WORD!

Lämna inte den du älskar för den du gillar,
för den du gillar kommer lämna dig för den den älskar.

Update

Linda var här en stund, vi snackade och drack kaffe som vanligt. Gullungen hade köpt med sig polly till mig eftersom att jag har lingonveckan haha hur söt får man vara? tack min prinsessa ♥

för övrigt sitter jag och pratar med Aylin på msn bl.a om killar & turkiet. annars gör jag inte mycket mer, väntar på min sega storasyster och funderar på om jag ska beställa hem lite kläder ifrån nelly..

Svälj din stolthet!

Jag vet inte vad jag ska tro och jag vet ärligt talat inte vad jag ska tycka.
är detta bra eller är det dåligt? du är en skum person men jag vet exakt hur du tänker och mår. du är så stolt, och du vågar inte svälja stoltheten, för du är rädd att se ut som en liten fitta, en hund i folks ögon. du vet att jag vet om det. och jag vet att du vet att jag också tänker ibland. its up to you now. du har i alla fall tagit ett litet steg fram och hört av dig. men men, svälj eller inte.

'

Hej på er !
orkade inte åka och bowla, stannade hemma istället. Suzan drog ut en sväng, och när hon kommer tillbaka har hon förmodligen med sig lite hårfärg till mig som hon KANSKE skulle köpa. hoppas hoppas! sen kommer linda förbi en sväng hon ska hämta sin tobak som hon glömt här. annars händer inte mycket mer idag.

fick precis ett samtal av min älskade brorsa, så jag har pratat lite med honom nu ♥
hörs senare.

Bowla ?!

Som det ser ut nu ska vi åka och bowla lite senare med klyftan och gänget. blir nog kul :) annars gör vi inte så mycket, sitter med mamma i köket bara. jag hör av mig ikväll igen. puss och kram skumbanan.

Drömmar!

Jag drömde världens obehagligaste dröm.
Jag var gravid, födde barnet, och sen hade han (det blev en pojke♥) på sig kläder och allting. bärde honom mot mitt bröst. sen dog han. och allt var så äkta. jag bärde på min döde son. nu när jag är vaken känns det som att något saknas. min son. det kändes verkligen äkta..

och så drömde jag att Kimpan födde, det blev en dotter och hon skulle heta Serpil (turkiskt namn) hahaha :)

TISDAG

Tjenixen!
sitter här med syrran. vi har precis druckit en kopp kaffe. jag har världens mensvärk och mår illa. idag hade jag tänkt att bara vara hemma och umgås me syrran som ska sova här inatt :) vi får väl se vad vi hittar på. har inget mer att skriva om just nu.

peace

VARNING!

Mamma väckte mig vid halv 9, var dock rätt seg så jag gick upp 20 minuter senare. VARNAR KÄNSLIGA LÄSARE! HAHAHA! kommer till toan och möts av blod. ja, där nere.. ni vet. ush! nån minut efter kommer en KRAFTIG BOMBASTIC mensvärk. så jag stannar hemma idag. tur att den kom nu på morgonen så den inte kom när jag väl är i skolan. typ när jag sitter i spårvagnen på väg till skolan. kallabalik.

jaja, nu ska jag bädda ner mig i min otroligt mysiga säng med lite julmust och kolla på tv! :)

FC BARCELONA - REAL MADRID 5 - 0

Jag och linda blev upphämtade av rose, gunnar och klyftan, de skjutsade oss till sportbaren där vi mötte upp nicole, denis, freddy, dino, admir och flera, satt och kollade på matchen. måste ju säga att barca lekte med real madrid som fan. håller inte på någon av dom, är inte så inriktad på fotboll men det var fan en lek för barca. denis gick hem överlycklig medan freddy ville skjutsa huvudet av sig haha. fick skjuts hem av klyftan.

nu sitter jag här i mitt mysiga rum, ska läsa lite bloggar och koll facebook sen ska jag lägga mig och sova för det är skola som gäller imorgon. ha en mysig kväll, nattinatti! ♥

MATCH IKVÄLL!

När syrran och Tugay kom ställde jag mig och laga mat, det vart jätte gott. och efter det klippte jag syrrans långa lår, toppade det lite och gjorde lite etapper (stavning?) det blev faktiskt bra men jag kan ju lova er att hon hade ångest under tiden jag klippte hahaha. trodde aldrig i min livstid att jag skulle få röra hennes hår med en sax. men men :)

nu är linda här, och suzan och tugge har gått. linda kom för ett tag sen. jag har precis fixat mig, vi ska iväg med grabbarna lite senare och kolla på match? barca - real madrid. det kommer bli blod svett och tårar inblandat, för denis håller på barca och freddy på madrid. hahahaha.

sen när jag kommer hem är det läggdags på dirren. skula imorgon. pusspusspusspuss!

Städat!

Nu har jag precis städat klart hela mitt rum, dammsög, damma och skrubbade golvet. hängde även upp tre tavlor, en på danne, en gruppbild på alla tjejer och en på mig och rose. inväntar bilden på linda nu också :) fixade även med lite ljus och så. nu är det mysigt och fint i mitt rum igen, härligt sempan! hähä

ahopp, vad ska jag göra resten av dagen? nu tänkte jag hoppa in i en feting dush och sen ta en hemmafika med rose. vad ska ni göra idag då? någon som är intresserad av att vara med i min måndagsintervju förresten? mejla mig! [email protected] :).. dusha var det ja.. peace out!

Väpnat rån igår i hc




klicka på bilden för att läsa mer.

Måndagsintervju med Gisela

Vad heter du?
Gisela (kallas Gizmo), därav bloggnamnet SweGizmo.se

Vart bor du?
Strax utanför Göteborg i en ort som heter Mölnlycke.

Hur gammal är du?
22 år, fyller 23 i Januari.

Civilstånd?
Har ett fast förhållande sedan snart 6 år tillbaka:)

Hur lång är du?
166 cm över havet!

Varför började du blogga?
Från början var det mest för att få ut känslor, ofta skrev jag i stundens hetta,
mycket jag skrev var ganska ogenomtänkt. Den biten av bloggen är raderad idag.
Mycket av skrivet är fortfarande för min egna del såklart, men även för att underhålla:)

Hur många gånger om dagen ska en bra bloggare uppdatera?
Det beror på innehållet, men 4-5 gånger kanske?

Vilka bloggare följer du?
Fokis, Kenzas, conlers & skvallerbloggar, det är dem jag följer varje dag mer eller mindre,
men kollar in på andra bloggar också såklart.

Tips för att få en bra blogg med mycket läsare?
Inrikta dig på något eller några saker, fixa snygg design som inte är för plottrig, det ska fånga ögat.
Ha mycket skämtsamma inlägg, det tycker folk är kul, skrattar man kommer man ofta tillbaka.
Kommentera bloggar tills du blir blå....

Hur många läsare har du per dag?

Vissa dagar är det mer, vissa dagar är det mindre.

Är du beroende av någonting, i så fall vad?
Kärlek <3
Och kaffe förstås......

Skulle du hellre vara rik och ha falska vänner eller vara fattig och ha riktiga vänner?
Fattig som synden bara jag har riktiga vänner!

Vad har du för skönhetstips?
Ät nyttigt och träna,håret och hunden får en helt annan lyster då:)

Bästa film?
Black beauty (från 90-talet) & Avatar.

Vem är din favorit artist?
Eminem ligger mig varmt om hjärtat men även PINK, hon är grym:)

Har du någon favorit låt(ar)? i så fall vilken?
Micheal jackson - ill be there
Eminem - stan
Pink - pills

Trivs du med dig själv? om inte vad skulle du vilja ändra på?
Det där är från dag till dag ska du veta^^ haha. Jag trivs bättre med mig nu
iaf än vad jag gjorde för något år sedan, jag tränar och äter bättre och
har gått ner massor. Men jag tampats med en dålig självkänsla sen skoltiden
då jag blev mobbad, mestadels för vikten. I stora hela är jag ganska nöjd med
mig själv, men vill gå ner mer i vikt. Hade velat få bort bristningarna också som
jag fick när jag gick upp i vikt för 5 år sedan, dem är inte så snygga och tyvärr
har jag ingen unge att skylla på....

