LETS FUCKING PARTY !!!!!

gott nytt år på er mina vänner. fucka ur nu!!! hähähähäh ;)

HYPEMODE !

Riktigt taggad inför det kommande året. år 2010 har varit både superbra och otroligt kefft! lögner hat och tårar, men samtidigt skratt, glädje och kärlek. jag har redan varit på botten så nu kan allt bara bli bättre och jag hoppas och tror att 2011 kommer bli grymt. nytt år, nya möjligheter. ska satsa på det sista i skolan så att jag kommer in på min linje efter sommaren och så ska jag bara ta dagen som den kommer. det blir vad man gör det till som sagt. jag har lärt mig en hel del under detta året. jag känner mig mycket mognare, ser faktiskt livet på ett annat sätt, på ett bättre sätt. Jag vet vad jag ska lägga öga på, och inte. mycket som rört mig ryggen innan, skiter jag i nu för tiden. orka slösa tid på grejor som inte är värda det.
ae, 2011 kommer bli awesome! är fett hyyyype asso hahahahaha


En vinnare är en person som gör misstag, lär sig av dom och låter dom aldrig upprepas igen.



rose, selma nicole



Rose och jag på landet



tog en hel del hopp-bilder



jag och viccy mötte upp en svart-bella som var direktimporterad i banankartong från syrien



Jag gjorde Sidecut
- tvingade även viccy att göra haha



Firade viccys födelsedag.




Umgåtts med viccy en del och nästan varje gång har hon tvingat med mig o köpa MC
Mc donalds ♥ Viccy = TRUE LOVE



Firade min födelsedag med underbara vänner :)



Har ätit otroligt god mat haha



Jag gjorde slut med min pluttis kastriot. hope u have a good life :)



Firade min älskade systers födelsedag också! alkoholist ?!?




Började hänga en hel del hos linda mifteeejriii :D




åkte till malmö



och vaknade upp i danmark.



gjorde fina pepparkakor



Satt i lindas kök med underbara människor alldeles för ofta och snacka skit och drack kaffe :)



min käre vän gick bort.. rest in peace daniel rack ♥♥♥♥♥♥♥♥




jag blev förälskad i en hund vid namn tugay





sminkrig med denis och gänget haha



goa grabbar !



började använda rött läppstift.



förnyade min sidecut (förnyade den senast igår också faktiskt :D)



gick på en otroligt jobbig minnesstund, grät konstant. saknaden är stor danne.. skulle varit fett om du kunde fira nyår med oss. jo jag vet, du gör det på ditt sätt. du är med oss. men jag vill se dig levande.. :( ♥



har haft riktigt jävla kul med gabriel hahahahaha så söt du är min vän!




såhär ser det faktiskt ut när jag och hanna fotar oss. NÅGON bild måste vara flipp, alltid.
vi kan stå så med värsta posen, sen i sista sekund bytar vi ut den och gör oss till CP:n haha



jag har haft en fet sommar med min broder och är superglad över att han har träffat katti ♥♥





har även träffat en underbar kille, tack för allt. du är en ängel ♥ säg va sägeru för nåått.. haha ♥





sömnproblem

om det finns några nattugglor vakna, kan vi ta varann i handen. jag vaknade precis ?! har inte sovit skönt alls och jag kommer vara helt död imorgon om jag inte går och sover snart igen, vilket är svårt eftersom att jag inte är trött :(sömnproblem på högnivå alltså.. hate it.

Min mobil är låst :(

Nämen tjenare mina snöflingor. idag har det varit fullt upp här hemma, käkat lite, fixat naglar, färgat lindas hår ett antal gånger och testat kläder inför morgondagen. är inte riktigt säker på min outfit än, men det löser vi :) jag ska strax lägga mig för imorgon kommer min kära kusin och plingar på dörren vid 1 tiden.

min lur funkar inte. jag bad levent försöka knäcka mitt grafiska lösenord (ville se om han var smart och kunde lista ut vad det var) men sen spärrades tydligen min mobil och jag har grov ångest, vet inte vad jag ska ta mig till. det enda som kommer upp på telefonen nu är Gmail: & lösenord: och jag har försökt logga in men det går inte... mamma ska ringa tele2 imorgon och se hur vi kan lösa detta :( ångest..

natti natti people !

treat your girl right,or another guy will.

 

 


torsdag

Mooorsning! Snart ska jag, hanna och linda vara hundvakt sen kommer rose och timon hit tror jag :-) imorgon är det nyår, kan knappt fatta att allt gått så snabbt. Hur är det man brukar säga? Nytt år, nya möjligheter. Right? ;-)

TUGAY

Antar att de flesta av er sover, eller joförsig de är ju jullov :) idag ska jag och hancii vara hundvakt åt tugay. fixa naglar och testa kläder inför nyår med tjejorna. jag vet inte varför jag öppnade ett nytt inlägg, kände bara för det eller nåt.. vi hörs imorgon people. MWAH !

linda och hanna

Sitter i köket med min pärla linda, och Hanna står i duschen. Vi har käkat lite och snackat skit. Kollat lite i h&m katalogen, fina kläder till våren faktiskt :-) har inte mycket mer på hjärtat. Puss!

arrrrrrghhhh

Moorsning korsning era dinglande mandariner. Jag vaknade för en och en halv timme sen. Ska snart åka och handla lite, sen händer inte mycket mer idag. Har inte lust med något längre, plus att det är nyår på fredag och rose skulle komma hit idag o ge mig några toppar eftersom jag inte vet vad jag åka ha på mig än.. men dem idioten kommer ju alltid. Fett irriterad på henne Hon säger en sak, men måste göra tusen saker emellan..

HEY SEXY LADY

 

 

 












SELMA TIPSAR: Parfymer!

Tjej:



Avril Lavinge - black star.
den luktar faktiskt rätt gott och om ni skyndar er till stan kan ni köpa en förpackning med parfymen, bodylotion och en partyväska som kommer med för endast 150 kr om jag minns rätt :) (rea)



Britney spears - fantasy
gud vad jag älskar den parfymen, har gjort det ett bra tag nu. fick den i julklapp av min kära syster och den är fantastisk!


GUCCI - rush
my favorite! om du vill lukta kvinnligt ska du köpa den. den doftar verkligen KVINNA och det är min absoluta favoritparfym. var noga med att ta den röda, inte den rosa för den luktar bajs. skulle kunna ha den på mig dygnet runt. skulle lätt köpa schampoo och balsam, body lotion, dushkräm - allt.


Kille:



Diesel - only the brave
ah! så jävla god parfym. jag rekommenderar denna starkt till er killar !



Paco Rabanne - one million
doften dödar! älskar verlkligen killar som doftar denna parfymen.


dushen

när jag loggade in blev jag riktigt glad av de kommentarer jag fått. ni är underbara! nu gick precis rose och hanci hem. vi har suttit och fetat oss med chips, dip och morötter. kaffe på det också. har även pratat skit i flera timmar i köket, alltid lika kul. nu har de som sagt gått hem och jag funderar på att hoppa in i en dush. kommer inte kunna sova på flera timmar eftersom att jag vaknade så sent idag. ush va jobbigt.. ska upp och sola imorgon också så man kan ju inte sova ut heller.

jahopp, nyår snart då. vad ska ni hitta på? :)
jag har lite planer i alla fall. nae, nu ska jag läsa lite bloggar sen väntar dushen!
peace out

svar på kommentar

zsuzsanna: HAHA , TACK FÖR DU SATTE DU DETTA!
Allt jag skrev menade jag 110% och om du någon gg behöver prata ut om oavsett vad så kan du alltid maila eller ta skriva in msn till mig.

Ingen man ska kunna ha så mycket makt att dom ska kunna trycka ner någon så vacker som dig. VA STOLT OAVSETT VAD DU ÄN FÅTT GÅ IGENOM , FÖR DET SOM INTE DÖDAR DIG GÖR DIG BARA FUCKING STARKARE ! (:


svar: haha alltså du är så jävla bra! du höjer verkligen mitt självförtroende med dina ord. jag är så tacksam. du känner mig inte ens, men ändå öppnar du din famn så jag kan prata med dig om jag behöver det, (du ska veta att det är ömsesidigt) riktigt godhjärtad. du ska vara stolt över dig själv för det finns inte många som dig. fuck alla haters, som sagt de som inte dödar mig gör mig bara starkare. ta hand om dig och tack så mycket igen! ♥


anonym: heej, scrollade ner, råkde se att du följde bullshittalkers hahahaha det var den bästa bloggen jag läst när de gällde killarna...!!!!
bra blogg du har, och skulle du inte inte kunna ha oftare " selma tipar & dissar " hahaha :)
Kram!

svar: hej kusin, vem du än är. haha, sant. en väldigt underhållande blogg, synd att de har satt lösenord för det var kul att kika in där och läsa :) tack så jätte mycket. jo självklart, kan börja redan idag. puss på dig.

tisdag

Hej på er mina kära kusiner! Jag har sovit bort halva dagen. Vaknade runt 5 tiden.. nu sitter jag i köket med min kusin och dricker kaffe. Senare skulle linda komma förbi en sväng :-) pratade i telefon med brorsan för typ en timme sen. Han gör mig alltid lika glad och han har träffat en fantastisk tjej, som jag har pratat om en del i bloggen. Under länkar står hon med - katti. Besök hennes blogg :-) förresten så har min katt kommit tillbaka hahaha. Ropade på han från balkongen vid ett tiden inatt. Då kom han och mjauuuade hähä. Hanna sprang ner snabbare än. blixten o hämta han. Jaja, vi hörs. En. Puss

Otroligt tacksam och glad

Jag är hur glad som helst. fick världens gulligaste mail av en tjej vid namn Susanna. Jag blev riktigt rörd av det hon skrev och det glädjer mig verkligen att det finns så fina människor på denna jord. ett tag trodde jag bara varenda jävel var djävulen. men denna tjejen är bevis på att det finns godhjärtade människor - en främling som skriver till mig. jag blev ännu mer peppad av hennes mail och jag vill bara säga tack, tack så mycket! ♥

fuck alla haters, nu tar jag bort lösenordsskyddet! har jag klarat detta så klarar jag anonyma bitches.

Hej!

Haha , brukar inte göra såna här saker ( som att skriva fjantiga mail till andra bloggare )
Men nu när jag ändå är igång så varför inte, skriver inte bara till dig på grund utav att jag vill bli måndags intervjuad utan på grund utav att jag vet hur du haft det med kastriot. Hade också en albansk pojkvän en gg i tiden och han var min första och sista. Jag har dock aldrig varit kär.. och det är jävligt stolt över, alltid jag som sårar killarna/folk aldrig folk. Men just med en albansk kille vet jag hur fucking hard allt kan vara. Så ville mest bara skriva det. Och även jävligt bra att du kommit över honom och att du fortfarande kan ha kvar bilder på er mm. Det betyder bara att oavsett vad så ha du kunnat gå vidare med ditt huvud högt!

LÄGGDAGS!

har suttit uppe och inte gjort så mycket. ska joina min ängel som redan har bäddat ner sig i sängen. det är någon komedi på tv hör jag, ska lägga mig och kolla på den :) vi hörs imorgon mina vänner.
sov så gott, puss och kram.

Diva is a female version of a hustla


TRÅKIGT.

heeeello my friends!
jag vill bara skriva att jag har så otroligt tråkigt. den här kukstaden gör mig deprimerad. eller, jag kanske bara är deprimerad pga vädret egentligen. och stackars min katt har varit borta sen julafton. jag tror att dom jävla små blatteungarna har torterat honom, eller så har nån kört över han. eller så är han nånstans och kommer snart tillbaka. hope so :( min bebis. jaja, ikväll blir det lugnt. är sugen på en fet big mac.. GOTT...



