Inflyttningsmiddag

Klockan bara springer förbi. Och vet ni vad? jag hade inte ens tvätt tid idag. Fick panik när jag och mamma gick ner för att tvätta. IMORGON SKA JAG TVÄTTA. uft.

Kom i alla fall precis hem, var och handlade lite mat och andra nödvändigheter. Ikväll blir jag bjuden på middag hos Tamara. Hon flyttade ju idag så det blir en liten inflyttningsmiddag haha myspys. Nu ska jag dusha en gång till och sedan invänta Svartingen som skulle komma förbi en stund.

MÅNDAG

God morgon! Jag vaknade för en halvtimme sen och hoppade in i dushen. Snart kommer mami hit hihi. Idag lär det bli en låååååååång tvätt-dag. Har MASSOR tvätt ush :( men nu ska jag ta och käka frulle.


FRÅGA: vem handlar texen om där nere ? är du tillsammans med han du var på G med förut ? kan du inte berätta lite meer ! :)
SVAR: hade jag velat att ni skulle veta vem jag skrev om så hade jag skrivit ut namnet. sorry.

I KNOW

Nu är det faktiskt dags för mig att nanna kudden. Mamsen tittar ju förbi redan kl 13:00 och innan dess måste jag diska och dusha. Det får inte vara stökigt när hon kommer hit för jag orkar inte höra någon predikan haha..

Natti natti peps!


Jag vet att jag finns i dina tankar dagligen.
Jag vet att jag är tjejen som äger ditt hjärta medan
de är hororna över natten.
Jag vet att jag är den enda.
Jag vet att den du gillar att vara med mig.
Jag vet att du saknar mig.
Jag vet att du ångrar dig.
Jag vet att jag är din största lycka.
Och.. jag vet att du älskar mig.

Det känns underbart att du erkände det och det viktigaste är att jag vet om det. Jag bryr mig inte och jag blir inte svartsjuk, för jag vet. ja, jag vet sanningen bakom det hela. Tack för att du var uppriktig för en gång skull. Tack för de senaste timmarna vi spenderade ihop. Tack för att du pratade ut.
Jag älskar dig!

BITCH PLEASE



Your vagina has been used more than google.

UPDATE

Ni har inte glömt att ställa om klockorna va? Är deprimerad fan, det blir mörkt kl 17.00 nu. Ush!
Vi har inte gjort så mycket här hemma faktiskt Tampa kom på besök och snart kommer Tamara & Jackie hit en sväng. De har spenderat helgen i Gislaved men nu är de back on track!
Ikväll ska jag bara chilla framför tvn och imorgon kommer mami hit och hjälper mig med tvätten, sötaste mami! Funderar på att sova hemma hos henne också. Saknar henne lite lätt haha :) 

MISS THE SUMMER


HELGEN.

Söndag och grejor. Helgen har spenderats i Benny hill HAHA. I fredags var vi ju hemma hos Rose och sedan stack vi vidare till Benny. Igår drog jag också dit, bara för att Ken Ring skulle komma. Fick äntligen träffa min dröm man haha :)

Nu sitter jag bara här hemma med Svartingen & Denis. Bästa Tampaboiii skulle komma förbi lite senare. Jag har städat arslet av mig. Måste ta mig en dush strax. Har inte så mycket mer på hjärtat. Mwah

Fick en kommentar:
" fatta att albaner och zigenare är en och samma. Och du är pantad av substans "

SVAR: Haha det är tur att man får ha olika åsikter i detta landet. Jag tycker att du är pantad som tycker att de är samma folkslag. Sen så ska jag säga att jag varken har emot albaner eller zigenare hoho. Ha en bra dag! :*

Våga riskera.

CASSANDRA FRÅGAR: Jag vet inte hur jag ska börja, eller hur jag ska förklara men. Jag och en kille höll på en helg, vi typ myste med varann eller hur jag man ska säga. Höll på med varandra. Nu har jag typ fassnat för honom, tänker för det mesta på honom innan jag ska sova. När jag hör kärleks låtar tänker jag också på honom. Blir glad om han kommenterar/gillar någon bild på facebook. Alltså, jag hör hur barnsligt det låter egentligen. Men, jag vågar inte visa mitt intresse för honom. Eller överhuvud taget, HUR jag ska visa mitt intresse. Dessutom känns det helt fel att komma helt random, när vi inte smsat och jag skriver vad han gör. Nu går det ryckten om att han kanske också ska flytta ifrån Norrköping.. Finns det något ens något hopp?



Shoo Cas!
Tänk inte, kör bara! Haha ne jag skoja.
Det är DET som är fucked up med oss tjejer (eller många av oss). Dom flesta killarna kan träffa en tjej över en helg, behandla henne som en prinsessa och när måndagen kommer har han redan en ny, helgens bravader är bortglömda.. Medan tjejer, du, ligger hemma och tänker på honom innan du ska sova. Det är farligt att träffa en kille så, för många fastnar väldigt lätt.


Du måste våga! Man måste våga ta risker i livet. Du förlorar ingenting på det. Jag menar nu ligger du hemma och tänker på honom utan att han har någon aning om det, du mår dåligt i dig själv för att du vill vara med honom, du vill känna hans doft igen. Det enda sättet att kanske få göra det igen är att höra av dig till han. Och nu menar jag inte "Vad ska du göra i helgen, vill du följa med hem till mig?" för då kommer han bara se dig som en sak..  Du ska bara vara trevlig mot han, fråga vad han gör, hur han mår, berätta att du tyckte han var mysig i helgen, att du inte trodde så om honom osv. Du kan till och med skriva till honom att du hört att han ska flytta och fråga om det är sant. Det är alltid en början ;) Samla mod och gör det, tro mig du förlorar ingenting på det. Du är inte random, ni har ändå träffats och umgåtts med varandra. GO FOR IT GIRL!


