kopia av min storasyster

nu har jag käkat, sitter här och ska ta min nattilutti fili, hahahahaha. sen blir de sängen och smsa me min zemer =D fick två bilder ifrån karin som jag ska lägga ut här, ifrån bjärka. måste säga att på den första bilden jag laddar upp, liknar jag min storasyster, RIKTIGT mycket. kopia alltså! sjukt.. och jag av alla, brukar inte tycka att vi är lika alls. men denna bilden, ser ut som att jag ser min storasyster i mig..  haha men ful är den, och nej jag menar inte att min syster är ful. hon är en stor del av mitt liv, men ja.. haha, håret ser helt slickat ut också, som att de bara ligger ner.. ääh, fuck de :) kolla och se glada ut istället!





nej, röka och sova var de va?
japp!
nattinatti

hungrig

nu har jag dushat, snacka om efterlängtat.. eller, inte dushat. för de har jag gjort flera gånger medan jag var borta. men BADAT. lägga sig i ett riktigt varmt bad! aah! så nu har jag gjort de. magen kurrar.. ska tvinga mamma att göra tacos. just det! måste säga grattis till lolle också, kom jag på. som fyller år idag. GRATTIS GUBBEN! =)

tänkte bara säga att de var kul att träffa nya människor på bjärka. en av dem skulle fixa min msn av nicke, så de är väl så vi kommer att ha kontakt. men nästa år ses vi igen =D

har inte så mycket att säga faktiskt.. och bloggen är inte speciellt rolig heller, orkar inte ta massor kort.  och vad är en blogg utan foton? äähh.. som sagt. min blogg.. jag skriver inte för er. utan för mig själv.. hähä..

just de, måste bara berätta att igår när vi gick ut med alla på natten och satt i sofforna och pratade. så drog jonte övermånga, roliga skämt om sin EGEN mamma och de roligaste var att jag känner hans mamma, och jag vet exakt hur hon är, hur hon pratar osv, så de blev extra roligt hahaha. som vi dog av garv! vissa bölade av flabb hahaha.. överkul!
aja, PUSS

nyss:
mamma: selma, är du hungrig? du har ju inte ätit något?
jag: jo.. vill ha tacos!
mamma: tacos? nej, orkar inte göra de. jag gör något annat.
jag: neej.. de går ju fort att göra de?!
mamma: ok, hjälp mig att skära grönsaker!

hahaha, min mamma är lat idag. hon orkar inte ens skära grönsaker.
ja, jag vet att ni tänker " men du kan ju laga själv " .. haha, tyst på er.. för jag orkar inte heller idag :$ hahahahaha

DAG 6 / HEMMA!

nu är de fredag, och jag är HEMMA! =D måste säga att de har varit en grymt skön vecka!
idag vaknade vi med "vacker" musk och sång. idioterna väckte oss med massor gittarer och "god morgon, god morgon " sång. kl 8 imorse.. men vi sket i de, och sov vidare. sen gick vi till mötet vid kvart i tio tror jag? efter de käkade vi frukost.. som sagt, vi är speciella ( frukosten är egentligen öppen ifrån 08.00-09.00 ) för er som inte förstår varför vi är så "speciella" hahaha. hmm.. vad har vi mer gjort idag? knappt någonting.. knappt? vi har nog inte gjort något. städat och suttit i sofforna och längtat hem. rose och de andra åkte tidigare än oss. så vi hann fika :) sen vid 4-5 tiden nån gång, skulle oscar skjutsa citruz in till sjukhuset i norrköping så jag, karin och nicke åkte med dom =)

hämtade mina saker hos viccy, sen gick jag ut med sara amanda och verro lite. har varit hemma ett tag nu! väntar på att mamma ska komma hem igen, hon är över hos grannen.. ska hoppa in i dushen och efter de ska jag käka.

har faktiskt saknat mitt kära hem, och alla vänner. men de har varit riktigt riktigt riktigt skönt att vara borta ifrån norrköping ett tag.

nej, vi hörs väl lite senare. . om jag inte somnar :)

pusspuss

DAG 5

idag vaknade jag lite senare, skippade frukosten. sen kom tjejerna in med värsta musiken och drog upp rullgardinerna och hade sig. gissa om jag fick damp?!

annars har de inte hänt så mycket. vi har kollat på när alla spelade fotboll, de var fotbollstunering och stackars citruz knä hoppade ur led. sen har vi käkat och fikat.. grillat osådär.  och just de, och vid 00.00 var de talangjakt, alla var verkligen överbra som uppträdde.

de händer lite saker innan och jag mådde inte så bra, kom in på dåliga tankar osv.. men nu känns de lite bättre. fick ett gott skratt under talangen!

snart ska vi ut och ta de lugnt i sofforna med alla, de är ju sista natten :)

mwaaaaaaaah

DAG 4

behöver inte ens nämna när vi vakna idag, för de är samma tid som vanligt. och "morgonrutinerna" detsamma. vakna - frukost - möte! efter mötet satt vi oss allihopa och tog de lugnt i sofforna. senare på dagen blev de att åka kanot, hahaha. första gången i mitt liv! och jag åkte inte för skojskulk heller.. utan för att grabbarna hade varit borta i över 3 timmar så vi åkte och leta efter deom. sen blev de lite studsmatta och käk. nu på kvällen har vi inte gjort så mycket. de är faktiskt lite tjafsa här.. just nu! men de ordnar sig snart. karin sover redan, så jag ska straxa hoppa i säng med.

tidigare idag:
selma: o fyfan! han har ju bröst ..
karin: sexigt! då kan man ju klämma lite..

hahahaha.

innan karin somnade:
karin: selma, släck lampan!
selma: jag kan släcka den stora, men låter den lilla vara tänt ett tag, tills jag lägger mig.
karin: nej, kan int sova då.
selma: menar du att jag ska sitta här på stolen, i mörkret för mig själv?
karin: ja!

hahahahaha jävla kärring!

nattinatti.

DAG 3

mycket tjat om "morgonen" men idag vaknade vi ungefär 8.30, efter mycket om och men. men vi somnade på morgonmötet också för den delen haha. efter "mötet" gick jag rose och fey in och sov tills kl blev 12.30. då var de lunch och efter de åkte jag och rose med denis in till norrköping för att hämta karin. senare blev de att bara softa och hade kul. vi skulle ha åkt motorbåt idag också, men så blev de inte. för vi kom tillbaka försent.. nu är kl typ 3 på natten och vi ska strax lägga oss. HAHA, eftersom att vi är lite speciella så fick vi dusha, i speciella dushar också för den delen, för ca en timma sen. och efter de blev de kvällsmat..  nae, nu ska jag lägga mig! här sitter tjejerna oc pratar om svininfluensan och småtjafsar haha.

överkul att karin är här!
PUSS!

DAG 2

de började med att vi vaknade kl. 8. och redan då ville viccy hem. så senare på dagen kom hennes syster och hämtade henne. efter morgonmötet skippa jag och viccy lunchen och gick pch la oss istället.. vi vaknade upp efter några timmar, gick ut med de andra och softa. köpte lite glass o så. sen åkte viccy hem! då speade jag, rose, medel och ogge tecknet. dom två emot mig och rose? tror ni inte att idioterna vann?! .....

sen gick vi ut och senare på kvällen blev de grllning och efter de knäckte jag och feyruz, rose och ogge på tecknet, hahahah.. hämnden är ljuv ogge!



nu är klockan strax 02.00 och vi ska snart sova. ligger i sängen och väntar på fey och rose som är uet och tar nattciggen.

imorgon kommer karin hit.. fan vad kul vi ska ha =D
godnatt!

DAG 1

jag vaknadeupp hemma hos viccy vid halv tolv. en vid kl. 15.00 möttes vi alla i centrum och åkte. vid 16.00 var vi framme. vi har inte gjort så mycket, softat och sådär bara.. de är ju trotsallt bara första dagen. nu har vi precis käkat och ligger här i våningsängen. jag och viccy delar säng.. högst upp haha. feyruz ligger mitt emot oss, och rose ligger under fey.  klockan är ca 19.00 och om en timma är de möte. sen blir de väl att bara softa tills de är läggdags. vi har köpt med oss massor godsaker, som chips, godis, läsk och nötter.

-
uppdaterar!
nu är kkl 03.30 och jag pch tjejerna har precis spelat "tecknet" några gånger. nu ska vi lägga oss. godnatt!

i am back on track!

vem bloggar? huhu, selmaaaa är tillbaka, jag är emma! =D här har ni lite bilder.. inte så många, för de gick inte att ta emot ifrån karin.. när hon skickade dom. så detta får duga! om jag inte får tag i resten av bilderna senare =)
jag sa ju att jag skulle skriva "dagbok" i ett block medan jag var borta.. och de har jag gjort =) så inlägg för varje dag, kommer strax.. dock inga bilder. de får duga med dessa!






goodbye bitches!

vi vaknade vid tjugo över 10 imorse, av att gabbe ringde till min kusin. ville strypa honom! haha. vi gick i alla fall upp då, för dom pratade så jag kunde inte somna om. vi gick upp och gjorde frukost och sådär.. satt i köket i nån timme och bara snacka och lyssna på musik.



packade för en stund sen, drar till linköping med dom bästa imorgon! vi hörs när jag kommer hem, om ca 1 vecka. fan vad kul jag ska ha! folk jag saknat, får jag träffa igen.. efter 1 år. de här ska bli klockrent! =D

nu har jag precis dushat och smörjt in mig med body lotion, så nu luktar jag dödligt gott haha. ska strax klä på mig och försöka få tag på viccy och se vart hon håller hus. sen åker jag upp till henne och sover där inatt. för imorgon drar vi!

kom tillbaka om ca en vecka, för jag kommer inte kunna uppdatera bloggen.
men ska ta med ett block och skriva varje kväll =)
sen skriver jag in de här i bloggen, när jag kommer hem.
pussssssss på er och på min zemer.

