Uppskattning.

Jag visste inte att det här barnprogrammet med Markoolio fortfarande existerar. Nödnytt och sånt haha. Man känner sig liten igen. Saknar min Mami lite nu också..

Man växer upp så snabbt. Förra året vid den här tidpunkten bodde jag hemma och jag hade ingen aning om att jag några månader senare skulle ha egen lägenhet med mina egna regler osv.. Jag utnyttjade min mammas godhet väldigt mycket. Hon bad mig inte göra mycket där hemma, men inte ens diska kunde jag göra. Bara när jag själv ville. Idag diskar jag VARJE DAG. Tvättar en gång i veckan, städar (till och med det gjorde min mamma åt mig och tvätta hade jag aldrig gjort innan jag flyttade) betalar räkningar på egen hand, köper min egen mat, försöker vara ekonomisk så att alla pengar ska räcka till allt.

Det är mycket att hålla koll på och trots att jag alltid hjälpt mamma med saker så är det ändå hon som skött allt medan jag levt som en prinsessa. Hon sa många gånger: du kommer inse vad jag pratar om den dagen du flyttar hemifrån. Och ja, nu inser jag. Nu uppskattar jag allt hon gjorde för mig. Jag var så dum! Det är inte lätt att bo ensam, även om det kan vara otroligt skönt.

Praktiken har också fått mig att växa, på bara 2,5 vecka. Både min lärare och min kontaktperson har påpekat att jag "känns mer vuxen" efter praktiken. Det är också en god erfarenhet jag fått, som jag dessutom är evigt tacksam för.

Det här blev ett långt inlägg trots att jag bara skulle skrivs om lite barnprogram haha. Hade bäst !!


Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!