Specialfråga denna veckan: nämn en sak du ångrar här i livet?
Jag tror att alla saker har sin mening, så man ska väll kanske inte ångra
något hur som helst, allt har sin lärdom. Men om jag måste välja något
så är det nog att jag inte höll bättre kontakt med min barndomsvän &
nu är det för sent.


morsning korsning

God morgon trollungar. jag har sovit otroligt gott inatt kan jag lova. förutom att jag kommit emot mitt öra där hålet är nytaget, några miljoner gånger. somnade innan klockan hade slagit 21.30 igår, och vaknade nu.

det blev ingen resa till jönköping idag. väldigt tråkigt.. men vad ska man göra. det kan bli så ibland. jag hoppas i alla fall att det går bra där borta! ♥

SVAR

Anonym : Vart tog du bloggdesignen ?=)

SVAR: hej hej! jag har faktiskt ingen aning. har tagit flera stycken och sparat på datorn sen någon månad tillbaka. tyvärr.. :(

JUL-DESIGN!

för gulligt :D

Flytten (x) klar

HEJ PÅ ER ALLA GLADA OCH MINDRE GLADA GRODOR!
nu är jag äntligen hemma igen. eller har varit hemma i någon timme haha. det var världens jobb att flytta. jag lovar att man går ner trippelt i vikt genom att lyfta tunga kartonger i 3 trappor än att träna i gymmet i 2 timmar.. plus att norrköping har haft världens snökaos denna dagen. helt sjukt. men yallafall.. nu är jag hemma som sagt. när jag och linda kom hem till mig hade mamma precis lagat mat så vi käkade, umgicks med mamma och drack kaffe. ovanligt att vi sitter och snackar skit och dricker kaffe va? haha. linda drog för sisådär en kvart sen.

nu ska jag bara ta det lugnt, är rätt seg. ska bädda ner mig under täcket och kolla på tv. vet inte om det blir något jönköping imorgon, men man kan ju alltid hoppas på att mirakel inträffar hähä. puss puss på er!




Annonser från BloggPartner

ÄLSKAR OCH SAKNAR DIG BAMSE-BROR!


I'M STILL AT HOME!

Vi har inte kommit iväg ännu för rose och dom är på väg till grensholm för att hämta grejer, och sen ska vi bära upp allt i lägenheten. så det lär väl ta ett tag tills dom är tillbaka. ska klä på mig nu och ta en till kopp kaffe :D vill verkligen inte gå ut.. man ser inte gatorna, de är täckta av snö. hela luften är täckt av snö för fan.. :(

God morgon söndag!

försov mig en halvtimme. men det gör inget, vi har ingen direkt tid att passa. rose ska ringa när vi ska komma, antagligen mellan 12-12.30 så nu tänkte jag dricka en kopp kaffe, käka mina favorit knäcken med ost och tomat + aromat och hoppa in i en snabb dush. smeeell yaaa later :)

Home sweet home

Måste börja detta inlägget med att säga att jag saknar min vän daniel rack massor. idag kom hans dödsannons ut i tidningen.. mamma hade klippt ut den och lagt den på bänken åt mig. den 9/12 är det begravning och det kommer vara en så tuff dag.. vi alla vet att du har det bättre nu, du är och förblir våran lilla ängel. Daniel Drack ♥



Nu sitter jag här hemma i mitt rum i lugn och ro :) linda gick precis, tycker inte om att hon åker hem själv denna tiden, erbjöd henne självklart att sova över men stenhuvud som hon är så skulle hon hem. hon lovade att smsa så fort hon var hemma!

inlägget innan detta skrev jag ju som sagt hos levent, suzan bjöd på middag. riktigt gott! potatisgratäng, kyckling, tzatziki (stavning?) och sallad. alla åt så magarna sprack haha. sen lyssnade vi bara på musik, drack kaffe och snackade skit. lilla tugay var jätte söt mot mig idag. han tycker om mig mer för varje gång han ser mig :D

vid halv 11 någon gång rörde jag och linda oss hem till mig, hon skulle egentligen bara hämta sin plattång (ups kom på att hon glömde den nu hahahaha) men hon stannade kvar och gick precis hem. vi satt i köket och pratade gamla minnen om både det ena och det andra.

nu ska jag hoppa i säng för imorgon ringer alarmet kl 10.30!! ska hjälpa rose och dom att flytta.
JUST DET. linda tog hål i mitt öra igår, där uppe ni vet. det gjorde så otroligt ont.... men det var värt det. grymt snyggt!

jaja, nu är det läggdags. bilderna här nedan är ifrån de senaste dagarna.




















HEY YOU !

hej på er mina godingar. idag vaknade jag av mitt alarm som ringde vid 11. snoozade i 20 min (sorry denis haha) och sen efter 20 min skrek jag på linda och hon vägrade vakna. skrek lite till och hon vaknade till: selma.. du glömde ditt möte. vaaaa? vilket möte? sen däckade hon om och efter nån minut skrek hon OWWW SHIT och hoppade upp haha.

vi tog bussen hem till mig, fixade oss och mötte upp rose sen tog vi spårvagnen till stadium arenan för att kolla på när freddy spelade fotboll. det var fotbollscup. de kom dock inte vidare, men bra spelat ändå :) det var långa pauser så i en paus åkte jag, linda, rose, klyftan och glurre och käkade och där efter drog vi till maxi och hjälpte glurran att hitta en vinterjacka. sen åkte vi tillbaka till fotbollen. efter några timmar där skjutsade klyftan och glurre, mig och linda hem till levent, där vi är nu. suzan ska bjuda oss på mat så snäll som hon är, min vackra syster. god mat lagar hon kan jag lova.

så nu sitter jag som sagt här vid köksbordet och hon styr och ställer här och linda skalar potatis.
bilder kommer senare när jag är hemma. puss !

SVAR TILL DENISE

Denise: kanske lite dum fråga, men jag har inte tänkt på det innan. är du muslim eller är du kristen?
mysigt oavsett vad med julmusik och pepparkakor :D

svar: hej denise! ♥ mamma är kristen och min pappa är muslim. jag är ingenting faktiskt, äter dock inte gris. nasty shiet... hahaha. hade bäst.


hårfärg !

ett sista inlägg för natten haha..

grabbarna gick för nån timme sen. vi kollade bara på film och så. när de gått satte oss jag och linda i köket, tog de lite lugnt och kom på att vi skulle färga håret. så nu sitter jag här med färg i håret, linda står i dushen och tvättar ur sitt nu. efter det blir det nog läggdags, vi ska upp tidigt imorgon för att gå på freddys fotbollscup. vi hörs imorgon någon gång. PUSS!


pepparkaks-time !

vi vart klara med pepparkakorna för en timme sen ungefär haha. vi satt i flera timmar och här nedan kan ni se vårat vackra resultat. nu blir det bara att ta det lugnt med folket resten av kvällen. hörs imorgon! :D



en dag i ingelsta med bästa denis och linda

god kväll.
nu är vi hemma hos linda igen. mötte linda och denis i stan och sen tog vi bussen ut mot ingelsta, jag inhandlade bobbys balsam och schampoo. väldigt bra att ha! sen handlade vi lite ljus och annat till linda, så nu är det mysigt här hemma. ifrån youtube spelar vi julmusik och ska snart baka pepparkakor. haha, riktigt juligt har vi det här. de andra ska festa idag. hoppas ni får de kul allihopa. take it easy bara :)

okej, denis. min underbara älskade vän. man har aldrig tråkigt med dig, du förstår en, pratar om allt och det jag älskar mest med dig är att du kan prata känslor, inte som andra killar. vissa vågar inte öppna sig, men du står för vad du säger och du ger råd och förklarar. jag är glad över att vi alla umgås tillsammans nu, det är grymt kul!
tjejer, denis är singel. snygg, sexig, singel vad väntar ni på? ;)



Marijuanaland

Någon som har testat att spela det på face? typ som farmville fast man ska plantera haschplantor osv istället hahahaha. riktigt roligt måste jag säga. ni som läst min blogg länge och ni som känner mig vet att droger är det värsta som finns i mina ögon, men jag kan inte låta bli att tycka det är roligt. dock förstår jag inte så mycket ännu, men det kommer väl :)

ska ta mig en kopp kaffe och sen är det dushen som gäller. linda slutar skolan kl 2 och sen bär det av till ingelsta så jag måste skynda mig på..

