SMIDER LÖMSKA PLANER

shululu sweeties.
sitter ute med min pingla och tar en cigg. fan vilket underbart väder det är. sitter med shorts och linne och det är inte ett dugg kallt. svettas loss inomhus hahaha. tack Gud för vädret!!! :)

jag, verro och mark sitter och smider lömska planer mot lil D. vi ska ge honom en natt som han sent kommer glömma. chilisås på läpparna och bebisbajs vid näsan HAHAHA. kommer dö av skratt. vi ska bara vänta tills han däckat. så elaka vi är. Gud jag vet att du läser detta, förlåt för att vi är stygga.. men snälla straffa oss inte :(


stranden

igår blev det stranden för hela slanten och nu sitter jag och väntar på att de ska bli klara sen ska vi sticka ut.. banken, sedan handla något att ta med och käka till stranden. fan vad skönt det är att inte vara i norrköping :) hör av mig hihi puss

i en främmande stad

hej mina små hjärtan. ligger i sängen i en främmande stad. jag och min pullis ska strax se en skräckis och sen save the last dance efter, man måste jämna ut det haha.

det är första gången jag sitter vid datorn på ett bra tag. mitt internet kommer förmodligen nu i veckan och då hämtar jag självklart min dator ifrån mamsen också. sedan ska vi ner till polisen och fixa leg som jag inte har haha.. 18 snart, sånt måste man ha. kommer hem på måndag igen. idag har jag suttit i ett tåg, och promenerat runt i en främmande stad, det har varit riktigt mysigt och avkopplande. känns skönt att vara borta ifrån nkpg..

jag kommer att svara på era frågor när jag kommer hem och kanske köra en sminkvideo (jag hatar att videoblogga så vi får se hur det går) haha.. sen tänkte jag bara ta mig tid att svara på en patetisk fråga som jag fått.. just have to do it..

någon undrade om det är något mellan mig och manne. enkelt svar, men jag kommer inte besvara den i vilket fall. det roliga är att någon bitch har snokat på fb och sedan kommenterar anonymt på bloggen vilket är otroligt pinsamt. skriv till mig på chatten så får du jätte gärna svar, för jag är 99 % säker på att du och jag är vänner. om inte, så får du jätte gärna höra av dig via meddelande hähä.

nu en cigg och sedan movie time. hörs när vi hörs.. puss

kallsås

Hellu. Dagen har gått susen. Fick lite ärenden gjorda och,sedan lagade jag väääääääärldens godaste kallsås!! Med fisk och potatis. Skolans kallsås kan stoppa upp sig någonstans, min var helt klart den godaste jag ätit. Det k*ullade i munnen hahahaha.. Verro och jag njöt loss. Framåt kvällen tittade jenni in här, och sen kom rosii oxå. Verro är för tillfället ute på vift och nu har de lämnat mig ensam. Fan att kallsåsen tog slut, annars hade jag käkat nu.. Mmm :( göra ny kan jag inte, har ingen gräddfil hemma :( jaja, det var allt från mig. Ska rota i köket och se om jag hittar nått gott. Hörs

hääääälluuuu

Har haft rätt mycket att styra med i dagarna som varit, möten, firat levent. Grattis igen!!! Fyllt i papper, skickat in papper, städat, tvättat diskat osv. Det r en hel del jobb med att flytta hemifrån hörni! Myskvällar har det oxå varit hihi :) imorgon ska jag hjälpa mamma med lite grejer och sedan fixa med lite annat. Sticker ifrån Norrköping snart ju. Sola lite innan jag sticker är ett måste ;) haha... Internet är beställt, och snart får jag hem det. Inte långt kvar tills det blir vanlig uppdatering igen. Har faktiskt saknat bloggen huhu.. Vilken grej haha orka ha ett band till en jävla blogg :) haha ja ja det är bara kärlek. Nej nu sätter jag punkt här. Hörs peps! Puss!

god natt

Hello sweeties! Jag och verro har kollat på lite filmer. Superskönt att bara ta det lugnt. Hon gick för en liten stund sen. Ja ligger i min säng och kollar på tv. Det är tråkigt utan dator.. Men såhär får det bli så länge. Bättre än inget :) varför jag egentligen öppnade detta inlägget är för att meddela er att jag INTE skiter i era love questions. Jag lovar med hela mitt hjärta att svara på dem så fort datorn och Internet är igång. Så fortsätt att skicka in ! Kärlek till er. Sov så gott, för det ska jag. Måste försöka sova.. Alarmet ringer 9:30 .. :(

love is beautiful <3

Tjejen: vem älskar du idag? Killen: dig! Tjejen: vem kommer du älska imorgon? Killen: dig! Tjejen: vem kommer du älska om 20 år? Killen: någon annan.. Tjejen: vem kommer det att vara? Killen: våran dotter.

söndag

Hej bebisar! Allt bra med er? Jag ligger i sängen och kollar på how high med min prinsessa :) förut åkte vi och hämta lite grejer ifrån mamma. Några vänner skjutsade oss. Tack för hjälpen : idag har vi inte gjort så mycket förutom att städa lite, snackat skit, druckit kaffe och lagat mat. Imorgon ska jag upp tidigt för möte, sedan kommer mamsen o hälsar på och see kommer brorsan med en annan tv. Thanks :* nej, nu missar jag hela filmen.. Ska ringa om Internet imorgon puss så länge!

18 JUNI 2011 - jag har flyttat hemifrån :)

Hej mina vänner! Vill börja med att säga att jag skriver ifrån telefonen och därför kan jag inte göra mellanrum som jag brukar. Texten blir lång och jobbig men så får det bli med tanke på att jag inte har möjlighet att sitta vid en dator. Det är nämligen så att idag flyttade ja hemifrån :) och jag har inget Internet ännu, ska ringa och greja med det på måndag. Tvkanalerna är heller inte någon höjdare.. Men aka fixa till det så snabbt som möjligt som sagt. Idag har jag fixat och grejat med lägenheten i stort sätt hela dagen. Är helt slut, men mysigt här hemma, det blir det :) ska samla på mig lite mer grejor, så som tavlor och annat som fyller upp ett hem. Det tar sin lilla tid men bra kommer det bli. Eller, Det är redan!! Ligger här i min lilla lya, nydushad och kollar på film. Väntar på att isen i frysen ska bli klara så att jag kan hälla upp ett stort glas.... Vatten. Är jätte törstig ! Kranvattnet är inte tillräckligt kallt huhu :( jag stortrivs i alla fall och idag blir det första natten. Mys! Dagarna som varit har jag umgåtts med min panama queen verro. Hon har sovit hos mig sen hon kom hit. Vi har fiskat, åkt bil halva nätterna, promenerat och snackat skit över flera liter kaffe. Nu är hon på sams krog och super sig redlös hahaa. Okej, ska inte överdriva. Hoppas hon har det skoj min prinsessa hähä. Jag är jätte trött. Se klart filmen och somna. Somna i mitt eget hem, bara mitt :) underbart. God natt allihopa och jag är glad över att ni fortfarande läser trots min usla (katafuckingstrof) uppdatering. Kärlek till er. Puss!

JAG MÅR BRA

& jag lever. har umgåtts med min prinsessa sen hon kom igår. känner inte för att blogga. men jag lever i alla fall :) har skolavslutning imorgon, på lördag flyttar jag hemifrån & om ca två veckor sticker jag till sthlm och njuter av livet! återkommer när jag känner för det.. kanske redan imorgon eller om en vecka. who knows? puss på er alla hade bäst så länge hähä.