FACELOOK

Hello mina damer, + mina några få herrar.
Vad gör ni? kör ni ikväll eller?

Jag sticker ju till R som jag skrev innan, med resten av de gamla tjejgänget. My Black Queen anlände nyss till Norrköping så snart antar jag att det plingar på dörren :) Jag gjorde ett tidsinställt inlägg till er som kommer ut runt kl: 20:00 och då sitter jag förmodligen och skrattar med tjajorna. Det är ett kärleksproblem som kommer ut då i jalla fall. Vi höres imorgon. Hade bäst sötisar!


 

 


Tack!

GOD DAG PEPS! äntligen helg, äntligen höstlov. Älskar livet just nu! Gårdagen var riktigt händelserik i mina ögon. Åkte lite överallt och sedan träffade jag en gammal vän och det kändes fett skönt att få prata ut med varandra, det var behövligt ifrån bådas sidor. Jag är glad över att du stod för allt och för att du var uppriktig. Önskar bara att resten av jordens befolkning också visste. Men huvudsaken är att jag vet ♥

Kom hem runt halv 11 och hoppade i säng nästan direkt. Pratade lite skit med Svartingen i telefonen innan. På tal om Svartingen, hon är på väg till Norrköping. YES! :) Har saknat min snäcka. Ikväll ska vi hänga hemma hos Rose, jag och mina gamla vänner. Som på de gamla goda tiderna. Ska bli skit kul!

Nu måste jag klä på mig och fixa iordning mig lite grann. Hör nog av mig senare. Puss!

<3

Love you!

HAGEBY



Varför

E FRÅGAR:

Hej Selma. Jag har ett kärleksproblem. Har pratat med en kille i 2 år nästan men han vill inte bli tsm med mej. Tiden bara går och går. Han säger att han tycker om mig jätte mycket och döljer inte mig för någon utan jag har träffat alla hans vänner, hans föräldrar och hans syster. Han är utländsk o jätte snygg. Ibland har jag varit nära på att lämna han pga detta. Denna kille säger att det ba är jag och att han inte vill ha någon annan. Ingen har heller sett han med nån annan. Vf tror du han inte vill bli tillsammans? För att han är kär i sitt ex? Tycker du att det är så himlans viktigt att vara tillsammans? Tror du detta funkar ändå? Hur går det för dig och din nya dejt? Kommer ni bli tsm eller har ni samma problem som oss? Jätte snällt om du svara på allt detta på din blogg så fort du kan. Har panik :( Kramar

del 2.

.
Det e jag med kärleksproblemet igen. Efter 2 år av väntan på att han ska vilja bli tsm, killen han går o gör vad han vill, åker vart han vill, gör kriminella grejer men är ändå fast. Det har funnits en ny kille som är snäll och verkar göra allt för mig har kämpat för att få träffa mig men saken är att jag älskar min "kille" för han är snäll mot mig när det väl gäller och på nått sätt behandlar mig som en drottning i vissa stunder. Jag mår så dåligt av detta. Kan du lägga till det i min tidigare kommentar eller? De e jag från förut.. Förstår inte varför jag hela tiden faller för badboys. Min förra kille var Kosovo Alban Och denna kille ja haft i 2 år är kroat. Själv är jag halvturk/halvmarockan men vill inte säga vem jag är för personliga skäl. Mvh



Hej E! Det är nice att du är halv turk som mig hihi! Okej, nu till problemet istället. Han kanske inte vill vara bunden till någon officielt. Varför frågar du honom inte? Man måste fråga och kommunicera för att komma på bra lösningar till saker och ting. Om han har varit med dig i 2 år måste det finnas något speciellt hos dig, som han ser annars hade han aldrig varit kvar hos dig eller så är det som så, tråkigt nog.. att han vet var han har dig och därför står han kvar.. (nu vet jag inte om ni har haft sex) och detta kan göra att en kille stannar hos en tjej, han vet var han har henne och det kvittar vad han säger eller gör, hon kommer fortfarande tillbaka till honom. "Varför ska vi vara tillsammans när jag ändå får henne när jag vill" Killar tänker lite annorlunda än oss tjejer..

Sätt dig ned och var allvarlig med honom. Berätta hur du tänker och känner. Fråga varför ni inte kan vara tillsammans på riktigt? Om jag hade varit du hade jag självklart velat att vi skulle vara tillsammans och det är inte för att det är "så himlans viktigt" utan för att om man är kär i någon, älskar någon och delar nästan allt med någon, så vill man ju självklart vara med den personen PÅ RIKTIGT. Du frågar om jag tror att detta kommer funka ändå? Ja, varför inte? Ni har hållt ihop i två år. Så länge han är kär i dig och du är kär i honom utan några grova komplikationer så tror jag definitivt att det kommer hålla. Å andra sidan kan ni inte vara halft tillsammans hela livet. Någon gång måste du sätta ned foten. Jag menar en vacker dag vill du förmodligen bära hans ring? Eller går jag för långt nu ?! .. haha. :)

Detta med att falla för badboys är så otroligt vanligt och jag vet hur du känner. Jag faller BARA för badboys. Gud vet varför, jag kan i alla fall inte sätta finger på det.. Jag hoppas att det går bra, hör av dig om det är något. Det blev lite rörigt när du la in en till text, så om jag inte svara på det du vill ha svar på får du jätte gärna skriva om det. Puss på dig.

ICECOLD

Det är riktigt jävla kallt, jag fryser ihjäl här.. Sitter och pratar med Jenni på FB men jag ska alldeles strax hoppa in i en dush så att jag blir lite varm. Sedan ska jag fixa mig och förmodligen träffa en gammal vän, måste bara vänta tills han hör av sig men det gör inget. Jag måste städa lite här hemma först.

Bjuder på en bild på sköna klassen (inte alla), detta måste göras om!


