SVAR TILL ENA!

Svar: jag tycker om dig med ena! Men till att börja med ljög hon för mig om det i ett år, och umgicks med mig dom ingenting. Sen när jag.fick reda på det och konfrontera henne erkände hon inte, jag var tvungen att psyka henne lite för att få fram det . Hon erkänner fortfarande inte sex men jag vet att det stämmer och de som du vet att hon har gjort är minst lika grovt, så joo hon är fett jävla äcklig och smutsig. Hela hon är en skam. Du blir ledsen av att höra detta, men hur ledsen och blåst tror.du jag kände mig när min egna kusin gått nee min kille? Du kan inte ens sätta dig in i situationen ena! Äckell är det minsta hon kan vara, finns mycket mer att säga om den.bruden.

barnvakt en natt till

Hej på er! Vaknade halv 9 imorse, och vi somnade kl halv 5. Så vi är lagom utmattade. Tog faktiskt sprutan på lilla zaris imorse för första gången, vart överlycklig! Ni förstår hon har fått diabetes :( efter det blev det frukost, sen en tripp hem till mig för att hälsa på mamsen och dusha och byta om. Sen åkte vi tillbaka till klocket, gick och handla tacogrejer för hela slanten, så nu är allas magar mätta hihi. Vi stannar här en natt till, mys! Snart ska vi förbi hem till viccy en sväng, väntar bara på att hon ska diska klart. Ungarna är ute på gården och leker så länge. Vi hörs!

bb

Kom hem till bettan från tivolit nyss, kollar på bb med ungarna, viccy och sanne och jonte som gör oss sällskap, mys :) vi blir kvar här tills imorgon eftermiddag . Puuss

barnvakt

Hejsan! Sitter i sängen, nydushad. Vi vaknade vid 1 idag, och somnade sent så jag tyckte det var konstigt att vi vaknade "så tidigt" idag ska jag och vickan vara barnvakt åt våra älskade ungar hihi mysigt. Vi kommer nog försöka krossa varandra på Chicago hela kvällen ute på altan när ungarna hat somnat :) skriver ifrån mobilen, orkar inte rätta till stavfelen haha. Vi hörs senare igen. Puss

CHICAGO!

vi har precis spelat två omgångar chicago, fett roligt nu när man börjar lära sig HAHA nee jag kunde inte det innan, efterbliven liten korv men vad ska man göra :) jag vann nästan över viccy, men sen kammade hon hem segern ville strypa henne!

hon börjar bli lite trött, och la sig precis i sängen för att spela angry birds på min telefon. hon är verkligen spelberoende :( funderar på att ta bort spelet ifrån luren för jag använder det inte, men då kommer hon som den smigol hon är att ladda ner det igen..

jag ska kika runt på lite bloggar och sen hoppa i säng, trött är jag inte men men. natti natti på er!

NU:

svar till denise som tyckte att fathi var söt: är du intresserad? HAHA :)




mötte upp viccy för en stund sen och stack till ica och handla detta nedanför


MUMS!

mat!

HEJ PÅ ER MINA VÄNNER! vad gör ni? själv lagade jag mat, och käkade. viccy står i dushen och kommer förmodligen hit och sover sen. hon hade precis käkat, men ville mer än gärna att jag skulle spara till henne också haha verkligen matvrak! dessutom älskar hon köttfärssås & spaghetti.

tänkte hoppa in i en snabbdush nu. peace!

I FUCKING LOVE THE SUN !


SUL!

SHIT vad jag har kämpat med datorn och internet. äntligen funkar det. jag skojar inte när jag säger att jag kämpa lika mycket som hitlers män. drog ut kablar, bytade kablar, startade om datorn tusen gånger, lekte smart och gick in på datans inställningar hahaha. nog snackat om det, för nu funkar det. ska inte öga internet för då kommer den säkert lägga av igen.

har i alla fall solat också, fett skönt. ska alldeles strax ta mig en dush, så att jag blir lite freeesh. är sugen på att gå och köpa frukt och glass. så, så kanske det får bli :)


snabb update

Sitter på min balkong och steker, därför tänker jag bara uppdatera lite snabbt här för solen bländar mig och jag ser knappt. Jag uppdaterar mer sen när mitt internet på datorn som bara slutade fungera, funkar igen. Puss!

i need food

livet blir vad man gör det till och jag behöver inte onödiga folk i mitt liv. jag har gått igenom mycket, och om jag fortfarande står på egna ben, kan vem som helst göra det :) fuck vad hungrig jag är, ska se om det finns något gott att smaska på. måste lägga mig snart, ska upp 8.30 imorgon. bläääääää.

God natt fina ni!


I love him, but i dont know him

Har kolllat igenom din blogg och sett att många skrivit sina problem till dej och så och du har vettiga svar tycker jag så jag tänkte fråga om din hjälp för allt är skit för mej just nu.
Det är så här att jag gillar en killle, jag har frsökt få kontakt med honom vi har snackat på facebook och i telefon men det är alltid jag som har tagit upp kontakten. vi känner varandra knappt vi syns kanske en gång i veckan men vi snackar inte med varandra då vi ser bara varandra på matcher. dt verkar som att alla hans kompisar och även han vet om att jag gillar han för hans kompisar sa det och jag har pratat med en av hans kompisar om att jag gillar killen tusen gånger och han har bara tyckt att jag ska gå ram och prata med killen men jag har inte vågat eftrsom vi knappt känner varann.sen sa en av hans kompisar att han vet att jag gillar killen och att alla vet det men att kille ni nte vill ha tjej å så att det inte är nån ide att gilla han men jags abaraatt jag inte gillar han och så. sen sa han att killens kompissom jag snackat om om killen har berättat allt jag sgat till han om kilen till alla. men killens kompissom jag snackat med säger att det är killen själv som har berättat att jag ringt och skrivit till han å så... men hans kompis frågade han ifall han gillade mej men då hade han sagt nej för han knappt känner mej. senare dagen efetr alltså idag så ringde jag killen och fråga varför han gått å sagt saker då sa han att han inte gjort det då sa jag varför får jag höra det då då sa han jag har inte gjort det jag känner knappt dej sen sa jag ne men du vet inte ens vad jag menar då sa han ne men jag snackar aldrig om dej då sa jag neeh men aja hejdå då sa han a hejdå
och imrogon kommer vi ses för att han ska träna mej å några fler vet inte vad jag ska ta mej till jag hade tänkt å prata med han imorgon men nu vågar jag inte längre och jag är känslig så jag är rädd att jag ska börja gråta frmaför han imrogon jag kommer dö och jag vill dit för jag vill se han...



SVAR: Hej! jag förstod inte din text fullt ut, den var lite krånglig att läsa men jag ska försöka att svara så gott det går!
Till att börja med, du gillar en kille som du inte känner? som du inte pratat mycket alls med och "ser" en gång i veckan? är du säker på att du verkligen gillar honom? Om du nu gör det, borde du försöka träffa honom ensam. Kanske ta en promenad, kolla på film, äta en glass i solen och bara lära känna varandra? försök att prata mycket med honom via FB, sms & telefon och visa ditt intresse. Han kanske inte riktigt förstår någonting med tanke på att ni inte känner varandra, men om du visar ditt intresse kanske han lägger ett öga på dig :)

Du vill prata med honom, men är du säker på vad du ska säga? jag menar egentligen har du inte så mycket att komma med eftersom att ni inte känner varandra?! Försök att prata med honom lite smått, lägg in en stöt och visa att du vill träffa honom mer till att börja med. sen när det blir lite djupare och känslorna syns tydligare DÅ kan du prata känslor med honom, än är det alldeles för tidigt. Alltså detta var lite svårt för jag förstår inte riktigt vad det är du vill ha hjälp med, elle råd om?! Ni verkar inte vara så gamla, därför kanske du tycker att såna här händelser är svåra att ta itu med. Men som sagt ta det lugnt bara, visa att du vill lära känna honom och när tiden är inne för en djupare nivå, kommer du känna det i magen. puss på dig !

ÅÅH, JAG MÅSTE FÅ UR

MIG DET NÅGONSTANS!


Är så trött på att Hanna ska låtsas som ingenting. Vilken släkting låtsas att allt är bra efter att den skadat en så oerhört mycket? Borde man inte skämmas och verkligen ge allt för att få det bra igen?! Ush jag spyr på dig ditt äckel. Förstår att du tagit bort mig som vän på facebook, kan inte vara roligt att få ångest varje gång du ser en uppdatering, eller en bild av mig. Du är den äckligaste människan som finns. Förstår inte hur man kan ta sig friheten att ligga med sin kusins kille medan vi var ihop. Men borde jag vara förvånad? du är känd som tjejen som aldrig kan fixa dig en egen kille utan alltid tar någon som redan är upptagen..

Synd att du inte har några vänner kvar, men det blir vad man gör det till ;) därför kan jag förstå att du drar du dig undan. Stackars lilla flicka. Det vidrigaste är att du har umgåtts med mig, sovit med mig, ätit med mig, skrattat med mig - gjort allt med mig efter att du skadat mig. Så otroligt falskt av dig att inte erkänna, att låtsas som ingenting hänt och komma på kaffe som vanligt.. Det är helt otroligt, omänskligt, obeskrivligt. Efter alla dessa år?! Min mamma har behandlat dig som sin egen dotter.

Jag undrar vilka lögner du dragit till dina föräldrar om mig? de tror ju att du är en ängel, men du är värst av alla i hela Norrköping. Det är tragiskt att jag skyddat dig under alla dessa åren, samtidigt som du huggit mig i ryggen. Skämmas ska du göra, mer än någon annan! Det du har gjort mot mig är inte mänskligt, ditt djur. twi. Gud kommer straffa dig när du minst anar!


nattinatti

ush jag har haft en väldigt konsig huvudvärk i flera timmar nu. den gnagar.. typ. jag har legat i sängen de senaste timmarna för att jag inte har orkat göra nånting. slumrat till då och då. huvudvärken sitter fortfarande i huhu :(

har i alla fall kollat på eftrlyst precis och nu börjar big brother. hörs imorgon puss

KURD SÖKER FRU

 

Som rubriken lyder.. Min kära vän Fathi needs a girlfriend, seriously. Jag lärde känna den här kurden redan i 3-4e klass. Dock gick han inte i min klass för han kunde knappt prata svenska, så han var tvungen att gå i förberedelseklass -.- HAHA. Men till slut fick han börja i min klass och varje vecka hjälpte jag honom med engelska glosorna & veckans ord i svenska. Jag minns så väl när han skrev en lapp och kastade över den till mitt bord: "vad är beautiful på svenska?" Sakta men säkert lärde han sig och nu tror man att han har bott här hela livet.

Min lilla Fatoohi bor ensam, är 19 år gammal och pluggar upp sina betyg på IV. Det är aldrig försent right?! Han behöver en söt tjej som är omtänksam och visar respekt, Jag godkänner inte vem som helst. Ingen hoe tack! Yes, jag måste vara rak på sak. Han är väldigt charmig och rolig. Han är värd en bra tjej!!
Intresserad? Ring oss: 08 702 0090.. nää hahahaha men kommentera eller maila om du vill att jag fixar ihop en dejt med honom. Do kanske vil hans fajsbååk? eller blånbåååk.. Du kommer inte bli missnöjd ;) hähähäh

I CAN SEE MY FUTURE - it shines so bright


Don't tell the truth to someone who can't handle it.

idag vill jag bara mysa under täcket till någon fin film. det är en perfekt hemmadag eftersom att det är så risigt ute. haha vet inte ens varför jag öppnade detta inlägget, känns onödigt för jag har inget vettigt att skriva. vill shoppa. massor. ge mig hundratusen svenska riksdaler snäääääääääääälla?!

hade inte bangat att sticka till ett varmt land asså. haha shit vad jag drömmer. dags att sätta punkt här va? får bli så.

