20/4

sv: ne jag vet att jag inte uppdaterar när min pojkvän är hos mig. det är väl självklart eller? vi har inte träffats på två månader, klart jag har saknat honom och vill umgås med honom. sitter inte framför datorn när mitt hjärta är hos mig! förlåt om jag verkar dryg, men blev lite irriterad..




igår var vi i tiovlit med lite folk, älskling vann en nalle åt mig "LOVE YOU" står det på den. haha älskar min prins!
idag har vi inte gjort så mycket, vi vaknade HALV 9.. helt sjukt. senare drog vi ner på stan en sväng med peter och rose. sen åkte vi hem igen. och ikväll ska vi träffa lite folk igen och dra till tivolit. igår var det inte så mycket folk där med tanke på att det var skola för dom flesta idag.  jaja, vi hörs när vi hörs :) och bilder kommer när jag orkar flytta över dom till datorn. puss

<3

JAG ÄLSKAR DIG SELMA !
/ KASTRIOT

sola/träna

nu har vi precis käkat, jag och hanna ska sola och mitt hjärta ska träna lite. först ska vi köpa tuggummi HAHA 2 pack för 20 kr! ikväll blir det nog skräckfilm med bebis. vi hörs senare, eller imorgon.

jag ber om ursäkt för uppdateringen men jag vill helst umgås med mitt hjärta nu när han äntligen är här! ni får ha det bäst, så hörs vi! :)

jag älskar dig

Hej.

Jag vet att jag var dålig sist min pojkvän var här på att uppdatera. men nu ska jag försöka att uppdatera lite smått i alla fall. vi har bara myst och sådär. är hur glad som helst verkligen :) nu är hanna här och vi gör inte så mycket. ska iväg och sola sen och bebis ska träna, sen får vi se vad vi ska göra :)

jag älskar dig kassi ♥



suddig bild, men den duger gott och väl. så jävla brun :( haha

HEJ ÄLSKLING HÄR KOMMER JAG!

denna stunden har jag väntat på sen jag såg honom åka ifrån mig sist.
nu är tiden äntligen inne (låter som en bok) och jag ska ta spårvagnen ner till resecentrum för att få träffa mitt underbara hjärta. jag är lycklig, pirrig och kär. vi hörs när vi hörs sötnosar. nu ska jag bara umgås med min man ♥
ni får ha det bra och må bäst. för det ska jag !



Jag älskar dig min prins.

iväntan på min bebis

HAHAHAHA


insåg att jag var tvungen att vara söt på ett kort faktiskt..


det var tråkigt att ha en "normal min" svarta ögon - the grudge är i mig HAHA mama..


Justin bieber

hittade denna videon på Lindas blogg.
hahaha så jävla gullig unge.
ni måste se hela :D


väntar.. väntar..

hanna gick precis hem och jag sitter här och väntar på min bebis som komma om några timmar. han hoppade på bussen för tio minuter sen ungefär. stackars han som får åka så länge. jag är i alla fall jätte glad att han kommer och det pirrar faktiskt i magen haha.. överkär eller något.

det blir nog ingen uppdatering framåt kvällen, vill bara umgås med mitt hjärta.
kanske uppdaterar innan jag åker  och möter honom. puss puss

hanna är här

sitter just nu med hanna och gör inte så mycket. när jag kom hem ifrån skolan sprang jag till dushen på dirren! nu är jag fräsh. bebis åker ifrån borås klockan 15.00 så han är här fyra timmar senare ungefär. stackars pojk. HAHA!


nathalie: haha, jävligt kul :D jag ska försöka uppdatera mer, men får se hur det blir med det. annars kanske jag mobilbloggar eller något. hähä ♥

IDAG KOMMER BEBIS!!!!!!

Hej bloggen, idag är det tisdag och idag kommer min älskling hit :D:D:D:D

Jag är överglad!!!
Sitter just nu och pratar med vicy i telefon, ska möta henne strax så att vi kan gå till skolan. sen efter skolan blir det att hoppa in i en feting dush. hähä. smsar med bebis också. JAG ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR GLAAAD

Imorgon kommer älskling!!

hanna kom hit en stund, vi tog några cigg och satt och prata bara. hon gick precis hem och jag väntar på ett MMS ifrån bebis, han har rakat skallen :O .. ska väl snart lägga mig i sängen och kolla på tv. SISTA NATTEN JAG SOVER ENSAM - för sen kommer en söt liten (stor) bebis sova jämter mig i fleeeeeera dagar. jag är lycklig!!!!!

nattinatti bloggen, puss.

thanks Egziiiii

jag har precis ätit lite nu, fixade mina BUSKAR till ögonbryn innan också. jag ska snart hoppa in i dushen. och imorgon ska vi inte prata om hur länge jag kommer dusha. säkert 2-3 timmar utan att överdriva! need to get fresh.. my man is coming fifan HAHA.

tusen tack till min fina ängel Egzona som skriv ett riktigt gulligt inlägg i hennes blogg om mig och Kastriot. haha kunde inte låta bli att leé. du är underbar egge. helt skadad är du, min fula åsna

kolla inlägget HÄR


en liten bild

jag och viccy idag när vi promenerade hem ifrån solningen.



och jag med älsklings tröja :blush:

MÅNDAG

idag vaknade vi runt 9 tiden, skolan, slutade vid halv 12. tog spårvagnen till stan, bussen till vilbergen och så solade vi. FAN vad varmt det var ute idag! vi tvekade inte på att promenera hem ifrån solningen alltså. skit skönt var det! när vi kom hem gjorde vi lite nudlar, sen kom hanna en stund. satt i köket och drack kaffe. sen så gick hanna hem och jag följde viccy till hållplatsen. när jag kom hem gick jag och la mig i min säng och somnade haha. vaknade för en liten stund sen. nu sitter jag och käkar rostade mackor hähä. mamma har inte gjort mat :/ jag är skit hungrig..

och vem kommer imorgon? vem kommer imorgon :D:D:D:D:D:D

MIN ÄLSKLING, KASTRIOT ♥♥♥♥♥

och idag är det faktiskt 4 månader. puss på dig hjärtat, jag älskar dig.

jaja, vet inte vad mer jag ska säga. hörs!

God natt

Hoppas ni blev nöjda med frågestunden.

jag och viccy sitter och äter frukt haha, leker nyttiga efter massor cheeze balls. vi ska väl snart lägga oss tror jag. saknar min bebis så jäte mycket men om en timme är det bara 1 dag kvar hähä :) natti natti. hörs imorgon efter att jag solat!

¨


Anna:
hej jag har några frågor:

- vart bor din kille eftersom ni inte kan ses så ofta?

Svar: min kille bor utanför Göteborg (Herrljunga)

- är din hårfärg din naturliga eller har du färgat?(ditt hår e skit fint)

Svar: Nej detta är inte min naturliga hårfärg, har brunt, inte svart (diggar svart mer) tack så jätte mycket för komplimangen :)

- hur gammal är du?

Svar: jag fyller 17 år i Augusti.

- när du börjar gymnasiet, vilket gymnasium hade du tänkt välja?

Svar: jag har ingen aning om när jag tänker ge mig in i gymnasiet haha.. :/ har matten kvar, så jag blir kvar i IV ett år till skulle jag tro. när jag är klar, vet jag inte vilken linje jag ska välja. vill utbilda mig till socionom när jag är klar med skolan och vet ännu inte vilken linje som vore bäst för mig..


- hur kan du få formen på dina ögonbryn så högt upp det e skit snyggt.

Jag bor i nkpg so you know :)

Svar: ärligt talat så vet jag faktiskt inte. jag vet inte hur jag har fått formen, minns inte. det var jävligt länge sen och nu har jag bara fortsatt att "rensa" när det växt ut mer hår haha. och sen så fyller jag i lite med ögonbrynspenna (det gör mycket).



Milijana:
Jag bombar med frågor! :D

- hur går skolan för dig? har för dig du sa du gick Iv, går det bra nu?

Svar: det går rätt bra, jag har bara matten kvar och ett prov i engelska. sen ska jag plugga upp lite andra betyg samtidigt som jag jobbar på matten, nu i höst.


- Du vaknar en dag, hela dagen görs exakt som du vill.. vad gör du?

Svar:  asså så som jag skulle velat ha de?
haha i så fall: jag vaknar upp runt 11 tiden brevid Kastriot, myser, äter frukost, dushar, klär på oss. ser mamma i köket, hon sprider glädje. jag och kassi går ut och promenerar lite, bara är. senare framåt kvällen möter vi upp vänner och grillar och har det hur trevligt som helst.


- vad önskar du mest i livet (förutom att det fungerar med kastriot osv) .. mer så spontant.. typ flytta till ett annat land osv.. aa du fattar :P

Svar: hm.. jag önskar min familj väl och att få chansen att utbilda mig till socionom så att jag kan hjälpa ungdomar med problem. är ingen sån som måste shoppa, följa modet, åka till tusen länder osv.. mest i världen önskar jag att min familj mår bra och att jag får en underbar framtid med man och barn och en bra ekonomi.

- 3 bästa egenskaper hos dig /sämsta egenskaper?

Svar: sorry, kom bara på 2 st på varje haha.. : jag är glad och pålitlig/litar för snabbt på folk och envis


- var shoppar du saker ifrån på internet? :D
haha hoppas folk skriver nu :D jag vill veta!

Svar: oftast blir det faktiskt H&m..  Nelly är nice.  diggar flera stycken, men kommer inte på allas hemsidor just nu haha..


