-
bilder ifrån igår.

Att man kan ha så otroligt kul och barnsla sig som vi gör. Haha det är kärlek!

RUN NIGGAH RUN NIGGAH.

Sitter och lyssnar på VATO med snuuup dooggidog. Love him. Väntar på att Tamara ska dusha klart och sedan ska vi kicka till solarieöarna som Tamara alltid säger. Rosita hänger på också! ♥ Fan vad onödigt inlägg. Nu kom en till bra låt. HOW LOW CAN U GOOOW.. aja, vi hörs senare!

SÖNDAG

Hello söndag! Fan vad skönt att vakna upp och inse att det inte är skola imorgon :) Studiedag yey! Igår fick jag och Tamara för oss att bara sätta oss på ett tåg någonstans långt härifrån, vi gick in på sj.se men hittade inga jävla tåg så till slut drog vi till eneby och umgicks med Sofia & Josie, Rose hängde med också. Vi körde "jag har aldrig" och där kom många sanningar fram HAHA ;) Vi hade det riktigt trevligt måste jag säga, med mycket skratt. 
-
Idag ska vi inte göra mycket, inte jag i alla fall. Ska sola och sedan hem och städa. Imorgon är det en stor fet pluggdag på G. Har 3 prov att göra på tisdag. Wish me luck :) 
-
Senare kommer nog lite bilder ifrån igår. Måste bara försöka få in de på datorn. Hade bäst så länge PUSS

piiiiiidh

Hejsan bloggisen! Idag är en sån dag då jag verkligen inte orkar göra någonting, när man bara vill ligga hemma och dega och kolla på tusen filmer. Men vet ni? Jag och tamara tog vagnen ner till stan med Sofia efter att de hade varit här (och köpt med sig hela willys) och skulle sola. Tror ni det var öppet? Oh! Måste få lite färg nu alltså. Känner mig riktigt äcklig. Blekfis.com. Dessutom när vi ska till Borås nästa helg. Imorgon ska jag fan i mig sola! Nu sitter jag och tami hemma hos mig. Sofia drog och träffa en vän. Ska visa er en bild på en tidig julklapp jag fick av mina pärlor. Haha riktiga stjärnor! Vi hörs lite senare.

PCCCH OVER

Mina vänninor har inte kommit ännu, jag undrar va de har för sig. Själv kom jag precis ut ur dushen, nu börjar magen kurra också. Vad ska man äta idag? äch, får checka frysen. Är sugen på kyckling.  HAHA nu pratade tamara i walkietalkie till min lur: "vi är i stan om ca 15 min, pcchhh OVER!" haha nää om jag skulle sluta lata mig och klä på mig och göra lite nytta, typ tina kycklingen.. PUSS

yesterday 
Danska pärlan, Gudinnan, Nrj BOMBEN.
vi har inte bara de smeknamnen till varandra, utan 100 till. Bästa ni!

2PAC

We all came from a woman
Got our name from a woman and our game from a woman
I wonder why we take from our women?
Why we rape our women. Do we hate our women?
I think it's time to kill for our women
Time to heal our women, be real to our women



And since we all came from a woman
Got our name from a woman and our game from a woman
I wonder why we take from our women
Why we rape our women, do we hate our women?
I think it's time to kill for our women
Time to heal our women, be real to our women
And if we don't we'll have a race of babies
That will hate the ladies, that make the babies
And since a man can't make one
He has no right to tell a woman when and where to create one
So will the real men get up
I know you're fed up ladies, but keep your head up

Saturday 26/11 - 11

Konstigt nog är jag både pigg och glad idag. Slog upp ögonen redan innan kl 12 :) Sofia tror hon är smart när hon skriver i sin blogg att hon och Tami ska komma hit och väcka mig efter att de varit och handlat med hennes mamma. Kortis, man skriver inte sånt på bloggen din dumme jävel :) Jag läser din blogg konstant. HAHA.

De är i alla fall på väg hit nu med fika. HAHA hur söta vänner har jag inte? "Selma vi ska bara in i sista affären med mami och sen kommer vi med fika o sånt" HAHA så jävla härliga människor asså.

Gårkvällen var ju otroligt rolig. Helvete vad kul vi hade. Det blev ingen utgång, men vi hade minst lika kul hemma hos klyft som vi hade haft om vi skulle gå ut. Med rätt sällskap går allt. Vi pumpade volymen och skrattade så mycket att grannarna knackade på dörren vilket inte är okej, men det är bevis på att vi hade fett kul. Ja, de var en lyckad kväll. Denis följde mig hela vägen hem och sedan skulle han PROMENERA hem till klocket (han var inte liiite full) och jag bad han höra av sig när han var hemma. Men efter ca tio min skrev han "är hemma". Jag bara WTF.. hur? "tog en taxi" haha stackars Den!

Jaja, jag skriver sen. Puss

igår körde jag på hästsvans, stora ringar and red lips Sofia tappade hakan HAHA jävla homow ♥






05:45

Nu är jag hemma efter en otroligt rolig kväll. Mina fötter gör ont och sängen har nog aldrig varit skönare. Ska bädda ner mig och lägga luren på ljudlös och inte vakna förns min kropp är utvilad. Hoppas ni oxå har haft en bra fredag! Nattinatti!

Im a thug, I know how to handle you!


Var bara tvungen

Att lägga in en bild på söta Sofia. Brorsan har varit här och nu sitter jag hemma och dricker kaffe med nrj bomben och danska pärlan. Vi hörs då haha


update

Det har blivit rätt många uppdateringar på så kort tid nu men det är väl bara bra :) ligger i badet nu, så himla skönt. Mindre skönt är att det hänger kläder överallt. Måste köpa ett tvättställ, de i badrummet räcker inte. Om bara torktumlaren och torkrummet hade varit lite bättre, hade allt varit bättre.. Men nej nej :) vid 5 kommer brorsan hit så jag måste skynda på. jag hör av mig framåt kvällen igen.

Brist på liv

HAHA ok din brurs EX då.Du härmar alla uttryck hon skriver!!Superfood hon har en kategori som heter det!Haha.Hmm skrev avnjuta sen du gör oxå. Sen 20 grejer till jag kan säga.Du kommer inte våga lägga denna kommentaren för du vet att det är sant.Och du står inte för det. O så som du pratar i din video pratar du inte. Asso Orka youre fake!!Copy Turk
-
HAHA för det är ju verkligen Katti som har kommit på ordet superfood. Om du kollar igenom helaaaaaa min blogg (som jag tror att du kommer palla göra med tanke på att det verkar som att bara jag kretsar runt ditt liv) så kan du nog hitta att jag har skrivit Superfood för länge sedan också, innan jag ens kände Katti :) Fan vad synd om dig att de fina kommentarerna jag får på min blogg väger mycket mer än dina hatiska kommentarer. O så som jag pratar i min video pratade jag inte, NEJ och det var väl det jag skrev innan jag la ut den eller? Min dialekt byts och det har jag ingen aning om när jag pratar, förns när jag kollade på min videoblogg själv. Denis har påpekat det ett antal gånger den senaste månaden men jag kan inte göra mycket åt det. För jag märker det inte själv. Men med tanke på att du verkar kunna så mycket om mig, borde du stå för vem du är också eller? "du kommer inte våga lägga ut denna kommentaren" HAHA det var det dummaste en anonym kommentar kunde skriva. Du står ju förfan inte för någonting medan jag har en blogg där jag skriver både det ena och det andra för folk jag inte har någon aning om vilka det är. Du får jätte gärna kommentera dina åsikter, men om du ska klanka ner på mig tycker jag verkligen att du borde stå för vem du är först.

obsesion

Har precis fått i mig frukost. Äggmackor och kaffe mums! När jag vaknade låg jag och tänkte på en sak..
-

-
Varför ska man alltid springa efter någon? Jag tycker att det ska vara jämnlikt. En kille ska inte få en att gråta, han ska bara torka dina tårar och tvärtom så klart. Man ska alltid mötas halvvägs, och inte springa efter någon själv. Allt ska vara 50 % annars fungerar ingenting.. Om du älskar någon, visa de för hela världen istället för att skicka hem din partner så att du kan röja med andra .. Jag förstår att man springer efter någon om man aldrig varit kär förut eller jag menar alltså, om man är "nybörjare" för då kan man inte så mycket och man åker dit snabbare än blixten. Så som jag, jag vart blind av kärleken.