RIGHT NOW!








FOOD!

Står och lagar mat, vad slutresultatet blir ännu det vet jag inte än haha. mixar ihop någonting bara. återkommer och berättar om det smakade skit eller tvärtom haha. sen måste jag fixa mig för att sticka ut och träffa my friends. hörs snart! ♥

when i'm thinking..

Det känns som att jag vill blogga massor och skriva så grymma grejor men när jag väl börjar skriva får jag sudda ut allting. Jag kan inte öppna mig så stort för er på den här bloggen. Det jag vill skriva ut är mellan mig och en person. Bara vi två som vet om det. Och det är synd att jag inte kan öppna mig här. för jag vill verkligen kunna vara mig själv FULLT UT. men det går inte. Jag kan inte, jag vill inte. Men ibland känner man "fuck alla" och det är såna stunder jag skriver och skriver men sedan när man inser att man inte kan publicera inläggget, suddar man ut allt igen..

Jag hade en lösenordskyddad blogg innan som jag skrev i.. men jag har tagit bort den (?) vet inte varför. det kanske blev för mycket.. funderar på att göra en ny där jag kan skriva om precis ALLTING utan att någon annan får reda på det, utan att norrköpings grövsta ormar läser det :)

TISDAG

jag vaknade runt halv 11 och kollade på lite av våra bästa år sen somnade jag om .. :S vaknade nu vid 2, hade missade samtal av min boobo så vi snackade lite och så och nu gör jag inte mycket. ska alldeles strax ta mig en dush :) vad dagen erbjuder vet jag inte ännu. det är sånt som märks.


MIN DAG

Dagen har spenderats med min vackra Jeniita :)
först hjälpte vi familjen att flytta lite grejor och sen stack vi ner till ica & köpte jordgubbar och lite sånt gott. svängde även förbi en pizzaria och sedan satte vi oss i gräset och käkade kebaktrallrik och snackade känslor haha ovanligt liksom. efter en bra stund där fortsatte vi mot folkparken för att tvätta av våra jordgubbar HAHA och sen satte vi oss på en bänk och snackade i timmar.

klockan sprang iväg och sara messade. hon kom ut med min favorit unge haha så söööt. och nu är jag hemma, kom hem för en kvart sen. det har varit en toppendag.

nu ska jag bara softa lite här och sen lägga mig i sängen för att sova gott. ta mig en dush kanske. MWAH.

en bild ifrån idag


im out hihi

Jag la mig och däcka två timmar efter dushen haha. var utmattad eftersom att jag vaknade så tidigt som 6 imorse. nu är jag i alla fall uppe igen, lite huvudvärk dock :( .. ska klä på mig och fixa till mig lite för att sedan sticka ut med J. PUSS

UPDATE

hello fellas! zuuup?
jag kom precis ut ifrån dushen. fick mig en tankeställare förut. blev förvirrad. vet inte vad jag ska säga eller göra hahaha. men men det är sånt som händer. det är bara att fortsätta njuta av livet och hoppas på att solen håller i sig.. typ ?! :D

nu ska jag käka lite och sedan göra iordning mig för att sticka ut på äventyr. vart dagen tar mig vet jag inte ännu. vi får se vi får se. puss :)

Call me bitch and I'll show you one

 

 

Act like a lady, think like a man.
And don't play with bitches who knows how to play it better.

MÅNDAG

God morgon sunshines!
jag vaknade för två timmar sen. sjukt :) men det är skönt att vara uppe tidigt. jag har redan hunnit städa och äta frukost. ska strax bädda sängen och sedan ta mig en dush. idag ser det ut att bli en fin dag, tight!

ska messa svartingen och be henne skicka några bilder som hon tyvärr inte gjort än. så svart man kan va asså.. uft.. hähähä :) love her.


Hemma!

Stack ut och mötte jenni, vi promenerade till ica & handlade lite gott och sen rörde vi oss mot folkparken. feyan kom aldrig men sara gjorde det i alla fall. vi satt där och snackade skit. doppade jordgubbar i grädde, käkade nötter, drack power king och njöt av livet. saras mami och saras systers barn kom dit en sväng också. vi kidnappade den minsta och tog med henne på en promenad runt hela norrköping. vi har gott överallt idag igen haha. runt och runt.

nu är jag hemma. har precis slängt i mig mat eftersom att jag inte ätit någon mat på hela dagen. har huvudvärk och jag misstänker att det är pga det. här nedan ska ni få lite bilder ifrån dagen & en video som visar hur det blir när man inte har något mer att säga varandra, när man har tråkigt och är RASTLÖS.











sprutade grädde i hela käften på henne AHAHHA dog..




nu ska jag ta och läsa lite bloggar och sedan däcka. imorgon blir det att vakna tidigt och städa rummet. hoppas på fint väder för imorgon kanske jag har chansen att bli SUPERglad :D puss och god natt

KLAR!

Shit vilket konstigt  kort inlägg jag skrev innan detta. så kan det bli när man pratar i telefon haha. nu är jag ready to go. väntar på att J ska svara mig så att jag vet vart jag ska möta upp henne. det blir väl antagligen att sätta oss i någon park, i något gräs, på någon bänk haha som vanligt. snacka och skratta. fett mysigt. vi ska svänga förbi någon affär och handla lite gott också. jag är sugen på jordgubbar!

söndag

Fattar inte hur jag kunde sova så länge. vaknade nu, kl 3. inte bra alltså :( jenni, messade mig och ville att vi skulle sätta oss ute och bara snacka. pratar i telefonen med svartingen som ringde mig för en stund sen. gossip gossip.. hahahaha :)

hör av mig senare!  PUSS

"Akta dig för gamar & var på din vakt"


Jag älskar när människor tror att jag är blåst, det är så roligt att se.
Jag har gett dig kuk i röven och jag har dessutom inte fått sota för det.
Jag vet hur du funkar och jag har sett allt med egna ögon.
Ändå tror du att jag inte vet någonting?  Alo? hahaha .. gud.


DONT KNOW WHAT TO DO

T: Hej jag behöver råd du verkar ju bra på att hjälpa till i saker och ting!
Det är så här att jag tycker om en kille. Förut så vare min kompis som hela tiden sa att å han är så snygg och lalalala när vi såg honom men då var jag så djupt inne i en annan kille..men den här killen som jag tycker om nu när han väl böjade prata med mej så väcktes det liv inom mej. Jag blev intresserad jag ville veta mer om honom, sakta sakta fick jag känslor för honom. Varje gång vi sågs log han mot mej och sa typ nått. En gång när han hade träning satt jag och kollade på för jag väntade på bussen och jag hade själv haft träning innan han. När jag väl satt där så kom han och satte sig med mej flera gånger då han fick vila för sin tränare en gång när han satte sig med mej då sa han att han tyckte jag luktdae gott att jag luktade parfym att jag var parfym då skratta jag och sa att det kanske är nån annan som luktar då tog han upp min väska och sa nej din väska luktar som du, sen sa han plus att när du gick hem förra veckan från din träning så när jag gick hem kände jag fortfarande din lukt vid dörren , då skratta jag. Han var så snäll å gullig när han satt med mej och pratade jag bara log när jag gick hem var så glad i typ två tre dagar. Hans tränare sa även till mej efetr deras träning att jag tror killen gillar dej öppna dej lite för han, haha... men sen sågs vi inte mer har inte sett han sen dess och det var för typ en månad sen...när jag skriver sms till han svarar han nästan aldrig och närhan väl svarar så svarar han efter någa timmar ibland eller efter några minuter och inte socialt. När jag skriver på msn svarar han lite socialre och lite sanbbare. Det finns så sjukt många fina tjejer som gillar han så jag skulle nog inte vara den första han skulle märka av..jag vet inte vad jag ska göra han är i mitt huvud hela tiden ser hans fina leende i mitt huvud hela jävla tiden! Han skriver aldrig till mej det är alltid jag som skriver och alltid är han så osocial...vet inte vad jag ska göra, snälla hjälp mej!
kram<3