Gabriella:
äre inte svårt o ha långdistans förhållandeeller vare heter hahaha :$ ?

Svar: Jo klart det är svårt, men det är trotsallt mitt första förhållande så jag vet inte hur det skulle vara om han bodde här, tror att vi skulle tröttna på varann till slut. träffas-varje-dag skulle det bli. Nu kan jag längta efter honom och verkligen känna saknad, då är det en riktigt härlig känsla att få springa och krama om honom efter en lång tids väntan.

hur ofta brukar du & din kille träffas ?

ville bara säga att ni är söta också & att ja saknar dig ! puss <3

Svar: hm.. vi bestämde oss för att försöka träffas på helger och lov. men det har bara blivit lov nu, inga helger. tack habibti, saknar dig med.





Constantina:
har din kille någonsin varit kall mot dig på sms och så? om han varit de hur tar du det? asså är du kall tillbaka elr undrar du vrf han e sån?
har du några piercingar någonstans?

skit bra blogg har du! puss<3

Svar: haha det var lite roligt att du hade kommenterat under två olika namn. Zeinab och denna. jaja, skit samma :)
Ja, han har varit kall mot mig på sms haha. och antingen är jag kall tillbaka - jag är envis och behandlar folk så som dom behandlar mig. Annars frågar jag om det har hänt något, eller så är jag puttinutti så att han blir glad igen =) och jag har hål i öronen och i näsan, hade i underläppen förut men tog ut den. tackar.




almedina om
1:hur sköter du ditt hår , för det är riktit fint :)?

Svar: Ärligt talat så gör jag INGENTING med mitt hår, mer än att tvättar och borstar det? haha.. det börjar bli slitet nu, måste klippa mig :'(



2: blir du lätt svartsjuk om typ kastriot smsar med sina tjejkompisar elr kramar dom o sånt ?


Svar: Kastriot är svartsjuk av sig och jag ska inte neka, men är inte lika svartsjuk som han. han vill inte att jag smsar med killkompisar eller kramar dom. så vi har kommit överens om att inte ha det motsatta könets telefon nummer eller att krama dom. haha, jag tycker det är lite larvigt för mina killkompisar behandlar mig som om jag vore deras syster. men Kastriot förstår inte det och är rädd att något ska hända (?) fråga mig inte varför, jag har aldrig varit en sån tjej. missuppfatta inte svaret nu. vi får prata och sådär med det motsatta könet haha.. bara inte ha deras telefon nummer.

3: tycker du det är okej att han kramar sina tjejkomppisar elr ? oj samma fråga men sak samma :$

Svar: Jag hade tyckt det var okej om han tillät mig göra det, jag är inte i något behov av att krama andra, men du förstår vad jag menar.


4:vad brukar du göra när ni tjaffsar ? blir du ledsen elr arg liksom

Svar: Jag blir arg, irriterad, ledsen, sur, besviken haha.. får flipp.. :| antingen kan jag börja gråta, eller så blir jag så arg att jag kastar tallrikar HAHA... han skrattade när jag råkade kasta en tallrik en gång när han var här, för att jag blev så arg på honom HAHA.. nu skämtar han alltid " bli inte så arg så att du kastar tallrikar igen.."

5: om kastriot va otrogen skulle du kunna förlåta hnm för ni båda e så kära i varnn ?

Svar: Jag skulle inte förlåta honom hur mycket jag än älskar den killen. Är han otrogen så söker han efter något jag inte har eller kan ge och då är det inte mig han älskar. OM han skulle vara otrogen, skulle jag bara vända mig om och gå hur svårt det än skulle vara.

6: love uuur blogggg (A) lycka till med allt i livet nu o hoppas du o k har skit kul när mhan kommer till dej :D

Svar: haha tack så otroligt mycket. ja, det hoppas jag med :) puss på dig ♥

Egzona:
ja du sockertopp..

- varför är du så söt?

Svar:  fråga mina föräldrar haha


- ringar eller örhängen?

Svar: örhängen fifan!


- vill du någon gång göra något galet, typ bungy-jumping osv? (HAHA hoppa från bron)

Svar: aldrig i mitt liv :|


- vart vill du helst resa?

Svar: Grekland/Spanien


- vad är det första du kollar på när en kille kommer nära dig, i ansiktet då? och vilken del kommer du mest ihåg senare? ex hans glimt i ögat osv HAHA vilken poesi :$:$


Svar: haha, ögonen  btw du är dum i huvudet haha


- vilken är din favoritchoklad? (a)

Svar: Marabou mjölkchoklad LÄTT :D


- hur många kids vill du ha? är du bra med barn?

Svar: 3-4 st :$ Jag är perfekt med barn :$


- är du rädd för åska?
puss babe! <3

Svar: nej, inte så mycket bara när det åskar riktigt riktigt mycket. puss på dig zemer!


Linda:
1. hur länge har du o kastriot varit tsm? :D

Svar: 4 månader imorgon.

2. skulle inte du kunna vissa hos typ hur du sminkar dig ? steg för steg?

Svar: haha, kanske. får se :) annars kan jag skriva ett inlägg om hur jag sminkar mig

3. kommer du från bosnien eller turkiet?

Svar: haha, jag får ofta höra att jag kommer ifrån bosninen. men jag är halv turk och halv svensk faktiskt.


4. du får nog höra att du är vacker väldigt ofta, är det något du skulle vilja ändra på som du inte tkr om? :P
Hade bäst!! :D

svar: Alla har väl något dom vill ändra på, men inget jag kommer på just nu. bara mina ofixade ögonbryn HAHA.

Sabina:
Vad skulle du göra om din pojkvän va otrogen mot dig?

Svar: jag skulle inte ens frågat varför. Skulle bara sagt två ord GAME OVER! =)


Var kommer du ifrån? alltså din bakrund..

Svar: min mamma är svensk och min pappa är turk.


Är dehär ditt första seriösa förhållande?

Svar: ja, det är mitt första seriösa förhållande, mitt första förhållande överhuvudtaget.

ICA

vi kom precis hem ifrån ica, köpte cheeze balls :D haha, vi hade värsta skrattanfallen påväg hem därifrån, vet inte varför haha. galna jävlar! nu blir det att kolla lite på tv och sen ska jag hoppa in i dushen

frågestunden kommer upp snar så håll utkik :)

Viccy sover här inatt

Hej :)

har fått en del frågor nu så svaren kommer upp ikväll.


jag åkte till klocket en stund och träffade sara och rose, efter nån timme kom viccy ut. sen tog jag och hon spårvagnen hem till mig, hon sover här inatt. åt för en stund sen, nu ska vi väl inte göra så mycket. måste dusha och sådär. skola imorgon och sen sola. härligt!

SÖNDAG

hej hej bloggen. jag vaknade för ca en timme sen. jag och viccy skulle ju sola idag, men dom stänger kl 15.00 på söndagar och viccy har inte vaknat än, så jag vet inte om vi hinner. pratade även i telefon med bebis en stund när jag vaknade, han ringde mig sötnosen. nu är det bara 2 dagar kvar!!!! kan inte fatta det hähä :blush: ..

almedina jag råkade radera din kommentar, men jag gick bakåt och fick med dina frågor så du vet! haha


jag gör inget speciellt, svarar på lite frågor som jag fått haha, ni är för söta. och så dricker jag kaffe, men det är inget ovanligt.

fortsätt att fråga lite i frågestunden, svaren kommer upp senare idag. TROR JAG! ;)

¨



max 10 frågor.
annars skippar jag frågestunden.

bara för att jag har tråkigt




ÄRLIGHET:
Hur många har du varit riktigt kär i? en, med hela mitt hjärta. Kastriot!
Vad tycker du om kärlek? inget är bättre än kärlek och inget är värre än att förlora den.
När kramade du någon sist? idag när vi sa hej då till ungarna
Saknar du någon speciell person? mm, kastriot
Har du svårt för att bli kär? vet inte
När kysste/hånglade du med någon sist? 21 februari :(
Ångrar du det? nej!
Är du singel? nej!
När fick du senast en komplimang? today av baby.
Har du hånglat med någon av samma kön? nej!!


HAR DU NÅGONSIN?
Varit medvetslös: ja
Hånglat med nån riktigt ful: aa
Hånglat med fler än 5 pers: nae
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? nae
Gjort något riktigt dumt? har jag säkert
Gjort något du verkligen ångrar? japp
Varit nykter på nyårsafton? ja
Åkt ambulans? nej
Gjort nåt olagligt? vet inte haha har jag säkert.
Blivit polisanmäld? nää
Fått din mamma att gråta? mm
Slagit ner någon? kommer inte på någon just nu, antagligen på skoj.
Skämts över dig själv? haha jadå
Sagt jag älskar dig och menat det? JA!
Tar du droger? aldrig.
Dricker du? händer jävligt sällan. 1 gång om året? haha
Vilka kläder sover du i? shorts och stor t-shirt.
Vad hatar du verkligen? falska människor
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? nae
Är du ensam nu? mm :(
Vill du gifta dig? JAA :D
Vill du ha barn? JAA :D

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? jag och hanna.
Såg dig gråta? hanna eller kastriot.
Fick dig att gråta? private shit.
Du kysste/hånglade med? kastriot
Du delade en cigg med? hanna
Du gick på bio med? madde och viccy haha tusen år sen.
Skällde på dig? kommer inte ihåg

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? nae
Kramat någon? ja, ungarna vi är barnvakt åt ♥
Pussat någon? nae
Köpt någonting? aa
Sjungit? aa
Saknat någon? hela jävla tiden :(

vill ni?