FREDAG

God morgon alla söta och fula.
vaknade för en liten stund sen, mamma hade köpt kebab åt mig haha hon är så söt. och från mitt favoritställe dessutom. i love istanbul kebab with all my heart.... yallafall, snart ska jag fixa iordning mig och åka och handla lite med min vackra ängel linda. får inte tag i rose.. ROSE JAG ANROPAR DIG!!!! rose är en typisk person som inte svarar på sms, hon skiter i sms, hon bajsar på sms, hon svarar bara när hon själv har lust. jobbig jävel.


11

Måste säga tack till alla mina otroligt underbara vänner. det är ett fint och roligt umgänge och jag blir glad av att umgås med er. man har inte tråkigt en dag med er, något nytt hela tiden. stackars denis, min cetnik jävel.. cetnik cetnik cetnik!!!!! hahahahaha (han är bara halv serb och jag retar honom som om han visar de tre fingrarna 24/7) vet ni vad de kallar mig? kalkonien.. guess why? :(

big love to you guys!

TORSDAG

God kväll världens vackraste blommor! :D
hur är det med er? själv mår jag bra, lite trött bara. linda gick precis härifrån. dagen började med att vi vaknade upp hos linda och röra oss mot skolan, hade matematik och sen åkte vi till hageby, efter en sväng där drog vi hem till mig och satt i köket i flera timmar och snackade skit och drack kaffe. fick en oväntad fråga idag.. känns lite konstigt men vi får se vad som händer och sker..

nu ska jag käka lite eftersom att magen varit tom sen jag åt i skolan och sen ska jag hoppa in en dush, kolla lite bloggar och lägga mig i sängen för att sova för natten. have a good night !

Medina - Supernova

HEJ PÅ ER ALLIHOPA!
sitter här med min änegl och lyssnar på Medina - supernova, om och om igen. den är superbra lika bra som supernova. hahaha. idag har vi firat min älskade mamma, vi bakade tårta och så hahaha. mamma tyckte om den jätte mycket. jag ska bara hoppa in i dushen en snabbis sen ska vi hem till ängeln igen. börjar 10 imorgon så det blir en liten sovmorgon. sen ska jag, linda och rose förbi dannes mamma en sväng tror jag.

vi får höras senare eller imorgon. puss på er :)

Happy birthday mami!

god morgon sötnosar
idag har vi varit med om lite saker, men nu är vi hemma igen. dom kom och fixade kylskåpet här hos linda idag, som varit sönder i två dagar... inte bra. men nu är det fixat som sagt. snart ska vi ner till willys och handla lite grejer för att sedan göra en tårta till min älskade mami som fyller år idag. grattis bästa mamma, må du leva i 100 år till. älskar dig!! ♥

sen ska jag väl bara vara hemma, det är skola imorgon så jag måste ta det lugnt tonight :)

svar på kommentar

du och hanna är ju kusiner? varför umgås du inte med henne, ni är ju släkt. och det här med att viccy umgås med hanna nu, kan inte ni alla umgås? känns som att du bara håller dig fast på typ en eller två människor. när du hängde med viccy så var det inte någon rose, men när du börja hänga med rose och linda så var det ingen viccy.

svar: exakt! men eftersom att du inte har någon aning hur det ligger till egentligen så tycker jag inte att du ska öppna käften. hade du vetat lite mer så hade du förklarat dig bättre. det har varit lite problem mellan oss och jag antar att du och dina vänner också har kommit ifrån varandra någon gång. och vadå ingen rose? jag umgicks med rose hela sommaren. och jag har frågat både hanna och viccy om de vill komma hit gång på gång men de har bara sagt nej varje gång så nu skiter jag it. folk växer ifrån varandra och det är bara att acceptera. det är hanna och viccy som håller sig till en person, inte jag. de är dom som inte vill umgås med flera stycken samtidigt, vilket jag tycker är kul, så att jag håller mig till en är nog lite fel av dig att säga. och jag och viccy umgås fortfarande för vi går i samma klass och möts innan vi går till skolan tillsammans. ha en fin dag :D

hos linda

hej på er.
sitter här med linda, grabbarna + rose och sara gick precis. antagligen kommer d & f tillbaka senare skulle jag tro. de skulle bara se någon match. nu tänkte jag och linda bädda ner oss i sängen och kolla på ana gina show om det har kommit upp någon ny, o bara ta det lugnt. sätta på någon film senare eller så.

tror inte att det blir någon mer uppdatering för idag men nu vet ni hur min kväll kommer att se ut. imorgon är jag ledig vilket betyder sovmorgon och linda hostar som en idiot så hon ska sjukanmäla sig.

puss på er!!

Vinter!

Nu är jag hemma igen. linda sitter med mamma i köket medan jag skriver här. jag och mamma gjorde lite ärenden och sen mötte jag upp linda, åkte och handla lite och nu är vi hemma hos mig som sagt. det är världens snöstorm ute.. skit jobbigt. blåser som fan.

vi ska snart röra oss mot hageby hem till linda och umgås med denis och freddy (?) tror jag. bara kolla på film eller något. annars händer inte mycket mer idag. sover även där inatt. hähä. hörs ifrån hennes place.

Måndagsintervju med Nora

Nora får inviga denna nya saken jag hittat på haha :)

Vad heter du?
Jag heter nora.

Vart bor du? Bor i Stockholmsområdet.

Hur gammal är du?
Jag är 14 år, fyller 15 i mars.

Civilstånd? Är singel för tillfället, men jag kanske gillar någon ;)

Hur lång är du? Jag är faktiskt längst i min klass av tjejerna .. 1,67 meter över marken!

Varför började du blogga? När jag började blogga fick jag inspiration från min kompis Nicole (niccanh.devote.se) så det var lite det som gjorde så att jag började blogga, hon fick mig att tänka att det vore kul och intressant. Nu tycker jag att det kanske kan vara kul om att sisådär 30 år gå in på bloggen och läsa den.

Hur många gånger om dagen ska en bra bloggare uppdatera? Egentligen tycker jag inte att det spelar så stor roll om den uppdaterar 3 eller 10 inlägg per dag. Jag menar .. om den bara skriver "god morgon" "nu är jag i skolan" "nu är jag hemma" osv osv .. så blir det ju inte kul. Men ett par roliga, intressant eller meningsfulla inlägg med bilder per dag tycker jag är kul!

Vilka bloggare följer du? Jag följer ALLA mina kompisars bloggar, sen läser jag kenzas, paows, fokis fotobloggar, och lite bloggar som folk i min ålder driver. Men om vi säger såhär när jag kommer hem från skolan har jag cirka 156-201 inlägg att läsa från bloglovin. Jag läser inte dessies, kissies , amir och dom men ibland kan jag kika in för att kolla vad som har hänt med de bloggarna. ;)

Tips för att få en bra blogg med mycket läsare?
För att få mycket läsare finns det många tips. Jag har fem tips som jag kan skriva ner.
1. Hitta på ett namn som är lätt att komma ihåg! :)
2. Ha mycket bilder!
3. Släng in ett eget tänkade om ett speciellt ämne.
4. Provocera lite grann!
5. Uppdatera ett inlägg per dag iallafall ;)

Hur många läsare har du per dag? Min blogg har jag ganska så precis startat men jag har runt 50-150 unika besökare än så länge.

Är du beroende av någonting, i så fall vad? Jag är nog beroende av datorn, min vän Beata och glass. Jag ÄLSKAR allt det jag precis nämnde.


Skulle du hellre vara rik och ha falska vänner eller vara fattig och ha riktiga vänner?
Alltså den frågan tycker jag är lite jobbig att svara på. Jag vill ha lagom mycket pengar och riktig vänner att lita på. Helst av allt drömmer jag om att få allt jag vill ha, riktiga trogna vänner, pengar osv. Så nej den frågan är svår att svara på! Usch

Vad har du för skönhetstips?
Skönhetstips? hmm .. alltså jag använder tandborste, tandkräm och munskölj varje dag. Vem vill ha äcklig andedräkt och gula tänder? Sen har jag inte problem med finnar, såklart jag får någon enstaka ibland. Men jag tvättar ansiktet morgon & kväll. Använder mig av produkter från ACO spotless. Det är mina tips!