TORSDAG

Jag kunde inte ta mig upp imorse. Min huvudvärk har börjat spöka igen. Låt inte migränen vara tillbaka. Orkar verkligen inte. Ingenting hjälper emot den. Ah, efter några fler timmars sömn är jag helt okej igen.

Dagen ska väl spenderas hemma tror jag, vädret är inte något vidare. Kanske sticker förbi klocket en sväng om jag inte har annat för mig. Vi får se vi får se! Ett kärleksproblem kommer iaf upp. hihi puss

Nu är det kväll igen. Timmarna bara flyger...

mms_img-19067393 (MMS)

Nu är det kväll igen. Timmarna bara flyger förbi. Jag och tamara käkade lite och la oss sedan. Vi vaknade runt 4 om jag inte minns fel av att aurora och Denis plingade på dörren. När vi vaknat till stack vi till willys och handlade mat och sen lagade jag och auri mat. Det blev dolma och aprach haha vi är bäst ! De drog för en stund sen och nu ligger jag i badkaret. Har bäddat rent i sängen också så nu kommer jag sova som en prinsessa :) vi hörs imorgon. Ska försöka svara på ett kärleksproblem då också hihi. God natt!


onsdag

Hello onsdag! Dagen har varit lite upp och ned, och nu sitter jag på vagnen på väg hem med söta tamara. Finns här vid din sida, de vet du gumman!! Om det blir bättre ska vi köra på en trevlig middag hemma hos mig som denispenis har bestämt. Tror det blir dolma och lite andra rätter. Men vi får se. Kanske ska träffa en jävel också, men det är sånt som märks. Nu ska jag bara bädda ner tamara i sängen och ge henne något varmt att dricka. Ska av nu, hade bäst så länge! Moster du ska veta att jag tänker på dig. Var det du som tog i min hand inatt?! Big love!!

Vi hörs imorgon igen!

Nu är det dags för mig att dejta kudden efter en lång och skön dush. Tänkte även länka min lilla gullunge Ponja med tanke på att hon har ny blogg och behöver lite läsare :) Klicka HÄR för att komma till hennes nya blogg. Natti natti peps!

BOWLING & MIDDAG

Kollade ni på videon som jag la ut i inlägget nedan?! Yallafall.. jag var ju som sagt på bowling. Jag, min kontaktperson, Tamara och hennes kontaktperson. HAHA det var riktigt roligt! Jag kom i alla fall inte sist ;) Stackars Täämi! Efter bowlingen käkade vi och nu är jag hemma igen. Får se vad kvällen har att erbjuda. Är rätt seg..

BEL ARABI!

Här nedan har ni videon ifrån tjejmiddagen och i slutet tittar Alle (Tamaras pojkvän) förbi också. Vi lurade dit honom. Han var stensäker på att han skulle träffa Tamaras pappa för första gången så han hade fixat sig extra (han bor i Gislaved) men i själva verket var det bara VI hahaha han var så nervös!!





TISDAG

Jag är ledsen över den usla uppdateringen men jag har ingen lust att sitta vid datorn längre och det är inte roligt att mobilblogga huhu. Dagen har bestått av skola, mc, handlat mat, färgat tamaras hår och druckit kaffe. Nu måste vi skynda oss för snart blir vi upphämtade för att sticka och bowla och käka något gott. Ska bli fett kul!

När jag kommer hem igen bjuder jag på videon ifrån i helgen. Hela videon måste ni se HAHA. love it!

Woops! nu måste jag fixa mig. Dom kommer om en kvart. Hade bäst peps!

Såhär såg jag ut idag.





Moster min ängel, jag märker av din närvaro. Jag känner och ser vad du gör i mitt hem. Älskar dig!

god natt

Klockan är egentligen alldeles för mycket för mig, men det blir så när det har varit helg. Kvällen har spenderats med film och plugg. Har en lång skoldag framför mig :( jag vill önska Freddy lycka till, hade bäst gubben så ses vi snart igen! :) rörigt inlägg om,alla,möjliga, men,jag skriver ifrån mobilen. Natti,natti.

SÖNDAG

Hello sweeties!
Igår var jag ute igen, firade ju syrran som idag är 23 år gammal. Grattis sistaaah!
Träffade på härliga peps och hade det trevligt.

Idag vaknade jag och ville inte gå upp ifrån sängen men jag var tvungen eftersom att jag hade tvättstugan. Min söta Tamara hjälpte mig hihi tack bästa du!

Nu ska vi kolla på en film och sedan plugga hade bäst allihopa och de som inte gillar att läsa den pga att jag inte lägger upp bilder är upp till dem. Jag orkar inte fota och lägga in hela tiden. Hade bäst puss.

Gårkvällen var superduper härlig!

Vi käkade gott, körde ölspel och bara öste på hemma hos Sofia. Fan vad kul vi hade och vilket grymt gäng vi blev haha diggade människorna grovt. Sedan körde vi en utgång och jag gjorde det endast för Carolinas skull haha! Där ute träffade vi grabbarna och alla möjliga, trevligt! Promenerade hem runt halv 3 och däckade direkt!

Snart kommer Tamara & hennes man hit en stund, vi ska käka frulle tillsammans mysigt hoho :) Sedan måste jag dusha och fixa mig för idag blir det att fira syrran. Middag och sedan antar jag att det blir partey också but i dont know yet.. hon fyller 23 efter kl 00.00 hihi. Grattis i förskott syrran jag älskar dig mer än ord kan beskriva. Önskar dig en UNDERBAR dag. love love love. ♥

Senare kommer en video ifrån igår. Tjejerna går loss HAHA.

DANZA KUDURO !

