Patetiskt, barnsligt, omoget - you name it

Jag blir så trött på alla människor som inte kan kontrollera sina käftar. Så jävla omoget att jämföra varandra "jag är bättre än dig, vi vet bättre än dig". Om man säger något med förtroende till en person så ska det stanna mellan dom även om man blir ovänner. Finns inte en jävla människa att lita på längre. Sluta lägg...a ner tid på snack som inte ens är nödvändigt att prata om? Detta är sååååå 2004!! hahahahaha..

Jag och hanna har verkligen laddat upp!

Jag hoppas verkligen att ni kollar på Kenza & Tyra show! Dom är så otroligt roliga och jordnära, bästa bloggarna, med skönaste personligheterna! :) Vi har precis kollat på deras första avsnitt och man fick skratta en hel del.

Kom till hageby runt halv 7, gick till hageby centurm och köpte lite gott. Sen gick vi hem till Suzan och lagade mat, käkade och kollade på idol samtidigt. inte långt efter proppade vi i oss massor gott och nu har vi som sagt precis kollat klart på kenza och tyras första avsnitt.

Här näst blir det väl att lägga sig i soffan och kolla på tv. Imorgon har jag som sagt ingen skola och nästa vecka går jag bara i skolan en dag (måndag) har ansökt ledighet på tisdag för att jag ska iväg på en sak då, onsdag har jag ingen religion och studiedag torsdag och fredag. FETT!








TORSDAG

tjeeeeeeeeenare bloggen!
ska jag vara ärlig så tycker jag inte om min bloggdesign hahaha. någon villig? eller någon som vet var det finns shmeeexiga gratisdesigner?

aja, vaknade i alla fall nyss. våran bästa mattelärare Bosse höll kvar mig och viccy i sisådär en kvart, vi körde någon matte-tävling för att han gör någon kurs i Göteborg och då skulle han välja ut två personer osv osv.. men tävlingen var grym faktiskt, lite klurig haha.

efter skolan tog vi en sväng på stan i mjukis (hatar att gå i stan med mjukis men vi skulle sola och jag gillar inte att ta på mig tighta kläder när man precis har solat) hahaha. sen gick vi och sola och efter det promenerade vi hem. somnade i min gudomligt sköna säng, och nu är jag vaken. viccy gick precis. snart kommer hancii hit, då blir det en tripp mot gudisaffären och köpa lite lösgodis och cola, vart så otroligt sugen på det. och sen röra oss mot hageby. hörs därifrån! :)

TORSDAG

Nu är vi i skolan, har precis haft geografi. matte kl 10.00. sen ska vi på stan en sväng, viccy ska handla lite grejor och så ska vi sola. Efter det ska jag hem, vänta på hanna och sen röra mig ut mot hageby och sova där inatt. hörs senare.


-

Nu har jag dushat, skönt! jag och viccy kollar på kungarna av tylösand nu. dom är så pinsamma hahaha, riktigt underhållande! stackars min viccan har spränghuvudvärk. igår var det jag, idag är det hon. inte mycket mer som händer idag, sängen om någon timma. hörs imorgon puss och god natt.

FUJI!

Jag och viccy har precis suttit och skickat efter lite bilder som kommer hem i brevlådan om några dagar :)
riktigt bra att sånt finns faktiskt, kul att ha på foton också.


ONSDAG

Mötet idag gick bra för viccy :) Efter mötet åkte vi hem till mig. hade tänkt åka ner till stan en sväng, men bruden vi skulle möta kunde inte så vi tar det på fredag istället. Nu sitter vi hemma hos mig, ska skicka efter lite bilder och sen ska vi käka, städa måste jag också göra senare..

Imorgon är det skola som gäller mellan 9-12 sen ska jag och viccy till stan, sola lite och så. På fredag är vi lediga. SKÖNT!

Nästa vecka går vi bara i skolan två dagar (måndag och tisdag). Lediga på onsdag eftersom att vi inte har religion och studiedag torsdag och fredag. klockrent!

GOOD NIGHT.

sitter här med världens huvudvärk. trött är jag inte, så ont i huvudet kommer jag väl ha i några timmar till även att jag tagit en jävla värktablett.. detta blir det sista inlägget så vi hörs imorgon. god natt! :)


Vill säga grattis till min söta vän kimpan som väntar barn. Jag är så otroligt glad för din skull och jag vet att du kommer sköta allt superbra. Lycka till stumpan! :D♥

klocket-town

Jag och viccy däckade loss förut. jag satt vid datorn, viccy la sig i sängen och lyssnade på musik, till en början bytade hon låtar emellanåt men efter en stund blev det helt tyst, då förstod jag att hon sov. inte långt efter la jag mig brevid henne. kan ju, säga att jag sov riktigt skönt haha. det dåliga är att vi vaknade runt 19.30 så inatt kommer det ta ett tag innan vi blir sömniga. grejen är den att viccy ska på möte vid 1 tiden och självklart sk♥a jag vara med hahaha, så vi måste ändå upp vid tolv tiden.. trodde jag skulle få sova ut.. länge.. :(

är i alla fall hemma hos viccan nu, kollar på tv och så.



puss på min zemer hähä

Rose ägde faktiskt oss också ett tag :blush:

tre st på en gång.. n a d i s h







inte nog med det, sen fick vi lägga oss ner också.. dog av skratt. skämde ut oss, men vad ska man göra? Om man inte lyder får den andre slå sönder personen haha..

NADISH!

Kom precis hem. nej jag har inte varit i skolan tills nu. vid 1 tiden drog vi oss mot hageby för att vissa fjortisar inte kan vara ärliga och raka. så som de håller på, höll man på i 5an. pinsamma.

efter det åkte jag och viccy till stan och solade och nu är vi som sagt hemma igen. vi var utsvultna för att vi inte ätit något på hela dagen men när vi kom hem såg vi baguetter och kycklingröra på diskbänken, haha min kära mamma är så söt. nu är vi mätta i magen.

imorgon har vi ingen skola, SKÖNT. blir att sova hemma hos viccy idag :D

Nadish går ut på att man äger en person om vi säger Rose (i detta fallet) ger mig en sak, eller om jag ger henne en sak - då kan jag säga NADISH så äger jag henne, säger hon nadish så äger hon mig och säger vi nadish samtidigt så är vi kvitt.

HÄR ÄGDE JAG HENNE. jag tvingade henne att lägga sig ner fint i spårvagnen, inte nog med det.. en arm uppe i luften, ett ben uppe i luften :)



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



TISDAG

Sitter i skolan just nu med häxan och handikappet. Ska strax ner till stan en sväng, det har hänt en sak. Sen ska vi sola :)

Streck!

Nu gick viccy och la sig. Jag ska väl också lägga mig snart, inte direkt trött än.. har bara en lektion imorgon vilket är hur skönt som helst!

Mitt hår har växt som fan på sidan, funderar på att göra streck nu. Måste bara få tag i den där jävla Zeid så att han kan göra dom på mig. Han är grym på sånt!

Detta gjorde han på gabbe för ett tag sen:



Aja, vi hörs imorgon pluttisar. Sov så gott :)

nydushad!

Kom precis ut ur dushen. ren och freesh! Färgade viccys hår förut, så nu är det precis kolsvart. Riktigt snyggt! kollade på idol förut, FAN att Jamilla åkte. Tyckte hon var så söt, skön typ. En liten kopia av Rihanna. Men men, sånt är livet hähä. Vad tycker ni om min nya design då? Tröttnade på den rosa..




new pics








uppdate

Snart kommer viccy hit, hon sover här inatt. jag, hanna och hon ska inte göra så mycket. bara vara hemma :) hör av mig senare.

