blogg-paus.

tar en paus ifrån bloggen några dagar. kommer tillbaka när jag känner för det.
hade bra och må bäst.
puss puss

Kastriot Spahijaj ♥
Jag älskar dig.

Grattis Ena och Erna!

Grattis Ena på din 18-årsdag och grattis Erna på din 16-årsdag.
Hoppas ni får det fett! ♥
Ena har det nog riktigt kul på Otten just nu, den jäveln! haha

Till och med Feyan håller med om att han Joel är snygg? herre min skapare! fey, vad har det tagit åt dig ungjävel? HAHA!
ne, jag har det jävligt tråkigt egentligen, så varför försöka göra det kul? eh.. kanske för att jag har tråkigt. haha fucked up, jag har mina egna svar till mina egna frågor.. jaja, men i alla fall. ska ta och lägga mig nu tror jag. tjafsar lite med bebis :( inte kul alls.. så vi hörs imorgon, hoppas att det är bättre då. och jag hoppas att ni har haft en bra dag.  för er som festar, dvs min kusin, ena + emelie och de andra dom är med, ta de lugnt! OCH alla andra som festar just nu.
NATTINATTI!

Joel Kinnaman

Jag har hur tråkigt som helst. tvingade precis Aylin att börja blogga igen! haha.
Förresten, jag kom att tänka på en sak. Var fan är Joel Kinnaman snygg någonstans? det känns som att nästan varenda tjej dreglar efter honom nu, efter att han varit med i Snabba cash.
Ni som tycker att han är "SÅ SNYGG" ta och berätta VART någonstans! för jag ser inget snygg på honom, inte någonstans.. haha




SENIL!!!

hällu!
har städat mitt rum nu, diskat och lagat mat. tråkigt men nödvändigt. nu gör jag ingenting, känner mig hur trött som helst så jag hoppas på att somna tidigt idag. tänkte dricka lite kaffe nu och lägga mig i sängen framför tvn. Saknar min bebis jätte jätte jätte mycket. så jävla typiskt att han har sportlov en vecka före mig =/ men han kommer endå tror jag, han får ligga kvar och sova medan jag är i skolan.. får se hur det blir med de..
oww shit, kom på mig själv. hahaha jag trodde det var söndag idag, och skola imorgon HAHAHA "så jag hoppas på att somna tidigt idag" hahaha, jaja så kan det gå. blev glad nu, det är LÖRDAG! skönt! men det roliga är att jag skrev i inlägget nedan "Lördag" som rubrik. höhö, gamling? senil? något åt det hållet..

nae, nu ska jag in och gästblogga på/i (?) kimpans blogg och sen ska jag göra kaffe. puss på er

lördag

idag är det lördag och jag har tråkigt hoho. ska bara ruttna bort för mig själv om inte viccy kommer hit. hanna ska ut på krogen och festa eftersom att hon har fyllt år. och grattis till ena som fyller 18 år, efter 00.00.  nu ska jag dammsuga och bädda sängen. hörs!

Nu är jag tillbaka!

jag och hanci drog till rose vid 6 tiden tror jag? träffade min efterlängtade bella ♥ som var hemma hos rose en stund. vi käkade tacos och bara pratade. sen kom malin, steffi, jasmina och dom där. då började tjejerna dricka. förutom jag och hanna dårå. nykterister hej! men det är bra. malin vart lite för full och dansade som en riktig elchock hahaha, katastrof.. sen tog jag och hanna spårvagnen hem vid halv 10. nu sitter vi här och käkar chips och dricker cola - mycket skönare än att vara full! hanna sover här inatt och jag tror inte det blir något mer inlägg för idag, men här får ni några bilder:
självaste födelsedagsbarnet (Rose) drog på sig mjukiskläder mitt i allt.. hahaha

Tjejmiddag

hej alla söta.
jag och hanna somnade rätt sent, trots att vi var trötta. vi somnade runt 4 tiden tror jag, stackars hanna som hade skola. men hon började kvart i 12 idag så det var lugnt. vi satt uppe och pratade massor inatt. haha, en hel del skratt kan jag lova. vi vaknade upp vid 11 tiden idag, jag låg i sängen medan hanna fixade sig. och nu är jag själv, buhuu :(
kommer inte bli någon mer uppdatering förns när jag kommer hem ikväll. ska nämligen till Rose, min hayati. det står tjejmiddag på schemat idag. ska bli kul! kommer antagligen bilder oså också. vi hörs ikväll bloggisen. puss puss



du är den enda <3

nattinatti

svar till Anonym: Jag vet inte vad hennes blogg heter, tyvärr.

nu har jag och hanna precis dushat och druckit kaffe hoho. har egentligen ingenting att skriva. detta blir förmodligen det sista inlägget för idag. vi ska strax förbereda oss i sängen för att kolla på pedros ande. vi ska bara göra lite sallad först. hörs imorgon, puss puss och god natt.
älskar min zemer ♥

tired

jag har en stalker vid namn Sally, bara så ni vet alltså.
för övrigt så har jag inte gjort så mycket. solade, kom hem, umgicks med hanna lite. sen gick hon hem och då somnade jag i sisådär 45 minuter. har precis käkat världens godaste mat och nu väntar jag på att hanna ska komma hit, hon sover här inatt.