-
Men när de har gått en tid ärligt talat? Inser inte folk att det blir utnyttjade? När man blir kallad alla sorters ord, blir helt felbehandlade framför folk, när man gör allt för personen men får bara ett förlåt tillbaka och glömmer allt, sedan händer samma visa om och om igen. Lär de sig aldrig? Förstår de inte att "jag är inte den enda som får kärlek av honom ? Blir så frustrerad.. Eller.. "Jag är inte den enda som får höra ordet älskling i från den jag älskar, utan andra får höra det ifrån honom också" Alltså jag menar när folk verkligen har sett med egna ögon, hört med egna öron, när DEM SJÄLVA har sett och hört det. Är det inte något som är fel då? Hur kan man förlåta någon så många gånger? Hur kan man tro att allt kommer bli bra efter minst 30 "misstag"? Det är inte kärlek längre, det är besatthet.
-
Jag tycker det är hemskt. Jag tycker synd om de som blir behandlade på det viset men å andra sidan är det rätt åt dem FÖR ATT de vet innerst inne att killen de älskar inte älskar dem tillbaka på samma sätt, de vet att han vissa nätter är hos andra tjejer eller liknanade, men de blundar för sanningen och tror att allt kommer bli bättre. Jag kan svära att sådana människor inte blir bättre förns dem själva vill det! Så snälla sluta tro på allt, sluta tro på alla söta ord och alla mysiga beröringar. Tro mig ni är inte de enda som får orden, beröringarna och "kärleken" ..
-
Det är pinsamt hur folk skrattar bakom deras ryggar, för att de vet att pojkvännen inte kunde hålla sig till en. Det är tragiskt hur tjejen tror att killen aldrig skulle göra något misstag igen, för att han har sagt att han älskar henne och det betyder att han är ärlig. Så hon kastar istället skit på alla de som talar sanning och lyssnar på sin kärlek som gång på gång ljuger.. 
-
Det är upp till var och en hur man vill leva.. Folk verkar göra vad som helst för lite fejkad kärlek nu för tiden. Folk som vet att deras partner inte är ärliga mot dem och gör samma grejer som dem gör en lördagskväll, med någon annan dagen därpå, får skylla sig själva.

I'M OUT!

FREDAG

God morgon. Vaknade nyss av att Denis ringde och väckte mig, vilken pärla han är.... Det vart ingen skola för min del, mådde så äckligt dåligt imorse. Så dåligt att jag ville kräkas. Sjukanmälde mig och somnade om och nu känns det bättre. Jag känner fortfarande lite illamående så jag hoppas det släpper.. O va skönt att det är en dag med extra helg, ingen skola på måndag.. :) ska ligga kvar i sängen ett tag till, hur länge vet jag inte sedan får vi se vad som händer. Blir ingen träning idag. Vi får ta det efter helgen. Ikväll ska jag hänga med mina underbara hjärtor. hörs sen!

Grattis mami ♥♥♥♥♥♥

AMEN ÄRLIGT TALAT. JAG SKREV ETT HELT INLÄGG OCH RÅKADE TRYCKA PÅ NÅGOT OCH ALLT FÖRSVANN. BAJSHORAKUKBLÄFITTA. 
- Vi försöker igen..
Tamara kom hit en stund och sedan hade vi sällskap till stan. Jag mötte upp syrran & Levent och vi stack hem till mamma för att fira henne lite. Mycket skratt och snack där. Alltid lika kul. Jag vidarebefodrade mina albanska kunskaper och lärde Levent lite, medan min mamma bara skrattade. När Levent väl fått in en fot inom albanskan kunde han inte sluta prata, så otroligt kul HAHA och varför jag tycker om språket? Jo jag tycket det är ett grymt språk och dialekten är så jävla rolig hahaha. Vill säga grattis till min mamma på födelsedagen, ännu en gång. Jag önskar henne allt gott i livet och jag älskar henne mest av allt. Är så tacksam över att jag har dig mamma. Grattis Grattis! ♥
-
Efter några timmar hos mamma drog vi vidare till stan och möte upp Tämi och Den. Vi skiljdes åt från S & L och stack till hageby. Jag och D ringde några samtal och stack sedan hem till min baba en sväng. Det har hänt lite saker på senare tid som har fått mig att må mindre bra men är så glad att jag har så fina vänner och familj.
-
Imorgon ska vi småfesta lite och det sitter perfekt efter alla omständigheter, dessutom när jag ska umgås med mina nära och kära. Längtar tills imorgon! ♥
-
Nej nu ska jag hoppa i säng med plugget och be till Gud att jag klarar provet imorgon. Hade bäst så hörs vi. PUSS

Ush fy och blä

Rose följde med mig hem efter skolan som den ängeln hon är och hjälpte mig med tvätten, nu har hon just gått och jag är snart klar. Har även dammsugat och diskat, duktig selmii! Sitter här och äter lite nu, har bara ätit en macka idag. Äcklig ärtsoppa var det i skolan, blä! Ska ner gå ner till tvätten och hämta upp de sista sedan ska jag fixa mig och sticka till mami som fyller år idag. Sen måste jag hem och plugga. Kill me!

Ok, Krya på dig Ponja och ta hand om dig :) Pussar ♥

Jag mår inte heller sådär jätte bra, psykiskt.. Det har hänt rätt mycket och igår så tränade jag så jag har ju ont i kroppen också, men träningsvärk är bra så det gör mig inget. Eller jo. När jag ska bära 100 kg tvätt gör det jävligt mycket :( Aja, avrundar här. Hade bäst!

torsdag

Gårkvällen vart kaos. Fick reda på något som krossade mig på nytt. Varför ska allt hända mig? Precis när jag börjar må bra, händer något nytt. Bästa Rose och patte, kom och hämta mig och skjutsade mig till mig kära mami... Mådde verkligen piss. Hade panik och visste inte vart jag skulle ta vägen... Är i skolan med Sofia nu sen måste jag hem och städa och tvätta ooh.. Sen fira mami som fyller år. Grattis mamma jag älskar dig och önskar dig allt gott i livet. Du är bäst.

Hello bloggination. Sitter och spelar kort...

mms_img-15146453 (MMS)

Hello bloggination. Sitter och spelar kort och lärt oss albanska av våran egen lärare eldi haha! ska in i duschen när som helst sedan däcka! Natti natti :*


Hemma

Hej sötisar! Är hemma med tämi denis och admir. Vi sitter och chillar bara. Skolan gick som den skulle och så hann jag med att gymma också, det känns grymt och jag kommer förmodligen ha träningsvärk i benen imorgon, hayat! På fredag kör vi igen. Snart ska jag ta mig en dusch och bara ta det lugnt, måste plugga egentligen men jag tar det imorgon istället efter tvätten. Här har ni en bild ifrån idag i skolan på mig och söta täm :) jag kanske hör av mig innan jag somnar, men vi får se. Pussar


Onsdag

God morgon! Sitter i skolan och har vård och omsorg. Wups nu kom läraren, slutar 15:45 idag puss


<3

Jag tänker på dig dagligen och jag saknar dig konstant. Jag undrar hur du har det, jag undrar om du tittar ner på oss ifrån himmelriket. Jag tror fortfarande inte på att du är borta riktigt. Det känns fortfarande overkligt. I mina ögon sitter du fortfarande hemma i din mysiga lägenhet och när jag tänker tillbaka på begravningen kan jag inte föreställa mig att prästen pratade om min döde moster. Varför var du tvungen att sticka? Jag hatar att du aldrig kommer tillbaka. Jag hatar stroke!

God natt tisdag!

Jag är GALET trött. Men sitter och tänker på sommaren, vill inte ha vinter och allt vad det innebär. Blä på det.
Ska hoppa in i en dusch nu. Och sedan sova för natten.
-
PS.
Jag har fixat ett "frågalåda" där ni kan skicka in era frågor istället för att kommentera på bloggen om ni skulle vilja det. Och då kan jag även svara på era frågor så klart. Den finns under bilden och informationen om mig själv på vänster sida. :) Hope u like it!

mums

Hello my friends!
Har precis mättat magen med kyckling, bulgur, sallad och beasås. Satt fint i kistan må jag säga. Imorgon kör vi en runda på gymmet igen. Jag och Tami har fått med oss flera tjejer i klassen så det kommer nog bli grymt imorgon :) Snart ska jag ut på ballen och ta en cigaren (albansk dialekt) HAHA och sedan tror jag att jag hoppar in i en dush. Ska vara i sängen tidigt ikväll, måste sova ut känner jag. Hörs!
-
SUPERFOOD!