SVAR: Heeello Miss T.  Haha du förklarar era små minnen så sött. blir glad av att läsa de :) nu till problemet. Till att börja med ska du aldrig bry dig om andra tjejer. Du ska inte bry dig om, om du tycker de ser bättre ut än dig, eller har större chans att få han för att DE SER BRA UT. Hallå, utsidan ger bara insidan en chans!! om du inte har ett fint inre, så håller inte utsidan. Never forget that! var aldrig rädd för att du inte är tillräcklig.. Låt ingen annan tjej vara ett hot för dig.

Du kommer att förstå om han är äkta, han kommer ge dig svar, svart på vitt. Det du ska göra är att bara låta honom vara, vill han ha något med dig så kommer han att höra av sig, om han inte vill så har du förstått och lärt dig att alla söta pojkar inte alltid är så söta! Uppfattningen jag får är att du inte är så gammal, så dont worry du har hela livet framför dig att hitta din prins. Låt kärleken komma till dig. puss puss!

När man har tråkigt ...


















Firrefisk

KARIN: hej selma !
acepterar du läsare på din blogg? :)


SVAR: jag accepterar de som accepterar mig. kvittar om det är läsare på bloggen, på FB eller ute på gatan :)



Sitter i sängen och softar med livet. syrran drog precis hem. förut plockade Dino & gänget upp oss och så stack vi till lindö och fiska. Fattar ni att jag nästan fångade en gädda? man såg hur den hoppa men jag var för snabb med att veva så den nappade aldrig :( riktigt störande haha. (typ första gången jag fiskar förutom när jag var liten och fiskade med papsen)

efter vi hade varit där, tog vi en sväng förbi navestad och sen skjutsade de hem mig och syrran. vi stack in på napoli och köpte världens godaste pizza & gick hem och kolla på skräckfilm. har haft en riktigt skön dag, tack allihopa :)

nu sitter jag som sagt här och gör inte så mycket. kollar på tv och nördar FB bara.
förresten, grattis till Jonathan & Rabe som fyller år idag! :D

här nedan kommer lite bilder ifrån fiskmästaren.. haha











ingen firrefisk :(



MUUUMS!!!


gädda

Hellu. Sitter i navestad med lite folk. Vi har varit och fiskat. Jag fångade nästan en gädda men var för snabb.. :( nu ska dino skjutsa hem mig och S. Vi ska köpa pizza och slå på en skräckfilm. Helt okej dag. Återkommer senare.

LETS DO IT AGAIN.


SKRATTRETANDE

haha alltså jag har suttit och skrattat i 5 minuter, var dessutom tvungen att ringa min svarting och skratta lite tillsammans med henne också. vilka stjärnor det finns. kompis take it easy, du behöver inte känna dig hotad! hahah! det är ändå skönt att veta att jag snurrar i dina tankar. puss på dig stackars!


ONÖDIGT INLÄGG.COM

Hellu sweeties!
kom ut ifrån en skön dush nyss. älskar att bada, så avslappnande. det bästa är att man kan gråta i dushen utan att märka av det (man är redan blöt) och nej jag grät inte i dushen denna gången för jag mår faktiskt bra. men jag säger det bara. det är soft ändå. man kan gråta utan att man märker av det hihi.

Jag tror att jag ska ställa mig och laga någon mat till syrran som dricker.. och hon blir alltid fyllehungrig på natten. borde nog fixa klart det så att hon inte gnäller sen när hon kommer haha orkar inte ta hand om henne.. :) vet inte ens om hon är full men man måste ändå tänka ut en plan B. HAHA vad leker jag smart om?

jaja onödigt inlägg som FAN. puss och kram syns på stan. hej svej. love you and you know it hihiihihih

dushen next

Där sprang timmarna iväg. la mig och kollade på tv och efter en stund ringde svartingen. vi har pratat om allt möjligt i 2 timmar. haha bäst är hon! nu ska jag ta mig en dush och sedan nörda FB. undrar när syrran kommer hem, eftersom att hon inte bor hemma längre så har hon ingen hemmanyckel så jag blir offret att öppna porten åt henne. därför hoppas jag att hon inte kommer sent för jag är lite trött i ögonen... (snart blir jag väl pigg.. haha)

hör av mig senare. MWAH

ITS YOUR LIFE

Anonym: Hej!
Jag har ett problem som jag skulle vilja ha hjälp med.Nu är det så att har varit tillsammans med min pojkvän i snart 13 månader. Och under 9 månader har vi bråkat nästan varje dag. Han har slagit vad om mig med sin kompis, i början av vårt förhållande så var han med en annan, han har kallat för grova ord i nästan varje dag nu. Och enligt honom är det pga att jag gör honom arg.Han får mig och känna som om allt är mitt fel och att det är jag som är problemet i det här förhållandet, därför förlåter jag honom efter varje gång han säger eller gör något mot mig. Han gör slut varje dag och sedan i slutet av dagen ångrar han sig och säger förlåt och ber mig verkligen att gå hem till honom så att vi kan "fixa oss". Det har gått så långt att jag inte ens får sminka mig, ha på mig det jag vill och inte va med mina kompisar. Han har även med sina kompisar hittat på saker om mig, att jag tar folks nummer och så vidare...
Min fråga är nu är det rätt av mig att förlåta honom gång på gång efter allt han har gjort?
Vad tycker du att jag ska göra?
en del av mig vill lämna honom men det är omöjligt.
kram. <3



SVAR: 4 av 13 månader har varit bra? de fyra månaderna har du varit lyckligt kär & resterande 9 månaderna har du mått kefft. det säger dt mesta.. Ett förhållande ska inte vara byggt på lögner, hat och svek utan tvärtom. tillit, kärlek & respekt. Han har tappat respekten för dig genom att kalla dig fula ord. Sånt ska inte finnas i ett förhållande enligt mig. Han sviker dig genom att vända allt emot dig, så att du får bära skulden över något som han har gjort, och så som jag förstår har det inte bara hänt en gång utan flera gånger. Han har ett kontrollbehov som absolut inte är hälsosamt för ett förhållande.. Han vill ha makt över dig genom att inte låta dig klä dig hur du vill, förbjuda dig att vara med dina vänner som jag antar du känt längre än honom (det kvittar till och med om du känt din vän i en vecka han ska låta dig vara med dem endå) och han vill inte låta dig göra dig fin FÖR DIG SJÄLV.

Jag känner igen mig rätt mycket på dina punkter och jag vet hur du mår, för där du är har jag varit och det är inte lätt. Man orkar inte. Han har "hjärntvättat" dig. "älskling, varför ska du göra dig fin för andra?" till slut tänker du ja det är sant.. varför? sen kommer det här "varför ska du umgås med dem? Med mig har du en framtid, med dem har du bara några år, vänner är falska" Han vill ha dig för sig själv, och han vill känna att han äger dig. Sånt ska du inte acceptera, även om det är svårt. Som sagt jag har varit där och jag vet. Därför bör du göra någonting åt det NU. det har pågått i flera månader och det kommer fortsätta om du inte sätter ner din fot.