Min andra halva!

Min bror, min älskade storebror..
Jag älskar dig mest i hela världen ♥



Hej Måndag

och HEJ ALLA SÖTA! :)

skolan gick bra idag, men jag längtade bara till att få komma hem och krypa ner under mitt täckte och blunda en stund.. ja, en stund. men en stund blev sisådär 3 timmar. gör inget, jag börjar 12.15 imorgon. i alla fall, på hemvägen ifrån skolan stannade spårvagnen som vanligt vid Söder tull. en gammal kvinna med rullator steg på och jag är alltid lika rädd att spårvagns-chauffören ska sätta igång att åka så att man måste (ibland) ta emot den stackars gamling som inte kan hålla balansen innan det hittat sig en plats att sitta. Men denna gången klev kvinnan på, stämplade sitt kort, gick en bit med rullatorn och satte sig ner. jag pustade ut, jag log. haha, fattar ni? jag log där för mig själv. tyckte det var så fint av chauffören att vänta tills hon hittat en plats, även om det egentligen är en självklarhet.

jaja, nog pratat om det. nu är jag vaken i alla fall. funderar på att göra mig en kebab. dom blir skit goda! :D sen ska jag bara vänta tills viccy kommer hit. vet inte om hanna skulle komma en sväng också? just det.. sola ikväll också :)

Har inte gått och lagt mig..

.. skulle ju göra det efter filmen, men jag fastnade på msn med min kära väninna viccy :D



Nattinatti

Jag och hanna sitter och kollar på Jakten på lycka. riktigt bra film. ska gå och lägga mig efter den så att jag orkar upp imorgon.

bästa veckan på länge i skolan!

Måndag:
Matematik 8.40-9.40
Mentorstid 10.05-10-35


Tisdag:
Geografi 12.15-13-15

Onsdag: LEDIG!

Torsdag:
Geografi 8.50-9-40
Matematik 10-00-11-45

Fredag: LEDIG!


God natt bloggen.

:D

Nu har jag fått skriva lite. Känns bra haha. Snart kommer hanna hit, kaffe? självklart sickan :) Sen blir det käk, bädda rent sängen, dusha och bara ta det lugnt. vänta vänta, bädda rent sängen och sen dusha. Ah vad skönt. Jag älskar att dusha och lägga mig i en renbäddad säng som doftar tvättmedel. Jaja, sen händer inte mycket mer. Däcka till någon film eller så. Hörs med ett godnatt-inlägg.

Jag älskar att få skriva av mig.

Ni som läst min blogg länge vet att jag är en sån person som kan sitta och tänka och fundera i timmar. Och ibland delar jag även med mig lite av mina tankar, i bloggen. Och nu vill jag göra det. igen.

Jag trodde att mitt liv var bortblåst, jag trodde att jag aldrig skulle kunna skratta ifrån mitt hjärta, igen. Jag trodde att allt gott jag haft i mitt liv skulle bli tvärtom.

Men tänk så fel jag hade.. så otroligt fel. Idag skrattar jag som jag gjorde för flera månader sen, jag mår bra och jag försöker att njuta av livet fullt ut. Det finns flera personer som har hjälpt mig. Det är ni som har fått mig att skratta ifrån hela mitt hjärta. Det finns folk som får mig att känna mig speciell, som jag trodde att jag aldrig skulle få känna igen. Men det finns en speciell person, bara en. Och jag kan inte förklara med ord hur tacksam jag är över att du finns i mitt liv nu. Det är en obeskrivlig känsla, en konstig slags lycka. kan inte förklara.. vill bara säga tack, även att jag gjort de så många gånger innan ♥

En annan person är min mamma, jag är så stolt över dig. Även att jag skriker och är arg på dig rätt ofta. Jag vet att du har haft det jobbigt, att du har det jobbigt. Tillsammans ska vi övervinna allt ♥

Och viccy, min underbara pulla. vi sitter verkligen ihop.  Till och med lärarna skriver ut samma arbeten till oss, inte nog med det så får vi dela på samma papper där det står "selma och viccy" utskrivet på. Vi får dela på samma mappar, dom tycker att vi ska jobba ihop för vi gör det så bra. Vi gör helt enkelt allt tillsammans. i love you.

lite bilder ifrån helgen.

när vi var hemma hos viccy och kollade på film med hennes mamma.. mysigt :)



Sara & Malin



Min systers sötaaaa katt. fångade gulligaste bilden.



jag vet att viccy kommer döda mig men det skiter jag i... hahaha




God morgon söndag!

Idag är det söndag och det känns inte alls härligt. helgen springer iväg så fort.. för fort. Men denna veckan i skolan kommer gå snabbt för det är vissa lektioner som jag inte ska vara med på hähä :) Egentligen vill jag bara att dagarna ska gå så att den 5 okt kan vara här nu.. need that day <3

hörs när jag kommer hem, hem till mig.

Hanna och Ena kommer på besök!


SYSTRARNA SVENSSON!

Nu har vi besök av de söta systrarna malin och sara, alltid lika trevligt. vi sitter bara i vardagsrummet och pratar om allt möjligt :) onödigt inlägg..

home sweet home. (suzans place)

Nu är vi hemma hos min kära syster igen. Åkte till klocket en sväng och umgicks lite med viccys mamma. kollade på film och skrattade som aldrig förr, riktigt trevligt! :D sen bestämde vi att hanna skulle sova här med oss, så när hon hörde av sig att hon var klar, tog vi på oss skitsnabbt och när vi kom till backen mot spårvagnen såg jag ett ljus. "SPRIIING VICCY.. SPÅRVAGNEN" vi sprang som två idioter och vi hann precis gå in i spårvagnen innan den skulle åka. hanna hoppade på den i väster tull, sen nere i söder tull fick vi vänta ett tag tills bussen kom.. men nu är vi som sagt hemma igen, mycket skönt!

hanna och viccy sitter ute i vardagsrummet och kollar på tv, ska joina dom nu :D snart kommer en video ifrån igår. PUSS!

(jag älskar dig också viccy <3)

viccy här ! :D

JAG ÄLSKAR SELMA SEDEF MIN BEBIS <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 ///// viccyliden...



love u bästa !

LÖRDAG

Hej på er. idag vaknade vi runt 2 tiden någon gång. gick upp och käkade, sen hoppade jag in i en dush. snart ska vi åka till klocket en sväng för att kolla på film med viccys mamma :) och ikväll ska ni få en rolig video HAHA.

Ena med sitt berömda skrattanfall HAHA

såhär hade vi det för ungefär en timme sen. Nu har hanna och ena gått hem. Jag och viccy kollade precis klart på se upp för dårarna och snart kommer tony hit, sen ska vi kolla på en film :)


HAHAHA !

Kvaliteten är katastrof när man laddar upp den på Youtube, men skitsamma :D
det är bäst i slutet, när pillivirren tittar ut HAHAHAHA



uppdate

Nu har våra magar precis fått mat. viccy diskade nyss och snart kommer tony fäädilaa hit. vi ska inte göra så mycket, bara vara hemma. kolla på film och så tror jag. har inget mer på hjärtat just nu faktiskt..



jag lovar att packningen var kämpig. det kändes som vi skulle fly från landet hahahaha



min fina häxa i skolan.





