SLEEPOVER WITH MY GYALS

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den katastrofala uppdateringen men jag har verkligen haft 0 tid idag. Igår träffade vi bästa boys och det var länge sedan jag skratta så mycket haha, fick nästan magrutor bästa ni! Det blev kaffe, chai, nötter och chanz. Sen är det en annan femma att alla fuskade under spelet förutom jag och Tamara. Sedan tog vi en promenad runt hela hageby. När jag och Tampis kom hem lagade vi köttfärssås & spaghetti sedan hoppade vi i säng.

Hade sovmorgon idag, så jag vaknade upp brevid bästa Tampis vid halv 11 och sedan slutade vi så tidigt som 14.00 fett skönt. Stack till skolan för att hämta lite böcker och sedan åkte jag och T hem till mig för att träffa min kära kontaktperson en stund. Ska söka en tvåa inom en snar framtid, så himla skönt! :) och då ska ni få bilder på min lägenhet, nu är det inte inrett som jag vill med tanke på att jag vet att jag kommer flytta ut snart.

Vid 5 tiden mötte vi upp brorsan för att handla lite på HC och sedan kom även Sofia hit. Svartingen tittade också förbi. Vid 7 började vi plugga och NU, äntligen är jag klar med det äckliga arbetet. Snart är tjajorna också klara och då ska jag hoppa in i en skön dush.
Om en halvtimme fyller jordens sötaste Shqiponja år, så grattis på din födelsedag gumman! Jag önskar dig en toppen dag med många presenter och tårta. Puss på dig sötis!
Imorgon ringer alarmet kl. 06.45 så jag tar och säger god natt nu. PUSS fina ni.

bjuder på en bild på mig och bästa Denis.


älskade vänner

Fick ett telefonsamtal av mina grabbar för en stund sen, så om någon minut pluggar det antagligen för fullt på dörren. Och några minuter senare antar jag att min coola väninna tampis knackar på. Mysigt med gooosiga vänner. Nu kom tampis... Innan Ica stänger måste jag springa dit och köpa ostbågar mums!

update

Fick besök av min lilla svarting en stund och nu gick hon precis. I väntan på nästa besök tänkte jag lägga mig och kolla på tv lite. Är hur trött som helst. Har lite smått ångest över att jag glömde böckerna i skolan. Har bara imorgon på mig att göra klart det helvetes arbetet. BLÄÄ.

Dom blir mätta på att andra blir hungrigare

-

Håll hårt i din vän, för där ute finns det gott om ormar.

Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma.
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar.

Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma.


ONS 28 SEPTEMBER 2011

2 veckor har passerat sedan du veckla ut dina vingar och flög bortom klipporna, bortom molnen, till himlen. 2 veckor av sorg och smärta, 2 veckor utan dig och 2 helvetes snabba veckor. Fattar inte hur tiden bara kan rinna iväg. Nyss var du här bland oss, nyss satt du i mammas kök och skämtade med mig. NYSS! Nu är du så långt härifrån..

Jag drömde om dig igår natt, jag drömde om att pappa inte skulle komma tillbaka till Sverige mer och att du hade varit borta i en vecka. Hela släkten var samlad och när jag vänder mig om står du och pappa brevid varandra och ler. Han hade kommit tillbaka till Sverige och DU, du levde. Du stod bland oss. Det enda tråkiga var att du haltade lite med ena benet, MEN du var här. Du mådde riktigt bra.

..Om mina drömmar bara kunde vara sanna.. Du är saknad, så saknad. Du lever vidare inom mig, i mina tankar, i mina drömmar och i mitt hjärta. Jag kan inte skriva i ord hur mycket jag saknar dig min älskade underbara moster. Livet är inte sig likt utan dig. Vila i frid ängel! 14/9-11

Onsdagens skoldag är äntligen avklarad, skönt! Tamara steg upp som solen själv imorse och det kan jag säga er kära folk, det är väldigt ovanligt att hon är uppe före NÅGON ANNAN. Efter skolan kickade jag hemåt och nu sitter jag här och käkar mackor och dricker kaffe. Skolans mat idag var blä.. pannkakor.. Det är inte ens mat fan.

Sitter här hemma utan någon aning vad jag ska göra, hade tänkt att plugga med tanke på att jag har ett stort arbete att lämna in på fredag och jag har bara gjort puttelite men dum som jag är lämnade jag böckerna i skolan smartskaft. Har jag tur så har någon av tjejerna tagit med dem hem..

Nej nu ska jag läsa lite bloggar och sedan vänta på homies ifrån alla sorters håll. Hörs, måste käka klart!

Tamara är så duktig på lektionen och blir alltid utsatt för att vara försökskanin.
hon trivdes, som ni ser.



HAHA hon trivdes minst lika bra såhär. Tamara ♥ Türkiye. last night


MIN KVÄLL I BILDER

God natt peps! :)

DET ÄR BARA KÄRLEK!






Jag är vrålhungrig, och eftersom att jag har så fina vänner så får jag käka MC donalds ikväll. De är på väg till mig nu och ska köpa med sig det hihi ni är bäst! och inte nog med det, NRJ dricka kommer på köpet också :)

På tal om ingenting så hatar jag att gå till tandläkaren, det värker alltid efteråt? Nu värker en tand som de inte ens har rört, moget... Fan vad tråkigt det är, saknar min moster. Behöver lite liv i luckan. Att veta att massa plugg ligger framför en gör det inte bättre, men bästa NRJ's kommer rädda min kväll......... och mitt plugg.

MY LOOK FOR TODAY

Tyvärr så är detta kärleksproblemet inte beviljat att visa på bloggen, utan att jag ska besvara den till tjejens mail. Sorry för er som ville läsa kärleksproblem, men jag kan inte publicera något som en person inte vill. Ni får helt enkelt skicka in flera, och några som de andra också får ta det av.

Hej förresten! Jag kom precis hem ifrån tandläkaren, hela min underläpp är bedövad. Kan inte röka eller något haha. Ikväll kommer mina NRJ vänner och min kusin hit.  Vi ska plugga, dricka NRJ, kaffe, spela chanz och bara va' Love it.














Moste du kommer inte att komma på flera födelsedagar och andra roliga grejor. Ingen kommer se dig på min student, men jag kommer känna din närvaro. Du kommer finnas med oss hela tiden varje dag, ända tills den dagen vi ses på riktigt igen. Jag saknar att inte ha dig här. Jag saknar att bli bjuden hem till dig och få sitta i ditt mysiga kök där du har fullproppat med grejer. Tavlor, prydnadsgrejer, karameller och allt vad du hade.

Du gjorde mig alltid tjock när jag kom hem till dig. Först fick jag mackor och kaffe, sen var det saft eller läsk med kakor, sen tittade en kexchoklad fram ur ditt skåp och sedan hade du massor karameller i dina fina burkar som du tvingade mig att käka upp.

Jag saknar dom stunderna, jag saknar då du kom hem till mamma och åt mat med oss. Jag saknar allt med dig. Du är den finaste ängeln och jag kommer alltid bära med dig i hjärtat och i mina tankar. Tack för allt du gjort för mig och alla i släkten. Du är våran stjärna.