Sanningen!

mms_img-21238151 (MMS)

Sanningen!


tisdag

God morgon bloggisen! Sitter i vagnen på väg till skolan, missade den förra så jag kommer nog lite försent.. Är riktigt trött idag. Och idag slutar jag inte tidigt heller. Bajs. Men jag hör av mig :) ha en bra dag !

Bästa klassen

Hej igen! Jag kom precis ut ur dushen och ska hoppa i säng inom 10 min. Någon undrade om jag kunde skriva ner mitt träningsschema och visst kan jag göra det, men jag orkar inte just nu :( 
-
Tänkte bara skriva att jag tror att jag har jordens skönaste klass. Vi hade så himla kul i skolan idag att det inte finns ord, vi skrattade så att vissa fjärta, faktiskt! HAHAHAHAHA! OCh då mina vänner, då är det grovt kan jag ju säga. Och när man hör ett sådant ljud skrattar man ju inte mindre heller. Vi körde på egen sexualkunskap samt kärlekssnack och massa skämt. Otroligt härlig stämning! Vi har så kul!
-
Nej nu sätter jag punkt här tycker jag och stänger ner facebook. Natti sötisar!
-
"Selma + 2 boys = P.I.M.P
Made by Jennifer & Rebecca
Röd tampong (Tamara)"

MÅNDAG

Det har varit en sjukt lång dag. Skolan gick som den skulle och jag stack till gymmet trots min huvudvärk. Körde i ungefär en timme och det gick faktiskt bra! Efter gymmet fick jag dock spränghuvudvärk men vi var tvungna att sticka hem till Tamara innan vi kunde åka vidare till willys för att handla hem lite mat till mig. Kan ni tänka er migrän och vara tvungen att springa runt över allt. Höll på att dö. Denis hängde också med till mig men jag var tvungen att lägga mig en stund efter en tablett. Och nu är huvudvärken äntligen borta.
-
Fan vad skönt det känns att ha börjat med träningen, visst har jag bara kört en gång men det känns ändå bra. Snart ska jag ta mig en dush och sedan däcka. Vi har kört chanz efter chans här hemma och den-eksem har vunnit alla gånger idag. Fattar inte hur. Han förlorar alltid annars. Denna kvällen har varit riktigt rolig, en av de roligaste på länge och vi alla 3 har skrattat som idioter åt alla möjliga skämt. Bästa Den & Täm. HAHA.
-
Slänger in en bild på Denis och mig. 
"ta ett kort vi låtsas tjafsar" HAHAHAHA bästa vi.

Tänkte bara säga god natt!

Anonym: HAHA Asso orka att du ska härma din brurs flickvän med allt du skriver
Svar: För det första har inte min bror någon flickvän! Och för det andra öppnar jag ALLTID ett inlägg först innan jag läser andras bloggar. Det du säger kan jag inte koppla ihop med någonting, sorry :)
-
God kväll peps! Vet egentligen inte varför jag öppnade detta inlägget, antagligen för att säga god natt. Imorgon drar träningen igång. Kickar till gymmet direkt efter skolan, detta feels good asså! Känner mig riktigt taggad :) Jag har fått mitt tränings-schema och ska börja träna 3 gånger i veckan och sedan efter en månad ska jag köra 5 dagar i veckan. Detta kommer bli grymt. Tack min stjärna ♥
-
Nu ska jag alldeles strax lägga mig, alarmet ringer 6.30. Blä! Natti natti mina vänner vi hörs imorgon igen.

Börjar träna imorgon

Hej sötisar. Sitter i sängen och chillar medan den och jen sitter vid datorn och inte har något liv. Det är inte mycket mer att göra idag, vill bara ta det lugnt.. Imorgon börjar jag träna, min stjärna hjälpte mig med ett schema. Känns superbra! Nya tag woho. Vi höööres

GRATTIS PÅ 18-ÅRSDAGEN ♥

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det BÄSTA JACKIES födelsedag.
HURRA HURRA HURRA! ♥
BITCH, ITS TIME TO PARTY LIKE A ROCKSTAR! ;)
-
Miss ya locaa! Vi ska göra Borås osäkert om 2 weeks!



Typiskt..

Jag fattar inte hur man kan lova att vara tyst,
lova en sak
.. och sedan göra tvärtom.
-
Men detta ska inte få förstöra min dag, jag är glad i alla fall. :)
Nu kom Tamara, helt dygnsur. Det regnar ute.. Vi ska snacka skit och dricka kaffe. PUSS.

ÄNNU EN SÖNDAG

Hejsan söndag!
Har ni haft en fartfylld helg? Själv har jag för det mesta dels umgåtts med brudarna och den-pen så klart! Igår kicka vi hem till Rose och jag fick dessutom med svarta pärlan! Det var en trevlig stund där med mycket skratt :)
-
De flesta drog tidigare, så jag promenerade hem inatt med mina livvakter som bestod av syrran och levent, rose och patte. Jag har underbara människor i mitt liv som promenerade med mig ända till hageby, till min port :)
-
Nu ska jag dricka kaffe och äta lussekatter/lusstebullar (?) som hanciis mamita har bakat! Idag ska jag bara chilla base alltså. Skola imorgon igen, uft! Helgen går för snabbt.
-
PS. Det är inte jag som har fixat min header! Jag kan inte sånt.

Me right now

Hancii kom hit en stund men hon gick precis. Nu sitter jag hemma hos mig med Abo Den och Tämi. Vi ska möta upp Marie & Peddolina och sticka hem till Rose. Ska ringa Svartingen och fråga om hon ska med också! Denis är alltid med på våra tjejkvällar. HAHAHA! 

Städat och diskat, check!

Har precis städat klart, badrummet glänser och resten av lägenheten luktar gudomligt. Jag ska alldeles strax hoppa in i ett varmt bad. Ikväll blir det att träffa tjejorna tror jag. Det lutar åt det hållet, ska bli mysigt :) tror att Denis tittar förbi här en stund också. Nej nu måste jag hoppa in i dushen men först en cigg. Hörs!

Vaknade till Denis vackra voice

Homo denis ringde och väckte mig och jag är faktiskt inte förbannad över det. Han ringde och sa att han inte kommer hem ifrån eksund och att han var skit rädd igår för att det spökade där borta. HAHAHAH tro mig jag skrattade åt han. Han och Tobbe ska promenera hem stackars. Hoppas att någon hämtar dem sen istället :)
-
Här sitter jag i alla fall och kikar runt på facebook lite, dricker kaffe och ska snart dra fram dammsugaren och dra en dans med den. Här ska det städas, skuras och hela köret! Nej nu ska jag fortsätta att prata med min prinsessa rose innan jag drar igång här. Hade bäst mina vänner.
-
Bjussar på en gammal bild.

En promenix

Nu är jag hemma efter en promenad, mysigt värre! Trots kylan. Marie & Peddolina är bara för roliga haha så otroligt roliga tjejer. Sitter och kollar på Vad kvinnor vill ha (jag tror den heter så) på kanal 4. Imorgon har jag tänkt att städa här hemma, riktigt ordentligt och sedan vika in all tvätt som äntligen blivit torrt. Eller det har nog varit torrt i några dagar nu HAHA jag är lat. Men tyst om det. schhh!
-
Nej nu känner jag att det blir för mycket skit snack. Skulle sitta fint med en det Big mac nu. Ja, det skulle det verkligen. Framför allt eftersom att jag börjar mitt nyttiga liv på måndag. Hur ska detta gå? .. Det återstår att se!
-
Jag hör av mig senare om jag inte somnat, annars hörs vi imorgon. Pussar

DÖDA TID

Tämi & Sofia var inne på willys för en liten stund sen, power king ♥ så de är här vilken minut som helst.
-
LÄS! :)
-
Sofias blogg - Wuupwuuup.blogg.se
Tämis blogg - DeChanz.blogg.se
Roses blogg - Rooseetienne.blogg.se
-
Alltså vilken fin vän jag är som fuckin reklamerar mina gyals! Nej nu ska jag fortsätta att lyssna på min musik. Jag lyssnar på allt ifrån Rnb, reggaeton, depress musik, gangsta shit, kärlekslåtar. Allätare typ hihi. förutom rock -.-
-
Nej nu ringde Sofia, måste ner och öppna puss!

-

Hålla dig i min famn, kunna skrika våra namn.