MÅNDAG

bad update, i know. men jag vaknade för inte så länge sedan. hade tänkt att sova hos linda igår men jag, hanna och elias promenerade hem runt 5 på morgonen för jag var skit pigg och linda var helt död så vi lät henne sova istället. trodde jag skulle frysa ihjäl, men icke. det var faktiskt rätt skönt att promenera, förutom att elias måååååste göra något innan han sover (annars mår han inte bra), så han slängde ner oss båda två i snön och jag hatade mitt liv. men ska inte klaga, han är ändå snäll. han följde oss ända till porten :) 

nu har jag precis käkat, ska strax hoppa in i en VARM dush och sen ska jag bara ta det lugnt. har ännu inte köpt nyårskläder.. hade tänkt en klänning men nu känner jag det blir bättre med ett par jeans, höga skor och nån top istället. fresh!

ae, fuck vad jag babblar på. dushen next!

Måndagsintervju med Julia

Vad heter du? Jag heter Julia :)

Vart bor du? jag bor i en liten håla nere i Skåne, Gärsnäs heter den. Tänk inte på det, det finns knappt på kartan.

Hur gammal är du? jag är 16 år nu men fyller 17 i september nästa år ;)

Civilstånd? Gift, haha nä men jag är off the market!!

Hur lång är du? jag är ynka 1,59 cm

Varför började du blogga? Jag börja blogga för att jag har så jäkla mycket känslor tankar,idéer ja you name it.. som jag behöver få ut och jag tyckte att blogga va det bästa så that's why.

Hur många gånger om dagen ska en bra bloggare uppdatera? Hm, jadu minst 3 gånger per dag iaf! men vem är jag att bestämma det liksom? det beror ju också på innehållet så att säga!

Vilka bloggare följer du? jag följer många faktiskt en del av dom större bloggarna men också en del mindre. T ex dblicious.blogg.se och emeliesjuicydetails.blogg.se

Tips för att få en bra blogg med mycket läsare? Skriv bra OCH rent, och ha med mycket bilder. Gör det intressant och använd fantasin ;)

Hur många läsare har du per dag? mellan 50-100 men dom flesta dagarna ligger jag på runt 80 unika besökare så det är inget att skryta med liksom.

Är du beroende av någonting, i så fall vad? jag röker, det är ett beroende men jag är svag för min pojkvän såklart, hehe.

Skulle du hellre vara rik och ha falska vänner eller vara fattig och ha riktiga vänner? lätt; FATTIG OCH RIKTIGA VÄNNER! pengar är inte allt här i livet, visst hade det vart nice att ha riktiga vänner och mycket cash men man kan inte få allt här i livet.

Vad har du för skönhetstips? hm, det där va klurigt.. men ja sov inte med smink men det är väl ingen nyhet direkt ;)

Bästa film? Har sett många rullar under åren som gått men just nu är det lätt; my name is khan .. se den, asbra!

Vem är din favorit artist? Några av mina favoriter är Rihanna, Chris Brown, Jay Sean men listan kan göras lång!

Har du någon favorit låt? i så fall vilken? Mina favoritlåtar beror oftast på vilket humör jag är på, är jag dyster och fundersam så är det en, är jag glad och sprallig så är det en annan. Så det skiftar väldigt mycket, men just nu i denna sekund så är jag uppe i varv och därför strömmar just nu Jason Derulos ljuva stämma ur högtalarna med låten The sky is the limit!

Trivs du med dig själv? om inte vad skulle du vilja ändra på? Alla har brister och fel, ingen är perfekt med andra ord :) det handlar bara om att lära sig leva med sina brister och inte fokusera på det dåliga med sig själv, försök istället att fokusera på vad du är bra på och vad du är nöjd med. Det är jäkligt svårt men jag har lärt mig någorlunda iaf självklart har jag dagar precis som alla andra då jag känner mig äcklig,skabbig, ful,tjock ja ni vet hur det kan vara. Men det är bara till att bita ihop och hoppas att nästa dag inte blir densamma.

Specialfråga denna veckan: Vad är kärlek för dig?
Oj du, haha.. Kärlek för MIG är när man verkligen känner att man kan lita på en person och dela med sig av exakt allt utan att behöva oroa sig att det ska komma ut och föras vidare. Såklart är kärlek också när man visar att man bryr sig om någon på riktigt, och inte skäms över det och försöker dölja det. Kärlek är något fint fastän många gör det fult i nuläget, fjortisarna har förstört orden; jag älskar dig! Och inte tala om förlovningar, 13-14 åringar som förlovar sig med sin "fina pojkvän" som dom vart tsm med i typ 2 månader. Vart är världen påväg egentligen alltså? Ja där fick ni en tankeställare.

Ja, nu avrundar jag och tack för mig och tack till dig Selma att jag fick vara med! Stay real bitches.




Övernattning hos linda

Nu har jag precis dushat. väntar på att hanna ska ta vagnen hit så att vi kan börja röra oss mot hageby till prinsessan, där vi även ska övernatta :) har inte mycket mer på hjärtat. ville bara uppdatera lite. hörs väl inatt eller imorgon. puss och kram skumbanan.

2pac







Alltså denna killen är så otroligt intelligent. inte mer med det, han är vacker. hur ofta säger man att en kille är vacker? han är inte bara vacker, utan också väldigt smart. hans leénde dödar alla. inte nog med det, hans musik behöver vi inte ens prata om. han skriver så bra texter och han förmedlar känslan FÖR bra. alla hans låtar e grymma på olika sätt. jag hoppas och tror att han lever. han kommer snart, snart :)

ÄRLIGT NU

Ärligt nu, asso ärligt ärligt.. hur känns det att ha mitt lösenord till bloggen? .. HAHAHAHAHAHAHAHAHA!
jag är ju sjuk i huvudet på riktigt. skrattar här för mig själv. nej men ärligt, känns de inte typ: fan va fett! jaja skit samma. jag vaknade nyss. har sovit i sisådär 3 timmar men jag måste faktiskt erkänna att det varken var skönt att somna in, eller skönt att vakna. man brukar ha en speciell känsla? en skön känsla ni vet? men detta inträffade inte denna gången = onödigt att sova..

vad ska man göra today då? gud vet.. kanske dra hem till linda? eller bara vara hemma? eller.. .. aee jag vet inte. är rätt seg. måste dusha och grejor. få se vad som händer. allt kan förändras på en sek hähä ;)

hemma ifrån stan.

Nu är jag hemma efter en vild tripp på stan. Jaag var helt död imorse när klockan slog 9.. Fick med mig en hel del saker hem ifrån stan :-) nu sitter jag i köket med mamma och kusin. Ska strax ta en tupplur hähä. Puss!

hemma!

Hej mina söta älsklingar! Vad gör ni ? Själv kom jag hem för typ en halvtimma sen. Har varit hos linda hela kvällen. Det började med att vi käkade, riktigt gott måste jag säga! vi alla blev supermätta, ni vet så mätta att man vill kräkas.. yallafall efter det umgicks vi bara. Marigona och rreze kom förbi en sväng. Skit kul att träffa dom. Speciellt gona som flyttat hit nu! :-D när dom gick köpte vi lite godsaker och kollade på tupac dokumentären som jag sett ett antal gånger, men som jag skulle kunna se tusen gånger till. Jag hoppas att ni tror på att han lever! Han kommer snart tillbaka, bara tre år kvar :-) yallafall sen ringde denis efter nån som kom och hämta oss och skjutsade hem oss så nu ligger vi i sängen och ska sova. Ska upp vid 9 tiden. Mellandags rea - jaaaaaaaråååå! Haha god natt!

TUPAC IS ALIVE!

är fortfarande kvar hemma hos linda, vi har kollat på 2pac dokumentären. vi ska väl hem snart antar jag. hörs imorgon. god natt :D

Romantic dinner

sitter hemma hos min prinsessa linda med kära kusinen. lind står och lagar massor mat som hon ska bjuda på. väldig gott ska det bli hähä. sen kommer mina pullisar rose, denis och freddy också :) blir en kväll här och kanske ta en cigg med gona lite senare när vi drar hem. får se hur det blir med det. jag hör av mig via mobilen sen eller så skriver jag igen när jag är hemma. puss !

mooorsning!

Nu gjorde jag god morgon, vaknade nyss. marigona hade skickat sms o då ringde jag upp henne eftersom att hon är i norrköping eller hon har flyttat hit nu. Får se vad som händer idag. Måste i alla fall hoppa in i en dush :-) puss och kram!

jag är fortfarande vaken!

Jag har inte somnat ännu har suttit och pratat med min halvfulla zemer och gresa på msn. Jag och hon har otroligt mycket gemensamt och jag känner igen mig så väl i henne. En vacker tjej måste jag säga. Finns här för dig när som helst! :-) annars har jag inte gjort mycket mer. Det känns hur skönt som helst att hålla reda på vilka som läser min blogg nu. Jag behöver inte ha många läsare, jag behöver egentligen inga. Men alla ni som läser detta nu, ska veta att jag är riktigt tacksam över att ni stannat kvar. Jag uppskattar det verkligen. Det känns extra bra att jag vet vilka alla är! Nej, nu ska jag ligga här och kllla på tv och sen avnjuta en låååååång sömn med många härliga drömmar. Sleep tight! Mwah!

Nattinatti sötnosar!




Det har varit en väldigt lugn kväll, har bara myst med massa musik :)
snart är det väl dags att lägga sig, dock är jag inte ett dugg trött än. äh, man får vara uppe hur länge som helst nu för det är jullov :D hähähä.

natti natti gott folk, vi hörs imorgon! ♥


Nu är det gjort!

Hej på er mina fina vänner!
nu är bloggen lösenordsskyddad och jag är glad att vissa av er fortfarande vill läsa.

idag är det som sagt julafton och jag hoppas att ni har käkat er feeejta. själv diggar jag ju inte julmaten, så det blev som en helt vanlig middag för mig. parfym och pengar fick jag i julklapp. exakt vad jag önskade mig :) skönare att gå och handla själv, även om det är mysigt att öppna julklapparna. dagen har varit som vilken annan dag som helst. väldigt seg också måste jag säga. funderar på att lägga mig i ett varmt bad nu och fortsätta göra ingenting.

jag sänder en tanke till min vän Daniel Rack:
God jul och gott nytt år.
jag hoppas att du käkade mycket och kollade på kalle anka.
Jag saknar dig. vila i frid! ♥


Annonser från BloggPartner

sista chansen!

Någon linda kommentera om hur ni ska följa min blogg hädanefter? Sök på facebook: selma sedef och skicka ett meddelande så ger jag ut lösenordet. Känns bättre att veta vilka ni är! Så nu blir det dags för en förändring. Sätter lösen om ca en timme :-)

god jul !

God jul och gott nytt år! Hoppas ni får en fin julafton med mycket värme och kärlek. Och till mina andra vänner som inte firar jul, take it easy. På söndag får ni något bra utav detta. Rea rea rea! Glöm inte att jag sätter lösenord today :-)

wakeup call.