MÅNDAG 26/9-11

Hello bloggisen! Jag har försökt att mobil-blogga men mitt internet på telefonen har varit så otroligt seg. Dessutom har jag nästan bara sovit och sovit. igår sprang jag ju ner och tvätta som jag skrev, dushade och käkade lite mat och hoppade jag i sängen igen. Jag har alltså sovit sen 17 tiden igår, tills 11.30 idag. Kan ni fatta det? jag kan inte i alla fall.. Gick inte till skolan idag för att jag inte mådde så bra, behövde sova ut så min kropp skulle fungera.
Snart kommer Rosii hit en sväng, sen ska jag till tandläkaren. Uush..

Lets do it again

förlåt för att jag inte har uppdaterat, har verkligen haft annat för mig. Tampis boyfriend, hans kompis och jackie kom ifrån Gislaved/Borås i fredags. Det var riktigt trevligt att få träffa dem faktiskt. Har druckit lite denna helgen vilket inte allls är likt mig, men det har varit kul :) inatt fick jag dessutom sova brevid en mysig jävel.

Jag vaknade upp och insåg att jag försovit mig, skulle ju tvätta klockan 2 haha. Skyndande mig och sprang ner till tvättstugan så nu har jag fått det gjort också! Sitter här och käkar spaghetti & köttfärssås nu. Smarrigt.

"BOM"

Rex spelar död. Grym hund!


AURORA = KOMEDI MOVIE

Ni måste se denna videon. Jag skrattar som fan när jag ser den. Det finns en annan som är så mycket roligare, men på den videon nämns namn och icke-tillåtet snack så den kan jag tyvärr inte visa er..

Hahaha! Jag saknar min underbara Aurora när jag kollar på den, hon lever livet i Göteborg för tillfället.
Jävla häxa!
Säg INTE att ni INTE skrattar/ler under tiden ni tittar... :) mytta inte.


Sitter och pratar med syrran i telefon och kollar på The fabulous life of Ana Gina. Diggar Gina starkt! Senare kommer en till video när jag filmar när Rex (Eljas hund) "dör"..


ålder spelar ingen roll

Jag kollade på ett program förut där en familj behövde hjälp med sin ekonomi. De kunde inte riktigt hålla i deras pengar.De hade ett för dyrt hus för deras inkomster, de shoppade online fler gånger i veckan, de lånade pengar från olika bolag för att kunna betala gamla skulder och de insåg inte att dom inte betalade tillbaka någonting eftersom att dom lånade nya pengar gång på gång.

Det jag vill komma fram till är att det kvittar hur gammal man är. Det gäller ifrån person till person hur duktig man är på att t.ex hålla i pengar, uppfostra ett barn o.s.v..

Jag kan säga att jag inte lever på en STOR summa i månaden, men jag klarar mig galant. Jag har inte riktigt kommit underfund med hur man betalar alla räkningar ännu för det är faktiskt riktigt stressigt och förvirrande, men jag lär mig. Jag är nyssfyllda 18 år.. Denna familjen bestod av tre barn, en mamma på ca 34 år och pappan var runt 37-40 år.

NEW PICS













Äntligen fredag! Äre fest ikväll eller? Jag hade tänkt gå ut, men stryker nog det ifrån listan. Har ingen större lust faktiskt. Ska sitta hemma i min ensamhet och bara va, tror att jag behöver det. Har haft någon runt omkring mig hela tiden och nu kanske jag behöver en ensam-dag också.

Ätit har jag inte gjort ännu, bara lite cashew nötter ncnc.. men jag orkar faktiskt inte ställa mig och laga mat, är inte sååå hungrig. Ska slänga i massa olika grejer i ett pita bröd och rulla ihop det. haha.
Jag avslutar med två riktigt härliga bilder på mig, Sofia & Tampis.




Hello peps! Jag kom precis innanför dörren...

mms_img981527270 (MMS)

Hello peps! Jag kom precis innanför dörren. Är så seeg! Ska ta mig en kaffe och kolla på tv en stund. Sen ska jag dra igång dammsugaren. Ikväll kanske jag ska ut och ta en cider eller två.. Vi får se hur det blir med den saken. Jag orkar inte starta datorn så jag mmsar in ett inlägg istället. Det duger eller hur? .. Kom på att jag glömt bort att svara på ett kärleksproblem. Lovar att svara !! Puss på er


LIVE LOVE LAUGH


GOOD NIGHT

Nu är första gången jag sätter på min dator på två dagar, har verkligen inte orkat sitta vid datorn förutom i skolan på lektionen. Jag somnade förut efter att Tampis och Sofia hade gått. Vid 7 tiden plingade det på dörren och inga mindre än Denis, Tampa och Eljas stod utanför. Vi drack kaffe/chaaai och chillade bara. Det var trevligt faktiskt :)

Senare stack jag, Denis & Tampa som för övrigt tror på den heliga kon (hindu) HAHA till min bror. Nu är jag hemma igen, ska läsa lite bloggar som jag inte gjort på ett tag och sedan ta mig en dush. Funderar på att laga något att käka också har inte ätit sen i skolan förutom glasstårta -.- och sedan ta mig en dush och hoppa i säng.

Moster jag kan inte tro att du ska begravas, det känns så overkligt att bara säga det. Min spralliga moster liksom, vem kunde ana det? inte jag i alla fall.. och ingen annan i släkten heller tror jag. Du var den som väckte liv och brydde dig om alla. Du höll ihop oss. Du var kärnan.. Jag vill inte säga adjö, men jag måste. Tårarna har inte slutat rinna ännu. När jag är ensam känner jag mig så tom inombords, alla känslor rusar igenom hela kroppen och jag vill bara rivas i stycken. Du kommer alltid leva kvar inom mig, det lovar jag och svär på. Jag älskar dig..

Chilling på balkongen with ma gyals

mms_img104088033 (MMS)

Chilling på balkongen with ma gyals


Sitter hemma hos mig med tampis och lilles...

mms_img79641674 (MMS)

Sitter hemma hos mig med tampis och lilleskutt. Har ni sett tampis antenn?! Haha. Fett gott med glass och kaffe.


TORSDAG

Hello! Sitter i skolan, har datakunskap. Det roliga är att vi redan kan allting så jag fattar inte vad jag gör här. Har fått besked om när mosters begravning är, shit ni anar inte hur det känns. Jag ska begrava min moster, min stjärna som har uppfostrat mig. ..

Efter skolan ska jag och tjejerna hem till mig och dricka kaffe och äta glasstårta. ska bli skönt :)

Sitter i skolan med Sofia och gänget. Vi h...

mms_img-19692005 (MMS)

Sitter i skolan med Sofia och gänget. Vi har haft lab, riktigt tråkigt. Nu chillar vi bara, vi börjar om en timme... Ska strax köpa mig en power King och få lite NRJ. När jag kommer hem ska ni få höra min och tampis låt som vi skrev igår, hahaha. jag hör mig senare. Puss


Tända ljus och myspys!

mms_img159285603 (MMS)

Tända ljus och myspys!


finbesök?!

Hej! Tänkte bara höra av mig o säga att allt är lugnt med mig, har precis käkat tacos med tampis och snart blir det kaffe rep. Efter det ska jag dusha och chilling. Snart kanske en vän kommer på fika och tonight kanske jag får finbesök :) myspys! Orkar inte uppdatera mer idag.. Puss

14/9-11 en vecka har passerat.

Nu har du varit borta en vecka, det är sjukt vad tiden går fort. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta, i mina tankar och i mina drömmar. Vill ha dig tillaka.. Jag saknar dig, Guds vackraste ängel, min fina moster.