Säg till honom: Jag klär mig hur jag vill, jag sminkar mig för att JAG ska känna mig bekväm I MIG SJÄLV, inte för någon annan, och jag umgås med mina vänner för att jag trivs i deras sällskap. Om du inte accepterar det så får du hellre gå och så kan du tänka igenom detta och komma tillbaka när du mognat! Han kommer inte få någon annan tjej om han fortsätter som han gör heller. Det kan du gärna påpeka. Ingen vill ha en kille som beter sig sådär, INGEN.

Han tar dig också förgivet. Han VET att han kan behandla dig som skit under skorna och sedan komma till dig med sina små hundögon och säga "älskling förlåt.. :(" och du smälter, är svag och godtar hans ursäkt för att du älskar honom och inte vill förlora honom. DET ÄR FEL. Sätt ner din fot, var inte rädd, låt inte NÅGON människa få äga dig. Du är en egen individ, han är en egen individ. Han kan inte bestämma över dig. Snälla inte ens dina föräldrar säger till dig att du inte får gå ut med fina jeans.. Vem är då han att säga till dig vad du ska ha på dig och inte ha på dig?

Den här killen mår dåligt, han har inget vidare självförtroende även att han utstrålar det varje dag. Han mår dåligt, och han är svag. Prata med honom om det. Säg: så länge inte du mår bra i dig själv, kan du inte bringa mig lycka!

Om en del av dig vill lämna honom så mår du inte bra. Man ska inte vilja lämna sin pojkvän.. Det är bevis på att du inte mår bra, och att ni inte har det bra. Du ska känna dig glad med honom och det gör du inte. Tänk efter gumman.. och glöm inte att inget är omöjligt. Han är inte den enda killen på jorden även om du känner så nu. Han är inte den perfekta bara för att ni har pratat om barn i framtiden.. Det finns en gräns och han har passerat den för lääääääääänge sen, tänk på det!

Önskar dig lycka till, och jag lider med dig för jag vet hur dåligt du mår. STYRKEKRAMAR!


home again!

Hemma igen. stack till stan med syrran & köpte lite presenter till en turkjävel. undra vem :) haha! det blev fina grejor. sedan käkade vi på istanbul kebab MUMS. syrran drog precis ut och träffade några vänner, hon spenderar natten här med mig, så hon kommer senare igen.

jag ska bara chilla baase..

ME TODAY!








fake smile..



trevlig punani :)


FREDAG

Helluu!
har varit uppe en liten stund. när jag vaknade fick jag reda på en toppen grej. nu är det inte alls långt kvar weeeeiii! :D måste ringa ett samtal lite senare också :) syrran sa imorse att det var fint väder, sen när jag vaknade regnade det och hela köret. fint väder? absolut....... :( fan. plus att min svarting kommer till norrköping snart, men då ska vädret fuckas. TREVLIGT.

har fått en love question som jag ska svara på lite senare. håll ut så länge! ♥

GOD NATT

Jag & S har kollat på två skräckfilmer. känns dock som att vi har sett på flera för timmarna sprang iväg.

den första filmen hette the human centipede. den handlade om en kirurg som enligt mig var psykiskt störd. han vill göra en mänsklig tusenfoting. riktigt äcklig film! måste dock säga att slutet var det keffaste jag varit med om. och jag HATAR dåliga slut..



den andra filmen vi såg hette i spit on your grave och den var riktigt tung! det handlar om en kvinna som är författare, hon hyr en studa ute i skogen för att kunna skriva en ny bok och slappna av. där får hon besök av killarna hon tidigare frågat efter vägen om. de gör både det ena och det andra med henne, men till slut får hon hämnas och gud vilken känsla det var att se hennes hämnd! hon var tung! jag hade gjort precis lika dant!!! SE VÄRD!


nu ska vi väl inte göra så mycket mer, kanske kolla på en till skräckis eller bädda ner oss framför tvn. vi hörs imorgon hjärtisar. god natt puss på er!

Skräckkväll!

Hello!
hoppade in i en dush förut och sen traskade jag och S till affären & köpte gottgott. ikväll har vi planerat in en myskväll med skräckfilmer :)

har inte så mycket mer att säga faktiskt. hoppas ni får en toppen kväll för det ska jag ha. puss

TORSDAG

Hejsan! :D
igår när jag kom hem lagade jag ju som sagt mat, hann bara käka och sedan rörde jag mig ut på en liten bilfärd med R & K, vi åkte och kollade på hus och helvete vad fint vissa bor!

var hemma igen till 02.30 och då ringde jag min svarting, låg och pratade med henne tills mina ögon inte kunde hålla sig öppna mer. sa god natt och la mig :) always by your side timon.

idag har jag vaknat fram och tillbaka men gick inte upp förns S knackade på dörren vid 2 tiden. gjorde kaffe som vi precis druckit. vädret är inget vidare, det både regnar & åskar då och då. idag blir det nog en inne dag. eller så drar vi på en promenix senare när det slutat regna OM det slutar regna :)

MIN DAG

Haha denis släppte en kommentar på min blogg. va gulligt att han läser den :) dessutom vart han väl superglad när jag la ut en bild på 2pac eftersom att det var den han kommentera hahaha! bästa denis ♥

yallafall, hej på er!
vad har ni för er? jag kom hem för en liten stund sen. dagen har bestått av häng med jenni, feyruz & armani. det har varit riktigt trevligt och mysigt måste jag säga. först mötte jag upp J & F, vi tänkte åka till lindö, var på lindövägen när vi kom på att armani var här i norrköping om 20 min så vi traskade ifrån lindövägen till resecentrum vilket gav oss en riktigt skön promenad.

när vi mött upp A tog vi en sväng förbi folkparken och satt där och snacka, sen förflyttade vi oss till en bänk längre bort och fortsatte vårat prat. vi har pratat om i stortsätt allting idag hahaha. efter ett tag där gick vi in och kollade på både kristna & muslimska gravar. så fina alla var! vi rös många gånger.. sen hittade vi en bänk och där satte vi oss bekvämt och snackade ännu mer haha. vi har pratat allt fan.. kärlek, religion, svartsjuka, könssjukdomar, sex, vänner.. ALLT MÖJLIGT.

när vi satt där satt alla vattenspridare igång och vattnet skulle snart komma på oss så vi sprang därifrån och började promenera ner mot kungsgatan, sen kom vi på att A's tåg hem skulle komma om en timme så vi promenerade med henne till resecentrum och sen åkte vi hem.

Vi har promenerat mycket och lättat hjärtat en hel del :) har varit riktigt mysigt och trevligt!

jag har inte käkat någonting idag förutom en knäckemacka tidigt när jag vaknade så nu håller jag på och tinar köttfärs för här ska det lagas köttfärssås & spaghetti hähä. puss!

SUMMERCLOTHES (tidinställt)

 

bikbok & monki

 


älskar vädret

Hej på er! Har inte orkat uppdatera vaknade för ca en timme sen. Har redan hunnit prata i tel med svartingen, läst bloggar, solat på ballen, dushat, fixat mig och druckit kaffe :) ska ut när som! Sommar <3

COOLT VA? hahaha

-
dhetär vsiste du itne?! Mänisnaks hjnräan kan lsäa oedrn i vlkien odnrig somhlset, det edna vkitgia äratt den fsötra och stsia btkosaevn stetir pårtät palts. Rsteen kan vraa hluler om bluler och du kan ädnå lsäa det uatn ngåra porlbem. Hägtfit va?

