DAG 6 / HEMMA!

nu är de fredag, och jag är HEMMA! =D måste säga att de har varit en grymt skön vecka!
idag vaknade vi med "vacker" musk och sång. idioterna väckte oss med massor gittarer och "god morgon, god morgon " sång. kl 8 imorse.. men vi sket i de, och sov vidare. sen gick vi till mötet vid kvart i tio tror jag? efter de käkade vi frukost.. som sagt, vi är speciella ( frukosten är egentligen öppen ifrån 08.00-09.00 ) för er som inte förstår varför vi är så "speciella" hahaha. hmm.. vad har vi mer gjort idag? knappt någonting.. knappt? vi har nog inte gjort något. städat och suttit i sofforna och längtat hem. rose och de andra åkte tidigare än oss. så vi hann fika :) sen vid 4-5 tiden nån gång, skulle oscar skjutsa citruz in till sjukhuset i norrköping så jag, karin och nicke åkte med dom =)

hämtade mina saker hos viccy, sen gick jag ut med sara amanda och verro lite. har varit hemma ett tag nu! väntar på att mamma ska komma hem igen, hon är över hos grannen.. ska hoppa in i dushen och efter de ska jag käka.

har faktiskt saknat mitt kära hem, och alla vänner. men de har varit riktigt riktigt riktigt skönt att vara borta ifrån norrköping ett tag.

nej, vi hörs väl lite senare. . om jag inte somnar :)

pusspuss

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!