<3
hade bäst

var i klocket

vi fick för oss att åka till klocket förut, så vi fixade oss lite fort så tog vi spårvagnen till klocket. mötte tjajjorna så satt vi och prata, gick runt lite osådär. sen blev de lite problem.. tjaffs och skit med några, men de löste sig.. tror jag. vet inte riktigt vad som händer nu, men jag hoppas att det ordnar sig.. och du? jag hoppas du förstår VARFÖR det blev såhär. nu har vi i alla fall precis käkat tacos, ÖVERGOTT. jag som bestämde maten hahahaha. i love tacos maddafakka =D ska inte sitta vid datan så länge till , är faktiskt trött.







vetifan vad de var hon stod på , men kul verkade hon ha när hon cykla.. åkte.. körde runt på den hahaha

död

nu är vi hemma igen! vi vaknade halv 11 imorse och fixade oss skit fort för att min farbror skulle skjutsa oss till maxi, där gick vi runt i flera timmar.. och vi hann inte äta innan vi åkte så vi gick in på mc och åt. proppmätta efteråt också hahaha. sen tog vi bussen ner till stan. och sen gick vi hem till min kusin, och nu är vi äntligen hemma hos mig igen. båda är helt trötta.. men vi får inte sova nu! vi ska lägga oss tidigt ikväll istället. hon sover här inatt igen =)



kusin, och hennes föräldrar haha.. ja hade övertrisst, så jag fota haha

godnatt!

nu har vi både lagt ansiktsmask och målat naglarna. kollat runt lite på youtube också för den delen =D  nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på tv tills vi somnar..

vi ska upp tidigt imorgon, för min kusin har fått sin lön som jag sa innan.. så jag ska följa med henne och handla hähä.
pusssssssssssssssssssssssssssssssssss

Bobby

jag och hanna har legat och kollat påtv, varit hemma hos henne sen blev de mer tv. vi kollade på gamla avsnitt som gick på mtv, av a shot at love with Tila Tequila och självklart var det sista avsnittet då tila valde bobby, sexbomben. han är så dödligt sexig, och riktigt fin.. övergullig gullig och mjuk av sig.





men dom är inte tillsammans längre, HA HA HA =D
.. kom ihåg, jag är en ooooooooond kvinna.. Mohahahaha !

lyssna och njut











riktigt duktiga tjejer. dom kan bli något stort!
kämpa på.

falsk.

stick och kom aldrig mer tillbaka!
trodde inte så om dig, men med tiden får man reda på allt.

dampilampi

K väckte mig halv 11, fick sova en halv timma extra, yes. haha.. och jag är faktiskt glad idag.. nej inte för att jag vaknade tidigt, utan bara så! =D sen vid 11 tiden hoppa jag in i dushen, och nu har jag precis käkat frukost Tralalalala. orkar inte följa med och fira min moster idag faktiskt.. förlåt och grattis igen! <3 men är för lat för de.. min kusin kommer hit sen en stund i alla fall, hon orkar heller inte åka och fira henne.. synd om min moster hahaha :) hohoho

har för mig att jag ska sova där inatt, för imorgon ska vi dra till maxi och stan. hon har fått sin lön, så hon skulle handlish lite :d hähähä så kan de gå, jajamänsan hahaha... hihihi.. HAHAAHHA.. glad :D

pusssssssssssss

vaselin på ögonfransarna

japp, jag är fortfarande vaken.. jag gör inget speciellt.. tänkte gå och lägga mig nu! men först vill jag tipsa er om hur man får längre ögonfransar.. har hört de i alla fall, nu återstår de bara att se om de stämmer. man ska lägga LITE, putte lite vaselin på ögonfransarna innan man lägger sig, de ger fransarna näring? eller något sånt.. jag ska i alla fall testa några kvällar framöver och se om de blir någon skillnad. man kan ju alltid hoppas :)


bild: google

ska upp om två timmar och väcka Kastriot, sen är de hans tur att väcka mig kl 10 =) hahaha.. vi är som vi är! men han måste upp och jobba, och jag måste vända tillbaka dygnet. så upp kl. 10 ska jag! vetifan vad jag ska göra uppe så tidigt egentligen?! får väll sysselsätta mig med något.. diska och lite sånt.. måste dusha kom jag på. hmm.. ja, de finns nog en hel del att göra hähä .. hoppas bara på att jag kommer upp också =/ 

natti natti.

kärringar

nu gick min kusin precis :) vi har suttit i köket som två kärringar och snackat skit och druckit kaffe hahaha. sen kolla vi lite på big brother som jag har sagt innan, som går på tv 400. annars har vi väl inte gjort ett skit.

imorgon fyller min moster år, så då ska vi dit! sen vet jag inte vad som händer.


spindel.. IGEN

ändrade planer, okej. jag ska fortfarande stanna hemma. men min kusin kommer hit en stund :) får se vad vi hittar på, ska iaf göra kaffe haha.. översugen på de, hon med tror jag! och så dödade jag precis en spindel, först såg jag den springa över golvet mot sängen, då sprang jag och hämta MASSOR papper. när jag kom tillbaka var den borta.. och jag var livrädd haha, inte för att den ska "döda" mig eller så, tycker bara spindlar är äckliga. så jag kollade på golvet emellanåt och rätt som de är, var spindeln där igen, så jag flög på den jäveln hahaha. klämde sönder den som in i helvete kan jag lova. fattar inte? två spindlar på 3 dagar.. har aldrig sett en spindel i mitt hem förut.. dom tar över mitt hem, dom jävlarna! hahahaha


bild: google

en sak till, statestiken börjar sjunka? nej, jag vet. jag skriver inte för att få besökare, men de är endå ett plus i kanten och jag undrar bara varför ni försvinner? har min blogg blivit för tråkig? haha, synd.. för jag tycker faktiskt också de.. men så är väl mitt liv just nu? eller.. nej jag är ju glad oftast? mitt liv är inte grått.. men bloggen är de, för den verkar inte så glad? aja.. vet inte..hähä =)

ny design

tyckte om den gamla också.. men var så trött på den. så jag gjorde en ny. är inte så bra på de där me design, så de fick bli en enkel =)

just nu kollar jag på mtv, de är room raiders. har precis käkat dolma.. mmh! annars ska jag väl inte göra så mycket, sitta här eller ligga i sängen och kolla på tv. har inte så mycket att säga heller för den delen.. hoppas i alla fall att ni gillar den nya designen.

pussssssssssssssssssss

de man ger, får man tillbaka

är faktiskt trött.. säkert bara för att hanna var de, så blev jag också. haha! vi satt i alla fall lite på dagisgården och pratade. sen fick vi för oss att gå hem till henne, så gick vi dit en stund. och nu är jag hemma igen.



sitter och funderar på en sak.. du har släppt mig, och jag har gått vidare.. men du tror att jag fortfarande vill att de ska vara som förut, men så är de inte. du säger att du känner mig, men de gör du tydligen inte. du släppte mig och jag försvann, nu tror du att de kan bli som förut och att du bara behöver säga kom hit, så kommer jag. du? de fungerar inte så.. inte längre. innan kanske, men kom ihåg att jag var svag då.. jämfört med nu, nu är jag stark, jag låter inte någon trampa på mig. och absolut inte du! de var du som gjorde detta sne steget, de var du som gjorde fel. nu får du ta smällen.. och vet du vad? jag bryr mig inte om du har ont, för så många gånger jag lidit.. så många kvällar jag legat med smärtan och försökt dämpa den.. du är inte värd mig. undra om du är värd någon egentligen.. förändra dig, så lovar jag att du kommer få de bra. men än så länge är du på lägsta nivå .. tjejer vill inte höra ord som hora eller bli hotad till döden så fort man börjar tjafsa. de funkar inte på de sättet. slappna av, och mjukna till lite. så ska du se att allt blir bra i slutändan :)

man ger vad man får, kom ihåg de

drar ut en stund

fint väder! så nu ska jag ut och sätta mig på dagisgården me min kusin och prata och röka lite haha..



h & s

PUSS

för seeeent ..

godmorgon bitches, säger jag haha. vaknade för ca en halv timme - timme sen. ja jag vet att de är för sent.. men jag orkade verkligen inte gå upp innan.. somnade runt 5 inatt. och imorse när jag skulle väcka Kastriot så ringde inet alarmet, men han vaknade endå :) som tur var. nu sitter jag här och gör ingenting. idag är de soligt ute, får se om jag går ut en stund då.. om inte vädret lurar mig , så ajg går ut. sen när jag väl är ute kommer spöregnet?! hahahaha.. aja, vi får se vad som händer

puusssss


var hos kusin en stund

gick över till min kusin en stund förut, vid 23 tiden. vi satt oss på balkongen med ljus och lite chips och sånt. de finns två krogar precis under hennes balkong och de var överdrivet många folk där, som var helt fulla.. men de störde inte oss ifrån att sitta och prata och lyssna på musik haha =) massor polisbilar åkte också fram och tillbaka, på en tisdag?! de måste nog varit mycket skit ikäll i så fall.. satt i alla fall där tills kl blev 1, då följde hon mig hem. bor nära henne men jag är överrädd att gå ute på kvällarna så hon följde mig. så nu är jag hemma igen, sitter här och pratar med lite folk på msn.. är inte alls trött. konstigt.. vaknade endå inte sent idag. men men, så kan de gå. ska väl lägga mig och kolla på tv snart.. prata lite med rose och viccy på msn först!


 

 

vi hörs imorgon

godnatt, pusspuss


selma a.k.a lil wayne

"grills" (folije) HAHAHAHAHA




Nicole Ncherzinger

sitter här och kollar på Paris new bff, och så har jag precis ätit. viccy vill att jag ska komma till henne, ni ser? hon saknar mig redan! hahahahahaha. jag älskar dig, min bästavän! får se om jag träffar henne imorgon igen istället, om hon inte ska hitta på något annat =) sånt som märks. men men, jag måste bara säga att nicole scherzinger är nog världens vackraste, snyggaste, sexigaste kvinna!




nu ska jag fortsätta kolla på tv, vi hörs!
puss

var är du, sommar?

vart är sommaren.. allt blir så mycket tråkigare nu, de är så grått och kallt tycker jag.. även att de kanske inte är kallt bokstavligt. jag vill ha tillbaka de första riktiga varma sommardagarna! då var de sommar på riktigt och skönt som fan hade jag de me mina vänner. varför fortsätter de inte så? de ska alltid vara dåligt väder.. sommar som vinter .. ooh






bloggpaus?

känner inte för att blogga längre alltså.. det börjar bara bli tråkigt, vet inte riktigt varför men så är de. jag och viccy vaknade i alla fall vid 1 ungefär, eller hon väckte mig då. vi låg i sängen en stund och pratade haha, helt död var jag. sen gick vi upp och åt frukost. sen målade vi naglarna och diskade och lite sånt. nu åkte hon precis hem och jag ska strax hoppa in i dushen idag. de blir nog en hemmadag idag. orkar inte gå ut, vädret är inte på topp dirket.. jävla fan! de bara regnar och regnar.

äckliga spindel

nu har vi kollat på både prison break, beck och gamla avsnitt av big brother som sändes på tv 400, tycker att de borde börja att ytteligare program. efter de vart viccy sugen på sallad så vi gick ut i köket och gjorde de, och när jag står och hackar lök så skriker viccy: SPRING SPRING. jag bara: vad? så såg jag att det var en stor jävla äcklig fet hor spindel precis vid mina fötter och jag tvingade viccy att döda den hahahahahaha, vi var livrädda båda två. hon stod och stampade på spindeln med papper och ett glas hahahahaah.

hemma igen!