Sitter och pratar med min älskade vän Gabriella på msn. hon skriver en del vettiga saker till mig. hon tände till på de kommentarerna jag fått och skrev något i stil med "alla kommer alltid att snacka skit, fuck the world. du vet sanningen, låt de andra upptäcka hans mask själva. du förtjänar så mycket bättre, dom vill bara att du ska störa dig på dom, han vågar inte stå för vad han känner"

detta är den ALLRA sista gången jag skriver om honom och hans omogna beteende. nu är det upp till var och en att lära känna honom på riktigt för INGEN, jag kan svära på min storebror att INGEN här i norrköping känner honom lika väl som jag och INGEN vet hur han fungerar på riktigt. fattar inte ens att jag fortfarande skriver om honom. herre gud!

jag är tacksam över att du är en så godhjärtad person. du är underbar och otroligt klok och du förtjänar det allra bästa.



Visa vem du är istället!

gör något vettigare av ditt liv än att sitta och kommentera i min blogg. och du säger att du vet massor som skulla tysta min mun? en hel del som han gör (endast för att fucka mig) remember that, bitch! ;) jag och kastriot är ett avslutat kapitel så det är bara fjantigt av dig att sitta och terra folk för att försöka göra de avundsjuka. det är fyra månader sen det tog slut och känslorna svalnar. du verkar aldrig ha varit riktigt kär eftersom du inte förstår dig på sånt här.

jag kommer inte att svara på dina mesiga kommentarer längre för du tar bara ifrån mig min dyrbara tid. du och jag bor i samma stad, så varför söker du inte upp mig face to face istället? och en sak till, det är en självklarhet att jag känner han bättre än både dig och de andra eftersom att Jag var den första han lärde känna här i norrköping. Men du gumman, ta och möt upp mig istället. kommer göra kaoz me dig! HAHA jag vet vem du är din mes. have a good life.

det blir lösenord på min blogg här framöver, pallar inte med människor som inte vågar stå för vem de är men ändå öppna käften. tål inte såna människor! har du något att säga: STÅ FÖR VEM DU ÄR I SÅ FALL!
sätter lösenord inatt eller imorgon :)

Pappa ♥

Dagen började med att jag vaknade runt två tiden av att min syster stod och plingade som ett djur på dörren. självklart var inte mamma hemma så jag var TVUNGEN att gå och öppna.. Suzan var även hungrig så hon beställde en kebabpizza och tvinga mig äta. sen kom hanna hit en sväng och så åkte vi ut till hageby för att hjälpa linda att handla lite. sen svängde jag och syrran förbi pappa och hälsade på. där bjöds det självklart på mat och vi vågade inte säga att vi hade ätit för då skulle han bli arg HAHA (lagat mat i onödan) så vi tryckte i oss mat och det räckte inte, han ville vi skulle hämta mer och mer. "ät mer ät mer!!" som tur är, är maten alltid god som pappa gör. vi fastnade där i några timmar och umgicks med han och aziz. alltid lika roligt! de dansade för oss och allt möjligt hahahahaha. ett gott skratt förlänger livet eller vad säger ni? ;)

nu kom vi precis hem. vi ska väl inte göra så mycket mer än att bara ta det lugnt. kolla om det är någon bra film ikväll. det borde det väl vara eftersom att det är jul imorgon? hähä. hörs senare!

fooooooooood ♥



babiishko och amo aziz ♥




denise: det är helt lugnt! jag menade heller inget illa :) det är tur att någon är glad under julen i alla fall haha. önskar dig en god jul och ett gott nytt år! ♥

pajas

Alltså vissa av er som läser min blogg verkar vara riktigt jävla trögfattade. Blir så sur på såna som er som inte kan visa någin respekt alls när jag säger att jag inte vill att ni ska kommentera om kastriot? Du din anonyma lilla fitta, hur kan du säga så? Do you know him better than meeee? Jag vet exakt vad han känner och tänker. Man åker inte till sitt ex stad och umgås med killarna som jag fått han o lära känna (för han hatade dom innan) så att han kunde acceptera mina vänner. Och dom (ska inte säga vilka) förklarade kassi som en luffare. "Vi var tvungna att släppa in honom selma, han kom ända från gbg vad skulle vi göra? Och vi känner han knappt.. du känner han myyyyycket bättre". Och när hans vänner ifrån hans stad ringer o messar mig o säger att jag ska kontakta kastriot, att han skulle bli glad, att han har velat kontakta mig ett antal gg men inte vågat svälja sin stolthet och göra det! Att han saknar mig och älskar mig innerst inne. Han har tagit kontakt med andra tjejer (som känner mig) endast för att han vill att det ska läcka ut så att jag ska få reda på det för han vill se om jag tar åt mig. Han ville bjuda mig på fika, han blev sur över att jag låg i en säng med en tjej och en kille på ett foto. (Det var inte ens jag hahaha) han är så svag. Han vågar inte erkänna och det finns så mycket mer som tyder på att han fortfarande känner nått grovt. Jag såg det på han , för han spelade så jävla fult och hans mask var inte tillräckligt bra! Jag vet allt om den killen. Han har gråtit framför mig i timmar av olika skäl så kom inte ni och säg nått annat. Nu är det verkligen slutpratat om han. Nu ska jag och syrran käka sen blir det en solning. Hörs :-)

Good night people!

Ska väl strax bädda ner mig i sängen och tacka för denna dagen. kom ut ifrån dushen för en stund sen, så nu känner jag mig fresh och redo för att sova gott ;) väntar på min ängel som ska sova här inatt ♥ men idioten är väldigt seg höhö.. nej nu ska jag fortsätta att prata lite med prinsessan linda på msn en stund. måste tillägga att jag saknar min rooosii :( nattinatti. hörs imorgon!




HOME!

Nu är jag hemma igen. det är så jävla kallt ute att det inte är sant. homofreddy ringde förut så jag, linda, han och denis gick ner på stan en sväng och tog en fika. senare fick vi ett samtal av syrran och levent så vi rörde oss hem till L och umgicks lite. alltid lika trevligt :)

tog spårvagnen hem med känslan denis och vid varje hållplats hoppade det på fulla fjortisar, de skulle antagligen till gymnasiefesten. sjuka jävlar. klängde och trängde och hade sig. hatar såna.

nu ska jag sluta vara aggressiv och svara på en kommentar.

till denise: min mamma firar visst jul! jag sa bara att vi inte är så insatta kring allt det här med julen. alltså det är inte stort för oss, inget speciellt händer. det var roligare när man var mindre, nu är de flesta inklusive jag bara ute efter julklapparna. därför anser jag att julen är överskattad. ingen bryr sig egentligen om VARFÖR man firar jul. för det är inte alls roligt under julen. inte enligt mig i alla fall :) hade bäst!!






fikat på stan

Varit på stan och fikat med mina kära homovänner. Nu är vi hos levent och umgås. Jag skriver mer när jag är hemma . Puss!!

färgar prinsessans hår

Shululu kära vänner, systrar, bröder och kusiner. Allt bra? Livet bra? Själv mår jag helt okej. Sitter hemma hos mig med prinsessan linda och färgar hennes hår, och äter nötter på det! Snart ska vi ner till videoland och köpa cigg. På fredag är det julafton och det är inget jag ser fram emot precis.. så överskattat. Tråkigt. Min familj är inte så insatt på julen heller.. men en sak är bra och det är att jag vet vad jag får av min kära syster i julklapp ;-) jaja, borde runda av här. Tack och hej! Hörs sen!

jullov

God morgon! Jag vaknade upp hos linda för en liten stund sen. Nu sitter vi o tar en morgoncigg och snackar skit. Idag är det en ny dag och jag känner mig livs levande. Allt känns så otroligt bra och det är tack vare mina älskade tjajor och mina underbara grabbar, samt min speciella ängel :) nu är det även jullov och det känns hur skönt som helst. Skippade dock avslutningen pga att jag är sjuk. Aja. Nu ska vi fortsätta snacka skit här och sen ska jag väl röra mig hemåt. Skriver ifrån mobilen nu, det är därför allt sitter ihop. Hähä. Puss på er!

IM BACK!!!!

Hej på er. nu kanske det är dags att börja blogga igen. jag har inte orkat blogga pga olika skäl. har inte haft blogglust och så har det varit en del andra saker. men nu är jag back on track. siktar mot toppen haha.

dagen började med att jag och hanna vaknade, rörde oss ner mot stan och umgicks med mina prinsessor lite. sen gick vi hem, och inte långt efter kom suzan och levent på besök, och efter ett litet tag tittade freddy och garo in en sväng. alltid lika trevligt!

runt 22 tiden tog jag bussen till hageby för att möta kastriot, ja ni hörde rätt. pratade lite med han, men som vanligt kan man inte prata riktigt med han utan han ska bara fula sig och leka inte intresserad. grejen är den att jag och alla andra ser rakt igenom han. han ljuger bara för sig själv. fattar inte hur han orkar. han är så svag innerst inne men han vill visa sig stor framför alla. han kommer aldrig våga svälja sin stolthet och han kommer alltid leka större än alla andra. han är ett litet barn innerst inne.. känner han bättre än nån annan. stackars kille. jag ber er att inte kommentera något mer om honom i min blogg för jag vill inte ha något med han att göra. jaja, inget mer snack om han.

efter en tripp i hageby centrum ringde jag upp min pluttis, pratade lite med han samtidigt som jag väntade på min prinsessa linda. när hon kom gick vi och köpte läsk och sen gick vi hem till henne. och för en liten stund sen avslutade jag samtalet med mitt hjärtegull för min lur höll på o dö och dum som jag är glömde jag min laddare.

imorgon är det skolavslutning och jag är sjuk så jag vet inte om jag går, kanske åker hem när linda drar dit eller så följer jag med. får se hur jag gör.

nu ska jag fortsätta prata med hjärtis på msn och sen är det läggdags som gäller. min näsa dödar mig :(
och du som kommenterade och ville att jag skulle skriva lite om mig själv, ställ frågor så svarar jag gärna. är inte en stjärna på att presentera mig själv sådär jätte bra haha. ♥


I WILL BE BACK SOON !

Tack för era söta kommentarer. och sen har jag två kommentarer att svara på:

Linda: Hej, jag vet att det är mycket frågor om ditt ex....
men jag undrar ifall vet/tror du att han läser din blogg?
brukade han göra det, när ni var tsm?
behöver ej svara om du ej vill.....

Svar: hej på dig du ! jag vet att han läser min blogg, eller jag är nästan 100 på det i alla fall.
ja, det brukade han :)




Amra:
Hur är det med din sidecut nu? :D Klipper/rakar du det fortfarande?

Har också min, den har vuxit och ser ut som värsta djungel HAHAH. Det passar iaf riktigt bra på dig :)

Svar: heeeej amra! :D
Jag rakar fortfarande men det växer så snabbt, så snart ska jag snagga igen. palla göra som de andra som bara tar bort håret en gång och sen låter det växa ut.. hahahaha, mitt såg också ut som en djungel innan jag raka mig igen, könshår på hög nivå HAHA. tack så mycket




jag har inte haft någon lust alls att blogga, och det är mycket drama i mitt liv just nu hähä väldigt roligt måste jag säga. och jag är tacksam att jag har så underbara vänner!!!! ♥♥♥♥ jag kommer tillbaka, och det är snart. jag lovar :)




Måndagsintervju med Sandra

Denna veckan är det Sandra som svarar på frågor.


Vad heter du?

