Våga riskera.

CASSANDRA FRÅGAR: Jag vet inte hur jag ska börja, eller hur jag ska förklara men. Jag och en kille höll på en helg, vi typ myste med varann eller hur jag man ska säga. Höll på med varandra. Nu har jag typ fassnat för honom, tänker för det mesta på honom innan jag ska sova. När jag hör kärleks låtar tänker jag också på honom. Blir glad om han kommenterar/gillar någon bild på facebook. Alltså, jag hör hur barnsligt det låter egentligen. Men, jag vågar inte visa mitt intresse för honom. Eller överhuvud taget, HUR jag ska visa mitt intresse. Dessutom känns det helt fel att komma helt random, när vi inte smsat och jag skriver vad han gör. Nu går det ryckten om att han kanske också ska flytta ifrån Norrköping.. Finns det något ens något hopp?



Shoo Cas!
Tänk inte, kör bara! Haha ne jag skoja.
Det är DET som är fucked up med oss tjejer (eller många av oss). Dom flesta killarna kan träffa en tjej över en helg, behandla henne som en prinsessa och när måndagen kommer har han redan en ny, helgens bravader är bortglömda.. Medan tjejer, du, ligger hemma och tänker på honom innan du ska sova. Det är farligt att träffa en kille så, för många fastnar väldigt lätt.


Du måste våga! Man måste våga ta risker i livet. Du förlorar ingenting på det. Jag menar nu ligger du hemma och tänker på honom utan att han har någon aning om det, du mår dåligt i dig själv för att du vill vara med honom, du vill känna hans doft igen. Det enda sättet att kanske få göra det igen är att höra av dig till han. Och nu menar jag inte "Vad ska du göra i helgen, vill du följa med hem till mig?" för då kommer han bara se dig som en sak..  Du ska bara vara trevlig mot han, fråga vad han gör, hur han mår, berätta att du tyckte han var mysig i helgen, att du inte trodde så om honom osv. Du kan till och med skriva till honom att du hört att han ska flytta och fråga om det är sant. Det är alltid en början ;) Samla mod och gör det, tro mig du förlorar ingenting på det. Du är inte random, ni har ändå träffats och umgåtts med varandra. GO FOR IT GIRL!


Kommentarer
Shiponja

That's life killar 2011 tänker bara på hur snygg och smal man är men WTF det är ruvning insidan som räknas!!!!!!



Blogg: http://remembershqiponja.blogg.se/
2011-10-29 @ 16:19:33


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!