♥ You're the reason

I wake up every morning♥
.. I wake up every morning
.. Just kidding, I have school..
HAHAHA!

Muslimska kvinnor!

Jag tycker att kvinnor som bär slöja är så otroligt vackra. Jag tycker att det klär dem. Det ser vackert ut. Och tanken bakom det hela VARFÖR de bär den, är också grym. Trots att jag ALDRIG i mitt liv skulle kunna vända på mitt liv och börja använda det.
Jag skulle aldrig kunna dölja mitt hår, men jag ser upp till dem som gör det.
Kvinnor som bär slöja är vackra!


Denis tyckte att jag såg ut som en bonde ifrån balkan... :/




Migränen är borta!

Hej mina hjärtan!
Äntligen är min huvudvärk borta. Jag åkte hem och la mig och sov för att få min värk att försvinna och nu några timmar senare är jag pigg och fräsh i skallen igen. När jag åkte hem ifrån skolan såg jag någonting jätte fint, verkligen jätte fint. Ah love it. Det känns i kroppen kan jag säga. Lyckorus. Hoppas att det stämmer bara. Det känns som det i alla fall.

Här sitter jag med en kopp kaffe utan mjölk, blä. Eller det funkar. Min mjölk är slut. Intressant informacia :) Just det, någon undrade vem som gjorde min header och det kan jag tyvärr inte svara på. Det är i alla fall en HON och hon är min privata designer. HAHA Tack ännu en gång :*

Skolan gick bra idag med och det känns great att jag har varit i skolan hela veckan, bara kommit försent 1 gång pga att jag missade spårvagnen och sedan idag då när jag skippade sista lektionen pga migrän. Känner mig riktigt stolt faktiskt!

Ikväll kommer mina prinsessor  förmodligen hit och Tämis booy ifrån Gislaved. Denis skulle också höra av sig. Svartingen dissar oss nog, hon ska på bio ikväll. Svarta helvete! Men den "danska pärlan" (Sofia)  som Tämi säger, ska snart ta bussen ifrån snobb-lindö :) Och Rosiiita jobbar. Ääh, vadå mina prinsessor. Fuck dem. Ingen kommer. HAHA.


engelska!

Hej! Sitter på engelska lektion och svarar på frågor. Har ont i huvudet så jag tror att jag sticker hem snart istället. Har möte men vi får boka nytt, jag har ingen lust att sitta med migrän på ett möte... Ska vara med på mattelektionen innan jag åker hem. Behöver varje lektion. Jag hör av mig lite senare när huvudet blivit bättre. Puss på er och hoppas att ni har en bra skol/jobb dag!

Ny design!

Min nya bloggdesign vart ändå rätt snygg va? Jag gillar headern :) Har haft en toppen kväll, men nu ska jag hoppa i säng. Alarmet ringer 06:30. Natti natti

OMG, SOMEONE RAPED MY BLOG!

HELLO!
nu äre så att jag våldgästar selmas blogg hih busigt!
vi var hemma hos selmas bror förut och blev bjudna på käk där var även selmas syster! :)
det var en treeevlans middag :) .. senare mötte vi upp homo och denis :)
sedan stack vi till gudinnan och drack kaffe och spelade kort! hahah bästaste!
nu sitter vi och pluggar! eller aa selma gör de! duktig flicka A+ får du utav mig..
själv tog jag en paus. belöna mig själv med det! hihi!
Verro kommer förbi snart en stund också :) treeevligt!
sen ska jag sova sig, kommer däcka any minute!
ha en trevlig kväll allesammans puss!

Mat och kladdkaka

Sho! Vad gör ni? Jag kom precis hem från brorsan. Han och syrran bjöd mig o tämi på mat. Nu sitter jag denis tämi och Sofia hos mig och spelar kort. Sen ska vi plugga, sista skoldagen imorgon. Hayat. Puss

HOW LOW CAN U GO?

Hello!
Fan vad skönt det var att sluta tidigt idag, slutade halv 2. Sitter hemma och bara lyssnar på musik "how low can u go" och dricker kaffe. Är det någon som vet om man kan förlänga sitt abonnemang på tele2.se? Skulle vilja byta telefon till iphone 4S ♥ :( Mailade dem och frågade men det kommer dröja innan jag får svar..
-
Senare kanske vi ska kicka till min bror där även min syster håller hus. Men först förbi willys och köpa kladdkaka, hallå de kostar bara 20 kr HAHA :) :) :) Måste passa på för på måndag börjar mitt nya sunda liv. Min superstar ska hjälpa mig med att lägga upp ett schema för träning och sedan måste jag givetvis ändra på min kost. Det blir en utmaning ;) Tämi och jag ska köra ihop!
-
Denis skulle förresten titta förbi också. PUSS

En bild ifrån i veckan i skolan, har så söta klasskamrater hihi
(det brustna hjärtat dödar allt HAHA)

Vi tjejer ...

Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder.
Vi läser på schampo flaskan i duschen.
Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.
Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.
Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den.
Vi trycker på dörren fast att det står dra.
Vi säger va? fast vi har förstått allt.
Vi hatar när vinden förstör våran frisyr.
Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.
Vi kan se samma film 10 gånger.
Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.
Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.
Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.
Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre.
Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover.


TORSDAG

Sitter i skolan och har datorkunskap som varje torsdag vid den här tiden. Känner mig fett stolt som har kommit i tid alla dagar, till alla lektioner förutom imorse då jag missade spårvagnen. Detta är bra bra bra!

Jag och Sofia förbjöd Tamara att prata på en kvart för hennes mun går i ett och jag orkar inte höra hennes röst längre hahaha. Sorry Tämiii men det är riktigt jobbigt :(

Efter skolan ska jag hem och vila en stund tror jag, och sedan ska jag plugga. Mitt huvud gör jätte ont. Har börjat få ont i huvudet varje dag igen, orkar inte.. Imorgon är det fredag FY FAN vad skönt. Aja, vi hörs!

Stackars denis

Skriver ifrån abo den's lur nu. Vi har druckit tusen liter kaffe och kört fem hundra omgångar chanz och jag vann alla gånger utom en. Stackars denis kokade som fan varje gång och vi körde endast fler gånger för att denis skulle få vinna minst en gång men stackarn förlorade alla gånger hahaha.. "var ska jag börja?" hahahahah den, tämi och homot Sofia fattar haha dödligt. Just det, vad tyckte ni om videon på gymmet? Hahah. Snart ska jag ta en dush och sedan däcka. Hade bäst så hörs vi imorgon sötisar. Puss och kram skumbanan.

PICS!

SKÅPBIL IS THE SHIET!


Ta tag i saken! ASK HIM

Hej jag har en fråga till dig, jag är tillsammans med en kille och det är så att han brukar gilla och komentera andra tjejers bilder, är det okej,? gillar han dom tror du?, vad ska jag göra? . / en rätt så osäker person.
-

Hello! Alltså så som jag förstår handlar det inte om "vänskapliga-kommentarer" utan mer flörtigt och det skulle inte jag acceptera. Det är dig han är med och det betyder att han ska hålla sig till dig, kvittar om det bara är ord över facebook. Han är tillsammans med dig av många fler anledningar och den största anledningen är förmodligen att han älskar dig. Varför skulle han gilla andra? Han tycker nog mer om spänningen att kommentera andra, killar är faktiskt såna. Han vill antagligen också få respons tillbaka trots att han har dig..

Fråga honom om han skulle tycka det var okej att du kommenterade olika killar som såg bra ut. Be honom sätta sig in i din situation och förstå hur du känner. Ni måste prata med varandra. Sätt en gräns!



"DE CHANZ, TA RISKER, JACKASS"

Ni måste verkligen se denna! Vi bokstavligttalat DOG. Jeni springer på löpbandet och åker sedan bakåt som en duracell kanin HAHA fett snabbt. Tamara joinar henne i slutet. Otroligt kul HAHAHA bästa klassen!
-
-

ROGGISH!

Hej mina vänner. Är hemma ifrån skolan nu. Mötte upp brorsan i hageby centrum efter skolan. Och nu är jag hemma igen. Gissa om jag blev glad när jag klev innanför dörren. Såg ett brev ligga på golvet och det var ifrån ingen mindre än rogga! Fett kul, blev överglad. Saknar den jäveln! Nu blir det kaffe, nutella-mackor och svara på brevet. Efter jobbet kommer Denis hit. Sen ska jag plugga lite också. Hade bäst så länge :*

idrott

Hello! Skriver ifrån mobilen, har idrott nu så jag och araberna stack till skolans gym haha bästa klassen vi har så kul! Tror att jag ska börja gymma här efter skolan, det är ändå gratis ;) och jag har funderat på gym väldigt länge. Ska kolla närmare på det. Efter denna lektionen har vi bara svenska och sedan ska jag hem. Har värsta huvudvärken..

