Mys!


MOVIETIME

Tänkte bara logga in här för att skriva god natt. Jag har precis duschat och smörjt in mig, nu ska jag lägga mig framför tvn och kolla på en komedi som precis började på 6an och somna till den. Känner att min blogg är fett tråkig men det finns inte så mycket som händer i mitt liv just nu. Inget jag vill dela med mig av i alla fall :) Skolan startar kl 9 imorgon. 

Du har förändrat mitt liv

TAPPAD

Jag har precis varit duktig och plockat undan och dammsugat lite. Vi har inte satt igång med plugget än, utan tänkte köra en runda chanz iväntan på verro som ska titta förbi en stund. Har saknat den åsna som fan! Nae nu måste jag hjälpa till och blanda korten och kolla så dem inte fuskar, Sofia är en riktig fuskare ska ni veta och Tamara är tappad. Skadad brud. Aja, Hör av mig ikväll, puss

FTW

Hello peps! Fan vad solen gör en glad. Skinnjackan åkte på idag weeeey! Hallå ni måste erkänna att min ritning "FTW" ändå va fet? Aja jag kom precis hem till mig med mina två pinglor ifrån skolan. Vi ska väl ta en kaffe och snacka lite skit och sedan sätta igång med plugget. Jag återkommer senare.


Onsdag

God morgon! Jag somnade strax efter kl 22 igår, fett skönt! Vaknade vid halv 7 idag men gick inte upp förns kl 7 så jag fick stressa lite men i tid kom jag. Sitter just nu på matematiklektionen och som ni alla vet HATAR jag det! Därför plockar man fram telefonen och bloggar och fotar istället.. Så skönt att jag inte kommet ha matte i 2an, har nämligen valt bort det. Himmelriket! Slutar rätt sent idag, ska hem och plugga direkt med mina vänner så vi hörs väl nån gång senare. Hade bäst så länge, puss.

(skulle publiceras vid 10)


Nu säger jag god natt!

Nu ligger jag i sängen efter ett varmt skumbad. Har precis smörjt in mig i body lotion så nu är jag len också! Ligger och kollar på tv, ska alldeles strax sluta mina trötta ögon och sticka till drömmarnas land. Men först ska jag lyssna på min och min bebos låt! Saknar honom massor fan. Vill bara krama om dig mitt hjärta :) tusen pussar till han och en till er haha. God natt så hörs vi imorgon.

Bjuder på en bild på mig och tara ifrån idag.


Sol, skratt, vänner


Hemma

Kom precis hem ifrån pappa, på hemvägen körde vi på mc! Nu blir det antagligen lite plugg sedan dusch och sova, kl ringer halv 7 imorgon.


Tisdag

Började dagen med sovmorgon vilket var underbart. Ännu mer underbarare var det att vi bara hade två lektioner idag. Efter skolan mötte jag och mina två pinglor upp Denis så nu sitter vi hemma hos mig och dricker kaffe och spelar chanz. Ska iväg till papps snart och betala räkningar och sedan måste vi plugga.

Någon kommenterade omg vem tror du de e din hora.

Tyckte det var lite konstigt då denne person kommenterade i ett inlägg som inte alls hör ihop med någon hora och som dessutom inte vill visa vem den är. Nästa gång får du jätte gärna förklara dig hihi!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/438379/images/2012/pic_191582994.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/438379/images/2012/pic_191582994.jpg" class="image">


Vin diesel

Såg ni videosarna jag la in förut ifrån idag? Haha Liam är tung! Nu ska jag strax lägga mig, Nattinatti bloggisen.

Måste bara lägga ut en bild på snyggingen vin diesel innan jag hoppar i säng. Crazy kille de där!


Bilder ifrån dagen


MÅNDAG

Vaknade upp 7 imorse, tillbaka till skolbänken! Fixade mig och kicka till skolan för att möta upp mina två pinglor som kom och mötte mig, den danska och den bosniska. Skolan gick bra och lektionerna bestod som vanligt av skratt OCH PLUGG, vem kan begära att man ska vara tyst när man är tillbaka i skolan efter 6 veckor? NRJ kicken var grov alltså, och grövre blev den när vi hällde i oss power king.. Dessutom skrattade lärarna med oss och övriga klasskamrater. Fick lyckligt nog sluta 1 timme tidigare så nu sitter jag och syrran hemma hos brorsan. Vi ska strax röra oss mot hageby.

Ska hem till mig och hämta lite räkningar för att sedan gå till pappa och betala dem (min dator är ju sönder) sen kanske jag ska träffa Bella en stund. Är så sugen på MC! Ah..

TTYL

(inlägget skulle ha publicerats för flera timmar sedan men ser nu att det aldrig gjorde det och bilder går ej att ladda upp..)
Update:

Vi käkade mat hos brorsan och hans tjej, drack kaffe, snacka skit och jag lekte loss med lilla Liam :) senare framåt kvällen mötte jag upp tami i stan och åkte hem till mig. Sitter just nu på toalett stolen och kollar på när tami sköljer ur hårfärgen. Ska ta en dusch strax och sedan sova. Sovmorgon har jag imorgon weeeey!


Liam pratar :)


"turkpussen"


Pussa musklerna på 3


True


Melodifestivalen

Har legat framför tvn och lekt intresserad av melodifestivalen (var inne på youtube och lyssnade på andra låtar istället haha) men en låt jag lyssnade ordentligt på som var med var i alla fall danys och de hade gjort en grym dans till låten också. Det såg fett ut! Glömmer aldrig när jag stötte på han på schell macken. "var har du varit hela mitt liv" haha. han är faktiskt en duktig artist. Hoppas han tar hem hela skiten!

ME & DANY.


I love to be naked with you


God kväll

Dagen har bestått av häng hemma hos mig och senare framåt kvällen sökte jag även lite jobb så man får hålla tummarna nu! Just nu ligger jag i soffan hemma hos mamma och kollar på tv iväntan på att min älskling ska ringa. Saknar han massor.

Imorgon drar skolan igång igen så nu är det nya tag som gäller. Ska fan ha mina betyg och frånvaron ska ligga på 0, zeeeero, streeeeck, nooooll! Ska även börja gymma igen efter det långa uppehållet och ta tag i solningen Jag springer runt som ett vandrande lik och det är inte okej. Känns skönt att rutinerna ska börja rulla igång faktiskt, även om jag kommer tröttna på skolan och önska att alla skolor brann upp..

Nej nu får mitt hjärta fan äta klart. RING MIG NUUU Hähähä. Bjuder på en bild ifrån min 18 års dag med två underbara vänner. Puss på er.


Risifrutti och chanz!


Chillin

Efter frukosten tog Sofia en dusch och direkt efter hoppade jag in. Kan ju säga att min toalett luktade kille efter att Sofia varit där inne haha. Nu ligger vi och chillar i min säng med macho man som S kramar om som sitt barn. Senare under dagen får vi se bad som händer, Tämigirl kommer hem idag weey!



Söndag

God morgon! Jag har nog aldrig sovit såhär hårt, jag ser ut som ett offer haha. Solen skiner och jag och Sofia har precis tagit morgonciggen på balkongen fy fan så skönt :) snart blir det frukost. Hade bäst så länge puss


Tommy mimar till min och älsklings låt

Mimar min favorit låt


Tommy mimar till min och älsklings låt

Mimar min favorit låt


Homo Sofia <3

Ligger och snackar skit med min söta vän Sofia efter att ha mättat magen med piroger och jordgubbar. Är faktiskt rätt seg och det är S också så jag tror det blir en tidig kväll för oss. Skönt det med!

Sofkkkaaa i hennes rosa 1piece




Affairs of the heart

Vaknade kl 11 imorse, mötte upp aurors och totte för lite fika och sedan en runda på stan. Fick med mig lite grejor hem. Sedan har jag gjort lite allt möjligt.

Ikväll har jag umgåtts och firat. Kvällen avslutades med en bra film och sedan ett dåligt besked. Jag är så ledsen för det som hänt. Önskar jag kunde göra det ogjort för er skull.. <3

Sitter nu hemma hos verro och chillar med Sofia. Homot sover hos mig inatt mysigt hähä.