Bästa film? Bästa film är helt klart en svår fråga att svara på .. Jag älskar one tree hill, dock är det en serie .. Men jag säger det ändå. One tree hill!

Vem är din favorit artist? Jag har ingen favoritartist eller favoritlåt. Jag lyssnar på nrj & the voice. Det är sånt jag gillar! :D


Trivs du med dig själv?
om inte vad skulle du vilja ändra på? Jag trivs med mig själv när det gäller mitt tänkande och min personlighet. Jag trivs med mitt inre ja skulle man kunna säga. Och så tycker jag att min kropp är helt okej. Men så var det det yttre i ansiktet. Jag vet att folk tycker jag är söt & snygg & så. Men jag själv tycker verkligen inte det. Så jag måste verkligen ändra på mitt självförtroende ... Och det säger jag till alla andra som inte heller tycker ni är söta. Det finns faktiskt alltid någon på jorden som tycker att man är söt ..! Tänk på det



TISDAG

Godmorgon sötknoppar :D
jag vaknade för sisådär en timme sen, kollade precis klart på våra bästa år med mamma. snart ska jag hoppa in i dushen för att sedan göra några ärenden på stan med henne och sen ska jag möta upp linda.

ikväll sover jag förmodligen hos linda med rose, vi ska kolla på massor filmer. jag har inget mer i huvudet just nu. hörs senare!

God natt!

Meeen god kväll folket! allt bra, livet bra? .. härligt, samma här om ni frågar :)
jag beslutade att ta spårvagnen hem istället. linda skulle upp tidigt till vårdcentralen och jag vill inte sova kvar där själv om det spökar huhu. skönt att vara hemma ändå, sover inte i min säng så ofta länge tyvärr. är riktigt trött så sängen lockar väldigt mycket. ska sitta uppe en stund till bara och sen är det läggdags för min del.

sitter för tillfället och pratar med underbara Nathalie på msn, annars gör jag inte så mycket. jo, facebook förstårs :D vi hörs imorgon gott folk. sov så gott, puss på er!

MÅNDAG

sitter hemma hos linda nu med rose. denna dagen har varit helt katastrof. vi har snurrat hela norrköping. dagen började med att vi vaknade hos rose som sagt, sen så drog vi till skolan och en fitta irriterande pajjas snorunge idiot tönt som leker något. i alla fall efter skolan drog vi hem till rose och på vägen dit glömde hon sin plånbok så vi fick möta upp spårvagnen igen efter en kvart men hittade ingen plånbok, nån hade alltså tagit den. sen drog jag hem och drack en kopp kaffe med mamma och linda, sen drog jag och linda till pantbanken för att lämna en sak som inte är nödvändig längre, men fick inte ett piss för de hahahaa. sen mötte vi upp rose som var överglad över att en kvinna hört av sig om plånboken, så vi åkte till navestad och hämta hennes upphittade plånbok och nu sitter jag här hemma hos linda som sagt.

det blir en lugn kväll, ingen skola imorgon vilket är hur skönt som helst. inte överimorgon heller för den delen hahah. övernattar hos linda inatt hähä :) blir väl att kolla på någon film eller så. puss puss


MÅNDAG

svar till melisa: absolut, det kan jag göra någon dag :)

godmorgon på er allihopa!
sitter här vid matbordet och äter frukost med min prinsessa. snart dags för skolan, försov mig dock lite men det går att lösa på ett eller annat sätt. vi hörs efter skolan igen. puss på er!

updaaaate

äntligen lugn och ro. nu sitter jag hemma hos rose, har precis dushat och medan jag dushade städade hon och gjorde fint här :) igår mötte jag som sagt linda, köpte lite presenter till mami och sen rörde vi oss mot maxi så hon kunde köpa samma kängor som mig, haha hon älskar dom :)

efter stan drog vi till hageby och tvättade och sen en sväng förbi hennes sköna mamma. haha love that lady. efter en stund där rörde vi oss hem till linda och tog upp tvätten, gick till willys och handlade och rörde oss hem mot levent. där lagade vi tacos och umgicks. lekte lite med hans söta hund Tugay. min ängel. dock var han en jävel mot mig, riktigt kaxig.. haha.

sen tog vi spårvagnen hem till linda, umgicks med freddy och denis sen kom rose också. efter att f & d gått började det låta massor konstiga ljud i lägenheten så vi skrämde upp oss rejält. de tvingade mig gå ut i trappen för dom inte vågade vara där inne. jag försökte lugna ner dom genom att säga att det bara var danne och han ville oss väl. men nej, de vart livrädda haha, jag med...

efter att vi samlat mod, gick vi in igen.. började tjafsa med linda över en onödig sak så jag blev sur och somnade hahahahahahhahahha. idag när vi vaknade upp brevid varandra insåg vi hur pinsamma vi var igår. vi skrek på varandra som invalider. men men så kan det gå :)

idag vaknade vi runt 12-1 tog det lugnt med en kopp kaffe. sen gjorde linda mat, så vi käkade och sen vid halv 4 kom lillis och hämtade mig och rose, så åkte vi för att lillis o dom skulle köpa en kattunge. DEN ÄR SÅ SÖT. en riktig bebis verkligen, på 12 veckor :D  yallafall.. efter det tog vi en sväng hem till mig och sen umgicks vi lite med inez också. köpte chips och dip och godis hähä.

nu kom precis linda så det är bäst att jag sätter punkt här nu och är lite social. puss på er. hade fint!

JUST DET. LEVENT SNAGGADE MIG OCKSÅ. OCH GJORDE STRECK HÄHÄ.















IM SOO SORRY!

hej på er! jag ber verkligen om ursäkt för den usla uppdateringen men jag har inte haft varken ork eller tid. sitter hemma hos rose för tillfället, ska sova här inatt. vi har vart och hämtat en kattunge, väntar på att lillis och inez ska komma hem och sen ska vi hem till mig en sväng och sen vidare till klocket. jag hör av mig senare ikväll när jag har lugn och ro. då kommer det även lite bilder. puss och kram så länge :)

Maxi next!

Sitter här och väntar på linda som är på väg hit, vi ska till maxi. dock utan våran prinsessa rose för hon ligger fortfarande och sover.. sömntuta. hahaha ! säger jag bara för att jag har vaknat tidigt dessa två dagar som varit. jag vill införskaffa mig ett rött/orange läppstift. så det är jag på jakt efter idag, och så klart ramarna :)

vi hörs när jag har tillgång till dator igen. antingen när jag kommer hem, eller när jag är hos linda - ja jag har bjudit in mig själv hos henne redan utan att hon vet något HAHAHA !

have a goooood day.

väntavänta.. märker ni att jag är gladare? blir det så när man vaknar tidigare och tar dagen som om de vore den sista? jag är glad idag i alla fall :) hähä puss

HAHAHAHAHAHAHAHAA


god morgon lördag

God morgon god morgon :)
klockan är 9.13 och jag är uppe. det ser ut som att jag vänt tillbaka dygnet? känns superskönt. jag och mamma däckade i min säng tillsammans igår igen haha. hann inte ens lyssna på en låt på idol, utan jag somnade. skönt var det i alla fall.

eftersom att jag inte träffade tjejerna igår, så ska jag göra det idag. vi får se om vi åker ut till maxi eller bara drar ner till stan. måste köpa ramar, och så vill jag ha något mer.. haha
smeelll yaa later



Shit vad trött jag är!

mina ögonlock stängs. har precis hjälpt leevan med en blogg och mina ögon blir bara tröttare och tröttare. pallade inte dra ut idag. rose och linda får sköta stan idag haha. sen imorgon åker vi tre ut till maxi :) älskar er prinsessor. nu har jag inget mer på hjärtat faktiskt och jag har svårt att tro att det blir ett till inlägg idag.. ska ta det lugnt framför idol med mamma kl 8. hörs imorgon. nattinatti

HAPPY FACE!