FREDAG

Idag är det fredag, har längtat hela veckan. Vi hade bara en lektion idag, så vi var hemma hos suzan redan vid halv 11. Käkade billys pizza och sen däckade vi. vaknade för sisådär en timme sen och nu ska vi upp till hageby centrum och handla lite. senare får vi helt enkelt se vad dagen har att erbjuda. hör av mig sen :)

torsdag

idag vaknade vi runt halv åtta, fixade oss och drog till skolan. hade en lektion sen så mötte vi upp kimpan och fixade så att hon får gå med oss. efter skolan drog vi hem till mig och käkade, sen la vi oss en stund iväntan på att suzan skulle ringa. när hon ringde gick vi ut, åkte till klocket för att hämta en trimmer och sen till hageby så vi kunde fixa hennes fula altan.

efter det åkte vi till klocket, drog till willys och handlade lite och nu är vi hemma hos linda och john. jag är hur trött som helst huhuh... orkar faktiskt inte uppdatera mer idag. vi hörs imorgon ifrån min syster, ska nämligen sova där imorgon! :)










Lånar denna av Roberta haha!

- 4 frågor om förhållanden
är du singel? - ja, men inte tillgänglig ;)
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja
hur många har du varit kär i? - 1
är du kär just nu? - nej.

- 10 frågor om dig själv
namn? - Selma
när fyller du år? - 21 Augusti
några piercingar? - ja, näsan och öronen
vad har du på dig just nu? - Mjukis och linne.
vilken årstid är bäst? - sommaren.
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - När man vaknar tillsammans med någon och solen skiner :D
vad tycker du mest om hos dig själv? - Mina ögon.
vad är du bra på? - Att få viccy o skratta.
vem älskar du mest på denna jorden - familjen 
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - med någon, lätt :D

- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - viccy
vem är den roligaste av dina vänner? - viccy
vem är snyggast av dina vänner? - eeh.. alla mina vänner har något som är snyggt.
vem är mest partyprisse? - viccy
vem är den du helst har filmkväll med? - viccy
vem av dina vänner är mest "evil"? -  ROSE!!!

- 12 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - min syster
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - ja
vem är farligast i din familj? - min bror haha
vem ser roligast ut i din familj? - ingen.
har ni något husdjur? - ja fan!
vem har du mest gemensamt med? -  utseendet: min syster. annars min mamma.
vem står för underhållningen? - min bror
vem sover du oftast med? - syster
roligaste kvällen med familjemedlem? - hm, finns massor!
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - en timme sen.
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - 2 månader sen.

- 10 frågor om idag
vad har du gjort? - umgåtts med viccy
har du varit glad idag? - ja!!!
har du varit ledsen idag? - nej!
har du gjort något bra idag? - aa.
vad ska du göra nu? - kolla på tv med viccan haha
har du gjort något dåligt idag? - nej.
vad har du ätit idag? - fish.
har du duschat idag? - ja
är du trött nu? - nej
vad händer imorn? - skulan, klocket, hageby, klocket :D
har du varit i skolan idag? - nix.

- Annat
Hur mår du just nu? - superbra!
Har du piercat dig? - jajamänsan.
Är du hungrig nu? -  nej. du då?
Vad är klockan nu just nu? - 21.16
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? -  ehh, bloggen hahah

- Telefon/ Mobil
Vem ringde dig senast? - min mamma
Vem ringde du senast? - bella
Vem sms:a till dig senast? - zemer
Vem sms:a du till senast? - zemer

- Övrigt
Gillar du punk? - nej!

- Musik
Lyssnar du på musik just nu? - nää
Vilket är ditt favoritband? - ingen.
Vad gillar du för musik? - r&b

- Kläder
Har du fler än 4 linnen? - jaa.
Har du fler än 3 jeans? - jaa.
Har du fler än 5 tröjor? - jaa.

- Kärlek
Är du kär just nu? - nej
Har du kysst någon idag? - nej
Har du ett förhållande? - nej
Är du romantisk? - ibland ;)
Har du kysst någon? - ja
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - ja.
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Kastriot
Hur länge höll det? - 7 månader
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - ja, när jag gick i 3an HAHA
Vem sov du senast bredvid? - viccy
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - neeej!!
När fick du din första kyss? - i 6an
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - ingen aning. 20års åldern.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - haha, neheej du.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - ja
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - dumpat.
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? -  freesh sudär.. kolla "selma tipsar" hähä ;)

:)

Hej hej!
Nu är vi hemma hos mig. Tog spårvagnen runt 4 tiden till stan för att sola. Öppnade kylskåpet och såg att det fanns Börek, tack L. Det var riktigt gott :D nu sitter vi här framför datorn och inte gör något speciellt. Om ca en timme börjar idol, så då blir det att bädda ner sig i sängen och kolla på det. Det kommer nog en liten uppdatering innan läggdags senare. Pusspuss











Annonser från BloggPartner

SVAR

Maria: Visa bild på din mamma!

Svar: varför vill du se bild på min mamma? :P hon hatar att vara med på bild.


Anonym: Ja e en blandnind av Moderat/Socialdemokrat, inte för att du bryr dig men vill bara förmedla mina åsikter. Socialdemokraterna är väldigt beroende av staten, de är inne på det här att det ska vara likadant, att alla ska ha pengar osv... Jag håller med men jag blir sur över att det finns människor som faktiskt kan jobba men vill inte och vill inte jobba vilket jobb som hellst, de liksom nöjer sig med vad som hellst. OCH DÅ BLIR JAG FAN SUR! Om du inte är pensionär eller sjuk så ska man jobba tycker jag! Det finns människor som sliter för att försörja sin familj osv medan vissa personer bara sitter hemma och vill ha allt serverat utan att göra ett skit. Hellre att Moderaterna styr Sverige än att ha SVERIGEDMOKRATERNA I RIKSDAGEN! Spelar ingen roll vilket parti som vinner för Sverige är ett tryggt land ändå, bara inte Sverigedemokraterna vinner för de e jävla rasister de! Usch.

Svar: Jag bryr mig, jag tycker att det är intressant när folk skriver och förklarar hur dom ser på detta. jag tycker att varenda parti har något som är bra/dåligt, förutom sverigedemokraterna. alla har som sagt någonting som är bra, men socialdemokraterna är bäst. De vill ha rättvisa! Moderaterna vill bara bli rikare, dom är så otroligt själviska. Att en döende kvinna i cancer tvingas jobba är oacceptabelt enligt min åsikt.

Det var kul att du skrev, jag tycker bara det är bra att folk delar med sig av sina tankar och åsikter ♥
Annonser från BloggPartner

ONSDAG

hej på er!
vaknade halv ett idag när viccy kom hem. gick upp och käkade, nu sitter vi i vardagsrummet och kollar på tre kronor. senare ska vi åka ner till stan och sola, annars känder inte så mycket idag. har ingenting att skriva..

Annonser från BloggPartner

hos viccy

förut åkte vi hem till mig, jag dushade och så köpte mami kebabrulle åt oss. sen åkte vi vidare till klocket. sitter hemma hos viccy nu. hon gick precis in i dushen efter att bella vaxat hennes ben. kollade precis på idol, såg lilla gonzalo :)


kommer aldrig kunna somna inatt...

TISDAG

God morgon på er. hähä.. vi vaknade för för sisådär en halv timme sen. viccy sprang ut till vardagsrummet och hämtade godis och nötter, så där låg vi och åt HAHA. vi båda fick skit ont i magen av det. nu är vi i alla fall uppe och ska strx ta bussen hem till mig. ska dusha osv, sen ska vi röra oss mot klocket. min armhåla gör fortfarande ont..

