TORSDAG

Hejsan! :D
igår när jag kom hem lagade jag ju som sagt mat, hann bara käka och sedan rörde jag mig ut på en liten bilfärd med R & K, vi åkte och kollade på hus och helvete vad fint vissa bor!

var hemma igen till 02.30 och då ringde jag min svarting, låg och pratade med henne tills mina ögon inte kunde hålla sig öppna mer. sa god natt och la mig :) always by your side timon.

idag har jag vaknat fram och tillbaka men gick inte upp förns S knackade på dörren vid 2 tiden. gjorde kaffe som vi precis druckit. vädret är inget vidare, det både regnar & åskar då och då. idag blir det nog en inne dag. eller så drar vi på en promenix senare när det slutat regna OM det slutar regna :)

Kommentarer
anonym

Hej!

Jag har ett problem som jag skulle vilja ha hjälp med.Nu är det så att har varit tillsammans med min pojkvän i snart 13 månader. Och under 9 månader har vi bråkat nästan varje dag. Han har slagit vad om mig med sin kompis, i början av vårt förhållande så var han med en annan, han har kallat för grova ord i nästan varje dag nu. Och enligt honom är det pga att jag gör honom arg.Han får mig och känna som om allt är mitt fel och att det är jag som är problemet i det här förhållandet, därför förlåter jag honom efter varje gång han säger eller gör något mot mig. Han gör slut varje dag och sedan i slutet av dagen ångrar han sig och säger förlåt och ber mig verkligen att gå hem till honom så att vi kan "fixa oss". Det har gått så långt att jag inte ens får sminka mig, ha på mig det jag vill och inte va med mina kompisar. Han har även med sina kompisar hittat på saker om mig, att jag tar folks nummer och så vidare...

Min fråga är nu är det rätt av mig att förlåta honom gång på gång efter allt han har gjort?

Vad tycker du att jag ska göra?

en del av mig vill lämna honom men det är omöjligt.

kram. <3



2011-06-09 @ 15:54:48


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!