Torsdag

somnade kl 6 imorse.. helt sjukt. satt uppe och pratade med mamma och så kollade jag på jerry springer. till slut somnade jag .. vaknade vid halv 12 av att mamma kom in i rummet och sa att en sån där gubbe ska komma och fixa vårat lås och något mer. buuhu :( hatar att vara själv när såna gubbar kommer haha. hanna kommer hit snart, vi ska dra och sola och sådär.
hörs senare!

seni cok seviyorum!

ser ut som att blogg.se är lite omgjort? jag gillar det absolut inte :S
kunde inte komma in förut och det måste ha varit pga att dom "byggde" om lite.
störigt var det i alla fall! jag har inget för mig, sitter här och käkar lite HAHA och saknar min bebis.. :(
har riktigt jävla tråkigt, är inte trött överhuvudtaget och viccy och suzan har loggat ut ifrån msn - det finns INGEN att prata med. facebook är tråkigt för min farm är redan rensad och fin. alla bloggar är lästa, finns inget mer att göra? hm.. hoppas gud är vid min sida. jag ska in och kolla på tv.nu om jerry springer är på tv idag!
20 sek efter. YES! men det börjar kl 03.40 :( långt kvar ju..
nu ska jag röka. kommer inte uppdatera mer nu, ska stänga av datorn. hörs imorgon, eller ne. idag. fast senare haha. pusspuss

du är mitt ljus i mörkret. min värme när det är kallt. mitt ljud i tystnaden.
jag saknar dig med hela mitt hjärta, vill bara ha dig här nu zemer..



älskling lånade mina linser haha






älskar denna bilden haha, så jävla gullig



♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Andra avenyn

ändrade planer. sover hemma istället!
kollade precis klart på andra avenyn. ni som följer den serien, tror ni att det är Hamza som våldtagit Liv? Det tror verkligen inte jag. Blev riktigt sur när polisen tog honom när han var ute och promenerade med Roxana och Ulla. ville hoppa in i tvn. hahahah! Jaja, nu ska jag måla naglarna och invänta pedros ande..
See ya later.

saajko

det är lite störigt när man ser kommentarer: "fin blogg :) kolla gärna in min" när har dom skrivit i det senaste inlägget. jag slår vad om att personen inte har gått ned och läst andra inlägg jag har skrivit. fuck dom som bara vill ha besökare! man blir inte känd genom att försöka sno till sig uppmärksamheten genom att kommentera i andras bloggar. gör något udda, som inte många bloggar har. då kommer besökarna komma till dig av sig själv!


nu till något helt annat.
jag läste lite bloggar, vetifan hur jag kom in på alla.. men nu till saken, jag kom in på en tjejs blogg och såg detta inlägget:



Är det bara jag som tycker att det är hur mysigt som helst? Finns absolut ingenting bättre än att ha rena kläder. Jag är manisk vad det gäller renlighet. Jag duschar minst två gånger om dagen och det är det absolut första jag gör när jag vaknar! Jag använder ALDRIG ett plagg mer än en gång utan att tvätta det förutom ytterkläder såsom jackor. Även om jag bara prövar en tröja, klänning eller vad det nu kan vara så hamnar det i tvättkorgen. Använder antibaktiriell handkräm dagligen flera gånger om dagen. Och tvättar händerna så fort jag kommer hem och även när jag går hemifrån. Han en sån där antibaktiriell handgrej i väskan. Jag tvättar även alla mina sminkbortar och liknande ca 5-6 gånger i veckan eller så byter jag ut dom helt. Byter tandborste varje vecka. Byter även sängkläder varje dag. Jag tvättar även tex ögonskuggs "askar" eller foundation "flaskan" sköljer av med tvål och så. Även om jag väldigt sällan använder smink. För det mesta bara mascara. Förutom när man går ut förståss. Jag byter handduk varje dag. Jag städar alltid hemma för jag älskar att ha det rent. Jag hatar verkligen ofräscha människor!


- om jag får säga mitt så är detta helt sjukt? byta tandborste varje vecka, sängkläder VARJE DAG? kastar kläderna i tvätten efter att hon bara prövat? den här tjejen behöver verkligen hjälp. jag vet att folk kan vara pedant. men den här tjejen är ju grov?! Jag som tycker det är jobbigt att Kastriot är pedant av sig. eller jobbigt och jobbigt, det är det väl inte. men är inte van vid det direkt. om jag hade umgåtts med den här tjejen hade jag blivit helt Saaajko.

tycker ni ärligt talat att denna tjejen är frisk i huvet? jag tycker hon borde hoppa ifrån en bro.  Mohahaha

tidsfördriv

Kan börja med att säga tack till alla som berömmer min blogg och som säger att den är fin ♥

För övrigt så har jag hur tråkigt som helst. kanske sover hos min kusin idag.
orkar inte vara hemma ärligt talat. det är hur tråkigt som helst. så det blir antagligen att sova där.
för att fördriva tiden lite, har jag precis fyllt i en lista :S haha ..
Berätta fyra sanningar om dig själv:
1. Gråter lätt.
2. Jag är riktigt jävla galet kär i Kastriot.
3. litar på personer för lätt.
4. hett temprament.
Berätta fyra saker som du gjort idag:
1. sovit.
2. ätit.
3. dushat.
4. tuggat tuggimmi.
Berätta fyra saker du har på dig just nu:
1. jeansleggings.
2. linne.
3. bh.
4. armband.
Skriv ner fyra saker du hatar:
1. spindlar.
2. falska människor.
3. killar med för mycket luft.
4. skolan.
Skriv ner fyra saker du älskar:
1. min mobil.
2. nära och kära.
3. sour cream och peppar chips (den blandade alltså)
4. skratta.
Skriv ner fyra personer som ska göra denna:
dom som vill?! =Berätta fyra sanningar om dig själv:
1. Gråter lätt.
2. Jag är riktigt jävla galet kär i Kastriot.
3. litar på personer för lätt.
4. hett temprament.
Berätta fyra saker som du gjort idag:
1. sovit.
2. ätit.
3. dushat.
4. tuggat tuggimmi.
Berätta fyra saker du har på dig just nu:
1. jeansleggings.
2. linne.
3. bh.
4. armband.
Skriv ner fyra saker du hatar:
1. spindlar.
2. falska människor.
3. killar med för mycket luft.
4. skolan.
Skriv ner fyra saker du älskar:
1. min mobil.
2. nära och kära.
3. sour cream och peppar chips (den blandade alltså)
4. skratta.
Skriv ner fyra personer som ska göra denna:
dom som vill?! =)