ROSE!

Finns det något sötare än att skicka en bild på mc när jag är som mest sugen på det just i den här sekunden? Vill egentligen döda henne men det får gå för den här gången (för dom här månaderna som är kvar) tills min bebis som befinner sig i hennes mage kommer till världen. Det är en riktig monsterunge som ligger där inne. Matvrak.com! Ska göra h*n till gangsta! Hihi!


Det finns bara en

Det finns bara en person som jag känner mig så trygg med som jag gör med dig, det finns bara en som får mig att le som du gör, det finns bara en som ger mig styrkan som du gör, det finns bara en av alla världen människor som uppskattar mig som du gör. Det finns bara en Igor och jag byter inte ut dig mot något i världen. Du förstår mig fast jag inte säger ett ord. Du är så mycket mer än bara någon jag tycker om. Du är allt jag någonsin önskat mig. Du räddade mig ifrån så mycket. Du betyder massor för mig och jag hoppas att det vi byggt upp, byggs på hela livet ut. Du gör mig lycklig, som ingen annan kan. Ge mig bara lite tid älskling så ska jag berätta hela min livshistoria för dig, jag vill att du ska veta den och jag litar på dig. Du förtjänar allt och om jag kunde skulle jag ge dig allt gott i världen.


Måste bara uppdatera!

Jag kände bara för att skriva nu när http://blogg.se">blogg.se appen äntligen är uppdaterad. Nu kan man kolla statistiken och lägga in inläggen i kategorier, det kunde man inte förut. Jag tror dessutom att det ska gå att kommentera nu igen också. Vi får hoppas på det.

Dagarna som varit har jag bara myst, men igår var jag ute på en långpromenix med syrran och tugay sedan storstädade jag också. Och idag åkte jag och handla mat på morgonen med Rose och Patte, sen så var jag även på ett möte - så myst har jag faktiskt inte bara gjort. Har varit duktig också!

Nu ligger jag i ett varmt bad efter att ha MYST framför en film med jordgubbar och smält choklad hihi. Mitt liv har blivit så skönt på något vis. Trots dess brister. Älskar känslan som min bebo ger mig.


PS.

Hädanefter får ni fråga mig saker i frågelådan, för jag kommer nog inte uppdatera här på ett tag. Behöver en break!


Fråga och svar

Är inte här för att skriva om min dag. Jag väntar ett tag med det. Tänkte bara svara på en fråga och påminna er att min älskling är världens bästa kille! Kommer aldrig hitta någon som han.

Anonym : Vart ifrån Turkiet kmr du?
Svar : Trabzon!


DU OCH JAG




Would you believe me if I told you
Will you believe me when I say
Affairs of the heart
Together we've grown
If ever apart
All I want you to know
Is your love is life changing
And I couldn't be the same without you dahling
Your love is life saving
You always catch me when I fallWould you believe me if I told youWill you believe me when I say

Would you believe me if I told you,
Will you believe me when I say

Affairs of the heart
Together we've grown
If ever apart
All I want you to know
Is your love is life changing
And I couldn't be the same without you dahling
Your love is life saving
You always catch me when I fall

(inlägg ifrån datorn)

 

 


Återkommer.

De senaste två veckorna har jag inte varit på topp och faktiskt knappt gått utanför min dörr. Jag vet inte vad det är som håller på att hända med mig. Först var jag sjuk och sedan smög ångesten sig på. Bläää. Behöver bara min älskling, fuck resten. Jag återkommer när jag känner mig bättre. Hade bäst allihopa! Frågelådan är alltid ON!


Saknar mitt hår!

Jag vill bli ljusare, men det sliter som fan på håret. Ah :(


Orka vakna av en dröm

Jag somnade förut runt 10 tiden, otroligt gott dessutom. Tråkigt nog ska jag vakna tre timmar senare av att jag drömmer att det plingar på dörren, nödvändigt?! Nu kan jag inte somna om ahh..

Vad gör ni då? Sover ni eller?
Hade bäst så hörs vi säkert imorgon.

Bjuder på en bild på mig och pussyn tamigirl


Selmis idag!


Wops!

Bilderna ville inte komma upp, försöker igen! Förresten va många som undrar om Igor haha!


Home sweet home!

Nu är jag hemma igen. Träffade adelina en stund och så hängde hon med upp till mig men nu är jag ensam igen. Ligger och kollar på tv och äter nötter :)

Tänkte svara på lite frågor jag fått i frågelådan nu också.

Såhär ser jag ut idag + en bild på söta Liam och Pippi!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/438379/images/2012/pic_190556673.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/438379/images/2012/pic_190556673.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/438379/images/2012/pic_190556684.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/438379/images/2012/pic_190556684.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/438379/images/2012/pic_190556699.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/438379/images/2012/pic_190556699.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/438379/images/2012/pic_190556755.jpg" class="image">


Skriver från babas dator!

Fixade mig och stack till syrran & Levent för lite häng där, sedan mötte jag upp Denis och åkte en sväng hem till pappa där även deniz, hans tjej och lilla liam befann sig. Är kvar här med dem, vill käka upp lilla Liam. Ska snart iväg och möta en vän. Hade bäst så hörs vi när jag kommer hem.

Mitt liv har en mening

Jag har förlorat mycket i mitt liv, jag har varit med om mycket i min uppväxt, jag har blivit trampad på, jag har varit instängd i mig själv men allt dåligt jag varit med om har nu förändrats. Du kom in i mitt liv och gav det en mening igen. Jag mår aldrig dåligt längre, visst saknar jag min moster - men det kan INGEN ändra på. Annars mår jag alltid bra. Förut var jag jämt så ledsen, trots att jag inte visade det inför folk. Jag kände mig ofta vilsen trots att jag visste var jag stod. Jag hade ångest och mådde skit rent ut sagt. Du har räddat mig. Varje gång du visar hur mycket du bryr dig om mig, varje gång du får mig att skratta känner jag mig verkligen lyckligt lottad. Du har fått mig att inse att det alltid finns nya möjligheter. Du är min nya möjlighet. Du ger mig kärlek och behandlar mig som ingen annan gjort. Ingen kommer nog någonsin förstå sig på våran relation. Vi kan verkligen prata om allting. Jag ler lika mycket varje gång när du säger att du hatar mig haha. Som sagt, ingen kommer någonsin förstå sig på oss. Du lyser upp mina dagar hjärtat. Du får mig att må bra och jag ska göra allt i min makt för att bevara det vi har rent. Vi ska kämpa och hålla ihop tillsammans. Det roliga med oss är att vi båda är skadade och kommer så bra överens. Jag måste faktiskt erkänna att jag längtar tills den dagen vi ryker ihop och bråkar HAHAHA. Två skadade jävlar som gör kaos liksom. Tänk vilken kaos-scen vi kommer ställa till med. Jag tycker om dig så sjukt mycket. Jag trodde aldrig att det skulle bli såhär mellan oss men du har fångat mitt hjärta med storm, precis så som jag har fångat (snott) ditt hähä! Tillsammans är vi oslagbara mitt hjärta, tillsammans kommer vi komma långt. Bara ett samtal från dig kan göra min dag. Jag älskar dessutom dina söta morgonsamtal när du knappt är vaken eller vet vad du heter haha "god morgon älskling, du har mitt hjärta. Ska sova lite till puss god natt" Alltså jag smälter! Mitt leende är ända i himlen vid de tillfällena. Du har förändrat mitt liv på så kort tid och det är jag mer än tacksam för. Du räddade mig. Min hjälte. Tusen pussar till dig. Jag hatar dig.. Hihi.

Jag märker att jag blivit känslan på nytt men det är väl så det är när man går runt och tänker på en och samma person 24/7 non stop. Hoppas ni inte tycker det blir för tjatigt hähä.


Saknar min mami

Funderar på om jag ska stanna uppe och sedan kicka till mamma när spårvagnarna börjar gå eller om jag ska vänta tills jag bli trött och somna med älskling i telefonen. Får se om john blund kommer och besöker mig snart annars drar jag nog till mami :) saknar henne!