SHULULU. nu är jag tillbaka igen! sitter här hemma med viccy, hon sover här inatt.

viccy kände sig lite bättre framåt dagen så vi åkte ut till maxi och så handlade jag skor, 2 tröjor och lite annat. visar en bild på ena tröjan, nedanför - viccy tog på sig den så jag fotade.. och så köpte jag en likadan fast en gräddvit typ. efter några timmar kom även rose och lilla awa dit, så vi gick och käka på mc sen kollade vi runt lite till. klockan tickade och blev runt 19-20 så vi tog bussen hem då. rose fortsatte till klocket. jag och viccy la oss och kolla på tv, sen blev vi sugna på coca cola så vi gick ner till videowest och köpte de, mötte även hanna och så satt vi oss på dagisgården och tog en cigg och pratade lite. nu ska vi kolla på prison break som började för en kvart sen.. vi hörs senare =)






godmorgon motherfuckers

här sitter jag, i viccys säng och hon ligger här brevid och är sjuk. igår satt vi med tjejerna och rökte vattenpipa och sådär bara, senare vid 22.30 tror jag, gick vi hem och la oss. men senare smsade rose att vi skulle följa med henne och hämta en som var för full? så vi gick till en fest, helt nyvakna med viccys storebrors kläder på oss. sen gick vi hem och sov!

vi skulle till stan idag, men de sket sig eftersom viccy är sjuk. kanske drar med mig mamma till maxi eller något, puss

med tjajjorna idag

nu är vi vakna! vi vaknade för en timma sen och jag kom precis ut ifrån dushen.. vi ska strax käka och fixa oss.. sen vid 5 tiden tror jag?! , kommer viccys storasyster och hämtar oss så åker vi med henne till klocket. senare vid 6-7 blir de vattenpipa och lite sånt hos verro med tjajjorna. sover hos viccy inatt, så vi hörs imorgon.. KANSKE senare.

pusssssssssssssss

viccy är här

hej hej, har inte varit hemma idag, därför har jag inte kunnat skriva. roses kontaktperson kom och hämta mig så åkte vi till klocket. hon släppte av oss i centrum och inte långt efter vi kom dit, kom jenni. så vi satt och snackade lite med henne. senare gick vi hem till rose en snabbis, då mötte vi sara och hennes storasyster. efter att vi varit hemma hos rose gick vi ut igen och umgicks me dom. + de andra tjejerna, viccy, amanda och dom kom också ut. senare drog alla åt olika håll och jag och viccy stod där ensamma som två idioter. så vi stack till viccys syrra och tog ut hennes och johns hund, Akilles. på vägen dit kom de fram två importer som frågade om vi hade tändare, på engelska. så viccy tog upp den och gav den till en av killarna. och snabbt som de var stod han några cm ifrån hennes ansikte hahahahahaha, dog av flabb. efter att han hade fått tändaren sa han " you are very happy " man bara? ... aha, hahahahahahaha. sjukt. sen efter vi hade varit ute med hunden i alla fall, så kom tjejerna ut igen och de blev lite problem, men hoppas att de går över snart. orkar inte med huvudvärk ännu en gång. sen vid 23 tiden tog jag,viccy och rose spårvagnen. rose fortsatte hem till oscar och jag och viccy hem till mig, hon sover här inatt =D .. just nu ligger hon i centrum och irriterar mig, " SELMA? selma.. hur gör man de här? amme hallå selma fan?! " bara för att jag skriver blogg haha, vill smälla till idioten. nu tjatar hon om glass.. ska väl ge henne en så hon håller käften sen, hahaha. vi hörs imorgon!

puss





inget att skriva

jag sover så jävla knas.. fattar inte haha. men nu är jag i alla fall vaken. har ingenting att skriva faktiskt.. så vi hörs när jag har något i tankarna.

My family

mamma pappa Deniz & Suzan, jag är överlycklig att just NI är min familj.. även att jag inte alltid visar de. jag vet att jag kan vara otacksam och skita i vad ni säger. men de förändrar inte min kärlek till er och jag önskar mig inte någon annan familj, aldrig. jag ger er inte den uppmärksamheten som jag borde ge er.. så mycket som ni har hjälpt mig under alla dessa åren.

 t.ex.
 pappa: du försöker verkligen och jag är så glad över de. är verkligen stolt över att just du är min pappa och jag skulle aldrig i hela världen byta ut dig mot någon annan. älskar och saknar dig baba.

mamma: du är den som alltid kämpar för mig, jag tror de är av dig jag har fått de, för jag ger heller aldrig upp. du om någon, vill mitt bästa och jag är tacksam över de mamma. tack för de 9 månaderna i magen.. jag älskar dig.

Deniz: minns du när jag kom springande hem ifrån skolan, jag gick i 2an. jag och sara hade lekt med tändstickor som vi hittade i lärarens skåp. läraren kom på oss och jag blev livrädd, började gråta och tog på mig jackan och sprang hem mitt i vintern. även att de blåste som fan, så sprang jag så fort jag kunde.. var så rädd. men när jag kom till gården, så var du där och jag hoppade på dig. jag drog en lögn att lärarna anklagade mig att ha lekt med tändstickor, jag sa att dom ljög. när läraren kom hem till oss så skyddade du mig, du skyddade mig alltid med ditt liv. DU är tomhålet i mitt hjärta brorsan, men snart.. snart så ses vi igen, inte alls långt kvar nu.

Suzan: vissa tror att vi är tvillingar. " ni är kopior " även att vi inte alls är lika (tycker inte jag). du var min förebild när jag var liten, minns hur jag ville vara som dig syrran! men vi bråkade rätt ofta och slet varandra i håret.. vi var djur! hahaha. men nu när vi har blivit äldre, så funkar vi som bästavänner. du var också den som alltid skyddade mig och bad mig ringa så fort jag hade problem. tack så mycket, jag älskar dig storasyster.

vaken igen!

vaknade igen.. för ca en halvtimma sen. jag är så konstig.. känner mig sjuk, och nu kan jag inte sova heller.. ooh! men vakna lite pga några horungar som var ute på gården. tror de är fest i någon lägenhet här i närheten eftersom jag hörde överhög musik och folk som skrek och hade sig. men jaja, de får man väl tåla.. alla är ju inte sjuka och de är trotsallt fredag. så de blir väl att sitta här och bara ta de lugnt me cigg och kaffe haha.. som en gammal kärring.. & nu ska jag in på youtube och lyssna på lite låtar .. av T.I.. the king.
k a s t r i o t <3


godnatt

jag mår riktigt dåligt, mår skit illa.. så jag går och lägger mig nu! vi hörs imorgon.



och du? din anonyma sak. jag har aldrig dömt "blondiner" jag har förklarat flera gånger VILKA blondiner jag ser ner på ( finns även brunetter som är såna ) men vissa blondiner är extrema. och de vet både DU och JAG. jag har även sagt att jag inte drar alla över samma kant, för de gör jag inte. har några få vänner som också är blondiner. och jag behöver inte ta upp detta om blondiner en gång till för att du, en på miljonen ska förstå, haha hoppa ifrån en bro! och om du nu har läst min blogg sen jag startade den, så kan du inte ha missat att jag skrev " jag skriver inte för att andra ska läsa, jag skriver för att jag tycker om de, och för att skriva ner mina känslor och tankar + att jag kan blicka tillbaka när jag blir äldre " men de kanske du inte har förstått ännu ? hmm.. tydligen inte! har inte bett dig att läsa min blogg överhuvudtaget, så ta ditt pick och pack och stick. I AM THE TURKISH PRINCESS, THAT´S IT. man behöver inte vara hel, för att vara något. vi kan ta ett exempel, tex Hadise (turken) eller ja.. HALVturken sjöng för turkiet i eurovision song contest detta året. så ta och stoppa upp dig nånstans, har du problem med mig, mina åsiker och min blogg ? som sagt.. stick då. jag har inte skaffat blogg för att få äckliga kommentarer, utan som de står ovanför: FÖR ATT KUNNA SKRIVA AV MIG!

borde kanske sätta lösenord på bloggen? hm.. japp, de kanske vore något. och du? skriv inte igen, besök inte heller för den delen. om inte du trivs här, så trivs inte jag med att du är här heller.
- kommer inte svara på mer skitsnack ifrån den anonyma hårbollen, PUSS

Americas best dance crew

här sitter jag och gör inte mycket, har legat och kollat på americas best dance crew. JabbaWockeeZ vann, och dom var grymt duktiga.. dom har förlorat en medlem och nu kämpar dom för han! starkt gjort. men jag höll på den andra gruppen, Status Qou. dom hade verkligen förtjänat de.. från att bara dansat på gatan och hoppat över soptunnor till att stå på scen och göra de dom älskar mest, komma så långt.. dom var grymma! båda grupperna var värdiga vinnare och båda grupperna kommer komma långt! ( ja, jag vet att det var repris och att de flesta redan sett de, men jag såg aldrig vem som vann..haha)


JabbaWockeeZ



Status Qou



.. jag är faktiskt rätt trött, så jag låg och blunda emellan åt, försökte hålla mig vaken. så när programet var slut, beslöt jag mig för att sätta mig här så jag inte somnar. tänker på min zemer också =/ som inte mår så bra, han är sjuk.. och han säger att de blir värre och värre.. hoppas de inte är något allvarligt ......  ='(

hur skämmig får man vara?

herregud.. finns det ingen gräns för hur skämmig man får och inte får, vara? folk som snokar är nog de värsta som finns. han/hon verkar tro att dom vet allt om mig, men sorry sucker, du vet inte ett skit. eftersom du hade fel på båda sakerna du sa. de bevisar hur patetisk du är, som följer min blogg genom att försöka lista ut saker om mig, för att sedan snacka. men du? snacka hur mycket du vill, för de "snacket" kommer inte gå långt.. för det finns inget att snacka om, om mig. tycker bara de är så jävla fjantigt att kommentera en sak, anonymt. sen kommentera en annan sak med namn. synd att man såg att det var samma IP adress va? .. aj aj aj, livet är hårt. gillar du inte mig, eller min blogg så är de bara att inte klicka dig in här någon mer gång, de är ingen som har bett dig göra de.
gå och smutsa ner någon annanstans istället! twiii..

glad glad glad

ny dag, nytt kapitel, ny start hahaha =D hällu alla, jag är glad idag.. jävligt glad, hoppas ni också mår bra och är glada. jag är såååå glad, tralalalalalala!

jaja, jag somnade vid halv 9 imorse.. haha, helt sjukt jag vet! och så vaknade jag först 1, sen 2, sen 3 och till slut vid 4 gick jag upp. hoppas på att kunna sova tidigt inatt, men de tror jag eftersom jag knappt sovit något. förresten så pratade jag med rose förut, hon ville att jag skulle sitta barnvakt med henne åt hennes kontaktpersons barn. men jag vill inte gå ut fan? är rädd för den där jävla svininfluensan .. vet inte vad jag ska tro.. om man blir smittad fort, eller inte. aja får se vad jag ska hitta på i alla fall..

höööööööööööööörs!

