wakeup call.

Sitter och pratar med min älskade vän Gabriella på msn. hon skriver en del vettiga saker till mig. hon tände till på de kommentarerna jag fått och skrev något i stil med "alla kommer alltid att snacka skit, fuck the world. du vet sanningen, låt de andra upptäcka hans mask själva. du förtjänar så mycket bättre, dom vill bara att du ska störa dig på dom, han vågar inte stå för vad han känner"

detta är den ALLRA sista gången jag skriver om honom och hans omogna beteende. nu är det upp till var och en att lära känna honom på riktigt för INGEN, jag kan svära på min storebror att INGEN här i norrköping känner honom lika väl som jag och INGEN vet hur han fungerar på riktigt. fattar inte ens att jag fortfarande skriver om honom. herre gud!

jag är tacksam över att du är en så godhjärtad person. du är underbar och otroligt klok och du förtjänar det allra bästa.



Kommentarer
Sara

Bry dig inte om vad andra säger, precis som Gabriella sa "folk kommer alltid snacka skit.." tyvärr är det så som det är och det går inte att göra något åt det. Önskar dig ett gott nytt jul aka Sean Banan



2010-12-24 @ 13:15:32


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!