Happy new year peps!

Önskar er alla ett gott nytt år med massa nya möjligheter. Lämna det gamla bakom er och kööööör bara!


God morgon !

Ligger med ögonen halvöppna. Idag kommer Facebook bestå av gott nytt år hälsning, så jag önskar er det redan nu, jag med. Gott nytt år, god fortsättning så får vi alla hoppas på ett super 2012!!! Kl fyra kommer min kusin och fixar våra hår och sminkar oss hähä. Talk to you later.


Ready!

Lets go!!!!


Utgång

Hej sötisar. Var hemma hos mig nyss och käka lite och packade ner grejor. Nu sitter jag i bilen påväg hem till Rose för lite fix och sedan kör vi på en utgång :) hör nog av mig under natten om jag kommer ihåg det. Hörs puss


Älskar dem!

Såhär fina blev de:


Fixar naglarna

Sitter hemma hos min fina vän Jenni och väntar på tills det är min tur att fixa naglarna. Har ju skaffat mig en iPhone 4s så nu kommer det nog komma många fler bilder i bloggen ;) lägger upp bild på mina naglar sen. Hade bäst så länge puss


DUSCHEN NEXT!

Nu är jag klar med städningen och tänkte hoppa in i en dush. Klockan springer verkligen iväg alltså.. Vi hörs senare när jag är klar med naglarna och allt. Puss på er gullungar.

fixa naglar kl 16.00

Morsning peps! tack för de två senaste kommentarerna i inlägget nedan. Jag vaknade av att någon stod och plinga på dörren som en i-d-i-o-t och när jag öppnade stod ingen mindre än mami där haha. Hon är knäpp ibland :) Sitter här med en kopp kaffe, ska strax ta mig en cigg. Sen måste jag faktiskt diska och dammsuga innan tiden springer iväg för snabbt, för vid kl fyra ska jag fixa mina naglar och senare kanske jag ska träffa Tamara (inte min tamara, utan en annan snäcka)

Igår innan jag skulle lägga mig hittade jag en stor marabou chokladkaka som hade gömt sig i dörren av mitt kylskåp högst upp. jag bara ÄLSKAR när man hittar sånt. Det känns som att man funnit en skatt, seriöst :)

När du gått i mina skor.

När du har gråtit mina tårar
När du har känt de psykiska slagen mot dig
När du känt att världen är emot dig
När någon trampat på ditt hjärta
När löften svikt dig

När du fått jaga nätter långa
När du inte fått dina svar
När du gråtit dig till sömns
När du blivit attackerad av ALLA

När du känt dig lämnad av alla
När du känt dig ensam på jorden
När du inte kan berätta något för någon
När du levt i ett svek

När du levt med ett blödande hjärta
När du trott att familjemedlemmar ska försvinna
När du fått fly hemifrån
När den enda du hade kvar spottade på dig
När du inte kan prata med någon

När den enda du hade kvar spottade på dig
När du sett det jag sett
När du gjort det jag gjort
När du känt det jag känt

Och allt där emellan,
- då kan du säga att du förstår

´

Ett morgon sms betyder inte: "God morgon'', det betyder: "jag tänker på dig när jag vaknar"

Jag älskar när jag får sånda morgon-sms. Det kan faktiskt göra en hel dag. Eller när någon man tycker om ringer helt oväntat och bara frågar vad man gör och är allmänt gullig. Såna små grejer GÖR mina dagar. Jag kräver inte mycket. Vill inte ha presenter. Jag älskar små grejer som ett sms, ett samtal, en ros. AAH!

:)

WORD!

-
avundsjuka tjejer är bättre än FBI på att hitta bevis.
(hahahahahah)

ITS LIKE: I DONT CARE


VÄRMEFILT

Hello min efterlängtade blogg! Jag har inte skrivit ifrån datorn på ett bra tag vilket har märkts visst?! Sitter här hemma forever alone i min värmefilt. Idag var jag som sagt på stan och sedan hemma hos rose. Syrran blev riktigt kattig i sin nya hårfärg. Vid halv 8 tog jag vagnen mot hageby som Rreze hoppade på. Vi har bara suttit hemma hos mig och snackat skit. Min älskade Aurora tittade även förbi en sväng. Har saknat den häxan som fan!

Funderar på om jag ska springa ut till köket och laga lite mat, har bara käkat en kebab idag så min mage börjar skrika på mig. (hungrar ihjäl mig) Men jag vet inte om jag orkar, stunder som dessa är det BÄST att bo hemma hos mami.. :(

Moster du finns med mig hela tiden, det går inte en dag då du inte finns i tankarna. Du är min ängel, min skyddsängel. Jag längtar efter att få träffa dig. Vi ses på andra sidan ♥♥♥

jag häromdagen

Stan

Hej bloggen. Har spenderat några timmar på stan och nu sitter jag hemma hos Rose med syrran. Suzan tvättar ur färgen i sitt hår som jag precis färgat på henne. Träffade även min saknade storebror på stan och så käkade vi med bästa fathi och tarek :) ska väl hem snart. Måste få tag i reeze och låna några klänningar av henne. Jag hör säkert av mig senare. Puss

Nyduschad

Sitter i soffan hemma hos rosii, har precis badat och fixat ögonbrynen. Innan det var vi och handla och fick mördarblickar av ett par, fucked up. När vi kom hem igen placerade vi rövarna i soffan och fetade oss. Imorgon ska vi upp tidigt för några timmar på stan. Natti Matti.

onsdag

Igår fick jag med mig rreze hem. Vi satte oss på mc och sedan gick hem till mig för att snacka skit till 6 på morgonen. Nu sitter vi i köket och käkar frukost. Får se vad som händer senare. Hör säkert av mig :) har ingen lust att blogga nu för tiden men det kommer säkert tillbaka..

Sho peps! Efter max drog vi hem och färga ...

mms_img-39405889 (MMS)

Sho peps! Efter max drog vi hem och färga håret så nu är jag kolsvart i skallen, love it :) vi fixade till oss lite och åkte till hageby, hem till tami. Där befann sig alle och bellabus som kom hit från gvd idag och sedan självklart min danska pärla Sofia! Efter några timmars häng där drog vi vidare till mc. Blogg med mig mat hem som jag sitter och käkar nu i min ensamhet. OCH JAG SOM TRODDE JAG HADE DRÖMT OM ATT CHILI CHESE TOPS VAR TILLBAKA, DE ÄR TILLBAKA PÅ RIKTIGT!!! Hoppade av glädje i mc hahaha.. Perfekt avslut på denna dagen. Imorgon ska jag tvätta kl två, mindre kul. Natti natti :)


ama den cheeseburger

Hello! Har vatt i ingelsta och shoppat lite. Fanns inte så jätte mycket. Nu avnjuter vi en meny på max. Onaaaaj cheeseburger. Ikväll blir det att färga håret och umgås med peps. :)

TIME TO GET SOME SLEEP

Nää, om man skulle gå och tvätta av sig sminket, dra av sig de här kläderna och hoppa i säng. Hoppas inte jag vaknar av att en liten fullis ringer och gullar sig när krogen har stängt. Eller det är faktiskt rätt sött, känslovic ♥

Natti peps!

big love









GOD KVÄLL.

Sho alla kex och bex vad gör ni?!

Jag och Tamara stack aldrig till Rose för hon fick förhinder (jobb) får se om hon hör av sig när hon slutat så kanske vi kickar dit om vi inte är för trötta. Imorgon sticker vi till stan tidigt för mellandagsrea HAHA!

Istället för att sticka till Rose köpte vi med oss Mc och åkte till stan, hem till världens bästa Sannis för fetto-time, skit snack och lyssna på gamla låtar som väckte otroligt många minnen :)

Vi drog hem runt halv elva men tänkte sticka ut och festa lite fast sen kom vi på att vi inte pallade. Mycket skönare att vara hemma och kolla på film när man snorar och inte vill gå ut och blåsa bort. För ni har väl känt och hört vilken storm det är ute? 2012 är nära...

Fick ett samtal förut som gjorde mig superglad. Jag fattar inte hur en människa som befinner sig långt borta kan göra en så glad. Min kväll är räddad. Ända sedan vi la på med varandra har jag hoppat och skrattat hela kvällen. Så glad! ♥

MY LOOK FOR TODAY




FEL UPPRINGNING

Jag och tamara är skit hungriga men pallar inte laga mat. Och eftersom att det är en röd dag idag så vågade vi inte chanza och promenera till MC här i hageby ifall det skulle vara stängt. Vi kom på att vi kunde ringa till MC men lyckades sorgligt nog slå fel nummer och kom till en kvinna "Är mc öppet idag?" HAHAHAHA så synd.



SLEEPOVER

Hello mina vänner! 
Jag har inte haft varken tid eller lust att skriva men jag snodde tamaras mobil när jag vaknade och skrev ett litet inlägg. Mitt internet på telefonen är cp, jag kan inte mobilblogga. 

Nu hoppade Tam in i en dush och snart kommer våran albanska pärla hit och sedan ska vi kicka hem till Rose för att slagga där. Mysigt! Tamara har smittat mig och gjort mig sjuk. Är helt förkyld och det kliar i halsen. BAJS. Varför just på lovet?! Imorgon ska vi till stan. Det bästa med julen (REA) hahaha!

Sen ska vi hem till Sanna för TACOS, bästa Sannis. ♥ Bara för det ska jag bjuda på en bild på min lilla kortis. Eller nej, bara för att hon stalkar min blogg. Hon är så bra och jag bara ÄLSKAR henne. 

HAHAHAH kolla VA SÖÖÖÖT

25 dec 2011

Igår var det julafton. Gjorde min grej och mötte senare upp rreze och tamara. Sen kicka jag hem med tami och kolla på film. Vaknade för en stund sen, ska ta en kaffe och cigg. Ikväll sover vi förmodligen hos våran prinsessa rose :)


Kolla va fint min mamma hängt upp i hennes...

mms_img-14085789 (MMS)

Kolla va fint min mamma hängt upp i hennes kök. Hon har även en bild på Suzan och levent. Bästa mami.


Är hemma hos mamma nu, har precis dushat o...

mms_img89589202 (MMS)

Är hemma hos mamma nu, har precis dushat och ska bara chilla hela kvällen. Tänkte ta något att äta nu. Imorgon är det julafton så jag får önska er en god jul. Vi hörs säkert framåt morgon kväll. Trots att min familj inte är av den religiösa delen så ska vi äta lite gott och sånt som jag skrev innan. Ta hand om varandra och tänk inte på de som får de finaste, dyraste och mest julklapparna. Kom ihåg varför man firar jul istället. Folk i dagens samhälle är så stressade under allt julstök, julklappar och massa fix. Men ska man egentligen stressa under juletid? I dont think so! Kärlek till er alla puss.