Sandra

Vart bor du?
I en liten håla mitt i skåne (Staffanstorp)

Hur gammal är du?
Fyller 13 den 11 December

Civilstånd?
Upptagen

Hur lång är du?
Ca 1.63m

Varför började du blogga?
Jag började blogga för kanske ett år sedan på bloggplatsen och hade då ingen aning om att blogg.se existerade.. hade nog den bloggen i nån månader. Gjorde sen 1-2 bloggar till på blogg.se eftersom jag ville lära mig att designa egna designer. Sen gjorde jag bloggen som jag bloggar på nu (http://sukiie.blogg.se) i April 2010 och är nu igång med den, jag bloggar då för att jag tycker det är ganska kul och gå tillbaka sen i arkivet och se vad jag hittade på just den dagen för månader sedan.. även för att jag ska ha något att sysselsätta mig med och ja det känns som en hobby! :)

Hur många gånger om dagen ska en bra bloggare uppdatera?
Själv tycker jag att det beror på vad bloggen handlar om, innehållet m,m.
Men sådär 2+ kanske, gärna mer!

Vilka bloggare följer du?

Jag följde Fokis innan tycker nu den börjat bli tråkig så har slutat läsa den och läser nu Kissies och Isabell Strömbers sen en tid tillbaka! :)

Tips för att få en bra blogg med mycket läsare?
Skriv om något intressesant som lockar läsare, gärna någon tävling kanske och se till så att du stavar rätt för det är inte kul och läsa en blogg som inte har bra svenska eller som kanske inte är så lätt att förstå. Själv använder jag förkortningar som: e, vrf, drf, isf, iaf m,m. Men just när man bloggar tycker jag man borde skippa förkortningarna då inte alla kan alla dessa miljoner förkortningar! :)

Hur många läsare har du per dag?
Det varierar!

Är du beroende av någonting, i så fall vad?
Tuggummi! helt klart... Min mobil också, musik och att rita, läsa böcker i stil med Frost och The Twilight Saga!

Skulle du hellre vara rik och ha falska vänner eller vara fattig och ha riktiga vänner?

Jag måste säga att jag ligger nog i mitten av alternativen.. jag menar jag hade gärna haft lite mer pengar men vill samtidigt ha riktiga vänner!

Vad har du för skönhetstips?
Själv är jag alltid torr om läpparna och får sår i mun giporna och för mig hjälper det alltid att blöta en handduk med varmt vatten sedan gnugga och till sist sova med vaselin på läpparna som jag masserat på läpparna!

Bästa film?
Jag är ett riktigt film freak så jag skulle inte kunna välja, men jag tycker verkligen jätte mycket om Twilight filmerna, jag har till och med haft en blogg om Twilight, bloggar inte där mer men bloggen finns fortfarande kvar om någon har lust och titta in, (http://twilove.se)! :)

Vem är din favorit artist?
Samma här... tycker så mycket om musik och har så många favoriter men jag kan till exempel inte ha på snabb och högljud musik om jag läser, utan jag måste ha sådär Deppmusik eller lugna kärlekslåtar för att kunna koncentrera mig! x)

Har du någon favorit låt? i så fall vilken?
Som  sagt.. Måånga! Det dyker faktiskt upp musik i bloggen lite då och då! :)

Trivs du med dig själv? om inte vad skulle du vilja ändra på?
Min kropp har jag inte några speciella komplex på faktiskt, bara det att jag hatar fötter, mina fötter... gillar inte att visa dem. Men i mitt ansikte tycker jag då inte om mina sådär jätte torra läppar eller min potatisnäsa som jag kallar den... är också lite sur på mig själv för att jag noppat sönder mina ögonbryn. :/

Specialfråga denna veckan: Om du fick förvandlas till en kille över en dag, vad hade du gjort den dagen?
Oj jag hade nog velat göra så mycket som jag bara han med som är sådär killgrejer! Det hade ju varit en upplevelse bara att få känna/se hur en kille tänker! ;) Så det hade inte varit lätt att bestämma...



shit jaaaa :D

alltså människor i denna staden gör mig riktigt jävla upprörd. jag vet att jag inte ska lägga ner tid på bitches som bara vill ha lite av din dyrbara tid, men ibland får jag spelet. jag har lagt ner bråk och sånt. jag var ute efter bråk när jag gick i 7-9an. då älskade jag bråk. drog ifrån mina lektioner med mina tjejer bara för att besöka andras skolor och kunna bråka. men jag har förändrats? man växer ifrån sånt? snälla nån?

jag gick två kommentarer ifrån inlägget nedan.

HAHAHAH du farlig ?
O du slås om det är läge till det.
HAHAH vad ska du slås med ? din panna ;)
det är det enda som är stort på dig.

svar: hahahaha precis, jag farlig? people dont understand. inte du heller va? jag skrev att jag var världens snällaste människa, men man läser bara det man vill läsa. right? ;) haha whot? är min panna stor? min panna är som vilken panna som helst. jag är inte typen som skallar någon, kan inte den taktiken faktiskt, får bara ont i huvudet mohahaha. till nästa gång kan du ju börja med att skriva in ditt namn, sen är jag med på att fortsätta diskutera med dig. annars kan du ta och stoppa upp dig nånstans. pajjas! have a good day sweetie ♥ hähähähähhä


harika: evet canim, de ligger i våra gener. de rinner ilska i våra ådror ;) hahahahahaha öptum askim benim

hahahahahah

Tja !
har precis börjat läsa din blogg så missa din frågestund :P och jag har väl en del frågor :)

1. Vad hände egentligen mellan dej o killen ? (privat jag vet men om du vill berätta så läser jag gärna^^)
2. Är ganska ny här (norrköping) men har hört att man ska akta sej för dej :S, är det verkligen så bra med våld tycker du ? om inte, hur kul är det att ha ett sånt rykte .. :(

tack på för hand, och btw du är väldigt vacker, otroligt !

Svar: dessa två var de skämmigaste frågorna jag någonsin fått med tanke på att om du nu har hört såna rykten om mig borde du veta varför det tog slut mellan mig och kastriot, hela norrköping vet varför. varje liten pajjas går och snackar, försök inte lura mig din pussy. och de här med att jag tycker om våld stämmer inte. bara för att jag vågar stå upp för mig själv, bara för att jag har en hård attityd mot de jag inte gillar behöver jag inte tycka om våld. jag står för vad jag tycker och tänker och jag har alltid haft en kaxig attityd, enda sen jag var liten. om våld behövs så slår jag, inte annars. de som inte vågar stå på sig är helt pantade. och en sak till? vem fan har sagt att man ska akta sig för mig? hahaahahahahahah, det var det värsta jag hört. jag är världens snällaste person mot de som behandlar mig väl. har du någonsin hört ordspråket "behandla andra så som du själv vill bli behandlad" ? det är så jag tänker. Och jag skiter i vad folk säger om mig, de flesta vet att jag är en godhjärtad tjej med mycket kärlek. hellre det än att bli stämplad hora eller vad säger du "Zoey" ? ;) hahahahahaha


-

jag är sjuk i huvet på riktigt. kom på nu att jag har skrivit blogg idag, fast jag inte skulle. beroende kallas det haha

TISDAG

shulululu!
drog till hageby runt 8 imorse för att få träffa min älskade jano innan han åkte tillbaka till sitt behandlingshem. vi umgicks här hemma hos linda med lite annat folk också. fråga mig inte vilka jag umgås me, de är sjuka i huvudet, de hade suttit uppe hela natten - helt sömnlösa. alla var helt trötta när jag kom. snäll som jag var diskade jag och gjorde fint i köket för det såg ärligt talat inte klokt ut

runt halv tio tog jag, linda och kicki spårvagnen till skolan och jag och kicki pluggade som djur. starkt gjort av henne hahahahahaha. efter skolan drog jag och linda och sola och sen hem till mig en stund. nu sitter jag i lindas säng och kollar på top model. vi ska vila en stund, sen får vi se vad dagen har att erbjuda. sover här tonight :)

puss puss puss puss


let's take a break

jag har ingen lust att blogga, behöver komma härifrån ett tag.
nu ska jag bara umgås med vänner och ha allmänt kul. bloggen får lida ett tag.
vi hörs när vi hörs!


everything happens for a reason ♥


du är inte ett barn längre

haha jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. en dag är du ängel, och andra dagen är du djävulen själv. grejen är den att jag känner dig för väl och jag vet varför du gör som du gör, men till vilken nytta? till vilket pris? det är bara du som förlorar på det för allt lyser rakt igenom. du gör detta för att jag ska koka, du gör detta för att jag ska se. varför inte bara komma fram till mig och erkäna allt istället för att köra fulingar? du är inte barn längre.
du borde växa upp. jag är inte ute efter att vara osams med dig för det förlutna är glömt.
jag hajar bara inte poängen med ditt sätt att bevisa saker, när du får det att se ut som tvärtom?
jag vet vad ditt hjärta säger så sluta upp med barnfasonerna!

fucked up

jag har fuckat mitt dygn helt. vaknade nyss. shit. detta är inte bra.. med det kan jag ju säga att jag inte kan skriva något i detta inlägget med tanke på att jag inte har gjort ett skit.

frågestunden är avslutad men jag kan svara på denna frågan här:

soso frågar: hur länge får du vara ute.. äre strängt med att du måste vara hemma tidigt eller är du "fri"
svar: alltså när jag var yngre var det definitivt bestämda tider men nu vill jag inte ens gå ut sent. för det första hatar jag att gå ensam när det är mörkt ute för jag är mörkrädd haha, och så vill jag inte. tycker inte om att vara ute sent. om jag är "ute sent" så är jag hemma hos någon av mina vänner. så ja, det är rätt fritt, men det är eftersom att min mamma litar på mig och hon vet vad jag gör all the time :)

Måndagsintervju med Emelie

Denna veckan är det Emelie som svarar på frågor.

Vad heter du?

jag heter Emelie

Vart bor du?
jag bor i Norrköping,

Hur gammal är du?
jag är 17 år

Civilstånd?
jag har en pojkvän som jag älskar mest i hela världen som jag varit tillsammans med i 8 månader den 25/12

Hur lång är du?

jag är 1.56 ungefär :)

Varför började du blogga?
Jag började blogga för att få chansen att skriva av mig, att låta mina tankar sprida sig & göra intryck på folk runt om i världen!

Hur många gånger om dagen ska en bra bloggare uppdatera?
Jag tycker att man ska försöka uppdatera sin blogg så ofta man kan, även om de inte är "så viktigt" att skriva om så är det ändå det storbloggare & även vissa småbloggare tjänar pengar på.

Vilka bloggare följer du?
jag följer, kissies, dessies, paow, isabelles, gossips, och även mina kompisars blogg :)

Tips för att få en bra blogg med mycket läsare?
för att få en bra blogg tycker jag att man ska ha en bra design som även är snygg, mycket bilder och även mycket som händer om dagarna!

Hur många läsare har du per dag?
Jag har ca 100 läsare om dagen ungefär (tror jag iallafall)

Är du beroende av någonting, i så fall vad?
Ja det är jag väl, jag är beroende av min pappa, jag älskar han otroligt mycket för att han alltid finns där!

Skulle du hellre vara rik och ha falska vänner eller vara fattig och ha riktiga vänner?
Jag skulle hellre ha riktiga vänner & vara fattig eftersom en rik människa med falska vänner inte mår så himla bra egentligen, det finns ju ingen den människa skulle kunna lita på & prata ut med. så hellre har jag riktiga vänner som finns & ställer upp, stötar & man har kul med.