äter detta nu, för jävla gott.
vet ni vad jag tänkte på? en frågestund? om ni vill alltså..

- och just det, jag undrar om ni kan kommentara några riktigt jävla läskiga skräckfilmer, vill se min bebis rädd när han kommer hit haha..

dushat

pratade med bebis en stund i telefon förut, sen hoppade jag in i dushen och skulle ringa upp honom efter att jag dushat klart. men tror ni han svarar? naaaae. han brukar ju alltid svara i telefonen :( det var faktiskt han som bad mig ringa igen när jag var klar haha.. knas är han, min pluttis.

annars gör jag inget speciellt, väntar på maten som ska bli klar och så dricker jag multivitamin, för gott. nu har solen varit framme ett bra tag, hoppas det håller i sig vilket jag inte tror. men endå!


help me!

jag sitter här och kikar runt på lite kläder, någon som vet någon bra affär med fina kläder som man kan beställa ifrån genom nätet?

fan vad tråkigt det är, och vädret varierar ifrån bra till dåligt. sol och regn som igår.. men jag ska inte klaga, har ändå ingenting att göra ute. hoppas bara det är fint väder tills älskling kommer hit :) haha, fan vad jag tjatar om honom, det är nästan pinsamt. men jag kan inte undvika att skriva om honom..

imorgon blir det solning för mig och viccy. skönt att ha lite färg kan jag lova!!


kaffe

jag och hanna gick på stan en stund, massor rea! men hittade ingenting som jag ville ha :( nu är vi i alla fall hemma hos mig, dricker kaffe i köket och pratar med mamma bara. ska väl hoppa in i dushen snart och lägga mig i sängen ett tag, är lite seg, trött haha. ingenting speciellt händer idag, ska bara vara hemma och ta det lugnt.

jag uppdaterar senare.

LÖRDAG

hej hej. kom precis hem ifrån ektorp. vi var ju barnvakt igår. vi gjorde inte så mycket, köpte godis, lekte lite och kollade på tv sen somnade ungarna. jag och hanna la oss runt 1 tiden, vilket händer sällan på fredagar men vi var trötta. nu smsade hanna och bad mig följa med på stan, vet inte om jag orkar .. får se. jaja, vi hörs senare bloggen puss puss!


TRE DAGAR KVAR.......... ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

barnvakt

har precis dushat, hanna smsade innan jag hoppade in i dushen och sa att vi skulle va barnvakt. alltid lika kul :) så nu ska jag klä på mig och packa ner lite saker och sen ska vi bege oss till ektorp. tror inte det blir någon mer uppdatering idag, men vi får se. kanske, kanske inte. puss på er!

lagar mat

sitter just nu och pratar med viccy, min söta pulla i telefon. har precis lagat mat, den ska va i ugnen ett jävla bra tag nu och jag som är så hunrgig :( jaja, hoppas de smakar i alla fall.. annars vet jag inte vart jag tar vägen haha. idag händer inte så mycket, hanna drog till stan med sin mamma men kommer hit snart igen tror jag. ska bara vara hemma och ta det lugnt.

milijana: tack för kommentaren haha, så söt du är. "ingen skada skedd" HAHA.. varför tog det slut :( ?

puss puss, uppdaterar senare.

you and me

En tjej ville veta lite mer om mig och min pojkvän. så här har ni ett inlägg om oss!
om jag inte minns helt fel så började allt den 30 maj 2009.

Jag har en vän som heter Marigona som bor utanför göteborg, och det började med att den här killen (Kastriot) fick syn på en bild på mig i hennes bilddagbok, som hon hade laddat upp och han kommenterade bilden och sa typ "vad fin hon är" eller något i den stilen. Marigona berättade sedan det för mig, så gick jag in och kikade på hans foton, tyckte han såg bra ut men sen var det inget mer med det, han såg ut att vara en sån kille som lekte med tjejer. vilket han också var.. sen på något konstigt vis fick han min msn, minns inte om det var Marigona som gav den till honom. Vi började prata lite kort på msn, det var riktigt stelt mellan oss, vi kände ju inte varandra. Men han var på hela tiden och jag tänkte att han inte var något speciellt med tanke på att han var "en player" men jag kunde i alla fall inte sluta prata med honom, vart mer och mer intresserad. I like badboys.. haha. han frågade efter mitt nummer men jag kände ju honom inte, ville inte ge ut mitt nummer. han tyckte jag var taskig, och efter lite tjat sa jag " okej, du får det för att du är Marigonas kusin ********** " då sa han "nej jag sparar det inte, frågar dig igen om en vecka" men sen fick jag ett sms av honom endå haha. så började vi smsa hela tiden, varje morgon, hela tiden under dagen och innan vi skulle sova. till slut blev det mer än så, långa söta sms, pratade i telefon hela nätterna och på dagarna. tiden gick och han ville träffa mig. jag var fortfarande osäker, för jag visste ju inte om han bara lekte med mig. jag har aldrig haft ett förhållande innan, har alltid hållt mig ifrån killar. han tjatade på mig hela tiden att jag skulle åka dit (till herrljunga) eller att han skulle komma hit. månaderna gick och gick, jag började känna mig mer redo och jag tyckte verkligen om honom. så vi beslöt oss till slut för att träffas, 7 månader senare. 26 december kom han hit, jag tog med mig min kusin till resecentrum och jag lovar att jag var riktigt jävla nervös. han kom emot mig och jag var hur lycklig som helst, så himla fin.. han krama om mig och kysste mig och efter den kyssen kändes det som att vi hade varit tillsammans i flera år och träffats tusen gånger. allt var helt härligt. om några dagar har vi varit tillsammans i fyra månader och jag är glad att han har förändrats, han ser inte på tjejer på samma sätt längre. vi har redan legat och pratat om framtiden haha.. vi är bra för varandra, vi behöver varandra. han har hjälpt mig med mycket, och jag har hjälpt honom. jag förstår mig på honom, jag vet hur han mår och vad han tänker på. min själsfrände. mitt första och sista förhållande, jag älskar dig tills hjärtat säger stopp.

Jag fyller 17 år den 21 augusti och kastriot blir 18 år i november. Tips på vad jag ska ge honom i 18års present? haha. Han kommer ifrån Kosovo (mitrovica), älskar att träna och lyssnar på musik hela tiden. han är gullig och kärleksfull när man är ensam med honom men kan bli lite "tuff" när andra är omkring. När han sover ser han ut som en liten oskyldig bebis och när han är vaken är han en riktig man haha. du betyder allt för mig, bebis.

Du och jag för alltid.
Kastriot hjärta Selma


FREDAG

Fan vad glad jag blev av din kommentar Alicja, tusen tack för dina ord. det värmde verkligen i hjärtat jag ska försöka komma ihåg så ska jag skriva det du vill veta i ett inlägg. påminn mig om det tar för lång tid. puss puss, ha det bäst!



vaknade upp brevid med min kära kusin vid halv 12. vi gick ut i köket och drack kaffe och sen satte vi igång och städa mitt rum, så nu är det FRESH. hähä. jag mår riktigt jävla bra idag alltså, vet inte varför. trots att vädret är lite upp och ner, sol, regn, sol regn, så mår jag skit bra! kanske beror lite på att jag har världens bästaste pojkvän och att han kommer hit om 4 dagar.

nu ska vi dricka lite mer kaffe med mamma haha, och sen får vi helt enkelt se vad dagen har att erbjuda. vi hörs senare bloggen!



Nu äter jag och hanna. Mmmh :) sen är det ...

dsc05364 (MMS)

Nu äter jag och hanna. Mmmh :) sen är det sovdags hörs imorgon puss puss.


rusta

åkte till rusta med mamma och pappa och nu är jag hemma igen, ska strax hoppa in i dushen. nu har jag som sagt äntligen helg, fan vad skönt. vet inte om jag uppdaterar mer idag, sånt som märks :)

5 days left

det var två hela månader sen jag såg dig, sist. jag saknar dig så det svider, helt ärligt. jag får ont i hjärtat känns det som. det finns inte ord för hur mycket jag vill träffa dig och hålla om dig. två hela månader sen.. men jag släpper dig ändå inte, för jag kan inte tänka mig ett liv utan dig. du är min andra halva, du är en stor del av mig nu. jag kan inte fortsätta utan dig. jag är så lycklig över att det bara är 5 dagar kvar tills jag får se dig igen.. jag får se dig i 13 dagar 24/7. jag längtar verkligen efter dig mitt hjärta. jag älskar dig ifrån himlen ner till det djupaste hav.