HEJ! jag är jätte glad. kom precis ut ifrån dushen, kollade mot dörren och såg att posten hade kommit, såg ett grönt fujidirekt kuvert. VÅRA BILDER PÅ DANIEL HAR KOMMIT :) ♥ ska åka med mina prinsessor och köpa ramar och hänga upp 2 st fint på väggen brevid mina rosor och så ska jag ha två stycken på byrån. kommer bli superfint!

vet ni vad jag tänkte på förut? jag tänkte på damir, damir som är med i paradise hotel. han är så attraktiv haha. alltså hans namn.. bara hans namn låter som "Mmmh Marabou". och sen är det såhär va att rose min vännina vill para ihop mig med denne snygge man, det är nämligen så att hennes man är vän med min blivande man.... HAHAHA okej selma gå inte för långt nu. nej men jag skulle inte tacka nej till en dejt med han alltså. hahaha. sexiga jävel.








Att börja blogga på NS?



tror ni att det skulle vara något för mig? att flytta över min blogg härifrån, dit? börja om på nytt. det verkar vara ett okej ställe att blogga på och mycket enklare att förstå sig på saker. kommer dock sakna mina (♥) som jag inte kommer kunna göra på den sidan. får se hur jag gör. inte än i alla fall. måste tänka :) har ni någon åsikt om detta? vad tror ni? ska jag stanna här eller börja blogga där? man kan ju alltid ge det en chans och komma tillbaka hit om man ångrar sig.. ?!

våra bästa år och varma koppen

Jag sitter här i min datorstol med min bebiskatt i knät och kollar på våra bästa år. blev riktigt sugen på en varma koppen så nästa reklam ska jag springa ut i köket och fixar iordning en haha :) senare tror jag att jag, rose och linda ska iväg och sola och sen får vi se hur dagen kommer att se ut. har inte lust att göra något alls egentligen. vill bara vara hemma, men å andra sidan vill jag umgås med mina två prinsessor.

 

Annonser från BloggPartner

En stämningsfull dag.

jag kanske borde berätta lite om gårdagen..
jag åkte till skolan med viccan, hade matematik och ett möte, efter det käka vi och så drog jag och linda till stan för att förstora en bild på danne inför minnesstunden som skulle hållas på kvällen. det skulle ta en timme för bilden att bli klar så vi två gick hem till mig och tog en kopp kaffe, syrran kom på besök och sen promenerade vi ner till stan igen, hämtade bilden, mötte på besa och mickis. sen kom rose och då drog jag, hon och linda hem till rose för att fixa lite och sen tog vi spårvagnen ut till hageby, gick hem till lindas mamma en stund (skönaste mamman) och efter det gick vi hem till linda och började fixa lite. jag skrev ett brev till danne, hoppas han läste det. och så fixade vi lite med blommorna och så.

klockan började ticka mot halv 6 så vi alla som var där uppe bland annat danne bajs, johannes, dino, adde, adis, denis m.m. vi tog på oss och började gå mot hageby backen där vi hade bestämt att den skulle hålla hus (jag vet att många hade velat ha den i navestad, där han bodde men nu blev det inte så. tror inte att folket i klocket klagar, för danne växte upp i klocket när han var liten.. och jag tycker att det blev bra som det var, inget att tjafsa över nu)  men sen fick vi reda på att daniels syster som sitter i rullstol inte skulle kunna vara med om den var uppe på backen, så vi traskade ner och gjorde plats för honom nedanför backen istället.

jag kan bara säga att det var så fint, så fridfullt, så stämningsfullt, vackert. tårarna bara rann och rann. jag hoppas att du läste mitt brev danne.. det var så många människor, så många som brydde sig om dig, så många som saknar dig, så många som fällde tårar. det är ett bevis på att du var en bra vän med mycket kärlek och jag tackar dig för den tid vi fick. du var och kommer alltid att vara underbar! kan inte fatta att det är sant. förra fredagen träffade jag dig senast, dagen efter fanns du inte kvar. imorgon är det en vecka sen du lämnade oss.. det är sjukt.. det är helt ofattbart.

och du? jag vet att du sitter och skrattar åt mig nu när jag skriver detta samtidigt som du diggar till våran låt. haha din jävel ♥♥♥♥♥♥ miss you !!





ser ni att allt blev format som ett hjärta? ..



så fint! så jävla vackert!

efter att vi spenderat tiden med danne ett bra tag kände vi att det var dags att börja röra sig mot linda, så jag och ett gäng andra gick till linda och jag fick världens spränghuvudvärk.. la mig ner i lindas säng och försökte få bort den, ingen hade värktabletter heller. det gick inte så bra att få bort huvudvärken för det kom bara mer och mer folk efter minnesstunden och alla blev högljuda till slut och mitt huvud dunkade mer och mer, fick till och med ont i öronen.

vid 9 hörde jag att rose skulle gå, så klyftan skjutsade hem mig samtidigt. tack klyftisen :) när jag kom hem sprang jag till köket och tog en alvedon, käkade en kycklingbaguett eftersom jag inte hade käkat på hela dagen, bara soppa i skolan, och sen däckade jag brevid min mamma som hade somnat i min säng haha...

jag vaknade för en timme sen, utvilad och ingen huvudvärk kvar. jag tror att jag drömde en hel del om danne inatt för imorse när jag vaknade kollade jag bara runt i rummet, kändes som han var här. fast jag tror att det var i drömmen..

nu blev det ett väldigt långt inlägg.. så kan det gå ibland.

VILA I FRID MIN ÄNGEL!!!!


Im 2 cool 4 school




Can't believe I wasted all my time





Lately I've been thinking that it's time
To realize that I've been oh so blind
With you I never really spoke my mind
You put me down, didn't support my grind
Now I feel my life is so refine
Finally able for me to shine
(I'm so over us)

Never really made it to cloud 9
Now that you're gone I'm doing just fine
Can't believe I wasted all my time
I thought that you& I were so intwine
If I could I would press rewind
And leave everything that you gave behind
(It was never love)

Everything I gave boy you'd break it
I was so hurt that my heart could'nttake it
You used to tell me without you I wouldn't make it
But boy you should know...
I'm so over you, it's crazy.
Taking your number off out my phone, boy I'm doing just fine alone
Can't believe I called you baby
Boy you should know,
I'm so over you

Don't even pull that I'm sorry thang
You don't even mean it because you haven't changed
I could see you hold my frame
Maintain the thing so you could play your game
How you want me to rock your chain

But put me down to cover up your pain
What was I to do?
Boy you nearly drove me insane.
You'd cheat, I'd cry, then you'd explain.
Over & over the same routine
But me to hold on was such a strain
When I let go, that's when I gained, I'll never go back to you again
Boy you're nothing new

Everything I gave, boy you'd break it
I was so hurt that my heart could'nttake it
You used to tell me without you I could'ntmake it
But boy you should know...
I'm so over you, it's crazy.
Took your number off out my phone, boy I'm doing just fine alone
Can't believe I called you baby
Boy you should know I'm so over you

I'm so over you [x6]
Boy those things you do
I'm so over you

I'm so over you, it's crazy
Taking your number off out my phone, boy I'm doing just fine alone
Can't believe I called you baby
Boy you should know I'm so over you

I'm so over you, it's crazy
Taking your number off out my phone, boy I'm doing just fine alone
Can't believe I called you baby
Boy you should know I'm so over you

helvete vad sne jag blir..

......... :Kände du ens honom bra? :S Aldrig hört ditt namn komma upp. Eller e du också en av alla snorungar som e kåt på döda människor?

SVAR: det var den mest patetiska kommentar jag någonsin läst. En människa har precis gått bort och du sitter och tjafsar om jag kände honom eller inte? om du bor i norrköping vet du mycket väl att tino, eddie, marcelo, micke och andra har gått bort de senaste åren. och jag visste vilka alla var, jag önskade de alla en lugn evighet i himlen även att jag inte kände dom. och det är en respekt ska jag tala om för dig, inte kåt på döda människor. Danne kände jag bättre än de andra fyra jag nämde. (vi kom väldigt nära varandra eftersom att jag och ett gäng andra umgicks nästan varje dag för att vara exakt, hemma hos linda. skriv upp det om det känns bättre!!!!!) Inte fan går jag och skriver flera inlägg och går runt och gråter över en kille som gått bort, jag inte kände. någon skruv måste sitta lös på dig, detta var väldigt lågt måste jag säga.

med mina prinsessor!