Vad har du för skönhetstips?
Jag skulle rekomendera ACO vitt vaseline, eftersom de är bra för ögonfransarna, läpparna :) skulle även rekomendera body butter, & en dag på ett spa :)

Bästa film?
Jag har nog inte en "bästa" filmen, tycker många filmer är bra, tycker att Our lips are sealed, elina, & sunes jul

Vem är din favorit artist?
Favoritartist har jag nog inte heller tycker om många olika, men just nu tycker jag om Ron Pope för att han skriver många bra låtar :)

Har du någon favorit låt? i så fall vilken?
Det är samma sak med favorit låt, jag har många olika som jag lyssnar på i olika situationer men jag skulle nog välja river flows in you-yiruma

Trivs du med dig själv? om inte vad skulle du vilja ändra på?
Jag skulle nog säga att jag både trivs & inte trivs det finns alltid någonting man vill ändra på angående sin egna kropp, jag skulle vilja ändra massor men ja försöker se det positiva i det hela och försöka trivas med det jag har födds till!

Specialfråga denna veckan: Skulle du kunna dejta någon som din kompis varit tillsammans med? Det beror på skulle jag säga, om båda har känslor för varandra, sen beror det på hur nära den vännen har stått en själv! listen to your heart



Svaren ifrån frågestunden.

Denise frågar:
Vill inte vara otrevlig eller ohyfsad, men tror du att det kommer bli du och Kastriot igen?
Svar:
Inga problem! alltså det är såhär. Jag kan inte skriva ut allt i bloggen och jag har ingen aning om det någonsin kommer bli vi igen. det tror jag inte i alla fall. Jag mår bra och lever mitt eget liv nu, precis som han. Sen att han var min första kärlek ställer till mycket inom mig. Jag kommer alltid att tycka om Kastriot, han var mitt allt och jag vågar erkänna det jämfört med honom, jag vågar svälja min stolthet för jag har inget att förlora. han är rädd för sånt, så otroligt rädd. för vad? för vad folk ska tycka, men de kommer inte tycka något fel, för det är mänskligt att ha känslor, men det förstår inte han. han gjorde fel som svek mig, men det är inte olagligt att ångra sig och bevisa vad man känner. man får tycka om en person men han är för feg, han är rädd att se ut som en fitta i folks ögon, som en toffel, en hund. men som sagt jag kommer alltid tycka om honom men efter månader svalnar allting när man hörs sällan. vilket också har varit tufft för mig eftersom att han var min allra bästa vän och min kille. vi pratade i telefon/smsade konstant och när vi sågs släppte vi inte varandra på 1-3 veckor. vi pratade om allt möjligt med varandra, jag kunde prata med honom om allt, och han likaså med mig. det finns ingen som kommer kunna ta hans plats i mitt hjärta. Shit! detta blev längre än det egentligen skulle :)

Anonym frågar:
varför har du sparat kategorin min kärlek när du och kastriot inte är ihop längre? och en gladare, vad är din favoritfärg?
Svar:
Hej anonym :) jag har den sparad för att Kastriot har betytt hela världen för mig och jag kan tycka om att gå in där någon gång ibland för att läsa om oss, (nej inte för att gå in och tjuta, utan för att gå in och skratta åt allt roligt vi varit med om tillsammans) det ska dessutom bli kul att läsa allting om ca 7 år. och favoritfärg? jag har ingen favoritfärg. men flera favoritfärger. svart, röd, rosa, vit, grå, orange-röd-rosa färgen också HAHA

Linda Dehlin frågar:

vad hade du tänkt att gå för linje och gymnasie efter marielund och varför?
hur ser din framtid ut med barn o man osv .. ?
hur ska din drömkille vara?
nämn några utav dina bästa minnen?
hihi love to you girl! <3
Svar:
hej världens bästaste linda

1. jag vet inte än, antingen omvårdnad eller barn och fritid. lutar mer åt omvårdnad nu efter mycket tänkande. Efter gymnasiet ska jag utbilda mig till Socionom som ligger runt 3,5 år plugg och det är SÅ värt det! Varför jag vill bli socionom? för att jag vill hjälpa människor som missbrukar narkotika, kriminella ungdomar. jobba på behandlingshem för ungdomar eller något åt det hållet. Jag såg mycket redan när jag bara var några år gammal och jag vet hur de som tar droger har det. jag vill hjälpa dem att komma på rätt väg och jag tycker att det är otroligt intressant.

2. jag är ingen spåkvinna så det kan jag inte veta haha. men jag vill ha en muslimsk kille, han ska jobba, jag likaså (socionom hähä). vi ska ha 3-4 barn och bo i en vit villa haha. mina barn ska respektera mig och min man och de ska vara godhjärtade. mina söner ska spela fotboll och mina döttrar ska dansa. vi ska vara en familj byggd på kärlek :)

3. min dröm kille ska ha en fin personlighet. jag ska kunna prata om allting med honom, för även att han är min pojkvän ska han kunna vara min vän också. han ska lita på mig och inte vara för svartsjuk (lite svartsjuka tycker jag är gulligt), för när det går överstyr är förhållandet över. han ska förstå mig och inte sätta onödiga gränser och regler som i slutet kommer förstöra förhållandet. han ska visa uppskattning och ge kärlek. han ska definitivt kunna ta ett nej utan att bli sur! han ska vara längre än mig, helst mörkbruna ögon, brun/gröna funkar också haha, mörkt hår och stora läppar hähä.

4. Mina bästa minnen. i mars detta året när min bror kom ut ifrån fängelset. jag var så otroligt lycklig. alla känslor var så extrema och jag grät när jag träffade honom, var så glad. hade saknat honom så jävla mycket. ett annat minne är när jag träffade kassi för första gången. de är ett av mina finaste minnen utan tvekan.


Sam frågar:
när du skriver att du ska hos Linda .bor hon själv eller med sina föräldrar
Svar:
ja, linda bor själv :) en väldigt mysig liten lägenhet!

Amanda frågar:
vem tycker du ska vinna paradise hotel ?
Svar:
jag följde PH ett bra tag innan men sen glömde jag bara av det och nu har jag inte hängt med så mycket. vet inte ens vilka som är kvar. jag diggade julia faktiskt, vet inte om hon har åkt ut igen. jag är glad över att melissa åkte hade slått sönder den bitchen HAHA. bara inte johannes (om han är kvar) vinner, och inte emelie. sen är jag nöjd :)


selma: hur mår du på riktigt? :) ta ingen skit ! :*
Svar:
Hahahah, hej! vilken gullig fråga, det låter faktiskt lite som gabbe haha. jag mår rätt bra. det finns en del saker jag inte skriver i bloggen för att jag inte vet hur det blir än. men när det händer så skriver jag om det. i have nothing to lose :) och så kommer min bror ut snart också. im happy! hoppas att allt är bra med dig också.


Yasmine frågar: Vart är din bror?
Svar:
min bror skakar galler.. jag vet jag vet, han kom precis ut och åkte in igen.. men han är faktiskt oskyldig. och han kommer ut i april igen så ännu en sommar får jag tillsammans med honom :)


S frågar: snygging, häår kommer några frågor!
favorit mat
den vännen du litar på mest
snackar du och kastriot fortfarande
vad hände egentligen som fick det att ta slut, ja fattade ingenting och kan knappt tro de slut fortfarande.
du behöver nte svara på allt :)
Svar:
1. tacos, dolma, och en arabisk maträtt, kan ej stava.
2. rose
3. haha ni är väldigt intresserade av kastriot :) någon gång ibland, can't tell u everything.
4. kortfattat = han kysste en annan tjej - bad om ursäkt gråtandes - jag tog tillbaka honom - kunde inte ha de så och gjorde slut.


Kimberly frågar: Alla har vi roliga minnen. Men när du hör "roligt minne?" vad tänker du på först då? :) Puss
Svar:
haha, då tänker jag på min barndom. Det första jag fick upp nu var när Erna och jag satt i min våningsäng och skrattade så vi tjöt. mitt ifrån ingenstans skriker hon att hon kissat på sig och de droppade verkligen ner till sängen under oss hahahahahahahahahahahahah

Marigonaa frågar: va hade du velat göra nu om du fick gö va du ville !
Svar:
jag hade vridit tillbaka tiden till i somras. varmt och skönt, min bror var hemma som jag umgicks med ofta, fina vänner och en pojkvän jag älskade. (skippa otroheten för det vill jag aldrig mer vara med om - skär mig hellre än att känna den smärtan igen)  eller så hade jag skaffat mig en tidsmaskin och åkt fram i tiden för att se hur jag, min familj och mina vänner har det om sisådär 10 år.

Rose frågar:
vad är det bästa du vet hjärtis ? :)
vem är den bästa :D
love u bebis
Svar:
1. det bästa jag vet är att umgås med folk jag tycker om, dvs dig och mina andra vänner + min älskade bror. älskar även att sova på någons bröst. så mysigt :D
2. min storebror, och dig förstårs! (a)
love you 2 angel.


Melisa frågar:
vart va din bror satt han inne eller vadå? :)
Svar:
min bror satt inne i 3,5 år om jag inte minns helt fel och kom ut detta året den 26e mars. men åkte in igen den 26 augusti, men denna gången är han faktiskt oskyldigt dömd.... :(

Luciafirande

Hej på er änglar!
I nästa inlägg kommer svaren ifrån frågestunden upp! kom hem ifrån skolan för en stund sen hade bara matte i sisådär en halvtimme sen gick alla upp till matsalen för att kolla på luciafirande, små ungar från dagiset i närheten som kom och sjöng för oss haha. de var så otroligt söta!!! lussebullar, pepparkakor och saft på det. satt fint i kistan! sen var det mentorstid som gällde. nu väntar jag på min älskade storasyster och fina Tugay som snart kommer hit. sen ska jag iväg och sola med prinsessorna. hörs!

god morgon god mooorgooon :-)

Hej på er mina nattugglor. Vissa har redan åkt till jobbet denna tiden och jag sitter i köket med min älskade mamma som för tillfället diskar. Om nån timme ska jag börja göra iordning mig för skolan, och efter skolan är det sola som gäller och sen följa med denis till hageby, han ska fixa nått där. Annars händer väl inte mycket mer idag. Smeeeell yaa laaaateer! :-)

äntligen funkar det!

Hej mina älskade saknade vänner och hej miiiiiin underbara blogg! Jag har saknat dig och er! Jag har sovit hela dagen vilket betyder att bloggen har fått lida. Sorry hjärtis! Vaknade vid 22:00, käkade lite, dushade och sen startade datorn. Dock funkade inte internet så jag gick och satte på tvn funka den? Nej. Ingen signal (?) Började dampa. Öppnar internet i telefonen och skriver in blogg.se men funkar det? Återigen nej. Konstigt nog funkade msn och face.. men nu mina vänner, nu efter 134542678 försöket så funkar det :-) det är Gud som vill att jag ska lära mig att inte sova länge när det är skola dagen där på. Yallafall.. vad har jag gjort sen jag vakna? Stirrat i taket. Suttit i köket o druckit kaffe med mamsen och krigat med blogg.se. jag undrar när tvn och internet börjar funka igen.. jag bor liksom mitt i stan, detta är inte normalt. Nu blev det säkert ett jätte långt inlägg. Svaren från frågestunden kommer när mitt internet i datorn funkar. Och denise som kommentera: haha det är lugnt. Inga problem, det var nt så att jag tjöt och ville ta mitt liv. Jag saknade honom bara :-) puss på dig!