Tony är här med oss!

sitter här med viccy och tony och bara pratar om allt och inget. förlåt för uppdateringen, lovar att bli bättre :)

MÅNDAG

Haar inte haft tillgång till dator, eller jag har inte orkat.. därför har jag inte uppdaterat.

dagen började med att vi gick upp 7.15, åkte till skolan och sen hem till mig för att hämta pengar, vidare ner på stan och handlade lite grejor och solade. sen gick vi hem till mig och vilade en stund i väntan på bella. åkte till klocket och köpte godis, gick hem till viccy där bella vaxade mina armhålor HAHA. ena min armhåla är helt röd, den andra är perfekt.. bella leker att hon kan.. hahahahahaha.

efter det tog vi spårvagnen hem till min syster, så här är vi nu :) blir att kolla på tv och bara ta det lugnt. ingen skola imorgon!

god natt

jag sover inte ännu, sitter och pratar politik med min zemer haha. är riktigt förvirrad och han försöker lära mig mer än vad jag vet. viccy sover redan. önödigt inlägg, men ändå. hähä puss

FUCK ALLIANSEN!

jävla fitt hora kuk äckel mamma knullar hor smuts....
hur i helvete röstar sveriges befolkning? .. PINSAMT FÖRHELVETE.

nästa val hoppas jag att folket inser vilket jävla samhälle vi levt i dessa år och röstar rött..

Klocket next

Nu är vi hemma hos mig, jag har precis dushat. väntar på att mina kläder ska torka så att vi kan åka hem till linda och john sen :) ikväll blir det att kolla på när mona sahlin tar hem segern skulle jag tro! :D har inget mer på hjärtat. vi hörsi kväll. viccy hälsar till alla hahahaa!

"cha cha bloggen / viccy"

HAHA!

SÖNDAG

god morgon!!!! :)
inte bra att vakna såhär sent en söndag med tanke på att det är skola imorgon men det var så jävla skönt att sova ut. nu ska vi käka lite och sen fixa iordning lite grejor och sen rör vi oss nog hemåt.

hörs hemma.

tack för en bra kväll!

Nu är vi äntligen hemma igen. totte kom och hämtade mig och viccy vid kvart i fem, sen drog vi till klocket och hämtade karin och moa. åkte till linköping och mötte anna och satt oss och fika. sen drog vi till alternativ, det var riktigt kul faktiskt! som avslut köpte vi mc och gick hem till anna och åt. sen åkte vi tillbaka till norrköping, till resecentrum och hämtade upp malin och sara. och nu skjutsade totte hem oss. tack allihopa för en grymt bra kväll! :D

next: tv och sova.

SVAR

Anonym: Är zemer ditt ex? :O

- nej det är inte mitt ex hahaha! det är en underbar kille.



Nu drar vi till linköping, hörs ikväll. puss på er!

LÖRDAG

God morgon alla söta, okej det är inte morgon men ändå.

Hanna drog skit tidigt idag, bad henne låsa dörren och kasta nyckeln i brevlådan när hon sa "selma kom och lås dörren" helt död var jag. jag och viccy vaknade vid 2 någon gång, hoppade in i dushen direkt och nu lagar vi mat för om två timmar ska totte hämta upp oss och så ska vi åka till linköping :) trevligt!

hörs när vi är hemma igen, PUSS!

MOBIL-LEK

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?

kille

Var det en tjej eller en kille som smsade dig senast?

kille

Gå in på inkorg

Vad står det i ditt 2:a sms och vem är det ifrån?
japp - från zemer
Vad står det i ditt 10:e sms och vem är det ifrån?
helt hungrig och jag hitttar spagetti och köttfärssås. vinden har vänt. nu börjar min tur, rätt som det är, är vi två gifta. och nu har jag haft tur när min första önskan slår in. - zemer

Vad står det i ditt 16:e sms och vem är det ifrån?
<3 skönt att höra din röst iallafall - zemer

Gå in på skickade meddelanden


Vad står det i ditt 3:e skickade sms och vem är det till?
De lär bli den första dagen då! - zemer

Vad står det i ditt 25:e skickade sms och vem är det till?
okej ska bli kul. kan du hämta oss vid hagebyvårdcentral. vi sover hos min syster i hageby / selma och viccy - totte

Vad står det i ditt 39:e sms och vem är det till?
vad gör du gumman? - viccy

Vad står det i ditt 33:e skickade sms och vem är det till?
okej jobbigt. varför sluta du svara igår? :( - zemer


Vem ringde dig senast?
pappa


Vad har du för bakgrundsbild på din mobil?
på min saknade jano <3


Vilket språk är din mobil på?


svenska


Vad heter din ringsignal?

costi ionta & alberto - ca la amsterdam


Hur många sms har du i din inkorg?

73

Hur många sms har du i kategorin "skickat"?

43


Vad har din mobil för färg?
blå/svar


Vad heter din mobil?

nokia shit

Hur många meddelanden har du skickat totalt?
orkar inte kolla

Vart har du din mobil när du sover?

brevid mig

Sista frågan, var detta ett roligt test?
nej :(

Jag har fastnat för dig.. jag tycker om dig med, om vi inte tar ett steg fram så kanske vi ångrar att vi aldrig lärde känna varann ♥


skräckfilm

sitter hemma hos syrran. jag hanna viccy gabbe och oscar har precis kollat på skräckfilm och mitt i filmen knackade det på baksida dörren. vi stängde ner ljudet och så bad jag gabbe fråga vem det var för att han är kille (hahahaha) o så sa dom bara ÖPPNA. sen så till slut sa dom deee e toooony. haha jävla fitta!

nu ska vi äta hähä hörs imorgon :D

fint och rent

nu har vi städat klart. tony var här en stund men gick precis. senare kommer g & o hit en sväng. blir väl att kolla på idol och bara prata, spela tecknet ska jag tvinga på dom haha :) annars gör vi inte mycket mer, bara tar det lugnt.

in hascheby

sitter just nu i hageby hos min syster. viccy och suzan håller på och byter sängkläder och snart ska vi äta. började 8.20 idag, geografi sen slutade vi. gick hem till mig och sov till halv ett. då gick vi ner med viccys mamma och solade sen tog vi bussen ut hit.

efter maten ska vi storstäda och sen kommer hanna förbi också :) får se vad vi hittar på ikväll, sånt som märks.

god natt!

val 2010, debatt.

give it to me baby









hos linda och john

hanna kom till mig förut, så drack vi kaffe och så som vanligt. sen vid halv fem kom viccys syster och hämta oss.  nu sitter vi och kollar på tre kronor här i vardagsrummet. imorgon börjar vi 8.20, det betyder att vi ska sova tidigt idag. vi ska väl kolla på idol och sen debatt med partierna och sen är det läggdags. har inte sovit något under dagen idag, så jag kommer somna fint ikväll.



TORSDAG

Dagen börjad med att mamma väckte oss runt 9, fixade oss fort och tog spårvagnen till skolan. ringde och väckte min putte vid 10 för att han skulle iväg till vårdcentralen, sömnig som fan var han haha. sen hade vi matte och sen sluta vi. skulle egentligen ha haft geografi men har gjort om mitt schema lite så jag slutade direkt efter matten :)

käkade med linda och linda i skolan sen tog vi alla spårvagnen hem. nu sitter jag och viccy här, ska hjälpa henne med lite svenska arbeten och sen vid halv 5 kommer hennes syster och hämtar oss.

imorgon är det fredag som ska bli så jävla skönt och efter skolan ska vi ut till min syster i hageby och sova där :D vi ska göra hennes lägenhet fin, städa och allt så hon blir glad. (suzan jag vet att du läser men det gör inget haha)

nae, nu ska jag hjälpta den här tösen här HAHAHA, puss!

home

Nu är vi hemma, viccy sover här inatt och just nu kollar vi på idol, efter det blir det efterlyst och sen får vi se. måste dusha. imorgon börjar vi kl 10.00.. och överimorgon är det fredag, fyfan vad skönt. har inte så mycket mer på hjärtat. delar med mig av lite foton istället :)






inte hemma

är inte hemma just nu, hör av mig när jag kommer hem :)

POLITIK OCH BLOGGARE

Är det bara jag som inte har skrivit om politik än? Känns så. Om man lyssnar på alla olika partier så finns det något man gillar i alla och tvärtom. Men jag hade lätt, utan tvekan röstat på Socialdemokraterna. De är bäst, de vill folk väl. Moderaterna kan ta och stoppa upp en rutten flamingohjärna i röven. "rika blir rikare, fattiga blir fattigare" det ska väl ändå vara rättvist? kukhuven. de är min åsikt..