Sitter i cafet och väntar på att matte lek...

mms_img206178997 (MMS)

Sitter i cafet och väntar på att matte lektionen ska börja, uft. Fick iaf reda på att vi slutar en timme tidigare idag, hayat! Provet gick dessutom rätt bra tror jag :) aja vi hörs puss


HATAR!!!!!!!!!!!!

Jag hatar skolan just nu. Jag hatar plugg, jag hatar våra kommande prov. Bajs blå hoelgtkdwrjfkgöfpssnrkf!! God natt....

sista inlägget

Hej på er! Vi lämnade precis av Sofia vid hållplatsen och just nu ligger jag i badet. Hör hur tangenterna knappas på för fullt där ute, så om jag inte är helt ute och cyklar har tamara gjort ett inlägg åt er. Dechanz.blogg.se! Efter badet tänker jag krypa ner i sängen med vård och omsorgsboken och plugga in det sista innan läggdax! Hör av mig imorgon sweeties. God natt :*

CHARLIES ANGELS!


SVAR IFRÅN FRÅGESTUNDEN DEL 2


TISDAG

Hej på er! Igår somnade jag innan kl 21:00 så imorse när alarmet ringde var jag jätte pigg. Kändes superskönt! Drog till skolan och sista lektionen fick vi sluta en och en halv timme tidigare. Super bra ny lärare har vi fått i vård och omsorg hahah!
-
Drog ner på stan en sväng med mina pinglor och nu sitter vi hemma hos mig med en varsin power king. Körde nyss en videoblogg, den andra delen av frågestunden så den kommer upp här snart. Kika in snart igen!
-
Nu ska vi sätta igång att plugga inför ett prov som vi har imorgon. Vid 6 tiden kommer min kontaktperson hit en stund. Sedan kommer denispenis och underhåller oss en stund och efter det ska vi fortsätta att plugga igen.
Aja vi hörs lite senare. PUSS

Skolmaten var äcklig så nu sitter jag med ...

mms_img-88223245 (MMS)

Skolmaten var äcklig så nu sitter jag med mina pinglor och avnjuter en fet kebab. Mums!


jag behöver min säng

Maten satt fintfint i magen förut. Chillade hos babishko en stund och nu är jag hemma med täämii igen. Vi ska alldeles strax sova för båda två är stendöda.. Verro, jag ringer dig imorgon någon gång, har haft fullt upp och du vet hur min lur är. Orkar inte vänta på att den ska ladda klart. Love u svarting. God natt bloggen.

MÅNDAG

Skoldagen är äntligen avklarad! PUUH!
Kunde inte somna förns 3 inatt, kan ju säga att det tog emot att stiga upp när alarmet ringde halv 7.. Kom i alla fall i tid till skolan. Fan vad deprimerande det är att det är halvmörkt när man går till skolan och halvmörkt när man är på väg hem. Nu sitter jag hos pappa och det är kolsvart ute, kom hit för ca en halv timme sen. Väntar på att maten ska bli klar är skit hungrig.

Sen ska jag hem och dusha och bara ta det lugnt och lägga mig tidigt. Är så trött. Skönt att jag inte behöver plugga idag i alla fall. Imorgon är det en pluggdag hemma hos mig efter skolan med Tämii och Sofia.

Tänkte även länka min fina vän Rosii som jag älskar otroligt mycket! Min prinsessa har äntligen börjat blogga igen så gå in och läs hennes blogg HÄR!

Nej nu ska jag kika runt på FB lite och hoppas på att dem skriker att maten är klar snart. DÖR.



Idag har du varit borta i hela 2 månader. 2 fuckin månader har gått sedan du slutade andas. Jag ångrar att jag inte spenderade min tid med dig, va fan gjorde jag som var så viktigt? Ingenting. Du var viktig men jag tog dig för givet. Man tar alla för givet och det är så farligt. Ångrar mig som fan nu i efterhand. Men jag hoppas att du har det bra och jag ska hylla dig. Du lever redan inom mig, men du ska få finnas på min kropp snart också. En fin tatuering ska det bli! Saknar dig älskade moster ♥

misslyckat

Det där med att somna tidigt gick åt skogen. Jag har legat i sängen i ca 4 timmar och är fortfarande inte trött. Hur fan orkar man vara jag? Har kollat på tv, vänt mig om, skitit i mobilen, druckit te, ätit mackor (tänkte om jag var hungrig och därför inte kunde sova HAHA) har försökt med allt, inget funkar. Börjar dessutom få ont i huvudet. Levent säger att jag inte kan sova för att det är fullmåne. Det är en myt! Can't believe that. Tror ni på sånt? Ooh, just det! Han/hon/den/det som kommenterar under namnet jag och me, var så snäll och tala om vem du är innan du kommenterar denna bloggen igen. Din facebook eller mail skulle sitta fint. Tills dess, håll fingrarna i styr när du är inne här! Aja det var väl allt. Puss o kram skum banan

god natt

Det var ett rent helvete att öppna detta inlägget! Mitt Internet på mobilen har blitt så segt. Orkar inte sätta på datorn. Jag ligger nu nerbäddad i min säng med rena sängkläder, älskar det. Innan var jag och hälsade på danne där vi hade minnesstund första gången. Vi tände ljus för honom. Här hemma har jag också tänt ljus. Nej nu ska jag fortsätta kolla på tv tills jag blir trött. Höll i alla fall mitt ord, är till och med i sängen tidigare. Natti natti!

SÖNDAG.

Hello Söndag!
Dagen började med att vi stack ner till tvättstugan för att tvätta mitt berg av kläder men när vi kommer ned har någon redan lagt i en maskin med tvätt, snacka om att jag blev irriterad. Just idag av alla dagar, då jag har som mest kläder. Kommer aldrig hinna klart..
-
Sen ska jag städa lägenheten och bara ta det lugnt resten av dagen. Ska vara i sängen PRICK kl. 21.00!
-
Danne har minnesstund idag och jag är ledsen att jag inte kan komma. Jag tänder ett ljus för dig här hemma och du vet att jag tänker på dig. Fina vän.
-
Här får ni några bilder ifrån några helger sedan.

film

Nu är det dags att sova innan klockan ringer. Jag och tämi har kollat på en kass skräckfilm som ändå lyckades göra mig rädd och sedan kollade vi på en annan bra film som jag inte minns vad den heter. How Do you know tror jag att den hette i alla fall! Nu ligger vi nerbäddade och så fort vi stänger ögonen kommer vi slockna båda två. Jag skriver imorgon igen. God natt bloggen! God natt moster! God natt danne! <3

SVAR

Ana-marija: varför umgås du inte längre med gabbe, "soshki" och resten av dina grabbar? :o :/ vad jag vet så va ni ganska nära eller? P.s du e jätte vacker! Sköt om dig :*
-
SVAR: Jag umgås fortfarande med Gabi, träffade han senast i förrgår faktiskt! Shoshki umgicks jag med mycket i somras som du verkar minnas och den killen är verkligen guld värd! Men han har jobb/skola och jag är så otroligt trött efter skolan så det har liksom bara blivit så. Men båda vet att vi kan ringa varann när vi vill. Han har hjälpt mig mycket :) Att jag umgås mer med Gabi har nog mycket med att göra att vi umgås mer med samma folk :) Tack puss!