Sover jag än? nej.

varje, eller om det är varannan dag har någon ringt mig på dolt nr 2 gg. och varje gång det har ringt har jag inte hört mobilen, inte varit i närheten eller så. jag undrar vem det är. en hemlig beundrare ;) (så är det säkert skolan eller något -.- HAHA)

Eftersom att jag är ärlig i min blogg kan jag vara ärlig även nu och erkänna att denna kvällen har mina tankar gått till Kastriot, mycket pga er läsare som ställt frågor som har med honom att göra. idag är det den 12 dec, om ca två veckor för ett år sedan träffades vi för första gången. jag sväljer min stolthet inatt och erkänner att just nu, i denna stund saknar jag honom. jag tänker på allt vi gjort, allt vi varit med om, allt vi sagt, alla gånger vi skattat, alla gånger vi bråkat. ja allt. han är en fin kille, trots de han gjort emot mig. jag vet fortfarande idag vad han tänker och gör. jag hoppas och tror att han fixar skolan nu med!


och hitta inte på en massa skit nu. läs detta en eller två gånger för när man skriver om en kille skapas ryktet direkt och de låter inte likadant i alla öron, för var och en person gör om ett ord till något helt annat.

jävla värk..

huvudet säger stopp nu och inga värktabletter har vi hemma.. ibland är livet rätt jobbigt. nu väntar varmakoppen + sängen på mig. vi hörs imorgon. gärna lite frågor som gör mig glad på morgonen så besvarar jag allihop då också :) puss och god natt. till er som festar: ta hand om er och drick inte för mycket ♥

babbla på du, gööööööööör det

Nu känner jag mig ren och fräsh igen. sköntsköntsköntskönt!
ikväll ska jag bara ta det lugnt hemma, medan mina söta vänninor ska slå klackarna i taket. inget för mig! nix! jag är mer den här mysiga typen. ja, det stämmer :) gillar inte att festa eller sånt. så idag stannar jag hemma, är rätt seg. vill bara slänga mig i sängen och blunda men det går inte för då kommer jag vakna om några timmar igen och vips, så har man vänt på dygnet snabbare än blixten, nästan.

ni märker att jag inte har något att prata om? förstod det. lyser ju för fan igenom hela texten, bara babblar på. men det går det också.  haha, skrattar åt mig själv. fan vad löjlig jag är. imorgon eller inatt svarar jag på frågorna. punkt här.

LÖRDAG

Hej på er mina fina vänner!
hade hoppats på lite fler frågor i frågestunden eftersom att ni frågar en hel del när jag inte har frågestunder och sen när jag väl har en så är det bara fåtal. men tack till er som frågat :) vill ni fråga mer så går ni till två inlägg under.

Jag vaknade för en timme sen! fattar ni den eller? jag skulle ha följt med min kära vän viccy på julbord men eftersom att jag vaknade runt halv 5 - åka hem - dusha - hitta kläder - fixa mig lite. skulle aldrig hinna till klockan 6. tog i alla fall spårvagnen hem med rose, hon fortsatte hem till sig och jag sitter här i mitt VARMA rum. jag behöver värme, linda glömde stänga köksfönstret inatt så jag har legat och huttrat hela natten (läs: morgonen) haha.

vad gjorde jag igår? hmm.. just det! jag och mina prinsessor gick och sola och sen gick vi runt en liten stund på stan. efter ett tag tog rose spårvagnen hem, jag och linda gick hem till mig och drack kaffe. sen runt 8 tiden tog vi spårvagnen hem till henne. tog det bara lugnt med chris och sara. senare kom klyft och denis dit. sen däckade jag linda och denis och idag vaknade jag runt halv 5 som sagt. herregud !

nu ska jag käka och sen hoppa in i en fet dush. hade bra!


Annonser från BloggPartner

Får spel..

GUD! jag blir så jävla trött på min bloggdesign.
Såg att kommentarerna inte kommer fram, så jag bytade bloggdesign och nu sitter inte headern som jag vill ha den. Tråkig och vit, men bättre än en design som inte funkar..

till er som kommenterat i frågestunden, kan ni ställa om frågorna för de försvann helt.. ♥
Inlägget nedan!

¨


Yesterday

Efter den fina ceremonin, promenerade jag linda och rose till hageby centrum för att handla hem lite till linda. men då blev rose hungrig så vi svängde förbi till mc en snabbis. sen gick vi hem till linda med r & d, även tampisen kom dit en sväng. vi satt i köket och prata om danne, de berättade roliga historier om honom och vi skrattade en hel del.

alla var trötta och hade ont i huvudet så vi bestämde oss för att gå in i vardagsrummet och vila lite. jag somnade till slut och vaknar av att denis står framför mig med en svart penna, mascara och hela köret. de hade kladdat ner hela mitt ansikte haha. så jag reste mig upp och så hoppade alla på denis, payback is a bitch ;)











min huvudvärk gick inte över så rund fyra tiden tog jag och denis bussen hem. när jag kom hem drog jag av mig kläderna och la mig i sängen direkt. somnade och vaknade upp för nån timme sen. kommer alltså vara vaken bra många timmar nu..

runt 2 idag ska jag och tjejerna iväg och sola lite. annars händer inte mycket mer idag. kanske vara hundvakt åt min bebis Tugay. men det är sånt som märks :)




Må du vila i frid Daniel Rack

Denna dagen har varit otrolig. Otroligt sorgsen men också väldigt, väldigt fin.

Dagen började med två timmars sömn, kl 7 steg jag upp. Tog bussen med rose och denis till hageby, väckte linda och sen rörde vi oss mot kyrkan. påvägen till kyrkan fattade jag inte riktigt vad som väntade mig. jag mådde faktiskt rätt bra. Det är inte alltid man går på sin kompis begravning, det var första gången för mig, första gången jag fick gråta över en vän som aldrig mer kommer tillbaka. första gången jag fick känna en otroligt glad men endå ledsen känsla på samma gång.

När jag satt där och kollade på kistan hoppades jag bara på att du skulle vakna. jag tänkte vakna nu danne! vakna nu.. vaakna dåååå!!! men sen vart jag glad, när dina låtar spelades, när vi kollade på dina bilder. då tänkte jag att du satt brevid mig och skrattade åt mig. haha, jag skrattade och grät samtidigt för jag visste att du tyckte vi var löjliga, du vill att vi ska skratta med dig och våra minnen istället för att gråta för dig.

Glad för att jag vet att du har det bättre nu
Glad för att jag fick se ditt leende på bildspelet
Glad för att jag fick lyssna på dina favoritlåtar tillsammans med dig i en vacker kyrka
Glad för att du en gång skrattade tillsammans med mig och de andra
Glad för att du hann skapa minnen med oss

Det var väldigt svårt att se hans familj. daniels lillebror är så lik honom tycker jag.. vi är inte ens i närheten av hur dannes familj känner, för jag tror att kärleken till sitt barn, till sitt blod är starkare än allt annat. Jag önskar dem lycka till framöver..

du spred så mycket glädje danne. nu är det din tur att vila, nu är det din tur att må bra på riktigt.
jag hoppas att du vakar över oss ängel. Du lever alltid kvar inom oss.
Time to say goodbye my friend. Rest in peace Daniel Rack. I miss you.. See you soon.









hemma

Hej på er. Jag hoppas att ni har haft en bra dag. Själv har tårarna forsat ner för mina kinder. Ligger just nu i sängen, har huvudvärk. Tog bussen hem från linda med denis och nu tänkte jag vila bort min värk. Orkade verkligen inte starta datorn, så bilder och sånt kommer senare ikväll. Idag är det din dag danne. Tänker på dig extra mycket idag . Vila i frid ängel <3

vackert.

Det var så otroligt vackert på begravningen. Fina bilder på han och hans favoritlåtar.. jag skriver mer när jag kommer hem. Sitter på mc med rose och linda nu. Ska upp till linda en srväng och sen hem. Vila i frid danne <3

today.. <3

sitter hemma hos linda med rose och denis nu. linda svarade ingen av oss på telefonen så vi skyndade oss hit och hon såg ut som en zombie när hon öppnade dörren. vi väckte henne. nu måste vi skynda oss för om en timme är det dags.. <3

god natt via mobilblogg!

Ligger i sängen. Har hållt på med min lur i två timmar nu. Riktig nörd måste jag säga! Laddat ner massor spel, ändrat inställningar osv haha. Ska upp kl 7 så jag borde sovit för länge sen.. är inte så överdrivet trött men ska försöka blunda nu så jag orkar med den otroligt jobbiga dagen som väntar mig. Saknar dig så jävla mycket danne rack. Fattar inte hur Gud kunde ta dig ifrån oss.. det var för tidigt.. (Vill inte tjafsa över min väns bortgång) men jag måste bara säga en sak: du som går runt och snackar att vi inte kände danne hit och dit, hur orkar du? Hur kan du sitta och snacka så när han aldrig någonsin kommer tillbaka igen? Hur? Skäms! Bara för att du läser min blogg kan du knappast veta hur mitt och mina vänners relation med danne var. Vi blev som en familj precis innan han gick bort. Vi skulle hjälpa honom med hans skola. Vi pratade om saker du inte har en aning om. Lägg inte näsan i blöt, framför allt inte när det handlar om någons död. Respektera och sörj med hand vänner istället för att skapa hat. Förlåt danne men var tvungen. Kärlek och respekt till dig min underbara vän. Tack för mig och god natt.

Home sweet home

HEJSAN SVEJSAN! JAG HAR SAKNAT MITT HEM!
kom hem för några timmar sen. käkade och hoppade in i dushen. nu har jag fixat mina buskar till ögonbryn. ska strax lägga mig eftersom att jag ska upp klockan 7 imorgon. ta bussen med denis runt halv 9 hem till linda och sen gå på begravning klockan 10. alltså detta känns inte verkligt. jag ska på min väns begravning. det är helt ofattbart.. imorgon är det vårat sista farväl som sagt.

jag kommer alltid minnas dig som en glad och sprallig person danne. du lever kvar i våra hjärtan. ♥

sluta dra in magen din djävul.. Mohahahahaha ♥



Grattis bästa freddygäddy ♥
Det roligaste med denna bilden är historian bakom hela skiten hahaha. Rose och Freddy gick ner till affären för att handla och då kom jag på en idé att skriv grattis till freddy. mitt från ingenstans plingade det på dörren och både jag och linda fick panik. bilden var ju inte klar, vi skulle ju hänga upp den på dörren!! så linda ställer sig med skylten mitt framför dörren med världens fake smile och jag öppnar dörren. Vem står där om ingen annan en lilla nicole. jag dog av skratt, hon likaså.  hahahah då hängde vi iaf upp bilden snabbt som fan och efter tio min hör man rose skrattattack utanför dörren hahaha


äntligen!

Hej på er! Nu har jag äntligen fixat internet i mobilen, så nu kan jag uppdatera när som helst :) riktigt skönt måste jag säga hahah. Bloggen och facebook framför allt! Är det någon som vet varifrån jag kan ladda ner lite spel? Kommentera gärna om ni vet. Neeeeed heeelp! Vi hörs senare, puss.

begravning imorgon..

 drog ifrån rose runt 3 någon gång, åkte till stan och mötte denis, vi köpte blommor till danne imorgon ♥ sen åkte vi till hageby för att möta upp linda, gick och handlade lite fler blommor och sen följde vi denis en bit, för han skulle på träning. sen köpte vi lite godis och gick hem till linda och drack kaffe. så nu sitter jag här hemma hos henne och lyssnar på musik. hon pratar i telefon som vanligt haha..

väntar på rose som ska komma hit en sväng, sen ska jag hem och bara ta det lugnt. imorgon är det begravning som gäller. ush vad jobbigt det kommer bli. vårat sista farväl.. men han kommer alltid leva kvar i våra hjärtan, tankar och minnen.