Våran goda parmiddag today !

mms_img-20383608 (MMS)

Våran goda parmiddag today !


min dag

God kväll! Skriver ifrån luren, orkar inte sätta på datorn. Skolan gick galant, jag och Sofia hade NRJ. Efter skolan mötte vi upp bästa tampis och cissi. Vi stack och handla mat och gick hem till mig och laga tacos. Senare kom Denis, jenni och Sara och då blev det att dricka kaffe, käka glasstårta och snacka skit. Vi läste igenom våran text till danne som bi har gjort och sen spådde jenni oss och allt stämde, grymt ! Eljas, Rex och Tampa kom förbi oxå, har en video på Rex som jag ska visa er där han leker död. Ja, det är en hund :) Nu pluggar jag och tampis vi är så duktiga. Ska snart dusha o däcka. Mwah.

<3

Moster du är Guds finaste ängel. Det finns inte ord för hur mycket jag saknar dig. Skulle göra vad som helst för att få höra ditt skratt igen. Jag saknar dig mer än någon kan ana. Nu vilar du i frid, nu har du inte ont och äntligen mår du bra. Du ska veta att du var en sån kämpe de tre veckorna du klarade av på sjukhuset. Du kommer alltid att vara min kämpe. Älskar dig min ängel!

tisdag

Hello tisdag! Sitter i skolan och chilling med Sofia, vi börjar om tio min. Vi var precis och käka, kallsås fisk och potatis muuums! Är proppmätt. Min nrj försvann direeekt haha. Tampis är på bussen tillbaka till älskade Norrköping. Jag och Sofia har saknat våran nrj girl ! Senare ska jag träffa auri, vi ska handla food. Hör av mig, puss

plugga såhär på kvällskvisten.

God kväll! Somnade förut som jag skrev och vaknade upp nu halv 10, drog upp böckerna i sängen och började plugga. Visst är jag duktig?! Nu ligger jag i badkaret med massor skum. Ska koppla av här ett tag, sedan gå upp och läsa lite till och sen somna igen. Imorgon har jag sovmorgon som varje tisdag, skönt ! Efter skolan måste jag handla mat, börjar eka i kylskåpet snart.. God natt mina vänner.

MÅNDAG 19 SEPTEMBER 2011

Igår när jag skulle sova öppnade jag ett inlägg ifrån mobilen, och när jag nääästan var klar stängdes min mobil av. Snacka om att jag fick damp. Låg och typ skrek till mig själv i sängen.. "Gud vill inte att jag ska skriva blogg, fuck it.........."

HEJ förresten!
Igår kväll åkte vi ju som sagt och käkade hos syrran & Levent och lilla Tugay såklart, eller ja liten är han väl inte längre, jävla björn fan :) Brorsan var också där, vilket var överraskande kul. Vi käkade världens godaste lasange, snackade skit och skrattade. Älskar mina syskon över allt annat i världen. Skulle gå genom eld & vatten för dem. Älskar även att jag har så många underbara människor i mitt liv :)

Idag snozade jag fram tills kl. slog 7.10, hoppade upp och fixade mig fort som fan för att sedan möta upp bästa Rosi och sticka till skolan. Tampis är ju i Borås så henne fick vi inte se idag, vänta tills jag kommer till Borås hähä! Jag och Sofia hade i alla fall kul som vanligt, och duktiga var vi också. Vi hade hål timma på ca 3 timmar och då pluggade vi faktiskt hihi. 

Märker ni att jag mår bra idag? trött som satan är jag bara men annars mår jag faktiskt bra.

Efter skolan tog jag och S vagnen till hageby, hon mötte upp Camilla och jag stack hem. I köket står lasangen som jag fick med mig hem ifrån S & L igår (ni är bäst) så nu ska jag springa ut och käka. När magen är mätt ska jag krascha ner i sängen framför tv:n. Powernap?! Jaaaarå.


Det är hemskt.

Jag orkar nog inte uppdatera mer idag, är helt slut. Ska strax klä på mig och sedan bädda rent i sängen för att lägga mig och glo på tv innan det är dags att sticka till L & S. Ha en fin söndagskväll. Puss och kram.


Jag känner dig inte, visste inte ens vad du hette. Men du och tvilling och eran vän var otroligt kaxig mot mig en gång så jag gick fram och frågade vad problemet var, då vart ni alldeles tysta. Idag när jag loggar in på FB ser jag att en av tvillingtjejerna gått bort, hon blev inte gammal. 15-16 år?! Hemskt! Må du vila i frid Natalie. Och Jag hoppas att din syster, din familj och dina vänner tar sig igenom denna svåra tid..

SÖNDAG

Hellow i från kyliga Norrköping.
Det blåser och småregnar lite då och då.

Jag sov borta inatt, var barnvakt åt en söt liten Alleballe. Mysigt! Vi steg upp så tidigt som halv 9, men som tur är låg han och kolla på barnprogram så vi lyckades vila en timme till. Vid halv 11 stack vi hem till mig för att tvätta. Nu är jag ensam, ska strax ta mig ett varmt bad och raka mina håriga ben (skulle inte förvåna mig om jag somnade i badkaret) Jag mår faktiskt bra idag, ungar gör mig glad. Ikväll är jag bjuden hem till Levent på middag, ska få mäktig lasange MUMS. Ska bli riktigt trevligt faktiskt.. Behövligt :)
Nej nu måste jag ta mig en dush. Puss på er alla.

Idag kände jag din doft.. Saknar dig moster ♥

Plugga next!

Nu är jag hemma igen efter en skön promenad. Plockade upp Rose på vägen också! Efter att vi promenerat ett tag mötte vi upp sötisarna Kicki och Carlos, snackade en stund med dom och gick sedan vidare. Ska plugga lite och sen kanske det blir att träffa Sofia & Camilla, Rose är också på! Mysigt.

Jag vet att jag tjatar, men jag vet inte vad jag skulle göra utan mina vänner.
Tack för att ni lyser upp mina gråa dagar! ♥

Nu ska jag ut och gå!




TODAY!

Idag kände jag för att sminka mig lite, har sett rätt död ut de närmaste dagarna. Testade även svart kajal som jag inte använt på ungefär 2 år.










Bitches.

Jag blir så förbannad på killar som har flickvänner men ändå går till andra tjejer. Varför har ni flickvän om ni inte är nöjda tillsammans med henne? eller vad fan är erat problem? varför är ni gulliga mot andra tjejer när det är era flickvänner som behöver den uppmärksamheten? Varför påstår ni att ni inte älskar era flickvänner, och vill göra slut med dem men sedan går och är med dem igen?! Varför kommer ni till de som är singlar när ni själva inte är det?! Håll er till EN! Tycker fett synd om tjejer vars killar som går bakom deras ryggar ..


Skogen, städat, käkat !

Promenerade i skogen innan, hur skön som helst och ett underbart sällskap!  älskar att ha underbara människor i mitt liv. Nu har jag precis käkat lite och innan det städade jag lägenheten så nu är det freeesh här. Ska snart byta sängkläder och lägga mig och glo på tv en stund. Ush måste upp tidigt imorgon, tvättstugan kallar :(

Du är den vackraste ängeln, du är den finaste som någonsin existerat. Tack för alla år med dig, jag är så tacksam över att just du blev min moster. Du är den bästaste mostern man kunnat önska sig!

lördag

God morgon! Ligger i sängen och chilling. Idag har jag inget för mig, känner för städa lägenheten och främst badrummet. Hatar smutsiga badrum. Men det tar vi senare, igår fick jag inte i mig speciellt mycket mat så nu är jag vrålhungrig.

LIKE A STAR!