Berätta fyra sanningar om dig själv:
1. Gråter lätt.
2. Jag är riktigt jävla galet kär i Kastriot.
3. litar på personer för lätt.
4. hett temprament.
Berätta fyra saker som du gjort idag:
1. sovit.
2. ätit.
3. dushat.
4. tuggat tuggimmi.
Berätta fyra saker du har på dig just nu:
1. jeansleggings.
2. linne.
3. bh.
4. armband.
Skriv ner fyra saker du hatar:
1. spindlar.
2. falska människor.
3. killar med för mycket luft.
4. skolan.
Skriv ner fyra saker du älskar:
1. min mobil.
2. nära och kära.
3. sour cream och peppar chips (den blandade alltså)
4. skratta.
Skriv ner fyra personer som ska göra denna:
dom som vill?! =)


tack mami

hej på er!
kunde verkligen inte somna inatt, somnade riktigt sent. låg klarvaken i min säng, flera timmar. gick inte till skolan idag. men när jag vaknade gick jag ut till köket, där låg ett par jeansleggings och en lapp ifrån mamma. tack så mycket, love you ♥
nu har jag precis dushat, vet inte vad jag ska göra idag. ta de lugnt för mig själv. ska googla på några hemmagjorda ansiktsmasker och sen måla naglarna tror jag. vi hörs senare puss puss

Hur kunde Cimon åka ut?

sådär ja. nu har jag precis pluggat klart typ, bara lite kvar. tog en paus och kollade på pedros ande och paradise hotel. fuck vad tråkigt att alla bra har åkt ut. Stefan, han höll jag på. Cimon? .. fick en CHOCK när han åkte ut idag. Har alltid diggat jackie också. hennes attityd och spel har varit bra, bortsett ifrån att hon verkar vara lite slampig. men idag ändrade jag åsikter om henne, hon är patetisk som tog ut Cimon.
Hoppas verkligen på att Greta och Andreas tar hem vinsten nu. Gillar inte Andreas speciellt mycket. tror nog det är för att han fick ihop det med Catja (som jag hatar) men hellre han och greta än några andra.

nae, nu ska jag läsa igenom engelskan lite till och kolla om allt är rätt.
vi hörs imorgon, nattinatti!

det finns inget i världen som kan förklara vad jag känner för dig, mitt hjärta.
men jag hoppas att du en dag förstår att jag verkligen älskar dig! ♥

Hiss/Diss

  1. Min mobil, helt klart! Sen har varit med om mycket sen jag köpte den. stackars! den överlevde en simtur i toaletten. vad hade jag gjort utan mobil?
  2. Facebook. Där kan man verkligen hitta vem som helst, prata med släktingar, spela farmville. kolla läget helt enkelt.
  3. Kastriot. För att han står ut med mig! (men då måste han hissa mig för att jag står ut med honom också) haha!
  1. Vädret. När fan ska Sverige få värme igen? jag orkar inte gå runt och frysa och känna att mina fötter fryser till is. det ska bli ännu kallare imorgon :'(
  2. Sol exem. Riktigt jobbigt, kände mig som en jävla gorilla när jag satt och klia på mig själv hela tiden.. haha
  3. Skor som går sönder efter en månad. Sälj inte skor som inte håller! Jag går knappt ut, bara till skolan och till stan någon gång ibland, eller till min syster och mina skor är sönder? Hur fan lyckas man tillverka så fattiga skor?!

bebisar

jag dör! kolla vilka söta ungar och vilka fina bilder det är.

ingen skön vecka!

hejsan alla glada. själv är jag inte lika glad, har världens mensvärk, så det kommer inte bli en skön vecka direkt. skippade skolan idag, tjejerna förstår vad jag pratar om. man orkar inte sitta på en lektion och känna att magen håller på att gå i tusen bitar. skönare att sova, då känner man ingenting!
idag händer väl ingenting speciellt. ska bara vara hemma och tycka synd om min mage. plugga måste jag göra också. vilken tur att jag tog hem engelskan igår. har inget mer att säga faktiskt. vi får helt enkelt höras senare.
puss

hm..

hm, 8 kommentarer på en timme? hur har alla dessa människor kommit till mig? jag har inte skrivit i någon kommentar eller så. väldigt skumt.. men välkomna hit, om ni tänker stanna förstårs ;)

på tal om något helt annat.. mår inte så bra, vi hörs imorgon bloggen. puss puss

det är lugnt

.. min dyrbara skatt. du behöver inte be om ursäkt, du är i alla fall tillbaka. förlåt att jag svurit på dig ända sen jag fick dig..  du vet att du är seg av dig ibland osv .. men nu är du tillbaka och jag är glad att du torkade ♥.. HAHAHAH!