 

Sleep tight ♥
och jag är fortfarande så fucking glad  över att jag blev godkänd i matte :) :) :) :) TIGHT!


My dad is stronger than your dad

God kväll!
jag däckade loss förut. sov i några timmar, vaknade upp vid 22.00 och vet ni vad jag drömde? att jag blev mamma! alltså ni fattar inte känslan, det var helt sjukt underbart haha :) hade fett ont, men sen gick det jätte snabbt när jag skulle krysta och ungen var ute på 5 min typ. fick jag upp min SON på mitt bröst och han var så söt.. rätt mörk med super stora bruna vackra ögon. helt fantastisk var han! ville aldrig vakna. det var grymt!

har pratat rätt mycket om barn på senare tid, och ni vet att om jag skulle bli gravid skulle jag aldrig göra abort. det finns inte i min värld. ååh vad jag älskar barn. vill ha en son. han var så fin. min ängel. han finns inte ens -.- haha gud... drömmar


Härliga sommar

Jag är såååååååååå död! sov ju bara tre timmar inatt. gick upp kl 7. är död död död! la mig och sola på balkongen vid halv 2 tiden och efter bara en liten stund där fick jag sms av josse så jag mötte upp henne, promenerade till klocket i den varma solen och snackade skit. skönt!

känner mig dock helt sliten nu. min kropp skriker efter sömn. ush. det enda jag fått i mig idag är två pizzabitar, blir verkligen inte hungrig på varken mat eller något annat när det är sånt här vädret, plus att jag har mens - då blir jag inte sugen. bara innan och efter mensen -.- ... psyk body. det godaste som finns just nu är dricka.. coca cola & vatten.. vatten i mängder. ska hämta ett stort glas strax.

nej känner att jag bara babblar skit här. ska nog däcka lite. hur ska jag kunna sova i denna värmen? plus att jag har mens. haha asså uft det märks verkligen att jag har pms. hatar mens i denna värmen. FETT ÄCKLIGT. dusha? ja fan!




ITS MY TIME TO SHINE!

Den här sommaren ska bli min.
Ska leva var dag som det vore den sista.
Jag ska älska livet och göra det bästa av allting.
Jag ska inte lägga ner energi på onödiga grejer.

det är min tur nu. är så fucking glad! :)













Jag är så glad!!

Hej mina vänner! :D
idag har ni en glad selma. gjorde sista provet idag, och jag trodde verkligen inte att jag skulle bli godkänd. var så osäker..  tog en cigg medan Bosse rättade och när jag var tillbaka stod det 24/28.jag bara noooooooo :( han barara vadå neeej? läs här: GODKÄND!!!! jag dansade, hoppade som en groda, ringde mamma, var överlycklig :D ÄR ÖVERLYCKLIG! :D

nu är jag hemma, dricker en kaffe och pratar med verro i telefonen om allt mellan himmel och jord. både jag och hon säger hej till gymnasiet i höst. HÄRLIGT! är så glad.

godkänd i fucking matte! :D

JAG ÄR SÅÅÅ JÄÄÄVLA BÄÄÄÄÄST

YEEEES! JAG ÄR FUUUUCKING GOOODKÄND I MATTE!!!!!! :D:D:D FATTAR NI ELLER.. FUCKING G!!!!!!!!!!

SLEEP TIGHT SWEETIES!

Nu har jag fått min dagliga dos av kvällsprat med svartingen i telefonen. det blev ungefär en timmas skitsnack som vanligt. saknar henne så fucking mycket asså haha. det låter som att vi är ett par, men grejen är att när vi är med varandra har vi så kul. det kvittar liksom vad vi gör. vi snackar skit, skrattar och bara är. längtar tills hon kommer så att man kan vakna tidigt och sticka ut och lägga sig i solen.

alla andra är så sega, eller orkar inte följa med. tråkiga jävlar. jag och min svarting är perfekta för varandra HAHAHA! nej, nu ska jag nanna kudden.. väckarklockan ringer 7:00 (mamma skriker på mig). vi hörs imorgon igen mina vänner. sov så gott. puss på er alla :)



 

 


Veronica Svartingen Timon Courtney



En vän är en person som kommer när andra försvinner.


MIN DAG

hej på er sötisar!
jag har haft en toppendag med underbara vänner. dock ett jävla temprament.. ni förstår jag joinar the red crew this week. det är inte lätt när det är svårt. haha har stört mig på minsta lilla, käftat emot och bara varit jävlig. kan inte hjälpa det. men bortsett ifrån det har jag haft det grymt! vi grillade kyckling i pita bröd med VITLÖKSDRESSNING ♥♥♥

när kvällen började gå mot sitt slut drog jag, jenni och josse till dee geer skolan och snackade skit. efter en stund kom aurora, erna och gänget så vi pratade lite med dom också. ser dem som mina småsystrar. älskar dom! ♥ sen träffade vi även på tvillingarna nebil & jack och deras lilla hund Rex som jag avgudar. han spelar fotboll, nickar, lyssnar hela tiden. kan spela död. tight hund!

sen földje jag och jossan, jenni till spårvagnen och vi två tog vårat pick och pack och hälsade på min NYA granne sannis :) jätte fin lägenhet. min lilla ängel! ja, hon är verkligen liten. 21 år gammal och skickade ett sms till mig idag: "vet du hur man gör köttfärssås ? :(" hahahah hon är bara för söt. det roliga är att hon har bott ensam i flera år. antar att hon köpt köttfärssås i burk tidigare..

nu är jag i alla fall hemma och imorgon står skola på schemat. ska upp så tidigt som 7:00, det var länge sen jag steg upp så tidigt så vi får se hur det går. den 8e sätts betygen så jag har bara imorgon på mig. tror ni jag klarar det? wish me good luck :(

ska ta en kaffe och sedan hoppa i säng tror jag. puss på er.

THIS IS ME TODAY




SKENET BEDRAR

Heello my friends! natten var tuff. men det är inget vi behöver gå in på, pratade med bästa svartingen i telefonen innan jag däcka. vi finns alltid för varandra :) ska ta och ringa henne snart, när min mobil laddat klart som dött under natten :S

sen ska jag fixa mig snabbt och sticka ut och sola med mina tjejor. ska bli mysigt. love you all!

♥ GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN! ♥

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det den världens bästaste brorsans födelsedag!
GRATTIS DENIZ!
Jag önskar dig all lycka i livet och jag + familjen kommer alltid finnas vid din sida och stötta dig i både gott & ont. Du är den bästaste som finns och jag älskar dig till rymden och tillbaka.

Du är den bästaste storebrorsan man någonsin kan önska sig!








SIMON VANN BIG BROTHER 2011

Hello! jag kom hem runt 9 tiden, perfekt till big brother finalen! fattar inte hur martin kunde komma 3a. var stensäker på att peter skulle komma trea, sur äckel gubbe! men är så fucking glad över att simon vann. ni fattar inte hahahaha jag skrattade för mig själv, skrattade högt. blev verkligen superglad! :D han förtjänar det verkligen bästa simon. han var så otroligt glad också, han visade sin tacksamhet. han var en värdig vinnare. bästa bästa simon! :D




min dag har bestått av grillning & tårtbakande. jag mötte upp jenni och stack till willys, sedan stack vi till parken och käkade nötter & drack power king och snackade skit som på de gamla goda tiderna. efter nån timme kom även viccy ut. det märks att vi har blivit äldre och förändrats. förr var vi fler, alla tjejer samlade men nu gör alla olika saker. vissa jobbar, andra kämpa i skolan och verro bor inte ens kvar i älskade norrköping.

men det var trevligt. vi grillade hos jenni och sen fick vi för oss att göra en tårta som FAKTISKT blev gudomlig och inte såg så farlig ut :) tack för en riktigt härlig dag tjejor.