Alltså jag mår så bajs blä dåligt just nu, och så har jag en lysande stjärna till vän som kommer hit en sväng. Fattar inte hur hon kan vara så bäst. Dessutom bor vi inte nära varandra heller, och ändå tar hon hela vägen hit -.- Man ska ha en vän som Sofia, bästa hon!

Update

Hej! Det är så konstigt att jag ALLTID har kul i skolan trots mitt humör före skolan, och sedan när jag kommer hem och är ensam är jag lika deprimerad igen. När jag kom hem ifrån skolan hoppade jag i sängen direkt, så otroligt skönt. Det var verkligen behövligt. Mitt huvud satt inte på skaft i skolan alltså, ush för att vara så förvirrad, antar att det beror på sömn och tusentalstankar.

Jag vaknade för ungefär en halvtimma sedan och sprang upp till köket för att laga något att äta, i samma veva messade sanna, ska försöka träffa henne nu när hon ändå är i hageby, men jag mår fan inte bra.. Jallafall, väl i köket satte jag på spisen och allt. Sen bara vände allt, kände mig illamående och var inte hungrig längre så jag stängde av allting och nu sitter jag här.

Jahopp fredag, vad ska man göra idag. Har hört att det är lite olika fester today. Jag skulle behöva ett glas, folk, och musik, men å andra sidan skulle jag behöva ligga under mitt täcke och bara kolla på tv ikväll.
Har tyvärr inga bilder att bjuda på..

Moster jag fäller tårar för dig varje dag, jag saknar dig hela tiden!
Du har fått mig att tänka en extra tanke på livet. Det är så fint, så äckligt och tar slut så fruktansvärt fort. Alla behandlar varandra som skit. Den man älskar pratar man med som om det vore "en i mängden", och din fiende är du en ängel mot. Jag har varit inne på det förut, ta ingen för givet. Life's 2 short..

mobilblogg

Jag är ledsen över att ni klickar er in här utan någon uppdatering, men ni vet vad som hänt och att jag inte är riktigt hel ännu. Jag lovar att uppdatera lite mer, det kommer ett inlägg lite senare efter att jag tagit min tupplur. Skulle behöva lite alkohol och parteeeey idag.. Puss på mina underbara vänner och alla ni andra. Hörs sen !

good days!

Syrran skickade dessa idag, har en hel drös med foton men orkar inte lägga upp alla.
Saknar rogga något otroligt, speciellt när jag ser dessa bilder! jävla bög, kom hem nån gång!


















Jag är så tacksam över att jag har er.

Jag tänker på dig hela tiden, men jag har haft en bra dag. Nu är jag dock ensam igen, och tankarna tar över mig.. Jag saknar dig hela tiden men jag vet att du är på en bättre plats nu..

Jag gick till skolan idag, första gången denna veckan. Det känns bra, jag måste sköta skolan trots allt som hänt. Skolan gick faktiskt bra, mina vänner får mig att tänka på annat och vi hade faktiskt jävligt roligt. Efter skolan följde jag med Tampis och Bettan på lite ärenden och sedan stack jag och T hem till mig för att baka kladdkaka, spela chanz och dricka kaffe. Riktigt kul! Är så himla glad över att jag träffat så fina vänner.

Nu på kvällen fick vi även besök av bästa Denis och när han stack kom Sofia & Camilla. Det blev kortspel igen "Chanz". Jag kom etta, Sofia kom tvåa, Camilla kom trea och då kan ni lista ut vem förloraren är.. Stackars Tampis.

Jag är glad över att jag har er i mitt liv, ni finns där för mig hela tiden och ni kommer så fort jag behöver er. Ni är riktiga vänner och jag är så otroligt tacksam över allt ni gör. Ni får mig att må bra, när jag egentligen ligger på botten. Tack för allt, verkligen! ♥

Nu ska jag hoppa in i ett bad och sedan sova, börjar 8.10 imorgon..
God natt !

Moster du finns i mina tankar och drömmar dag och natt. Du ska veta att jag aldrig kommer glömma dig. Jag kommer besöka dig ofta efter den jobbiga begravningen. Fan kan inte fatta att du är så långt borta, snälla förlåt för att jag inte haft så mycket kontakt med dig den senaste tiden. Vi tar igen det senare, jag kommer upp till dig så småningom. Love you ♥

ängel

Moster du är den vackraste ängeln !

tankar - mobilblogg

Jag ligger i min säng och tänker på livet, på moster, på familj och på vänner. Min moster hann aldrig se min lägenhet, hur jag bodde och allt däremellan. Kanske för att man tar varandra förgivet. Det är synd, för några dagar innan hon fick stroken skickade hon ett vykort och undra hur jag hade det i den nya lägenheten och jag tänkte svara med att välkomna henne på en fika. Det gick aldrig så långt för jag svarade aldrig på brevet, jag tänkte "jag gör det imorgon" och när morgondagen kom, tänkte jag likadant. Ta aldrig någon förgivet för när ni minst anar är det försent. Idag har jag umgåtts med mina fina vänner, de kom till mig direkt, bara för att finnas där - det är vad jag kallar riktiga vänner. Är så tacksam över att ni finns där för mig. Tampis, Sofia och cissi. Behövde umgås med någon, ville inte vara ensam. Nu på kvällen stack jag till min fina vän sannis, hon bjöd på tacos. Sen så snacka vi skit och bara umgicks. Sånt behöver jag nu, det var skit skönt ! Vill inte vara ensam och ha cptankar. Moster är på en bättre plats nu, jag vet. Men det är ändå tufft för man tänker " tänk om, tänk om hon aldrig fått den där äckliga stroken" .. Men sånt är livet, äckligt! Man vet ingenting och man tar allt och alla förgivet. Livet är tufft och orättvist. Moster, jag hoppas att du vakar över mig och alla andra, jag kan inte riktigt förstå att du är borta ännu. Det känns så verkligt men ändå så overkligt. Du var inte klar på jorden än, du hade så mycket kvar att ge. Men nu är du som sagt hos mormor , jag kommer till er senare. Vänta på mig. Älskar dig ifrån botten av mitt hjärta. Du är den vackraste ängeln som finns. God natt moster. God natt alla.

vila i frid moster. 14 sep 2011

Inatt sa du ifrån, inatt flyttade du härifrån och stack till paradiset. När telefonen ringde och de berättade, fick jag panik. Jag vill verkligen inte, vill inte vara utan dig. livet kommer inte vara detsamma. Du fanns alltid där, nu kan man inte ens ringa dig längre :'( jag saknar dig redan. Men detta var ju det bästa för dig, du har alltid sagt att du inte vill ligga i en säng eller bo i ett hem där andra måste se efter dig, då dör du hellre.. Nu lider du inte mer, nu är du fri ifrån allt. Nu är du hos mormor. Mina tårar tar inte slut. Jag älskar dig moster.

Förstörd

Det har nog varit den jobbigaste kvällen, natten och morgonen i mitt liv. Inte blev det bättre när kusinerna ringde imorse och sa att vi var tvungna att åka upp till sjukhuset. Ae, jag kör på en bloggpaus, behöver verkligen det nu. Är hemma nu i skrivande stund, men ska strax sticka iväg till mamsen en sväng. Vi måste hålla ihop nu.