Ajj Mamiiih

Oh, får damp! saknar min zemer som fan. helvete att han ska vara så långt ifrån mig .. vill bara ha han här ju. det är väl inte för mycket begärt? :( plus att han inte kommer nu den 28, det blev lite strul och shit. antingen kommer han snart, eller under sportlovet. det är inte alls kul att vänta, men jag har lärt mig att väntar man på något gott, väntar man aldrig för länge! det får bli som det blir.. saknar dig min lilla bebis. Ajj Mamiiiih ♥





Grattis Kusin 18 år!

har glömt att skriva det i bloggen. men idag för 18 år sedan föddes min älskade kusin.
grattis på födelsedagen, din gamling ;) ♥


sådär ja, nu har jag äntligen städat klart. dammat, torkat, dammsugit och skurat + vikt kläder. nu ska jag dricka kaffe igen, vart sugen på de. sen ska jag bara ta de lugnt i mitt fräsha rum. det luktar riktigt gott här inne faktiskt.
.. ae, nu börjar magen klia igen :( buuhu..

Måndag

somnade inte förns 3 inatt pga solexem :( PANIK! fråga mig inte HUR jag somnade till slut, för jag vet inte själv. dampade loss här hemma, försökte med alla möjliga knep för att det skulle sluta klia, men nepp. ibland bestämde jag mig för att bara ligga stilla och skita i om det kliade. men då hoppade jag till som en jävla groda istället hahahaha. såna ryckningar.
idag vaknade jag vid 9 tiden, hoppa på spårvagnen vid 10. eller viccy gick av spårvagnen här vid mig för att jag var så seg (enligt henne) så vi fick ta nästa spårvagn som kom tio minuter senare. skolan, engelska stod på schemat. gick väl hyfsat. vid tolv tiden fick jag världens huvudvärk så jag bestämde mig för att gå hem. kom hem, gjorde nudlar och så somnade jag och vaknade upp vid 16.00. drack precis kaffe. nu ska jag städa mitt rum, STORstäda mitt rum :)
see ya bitches.

hähä

ingen blogglust..

min dyrbara skatt

hej hej.
har inte haft tid att skriva under helgen. har bara varit hemma hos min syster och tagit de lugnt. rökt lite vattenpipa o sådär också. idag åkte jag hem vid 3 tiden, gick av i stan och hämtade ut mina kära keds. kunde tyvärr inte fota dom för jag min dumma idiot tappade min käraste, min älskling, min pärla, min diamant, min vän... MIN DYRBARA SKATT.. i toan igår (mobil) HAHAHA :( den har legat och torkat hela natten på min systers element, tänkte ta sån hårfön först, men hon hade ingen. men den funkar fortfarande inte :( så nu har jag min gamla telefon och den vill inte lägga in bilder i datorn tyvärr. cp telefon. jag är dum i huvet :(
efter att jag hämtat ut skorna gick jag och sola. sen när jag kom hem lagade jag mat och nu sitter jag här och gör ingenting. ska väl strax hoppa in i dushen, städa lite och bara ta de lugnt. skola imorgon, och hanna fyller 18 år. grattis i förskott kusin ♥
nu har jag inget mer att säga, pusspuss!

MAT MAT, MERA MAT!

.. (och slå händerna i bordet) hahahahaha.   kom hit för sisådär 3 timmar sen. har precis dushat och känner mig riktigt fräsh. snart är maten klar, fan vad gott. är hur hungrig som helst, har tjatat på min syster att laga mat sen jag kom hit. efter maten blir det väl att bara ta det lugnt framför tvn. vi hörs imorgon. puss puss, god natt!

Hageby next

vaknade vid halv 1 tiden. gjorde ingenting speciellt, sen drog jag ner till stan och solade en snabbis. nu är jag hemma, har precis ätit frukost haha. ska strax till hageby och sova hos min syster, hon ska bjuda på världens godaste, kryddigaste mat haha. hennes mat är verkligen dödlig. och jag vet att du läser detta suzan, få inte för mycket luft nu ;) ♥
nej, nu drar jag. vi hörs senare eller imorgon. puss puss

den osminkade sanningen

bara DU

hanna gick precis hem och jag sitter här med en skål sallad. jag vet ärligt talat inte varför jag öppnar ett nytt inlägg, för jag vet inte ens vad jag ska skriva. har överdrivet tråkigt. hanna lämnade mig.. den jäveln. så, vad ska jag göra nu? sitta och sakna min älskling som jag kanske inte får träffa denna månaden ?! :( helvete alltså..

du är den finaste människan på jorden, de vackraste gud skapat. jag vill aldrig någonsin gå ifrån dig, vill vandra hand i hand med dig tills dagen jag slutar andas. vill vara i din närhet dag och natt, vakna och somna brevid dig .. jag älskar att höra de tre orden viskandes i mitt öra.. jag älskar dig.

Kastriot Spahijaj ♥ Selma Sedef



hähä

efter några timmars sömn är man på riktigt bra humör igen. fast jag drömde en mardröm :( buuhu.. vaknade upp helt förstörd haha. även att vi åt hos hanna förut, så kunde vi inte motstå min mammas goda mat, dolma. så vi åt precis, eller för en stund sen. och nu dricker vi kaffe. riktigt kärringar!

helg för min del

vaknade vid 9 tiden idag, tog spårvagnen med viccy till skolan. hade bara matte, det gick faktiskt bra. fick beröm ;)  och efter den lektionen pratade jag och viccy med en studievägledare om lite saker, sen käkade vi lite. det var inte så gott.. sen åkte jag, viccy och svartingen hem. jag gick hem till hanna, var där ett bra tag. åt lite där med haha, sen gick vi hit, nu ska vi faktiskt lägga oss och vila en stund. jag har ju ingen skola imorgon, ledig på fredagar så jag behöver inte vara rädd över att jag vilar (sover) för länge hahaha.
vi hörs senare, puss

-

svar till anonym: då kanske du skulle kunna säga vad dom heter nu :) ?



vi kollade aldrig på film, somnade istället i en timme haha. nu camar jag med min fina älskling. eller han har på sin cam, jag saknar honom.. jätte mycket :( ska väl strax röra mig mot sängen eller något, skola imorgon =/ baaajs

johan falk

nu är vi hemma igen, drog ner till stan och köpte solkort och solade lite fort. ska alldeles strax käka, sen blir det johan falk och polly till det haha. jag och hanna har börjat digga polly mer och mer efter att kassi varit här och käkat det så mycket. nej, nu blir det bara massa onödigt prat. vi hörs senare!