Kastriot Spahijaj ♥


TORSDAG

dålig uppdatering jag vet. vaknade och drog till skolan med viccy, sen ner till stan för att se om dom hade fått in converse, men det hade dom inte. så jag och viccy, mamma och pappa åkte till maxi och gick igenom alla butiker där, men ingen hade där heller. funderade ett tag på ett köpa slim modellen, även att jag inte tycker om den. men direkt när jag skulle göra det, sa älskling att det fanns i herrljunga, min storlek och vita så han köpte dom till mig därifrån istället. hähä, på tisdag får jag min älskling och mina älsklingsskor :) tack bebis ♥

efter det skjutsade pappa oss till vilbergen för att sola och nu vaknade jag precis, vi kom hem och vilade en stund haha. viccy har precis åkt hem. nu är det äntligen helg, fan vad skönt och efter helgen.. vem kommer då? jo bebis :D .. och skorna HAHA. tisdag ♥

vi hörs imorgon

nu har jag dushat, ska kolla på efterlyst med mamma och sen andra avenyn på datorn efter det. puss puss hörs imorgon!

viccy

jag är glad att vi har kommit närmare varandra igen.
jag har alltid kul med dig, kvittar vad vi gör.
tack för alla dessa år med dig, du är bäst!
jag älskar dig, min bästa vän ♥






o jävlar sickan, måste hämta ut maten från ungnen......... puss

imorgon är dom mina

imorgon får jag förmodligen mina efterlängtade converse (om storleken finns) jag, viccy, mamma och pappa ska åka till ingelsta stadium efter att jag slutat skolan. efter det ska pappa skjutsa oss till vilbergen för vi ska sola. jag och mamma lagade precis mat så nu är den i ugnen och jag ska snart käka. sen blir det en dush och efter det andra avenyn.

vi kanske hörs senare, men jag säger god natt nu ifall att! :)
puss och god natt!

fuck stadium :(:(

fitta också, tror ni inte dom jävlarna skickade för stor storlek? 39,5. gissa om jag blev galen??? gick inte på deras hemsida direkt och kollade på alla storlekar, så nu ska mamma ringa till ingelsta shopping - stadium och se om dom har storleken där istället så åker jag dit imorgon och köper dom. fan vad komplicerat allt ska vara :(

somnade visst

evelina:

Fint! undrar bara, har ni fortfarande distansförhållande? isf hur långt? jag undrar för att jag själv har de, och kul och läsa en blogg som också har de, man känner liksom igen sig. Kram

svar: ja, vi har fortfarande distansförhållande. haha, jag vet inte hur många mil det är, men han bor utanför Göteborg och jag bor i Norrköping, så vi är några timmar ifrån varandra. jaha okej, var bor du och din kille då? :) puss puss



jag vaknade nyss, fan vad skönt det var att sova. sitter just nu och dricker kaffe och äter kex hähä, väntar på maten. undra hur jag kommer lyckas somna inatt, inte bra att sova under dagen men fan vad skönt det är!

somnade visst

evelina:

Fint! undrar bara, har ni fortfarande distansförhållande? isf hur långt? jag undrar för att jag själv har de, och kul och läsa en blogg som också har de, man känner liksom igen sig. Kram

svar: ja, vi har fortfarande distansförhållande. haha, jag vet inte hur många mil det är, men han bor utanför Göteborg och jag bor i Norrköping, så vi är några timmar ifrån varandra. jaha okej, var bor du och din kille då? :) puss puss



jag vaknade nyss, fan vad skönt det var att sova. sitter just nu och dricker kaffe och äter kex hähä, väntar på maten. undra hur jag kommer lyckas somna inatt, inte bra att sova under dagen men fan vad skönt det är!

ONSDAG

vaknade kl 9, tog spårvagnen med viccy till skolan, det stod matte på schemat men bosse (matte läraren) var inte där så vi hade engelska istället. nu ska jag bara repetera sen är det prov och så är jag klar med engelskan :) för härligt.

är egentligen riktigt irriterad, men orkar inte vara det.. vill vara glad. jaja. 6 dagar kvar tills baby kommer ♥

haha förlåt att jag inte uppdaterar med bilder, men orkar inte ta kort och har inget att ta kort på heller för den delen, för jag ser ut som hej kom och hjälp mig.

mina skor har kommit, men mamma säger att jag inte får hämta ut dom förns imorgon (det stod det på sms).. men jag ska övertala henne att gå ner i SNÖSTORMEN till stan endå och försöka :) och japp, ni hörde rätt. det är regn/snö här.. dock smälter det ju lika fort med tanke på att det plusgrader ute. men ändå, vill inte ha äckliga pölar ute :(

seg

kom precis ut ur dushen, ser att jag har fått färg nu. fan vad skönt att inte vara blekfis! haha. börjar bli lite seg, tänkte måla naglarna nu och sen bara ta det lite lugnt framför datorn och sen lägga mig och titta på tv tills jag somnar. så vi får höras imorgon, puss och god natt!

Jag älskar dig Kastriot ♥

uppdate

hej hej. nu har jag ätit klart. fan vad gott det var. + coca cola till det. mmh.

jag och hanci drog ner på stan en sväng, hon skulle kolla på studenklänningar men hittade inte en jävel. jag fick med mig bh + trosor, nagellack, 3 st örhängen och näspiercing hem. sitter just nu och kollar på jerry springer, så vi hörs senare puss puss

Sitter och äter. Riktigt gott! Uppdaterar ...

dsc05338 (MMS)

Sitter och äter. Riktigt gott! Uppdaterar när jag är klar och har kollat på jerry springer :)


TISDAG

hejsan :D
dagen började med att mitt jävla alarm ringde kl 08.00, ringde viccy så att hon vaknade och sen drog vi till skolan. efter skolan mötte vi viccys mamma och drog till vilbergen och sola, och sen promenerade vi faktiskt hem. eller dom promenerade med mig till här jag bor, och så tog dom spårvagnen härifrån till klocket.

nu väntar jag på hanna, vi ska dricka kaffe hähä. tror att jag blir hemma idag, orkar inte gå ut!

EN VECKA KVAR TILLS BEBIS KOMMER.
på tisdag älskling, på tisdag :D:D 27e!! ♥

hörs imorgon

nu har jag precis dushat och lite såntdär. mamma som hade gjort dolma idag :( och jag kan inte äta, för jag är inte hungrig.. har ju käkat choklad o nötter :( plus kebab vid 2 tiden. aja, vi tar dolma imorgon haha. nu ska jag strax lägga mig och se på tv, sen är det sova som gäller. imorgon: skola och sen sola.

hörs. puss puss
om några timmar är det bara en vecka kvar, sen är det du och jag igen.. på riktigt ♥

MÅNDAG

hej bloggen.
riktigt dålig uppdatering idag.. jag vet.
jag vaknade runt 9, tog spårvagnen till stan med viccy och så gav mamma mig pengar, sen raka vägen till skolan och efter det åkte vi och hämtade pengar av min syster, för hon skulle ju köpa converse till mig. till min förvåning var alla vita converse slut i hela stan.. jag vart riktigt jävla sur haha. kom i alla fall hem med ett par solglasögon och lite annat. sen köpte vi kebab och åkte till min syster och käka, och så beställde jag converse ifrån internet. så om 3-5 dagar har jag mina älsklingar. på tal om älsklingar. mitt hjärta kommer om 8 dagar. efter att vi varit hos min syster tog vi bussen till vilbergen och solade, sen promenerade vi hem till mig och lämnade grejerna. efter en stund tog vi spårvagnen till klocket och nu är jag hemma igen. behöver inte ens säga vad jag gjorde i klocket.. nött... haha. nu ska jag inte göra så mycket bara koppla av. sen är det skola imorgon igen och solning efter det. pusspuss

god natt

sista inlägget för idag, börjar bli riktigt seg och det är bara bra med tanke på att det är skola imorgon. nu säger jag god natt och så hörs vi imorgon, puss på er!

ska drömma om dig, mitt hjärta (L)
te dua

mmmmmmmmmh..

vet ni vad jag gör? ÄTER SMÖRGÅSTÅRTA. den tanten som min mamma går till, som hon brukar hjälpa - hon fyllde 90 år igår. grattis till henne haha.. stackars kvinna, snart 100 år. men det är grymt! :) min mamma hämtade i alla fall hem tårta därifrån hähä. gottgott! denna som jag äter nu är köpt i en sån smörgåsaffär HAHA, kan inte förklara.. jaja. det jag vill komma fram till är att de som har gjort denna tårtan är såna som håller på med det varje dag och jag måste tyvärr säga att min moster gör bättre smörgåstårta. men ska inte klaga, denna var god :D



bild: google.

fuck you !

80 besökare idag och ingen kommentar? det är förjävligt..

imorgon

imorgon är det skola som gäller. 10-12. sen bär det av till stan med viccy, möta min syster och köpa converse och lite annat. sen tar jag och viccy bussen till vilbergen för att sola lite. senare ska jag väl bara vara hemma tror jag. jag har världens bästa storesyster ♥




hemma igen

nu är jag hemma ifrån klocket igen, det var inte alls kul idag. en deppig jävel och två hyperaktiva idioter haha. vi satt iaf ute en stund och pratade. sen tog jag och sara spårvagnen hem och de andra gick också hem.

jag finns här för dig hayati, det kommer bli bra igen ♥


sitter här med världens huvudvärk, tog precis en tablett. 9 långa dagar kvar tills älskling kommer hit. fan vad härligt det ska bli! börjar bli lite hungrig, hoppas mamma gör någon god mat idag. hörs senare!

klocket med tjejerna

håller på o gör toast, sen ska jag röra mig mot klocket och träffa jenni. vi ska försöka få tag i rose också. sara är också på väg till klocket nu. måste rappa på. ska bara käka min macka :D puss

SÖNDAG

hej hej bloggen. jag och hanna vaknade vid kvart i 1. somnade rätt sent inatt, vi hade ikvällsdamp. låg och skratta som två handikappar hahaha. nu har hon gått hem och jag kom precis ut ur dushen. rose messade och bad mig komma till klocket, men nu när man svarar henne så skriver hon inte tillbaka. riktigt störigt! aja, får väl se om jag går ut idag :) imorgon är det skola som gäller.

fick reda på att svartingen kommer till norrköping snart, men när vill hon inte säga. jävla svarta människa.. :( ♥

nattinatti

god natt! sov så gott för det ska vi göra :)


hanci sover här

sitter och pratar med hanna i telefon, hon är och handlar chips och dip till oss :) jag har inte gjort något alls, bara tänkt på min bebis och saknat honom. 9 dagar kvar, om tio minuter. och han stannar till den 9e maj. 13 dagar. bättre kan det inte bli ♥. haha, min blogg handlar bara om min underbara pojkvän, men vad ska man göra.. jag är så otroligt kär. nu ska jag fortsätta prata med hanna i telefon. snart är hon här. puss puss

..

har jag precis dushat och pratat med älskling i telefon. saknar honom som fan alltså. gud.. nu har jag ingenting alls att göra.. blir nog ensam inatt :( ..

min andra halva

du är det enda jag tänker på. du är allt jag någonsin velat ha. jag ser dig vart jag än går. du är med mig i mina tankar och i mitt hjärta dagligen. det är inte långt kvar tills jag får känna dina läppar igen. jag längtar verkligen efter dig. 10 dagar kvar, sen får jag äntligen se dig, min andra halva. du är värd hela världen, och om jag kunde skulle jag ge dig allt. jag älskar dig mer och mer för varje dag som går och jag vill aldrig vara utan dig. miss you ..