God kväll peps! Har inte haft tid att skriva idag. Skolan gick som den skulle och provet tror jag gick bra. Efter skolan drog jag förbi mamma en sväng och sedan stack jag till min kusin. Efter en stund där drog vi hem till mig för att fixa oss. Nu sitter jag i Lindö, jag och tjejerna ska käka Sofias hemmagjorda Lasange och sedan blir det "parteey" vi ska dricka lite hoho kulkul :) Hade bäst allihopa så hörs vi väl senare om jag är nykter eller så hörs vi imorgon puss och kram.

plugg och kvällsmat

God kväll sötisar! Idag har jag pluggat, hängt med mina härliga vänner, varit hos min älskade bror och bara tagit det lugnt. Läste precis klart kapitlet som jag ska ha prov på imorgon och nu ska jag springa ut till köket och göra mig en ostmacka. Sedan är det dags för sängen. Alarmet ringer 6:30.. Nattinatti!

MOSTER - my angel

Alltså faaan! Jag saknar dig så äckligt mycket. Jag kan inte hejda mina tårar. Jag kan inte hejda alla minnen som dyker upp i huvudet. Jag kan inte hejda bildspelen i skallen där du pratar, dansar och skrattar. Du gjorde ALLT för att få mig och alla andra att le. Det är så tomt utan dig, jag vill ha dig tillbaka. Snälla säg bara att allt var en stor hemsk mardröm. Låt mig vakna..Snälla. Jag saknar dig och det gör så fucking ont. ♥

OBSESSED

Det var denna filmen jag såg igår. Se den!
-


Kallsås, fisk och potatis

Mötet gick bra! Nu håller jag på och lagar mat. Det blir som rubriken lyder. Inte helt fel hoho. Den jävla potatisen måste bara koka klart sen är det bara att tuta och köra. Min mage skriker som fan! Efter lite käk kommer mina två pinglor Sofia & Tamara, vi ska plugga. Duktiga visst?! Nae nu måste jag springa ut i köket och se hur det går för potatisen.

Me right now!
Aja, ag hör av mig senare, puss och kram.






TORSDAG IN THA HOUSE.

HELLO TORSDAG! vad händer? själv sitter jag i skolan och har datorkunskap. Lyssnar på kära Ken Ring. Han kommer ju hit till Nkpg snart. Ska bli riktigt kul!! Igår kollade jag på en grym film med Beyonce, minns inte vad filmen hette men den var grym som sagt hähä.

Efter skolan ska jag hem, har möte vid halv 3. Hade bäst så hörs vi senare!
Hade bäst mwah.

Hello bloggisen! Sitter i skolan och vänta...

mms_img-48551479 (MMS)

Hello bloggisen! Sitter i skolan och väntar på att engelskan ska börja. Innan hade vi gympa haha fett kul! På tal on inget så ser Sofia ut som en tjej idag, eller hon gjorde.. Hon har tvättat bort sminket nu, tråkmåns! Hon var så söt haha. Efter skolan ska jag nog förbi mamma en sväng och sedan hem för storstädning. Hade bäst så länge, mwah


KVÄLLSMAT.

God kväll mina damer och herrar.
Jag var tvungen att gå och vila förut och alla vet att jag somnar när jag ska "vila" men det var behövligt, mådde både illa och hade ont i huvudet. Vaknade nu, ska käka lite kvällmat, magen skriker och sedan ska jag lägga mig igen. God natt sötisar.

MÅR INTE BRA.

BLÄÄ! jag mår hur illa som helst, vet inte varför. Hatar att spy så det tänker jag inte göra! Träffade Abo Gab, Fathooohi och Musseboy en stund innan, trevligt trevligt! Nu sitter jag i alla fall hemma och bara tar det lugnt, min kontaktperson kom hit en snabbis men nu har hon gått igen. Ska väl inte göra så mycket, måste ta tag i disken och plocka undan lite kläder. Senare sticker jag till brorsan och hjälper han med städningen.. Låt mitt illamående bara försvinna först.

RIGHT NOW

god dag peps!
skulle egentligen ha haft mattestöd idag men jag behövde inte det. Sitter hemma hos mina kusiner, dricker kaffe och snackar skit. Snart kommer Abo Gab och hämtar upp mig.
Har inte så mycket mer på hjärtat. Hör av mig till er senare. hade bäst !

KNIVEN I HJÄRTAT


GOD KVÄLL.

Hejsansvejsan!
Sitter hemma med bästa penis & bästa tamarita. Vi kom precis hem ifrån brorsan, var bara där en snabbis. Innan lagade vi mat, nudlar med kyckling och curry samt stekta grönsaker - snacka om kockar. Denis käkar det nu haha sen blir det efterätt och sedan tv och sängdags.

UPDATE.

Hello dear friends! 
Vad hittar ni på? Själv sitter jag här hemma med Tamara och chillar base. Vi har faktiskt varit duktiga och diskat och dammsugat. Hon är så snäll som hjälpooor mig. Min mage börjar kurra så vi ska väl strax laga lite käk sedan måste jag ta mig en durredush.  puss och kram.
-
SAKNAR MIN MOSTER MER ÄN ALLT. Ingen kan ta din plats, ingen kan ersätta dig. Du är bäst! 

måndag

God morgon mina vänner! Jag har inte sovit många timmar, men är inte så jätte trött. Har ont i magen och mår illa.. Tror jag stannar hemma. Har ändå böcker hemma. Jag har drömt om min bebo hela natten typ och varje gång jag vaknade under natten vart jag besviken haha så synd selmiice! Ska träffa min nalle ikväll tror jag. Eller jag måste, har börjat sakna den jäveln redan. Han är farlig! Haha.. Har inget mer på hjärtat. Puss

Kniven i hjärtat

Denis (Juan & Jihad)
Tampa (Casey)
Tyson (Arnold)





UPDATE!

Tamara ligger i min säng och gnäller att hon är bakis och Sofia är hur trött som helst, så hon klagar över det. Snart ska vi laga mat och plugga men innan det måste jag springa ner till tvätten en snabbis och hämta upp den sista maskinen.