GRATTIS ROSE!

.. hoppas verkligen din dag blir lyckad. tjejen som alltid kämpar, som är stenhuve, irriterar mycket, men som jag älskar av hela mitt hjärta. du är verkligen värd den bästaste bästaste bästaste dagen! :)
-
blev ingen skola idag, känns inte lockande med matte på schemat alltså. jag ska nog prata med Gösta så får vi ändra om mitt schema lite, vill ha engelska alla dagar, tills jag är helt klar med den skiten. sen får vi sätta in matte alla dagar när engelskan är godkänd.
jag och hanna tänkte dra ner på stan, till sol och motion för att sola. någon som vet vad ett solkort kostar där? försöker hitta på internet, har kollat deras hemsida förut men nu står det "företaget finns ej" .. knasigt. jaja, men om någon vet, kommentera det så fort ni ser detta inlägg för jag behöver veta fort som fan =)


vi hörs senare pluttisar. puss
ÄLSKAR DIG ZEMER ♥

trött

dagen började med att jag och hanna vaknade vid 9 tiden tror jag?! fixade oss lite fort, sen kom viccy hit. efter en stund började vi promenera till skolan, och hanna gick hem. jag och viccy vart helt jävla blöta om fötterna för det hade snöat hela natten så det var ju inte LITE snö ute. hade engelska, GODKÄND PÅ PROVET! :) nu har jag bara 3 kvar.. wohoo. efter att vi slutat promenerade vi till norr tull och tog spårvagnen därifrån hem till mig för att byta skor och strumpor. sen tog vi bussen ut till hageby och mötte min syster. det första vi gjorde var att dra och käka på mc, vi hade inte ätit något. sen hjälpte vi suzan att handla mat. hahahahahaha, om ni hade sett oss på vägen hem hade ni dött av skratt. en kundvagn med massor påsar, som tre idioter försöker dra igenom snön. det tog tid, men hem kom vi.. hahahahaha! sen tog vi bussen hem till mig. viccy färgade mitt hår (svart). sen käkade vi pomme. nu har hon åkt hem och jag kom precis ut ur dushen. jag ska väl inte göra så mycket, är inte på världens bästa humör egentligen. höhö, vi hörs senare eller imorgon. pusspuss

viccy tog jonas(lärare) såna inneskor, eftersom att hennes var blöta, när vi var ute o rökte haha
dom var ju inte LITE stora heller hahahahah

viccy hemma hos mig


nej, inte de sista inlägget för idag ..

eller jo, på ett sätt. klockan är faktiskt över 12. vi sitter och snacka här, målar naglarna och dricker kaffe haha. imorgon får jag mina älskade keds, men det är lite problem så jag ska be mamma gå ner och se om dom kan skicka tillbaka de jag har beställt och sen så får jag skicka om bara skorna, så jag bara får skorna. vill inte ha jeansen! börjar 10.10 och jag och viccy ska ju som sagt promenera ner till skolan. efter skolan ska jag dra mig ut till hageby för att hjälpa min syster o handla. sen ska jag hem och bara ta de lugnt tror jag.
jag skriver inte, vi hörs imorgon. för man vet aldrig med mig tydligen.. hahahahah

ändrade planer!

hanci sover här inatt! så när hon smsar ska jag kasta ut nyckeln åt hon, porten är låst. har redan dushat, så om tio min är det pedros ande som gäller. och imorgon kommer viccy hit vid halv 10, vi ska promenera till skolan höhö. det är inte så långt ifrån mig så det ska nog gå. när jag promenerade den vägen med älskling ville han dö, haha. på tal om han. jag saknar han jätte mycket :( min lilla pluttis.. ne, NU hörs vi IMORGON. puss haha

skönt att sova

hanna och jag somnade till i sisådär 3 kvar, en halv timma. skönt var de ska jag lova. men självklart ska min mamma komma in och störa oss och dra en halsduk emot mitt ansikte och skratta åt mig. hahaha. hanna ska hem vid tio tiden, då tänkte jag hoppa in i dushen lite fort, sen är det pedros ande och läggdags. vi hörs imorgon!

Måndag

svar till anonym:till exempel en tjej vid namn Lisa ska skicka ett sms till sin kompis om hennes pojkvän. men istället RÅKAR hon skicka smset till pojkvännen. de blir helt fel alltså.



sådär ja! första skoldagen, gjorde provet. det såg fint ut, så jag tror det blir bra. efter skolan gjorde jag och tjejerna lite ärenden haha, sen tog vi spårvagnen hem. när jag kom hem värmde jag lite mjöl i micron, skulle göra varm oboy. men när jag kom fram till oboyen, var den slut. jag som förväntade mig ett STORT glas oboy..  la mig istället och sov i en timme. nu är jag vaken, mamma ska köpa pizza till mig hähä. puss på er