ONSDAG

Shit vad keffa ni har blivit med att kommentera! YALLAFALL.. hej på er! jag sitter och kollar på unga mödrar, vaknade vid 12 tiden för att viccys mami ringde, men vi låg och drog oss i sängen till kvart i 1. sen stack viccy för hon var tvungen att gå på ett möte så jag är ensam huhu.

idag har jag ingen aning om vad som händer, vädret är inte på topp så jag stannar nog bara inne idag. imorgon är det skola som gäller, ångest.. har en del kvar i matte som jag måste hinna klart med innan sommarlovet så jag måste verkligen ligga i nu.. uuuush. får ångest bara jag tänker på det :(

ska väl hoppa in i en dush snart och göra lite nytta här hemma. hör av mig. puss

Pics

vi sitter fortfarande uppe, pigga och glada. har vårat kvällsdamp tror jag, vi sitter nämligen och skrattar och sjunger som galningar. la in lite bilder ifrån mobilen som jag tänkte att jag kunde dela med mig av hähä

igår


igår när jag och tjejorna vinkade av våran pingla!



idag på bussen efter att ha handlat kläder med våra småttingar


me today, luffare och nöjd


DUSH!

börjar bli rätt seg. ska hoppa in i en dush nu och sen kolla på big brother med bästa viccy. blir en lugn kväll. vi hörs imorgon igen puss och kram. god natt :)

maxi

Sitter hos viccy i soffan, vi har precis käkat mums! Vi gick och hämta zara ifrån förskolan och sen tog vi med henne och zebban till maxi och handla kläder åt dom. Jätte fina grejer och nöjda ungar! Nu ska vi ut med hundarna destiny och akilles. Ikväll sover vi hos mig hähä. Puss !

sitter på vagnen

Hej sötisar! Sitter i spårvagnen påväg till klocket med viccy och lilla zara som vi brukar vara barnvakt åt. Hon fyller faktiskt år idag, så grattis till henne min lilla snutta! Vi har precis lämnat av verro som sitter på tåget mot sthlm huhu... Idag hat vi inte gjort så mycket, åkte till klocket och träffa brorsan en sväng, hämtade lite möbler. Sen tog jag och viccy en sväng till willys, sen hem till henne o käka och nu på vagnen mot klocket som sagt :) sover hos viccy inatt. Bb börjar om en halv timme, fattar fortfarande inte att roddan är ute sämsta. Jaja vi hörs puss

måndag

Hello my friends! Jag och vickan sitter i köket och har precis käkat. Vi spelade även finns i sjön och jag kammade hem segern grooooovt!! Hähä. Viccy sitter här och skriker vaaaa truuuruu faaan.. Haha skada asså ! Inatt sover jag hos henne, mys! Men vi vet inte va vi ska hitta på, något dyker alltid upp hihi. Ska lämna av verro i stationen för hon åker till sthlm ikväll :(

fråga

SSA: har du nått minne kvar av Kastriot? bilder eller någon sak osv?

SVAR: ja faktiskt! bilderna på datorn är raderade, men jag har ju kvar allt i bloggen + några på facebook.  har ett armband, gossedjuren han vann åt mig, kläder jag fått av han, hans boxer, mjukisbyxor och lite såna grejor. han kommer alltid finnas med mig, även om 10 år! :) trots alla motgångar hade vi en fin tid och det tycker han med. puss på dig

ibland vet man inte vilken väg man ska ta

viccy sover sen ungefär en timme tillbaka och här sitter jag pigg och crazy och smsar med underbara besnik, finns nog ingen kille i världen som han! :) annars sitter jag och tänker som vanligt, på grejor jag inte borde lägga energi på dessutom. mitt hjärta sviker mig ibland men vad ska man göra.. jag är bara människa.

ibland vill jag bara packa och dra. sticka med någon, försvinna ifrån allt. utan att någon har en aning om det. börja om på nytt, ifrån grunden i en helt främmande stad, kanske ett främmande land med helt främmande bilar och främmande människor. Ett ställe där bara VI existerar. så jävla härligt det skulle vara! fri och glad. nej, man ska inte springa ifrån sina problem, men grejen är att jag inte har några större problem, så det är inte det. men jag känner bara att jag vill bort härifrån, och börja om på nytt som sagt. för jävla härligt.

GOD NATT!

tog en sväng till vasaparken med alla möjliga människor. mysigt faktiskt. rose försökte supa ner deniz med hjälp av ett ölspel HAHA han fuskade och hade sig, skratta ihjäl. min fillifjonk skulle komma men sen drog vi hemåt för att det började bli kallt huhu :( men först tog jag och vickan en sväng förbi MC och tog med oss maten hem & på hemvägen stötte vi på en transa, som var hora.. jag skojar inte.. hon hade på sig kortkort kjol, höga jävla plastklackar & gick mitt på gatan -.- HAHA helt sjukt.

nu kollar vi på hostel 2 som går på 3an, men om en kvart ska vi byta över till elvan och kolla på reprisen av big brother. läste på facebook att roddan åkte, det måste ju vara något fel på rösterna.. fett skumt. utan roddan är det ingen big brother alltså :(

GOD NATT!

sol!

Jag och viccy har solat på balkongen hela förmiddagen, deniz & katti tittade förbi en sväng också. så jävla härligt att han är hemma igen! nu har vi precis tagit på oss lite finare kläder, shorts & strumpbyxor med converse får det bli idag. ikväll ska vi förmodligen träffa rose & gänget, men vet inte riktigt vad vi ska göra, ska höra med syrran, levent, deniz & katti också :)

Finns i sjön

sitter och spelar kort med viccy i köket, finns i sjön. tror att hon fuskar för hon vinner överlägset hela tiden.. :( ska väl göra lite frukost och sen gå ut på balkongen för att känna om det är sköööööööööönt ute, vilket jag hoppas på hihi. hörs!

bilder ifrån fredags

 

 


YESTERDAY!

igår vaknade jag och viccy runt 12 tiden om jag inte minns fel, färgade mammas hår och käökade frukost sen begav vi oss mot klocket, köpte power king, laddade väskan med nötter & en högtalare för mobilen och sen kickade vi mot ektorp till hennes pappa kompis, därefter promenerade vi hem och käkade och där var dagen slut. klockan sprang iväg.. vid 22.00 tittade vi på en komedi och svulla, när den var slut fick vi skrattanfall och roade oss med vår sjuka humor.

det var gårdagen.. haha






what

What are words If you really don't mean them when you say them? What are words if they're only for good times?


Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

heeey yoouu

Ligger i sängen och fetar mig brevid viccy. Vi kollar på en komedi som går på knas 3. Skriver från luren, det är därför jag är så kortfattad. Har inte ens startat datorn idag. Vi hörs imotn. Puss

glad påsk!

God morgon! Sitter i köket med vickan mamsen. Helt nyvakna hahahah. Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Är stan öppet idag? Städa ska vi göra först. Pusss

ÄNTLIGEN ÄR HAN HEMMA!!!

orkar inte skriva värsta sammanfattningen av dagen så jag kör lite kortfattat istället.
vaknade vid halv 12, viccy drog till sin mormor och jag mötte upp syrran & tugay, drog till hageby och träffa pappa, BRORSAN & katti.

vidare till sams krog med brorsan & katti, då kom viccy och mötte upp oss också. sen gick jag och viccy hem och käka. vid 9 mötte vi upp brorsan, katti, suzan & levent för lite dricka på sams. sen blev det lite drama & nu är jag och vickan hemma hos mig.

hon sitter i sängen och fetar sig som vanligt. väntar på att bb ska börja. hörs imorgon !

















brorsan fick stå för nästan alla bilder today. älskar han mest i världen, medan han avgudar sina egna muskler mer än någonsin HAHAHA..


Nattinatti

nu har vi precis kollat klart på big brother, eller jag för viccy somnade för ca 10 min sen. hon sover så sött :) jag är inte riktigt trött än men ska strax också gå och lägga mig tror jag. puss och kram syns på stan. truuuruu fan HAHA


Vasaparken

satt och sola hela förmiddagen, sen vid 2-3 kom viccy hit och joina mig på ballen hähä. satt ute i flera timmar tills vi började bli lite småhungriga. vi lagade mat & sen bara satt och snacka skit. roger & freddy hörde av sig så vid 9 tiden drog vi till vasaparken & umgicks med dem, syrran kom också :)

hade tänkt att följa med de till hageby men viccy hade ont i huvudet så vi kom hem för typ tre kvart sen. nu har jag proppat i henne värktabletter och kaffe hahaha. dessutom käkade hon ytterligare en gång. haha värre än big brother..

vi missade bb (IDAG IGEN) så vid 1 tiden ska vi kolla på det om hon inte lyckats somna som vanligt.
viccy får stå för bilderna today :D




torsdag

God morgon ! Jag vaknade för en halv timme sen. Vaknade upp till 18-20 grader varmt plus en kebab på.bordet livet är bra härligt ibland hahahaha. Svartingen svarar inte på sms hon sover väl som den åsna hon är. Rose jobbar stackarn.. Jag ska kicka till balkongen och sola hähä. IMORGON KOMMER VÄRLDENS BÄSTA BROR :)

Drog ut en sväng

näääämen tjenare mina vänner!
jag däckade förut, eller jag la mig och vila för att jag hade huvudvärk & vaknade upp vid 9 tiden av att levent ringde & roggas sms. fixade mig fort och mötte upp galna roger & syrran, sen stack vi till levent och kolla på matchen. 1-0 till real. härligt för dem..typ.. hahaha.

klockan sprang iväg och vid halv 1 tog jag och rogga & verro taxi hem. sitter och kollar på big brother nu eftersom att jag missade det förut. sen ska jag ta mig en knäckemacka och en koppkaffe och stupa ner i sängen.

precis när jag kom hem:

 

NU:

 


ONE WORD: YES!


jag ska aldrig mer använda p-piller i hela mitt liv. så jävla underbart att de fixat sånt för män HAHA. sen är det en annan femma att killarna inte kommer tvärstanna när de hör ordet p-piller ändå, vet ni varför? för att det är stämplat som "en kvinnas grej" .. som så mycket annat här i världen. but hey, använder inte du p-piller, gör inte jag heller. om du vill.. barn?.. HAHA

update

shuluul wäääzuuuuup?
svartingen drog för en timme sen ungefär, hon skulle ner till resecentrum & mötte upp sin syster. innan hon drog slingade hon mitt hår så nu är jag lite ljusare. ska nog köpa mig en till imorgon tror jag, och sen får solen göra jobbet :)

jag kollade precis på jerry springer, minns ni när jag alltid kollade på det?! haha. så sjuka människor de är. ska alldeles strax hoppa in u en dush och sen får vi se vart dagen tar mig. tror faktiskt att jag ska stanna hemma och ta det lugnt idag. sätta på en film och bara mysa.

snart är du här brorsan!

Onsdag, torsdag, FREDAG <3

onsdag

God morgon änglar. Verro var psyk inatt, hon pratade i sömnen ville strypa henne haha. Vi sitter i köket och dricker kaffe. Snart blir det frukost som består av pizza i ugnen hähä tänker på egzona hahahaha :*

MY DAY!

har absolut inte orkat skriva.. dagen började i alla fall med att svartingen kom hit vid 12 tiden, medan jag stod och färgade mammas kompis hår och efter det hoppade jag in i en snabbdush, fixade mig och så rörde vi oss mot stan. köpte grillgrejor, jordgubbar & sånt gott och rörde oss mot syrran & levent. drog till ocka parken och grillade. fett härligt, trots att det var lite kyligare idag.

sedan tog vi vagnen mot hageby en snabbis & en hem till mig för att byta om till lite varmare kläder och sen tog vi vagnen till klocket. träffade saknade jenni, en tjej som vi umgicks med mycket förr så det var underbart att få umgås med henne igen :) viccy kom också. vid halv tio tog jag och svartingen vagnen hem till mig, satt med mamsen lite i köket & sen vart vi sugna på MC så vi tog en sväng till stan och sen gick vi hem och åt.

nu kollar jag på big brother, verro halvsover haha så jävla svart asså....




 

 


 


nu när jag laddat klart bilderna sover verro STENHÅRT........


NANANANANAA LIFE SWEET

har inte somnat ännu, ska lägga mig alldeles strax. måste bara lyssna klart på denna låten. Den väcker otroligt många minnen att det känns i hela kroppen. ooh älskar den! kan lyssna på den konstant.. nu var den slut. måste lyssna en gång till..

but memba..
na na na na na na
life sweet
na na na na na na
life sweet
na na na na na na
life sweet
na na na na na na
life sweet


Nattinatti

nu ska jag käka lite och bädda ner mig i sängen framför big brother som jag missade idag.
ska upp tidigt imorgon huhu. god natt mina vänner! ♥


Efter regn kommer solsken!