'

kom precis hem ifrån hanna, drog dit en stund. men nu skulle hon fixa sig och dra till gårn med viccy så jag drog hem. har inget att skriva, fett tråkigt. hörs senare..

två bilder ifrån igår

jag ljuger inte när jag säger att vi äter nötter ..


selma viccy hanna

LÖRDAG

godmorgon haha, jag och hanna vaknade för en timma sen. fattar inte hur vi kan sova så länge?! men det är helg så då får man sova ut ;) vi sitter här och dricker kaffe. har inte en aning om vad som händer idag, det är sol ute, men blåser som fan. 10 dagar kvar tills älskling kommer :)

god natt

nu har jag dushat och så har jag kollat på en skit bra film. the blind side hette den. riktigt bra verkligen. jag har inte så mycket mer att skriva. hanna däckade.. så jag sitter här ensam. nu ska jag lägga mig i sängen, natti natti..

fullt av poliser

jag tog spårvagnen till klocket med hanna förut, vi hade för tråkigt. mötte viccy och drog till willys, behöver inte ens nämna vad vi handlade. sen satte vi oss på vårat ställe och käkade nötter, det fylls på nötter på marken där, varje dag hahaha. så kom polisen och vi fick panik HAHAHA fråga oss inte varför. jag skrek: POLISEN KOMMER! (fast den åkte bara förbi) hanna skrek: fuck.. nedskräpning .. böter. och sen sopade vi bort alla nötskal fort som fan HAHAH. sen satte vi oss på ett annat ställe och fortsatte käka. så kom 2 polisbilar och i en bil satt en man och han log skit mycket åt oss, riktigt läskig. sen kom en stor polisbuss. undra vad det var som hade hänt .. pluss att det var 2 st polisbilar i centrum och en sevil bil.

aja, nog snackat om det. nu ska jag och hanna laga mat :) puss

världens bästa storasyster

hon ska köpa converse till mig på måndag :D
tack tack tack tack ♥
jag älskar dig.


hähä huhuh hihi

pratade precis med hanna i telefon lite, hon kommer hit snart :) - kaffe? javisst!

annars gör jag inget speciellt, sitter och försöker hitta sommarjobb här i norrköping åt kastriot, så att han kan vara här under sommarlovet men samtidigt jobba. men han kanske ska iväg och jobba med pappa och deniz snart också. hoppas det! sen tar han körkort detta året. hähä, min älskade STORA bebis ♥ ♥

old pic ifrån roses födelsedag.


11 dagar kvar

11 dagar kvar tills jag får se min älskling i ögonen
11 dagar kvar tills jag får pussa min bebis
11 dagar kvar tills jag får hålla om min kärlek
11 dagar kvar tills jag får somna och vakna brevid min zemer
11 dagar kvar tills jag får skratta med min pluttis
11 dagar kvar tills jag får nypa min sötnos så han får ont HAHA.. (ond kvinna)
11 dagar kvar tills jag får en god natt-puss av den jag älskar
11 dagar kvar tills jag får höra min älsklings jobbiga tjat (saknar till och med det om jag ska vara ärlig HAHA)
11 dagar kvar tills jag får känna min bejbis underbara lukt

11 DAGAR KVAR TILLS JAG FÅR TRÄFFA MIN UNDERBARA POJKVÄN, KASTRIOT ♥


FREDAG

GOD MORGON!
Idag är det fredag, vilket betyder ingen skola för selma. så jag har sovit ut idag. haha, somnade i telefonen med älskling inatt, han somnade också stackars ♥ undra vem som la på? inte jag i alla fall, jag sov som en stock. vaknade upp vid 4 på natten och letade efter min mobil som låg emellan madrassen. jaja, vaknade i alla fall för en timme sen och nu har jag precis käkat kebab som mamma köpt till mig, huhu tack mami.

nu ska jag inte göra så mycket, mamma säger att det är kallt ute :( blir väl en hemmadag? får se..

jag vet inte mohaha

alltså jag har ärligt talat ingenting att skriva. vet inte vad jag ska skriva om. och jag är jävligt irriterad men den historian ska vi inte dra upp här! private shit. nae, ska inte leka gangster här. men jag har inget annat att skriva? sitter här och typ pratar med mig själv. MOTHERFUCKER. jag är irriterad, men när jag blir irriterad och skriver något så kan jag typ prata högt och säga massor svär ord som låter skit roligt (gör till mig med rösten) och så börjar jag skratta för mig själv. hahahaha. galet. crazy bitch maddafakka.. ae, nu ska jag hämta kaffet som jag precis gick ut i köket och gjorde, puss

finns inget att göra

nu har jag precis dushat. har inget att göra huhu :( hatar att vara ensam.. funderar på att göra lite kaffe och kolla om det är något bra på tv. saknar min älskling så jävla mycket alltså. shiit... om några timmar är det bara 11 dagar kvar. nästan varje natt drömmer jag om att han kommer hit. jag älskar dig min prins.

finns inget att göra

nu har jag precis dushat. har inget att göra huhu :( hatar att vara ensam.. funderar på att göra lite kaffe och kolla om det är något bra på tv. saknar min älskling så jävla mycket alltså. shiit... om några timmar är det bara 11 dagar kvar. nästan varje natt drömmer jag om att han kommer hit. jag älskar dig min prins.

TORSDAG

hej =)
idag vaknade jag och viccy runt 9 tiden, vi käkade och drog till skolan, sen hem till mig och sov. haha som igår. sen kom hanna hit efter att vi vaknat, drack kaffe och satt i köket med mamma bara. senare promenerade jag och viccy till ektorp för att hennes pappa var där, så åkte vi med han till klocket. gick till willys, köpte nötter och coca cola sen mötte vi bella och satte oss och snackade oså, som vanligt haha.

kom hem för typ en timme sen, har precis käkat. pratade lite med älskling i telefon nyss. idag är det bara 12 dagar kvar. miss my baby ♥ nu ska jag läsa lite bloggar och sådär. puss på er

hähähä

jag och viccy sitter och käkar nötter. vi har kollat på efterlyst och andra avenyn. annars har vi inte gjort så mycket mer, skrattat som vanligt.

viccy (när hon läste) : vi har inte skrattat nått?!:S hahahahaha

jag: det har vi väl visst :S ?

viccy: NAEEE INTE JAG I ALLA FALL.... (skitglad min)

hahaha hon är störd, vi har visst skrattat..

viccy mumlar: n.a...e..

haha, nae men nu ska jag inte skriva mer, hörs imorgon :D

K.S

13 dagar kvar ♥
te dua zemer

viccy sover här inatt igen

idag vaknade jag och viccy runt 9 tiden, drog till skolan och sen hem till mig och sov en stund. vi vaknade upp vid halv 3 någon gång. sen åkte vi till klocket med hanna, mötte bella så gick vi till willys och köpte nötter och power king OVANLIGT?! haha. sen satte vi oss och rökte vattenpipa. runt 7 tiden tog vi spårvagnen hem och nu ska vi strax käka. sen blir det andra avenyn :)




viccy is the shit mafakka

viccy sover här inatt, orkar inte skriva blogg.

tack för kommentaren almedina, vem är du :D ?

somnade

hej hej. drog till skolan vid 10 men åkte hem igen vid 11 tiden, fick mens :( så jag tog spårvagnen hem, pratade med älskling i telefon och när jag hem tog en värktablett för att lugna ner min stackars mage och så däckade jag i min säng. vaknade vid 14.00. nu sitter jag här och pratar med viccy på msn, ska till klocket senare, om en timme eller så. idag är det bara 14 dagar kvar tills min älskling kommer, lycka!

TISDAG

jag har ringt och smsat viccy hela morgonen :( hon lovade mig att komma till skolan fan.. :( tråkigttråkigt.. ska strax dra mig mot spårvagnen. sen ska jag hem och sova en stund!!!!! hörs efter skolan, eller efter att jag vaknat igen haha.