tankar och funderingar

ibland funderar jag på att sluta blogga. det finns så många snakes som följer min blogg. undra vilka alla är egentligen? och undra varför dom är så nyfikna på mitt "händelsefulla" liv? blir trött på bloggen när jag tänker på vilka som läser. jag kanske borde börja med gästlösen istället? eller borde jag bara skita i alla och köra mitt eget race? .. när jag tänker på att det finns så många snakes, tänker jag på norrköping. jag tycker om min stad, men det är för mycket skitsnack här. inte om just MIG, men om många andra. vill bara åka iväg nånstans, långt bort.. till ett annat land. med nära och kära.. leva livet, må bra utan problem. okej, tro inte att jag är värsta emo't nu. men alla måste få klaga och jag är så jävla trött på folk som snackar skit och allt de där.
jag älskar er
mamma
pappa
suzan
deniz
kastriot
viccy
hanna
rose
verro













söndag

nu är jag hemma. eller kom hem för nån timma sen. käkade direkt och hoppade in i dushen, så nu är jag ren och fräsh. vi har väl inte gjort så mycket hos min syster, bara tagit det lugnt. kollat på filmer och så. igår kollade vi på paranormal activity. den var faktiskt läskig, men dåligt slut.. jag och hanna var liv rädda eftersom att min syster hade skrämt upp oss under filmen. så vart vi än gick i lägenheten, gick vi tillsammans hahahaha. idag vaknade vi TYVÄRR vid halv 4 igen. eller först vaknade jag halv 2, låg och smsade lite med älskling. sen somnade jag tydligen om igen och vaknade när mamma ringde. vi tog bussen hem vid kvart i 8. nu ska jag inte göra något speciellt, bara ta de lugnt framför datorn en stund. sen är det plugga som gäller.. buhuu :(

vattenpipa
jag och hanci ligger och kollar på tv

Kastriot Spahijaj

baby don't worry, you are my only. You won't be lonely, even if the sky is falling down


twilight & new moon

hej på er. vi somnade inte förensk 6 imorse. så vi vaknade vid halv4 idag, men det gör inget. inatt kollade vi på twilight och new moon, riktigt bra filmer. har sett twilight innan men new moon var också riktigt bra, vill redan se 3an. vi ska snart göra hamburgare, och senare ska vi kolla på my sisters keeper, den sägs vara jätte bra =) vi hörs senare eller imorgon. puss puss

vattenpipa

sitter hos min syster nu, hanna följde med hit även att hon känner sig dålig. hennes pappa skjutsade hit oss. nu har vi precis ätit glass och ska röka vattenpipa. sen ska vi dricka läsk, käka chips och titta på new moon och lite andra filmer.


haha det går inget bra för oss att få igång vattenpipan.. hm.. de som brukar vara så lätt hahahaha



selma och hanna (oredigerad bild) HAHAHAHAHA!



HAHAHAHAHAHAHAH

Svar ifrån frågestunden

Anonym: hur vågar du träffa en kille sådär från internet :O och hur blir det mellan er nu? :)

Svar: Jag lärde känna honom igenom hans kusin och vi hade kontakt varje dag i 7 månader, så det var inte läskigt. Det kittlades i magen bara haha. Vi är tillsammans och han kommer hit igen. Att vi bor långt ifrån varandra har ingen betydelse.
Alisia: Hej hej selma.. undrar om din pappa vet om kastriot? och vad säger han om honom? :)

Svar: Hej Alisia/Sara/Idiot/Horunge :) ja, min pappa vet om Kastriot och han har träffat honom. Han accepterar Kassi med tanke på att han inte sagt något illa om honom osv. Jag har alltid varit min pappas lilla ängel, han har aldrig sett mig med någon kille eller hört något illa om mig, så min syster tror att det är pga att Kastriot är muslim (min pappa är också de) hoppas du fick ditt svar, biatch =)
jag var otrevlig för att denna lilla mesen har skrivit två kommentarer med olika namn. (Alisia & Sara) jobbigt att det är samma ip adress va? hähä! var ärlig istället, som jag är. din nyfikna sak!

Anonym: vilket år e du född :)

Svar: Jag är född 1993.
Nino: vart bor din pappa?
brukar du träffa honom?
vart bor din kille?
vem är din bästavän?
är det kul att bo i norrköping?

du e jättevacker

Svar: 1. Min pappa trivs inte i Sverige så han bor oftast i Turkiet.
2. Ja, jag träffar min pappa!
3. Kastriot bor i herrljunga, utanför Göteborg.
4. Viccy är min bästa vän, kvittar vad!
5. Kul och kul, det var roligare innan när alla höll ihop. Nu är man mer för sig själv, eller med sina allra närmsta vänner. Ingenting speciellt händer i Norrköping, rätt dött nu för tiden faktiskt. / tack för att du tycker att jag är vacker ♥

Anonym: Hur träffades du och din pojkvän, (hela storyn :D:D)
Vad går du för linje
vad vill du bli när du är vuxen
Har du djur

Svar:
1. Jag och Kastriot träffades genom hans "kusin" Marigona, han såg tydligen en bild på mig på nätet och så kommenterade jag en bild på han på albanska " Du kan drömma ;) " och sen kommenterade han några foton, och så började vi prata på msn. Det var mest på skämt. Jag menar vem har inte haft en kille på msn och bara pratat för skojskull?! Till slut bytte vi nummer och började prata mer och mer, varje dag, varje natt. Efter 7 månader kände vi att vi verkligen behövde träffa varandra och nu är jag verkligen kär haha. Det roligaste var att när vi träffades kändes de direkt som att vi hade varit tillsammans i flera år och träffat varann miljontals gånger.
2. Jag går i iv.
3. Jag vill bli socionom, jobba med ungdomar som har problem (narkotika, jobbigt hemma, jobbigt i skolan osv)
4. yepp, 2 katter :)
kimberly: ungefär vad har gjort dig mest ledsen/glad hitills, under ditt liv?
<3

Svar: Ledsen, min storebror. Glad, Kastriot och att jag har min familj och mina vänner!
(+ svar på de andra du skrev, hyresvärlden, jag trodde det hette så :$ HAHAHA. nu vet jag till nästa gång. HyresVäRden) HAHAHA

Anonym: Vilka bloggar brukar du läsa!?

