HOW LOW CAN U GO?

Hello!
Fan vad skönt det var att sluta tidigt idag, slutade halv 2. Sitter hemma och bara lyssnar på musik "how low can u go" och dricker kaffe. Är det någon som vet om man kan förlänga sitt abonnemang på tele2.se? Skulle vilja byta telefon till iphone 4S ♥ :( Mailade dem och frågade men det kommer dröja innan jag får svar..
-
Senare kanske vi ska kicka till min bror där även min syster håller hus. Men först förbi willys och köpa kladdkaka, hallå de kostar bara 20 kr HAHA :) :) :) Måste passa på för på måndag börjar mitt nya sunda liv. Min superstar ska hjälpa mig med att lägga upp ett schema för träning och sedan måste jag givetvis ändra på min kost. Det blir en utmaning ;) Tämi och jag ska köra ihop!
-
Denis skulle förresten titta förbi också. PUSS

En bild ifrån i veckan i skolan, har så söta klasskamrater hihi
(det brustna hjärtat dödar allt HAHA)

Kommentarer
Tele2

Hej Selma,



Vad roligt att du funderar på att skaffa en iPhone 4S via oss. Har du mindre än tre månader kvar på din bindningstid kan du göra en förlängning och samtidigt köpa med en telefon via vår hemsida på: http://www.tele2.se/mobilabonnemang/iphone4s-16gb.html.



Tele2 har en egen iPhone-support, så om du skulle ha några funderingar kring till exempel appar, inställningar eller iTunes så kan du lätt nå oss på 0772-25 25 25 så hjälper vi dig. Om du har några andra frågor går det även bra att mejla mig.



Med vänliga hälsningar



Cecilia Uhr, Tele2



[email protected]



2011-11-22 @ 13:14:32


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!