ME

Nu drar jag ut en sväng. kör på leggings idag efter som att solen inte är speciellt varm idag. hörs när jag kommer hem ELLER mobilblogg. puss!









SÖNDAG

God dag söndag!
idag vaknade jag runt halv 12, gick upp för att solen lyste in genom mitt fönster men när jag gick till balkongen för att känna på värmen var det inget vidare varmt. kallt är det ju inte, men det är inte varmt heller :( hoppas på att det blir skönare väder senare och i veckan som kommer.

drog i alla fall och handla en snabbis med mamsen och nu är jag hemma igen. idag har jag ingen aning om vad som händer, får helt enkelt se :)

denna kjolen fick jag av fina katti igår.
kommer bli fett snyggt till converse och någon pösig topp :)
såg nu att den sitter lite snett haha..



Att röka under sin graviditet (Linda Dehlin)

S: Hej! jag vet inte hur nära vän du är med linda (hon som är gravid)men jag såg henne röka igår. och det här är intealls menat som ett påhopp eller något, ag bara undrar vad du tycker om det. tycker det är helt sjukt och så själviskt.. tyvärr.. ha det bra du har en superbra blogg :)


SVAR: hej på dig du! linda är en underbar tjej och jag gillar henne skarpt! fattar helt ärligt inte varför du ställer mig den frågan. varför just mig av alla liksom?
Jag tycker såhär, det är upp till var och en om man vill röka under sin graviditet. Vad jag vet (LÄS: vad JAG vet !) har det inte skadat någon som jag KÄNNER i alla fall. Min mamma rökte under alla sina 3 gaviditeter och det är inga större fel på någon av mig eller mina syskon. Kimpan rökte under sin graviditet och hon födde en underbar son. Jag tycker att linda får bestämma själv om hon vill röka eller inte.

Jag tycker inte att det är fel om man säger så. Jag är säker på att de som röker innan de blir gravida, trappar ner på de när dom är gravida. Jag tror inte att linda röker ett cigg paket dagligen nu. Däremot kommer inte jag röka när jag blir gravid. Eller jag ska försöka att bara skita i det fullt ut. Vet inte varför, men jag har alltid sagt att den dagen jag blir med barn, den dagen slutar jag röka! :)

Grattis till linda & brandon som kommer få ett riktigt mästerverk till barn :)


TACK FÖR IDAG! ♥ big love

Nu är jag hemma. vi har haft en störtskön kväll, blev lite för mycket alkohol för vissa men det är saksamma.. skoj hade vi andra i alla fall och det var grymt ! tack för en underbar kväll allihopa och grattis till katti som redan fyllt år & till dempan som fyller år på måndag (vi firade dem båda)

mäster kockarna ♥



sötaste kovo ♥



bästa brorsan i världen ♥



jordens sötaste katti ♥



MY LITTLE HEARTS ♥



vad vore selmasedef.blogg.se utan självaste selma sedef? MOHAHAHA





fullrulle jaaråå fullrulle..











när man inte har ett stort bord måste man fixa det på något sätt..
haha tajkoon familyyyy ♥ love u all



D&K'S PLACE

tjenare alla glada. sitter i D & K's soffa och chillar med livet. våra familjer är samlade, det är bara suzan & levent som fattas. de kommer så fort de är klara. har riktigt trevligt. jag hör av mig senare när jag kommer hem tror jag. haha grill & bål står på schemat. festa jaaarå hahahaha.. :)
kolla d&ks blogg: DenizKatti.blogg.se

SOFT LIPS!

orka dra på sig foundation när det är superväder.
kör på eyeliner, mascara & red lips. mwaah!














Ska bara testa om det går att mobilblogga....

mms_img45668 (MMS)

Ska bara testa om det går att mobilblogga. Annars när jag "mobilbloggar" kör jag ju via Internet på telefonen. Och då kan man ju inte lägga in bilder konstigt nog. Via sån här mobilblogg (mms) kan man ju det. Jaja vi får se om det kommer fram. Puss på er alla OM det gör det :)


JAG ÄR REDAN VAKEN!

Tjena mina små hjärtisar!
jag är vaken sen 3,5 timmar tillbaka . stack till stan med mamsen och fick med mig en jumpsuit som jag bytte till direkt efter vi köpt den - fett skön. vi handlade lite grejor till brorsan och hans flickän, gick runt lite osådär. så nu är jag hemma igen. var lagom trött när jag gick upp, men det är bättre att jag gick upp tidigt så att jag inte missar den fina dagen. det var supervarmt redan när vi gick dvs runt tio imorse.. härligt :)

ska bli 27 grader varmt men jag är säker på att de kommer ligga på över 30 idag. ikväll ska vi till brorsan & katti för att fira dem lite mer. brorsan fyller ju år på måndag men vi firar han nu istället. blir att grilla och lite sånt där med våra familjer. underbart.

ikväll kanske jag ska sticka förbi sannis som har flyttat hit, hon bor bara 2 portar emellan mig. woho, bästa! :D


för vacker för att visas på bild... host..
min nya jumpsuit hähä söt!



fixade iordning jordgubbar och choklad till mig och mamsen precis. GOTT


sleep tight my friends

Imorgon väntar en tidig och lång dag, så nu säger jag god natt mina vänner! Puss

DJÄVULEN SJÄLV..

Jag vill bara trycka upp en fet pinne med taggtråd i morsans röv.
shit vilka äckliga människor det finns, det kryper i hela kroppen på mig. STACKARS BARN.. ♥


CANT STOP THINKING ABOUT HIM

-
hej sötaste selma. har hört av mig till dig ett antal gånger.(känner mig som en stalker, men du e bäst hihi) iaf. jag undrar va ja ska göra? ska snart åka iväg till mitt hemland och killen jag älskar skitver inte till mig eller något? han sa han skulle försöka komma imon för ja ska åka snart men han har inte hört av sig fast han e inne 24/7 på fb.. ja har slutat skriva till han sen igår, försöker vara stark fast ja mina fingrar klias för o skriva. jag e trött på att han nt svarar på mina frågor och ba skämtar med mig. jag kommer sakna att se han inne på fb, o ja vet när ja åker att han kmr ta bort mig o skita i mig. o ja tror han kmr glömma bort mig fast en allt ja gjort för honom.. hjälp, vad ska ja göra? ja behöver vekrligen hjälp mig snälla!



Hej kära du!
Hahah inga problem, hör av dig hur ofta du vill. tack så mycket gumman!
Alltså du säger det själv? han skiter i dig.. Jag menar om han verkligen ville något med dig skulle han kämpa. Han skulle framför allt vilja vara med dig istortsätt hela tiden nu innan du sticker ifrån landet? Om han verkligen tycker om dig borde han bevisa det och kämpa för att få dig må bra. Det han gör nu är bara barnsligt. Han sysslar med barnfasoner, omogen liten pojke. He don't know how to treat a lady.