UPDATE

Hej på er. Sitter fortfarande hos brorsan och väntar på att han ska komma hem, ska försöka få med han hem till mamsen också vilket jag inte tror att jag kommer får men man kan alltid försöka. Har pratat med I ett bra tag i telefon också haha asså killen är verkligen skadad. Han säger inget speciellt men han får det att låta så jävla roligt så man skrattar nästan konstant. Han gör mina dagar asså! haha :D

Tycker min blogg har blivit så tråkig utan foton men jag vill ha en systemkamera... och en ny dator och sedan en iphone. någon som kan vidarebefodra det till tomten plz? Tack puss.

FREDAG

Shit vad skönt det känns att sova ut så länge man vill trots att det är en fredag då man vanligtvis stiger upp kl 6:30. Yes, jag är vaken nu. Har precis tryckt i mig två mackor och väntar på kaffet som ska bli klart. Sitter här ensam, men Deniz kommer snart hem och sen drar jag ju till mamsen :)

Julafton imorgon mina vänner, vad tycker ni om det?
Jag själv bryr mig inte så mycket, det var roligare och mysigare när man var liten. Men lite mat och julklappsöppning blir det ändå imorgon. trevlans. 

Hittade en bild på min bror i lite varmare dagar. Passar perfekt när man pratar om julen eller vad säger ni? hahaha.. 



Latmask

Dagen har varit allt annat än fartfylld och även om det inte har varit den roligaste varken dagen eller kvällen så kände jag verkligen att jag behövde detta. Vila ut, bara va och skita i allt. Imorgon sticker jag för att sova hos mamsen också! Nu ska jag hoppa i säng och vakna när min kropp är utvilad, inget ska alltså få väcka mig. God natt mina vänner.


en fin känsla ♥ 


Godaste kvällsmaten + chai. Bara oliver fa...

mms_img354347490 (MMS)

Godaste kvällsmaten + chai. Bara oliver fattas.. Hayat!


HOS BROR

Jag sitter hemma hos brorsan nu, har tryckt i mig lite mat men känner mig fortfarande illamående. Fattar inte vad som håller på att hända. Säg bara inte att jag håller på att bli sjuk..  Hahaha min bror har jordens damp. Han sjunger och dampar loss. Så himla kul. 

Vi försökte kolla på breaking dawn men det var inte världens bästa kvalité kan man säga, så vi sket i den. Får helt enkelt köpa mig en biobiljett :D Fetare att kolla på bio också för den delen så det gör mig ingenting. Grejen är bara att jag har glömt bort bion varje gång den tanken har flugit i mig men nu får det snart se till att ske! 

Nej ska väl nörda vidare här i hopp om att jag mår lite bättre och invänta Denis som kommer och besöker oss en stund. Trevlans. Puss

SORRY

Mina två pinglor ville att vi skulle köra en övernattning hos Sofia idag. Riktigt tjejiga med pyjamas osv men jag orkar ärligt talat inte ta mig till Lindö. Orkar inte ens gå utanför min dörr. Stryker strecket om hageby centrum också. Jag tänker äta det som finns hemma och bädda ner mig i sängen hela kvällen. Det är kallt och ruggigt och jag är så himla seg i kroppen.

JULLOV!

Gud vad skönt det är med jullov. Jag ska bara dega loss det här lovet tror jag. Plus lite plugg som jag måste fixa men det tänker jag skjuta upp ett tag för jag ska fan chilla base dessa dagarna. Det kommer gå otroligt många bra filmer på tv nu under julen så det passar perfekt att vara lat tider som dessa :)


Min mosters bortgång har förändrat hela mitt liv. Speciellt nu under vintertiderna. Ni ska bara veta hur mysigt hon hade det hemma under vintrarna. Ah, vad var som att komma till en annan planet. Jag lovar! Man kände sig så avslappnad hos henne. Du finns i mina tankar dag och natt. I mina drömmar tittar du förbi när jag sover. Jag kommer aldrig att bli hel igen, inte på samma sätt. Du tog med dig en stor del av mitt hjärta. Men jag är glad över att du har det skönt och vilar i frid. För din egen skull. Vi ses snart igen min älskade moster. God jul och gott nytt år på dig. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

GRATTIS TARA G 18 ÅR! ♥

Äntligen har min prinsessa fyllt sina 18 år. Hon slog verkligen klackarna i taket inatt. Kvällen började med fix hemma hos mig och sedan kickade vi för lite förfest hos Rosii och sedan drog vi på en utgång. Först gick vi till Benny hill, men det var rock kväll vilket inte alls är våran smak haha. Så jag och Rosi snackade bara med Dj:n där och fixade så att han satte på JA MÅ HON LEVA prick kl: 00.00! Så vi sjöng för Tamara och kickade sedan vidare till Hugo. Otroligt mycket folk men min prinsessa hade en fet 18-årsdag och det är jag glad över. Grattis igen min feta NRJ-bomb!!! :D När vi kom hem käkade vi loss och sedan däckade vi stenhårt :)
Idag har jag haft möten och nu har jag bara pratat med Dani i telefonen och så ringde I nyss, han är så rolig. Han ringer alltid när han behöver råd.

Selma hur gör man soppa, vart skitsugen!!
Selma jag tvättade en vit strumpa med svart kläder, tror du det gör något?!

HAHA så jävla otrolig!!

Nu ska jag dricka klart mitt kaffe och vänta på att Tamara ska höra av sig så vi kan dra till HC och inhandla dagens middag. Funderar på att baka också, bara för Tami ♥ Tjejen kan köpa sina egna cigg och allt nu haha stor flicka! Jag är lite orolig över att hon kommer bli alkoholist. HAHA ne då just kiddin!


Jullovet är äntligen här. Jag och tami inv...

mms_img210022614 (MMS)

Jullovet är äntligen här. Jag och tami inviger den med cappuccino med riven mjölkchoklad på! Mums. Ikväll tror jag vi kör en all in. Tami blir stor flicka efter kl 12 BAAM !!!


'


People forget everything you've done for them when things go well for them!



Kvällsblogg

Dagen har inte varit den bästa, men det har gått. Saker kan verkligen trycka ner en.. Pratade just med en person också som fick mig att tänka på både bra och dåliga grejor. Det kommer alltid vara speciellt! Det vet du! Ska snart ta mig en dush så jag kan koppla av och sen försöka sova.


ISTANBUL KEBAB

hello! Sitter hemma hos pappa med brorsan nu. vi kom precis hit efter en runda på stan. fick i mig istanbul kebab också med syrran levent och deniz. mums! har sjukt ont i huvudet men ska upp till HC en snabbis med brorsan och kolla på lite julklappar och sen ska vi hem till mig en sväng för att hämta min brors iphone. aja jag hör av mig. mwaaaaaa

Igår lyckades jag prata i telefon med I ti...

Igår lyckades jag prata i telefon med I till kl 2 så jag fick inte många timmars sömn. Så himla rolig människa alltså gud! Han får en verkligen att dö av skratt. På tal om något helt annat ser mitt hem ut som en kläd-djungel. Det hänger kläder var jag än går, i alla hörn och kanter. Det plingade på dörren exakt när mitt alarm ringde så arbetarna gjorde ett bra jobb haha. Nu är jag på g till skolan med max volym i öronen hihi love life trots att det är kallt :)


JAG TROR PÅ LYX

Jag kan inte något annat än att hata mitt liv just nu. Bokstavligen! Jag trodde på lyx. Jag trodde att malmstaden skulle vara så snälla och inte stänga av strömmen till torkrummet kl 9, men jo. Så i min hall står en FET ikea kasse med blöta kläder, sängkläder, handdukar och allt möjligt. Bra selma bra! Hur ska jag ens få plats med allt? Ah, ibland undrar jag vad jag har gjort till Gud för att förtjäna såna här grejor.

Imorgon får jag besök av malmstaden mellan 7-4 för de skulle fixa något med elementen (tack och lov mitt hem är iskallt) så jag hoppas att jag hunnit gå till skolan innan de kommer hit. Hatar att vara trevlig på morgonen, speciellt mot såna arbetare. Tänk så är det en riktig sexbomb och jag öppnar dörren helt yrvaken. Illa!

Justja, jag pratade nyss med I också. Haha så jävla kul att höra den killens röst igen. Sköt dig nu hörrö! :D
Nä men, jag har väl inget mer på hjärtat för tillfället. Ska strax lyfta på arslet och hänga upp den äckliga tvätten över hela mitt hem. FML :)

SEXY LOVE




EN AV DE HALASTE

Sofia är nog en av de halaste jag känner måste jag säga. Idag tog hon fan priset! Först när vi kommer in på lektionen börjar hon fjäska för läraren och säger: Ärligt jag har fått nog, jag orkar inte. Selma och Tamara kallar mig homo hela tiden och det är kränkande. (läraren går så klart över på hennes sida) NAW LILLA STACKARS SOFIA BLIR MOBBAD.. SEN försöker jag sätta dit henne men då gör hon så att jag och Tamara börjar skratta och vem får skiten? JO jag och Tamara. Vi blev utskickade. Din hala jävla äckliga ål jävel. Jag ska göra det tusen gånger värre för dig.. min vän :) big love homo. äckel. :)



UPDATE

Fan vad jag ångrar mig när jag skriver dumma grejer.. Stackars kvinna som trodde att jag inte skulle tvätta eftersom att jag inte var där när min tvätt-tid började.. haha mitt fel! Hon var trevlig stackarn.

Nu ska jag bara ta det lugnt, kanske sticka förbi pappsen och hämta lite räkningar så att jag kan betala in det sista för den här månaden och sedan ska jag hämta upp de sista grejerna ifrån tvätten och ta mig en dush. Jag behöver MER sömn. :)

Hemmafruar

Hej sötisar. När jag och tami kom hem efter skolan somnade vi en stund och sedan hjälpte hon mig med tvätten som vi fortfarande håller på med.. Jävla kärring som inte tatt ut sina kläder ifrån varken torktumlaren eller torkrummet. Måste torka mina lakaaaaan.. Och alla jävla kläder som jag samlar på mig under en vecka. Aja nu ska jag sluta vara bitterfitta och gå och vända på kycklingen som steker vid spisen och sedan springa ner till tvätten igen. Justjaaa jag drömde äckligaste drömmen. En pedofil!!! bodde på andra sidan gården och kollade på mig när jag stod på balkongen och helt plötsligt fick jag ett sms, och det var ifrån han. Jag kände inte ens mannen.. Det var skit äckligt i drömmen. Jaja hahhaha puss


Sex

Hello friends! Va gör ni? Själv sitter jag på mattelektionen och pratar sex med mina fina tjejer i klassen. Haha helvete vad sjuka klasskompisar jag har! För övrigt är jag riktigt trött, ska hem och sova en timme innan jag tvättar. Mwaa


måndag

Hellu! Sitter i skolan med några klasskompisar i grupp och pratar bl.a om tystnadsplikt. Är halv död, har bara sovit fyra timmar. Men jag tog mig upp och faktiskt fixade mig idag. Bästa jag !