Chilla o grilla


Update

Eftersom att min dator är sönder uppdaterar jag endast ifrån mobilen. Kommer att skriva de gångerna jag skriver ifrån en dator så ni vet när ni ja kommentera inläggen.. Ska försöka fixa en ny dator så fort som möjligt.. Det jag vill komma fram till är att enda sättet för er att fråga mig saker eller kontakta mig är via min frågelåda och till min mailadress.

På tal om något helt annat, senaste tiden har jag blivit helt nerkärad i små barn. Jag vill ha en liten bebis. Jag har egentligen en plan och det är att gå ut skolan först innan jag hämtar ett barn till världen, dels för att ungen ska få en bra uppväxt och för att jag själv inte ska ha en tung börda på mina axlar. Skolan ska vara färdig! Jag vill ge mitt barn allt jag själv inte fick och mycket mer. En fin bostad, en god ekonomi, en bra pappa, en kärleksfull familj och allt däremellan. Men jag kan inte låta bli att längta. Har såna här perioder då jag tänker på det hela tiden. Haha fy Selma ge dig nu!


HAPPY BIRTHDAY - verro

Födelsedagssång


I g o r

Jag trodde aldrig att jag skulle bli lycklig på riktigt av en kille igen. Men så fel man kan ha. Du får mig verkligen att känna mig levande mitt hjärta. Du är en på miljonen, jag menar det! Ska göra allt för att du alltid ska vara lycklig min underbara älskling.


Måndag

Hej bloggisen!
Jag har inte varit så aktiv för att jag inte haft något speciellt att skriva. Har egentligen inget speciellt på hjärtat nu heller men tänkte ändå uppdatera lite. Såg ni på big brother igår? Hanna bloggaren är med och jag vill bara döda henne :) sedan har vi en blivande mamma i huset också, vilken grej asså! Vad tänker kvinnan med? Hon ska föda om 4 veckor. Var är vägen påväg? Som min prinsessa verro skulle säga haha. Visst pappan till barnet är ute ur bilden men vad säger hennes familj om att on går inte i huset? Hur tänker hon själv? Aee det är verkligen ett bevis på att det finns folk till precis allting. Sipan i huset påminner lite om min kära vän Gabi haha fett roligt!

Vad gör jag förresten? Jag diskade precis och innan det smörjde jag in mig i body lotion efter en lååååååång dusch. Är len som en babyrumpa. Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte än. Hör av mig senare!


Fråga och svar

plattar du ditt hår eller är det rakt? är det uppklippt också du har? skitfint :)

Svar: jag äger inte ens en plattång haha, så nej jag plattar inte mitt hår. Vill ha vågigt/lockigt hår. Men det är väl så, de som har lockigt vill ha rakt och tvärtom.

Uppklippt vet jag inte om jag ska säga, jo lite kanske. Jag klipper ju mig själv, tänker inte - kör bara! :) puss


Tjockis kindor


Söndag

Somnade någon gång vid halv 8 imorse. Riktigt illa. Vaknade först vid 2 tiden men kände att jag behövde mer sömn, så jag gick upp vid 5. Inte det bästa men vad ska man göra. Var så trött!

Efter att jag vaknat till hoppade jag on i en dusch, har precis käkat lite mackor också. Jenitaa är på väg till mig så jag ska umgås lite med henne, har saknat henne hihi! Ska även träffa Sannis lite senare. Häxan sticker till Australien i ett år imorgon. Så jag måste ta farväl av min punga :( kommer sakna henne grovt!


Sömnproblem på nytt?!

Vad fan är det för fel på mig? I can't sleep. Minns ni att jag hade sömnproblem förr? Orkar inte få det igen. Har legat i den här jävla sängen sedan jag kom hem från min pappa och fortfarande är jag vaken. Jag har ju grova problem alltså. Är trött men kan inte slappna av och somna. La precis på telefonen med Mami, hon är ju morgonpigg så jag ringde och prata lite med henne medan hon drack sitt morgonpigge. Illa att en annan ska gå och lägga sig nu medan andra går upp. Får ångest på skiten! Ae, nu ska jag kolla på tom och Jerry och snart försöka sova. Puss puss


Tjuvfilmar tami när hon sjunger

HHAHAHAHAHA dödlig


Iyi geceler!

- god natt!


Glömde..

Aylin är ett fantastiskt namn också. Hihi herrå!


Namn

Jag ligger och söker runt på olika namn på internet. Två pojknamn jag älskar är kenan och emilion. Älskar namnet Kenan, har gjort det i måååånga år. Sedan tog namnet Emilion mitt hjärta med storm för sisådär ett år sedan. Så himla fint. Min förstfödde dotter ska heta Sibel! Inget snack om saken! Finns så många fina namn. Vill att de ska ha en betydelse också. Min första son ska heta deniz i andra namn också hihi! Jag bestämmer mycket jag.


Depressed? No, just chillin'

Ljus, cappuccino, cigg och tankar.


Min största saknad här i livet

Det är du min stjärna, du är min största saknad här i livet. Du var min stjärna ifrån början. Redan från mina första år, du fortsatte att vara min stjärna och här står jag idag och fortfarande är du min stjärna. Numera den största stjärnan i himmelen. De tomrum du lämnade kvar här på jorden kan ingen fylla ut igen. Det fanns bara en som du, det fanns bara en stjärna. Din doft besöker mig ofta och det får mig att vilja åka hem till dig och krama om dig. Men i nästa sekund påminns jag att du inte längre bor där vid hamnen.. Du har flyttat upp till himmelen, till paradiset. Varje gång jag åker förbi din lägenhet blir jag helt tom i kroppen, det ser så mörkt ut där inne till skillnad från din tid där. Du pysslade alltid, hade alltid fint i fönstret när man kollade in. Min moster, jag längtar tills vi ses igen. Jag längtar med tårar i ögonen och en skakig röst. Jag saknar dig och jag vill bara krama om dig, skratta och känna din värme av kärlek. Tack för allt du gjort för mig, du är en stor del av vem jag är idag. Du har format mig, tillsammans med mina föräldrar. Jag älskar dig moster.


Köfte i pitabröd

Vart småhungrig så jag gick ut i köket och ställde mig och lagade köfte. Satt fint såhär på natten haha. Rullade sedan in de i pitabröd som jag nu sitter och smaskar på. Hayat!

Annars kollar jag på tv och försöker beställa hem lite grejer ifrån H&M. Ja, det var väl det. Vi hörs!


Mystime!

You make me feel alive.


Babas mat, sallad och ayran


www.Fyndiq.se

Det var några som undrade varifrån iPhoneskalen kom. Sidan heter Fyndiq.se

have an awesome night everyone!
kram på er ♥



LÖRDAG.

Hellow! Somnade så sent som 7 imorse och blev väckt av grova plingningar på dörren av syrran kl 2 idag. Vi satt och snacka skit, drack "morgonkaffe", städade och sedan fixade jag mig. Nu kom vi precis hem till pappa efter att ha varit på HC och handlat lite. Väntar på pappas goda mat mums!

I väntan på maten kollar vi på whitney Houstons begravning som går på kanal 7. Vilken grym röst hon hade alltså!

Right now.


Me, myself and I

Fan vad skönt jag har haft det ikväll! Har njutit av varje sekund, älskar bär jag har såna här stunder. Har legat och kollar på flera filmer. Förut såg jag en film som hette en kvinnas hämnd, den var grym! Har sett den innan men det var länge sen så jag mindes inte så mycket. Hon var grov.

Emellanåt har min älskling ringt och berättat roliga händelser haha har dött av skratt varje gång. Känner ett jag börjar skriva lite väl ofta om honom men det gör väl inget. Han är min stora bebis :) nu ska jag fortsätta kolla på en annan film. Vet dock ej vad den heter men sak samma. Hade bäst, festa lugnt och sov så gott allihopa. Puss


Glassigt!


Snygg sexig singel

Nej, jag är varken snygg sexig eller singel just nu, det sistnämnda hoppas jag att jag aldrig mer är hihi. Däremot väntar jag på filmen som heter så. Den börjar om 10 min på fyran. Under tiden ligger jag och tar egopics. Bli inte rädda bara. Puss


HON GJORDE SVARTMAGI

Jag skrev ett inlägg ifrån mobilen men sedan ringde Verro mitt i allt så inlägget försvann tydligen.