HAHAHAHAHHAAHAH!


men i alla fall, jag kom och tänka på en till sak. Storbloggare är precis som partierna, alla stora bloggare skriver om något man gillar, något man tycker är vettigt och något man hatar, något som gör att man vill skära halsen av dom haha. T.ex. Dessie, förr hatade jag verkligen henne, allt hon skrev var så otroligt barnsligt, för mycket provocerande inlägg osv osv. Men nu, detta året har hon börjat växa upp, börjat skolan och tagit tag i sig själv. Och så gick jag in på hennes blogg idag där det stod att hon skulle ta en TURKdush. Jag vet mycket väl att hon inte menar "turkiet" men just ordet turk stör mig som fan och säkert många fler.. där sjönk hon i mina ögon.. faktiskt.



VAAAKEN

Nu är jag vaken igen. det var verkligen skönt att somna idag alltså. shit! haha. mamma gjorde en riktigt god kebab till mig som frukost förut HAHA love u mami! viccy kommer hit snart (hahahaha) och sen ska jag, hon och min syster ner till stan en snabbis och sen ska vi kanske följa med till L, får se. nu blir det i alla fall kaffe och cigg, piggna till!

en repris från my birthday

love u girl




världens bästa gabbe och min saknade vän verro!



den svarta bella ♥♥



ONSDAG

Första gången jag steg upp 07.00 på över två år, men det gick ändå bra haha. hade bara religion idag i en timme sen slutade jag för dagen vilket är hur skönt som helst. nu är jag hemma UTAN viccy, men vi ska träffas senare. hon har möte nu klockan 11, så jag tänkte lägga mig och kolla på våra bästa år och sova en stund.

ätit frukost har jag inte gjort än men magen börjar kurra nu så lita frukost skulle sitta fint. aja, frukost och sängen. skriver senare pusspuss!

viccy här !

Anonym: fan vad jag är trött på dina jävla inlägg som bara handlar om viccy puhh,brukar typ inte ens gå in på din blogg men när jag väl gör det så blir jag så jävla less på dina inlägg där allt kretsar kring"viccy"...

SVAR: det är klart att min blogg kretsar mycket runt viccy när jag umgås med henne 24/7 non stop. inte så jävla konstigt eller? och om du inte gillar att läsa om mina dagar tillsammans med viccy så tycker jag att du ska skita i att besöka min blogg. ingen har bett dig att kika in här dona.

OCH NU PEOPLE, SKA VICCY SKRIVA ETT INLÄGG. TASKIGT LÄGE GUMMAN HAHA..

huhu nu äre viccy här röö gumman ;).. Hanna kom till selma så drack vi käffe, sen vid halv 6 kom min syster och hämta oss. Vi åkte till willys och köpte ostisbågar läsk och godisnappar till idol som börjar om en halv timma. Selma sover hos mej idag vi kan tyvärr inte vara i från varandra som vissa verkar ogilla här men sånt man får leva med sötnosar! ;);).. Ae nu äre slut skrivet kanske kommer ett nattis inlägg från oss sen. PÖÖSSSEN !

-

Viccy ligger i sängen och spelar på min telefon. Fan vad jag längtar tills jag får min nya, dom har skickat den nu så den kommer förmodligen på fredag eller måndag skulle jag tro. Kommer sitta och pilla med den hela tiden, men så är det alltid när man får en ny sak.

vet inte varför jag öppnade ett nytt inlägg, onödigt egentligen. sitter för tillfället och pratar med lilla oscar på facebook. jag uppdaterar väl senare hemma hos viccy KANSKE!

puss puss

TISDAG

Nu har vårat schema börjat på riktigt. började kl 10 idag med religion och slutade kvart i tolv. känns redan jobbigt när man tänker framåt på alla skoldagar men det ska nog gå bra, ska kämpa som fan detta året!

efter skolan gick vi hem och åt och efter det la vi oss och sov i två timmar (HAHA OVANLIGT). nu är vi vakna igen, viccy syster kanske ska hämta oss runt 6 och så ska vi till willys och köpa något gott, sen vid åtta börjar idol. blir en tidigt kväll för imorgon börjar vi 8.20...

inte så farligt schema, är rätt nöjd :D hatar bara att vakna tidigt..


God natt!

allt har sitt slut men gråt inte över det du förlorat, för när du förlorar öppnas tusen dörrar för nya möjligheter. och jag har märkt det nu

...

nu har jag dushat och ska strax kolla på ett program på trean. vet inte vad det heter men det är bra :D tony ska komma hit en stund också, och kanske sava. sen blir det läggdags hähä!

dålig uppdate

Har inte kunnat uppdatera idag för att jag inte haft tid. Inatt hade jag och viccy riktig damp, vi kunde inte sova för vi skrattade så mycket. och så kollade vi på ghost hunters eller något och vi skrämde upp oss själva och vart skit rädda hahahah. imorse vaknade vi runt 11, gick till skolan och fick schema sen gick vi hem och sov en stund och efter det kom min syster och levent hit, så gick vi ner på stan och kollade lite. efter det tog jag och viccy spårvagnen till klocket för att hämta lite saker och sen hem till mig och laga mat. det satt fint alltså haha! riktigt gott blev de. mästerkockarna piff och puff! :D

nu sitter vi här helt mätta och sega och kollar runt lite, om en halv timme ska vi kolla på ullared HAHA och sen ska jag hoppa in i dushen. hörs senare :)

MAMMA MIA

Jag hanna och viccy har precis kollat på mamma mia. efter filmen fick vi damp och började rocka loss HAHA, råkade smälla till viccy på näsan stackarn! nu sitter vi här framför datorn, hanna gick precis hem. har inte så mycket mer att skriva faktiskt.

såhär ser det ut när vi kollar på film :D :


MIN NYA TELEFON ÄR PÅ VÄG! :D


VICCY ÄR HÄR!

Nu är jag hemma igen, sitter här med viccy och pratar om lite allt möjligt hähä. har saknat min pulla något otroligt mycket haha :) hon sover här inatt och imorgon börjar vi halv 1, skönt. om en timme ska vi kolla på ensam mamma söker och efter det mamma mia.

PUSS :)

uppdate

snart ska vi ta bussen hem. utanför min systers lägenhet sitter en katt på taket och mjauar, stackarn kan väl inte komma ner och jag kämpade med livet för att försöka få ner den lilla plutten men det gick inte så bra. ska se om den är kvar när vi går och försöka få ner den. det gör ont i mitt hjärta att inte kunna hjälpa såna små varelser när de behöver hjälp haha...

SÖNDAG

somnade kl 7 imorse. jag låg och kollade på Dr phil, det handlade om ungdomar som höll på med droger, riktigt intressant!

mamma väckte mig vid halv 2 idag och sa att syrran skulle komma till oss. så nu sitter jag i hageby hemma hos henne, hon står i dushen och vi ska strax käka sen ska jag väl hemåt och hon vidare till levve haha. ska upp mot klocket sen kanske och hämta viccy om hon får sova borta för linda idag :P

hörs senare sötisar!