Felet med kvinnor är att vi låter män styra äver oss. De kan behandla oss som luft, och när dem kommer för att be om förlåtelse, godtar vi ursäkten på 0,05 sek. Men om VI skulle ha behandlat dem som luft skulle de skita i oss och vänta på att vi bad om ursäkt och det skulle inte vara lätt. Vi skulle få be om förlåtelse minst 10 gånger innan de hade godtagit den. Tjejer ger sig för lätt, vi är för svaga.
DÄRFÖR MÅSTE DU STÅ UPP FÖR DIG SJÄLV!

Skit i honom hur ont i det än gör. Fuck han liksom. Vem är han som ska förstöra dina dagar? Vem är han som ska göra så att dina tårar börjar rinna? Vem fan är han att behandla dig som skit? INGEN. Låt han inte trampa på dig, stå upp för dig själv och tänk att du är stark!

Den dagen han kommer tillbaka och erkänner sina fel, den dagen han kommer tillbaka och bevisar sin kärlek till dig DEN dagen kan du vara snäll mot honom igen. Nu kommer du tänka meeen han kommer ju inte höra av sig.. fiiine fuck han för alltid i så fall. Det bevisar bara att han VERKLIGEN INTE är värd dig :) Hör inte av dig till honom. Bevisa att dig är ingen man leker med. Njut av din resa och kom på andra tankar. När han kommer och om han kommer tillbaka, så gör han det. Ha inga förhoppningar och ta bara dagen som den kommer. Må bra, tänk inte för mycket & sommaren är här, NJUUUT!
Låt inte din energi spillas över skitsaker. PUSS


we belong together

-

Den sanna kärleken liknar en cirkel, och cirkeln har inget slut ♥

 


Grabbarna kör klockan!


Summer feelings :D

suzan snackar skit om deniz
en luffare sitter brevid oss
deniz går nästan ner i spagat när han ska ta bollen haha




VASAPARKEN ALL DAY LONG

Det har varit en HÄRLIG dag. kom precis innanför dörren så jag har varit ute i stortsätt hela dagen, riktigt nice! först drog jag förbi stan med L & S och fixade presenter till brorsan och sedan mötte vi upp L's vänner för häng i vasaparken, köpte jordgubbar på vägen dit som vi smaskade på. Efter ett tag mötte vi upp brorsan och några andra där, så vi har suttit i vasaparken hela dagen haha inte planerat men det var riktigt hett ute och gott sällskap.

syrrans rygg är knallröd eftersom att hon satt med ryggen emot solen i flera timmar haha hon har två snygga bhband-streck på ryggen. FINT... not. jag fick också lite färg, men jag är då smart som drar på mig en tubtop (heter det så? haha) så jag fick absolut inga streck hähä.

jaja kom som sagt precis innanför dörren. såg att mamsen hade köpt jordgubbar som jag sitter och smaskar på. satt på en kopp kaffe också, jag har ont i huvudet och jag tror det är för att jag inte har fått i mig något koffein. haha tragiskt..

tycker att det blev en lyckad dag. strax väntar kaffe, sedan nörda fb en sväng och därefter ska jag hoppa in i en dush. blir perfekt till big brother som börjar vid 22.00. efter det ska jag svara på en love question :)

hörs sen!











det tog lite lång tid att ladda upp bilderna för min älskade pappa ringde ifrån turkiet. love & miss him ♥

FREDAG

Shuu peps! vad gör ni? jag drog ifrån viccy vid tolv tiden för att sticka hem och fixa mig och nu sitter jag här och väntar på att S & L ska bli klara så att vi kan sticka ner på stan och leta efter present till brorsan. vi är alltid ute i sista minuten ;)

vädret är på topp och jag mår superbra. shorts & linne sen kööööööööööör bara. härligt. jaja jag hör av mig till er senare när jag är hemma igen PUSS.

klocket

Hellu. Tog en glass i stan med viccy s & l. Sedan stack jag och v hem till mig o käka o så spela vi lite kort. Nu sitter vi o väntar på vagnen som kommer om 3 min. Sover i klocket inatt. Vi har köpt med oss lite gott till ikväll :) fick en love question som jag tänkte svara på ikväll eller imorgon. Är inne från luren nu, så det blir lite jobbigt att skriva annars hade jag gjort det. Nu kmmer vagnen. Puss

hos levent med viccan

hällu! jag och viccy vaknade vid halv 1 av att brorsan och katti kom hem till oss. vi gick upp och tog en kaffe med dem och mamsen. sen spelade vi chicago och efter det fixade vi oss en snabbis och nu sitter vi hemma hos levent. kom hit för att hämta en cykel som vi precis målat om. hahaha.

vi väntar på att cykeln ska torka och sen ska vi dra till MC. vi kanske är barnvakt ikv, får se! pusspuss

Jag får inte göra någonting...

Hej Selma!
Jag har en lite annorlunda fråga till dig som jag undrade om du kunde hjälpa mig med? Det är så att jag är en tjej som snart ska fylla arton. Jag bor hemma med min syster och mina föräldrar och problemet är att jag knappt har någon frihet. Jag känner mig inlåst hemma och det känns som att det finns så mycket grejer jag vill göra med jag får aldrig chansen eftersom mina föräldrar inte låter mig. Det känns som jag förlorar min barndom och mina ungdomsår eftersom jag blir inlåst. Alla mina andra vänner får i stort sätt göra vad dom vill vilket är ännu jobbigare. Jag undrar om du har nått tips på vad jag kan göra? Hur ska jag få mina föräldrar att förstå att jag måste få gå ut och göra mitt liv?

Tack så mycket för en jättebra blogg! Din personlighet är tung och jag ser verkligen upp till dig, du verkar vara en riktigt stark och härlig person!




Hej Maria!
Tack så mycket för dina fina ord, blir riktigt glad av att höra sånt. Jag är ingen förälder så jag kommer bara säga vad jag tycker och vet. Det här med föräldrar och hålla hårt i sina barn är väldigt vanligt. De förstår nog inte att du faktiskt är vuxen och vill upptäcka världen. De är rädd om sin lilla flicka och vill inte att något ska gå snett, att hon ska sköta sig och inte bli sårad.

De enda du kan göra är att försöka prata med dem och fråga varför de inte vill låta dig gå ut. Ge dem förtroende. Ett annat sätt du kan göra är att plugga färdigt i skolan och sedan söka utbildning i någon annan stad eller så, så att du kan leva ditt liv. Jag är som sagt inte så bra inom det här ämnet. Säger bara vad jag skulle göra. Börja med att fråga om du kan få gå ut i 2-3 timmar och fika med några vänner och sedan var tillbaka hemma när de säger. Eller sitta ute på gården med några tjejkompisar bara. Till slut kanske de förstår att du tar det försiktigt, och inte gör det du inte borde. Annars borde du satsa på att flytta hemifrån "för att du är tvungen" - skola!

Jag lider med dig, och förstår att du har det jobbigt. tjejer i din & min ålder vill inte sitta hemma direkt efter skolan och inte göra någonting. Det är inte roligt att sköta hemmet och inte få göra något.. Jag hade hjälpt dig mer om jag bara kunde.. Men känn inget hat för dina föräldrar, de vill dig egentligen bara väl.. Fast de gör det på fel sätt.

Önskar dig all lycka. puss!
Annonser från BloggPartner

SÅJA SIMON!


sara åkte och simon fick en plats i finalen. ta hem det nu för helveeeete.
PUSS PÅ SIMON!


Hemma!