27e <3

camade precis med älskling och så pratade vi i telefon samtidigt HAHA, älskar dig zemer ♥ vet ni? han kommer hit den 27e istället för den 29e, bokat och klart :D
yes yes yes!!!!!

camar just nu med viccy och väntar på att älskling ska ringa upp mig igen. sen ska jag lägga mig och sova. ska upp kl 08.00 imorgon, mentorstid :( sen får vi se vad dagen har att erbjuda, ska antagligen till klocket med sanna. vi hörs imorgon, puss puss



15 days left ♥

TRÅKIGT SOM IN I HELVETE

ser inte ut som att jag åker till klocket idag.. vad fan ska man göra? tjejerna verkar ha fullt upp med allt som har med Hip hop jam att göra (17 april). så jag har inget att göra. skit tråkigt. finns inget att göra i den här staden heller och det är ju inte så att jag går ut och roar mig själv med något direkt. saknar kastriot riktigt jävla mycket alltså. allt skulle vara så bra om han var här nu :( ska fan se till så att han får jobb här och kan flytta hit eller något..

klocket ? kanske..

jag har dushat och lite sådär. nu kommer hanna hit, hon har precis varit hos tandläkaren och ska komma hit och hämta sin tandskena som hon har glömt här. sen tror jag att jag åker upp till klocket en stund, ska se vad tjejerna ska göra. idag kommer jag somna tidigt för att jag är trött redan nu, vilket är hur skönt som helst. så jag vänder tillbaka dygnet och kommer in i skol-rutinerna igen. uppdaterar om jag INTE drar till klocket. annars hörs vi när jag kommer hem. Mwah

MÅNDAG

hemma ifrån skolan, sara var med mig på lektionen. pluggade engelska. efter lektionen drog vi och käkade och sen hem till sara och bara tog det lugnt. nu är jag hemma och gör inget speciellt. har pratat med bebis i telefon o sådär... höhö.. ska dricka kaffe nu. senare kanske jag drar till klocket en stund :)

det spökar i mitt rum :(

till att börja med jag har alltid på min tv PÅ när jag sover fast utan ljud, för att det ska bli lite ljust i rummet. men jag lägger min datorstol för tvn, fast det kommer endå ljus.

.. inatt vaknade jag av att det var kallt i mitt rum och jag vet att jag hade stängt fönstret innan jag la mig, sover aldrig med fönstret öppet.. men ändå var det öppet?  och datorstolen stod riktat mot min säng, som att någon hade suttit och kollat på mig när jag sov. fuck haha.. får rysningar när jag skriver :( blir rädd HAHA.

nae, nu ska jag ut i köket och äta frukost sen måste jag skynda mig till skolan. viccy svarar inte när man ringer som vanligt.. även att jag sa åt henne att ha på ljud... du borde ha stryk din jävel :/

nattinatti

ärligt nu, varför kommenterar ni inte? fett störigt HAHA.

nu säger jag god natt. ska strax lägga mig i sängen och kolla på tv. orkar inte sitta vid datorn, tråkigt som fan. skola imorgon, inget jag ser fram emot men något som måste göras. men vet ni vad jag kom på? ju mer jag går till skolan, desto snabbare kommer min bebis hit :)

puss puss, god natt.

K ♥ S

FÄRDIG!

puh.. nu har jag städat klart. rent och fräsht. nu sitter jag bara här och gör ingenting, kollade ut genom fönstret precis, bara så. och när man kollar ser det ut som en sommarkväll... det är blått på himlen, rast lite lite mörkare och sen ser det varmt ut. det är bara träden som ska skina av gröna blad, sen är det sommar. sköntskönt!

nu ska jag inte göra något alls. sitta och vänta på att min bebis svarar på sms. hans mobil verkar ha dött med tanke på att jag inte får någon leveransraport av honom. huhu, miss my baby :(

FÄRDIG!

puh.. nu har jag städat klart. rent och fräsht. nu sitter jag bara här och gör ingenting, kollade ut genom fönstret precis bara så, och när man kollar ser det ut som en sommarkväll... det är blått på himlen, rast lite lite mörkare och sen ser det varmt ut. det är bara träden som ska skina av gröna blad, sen är det sommar. sköntskönt!

nu ska jag inte göra något alls. sitta och vänta på att min bebis svarar på sms. hans mobil verkar ha dött med tanke på att jag inte får någon leveransraport av honom. huhu, miss my baby :(

home

är hemma ifrån klocket nu. mamma håller på och lagar mat, men jag vill ha pannkakor istället så hon gör det åt mig, skit sugen hähä. är faktiskt på skit bra humör, härligt :) har inte städat rummet än som sagt haha.. så jag ska ta mig i kragen och göra det efter att jag käkat. storstädning till max.


klocket next

nu är jag klar. dushade på bara någon minut och slängde sedan på mig kläderna. så nu sitter jag här och camar med viccy på msn iväntan på att hanna ska bli klar sen ska vi åka till klocket. alla tjejer kommer ut, det är så det är på sommaren ;) love you girls!

träffa viccy

sitter här och äter knäckebröd och dricker kaffe. mitt golv kommer bli helt smuligt :( men det gör inget.. för jag städade inte går haha.. ska göra det idag istället. när jag kommer hem ifrån klocket :) ska upp dit och träffa viccy, säkert alla andra tjejer också. men det är sånt som märks. nu ska jag bara vakna till liv. har pratat med älskling i telefon sen jag vaknade tills nu. hähä puss på dig ♥ nae, nu ska jag äta klart och sen dusha lite fort! skriver ikväll



ett streck över det som varit

jag raderade inlägget som ja skrev för ca två timmar sen. kände att det var lite onödigt att folk skulle få reda på saker som dem egentligen inte har med att göra, men hey det är min blogg. fast det gör inget, saken jag skrev om är löst ändå och jag är glad över det. nu börjar vi om på ruta ett höhö. en glad selma! hoppas att det fortsätter så.

om en timme är det BARA 18 dagar kvar tills jag får mötas av min älsklings stora bamsekramar :) fan vad härligt det ska bli. längtar verkligen tills jag står nere vid stationen och ser honom stiga av bussen med sitt vackra leénde. älskar dig min stora starka bebis ♥ .. hähä :D

Kastriot

slutar aldrig kämpa.
jag älskar dig mitt hjärta



städning på G

kom hem ifrån klocket för en liten liten stund sen. fan vad kallt det är ute! shit.. man kan tro att det är vinter igen alltså. mina händer är helt is. kunde knappt skriva sms :( nu ska jag strax börja städa mitt rum, behövs verkligen. men inte än, måste bli lite varm först. orkar egentligen inte ens städa.. men men, såna saker man får ta. har inget mer att skriva, blir bara massa onödig shit. hörs!

cam med viccy

HAHA överkul. hon har bärbar dator och frågade om jag ville följa med ner till köket och laga mat HAHA.. här ska ni få se när viccy lagar mat. Viccy special: kycklingpytt



1 = värmer upp med en bild
2 = tagit fram alla saker och får ett skrattanfall
3 = letar fram något som hon glöm
4 = plattan är varm
5 = i med maten
6 = färdig och serverad!

HAHA.. jag är ju verkligen uttråkad som fotar och gör en liten bild av alltihop HAHA..



de blev visst litet.. men skit samma

nu kom hanna hit, hon sover här inatt som sagt. puss

vaknade ur min skönhetssömn

jag sitter här och gör absolut ingenting. hanna smsade för en stund sen och skrev att hon kanske skulle sova här och bebis väckte mig runt halv 9, jag som somnade så gott en halv timma tidigare.. din lilla jävel ♥ och jag som inte kan få tag i hanna då? ahh va störigt. jaja, nu ska jag sörja med en kopp varm oboy. pappa ska köpa kexchoklad till mig sen :) hähä puss

bäbis

nu orkar jag skriva igen HAHA :) hanna gick hem för en stund sen och jag kom precis ut ur dushen. mamma håller på o lagar mat och jag väntar som ett litet barn. saknar min älskling så sjukt mycket.. men efter regn kommer solsken för jag får i alla fall spendera 11 dagar tillsammans med honom + fira valborg, 1 maj. älskar min pluttis massor :D tänkte ta på mig lite myskläder nu och lägga mig och kolla på jerry springer och sen käka. senare blir det väl att kolla på någon film eller så.

förlåt för bilden älskling, men du är så söt haha


orkar inte blogga

har inte orkat blogga. orkar inte nu heller. pratade precis med älskling i telefon och hanna är här :) vi har varit hos min syster lite idag med pappa och deniz. hörs!

LÅNGT INLÄGG

EGZONA, VARFÖR HAR DU SATT LÖSENORD PÅ DIN BLOGG? JAG KOMMER GRÅTA!!!!! ÖPPNA UPP DEN SNABBT....

för övrigt.. HAHA.. : jag kom precis hem ifrån klocket, eller nae. för en liten stund sen. har precis käkat. det började med att sara och jenni smsade mig och bad mig komma till klocket. lite efter 5 hoppade vi på spårvagnen upp till klocket med kära sanna. får sms av sara att hon kommer vid 7 tiden för att hon hade något att göra. när vi kommer fram till klocket möter vi rose för att gå till willys och köpa nötter o sådär. och då säger häxan att jenni ligger och sover. fattar ni eller? jenni och sara = dom som startade hela skiten om att komma till klocket är åt helvete båda två. ville döda dom. jenni kom vid 7 någon gång och sara träffade jag aldrig haha. tog spårvagnen hem med hanna vid halv 8, de andra drog till gårn. just de, jag träffade även viccy och bella också, dom kom ut en stund ♥

en sak till: HANNA, MIN KÄRA KUSIN HAR SVIKIT MIG. HON HAR NY OPERATÖR ELLER VAD DE HETER.. 3.. alltså 3.. hur ska jag kunna smsa henne nu? mina pengar kommer gå direkt, på tal om de. hur ska jag kunna ringa henne? pengarna kommer gå så fort samtalet kopplas upp. "3 its a magic nr.."

aja, sover i alla fall hos henne inatt, så jag behöver inte smsa. kommer däremot inte kunna skriva mer blogg för vi ska ägna oss åt att kolla på film.

imorgon ska jag pappa deniz och hanna dra till min storasyster, hähä.

fan, jag är skit glad. allt känns så skönt med min älskling och sommarlovet kommer bli riktigt härligt :D och min älskling kommer hit snart ocksååååååå :D nae, nu får jag sluta snacka HAHA.. känns som om jag pratar med mig själv.. mobbad. puss på er. vi hörs imorgon!