Anonym: hej Selma, jag och en killar har varit inte tillsammans men vi har snackat i 6 år nu vi va tillsammans en stund sen blev de slut men vi har alltid kallat varandra älskling du är mitt allt och sånt vi älskar varandra från hela vårt hjärta men problemet är att han bor långt ifrån mig han bor två timmar från mig, men han kommer ofta till mig för att träffa mig han vill inte förlora mig ja vet att han älskar mig och ja dör för han, men han vill inte att vi ska bli tillsammans han vill bara snacka med mig sådär så ja ska vara kvar i hans liv framtid han vill playa klart tjejer o skit sen ska han ta mig men ja blir så krossad men direkt när han säger något så glömmer ja bort allt dåligt han har gjort imot mig, han skrev för en vecka sen att han vill ha mig nu o vill glömma allt sen ja logga in i hans facebook för att se om han har mognat till o inte har kontakt med andra han vet inte att ja kan hans lösen ja knäckte den hihigrym e jag, men iaf när ja loggar in de första ja ser är att han snackar med 3 tjejer o ger ut nr och skit, samtidigt skriver han med mig o säger vill ha en chans till o ja börja flippa ja gav hans lösen på sms och sa bara stiick inget mer, han flippa han trodde ja drev men aa... jag är så jävla sårad ja älskar han vill ha ett seriöst förhållande med han men han e fett omogen de sjukt men han vill inte glömma mig han älskar mig hans vänner säger till mig att han snackar om mig hela tiden o han tänker på mig o att han älskar mig men varför håller han på så som han gör dåå jag fattar inte du kanske fattar sånt problem med killar ja har ingenaning verkligen för han e min första kille o har inte haft någon eller tagit någon vill inte ha någon än han, mina vänner säger snacka med andra du kan få vem du vill lalala men tyvärr ja gör inte sånt ja vill inte såra en annans hjärta för att glömma mitt ex låt mig döö ja vill inte såra någon annan liksom men vill glömma han men vill ha han fuck ja vet inte vad ja vill för han har gjort mig syk på riktigt för hans barnlekar. vad tycker du ja ska göra med han tycker du ja ska kämpa för att fixa de bra imellans oss eller skita i han? är jävligt tacksam för svar hehe de blev en historia förlåt du får ge mig svar när du orkar taack, du är så vacker :)

SVAR: Tjenaaa kött & blåbär!
Jag förstår dig helt & hållet. Du är som mig, när du älskar någon gör du det ifrån botten av ditt hjärta och det finns ingen annan i hela världen som du kan tänka dig ha ett förhållande med, eller ens pussa på. Han har dig som ett säkert kort och det är absolut inget bra. Han ska inte tro att han kan ha dig vid sidan av medan han sätter på brud efter brud. Jag säger till dig att skita i honom, han är ingen bra kille, och definitivt inte pojkväns material. Du har sett med egna ögon att han skriver med andra tjejer osv.. sånt funkar inte! absolut inte om han ljuger om att han vill ha en chans och ta steget längre till ett förhållande. I ett förhållande ska det bara vara du & han, kärlek, respekt & tillit. Ingen mer individ inblandad. Denna killen vill leka av sig men ändå ha dig i framtiden, som ett säkert kort som sagt. Dumpa killen & hitta dig någon bättre. Du behöver definitivt inte börja leta än, inte börja leta alls överhuvudtaget. Kärleken kommer när du minst anar tro mig. Jag förstår att du inte ens VILL beblanda dig med någon annan än. Lev livet, umgås med vänner & familj, sköt skolan och ha kul bara. Din drömkille kommer. Spring inte efter denna killen längre, han är inte värd dig, inte någonstans. Jag säger som dina vänner, du kan få en så mycket bättre kille.. även om du inte vill ha någon annan ÄN. Du kommer över honom, men då måste du också avsluta kapitlet helt och hållet. Stäng boken och kasta den långt åt helvete hur ont det än gör. Man kan inte hålla på som han gör, det funkar bara inte. Han har dig runt lillfingret, han kan göra precis vad han vill - och han vet om det!!! Ge honom fingret.
Är han äkta, kommer han tillbaka när han mognat & bevisar det helhjärtat för dig!
Efter regn kommer solsken min vän.
Tack för din söta komplimang. Ta hand om dig, tänker på dig! puss


Lina blir snaggad !


BILDBOMB

Hej på er mina änglar! nu är jag hemma igen, har varit hemma i siådär 3 kvart.
dagen har varit superskön. var som sagt hos babishko med syrran en sväng och sedan mötte vi upp Lina & Verro, promenixade med dom till stan, där skildes vi med syrran och tog spårvagnen mot klocket. minns ni när jag alltid hängde där? Shit vad härligt det var att vara tillbaka, framför allt när det börjar bli varmt. har alltid älskat klocket!

Där umgicks vi i alla fall med klocketbarnen. fick även träffa min efterlängtade tony och viccy såklart. nu framåt kvällen hade vi tänkt åka en sväng till löfstadslott med A & hans vänner men vi sket i det istället och sprang till spårvagnen för att åka hem.

måste bara berätta att på vagnen satt det två killar bakom oss. de pratade högljudt om puls & hugo - nattklubbar. till slut var jag tvungen att vräka ur mig att de inte hade åldern inne (inte för att de såg yngre ut, kände igen dem bara och visste att de inte var 18 ännu) för jag märkte att de pratade så att vi skulle höra haha. ena killen (antar att han var bosna) påstod att han var äldre än mig "är du 95 eller?" HAHA. absolut svarade jag, och han var stensäker på att jag kom ifrån balkan. när jag skulle gå av körde han denna "du var söt ;)" HAHA yngre killar som försöker ragga på tjejer genom att påstå att de är ute och klubbar..... dessutom är det måndag -.- HAHA

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 


väntar fortfarande :(

väntar fortfarande på maten. babishkos vänner Aziz & Vedat kom precis hit. HAHA stackars aziz är överrädd för tugay. men det börjar lugna sig nu, han får vänja sig ;) syrran är på HC och handlar lite. vill ha mat nu huhu rose kommer förresten hit mohahah. sen ska vi eller i alla fall jag möta upp tjejerna & njuta av vädret. har med mig varmare kläder i väskan (idag tänkte jag två gånger hähä)

summer-times

Hej på er! sitter i hageby hos farsan. jag, syrran, levent & tugay promenerade ut hit och fyfan vilket skönt väder det är, helt sinnessjukt :) summers-times hihi. levent drog för nån timme sen för han skulle på ett möte men han kommer snart tillbaka för babishko håller på och lagar god mat. jag och suzan inväntar maten med turkish music hähähää


måndag

Hej sötisar! Jag är uppe, pigg och glad. Har precis käkat frukost och sitter faktiskt i badkaret nu HAHAA fett skönt! Ska iväg med syrran och tugay till pappa en sväng. Sen ska jag nog träffa tjejerna. Älskar vädret!

Tack för en fin dag!

dagen började med att jag mötte upp verro och börja promenera ner mot resecentrum. vid kungsgatan träffade vi på grabbarna grus F, J & Z som skjutsade oss ner till stationen. efter en kvartsväntan med automatbesök - redbull och betala via sms (FLÄSHIGT) kom Linna & då tog vi vagnen till hageby för att lämna av hennes väska. Sen tog vagnen till stan för att hämta ut pengar och sedan vidare till klocket.

I klocket kickade vi till willys en snabbis & sen hem till Roses mamma, där blev det grillning & skön stämning. Jag var dock nykter HÄHÄ varför leker jag duktig..?! Hade i alla fall en härlig kväll med underbara människor. Jag hoppas att söta Lina hade en bra första dag i Norrköping trots lite drama.. hon fick i alla fall en sidecut på köpet och jag förnyade min. Måste säga att hon vart riktigt snygg i den frillan! Hon fick även lära sig lite ord "Vaa truuru, känslan, FIITTA-fiiittaa" HAHA som jag skrattade åt henne. härlig tjej.

Nu ska jag bara ta det lugnt, vaknade trotsallt 05.00.. vänta vänta.. FATTA ATT JAG MISSADE BB IDAG? VEM ÅKTE UT?! :( första gången jag missar veckofinalen.. ska in på bigbrother.se och checka läget.

Vi kom in på en disskussion (stavning?) med peter. Alla höll med varandra utom peter.
ni får jätte gärna svara på denna frågan:
Är ni hellre rika, men inte har en jävel som bryr sig om er - ingen!
Eller en fattig person, men med en pojk/flickvän som älskar dig samt vänner & familj.


Pengar är ingenting. Kärleken övervinner allt.



I väntan på att snäckan skulle komma

Lina & Verro

Klyft mästerkocken

<3

<3


NU: TVÄTTA AV SMINKET SEN SÄNGEN. GOD NATT! ♥



En promenix ner i det fina vädret för att hämta upp Lina!

nu ska jag röra mig mot resecentrum med svartingen. blir trevligt ska ni se. ikväll står grillning på schemat, myigt :) jag hör av mig senare när jag är hemma igen och då har jag ingen aning om när det blir. ELLER så bloggar jag ifrån mobilen.

min pappa är så söt, det enda orden han använder sig av när han skriver till mig på fb-chatten är:
hej/merhaba, ne yapiyorsun/va gör du, spilar (spelar hahaha) inget, hemma, ok.
det tar sig.. :)

hade bäst så länge så hörs vi!
Puss selma


jag anropar dig svartingen, wakiie wakie!!!!

Haha helvete vad mycket jag uppdaterar när jag vaknar tidigt. fråga inte varför, det bara blir så. inga vettiga inlägg är det ju precis men men. jag kom nyss ut ur dushen. smsade verro för en stund sen men får inget svar. hur svart får man vara egentligen? UPP MED DIN DIN SVARTA MÄNNISKA!

jag ska sitta här en stund & sen börja fixa mig. solen skiner fortfarande hähä
nanananaaa lifeee sweeeet

sunshine

Det ser ut att bli fint väder idag, solen skiner. blåser dock en del men det kanske blir bättre framåt dagen :) jag ska käka strax & sen hoppa in i en dush. klä på mig och fixa iordning mig sen börjar dagen. pratade med verro en liten stund förut, hon hade supit igår så hon vaknade tidigt (?) men jag tror hon somnade om sen. ska ringa och väcka henne efter att jag dushat om hon inte redan vaknat då :)

hör av mig senare!

GO WITH THE FLOW

Tiden tick-tick-tickar på, tänk hur fort dagarna går
Sommar höst vinter och vår, shit där gick ju ett till år
Allting går så jävla fort känns som om det var igår
Då jag spela mina kort, fan vad dumt jag tänkte då
Jag är mitt eget resultat utav egna keffa val
Nu tackar jag för varje dag uppskattar allt det som man har


Gud räknar mina andetag bara du vet hur mycket tid vi har kvar
På denna plats, därför ja ax, ax
Dags att ta sats mot målet jag satsar



update

passar på att skriva ett inläggmedan det första lagret nagellack torkar, det fick bli vit färg denna gången. har suttit i köket med mamsen och druckit morgon kaffe. många undrar säkert varför min mamma alltid är vaken så tidigt, jo förstår ni när hon jobbade gick hon alltid upp denna tiden & det sitter kvar. hon kan inte sova längre .. stackarn

jag hoppas det blir en fin dag med sol. vi ska ner till stationen & hämta verros vän ifrån stockholm today, ska bli kul att få träffa henne hähä. men vad vi ska hitta på, det har jag ingen aning om :)


BUT MAMA I'M IN LOVE WITH A CRIMINAL

And this type of love
Isn't rational, it's physical
Mama please don't cry
I will be alright
All reasons inside
I just can't deny
Love the guy


EX



Anonym: Hej Selma ! Jag har lite problem med min pojkväns ex och vi har varit tillsammans länge. Vad betyder det om han gillar en bild på sitt ex på Facebook ? Jag orkar inte mer med att han ljuger att han inte har kontakt med ex , visst han brukar inte skriva till de men han gillade ju den bilden sedan hör de av sig till han. Har skrivit tidigare till dig , skrev att han vill gifta sig med mig och allt och förlova sig men jag blir så förvirrad.

SVAR: hej snäckan! Problem med pojkvännens ex är aldrig roligt. Jag vet inte vad han menar med att han gillar hennes foto men han kanske inte har släppt henne än? eller så kanske han har kommit över henne men bara vill vara hennes vän.. fråga honom? döm aldrig utan att fråga gumman. Jag förstår att du tycker det är jobbigt. Du borde prata med din pojkvän en gång för alla och fråga om han vill vara med dig eller om det är henne han vill åt?! OM han säger att han vill ha dig och att han ska skita i henne så måste du också göra det hur hårt det än tar på dig. Om han vill vara med dig: fuck henne kör ditt eget race. Och en sak till, OM han vill vara med dig kan du be honom att sluta ha kontakt med sitt ex, förklara hur allt kring henne får det att känna dig konstig och orolig, så förstår han säkert. hoppas det löser sig !


SNEAT PÅ LIVET

jag är ju 100 % sjuk i huvudet. jag däckade vid 23 tiden och vaknade nu. hur i helvete kan jag sova? ärligt talat. jag steg upp kl 19.00 idag efter 8 timmars sömn, och somnar 4 timmar senare igen. katastrof. tror att någon gubbe la något i min dricka på sams krog i fredags asså. haha this is not good. MEN nu kan jag lyckligtvis säga att jag har vänt tillbaka dygnet som jag trodde skulle bli ett problem hela lovet, härligt va?! :)

miiiiiiiiiiiiiss myyyyyyyy boooooooooooooooooooooo hähä

TIME TO COOK SOME FOOD

nu har jag klätt på mig lite & känner att magen börjar kurra. ska ta och laga middag nu. haha hur dumt låter inte det? har ju vänt på dygnet totalt. funderar på om jag ska fucka ur imorgon och däcka tidigt sen på kvällen istället för att somna 07:00 :) låter bra. nu kokar det nog där ute i köket. mwah


dushat!

kom precis ut ifrån en härlig dush. haha får ni också en frihetskänsla när ni har dushat? HAHA känns så skönt. eller så kanske det bara är jag som är dum i huvudet. vad ska ni hitta på ikväll? jag har ingen aning för tillfället men nånting ploppar säkert upp. fillifjonken påstår att han är i närheten av mig så jag kanske tittar förbi där ett tag, eller så kanske jag ringer hit verro som är i klocket,nu,  eller så kanske vi skulle iväg med rose och dom. de finns flera alternativ så jag får se hur jag gör. ännu ett alternativ är ju att bara sitta hemma och slappa. jaja vi får se vi får se

förresten..
VILKA ÄR NOMINERADE I BIG BROTHER? har missat det helt.. :(

TRUE

En smart kille lämnar inte en bra tjej för någon tillfällig side chick,
för så småningom lämnar hon honom för någon bättre.



soooo fuckiiiin siiick

JAG VAKNADE NYSS! solen skiner fortfarande ute och jag vaknade nyss? fattar ni vilken härlig dag det måste ha varit. ångest ångest ångest.