Jag har inte gjort så mycket, bara legat i min säng och vilat och kollat på tv. Ringde min prinsessa Rosii och snackade skit med henne ett bra tag. Våran vänskap rostar aldrig hihi :) Direkt efter det hade jag fått sms av min älskling så då ringde jag upp honom och pratade med han i sisådär en timme. Killen ger mig verkligen magmuskler asså haha han är så sjuk! Mitt hjärta. Är så glad för att han står för vad han tycker och känner. Han kan skrika ut för hela världen att han tycker om mig, han skiter i. Jag tycker det är så fint! 

När vi la på, påbörjade jag som sagt mitt inlägg men då ringde Svartingen upp mig så nu har jag pratat med henne också i över en timme, om allt mellan himmel och jord. Funderar på att dra upp till henne i Stockholm, men det blir nog inte så.. Får ta det lite längre fram. Häxan fick mig att tappa ut min mat på golvet, hon fick min tallrik att gå mitt i tu och HON FICK MINA KYCKLINGBITAR OCH MINA WOOKGRÖNSAKER ATT SPRIDAS UT ÖVER HELA MITT GOLV. Ville döda henne. Kycklingen var så gooood. buhu. Svartmagi.



Opublicerat inlägg

Har legat i badet i en timme. Fyllt vatten, tömt, fyllt, tömt osv osv.. Kan inte ta mig upp. Det är så skönt att bara slappa här, läsa bloggar och kolla runt på instagram, selmasedef heter jag där för er som vill veta. (skrev detta när jag låg i badkaret men jag hann inte publicera det då min älskling ringde och störde mig, glömde helt bort inlägget efteråt)


SVAR TILL ANONYM

Vart bodde du innan du flyttade till nrkpg ,eller har du bott där hela tiden? kanske jag som har fattat fel hehe:)
Väldigt vacker e du iaf!

- Jag är född i Norrköping, uppvuxen och har alltid bott här. Tusen tack ♥

GUD

Jag: Gud kan jag ställa dig en fråga?
Gud: Sjävklart!
Jag: Du får lova att inte bli arg
Gud: Jag lovar
Jag: Varför lät du det hända mig så mycket hemska saker idag?
Gud:Vad menar du ?
Jag: Nå jag försov mig..
Gud: Okej
Jag: Bilen tog Evigheter att starta!!
Gud: Okeej..
Jag: På lunchen så gjorde dom fel beställning och jag var tvungen att vänta hur länge som helst
Gud: Hmmm...
Jag: Påväg hem så dog mobilen PRECIS när jag svarade på ett samtal....
Gud: Okej då..
Jag: OCH!! Inte nog med det, när jag kom hem och tänkte äntligen doppa fötterna i min nya fotmassage bad SÅ VÄGRAR DEN FUNGERA!! Alltså INGET gick rätt till idag! Varför gör du så mot mig?

GUD: Låt mig se, Dödsängeln var vid din säng imorse så jag var tvungen att sända en av mina änglar för att kämpa för ditt liv, jag ville inte väcka dig.
Jag (chockad): Åh..
GUD: Jag ville inte låta din bil starta för att det var en rattfyllerist på den vägen du just då skulle färdas på som hade kört in i dig.
Jag (skäms):.........
GUD: Personen som tog din första beställning hade influensa, jag ville inte att du skulle bli smittad därför såg jag till att din mat gjordes av en annan. Jag visste att du inte kunde missa en dag av jobbet.
Jag (generad):Ok..
GUD: Din telefon dog pågrund av att samtalet du hade tänkt ta skulle föra med sig falska rykten om vad du sagt till honom.
Jag (ödmjukt): Jag ser Gud..
GUD: Just det fotmassage badet, det hade en trasig ledning som skulle slå ut hela strömmen i huset. Jag ville inte att du skulle få vara i mörkret på kvällen.

IPHONE SKAL

Hellow!
Jag sitter och letar efter lite skal som jag kan klä min söta iPhone i. Fick en grym sida ifrån en vän men jag kan inte bestämma mig över vilka skal jag ska ha. De finns FÖR många som är fina.



Finns 100 fler olika skal, alla möjliga. Fan vad svårt detta blev! Får väl sitta här en hel dag haha nä då ska inte överdriva. På tal om något helt annat, jag ska väl ta en dusch och sen ge mig ut på en långpromenad med musik i öronen. World off, music on! ♥

STOR SAKNAD

Har suttit och kollat på gamla foton som är tagna för några år sedan. Mitt och vännernas liv bestod av klocket centrum. Det kanske låter tragiskt men FAN vad kul vi hade tillsammans. Om man inte satt vid Esset (en bänk mitt i centrum format som ett S) så satt man på "stenen" utanför kiosken, om inte så hängde man i kiosken, hängde man inte i kiosken var man uppe på gårn (oftast när det blev kallt) och sen när parken byggdes började vi hänga där. Nu när jag blickar tillbaka tycker jag att mitt liv var väldigt simpelt och skönt då. Vi umgicks allihopa, vi hade varandra, vi skyddade varandra, vi var som syskon. Även om vi bara satt på en bänk hade vi så otroligt roligt ihop. Ingen kommer nånsin kunna ta ifrån mig de minnena för de sitter verkligen långt i hjärtat. Den tiden var nog den bästa! 

Att vakna på morgonen, fixa sig och kicka till klocket - det var livet. Fatta vad simpelt? Och jag hade ALDRIG tråkigt. På sommarkvällarna satt vi ofta och skratta, åt nötter, lyssnade på musik, RÖKTE och bara hade så jävla mysigt. (tänk vad de äldre måste ha tyckt om oss?! HAHA) Det var alltid god stämning.. Magiskt! Den tiden.. Det gör faktiskt ont i hjärtat av tanken att den tiden inte kommer igen. Aldrig mer. Man växer upp, går andra vägar. Jag hade lätt spolat tillbaka tiden. Det var min bästa tid i livet, än så länge  ♥

Ska bjuda på lite bilder också.. MISS IT.

Himpa
Parken
Parken
ESSET
"stenen"
ESSET
fritidsgården
Alla frukostar innan klocket.
Centrum
Esset
Nyss 16 år fyllda haha..



JÄVLA TAMARA..

Jag kom ut från ett bad för en liten stund sen (OMG OMG Vet ni vad jag skrev först? "jag kom ut från ett barn för en liten stund sen" FAN VAD ÄCKLIGT!) tänkte precis gå till sängen och ta fram laddaren för att ladda min telefon som bara hade 8 procent kvar. Sorgligt nog hittade jag den inte och min första tanke var givetvis TAMARA... Messar henne och hon skriver OJ! Oj va? din lilla... :) Ojjjjj.. jebote pas mater u picku. Vad trevligt att tämigirl får sova med två laddare inatt. Jag orkar inte gå och möta henne men fett nog hittade jag en rutten telefon och stoppade i mitt gamla kort i. Så ikväll har jag mitt gamla nummer gott folk. Det finns alltid lösningar. Saknar min iPhone redan.

Ska snart ringa upp älskling, men först kolla på lite program över datorn (TV3 play is thaaa shit) och sedan hoppa i säng. Tror inte jag taggar till Borås imorgon, ändrade planer liksom. Får se!

Kortspel

Spelar kort med mina två sjuka vänner, tänkte också lägga in en bild på mig och min prinsessa Rose som hon la ut på Facebook :)

- Carmen jag kommer till Malmö någon dag ;) kaoooos!


Torsdag

Jag lyckades somna om imorse och vaknade för en stund sen. Skönt! Börjar känna mig helt frisk. Måste ringa praktiken idag eller imorgon och bestämma lite grejer, så jag kan jobba lite under lovet. Kanske kickar till Borååås imorgon weeeey! Men vi får se :) nu ska jag hoppa upp och sätta på kaffet och ta en alvedon så jag håller mig frisk hahaha. Hade bäst så länge puss


Ahhhhhh

VARFÖR SKA NÅGON SKUM KÄRRING PLINGA PÅ DÖRREN KL 9:50 NÄR MAN SOVER SOM SKÖNAST.. ???