Jag har det största leendet på jorden

Är det några nattugglor vakna? Jag börjar skolan om några få timmar men jag kan inte slita mig ifrån facebook. Pratar med ♥ 

Det var allt jag ville säga. Imorgon ska jag tvätta direkt efter skolan, mindre kul men sånt som måste göras, så vi får se när vi hörs igen bloggisen. PUSS så länge.

SHES BACK IN TOWN!

Sitter här med Sofia i teletubbies dräkt, hon är så söt min lilla tubbie! Vi skulle egentligen baka till imorgon men vi kom på en bättre ide: Köpa goda kladdkakor! Så det ska vi alldeles strax göra. Tamara är äntligen i Norrköping så när hon kommit till hageby ska vi möta upp henne och sticka och handla. 



Folk förvandlas till änglar i din närvaro och till djävular i din frånvaro.
Fuck alla! Trust nobody!
De enda som finns i slutändan är din familj.

YOU DA ONE

Vem älskar inte den låten med Rihanna? Så himla bra!

Tämi sitter på bussen nu och hon har lovat mig massage och hårmassage också, ni vet med en sån där sak som man drar ned i håret AH älskar det! Empanadas ska jag också få HIHI så gott. Har längtat ihjäl mig efter det :) Nae om jag ska diska det lilla som ligger i köket och sedan bara slappna av tills min hyperkompis kommer hem. Har inte rökt en enda cigg idag, ÄN. Jag är för jävla bra!

SWAG!


Två kaffekoppar senare..

Jag har missat två samtal av Dani idag! Stackars! :( 
Idag ska jag plugga, LÄNGTA efter tamara som kommer hem ikväll och baka muffins till mentorstiden imorgon. Det är min mentors sista mentorstid. Haha fan vad rörigt det blev här nu. Bästa mentorn!

Måste verkligen göra klart arbetet idag, har dragit ut på det hela helgen och man ska fan inte göra det. Har natur andra lektionen imorgon så jag måste fixa iordning de här sen.. ikv. haha

Är sugen på att sticka ner till stan och sola också, fast blir mindre sugen när jag tittar ut genom fönstret. Det är så jävla obalans att gå ut i snöväder. Piskar i ansiktet och allt blir bara så klumpigt.... Hatar snö!

Jag kan ju bara drömma om att gå ut i skinnjacka och brills..
Ni fattar inte som jag drömmer mig bort när jag kollar igenom alla mina sommar/höst bilder


söndag

God morgon mina änglar och alla djävular. Har ni sovit gott? Det har jag, fick panik när jag vaknade och såg all snö som fallit.. Blääää! Det kan vara mysigt när man är hemma men annars får snön fara och flyga :) ska strax upp och göra en stor kopp kaffe! Idag kommer min ängel tämi hem också. Weeey :)

I FEEL GOOD

Dessa två veckor som varit har varit så otroligt konstiga men underbara. Allt har gått så fort. Det har varit så rörigt, så bra, så underbart och så frustrerande. Jag fattar inte egentligen, hänger inte riktigt med i svängarna men det är bara att ta det som det kommer. Det är en god känsla i alla fall. 

Tänkte gå för att hämta lite nytvättade lakan och bädda rent min säng för att sedan kurra ner mig i den och titta på tv i min ensamhet. Hoppas på ett god natt-sms också. Men vi får se hur det blir med den saken, snubben spelar ikväll och har nog inte riktigt tid med telefonen. Men att vakna till de söta smsen jag får under natten är en underbar känsla. Wups, skrev nog lite för mycket här nu va. Knas :) 

God natt på er mina små hjärtegull!
Kärlek till er!


WUUPWUUP.BLOGG.SE

Sofias bror kom precis och hämta upp henne så nu är jag ensam igen. Vi har haft riktigt kul här hemma. Vi har lekt ninja, hon har homat (som jag säger) sig, vi har spelat kort och skrattat åt allt möjligt. Tur att jag har träffat en så otroligt bra vän som henne! ♥ Jag ska in på hennes blogg nu lite fort och våldgästa den, om jag minns hennes lösenord.. 

UPDATE 2 MIN SENARE: upptäckte att homot har bytat lösenord. jävla äckel :(


Förlåt Sofia, don't kill me.
(Stackarn klagade jätte mycket över sitt hår idag. "mitt vax är slut" HAHA så synd)

Can't stand me? then sit down fuckface!

Tjatjaaaa bloggen!
Sofia Lilleskutt här, kolla in mig på facebook ;) hihi fnissfniss! tänkte köra en så kallad gästbloggning, eftersom att jag är gäst och detta är ju fuckthis (faktiskt) en blogg, yeah riight!? hihi det är såhär att jag och selma sitter hemma hos selma denna lördagskvällen och det är väldigt trevligt att vara med selma, hemma hos selma då.
Det skulle nog vara kul att va hos mig också men nejnej hos mig är vi aldrig. äsch jag diggar selma ändå för hon är oftast snäll och hon är väldigt geeryyym på att måla naglooor! sitter nu med sisåsdär hundra olika färger på naglorna och mår allmänt bra. Det bästa med selma är nog hennes cookingskills, hon är en riktig kuk i köket, som våran lärare skulle säga. aja dags för mig att avsluta detta inlägget, tack för mig, hoppas ni hade det lika trevligt som jag, fast det vet jag ju att ni hade, alla tycker om sofia lilleskutt (glöm inte fejsan ;)))))))))) hihihihihi slut på det roliga
TACK HEJ
FUCK MIG ;)

I MISS YOU

Hahaha alltså jag är så jävla glad. Hur kan en människa göra en så jävla glad? Alltså det är sick! Att bara prata med ♥ i en minut gör min dag. Haha jag fett glad!!!! Nej nu ska jag springa ut i köket och laga mat innan Homot Sofia kommer :) 

Jag har det jätte mysigt här hemma. Ljus över allt. på min bokhylla, på mitt vardagsrumsbord och i fönstret. Älskar ljus och fina stenar! 

Man ser verkligen att det är en tjej som bor här. Till höger ser ni en docka högst upp brevid parfymerna och det, de flesta som kommer till mig blir rädd för den, det är en sån där docka som står ni vet. Men jag älskar den, endast för att den kommer ifrån min älskade moster! ♥









Att klanka ner på unga föräldrar

Folk har så mycket emot "unga mammor" i dagsläget men ni ska bara veta hur det var för 50 år sedan. Det var exakt likadant bara att man GÖMDE det mer. Man berättade inte när man vad gravid förns efter 9 månader i magen då man var tvungen att åka upp till BB. I dagsläget är man mer öppen och det gör att folk börjar prata ännu mer.

Jag kan förstå vissas tänkande angående unga och äldre föräldrar. Är man äldre så har man förmodligen mer pengar (fast jobb) och man har råd till en egen lya och man klarar sig bättre ekonomiskt. Men det är då fan den enda skillnaden mellan en som är yngre och en som är äldre som skaffar barn.

Jag vill bara skjuta någon när jag hör att "Äldre är mer erfarna, dom kan och förstår mer" hur fan kan dom veta mer? Det är väl lika nytt för en gammal som för en ung att föda sitt första barn, att mata sitt första barn, att uppfostra sitt första barn, att vilja dö över att få gå upp varje natt för att lillen inte vill sova. 
- ALLA får gå igenom det och ingen är bättre än någon annan på dess första barn för det är lika nytt för alla.

Jag känner flera stycken som fått barn i ung ålder och jag tycker att de sköter sitt "jobb". Min vän, en av mina närmsta vänner som jag känt sedan jag var liten, fick barn i år och ni borde veta vem det är vid det här laget haha. Vi är lika gamla och ni anar inte hur konstigt det kändes att veta att hon hade ett liv i sin lilla mage. Jag menar det är Kimpan vi pratar om, hon som jag har gjort allt möjligt med. Sprungit från lärare, bråkat, skrattat, gjort dumheter och allt tillsammans med. Vinter och sommar sprang jag ihop med min lilla (stora) Kimpan. Idag är hon förälder. Men vet ni? Trots att det kändes konstigt så kunde jag redan förutspå att hon skulle bli en grym mamma. Hon är uppvuxen med sina små syskon och har ALLTID skött dem galant. Hon är en av de bästa mammorna jag känner. Hon födde lilla Damian för lite mer än ett halv år sedan då hon var 17 år gammal. Hon fyllde 18år  för en månad sedan och jag kan inte säga att en äldre mor som har 3 barn är bättre än henne. Hon är minst lika grym och jag är så stolt över att hon har klarat det här så bra. Jag ser verkligen upp till henne :) Hon, killen och Damian flyttade nyss till egen lägenhet och jag blir så glad över att det går bra för dem. Åh mina små änglar. 

Det jag ville få ut av det här inlägget är att jag är trött på att folk, unga som gamla klankar ner på yngre föräldrar, yngre mammor framför allt. ALLA KAN, ALLA ÄR NYBÖRJARE FÖRSTA GÅNGEN - det säger väl sig själv eller? 

Bjussar på lite bilder på kimpan och lil' D ♥







BY: RREZE ZEQIRI

 

