ÅÅH, JAG MÅSTE FÅ UR

MIG DET NÅGONSTANS!


Är så trött på att Hanna ska låtsas som ingenting. Vilken släkting låtsas att allt är bra efter att den skadat en så oerhört mycket? Borde man inte skämmas och verkligen ge allt för att få det bra igen?! Ush jag spyr på dig ditt äckel. Förstår att du tagit bort mig som vän på facebook, kan inte vara roligt att få ångest varje gång du ser en uppdatering, eller en bild av mig. Du är den äckligaste människan som finns. Förstår inte hur man kan ta sig friheten att ligga med sin kusins kille medan vi var ihop. Men borde jag vara förvånad? du är känd som tjejen som aldrig kan fixa dig en egen kille utan alltid tar någon som redan är upptagen..

Synd att du inte har några vänner kvar, men det blir vad man gör det till ;) därför kan jag förstå att du drar du dig undan. Stackars lilla flicka. Det vidrigaste är att du har umgåtts med mig, sovit med mig, ätit med mig, skrattat med mig - gjort allt med mig efter att du skadat mig. Så otroligt falskt av dig att inte erkänna, att låtsas som ingenting hänt och komma på kaffe som vanligt.. Det är helt otroligt, omänskligt, obeskrivligt. Efter alla dessa år?! Min mamma har behandlat dig som sin egen dotter.

Jag undrar vilka lögner du dragit till dina föräldrar om mig? de tror ju att du är en ängel, men du är värst av alla i hela Norrköping. Det är tragiskt att jag skyddat dig under alla dessa åren, samtidigt som du huggit mig i ryggen. Skämmas ska du göra, mer än någon annan! Det du har gjort mot mig är inte mänskligt, ditt djur. twi. Gud kommer straffa dig när du minst anar!


Kommentarer
Anonym

men hur fick du reda på att hon låg med han då? tänk om de inte e sant



2011-04-27 @ 22:52:47
anonym

Har kolllat igenom din blogg och sett att många skrivit sina problem till dej och så och du har vettiga svar tycker jag så jag tänkte fråga om din hjälp för allt är skit för mej just nu.

Det är så här att jag gillar en killle, jag har frsökt få kontakt med honom vi har snackat på facebook och i telefon men det är alltid jag som har tagit upp kontakten. vi känner varandra knappt vi syns kanske en gång i veckan men vi snackar inte med varandra då vi ser bara varandra på matcher. dt verkar som att alla hans kompisar och även han vet om att jag gillar han för hans kompisar sa det och jag har pratat med en av hans kompisar om att jag gillar killen tusen gånger och han har bara tyckt att jag ska gå ram och prata med killen men jag har inte vågat eftrsom vi knappt känner varann.sen sa en av hans kompisar att han vet att jag gillar killen och att alla vet det men att kille ni nte vill ha tjej å så att det inte är nån ide att gilla han men jags abaraatt jag inte gillar han och så. sen sa han att killens kompissom jag snackat om om killen har berättat allt jag sgat till han om kilen till alla. men killens kompissom jag snackat med säger att det är killen själv som har berättat att jag ringt och skrivit till han å så... men hans kompis frågade han ifall han gillade mej men då hade han sagt nej för han knappt känner mej. senare dagen efetr alltså idag så ringde jag killen och fråga varför han gått å sagt saker då sa han att han inte gjort det då sa jag varför får jag höra det då då sa han jag har inte gjort det jag känner knappt dej sen sa jag ne men du vet inte ens vad jag menar då sa han ne men jag snackar aldrig om dej då sa jag neeh men aja hejdå då sa han a hejdå

och imrogon kommer vi ses för att han ska träna mej å några fler vet inte vad jag ska ta mej till jag hade tänkt å prata med han imorgon men nu vågar jag inte längre och jag är känslig så jag är rädd att jag ska börja gråta frmaför han imrogon jag kommer dö och jag vill dit för jag vill se han...



2011-04-27 @ 23:22:17
Adelina

Oj fyfan.. Trodde jag aldrig. Vet att du kanske hört det förr, men tyvärr ska man inte lita på någon.



<3



Blogg: http://adelinaadelina.blogg.se/
2011-04-27 @ 23:59:52
Natha

Fyfan hur kan man leva med sig själv när man gör nått sånt? :/ står fan kuk i pannan på vissa tjejer ..



2011-04-28 @ 09:08:39
ida

jag känner igen det där med kusiner som skadar än. det är inte nice när man har samma kött och blod.



Blogg: http://idavakili.blogg.se/
2011-04-28 @ 09:42:03
Egzona

Alltså damn.... <3



Blogg: http://simplyegzona.blogg.se/
2011-04-28 @ 17:16:26
Anonym

Va ? Var det henne dit ex var otrogen med och inte en tjej som du skrev han kysste ? :S Ush fy , sådant e inget att ha Selma ! Du e stark !



2011-04-29 @ 01:46:48
Ena

Vill egentligen inte lägga mig i detta överhuvudtaget tycker om både dig o henne.. Blir bara så ledsen när jag ser detta vad du skriver om Hanna. att hon är äcklig o si o så. Om det är sant, förstår jag dig... Men det ja vet, är att hon inte har haft sex med honom :S hur ska man veta om det stämmer?



2011-04-30 @ 16:50:21
Anonym

HELT SINNESSJUKT!

jag har skrivit till dig förut,och då nämnde jag att jag och din kusin alltid har hatat varandra. efter att ha läst vad hon har gjort mot dig är jag bara ännnu mer övertygad om att den bruden föddes med grova fel i huvudet. det du skriver om att hon inte kan skaffa sig någon egen kille utan ska springa efter andras är så jävla sant. mitt ex kunde hon inte släppa på 5 år. haha jävla psykfall. tycker så jävla synd om dig. jag har själv läst om hur mkt ni jämt umgicks och gjorde i princip allt ihop. hoppas verkligen att du står på dig, för det hon gjorde e fan oförlåtligt. säger det igen, du verkar va en riktigt grym, tjej, o ja gillar din blogg som fan :) kram!



2011-05-02 @ 19:49:56
arma

fan vad jag kände igen mig i den här texten så de sjukt. har själv blivit sårad av min kusin, mitt egna kött o blod flera gånger, och hon själv har ljugit ihop massa lögner o fjäskar till sig som en prinsessa för sina föräldrar när hon är äckligast i hela östergötland utan att dom vet om det. hon får mig att framstå som en idiot fast det är hon som är.

stå på dig gumman och ta ingen skit! puss



Blogg: http://aarmamakas.blogg.se/
2011-05-02 @ 21:55:19
rreze zeqiri

som sagt människor finns till allt...



Blogg: http://rreeze.blogg.se/
2011-05-06 @ 00:37:34


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!