13/11-2010 DANIEL RACK

Nu har du varit borta i ett år och jag fattar det fortfarande inte. Du lever inte på jorden längre.. Det var ett år sedan vi satt i bilen på väg hem ifrån malmö och vi får ett samtal som säger att du har stuckit till himelen. Det var ett år sedan.. Helt sjukt! Jag saknar dig och jag tänker på dig ofta. Detta är fortfarande overkligt för mig och säkert för resten av alla som kände dig också. Din familj saknar dig konstant, så jag hoppas att du vakar över dem. De behöver det. Vi ses en dag och då ska vi lyssna på alla de låtar vi lyssnade på tillsammans. Sov gott tills dess gubben. ♥

MY DAY

Dagen började med att jag vaknade hemma hos mami, drack kaffe och sedan fixade mig lite. Kom på att jag var tvungen att ladda luren innan jag stack så jag la mig i sängen igen, och vad händer? selmis somnar och vaknar igen kl 17:30, GREAT!

sprang ner till stan och mötte mina pärlor Sofia & Tamara för att ta spårisen hem till mig. Denis tittade även förbi och vi hade riktigt roligt idag haha vissa fick magrutor! Senare kickade jag och T till min babishko och käkade. Nu är vi hemma igen. Imorgon är det tvätt som gäller. blä. puss

jag vet, du vet, våra vänner vet

Jag bryr mig inte om du ljuger för alla andra, huvudsaken är att du släppte allt till mig förrförraveckan trots att jag inte sa ett skit tillbaka. Det var ett stort steg för dig och jag är stolt över att du vågade!

lördag

god kväll. Har sovit i stortsätt hela dagen. Är hemma med Sofia och tamara. Vi ska strax dricka kaffe och sedan klippa tämii. Hör av mig puss

den vackraste

Moster, du finns inom mig men snart finns du även på min kropp. Jag ska minnas dig förevigt, vi ska minnas dig för alltid! Saknar dig.. Mer än allt. Du är k ä r l e k !

älskar dig högst på jorden mamma

Hej mina vänner. Vad gör ni en fredag som denna? Själv ligger jag i sängen hemma hos mami med min söta katt tarzan haha. Har saknat honom och mamma. Mådde inte så bra, vet inte vad som flög i mig. Det bästa är att vara med mamma när man mår så. Tro mig ni kommer sakna era föräldrar när ni väl flyttar hemifrån. Nu ska jag fortsätta och kolla på tv med min kära mami. God natt och puss. Sup lugnt!

WORD.


Det blev en fika på stan!

Hellooow!
Nu är jag och Tämii hemma igen efter en fika på stan med Z & C. Det var riktigt trevligt! Har precis varit och köpt frimärken och innan vi drar och träffar grabbarna ska vi lägga på några brev. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, vi ska ner till stan och sedan lista ut vad kvällen har att erbjuda. Skulle helst av allt bara sitta hemma och kolla på film efter film, men vem vet det kanske slutar så :)
Man vet aldrig med oss, Life is a Chanz!

FREDAG

Hello peps! Allt bra med er? Sitter och dricker kaffe. Ska fixa mig och sedan sticka till stan och träffa en. Sedan får vi se vart dagen tar mig. Har inte så mycket mer på hjärtat. Hör av mig senare framåt kvällen. Puss på er.

'


ÖGAT!

Fan vilken händelserik natt! På hemvägen ögade Tamara oss alla 3 och sa att något skulle hända. En liten stund efter mötte vi på en räv och kort där efter var blåljusen efter oss HAHAHA. Jag dog. Det blev nästan en prison break där för en stund asså haha! Nu är vi i alla fall hemma och jag ska strax färga Tamaras hår. Ja jag vet klockan är 02.20 men vi är skit pigga. Så blir det efter några redbull. 7eleven gjorde mig konkurs. 150 kr på redbull HAHA min plånbok sved. Varför ljuger jag? mitt hjärta gick i tusen bitar HAHAHA. Jaja, vi hörs imorgon igen, eller kanske lite senare. Ska visa kort på Tamars hår, för och efter bild ;) Puss!

11/11-11

Sho abo sex! Idag är det den 11 november 2011, fett va?! Sitter i bilen och chilln' med mina thugs! Vet inte var vi är. Ser för tillfället bara dimma och skog. Men vi lever livet ändå. Känner mig fri haha! Volymen är på max! Hade bäst så länge, kanske uppdaterar senare. Nu ska jag sjunga vidare här.

SVAREN DEL 1 FRÅN FRÅGESTUNDEN!

Här har ni svaren, hoppas ni ni blir nöjda! Nästa del kommer ut inom några dagar, så håll ut. Och de som kommenterat under olika namn hoppas ni också blir nöjda. Men tänk dig för till nästa gång, för du vet att man ser ipadressen. Jag hoppas att du blir nöjd med svaren! haha, patuljak jedna.
-
Klaga inte på min dialekt, jag märker det inte (Denis klagar alltid)
Märkte det när jag kollade på videon själv.
-


VI GILLAR ÄVENTYR.. DE CHANZ!

Sitter hemma hos brorsan och har precis avnjutit en kebabrulle. Pappa sa åt min bror att köpa ifrån istabul men dum som han är köper han ifrån något lidl ställe.. uft haha. Jag och Tämi ska snart hem och take a shower, NEJ inte tillsammans hahhaha. Sedan ska vi fixa oss, kanske hinner svara på frågestunden då också innan vi sticker iväg på en färd utanför denna skitstad hihi.

torsdag

Hejsan svejsan! Idag skulle vi ha vaknat tidigt för att gå hem till täämii och tvättat men det blev inte så. När två björnar sover brevid varandra är det inte så lätt att vakna. Nu ska vi hoppa upp ur sängen och sätta på kaffet. Ska ringa pappa och fråga om han är i stan, vill ha Istanbul kebab :( ska, vi hörs lite senare. Puss!

GOD NATT

Har precis läst igenom alla frågor, shit vad många det blev. Tror nog jag kör på en videoblogg i alla fall haha. I två delar i guess. Hoppas bara det blir bra det här! Nej nu måste jag lägga mig, ush vad trött jag blev. En cigaren först! haha
-
Denise, jag vill inte hämnas på någon. Tycker bara det är skrattretande när man själv vet sanningen, det är allt. Jag har varit negativ pga många anledningar och därför har bloggen fått lida lite. Efter regn kommer solsken och denna bloggen är en berg-och-dalbana. Vissa dagar skiner jag, andra dagar gråter jag.
-
God natt peps!

COLOMBIANA!

Jag och Tamara har precis kollat på filmen Colombiana och det är nog den bästa filmen jag sett. Så tung! Ni som inte sett den, SE DEN! För övrigt har vi inte gjort så mycket, druckit 2 liter apelsinjuice och disskuterat om hur pinsamma folk är. De tror verkligen att man föddes yesterday haha.
-

IT'S ALL ABOUT CHANZ!

Kom precis ut ur dushen och innan jag hoppade in i dushen gjorde jag en blogg till min yaaani fina vän Tamara. Med tanke på att hennes liv är en berg-och-dalbana, upp och ner, hej och hå. Så är livet för henne en chansning. Vi tar många risker och kallar det alltid Chanz, det är vårat ord. Chanz. Därför döpte vi hennes blogg till DeChanz.blogg.se så besök den mina vänner, ni lär inte bli besvikna. Nu ska vi äta mousaka. MUMS!

EN SÅN KARL!

Hello min söta bloggis. Jag och Tamara har haft lite saker att göra today och nu har vi precis möblerat om hemma hos mig, det vart bättre såhär hihi :) Vi sitter här och lyssnar på musik.
-
Jag vet inte riktigt när jag kommer svara på frågestunden, jag har ingen lust med det nu i alla fall. Inte om jag ska göra en videoblogg. Men det kommer, promise :)
-
Här får ni en bild på mig och Rosii ifrån förra veckans utgång
-