Lady gaga & Beyoncé

väntar på en seg hanna och pratar med en överdrivet jobbig rose på msn. börjar bli lite irriterad.. men för att lätta på stämningen: lyssna på låten och se videon, den är grym! love it.



klocket today

till att börja med: ni har blivit sämst på att kommentera.. era fula jävlar.. haha


jag vaknade först vid kl 10 av att hannas telefon ringer och en viss rose elias är i andra änden, häxa jävel. var vaken till typ kl 11, sen däckade jag om och vaknade när älskling ringde mig. höhö, då blir jag inte sur HAHA. men klockan var faktiskt 14.00 då.. gick upp, satt i köket med mamma och hanna och drack kaffe. nu kom jag precis ut ur dushen och ska upp till klocket till mina kära tjejer. you are the best!

hörs kväll, eller senare via mobilen kanske OM JAG HAR PENGAR KVAR :) HAHA


tråkigt

10 frågor om dig själv


vad heter du - Selma
några piercingar
- näsan och öronen
vad har du på dig just nu - mjukis och tjocktröja
vilken årstid är bäst - sommar
hur ser den perfekta morgonen ut för dig
- vakna upp med bebis
vad tycker du mest om hos dig själv - personligheten och ögonen
vad är du bra på - att vara envis
vem älskar du mest på denna jorden - familjen, mina närmaste vänner och min älskade Kastriot
sover du hellre själv än tillsammans med någon - med någon

10 frågor om dina vänner

vem vet allt om dig - hanna
vem är den roligaste av dina vänner - hanna och viccy
vem är snyggast av dina vänner - snyggast vet jag inte, alla är snyggast på olika sätt
vem är mest partyprisse - viccy
vem är den du helst har filmkväll med - hanna eller kastriot (ja, han är min bästa vän också)
vem av dina vänner är mest elakast - rose
vem tar du med dig om du tar med dig någon - hanna

 

10 frågor om idag


vad har du gjort - varit med tjejerna
har du varit glad idag - ja
har du varit ledsen idag - nej
har du gjort något bra idag - haha, vet inte?!
vad ska du göra nu - umgås med hanna
har du gjort något dåligt idag - nej
vad har du ätit idag - köttfärssås och spagetti
har du duschat idag - ja
är du trött nu - sådär
vad händer imorn - ingen aning

Kärlek


har du kysst någon idag - nej :(
har du kysst någon de senaste 48 timmarna - nej :(
har du ett förhållande - ja ♥
har du varit otrogen och om ja, varför - nej!!
är du romantisk - haha.. tror inte det.
är du svårflörtad - bror på.
har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång - ja
vill du vara singel eller ha ett förhållande - förhållande
är du en bra pojk/flickvän - JA!
hur många har du varit kär i - jag har bara haft en riktig kärlek och det är KASTRIOT
vem sov du senast bredvid - hanna



Vem - Vad


vem ringde dig senast - bebis
vem ringde du senast - bebis
vem sms:a till dig senast - bebis
vem sms:a du till senast - bebis
vem står dig närmast - familjen
vem kysste du senast - bebis
vem hade du känslor för senast - bebis
vad är det bästa du vet - att få vara med min älskling och att mina nära och kära mår bra
vad gör dig arg - falska jävlar!
vad gör dig glad - familj vänner och kastriot
vad är du beroende av - cigg
vad har du för favorit program - pedros ande och andra avenyn
vad har du svårt med - erkänna att jag har fel (jag har alltid rätt) HAHA

17 april: borgsmo fritidsgård

Den 17 april är det Hip hop jam. En fest efteråt där DJ BLACK kommer stå på plats på Borgsmo fritidsgård. Dekan ifrån karlstad, MK ( temy&Gramoz ) ifrån Kristianstad och Broshan & Två världar ifrån Göteborg kommer + fler artister. Entré 30 kr. Alla är Välkomna! Det kommer bli fett ;)

/ Jenni Cruz

för jag är lycklig, ja, jag är lycklig..

.. ja, jag är lycklig hela långa veckan ut.. trallala.. hahah.


alltså det finns verkligen inga ord för vad jag känner för min zemer. han betyder verkligen allt för mig och jag älskar han högst på jorden. tackar gud för att han är min ♥ äntligen bestämt när han ska komma nu. 29 april - 9 maj. gud vad jag längtar! och perfekt till valborg och allt. han är här första maj, då tivolit är här.



slutpratat om kärlek, haha. jag torterar er med min kärlek haha... hanna kom precis hit, hon sover här inatt. ovanligt? nae.

fräsh

nu har jag dushat. tänkte kolla på efterlyst men orkade inte. om en halv timme börjar pedros ande och efter ska jag kolla på andra avenyn på datorn. känns tomt utan min kära kusin haha :( hon är hemma och nördar sig vid sin dator istället för att va här. riktig diss.. tackar kussen HAHA! på tal om tomt, hur ska jag kunna sova inatt? om inte älskling sover brevid mig, är det hanna eller mamma :blush: haha.. hur ska jag klara mig?

sorry

förlåt för dålig uppdatering, har inte ens orkat starta datorn idag, förns nu. kom precis hem ifrån klocket. sitter just nu och käkar haha. jag och hanna vaknade runt 2 tiden, sen vid 4 ville jenni att vi skulle komma till klocket så vi tog såprvagnen dit. satt ute med tjejerna och bara hade kul som vanligt :)

jag måste säga att jag grät igår när vi kollade på filmen haha, skit bra film verkligen.
A walk to remember.

nu ska jag inte göra så mycket, hanna kommer nog hit snart. som vanligt hähä

God natt

nu ska jag och kusin strax lägga oss och kolla på A walk to remember. hanna säger att den är jävligt bra och att jag kommer tjuta. sånt gillas, ej. haha vi hörs imorgon bloggen.

ny bild på min bebis och hans storebror:
to hot baby:


bebis i svart keps och hans bror i grå.
puss och god natt!

väntar på samtal ifrån älskling

har inte gjort så mycket idag, bara varit på stan och sen hemma. senare mot kvällen gick jag och hanna till henne en stund och nu är vi här igen, kollade precis på pedros ande och pratade med älskling i telefon. han skulle bara göra en sak, sen skulle han ringa upp igen :)♥ hanna gick ut en stund och pratade med maria, så jag är ensam. men hon kommer snart tillbaka och sover här inatt hähä.

-

sticker iväg till stan med hanna en sväng ♥

tråk

fan vad tråkigt jag har det. hanna gick precis hem, vi har druckit massor av kaffe haha. och nu plattade jag hennes hår, sen stack hon. den jäveln! ne men hon kommer tillbaka sen. finns ingenting att göra, har hur tråkigt som helst. men min älskling var inne på msn idag (händer en gång i året nu för tiden) och jag fick se honom i cam hähä :blush: min söta älskling ♥ han ska fixa converse till mig och så kommer han hit i slutet på månaden tror jag. längtar!!

<3

haha, fan vad jag ler när jag ser denna bilden. så jävla ful-söt haha. jag älskar i alla fall min bebis massor och jag önskar att han skrev sms nu, för jag saknar honom :( men han ligger väl säkert och sover.. huhu


vaken

nu är jag vaken igen, somnade om till slut. suzan drog precis till stan med mamma och hanna ligger fortfarande och sover. måste till stan idag, testa skorna. sen ska jag väl inte göra så mycket mer, vädret är ju inget att lita på. + att det är grått idag.  :(

Ligger här i sängen, kan inte somna om, ha...

dsc05286 (MMS)

Ligger här i sängen, kan inte somna om, hanna väckte mig med något ljud för en halvtimme sen. Huhu:( vad ska jag göra nu då? - dusha? Nae, fyfan vad kallt och jobbigt. Göra kaffe och röka? Orkar inte:( .. Vill sova, men kan inte..


Suzan och hanna sover här

jag och pappa hämtade ju suzan, vi gick in på ica och köpte lösgodis för 50 kr (FULL PÅSE) 2.90 kg. riktigt billigt, så vi fyllde självklart påsen. eller jag fyllde påsen och Suzan fick stå för kostnaden HAHAHA. sen handlade vi lite mat också. sen kom vi hem och käkade, hanna kom hit och åt med oss. och nu sitter jag hanna och suzan här i mitt rum. helt uppblåsta efter mat, godis, dip och morötter + läsk. fyfan säger jag bara.