Sitter hemma hos mig med mina två prinsessor linda & rose, dom har varit här ett bra tag :) vi har druckit kaffe och nu har vi suttit i mitt rum lite, pratat och beställt hem lite foton bland annat på danne ♥ och så några på oss. deras spårvagnar kommer om en halv timme så när dom rör sig ska jag hoppa in i en dush. vi kanske hörs innan jag lägger mig, men jag säger god natt nu, i fall att :) puss på er!

miss you.. ♥


bara en liten uppdate

Min vän rose har blivit värsta bloggtorsken, hon ringde mig precis och DET ENDA hon pratade om var blogg blogg blogg.. blogg blogg blogg. haha för söt är du min stjärna! hon är nybörjare förstår ni.

min mage börjar skrika lite så jag ska gå ut till köket och se efter om det finns något ätbart.
vi får höras senare helt enkelt! :)

Kan inte sluta lyssna. Replay replay replay!


VÅRA BÄSTA ÅR

sitter här och dricker kaffe och kollar på våra bästa år med min kära mami :) väntar på att tiden ska börja ticka så att jag kan smsa linda, eller oj klockan är ju snart halv 8, hon borde vara vaken nu. måste i alla fall prata med henne om när hon slutar så vi kan röra oss mot levent. och så måste jag hoppa in i dushen som jag inte gjort ännu.


Dagens planer

hoppa in i en dush så att jag vaknar till liv och senare framåt dagen möta upp linda och dra på en fika hos levent. ska hjälpa honom med en blogg till lilla Tugay the king. sen får vi se vad dagen erbjuder.


hey you!

Jahopp. då var man uppe igen. jag somnade runt 5, hade bara tänkt att vila men vaknade upp nu, för snart en timme sen.  vad ska man göra, jag är ändå ledig idag (onsdag) men måste somna tidigt ikväll eftersom att det är skola imorgon. och sen framåt kvällen runt 18:00 håller dannes minnesstund hus vid hageby backen, så att ni vet! nu ska jag göra mig en koppkaffe och surfa vidare :cool: HAHAHA! smell yaa later

His lips, his lips, I could kiss them all day if he 'd let me ♥

When I see your face, there's not a thing that I would change. Cause you're amazing, just the way you are. And when you smile, the whole world stops and stares for a while. Cause girl you're amazing, just the way you are.

KOLLA MIN RÖV

Denna bilden här nedan förmedlar exakt vad som står i rubriken hahahaha.
Nu ska jag hoppa in i dushen för snart får jag lite besök.
TTYL ♥






Annonser från BloggPartner

GABBE ÄR BRA, ALLA BORDE HA EN!

den här killen är världens bästa.
det kvittar ärligt talat vilket humör man är på,
för man mår hur bra som helst så fort man är i hans närhet.
denna killen är min bästa killkompis, en kille som jag ser som en storebror.
i love you ♥

Bayramin kutlu olsun :)

till alla muslimer: glad bajram! jag hoppas ni får en bra dag med mycket mat och presenter ♥ ge till de fattiga. de behöver.



Mamma vaknade till liv för någon timme sen, så nu har vi varit i tvättstugan och så har jag vikt kläder och lagt in i mina lådor och hängt in i garderoben. Jag upptäckte att jag har jävligt mycket kläder, använder inte ens halva min garderob.


rastlös eller något.

Nu börjar en och en gå och lägga sig. här sitter jag ensam, men jag mår lika bra för det, lite ont i huvudet bara haha :) jahopp, så vad händer idag då? inte mycket fan. beror helt på vädret och på mig, blir säkert trött framåt dagen. taskigt läge. jaja, vad ska man göra. life goes on. hähä japp. nae. nu blev det lite för mycket i svängarna. ni kanske inte hinner med?! 

hahaha. de märks att jag är rastlös va? nej, nu ska jag kolla lite bloggar och leta efter en GRATIS bloggdesign. MWAH


IM FREE!

jag känner mig fri. lika fri som en fågel. jag kan säga och göra vad jag vill utan att någon ska lägga sig i och bli arg på mig. utan att någon ska förbjuda mig att göra dittan och dattan. det är en underbar känsla ska jag säga er mina vänner. jag mår bra. jag känner mig levande. jag känner mig älskad och behövd också. det enda som saknas nu är danne och min älskade storebror :)

Im soooo sooorryy

förlåt för den usla uppdateringen men jag har varit så död idag.

imorse när jag åkte spårvagn i min ensamhet satt jag på dannes låt children sing. kände hur tårarna började komma och drog ned min luvaoch tittade ut. du var så fin min vän. du var så underbar. jag saknar dig massor daniel..

när jag väl kom fram till skolan mötte jag sara och marcus, gick och hade lite matte. fick som sagt godkänt på mitt matteprov och det är liksom riktigt stort för mig. för matte och jag går inte alls ihop. och alla rätt.. det är enormt för mig haha :D efter matten hade vi mentorstid och sen drog vi och käka. och efter att vi käkat drog vi till hållplatsen och tog spårvagnen hem. har sovit hela jävla dagen. behövligt!! alltså jag skojar inte när jag säger att jag har sovit ifrån kl 13:00 till 00:30. im stupied.


På torsdag den 18 november kl: 18.00 är det minnesstund för Daniel Rack vid hagebybacken.

Selmas bedroom








GODKÄND!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Sitter i skolan just nu med sara och väntar på att mentorstiden ska börja. fick godkänt på ett matte prov idag, 34/34. måste säga att jag är stolt över mig själv HAHA överlycklig :D sara sitter och mobbar mig här.

efter skolan ska jag hem och stendäcka :D

Tårarna bara rinner

Hur kunde du bara ge dig av utan ett enda tecken? hur kunde du lämna oss? hur kunde du? jag har tusen frågor utan svar. svar som jag förmodligen aldrig kommer få reda på. jo, den dagen vi träffas. men det är inte än på ett tag. önskar att jag kunde ta dig tillbaka. tillbaka till den dagen då du satt i lindas kök halv 9 på morgonen (sitter här med både ett leende på läpparna och tårar i ögonen och skriver detta nu), du var jätte hungrig, och frös. Du åt och åt och åt, släppte inte tallriken. sen när du var färdig sa du att det var riktigt gott och tackade för maten. sen satt vi där ute i köket och bara pratade om allt, om skolan och allt. du ville komma igång och linda skulle väcka dig på mornarna så att du kom iväg till skolan i fortsättningen. men vi hann aldrig komma så långt.. du lämnade oss för tidigt. du hann inte styra upp med skolan och allt.

jag önskar att jag kunde göra detta ogjort. jag önskar att du var med oss. jag önskar att vi lyssna på childen sing tillsammans. minns hur starkt du diggade den låten. du satte alltid på den hemma hos linda, och sen när du gick fortsatte vi jämt att lyssna på den. vi båda kom att tänka på dig när vi hörde den. det var våran låt. din, min och lindas.

Jag tänker på dig danne. jag tänker på dig och din familj.
jag hoppas och tror att du har det bra där du är nu.
du är på en mycket bättre plats. men jag hade helst velat ha dig här nere på jorden med oss..

och igår när denis skulle tända ett ljus för dig daniel, så släckte han ett för att tända om den. men han aldrig tända ljuset, för den tändes av sig själv. var det du danne? var det du som var med oss?.. ;(
Miss you


Mitt schema

Jag har ett så otroligt skönt schema nu ett tag framöver tills jag lägger in några andra ämnen.

Måndag:
matematik kl. 8.40
mentorstid kl. 10.05

Torsdag:
matematik kl. 10.00 - 11.45

resten av dagarna är jag ledig eftersom att vi inte har börjat med kristendom i religion än och geografin har jag blitt godkänd i. känns bra! :D



Patetiska människa!