jag var hemme hela gårdagen, mådde inte riktigt bra men fram till kvällen kom rosii hit & så tvingade hon med mig till hennes jobb, och så överraskade vi svartingen med MIG också HAHA. rosii sa till henne att jag inte mådde bra och stannade hemma ist, så hon vart nog glad o se mig sitta där ;)

efter att rose slutat fick vi skjuts hem till klyft & där drack de, själv är jag nykterist för det mesta haha plus att jag hade ont i huvudet så jag ville inte ens smaka liiiite. vid halv 6 imorse promenerade vi hem med Danne en kille, och jag måste bara säga att han påminde om Danne Rack så otroligt mycket. hans sätt att prata, hur han sa det och allt sånt. det var sjukt.. vila i frid ängel.

när jag och svartingen kom hem käkade vi mosaka & satt med mamsen i köket, drack kaffe och multivitamin i mängder. klockan slog 9 och vi kände att nae nu måste vi sova. vi fixade iordning allt bytade om och sånt men sen när vi väl låg där i sängen var vi hur pigga som helst, det gick bara inte. så vid 10 bestämde vi oss för att handla ostbågar & dip, och så fick det bli. när vi kom hem igen käkade vi det & sen däcka vi till slut HAHA knas asså. och idag kl 14.00 säger verro: SELMA VAKNA VAKNA! vaad e kl? KL E 2.. VAKNA :) vi hade sovit tre timmar. stick svarting jag ska sova HAHA. sen vid fyra drog hon BÄTTRE jag sov vidare HÄHÄ

HELT DÖDA på väg hem imorse



påväg hem



chips-trip på morgonen



mmmmmmmmmh



påsen i högsta hugg



slutresultat



sjuka!

runkpapper

Vi har inte däckat än kl e 11 haha vilka stjärnor vi är. Tog en tripp till affären och köpte frukost dvs ostbågar och soo. Oj oj oj verro head-shotta mig nyss med runkpappret hahaha vi dör av skratt. Måste nog sova

svartingen <3

Svartingen sover här idag men vi har inte somnat än, kom hem vid halv 6 imorse. Vi käkade mat direkt när vi kom hem och sitter fortfarande i köket med mamsen och snackar skit :)

svartingen

Cha cha bloggen svartingen här, sitter just nu hemma hos klyft med Selma och några.. Snart blir det hem och nana kudden med pumba ska se till att ni får ni rejäl uppdate imorgon, så länge får ni nöja er med detta pussar timob

<3



Den största lyckan är att veta att en annan människa behöver en

knasigt inlägg.

har inte velat öppna ett inlägg här idag. vet inte varför, allt känns skumt today. samtalet häromdagen gjorde mig förvirrad, och jag vet inte själv om det är positivt eller negtivt. sen finns det en hel del andra grejer som jag inte ens orkar lägga energi på. det enda jag vill tänka på är sommaren & att min älskade storebror kommer hem om exakt en vecka. NEXT FRIDAY!

jag har mognat, jag har lärt mig att skaka av mig allt dåligt som försöker sätta sig på mig. jag har lärt mig att köra mitt eget race & att ingen kan trampa på mig. MEN ibland sjunker man till botten igen, även jag. Det där jävla samtalet alltså.. att en sån ska kan få en att känna sig så liten och svag. ja, för jag blev verkligen svag konstigt nog.

NEJ SELMA! ingen ska lyckas att göra dig svag. gör din grej & bara kör.

japp japp. (HAHA kom och tänka på elham.. japp duu den dåå) älskar mina knasiga inlägg. inlägg som jag skriver för att få mig själv att inse, för att bevisa för mig själv att jag inte är dum i huvudet. ni kanske inte fattar någonting av denna texten, ni behöver inte göra det. den är bara till för mig.. SORRY. verro ringde, älskar att prata med henne. hon förstår mig alltid :) haha ni hänger inte ens med. jag menar ni vet inte vilken tid jag slutade skriva och svarade i telefonen (SORRY VERRO RINDGDE) och sen återgick till bloggen. shit blir helt förvirrad här.

missuppfatta inte detta inlägget nu, jag är inte deprimerad. jag vet bara inte själv vad det är som händer runt om mig. jag ska inte lägga ner tid på onödiga grejer, vi alla är vuxna och det räcker med barnfasoner. jag har vuxit ifrån de där.. nu kommer rose hit en sväng tror jag. behövligt. svartingen landar i nkpg vid 11 tiden ikväll ♥

NU ska jag återgå till matlagningen. mosaka. mmh.

äckel huvve

Huvudvärken tar död på mig, vill bara att det ska vara imorgon så att jag kan få träffa mina prinsessor. Kan verkligen inte somna huhu :( jag behöver en lång jävla massage. Min nacke gör sååå ont. Och det är det som är.orsaken till min huvudvärk. Spänner mig..v nae nu ska jag tvinga mig till sömns och hoppas på en.härlig dag imorgon. Natti natti :)

have to do something good of it

Nu ska jag göra mig en kopp kaffe & en macka, läsa bloggar och invänta bb. imorgon är jag sugen på en långpromenad, någon som vet om det ska bli fint väder då? man kan ju alltid hoppas på det bästa hihi :)


THE END IS JUST A NEW BEGINNING

Nu är det dags att springa till köket & leka kock. börjar bli lite småhungrig huhu. sen hade jag tänkt att måla mina naglar eftersom att all nagellack har försvunnit och jag målade liksom imorse eller var det igår-morse..? hm.. yallafall keff H&M skit..

vickan kanske skulle titta förbi här en sväng senare, saknar faktiskt min lilla pingla har inte träffat henne på ett bra tag känns det som. everybody's talking about who's real & who's fake. but hey, i don't care anymore, i'm like.. i don't give a fuck!! dags att bara köra...

shit vilket knasigt inlägg det blev. måste bara skriva en mening om lilla selmis som jag pratar med över FB nu. haha hon är bara för härlig. diggar henne starkt! :D

TORSDAG

Jag är keff på att uppdatera men jag orkar inte starta datorn så fort jag vaknar, ELLER kämpa med att skriva ett inlägg via telefonen när ögonen fortfarande går i kors. igår vart det en hel del missförstånd både ifrån min och andras sidor men jag tror att det mesta är löst nu ♥ är bara lite confuseed fortfarande men det löser sig :)

känner mig bättre i kroppen men har fortfarande en svag huvudvärk. snälla lämna mig ifred nån gång.. jahopp, nu har man lov i två veckor framåt, hääärligt! måste förbi skolan imorgon eller på måndag och hämta mattegrejor. för öppet är det väl? hoppas det.

nu ska jag ta mig en kopp kaffe och byta om, kan inte sitta här i handduk all day long. hörs sen! vänta vänta vänta, glömde säga att imorgon ska jag äntligen få träffa SVARTINGEN hihi love you gurl.


mini update

Jag har ont i huvudet och mår illa. kanske åker på maginfluensa.. har tagit en alvedon. att värken aldrig ger sig alltså.. nu ska jag lägga mig och kolla på våra bästa år och sen ska jag se om det har blivit bättre, ringa och väcka viccy och kicka till skolan.

nu börjar det, puss


Forget about the price tag. Ain't about the UH Cha-ching cha-ching, aint about the YEAH Ba-bling ba-bling

Seems like everybody's got a price, i wonder how they sleep at night..
When the sale comes first, and the truth comes second..

Just stop for a minute and smile!

Why is everybody so serious? acting so damn mysterious..
Got your shades on your eyes and your heels so high,
That you can't even have a good time

.


Matematikern

Vet inte riktigt varför jag öppnar detta inläget, men jag måste skriva lite känner jag.. pratade med en viss person i telefonen i 40 min, och nu la vi precis på. Förstår inte riktigt, är förvirrad. men det var kul att höra hans röst, och prata med honom, lilla matematikern :)

Funderar på att slå en pling till svartingen, för hon hade ringt mig tidigare idag när jag låg och sov. japp, så får det bli.

sängen var min bästa vän

god kväll my friends! har inte orkat sitta vid datorn today. sängen har varit min bästa vän hela dagen utan att överdriva. har inte känt mig i form.. sitter och kollar på efterlyst nu & efter det ska jag kolla på big brother och seeen ska jag kolla på någon dokumentär som eldijan tipsade om, han vet vad jag tycker är intressant haha :)

imorgon är det skola som gäller, sista dagen på två veckor (lov) så jag ska ta hem matteboken & försöka plugga ensam så mycket som möjligt. brorsan kommer hem nästa fredag, kan ni fatta hur glad jag är? haha shit. ska bli så skönt att ha honom i stan igen. och denna gången ska han stanna för alltid.

onsdag

ag drömde en sjuk dröm inatt så jag kände mig bara tvungen till att fråga personen jag drömde om, om han mådde bra och självklart så gjorde han det! Nu kan jag pusta ut igen haha, tänk vad en dröm kan göra? Han tror säkert att jag är helt psyko med tanke på att vi inte har pratat på länge, men jag förklarade mig :) vad gör ni för något? Jag sitter i min säng och softiluu. Ska strax upp och käka nått. Hör av mig.

Inget möte!

mamsen mår inte bra, hon tror att hon har fått maginfluensa eller liknande så jag mejlade och avbokade mötet today. ska lägga mig och kolla på reprisen av våra bästa år som börjar om sisådär en halvtimme & sen är det läggdags. hörs när jag vaknar igen! ♥


sannis & selmis

god kväll på er min lilla familj. jag sitter här och pratar med min underbara sannis på msn. älskar den kortisen asså! bästa sannis! utöver det gör jag inte så mycket, chillarbase. ebba: jag vet inte riktigt, men jag kan ta reda på det och då skriver jag ut det! vad ska ni hitta på ikväll? ni sover väl inte? jag kollade på big brother & fyfan vad basshunter var på sara haha. det var endå ett skönt avsnitt. bästa gurkan: kebabrulle kebabrulle, keebaaabruullee !

gammal bild på mig & sannis ♥

svar



Ord blir meningar: Selma visst vill du bli socionom men ska gå omvårdnads linjen på gymnasiet? undrar bara varför du inte väljer sambeteende? :)

SVAR: jag vet inte riktigt. Har varit på flera möten hos min syo & hon rekomenderade omvårdnad eller barn och fritid, måste lägga till kurser eftersom att jag ska plugga vidare. ska nog ta ett sista besök hos syon igen, du gjorde mig tveksam haha :)

Dush!

Vad gör ni mina änglar? själv avslutade jag precis samtalet med svartingen och ska alldeles strax hoppa in i en dush som jag inte gjort ännu.. efter det ska jag nog måla naglarna, bara ta det lugnt och invänta big brother. händer inte mycket mer idag tror jag.

funderar på hur jag ska kunna sova inatt.. kommer säkert sitta uppe all night long eftersom att jag har sovit som en björn idag. måste upp tidigt imorgon.. möte kl 9 :( typiskt när man är ledig.. förresten, det glädjer mig att ni delar med er av era egna åsikter angående kärleksproblemen som folk skickar in. det är härligt att ni är delaktiga och säger vad ni tycker och tänker. like that! :)

När man väntar på svartingens samtal:

OM DIG..
Namn - Selma
Bor -  Norrköping
Syskon - 2 st.
Ålder - 18 soon
Ögonfärg - brun/gröna
Längd - 1.70 i think
Höger eller vänsterhänt - vänster
Stjärntecken - lejon rauuwr
Hårfärg - blandning av blondt,orange, brunt, svart.
Födelseort - Norrköping

DAGENS..
Låt - price tag - jesse j
Saknad - brorsan
Kläder - shorts & t-shirt
Smink - nothing.
Mat - inget alls.
Köp - inget där heller
Göra sen - kolla big brother
Godis - inget!
Pinsammaste - inget särskilt.

SVARA ÄRLIGT..
Hur många gånger i veckan äter du godis - sällan faktiskt.
Äter du oftast nyttig mat - ibland
Tycker du att du själv är söt/snygg - ena dagen går jag med på det, andra inte.
Du ger mycket komplimanger till andra - jadå det kan hända
Är du nöjd med ditt förnamn - absolut
Du tycker att du själv är smart - haha aa fan.
Vad är det sämsta hos dig - förlåter 2 easy
Vad är det bästa hos dig - ärlig
Har du bra självförtroende - ibland
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - dont know
Du tycker om att vara med killar - ja :) they´re chill!
Vad har du för färg på dina underkläder idag - lila
Äger du några Björn Borg trosor - yes
Hur många? - 1
Gillar du skolan - nej, men måste man så måste man
Har du några tatueringar - nej, men vill !
Har du några piercningar - öronen & näsan
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - haha shit.. räknar inte

NÄR..
Åt du senast - för en stund sen
Läste du ut en bok senast - några månader sen
Kysste du senaste någon - inatt
Sjöng du senast - nyss
Klagade du senast - igår säkert
Grät du senast - vet fan inte


yesyes

Häälluw min kära family.
jag gick upp vid 11 men drog tillbaka till sängen vid 1 och har "halvsovit" fram tills nu. ska på möte kl 9 imorgon, får se hur det går haha. ska alldeles strax ta mig en dush & sen laga lite käk annars händer inte mer idag. både den ena & den andra har ringt mig på telefonen haha stackars dom jag har lagt den på ljudlös. svartingen hade ringt också, ska ta och ringa upp henne tonight. snart är det påsklov vilket betyder one week with svartingen! yes yes!


anonym: Tips på hur man kommer över sitt ex?