Jag älskar dig av hela mitt hjärta moster och mitt hjärta går i tusen delar när jag ser dig ligga och ha ont. Nu är det inte långt kvar, du är påväg mot paradiset. Jag vill inte se dig försvinna, men jag måste. Snart slipper du smärtan, snart lider du inte längre. Hellre att vi mår dåligt, än att du gör. Jag kommer upp till dig nu i dagarna igen för att se hur det är med dig. Vet du? Jag vill bara vrida tillbaka tiden.. Du ska veta att jag fick massa olika minnesbilder när jag var hos dig idag, bilder i mitt huvud som spelades ända sedan jag var liten fram tills nu. Du är bäst och jag kommer aldrig någonsin glömma dig och ingen kommer aldrig i mitt liv kunna ta din plats. Du är speciell. Love you.

Promenad.

Jag har suttit inne hela dagen, inte okej. Nu ska jag bege mig ut på en promenix!

Men jag vet allt om dig, för du har varit min



Anonym:
du och kastriot var så söta tillsammans ni är som gjorda för varann. kan du inte lägga ut en bild på er två som du tycker om mest? kram ps hoppas det blir bättre med dig moster :(

Svar: Tack för att du tycker det! Haha folk accepterar inte vårat avslut verkar det som. Gulligt! Jo visst kan jag det. Dessa tre bilder här ovan gillar jag för att det är "känsla" i alla 3. Den första är bara så fin, den andra är sådär söt, man ser hur Kastriot småskrattar samtidigt som han ger mig en kyss och den sista är bara gullig, vi gjorde alltid den minen tillsammans haha!

Remix

Vad gör ni? Jag vill bara ut ut ut, men jag kan inte slita mig ifrån datorn. Why?! Min lilla banan kommer till Norrköping snart, woho! Jag har balkongdörren öppen och det är fan i mig rätt kallt. Ush fy och blä. Okej snurrigt inlägg haha. Nu ska jag ta och svara på en kommentar. gölligt. Ses snart igen :)

MÅNDAG 12 SEP 2011

Nu för tiden får jag ångest om jag inte går till skolan, det fick jag inte förr. Bra tecken?! .. Har ångest idag, men jag kunde verkligen inte ta mig upp ifrån sängen imorse, min mage hade krig med mig och jag ville bara dö. Illa mådde jag också. Men jag vet vad vi gör i skolan så det är nog inte problem..

Jag har lust att gå ut och promenera med musik i öronen och bara tänka. Jag gjorde en dum sak.. gick igenom gamla grejer. Sånt ska man inte göra. Blää.

mobilblogg

Min mage spelar ett spel med mig, och har gjort det istortsätt hela dagen och det sjuka är att den verkar vinna överlägset. Varför ska tjejer behöva lida så mycket? Smärtan är obeskrivlig.. Låt denna veckan gå fort... Trevlig info? Måste sova. Aj aj. Bästa nalle är brevid mig. Han heter macho eller putte eller pluttis.. Alla tre kanske. GOD NATT

Jag vill inte, jag orkar inte, jag kan inte

Det är så skönt att jag har vänner som umgås med mig ända till kvällen så att inte mina tankar kommer och spökar med mig. Ska springa in på toan och borsta tänderna och tvätta bort kladdet i mitt ansikte, sedan ska jag hoppa i säng. Är så trött.. Solningen måste jag också ta tag i! Natti natti friends!

Jag tänker på dig konstant moster, jag blir så ledsen av tanken att du kanske inte kommer vara kvar med oss. Jag hatar att se dig ligga i den där sängen och jag vill inget hellre än att ta med dig hem. Jag vill höra ditt skratt och jag vill prata med dig som vanligt. Jag vill inte se dig såhär. Varför ska Gud alltid ta de goda.. Jag älskar dig och jag hoppas så innerligt att du inte försvinner ifrån oss. Vi alla behöver dig.

Tampis Sofia Cissi & JAG !

Hellow!
Mötte upp mamma som jag skrev, och åkte upp till min moster. Var där i ca två timmar. När jag skulle säga hej då till henne försökte hon svara mig, och det gjorde så ont i mig att hon inte fick fram några ord, men att jag såg att hon förstod mig.

Nu sitter jag hemma med Tampis. Vi hade besök av Sofia & Cissi förut, trevlans! När dem stack fortsatte vi spela Chanz och jag K N U L L A D E Tampis hihi. KAffe och pomme blev det också, nu ska vi ta en cigg. Skönt att hon är här hos mig så jag slipper tänka på min fina moster så mycket.. It's haaaaaaaaard!

BLUE


Nu sticker jag ner till stan och möter mami. Brorsan följer inte med, han är jätte sjuk.. krya på dig bror.

Min mage dör sakta men säkert

Det känns som tusen knivhugg, det känns som att allt bara vrids omkring av en stor hand i magen på mig. Jag har en stor känsla av att det är dags att joina the reed crew. HATE IT.. måste fixa mig, ska dra snart. jag sitter fortfarande i min stora sov-t-shirt...

11 september 2001

Idag är det hela 10 år sedan terrorattackerna mot USA.. ♥
mina tankar går till de drabbade och hela landet..


SÖNDAG

God morgon!
Jag vaknade väl för ungefär en timme sen. Sitter här framför datorn med en kopp kaffe och hör nu att regnet piskar ner. Blääääääää!

Vet ni att jag inte ens orkade tvätta bort sminket igår? Och jag brukar vanligtvis tycka att det är fett äckligt att sova med smink, kan verklgien inte somna med massa klet i ansiktet. Men igår brydde jag mig inte. Då måste jag ha varit inte trött, TRÖTT!

Kl halv 4 ska jag möta brorsan & mamsen på stan, och därefter ska vi kicka mot moster ♥
hör av mig efter att jag är klar osv.. puss

NYA CHANZ SPELET!


Vi spelade en av alla rundor med min XL-Kortlek haha fetaste!


Tampis kom hit runt 10 tiden och hon gick precis. Det blev mycket skit snack, kaffe och vänd tian som vi för övrigt har döpt om till Chanz, för vänd tian är ju faktiskt chanz :)

När man umgås med någon tänker man inte lika mycket, men så fort man blir ensam kommer tankarna och känslorna tillbaka.. Vill bara att du ska bli bra igen moster.
Nej, Nu ska jag tvätta bort sminket och däcka, är d-ö-d! God natt

Jag älskar dig moster.

god kväll! har precis avslutat det tredje samtalet och denna gång med Syrran. Innan det pratade jag med min prinsessa Veronica och så hann jag prata en stund med Besnik. Goa folk jag har i mitt liv! ♥

 

Var ju och besökte moster idag, ush vad jobbigt det var. Jag bara grät och grät.. Ni anar inte. Kan inte tänka mig att hon ligger där ensam varje dag och har ont. Hon var den är kvinnan som alltid ville hitta på grejer, hon tog mig och Hanna alltid på cykel rundor när vi var små, vi sov hemma hos henne nästan varje helg och vi älskade hennes frukost. Vi hade så himla roligt. Hon är den som håller ihop släkten. Kan inte fatta att hon ligger i en säng dag ut och dag in. Hon ser så hjälplös ut :( Hon kramade i alla fall Hannas pappas hand idag när vi var där, det var fint.. Ska upp imorgon också. Älskade moster..

 

Kollar på fångarna på fortet nu, Gurkish och Anagina är med. Roligt! Ska bara chilling resten av kvällen.. Söndag imorgon igen, ännu en vecka i skolan väntar.. aja.
Jag kanske gör ett god natt - inlägg senare, vi får se. Puss


ME RIGHT NOW

Jag vet att allt smink förmodligen kommer rinna bort.. Men jag kände att jag var tvungen att fixa till mig lite..