ffFÖR DIG ÄR DET KÄRLEK, MEN FÖR HONOM ÄR DET EN LEK.
Han som smsar dig och skriver gulliga saker, han som förklarar hur mycket han älskar dig, han som säger att han skulle dö för dig, han som säger att du är den enda han älskat, han som ringer dig varje natt och säger godnatt, han som säger att han alltid kommer att finnas där, han som säger att han aldrig kommer att lämna dig.
Du tvekar i början. Du vågar inte ta steget, du är försiktig för att du inte vill bli sårad. Men han fortsätter, han fortsätter visa sin ''Kärlek'' för dig. Du blir kär. Du känner att du börjar få känslor och du börjar älska honom. Då backar han då börjar han leka med dig och dina känslor och då är det du som springer efter honom. Då är det du som krigar för ert förhållande. Krigar för att ha kvar honom. Han börjar leka svår och slutar höra av sig. Han svarar nästan aldrig på dina sms och du börjar undra vad som pågår. Han som säger att han aldrig skulle lämna dig lämnar dig efter ett tag. Han skyller på att han inte är den rätta och att du förtjänar en bättre. Du blir helt förstörd och undrar vad du gjort.
Du ångrar att du lita på honom för fort. Du ångrar att du gav bort ditt hjärta till honom. Du ångrar att du blev kär. Killen ville få dig att älska honom, han hade dig runt sitt finger. När han fick det han ville så slängde han dig.
Känner ni igen er tjejer? Det är just det. Vi blir lurade. Vi blir så glada men vi är rädda på samma gång. Rädd att han ska lämna en, rädd att han ska krossa ens hjärta och när vi säger det till honom så är hans svar ''Jag kommer aldrig såra dig älskling, jag kommer alltid att älska dig''
Sure sure.. En månad senare låter det helt tvärtom. Då vill han inte vara med dig längre, då tycker han att du förtjänar bättre och att han inte vill såra dig. Varför säger han det när du just blir kär i honom? Varför säger man inte det innan?
Det är det tjejer. Killar gillar att leka med ens känslor och vi tjejer, vi är lättlurade. Därför ska vi va försiktiga, grovt försiktiga. Ingen vill hamna där. Ingen. Säger en kille att han älskar dig direkt efter en dag så ljuger han. Man kan inte älska någon så fort. Man kan inte dö för någon så fort.
Man hundar efter killen. Man säger att man inte alls förtjänar någon bättre utan att det är han som är den rätta. Killen dissar dig, han skiter fullständigt i dig. Sen när han märker hur du skiter i honom och går vidare, när han märker att du börjar glömma honom då kommer han tillbaks. Då säger han att han ångrar allt, att du är han som han alltid älskat men att han tyckte du förtjänade bättre men att han kom fram till att han inte kan leva utan dig. Det klart du blir glad. Glad över att killen du älskade mest kommer tillbaks. Men ska man tro på honom? Ska man tro på honom igen och ge bort sitt hjärta?
Det är just det. Just det man är rädd för. Man vet inte vad man ska göra. Man litar inte på killen mer. Man är rädd att han ska göra exakt samma sak. Sen när du berättar det för honom så slänger han ut lovande saker som ''Nej älskling du är den jag vill leva med, tro på mig jag kommer aldrig göra om det, jag ångrar det grovt'' Du börjar tro på honom och sen är ni med varann. En tid går och sen slänger han bort dig igen. Och då älskar du honom grovt, så grovt mycket. Då är du helt försörd. Som aldrig förr. Då ångrar du allt, att du gav honom chansen.
Man brukar säga att alla är värda en chans. Men det är inte alltid det är så. För det mesta så är det så att om en kille gör ett misstag eller något äckligt mot en så gör han det igen. Då tänker han att förlåter hon mig en gång så förlåtet hon mig igen. Då leker han med dig, slänger dig när han vill och tar tillbaks dig när han vill. Och då kan du inte säga stopp, utan du följer efter. Men det är just det du inte ska göra. Du ska säga stopp hur mycket du än älskar honom. Du ska backa och skita i honom fastän du inte kan. Hur svårt det än är. Man dras till personen, kan inte dissa hans sms, hans samtal men när man svarat så ångrar man det direkt efter.
Skulle killen förlåta dig? Skulle han göra det? Skulle han ta tillbaks dig? Han slänger dig en gång kommer tillbaks för att du slutat hunda och vill ha en andra chans, du ger honom det, du blir grovt kär i honom och sen sårar han dig igen. Då är det du som fått ditt hjärta krossat, du som gråter dig till sömns, du som blir förstörd.
Så det är inte alltid en kille är värd en ny chans. Man ska tänka på sig själv hur mycket man än älskar honom. Vill man hamna där igen? Vågar man ta den chansen? Vill man börja om allt? Vill man börja lita på honom igen? Tänk om han sårar dig igen? Förtjänar du inte bättre? En kille som står vid sina ord. Fråga dig själv det.
Killar är själv rädda för att hamna där. För att bli sårade. Därför leker dom den leken. Dom leker med ens tjejs känslor och när dom fått det dom vill så slänger dom henne.
Var försiktig med vem du ger ditt hjärta till för när du minst anar det så är den i bitar.

 

Här ska ni få en grym text skriven av min vän Rreze. Jag älskar den!



FÖR DIG ÄR DET KÄRLEK, MEN FÖR HONOM ÄR DET EN LEK.

 

Han som smsar dig och skriver gulliga saker, han som förklarar hur mycket han älskar dig, han som säger att han skulle dö för dig, han som säger att du är den enda han älskat, han som ringer dig varje natt och säger godnatt, han som säger att han alltid kommer att finnas där, han som säger att han aldrig kommer att lämna dig.

Du tvekar i början. Du vågar inte ta steget, du är försiktig för att du inte vill bli sårad. Men han fortsätter, han fortsätter visa sin ''Kärlek'' för dig. Du blir kär. Du känner att du börjar få känslor och du börjar älska honom. Då backar han då börjar han leka med dig och dina känslor och då är det du som springer efter honom. Då är det du som krigar för ert förhållande. Krigar för att ha kvar honom. Han börjar leka svår och slutar höra av sig. Han svarar nästan aldrig på dina sms och du börjar undra vad som pågår. Han som säger att han aldrig skulle lämna dig lämnar dig efter ett tag. Han skyller på att han inte är den rätta och att du förtjänar en bättre. Du blir helt förstörd och undrar vad du gjort.

Du ångrar att du lita på honom för fort. Du ångrar att du gav bort ditt hjärta till honom. Du ångrar att du blev kär. Killen ville få dig att älska honom, han hade dig runt sitt finger. När han fick det han ville så slängde han dig.

Känner ni igen er tjejer? Det är just det. Vi blir lurade. Vi blir så glada men vi är rädda på samma gång. Rädd att han ska lämna en, rädd att han ska krossa ens hjärta och när vi säger det till honom så är hans svar ''Jag kommer aldrig såra dig älskling, jag kommer alltid att älska dig''

Sure sure.. En månad senare låter det helt tvärtom. Då vill han inte vara med dig längre, då tycker han att du förtjänar bättre och att han inte vill såra dig. Varför säger han det när du just blir kär i honom? Varför säger man inte det innan?

Det är det tjejer. Killar gillar att leka med ens känslor och vi tjejer, vi är lättlurade. Därför ska vi va försiktiga, grovt försiktiga. Ingen vill hamna där. Ingen. Säger en kille att han älskar dig direkt efter en dag så ljuger han. Man kan inte älska någon så fort. Man kan inte dö för någon så fort.

Man hundar efter killen. Man säger att man inte alls förtjänar någon bättre utan att det är han som är den rätta. Killen dissar dig, han skiter fullständigt i dig. Sen när han märker hur du skiter i honom och går vidare, när han märker att du börjar glömma honom då kommer han tillbaks. Då säger han att han ångrar allt, att du är han som han alltid älskat men att han tyckte du förtjänade bättre men att han kom fram till att han inte kan leva utan dig. Det klart du blir glad. Glad över att killen du älskade mest kommer tillbaks. Men ska man tro på honom? Ska man tro på honom igen och ge bort sitt hjärta?

Det är just det. Just det man är rädd för. Man vet inte vad man ska göra. Man litar inte på killen mer. Man är rädd att han ska göra exakt samma sak. Sen när du berättar det för honom så slänger han ut lovande saker som ''Nej älskling du är den jag vill leva med, tro på mig jag kommer aldrig göra om det, jag ångrar det grovt'' Du börjar tro på honom och sen är ni med varann. En tid går och sen slänger han bort dig igen. Och då älskar du honom grovt, så grovt mycket. Då är du helt försörd. Som aldrig förr. Då ångrar du allt, att du gav honom chansen.

Man brukar säga att alla är värda en chans. Men det är inte alltid det är så. För det mesta så är det så att om en kille gör ett misstag eller något äckligt mot en så gör han det igen. Då tänker han att förlåter hon mig en gång så förlåtet hon mig igen. Då leker han med dig, slänger dig när han vill och tar tillbaks dig när han vill. Och då kan du inte säga stopp, utan du följer efter. Men det är just det du inte ska göra. Du ska säga stopp hur mycket du än älskar honom. Du ska backa och skita i honom fastän du inte kan. Hur svårt det än är. Man dras till personen, kan inte dissa hans sms, hans samtal men när man svarat så ångrar man det direkt efter.

Skulle killen förlåta dig? Skulle han göra det? Skulle han ta tillbaks dig? Han slänger dig en gång kommer tillbaks för att du slutat hunda och vill ha en andra chans, du ger honom det, du blir grovt kär i honom och sen sårar han dig igen. Då är det du som fått ditt hjärta krossat, du som gråter dig till sömns, du som blir förstörd.

Så det är inte alltid en kille är värd en ny chans. Man ska tänka på sig själv hur mycket man än älskar honom. Vill man hamna där igen? Vågar man ta den chansen? Vill man börja om allt? Vill man börja lita på honom igen? Tänk om han sårar dig igen? Förtjänar du inte bättre? En kille som står vid sina ord. Fråga dig själv det.

Killar är själv rädda för att hamna där. För att bli sårade. Därför leker dom den leken. Dom leker med ens tjejs känslor och när dom fått det dom vill så slänger dom henne.

Var försiktig med vem du ger ditt hjärta till för när du minst anar det så är den i bitar.

 

 




 


DUKTIG SELMI!

ÅH, nu är jag äntligen klar med städningen. Det luktar underbart i hela lägenheten. Vart precis klar med toaletten. Nu kan jag koppla av en stund innan jag måste börja med plugget. Gissa vem av alla som fick mig att resa mitt feta arsle och dra igång med disken? Dani! Han peppade mig HAHA. Och sedan sa han du har 1,5 timme på dig sen ringer jag dig och då ska allt vara klart. Och vips, färdigt! :D Snart ringer han förmodligen.

VET NI? Jag har bara rökt en HALV cigg idag hihi. yey me! Nej nu ska jag invänta Danis samtal och sedan betala lite räkningar och efter det ska jag ta mig en dush. Puss på er

LÖRDAG

När jag vaknade vid 12 hade jag sovit för mycket så jag hade ont i huvudet. Idag måste jag ta itu med städningen men jag orkar verkligen inte. Ska ta mig en kopp kaffe nu och kolla runt lite på nätet. Sen kanske jag får städ-sug :) Just det, vet ni?! Jag rökte bara 3-4 cigg igår. Och idag har jag inte rökt en enda jävel :) Duktigt va?! mähähäh

Mitt stora feta syrianska bröllop

Jag misstänker att veronica läste mitt sista inlägg för precis när te't var klart ringde hon haha! Nu har jag precis kollat klart på ett avsnitt av mitt stora feta syrianska bröllop. Aurora mms:ar roliga bilder också om ni ville skriva upp det. Haha saknar henne den jäveln! HAHA Vilka fucked up bilder alltså!

Nu ska jag hoppa i säng även att jag inte är trött. Ska kolla på tv i hopp om att få ögonen att rulla. Imorgon är det städ & plugg dag. Måste ta tag i det här nu! Nej, nu ska jag skicka iväg ett sms till ♥ 
God natt på er sötisar, festa lugnt! :)

Långt hår.. saknar min hårfärg också. mina ögon ser gröna ut.