Nattinatti

Vet inte ens varför jag öppnar detta inlägget. Jag ligger i sängen och blundar med ena ögat medan jag skriver. Somnar när som helst. Har legat och skrattat med min älskling hur länge som helst, han gör mig bara pigg haha. Nej nu säger jag god natt. Puss!


TOP MODEL SVERIGE 2012

Jag har suttit och tittat på Top model Sverige via tv3 play. Det är otroligt roligt att man får se Klara på tv, följer faktiskt hennes blogg och hon är helt sjukt duktig som modell. Hoppas att hon eller Jamila tar hem hela skiten. Det finns också de som gör bort sig som fan hahaha, rolig tv! Och ni som följer programmet, förra veckan åkte Ivana ut och jag vill bara säga att hon och jag har tvär lika röster. Det var Natto, en vän som tipsade mig om att lyssna på hennes röst haha. Sjukt! "SELMA KOLLA PÅ TOP MODEL, JAG TRODDE DET VAR DU SOM VAR PÅ TV NÄR JAG HÖRDE RÖSTEN SÅ JAG SPRANG OCH KOLLADE!" haha. 

Nu ska jag läsa lite bloggar och slänga iväg ett sms till mitt hjärta, hade bäst så länge så hörs vi säkert senare. Puss!

UPPDATERING.

Fick en kommentar i min frågelåda där en skrev att man inte kan kommentera min blogg. Jag vet! Och jag tycker det är fett kefft. Så som jag förstått, går det inte att kommentera mina inlägg som jag skriver ifrån mobilen (iPhone appen) men jag förstår inte varför det inte går och hur man fixar det. Jag har bett Ksenia kolla min blogg och hon har gjort det, men allt stod rätt till så det har något med appen att göra. För i detta inlägg som jag skriver nu kommer ni kunna kommentera, skriver nämligen ifrån datorn. 

Nog om det. Jag sitter här nyduschad och ska alldeles strax smörja in mig i body lotion. Den nya jag köpte gör kroppen riktigt mjuk, den är blå och heter Body milk om jag inte minns fel. Sedan ska jag försöka ta något att äta, jag har bara ätit lite lasange idag som mamma kom och lämnade på morgonen och sedan choklad och godishjärtan som jag fick av min älskling. 

Ville bara säga att jag har världens underbaraste vänner som jag älskar grovt! Ni förgyllar mina dagar. Ni är grymma och jag är så tacksam över att jag har er i mitt liv. Ni vet vilka ni är. Dessutom måste jag skriva något som jag glömt. Rose, min älskade Rose väntar sitt första barn och jag är SÅ glad för henne och Pattes skull. Sedan väntar min fina vän Kimpan sitt andra barn. Mina underbara vänner!! Jag är så förväntansfull hihi :)

Du snurrar min värld!

"tror du inte jag tar hand om dig även att jag inte kunde vara med dig igår.." alltså jag kunde inte förvänta mig detta. han är bäst! Ahhh! Kan inte sluta tänka på honom hihi.

Nu en cigg och sedan en dusch. Puss


Kan inte beskriva i ord!

Snacka om att jag vart chockad över det jag fick av min älskade Igor idag. Han är så omtänksam. Jag vart glad över samtalet Vi hade igår då han önskade mig en bra alla hjärtans dag, även att vi inte kunde vara med varandra just då. Jag hatar att ta emot grejer, det enda jag vill ha är kärlek. Men ingen har uppvaktat och tagit hand om mig som han. Han får mig verkligen att känna mig speciell, som en prinsessa. Jag vart så glad, så himla glad.

Du är underbar mitt hjärta, vi ska alltid hålla ihop - som vi lovat varandra.


Jag är världens lyckligaste tjej.

Vi kunde inte ses igår så idag fick jag detta. Är så lycklig. Tack min fina älskling! Du är bäst!


<3

YOU ARE ON IN A MILLION!


True

Världen är så orättvis. När en kändis går bort sörjer alla. Konstigt nog. Jag menar visst har man låtar som tilltalar en, men mer än så är det inte, vi har aldrig haft något personligt band till varandra. Det jag vill komma fram till är att när 1 känd dör gråter alla, men när 1000 fattiga barn dör, gråter ingen. Alla har lika mycket värdighet. Kvittar om du är känd eller inte!

Må whitney houston och alla de andra som försvinner dag ut och dag in, vila i frid!



Orättvist!

Jag ligger i min säng och tycker seriöst synd om mig själv. Fattar inte vad det är som håller på att hända med mig jag vill ju vara frisk. Jag menar, jag ligger vaken i sängen, kan inte sova, inte äta, inte något. Kul liv? Känner mig yr också. Nej jag ska väl ligga här brevid machoman, på min värmefilt och fortsätta hata mitt liv framför tvn. En sak som gjorde mig glad var i alla fall att höra min mans röst imorse. Varför han vaknade så tidigt kan man undra, han är som en sovande teddybjörn annars men idag var han pigg och det var ju till min fördel i alla fall haha. Jag slapp känns mig ensam, trots att det inte var fysiskt. Nej nu börjar jag bara babbla på här, talk to you later!


Spy?

Att vakna 9 på morgonen av att må illa och inte kunna somna om.. Alltså varför Gud, varför?


Älskling!

Hur fan lyckad man vakna med illamående och somna med det? Jag har legat och kollat på en kärleksfilm men älsklingen ringde så jag avbröt filmen och pratade lite med honom istället. Nu har jag precis smörjt in mig i body lotion och fan vad mjuk min hud blev! Ska alldeles strax försöka sova med mitt hemska illamående.. Jag har sån ångest över praktiken men det känns verkligen som jag kommer bli dödssjuk och det hoppas jag inte att jag blir, nu till lovet och allt..

Fett kul att det trillar in frågor i min frågelåda. Ni kan själva läsa alla frågor jag fått genom att klicka på fråga mig! Hade bäst så länge så höra vi imorgon igen. Nattinatti :)

Nu ringde älskling igen så nu ska jag somna till hans röst.


hahahahah en repris!




Annonser från BloggPartner

Älskar såna här kommentarer!!

Utdraget ifrån min frågelåda.


Food

Har mått illa hela dagen och inte kunnat äta något. Men nu framåt kvällen gav jag upp. Var så hungrig att jag mixade ihop kyckling med grönsaker och sallad + vitlöksbröd. Efteråt mådde jag minst lika dåligt men nu har jag fått i mig mat i alla fall. Har dessutom glömt att säga att jag inte hade rökt sen igår klockan tio, tog min första cigg vid 21:00 ikväll någongång. Ska försöka sluta, passar perfekt när man känner sig illamående också!


KRIIILLLEEEEE!

HAHAHAHAHAHA SÅ SYND!
(Jag och mina pinglor svarar alltid så till varandra i telefonen nu för tiden - kriiilleeeeee)

NELLY.COM - give me!


UPDATE

Hej bloggisen!
Känns som det var fett länge sen jag skrev ett inlägg ifrån datorn, har ju bara skrivit ifrån telefonen. Funderar till och med på att säga upp mitt bredband eftersom att jag knappt använder datorn/internet. Nu sitter jag i alla fall ensam igen, har haft besök av Bella och Lara. Tur att vi kunde göra varandra glada i några timmar i alla fall och vara fejkade romantiska. Vi tjockade oss med massor choklad och givetvis KAFFE! 

Jag hoppas att ni får en mycket bättre alla hjärtans dag än mig, men å andra sidan tycker jag att man ska uppskatta och ge lika mycket kärlek som man gör idag, ALLA andra dagar också. Men visst är det mysigt med en extra kärleksfylld dag. Aja, Har inte så mycket mer på hjärtat. Ska läsa lite bloggar nu och bara nörda FB. Ikväll ska jag träffa min söta Svarting en stund också. Weey!

Eftersom att det är något fel på att kommentera min blogg så kan ni alltid ställa frågorna i min frågelåda i vänsterspalten :) 



Glad alla hjärtans dag!