(damp)










Tvätt och pastasallad

Nu har jag tvättat klart, tog mig bara en timme så det var jätte skönt. Har precis lagat pastasallad med tonisk, mums ! Ska strax börja fixa mig, men först måste jag ta mig en cigg.

Får upp så många bilder på moster, vågar egentligen inte träffa henne idag. Är så rädd för att se, kommer inte kunna säga ett ljud till henne. Är faktiskt nervös, vill bara att hon ska bli frisk och komma hem till oss alla.. Så många som avgudar henne.

Städat..

Min lilla Shqiponja är så fin!!! ♥ Världens gulligaste tjej som har ett så stort hjärta.

Jag blev precis klar med städningen. Var tvungen att dammsuga och lite sånt också. Ska bara plocka undan på bordet nu och sedan vänta på att gå ner till tvättstugan..

Moster, bli frisk! :( we need you

Igår grät jag mig till sömns.

Igår var det en KAOS dag. Huvudvärken började spöka hos mig redan vid 10 på morgonen, tog mig igenom skoldagen då det inte var så kraftig värk med sedan när jag mötte upp syrran & Levent blev det tyngre och tyngre. Var tvungen att springa in på ica och köpa dricka för att kunna knarka mina värktabletter.

Vi stack i alla fall vidare till deniz och där kunde jag inte hålla mig uppe mer, försökte somna i hans soffa så att värken skulle gå bort, men naeeeee. Vid halv 8 stack jag hem i hopp om att däcka. Då ringde min kära kusin och berättade om min moster. Jag klickade henne för att jag inte kunde prata. Brast ut i gråt i min ensamhet och med min spränghuvudvärk. Det har blivit sämre med moster, de tror inte hon kommer att klara sig. Hon har jätte ont nu och de måste ge henne smärtstillande nästan hela tiden. Snälla moster, ge inte upp. Du har alltid varit så stark.. Jag vill inte leva utan dig.

La mig i sängen, släckte allt. Till och med tvn (som jag alltid har på annars) och hamnade i fosterställning med min nalle. Försökte ligga stilla så att mitt huvud skulle göra mindre ont, stor-grät och bad till Gud att han inte ska ta henne ifrån oss såhär tidigt. Tårarna slutade inte rinna.



Idag: Jag tror att jag somnade runt 9 tiden, och så vaknade jag halv 11 idag det är en väldig lång sömn. Men jag har vaknat VARJE timme och tittat på min telefon. Orolig?! .. Snart ska jag i alla fall tvätta lite, diska och sedan vid 5 ska jag besöka moster på sjukan. Kommer inte klara av det. Ush :( ♥

trött hjärnlös död

är ni vakna? Jag är på vagnen på väg till skolan. Ni anar inte hur trött jag är. Är så gott som död idag. Efter skolan ska jag möta upp syrran och levent, har nämligen saknat L.Kaya lite, han kom hem från Turkiet igår. Vi hörs senare.

närhet

Som besnik sa, man sover bäst när man sover tillsammans med någon. När man ligger i någons famn, eller håller om någon. Utan att tänka på det har jag de senaste dagarna hållt om min nalle till sömns, och vaknat med den i min famn. Jag rör mig mycket i sömnen så den måste ha följt med mig även när jag vänt håll. Jag tror jag behöver närhet. egentligen klarar jag mig själv, är inte beroende av närhet som så många andra ungdomar men nu börjar jag sakna och längta efter närheten. Min nalle är min nya sovkompis. Nu ska vi sova, god natt.

SOMNADE VISST

Helloow!
Jag somnade visst i några timmar, skönt var det i alla fall! vaknade av att min prinsessa rosii ringde, mötte upp henne och stack ut på en promenad med henne. Vi pratade om allt möjligt hihi mysigt. Sedan stack vi hem till mig för lite plugg. Fixa inte all matte, för det var lite jag inte förstod men gjorde det mesta, STOLT! Efter det mötte vi upp Klyft & Gunnelibock för lite kortspel. Ska strax ta mig en snabbdush och sedan nanna kudden igen. Börjar runt 8 imorgon huhu :( Natti peps!

POWERNAP!

Jag är så otroligt trött. Fick ynka 4 timmars sömn inatt och det är allt annat än bra. Har varit väldigt duktig med sömnen de tidigare dagarna men inatt blev det film och så kunde jag inte riktigt somna. Måste lägga mig och vila lite nu, sen måste jag ta hand om matteläxan. Undra hur det kommer gå, för ni vet ju att jag och matematik inte går ihop. hm..


dagarna springer iväg

Hellooow! Skolan gick bra som vanligt, datorlektionen var riktigt rolig med stisse och gänget hähä. Efter skolan mötte jag upp auri, och stack till hc en snabbis. Nu sitter vi hemma hos mig och chilling med musik. Har inte mycket mer på hjärtat. Äntligen fredag imorgon, skööönt! Dagarna går så fort nu för tiden :) nej nu sätter jag punkt här. Vi hörs sen. Puss

mobilblogg - god natt

Hello! Vi hade besök av en vän förut, trevlans! Sedan tog vi en promenad och träffa på rreze och natha. Fattar inte folk som går runt o kallar andra för hora när de knappt vet vad.personen heter. Misslyckad.tjej. Ringde henne för att kolla upp vad.hon.ville natha men som de barn hon tydligen är, kunde hon inte prata seriöst. När vi kom hem igen ringde Sofia, vi pluggade lite över telefonen haha bästa team work.nej nu blir det film och sängen. Nattinatti

KVÄLLSPROMENAD

anonym: kan du inte visa hur du sminkar ögonen sådär? :) så fint!
svar: tack så mycket! det roliga är att det inte finns något att visa, jag har bara eyeliner och mascara. Har en pennformad eyeliner. Drar med den innifrån ögat och sedan ut så mot ögonbrynens "slut" så att ögonen ser lite "snea" ut :)

Mötte upp kusin och stack till centrum, köpte lite nödvändigheter & sedan en godispåse. Mötte även på bästa Katti i centrum. Vi har druckit kaffe och spelat kort och ska förmodligen ut på en kvällspromenad snart hihi :)

VISA DIN SKÖNHET

"skäms aldrig över ditt utseende för det har Gud skapat,
men skäms för din insida för den kan du kontrollera"

Bestämde mig för att släppa ut håret istället.





selmic today

sandy: selma fick du mitt "kärleks" problem ?
svar: yes, ska svara på det så fort som möjligt till din mail :)

Hellu! Har chillat base och nu är jag redo för denna dagen. ska strax bege mig utåt.












I miss my long hair!

Nu är det bara kort och fult. Blir aldrig nöjd när jag försöker göra något med håret längre. Det blir bara så fult jämt. Vill ha tillbaka mitt långa hår :(

Bara ben, tunna kläder. Ja.. sommar och sol skulle också sitta fint nu.

glöm bort mina devil ögon på bilden. Haha knas!


Min fina Bes!

Eftersom att Besnik stör sig på att mina rubriker inte passar ihop till inläggen och för att han väckte mig idag får han stå för rubriken. (rubriken och inlägget matchar nu, nöjd?!)

Jag vaknade till av ett sms minns inte riktigt vad klockan var (har studiedag) och såg att det var ifrån Bes, så jag var självklart tvungen att svara hihi. Svarade och somnade om några gånger tills han väckte mig ordentligt genom att ringa. Hade det varit någon annan hade jag lätt flippat över men inte när det är Bes, det går bara inte :) Vi snackade en stund och han fick mig som vanligt att skratta en hel del. Söta bes.