Good night!

Klockan är 06.03 och jag sover fortfarande inte. Har pratat med min trollslända i ett par timmar nu. Dock skulle den lilla rackaren gå och sova nu och jag borde väl göra detsamma. Känner mig inte speciellt sömnig men får väl slå på något på tv (finns det ens något att se på tv denna tiden?) eller vända mig om, sluta ögonen och drömma mig bort till ett mysigt sagoland med jaquzzi och levande ljus.

Nattinatti, sov så gott allihopa!


jag kan sitta i timmar och bara titta..

Svar på kommentar: Jag tror att hon är 15 % turk, resten svensk. något sånt var det. minns inte riktigt..













(kom ihåg att jag bara tipsar om vad jag gillar, försöker inte "matcha" kläderna för ni ser klart och tydligt att detta inte skulle sitta bra tillsammans haha) - bättre att ha sagt det!

i love my blog

Jag vet inte hur många gånger jag har loggat in här idag, vill verkligen bara skriva och skriva. känner en sån glöd till att blogga just nu men grejen är den att jag inte vet vad jag ska skriva haha. loggar in tusen gånger om men loggar ut snabbt igen, när jag kommer på att jag inte har en aning om vad jag ska skriva om.

Annonser från BloggPartner

björnen sover

Vad gör ni mina änglar? själv vaknade jag precis haha jag vet. det är nu man ska gå och lägga sig.. typ :) men men, saker kan gå snett och det gjorde dom för mig. jag bestämde mig för att ligga och kolla på tv, rätt som det var låg jag där med slutna ögon. imorgon är det söndag igen.. så egentligen får jag inte sova länge imorgon huhu. hur ska detta gå?

SVAR

Anonym: 94:A? Hon har ju fin kropp också =) Hon ser ut att vara väldigt lång. Hur lång e hon?

svar: ja hon är 94:a. hon är 180 cm lång tror jag haha, riktig långben. men en vacker skönhet!


Anonym: hur gör du så att du får olika färger på texten i inläggen? kram

svar: haha, jag vart också förvånad när jag såg att texten ändrade färg när jag gjorde den fet eller kursiv. jag bytade ju design för någon dag sen och jag antar att den inställningen är med i själva stilmallen. sorry ♥

Jag måste skriva ett inlägg om dig.

Du fanns alltid där när jag mådde dåligt, du fick mig att skratta när jag grät. du pratade med nätter irad. det gör du än idag. jag är evigt tacksam över att du bryr dig om mig. jag är så glad att jag fann dig. Du är en speciell person och du ska veta att efter allt du gjort mot mig, ska jag finnas där för dig dag som natt. Du bryr dig om mig, du lyssnar på mina problem även att du själv har mycket i tankarna. Du är en underbar människa, du är så omtänksam. Det kanske var såhär Gud hade planerat mitt liv. det kanske är såhär det ska vara. jag tänker inte ge upp, för jag blir glad av att prata med dig. jag ska ta reda på vad Gud har planerat. jag känner en sån lättnad när jag pratar med dig, det känns som att ingen annan existerar när vi har våra långa pratstunder. Jag ska finnas där för dig när du har det tufft, jag ska lyssna på dina råd och jag ska fortsätta att skratta med dig.


Direkt när du läser detta kommer du förstå. Du kommer veta att detta inlägget är till dig.

www.Djamila.devote.se

Här har ni en tjej med en otroligt grym attityd och en klädstil som dödar, alla möjliga olika slags sneakers och inte bara det utan ett vackert ansikte också. Skulle inte tveka en sekund om jag fick chansen till att rensa hennes garderob!

Gissa hur gammal hon är?



























Answer me!

I vilken stad bor du som läser min blogg?
det hade varit riktigt kul om alla mina över 100 läsare kunde svara på det.
vill veta var i Sverige ni befinner er mina vänner :D




Annonser från BloggPartner

FREEEESH

dags att bli lite fresh nu så jag tänkte hoppa in i en dush, sen skulle syrran komma förbi en sväng. Jag måste städa mitt rum, jag måste lägga in rentvättade kläder i lådor och garderoben, jag måste bädda min säng, jag måste plocka undan saker. ahh vad jobbigt. men det ska jag nog göra lite senare, har ändå inget bättre för mig :)


LÖRDAG

God morgon på er trollisar. somnade runt 5 - 5.30 imorse, så jag hade räknat med att sova bort hela dagen idag. men icke, vaknade för en halv timme sen och kunde inte somna om. idag händer ingenting, ska väl bara relaaax. vädret är grått och fult. funderar på att ligga i sängen hela dagen och kolla på tv. så skönt!

igår insåg jag något, och sen fick jag reda på något annat som gjorde mig lycklig ♥

time to say goodbye

Denna natten gjorde jag något dumt. Jag hörde av mig, och det var nog de värsta jag gjort på jävligt länge. hur kunde jag vara så dum? detta är ingen ide, inte efter allt du gjort. jag har insett det nu. jag vill aldrig mer veta av dig. jag ska börja om på nytt och jag har många omkring mig som hjälper mig. det är fult av mig att sitta och säga att du inte är värd någonting, för en gång i tiden var du värd hela världen. Jag ska inte säga att jag hatar dig, för då ljuger jag. Och jag ska inte säga att jag ångrar mig för man ska aldrig ångra något som en gång fått en att le. Till en början var du underbar, men sen förändrades du och det är inte alltid man kan bli sitt gamla jag igen. det var såhär det skulle sluta antar jag. Jag ångrar inget, för jag lärde mig något av de. Jag lärde mig att till mitt nästa förhållande: jag ska inte lita på en människa så snabbt, jag ska inte vara svartsjuk, jag ska inte bli sur för småsaker, ska jag kämpa mer, jag ska bevisa att jag älskar honom, jag ska "hålla gnistan vid liv"

för två timmar sen grät jag, men just nu känner jag ingenting, absolut ingenting. det känns som en lättnad, som om en fågel bär mig.. och jag svär på min storebror att jag talar sanning.


'

jag pallar inte mer

När man verkligen har tråkigt..


NY BLOGGDESIGN.

Ser du den inte? Tryck F5 för att uppdatera. tröttnar så snabbt på min bloggs utseende och jag som inte har PS (även om jag hade haft det skulle jag inte ha en aning om hur man gjorde) kan inte fixa mina egna designer. Som tur är finns det snälla människor som gör designer gratis. och jag är inte helt dum i hvuudet, så klistra in en stilmall var inga problem haha. byter väl snart igen, men denna dög så länge :)

Heja gonzalo

Minns ni den där sången man sjöng i ring på dagis? "Selma är här och Emma är här, Var roligt att amanda är här" HAHA. Den var på reklamen nu. Älskade den när jag var liten. Sitter och kollar på idol, dricker kaffe och röker I MIN ENSAMHET. tänker gör jag också, jävligt mycket..

En kille vid namn Gonzalo som bor här i norrköping, är med och tävlar i idol eller han har gått vidare än så länge och tänk vad roligt det skulle vara om han kom långt. Du har norrköping med dig, varenda jävel kommer att heja på dig om du tar dig till den riktiga tävlingen. ♥

länk till video/låten: http://www.tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1765469



trött

Jag gick och vilade förut, var helt slut. och nu är jag vaken igen, undra hur länge jag kommer sitta vaken inatt. shit, mina ögon bara stängs. det känns som en sån här överdrivet tidigt morgon. ah.. vad ska ni göra ikväll? ta det lugnt vad ni än gör hähä :D

P I Z Z A

Världens sötaste mamma kom hem nu, hon har köpt comviq kompis till mig och sen frågade hon om jag ville ha kebab. haha, love you mami. ♥ beställde dock en tonfiskpizza med rödpaprika och lök. har ni ätit de? DÖDLIGT! de bästa är att pizzerian ligger under min lägenhet HAHA, så den är väl snart klar.