<3

du är värd hela världen

jag är ledsen att de är såhär och jag lovar att jag vill att de bli bra igen, de ska bli bra igen. jag var tvungen att erkänna men jag svär på gud att jag inte vill ha de såhär! de jag har sagt till dig, kommer ifrån hjärtat. och jag lovar dig att jag försöker verkligen glömma den idioten. hoppas bara på att du inte väljer att sticka nu, efter detta.. jag vill inte de! jag är ledsen om jag sårat dig, de var inte meningen. du behandlar mig bättre än någon annan, du behandlar mig som en prinsessa ..
om jag lovar att bättra mig.. stannar du då?

ett gott skratt förlänger livet

så ta en titt på denna videon. Sam & Mohammed söker till idol! de flesta har nog redan sett den.. jag har sett den tusen gånger, men varje gång skrattar jag lika mycket. hahahahahahahahah!


patetiskt.

DU vet hur dina vänner betede sig mot oss igår. hur kunde du låta dom gå in på din msn och skriva massor skit till oss, dina "vänner"? du såg vad dom skrev, du såg att dom skrev horor, äckliga, blattejävlar osv.. var det värt de?.. vi alla vet att du satt med dom vid datorn och skrev dittan och dattan. hade du varit våran vän hade du gjort vad som helst för att dom skulle sluta, tex tryckt på "stäng av" knappen på datorn, lite fort? så hade de varit slut på de hela, men nej nej.. och hur skulle dom annars vetat saker om oss? ha? exakt. sluta ljug och var ärlig istället. du var så jävla låg igår alltså! sen kommer du och leker att du inte gjort ett piss? ha ha ha ..  och så ljuger för mig när jag frågar varför du betede dig som du gjorde osv..  jag får svaret: "ehm.. jag gick ifrån datorn " yee right! och jag ska inte säga att jag inte vräkte ur mig taskiga saker, men så som folk behandlar MIG och mina VÄNNER, behandlar jag dom, ska jag lova. ingen trampar på mig och mina nära och kära. jag säger inte att du är hora eller något, för de är du inte, ingen här är de. men en sak ska du ha klart för dig, om man ska jämföra så är du mer hora än någon av oss! ta inte illa upp.. försök förstå vad jag menar bara. du sjönk så jävla lågt. de handlar om att du ljuger och låter dina vänner bete sig hur dom vill emot oss, av ingen som helst anledning.. du är så jävla patetisk ! även om det inte är världens grej, så gör man inte så som du och dina vänner gjorde. och så som du betett dig emot Ida? herregud, skäms gumman.. skäms!

SVININFLUENSAN I NORRKÖPING?

oo herregud! fick precis reda på att en man ligger i koma i vrinnevisjukhuset, här i Norrköping.. och han blev smittad i TURKIET? aee.. det blir bara värre och värre.. tänk om jag blir smittad? eller några av mina nära och kära? ingen människa är värd att bli smittad, överläskigt ju.. men läkarna vet väl vad dom gör, hoppas han blir frisk i alla fall.. och att den här jävla skiten får ett slut.


bild: google

nu kör vi!


Izabella:
varför är du så jävla snygg för selma? :D haa? kan du svara på den då jävlar(H) hahahahaha
svar: hm.. bra gener antar jag ;) hahahaha

sara: skulle du kunna gifta dig med han kastriot tror ja han heter :D aa han?
svar: hahahaha, njae. de kan jag inte svara på nu.

Anonym: visa bild på ditt ex
svar: vill inte visa han i bloggen, och jag vet ju inte om det är HAN som utger sig för att vara anonym och vill se sig själv en sista gång i min blogg ;) hahaha

Anonym: om man frågar hatar du någon så tror jag väl ändå inte att du skulle svara? hehe :)
svar: jo, 2 st personer och dom vet själva om de. hata är ett starkt ord, men jag står för att jag hatar dom!

emelie: ser du dig mest som svensk eller som turk? :P
svar: eftersom att mamma är svensk och pappa är turk så ser jag mig som både och. ibland kan jag känna mig som en turkjävel och emellan åt känner jag mig som en svenne.. så de är väl lite både och.

natta: vet dina föräldrar att du röker?

har du gått på djäkneparkskolan?

gillar du kurder?


svar: 1. min mamma vet, men inte min pappa!

2. nej jag har inte gått på dp.

3. haha det bror på hur du menar, som vänner eller mer?
skulle inte vilja vara tillsammans med en, eller det har väl inte med nationalitet att göra egentligen, men jag dras inte till "kurder" om man säger så. man gillar ju olika "typer" av killar.. annars har jag vänner som är därifrån, som jag trivs med hur bra som helst.


Anonym: är du oskuld :)
svar: yes i am!

Anonym: Varför är verro så bäst för ? :D
du påstår att du är så bäst, men denna kommentaren var sämst broren =/ hahaha .. du är bäst för att du är .. choklad hahahahahahaha

siri: humm.. favo maträtt? öö.. bästa köp någonsin?
(fin blogg)
svar: jag älskar dolma och så.. burgul med mammas egna biffar och tzatziki =) tacos också!
mitt bästa köp? svår fråga.. för jag vet faktiskt inte. men jag kan ju köpa någon tröja tex och tycka att de är de bästa köpet, för stunden ? haha


- tack för att du tyckte att jag har en fin blogg!

laila:
Vad tycker du är snyggast tjocka människor eller smala? :P
svar: vad jag tycker ? hmm.. jag förstår nog hur du menar, men de som är underviktiga njuter inte direkt av de, och de som är överviktiga njuter heller inte. och det kan vara lika svårt för en underviktig som för en överviktig att gå i mål med sin drömvikt. jag tycker inte om för smala, inte för tjocka heller.. men de snyggaste? jag satsar på de normala. fortfarande smal fast lite mer fett och fina former, mer att älska ;)


vaknade för en halvtimma sen

godmorgon säger jag! vaknade för sisådär en halvtimma sen.. ja jag vet. helt sjukt! men jag somnade vid 4 - halv 5 inatt. sen väckte jag Kastriot kl. 6 och smsade med han till kvart över 7. sen däcka jag.. och ja, vakna nu. måste vara uppe hela dagen imorgon för att vända på dygnet hähä.. hur ska de gå?

har ingen lust at gå ut idag heller faktiskt, vet inte vad de har blitt med mig. jag gillar att vara hemma, hahahaha. vi som kanske skulle till finspång idag också, hur blev det med de. ääh..

två bilder ifrån inatt:



du sjönk så lågt.

sitter här och gör inget speciellt, pratar med lite folk på msn.  de hände lite saker förut, så jag och viccy hade tänkt att åka till finspång.. men vi fixa ingen skjuts, alla hade druckit typ.. får se om vi åker dit imorgon istället?

måste bara säga att du sjönk i mina ögon kväll gumman! tyvärr asså.. trodde inte du var sån. eller du ÄR inte sån, de är hororna du är med som gör dig sån. smutsiga bitches!

ska vara inne på msn en stund till, sen ska jag tvätta bort sminket och gå och lägga mig..
vi hörs imorgon! PUSS

MSN

jag och viccy pratar på MSN just nu och de ser ut såhär:

viccy: asså jag ville döda dig imorse!

selma: hahaha, varför?

viccy: för att jag reste mig upp och skulle fixa iordning mig lite fort, sen lägga mig igen tills sandra (hennes kusin) ringde.
och när jag kom tillbaka till sängen för att lägga mig så hittade jag inte mina kuddar, jag letade överallt.. under sängen till och med. sen ser jag att du ligger och håller om dom.

selma: HAHAHAHAHAHAHAHAHA dööör!

viccy: jag drog bort den ifrån dig, och då reste du dig upp i sömnen.

HAHAHAHAHAHAHAAHA sjukt ju !
jag snor åt mig allting så fort någon vänder ryggen, även om jag är vaken eller inte.. HAHAHAHAHA

de slutar aldrig regna

när kommer den riktiga sommaren egentligen? nu VRÄKER de ner regn.. låter som att det regnar inne till och med. fan, nu kom åskan också.. vad har sveriges befolkning gjort för att gud ska straffa oss med en såhär dålig sommar ? haha, man kan ju undra. mitt på dagen och hela morgonen var de skit soligt, senare framåt kvällen regnar de loss.. tråkigt som fan.

tänkte köra på en ansiktsmask nu, sen blir de käk.. när mamma kommer hem, hon är hos grannen.
PUSS

måste ta lite nya bilder också känner jag, har inte haft någon lust.

döda mig ?!

jag förstår inte vad de är du vill mig. du säger både de ena och de andra.. först förklarar du hur mycket du saknar mig osv.. sen säger du att du ska döda mig? saken är den att du har ingen anledning, jag har inte gjort dig ett skit. det var DU som valde detta, de är DU som har gjort misstagen oh de är DU som får ta smällen i slutändan då, har du inte förstått de? även att jag alltid fick ta skit, så får du smällen nu.. de man ger, får man tillbaka.. jag har valt att skita i dig. men du påstår att du har dina anledningar att döda mig.. så det ska bli kul att se vad de är för några.




snorunge

nu har jag dushat och lite sånt. här har ni emelie som liten:





gott med pepparkakor va? haha du var så liten och oskyldig där, din jävel!

alltså jag kan inte skicka sms =/ de är något fel på comviq antar jag, eftersom mina vänner inte heller kan skicka eller ta emot.. nu ska jag käka lite frukost haha .. puss

godmorgon!

för första gången på länge vaknar jag vid halv 12, men det var för att viccy bad mig gå upp och låsa dörren efter henne. jag har faktiskt inte så mycket att skriva .. vet inte om jag ska stanna hemma idag, har ingen lust att gå ut faktiskt ?! helt seg är jag .. jag som ville dra till himpa. ääh de blir fler gånger fan. jag tror att jag bara ska ta de lugnt och slappa! göra ansiktsmask o så =D hähä pusssssssssss

fortsätt fråga frågor, i inlägget om frågestunden.. några inlägg ner!
annars skiter vi i dehär :)

nu ska vi sova!

har verkligen varit dålig på att uppdatera.. och känner inte att jag vill svara på frågorna än, de är inte tillräckligt många .. får se om jag svarar på dom över huvudtaget. annars skiter jag i den här frågestunden och kör på en annan, någon annan gång! så passa på att fråga nu när ni har chansen.. för ni kommer alltid i efterhand och undrar över massor =D

jag och viccy tog i alla fall spårvagnen hem till mig vid 22.00 kent och de andra åkte samma spårvagn som oss, så vi fick lite sällskap =) vi har väl inte gjort så mycket.. skrattat som vanligt, flippat bara.. kollat på tv och suttit vid datorn. imorgon ska viccy upp kl. 10.00, undra hur det ska gå? hon ska iväg med sin farbror och kusiner. så nu ligger hon i min säng och halvsover tror jag. jag ska strax lägga mig också, har inget bättre för mig. ska väl se klart på filmen som jag inte kollade klart på, utan satt mig här istället.