Bitterfittan har talat

Svartingen ska jag döda! Hon ringde mig men då pratade jag i telefon och nu när jag ber henne ringa så säger hon att jag ska vänta. Jag har väntat i 20 min nu (tror jag, det känns så i alla fall) och jag är faktiskt riktigt röksugen. Ska döda lite tid genom att gå ut till köket och göra te. Om hon inte är klar när mitt te är klart så kan hon fan stoppa upp sig någonstans, då tar jag och röker min cigg själv! hihi puss


Otroligt grym hund :)

Eljas hund Rex är nog en av de klokaste hundarna jag mött.
Han kan spela fotboll med dig, gå utan koppel, lyssnar på allt.
Han kan till och med spela död.

Juste de, dont forget att jag har en frågelåda
i vänsterspalten där ni kan ställa frågor
och jag svarar direkt!!
<-

BLANDAT och sånt

Jag har fucked up känslor inom mig alltså haha jag vet inte riktigt hur jag ska hantera de. Mår så jäkla bra samtidigt som jag bara vill stoppa huvudet i kudden och kväva mig själv (tappade nästan andan där på riktigt HAHA).

Nej men allvar, det är sällan jag känner såhär. Ni vet när någon får en skit glad men det finns grejer som.. vad ska man säga, står i vägen. Nej, inte hindrar dig ifrån att må bra, men något säger stopp bara. Och denna gången för att vi inte kan ses när som helst. Shit jag har så mycket inom mig som jag hade velat skriva, baaam.

Hoppar över till mat istället. Alltså jag är hungrig. Jag vill ha tacopaj, fast helst av allt hade MC suttit fint. Har jag ingridienser hemma? Orkar jag ta mig till Mc - no way!

Försöker lista ut vad jag kan laga av det jag har här hemma, orkar inte göra något speciellt men egentligen vill jag ha värsta brak maten. Känner på mig att denna helgen kommer bli heeel sjuk. Jag kommer verkligen hata mitt liv. Kolla bara hur mycket jag uppdaterat på den här lilla stunden. Shit selmii, du är mobbad idag. ÅH nu när jag skrev rubriken vart jag sugen på gott och blandat. Eller på .. Chips och dip. ÄÄÄÄÄÄÄH.. FML! :)

NORRKÖPING NORRKÖPING BOOOOORÅS

HAHAHAHAHA så himla bra! Dialekten dödar också.


Kväll

Direkt efter jag avslutat samtalet med Dani ringde jag upp min svarta pärla, verro. Hade ett missat samtal från henne och tänkte va fan, jag saknar hennes röst LITE grann så det skulle väl inte skada att kolla vad hon ville och hur hon mådde. Vi kom fram till att vi båda två ska ruttna bort denna helgen så det lär bli en hel del telefonsamtal mellan oss. Hon skulle ringa lite senare när vi ska ta en cigg :)

Nu ska jag kika runt på lite bloggar och bara chillin billin. Hade bäst!

Här får ni lite cam-bilder genom månaderna som varit :)





DANI AKOUR

God kväll mina vänner!
Jag sitter här hemma, vaknade för en halv timme sen av att Dani ringde. Pratar fortfarande med han i telefon, bästa han! Så rolig! Jag mår lite bättre efter några timmars sömn. Drog alltså inte Sara, jag kände att jag behövde vila ut mig. Sitter här med en kopp kaffe. Ska fortsätta prata med han, det avbryts kl. 9 :( Aja, puss på er!

varma mackor

Ibland är ni så jäkla torra med kommentarer, som denna veckan. Äsch! Vad gör ni? Jag latar mig fortfarande i sängen. Mår så illa och är så hungrig. Lyfte nyss på mitt feta arsle och gjorde varma mackor i ugnen som snart är klara. Orkar inte laga mat.. Har inte så mycket met på hjärtat. Tänkte avsluta med att säga: min personlighet förklarar vem jag är, min attityd beror på vem du är! Grym!

fredag

Nu har min homegirl lämnat mig och hoppar snart på bussen till Borås. Saknar henne redan huhu det kommer bli tomt.. Jag var inte i skolan idag, mår inte riktigt bra. Känner mig sjuk. Får se om jag sticker till Sara ikv, hon fyllde trots allt 18 igår.. Grattis hayati <3. U are a big girl now ;) men vi får se hur jag mår framåt kvällen. Vill inte bli sjuk och det är en stor risk att gå ut i så fall. Måste egentligen ta tag och städa här hemma också. En storstädning menar jag då! Men jag pallar inte.. Blää. Nu ska jag fortsätta lata mig i sängen och kolla på jims värld. Ha det bra så länge !

HAPPY FACE

Att en människa kan vända ens humör på några sekunder., kvällen slutade trots allt bra och inatt kan jag lägga mig med ett leénde på läpparna. feels great! 

Ska snart byta om och hoppa i säng. Plugget får vi ta någon annan dag, typ i helgen då jag ändå inte ska göra ett piss. Ska sitta inne hela helgen och bara va' .. Tami lämnar mig och sticker till Gislaved men det är hon värd min pärla :) Min helg ska bli den lugnaste på länge. Så skönt!
trevligaste helgen på länge! - i borås


GOD NATT

Shoo Abo Seex!
Sitter hemma hos mig med min söta tami. Vi har precis lagat och käkat pastasallad med tonfisk. Dödligt! Ska snart dra igång med plugget och sedan försöka sova. Det har inte varit den bästa dagen :) Får se om jag ens kan koncentrera mig på natur äckel plugget. Hoppas ni har haft en bättre dag än mig. Puss och kram herrå.

KNAS

Hello! vet inte riktigt varför jag öppnar ännu ett onödigt inlägg. Jag har blandade känslor och tankar inom mig just nu och det vore nog inte det bästa att skriva ut de här. Sofia gick precis och nu väntar jag på Tamara så att vi kan gå och handla och så att jag kan bli på lite bättre humör. Hoppas att du tar rätt val. 


Torsdag!

Hejsan mina vänner! Vad gör ni? Skola? Jobb? Själv ligger jag i min säng helt nyvaken men solen i ögonen i väntan på att kaffet ska bli klart så att jag kan ta mig en härlig morgon cigg. Idag ska jag plugga plugga plugga, måste sticka till HC sen också och handla hem lite nödvändigheter. Homot kommer hit dessutom :) have a good day peps.


14/12-11

Det kanske ser ut som att jag är glad jämt men djupt i mitt inre gråter jag konstant. Nu har det gått ytterligare en månad sedan du lämnade oss. Det är tre månader sedan du gav upp livet. Jag är glad, för din skull. Jag är glad över att du fick slippa lidandet. MEN jag är så förbannad över att just DU av alla människor. DU som aldrig rökt, druckit, alltid tagit hand om mediciner osv, var tvungen att få en stroke. De goda tas alltid först men egentligen är det inte så konstigt. Gud vill ha dem bra vid sin sida. Du har förvandlats till en ängel och det är inte vilken ängel som helst, utan du är jordens, himelens, Guds, min, våran vackraste ängel. Jag kommer aldrig glömma allt du sagt till mig, hur du har trott på mig, bett mig kämpa och verkligen fått mig att vilja kämpa dessutom. Du har varit som en mamma för mig enda sedan jag föddes och jag tackar dig tills dagen jag slutar andas. Jag har världens bästaste moster som jag skulle vilja skratta med en sista gång, bara en gång till.. Vila i frid. Jag älskar dig. ♥

Ta hand om min moster väl käre Gud. Hon är den underbaraste mostern någon, någonsin kan önska sig. Hon var med mig när jag tog mina första steg, hon har lärt mig vad rätt och fel är. Hon har uppfostrat mig tillsammans med min mamma och pappa och därför hon har en stor inverkan på den person jag är idag. Och jag tacker dig Gud för att du sände hennes till mig, jag tackar dig att hon blev min moster. Ta hand om henne och låt henne vila gott.

BLESS.

LEDSEN OCH OROLIG TJEJ

Hej Selma! Har en fråga till dig.. Vad skulle du göra om din pojkvän umgås med tjejen som han var otrogen mot? Dom är dock aldrig ensamma, men jag blir väldigt ledsen och orolig vilket han inte förstår..

Hej kära du! Du skrev förmodligen fel? Han har varit otrogen med henne mot dig menar du väl? Jag skulle absolut inte acceptera det. Det hade varit en annan femma om det var ett ex eller någon han hållt på med för länge sedan när ni inte var tillsammans och att de nu blivit goda vänner och att du var försäkrad om att de BARA var vänner. Men killen har varit otrogen mot dig, med någon annan?

Sånt funkar inte. Om jag hade varit du hade jag helt enkelt sagt åt min pojkvän att bryta kontakten med denne och förklarat noga varför (även om det inte ens krävs en förklaring). Be honom att vända på de hela och säg: Vad hade du tyckt om jag var otrogen mot dig med en kille och sedan umgicks med honom?! Han hade inte accepterat det. Talk to him och be honom skita i henne även om han säger att han bara är hennes vän eller att de umgås med samma folk..



Ni vet att ni andra som läser min blogg jätte gärna får kommentera med era åsikter angående kärleksproblem. Ni kan säkert rådgiva jätte många som skriver in till mig och det är bara bra :) 

Jag är ledig imorgon, FAN VAD SKÖNT. Sov så gott peps! ♥

ONSDAG

Hejsan min lilla bloggiluu!
Vad händer? Själv sitter jag här hemma och chillar base. Dagen har bestått av skola, gym och solarium. Min bästa Dani har ringt mig ett antal gånger också, haha jag blir alltid lika glad när han ringer! Han ska skicka besöksblankett till mig så att jag kan åka och hälsa på honom den jäveln. 

Mina ben klarade 81 kg på benpress idag, starkt visst? Fast tamara är biffigare. hon klarade 99 kg :( TBK och sånt. Tung Biff Kriminell.  Kommer förmodligen ha både träningsvärk i armar, ben och mage imorgon. Men det känns bra! Imorgon ska jag köra på ännu en solning, känner mig helt ofräsh på vintern annars.

Ska sticka till sängen och kolla på Tokyo Drift (stavning?) som går på 6an nu. Men först ska jag besvara ett litet kärleksproblem som jag kastar in i nästa inlägg. Hade bäst så länge. PUSS

DANZA KUDURO!

Här får ni ytterligare en video men denna gången på min bror och hans kompis. De hade druckit lite alkohol och båda har ADHD HAHAHAHA (bli inte arg nu deniz :/) så de var tvungen att gå upp och röra på sig. Först gick hans kompis upp och hoppade och skutta och sen bögade sig min bror med han. Som jag och mamma skrattade!



Bästa Stisseboiii!

Följde Sofia till spårvagnen för en stund sen och nu ska jag hoppa in i en dush, köra med hårinpackning och hela köret. Aja ska sticka, håller på och däckar här. Natti natti!