Bayram serif mubarek olsun !

Skoldagen tog slut jävligt snabbt. tog spårvagnen 12.08 och var framme precis innan vi började. Alla lärare hade damp idag, asså roligt damp HAHA. alla var helt sjuka i huvudet och de fick mig verkligen att skratta. eva: det är fredagsdamp.. hahahaha. riktigt roliga allihop. Vi fick dock inget schema, men det gör inget för då behöver jag inte gå upp tidigt. Börjar kl halv ett på måndag och då får vi förmodligen vårat schema. Vi käkade tårta, dracck äppeljucie och sen fick de andra sätta igång med matten, medan jag och viccy gick till matsalen för att hänga upp våran plansh om moderaterna, sen fick vi gå hem :) tror att våran mentor älskar oss på fullaste allvar HAHA.

Idag ska jag inte göra något speciellt, viccy skulle festa och ni som känner mig vet att jag inte är någon partynisse. Ska sitta här hemma hela dagen, ska bli skönt faktiskt. bara ta det lugnt.. det regnar ändå ute och vädret är grått. såna dagar ska man vara inne.

har glömt att säga Glad bajram till alla muslimer ♥


HELG

God morgon allihopa!
somnade rätt sent inatt och när mamma väckte mig vid 11 tiden så förstörde hon min dröm, konstig nog minns jag inte vad jag drömde om haha. igår efter att jag dushat, flätade jag håret så idag är det vågigt, grymt! ska ta spårvagnen om typ en halv timme. idag får jag mitt schema, hoppas det ser bra ut! :)

hörs efter skolan.



EN ANNAN BLOGG.

Jag vill mer än gärna skriva ut alla mina känslor och tankar på denna bloggen men jag har ju ingen aning om vem som läser, och jag vill inte att hela norrköping ska veta exakt allt jag tänker på.. Så jag har en annan blogg, en blogg där mina innersta tankar skrivs ner. kommer tyvärr inte dela med mig av den. det går inte.

Som ni förstår har jag skrivit i den idag, jag har så otroligt mycket tankar snurrandes i mitt huvud att jag inte klarar av att hålla dom inne. älskar att skriva, och därför fick jag utsätta min andra blogg för lite deprimerande inlägg idag. Efter att jag skrivit lite, så mår jag faktiskt en aning bättre.. Konstigt nog.. aja, vad ska man göra, det är bara att hålla huvudet högt och visa sig stark.

Känns som att jag börjar få lite bloggtorka. har ingen aning om vad jag ska skriva längre. kan ni inte komma med förslag? ni är ändå så pass många som läser min kära blogg.. haha

IDOL

Nu gick hanna precis hem. vi fick ett gott skratt när vi kollade på idol. Kassis kompis var med HAHAHA, dog. Sen när de där jävla psyket bara: HÅLL KÄFTEN! hahahahahaha. aja, nu ska jag väl hoppa in i dushen :) hörs imorgon sötisar. puss på er!

I LIKE IT







Annonser från BloggPartner

TORSDAG

Dagen började med att vi vaknade klockan 11. Snoozaaade till halv tolv. så skyndade vi oss och tog spårvagnen vid tolv. trodde aldrig vi skulle hinna haha. kom till skolan, gjorde inte så mycket. fixade klart en planch om moderaterna bara sen fick vi sluta. kom hem och käka, sen åkte viccy hem och då kom min kusin hit. skippade tandläkaren, ringde och beställde ny tid istället. orkade verkligen inte.

hon springer runt här och letar efter en telefon som hon kan ha så länge tills hon får sin nya, som även jag ska beställa TROR JAG :) ska bara övertala mamma lite haha..

ikväll blir det lugnt, och sova ensam - japp!
idol och lite sånt bara :)

FYFAN VILKA GAMLA BILDER HAHA!





de överdrivna sminkperioderna - jag och kusin HAHA

Annonser från BloggPartner

INTE första gången haha

jag åkte som sagt till klocket istället för att sitta hemma. sover hos viccy. hatar verkligen att sova och vara ensam, hon likaså. vi har inte gjort något speciellt. bara degat framför tvn. kollat på idol och lite sånt. nu sitter vi med varsin dator i knät, som vanligt på kvällarna haha. har inte så mycket mer på hjärtat faktiskt. vi hörs imorgon efter tandläkaren eller något. puss och god natt !


Annonser från BloggPartner

viccyliten här !

selma står i duschen nu, hon klarar som sagt inte av att sova själv och inte jag heller ;o så jag fixa att hon sover här i natt :D:D. ska möta henne snart så hon skriver härifrån sen typ efter idol eller nåt . pussen och kramen från sempan på andra sidan kanalen HAHAHAHAHAH 


love u !!!! <3
Annonser från BloggPartner

FÖRSTA GÅNGEN

Första gången jag ska sova ensam på över en månad. hur det ska gå vet jag inte, men det löser väl sig ändå :) haha, ni tror säkert jag är helt fjantig nu. men jag hatar att sova ensam och nu när jag är van att sova med någon varje natt, så blir det jobbigt.

Tänkte lägga mig och kolla på jerry springer nu, tror att det håller på till 8. och då börjar idol, perfekt! sen efter det väntar dushen.. jag skriver säkert ett natt-inlägg senare.

vill ni ha en frågestund?
Annonser från BloggPartner

ONSDAG

Ingen aning om när jag och viccy vaknade idag, 2-3 tiden någon gång tror jag. efter nån timme gick vi ut lite, mötte hanna och sen tog jag spårvagnen hem. ska käka lite pomme nu och sen dusha och bara ta det lugnt. imorgon är det dags för skola igen och tandläkaren efter det. jag är så trött på bloggen, ärligt talat. jag har ingenting att skriva längre. känns bara meningslöst..

TISDAG

Elhaami: jag skriver till dig på facebook hahahahahha!!!!!



har inte mått så bra. men idag mår jag i alla fall lite bättre. åkte och sov hemma hos rose igår kväll, klarar inte av att vara ensam längre. satt uppe med henne och mustafa till sisådär 4 inatt. sen somnade vi och vaknade halv 9. fixade iordning mig och tog spårvagnen till skolan med viccy och gina. skolan var världens roligaste på länge. politiker kom dit och pratade. soccarna och moderaterna började nästan fighta hahahahaha. riktigt kul! den där jävla moderatkärringen ville jag hoppa på haha. alla klappade händerna åt socialdemokraterna medan moderaterna fick mördarblicken. HAHA som vi skratta.

efter skolan åkte jag och viccy hem till mig, jag dushade och sen somnade jag visst en stund. när jag vaknade var min kusin hanna hos oss. viccy och hanna satt i köket och pratade. gjorde kaffe och umgicks med dom jävlarna. efter nån timme kom viccys syster och hämtade oss, så nu sitter vi hemma hos henne. hanna kommer hit snart, sen ska vi väl smsa rose och gå ut på en promenad. sånt som behövs ibland, rensa tankarna :)

imorgon skippar jag och viccy skolan med tanke på att vi fortfarande är förkylda och vi ska till stadium arenan och göra olika aktiviteter. men det var lugnt för läraren, han hörde att vi var sjuka så det gick bra.

tror inte jag uppdaterar mer idag, för jag har inget mer att skriva.
hörs imorgon förmodligen!