imorgon eller, idag.. får vi se vad som händer. det skulle ju bli fint väder så jag tror att jag tar med mig tjajjorna upp till himpa en stund! annars vet jag inte vad jag ska hitta på, ta de lugnt med brudarna i alla fall!

har inte tagit några bilder.. eller jo, jag hittade en bild på när emelie var liten haha.. den visar jag imorgon, så emelie..  kolla in här imorgon ;) eller just de, IDAG!

godnatt haha

saknar dig zemer

redan halv 8

sitter just nu i viccys säng, hon skulle gå och hämta cigg hos hennes mamma som är över gatan mitt emot. vi har inte gjort så mycket idag, vaknade sent, sen har vi bara legat och kollat på filmer. nu är kl 19.30 .. de är redan kväll, dagen har gått skit fort även att vi inte har gjort något speciellt. vet inte om jag sover kvar här en natt till, eller om vi sover hos mig idag istället, viccy ville de haha. skiter i att hänga med och bada imorgon, orkar inte gå upp så tidigt fan .. så vi hörs väl =) pusspuss


gifta sig med sin katt

oo herregud! just nu är de någon dokumentär på kanal 5. en kvinna ska GIFTA sig med sin katt. japp, ni läste rätt.. GIFTA SIG MED SITT HUSDJUR.. herregud! vart är världen påväg?

hos viccy

hej hej, sitter hemma hos viccy just nu. vi har precis målat naglarna.. vi gjorde en riktig demek på viccys naglar, värsta mönstret hahahaha. hon, hennes bror och hans kompis sitter och spelar kort här i vardagsrummet nu. något spel som inte jag förstår mig på haha, så jag satt mig framför datorn istället. idag tog jag spårvagnen till klocket vid kl. 16 tror jag. mötte upp verro, sen så kom viccy.. så gick vi till hennes mammas kompis och vattna blommorna.. hahaha, det var någon som hade gjort ett märke i ytterdörren, och dörren var skit seg att öppna.. som om någon har försökt gjort inbrott. men efter det så gick vi till centrum och mötte upp sara och de andra, satt där en stund och bara flippade. annars har vi inte gjort så mycket. promenerat runt och sådär bara. imorgon ska jag sova hos viccy igen, för dagen därpå ska vi med madde-soc och bada :$ haha, tidigt på morgonen.

men vi hörs imorgon eller något.. efter att dom har spelat klart ska vi göra ansiktsmask hoho.
puss
förresten, har fått in några frågor, men blir de inte flera så svarar jag nog inte på dom. ni som frågar så ofta, varför gör ni inte de när man väl har frågestund?

-




folk frågar mig lite då och då. så nu kör vi på en frågestund.. ni kan fråga vad ni vill, men frågor som jag anser är för personliga, svarar jag inte på.

puss

/ accepterar kommentarerna imorgon när jag kommer hem!

sover borta idag!

nu har jag precis dushat, ska strax käka osådär. sen ska jag bara vänta på att mojjet ska höra av sig, för jag ska sova där idag. och så ska vi väl träffa sara och idioterna också, som jag har saknat dom! jag hör av mig, kanske blir en seg uppdatering.. vet inte om jag uppdaterar något mer idag, men man kan alltid hoppas ;) annars hörs vi imorgon.

bjuder på denna, på min zemer



och en på mig, wooho



shöölöölö

godmorgon =) vaknade för ungefär en timma sen.. låg och smsade med K en stund efter att jag vaknat till. jag hade helt glömt bort att jag skulle väcka han imorse kl. 6. så han försov sig till jobbet =/ förlåt zemer .. nu ska jag strax hoppa in i dushen! och kanske åka upp till klocket, viccy bad mig sova där idag. får se hur de blir.

har fått min nya header nu också, men jag vet inte hur man lägger in den.. så jag ska fråga alexandra, en kompis om hon kan fixa de åt mig, hähä.

puss och peace haha

jag somnade ..

hällu! har inte gjort så mycket idag. vid 21.30 skulle jag se någon film som min syrra tipsade om, men när jag la mig i sängen så var de reklam. så jag blundade och drömde mig borta.. och till slut låg jag där och sov haha.. så jag vaknade precis, för ca 10 min sen. ska prata lite med K sen ska jag lägga mig igen. skit trött verkligen, och skönt var det att sova lite kan jag lova. eftersom jag inte sov så mycket idag.

idag har jag fått massor kommentarer också, de är alltid kul hähä =)
nej nu ska jag försöka fixa min lur, för den stängs av hela tiden..

bloggare

1. The Queen Of Beauty: Kenza
jag älskar hur hon är som person, inom bloggen. hon verkar vara så snäll och jordnära. oftast vänlig emot sina läsare. hon skapade en blogg för att kunna skriva av sig osv.. och utan att provocera andra kom hon upp till toppen! DET kallar jag en riktig bloggare.. hon förtjänade det! Hon är vacker hur som helst, hon sminkar sig inte för mycket, mer naturlig än många andra. Kenza är en väldigt vacker kvinna, som jag avgudar.





2. Blond & Smart: Blondinbella
Den här tjejen vet utan tvekan vad hon vill i livet. hon är en mycket smart tjej som vill många ungdomar deras bästa. hon är även en förebild för många unga tjejer. hon tipsar ofta om bra saker, tex i tonåren finns det mycket mörker eller vad man ska säga.. och hon tipsar ofta om hur man ska ta tag i problem, hur man ska kämpa vidare osv.. dessutom är hon skit söt. men jag tycker att hon börjar bli lite för gammal i sättet faktiskt, lite tråkig..






3. Bitchen: Kissie
vad ska man säga om denna flickan? hon älskar verkligen att göra folk "avundsjuka" och irriterade. hon lever för att provocera andra, det är så hon har tagit sig till bloggtoppen. folk vill se hur dum hon egentligen är och därför besöker dom henne, så dom kan få ett gott skratt, men hon tror att allt handlar om avundsjuka.. det ska jag säga dig min lilla vän att, du har fel. jag tycker absolut inte om dig, inte någonstans. och avundsjuk? hah, det är de minsta jag är. du kan aldrig säga något annat än "avundsjuka" .. du beter dig som en 15 åring med 20 lager foundation och massor brunpuder på näsan.. du springer på fjortisdiscon och "festar" loss.. herregud, 18 år? visa det också.

(inga bilder på dessa)
4. de två fjortisarna: Paow & Dessie
en är värre än den andra, och de roliga är att Kissie 18 åringen, beter sig exakt som dessa två. och dom är liksom 14 & 15 år gamla. dom var bästa vänner, och bara för en blogg blev dom fiender. va fan? det är överdrivet. dom "tävlade" om vem som hade mest besökare, och sen blev dom osams pga de. Dessie är den som LEKER äldre och tror att hon är bäst och snyggast. medan Paow verkar mognare och är rätt söt, använder inte så mycket smink, ser ut som den där oskyldiga lilla flickan. fast egentligen tror jag att det är tvärtom.. att Dessie är mognare IRL osv..  båda snackar skit om varandra, och de är så töntigt. det hade varit roligt att se hur dem var i verkligheten, eftersom både P & D påstår att dem är annorlunda i verkligheten.. dem "fejkar" på bloggen och leker några dom inte är, för publicitet ?! sjukt..

& sen så brukar jag kolla in Amirs och Krilles blogg då och då..
vilka bloggar följer ni? vem är eran favorit? och vem tycker ni om mindre?


stockholms hyllning till M.jackson



tog denna ifrån Gina, var tvungen .. klockrent ju! och detta var bara Stockholm liksom, tänk resten av världen? M.J kommer alltid att vara stor. det märks verkligen.

print

jag är bra på att printa människor i cam, denna printade jag inatt. vi camade ifrån 02 tiden, till 05.00 haha. inget liv eller vad säger ni?



<3

nu tänkte jag hoppa in i dushen, jag slår vad om att jag är färdig före Kastriot, även att han gick in och dushade för över en halvtimma sen. haha nej nu måste jag dra, dushen väntar! vi hörs

godmorgon

somnade halv 7 imorse, och Kastriot väckte mig kl. 13.00 så jag hoppas på att somna tidigt idag =) solen försvann visst igen.. för när jag vaknade så lyste de in genom persienerna. nu ska jag strax käka frukost, macka och kaffe haha.. har gillat de sen jag var liten.. alltid kaffe och macka, eller kaffe och kex. tänkte dra upp till klocket en sväng senare, me nvet inte om jag har någon lust faktiskt..

<3 jag är glad

vill ta hål i tungan!

de sägs att de inte gör alls ont, att de går snabbt och att de är som att dra en nål genom att smörpaket. de ser ut som så på videon också. jag får inte av mamma :$ men fuck de, för jag vill verkligen.. men vågar jag?


Tävling hos Julia




* Presentkort värt 250 kronor på parlsmycken.com
* Presentkort värt 250 kronor på bambubutiken.se
* Ett par dollarörhängen och svarta rosetthårspännen från happystore.se
* En nylonväska med Hello kitty-tryck från glamouren.com (obs kan vara röd)
* Ett jättefint armband med affirmationsring och änglavinge från wishdesign.se
* Söt berlock + enkel kedja i äkta silver från blingit.se
* Sött armband och ring från beautifulme.se
* Ansiktskräm från butik-karinherzog-oxygen.com
* Två askar mix-tamponger och girlstuff-påse från girlstuff.se
* Armband från designatenga.com
* 2 x Dolce & Gabbana body milk + 2 x Dolce & Gabbana shower gel från payless4quality.se
* Tandsmycke och VIP-medlemskap hos Frozza
* 3-4 smycken (nyheter) från Puss
* Halsband från Bemi smycken

Obs! Listan kan komma att fyllas på med ännu fler priser under tävlingens gång! Just nu är värdet över 3000 kr.

Sponsorer för tävlingen är: Pärlsmycken, Bambubutiken, Happystore, Glamouren, Wishdesign, Blingit, Beautifulme, Karin Herzog, Girlstuff, Design Atenga, Frozza, Pay less 4 qualityPuss, Bemi Smycken,.


tävla hos julia.

ZOOORII

camade med Zorana förut, hon befinner sig i grekland just nu :) saknar dig riktigt mycket gumman!

förlåt att jag printa dig hahaha, döda mig nt nu !


ny header?

