Update

Hej! Det är så konstigt att jag ALLTID har kul i skolan trots mitt humör före skolan, och sedan när jag kommer hem och är ensam är jag lika deprimerad igen. När jag kom hem ifrån skolan hoppade jag i sängen direkt, så otroligt skönt. Det var verkligen behövligt. Mitt huvud satt inte på skaft i skolan alltså, ush för att vara så förvirrad, antar att det beror på sömn och tusentalstankar.

Jag vaknade för ungefär en halvtimma sedan och sprang upp till köket för att laga något att äta, i samma veva messade sanna, ska försöka träffa henne nu när hon ändå är i hageby, men jag mår fan inte bra.. Jallafall, väl i köket satte jag på spisen och allt. Sen bara vände allt, kände mig illamående och var inte hungrig längre så jag stängde av allting och nu sitter jag här.

Jahopp fredag, vad ska man göra idag. Har hört att det är lite olika fester today. Jag skulle behöva ett glas, folk, och musik, men å andra sidan skulle jag behöva ligga under mitt täcke och bara kolla på tv ikväll.
Har tyvärr inga bilder att bjuda på..

Moster jag fäller tårar för dig varje dag, jag saknar dig hela tiden!
Du har fått mig att tänka en extra tanke på livet. Det är så fint, så äckligt och tar slut så fruktansvärt fort. Alla behandlar varandra som skit. Den man älskar pratar man med som om det vore "en i mängden", och din fiende är du en ängel mot. Jag har varit inne på det förut, ta ingen för givet. Life's 2 short..

Kommentarer
Shqiponja

meeh tack rååh! <3



Blogg: http://mylifeasponja.blogg.se/
2011-09-16 @ 19:02:06


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!