TACK FÖR EN UNDERBAR BLOGG <3


Svar:
hej & tack för att du tycker om min blogg ♥
Den första och vanliga grejen många gör som är fel är att gå till någon annan för att glömma sitt ex och det funkar inte, det kommer bara ge dig grov ångest. försök inte att ersätta din gamla kärlek med någon annan. it doesn't work som sagt.

jag delar jätte gärna med mig av egna erfarenheter, och hur jag själv gick vidare.
det tog mig 8 månader att kämpa och kommer över honom. men jag kan svära att de 8 månaderna var så jävla värda i slutändan. Kämpa kämpa kämpa, ge aldrig upp för då får du börja om på ruta 1 igen. Du får självklart gråta & säga att du inte orkar mer, det gjorde jag natt efter natt MEN du får aldrig ge upp. Radera allt som har med ditt ex att göra: allt ifrån bilder, låtar, sms - u name it. Efter att du gjort det ska du gå ut med dina vänner, inte sitta hemma, för när du sitter hemma kommer tankarna & leker med dig. Gå ut med vännerna, ha kul, hitta på alla möjliga saker bara för att komma på andra tankar. Sov med dina tjejkompisar till och med. Bearbeta dina känslor. fråga dig själv är han värd att må dåligt över? sitter han hemma och gråter efter mig nu? har jag och han någon framtid ihop? ställ dig själv alla möjliga frågor, du kommer få vettiga svar tro mig!

det finns en för alla min vän, och jag trodde aldrig det om jag ska vara ärlig. aldrig. men jag har hittat någon jag tycker om nu, du kommer också göra det. ge inte upp bara..

OTROLIGT DUKTIGA TJEJER! rös igenom hela låten.


Destroyed.

Heartbroken: Heej Selma!Jag undrar om du kan svara på en fråga? Såhär:Jag letade efter en kille på fb efter en dag jag sett honom på stan.otillslut hittade jag honom.Vi började prata&mina känslor växte för han.de blev som en drog att prata med han o skriva till han.Han pratade med mig, var trevlig.ibland sket han i mig men han väbnta att ja skulle skriva o ge han komplimanger.Ja visste att han pratade me andra tjejer.han hade en tjej från de förflutna men hade sagt att han lämnat henne.Sen en dag helt plöstligt tar han bort mig från fb.Han säger han har shit o fixa.De visar sig han vart tsm med sin tjej hela tiden medans han snackat med mig.Han gav mig bara falska förhoppningar..jag blev så kär i han.oja kan inte glömma han. han sa några sista ord till mig som sårade mig riktigt djupt. typ fattar du inte jag spottar på dig? o massa. Det ger mig d¨åligt sjävlförtroende o ja trycker ner mig sj varje dag Jag gav allt för han. åkte för o träffa han men han dök aldrig upp fast han lovade hela tiden. han gav mig aldrig cahns.det suger för jag kommer ihåg allt vi pratat om alla konversationer, allt jag berättat allt e sparat.jag vet inte vad ja ska göra han skämde ut mig riktigt mycket.hela staden fick reda på att ja blev lurad. han verka stolt. på fb har han lagt upp när han kysser hans tjej på profilbild o kollar in i cameran ba för ja ska se den, o en annan som ja har sagt e min favrit bild, och ibland gör han så man kan se hans logg o ibland inte, ba för texter osv.han verkligen älskar att se mig sårad. Jag vet inte va ja ska göra för o glömma han? han lämnade mig utan hjärta tog den o stampa på den. ska jag skriva nått till han? har redan skrivit allt men han bryr sig inte.

Skulle vart evigt tacksam för svar, om du har tid o svara på det. Din blogg e bäst, jag o många av mina vänner läser den =) <3



Hej du förkrossade lilla flicka!
Det är alltid hårt att höra sånt här: men han lekte med dig. Han kanske ville glömma sitt ex, och såg att du fanns där för honom så han tog tillfället i akt att uttnyttja dina känslor. Sådana killar är bara skit, från topp till tå. Försök inte lura dig själv att han var underbar, för allt var bara ett spel. Han lekte snäll för att få dig att falla, så att han skulle känna sig speciell för att sedan lämna dig att lida på ett hörn. Ja, jag vet att du tänker men nånstans där inne är han bra, för var fick han annars all denna kärlek ifrån? och där har du en poäng, någonstans kanske han är fin, men inte framför dig, just get over it..  Han verkar inte vara ifrån våran planet. Jag förstår att du mår dåligt, men ta inte åt dig av hans ord. Han kan inte ha ett bra självförtroende, därför gör han ALLT för att trycka ner andra. Och du blev olyckligtvis offret this time. Han älskar uppmärksamheten du ger honom, han får sig att känna sig behövd och han vet att han kan göra precis vad han vill och ÄNDÅ finns du där. bryt det! Han har gått över gränsen för läääänge sen, och du har låtit det fortsätta. Sätt en gräns! Bevisa för honom att man inte kan leka med dig, hur mycket du än älskar honom.

Skriv absolut ingenting till honom för det är precis vad han vill. Han mår lika bra som kungen just nu, ge honom inte den tillfredsställelsen!! Jag vet att det är lätt att säga men svårt att göra: MEN gå vidare, det går tro mig! Gå inte in på hans facebook tjugo gånger om dagen för att se om du kan hitta något nytt som får dig att lida liiite mer än vad du redan gör, det är inte lönt?! Radera alla konversationer, sms - allt som har med honom att göra helt enkelt. Sen är det bara en bit kvar: ditt huvud & ditt hjärta. Bearbeta dina känslor och försök tänka positivt. Tänk att det finns en för oss alla och en dag kommer du bli lycklig, fram tills dess ska du kämpa dig igenom alla dessa grå dagar. Det går om man verkligen vill & kämpar. Om jag kunde, kan du! Försök att inte falla tillbaka och spara ett fint sms eller ett foto på honom för så fort du läser eller tittar på det, så kommer du falla tillbaka direkt eftersom att du fortfarande är sårbar. u can do it gurl!

Och tack så jätte mycket för att du tycker om min blogg, hälsa dina vänner också. puss på dig!


YESTERDAY

pallade inte blogga mer igår. men nu är jag back on track! vi målade väggen och bara tog det lugnt fram till L & S drog fram lite vin & öl (jag dricker inget av det), de blev sugna på mer så jag ringde nåra och de kom till Levent, vi smådrack lite cider och bara hade det trevligt. fick världens huvudvärk men det löste sig till slut och vid 3 tiden drog jag hemåt




härlig känsla!

vädret är på topp och jag lika så. tog en promenix i solen, maxade volymen i öronen och bara gleeed hela promenaden ner till L & S. Solen stekte i min rygg och allt kändes fett härligt :D nu håller vi på och målar väggen och snart ska vi ut en sväng i det sköna vädret med tugay, släppa honom lös :)

summer-times!

Hälluu! Sitter och käkar lite, ska strax fixa iordning mig och sticka ut i det fina vädret. Sommarkänsla på hög nivå! Ska ta en skön promenix till L och S.

min räddare i nöden



har haft huvudvärk i nån timme nu. tog en värktablett men det vill inte gå över. haha jag har alltid varit pillertorsk när det kommer till magont eller huvudvärk. tar ALLTID en värktablett när jag känner att värken smyger sig på. det är inte hälsosamt för fem öre i know, men när jag får mensvärk eller huvudvärk vill jag bara bli av med den snabbare än blixten.


<3


blablabla...

Avslutade samtalet med verro för sisådär 10 min sen, våra samtal varar oftast länge & denna gången blev det över en timme tror jag. vi har jämt så mycket att prata om rätt sjukt faktiskt. jag fattar inte själv hur vi ens kan ha så mycket att prata om med tanke på att vi pratar i stortsätt varje dag? längtar tills hon kommer ner hit i vilket fall! min prinsessa :) jag vart i alla fall hur glad som helst när gry sa att patrik skulle lämna bb, YES YES !

jahopp.. ?! vad händer nu då? inget speciellt, käkade precis en macka & lite filmjölk med såna harkluttar. är inte ett dugg trött så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Min hud har i alla fall aldrig varit renare för jag har dödat mitt ansikte med neutrogena produkter ikväll känns bra.

shit detta inlägget känns hopplöst. pratar ju för fan om allt och inget. men aee vi kör på det i alla fall. :D


HOPPAS ATT PATRIK ÅKER!!!!!!!!!!

Sitter och kollar på big brother, passar på att skriva nu i reklamen. är nydushad och luktar gott, alltid lika härligt. är inte ett dugg trött så jag har ingen aning om hur jag ska kunna sova inatt, school imorgon. ska ta och ringa min svarting innan läggdags, eller efter big brother rättare sagt. imorgon ska jag agera målare igen. levents vägg kommer bli supernice!

hörs nog av mig lite senare igen haha puss.

Deniz!

Min andra halva kommer hem om 12 dagar, min bästa vän, min storebror ♥ Jag minns den dagen du stack, den 26 augusti. vi hade bestämt att ta en sväng på stan, handla något & käka gott. Men det blev aldrig av för något gick snett på vägen. Alla månader vi räknat har passerat och snart är du äntligen hemma igen.

Kan inte vänta till sommaren kommer, ska bli så otroligt härligt att få umgås med Deniz & alla mina nära & kära. Jag älskar dig brorsan och ALLA längtar efter dig.

bilderna här nedan har mamma satt upp på väggen i köket & jag tycker att jag och min bror är så otroligt lika varandra på den bilden. när jag var yngre fick jag och syrran jämt höra att jag och hon var kopior men nu vid senare år har jag fått höra att jag och brorsan är lika.

näsan - munnen, ansiktet .. yes jag tycker att vi är lika här


Älskar att kolla på foton!

Har suttit bra länge & kollat på massor olika bilder på internet. det finns så mycket fint, fattar ni vad jag sysselsätter mig med? haha. have to take a shower. men innan: städa. har inte kommit igång riktigt än. fastnade framför alla bilder. ska lätt köpa såna gammeldags foton när jag flyttar hemifrån. fina bilder i svartvit & färgade som förmedlar kärlek & annat fint. hihi cant wait !

en bild ifrån när jag och min prinsessa hälsade på våran andra prinsessa verro i stockholm ♥

 

Annonser från BloggPartner

Vad ska jag göra?

anonym: jag vill helst vara anonym därför skrev jag inte mitt namn :) men kan iallafall säga att jag kommer från Jönköping och är 93a . Men tänkte fråga dig om lite råd om kärlek och så eftersom har sett att du hjälpt vissa med deras kärleksproblem och hoppades på att du kunde hjälpa mig.

Det är såhär att jag var tillsammans med en kille i några månader och ett halv år innan hade han gjort slut med sin dåvarande flickvän (hon älskar honom fortfarande) som han hade varit tillsammans med i 2 år ungefär, jag tyckte det var ganska jobbigt att medans jag och han var tillsammans så gillade/älskade hon honom men sen när vi gjorde slut så hade vi fortfarande kontakt, vi träffades och allt. Han vart sur så fort nån kille skrev till mig och sa att han inte ville ha något med mig, det var väldigt jobbigt att höra honom säga det eftersom det tog väldigt mycket, men ändå så skrev han med andra tjejer? Han anklagade mig för saker jag inte ens hade gjort utan det var han som hade gjort dom sakerna. Och under en period, nåra veckor så pratade vi inte alls med varandra och då började han träffa sitt ex igen även om han inte alls hade några känslor och det för henne vilket jag tyckte var fel för sista gången innan han börja träffa henne så sa han att han ville ha tillbaka mig.. Ibland känner jag att jag inte alls känner något för honom men att jag är så van att ha honom där och intalat mig själv att jag fortfarande älskar honom och därför tror jag att jag gillar honom fortfarande. Han sa till mig och säger till mig fortfarande också att det han och hon hade trodde han var kärlek tills han träffa mig, och att då insåg han vad kärlek var. Och nu pratar vi med varandra igen men som vänner, snälla hjälp mig.. Jag vet inte hur jag ska göra med honom tycker hela den här situationen är väldigt svår för mig, asso ska jag skita i honom eller vad?!?!

Puss och kram.. Hoppas du kan svara på det här..

SVAR:

Hejhej! Absolut, jag förstår att man inte alltid vill blotta hela sig själv när man berättar en privatsak. Det är inga problem! :)

Det är alltid svårt att vara med någon vars ex man vet fortfarande springer efter killen man själv tycker om. Men varför ska du låta andras tankar & känslor påverka ditt eget? ta dig själv i första hand någon gång, det har jag börjat göra & tro mig det känns hur bra som helst efter ett tag. Lägg inte ner din energi på folk, använd din energi till din fördel istället och nej det är inte egoistiskt. Någon gång måste man ta för sig och skita i alla andra inklusive din pojkväns ex. Och hur hårt det än tar på krafterna: försök att bara skaka av de !