- yepp! om tjejen som fixar bloggdesigner svarar på mitt mail. här sitter jag nydushad och fräsh, skönt som fan! sängen är också nybäddad så de är nice. altlid skönt att krypa ner nydushad i en säng man precis bytt sängkläder på hähä ;P nej men nu ska jag nog göra kaffe, och kolla runt på lite kläder på internet.

 :)

städa städa städa



nu har jag städat färdigt typ, .. eller diska ska jag bara göra också.. när jag väl sätter igång och städar, så har jag svårt att sluta.. lite konstigt, för det är inte direkt kul att stå och dammsuga osv.. aja, ska strax hoppa in i dushen. och Kastriot som bara skulle dusha då.. som har tagit över en timma på sig, sen  skulle vi prata igen. men nej nej, han verkar ha fastnat haha.



och regnet får mig på så jävla fucking dåligt humör, ärligt talat vad fan är de här för äcklig sommar? det känns som att jag tar upp väder i varje inlägg. men de blir så, för de gör mig på så dåligt humör.  och imorgon sa dom att det skulle bli fint väder. idag frågade jag mamma.. och nej nej det ska vara dåligt tills på tisdag ? och klarna upp, sen blir det säkert dåligt igen efter några dagar.. SOM VANLIGT. när jag städade så vräkte det ner massor regn, verkligen övermycket. så de som betalar för vatten, kan gå ut och dusha i regnet istället.. eller något. FITT VÄDER.. snart kommer väl åskan igen också.

vänt på dygnet?

- yes sir, de blir nog så =/ .. jävla skit! det borde vara olagligt att sova bort hela dagen, för då skulle jag alltid vakna vid 11 :) idag var de så att jag vaknade kl. 16.30 och de är överlänge. första gången tror jag, och ändå så somnade jag runt 4 inatt, brukar alltid lägga mig vid den tiden brukar, men jag brukar fan inte sova såhär länge. varför kan inte bara sommaren komma hit igen =/ ? de dagarna det var vamt, var jag fan uppe kl. 11 varje dag! men nu är de som de är, jag ska städa snart, huhu.. sen har jag inget för mig, men ut i de här vädret, ska jag inte kan jag lova.

inatt pratade jag med bäzu på msn, just nu befinner hon sig i usa, hon har varit i canada osv.. flera olika ställen. och häromdagen plankade hon på bussen eller något, och dom fånga henne, så hon fick böter. och jag dog av flabb när hon berättade de. ta inte illa upp nu för jag har vänner som är mörkhyade som jag FÅR kalla niggahs. men i alla fall till saken. tänk er en liten niggah som plankar på bussarna i sverige och ingenting händer, men när de går över till UTLANDET också, då har de gått för långt hahahahahahahahaha och de roligaste var ju att dom fånga henne! hon kommer i alla fall hem om en vecka, wiihuuu =D

jag hör av mig senare!


inte trött..

borde kanske lägga mig? men trött är jag inte så det var ingen bra ide, finns inget roligt att titta på, på tv heller och tråkigt som fan har jag de. men en sak är bra och de är att Izabella ska flytta hit, egen lägenhet någon gång innan skolan börjar. wooho! jag lovar att du kommer trivas här gumman =D jag har inget att skriva, ville bara tala om att jag sitter vaken, skit pigg. Kastriot min lilla bebis gick och la sig för en timma sen ungefär, stackarn har varit uppe sen kl. 6 imorse och jobbat till 16.00, stackarn! nu sover han säkert jätte gott =) .. min mobil är lite fuckad då och då, den stängs av och hackar upp sig, går inte o sätta på emellan åt. så ni vet, varför jag inte svarar på sms osv.. nej nu ska jag prata med rose på msn, om hon har gått tag i brillan om bjärka, så vi kan åka dit snart!

pusspuss
och så säger jag godnatt nu, tror inte jag kommer blogga mer idag.

inget bättre för mig

nu har rose precis gått och jag fixade nyss ögonbrynen, de va som två buskar innan. vetifan vad jag ska göra nu alltså, finns inget bra på tv. illa mår jag också. jaa ni, livet är hårt ibland. har faktiskt ingenting att skriva, sitter bara och skriver onödiga saker. har inget bättre för mig? statestiken har sjunkit också, varför? börjar jag bli tråkig? hmm.. jag var seg på att uppdatera 2 dagar i rad, kanske är det därför? jag vet inte. men hoppas ni hittar tillbaka igen i alla fall. nu låter de som en alkolist står utanför mitt fönster och skriker, samtidigt som de låter som en kråka som har satt i halsen.. eller typ som skräckfilmen wrong turn där det är inavel inblandat, som dom låter dom. ääh.. fuck de.

hejdå =)

två min efter: jag har kollat ut genom fönstret. det sitter ett gäng "hippies"?! eller något åt de hållet, utanför mitt fönster på marken och typ skriker, skrattar? och dricker? haha synd, de hittade nog ingen bättre plats att "festa" på.

förresten, så älskar jag dig Gona.


rose är här

just nu är jag med rose, eller hon står i min toa och fixar ögonbrynen. vi har inte gjort så mycket, hon fick för sig att komma hit en stund. så vi har bara suttit och pratar och sådära. vi kanske ska till bjärka iår igen, hoppas det i alla fall! när hon går ska jag väl inte göra så mycket, sitta här eller kolla på tv. har skrivit brev till min brorsa förresten, gjorde de för en stund sen. så nu ska jag bara be mamma köpa frimärke så att jag kan skicka iväg de. idioten tränar för fullt och väger 100 kg nu. jävla biff! haha, älskar och saknar dig.

hjärta

förlåt för att det har blivit såhär, det var inte meningen. vill inte ha de såhär, så låt mig fixa de..
ta dagen med en nypa salt, för man vet aldrig vad som väntar en.
men jag lovar dig, jag lovar att det ska bli bra igen, så småningom ..




.. och ni som har mitt nr, ring och smsa INTE! för orkar inte med folk idag.
och skriv inte att jag ska komma ut eller något, för jag orkar inte de heller..
vill bara vara hemma idag, för mig själv.
puss

hemma hela dagen lång?

vaknade av att mamma kom in i rummet: upp nuuuuu, klockan är halv 3!! vet inte om jag har någon större lust att gå ut idag, även att solen skiner.. tror det blir en lugn hemma dag faktiskt. det behövs! mamma håller redan på och lagar mat. vid denna tiden brukar jag käka frukost, om ens det. nej men, har inget att skriva faktiskt. känner mig inte så bra.

pusspuss

can´t sleep

aeee, man kan ju undra vad jag gör uppe, de är övertråkigt. sitter och pratar med gona på msn som verkar vara på världens bästa humör, medan jag försöker så gott de går. annars? vad har jag gjort? ingenting faktiskt.. kollat runt lite bloggar, tänkt, ja.. inget speciellt.

en sak hände för en stund sen, en tjej Zoky heter hon. hon hade lagt in en riktigt fin text som hon skrivit till sin pojkvän, på hennes bdb. dagen efter har en tjej lagt in samma text. okej, de kanske inte är världens sak. men de är riktigt fjantigt av tjejen att ta den ifrån en tjej, och liksom ge den till sin pojkvän? och låtsas som att hon har skrivit den, han blir skit glad för orden som står? men egentligen är den inte ens ifrån hennes hjärta? vilken brud! tycker inte om såna, för när Zoky frågade så säger hon nej, denna texten fick jag av min kusin.. ha-ha-ha, sure! lite fjantigt bara.

aja fuck de nu. borde jag inte lägga mig? jo, egentligen. men trött är jag inte.
just det, hoppas du har det bra i Turkiet Adelina, du med Agnesa <3

pusspuss

..

jag kan inte sova, eftersom att jag vaknade så sent idag och att de finns tankar som bara snurrar runt. nu har jag precis druckit mitt efterlängtade kaffe =D vet inte hur länge jag ska sitta på den här stolen och ruttna.. ska kolla på www.tv.nu om de finns något bra att kolla på.

nu när man sitter ensam på natten, flyger tankarna runt.. om allt möjligt. frågor utan svar. varför? ooh, hatar denna känslan. känner inte igen mig själv, vet inte vad som händer.. förstår ingenting? varför blir de såhär? de sägs att de alltid finns en mening i de hela.. så jag måste bara finna svaret. jag förstår inte mig själv? fattar ingenting. svårt att förklara, och jag vill inte skriva för mycke, trots att de är min blogg där jag borde kunna skriva vad jag vill. men orkar inte med folk som frågar, eller undrar, folk som snokar och sånt. fuck de nu! känslan är bara jobbig.

lite bilder

ifrån dessa två dagar i klocket.












svar

någon ville veta vad jag använde för mascara?

- Telescopic Explosion Mascara
.. den ser helt sjuk ut, men riktigt bra!


nu är jag tillbaka igen!

efter två långa dagar i klocket haha. det blev film inatt till 6 imorse, sen somnade jag och viccy. verro och nicke fortsatte till 10 imorse.. fattar inte hur dom orkade. vi vaknade i alla fall upp vid 15.00.. och käkade, softade en stund också. sen gick jag och verro hem till henne. viccy skulle vara barnvakt! och så kom sara till verro, så trippade vi upp till gårn där vi trodde att det skulle vara uppträdanden idag igen, men nej nej. kareoke kväll? kul? haha. fick i alla fall reda på att min brors bästa barndomskompis jobbar där.. så det var lite kul =) och så måste jag bara säga fuck detta vädret, regnit, blåsigt och KALLT.. herregud vilken sommar! inte nog med vädret, så har jag också lite problem, personliga. så de berättar vi inte här. mamma är väl glad att ha mig hemma igen, hon har tjatat på mig hela dagen att jag ska komma hem. så nu är jag i alla fall hemma, tog spårvagnen hem med rose och josse. hoppade in i dushen direkt, och nu sitter jag här.

shu mia, din gamling.. i bakgrunden haha



hahahahahahaha, klockren bild som jag tog inatt,. fast suddig. nicke står och brer mackor, viccy tar mat. och verro håller på med lasange. 3 hungerbarn på 3 olika håll. hahahaha
som vi skrattade efter att jag fotat, när jag visade dom.



nej nu ska jag nog läsa lite bloggar hähä

sover hos viccy inatt igen.

jag är inte hemma än, eller jag ska inte hem alls idag!

igår: vi tjejer drog till willys och handlade lite gott, efter de gick vi till gårn för att kolla på lite uppträdaden, medel och jakke var självklart bäst! efter någon timma där, gick vi till viccy. satt och snackade, kollade på michael jacksons begravning. sen fick vi för oss att leta upp skräckhistorier på internet, verro hittade en. så började hon läsa upp, till slut handlade allt om en katt hahahahaha fyfan. efter berättelsen om katten, kollade vi på lite skräckfilmer. mysigt! sen gick de andra hem, jag och verro sov kvar här med viccy. senare på natten gick viccy och sov, medan jag och verro låg och kollade på film med viccys storebror. vid kl 04 orkade jag inte stanna uppe mer, så jag gick upp och la mig brevid viccy. verro kom upp och la sig imorse vid 9 tiden haha.