Juste innan jag drar.. Jag snodde en bild på Sofias blogg, på bästa Stisse (min datalärare) som idag var jultomte och delade ut läsk, glögg, pepparkakor, skumtomtar osv. Hade ni en bra lucia förresten? enligt mig är det inget märkvärdigt. När man var liten var det otroligt kul och jag älskade att ha de fina ljusen i håret. Men ae, tycker bara det är löjligt nu för tiden trots att jag dör lite lätt när jag ser små ungar springa omkring i vita klänningar och tomtekläder :)



ALLT I ETT!

I denna videon får ni allt i ett. En rundtitt i min skola och Tamara som sjunger på DANSKA. Grymt om jag får säga det själv.. jani. HAHA. Och hon avslutar med en fin presentation som ni måste se hahahah! U KNOW HER AS TARA G. Supastar..



TISDAG

Hello!
Dålig uppdatering, i know! Grejen är att jag försöker sköta skolan så gott jag kan och därför får bloggen lida lite.. Skolan gick som vanligt bra och min träningsvärk i magen har börjat försvinna nu så imorgon kör jag igen!

På sista lektionen idag (Vård och omsorg) hade vi ett litet "prov" där vi skulle göra olika praktiska saker så som tex att flytta en patient ifrån en säng till en rullstol, bädda rent i en säng med en liggande patient i som hör dåligt, förflytta en patient ifrån säng till toalett med hjälp av lyftkran osv. Så här nedan ska jag bjuda på en bild på mig som undersköterska haha passar fett bra ju!

Efter skolan drog jag och mina två pinglor hem till mig för plugg, fick även besök av min kontaktperson en stund. Avslutade precis ett samtal med min älskling Dani. Jag blev äntligen godkänd så att han kan ringa mig. Han ringde mig igår för första gången (har bara skickat brev med han innan) och fyfan vad roligt det var att höra hans röst, hans skämt och allt annat haha. Han vann över grabbarna på pingisen idag så han kammade hem ett 100 kort att ringa för och det kostar han bara ca 20 kr att prata med mig i en timme så det satt fint! Bästa han! Grattis till dig i efterskott förresten. Han blev hela 26 år igår! GRATTIS ÄLSKLING! ♥

Mina pinglor sitter för tillfället i köket och har trevligt i telefonen med någon och jag kände att jag var tvungen att slå på datorn för att uppdatera min bloggis lite. Ska snart ta mig en dush och sedan lägga mig för att kolla på TV. 

Smeell yaa laterooo.. 


Att kämpa tillsammans

hej, jag brukar oftast läsa din blogg, den e bäst=).jag undrar om du skulle kunna svara på denna fråga? det är såhär att jag var tilsammans me en kille. han var underbar o allting men nu är det så att vi inte kan vara tillsammans, jag trodde de skulle vara ja o han till the end.. men han säger att de inte går (han säger att de är för religionen & för vi bor förlångt från varandra.) Jag älskar han så mycket att jag skulle kunna göra allting för honom. han brydde sig från början när ja åkte från honom, han skicka sms men nu han skiter i mig HELT. försöker han komma över mig eller glömma mig? han säger att han älskat mig o sen säger han att han inte gjort ,att allt va ett spel.. vad ska jag göra?
tacksam för svar,
HEJ ANONYM! :)
Kärleken är alltid underbar i början och förhoppningsvis hela tiden men i många fall blir det inte riktigt som man tänkt sig. Jag förstår att vissa har det jobbigt emd religion osv, men jag tycker att om man verkligen älskar någon så ska man satsa allt. Kvittar vad! Kärleken övervinner allt och Gud vill att vi ska må bra visst?! Om man kämpar tillsammans så kommer inte något stå i eran väg. så är det.
Sen det här med att ni bor långt ifrån varandra. Vet du att jag älskade att jag inte bodde i samma stad som mitt ex trots att jag saknade honom så jag höll på att gråta ihjäl mig vissa gånger. För tänk när man ses igen, vilket lyckorus som spelar igenom hela kroppen. Man springer som en jude av lycka för att hoppa på sin älskade. Men å andra sidan är det jävligt jobbigt som sagt. Fast där tycker jag också att om man verkligen älskar varandra så funkar det. Man måste vända på allt och se de positiva sakerna istället för att dra upp allt negativt så allt bara blir en enda röra..
Förklara för honom och säg att ni klarar det om ni kämpar för det,om känslor ifrån bådas sidor fortfarande är inblandade givetvis för vad kämpar man annars för?! Jag tror såhär: antingen försöker han komma över dig (men då tycker jag att du ska prata med honom och fråga varför han drar egna slutsatser om det hela, varför ni inte riktigt pratar igenom det osv.) , annars har han kanske någon annan som han hellre vill vara med, sorgligt nog.
Om allt var ett spel kan du lista ut själv, man ser på en kille om han verkligen är kär. Tänk efter allt ni gjort tillsammans, allt ni sagt och allt ni varit med om. Tänk så hjärnan knakar och så kommer du förmodligen ha eget svar på det efter en stunds tänkande :)
hej, jag brukar oftast läsa din blogg, den e bäst=).jag undrar om du skulle kunna svara på denna fråga? det är såhär att jag var tilsammans me en kille. han var underbar o allting men nu är det så att vi inte kan vara tillsammans, jag trodde de skulle vara ja o han till the end.. men han säger att de inte går (han säger att de är för religionen & för vi bor förlångt från varandra.) Jag älskar han så mycket att jag skulle kunna göra allting för honom. han brydde sig från början när ja åkte från honom, han skicka sms men nu han skiter i mig HELT. försöker han komma över mig eller glömma mig? han säger att han älskat mig o sen säger han att han inte gjort ,att allt va ett spel.. vad ska jag göra?
tacksam för svar,

HEJ ANONYM! :)
Kärleken är alltid underbar i början och förhoppningsvis hela tiden men i många fall blir det inte riktigt som man tänkt sig. Jag förstår att vissa har det jobbigt emd religion osv, men jag tycker att om man verkligen älskar någon så ska man satsa allt. Kvittar vad! Kärleken övervinner allt och Gud vill att vi ska må bra visst?! Om man kämpar tillsammans så kommer inte något stå i eran väg. så är det. 

Sen det här med att ni bor långt ifrån varandra. Vet du att jag älskade att jag inte bodde i samma stad som mitt ex trots att jag saknade honom så jag höll på att gråta ihjäl mig vissa gånger. För tänk när man ses igen, vilket lyckorus som spelar igenom hela kroppen. Man springer som en jude av lycka för att hoppa på sin älskade. Men å andra sidan är det jävligt jobbigt som sagt. Fast där tycker jag också att om man verkligen älskar varandra så funkar det. Man måste vända på allt och se de positiva sakerna istället för att dra upp allt negativt så allt bara blir en enda röra.. 

Förklara för honom och säg att ni klarar det om ni kämpar för det,om känslor ifrån bådas sidor fortfarande är inblandade givetvis för vad kämpar man annars för?! Jag tror såhär: antingen försöker han komma över dig (men då tycker jag att du ska prata med honom och fråga varför han drar egna slutsatser om det hela, varför ni inte riktigt pratar igenom det osv.) , annars har han kanske någon annan som han hellre vill vara med, sorgligt nog. 

Om allt var ett spel kan du lista ut själv, man ser på en kille om han verkligen är kär. Tänk efter allt ni gjort tillsammans, allt ni sagt och allt ni varit med om. Tänk så hjärnan knakar och så kommer du förmodligen ha eget svar på det efter en stunds tänkande :)

natti

Har inte orkat uppdatera. Har bara varit hemma. Ska strax in i dushen och sedan däcka. Vi hörs imorgon, god natt! :)

MÅNDAG

Hej bloggen! Dagen började med en god frukost tillsammans med brorsan, love him! :) Skolan gick rätt bra som vanligt trots att jag inte fick så många timmars sömn. Orkade verkligen inte träna efter skolan så kickade jag och tämi hem till mig för att laga mat, och det vart riktigt gott.

Nu är Denis här också och de knullar varandras huven. Snart ska vi dra till stan för en solning om Rose fortfarande är på. Sen ska jag hem och dusha och sova tidigt. Hoppas jag i alla fall. Imorgon skulle jag egentligen ha sovmorgon till 10 men det är tydligen obligatoriskt att vara i skolan imorgon för att det är lucia så jag måste vara på plats kl 9.00 :S.. Aja, Puss på er !


Sleep tight peeps!

mms_img101378200 (MMS)

Sleep tight peeps!


Film.

Sitter hemma hos pappsen med brorsan, Denis och Tämi. Vi ska strax sätta på en film, sover här inatt. Mysigtpysigt! Börjar 8:10, fan va jobbigt. God natt sötisar! ♥

CHANZ

Hej bloggisen! 
Efter att jag mött upp min kusin och handlat tittade Tamara och Denis förbi. Så nu sitter vi alla hemma hos mig och jag har precis utklassat dem på Chanz. Fett synd Denis, jag ska låta dig vinna nästa gång ;) 

Ska väl snart svänga förbi pappa om en stund med kusinen och sen får vi se vart kvällen tar mig. Skola imorgon, mindre kul men det är sånt som måste göras. Ska nog träna efter skolan också, trots att min mage gör skit ont. Kan knappt skratta eller hosta. Haha magrutor inom kort HAHA. 
Älskar mina syskon!


Duktiga jag!

Nu har jag tagit en vals med dammsugaren, diskat, hämtat upp det sista ifrån tvättstugan, mött upp Rose en snabbis för att hämta en grej och nu är jag äntligen klar, eller nej jag glömde. Ska strax möta upp min kusin som ville komma förbi mig hihi och gå till Hageby Centrum för att fylla mitt kylskåp som NÄSTAN ekar. Har inte handlat hem än, har haft helt andra saker för mig.  Men nu så!

Man tar sina föräldrar så himla mycket flrgivet när man bor hemma. Jag minns i alla fall hur jag gjorde det och min mamma tjatade på mig gång på gång. Jag fattade inte riktigt vad hon tjatade för men nu inser jag. Det är inte så lätt som man tror. Att bo och styra allting själv menar jag. Förlåt för allt mami :) hihi

Jag tror jag köper hem en paj och käkar som middag idag. Om inte min kusin övertalar mig med någon maträtt förstårs. Nej nu ringde Tamara så jag måste prata med henne innan jag måste kicka och möta kusinen. Hörs! ♥
Saknar dessa tunnga, höst kläder att gå i..

seeeeeeeeeg

Helluuuw!
Jag har snart tvättat klart. Ska ner och ta upp de sista ifrån torktumlaren snart eller om ca en timme och sedan ska jag kicka till HC för att handla hem lite mat + KAFFE. Är inte sugen på att laga mat idag i alla fall så det får bli sån där färdig paj som finns att köpa, tacopaj tror jag. Mumsigt. Ska bara ligga hemma och ruttna bort efter att jag varit och handlat. är så seg. Skola imorgon igen. BLÄ!



Mina pinglor!

.. i lite varmare dagar. hihi puss på er.

?