Snart ska ni få två videosar på Denis, Tampa & Tyson (Tamaras hund) Jag och Tamarita spelade in dem i fredags när de sjunger låtar ifrån kniven i hjärtat HAHA.

söndag

Vaknade för en liten stund sedan. Ska tvätta om en timme.. Mitt kaffe är slut och jag orkar verkligen inte gå och handla. Fan! Jag somnade rätt tidigt igår, konstigt med tanke på att jag vaknade 15:30 haha.. Var trött helt enkelt. aja, jag hör av mig lite senare. Puss!

FREDAG

Hello mina vänner!
Sorry att jag är så seg med att uppdatera men jag har inte pallat. Började dagen med att försova mig till skolan, måste ha stängt av alarmet i sömnen.. hoppade upp ur sängen strax efter nio och fixade mig snabbare än blixten. Väl i skolan fick jag hänga med min sötaste Emma (Sofias systerdotter) som var och hälsade på idag. Tjejen är sju år och pallade en hel skoldag med oss. Jag, S och T var helt döda men Emmish hade super NRJ efter skolan också haha.
-
Åkte hem efter skolan och stupade ner i sängen för att jag hade sån huvudvärk och var trött. Nu sitter jag hemma hos brorsan och chillar. Tamara kommer hit snart också hihi.
-
Trots att dagen ändå varit okej, så är jag lite tråkig. Det var en månad sedan min moster gick bort idag och jag blir rädd för hur snabbt tiden bara springer iväg. Jag lovar dig moster, att även om 10 år ska jag tänka på dig lika mycket som IDAG och jag ska prata om dig lika mycket som idag. Jag ska ALLTID minnas dig. Du har uppfostrat mig, du har räddat mig, du har brytt dig, du har älskat mig. Tack för att du har varit du, tack för allt världens vackraste ängel. Vi ses en dag, skydda mig uppifrån tills dess .. Miss you ! ♥
-


Fighting

Hej sweeties! Denis kom forbi min bror sa nu e jag med Han. Skriver ifran hans lur och Han har inte a,'a', 'o'.. Vi kollar pa fighting och sen ska vi plugga hihi. aja puss

Brorsan lagar käk!

Grabbarna kom förbi mig en sväng och nu sitter jag hemma hos min bror och chillar. Han lagar mat, skönt att jag slipper göra det idag hihi. Har inte satt igång med plugget än, så jag måste ta och göra det. Denis ska hjälpa mig :) Har inte så mycket mer på hjärtat så vi hörs väl senare eller imorgon.


FRÅGA: varför flyttade du hem ifrån redan 17 bast ?
SVAR: Det är egentligen lite personligt, men jag hade problem med min mamma. Vi kom inte överrens så jag valde att komma bort ifrån henne och köra mitt eget race. Jag uppmanar inte någon att flytta hemifrån i tidig ålder för man får växa upp väldigt snabbt, man ska bo hemma så länge man kan. Men jag och min mami har fått jordens bästa kontakt. Puss!

Hos min prinsessa

Hello peps. Jag tog mig en dush och mötte upp tampa och hans mami för en sväng till hc. Nu sitter jag hemma hos min prinsessa Rosi med tampaboy och chillar. när jag kommer hem ska jag ta tag i städningen och plugga lite. Hade bäst så länge så hörs vi. Pussar!

TORSDAG

Har inte bloggat så mycket för att jag varken har haft tid eller lust. Gårdagen var i alla fall riktigt bra. Skoldagen gick som den skulle, sedan blev det tacokäk hemma hos mig med brudarna och efter det stack vi till brorsan och hängde med honom. Senare framåt kvällen kom min bästa Abo Gab, Fathi & Zeid dit en stund, Z klippte brorsan och han blev tööng! 

IDAG:
sitter här nydushad och funderar om jag ska ta en kaffe eller inte. Ska ut på en promenix snart och sen måste jag hem och städa och plugga. blä!


Mina två söta vänner Tamara & Sofia får stå för dagens bild.



Moster du har varit borta i snart en månad och jag har fått säga adjö till dig, men det känns fortfarande inte på riktigt. Det känns som att du kommer tillbaka snart.. snart.. Ibland vet jag inte hur jag ska klara mig, faller ihop och vill försvinna men jag får istället se det positivt. Du lider inte och vi kommer att ses snart igen. Du är saknad min vackra ängel, så saknad. ♥♥

är du inte lycklig?

Vad vill du ha ifrån mig? Du är så svår att förstå sig på..

LEAVE IT.



svar: Hej! Tack så jätte mycket för att du tycker om min blogg. Jag skulle uppskatta om du inte kommenterade grejor om Kastriot. Trots att vi alltid kommer att älska varandra så är jag och han är historia nu. Vi hade en både bra och dålig tid tillsammans och vi båda vet att ingen kommer kunna ta platserna i varandras hjärtan, men vi funkar inte ihop. Han kan inte vara trogen även om han vill och jag vill inte leva under svartsjuka och regler. Ni som läst min blogg vet vilka hårda regler jag satt under. Han är min lilla björn, men jag har lagt han åt sidan nu. Hur ska jag kunna gå vidare om inte mina läsare gör det?


TRUST NOBODY

Jag har inte mått så bra det är därför jag inte uppdaterat. Idag har jag varit i skolan, umgåtts med Tamara & Jackie och bara chillat base. Nu framåt kvällen kom pinglorna Sofia & Camilla hit en stund. Nu måste jag fortsätta med plugget. Engelska glosor next. 

Det är sorgligt att folk ljuger som de gör.
Jag vet att du läser detta och jag väntar bara på att du ska höra av dig.
Jag har inte emot det, jag tycker bara att det är jävligt fult av dig med tanke på vad du sagt till mig.
Säg inte en sak och gör en annan. Jag trodde på dig.