FILM

Hello bloggisen! Kände att jag behövde köra ett inlägg i alla fall såhär mitt i natten. Tamara är för tillfället på toaletten och Gud vet vad hon gör där inne.. Vi har bäddat ner oss ordentligt i sängen denna kvällen med tårta, chips och power king. Vi har flera filmer på lagret men börjar känna att ögonen inte orkar hålla sig öppna länge till.
-
Sorgligt nog har jag utmanat & blivit utmanad av en vän, vem som är uppe längst. Jag brukar inte ge mig, men tror att jag lägger mig ner för denna gången haha. Imorgon startar vi nog dagen med frukost på sängen och film. Det är såhär att ingen av oss ska till skolan, så vi förtjänar detta. Snart är det dessutom dags för röda veckan, magen gör så inihelvete ont!
-
Juste, passa på att ställa frågor till frågestunden HÄR!!!!!!!!! så svarar jag inom några dagar. Förmorligen via en videoblogg :)
Vi hörs då! PUSS

tisdag

Hello! har inte mått så bra idag, eller jag gör det fortfarande inte. därav den usla uppdateringen. Ikväll ska jag bara kolla på film all night long med min groda och feta oss. Snart kommer homot Sofia förbi en stund också. Fortsätt att ställa frågor! Puss

natt tankar

Jag kollade igenom lite i min blogg nyss "feelings" och jag måste säga att jag är rätt grym på att skriva små dikter eller vad man ska kalla de. Medan jag läste det jag skrivit fick jag ont i bröstet och något slags rus passerade genom hela kroppen. Jag saknar den personen så in åt helvete! De enda jag har nu är min kudde, för du är inte här. Du älskar mig, men du är inte här och det är din närhet jag behöver för att känna mig fullbordad. Jag hoppas att telefonen ringer snart, och att det är du. Jag älskar din röst! Den gör mig lugn. Du gör mig hel. Inatt ska jag krama om min nalle och tänka på dig, som alla andra nätter. Förut var du min bästa sov kompis, men ni har nallen fått ta sin plats. Jag släpper honom aldrig, så som jag aldrig släppte dig om natten. Jag saknar dig ! På tal om känslor.. Jag önskar att jag kunde ta tillbaka min moster. Jag vill gå på stan med henne och kolla på jul grejor. Jag vill gå hem till henne och bli fet. Jag vill skratta åt hennes skämt och tro på att döden inte finns. Döden.. Döden, åt helvete med döden.. Jag fattar fortfarande inte, asså du lever inte? Dina fötter finns inte på jorden. Jag tror inte på det. Det känns som att du är på semester. Jag vill tro att detta är en mardröm. Jag kan inte fatta att din fullproppade lägenhet står helt tom. Älskade moster, var du tvungen att fly? Mina snyftningar kommer väcka tamara. Bäst jag avslutar. Stor saknad.

Låt frågorna forsa in!

Jag tänkte att med tanke på att ni brukar ställa mycket frågor så kan vi köra en frågestund, så får ni fråga exakt vad ni vill och jag kommer förmodligen att besvara er i ett videoinlägg. Det låter väl bra?! Kör på bara!

Jag kände att jag ville uppdatera en sista...

mms_img-17749680 (MMS)

Jag kände att jag ville uppdatera en sista gång, och denna gången gör jag det direkt från badkaret. Ligger här med kok hett vatten och massa skum. Skönt att varva ner. Idag är en sån dag då man inte vill vara ensam så det passar perfekt att tamara sover här inatt. När jag kliver upp härifrån är det tamaras tur att hoppa in och sedan är det tv och sängen som gäller för våran del. Sov så gott och ha det bäst natti natti <3


inte alltid som man tänkt sig

Det blev inte riktigt som jag och T tänkt oss, saker kom ivägen som vi ska lösa i veckan. Men nu sitter vi äntligen hemma hos henne igen. Vi har avnjutit mc efter den tråkiga händelsen.. Vi kollar på waterwörld och sedan ska vi kolla på mitt stora feta syrianska bröllop. Därefter ska vi hem till mig och sova. Det blir ingen skola imorgon, pga vissa ärenden vi båda måste utföra. Men sånt är livet. Sov så gott peps. Pussar

måndag

Hej på er mina vänner. Jag sitter hemma hos tamara, vi väntar på hennes söta kontaktperson. När de är klara ska vi hem till mig och laga mosaka, mums! Efter maten har vi bestämt att ta på oss tjock kläder och ge oss ut på en långpromenad, så att vi somnar tidigt idag. :)

Mys!

mms_img-98653075 (MMS)

Mys!


God natt söndag!

Sitter hemma hos mig nu med Tamarita. Hon sitter i köket och käkar kvällsmat och alldeles strax ska vi slå på tvn och kolla på Beck. Vi har laddat upp denna söndagen med chips, dip och NRJ. Imorgon drar skolan igång, så vi måste vara utvilade :) Hade bäst mina vänner och sov så gott.

Två bilder ifrån minneslunden igår. Jag kommer aldrig att glömma er. ♥




Söndag

Igår stack jag förbi minneslunden och hälsade på moster och Danne, tände ett varsitt ljus åt dem som jag hoppas värmer dem i den kalla kylan. Saknar er!!

Efter det drog jag till kusin och kollade på film. Nu sitter jag hemma hos brorsan och lagar mat. Vi ska göra Deniz & Selmas köttfärssås special med alla möjliga goda ingridienser haha. Senare ska jag träffa min Snäcka Tamara som idag kommer hem ifrån Borås. Gött! Nej nu ska jag springa ut i köket igen för jag känner på mig att vilken minut som helst kommer brorsan skrika om att jag måste hjälpa till haha.

Jag hör av mig lite senare när jag kommer hem, ska försöka börja lägga ut dagens outfit också. Men bara kanske, ni vet att jag inte orkar lägga in bilder varje dag. Men ett försök är det värt! Hade bäst så länge, mwah.

sista inlägget för idag

God kväll ! Vad ska ni hitta på? Jag ska bara ta det lugnt med film. Vi hörs imorgon igen, hade bäst.

Det spökar.

Inatt när jag och J skulle sova sattes värmefläkten igång. Jenni kollade på mig, jag sa det är bara min moster och så gick hon upp för att stänga av den, men precis när hon skulle stänga av den så slocknade den av sig själv. Jenni flög tillbaka i sängen och jag såg skräcken i hennes ögon. Jag sa åt henne igen: Jenni ta det lugnt, det är bara min moster som är här. Hon vill inget illa (och så försökte jag somna om igen)
-
- SELMA SELMA, sov inte snälla!!! Efter några minuter startar värmefläkten av sig själv IGEN. Denna gången går jag upp för att stänga av den med tanke på att Jenni inte vågade. Precis när jag ska böja mig ner och stänga av den, stängs den av, av sig själv.
-
Typiskt eller läskigt ? Jag blev inte rädd. Jag vet att det bara är moster som är här och vakar över mig. Älskade moster. Du får tar det försiktigt när jag har vänner här, Jenni är inte den enda du skrämt haha! Love you till tusen ♥

SWAG


Tänk inte kör bara

Hej lördag! De flesta var ute igår antar jag, seg morgon? hihi jag mår toppen. Jenita sov hos mig inatt, mycket prat och skratt. Minns inte när hon drog imorse för jag sov vidare. Sitter här med ett stort glas kaffe och två ostmackor.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, det känns som att det skönaste vore att ligga och kolla på film efter film. Men Jenni ville att jag skulle komma till henne och festa lite. Orkar man? Det är skola om två dagar och egentligen borde man bara ta det lugnt, dessutom börjar ångesten sakta krypa på. KNAS. Nej nu är det bara att tuta och köra i skolan som gäller. Ska sköta mig galant och inte missa lika mycket som innan. Som jag alltid säger "Tänk inte kör bara"

Igår kom super-sköna-bönan-Sofia hem ifrån Danmark, så idag får jag besök av ingen mindre än Homot själv. Har saknat den bitchen som fan kan jag lova. Man blir alltid på gott humör i hennes närvaro och hennes skratt är bara för roligt HAHA. Det märks att jag saknat henne visst? Bästa Sofia! ♥

Det sjuka är att våran trio är fortfarande inte hel. När jag och T är hemma är inte S hemma och när jag och S är hemma, är inte T hemma.  Tamara har stuckit till Borås/Gbg/Gislaved. Jag pallade inte hänga med denna gången. Jävla Tamara haha! ♥

Sofiiiiluu!


ATT KÄNNA DEN KÄNSLAN

Att ligga brevid dig, Att känna ditt hjärta slå, Att höra dina andetag, Att nudda dina läppar, Att se in i dina ögon, Att känna din varma kropp, Att höra viskningar i mitt öra, Det är som att vara i paradiset.. Jag bara älskar det..

Hemma igen

Nu är jag hemma igen, Denis kom precis hit också :) Snart kommer några tjejer också hihi. Kaffe och skitsnack står på schemat.

right now!



hayat!



Aziz hjälpte babishko att dammsuga upp spindelnät HAHA



FREDAG

Hello!
Har inte haft tid att skriva. Veronica kom till mig och sedan stack vi till centrum för att handla lite frukost. Träffade på baba där och han bjöd oss på fika. Sen stack jag hem och dushade, fixade mig och nu sitter jag hemma hos honom med syrran & Levent. Vi väntar på mat hihi :)



Anonym: Jag älskade din blogg förut Selma. Gick in på den varje dag, flera gånger om dagen tillochmed.. Det fanns alltid något nytt, du öppna dig mer och så. Men nu känns det som du tappat "bloggsuget" har jag rätt? Please försök igen att komma igång på riktigt att blogga, många ser upp till dig osv.. Ingen kritik är dålig kritik, go for it girl


Svar: Jag vet att jag var en bättre bloggare förut. Du är inte den första som säger det och jag tar absolut inte illa upp. Jag är tacksam över att ni berättar sånt för mig.