idag: vi vaknade vid 14.00 typ, gick ner och åt frukost sen softade vi lite. efter en stund hemma gick vi hem till verro, sen till willys. vi gick även till viccys mammas kompis och vattnade blommorna, ni vet? haha. sen gick vi hem till viccy igen. nu håller vi på och lagar mat. vi ska vara barnvakt idag förresten, och kolla på massor filmer ikväll. mysigt! tror att verro stannar kvar här med oss, inatt igen. hoppas de! tycker de är överskönt att umgås med viccy och verro, eller något.. haha aja, viccy har ropat på mig, hon står i köket och skriker att hon skiter i min jävla blogg, och att jag ska komma och hjälpa henne med maten. så.. vi ses :)

nu hör jag ifrån köket.
verro: vad duktiga vi är.
viccy: mmm .. (skriker) - MEDAN NÅGON ANNAN SITTER OCH SKRIVER BLOGG.

hahahahahahahahah

inte hemma än

dålig uppdatering? jag vet, jag är inte hemma ännu. sitter i soffan hemma hos viccy. hon ligger här brevid mig och verro är på toa. jag hör av mig och berättar vart jag har hållt hus, igår och idag =)

svarar på kommentarer när jag kommit hem!


mot klocket.

vädret är sjukt.. jag vaknade med typ sol i ögonen och hoppade direkt in i dushen, för att sara sa att jag skulle skynda mig och komma ut. sen när jag dushar, skriker mamma att de åskar och spöregnar hahahaha. men nu börjar solen skina igen? knas väder.. lika knasigt som Kastriot haha. nej men, vi ska förmodligen vara hemma hos viccy idag. film och sånt, riktigt mysigt. fast de roliga är att vi tjejjer kan aldrig göra de mysigt tillsammans. för den ena personen sätter på arabmusik och dansar, den andra tjafsar med någon, den tredje skrattar, den fjärde flippar ur och skriker för att alla låter för mycket. och resten sitter och flabbar åt alla eller pratar seriöst med någon. hahahahah men de är därför jag älskar er så mycket. för vi har det speciellt, och vi ska aldrig skiljas åt!

nu ska jag bara fixa mig lite snabbt, sen åka upp till klocket. vet inte om jag sover kvar där? i så fall uppdaterar jag nog mer ikväll, pusspuss

nattinatti

dags att sova snart? javisst! - eller i alla fall lägga sig och i sängen,  kolla på tv och slappna av. javisst där med! vad tror ni jag ska göra inatt då, eller ja.. det är ju morgon, men endå.. -  vakna kl. 06.00 väcka min zemer och sen sova igen! haha. jag fick ett sms för en stund sen, av en person som jag haft kontakt med innan, undra varför? undra vad de är han vill egentligen? vet inte om han läser min blogg, nästan säker på att han gör de.. vet inte?! men det spelar ingen roll. jag tycker det bara är så konstigt. varför efter så lång tid? aja, inget mer med de nu. vi hörs väl imorgon gott folk?! jaja, sååja ;) vi hörs imorgon.. hahahahahaha

godnatt alla, sköt om er. pusspuss

mina tjajjor!

nu är jag tillbaka igen, prison break var överspännande .. längtar redan tills nästa avsnitt. älskar serien! nu hade jag tänkt att bjuda på lite bilder. såhär ser jag ut just nu:



nu vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på, min mobil är död och laddaren är inte här för tillfället. jag måste få tag på Kastriot, hoppas på att han loggar in på msn eller något snart! ska väl sitta här och bara ta de lugnt. hoppas förresten på att vi tjejer hittar på något imorgon, jag saknar OSS tillsammans. jag vet, vi brukar sitta och prata bara. men jag saknar en hel dag med er då vi hittar på saker tillsammans. ingen annan förstår säkert, men huvudsaken är att ni vet vad jag menar, och jag vet att ni känner likadant. jag älskar er övermycket tjajjor!

prison break 22.00

nu är det tvdags. prison break står på listan! =D det sägs att de är spännande avsnitt som väntar!



wentworth miller (scofield), ser riktigt bra ut och jag vet att ni håller med mig tjejer ;)

svar på kommentar



- ja, jag förstår hur du menar. men jag vill bara ha dem jag känner på bdb. vill inte att folk som jag inte känner ska snoka på mina bilder! lägger ju upp fler bilder på bdb, än i bloggen. och hur vet du att jag har gästlösen? jag har ju inte skrivit " selma sedef " där man kan söka på namn? =)

jävla regn alltså..

här sitter jag, kom hem för en stund sen. har precis käkat, slängt av mig de blöta kläderna och satt upp håret i en fet toffs. blir så arg på detta väder fan.. vad är de här för sommar? varmt i en vecka, resten regn och kallt? .... jag tog i alla fall spårvagnen upp till klocket i min vinterjacka (ja, de var skit kallt idag! ) och mötte verro. sen så satt vi vid hållplatsen i ca en halvtimma och vänta på sara amanda och michel som aldrig kom. så efter en halvtimma ringde vi och frågade vart dom var. : VI ÄR HEMMA, får man som svar. haha där hade vi suttit i tusen år och frysit ihjäl medan dom redan var hemma. " vi åkte till sista hållplatsen " jahapp haha.. mötte dom i alla fall, sen gick vi till verro en stund. då kom amanda och rose också, sen kom feyruz och då begav vi oss upp till gårn där de var "musikfestival" lite rap och sång ... imorgon är det igen, men då är det större! fast jag tror att vi tjejer ska umgås hemma hoss verro eller viccy istället. kolla på skräckfilm och äta gott, vi får se hur de blir =) i alla fall, sen mötte jag och sara, nysten manne och tobbe i skarphagen, de jävla idioterna lät oss gå i spöregnet! så när vi kom tillbaka till gårn var vi helt dygnsura.. jag simmade i mina skor, min jacka kunde man krama ut vatten och mitt ansikte var blött, de rann floder haha.. efter ettag på gårn, tog jag spårvagnen hem.





BLACK HAIIIIIIIIIIIR =D

svartiiiing

här sitter jag med svart hår i skallen, ska skölja ur de strax. wooho, äntligen svarting igen! =D sen blir de bara lite fix som sagt, och upp till tjejerna! ska försöka ta lite kort, för kommer mitt hår vara HELT svart, tror jag.. hoppas jag. hähä. nej nu sitter jag bara här och snackar. vi hörs när jag kommer hem eller något.

POSS
och farväl till mitt oranga hår, forlife. hahahaha


Östergötland

ja, jag bor i Norrköping. och jag tyckte detta var lite kul.. för de finns faktiskt många som pratar så som dem i videon. men jag kan lova att det gör fan inte jag!! skäms faktiskt lite haha, men bara för skojsskull. förresten så tog jag dessa videos ifrån bellas blogg.



och här har ni izabella och hennes kompis, som sjunger den
hahaha



och dom ser inte ut som några bönder va?

det är faktiskt många som tror att vi är bönder, eller bondar.. som jag brukar säga haha. men, vi är långt ifrån bönder? någon av oss. så ni som inte har varit i Norrköping, kom hit. mycket fin stad.. eller nåt. hahaha.

godmorgon måndag.

somnade riktigt sent inatt .. 04 - 04:30 nån gång. men nu är jag i alla fall uppe =) sen gick jag upp vid 6 och väckte en trött Kastriot, men det gick till slut. då somnade jag om och drömde om kissie, hahahahahaha. hatar henne. drömmen behöver jag inte gå in på, för hon var lika jävlig mot sina läsare i drömmen, som i verkligheten. nog pratat om henne, jag ska strax äta frukost och efter de ska jag färga över mitt fula oranga hår.. till svart =) sen ska jag bara fixa mig och åka upp till klocket.

har inte så mycket att säga nu faktiskt.
puss

tack rose..

här sitter jag igen, ska upp om 3 och en halv timma .. försökte sova, men så får jag självklart sms av min UNDERBARA vän rose..... " kom till datan och skicka låtarna " så det var bara att gå upp och sätta på datahelvetet.. vad gör man inte för sina vänner? hahaha. sitter här och pratar med feyruz rose och gona på msn, my girls! är skit pigg nu, jävla rose fan..

har i alla fall tagit reda på när musikfestivalen börjar, så imorgon norrköping kl. 18.00 börjar de!

ska upp kl. 06:00

jag ska strax lägga mig och kolla på tv, ska bara ta en ciggiluu först. måste upp tidigt imorgon och väcka Kastriot som ska upp och jobba. för om inte jag väcker honom så kommer han aldrig gå upp! så 06.00 ska jag vakna! ääh.. somnar om direkt efter =) imorgon är de någon musikfestival i klocket förresten, på gårn. Medel och några ska uppträda. så de blir väl att gå dit och kolla lite. vet inte vilken tid, tyvärr.. men de fixar sig imorgon. så ni i norrköping, kom dit! klocket - gårn. hör av mig imorgon om tiden.. emelie börjar jobba då också, lycka till pullan ;)

jag mår så jävla bra, allt går som på röda rosor, om man ser upp för taggarna =) hähä, de jag vill säga är att allt är så bra, känner mig glad, skit glad verkligen. tack för att du finns!
du vet vem du är.... zemer <3


nattinatti.
vi hörs imorgon

-

har precis dushat.. sitter och gör ingenting, pratar me Kastriot och Nysten på msn =) mina älsklingar. undra hur sent jag kommer somna inatt.. kan inte sova om nätterna längre =/ helt sjukt.. vet inte varför. jag ligger och vrider och vänder på mig i flera timmar innan jag somnar. förut somnade jag på en sekund.


foton

nu är jag hemma igen! hanna kom till klocket också =) vi satt lite på verros baksida bara. sen blev de för kallt, så jag och hanna åkte hem. först hem till henne, sen gick vi till mig. tänkte fortsätta färga håret blont. men de är ingen ide, de kommer ändå inte ta på mitt svarta hår. så imorgon ska jag färga tillbaka så mitt hår är HELT SVART =) wohoo..

nu fick jag en bra bild, såhär ser de ut HAHAHA :


jag hade tråkigt iväntan på spårvagnen, den första åkte ifrån mig, så jag fick vänta 15 min.
så de fick bli lite foton hahaha








ska färga tillbaka håret!