Vi hörs! ♥

miss you

Jag älskar dig moster.

"You will be alright"

svar: Djamila är född år 1994.

Hej bloggen. Har haft fullt upp med tvätt idag. Blev klar för sisådär 20 minuter sedan. Mycket tvätt.. Nu luktar det gott hemma hos mig och nybäddad säng har jag också, som luktar underbart. Nu är jag ensam igen också.. Ska alldeles strax ta mig ett långt varmt bad. Behöver det.

Det känns som att jag har ångest. Känns tungt, har svårt att andas mår illa och vill bara gråta. Vill bara hem och sova hos mami idag. Idag vill jag pysslas om och ha kvar mitt rum hemma hos mamma. För tillfället vill jag faktiskt bara försvinna, vet inte vad som flög i mig. Det började för tio min sen.

Sen måste jag plugga. OH. Vill inte, orkar inte. Bajs!

söndag

Jag är redan vaken, fastän jag trodde jag skulle sova längre. Om jag sover mer som knäppisen jämter mig kommer jag få ont i huvudet. Ska smyga upp och göra kaffe. Sedan kallar tvättstugan och ikväll blir det flera timmars plugg ..

Feta.com

mms_img-25698448 (MMS)

Feta.com


PLEASE, DONT KILL ME..

Hittade en gammal video där jag filmade Ena, Hanna och Viccy. De gör sjuka miner och Ena's skratt dödar HAHA. Så rolig. Sorry Ena, vet att du kommer döda mig hihi gör det bara snabbt i så fall :(
-


MYSIGT.

Sitter här och kikar på lite kläder som jag funderar på att klicka hem, även lite parfymer. Måste bara få ett godkännande innan jag klickar hem de. Ikväll får jag förmodligen besök, vilken tur. GODKÄNT SKA DET BLI! :) Ska bli mysigt faktiskt. Film & grönsaker/dipp. Need it! ♥
Tvätt imorgon, mindre mysigt huhu. Hejsvej!

LYCKAT!

Jag har haft det riktigt trevligt måste jag säga. Jag och Berit (kontaktperson) stack till HC som jag skrev tidigare och köpte mat. När vi kom hem till mig började vi med potatisgratängen direkt. Vi stekte även SUPERGODA lövbiffar och gjorde en fet sallad. Det gillades starkt hos alla :)

Till efterätt blev det glasstårta och kaffe som också satt fint. Sedan körde vi några rundor chanz och brorsan trollade med kortlek haha.. Nu har alla precis gått och jag borde väl sätta igång med pluggandet. Känner ingen motivation egentligen, men det är sånt som måste göras.. USH!




LÖRDAG - MIDDAG

God morgon!
Idag är det lördag och för att komma på andra tankar bestämde jag och min kontaktperson att vi skulle göra en middag idag och bjuda mina syskon + katti & levent på det, så det ska bli skit kul faktiskt.

Ska dra på mig lite make up, dricka upp den sista oboy'en och sedan kicka till HC för att handla dagens food.
Hade bäst så länge! puss!

Daddy cool.

daddy kommer hem den 3e november.
3e november är något speciellt, men kan inte minnas vad. vad hände den 3e november? det kanske är något personligt, eller öppet jag vet inte. Men någonting är det. Det bästa är i alla fall att babishko kommer hem då! ♥


i miss her ♥

Som man har förstått är inte livet en dans på röda rosor, nej det är så mycket mer. Folk sviker en, man gör misstag, saker och ting går snett, de finaste man har går bort. Jag undrar vad jag gjort mot Gud för att han skulle ta tillbaka dig, sen tänkte jag om. Nää, han tog dig för att du var den finaste han hade.

När man blirt borttagen någonting, får man något annat i genäld. När jag steg innanför dörren här hemma efter begravningen hade jag fått två kuvert och och det var något jag längtat efter som äntligen kommit. Besvarat. Livet är som en bergochdalbana. Ena sekunden gråter du, andra sekunden skrattar du. Min andra moster sa såhär idag: "jag tror att livet är en bergochdalbana. Idag begraver jag min syster och imorgon ska jag på min sons premiär teater" Och det är fanimig sant.

När jag och Tampaboy kom hem till mig körde vi en runda Chanz och sedan glodde vi på tv. Han skulle ut en sväng och då dök jag ner i sängen. NU efter flera timmar och tablett knapprande är min huvudvärk borta. AH! Har precis fått i mig lite köttfärrsås. Mitt berg av disk är fortfarande inte borta så nu ska jag sätta igång med det.. eller snart. Jag blir nog ensam idag, vill sitta här och kolla på tv och bara låta tankarna flöda. Detta blir nog mitt sista inlägg för idag om jag inte känner mig för ensam lite senare.

R.I.P ♥












7/10 - 11 begravning

Hej på er! Tänkte att jag skriver ett inlägg nu, så ni vet att jag fortfarande lever. Sitter hemma hos min älskling Tampa! Kom hit nyss efter en otroligt jobbig men fin begravning. Det var så fint och prästen pratade om att min moster älskade jul och påsk och älskade att pyssla, och att det såg ut som ett litet dockhus hemma hos henne. Det stämde in så fint.. Att hon låg i en kista framför mig var så äckligt och jobbigt. Min kusin sjöng även några låtar också, han har en superröst. Tror att hon gillade det grovt. Dessutom spelades en låt av Tom Jones "Shes's a lady" .. Jag, Hanna och min moster dansade alltid till Hans låt Sexbomb när vi var små haha, så när låten spelades upp både skrattade jag och grät samtidigt. Minnen spelades upp. Efter begravningen behav vi oss till vilbergen med släkten för att fika lite. Det var mysigt ! En fin bild av Moster, tända ljus och rosor. Så vackert. ah. Älskade ängel.
Jag har spränghuvudvärk nu. Ska be den där tampa jäveln att skynda sig i dushen så att vi kan röra oss hem till mig. Behöver en huvudvärk. Vill inte ens tänka på de stora berget av disk som väntar på mig där hemma.
Moster nu har jag fått säga farväl på riktigt och jag vet att du såg hur jobbigt jag och alla andra hade det. Du lever kvar inom mig. Våra minnen kommer jag aldrig någonsin att glömma. Du är en vacker ängel nu. Jag längtar tills vi ses igen. Det är en grov lång väntan men när dagen är inne ses vi igen. Du är älskad och saknad av många. Underbara du! ♥

har lite bilder som kommer upp i dagarna..