Nu har jag gått upp,sitter här och avnjuter en kopp kaffe. Ska strax hoppa in i dushen och sedan sticka ut i det äckliga vädret för att handla lite, bl.a möjlk och smör. Sådana självklara saker som finns i kylskåpet 24/7 när man bor hemma. Man märker inte att ens fina föräldrar kämpar och sliter som de gör ♥



Och eftersom att jag inte skrev vad jag sysslade med igår:
GÅRDAGEN!

Igår vaknade jag och mötte upp Tampis, sedan stack vi till skolan. Haha Sofia var lonely och stod vid hållplatsen och väntade på oss HAHA gölle. Väl i skolan fick vi reda på att vi bara skulle ha två lektioner, sista lektionen på 2 timmar var inställd. Jag kan ju säga att jag älskade livet för några timmar :)

Igår var en sån där dag då man hade det superbra och sedan fick reda på världens keffast sak. Ni vet när man har det bra, det kan nästan inte bli bättre och så bara måååååååååste något sjukt hända, något som man abslut inte vill ska inträffa för man vet att man kommer må dåligt av det. Det hände igår.

Jag bet ihop och mötte syrran & Rose på stan, träffade även Sannis som köpt jättefina armband till mig ifrån Turkland. Tack min bästa svennebanan någonsin! Hon är så bäst. Ni ska få se dem någon dag hihi. De ger tur, love them!  Efter det stack vi mot hageby för att kolla hur allt låg till (det som jag fått reda på några timmar tidigare i skolan) och sedan blev det MC. mys.

Träffade på lite vänner i fräcka och sedan stack jag hem och däcka. Vaknade igen vid 8 tiden, perfekt till idol. (OCH JUST NU I SKRIVANDE STUND KLIAR MIN VÄNSTRA HANDFLATA. SKITSNACK/TUR ??) Orkade verkligen inte sätta på datorn utan gjorde mig istället en god kvällsmat som bestod av varma baguetter, ett ägg och kaffe. Och sen chillade jag i sängen tills klockan slog 1 och då somnade jag om igen.





..

Hellooow! Förklarar min dag senare (om jag inte somnar) eller så tar vi det imorgon. Har ingen ork för att sätta på datorn och skriva om min dag. Det är såååååå jobbigt just nu. Sängen och tvn <3 god natt!

God natt!

Nu ska jag hoppa in i en dush efter några timmars kaffe & skitsnack med söta Tamara. Upp imorgon vid halv 9 igen. Puss och god natt sötisar!

Du vet att mitt hem är ditt hem, men det blir vad du gör det till. Det är ditt val!

Den behöver inte vara synlig för alla

Hello! Sofia sa precis att vi skulle läsa lite i vård & omsorgsboken, det hade jag ingen aning om. Sa verkligen våran lärare det idag? måste helt ha missat det.. Matte har vi tills på fredag också men det är ingen större brådska, jag är nästan klar :)

Glöm inte bort att ni kan maila mig era kärleksproblem. minns att det var en som undrade om era berättelser MÅSTE publiceras på min blogg, och självklart är det inte så. Jag kan svara tillbaka via mailen om ni inte vill att den ska vara synlig för alla (men det kan vara bra att folk får läsa era problem, för de har hjälpt många av mina läsare) Så du som kommenterade och undrade, skriv till mig om du vill! ♥

Jag hade lätt sprungit till MC och handlat mat om det inte regnade ute, och sedan krypt ner i sängen och kollat på idol som börjar om 4 min. Drömma om hamburgare, pommes och garlic dip får jag väl göra tills imorgon eller något :)

Smell ya later!

ANDRÉ IDOL 2011

Jag blir helt svag när jag hör denna killen och tittar på detta framförandet. Han är fan magisk! Kan lyssna om och om igen. Hade lätt vaknat och somnat till hans röst. FUCK VAD GRYM HAN ÄR! Åh jag tror jag är kär..


Right now!

Myser i min gamla tjockiströja, älskar den när det är sånt här äckelväder. Nu ska jag ut på balkongen och ta mig en cigg i regnet. FAN att jag är rökare!

5 SEPTEMBER 2011

Hej måndag!
Dagen började faktiskt bra. Steg upp och fixade mig för att sedan gå till skolan. Skoldagen gick bra, förutom ett samtal som gjorde mig lite nedstämd, försökte förtränga det just i skolan med tanke på att jag inte har råd att slösa skoltid.

Det är sorgligt att det är som det är, men det finns inte så mycket att göra. Man kan inte göra mer än att finnas där och sedan sköta sitt. Ush!

Jag är i alla fall hemma nu, tog bussen och sedan fick jag promenera i regnet med en död lur. Låter inte speciellt kul va? när jag kom in slängde jag av mig kläderna och drog på mig mjukis kläder. SKÖNT! Är rätt seg nu..

Har sovmorgon till kl 10 imorgon HUR SKÖNT?! :) Tampis kommer förmodligen hit senare på en kopp kaffe, trevlans! Nää nu ska jag väl springa ut i köket och se om det finns något att tillaga. Hörs!



GÅRDAGEN:







mysigt ♥

mobilblogg - god natt

Hello! Ligger i sängen och pratar med mitt hjärta, ska förmodligen besöka honom nästa vecka. Annars görjag inte mer. Ska prata klart med honom och sedan vända huvudet mot tvn tills jag försvinner in i drömmarnas land. Börjar 8:20 imorgon, kill me! God natt

promenerar

Går ute och promenerar i min ensamhet, det är så skönt art bara rensa tankarna. Försöker tänka ut en dialog mellan oss men musiken drar till sig all min uppmärksamhet

MAMI ÄR PÅ BESÖK ♥

Mamsen kom förbi, alltid lika trevligt. Hon sitter och kollar på tv nu medan jag skriver detta inlägget. Jag var nere för sisådär 40 min sen och slängde in två maskiner så vi ska strax gå ner igen och hämta upp dem. Hade bara två maskiner tvätt idag SKÖNT! Sen blir det lite kaffe med mamsen och sen får vi se vad dagen har att erbjuda på. Fint väder ser det ut att vara i alla fall, solen skiner :)

SÖNDAG

hello ma ladies! och någon enstaka pojk?!
Jag somnade rätt tidigt igår och vaknade runt halv 12 idag. Skönt att vara utvilad. Hoppade upp ifrån sängen och tog tag i disken, nu sitter jag här och käkar tacopaj till frukost MUMS och efter det ska jag sortera tvätten och i väntan på att klockan slår 14.00 ska jag ta mig en kaffe. Det var någon som fråga om ALLA kärleksproblem måste komma upp på bloggen. Svaret är självklart inte. Det är upp till er. Om ni skriver tex "vill inte att denna ska publiceras på bloggen" så gör den inte det. Utan då svarar jag bara via mailen.

Skitsnack med syrran!

Sitter och pratar lite över FB med min älskade storasyster ♥ känns skönt och faktiskt nödvändigt. Det är inte många som förstår mig, men hon håller med mig fullt ut. Snart ska jag lägga mig och sova, hör av mig imorgon igen. Natti Natti.