Love you sis.

hanna kom hit en stund förut, vi drack kaffe, lyssnade på musik, flippade o sådär som vanligt. hon gick precis hem.. jag och pappa ska snart åka och hämta min kära syster. hon ska sova här inatt ♥ hanna kanske också skulle sova här haha. full säng. gör inget, min dubbelsäng duger ;) haha nae då. men det gör den ju?! HAHA. jag är så jävla hungrig, men mammas mat idag var inte så omtyckt (JAG KLAGAR ALDRIG PÅ MAMMAS MAT, DET ÄR DEN BÄSTA EGENTLIGEN)..  fan då. :( nae, får helt enkelt laga ihop något eget för min syster vägrar köpa mc till mig haha..

för mycket babbel.. hörs senare

My love

du är det finaste jag har.
du är min dyrbara skratt.
den vackraste människan i världen.
jag älskar dig mer än alla stjärnor på himlen.
du är inte bara min pojkvän, utan också min bästa vän.
Kastriot ♥ Selma

har som sagt inte orkat skriva


lördag: vaknade, hanna kom hit. sen åkte vi till klocket runt 5 tiden, umgicks med rose och jenni. tack för att du förlät mig gabbe ♥ sen när vi satt på en bänk, kom två blondiner på en cykel. jenni ska fjanta sig som vanligt HAHA "ahopp.. nya fjortisar till klocket då.." (högt som fan) HAHA. så hörde vi BLATTEJÄVLAR. och jag som vanligt, DIN LILLA HORA KOM HIT.. vi sprang efter dom. men dom lyckades sticka åt helvete med tanke på cykeln HAHA. katastrof.

söndag: vaknade upp brevid min söta kusin, satte oss i köket och drack kaffe, tog det lite lugnt. senare käkade vi och tog på oss och sånt där. sen tog vi spårvagnen till klocket och gick till willys med rose och jenni, köpte nötter och power king. sen satte vi oss och bara pratade och käkade haha. ser ut som fåglar har varit på en av bänkarna i klocket nu haha.. stackars. tog spårvagnen hem vid halv 8, sen gjorde jag inte så mycket, var bara hemma.....

idag/måndag: vaknade precis, känner mig helt seg idag. men måste ner på stan och kolla vilken storlek jag har i converse för att sedan beställa.  ae, sitter här och gäspar och jag vet inte vad. mamma gör kaffe åt mig nu hähä :) saknar min bebis..



varför

varför måste alltid något komma ivägen?
varför kan man aldrig få som man vill?
varför måste saker och ting ändras?
varför kan jag inte få träffa min pojkvän?
det är inte mycket jag begär, bara att få krama om min älskling :(

i love you

jag vill göra dig lycklig, men jag vet inte vilken väg jag ska gå med dig för att du ska tänka på annat och bli lycklig ifrån topp till tå. jag hatar att se dig må dåligt, det är de värsta som finns. du vet att jag älskar dig, och om det finns något jag kan göra så gör jag det. min dörr är alltid öppen för dig. mitt hem är ditt hem zemer. du vet vad jag har sagt och försök tänka så, för till slut är det din chans att skina, din chans att vara lycklig. efter regn kommer solsken. lita på mig älskling. något jag vet, är att våran framtid kommer bli ljus ♥ te dua!

HAHAHAHAHA!




Sitter och äter. Det kanske inte ser så go...

dsc05281 (MMS)

Sitter och äter. Det kanske inte ser så gott ut, men det är gudomligt gott !


IM OUT!

jag har ingen lust att blogga alls.
mår så jävla kasst!

vi hörs.
peace

grillkväll

ah, jag sitter här och drömmer mig bort till en skön sommarkväll. jag är på de grönaste gräset med en filt, omgiven av min pojkvän och mina vänner. alla är glada och har kul. vi har lite dricka och så sitter vi och grillar och har det bara allmänt trevligt. fyfan vad jag längtar. så jävla skönt och avslappnande. i sällskap av pojkvän och vänner och en skön sommarkväll, kommer nog vara det bästaste någonsin.



Annonser från BloggPartner

min och älsklings låt

baby don't worry, you are my only.
you won't be lonely, even if the sky is falling down.
you'll be my only, no need to worry
baby are you down down down down down?






tack tjejer

nu är jag hemma efter en skön dag med tjejerna. jag, rose, feyruz, feyans kompis och jenni satt på roses baksida och bara pratade, drack te och lite sådär. sen kom även kortisen nicole också. tack tjejer för en mysig dag. det var behövligt ♥

nu sitter jag här hemma, ska strax ner i tvätten en snabbis och sen ska jag ringa min pojkvän och prata om lite saker. får se vad vi kommer fram till, man kan ju alltid hoppas på det bästa. älskar dig i vilket fall ♥

klocket

drar en sväng till klocket, det var hur jävla länge sen som helst, jag var där. ska i alla fall träffa rose och jenni tror jag. rose är i hageby just nu och hoppar av bussen utanför mig, så tar vi spårvagnen till klocket :) behöver umgås med mina vänner idag ♥ mår inte speciellt bra-

vi hörs när jag är hemma igen!

r u t t n a i h e l v e t e t

shit vad tråkigt det är. finns verkligen ingenting att göra. alla är så jävla tråkiga och hela den här staden kan ta och hänga sig. det händer aldrig något nytt, samma gamla tråkiga stad. viccy är hos nysten och hanna ska dit, rose vaknade precis, verro är i sthlm, sara är i eslöv och resten kan hoppa ifrån en bro. fan vad tråkigt jag har.
D-Ö-D på bilden. nyår tidigt på morgonen med älsklings mjukisbyxor på. Då jag, rose och nicole satt i en trapp och inte hade något liv. ush vilken ful hårfärg haha.


vaken

god morgon sötisar.
jag vaknade för en stund sen, gör ingenting speciellt. bad precis mamma att göra lite kaffe haha. idag ska jag väl bara sitta hemma och ruttna, som resten av lovet. jävla skit lov. nä men, ska försöka att vara glad istället.

vad ska ni göra under lovet ?

nu säger jag god natt

jag är inte ett dugg trött, men ska försöka sova nu.
vi hörs imorgon bloggen.
puss på er alla!

hoppas ni får ett lyckat påsklov :)

jag är fast

jag kan sitta och titta på bilder på dig i timmar, skojar inte. bläddrar om och om igen med ett leende på läpparna









världens bästaste pojkvän aka mästerkocken (ser ni hur inne han är matlagningen HAHA kolla minen)



this is my bodyguard HAHA ♥


'
jag kan verkligen inte sluta tänka på dig mitt hjärta.
nu kunde du ha legat i min säng.

vet du?
jag hade blitt hur glad som helst om du kom hit nu. kvittar hur mycket du tjatar på mig. "hämta dricka, ge mig mitt snus, stäng fönstret, bädda sängen, torka badrummet, släng dom här i tvätten, hämta mat, gör si, gör så"

jag hade dött av lycka om du kom hit nu. hade våldtagit dig med pussar. just det, jag drömde om dig inatt. du bodde i samma port som mig och jag såg dig ifrån parkeringen, du hade precis kommit hem ifrån KS så jag sprang och öppnade dörren och där kom du, mot mig. jag dödade dig med kärlek, mitt hjärta ♥



sluttjatat om min SÖTA VACKRA ÄLSKADE.. pojkvän.

jag sitter och pratar med nathalie på msn, vi båda är lika dumma i huvet och lika deprimerade åsnekukar båda två. bara för det ska jag göra som paow: FETLÄÄÄÄÄÄÄNK TILL NATHA!

kan inte sluta tänka på dig..

har pratat lite med min bebis i telefon.
"nu kunde jag varit hos dig" mm, det kunde du :(
saknar min älskling så jävla mycket. önskar att han bara kunde ringa och säga kom till tågstationen om en halv timme. jag hade SPRUNGIT (kvittar om jag är mörkrädd och hatar att vara ute själv när det är mörkt HAHA) dit om inte spårvagnarna gick förstårs (a) fan vad jag drömmer mig bort nu. tänker att det är sant, att han snart är här. men nae, får väl förmodligen vänta på mina efterlängtade kramar och pussar ett tag till.. det skär i hjärtat.

funderar på om jag ska lägga mig i ett varmt bad med massor av skum och bara tänka på allt gott som har med min bebis att göra. det blir nog så, det behövs.
är ledsen.. :(


humörsvängningar

mitt humör går upp och ner hela tiden. vissa stunder skrattar jag så magen gör ont, andra gånger är jag helt tyst och sur. mycket tackvare min pojkvän som inte ska komma hit. det förstörde hela mitt "underbara" lov.. världens sämsta!

snart kommer hanna hit och lämnar mina högtalare och lite kläder, sen ska jag göra kaffe, äta kladdkaka och kollade på pedros ande ..

fucking shit!

min zemer kommer inte hit under lovet, fan också! :( jag som verkligen hade längtat efter honom. hoppas att han fixar så att han kan komma hit i alla fall.. vi har ju lov i en vecka så han hinner vara här i någa dagar åtminstone..

jag älskar dig mer och mer och jag blir mer och mer fast vid dig för varje sekund som går.
förlåt för alla gånger jag ställt till med bråk (alla rivsår jag gett dig HAHA:$), det har inte varit meningen men du vet hur jag är, du känner mig. jag är envis. hade helst av allt velat att du var här nu mitt hjärta. solen skiner, vi hade kunnat tagit en skön promenad hand i hand, i lugn och ro. du betyder allt för mig min ängel, du är hela min värld.

kastriot, du och jag mot allt. tillsammans är vi oslagbara. eller hur baby? ♥



sexyboy haha, love you (L)



angående inlägget nedan: det var ett aprilskäm. april april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill..

..

ingen vet detta ännu förutom kassi, min mamma och hanna.

8 månader kvar! ♥


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!