mobilblogg

Ibland känner jag bara att jag vill bort. Folk har blivit så äckliga på senare tid. Jag vet inte riktigt vad jag vill få ut med detta inlägget, så jag skriver bara. Tjejer i dagens samhälle gillar att knulla huvud och så fort man skriver något eller säger något tror de att det handlar om dem. Hallå, allt kretsar inte kring dig?! Killar ska vi inte ens prata om, de talar sanning när man är med de ensam och i vissa fall framför DERAS vänner. Men sedan dagen efter när andra folk har kommit in i bilden står de inte för någonting av de dom svurit på några timmar innan. Jag vet och kan säga så mycket men jag orkar inte lägga ner min energi på det. Jag har tillräckligt mycket att tänka på. Så som min moster och skolan. Det är viktigast och prioriteras först! Orkar inte med alla dessa människor som agerar som barn. Jag har förmodligen börjat tänka och försöker sikta mot framtiden. Gör det ni oxå, snälla va fan! Att ni orkar bete er som 15 åringar. Ni är inte bättre än någon annan sooo stop acting like that! Jag känner mig stark trots att jag ibland somnar gråtandes. Jag är inte mer än människa. Folk spelar så mycket. De har ett så lyckligt liv och det finns inget som får de att må dåligt. Snälla ingen människa är gjord av stål. Detta blir nog ett väldigt rörigt inlägg men fuck det! Jag är också trött på att passa upp på andra, när man inte får något tillbaka. Vissa frågar inte ens hur man mår, hallå jag är ett sms ifrån ?! Men det är lugnt. Ska som sagt inte lägga ner tid på sånt eller såna. Ni borde bara mitt minst problem. Skrattretande är det egentligen och så otroligt synd om vissa. Att man kan gå på vissa saker haha ae, funny! Nu ska jag försöka sova, kom nyss tillbax till mamma ifrån sanna och ninni. Men först måste jag gratta min vän viccy som blir hela 18 år idag. Dags att slå klackarna i taket och köpa dina efterlängtade cigg. Önskar dig en sjukt fet födelsedag. Love you girl! Grattis!!!!! Måste sova, ska ta farväl av moster imorgon.. Fina ängel <3 God natt ...."sandra" det kan vi ta when u show the real u! Puss

Sitter i köket hemma hos mami, vi sitter o...

mms_img150711636 (MMS)

Sitter i köket hemma hos mami, vi sitter o snackar lite och läser igenom mitt kommande prov inom handhygien. Känner mig rätt seg trots att klockan bara är 15:00.. Fan jag känner att min blogg börjar gå nedför. Ska försöka komma igång snart igen och skriva riktiga inlägg samt lägga ut ordentliga bilder. Det har varit rätt mycket nu, med skolan, moster och allt. Så jag har njutit av att bara umgås med mina fina vänner. Är tacksam över att ha lärt känna nya folk oxå. Underbart! Nej nu ska jag ägna mig åt mamma. Här har ni en bild på min trötta katt tarzan haha offer katt!Ta hand om er <3


TORSDAG

Hello peps!
Hade sovmorgon till halv 11 idag, så nu sitter jag i skolan och har datorkunskap. Sitter vid en dator för första gången på jag vet inte hur länge. Idag ska jag sova hemma hos mami eftersom att vi ska på mosters begravning imorgon. Vill spendera natten med mamma, känns tryggare. Har svenska prov imorgon egentligen, men får fixa det någon annan dag.. Har ju tagit ledigt.

Slutar vid halv 2, då ska jag se till att hon har gjort kaffe och sedan ska jag nog ta en sväng förbi mina kusiner och se hur dem mår. Ska bli en skön dag, känner mig liten igen haha. Har ju bott ensam i 4 månader, och gör allting ensam. Jaja nu känner jag att jag bara snackar skit här. Hade bäst allihopa. Puss på er !

Det är synd att du ska ljuga som du gör.
 I know what u're thinkin.

Hahaha Vaaaa truuuru poloco

mms_img151864833 (MMS)

Hahaha Vaaaa truuuru poloco


Varmchoklad o kortlek med tampis o grabbarna.

mms_img-19573373 (MMS)

Varmchoklad o kortlek med tampis o grabbarna.


Jag och min livskompis kom precis hem ifrå...

mms_img-20292997 (MMS)

Jag och min livskompis kom precis hem ifrån netto och nu står vi och lagar mat. Det blir lugnt ikväll, Rose kommer och hälsar på en stund sedan blir det film och mys med kakor och läsk resten av kvällen. Just det, jag och T pratade om akon innan hon bara : han gjorde den, i wanna fuck you, till mig. så de så! Jag bara : men han gjorde denna till mig, i wanna looove you. Hahaha fuckad up n down! :d jaja, puss o kram


3 veckor..