godmorgon, vaknade sent idag igen.. fan också. mamma kom in halv 2 i rummet och sa: upp nu! jag har något åt dig. ja bara, tror du jag är blåst ? =) de är hårfärg? hon bara: haha, kom och titta! så imorgon ska jag färga tillbaka till mitt svarta hår, yes! orkar inte idag. för idag, idaaag ska jag till klocket och träffa sara + de andra tjejerna =) 

förresten så drömde jag världens sjukaste dröm. jag hade en turkisk flagga, som jag tog ifrån någon bruds vägg. sen när jag går in i badrummet ligger flaggan och flyter i badkaret, med fullt vatten. allt är rött, och man ser bara månen och stjärnan. och jag skulle precis dusha då, så jag ropade på mamma, så hon fick ta upp den. var rädd att de skulle ligga något under. och när hon tog upp flaggan, blev de den albanska örnen på flaggan istället? hahah alltså.. jag var livrädd, sen ba förändrades allt. aja, fuck de. meningslös haha.. eller, de måste ju betyda något ..

vi hörs! =D

K A S T R I O T

                       askim benim.

kommentar



tycker synd om dig.. hatar när människor blir utsatta för detta. det är svårt att gå vidare, men försök. han är inte värd dig i så fall.. du lider, har känslorna kvar, saknar honom osv osv.. men du måste ifrågasätta dig själv.
- gör han de? saknar han dig lika mycket som du saknar honom? tänker han på dig ibland? vill han ha dig tillbaka? älskar han dig fortfarande? eller älskade han dig någonsin, eftersom han har sårat dig så grovt?

fråga dig själv de, jag vet att du har svaret. annars måste du ta reda på de. jag vet ju inte om du har gjort något, så att han vill "hämnas" eller vad man ska säga. alla är värda en andra chans, men jag vet inte hur de ligger till. de är bara du som kan avgöra de. om de har hänt dig och du inte har gjort något dumt emot honom, så förtjänar du bättre.försök att glömma han och gå vidare, men de sista du ska göra är att "hålla på" med en annan kille för att försöka glömma honom. för det funkar inte! var bara dig själv och ta dag för dag.

Orangiiiii

Alltså mitt hår är bara orange/brunt/blont upptill.. resten är svart hahahahahahahaha.
man ser inte så bra på bilden men längst in i hårbotten är de blont/orange.. =/
men som du vill Egzona:



jag skäms.. fan, jag vill ha mitt svarta håååår =/

dålig uppdatering?

har bara svaret att jag inte har haft tid.

igår: efter att vi hade varit hemma hos viccy en stund gick vi ut och mötte rose, bella, feyruz och alexi. satt ute och pratade bara. senare gick fey och alexi. så vi andra gick till roses baksida, käkade mat, efter de blev de honug och vattenmelon hahaha.. det var skit skönt att bara sitta och umgås med tjejerna.. efter en stund kom jenni och my och joina oss.. och inte långt efter kom även verro dit.. vi satt och prata om allt möjligt verkligen, i flera timmar. sen drog jenni och my, då kom alexi och feyruz tillbaka. sen vid 01:30 följde dem mig och viccy hem till henne. när vi kom hem till henne la vi oss i soffan och kollade på disnet channel haha, eller hon satt som en nörd vid datorn, och jag kollade på tv. sen somnade vi i alla fall.



idag: jag vaknade vid 1?! någonting.. försökte väcka viccy som var helt borta i sin egna värld.. vid 2 gick hon upp i alla fall. då gjorde vi frukost sen gick vi till centrum och handlade cola. efter de gick vi till viccys mammas kompis, som är i kreta. viccy skulle ju vattna blommorna o så, så de gjorde vi. plockade även ogräs på hennes tomt hahahahaha, och klippte gräset. sen gick viccy hem, då mötte jag verro. vi drog hem till bella och var där en stund, sen gick vi 3 till parken, där rose var. så vi satt där en stund. SEN, nuuuuu kommer de bästa.. vi gick till centrum, och då kom SARAAAA.. min saknad =D så glad jag blev. hon är äntligen hemma! riktigt kul! vi tjejer satt oss och umgicks bara. skämtade med varandra, och amanda råkade slå sig själv hahahaha, hon gjorde någonting, så hennes knä kom mitt på näsan hahahahahaha.. som vi dog! sen vid 21:00 tog jag spårvagnen hem.. nu har jag dushat och sådär =)



hos viccy

sitter hemma hos viccy nu, i hennes soffa. hon sitter o äter på golvet? hahahaha. och så kollar vi på disney channel. vi har precis varit ute med tjejerna en stund.  nu vet jag inte vad vi ska hitta på. men jag kollade i alla fall min statestik, nya besökare.. wooho =D  nu var viccy klar, mätt som fan ser hon ut att vara. jag tog bara en macka, åt förut.

imorgon, då jävlar viccy ;)

ORANGE

viccy smsade förut, hon undrade om jag ville sova hos henne idag.. så jag åker upp till klocket efter att jag sköljt ur den BLONDA hårfärgen.. japp, blont är de.. haha nu tänker ni säkert " du hatar ju blondiner " yepp, jag hatar blondiner övermycket, och nej jag drar inte alla över samma kant.. jag hatar de FLESTA blondinerna? om man säger så då? men jag har inte tänkt att vara blondin, för de första är de fult, bimboaktit och jag skulle aldrig passa i blont hår. Turkiet prinsessa = mörkt, vackert, långt hår =) men nu till sommaren skulle de vara skönt att ha lite ljusare faktiskt. så nu är mitt hår oranget, de ska jag ha i några dagar för annars tappar jag säkert håret, om jag färgar igen. har ju haft i 2 burkar blont.. sen ska jag färga lite ljusbrunare. men tills dess får jag gå runt som en morot som sagt.. mamma ville döda mig när hon såg hur jag såg ut, hahahahaha.

vet inte vad vi ska göra när jag kommer upp till klocket, för vädret är ju katastrof.. de åskar och regnar? säg inte att sommaren redan är borta? ooh..  jävla skit. man blir så deppig av detta väder..


förlåt för förut zemer, jag kanske tog i för hårt.. men jag tål inte sånt.
<3

färgar håret

har precis lagt i färgen i skallen.. man kan ju undra vilken hårfärg jag ska ha ;) ?



(jag gör minen för att jag inte ser klok ut ) hahaha

hahahahahahah..

såg denna bilden i en tjejs blogg precis


HAHAHAHAHA låt mig skratta. vad e detta för bild? Miley Cyrus? hon som alltid är så söt och fin av sig.. här leker hon sexig för sig själv. HAHAHAH fast hon egentligen ser ut som en dum fjortis som tror att hon är skit snygg. de flesta har säkert sett bilden, men inte alla.. så varsågoda till ett gott skratt =)

HAHAHAHAHAHAHAHAHAH

god morgon

jag vaknade för en halvtimma sen. somnade vi 3-4 inatt, låg och kollade på MacGyver haha.. kunde inte sova för att det var så jävla varmt! den som kommer in i mitt rum, kommer springa ut lika fort igen. fyfan, de känns som att sitta i en bastu. även att fönstret är öppet.. de är sjukt. jag ska strax äta frukost, sen åka upp till klocket tror jag. är sugen på att bada men men, får se vad som händer =)

better on the other side

har ni hört låten som massor artister gjort, bland annat the game och chris brown, till michael jackson ?
här har ni den:



må du vila i frid M.J ! han finns i alla tidningar, flera stycken av hans fans har tatt självmord till och med. du var stor, michael. the king of pop!

hans begravning kommer vara överfin!


äntligen tillbaka!

första gången jag varit ifrån bloggen såhär länge, hahaha. jag har inte haft dit för datorn faktiskt.

igår: vi vaknade hemma hos mig vid halv 1, skyndade oss att käka och fixa oss. eftersom viccys mammas kompis skulle åka iväg, och viccy skulle hämta hennes hemmanyckel så att hon kan passa huset. vi tog spårvagnen dit i alla fall, sen kom tjejerna ut, satt och prata o så bara. var i klocket och tog de lugnt hela dagen. orkade inte gå till himpa haha. vi satt oss i centrum, jag jenni och viccy. då kom en gubbe fram och satt sig med oss, en alkolist. han satt och berättade hela sitt liv för oss typ.. hanh ade varit sån där sjöman.. hahahahahaha.. klockren var han! jaja, senare på kvällen bestämde vi att jag skulle sova med viccy hos hennes syster. så vi åkte hem till mig och hämta grejer, sen tillbaka till klocket. hem till Linda och John (viccys syster och hennes kille) och käkade.. fan, den där linda förstår inte när man säger nej. hahaha. hon ville göda mig med mat, eller vad de heter hahahahahahaa. efter de gick vi ut igen, träffade tjejerna. sen drog vi hem igen, och kollade på skräckfilm.. fyfan säger jag bara! minns inte vad filmen hette, men läskig var den i alla fall. inte nog med skräckfilm, efter filmen kollade vi på skräcksaker på youtube. alla 3, jag linda och viccy satt och höll för ögonen som tre idioter hahaha. sen gick vi in i rummet och kollade på Shottas ifrån datorn, jag och viccy. fyfan vad jag älskar den filmen alltså. riktigt bra film! har sett den minst 5 gånger nu. ÖVER BRA! de flesta har nog sett den, men dem som nt har. GÖR DE!







idag: vaknade vi vid kl 14:00... katafuckingstrof hahaha. vi gick ut nästan direkt, träffade jenni och amanda. sen mötte vi gabbe för att köpa limpa cigg. han har ju varit i turkiet, så han tog med sig, inte nog med de, så var han verkligen brun hahaha.. tänkte säga ett annat ord för brun, men de kanske finns folk som tar illa upp. tro inget om mig nu, för jag har vänner som är mörkhyade, som jag är nära vän med. haha min Bazolla tex. MY NIGGAH! saknar dig som fan.. Sara också för den delen, hon har inte kommit hem än =/ hon kommer antagligen på söndag.. och Zorana också, nu bara för de.. saknar er alla! fan kom hem någon gång.. idioter. hahaha

nu blev de ett helt konstigt inlägg, jag som skulle berätta mina dagar.. så blev de om saknad istället haha.. jaja, vi fortsätter.

- efter att vi mött gabbe drog viccy med sin pappa. efter de gick vi hem till bella, satt på hennes baksida och åt hennes mammas kakor och snackade hahaha. senare efter en stund där drog jag och jenni hem till henne och käkade, amanda gick hem. senare möttes vi igen. och så kom bella ut också, nu har vi bara suttit och snackat tills klockan blev 20:30 typ, för då tog jag spårvagnen hem. käkade och dusha! nu sitter jag här.  ska väl inte göra något speciellt.

'



vi hööööööööööörs puss.

hos linda och john

sitter hemma hos viccys syster och hennes kille nu, med viccy. ska sova här inatt. vi har precis kollat på skräckfilm och lite videosar på youtube, hahah alla 3 satt och höll för ögonen medan John satt och skrattade.

jag hör av mig imorgon istället, orkar inte skriva mera. berättar om idag, då istället. nu ska vi göra mackor och lägga oss och kolla på Shottas för hundrafemtielfte gången hahaha.

puss

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!