ONSDAG

hej på er! jag sitter hemma i roses kök med nickanguurl. rose är jätte duktig, hon håller på och tvättar. senare ska jag följa med denis till stan en sväng, väntar bara på att linda ska vakna.

idag är det freddys dag, 23 år. grattis på födelsedagen bästa freddy! :D
vet inte vad som händer idag, rose säger att vi ska fira honom lite men jag har ingen aning om det stämmer haha. annars ska jag bara röra mig hemåt. puss och kram skumbanan ♥

Sooorry !

God kväll mina underbara vänner!
Jag ber om ursäkt för den katastrofala uppdateringen men jag har faktiskt inte orkat eller haft ett bra tillfälle för att skriva.

dagen började med att jag vaknade av att besnik ringde, efter en stund i telefonen med han hoppade jag upp ur sängen, gick till köket och drack kaffe och sen fixade vi oss och bara tog det lugnt. lite senare kom rose och nicole, sen denis och freddy, även lite annat folk. vi tog det bara lugnt sen kom lindas vän ifrån stockholm med hans vänner hem till henne, vi tog det lugnt med dom. i början var jag skeptisk men de var ändå rätt sköna till slut.

runt elva tiden skjutsade en av killarna hem mig och rose hem till henne, så nu sitter jag här i hennes sköna säng. ska alldeles strax lägga mig och sova. måste bara fixa mina plantor på marijuana land hahhahhaha. natti natti ♥

Mysigt !

sitter med linda i köket, nu har de andra gått. vi har gjort det riktigt mysigt här i köket, släckt ner lyset och tänt massor massor ljus. det är skit mysigt nu! vi sitter bara här och pratar och röker cigg efter cigg. just nu pratar hon i telefon, så jag passar påatt uppdatera.

imorgon ska denis väcka oss runt 12 tiden, men fråga mig inte vad vi ska göra, jag har inte riktigt hängt med.  grejen är att jag kanske har skola men om jag inte har skola vilket jag inte vet än.. viccy måste kolla sin mejl tidigt imorgonbitti. jobbigt!!!

nu ska vi fortsätta kvällen här i köket innan det blir läggdags till en film tror jag. puss !

-

efter skolan drog jag hem en sväng och vilade, fick ett grymt sms som gjorde min dag. vid halv 3 kom rose och linda till mig, vi satt i köket och drack kaffe som vanligt. efter någon timme hos mig tog jag och rose spårvagnen till eneby för att hämta inez ifrån frita, sen tog vi spårvagnen hem till linda. så nu sitter jag, rose, linda och nicole hemma hos  linda och tar det lugnt. vi ska käka lite och bara softa.

vi hörs senare eller imorgon puss och kram :D

Måndags intervju med Kim"berly"

Denna veckan är det Kimpan som svarar på frågor.


Vad heter du?
Kim, men väldigt många kallar mig Kimberly eftersom jag presenterat mig som det, dom senaste åren.

Vart bor du?
Är skriven i lilla Finspång, men bor hos min pojkvän i Norrköping. Men till våren flyttar vi till egen lägenhet!

Hur gammal är du?
17 år.

Civilstånd?
Så upptagen det bara går att bli. Väntar barn med min underbara. :)

Hur lång är du?
162 om jag minns rätt, kortis hähä.

Varför började du blogga?
Jag började läsa denna blogg först utav alla och kände att det kunde vara skönt att själv ha en. Att skriva av sig på, och berätta om mina dagar och andra händelser. Sedan fortsatte det och man lär sig alltid nåt nytt om att blogga, nästan varje dag.

Hur många gånger om dagen ska en bra bloggare uppdatera?
10 gånger i alla fall. Det är en aktiv blogg och man går inte in gång på gång och tänker ”ååh uppdatera!”. Så 10 ggr ungefär tycker jag!

Vilka bloggare följer du?
Oj, det är nog Paow, Hugorosas och mina vänner/bekanta. Och väldigt sällan kissie och dessie.

Tips för att få en bra blogg med mycket läsare?
Jag tror det handlar om att vara aktiv. Inte bara 1-2 inlägg om dagen. Också att man hittar på lite saker på bloggen. Visst, vissa nöjer sig med att läsa om vad andra gör om sina dagar. Men jag tror att framgången i alla fall är när man är positivt emot sina läsare, kanske har nån speciell kategori bloggen handlar om, + frågestunder, ”lekar”, mycket bilder osv..

Hur många läsare har du per dag?
Det är olika. Från 30-80. Beroende på hur aktiv jag är. Så det varierar kraftigt haha.

Är du beroende av någonting, i så fall vad?
Jag har faktiskt inget direkt beroende.

Skulle du hellre vara rik och ha falska vänner eller vara fattig och ha riktiga vänner?
Fattig och riktiga vänner, helt klart. Pengar är bra till mycket och det kan bringa lycka i vissa saker. Men det finns så mycket andra saker som bringar exakt lika mycket lycka om inte mer. Och fattig behöver inte betyda att man lever på gatan med smutsiga kläder..

Vad har du för skönhetstips?

Behandla ditt ansikte, hår och kropp väl nån/några ggr i veckan, med olika lotion, masker osv. Men tänk på att inte vara för hård. Ät nyttigt och det hjälper dig en bra bit på vägen.  

Bästa film?
Tror inte jag har nån bästa film. Kan inte se filmer mer än en gång, och då anser jag att då kan man inte ha nån bästa film, för den kollar man nog om på, väldigt mycket.

Vem är din favorit artist?
Oj, nej det har jag faktiskt inte! Det är helt enkelt för många för att välja nån/EN.

Har du någon favorit låt? i så fall vilken?
Det ändras ifrån dag till dag. Just nu är det väl Medina – Supernova, men imorgon kanske nåt annat haha.

Trivs du med dig själv? om inte vad skulle du vilja ändra på?

Jag hatade mig själv innan jag träffade min kille. Även en bit in i vårat förhållande. Jag trivdes inte med nåt utav mig själv om jag ska vara ärlig. Hade alltid flertal saker att gnälla om mig själv om. Men idag så accepterar jag mig själv och vet att skulle nåt göra mig lite besviken kan jag ändra det. Även fast jag inte tycker att jag är wow snygg, så kan jag faktiskt kolla mig i spegeln nu och tycka att jag ser okej ut. Och det borde alla tjejer. Gilla er själva, för varje tjej är speciell!!

Specialfråga denna veckan: favorit pojk/flicknamn?
Jag är faktiskt inte säker på den frågan än.. Ledsen att göra er besvikna, men jag har inget direkt svar på det :(



MÅNDAG

God morgon. sitter i skolan med victoria vid min sida, vi har precis haft matte. vi hade en vikare och han var rätt så vimsig hahahahahaha. nästa lektion börjar 10.05, mentorstid och sen slutar vi för dagen. då ska jag hem en sväng och vänta på linda sen följa med henne och köpa en ny mobil eftersom att hennes mobil blev stulen i skolan förra veckan...

vi hörs senare eller något :)

Viccy sover här inatt!

Sitter här hemma hos mig, huvudvärken har inte släppt än. Viccy kom hit för ca en timme sen, hon sover här inatt. har inte så mycket mer att säga förutom att det kommer bli en lång natt med tanke på att vi vaknade sent idag.. vi hörs imorgon allihopa! natti natti :)

My friends!

Jag funderar på att börja presentera mina vänner som jag umgås med som mest, de som sitter hårt om hjärtat! Tänkte börja imorgon, varje dag framöver. det lär ju bli några inlägg? sen kan man också gå in på den kategorin "My friends" (för er nya läsare) och se vilka jag umgås med, vad det är för "typer" :D låter inte det som en kul idé endå? jag vet att denis sitter och läser detta och tänker "oo va kul nu kommer du äntligen skriva något om mig igen" HAHA ♥

SÖNDAG

Igår hände lite grejer, jag pallade inte med omgivningen och min hjärna höll på att spricka av tankar, tårarna hade slutat forsa och viccys syster kom och hämtade mig. tack ännu en gång! hos viccy blev det en helt annan känsla, för med dom har man roligt, allt som jag precis varit med om försvann och vi spelade lite olika spela och hade allmänt kul. somnade också runt 6 imorse, jag hanna och viccy hade tjejsnack en bra stund! haha :D

idag vaknade jag runt 3, funderade hur länge hanna och viccy skulle sova.. när klockan blev fyra ringde älskade Katti till mig, pratade lite med henne och då vaknade dom. Tack för att du finns Katti! ♥ Yalla fall, när dom vaknade gick vi ut i vardagsrummet och umgicks med linda. Efter ett tag käkade vi mat som linda lagat, skitgott! och sen tickade klockan på. nu är jag hemma igen.

imorgon är det skola vilket betyder att jag borde lägga mig skapligt ikväll, men hur ska det gå med tanke på att jag vaknade så sent? ahh. Linda och Denis vill att jag åker och träffar dom, men jag har inte ens dushat idag och jag måste prata med min mami om lite grejor. Även viccy vill att jag ska komma till henne. Får se hur jag gör, om jag ens hinner åka nånstans idag. känner att jag behöver lugn och ro!

Tack för igårkväll och idag tjajor ♥


bilder ifrån olika dagar






hos viccy

viccys syster, viccy och hanna kom och hämtade mig förut, tack! så är här nu, vi har spelat lite olika spel, riktigt kul! bättre att komma på andra tankar :) nu ska vi sminka viccy lite, bara för skojskull. vi hörs imorgon. puss och godnatt!

Fuck everything

Jag vet inte vad jag ska ta mig till, står inte ut längre.
Jag orkar inte mer. Vad ska jag göra?

freeeeesh, i like it.

Sååå.. gott folk.. vad säger ni om mina nya, enkla, fresha design? jag kämpade dock med den i flera timmar sen kom Zorana som en ängel ifrån ovan och räddade mig ur mina psykiska panik-attacker, och fixade resten åt mig. tack ängel, tack! :D

Finns dock ingen liten text om mig på sidan som jag alltid har haft på mina förra designer. vet inte hur man fixar det på denna designen, men om någon vet SÄG TILL så är ni urgulliga! ♥

När jag blev klar med bloggen så gick jag in på tele2.se för att kolla lite bara, och jag har länge velat ha internet i min mobil eftersom att det är en internettelefon, men jag har aldrig tagit mig riktig tid att skaffa mig det. Kom yallafall in på mobilsurf och klickade hem ett paket, Medium 69 :- månaden. bra kap! :D

NU RINGDE BRORSAN PRECIS
. härligt att höra hans röst :) love yaa broo

på tal om inget, det finns en brud som nickanguurl vill mörda, jag är lätt på haha!
nej, nu tror jag att jag ska sätta på lite mer kaffe och hoppas på att ett mirakel slår in. i need it!

störigt. allt är störigt

hej på er gullungar.
klockan tickar så otroligt segt tycker jag :(.. syrran skulle komma hit sa hon, men nu har hon slutat svara på sms. ooh, hate it! inte mer med det, jag får spel på min fula design. tycker inte om den här juldesignen längre. ush. någon jävel får sätta in en ny header, för det kan inte jag och jag tänker inte ha dom där jävla tomtarna heller..

aah...

LÖRDAG

Good morning!
jag vaknade för sisådär en timme sen, kunde inte somna förns 6 imorse. så blir det när man vänder på dygnet. idag ska jag inte göra något speciellt, jag vill bara vara hemma. saknar mina två prinsessor rose och linda ♥ men jag har verkligen ingen som helst lust att gå ut, jag vill verkligen inte. känner mig lite deprimerad eller något.. fan vet jag!