Det var bestämt att jag Sofia och tami skulle göra denna dagen till våran men eftersom att dom två befinner sig hos Tamara och jag inte mår så bra, så pallar inte jag gå dit. Samma sak gäller dem, tami orkar inte för att hon inte mår så bra.

Jag trodde att jag skulle vara forever alone tills min Bella ringde och räddade min dag istället, weeeey! så snart är hon på väg hit med CHOKLAD. Sa jag förresten att hon fått körkort? Är så stolt över henne.

Min älskling, jag önskar mest av allt att jag kunde vara med dig idag. Tack för ditt underbara samtal, du är bäst :) (han ringde upp igen och var jordens sötaste kille) nu måste jag publicera detta. Bye!


Att klaga.. :)

Mår så jävla illa, har försökt sova bort det men det har inte hjälpt. Ända sedan 6 imorse.. Alltså varför Gud? Inte nog med det jag är forever alone på alla hjärtans dag?! Illa :)


Nattkäk!

Nu: sooooova!



Shut the fuck up!

Jag fattar inte vad det är för fel på människor. Varför ska ni lägga näsan i blöt? Låt mig leva mitt liv. Jag vet vad jag ger mig in på och jag klarar av att stå på egna ben utan att jag hör folk säga att de är oroliga hit och dit. Its my life ok? Jag föddes inte igår, jag har klarat mig själv en god tid, jag har en hjärna, jag vet hur man tänker och jag vet att det jag sysslar med just nu bara gör mig lycklig. Jag har ingenting att vara rädd för. Jag är trygg, glad och lycklig. Låt mitt liv vara, om någonting någonsin skulle vara ett misstag så kommer jag ta lärdom av de. Min mamma har alltid låtit mig ta egna beslut för hon säger att livet är ett stort test och du kommer bli testad, lyckas, misslyckas och ta lärdom. Så lyssna på min mammas ord, så som jag gör. Jag anser att jag inte har något att förlora, utan mer att vinna. Har vunnit, vinner hela tiden. Sköt era liv, så sköter jag mitt. Sätter punkt här.


Shoo len!

Kom precis hem från Tamara, tvingade min älskling att prata med mig i telefonen hela vägen hihi ville inte gå ensam. Det är sjukt vad han får mig att skratta! Nu ligger jag nerbäddad i min säng med min bok. Ska läsa tills ögonen blöder och sedan vakna till mitt underbara alarm som ringer kl. 06:00 imorgon. Jag hör av mig, puss


Update

Sitter fortfarande hemma hos tara G. Vad gör ni? Jag Denis och Tamara spelar kort, lyssnar på musik och mobbar varandra. Ska träffa Svartingen en stund lite senare också. Imorgon är det praktik som gäller weeeey, sen ska jag nog träffa mina pinglor, kan inte spendera morgondagen med min älskling så nu har jag bestämt med mina två stjärnor Sofia och tami. Det kommer säkert bli skitromantiskt haha.


Mmmmh

Idag bjuds det på lasange hemma hos min söta Tämigirl, medan maten lagas knaprar jag i mig knäcke med ost, är så jävla hungrig! Ska bli så gott med maaaaat. Hunger.com hihi

Nää nu ska jag fixa en till knäcke och hjälpa taaara med maten. Hörs!


Påminner er bara..


Moster.

Du hänger med i mina tankar varje dag, ibland bjuds du även in i mina drömmar och det är nog det bästa med att drömma, att du lever i dem. Du är lika levande som jag. Jag saknar dig min älskade moster, du kommer ALLTID vara min ängel. Jag hoppas att du trivs där du befinner dig nu, jag hoppas att du kollar ner på oss och skrattar.

Jag älskar dig min moster. Jag älskar dig så mycket. Det finns ingen som kan se såret i mitt hjärta, som du lämnade medan du veckla ut dina ängla vingar..


Selmasedef @ instagram

Follow me theeeen im follow uuu!
Nattinatti!


HAHAHAHAHAHHAHAHA


Chompisar!

Så roligt man kan ha. Vi har våran egna lilla sms hörna, jag och mina två pinglor! Vad som står i våran tråd kan ju diskuteras lite längre fram.. HAHAHAHA!


Daaaaamp?!?!

Hahhaha okej inlägget innan hade damp... Men lite bilder fick ni iaf, har några till som förmodligen kommer upp imorgon. Fett segt att ladda upp..

Nu ska jag fixa sängen och lägga mig och kolla på tv. Skriver nog ett godnatt-inlägg senare. Puss så länge!


Fler pics.

Eftersom att det gick att lägga upp bilder i inlägget nedan så försöker vi med några till!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/438379/images/2012/pic_189125956.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/438379/images/2012/pic_189125956.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/438379/images/2012/pic_189126090.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/438379/images/2012/pic_189126090.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/438379/images/2012/pic_189126139.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/438379/images/2012/pic_189126212.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/438379/images/2012/pic_189126208.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/438379/images/2012/pic_189126240.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/438379/images/2012/pic_189126266.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/438379/images/2012/pic_189126280.jpg" class="image">


Bilder från igår på prinsessan

Dagen har bestått av chillmode hemma hos mig med några vänner. Vi har inte gjort allt för mycket. Snackat skit, fikat, lyssnat på musik, käkat mat och såna grejor.

Imorgon är jag ledig men ska iväg kl 3 och sedan får vi se var dagen tar mig. Blogg.se via iPhone är helt knas så ibland går det inte att lägga ut bilder.. Ska försöka nu igen eftersom att jag kunde lägga ut de på Denis men jag hat väl oturen på min sida nu.. Aja, vi hörs!


Snaggade precis Denis hihi!


Min älskling

Älskling jag vet inte vad jag ska säga för att du ska förstå hur tacksam jag är, hur lycklig jag är, hur mycket jag tycker om dig. Så som du behandlar mig har ingen tidigare gjort. Jag känner mig verkligen som en prinsessa. Du är alldeles för underbar hjärtat. Jag ska alltid hålla ihop med dig, vad som än händer. Dag och natt, varmt och kallt, hela tiden!


Happy bday verro (efterskott)

Hej min älskade blogg! Jag har saknat dig!

Igår firade vi verro, som häromdagen fyllde hela 19 år. Det var grymt skön stämning hos hennes Mami där det bjöds på smörgåstårta (åt som en jude) och den ena blev fullare än den andra. Efter några timmar där kickade vi allihop till Benny Hill där även danjah kom och sjöng, han är fett duktig alltså! När jag kom hem somnade jag med en orolig älskling haha han är bäst. Vi ska alltid hålla ihop hjärtat.

Nu tänkte jag ta mig en dusch och fixa något att äta. Är cok hungrig. Det går inte att ladda upp bilder så jag får försöka lösa det i nästa inlägg..


HAHHAHAHAHAHAHA


Lördag

Märkte att inlägget jag skrev igår kväll efter praktiken inte publicerades.. Aja, hej på er mina små hjärtegull! Vad gör ni? Själv har jag precis druckit lite kaffe.

Ikväll blir det all in, vi ska fira min prinsessa som fyllde år för några dagar sedan. Untz untz! Bilder kommer säkert haha. Ok, har inte mycket mer på hjärtat faktiskt, onödigt inlägg. Vi hörs. Puss.


Fredag

God morgon My friends! Jag sitter hemma och dricker kaffe, börjar praktiken vid 4 så jag ska snart ta mig en durredusch. Slutar vid 9 ikväll. Vi hörs ikväll. Puss


Chilin at ma place

Sitter hemma hos mig och umgås med bl.a den lilla filuren på bilden här nedan. Det var så länge sen man träffade honom så det är riktigt roligt! Vi har hata umgåtts käkat glasstårta, spelar kort osånt :)

Praktik imorgon kl 4 - 9. Vi hörs imorgon pussar!


you looking at me but i'm looking through you


Somnade visst..