Vilken idiot snor andras bilder och lägger ut på facebook och utger sig för att vara den personen. har lust att slakta människan. personen heter säkert inte ens mariam heller. fattar inte hur människor orkar. tragiskt för fan, pinsamt.

Och tack till Sevda som sa åt mig ♥

Innan allt detta hände, när allt var bra.

Det är två stycken som ska få länkar.
Egzona är den första, eftersom att hon svarade skåne.
och Linda Dehlin svarade Malmö och det var självklart dit vi skulle :)

Jag, Linda, Suzan, Levent och Dani åkte alltså ner till Malmö kl 03.00 natten mellan fredag och lördag för att hämta en valp. Jag kan bara säga att det var kallabalik hela vägen hahaha. vi hade så grymt roligt. Vi hittade inte så jätte bra, men till slut vid halv 8 kom vi fram. I en halv timme körde vi runt i malmö för att hitta ett öppet fik. Vi frågade gubbar och kärringar som var ute med hundar haha, det var dom ända som var vakna vid den tiden. Vi kom fram till ett ställe som hette Caroli eller nåt sånt. Där fikade vi en snabbis, sen skulle vi åka till tullen för att möta kvinnan som Levent skulle köpa hunden av. Jag somnade när vi kom fram till tullen och antagligen stod vi på fel ställe så vi fick tydligen åka igenom tullen, men skulle ha svängt höger direkt. Konstigt nog gjorde vi inte det och jag vaknar upp i DANMARK med två poliser vid min sida av bildörren. SKRÄCKSLAGEN, men kunde inte sluta skratta. Vilka idioter åker över till danmark? YALLAFALL en polisbil hade tydligen åkt bakom oss, och en framför. prison break prison break..  de stoppade oss och då vaknade jag som sagt. Förstod inte ett skit av vad dom sa. men vi klarade oss. de trodde antagligen vi skulle smuggla in något men vi hade ju bara åkt fel HAHAHA! vi fick åka bakom dom tillbaka till sverige och där skulle vi ha fått böter, men dani pratade och fixade så det inte behövdes.

Kvinnan vi skulle möta hade åkt på någon hundmässa i Staffanstorp så det var bara att köra in till city i malmö igen eftersom att vi inte hittade. (vi hoppades på att det skulle finnas skyltar, men nej) Levent och Dani gick in i en affär och bad om hjälp. Det kom ut med en karta och några namn på skyltar vi skulle följa. Okej, dags att åka igen.. Till slut kom vi fram. Levent tog hunden och så åkte vi igen. lilla Tugay (hunden) var sååå söööt. min bebis! och då var det bara att hitta ut ifrån staffanstorp igen. gick inte så bra. vi höll på att åka mod ystad istället HAHA. fick vända tillbaka och åka samma väg vi kom ifrån och efter mycket om och men lyckades vi komma ut ur både malmö och skåne. äntligen på väg hem. vi körde in på en mack för att tanka. trötta som både vi och dani som körde var, åkte han in på fel väg, vägen där bilarna ska ut ifrån. vi krockade nästan. Bilen kom emot oss och jag som satt i fram fick panik. dani tutade och tutade, bilen förstod och stannade. sen var det bara att åka hem.

Sjuk dag verkligen haha. somnade och vaknade upp i danmark. det händer inte varje dag.
och linda gick in i en mack och fulade sig med kvinnan i kassan, hon pratade som en bosnisk äldre kvinna. hahahah, ändå lyckad resa.


































♥ R.i.p Daniel Rack 13/11 - 2010 ♥





Igår fick linda ett sms.. ett väldigt oväntat sms. jag satt brevid henne i bilen, men låg och sov. alltså visste jag ingenting. min syster väcker mig och ber mig trösta linda, trött som jag är förstår jag ingenting. danne är död, danne är död, hörde jag en röst säga överallt. jag fattade ingenting. han brukar alltid komma hem till linda och umgås med oss. det kändes som att vi skulle få ett sms ifrån han sen där det står "är ni hemma, jag kommer upp en stund" men nej. inget sms. när vi kom hem till norrköping drog vi till linda för att jag inte ville lämna henne själv efter allt som hänt. satt i köket med min kaffe kopp, hade fortfarande inte gråtit eller inte visat några känslor alls, eftersom att jag inte förstod, jag trodde inte riktigt på det. var i chock. mitt ifrån ingenstans sprutade mina tårar.

Varför varför? Du lämnade oss för tidigt. Gud tog dig ifrån oss FÖR tidigt. Du hade upplevt mycket, men var långt ifrån färdig. Det är inte rätt. Du var världens skönaste kille. Hur dåligt du än mådde, visade du dig glad och ville göra oss, dina nära glada. Du tänkte aldrig på dig själv. Jag kan fortfarande inte fatta att det är sant. även att chocken har släppt lite nu, så känns det fortfarande som att du är i stan någonstans och snurrar runt. att snart, snart får vi det där smset.. Jag saknar dig danne. nu kommer tårarna.. jag saknar dig så otroligt mycket. jag tänker på dig konstant och jag drömde massor sjuka drömmar inatt. både det enda och det andra. ALLA mår dåligt, utan dig är det inte detsamma. men nu är du på en bättre plats, nu är du i paradiset. där vet jag att du mår bra till 210 %. nu har du inga bekymmer, inga problem. Nu är du våran ängel Danne, våran skyddsängel. Vi möts igen.. men inte än. Tänker på dig tills dess. Vi ses min ängel. ♥♥♥♥


uppdate

Nu har jag precis käkat lite. det var faktiskt jag som lagade middagen idag. min mamma berömde mig att den var så god. måste hålla med henne haha. så nu sitter jag här med en full mage, vilket betyder riktigt mätt. mätt så jag vill spy. nej jag gick över gränsen där. så mätt är jag inte, inte idag i alla fall.

YALLAFALL. min mamma och min syster sitter i köket och snackar skit. jag ska följa med henne till Arken och köpa någon hund leksak till lilla Tugay. sen ska jag vidare mot hageby, hem till min solstråle. ingen uppdatering imorgon, eller jo antagligen framåt kvällen. vi får se hur det blir med den saken :) vi kanske hörs senare ifrån hageby. puss på er så länge.

EN TRIPP NERÅT I LANDET

God morgon. nu har jag vaknat om på nytt igen. vaknade av att mamma väckte mig precis. ska hjälpa henne och handla. stackarn orkar inte bära. och sen ska vi städa.

senare kanske jag rör mig mot linda, eller om hon kommer hit. det vet vi inte ännu.
imorgon åker vi NÅGONSTANS i landet. vill ni ha en ledtråd? neråt :) den som kommenterar rätt svar först får en länk HAHA :D
hörs sen!

:)

You are amazing just the way you are.

Majlinda Rexhepi, min solstråle

Ibland undrar man vad man ska göra med livet? och just nu i denna stund.. önskar jag att någon la två tandpetare för att hålla upp mina ögon. nej men, ärligt. mina ögon svider och hänger. hänger som en apkuk. men så jävla trött är jag inte, så jag förstår liksom inte vitsen med att mina ögon behöver tandpetare? - för det gör dom verkligen.

för övrigt sitter jag och pratar med min albanska prinsessa majlinda på msn (hon kommer döda mig för att jag skrev majlinda nu, men hon heter faktiskt så på riktigt) och så gör jag inte mycket mer. ska nog göra mig en kopp kaffe, prata med linda lite till och sen vila ögonen ett tag. poouss!

im back!