Svar: Kenza, Kissie, Dessie, Paow, Gaybloggen, Rahlenfeldt, Foki. och mina vänners bloggar.
melisa: va tyckte din mamma om din kille? :)
vilken skola går du på?
nyårslöften?

Svar: 1. Min mamma tycker bra om min pojkvän.
2. Marielund.
3. Har inga nyårslöften.
Anonym: du och din kille verkar skitgulliga tsm :)
kan du inte berätta lite om honom, var han bor hur ni träffades osv typ allt :)

Svar: tack så mycket <3
Du har nog fått ditt svar i de föregående frågorna. men jag kan svara på din endå. Han bor i Herrljunga som ligger utanför Göteborg. Vi fick kontakt genom hans "kusin" och träffades sedan. Han är en "badboy" eller vad man ska säga (jag vet att han kommer skratta när han läser detta) men han kan också vara en riktigt mjuk liten bebis. Vi har pratat mycket och han har erkänt att han varit en "player" och skitit i tjejers hjärtan. Men att jag har fått honom på fötter igen och att han därför bytt syn på tjejer. Svartsjuk är han, men det är jag också. Det är nog den enda bristen i vårt förhållande. Något vi måste jobba på. Annars är allt bra och jag trivs med honom. / Hoppas du fick svar på de du ville veta.
Anonym: bor eran pappa me er? tillät din mamma att ni skulle sova i samma säng, jag menar du och din kille?

Svar: Fan vad många som är intresserade av mig och kastriot haha :P Ja, hon tillät att vi sov i samma säng.
sara: ehh? du säger frågestund eee när hade du tänkt svara på våra frågor ?? :)

Svar: hahahahahahahaha. ehh?! ... eeeh..eeee..EHHH.. kära lilla du, " vet inte riktigt när frågestunden avslutas, kanske imorgon, över imorgon. sånt som märks " .. din lilla mes.

hannah: vad önskar du högst av allt just nu ? <3


Svar: att min bror kommer hem och att det håller mellan mig och Kastriot / älskar dig kusin!

Suzzi: vad vill du helst vara svensk eller turkisk ?
vara rik och bitchig eller fattig o snäll?
vad skulle du Välja Äta ur din systers hand eller med dina fötter? vem är bäst Din mamma eller pappa ?
tack på förhand ja väntar på svaren =)


Svar: 1. Jag vill vara båda, och jag är båda. är nöjd med att mamma är svensk och pappa är turk. bara för att du mobbar mig för att jag är svensk, tänk på att vi har samma föräldrar syrran ;) haha
2. vet inte :( inte rik och bitchig, men inte fattig och snäll heller. tjänar ingenting på något utav de.
3. äta ur din hand haha.
sjuka frågor. inte konstigt att jag är onormal när jag har samma kött och blod som dig haha, love you <3
kimberly: ungefär vad har gjort dig mest ledsen/glad hitills, under ditt liv?
<3
Svar: Ledsen, min storebror. Glad, Kastriot och att jag har min familj och mina vänner!
(+ svar på de andra du skrev, hyresvärlden, jag trodde det hette så :$ HAHAHA. nu vet jag till nästa gång. HyresVäRden) kimberly: ungefär vad har gjort dig mest ledsen/glad hitills, under ditt liv?
<3
Svar: Ledsen, min storebror. Glad, Kastriot och att jag har min familj och mina vänner!
(+ svar på de andra du skrev, hyresvärlden, jag trodde det hette så :$ HAHAHA. nu vet jag till nästa gång. HyresVäRden) HAHAHA

www.felsms.com

hahahahahahahaha, hittade en riktigt rolig sida där folk skickar in sms som dom skrivit till fel folk.












HAHAHAHAHAHAHAHA!


kontorskvinna

god morgon. sitter här med kaffe på databordet, känner mig som en riktig kontorskvinna hahaha. ska strax börja städa mitt rum och vika mina kläder som är rentvättade. sen ska jag hoppa in i dushen. när jag är klar med allt, kommer svaren upp ifrån frågestunden. sen kanske vi hörs ikväll ifrån min syster. see yaa!

God natt

nu ska jag sova, ska bara röka klart! eller just fan, jag ska läsa på engelskan lite först. och sen ska jag drömma om min zemer. vi hörs imorgon. då kommer svaren upp ifrån frågestunden också, så håll utkik! och passa på att fråga nu innan den avslutas också. puss på er, nattinatti!

lilla luffare

Jag vet att folk i Norrköping gillar att förstöra och verkligen snacka skit, men ingen kommer komma emellan mig och min älskling som jag älskar SÅÅÅÅÅÅÅ mycket ;) SÅ SÅ SÅÅ mycket! Kom inte och snacka förens ni sopat rent hos er själva. Snacka inte bakom ryggen, kom och prata öga mot öga istället. ehm.. glömde, du vågar inte se mig i ögonen, hahaha!