Jag tror att din kille blir sur på dig för att han fortfarande tycker om dig, men också för att han vill ha makt över dig, han vill kontrollera vad du säger & gör och han vill inte att någon annan kille som kanske fångar ditt hjärta direkt, ska ta hans plats. Han vet säkert att det finns bättre än honom, därför håller han dig SÅ HÅRT även att ni inte är tillsammans fortfarande. Att han anklagar dig för saker som du inte har gjort, men som han gjort däremot är bara för att han inte vill svälja sin stolthet & be om ursäkt. Jag känner igen det där väldigt mycket, been there done that.. Han vill visa att det är han som bestämmer & det kvittar om han pratar med tusen tjejer (även att han nekar det) men du får inte öppna käften till någon kille. Antingen träffar han sitt ex för att han inte har kommit över henne, känner en saknad eller bara behöver närhet ELLER så är det för att göra dig svartsjuk.

Det du har skrivt påminner väldigt mycket om mig själv för sisådär ett halv år sedan. Jag saknade mitt ex, jag rörde aldrig en annan kille för jag hade bara mitt ex i huvudet, jag intalade mig själv att jag tyckte om honom och att det var vi två mot världen, att allt skulle bli bättre mellan oss, jag intalade mig själv om att vi skulle hitta tillbaka till varandra förr eller senare, jag grät väldigt ofta & frågade Gud varför Han gjorde såhär mot mig. Jag bad till Gud och sa Du vet att jag och K älskar varandra, varför håller du oss isär? men vad hände? vi gick aldrig tillbaka till varandra, för Gud visste att vi kanske inte var så kära i varandra som vi intalat oss själva. Han var min största kärlek & jag älskade honom innerligt när vi var tillsammans, men jag antar att känslorna tog slut efter att jag lämnade honom. Sen kände jag nog bara en saknad, och då intalade jag mig själv att jag fortfarande älskade honom ?!

Det kanske är så du gör. Jag vet: du saknar hans doft, hans kramar, hans pussar, hans närhet, du saknar bara att hans ögon kollar in i dina, hans leende, han skratt och bara ett korkat ord som han brukar slänga ur sig som får dig att skratta.. Men det kanske är dags att gå vidare? att öppna ögonen & se världen. Det finns mycket kvar att hämta, bara för att du och din pojkvän inte är med varandra betyder det inte att världen har stängt dig ute. Du har mycket att se & lära. Vissa saker växer man aldrig ifrån, jag har fortfarande mina nallar ifrån mitt ex, och jag bär fortfarande armbandet jag fick av honom men det betyder inte att jag fortfarande älskar honom, det bara känns bra att ha det såhär. Så gör det som känns bäst för dig. Ta dig en riktig funderare. Om du vill gå vidare ska du definitivt sluta prata med honom "som en vän" för både du och jag vet att det är inte vän du vill vara till honom.. du vill mer än så. Vänskap med känslor fungerar aldrig. När du inte känner något för honom längre: då kanske ni kan få en underbar vänskap tillsammans. Men håll dig borta ifrån honom om du vill gå vidare, tills du inte känner något för honom längre. Du får gärna återkomma.. :)
puss fina du, önskar dig lycka till.


SÖNDAG

shululu allihopa!
jag har precis dragit igång dammsugaren i rummet & nu dricker jag en kopp kaffe. snart ska jag skura & plocka undan de som ligger och skräpar. efter det hoppar jag nog in i en dush och sen får vi se vad som händer. tror att jag ska till L & S och fortsätta måla, men vi får se hur det blir.

time 2 get some sleep

trodde att inlägget nedan skulle bli det sista men jag var tvungen att dela med mig av min energi innan jag dejtar kudden. jag är sååå trött. men jag är sååååå glad. haha allt känns så härligt. solen är på min sida HAHA (efter regn kommer solsken). life is what you make it, det har jag insett nu. det är dags att köra sitt eget race och det är precis vad jag börjat göra. kan inte förstå att jag efter all den smärta jag bärt på, äntligen ler och skrattar med hjärtat. den känslan den känslan... :)

UPDATE: tänkte kolla statistiken innan jag loggade ut och GISSA VAD JAG SÅG? 104 unika REDAN? klockan är 03.16... :D:D this god shit får mig att flyyy hiiigh. ja, jag gillar att köra på svengelska. hörs imorgon pusssssssssssssssss :D

mys

nu har jag laddat med mackor, saft & värmefläkt. dags för lite mys framför anagina-show. ska titta vad isabelle strömberg har gjort för webtv också. mysigt! fick även en kommentar, ett kärleksproblem: jag lovar att svara dig och jag tar nog tag i det redan imorgon! puss på dig så länge. nattinatti allihopa! :D

fryser!

egge: det är tråkigt att höra, men det är inget jag lider av längre. jag mår bra nu och allt känns super. don't need pussys in my life anymore :)

nu är jag i alla fall hemma. även att jag inte har gjort så mycket så har det varit en händelserik dag. först mötte jag upp syrran på stan osv som jag skrivit i några inlägg tidigare. sen målade vi väggen, är dock inte klar än men ni får före & efterbilder när allt är godkänt hähä.

sen väntade jag på den sega freddy som aldrig kom för att han är den segaste människan i världen och väntade på en kompis. istället fick jag och klyft skjuts till sams krog, var otroligt mycket folk - gamlingar självklart. till slut fick vi ett samtal av freddy så han och några till kom dit. vi hittade på lite grejor & sen följde de mig hem hihi :) kan ju säga att jag frös i hjäl nu på kvällen - vilket en dum tjej som jag inte tänker på eftersom att det är soligt på dagen.


update

Hej på er! Ska strax röra mig utåt, väntar bara på freddy :) någon kommentera och ville veta vad som hänt mellan mig och min kusin, det är inget jag vill ta upp för jag skäms såå över henne. Det är en människa utan skam i kroppen. Man kan säga att hon var lite väääääl intresserad av mitt ex när jag och han var ett par, resten kan du nog lista ut själv! Hoppas ni får en härlig lördagskväll, för det ska jag ha :)

hos l och s

Ligger i levents soffa, är helt seg efter maten. Jag och syrran drog till stan och köpte målarfärg och mc mat och sen rörde vi oss till levent och käka. Strax ska vi börja måla, kommer bli sniiiiggt! Fick en kommentar m vem jag träffar och nej det är inte levent haha, många som missförstår det där, levent är tillsammans med min storesyster sen 8 månader tillbaka :)

Suryoye

god morgon! jag vaknade för sisådär en timme sen. har precis tagit en kopp kaffe & ska strax ta mig en dush, för att sedan dra mig till levent. vi ska måla väggen idag, blir nog superfint. annars har jag ingen aning om vad kvällen erbjuder hähä

fick en kommentar ifrån maria: En konstig fråga kanske men vad tycker du om syrian tjejer och syrian killar? :)
SVAR: hej! :D jag är uppväxt med syrianer & jag har inget dåligt att säga om dem, förutom att syriantjejer är rätt kaxiga & ofta tror att de är störst bäst och vackrast (inte alla, och alltid). killarna brukar ha för mycket luft men jag har inget emot dom, trivs i syrianers sällskap & maten är ju dödlig. min vän rose är ju syrian och tack vare henne & de andra i klocket har jag faktiskt lärt mig arabiska, förstår det mesta & brukar faktiskt svara tillbaka på svenska (för att jag inte kan prata arabiska) när hennes mamma pratar.

YOU HAAVE TO WAATCH THIS!

pratar med älskade svartingen i telefonen & hon tipsade mig om denna HAHA dog av skratt. ni måste kolla efter 2 minuter.


chillingbilling

im happy today hihi MEN jag har kommit underfund med att jag måste ta en storstädning här imorgon, mitt rum ser ut som en svinstia & naee jag mår inte bra av att vara här inne HAHA. kläder överallt, här måste det damsugas & skuras för fullt. nu ska jag invänta big brother-reprisen chillmode..

it's time to live my life



GOOD DAY

Helllooo kära ni! jag kom precis innanför dörren, brorsan levent följde mig bästa! idag har jag varit hos levent & suzan, de bjöd på världens godaste mat. sen tog vi en promenix med tugay & senare tog vi en sväng till roses nya jobb, är så stolt över min prinsessa! fick träffa grabbarna också alltid lika kul. men nu skulle de vidare & lilla jag har ju inte fyllt 18 ännu så jag traskade hemåt hähä, det gör ingenting fick umgås med de bästa.

HAHA jag hoppas inte alla dog över min vitlöks-andedräkt idag, borstade tänderna & tuggade tuggummi som en jude, men sånt hjälper inte moohahaha. vitlök är dödligt gott så i dont give a fuuck! jallfall, alla gamlignar som var där vart homies med mig. en kvinna kom och prata om sitt privatliv med mig och utbrast "kan jag få ge dig en kram.. en till, du är så go", och hon knöt upp syrrans hår i bullar och grejor haha skratta loss. sen kom en man fram och börja snacka loss haha love 2 old people.

sammanfattning: GOOD DAY hähä

älskar dig till stjärnorna & tillbaka prinsessa




fredag

hej mina vänner! vilket knasigt väder det är ute, ena stunden är det blåsigt och grått, andra stunden är det soligt.. drog i alla fall på möte vid halv två, hade hoppats på att vickan skulle följa med, men hon hade tagit fel på dag så det fanns ingen tid över, jag fick gå själv. men det gjorde inget. vi fyllde bara i ett papper och det känns grymt bra!mer än så säger jag inte hihi ;) svar på personen som undrade över tröjan, det är inte jag på bilden. men jag skulle jätte gärna vilja ha en sån tröja!

sen ringde jag upp syrran, så nu sitter jag här hos henne och levent. vi var precis och handla så sen blir det käk för hela slanten. potatisgratäng, lövbiff, tzatziki och sallad. kommer sitta fint i kistan! :D

Världens längsta man


kollar på en dokumentär om världens längsta man Sultan, på kanal 4. Kan inte sluta tycka synd om honom, stackars krake. Han är bara 27 år gammal och över 200 cm lång, vet inte om det var 240 ungefär.. skostorlek 55. han vill gifta sig & skaffa barn.. världen är så orättvis men jag hoppas att han hittar någon. Han sa att han aldrig har träffat tjejer, och att det är svårt eftersom att han är ful. Fick lite ont i hjärtat när jag hörde det :(

hähä


bästa rodney

HAHAHA roddan är ju riktigt skön, gillade inte honom i början men fan vad skön han är! patrik ska ut ut ut! nu vet jag inte vad jag ska hitta på, är inte ett dugg trött, konstigt haha. ska skicka iväg ett sms till verro & se om hon är vaken, måste prata med min pingla hähä :)

idag mår jag bra bra bra. haha det är sjukt ju. jag lever!

 


-

Nu är jag waakie waakie! vaknade för två timmar sen, det har nog aldrig varit så skönt att sova som idag. vet inte ens hur & när jag somna, snacka om att däcka loss. sitter och pratar med kimpisen & ett segt as på facebook haha kimpan är så sjuk :) om 1 min börjar bb så jag hör av mig efter igen PUSS HJÄRTISAR!

superbra dag!

Hej älsklingar! Jag är på toppenhumör även att jag inte sovit på faktiskt ett helt dygn. Var i skolan med viccy och Kicki, fick mycket att prata om och Kicki skrattade som faaan hahahah. Efter skolan drog jag iväg på ett möte som gick otroligt mycket bättre än förväntat. Detta känns så jävla bra. Nu ska jag ta en tupplur, need it. Hörs sen hähä :) puuusssss till er alla till och med till de jag ogillar ;*

allt händer av en anledning

och jag sover inte än, även det händer av en anledning haha. funderar på att vara uppe hela natten och sen gå till skolan, för vid 1 har jag ett möte som jag MÅSTE gå på och jag tror det blir lite svårt om jag somnar om en timme..
jaja ska inte klaga, jag mår bra, jag är glad mohaha. ♥

'


kvällsinlägg !

God kväll mina nattugglor!
jag avslutade precis dagens sista samtal med min fina vän verro! vi har nog aldrig pratat i telefon lika mycket som idag, och jag skrattar alltid lika mycket med henne. innan det blev det att kolla på efterlyst, big brother & sen en långdush på det. haha måste säga att gurkan var bara för gullig idag, han verkligen lackade ur för att han inte fick sin älskade kebab.. det där kallas riktig kärlek.. hahaha stackarn. nu ska jag väl inte göra så mycket, reda ut ett och annat sen är det nattinatti för imorgon är det skola som gäller huhu. kommer dock inte lyckas sova eftersom att jag vaknade rätt sent idag.. PUSS

kvällspromenad/soffhäng?