Heellu på kvällskvisten. dagen har bestått av mycket promenad. jag och syrran var ute och gick i över två timmar, när vi kom hem lagade vi mat och sedan stack jag till klocket för att hänga lite med viccy. drog med henne hem till mig, inatt sover hon här :) vi spelade chicago men sedan ringde min lilla harise och avbröt vårat spelande och självklart vann viccy då.. blev ofokuserad.

vi blev klara precis när kl slog 22.00, bra timing tills big brother började! nu sitter vi i mitt rum och kollar på det och snackar skit.







här hängde jag alltid när jag var liten. hoppade och badade hahahah


Har jag blivit dissad?


M: hej! jag har ett problem som verkligen rubbar mig totalt. Jag kan inte sluta tänka på det och när jag försöker glömma det så lyckas jag alltid få en återkoppling till det vad jag än gör.
Om en person smickrar dig med fina ord osv, men sen successivt slutar kontakta tillbaka, vad tyder det då på? kan det vara så att personen helt tappar känslorna beroende på att den har hittat en ny. (de allra djupaste känslorna kommer ju med tiden och eftersom jag bara har träffat personen ett fåtal gånger, har ju du de djupaste känslorna inte träff fram. Men hur ska man tolka situationen? Ska man ta det som att man blir dissad, och har du något tips på vad man kan göra för att ens förväntningar på personen inte ska vara så höga ifall man nu får reda på det man fruktar - att man blivit dissad.
snälla hjälp!!




Hej grabben!
måste börja med att säga att det är UNDERBART att även du som kille också läser min blogg. blir fett glad! :)
Dåså.. även när du försöker sluta tänka på henne, försöka glömma det så tänker du ju på att du ska glömma henne? förstår du hur jag menar haha? du ska inte tänka: jag ska inte tänka!
du ska hitta på roliga grejer som får dig på HEEEELT andra tankar. nej, jag menar inte att du ska skaffa dig en ny tjej, sticka på fester och gå loss med andra brudar. jag menar bara att du ska göra grejer som du tycker om att göra. ALLT som får dig att skratta helt enkelt!

Alltså JAG som tjej hade smickrat en kille med ord för att jag var intresserad av honom. Hon kanske testar dig? hon kanske bara vill se vart hon har dig. Istället för att fantisera och ha miljontals tankar i huvudet borde du fråga henne. Vad är det du vill med mig? är du intresserad av mig? känner du någonting för mig? - för det gör jag! du har ingenting att förlora på det. det värsta du kan få är ett negativt svar och jag menar DET ÄR REDAN VAD DU TROR?! så du förlorar absolut ingenting. tjejer gillar killar som vågar svälja sin stolthet och stå för vad de känner.

Du kan inte tolka den situationen som att du blivit dissad bara för att hon är lite frånvarande. Sluta dra egna slutsatser och fråga henne. skäms inte! utan frågor får man inga svar..

Tips på vad man kan göra för att ens förväntningar inte ska bli så höga? tänk bara: jag får ta det som det kommer. det är liksom antingen eller. antingen blir det jag och hon en vacker dag, eller så blir vi inte det. låt ödet bestämma. tänk inte, hoppas inte för mycket.

jag hoppas det löser sig för dig, ta hand om dig jätte mycket. rensa tankarna nu och hitta på lite roliga grejer. och glöm inte att fråga henne, fråga fråga fråga! puss sweetie!


SPÖKEN!

jag vaknade nu. och jag har ingen ångest även att solen skiner GROVT! för inatt när jag skulle sova, så hade jag min kissemisse brevid mig och sen hörde jag något utanför rummet, någon som andades tungt. katten reagerade och fick ingen ro, han hoppade upp och gick ut ur mitt rum. jag blundade och försökte skita i det men sen sprang jag och väckte mamma och tvingade henne sova med mig hahaha. vi tog en cigg och la oss sen, men då började katten kolla ut ur rummet igen, släppte inte blicken så mamma gick upp för att kolla (hon vart också nojig HAHAHA) och sen kunde vi inte sova så vi tog en kaffe.

jag somnade runt 5-6 tiden. undra vad det var för något.. och minns ni att jag har berättat att det är någon som kraffsar i min byrålåda? både jag och mamma har hört det. vem kan det vara?

nu är jag i alla fall vaken, mamsen köpte istanbul kebab till mig. GOD FRUKOST jaaarå :D ska alldeles strax fixa mig för snart kommer syrran & tugge och då ska vi ta en kaffe, sen gå runt strömmen. härligt väder hähä.

De kommer förstå en dag

Ska alldeles strax gå och lägga mig, ögonen börjar faktiskt gå i kors.
kom o tänka på en sak, det är synd att alla de killar som har "det lilla extra" är precis som ALLA andra. man har hört deras historier av hundra andra killar. man vet exakt hur de är, ändå nekar dem. haha blir så trött på det! fattar inte hur de orkar förstöra sig själva med att vara så "smutsiga" när de faktiskt ser bra ut och kan vara underbara. de killar med glimten i ögat är bara skit rent ut sagt. sorgligt men fucking sant haha. önskar att jag kunde skaka lite vett i dem.


Ignorera aldrig någon som verkligen bryr sig om dig, för en vacker dag kommer du inse att du förlorade en diamant när du samlade stenar.


nu är det dags för en nattcigg och sedan sticka till drömmarnas land. god natt mina vänner ♥


SKYPE INTERVJU! (right now)

EFTERSOM ATT VI INTE HAR NÅTT LIV

Vad heter du? : Veronica Timon Courtney.

Hur gammal är du? : Hon föddes en tisdag för 6686 dagar sedan. Hon är alltså 18 år och ca 3 månader gammal.

Jalla.. vad gör du på fritiden? : checkar in nakna killar på internet.
MER? : 70 % av min fritid pratar jag med Selma och de resterande 30 % är jag inne på facebook.

nästa fråga.. hm.. vad faller du för slags killar? : OJ.. HAHAHA.. det var en tuff en. jag har haft lite olika, det är lite svårt att säga. jag har testat dom flesta länderna.

Har du någon pojkvän nu? : asså, man kan ju inte kalla det pojkvän, men jag får ju inte röra någon annan om man säger så. det är ömsessidigt!!!! AA MEN JAG ÄR VÄL UPPTAGEN... :)

hmm.. nu övergår vi till skolan, går du i skolan nu?
: nae inte fram tills på tisdag, men annars aa.
Såå.. vad går du för linje? : jaa du, IV inriktat DESIGN. men efter sommaren blir det gymnasium!

jaha okej.. var bor du om man får fråga? :
men selma det vet du ju redan.. jag bor i stockholm (stockolmska, vill döda henne)

vad ska vi ta för mer fråga.. hmm.. detta var svårt.
Vad föredrar du: en stor snopp, eller en LITEN som är superteknisk? :
Assåå.. ee.. lite av varje.

aha.. så det var ditt slutgiltiga svar.. ? : AA..

Vad tänder du mest på hos en kille? :
jag vet inte, typ när jag får se hans nakna överkropp. vem tänder inte på en bar överkropp? uuntz untz...

Vad är ditt favoritställe?
: (VISKAR) ungdomsmottagningen.. det är en plats där man får träffa gamla vänner...

Favoritdrink? :  sex on the beach.

Påtal om sex on the beach, var är det sjukaste stället du har.. hur ska jag skriva. gjort DE DÄR.. hmm.. ?? : jag måste tänka.. en nära väns matbord.

INTERVJUN AVSLUTAD. TUPPEN UPP. TA ALLTING MED EN NYPA SALT, TACK! puss


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!