Hej selma. Jag skickade in ett kärleksproblem för dig, för ett tag sedan. Vet inte om du har fått det eller om du bara inte haft tid/lust att svara. Men för säkerhets skull så tänkte jag skicka ''kärleksproblemet'' igen
Det är såhär att jag var tillsammans med mitt ex i 1 år och några månader. Det är nästan ett helt år sedan det tog slut, men jag har väldigt svårt att glömma honom. Eftersom att vi har riktigt många gemensamma vänner plus att min bästa killkompis och mit ex, har blivit väldigt nära varandra. Så det är svårt för mig att försöka undivika honom. Och samtidigt vet jag att det också blir en jobbig situation för min kompis,som inte vill ''svika'' någon av oss. Grejen är den att ett tag intalde jag mig själv att jag faktiskt hade kommit över honom, men tror inte att jag hat gjort det. Jag blir ledsen när han pratar om andra tjejer osv, dessutom händer det att brukar säga till mig att han aldrig kommer älska någon på de sättet som han älska mig,o massa sånt bullshit. Hur som helst,så känns situstionen ganska jobbig. va ska jag göra :/
Hello Jessica!
Jag vet att du har skickat in och jag lovar, jag har inte glömt dig. Jag har bara inte haft tid att sitta ner för att koncentrera mig på detta. Men nu är jag här! :)
Ja du, situationen är ganska jobbig, det tycker jag med det låter som. Grejen är att du verkar inte vilja leva ut honom, du verkar vilja försöka med honom igen men du vågar inte riktigt ta chansen? Har ni bestämt er för att vara vänner eller bara för att det ska vara slut?
Försök att fiska upp honom igen. Han kanske inte heller vågar ta första steget på nytt. Försök att hitta dig själv och leta reda på vad du verkligen vill med ditt liv, med honom, med allt runt omkring dig. Och så söker du upp honom, om det är det dina kort visar. Annars tycker jag bara att du borde undvika att vara med de som umgås med han den första perioden och sen försöka lära dig med att leva med att ni har gemensamma vänner. Vilket är svårt. Men verkligheten är inte alltid lätt.. Prata med honom borde du i alla fall göra, utan att fråga får man aldrig något svar. Puss!
Hej selma. Jag skickade in ett kärleksproblem för dig, för ett tag sedan. Vet inte om du har fått det eller om du bara inte haft tid/lust att svara. Men för säkerhets skull så tänkte jag skicka ''kärleksproblemet'' igen

Det är såhär att jag var tillsammans med mitt ex i 1 år och några månader. Det är nästan ett helt år sedan det tog slut, men jag har väldigt svårt att glömma honom. Eftersom att vi har riktigt många gemensamma vänner plus att min bästa killkompis och mit ex, har blivit väldigt nära varandra. Så det är svårt för mig att försöka undivika honom. Och samtidigt vet jag att det också blir en jobbig situation för min kompis,som inte vill ''svika'' någon av oss. Grejen är den att ett tag intalde jag mig själv att jag faktiskt hade kommit över honom, men tror inte att jag hat gjort det. Jag blir ledsen när han pratar om andra tjejer osv, dessutom händer det att brukar säga till mig att han aldrig kommer älska någon på de sättet som han älska mig,o massa sånt bullshit. Hur som helst,så känns situstionen ganska jobbig. va ska jag göra :/


Hello Jessica!
Jag vet att du har skickat in och jag lovar, jag har inte glömt dig. Jag har bara inte haft tid att sitta ner för att koncentrera mig på detta. Men nu är jag här! :)

Ja du, situationen är ganska jobbig, det tycker jag med det låter som. Grejen är att du verkar inte vilja leva ut honom, du verkar vilja försöka med honom igen men du vågar inte riktigt ta chansen? Har ni bestämt er för att vara vänner eller bara för att det ska vara slut?

Försök att fiska upp honom igen. Han kanske inte heller vågar ta första steget på nytt. Försök att hitta dig själv och leta reda på vad du verkligen vill med ditt liv, med honom, med allt runt omkring dig. Och så söker du upp honom, om det är det dina kort visar. Annars tycker jag bara att du borde undvika att vara med de som umgås med han den första perioden och sen försöka lära dig med att leva med att ni har gemensamma vänner. Vilket är svårt. Men verkligheten är inte alltid lätt.. Prata med honom borde du i alla fall göra, utan att fråga får man aldrig något svar. Puss!

S Ö N D A G

Jahopp, då var det dags att välkomna söndagen igen. Jag vaknade för ungefär en timme sen och jag fattar inte varför, för jag låg halvdöd i sängen och kunde knappt öppna ögonen så trött var jag. Men jag antar att klockan inom mig väckte mig för tvättens skull haha. 

Nu ska jag springa ner till källaren och stoppa i två maskiner sen ska jag upp och ta mig en kopp te. Mitt kaffe är slut :( Måste sticka och handla (men är för lat nu) och avsnjuta en cigarett på det. Vi hörs senare! ♥

IGÅR & IDAG

HEJ PÅ ER!
Allt bra? Här är det sådär. Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har inte varit hemma och mitt mobila internet har inte fungerat som det ska.. 

Igår efter skolan drog jag direkt hem till mamsen, brorsan och hans kompis tittade även förbi. Har en sjuk video på dem två som jag tänkte visa men min sladd till datorn vill inte samarbeta så jag kan inte överföra någonting. Vi får ta det en annan gång!

Sedan vart det lite knas men kvällen avslutades ändå bra. Satt i köket i några timmar och snackade skit och drack kaffe med mami. Älskar henne! Tyckte förresten att Amanda i idol var en värdig vinnare. I det programmet ska man utvecklas och det har hon verkligen gjort. Såg ni när hon gjorde audision? (stavning?) hon var en otroligt osäker liten flicka som var jätte blyg, men med en otrolig röst. Idag äger hon scenen. Grattis till henne! :D 

Idag vaknade jag vid 11, gick ut i köket och hängde med mamma och hennes vännina. Otroligt rolig människa, att hon har polsk brytning gör det ännu roligare. Har känt den kvinnan sedan jag var liten och jag tycker om henne lika mycket fortfarande :) 

Efter några timmar med dem blev jag upphämtad av Rose & Patte, vi drog och handlade lite och sen kickade vi mot klocket för häng hos hennes mami. Henne gillar jag också, GROVT. Hon är bäst helt enkelt! Hon får mig alltid att skratta. Haha stört skön människa! Efter några timmar där fortsatte vi till pattes mamma och hängde med henne, vi tränade även där ett tag, mycket skratt blev det också. Sen drog vi vidare till Roses lillebrors jobb, vi fick med oss grekisk sallad hem därifrån och så drog vi tillbaka till Roses mamma för att kolla på Barcelona - Real madrid, och vem tog hem segern? Barca såklart! 3-1 weeey!

Mina sötisar Tämi och Rreze tittade också förbi där. Roses mamma spådde oss efter matchen och jag fattar inte hur hon kan se så mycket som hon gör. Det har alltid stämt in och jag hoppas att detta också gör det. 

Kom hem för en och en halv timme sen ungefär, och jag kom nyss ut ur ett varmt skummigt bad. Rakade mig också (Rreze jag vet att du skrattar nu) HAHAHA! Har precis smörjt in mig i body lotion. Jag sitter här med ett stort glas Pucko och en godispåse. Ska kicka runt lite på FB och sedan hoppa i säng så jag är utvilad tills imorgon, har tvättstugan vid 2.. :(

Ni som skickat in kärleksproblem, de kommer upp. Promise. Har inte glömt er! Puss och god natt.

kvällskaffe

Dagen har varit rätt kaos men nu sitter jag i köket hos mami o tar en kaffe. Hoppas ni fick en bättre fredagskväll iaf. Puss

äntligen fredag

Hellluuuu! Idag är det äntligen fredag vilket betyder helg. Ikväll ska jag sova hemma hos mamsen. Ska titta på idolfinalen och köpa något gott som vi kan smaska på, mysigt! Mor och dotter time! Snart börjar engelska lektionen och då blir det prov.. Vi får se hur det går. Sista lektionen är också prov men det sitter som ett smäck, tror jag iaf. Vill inte öga mig själv för mycket för då lär väl allt gå åt helvete.. Efter skolan tänkte jag kicka ner på stan för en solning. Ska ringa min kusin och fråga om hon är på. Men hon sover väl nu, så det får bli lite senare hihi :) sitter för tillfället i cafet i skolan, har precis käkat hayat's goda lussebullar och i korridoren pyntar de för fullt i en stor julgran, julmusik hör man också. Mysigt. Eller? Hähä. aja, jag hör av mig lite senare när jag har något vettigt att skriva. Puss och kram. Trevlig helg!

pluggination.

Jag tror att allt sitter i skallen nu! Hoppas det går bra imorgon huhu. Ska läsa igenom sista gången, sen ska jag sluta mina trötta ögon och drömma mig bort :) nattinatti

Bad och plugg

God kväll! Här sitter jag alldeles ensam. Sofia lämnade mig precis. Alltså det är riktigt kallt i min lägenhet, jag orkar inte :(  fryser ihjäl, mina händer är kalla konstant. Ska hoppa in i ett varmt bad nu och sedan lägga mig med plugget så att allt sitter inför imorgon.

Sen ska jag nanna kudden, hoppas och tror att jag kommer somna gott med tanke på att jag är utmattad. Min kropp gör SÅ ont. Träningschemat jag fått dödar mig. Att skratta brukar vara roligt, men det är det fan inte nu. Det spänner i hela magen. 

Nej nu väntar badet. Vi hörs imorgon gott folk. Puss och kram.

Det finns ingen i världen som kan älska dig som jag.
Det finns ingen i världen som kan behandla dig som jag.
Det finns ingen i världen som kan göra dig lycklig som jag.
För jag vet att jag äger ditt hjärta, så som du äger mitt.


HOME SWEET HOME!

Åkte hem direkt efter skolan och tryckte i mig huvudvärkstabletter. Måste fixa min migrän på något vis.. Sitter hemma i mitt vardagsrum med min kära Sofia nu och lyssnar på sjuk musik, typ att bamse knullar lilleskutt (sofia) i röven, och andra sjuka svenska omgjorda låtar.  Bästa vi! 

Innan det käkade vi tacos som var riktigt jävla efterlängtat. Snart ska vi sätta igång med plugget. Vi har två prov imorgon, blä! Tänkte avsluta inlägget med att säga att Sofia aka Sigrid aka Lilleskutt aka kortisen aka.. Tomten är bäst!



Såhär såg det ut utanför mitt fönster för en halv timme sen och nu är det helt kolsvart..


