TISDAG

Hello!
Dålig uppdatering, i know! Grejen är att jag försöker sköta skolan så gott jag kan och därför får bloggen lida lite.. Skolan gick som vanligt bra och min träningsvärk i magen har börjat försvinna nu så imorgon kör jag igen!

På sista lektionen idag (Vård och omsorg) hade vi ett litet "prov" där vi skulle göra olika praktiska saker så som tex att flytta en patient ifrån en säng till en rullstol, bädda rent i en säng med en liggande patient i som hör dåligt, förflytta en patient ifrån säng till toalett med hjälp av lyftkran osv. Så här nedan ska jag bjuda på en bild på mig som undersköterska haha passar fett bra ju!

Efter skolan drog jag och mina två pinglor hem till mig för plugg, fick även besök av min kontaktperson en stund. Avslutade precis ett samtal med min älskling Dani. Jag blev äntligen godkänd så att han kan ringa mig. Han ringde mig igår för första gången (har bara skickat brev med han innan) och fyfan vad roligt det var att höra hans röst, hans skämt och allt annat haha. Han vann över grabbarna på pingisen idag så han kammade hem ett 100 kort att ringa för och det kostar han bara ca 20 kr att prata med mig i en timme så det satt fint! Bästa han! Grattis till dig i efterskott förresten. Han blev hela 26 år igår! GRATTIS ÄLSKLING! ♥

Mina pinglor sitter för tillfället i köket och har trevligt i telefonen med någon och jag kände att jag var tvungen att slå på datorn för att uppdatera min bloggis lite. Ska snart ta mig en dush och sedan lägga mig för att kolla på TV. 

Smeell yaa laterooo.. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!