Visst är det konstigt (men en otrolig känsla) att man ringer sen man tycker om först av alla när man vaknar trots att man har en hel rad med andra missade samtal som kan vara viktiga.. Det bara är så, jag måste ringa min igor först! Han fick mig att piggna till lite, berättade gamla händelser hahahahahaha och sedan la vi på. Behöver inte mycket från honom för att bli glad.. Bara höra hans röst räcker :) vi ska alltid hålla ihop älskling. Lovar.

Wuuups.. Vi somnade visst. Viccy hade varit här och knackat och plingat men ingen av oss vaknade.. Har ångest nu haha men hon kanske får skjuts tillbaka hit lite senare. Nä nu ska jag upp och göra lite kaffe till mig och frugan. hörs sen


Tara G

Tamara kom och joina oss efter att hon slutat skolan så jag lagade mat till oss fyra. Efter maten blev det kaffe och sedan åkte mina små bebisar hem. Jag och Tämigirl liggetid varsin lur i sängen och är fett sociala mot varandra.. Idioten var ute igår och ha sovit en timme inatt. Hennes bloggnamn stämmer verkligen in på henne!

Aja, smell u later!
Puss


Höga skor!

Haha min prinsessa springer runt i mina klackar här hemma.

"Selma, såhär går du till festen, Tjena lilla killen" HHAHAHAHAHA!


Natti!

Nu sover min lilla prinsessa och snart lär min prins också somna. Jag och han ligger och kollar på film men han är alldeles utmattad så strax slocknar han med :)

Själv ska jag fortsätta kolla på filmen och smsa med min stora prins, min älskling. Jag finns alltid vid din sida mitt hjärta. Du är underbar. Det finns ingen som behandlat mig som du! Vi ska komma långt. Tusen pussar till dig.


Zara och zebban!

Nu är vi hemma efter en tripp på hageby centrum. Så nu har vi myst till det ordentligt med chips godis och läsk och bäddat ner oss i sängen framför TVn. Älskar mina små ungar, de är så underbara!


Dani!

Vaknade runt halv 10 idag och träffade världens bästa dani i stan kl 11, de första han ville göra var att käka mc så ja, det var det första vi gjorde Hahhaha. Snubben blev fett glad när han fick se big mac. Sen tog vi en runda på stan och handla lite, sen skulle han käka Istanbul, en till runda på stan och till sist satte vi oss på skafferiet och fika. Det var grymt kul att träffa honom!

Nu sitter jag hemma hos brorsan och hans tjej, vi sitter bara och snackar skit. Ikväll sover förmodligen lilla zara hos mig eftersom att jag är ledig imorgon och min lilla prinsessa ville övernatta någon dag, så detta passade perfekt. Ska väl möta upp henne sen när hennes mami hör av sig :)

Nää, ska vara social nu. Puss!

Daaaaniiiiboooiii

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/438379/images/2012/pic_188408151.jpg" class="image">


Bästa vännerna.

Sitter hemma hos mig och umgås med härliga vänner!!!

Puss på min bebo..


Facelook!

Fejkad 80-tal.


My day

Hellow sweeties!
Vad gör ni? Jag antar att det är för att jag mobilbloggar som ni inte kan kommentera. Men ni har alltid frågelådan i vänstra spalten!

Idag har jag faktiskt träffat brorsan och umgåtts lite med han. Pratat lite om Turkiet som jag förmodligen ska till i sommar. Har även skrattat åt pappa och hans svenska. Nu framåt kvällen har jag bara varit hemma med Tamara och skrattat åt allt och inget. Saknar min älskling också!! Puss på han!

Imorgon ska jag träffa min älskade vän dani som äntligen fått sin första permiss, han får dock inte vistas ensam så två plitar kommer gå med oss ÖVERALLT. Mindre kul men thats life. Saknar min vän och det ska bli grymt kul att få träffa honom. Äta mc är nog det första han ska göra HAHAHA!


ÅÅH JAG SVÄR, DE BARA SÅ DET ÄR!

Diggar lillen som sjunger, han är verkligen duktig!!!! (låten fastnar i huvudet)



Tisdag

Det blev ingen praktik för mig idag, shit alltså.. Jag kan inte somna på nätterna.. Har druckit kaffe och rökt min morgon cigg. På tal om något helt annat så sökte jag ett sommarjobb för några dagar sedan som jag hoppas på att få, fast mest av allt önskar jag att jag får jobb på ni praktik istället. Älskar det stället!



Word!


2 1/2 män!

Aurora gick hem för en stund sen. Jag ligger och kollar på två och en halv män. När det är slut ska jag vara social med min älskling. Vi hörs imorgon igen! Puss!


Naaaaaaaw

Ligger i sängen med Aurora, vi har suttit och snackat skit bara haha fett roligt!


Aurora!

Som ni såg i inlägget innan har jag fixat mig och är redo att möta upp min vackra lillasyster Aurora som jag har saknat ihjäl mig efter! Tänk att jag verkligen ser henne som en lilla syster, skulle döda för henne! Vi har sprungit på gården sedan vi bara var några år gamla.

Hahhaha här får ni en UNDERBAR och en liiite mindre söt version av min vackra Aurora :)


Talk 2 u later!


Mustafa Kemal Atatürk

- Father of Turkey!


Måndag

God morgon! Jag somnade inte förns kl 3 inatt och skulle upp 6.. Det blev alltså ingen praktik för mig. Ångest har jag nu men det löser sig. Jag kunde inte slitas ifrån min älskling igår det var därför jag somnade så sent haha nu kommer han få ångest att han höll mig vaken. Det är inte ditt fel hjärtat ok? Hihi

Nu ska jag göra lite kaffe och kolla om jag har chockad, vart fett sugen.


Uppdatering

Nu går det tydligen inte att kommentera igen :( KSENIA?! Haha. Bloggproffset måste hjälpa mig..

Nej nu ska jag ringa upp min älskling igen och tvinga han prata med mig tills jag somnar. Kl är 00:00 - önska dig något. Hihi! Hoppas min önskan går i uppfyllelse. Märker ni förresten att jag mår bättre nu? Jag har en så fin älskling som ALLTID får mig att må bra. Imorse ringde han mig i sömnen och sa "du har mitt hjärta.. God natt" SÅ JÄVLA SÖT! Nej nu måste jag ringa upp honom. Miss him! God natt bloggisen.


God natt!

Fick tag i Tamara som tur var! Idioten hade fastnat i stan.. Jag kom precis ut ur duschen, har smörjt in kroppen och ska snart läsa lite ur min bok, shoo len. Men först prata lite med Igor. Larmet ringer kl 06:00. Natti!


Min prinsessa

Efter att Viccy och Bella åkt, gick jag och min lilla zara till HC och köpte hårfärg. När vi kom hem lagade vi käk, åt, färgade håret (hon fick 3 slingor) sen spelade vi kort och flög flygplan i sängen haha så mycket vi skratta jag och min lilla prinsessa!

Hennes mamma kom precis och hämtade henne. Nu ligger jag i sängen och försöker få tag på Tamara.. Hennes lur har dött och hon kom fram till nkpg vid halv 7 och sa att hon skulle åka till mig direkt, men två timmar har gått och än har hon inte dykt upp. Börjar bli orolig. Ska testa att ringa hennes andra nummer nu och hoppas på art någon av de är på.. Väntar bara på att hennes pojkvän ska skicka de numren.


Flyga flygplan med min lilla prinsessa

Hahhaha hon fick hålla tag i mina ben så jag kunde ta kort, stackars prinsessa ser ut som en liten apa Hahhaha!


Söndag

Det blev lite sent igår men vi gick upp skapligt iaf :) vi drog och köpte mc, sen hämtade Bella oss så nu sitter jag, hon, Viccy och lilla zara hemma hos mig och fikar.

Nu går det äntligen att kommentera igen, weeeey!


RIGHT NOW!

FAN va söta vi är.. Snabbnudlar och sånt på G!



wuuups

inlägget innan skulle ha publicerats lite tidigare men det vart någonting fel. Hoho. Nu sover de små trollen, bara en kvar som håller sig vaken, deras vän som övernattar här. Så kan det gå haha. Natti natti puss på er !