Men saker och ting förändras, jag har dels inte haft så stor lust till att lägga min själ i bloggen och för att jag inte kan öppna mig som innan. Jag vet att jag öppnade mig mer, men grejer kommer ivägen. Nu har jag förstått att jag inte kan vara öppen på min blogg, jag kan inte släppa samma känslor som jag släppte innan. Jag har lärt mig hur människor och samhället fungerar på ett annat sett. Dels vill inte någon se en  lycklig, för det andra, folk gillar att läsa men sedan vänder dem på det som står i bloggen och snackar bullshit. Jag kan inte längre skriva om vem som äger mitt hjärta, jag kan inte skriva vem jag tar en kaffe med, jag kan inte skriva ut namn på samma sätt som jag gjorde innan, för folk är inte nöjda med att läsa, de sprider vidare och vänder på texterna jag skriver. Alla städer är nog likadana, men jag har lärt mig att Norrköping är den halaste staden. Folk blir aldrig mätta. Därför är jag inte som jag var innan, jag är mer ytlig nu och så kommer det nog förbli. Visst kan jag försöka uppdatera mer om andra saker, men det kommer aldrig bli som förr. Är ledsen men det får ni respektera. Hade bäst!



Nej nu verkar maten vara klar, de håller på och styr i köket som aldrig förr. Nu skrek pappa på mig, måste sticka! Vi hörs senare!

BABA IS HOME!

HELLO! vad gör ni? jag kom hem för en liten stund sen. Drog ju till brorsan och träffade bästa baba som kom hem ifrån Turkiet idag. Fan som jag har saknat honom! Han hade köpt halsband till mig, en måne & stjärna men han hade självklart glömt de hos Farmor så dem där borta skulle skicka hit det på posten.  Nu sitter jag hos mig med Denis & Tamara, vi ska bara dricka kaffe och chilla. Kanske sover borta inatt, men det är sånt som märks :) Hade bäst sötisar.

ABO SEX

Linda: hej selma! kan du inte snälla skriva vart din fina poncho kommer ifrån? tacksam för svar =)
Svar: Min poncho kommer ifrån Cubus :)

God morgon på er mina änglar. Jag ställde alarm på 11:00 men gick inte upp förns kvart i ett. Hoppade in i en dush och nu sitter jag här precis påklädd och dricker kaffe och käkar knäckemackor med ost och gurka + aromat LOVE IT.

Måste alldeles strax fixa mig lite snabbt och sedan kicka mot brorsan, det är bråttom! Hade bäst.

Här får ni en bild på en gubbe som jag och Tamara gjorde igår, ni vet när någon gör huvudet - viker pappret - någon gör överdelen av kroppen - viker pappret osv osv.. haha fett kul!


god natt

Skriver ifrån mobilen så jag svarar på frågan imorgon. Det blir så rörigt annars tycker jag :) till en början spenderades kvällen med min stjärna och jenni, vi stack aldrig till brorsan. När han gick kom Denis och joinade mig och J. Fick även träffa mina pinglor tamara och jackie. På tal om pinglor så saknar jag Sofia som spenderar lovet i Danmark. Bitch jävel! Nu måste jag sova så att jag orkar med morgondagen. Baba kommer hem mellan 3-5 skulle jag tro. Puss på er och god natt :)

HC

Ska strax gå och möta jenni i centrum för att köpa lite gott och sedan ska vi hem till mig och snacka skit, mysigt! Min stjärna ringde nyss och han ville följa med till brorsan så han skulle ringa lite senare så går vi dit tillsammans hoho.
-

DAGENS SELMICE


MY DAY

Hej på er! Haha måste börja med att säga att min lilla Ponja är bara för underbar!
Sov hos kusin inatt. vi kollade på pojkväns akademin och sedan en skräckfilm haha äckliga invalider! Vi däckade väl någon gång vid 3 och vaknade 10:30 idag.

Drack kaffe, fixade oss och stack mot stan. Mamsen hängde med också. Här nedan ska jag visa er vad jag köpt de senaste dagarna, tänkte att jag kunde göra det med tanke på att min blogg har blivit så tråkig utan bilder. Fick inte med 3 par tröjor på bild för att de var svarta och gick inte att fota, sen har jag köpte lite vantar, strumpor, trosor, smink och sådant som inte är så nödvändigt att visa upp.

(det märks att jag inte har jordens bästa kamera)
bilderna ger inte rättvisa men fuck it.






poncho (stavning?) syns inte så bra


Älskar skorna fejkade dr martens haha


Nu ska jag bara chilla hemma och senare ska jag förbi brorsan och gissa vem som kommer hem imorgon? Jo bästa babishko kommer hem ifrån turkland imorgon. BÄSTA!!!! ♥


Syrianska bröllop

Fick besök av Jackie en sväng, vi käkade tonfiskmackor hihi och sedan har jag sprungit upp och ner i tvättstugan. Måste ner en sista gång vid 6 och hämta upp kläderna ifrån torkrummet.  Snart kommer kusin och Denis hit och sen vid 6 kommer Berit hit också.

Det blir nog en lugn kväll. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av mitt stora feta syrianska bröllop. Hade bäst!


FÖRRA VECKAN

Det var så skönt att promenera med dig.
Det var så mysigt att känna den där känslan igen, den känslan som bara du kan ge mig.
Att få höra de tre små orden ifrån din mun. De tre små orden som jag inte hört på jävligt länge ifrån dig. Ute i en kall värld, under ett tak med gatulampor, det var mäktigt. Jag hade saknat att höra det. Att stå framför dig och se ditt vackra leende, samtidigt som du kollar djupt in i mina ögon. Helt otroligt. Det värmde min kalla kropp. Du säger det så fint. Jag älskar dig. Så fint.  Att bara vandra runt och runt och höra på dina historier, lyssna på vad du har att säga om dina känslor och skratta tillsammans med dig, det är det bästa. One love.
-

Ormar, hala ålar

Folk i dagsläget är så otroligt nyfikna men de vägrar visa deras ansikten. Dagens människor älskar att kasta problem på andra, men undviker att visa sina egna. De tror inte att man vet om helgens drama eller gårdagens bravader. De enda dem tror är att de kan kasta skit på andra och verka "så förnuftiga" själva. Jag avskyr människor som inte kan sopa rent för sin egen dörr innan de kastar skit på andras. Ush vad såna äcklar mig. Verkligen.
-

tisdag

Sluta vara så nyfikna, vill jag inte skriva om det så gör jag inte det. Det är bara mina närmaste som behöver veta. God morgon förresten! Ska hoppa in i en dush nu för sedan kommer kusin hit. Tvättdags..... Puss

jag saknar dig

Jag hatar att Gud tog dig ifrån oss för tidigt. Men jag förstår honom, vem vill inte va en ängel vid sin sida?! Du flög iväg för tidigt och jag kommer aldrig sluta sakna dig. Det skär i mitt hjärta att jag aldrig mer kommer kunna besöka ditt mysiga hem. Jag önskar att du kom tillbaka. Jag känner din närvaro i min lägenhet men jag vill se dig framför mig på riktigt. Jag vill ha min moster här! Varför ska allt vara så orättvist? Varför just du? Tårarna rinner i skrivande stund. Du kommer aldrig få uppleva min framtid. Du som var så glad över att jag kommit in på gymnasiet. Du kommer int få se mig ta studenten. Fan alltså.. Jag älskar dig och jag saknar dig. Jag blöder inombords. Vackra ängel. Vaka över mig, rädda mig i svåra stunder och lova mig att vänta på mig.. Jag kommer en dag, och då ska vi skratta som aldrig förr. Vila i frid min ängel.

nattblogg

Klockan är lite väl mycket men jag har inte haft tid att skriva. Vi har hängt i tamaras nya lya, käkat gott (så våra magar spruckit) och bara umgåtts. Tittade förbi hos brorsan på hemvägen också. Ska tvätta imorgon, fan vad jag tjatar om den där jävla tvätten här på bloggen hahahaha. Nej men jag har fan inget mer på hjärtat. Vi hörs imorgon igen. Skriver ifrån luren nu. Hade bäst och sov gott allihopa. Puss puss!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!