ännu mer tidsfördriv..

Visste du...
att jag vill - träffa min bror !

att jag har - en konstig känsla inom mig.

att min senaste kyss - var underbar

att jag lyssnar mycket på - svenska lugna låtar när jag är ensam ibland, typ lars winnerbäck.

att jag funderar på - massor..

att jag pratar - med viccy på msn just nu.

att jag inte gillar - folk som tror sig för mycket och falska människor

att min första riktiga kyss - kommer jag alltid att minnas

att jag avskyr när folk snackar - skit.

att kärlek är - världens bästa, och världens sämsta

att jag gillar - my friends!

att jag alltid kommer att - älska min familj

att jag är hemligt förälskad i - ingen, för jag är inte hemligt förälskad haha

att sist jag grät var - yesterday..

att min mobiltelefon är - TYNGASTE

att när jag vaknar på morgonen - är jag segast i världen

att innan jag går och lägger mig - kollar jag på tv

att idag har jag - varit hemma och umgåtts med mamma.

att jag just nu tänker på - allt möjligt.

att i kväll ska jag - sova (imorgon)

Tidsfördriv

1. Fullständigt namn? Selma Sedef
2. Exakt ålder? 17 år och fyra månader
3. Vart bor du? Norrköping
4. Bor tillsammans med? mami
5. Husdjur? 2 cats
6. Färg på ditt hög hus? bruuuunt
7. När är du född? 21 augusti 1993
8. Klass? ska gå i tvåan men går IV
9. Vilket år tar du studenten? bara gud vet.. 2013-2014 inshAllah
10. Något jobb? nej. men vill jobba med missbrukare.
11. När ska du sova ikväll? ikväll? det är morgon nu. om några timmar, inte trött än.
13. Duschat idag? självklart! nydushad och freesh!
14. Kramat någon idag? nej :(
15. Pussat någon idag? nää :(
16. Vad har du ätit? tonfisksallad
17. Dagens klädsel? shorts och linne
19. Dagens sötnos? Min katt haha
20. Dagens roligaste? klyftan
21. Har du många vänner? man kan aldrig ha för många vänner.
22. Hur många har du kysst? 2
23. Vem kramade du senast? någon söt filur !
24. Hur många vill du ha sex med? Vill? ;s inte fler än 1!
25. Hur många har varit otrogna mot dig? one
27. Har du pojk-/flickvän? njae.
28. Vem pratade du med i telefon senast? sara min pärla.
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? linda: ja :)<3


bjuder på en väldigt gammal bild.
sminkdocka eller vad säger ni? haha


En gemensam styrka behövs

I början av ett förhållande är allt underbart. Det pirrar i magen så fort man får ett sms av sin pojkvän, det pirrar i magen av att höra hans röst. Man blir helt till sig när man träffar killen, man svävar bland rosa moln och det bästa som finns är att ligga i hans famn. Men när man börjar bråka för ingenting, när man börjar tjaffsa för minsta lilla sak, när man hugger på varandra utan anledning, är det dags för en förändring!  Det måste finnas två personer för att få ett förhållande att funka, en räcker tyvärr inte.. Det måste finnas två positiva viljor, två människor som älskar varandra och som är villiga att kämpa för att få det bra tillsammans. Man kämpar och kämpar för att hålla gnistan vid liv, man kämpar med sin kropp och själ för att hålla ihop med sin partner. men man känner att man inte får någon respons tillbaka, det är bara du som kämpar. Det hjälper inte att kämpa en timme, en dag, utan man måste kämpa hela tiden, man måste ge allt. Visa uppskattning, ge kärlek, ge komplimanger, lita på varandra. När detta inte funkar längre, när dina underbara kärleks dagar blir till ett rent helvete, när det känns som att du sitter instängd och gråter för att "det inte var såhär det skulle bli" är det bara att dra ett streck över den en gång lyckliga sagan. Varje saga har inte ett lyckligt slut. Återvänd inte till den sagan du en gång varit i för det är en stor chans att slutet ser likadant ut, om inte någon kommit och ändrat texten..

Jag säger inte att ingen är värd en andra chans, för jag tycker tvärtom.
Men man känner efter om personen är värd en andra chans eller inte.


FUCK!

Jag fattar inte vart världen är på väg..
Vad är det som händer egentligen?
Det måste bli ett slut någon jävla gång !

En liten update bara !

Nu är jag mätt i magen efter att ha ätit mammas goda tonfisksallad. ska strax hoppa in i en dush, ska bara se vem som åker ut ur idol först :)

vad händer ikväll gott folk? jag ska bara ta det lugnt! det kanske finns någon som vill vara med i min Måndagsintervju? mejla i så fall till [email protected] så förklarar jag mer. Jag blir verkligen glad när ni vill vara med, tack till er som varit med, och de som kommer att vara med de kommande veckorna ♥

Datornörd

Min dator kollapsade innan, när Besnik gav mig en hemsida för att lägga till lite grejer på msn, så jag har suttit här som en datornörd och försökt fixa min dator. Som tur är, har jag en omformaterings skiva så nu är det äntligen fixat. först gick det inte att öppna internet, allt på datorn var förstorat, men nu, nuu går det äntligen! :D dock är alla bilder och allt annat borta ifrån datorn, men det behövdes egentligen..

hade ju tänkt att följa med tjejerna till borgsmo men så blev det inte. har haft ont i huvudet och mått illa, så jag har inte gjort iordning mig än, måste dusha och grejer och det börjar om en halvtimme. sak samma, kan stanna hemma. inga problem för mig.


You wanna see Kissies naked?





.. just for fun! Mohahaha

FREDAG

God morgon mina skönheter!
Klockan tre skulle vi ha varit hos ♥Dannes mamma för att prata lite, hjälpa henne med låtar han tyckte om och sånt. men jag försov mig, rose hade helt andra saker för sig och linda satt hemma och vänta.. så linda skulle höra av sig till henne och bestämma någon annan dag. sorry!..

jag och viccy låg och prata till 5 imorse om allt möjligt, väldigt kul!

idag ska vi på någon grej i klocket. de ska uppträda och så, men jag vet inte om jag ska följa med. just nu mår jag illa och har huvudvärk men jag ska hoppa in i en dush snart och se om det blir bättre, det börjar inte förns 9 :)

bilder ifrån igår:










Världens bästa hund !

Nu är vi hemma hos mig! det har varit ett nöje att vara hundvakt åt älskade Tugay, han lyssnade riktigt bra på oss :) det enda som var jobbigt var hans fisar.. de stank riktigt äckligt och de kom en efter en hahahaha. viccy fick huvudvärk av det. men nu är vi som sagt hemma, suzan, levent och tugay följde oss. sista biten åkte en äcklig bil förbi oss (rassar tror jag) och stannade lite längre upp när suzan och levent skulle gå, så de följde oss hela vägen. tack tack!

vi har precis käkat lite spagetti och köttfärssås. levent köpte ostisbågar till oss också. nu blir det tv och mys hähä natti natti.

hundvakt

nu ligger jag och viccy i levents säng. vi inväntar paradise hotel som börjar om en kvart och sen klockan 8 ska lilla tugge få mat och gå ut en sväng. vad har vi gjort? skrattat som vanligt. vi har tagit sjuka bilder, skrattat som aldrig förr haha. blir nog kvar här ett bra tag till för syrran och levent drog för bara en timme sen. hörs när vi kommer hem igen, eller senare härifrån! :D

Ne mutlu Türküm diyene ♥



MC

Hejsan. sitter här hemma hos mig med viccy :D vi jobbade bra på mattelektionen och efter det fixade vi lite med viccys svenska och sen drog vi till mc, för om ni minns älskar viccy mc donalds och det är typ hennes dagliga dos haha. så nu sitter vi i alla fall hemma hos mig.

vi ska strax röra oss ner mot levent, vi ska vara hundvakt åt Tugay idag. hörs senare ifrån levent.

TORSDAG

morsningkorsning!
jag är uppe med tuppen hähä, är strax klar för en två timmars lektion med viccan. har dragit på mig två leggings + mjukisbyxor och dubbla tröjor, mössa och vantar. hej världen här kommer jag. huhuhu :(
smell yaa later :D

Har du? Jag har!

Har du någon gång känt dig som en prinsessa, som att du äger hela världen?
Har du känt att allt går bra för dig och att du känner dig livs levande?
Har du någon gång varit så glad att du nästan spruckit?
Har du känt att alla är på din sida? Att världen är din?
Har du någon gång känt att det är DU som snurrar världen med ditt lillfinger?
Att det du väntat på så länge, har blivit bekräftat?
Har du någon gång känt dig stolt, verkligen stolt? tyckt att du varit bäst?
Har du känt allt detta på samma gång? det har jag.

men ändå saknar jag någonting

dush och nu efterlyst!

Paradise hotel var jävligt spännande idag måste jag säga. jag diggar julia grovt! hoppas hon hugger fittjohannes i ryggen nu också! :) efter ph hoppade jag in i dushen och nu sitter jag här. om tio minuter börjar efterlyst om jag minns rätt? så det ska jag kolla på nu. sen händer inte mycket mer idag. bara ta det lugnt och varva ner inför skolan imorgon. puss och god natt!

ph

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på paradise hotel. vi hörs innan läggdags! puss

pizza

Alltså om jag ska vara ärlig så vet jag inte varför jag öppnar ett nytt inlägg, jag har ärligt talat inget på hjärtat. eller jo kanske! jag tänker en hel del, men jag vill inte skriva ut mina tankar. det skulle inte vara så bra kanske. eller jag vet inte. inte än i alla fall.

däremot är jag jävligt hungrig, hade ju inte suttit fel med en pizza eller så. man kan ju alltid hoppas att mami kommer hem med något gott haha. för, ut i det här vädret ska jag INTE! hade tänkt att följa med denis och linda på stan idag och ta en fika men fy helvete heller.. 15- grader. back to the food. snälla mami, läs detta, läs läs :)

nämen ser man på, det blev ju något av detta inlägget också haha. punkt och hej här.

DO VILL MÅNDAGSINTERVJOO?

Inga problem inga problem. kom och mejla mig bara! hahaha

Det finns ett antal stycken som vill vara med i Måndagsintervjun, men det kan aldrig bli för många så mejla mig om du vill vara med [email protected] :)

Förresten, är det någon som vet om min skola har studiedag imorgon? de som går i basklassen har det. men jag undrar om vi andra också har studiedag? vi borde ju ha det? eller? skriv om du vet !

ONSDAG

Shululu alla söt knoppar!
Hoppas att ni har sovit gott, pluggat mycket i skolan och ätit mängder i matsalen, jag hoppas även att ni som jobbar (om jag har några såna som läser min blogg) att ni jobbar hårt och sliter för the money, det hade jag lätt gjort haha.

min mamma väckte mig inte imorse, hon skickade istället sms till skolan och sa att jag fortfarande har jätte ont i magen, vilket hon trodde. egentligen var jag riktigt sugen på att få åka till skolan och plugga islam, hade velat ta hem det och göra klart allt så fort som möjligt. men nej, min mamma var snäll och dum på samma gång.. ♥

jag vaknade vid halv 11, men somnade om och vaknade nu vid 2. ska ta mig en kopp kaffe nu. hörs senare :)

Good night!

Vi avslutar denna kvällen med en passionerad bild! ;)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!