IM OUT

När allt känns fel, när inget blir som man vill, när saker och ting går snett, när du känner dig nertrampad, när du känner dig vilse. Så känner jag mig nu. Antar att det är för att jag förtränger allt och är glad för stunden. Men ni som läst min blogg länge, vet att jag kan få såhär ibland och bara bli deprimerad på en sekund.. Det beror nog på att allt som jag har inom mig dyker upp på en och samma gång. Känner inte för att prata med någon, vill bara vara för mig själv.

Därför kommer jag inte uppdatera mer idag. Jag har inget att skriva, inget jag vill dela med mig av i alla fall. Det är bara för mycket just nu. orkar inte..

Ni får hade bäst så länge, så hörs vi imorgon eller något. Hoppas ni mår bättre än jag och får en skön kväll, puss på er ♥




forever

my mind is telling me to leave, in my heart i just don't know what to do.

KRIS

Somnade jävligt sent inatt, men gick upp imorse när mamma sa till oss, ändå. hon tjatade lite och det stör mig som fan, för på morgonen är jag skit trött och jag var vaken när hon fortfarande tjatade. störigt som fan haha.

hanna kom även hit på morgonen, fixade oss fort sen tog jag och viccy spårvagnen till skolan. KRIS var där och pratade om vad dom står för. kriminalitet och sånt. det var riktigt intressant faktiskt och jag tycker att alla som håller på med droger och brott ska lägga av :D vänd er till kris hahaha.


i love the way you lie

sover inte än.. ska väl lägga mig nu tror jag.. det snurrar i mitt huvud. inget bra avslut på kvällen. många tankar. frågor utan svar.. ush, låt mig sova och vakna på nytt imorgon.

-

Hej på er!
Nu är vi hemma hos mig. Gick och mötte rose förut och pratade lite sen tog vi spårvagnen hem. Jag kom precis ut ifrån dushen och annars händer det inte så mycket. skola imorgon som sagt. har inte så mycket att skriva längre haha. hörssssssss!

SÖNDAG

idag är det söndag vilket betyder skola imorgon.. vaknade runt halv tre idag md täpt näsa så jag vet inte hur jag ska lyckas orka upp imorgon. men vi ska bara till haga en stund och lyssna på någon föreläsning eller vad det var. sen slutar vi, så det är bara att bita ihop :)

nu har jag, viccy och linda precis käkat. sitter och kollar på en film och pratar lite med bes på msn. viccy står i dushen, sen blir det väl att röra sig hemåt skulle jag tro. hanna skulle komma förbi en sväng också.

hörs hemma!

nattinatti

 har suttit och pratat om minnen och allt möjligt med linda i någon timme. men nu sitter jag och viccy i vardagsrummet med varsin dator i knät.

har en konstig känsla i magen, vet inte hur jag ska förklara den. som om man är nervös och verkligen inte vill göra en sak, och typ som att man ska träffa en person som man tycker om. helt konstigt.

har inte så mycket att skriva. kanske borde sätta igång en frågestund med tanke på att jag får massor frågor. då kan man ta det på en gång istället. får se hur det blir med den saken.. nu har jag inget mer att säga. nattinatti!

somnade visst haha

vi låg och kolla på tre kronor, mitt från ingenstans blev jag så jävla trött och däckade i soffan haha. vaknade runt halv åtta och så åkte jag och viccy till willys och köpte lite gott. blir nog inget mer inlägg för idag, har inte så mycket att säga mer än att min jävla näsa rinner loss, låter som en anka..

LÖRDAG

lindas kille väckte oss runt 13 tiden och sa att vi skulle åka till linköping. Så vi fixade oss lite fort sen åkte vi dit, var inne på ikea och sen ikanohuset en sväng. nu är vi hemma igen, viccy leker byggarebob och sätter ihop ett bord. snart ska vi kanske ut en stund tror jag. hörs senare puss.

tack !

sitter hemma hos viccys syster. vi gick ut en stund förut och hälsade på tony bara. käkade precis lite och nu gör vi ingenting, blir väl att kolla på film eller så. fick precis ett riktigt fint meddelande, tack för det. du vet vem du är.

har ingenting mer att skriva.. tom på ord. puss på er alla, skriver mer imorgon.

HÖRS SENARE!

Hanna gick precis, och nu är min syster här. Jag och viccy ska strax gå, Linda kommer och hämtar oss om en halv timme. Vi får höras ikväll hemma hos linda, hähä. hade bäst så länge!
Annonser från BloggPartner

FREDAG

Var riktigt jävla död imorse men vi tog oss upp till skolan ändå. var riktigt aktiva idag, fick beröm och sluta tidigare. Nu sitter vi hemma hos mig med hanna. Viccys storasyster kommer och hämta mig och viccy klockan 18.00. Händer inte så mycket idag, bara ta det lugnt :)

kanske skriver senare, får se!
Annonser från BloggPartner

MC

Inte orkat suttit vid datorn idag. Efter att vi sovit gick vi till Mc och köpte med oss mat till Suzan. Satt hemma hos Levent och bara pratade, lyssna på musik och så. Tankar svävar fortfarande i huvudet, men saker och ting lär ju bli bättre med tiden.. Nu gör vi ingenting, har kollat på välkommen hem och sen på kniven mot strupen, det var en familj ifrån Norrköping denna gången. kul att se stan, människorna och spårvagnarna på tv haha.

Har även bättat rent i sängen, dushat och tänt ljus hähä.. vi kommer sova gott inatt. Imorgon är det sista skoldagen och i helgen ska va sova hos viccys syster. Kul! :)

Vi hörs imorgon igen, efter skolan antar jag. Puss och god natt!
Annonser från BloggPartner

uppdate

vi vaknade nyss, ska bara klä på oss och sen dra ner till stan för att köpa med oss Mc till Suzan som sitter hemma hos Levent. Trevligt trevligt haha. vi hörs senare när vi kommer hem. puss puss hade bäst!
Annonser från BloggPartner

TORSDAG

mamma väckte oss kl. 9, vi fixade oss fort sen mötte vi upp de andra och kollade på någon film. riktigt coolt med 3D alltså haha. En jävla spindel hoppa fram, framför mitt ansikte. trodde jag skulle dö haha. Träffade även sara som är tillbaka i sverige, riktigt skönt faktiskt. har saknat henne som fan.

nu ska vi vila lite, sen ska vi ner till stan och käka och efter det till klocket en sväng. vi hörs senare. puss så länge :)
Annonser från BloggPartner

My day

Förlåt för att jag inte uppdaterat men har inte varit hemma på hela dagen. Kom hem för typ en timme sen. Dagen började med att vi åkte till skolan, kollade på en film och slutade haha. Efter det gick vi hem till mig en stund och sen vidare till klocket för att fira Nicke som fyller år idag. Var hemma hos viccy skit länge. Gick ut med hundarna, dom ville plocka araberna haha. Sen kollade vi på fångarna på fortet och åkte hem.

Så har min dag sett ut, och snart ska vi lägga oss för imorgon ska vi upp typ runt kvart i 9. Ska kolla på 3D bio med skolan. Min ängel Sara har kommit hem ifrån syrien nu också och hon börjar i våran klass imorgon. PERFEKT! ♥

Grattis Nicke!

.. På din 22-års dag. Hoppas du får en bra dag :D

Har inte haft någon lust alls att uppdatera. Ont i magen och huvudvärk..
har inget att skriva nu heller, ska strax våga håret och sen vet jag inte vad som händer. trött är jag inte..  skriver mer imorgon, puss och god natt.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!