Barnvakt

Idag har jag varit igång och städat och diskat till skillnad från de andra dagarna. Fixade mig efter det och mötte upp kusinen för en tripp till hageby centrum. När vi kom hem igen käkade vi lite och sedan fick vi besök av min saknade danska Sofia och hennes Bellabus som är på besök från gvd.

Sedan fick jag ett samtal och blev upp plockad till klocket. Är barnvakt ikväll. Har saknat mina två söta ungar. Vi sitter och kollar på gladiatorerna med massor godis, chips och läsk.

Me today.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/438379/images/2012/pic_187802065.jpg" class="image">


Get down on ya knees!

Bitches talk shit cuz' they think they know me but the fact is, if I had a dick they'd be the first to blow me.


Uppskattning.

Jag visste inte att det här barnprogrammet med Markoolio fortfarande existerar. Nödnytt och sånt haha. Man känner sig liten igen. Saknar min Mami lite nu också..

Man växer upp så snabbt. Förra året vid den här tidpunkten bodde jag hemma och jag hade ingen aning om att jag några månader senare skulle ha egen lägenhet med mina egna regler osv.. Jag utnyttjade min mammas godhet väldigt mycket. Hon bad mig inte göra mycket där hemma, men inte ens diska kunde jag göra. Bara när jag själv ville. Idag diskar jag VARJE DAG. Tvättar en gång i veckan, städar (till och med det gjorde min mamma åt mig och tvätta hade jag aldrig gjort innan jag flyttade) betalar räkningar på egen hand, köper min egen mat, försöker vara ekonomisk så att alla pengar ska räcka till allt.

Det är mycket att hålla koll på och trots att jag alltid hjälpt mamma med saker så är det ändå hon som skött allt medan jag levt som en prinsessa. Hon sa många gånger: du kommer inse vad jag pratar om den dagen du flyttar hemifrån. Och ja, nu inser jag. Nu uppskattar jag allt hon gjorde för mig. Jag var så dum! Det är inte lätt att bo ensam, även om det kan vara otroligt skönt.

Praktiken har också fått mig att växa, på bara 2,5 vecka. Både min lärare och min kontaktperson har påpekat att jag "känns mer vuxen" efter praktiken. Det är också en god erfarenhet jag fått, som jag dessutom är evigt tacksam för.

Det här blev ett långt inlägg trots att jag bara skulle skrivs om lite barnprogram haha. Hade bäst !!


07:02

God morgon bloggisen! jag somnade tydligen igår.. Skulle bara vila mitt huvud lite i hopp om att den sprängande huvudvärken skulle minska. Har fortfarande lite ont men hoppas på att det blir bättre snart.

Sitter i min säng och kollar på barnprogram med en kopp kaffe. När klockan blir lite mer ska jag ta tag i monsterdisken som jag inte pallat diska och sedan dammsuga lite.

Slänger iväg en tanke till linda och hennes familj. Hon miste sin storebror i en bilolycka igår kväll.. Han är på en bättre plats nu, där smärta och hat inte existerar. Han vakar över er gumman. jag beklagar verkligen sorgen. Jag förlorade en mycket viktig person i mitt liv för 5 månader sedan, hon var som min egen mor och jag kundknutte sluta gråta när beskedet kom. Så jag förstår dig precis. Jag beklagar sorgen men försök att jobba uppåt och var positiv. Det är okej att gråta och att sakna. Men tänk också att han tittar ner på dig med ett leende. Hade bäst gumman och ring när som helst!! Pussar och styrkekramar!!!


Bästa verro!


FML

Nu är magen nöjd. Huvudet har dock börjat värka plus att jag joinar röda veckan från och med idag. Det kan ju inte bli bättre än så här. Fuck my life.

Nu ska jag leka mysig och kolla på bröllopsduellen som går på 4an och sen läsa min bok, Shoo len. Hade bäst puss


IM SOOOO SORRY PEPS!

Förlåt förlåt förlåt! Här sitter jag och klagar på att ingen kommenterar.. Sedan får jag flera meddelanden på FB att det faktiskt inte går att kommentera den heller.. Haha så synd! Förlåt!

Jag har kollat med en tjej, Ksenia och hon skulle kolla på det imorgon eftersom att jag, offret själv inte kan någonting om blogginställningar och hela fadderullan. Om någon annan som är villig att fixa det innan morgondagen är kommen, hojta till på Facebook (Selma sedef) hihi.

Nu ska jag äta lite. Har inte käkat något idag förutom kaffe och macka imorse. Ska göra lite baguetter med te nu. Orkar inte laga mat. Till efterrätt blir det chokladglass! Fan vad mysigt jag ska ha det i min ensamhet. Deprezia!


Bitterfittan!

Som jag skrev innan.. Jag har fan spenderat hela min dag i sängen. Ligger fortfarande med pyjamas. Vaknade för sisådär en timme sen. Mitt liv är hopplöst! Magen skriker, önskar någon kunde laga mat till mig nu., bajs.

Ni är fett keffa på att kommentera också. Bajs på er :) herrråååå!


Fredag

God morgon. Jag är hur trött som helst. Ska nog sova lite till snart. Wifey gjorde kaffe och väckte mig, vi tog en cigg och sedan pratade jag i telefon med I en stund.


Denna fredagen ska jag ägna i min säng. Aja vi hörs sen..


Skön kväll!

Jag har umgåtts med Tamara och Robin hela kvällen. Vi har druckit kaffe, snackat skit, lyssnat på gamla låtar, skrattet och bara haft det allmänt trevligt.

Robin stack nyss, och jag ligger nerbäddad bredvid frugan. Time 2 get some sleep. Sov ingenting förut ju. Min kropp skriker söööömn!!!!

Natti!


lite mer MMmh i livet..

Varför ska jag alltid fota min mat? Fejkad kock osånt..t.t.t

Eftersom att tamara inte kunde närvara under maten då hon stack till sin syster, min swägy en stund - så ville jag dra fram hornen inom mig, så jag skickade iväg ett mms till henne eftersom att detta är hennes favoritmat. Jag är en ond kvinna mohaha!



Ris & kyckling i currysås.

Skulle helst av allt äta Max eller Mc idag men orkar verkligen inte ta mig ut.


If you fuck with me....

Bruden som uppdaterar sin blogg och "leker lite lätt med mig på wordfeud" (dechanz.blogg.se) .. Var inte kaxig förns spelet är slut din åsna! Säg till mig nu vem som leker med vem ;)



Tamara fejkad Veronica maggio.

Men när du strippar och klär av dig är det samma grej..


..zZzzZ

Nu ska jag och wifey vila lite. Vi är verkligen som ett gift par!

När jag vaknar ska jag ta tag i min lilla lya och städa iordning lite. Hade bäst så länge!


Slutade visst tidigare

Fan vad glad jag blev när jag fick reda på att jag slutade 14 istället för 16 idag. Mötte upp frugan efter jobbet så nu sitter vi hemma hos mig. Jag har precis diskat och nu ska vi dricka kaffe och käka varma baguetter hihi :)


Let's go back 2 work!


Lunch

Nu sitter jag hemma, har lunch en timme. Ska käka lite food så att min hungriga mage slutar skrika. Nu kokar det här, måste springa! Vi hörs efter 4 någon gång. Pussar


Min stjärna

Moster <3


Ok, good night!


Trött!

Nu är jag hemma igen efter en sag på praktiken. Fick även besök av min mentor. Vi hade ett litet samtal med handledaren och allt gick superbra! :) det är tur att något går bra i alla fall ;)


Kände för att sova hos baba inatt så nu sitter jag hos honom och äter. Efter detta ska jag nog ta en dusch och sedan sova. Ska upp igen kl 6..

Nattinatti..


Work 16:00-21.00


Onsdsg

God morgon mina vänner!
Frugan har precis fixat kaffe så snart blir det lite breakfast. Tror ej jag hinner träffa brorsan idag, måste ringa och höra med honom. Jag tror att han är på gymmet nu, men lär väl bli klar snart. Kanske kan få ut han hit till hageby hihi. Då hinner jag nog än att få åka in till stan.




Romantisk natt dejt.

Kvällsmat med frugan. Äggröra och baguetter muuums!


.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!