TORSDAG - i skolan

Hello Torsdag! Sitter på stisses lektion (datorkunskap) men han var tydligen tvungen att käka klart, han är lite virrig haha. Så vi fick göra vad vi ville, han är en BRA lärare hihi :)

Efter skolan ska jag hem direkt och invänta min kontaktperson för möte. Sen blir det plugg all day long med mina pärlor. Har två prov imorgon. Weeeeey.. Nej nu får det vara slut här, känner att jag bara kommer babbla på med massa skit och det är bara onödigt för ni ska inte veta exakt allting. hähä. Puss


gott skratt såhär på kvällen..

- Pappa är det sant att åsnornas ögon lyser på natten? - Hajwan, då skulle kurdistan se ut som Las Vegas.. HAHAHAHAHAHA!

Från gymmet idag. Sofia körde slut på mig ...

mms_img187582490 (MMS)

Från gymmet idag. Sofia körde slut på mig asså! Baaaara en till, kom igen, en till klarar du. Tänk på någon du hatar!!!!! Hahaha bästa Sofia aka Sigrid :)


fotbollskväll och pizza!

Ibland är ni så otroligt dåliga på att kommentera, medan ni andra dagar kommenterar som djur haha konstigt det där :) just nu sitter jag i soffan med pappa och kollar på trabzon matchen. Har precis käkar tonfisk pizza också, mums! Älskar att hänga med pappsen, han är så tung! det första han sa när jag tog av mig jackan var : vilken fin tröja du har! Notera att han aldrig säger så annars. Vet ni vad jag bär för tröja? "TURKEY" .. Haha. Nej nu ska jag se vad som händer i matchen och hoppas på att de vinner. För det första, för att det är våran stad och för det andra, för att inte ha en sur pappa :) imorgon börjar jag halv 11, så skönt! aja, detta blir nog det sista inlägget för idag. Vi hörs och syns. Nattinatti!

Städat!

Hejsan mina vänner! Vad gör ni? Jag tar det lugnt hemma med mina pinglor och denis penis. Krossade dem alla 3 gångerna på chanz. Har dessutom städat hela lägenheten så nu doftar det ljuvligt. Kära Sofia hjälpte mig med disken, hon är en riktig ängel. Just nu pratar hon franska blandat med danska, tyska och norska. Just det, tämi har laddat ner nått program till hennes telefon som man kan sjunga med och så man låter som t-pain. Ni ska höra våra låtar, HAHAHAHAHAHA! Nej nu ska jag fortsätta höra på deras tjatter och sedan sätta igång med plugget. Juuust ja, jag fick B i en grej i svenskan, jag är bara såååå bra ibland. Nae nu slutar jag här, Sofia börjar gå över styr. Nu börjar hon prata holländska. Puss och kram


bästa swägy

Essa är cp i skype och Emma sitter brevid och dampar!

gymmat!

Hej onsdag! Jag kunde verkligen inte somna igår, fattar inte vad problemet är.. Sitter i skolan och har engelska nu, ska kolla på film :) idag har jag hunnit med att träna så imorgon kommer jag ha grov träningsvärk. Köttade loss verkligen! Efter skolan ska jag hem ned mina pinglor och plugga sönder men innan det blir det en storstädning. Vi hörs senare bloggisen, pussar!

Real love.. Nu måste jag och macho man för...

mms_img-15391774 (MMS)

Real love.. Nu måste jag och macho man försöka sova. Detta håller inte. Hörs om några timmar!


tankar

Ligger här i sängen med huvudvärk och har precis läst klart svenska uppgiften. Tänker så att hjärnan knakar känns det som. "man inser inte vad man har förns man förlorat det" och jag antar att det ligger en stor sanning i det hela. På senare tid har jag fått bekräftat just DET, svart på vitt och det känns för jävla bra måste jag säga. Å andra sidan verkar det inte räcka, jag saknar också något. Framför allt nu på vintern. Det är kallt och mörkt 24/7 och det skulle inte skada med en stor famn att mysa sig ner i. Det är en så härlig känsla att ligga och kolla på tv med någon man tycker om. Det som i vanliga fall är din bästa serie, blir det tråkigaste du sett i din älsklings närvaro. Egentligen vet jag inte om det här är bra för mig, jag har nog med tankar och skolarbeten att ta itu med men jag kan inte låta bli, fär jag vet att denne tänker exakt likadant och jag blir bara så frustrerad. När man ifrån båda sidor vill, men ändå inte gör något åt det. Äh, jag saknar nog bara att somna tätt intill någon. Dig. Nu ska jag träffa stjärnan i drömmarna istället, eftersom att det inte går riktigt nu :) natti ännu en gång!

GOD NATT!

Hej bloggisen! Min kusin gick precis härifrån och vi har bara skrattat som vanligt. Jag öppnade detta inlägget bara för att säga god natt. Tänkte hoppa i säng med lite plugg som jag bara ska läsa igenom en snabbis och sedan sova. VI höres imorgon igen.
-
Här får ni en bild på en söt liten bebis, roses fostermammas vovve :)
-

SHE'S THE BLOGGER!

Tvingade min kusin att börja blogga så här har ni hennes feta blogg, check it out HERE!

Big love

Nu har vi käkat och tänkte kika runt på internet efter lite nyårs klänningar och skor. Tänkte även visa er en liten gullig present jag köpte till min älskade mamma som jag hittade i Borås. Det är en ljushållare med ett ljus i.
Love you mami ♥
-

update

Hej bloggisen, sitter i mitt kök med min kusin. Hon mötte upp mig så fort jag slutat :) Satte precis på kaffet och snart ska vi laga kyckling och ris mums! Ikväll ska jag bara plugga lite och ta det lugnt. Hör av mig senare ifrån datorn puss!

tisdag

Precis när jag skulle gå imorse stod Rose och patte utanför min dörr haha idioter! Sitter i allafall i matsalen nu, har precis käkat :) slutar vid halv fyra idag seegt.. Måste plugga ikväll också. Ae, nu ska nog jag och Sofia ut och ta en cigg. Tamara joinar oss innnnteee. Häxa jävel, kom till skolan någon gång!!

nattblogg

Jag är inte deprimerad. Känner mig bara tom på något vis. Och varför kan jag aldrig sova när jag är överdrivet trött? Huvudet börjar dessutom värka. Jag behöver dig inatt, om under kunde ske. :) ska vända mig om och försöka drömma mig bort till något fint ställe och hoppas på att jag vaknar upp någelunda utvilad.

IM BACK

Anonym: det är fejk kolla dom andra videon han lagt upp där han säger att han ljög :)
SVAR: såg det i efterhand och tyckte att det var riktigt dumt att han ville bli känt på ett sånt sätt. Men å andra sidan fick det nog folk att tänka till, att sluta mobbas och att ta hand om varandra. :)
-
Ok, nu är jag äntligen tillbaka på riktigt! 
Ska börja med att berätta helgens händelser. I fredags åkte vi ju som sagt till Borås, men vi var inte framme förns på kvällen. Vi drog och fixa oss direkt och träffade sedan upp alla för att kicka till stan och kolla läget, käka och lite sånt. Sen softade vi allihopa och vissa drack lite och vi hade det bara allmänt trevligt.
-
På lördagen vaknade vi upp till oväder som senare blev bättre. Lördagen vart en riktigt toppendag! Vi stack till knalleland (roligt namn på ett centrum haha) och handla in lite fler presenter och sedan käkade vi. Klockan sprang iväg och vi var tvungna att fixa oss för att sedan sticka till lokalen där festen drog igång. Kan säga att det vart en mycket lyckad kväll, dock lite för mycket alkohol för min del HAHA brukar absolut inte dricka mig berusad.. Men det var roligt, allt för Jackuulinas skull. Det vart en lyckad fest förutom senare på natten då det blev lite knas. Vi kickade till lägenheterna för lite häng där med sköna skåningar som jag dog av skratt åt och vid 04.00 tiden stack jag och ett gäng ner till lokalen och chillade lite till, martin drog upp sitt dj-pack och släppte musik, vi fick även lära oss lite haha han var riktigt duktig!  vi åt även och snackade skit, Empanadas ♥ Runt 6-7 gick alla och sov och sen var helgen över. 
-
På söndagen stack vi hem till jackie för lite skratt och snack och mer empanadas och sedan tog vi bilen hem. Grymt lyckad vistelse i Borås och detta måste vi göra om. Tack till Jackie, hennes mamma och ALLA andra. Har träffat mycket nytt folk och alla har varit lika trevliga. Gillar staden också, den är lite bonde-aktig men väldigt mysig :) Kom hem runt 9 igår kväll och åkte direkt till mamsen där jag somnade gott.
-
IDAG
: har jag varit i skolan, umgåtts med pappa och Suzan. Spelat kort med Denis, Suzan, Sofia och Tämi och nu ska jag hoppa in i en dush för att sedan stupa ner i sängen. Längtar verkligen efter den haha.. Sov så gott mina vänner! ♥
-
Lite bilder ifrån helgen:



så himla bra.

INGEN ska behöva gå omkring och må dåligt..
den första videon gjorde mig tårögd och ledsen, videon under gjorde mig tårögd och otroligt glad.
(jag hör av mig när jag kommer hem, är hos pappa med syrran och käkar)

borta bra hemma bäst

Nu ska jag sova ut så att jag orkar med den långa skoldagen imorgon också. Har haft det toppen i Borås med alla möjliga :) Till och med Landskrona grabbs! Hör av mig och berättar mer imorgon. Puss god natt

on my way home.

Hoppade precis in i bilen på väg hem, vilken otrolig helg det har varit. Kaos natt igår, minne för livet, tack jackie och alla andra :*

borås

Ville bara säga att Borås är en otroligt mysig stad! Natti natti peps :)

b to the orås imorgon!!!!!!

Hej mina vänner. Har inte så mycket tid att skriva och jag kommer nog inte uppdatera så mycket i helgen heller. Min helg kommer jag spendera i Borås. Dagen har varit riktigt stressig och morgondagen blir minst lika stressig. Jag hör av mig när jag hör av mig.. Pussar :)

Sola & födelsedagspresent

Hej och god dag bloggen. Jag sjukanmälde mig idag. Gick alltså inte till skolan. Hade fått sammanlagt 8 h sömn på två nätter och det är inget att heja för precis. Kände dessutom att huvudvärken började smyga sig på. Men det var helt sjukt igår, jag kunde verkligen inte sova.. Jaja idag är en ny dag, med nya möjligheter. Idag ska jag ner på stan för att kolla på present och sedan sola lite, måste ha lite färg med tanke på att jag kickar till Boorååås imorgon.

Efter det måste jag hem och plugga plugga plugga och försöka hinna med att städa så att jag åker hemifrån med ett rent hem och bemöts av ett rent när jag kommer tillbaka också :) have 2 be smart!

Nu ska jag ut i köket och se vad det finns för gott att äta, vi hörs då !

sömn

Nu ska jag äntligen sova, är riktigt mega trött så det bara skriker om det. Sover med pappa och brorsan. Vi har kollat på en riktigt bra film tills nu. Nej måste stänga ögonen. Natti

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!