P O L L Y

jag är riktigt jävla sugen på polly. de är min älskling som lärt mig att äta de. visst jag gillade de förr också, men han äter de så ofta, så nu kom jag och tänka på polly. det hade inte suttit fel alltså.
En sak till, det är riktigt jävla skämmigt när man ser kommentarer med samma ip adresser fast olika namn. Folk som är så nyfikna på vad som händer i mitt liv, var ärliga istället - jag lovar att vara ärlig tillbaka! Man skrattar bara när man ser hur desperata folk är efter (i detta fall) en fråga han/hon ville ha svar på i min frågestund. så, Sara/Alisia eller vem du nu är, var ärlig till nästa gång. och det är inte så svårt att ta reda på var du bor och vem du är med tanke på att jag har din ip adress (bara för skojskull, så jag får reda på vem du är)

allt möjligt

hej hej! kollar på jerry springer, har precis käkat och så var jag precis nere i kiosken och handlade lite godis. har ingen skola imorgon, hur skönt som helst. hörrni, fråga mig mer frågor i frågestunden. det blir så tråkigt med bara några stycken. Vet ni? Kastriot har bränt en skiva med windows 7 (den nya) och han ska fixa de till min dator när han kommer hit, skönt! Behövs verkligen. Så att allt skit går bort ifrån datorn och en helt ny programvara. Måste bara köpa lite Cdskivor och lägga in bilder ifrån datorn så jag har dom kvar. nu har faktiskt ingenting mer att skriva. vi hörs nog senare.

torsdag

hällu, blev ingen skola för mig idag heller. pluggade engelska inatt och somnade med häftet brevid mig, var helt död. så imorse när mamma väckte mig sa jag att jag inte skulle gå. skickade iväg ett sms till skolan och somnade om igen. vaknade vid 2 halv 3, gick upp och gjorde frukost. nu har jag precis dushat. vi hörs senare. puss puss

frågestund

fråga vad ni vill. anser jag det för personligt, hoppar jag över frågan. vet inte riktigt när frågestunden avslutas, kanske imorgon, över imorgon. sånt som märks. fråga på nu!

kallt!!!

nu har jag dushat och käkat nudlar, blev ingen toast. såg nudlar i skåpet så jag tog de istället haha. mitt rum är hur kallt som helst, kallast i hela lägenheten även att mitt rum brukar vara varmast (mitt rum är över en pizzeria så värmen kommer alltid till mig) men detta året har de varit tvärtom. elementet är varmt men de gör ingen skillnad i rummet :( ska be mamma ringa till hyresvärlden och be dem komma hit och kolla eller något.
hanna kommer hit snart, vi ska dricka kaffe. sen är de plugg som gäller.

design?

jag har hur tråkigt som helst. finns ingenting att göra, huhu. just de, jag och älskling beställde ett par jeans och ett par skor till mig (tygskor, Keds) haha stackars Kastriot ville också ha såna skor men det fanns inte i hans storlek så jag har retat honom haha, dum som jag är. jaja, mycket prat om min zemer men vad ska man göra. saknar han riktigt mycket. nu har jag skickat iväg hans plånkis så jag hoppas att han får den imorgon. ska väl sätta igång och plugga lite snart tror jag, finns inget annat att göra. ae, jag vart sugen på toast..

Just det!!! någon som kan fixa min header och en helt ny design? är trött på hur min blogg ser ut.

Ingen skola idag

god morgon! jag är vaken, men ska inte till skolan. somnade vid 20 tiden igår, det kändes hur tomt som helst.. utan min zemer :( varför ska han bo så långt ifrån mig? bajs. jag vaknade i alla fall vid 9 idag, men kände att jag mådde illa och har ont i magen. är faktiskt hungrig också, men kan inte äta än. så jag skippar i alla fall skolan idag och så går jag dit imorgon istället. måste även ut och skicka iväg Kastriots plånbok som han glömde i min ficka igår. Sen måste jag plugga inför engelska provet som jag ska göra imorgon.. aja, vi hörs senare antar jag. puss på er.
jag behöver dig
jag saknar dig
jag älskar dig
jag hjärta dig
- föralltid

min älskling har åkt hem ..

Nu har Kastriot åkt hem :( men han kommer hit snart igen :D:D:D  vi har väl gjort allt möjligt, umgåtts mycket med hanna. firat nyår med oscar, rose, feyan, alexi och nicole. gått hem mitt i nätterna och frusit rövarna av oss. varit på bc, gått runt på stan. skrattat en hel del. myst (stavning?) mycket. saknar min älskling redan, som fan :(
idag följde han med mig till skolan, mentorstid och engelska. sen käkade vi och efter det tog vi spårvagnen till hannas skola. haha, ingen kommentar. sen har vi varit hemma, tog de lugnt. sen packade han väskan vid 2 tiden, så drog vi ner på stan och mötte rose och oscar, käkade. drog till tågstationen, sen hej då..  :(
nu är jag hemma med hanna, vi har druckit kaffe. hon ska hem strax och jag ska plugga sen sova. det känns riktigt jävla tomt nu alltså.. fan. men men, sånt man får ta. kommer att börja blogga igen som vanligt nu. vi hörs imorgon. nu får ni nöja er med massor bilder och videosar på min älskling som jag tagit. pusspuss
26/12-12/1.

Kassi idag

Kassi härmar oscar hur han går, på stan

7/1

min älskling är fortfarande kvar här så jag återkommer när han har åkt hem igen.

ha det bäst ALLA!

te dua zemer ♥

lite nyårs bilder

jag och älskling
Feyruz, jag och Rose
Alexi, Kastriot och Oscar
Alexi Feyruz, Kastriot jag, Rose och Oscar


Jag och Rose


Nicole och Feyruz


Rose och Feyruz


Och så avslutar vi med en bild på Nicole (fotografen för kvällen) hahahaha


K <3 S

Gott nytt år alla!

jag hade de endå rätt kul igår, de var skönt. vi kom hem vid 8 imorse.. uuh! vaknade vid 4, nu ska vi ner till stan med hanna och rose och käka på mc, sen möta oscar och hitta på någonting. see ya =)



jag älskar dig
seni seviyorum
te dua

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!