you and me

En tjej ville veta lite mer om mig och min pojkvän. så här har ni ett inlägg om oss!
om jag inte minns helt fel så började allt den 30 maj 2009.

Jag har en vän som heter Marigona som bor utanför göteborg, och det började med att den här killen (Kastriot) fick syn på en bild på mig i hennes bilddagbok, som hon hade laddat upp och han kommenterade bilden och sa typ "vad fin hon är" eller något i den stilen. Marigona berättade sedan det för mig, så gick jag in och kikade på hans foton, tyckte han såg bra ut men sen var det inget mer med det, han såg ut att vara en sån kille som lekte med tjejer. vilket han också var.. sen på något konstigt vis fick han min msn, minns inte om det var Marigona som gav den till honom. Vi började prata lite kort på msn, det var riktigt stelt mellan oss, vi kände ju inte varandra. Men han var på hela tiden och jag tänkte att han inte var något speciellt med tanke på att han var "en player" men jag kunde i alla fall inte sluta prata med honom, vart mer och mer intresserad. I like badboys.. haha. han frågade efter mitt nummer men jag kände ju honom inte, ville inte ge ut mitt nummer. han tyckte jag var taskig, och efter lite tjat sa jag " okej, du får det för att du är Marigonas kusin ********** " då sa han "nej jag sparar det inte, frågar dig igen om en vecka" men sen fick jag ett sms av honom endå haha. så började vi smsa hela tiden, varje morgon, hela tiden under dagen och innan vi skulle sova. till slut blev det mer än så, långa söta sms, pratade i telefon hela nätterna och på dagarna. tiden gick och han ville träffa mig. jag var fortfarande osäker, för jag visste ju inte om han bara lekte med mig. jag har aldrig haft ett förhållande innan, har alltid hållt mig ifrån killar. han tjatade på mig hela tiden att jag skulle åka dit (till herrljunga) eller att han skulle komma hit. månaderna gick och gick, jag började känna mig mer redo och jag tyckte verkligen om honom. så vi beslöt oss till slut för att träffas, 7 månader senare. 26 december kom han hit, jag tog med mig min kusin till resecentrum och jag lovar att jag var riktigt jävla nervös. han kom emot mig och jag var hur lycklig som helst, så himla fin.. han krama om mig och kysste mig och efter den kyssen kändes det som att vi hade varit tillsammans i flera år och träffats tusen gånger. allt var helt härligt. om några dagar har vi varit tillsammans i fyra månader och jag är glad att han har förändrats, han ser inte på tjejer på samma sätt längre. vi har redan legat och pratat om framtiden haha.. vi är bra för varandra, vi behöver varandra. han har hjälpt mig med mycket, och jag har hjälpt honom. jag förstår mig på honom, jag vet hur han mår och vad han tänker på. min själsfrände. mitt första och sista förhållande, jag älskar dig tills hjärtat säger stopp.

Jag fyller 17 år den 21 augusti och kastriot blir 18 år i november. Tips på vad jag ska ge honom i 18års present? haha. Han kommer ifrån Kosovo (mitrovica), älskar att träna och lyssnar på musik hela tiden. han är gullig och kärleksfull när man är ensam med honom men kan bli lite "tuff" när andra är omkring. När han sover ser han ut som en liten oskyldig bebis och när han är vaken är han en riktig man haha. du betyder allt för mig, bebis.

Du och jag för alltid.
Kastriot hjärta Selma


Kommentarer
milijana

haha (a) nu är jag här igen och kommenterar..

asså ni är söta, det vet du redan .. riktigt söta .. iaf de jag tänkte kommentera är att du och han,, hade precis som mig och mitt ex.. var också osäker osv, sen kom han o det var som vi varit tsm år :p hehe .. dock e de slut nu .. ingen skada skedd eller vad det heter :p hehe



2010-04-23 @ 15:46:25
Alicja

Tack så mycket! så himla fint alltså.. ååhh! älskar din blogg! Läser varje dag ska du veta, men kommenterar inte alltid! =)



2010-04-24 @ 13:17:12
aurora

är glad för din skull hayati. hoppas ni håller i evigheter ni är skit söta tsm. love u syster <3



2010-04-24 @ 23:30:38
Gabbbeeeeeeee georgis

aså naaaaaae för söt text hihihi . selma is in löööv. SKIT SÖTA E NI ! <3



Blogg: http://gaabriellamaria.blogg.se/
2010-04-24 @ 23:41:25


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!