åt för en liten stund sen, köttfärssås mums! syrran & levent skulle kanske höra av sig senare så ska vi ut på en kvällspromenad, annars ska jag ta mig en dush nu & sen kolla på efterlyst & bb, bara ta det lugnt. får se hur jag gör. imorgon är det skola som gäller och sen möte vid ett. det blir rätt tajt eftersom att jag slutar skolan kvart i tolv.

update

Anonym: man kan inte vara kristen om man inte är döpt..
SVAR: 1-0 till dig :) jag är inte döpt så jag har ingen chans att vara kristen, inte mina syskon heller. min mamma är döpt däremot.

vad gör ni mina snäckor? jag har pratat med verro i telefon 2 gånger idag HAHA saknar min hjärtis så mycket. vi kom överens om att prata ikväll innan vi lägger oss också, haha this is soo fuuun! annars har jag inte gjort så mycket, ingen händelserik dag direkt. ligger i min säng och kollar på tv och pratar med kimpis via facebook. har vänt datorn mot sängen, fett skönt HAHA.

ska väl snart hoppa in i en dush tror jag, och sen vänta på att mami ska komma hem. blir en lugn kväll idag med, har mensvärk.. :(




onsdag

Fan vad ont i magen jag har! Har och joinar katti and the red crew denna veckan. Ushh för det.. :( ligger här i min säng och har väldigt ont. Solen skiner där ute men jag har ingen lust att ge mig ut. Min mage kommer göra så att jag har humörsvängningar hela veckan. Förresten så var det inget möte idag utan det var imorrn :) nu ska jag ligga här och tycka synd om mig själv, och vänta på att svartingen ska ringa. Puss

Sista inlägget för inatt.

Hej på er mina söta gullefjun. jag har precis suttit i telefonen en timme med min kära svarting som befinner sig i stockholm, som ni vet vid de här laget. våran enda kommunikation är dator & telefon, men på fredag kommer hon antagligen ner & det ska bli underbart :) man har alltid mycket att prata om med verro, dessutom saknar jag henne massvis! haha det låter som att hon är i kina eller något. men hon är en av mina närmaste och när hon inte är i närheten blir det ett stort tomrum!

innan hon ringde låg jag och kolla på cheaters. det hade varit riktigt kul om ett sånt program kunde komma till sverige. man vet ju inte till 100 % om det är äkta, men endå. någon kommentera om måttbandet, jag fixar det när jag har ett måttband. promise :)

nu ska jag nörda framför datorn lite, bloggar & facebook sen är det läggdags. ska upp på möte med mamsen imorgon. hoppas det går bra.. natti natti.


snabb update

Har precis käkat. gott var det! nu tänkte jag bädda ner mig i sängen, börjar få huvudvärk. har inget att skriva, tänkte bara svara på två kommentarer :)


Anonym: Hej:) måste bara börja med att skriva att din blogg är grym! har läst den ett tag nu och du förvånar mig postitivt hela tiden. I början trodde jag bara att du va som vilken tjej som helst, men ju mer man läser,desto mer fattar man att du verkligen har någonting innan för pannbenet och att du verkligen gör allt för dina nära och kära. Du verkar va en rikigt go tjej helt enkelt :) har inte velat kommentera innan för jag och din kusin hatar varandra, men nu verkar ju inte du heller vara så förtjust i henne så. aja iallfall fortsätt som du gör! kram!
SVAR: Hej! Tack så otroligt mycket för dina varma ord. älskar såna här kommentarer, de får mig att må toppen! skulle jätte gärna vilja veta vem du var, så att man kan tacka dig lite mer personligt. om jag ska vara ärlig så är det inte många som tycker om henne, men trots det har jag alltid skyddat henne eftersom att vi har samma blod! men nu finns det ingen anledning till det längre :) jag ska fortsätta som jag gör. Tack så mycket igen puss på dig.



ida: det finns muslimer som är RIKTIGA muslimer också!
SVAR: ja du kära lilla ida som inte tycker om att läsa min blogg men gör det ändå. jag skrev aldrig att det inte finns riktiga muslimer :)
"Anser att det knappt finns några kristna/muslimer i sverige längre." ta och läs en gång till innan du kommenterar nästa gång!

SVAR IFRÅN FRÅGESTUNDEN!

Anonym: Vad har du för höftmått och midjemått ? Kan du mäta :)
SVAR: jag har letat efter vårat måttband hur länge som helst men det är spårlöst försvunnet. jag har alltid varit rätt smal runt midjan, men jag har otroligt breda höfter. but i think it's sexy hähä :) kurvor är kvinnligt !

nattis: Vad är din högsta önskan ? :)
SVAR: min högsta önskan är att jag blir klar i skolan, fixar min utbildning och får ett bra liv tillsammans med mina nära & kära :)

Anonym: eftersom att så många blir gravida nu undrar jag när du vill ha barn och vad gillar du för namn kram!
SVAR: haha. ja du, helst när jag kan försörja mig och mitt barn (när jag är klar med skolan, har ett jobb, eget tak över huvudet & en man som är villig att ta steget & bli en god far) men OM det skulle ske innan allt detta så skulle jag definitivt behålla ungen i alla fall. jag kommer ALDRIG i mitt liv att göra en abort.

tjejnamn: Sibel, Gizelle, Aylin, Keylin
killnamn: Kenan & Artan än så länge.


Ida: vad tror du är bäst?
platta varje dag eller rakpermanenta?
komentera gärna mitt inlägg med ditt svar <3

SVAR: hm, inget av det. jag är inte expert på de här med plattång osv, för jag använder mig inte utav sånt. men har hört att båda sliter på håret väldigt mycket. :/

Issa: Du verkar ha kommit över ditt ex stämmer det ?
SVAR: jag antar att du syftar på K och ja, jag har kommit över honom ÄNTLIGEN. jag hade en tuff period men nu känner jag mig levande. det gäller att tänka positivt & inte gräva ner sig i alla fina minnen man har tillsammans. han var en fin kille en gång i tiden, mer än så är det inte längre. ångrar dock ingenting, för jag har lärt mig mycket. jag har dessutom en annan som gör mig på toppen humör every day!

Ida:
Vem är din bästa vän?
Vad är din favoritmat?
Är du kristen/muslim eller har du ingen tro?
Är din familj religiös?
Vill du bo i Norrköping hela livet?

SVAR:
1. alltså bästa vän & bästa vän, tror inte det finns något sånt längre. allt dör ut. men de som ligger mig närmast om hjärtat, som jag kan berätta allt för & alltid skulle ställa upp för är viccy, rose & verro !
2. Min favoritmat är dolma, tacopaj & rosis mamis mat & sen istanbul kebab förstårs :)
3. Jag ser mig varken som en kristen eller  muslim. Anser att det knappt finns några kristna/muslimer i sverige längre. Alla har mer eller mindre syndat och sysslat med grejer som inte är acceptabelt enligt både bibeln & koranen.
4. nej, ingen i min familj är direkt religiös, det enda min pappa gör är att inte äta gris. (det är det jag menar, nästan igen är riktig muslim längre)
5. Nej jag tror inte jag stannar kvar här hela livet, men å andra sidan säger en del av mig att jag SKA göra det :)

Ord blir meningar: hur gjorde du när du slingade håret hemma, hade du slingmössa lr folie ? =) vilken färg använde du.. har mörkbrunt hår vill inte se ut som en kyckling i hela håret vill typ ha ljusa slingor , bruna, lite blonda.. ah så som du har haha :D
SVAR: ja jag använde mig av slingmössa & jag köpte slingfärg ifrån schwarzkopf. bilden här nedan är den hårfärgen jag slingar med. jag hade mörkbrunt/rött när jag färgade och mitt hår blev blondt/orange första gången. nu  har jag slingat tre gånger om jag inte minns fel. det blir snyggt, do it!



Isabella: Hej hej :) är ditt hår färgat? vilka färger har du då använt? :) asfint!
SVAR: hej på dig pinglan! ja mitt hår är färgat, färgen ser du ovanför! tackar! :)

J: Du förtjänar det bästa du är en vacker tjej. Undrar bara hur du tagit allt det här med din kusin? Fruktansvärt att en människa kan göra så. Ush. Alla borde få veta vilken backstabber hon är. Kramar J.
SVAR: tack så hemskt mycket, det värmer! jag har tagit det gangska bra, jag har inget mer med henne o göra. hon är en äcklig och falsk snake som aldrig kan hitta sig något eget utan använder jämt andras. smuts. haha alla borde få veta, ja du det är nog fler som vet än vad jag trodde. :)


Amanda: Vill bara säga att- ditt hår! Gash vad fint. Hur länge har du bloggat? :)
SVAR: Aw thank you! :* jag har bloggat i sisådär 3 år.

Anonym: bor dina föräldrar ihop eller bor du bara med din mamma? :)
SVAR: bor med mamma, men har bra kontakt med pappa också.

Linn: håret blev as snyggt, är det ditt riktiga?

SVAR: tackar! yes it is :)

Anonym: Vad är det dn kusin gjort emot dig? :/
SVAR: kusin kan jag inte påstå att hon är, för inte ens en VÄN skulle göra något som hon gjorde. Skäms enormt mycket över att vi delar samma blod. Man kan väl säga att hon var förtjust i mitt ex när jag och han var ett par, det säger nog allt haha !

Anonym: varför så underbar mistår???

SVAR: haha varför så underbar? om jag fattat rätt. lite skum fråga. det blir vad man gör det till och jag är en godhjärtad människa, men ibland måste man stå framför vissa val & då är man kanske inte lika underbar längre.

Johanna: hur ska jag gå till väga för att få exakt likadant hår som dig? skit fint <3
SVAR: tack så mycket kära du! antar att du syftar på hårfärgen (för jag har inte gjort något med mitt hår utöver att färga) jag vet inte riktigt hur ditt hår ser ut men jag köpte som sagt slingfärg (du ser vilken färg lite längre upp) och så slinga jag bara några gånger med 2-3 veckors mellanrum :)

tack för alla frågor ♥ hoppas ni blev nöjda.

TISDAG

Tjena mina vänner. jag kom precis innanför dörren, var hos tandläkaren med rose & klyft. rose var superglad innan vi drog dit, men när hon kom ut ifrån tandis hade det totalvänt - som vanligt. de lämnade precis av mig så nu tänkte jag ta mig en kopp kaffe och inte göra mycket mer. har försökt att få tag i syrran & levent men ingen av dom svarar ju.. typiskt :) i nästa inlägg kommer frågorna & svaren upp, puss så länge.

kvällsinlägg

Vad gör ni mina vänner? Jag ligger och kollar på plastikdoktor. Är sömnig men har ingen lust att sova, känner en saknad. Vet inte varför, det känns tomt. Aja har väl inte mycket mer på hjärtat, kan inte skriva ut allt på bloggen sorgligt nog. Ibland känner man att man vill ha gästlösen och skriva för sig själv. Haha detta skulle inte bli något emo inlägg för jag är inte dålig, även om det låter så. Jaja.. God natt :)

God natt!


♥♥♥

Kimpan & viccy

Nu är jag hemma igen efter en tripp till haga med vickan. vi mötte upp våran älskade kimpan & rörde oss direkt mot MC, satt där och prata om allt möjligt & skratta massor HAHA. kom percis hem så det blev väl två timmar :) alltid lika härligt att träffa kimpan & hennes mage har blivit såå stor. vart helt fashinerad (stavning?) hahaha. tryckte på magen och hade mig. fick känna på rumpan & någon fot/ben HAHA h*n tryckte tillbaka när jag tröck haha. fett härligt !

tack för en fin kväll tjejor. viccy är här nu men ska väl hem snart tror jag :) då ska jag hoppa in i en dush & sen lägga mig och kolla på bb som börjar vid 10. hörs väl senare. frågestunden kommer ut imorgon.

älskade kimpan & fettmagen hihi

så härligt att kunna gå med skinnjacka & briillz.


Vila i frid gubben!

Anonym: Det var läskigt när jag läste det här..
Jag kände inte Danne, jag visste bara vem han var eftersom vi alltid bott i samma område.. I fredags när jag gick av spårvagnen nere i resecentrum så såg det precis ut som att Danne kom och gick, det var en exakt kopia, sen försvann han in i resecentrum och ut genom dörrarna. Jag stog där som förstenad och sa till min kompis - Det måste ha varit han, men det går inte! Men så läskigt när sånt händer, speciellt när man blir så tagen av något när man knappt känner människan själv.. Vila i frid Daniel

SVAR: jag kan tänka mig det, det är verkligen läskigt när sånt händer. man vet inte vad man ska göra. jag blir förstenad varje gång jag ser hans lillebror för att jag tror varje gång att det är danne som kommer och går. de är så lika! han är på en bättre plats nu. bästa danne!!