GRATISBIO.SE

det är en superbra sida som ger dig hemskickade gratisgrejer, rabatter och olika tävlingar där du kan vinna tex. presentkort på nelly och massor mer. Alla gillar väl gratis?! haha dags att gå med ;)

THIS IS MY LIFE MY FRIEND

Jag är så himla tacksam över mitt liv idag. Visst skulle saker ha kunnat sett lite annorlunda och bättre ut, men jag har det mesta och jag är riktigt nöjd. Jag har min egna lilla lya där bara jag bor. Jag kan städa på mina egna tider, lyssna på musik utan att någon skriker att jag ska sänka, laga den mat jag vill ha just IDAG, jag bestämmer helt enkelt allt själv. Det är så lugnt och fridfullt här hemma, så mysigt. Så mitt. Skolan har också dragit igång, känns underbart. Jag trivs faktiskt i klassen. Tampis och Sofia gör dagarna riktigt roliga måste jag säga. Dessutom verkar lärarna vara toppen. Äntligen rullar mitt liv på ordentligt!

Min prinsessa

God kväll mina vänner! Vad gör ni? jag tänkte ju sticka och grilla men sket i det istället och lagade min egen tacopaj i min ensamhet. Hade verkligen ingen lust med tanke på att jag är sjuk. Min prinsessa rosi kom och joina mig en stund, vi kom hem ifrån HC för en stund sen och nu stack hon precis. Det var riktigt trevligt att få träffa henne. love her! Nu ska jag bara chilling och dricka min redbull, sedan ska jag väl hoppa i säng och kolla på tv. Eller just det, har ju fixat hem två filmer som jag måste titta på! Imorgon är det tvätta som gäller huhu :( Puss

VÅR ALLAS BEYONCÈ

Äntligen hittade jag Beyoncé's framförande i VMA 2011 på Nina's blogg.
Gud så fint det var! Man såg verkligen Jay Z's lycka.. De kommer nog få en bedårande unge.

KLICKA HÄR för att se uppträdandet. (öppnas i ett nytt fönster som vanligt)

Jag försökte väl att skrika men rösten sprack

Hur kan något så fint bli så okänt, äckligt och läskigt?

I THINK ITS GREAT!

Jag tycker att alla borde få ha sina rättigheter och detta kommer nog göra alla muslimer otroligt glada!
VI alla är lika mycket värda! Klicka på bilden för att läsa mer om det.

A pretty face doesn't mean a pretty heart.

Vet egentligen inte varför jag öppnar detta inlägget då det inte är nödvändigt för fem öre. Jallfall, jag kom ut ifrån dushen för en stund sen, har precis tagit på mig och ska strax putsa ansiktet lite haha. När jag är klar ska jag slå en pling till Katti och se vad som händer. Hm.. imorse stekte solen i mitt ansikte och jag svettades loss, och nu är det helt tvärtom. CP-väder!

♥ Love you mum ♥

Hon bar mig i 9 månader, jag ska bära henne resten av mitt liv ♥

LÖRDAG

Jag vaknade för sisådär en timme sen. Klev upp och fixade med disken, satte på kaffe och nu sitter jag här. Ska alldeles strax ut på balkongen och ta mig en cigg. Ikväll blir det mys & grillning. Ska bli riktigt härligt. Ska försöka "piffa till mig" lite idag med så kanske ni får någon bild också.

Candle

Badmys med tända ljus, nu blir det movietime! ha en fin kväll.

What goes around..

Helloooooooooow! jag slumrade visst till i min sköna säng men det är lugnt, för det är helg! Jag måste ner och kika i tvättstugan bara om det var imorgon eller på söndag som jag tvättar. Har glömt att skriva upp :( När jag vaknade sprang jag ut i köket och gjorde kaffe, vispa grädde och tog den sista kladdkakan som var kvar och jag kan lova att den satt mycket fint!



Haha när jag loggar in på FB ser jag att Rabe har kommenterat något i stil med "Kan du inte fråga han till höger om han kan noppa mina ögonbryn med?" Det var bilden här nedan. HAHA jag skrattade minst lika mycket som R när jag träffade på honom denna kvällen. MEN han har ett fint hjärta ändå HAHA lilla fathi!



Nej nu ska jag strax gå och möta min kusin för lite fredagsmys och sedan är det sova som gäller. Ska bli skönt att vila upp sig lite inför nästa vecka :) hör nog av mig med ett god natt inlägg senare skulle jag tro. Puss så länge!

MR..

Lägenheten är dammsugad och min mage är mätt. funderar starkt på att lägga mig framför tvn och knäppa mellan de FÅ kanalerna jag har. Ikväll är jag sugen på att mysa. Ska nog sticka till HC och handla lite gott senare hihi :)

mobilblogg

Hello peps! Både tandläkarn och rättegången gick bra. Sitter nu hemma hos min kusin och dricker kaffe. Är väldigt sugen på köttfärssås och spaghetti så jag ska nog se till att ordna det när jag kommer hem. Ska samt städa min lilla lya och tända ljus till en film ikväll. Puss

NU ska jag sova

Jag har inte gått och lagt mig ännu.. Sprang till köket efter inlägget nedan och gjorde mackor, sedan satte jag mig framför FB en stund (ovanligt?) och seeeeeeen hoppade jag in i en dush.

Sitter och tänker på att vi faktiskt snart har passerat 1 september. Det kan inte vara sant?! Snart är det dags att välkomna hösten, eller snart? NU är det dags.. Och sen är det bara att vänta på den förjävliga vintern. Ett plus är väl att det finns grymt snygga höstkläder och att vinterkvällar är otroligt mysiga, men det får mig ändå inte att längta, inte ens lite. Det lutar nog mer åt självmordstankar HAHA..

Längtar efter att få använda min ÄLSKADE halsduk i alla fall


SWAG


SOMEONE LIKE YOU

God kväll mina fina smurfar! Vad hittar ni på? Själv kom jag hem för en liten stund sen. Är verkligen sjuk nu. Näsan är fortfarande täpt, hosta har jag börjat göra så det gör ont i lungorna. Mötet gick bra, skönt det! Har världens skönaste kontaktperson! Körde även på stort med istanbul kebab hihi gott. Nu ska jag strax hoppa in i en dush och sedan slockna.  Jag har tandläkare klockan 11 imorgon huhu hoppas det går bra.

Jag tänker på min moster dag ut och dag in. Drömde om dig inatt, du var inte helt frisk men du kunde gå själv i alla fall. Skulle precis ta din hand men brast ut i gråt och sedan vaknade jag. Jag kan inte föreställa mig hur jobbigt och framförallt TRÅKIGT det måste vara för dig att ligga på en sjukhusbädd. Du som alltid är så sprallig och glad. Du finns i mina tankar och jag saknar dig något enormt! Jag hoppas att allt går åt rätt håll fina moster..

innan jag sticker måste jag bjuda på en underbar låt. är helt såld på den!!


Bästa Stisse!

Hellooow!
Har datorintroduktion med Sofia "Lilleskutt" haha. Vi bara chillingbilling, kollar edu och flippar lite med våran sköna lärare. Inte världens roligaste lektion direkt men våran lärare har världens norrköpings dialekt alltså! Snart slutar vi och då ska jag sticka hem till mamma en sväng och sedan sticka på möte som jag tjatar om på bloggen!

VI ÄLSKAR H2O!

GOD MORGON GOD MORGON!

God morgon peps! idag hann jag till och med köra ett morgon-inlägg hihi. Nu är jag klar för att sticka till skolan, har tagit med mig min mini termos med varm oboy i. Nej nu ska jag väl röra mig mot vagnen så jag kommer iväg någon gång. Vi hörs i eftermiddag. PUSS

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!