Jag saknar dig, jag saknar dig så helvetes mycket. Vill bara att du ska ringa och be mig komma förbi dig på en fika. Jag vill sitta i ditt mysiga kök och skratta åt dina knäppa skämt. Jag har inte riktigt förstått än att du är borta, och att du aldrig mer kommer tillbaka. Det är så overkligt. Det har nu gått 3 veckor sedan du lämnade våran jord och på fredag måste jag ta farväl på riktigt, jag vill inte. Men jag måste. Du var en så vacker människa. Må du vila i frid moster <3

tisdag kväll

Jag har inte satt på min dator på flera dagar, så jag skriver ifrån luren ytterligare en gång. Dagen har bestått av chilling hemma bara. Nu kom jag precis ut från dushen, och grabbarna tittade förbi nu. På måndag smäller det.. Jag och några till ska fixa en sak hähä.

Korvstroganof med ris och sallad

Hello peps! Skolan var kort och skön idag, vi tog även klassfoto idag och nästan alla blev helt fucked up Hahahaha. Efter skolan mötte jag o tampis upp grabbarna för att promenera till hageby. Är hemma nu, sitter i köket med bästa tamariita och Tampa glor på tv i vardagsrummet. Nu kom sebbe som vi väntade på, så nu ska vi käka. Hade bäst. Hör av mig ikväll.


God kväll mina vänner! Har lagat mat med m...

mms_img-20189307 (MMS)

God kväll mina vänner! Har lagat mat med mina fina vänner. Kom ett helt gäng faktiskt och det var riktigt trevligt, vart dock jävligt stressad haha. Kom och tänka på fanns, jag hoppas du har det bra uppe i det blå. Peace n love <3 Nu ska jag hoppa i säng, alarmet ringer vid 08:30. God natt peps <3


Big love 2 you.

Stack hem ifrån skolan kl 1 idag ä, tidigt och skönt. Men arg kan jag säga att jag var. Vi kom 5 min försent till en äcklig teater och då fick vi inte komma in. Jag kokade nästan över. Åkte iaf hem och däcka en stund med tampis. Snart kommer grabbarna hit, då blir det en sväng till hc för att handla in lite mer chicken och sedan hem och laga mat till oss alla :) idag blir det pomme, kyckling och beasås med en fet sallad mums. Det är synd om folk ibland, speciellt om dig. Puss

MÅNDAG 3 SEPTEMBER

Heeelloow!
Sitter i skolan med resten av klassen. Vi hade ett litet läxförhör i vård & omsorg som jag inte hade någon aning om, och nu fem minuter senare har vi slutat. Börjar nästa lektion om en timme hihi fett skönt. Måste springa ner till stan under lunch rasten för lite bankärenden huhu hör av mig puss

Borde fundera på att göra en matblogg, för...

mms_img212598784 (MMS)

Borde fundera på att göra en matblogg, för det enda som jag lägger upp är på foooood HAHAHA! Söndagsmys poloco.


Romantic dinner!

mms_img193327080 (MMS)

Romantic dinner!


ris kyckling curry

Hello! Tampa körde ett gästinlägg tidigare, tung e han! Idag har jag o tampis bara tvättat, och sedan lagade vi superfood och bjöd grabbarna. Det satt fint i kistan på oss allihop. Imorgon är det skola som gäller, så vi ska bara chilling. Hör av mig imorgon puss

chai pologgo

yoyooooooooooo watz crackin in the hoood yao, underbar dag med massa nya möjligheter, im out // TAMPA HIROSHIVISH




här har ni en bild från igår natt ;) LABYRINT POLOCO!!!

SMS-inlägg

mms_img-15296003 (MMS)


God frukost! Nu är det tvättdags.

God frukost! Nu är det tvättdags.


Min kväll

Kom hem för en stund sen. Var och hälsade på Herr & Fru Wallerman förut med Tampis, Tampa och Jeton. De har ju flyttat ihop nu. Mysig lägenhet faktiskt! Jag sket i att dra ut idag, det kommer fler gånger. På hemvägen besökte vi MC för lite käk och efter det träffade vi Carlos och gänget en stund. Nu sitter vi hemma hos mig, jag och Tampis. Vi ska snart sätta på en film och hoppa i säng. Imorgon har jag tvättstugan. God natt!
Annonser från BloggPartner

UPDATE

Jag kom precis ut ur dushen, och nu vart det Tampis tur att sig en durredush. Innan det städade vi så nu är det fresh hemma hos mig igen. Snart kommer Baaaasic på besök så vi måste sticka till affären och handla kaffe som är slut och sedan lite andra nödvändiga grejor. Vet inte om jag stannar hemma och kör en myskväll med T istället för att sticka ut. Skulle vara fett med tanke på att labyrint kommer men för det första är jag inte världens rikaste JUST IDAG, för min kyl behöver mat, jag behövde kläder och csn hororna skickade brev om att jag måste gå och ta ut pengarna på banken första gången och det är helg, vilket betyder att det inte är öppet. blä! Och för det andra så har jag ingen större lust längre. Var riktigt taggad för någon vecka sedan men sen svalnade det.. Bjuder på några bilder ifrån yesterday på Tampa & Denis ♥

BÄSTA KLASSEN! ♥

Skrev aldrig igår för att jag inte hann. Mötte upp Tampa och Denis efterskolan och promenerade till Hageby. Vi stack och köpte lite fika och sedan hem till mig för kaffe. Efter ett tag kom bästa Tampis till oss också.

Klockan sprang iväg och det var dags att fixa sig. Vi skulle nämligen träffas hela klassen, käka och ha det trevligt. Vid 6 träffade vi upp klassen och stack ut mot lindö till bästaste Sofia. Där blev det käk, musik (allsång), SUPA-NER-VARANDRA och vi hade det riktigt jävla trevligt. Detta måste verkligen göras om. Man fick dessutom reda på ett och annat igår också hahaha fett kul, ni är bäst ! kiss i brallan.. HAHAHAHA.


Vaknade upp brevid min kära Tamara idag. Vi gjorde kaffe och satte oss på balkongen med en cigg. Finaste vädret! Ikväll kanske det bli utgång woooho!
























Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!