Nu drar jag & vickan ut på en promenix med kimpan!


patetiska människa

jag förstår inte hur människor kan bete sig som du gör asså haha så otroligt pinsam. bara för att du har dåligt självförtroende behöver du inte försöka trycka ner andra. du beter dig som en 10 åring som inte har några vänner. försök att växla de hat du har inom dig med kärlek så ska du nog må lite bättre & då kanske bli en trevligare person. att hoppa på folk som du gör är det skämmigaste som finns. man bara skrattar åt dig ! när du inte får som du vill vänder du på allt på 0,01 sek. otroligt HAHA.

tidsfördriv


1. Fullständigt namn? - Selma Karin Sedef
2. Exakt ålder? - 18 soon
3. Vart bor du? - norrköping
4. Bor tillsammans med? - mamsen!
5. Husdjur? - älsklingscats!
6. Färg på ditt hus? - ehm, brunt
7. När är du född? - 21 augusti
8. Klass? - IV4
9. Vilket år tar du studenten? - 2014 i guess.
10. Något jobb? - nix
11. När ska du sova ikväll? - vet inte :)
12. Duschat idag? - absolut !
13. Kramat någon idag? - nej :(
14. Pussat någon idag? - noo :(
15. Vad har du ätit? - inget, bara druckit kaffe :)
16. Dagens klädsel? - mjukis & t-shirt
17. Dagens sötnos? - fillifjonken
18. Dagens roligaste? - viccy lätt HAHAHA!
19. Har du många vänner? - man kan aldrig ha för många vänner
20. Hur många har du kysst? - en hand ungefär.
21. Vem kramade du senast? - dont remember, :S
22. Hur många vill du ha sex med? - vill? HAHHA
23. Hur många har du kysst/strulat med inom en 24h period? - 1
24. Hur många har varit otrogna med dig? - ingen.
25. Har du pojk-/flickvän? - haha inte tillgänglig iaf ;)
26. Vem pratade du med i telefon senast? - viccy!
27. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - kicki: :-*

FAVORIT:
28. Film? - shottas, a walk to remember, taken
29. Låt? - många!
30. Mat? - dolma, tacopaj, roses mamma, kebab.
31. Dryck? - red bull, kaffe !
32. Stad? - vet inte.
33. Land? - sverige & turkiet
34. Ämne i skolan? - engelska tror jag, och bild.
35. År? - 2006 tror jag, och självklart detta året 2011 :)

SENASTE:
36. Personen du senast pussade? - fillifjonken
37. Personen du skrek åt? - mamma haha
38. Gången du spydde? - länge sen
39. Gången du grät? - för nån dag sen
40. Pizzan du åt? - vet inte vad den heter, fett god var den iaf !
41. Gången du var i göteborg? - never been there.
42. Gången du var i stockholm? - nån månad sen
43. Gången du var full? - förra helgen hahaha
44. Gången du var hög? - aldrig
45. Personen som såg dig gråta? - syrran!

ANTINGEN ELLER:
46. Svart eller vitt? - svart
47. Hund eller katt? - katt
48. Ut och festa eller hemma och mysa? - beror på.
49. Tv-spel eller datorspel? - Tv-spel
50. Singel eller upptagen? - upptagen
51. Lunarstorm, helgon eller playahead? - inget.
52. Ragga eller bli uppraggad? - uppraggad.
53. Big brother eller paradise hotel? - båda..
54. Svart hår eller blont? - svart
55. Blåa ögon eller bruna? - bruna
56. Choklad eller lakrits? - choklad.
57. Göteborg eller Stockholm? - älskar göteborgska, men bara varit i sthlm !
58. Högerhänt eller vänsterhänt? - VÄNSTER
59. Coca cola eller fanta? - coca cola
60. Pizza eller kebab? - kebab
61. Randigt eller prickigt? - randigt
62. Älska eller älskas? - båda!
63. Leva eller dö? - leva

ANTAL:
64. Personer du älskar? - min familj & mina närmaste. they know!
65. Personer du hatar? - hata är ett starkt ord. men det finns två st!
66. Personer som sagt jag älskar dig? - håller inte räkningen på det.
68. Glassar du ätit på en dag? - haha minns fan inte.
69. Festivaler du ska på detta året? - augustifestivalen är ju en tradition..
70. Gånger du haft minnesluckor? - aldrig tror jag.
71. Piercingar har du? - näsan! öronen gills nt.
72. Personer du saknar just nu? - brorsan
73. Gånger ditt hjärta brustit? - en gång.

VEM:
74. Vill du kyssa nu? - vin diesel BAM!
75. Ska du träffa imorgon? - det får vi se då.
76. Sjöng du senast för? - viccy
77. Hade du senast en msn konversation med? - viccy
78. Spelade du tv-spel med senast? - viccy
79. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - haha det hade ju varit fillifjonken
80. Vill du kasta en sten i huvudet på? - HAHA abdulla. vet inte varför bästa abdi
81. Förtjänar att dö? - falska människor, mördare och våldtäktsmän.
82. Vill du sova bredvid inatt? -  AWWWWWWW det hade ju varit mysigt alltså.

VAD:
83. Gör dig glad? - vänner & familj
84. Gör dig ledsen? - saknad!
85. Vad vill du helst göra nu? - inget speciellt.
86. Önskar du att du slapp göra? - gå till skolan.
87. Vill du ha nu? - inget speciellt.
88. Önskar du dig i födelsedagspresent? - en härlig utgång med härliga människor.
89. Längtar du till? - the summer !
90. Tycker du om dina betyg? - jorå dom funkar.
91. Ångrar du i ditt liv? - inget tror jag.
92. Är det bästa som har hänt dig? - kan inte svara på den frågan :S

RANDOM:
93. när hade du sex senast? Haha jävlar. ett bra tag sen.
94. har du blivit med barn någon gång? nix.
95. vad är det pinsammaste du har gjort under en sexakt? - HAHA faktiskt så kommer jag inte på något just nu.
96. vem är den bästa du har haft sex med? har bara vatt med en så jag kan inte jämföra.
97. vem är den sämsta du har haft sex med? - samma sak där.
98. har du haft sex med någon kompis? - nix.
99. vem var en slump att du hade sex med? - ingen.
100. ångrat någon av dom? - nej.
101. var du kär i alla? - ja.
102. är/har du varit en player? - nix.
103. När blev du av med oskulden? - 16,5
104. Hur många seriösa förhållande har du haft? - ett.
105. Hur många gånger har du varit riktigt kär? - en gång.
106. När kramade du någon senaste? - minns inte sa jag ju
107. Saknar du någon speciell nu? - Ja
108. är du singel? - jag är inte tillgänglig om man sägoor så mohahaha
109. vem vill du ha sex med? - hade inte bangat vin diesel HAHAHA


MÅNDAG

hällu pinglor! jag har faktiskt inget vettigt att skriva förutom de gamla vanliga så vi skippar det :) vad ska ni göra idag?jag har i alla fall ingen aning. ush vad tråkigt det är. solen skiner i alla fall.. nae, vet inte varför jag öppnade ett nytt inlägg. ush va tråkigt.

FRESH

nu har jag precis dushat & smörjt in mig i bus. innan det lockade jag håret & borstade ut det med fingrarna, så att det ser lite slarvigt ut. fett snyggt :) och imorgonkommer det vara ännu snyggare när jag har sovit hähä. om en kvart börjar big brother, hoppas att den falske patrik åker ut! äckel! imorgon är det upp tidigt som gäller. hör av mig kära ni. vill ni fråga mig något så kan ni göra det i inlägget under detta. natti natti


Eftersom att jag får frågor titt som tätt så kör vi på en frågestund! :)

 


I can't stop lovin' this feeling

jag mår bra bra bra jag är glad glad glad. this is soo fuckin good !
i haaaaaaaaave neeeveeer feeeeelt soo happy!
haha jag bara sprudlar kärlek. har myst med min älskade tjockis katt i min stora säng & nu ska jag lägga mig och kolla på tre kronor tror jag. ikväll ska jag fixa naglarna, ögnbrynen, dusha & smörja in mig i BUS! have 2 look fresh + att vickan sover heere tonight

haha jag tycker om engelska idag. är helt hyper. märker ni det? HAHA

kan man sova mer mänskligt som ett djur? MIN TARZAN ÄR SÅ SÖT!


SÖNDAG

Jag har inte orkat sätta på datorn förns nu, och blogg.se i telefonen var jätte segt idag så jag pallade inte blogga därifrån heller. jag somnade runt 6 imorse och idag vaknade jag runt 2 tiden. imorgon är det skola så det gäller att lägga sig tidigt ikväll. jag har lite huvudvärk just nu, tror att jag måste ta mig en kopp kaffe så att den försvinner.

jag hör av mig senare igen :) puss och kram

Jag vet att jag inte skriver om dig allt för ofta, men jag vet också att du vet att jag har dig i tankarna flera gånger i veckan. Såg du mig i bussen häromdagen? det kändes så. Du vet den dagen jag satt i bussen i min ensamhet, på väg hem ifrån syrran & Levent, det kändes som att hela du gick igenom mig. jag fylldes av kärlek & saknad. jag saknade dig så otroligt mycket, och jag saknar dig nu med! fäller en tår när jag skriver detta. du är orethört saknad och jag kommer aldrig någonsin glömma dig.

du var en klok grabb, bara att du var dum för tillfället & valde fel väg. du var så klok när man pratade djupt med dig. du hade mycket vett innanför ditt pannben. nu undrar man varför du inte använde din hjärna, den som var så smart, så klok, och så GOD.

jag vet att du är på en bättre plats nu, jag vet att du inte lider, jag vet att du skrattar åt oss, jag vet att du hjälper oss i nödsituationer, jag vet att du vakar över oss och önskar oss all lycka. men vet du vad jag önskar? att du kunde komma tillbaka. vill bara spola tillbaka tiden till den där tidiga morgonen då du kom hem till linda och var vrålhungrig. då du satt dig och käka och vi bara pratade och skrattade, du ville komma igång med skolan & vi bestämde att du, jag och linda skulle sova hemma hos henne på vardagarna för att alla 3 skulle komma iväg & pusha varandra till skolan..

Gud varför tog du han så tidigt? han var väl omtyckt.. men som sagt, han är i Dina händer nu, han trivs hos Dig. Tänker på dig Danne ♥


lucky-times

När klockan har slagit 00.00, och om jag är ensam börjar alltid mitt huvud att arbeta. förut var det bara sorgliga, deprimerande tankar, men nu det är raka motsatsen. jag bär på så mycket liv inom mig, sån frihetskänsla, sån glädje. jag har inte mått såhär bra på länge. + min bror kommer hem om bara 19 dagar :) 

för några månader sen kunde jag sitta och gråta vid den här tiden. men idag sitter jag med ett leénde på läpparna & en härlig känsla i magen. haha vill bara skrika ut till hela världen hur glad jag är.

vet inte ens hur jag ska förmedla min lycka. det går inte. att jag skulle stå på egna ben & med stolthet kunna säga att jag är glad, det trodde jag aldrig. inte efter all skit som hänt. but heeeeeeeeeeeeeey, here i am :)

jag & rosis underbara mamita




me & beautiful girls valentina, rreze, marigona, jag och nittan




Nice ha?

Såhär sexigt blir mitt könshår (sidecut) efter en härlig dush. HAHA måste snagga mig :'(


filmkväll?

ush va tråkig min blogg är utan bilder, men jag orkar verkligen inte fota och lägga in VARJE DAG.

jag kom precis ut ifrån dushen så nu är jag så gott som freesh! herr & fru wallerman vill att jag åker dit och har filmkväll med dom. men jag vet inte om jag orkar ta mig dit nu alltså. sitter här i handduk, orkar knappt klä på mig och sen ska man ända till hageby också?!

ae, vi får se hur det blir med den saken. nu ska jag i alla fall ut och rota i kylskåpet. vi hörs säkert senare puss puss

pics ifrån förra veckan, våren är här! :D



lördag

har inte haft lust att sitta framför daotrn idag. har bara slappat, snackat skit och lagat mat med vickan.

igår hade vi en jätte skön kväll, blev dock en tidig hemgång med tanke på att jag och stackars viccy inte är 18 än haha, snorungar. de andra skulle vidare ut. när vi kom hem satte vi oss i köket & hatade våra liv hahaha käkade choklad som tröst.. snorungar. vid 1 såg vi resprisen av big brother och sen snackade vi lite skit och sen däckade vi.

idag har vi som sagt inte gjort ett skit. vi vaknade vid 12-1, gick upp och åt frukost med mamsen i köket & sen vid 4 lagade vi mat och sen har vi inte gjort mycket mer.

hon drog vi 7 tiden & då däckade jag mohaha. nu ska jag alldeles strax in i dushen. puss och kram


jag och rose fick en varsin sån här idag av klyftan, han är ju sjuk haha


kööööööör bara

jag lyssnade på dem. är fixad & klar. nu blir det att dra ut en sväng, tror inte det blir sent så vi hörs när jag kommer hem igen. puss!

kuddkrig

huuuh, jag och klyft hade världens kuddkrig, sen kom levent in i bilden & hjälpte klyft & då körde rose på min sida mohahaha.  skapligt kul faktiskt. innan det drack vi kaffe & umgicks som på ett ålderdomshem typ.

nu gick de precis, och idioterna tjatar på mig att vi ska ut ikväll vetifan vad dom snackar om asså. pallar inte haha. ska väl inte göra så mycket, just chillingbilling. hööörs!

FREDAG

God dag mina vänner.
idag känns det inte som en bra dag huhu. vaknade upp med en klump i magen utan att ha en aning om varför. känner mig lite orolig. dont know why, har en aning men nae. vet inte.

hörde ifrån köket att mamsen pratade med någon i telefonen, lyssnade lite & började tycka att hon pratade väldigt osammanhängande. det är snö ute & det är snö ända upp till min dörr (vi bor i lägenhet) och såna konstiga saker. trodde att hon hade fått flipp och gick ut i köket för att fråga om hon hade blivit psyk, då utbrast hon i ett skratt. haha hon hade rose på andra linjen & skrämde upp henne lite.

pratade med rose och snart kommer hon & klyftan hit tror jag. i need it! har inte så mycket mer på hjärtat. hade bäst så länge! ta alla med en nypa salt idag för kom ihåg att det är 1 april mohaha.

wiie. 1 april fick mig att tänka till. deniz kommer hem den 22e. 22 dagar kvar. WOHO ! ♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!