Väldigt seg uppdatering men det beror faktiskt på att jag inte har haft varken tid eller ork till att skriva.

igår
spelade vi ju som sagt anden i glaset, till en början hände ingenting men efter typ en kvart rörde sig glaset och efter lite saker som hänt åkte glaset mot dino och sen till stop. så vi fick inte spela mer. men det var jävligt intressant och spännande, läskigt också måste jag säga. rös som fan.

efter anden i glaset drog resten hem, då var det bara jag och linda kvar. sen vid 01.00 kom rose till linda. vi satt uppe hela natten och pratade på. sen vid halv 7 däckade jag och rose, linda var fortfarande vaken. och så väckte linda oss vid 9 på morgonen. så jag hade bara sovit en och en halv timme. förstår ni hur död jag var eller? KATASTROF!

i alla fall. vi tog spårvagnen till tingsrätten vid halv 10. mötte upp salle och gick på rättegången som för övrigt gick rätt bra. efter rättegången tog vi oss en sväng till dee geer och mötte adrian och sen vidare till eber. efter eber mötte vi mamma och hämtade pengar sen tog jag, rose och linda bussen till ingelsta. det första vi gjorde var att käka, alltså vi var utsvultna.com. sen köpte jag mig ett par kängor. rose skrattade åt mig och sa att det inte var min stil och att dom var fula. men jag behöver inte vara som alla andra haha, så jag köpte dom endå!! jag behöver inte se bra ut i dom, vill bara ha varma vinterskor och dem var verkligen fodrade :) och så köpte jag en t-shirt och ett linne bara. sen tog vi bussen till resecentrum, linda och rose fortsatte medan jag mötte syrran och hoppade på spårvagnen hem. när vi kom hit drack vi kaffe och sen hoppade jag in i dushen, och efter en kort stund därefter drog min syster.

efter hon drog gick jag och la mig direkt. och vaknade upp nu. klockan är 00.43. kommer väl vara uppe i några timmar och däcka igen.

här är lite bilde ifrån dagarna











Till mitt framtida kök

(Tidinställt) Jag tycker det är så gulligt och roligt med såna här små grejer och ljus är ett måste!











anden i glaset.. mohahahaha

vaknade upp hemma hos rose av att gabbe kastade kuddar på mig och hoppade i sängen vid halv 4. sen tog jag och rose spårvagnen ner till stan och mötte linda, solade solarium sen gick rose he och jag och linda promenerade hem till mig en sväng, drack kaffe och så. efter det mötte vi upp suzan och levent och tog spårvagnen till hageby. mötte jenna dino och denis och nu sitter vi uppe hos linda, ska strax köra anden i glaset haha. tänk på mig, man vet aldrig om jag dör. önska oss good luck.

vi har dessutom pratat lite om jul afton. vi ska köra en blattejul hemma hos linda med all möjlig mat hahahahahahaha, kommer bli grymt :D

imorgon blir det ingen skola, ska följa med linda på rättegång och efter det tar vi en sväng på stan måste köpa mig några vinterskor och nåt.

sitter i köket med roses mamma.

hej på er. sitter i köket här med rose och hennes mamma. vi käkar kebabrulle, dricker coca cola och snackar massor skit. roses mamma gav mig positiva täcken på vissa grejer. så det är skönt att höra faktiskt. detta blir det sista inlägget. jag sover här inatt eftersom att rose är sjuk så vi skippade att åka ut till linda i hageby.

sova hos linda

Hej på er.
jag sitter hemma hos roses föräldrar för tillfället, rose vilar i sängen.. tråkigt. snart ska jag dra upp henne och åka hem till mig en snabbis, hämta lite saker och sen åka vidare ut till hageby. vi hade tänkt att sova hos linda idag :) både jag och rose är lediga imorgon så jag antar att vi sover kvar medan stackars linda ska till skolan haha.

vet inte om detta blir det sista inlägget, för det är liksom det ända som kommer hända idag/ikväll. annars hör jag väl av mig senare ifrån linda. puss så länge.

B.O - you're like a star

Du gör mig så glad! ♥

Snart godkänd !

Nu är jag hemma igen, med rose. var i skolan en snabbis och pratad med läraren som sagt. behöver inte göra något mer prov. ska bara rätta till lite saker i ett arbete och sen är jag godkänd i geografi. yes!! fan vad skönt.

imorgon har jag ingen skola, och så har jag bara matte på torsdag och så är jag ledig på fredag också. hur skönt som helst :)

vi har suttit i köket mamma och snackat lite och druckit kaffe. skulle precis börja plugga. hjälpa rose med lite grejer men nu sitter hon här och säger att hon inte pallar, att vi ska ta det en annan dag. typiskt..

Gå in på min prinsessa Roses blogg. hon behöver bli lite pushad till att skriva och med hjälp av lite läsare kommer det nog gå bättre :) ♥



Annonser från BloggPartner

God morgon!

Jahopp. snön är här. och ni vet vad jag tycker om det.
nu ska jag klä på mig ytterkläderna och röra mig mot skolan för att prata lite med läraren. frågade om jag hade lektion men hon ville bara prata så jag ska dit en snabbis nu,  jag tror inte det är något dåligt.. haha :) ska möta upp rose också! hörs efter skolan.

bajs vinter!

Jahopp, nyheterna säger att vintern är påväg och att det kan bli upp till 10-20 cm snö imorgon. Mina persiener är nerdragna och jag vågar inte titta ut, så jag vet inte om det har kommit någon snö ännu. man får hoppas att det är tomt på marken imorgon när jag vaknar..

har i alla fall fått lite vibbar av att vintern är på väg. mitt internet fuckas alltid när vintern är på väg, och idag loggades jag ut ifrån msn och internet slutade fungera. det varade dock bara i någon minut. men det är bevis på att den är här. får ångest av att bara tänka på vintern..

VINN EN SONY ERICSSON XPERIA!

x10, x10 mini, x8 eller x10 mini pro

(Klicka på bilden för att komma till tävlingen. Länken öppnas i ett nytt fönster)

Jag är med och tävlar om att vinna en av dessa fina telefoner.
Var med och tävla du också, du har inget att förlora! :D


Sexy love


Ung & bortskämd

Har precis kollat på ung & bortskämd (premiär idag kl 8 på 1an) och jag måste verkligen medge att dom är väldigt bortskämda. de höjer inte en näve själva. de får allt serverat på silverfat. riktigt lata jävlar. och i slutet klagade dom på att det var smutsigt. paris sa att han levde med 9 grisar. han är väl lika mycket gris med tanke på att han inte heller lyfter ett finger och städar iordning?! klart som fan det blir smutsigt och äckligt när ingen gör något. haha. shit alltså!


soo sorry !


Nu ska jag lägga mig i sängen snart, för kl 8 börjar ung & bortskämd på kanal 1. jag ska bara kolla lite på skor först.
förresten: it was a joke!
jag satt i min datorstol häromdagen och jag brukar aldrig kunna puta ut med magen. men denna gången gick det verkligen. och så kom jag på att jag kan lura er för någon dag eller så haha. måste säga att jag blev sugen när jag fick många kommentarer om vad kul det skulle bli och grattis hälsningar haha.. och en del kommer bli arga nu, för de blev så glada haha.. förlåt.

så går det när man sover.

Jag, Lindutt och Tony hemma hos linda en tidig morgon. linda kan ej hålla fingrarna i styr, hon måste fota. just like me ;) haha jag täckte för mitt pretty face för jag var 2 hot 4 ya. hahahahaha förresten, tony ser ut som en liten pojke på 5 år som vill sova så nära sin mamma som möjligt haha.



så glad!

redan 90 besökare idag. statestikmätaren brukar stå på 90 runt 9-10 på kvällen. nu är klockan bara halv 6. igår hade jag över 140 besökare. de tar sig, och jag blir riktigt glad över att ni klickar er in här varje dag ska ni veta. dock är det ett antal people som inte har ett skit med mig att göra som går in för att snoka. i dont blame u bitches, jag hade också gjort det om jag var er ;) haha nej. nu får jag sluta vara taskig. puss på er godhjärtade i alla fall. jag hoppas att ni nya, stannar. ♥♥♥♥

förresten? borde vi inte köra på en frågestund? är så sugen på att svara på frågor. hm. vi får se. :)

bara så ni får en liten blick av hur jag ser ut hahaha.




MÅNDAG

Hej på er! jag struntade i skolan idag, vilket jag inte borde ha gjort. men jag var så otroligt trött att det bara inte gick o resa sig upp. nu sitter jag här i mitt rum med värmefläkten på och väntar på kaffe :) kanske ska ut till min solstråle idag, än orkar jag inte. har knappt öppnat ögonen haha. men senare kanske.

time to sleep!

Nej nu blir det att lägga sig i sängen och fortsätta prata med underbara besnik ♥ efter en lång pratstund på msn :) och sedan möta honom i drömmarna om sisådär en halv timma. hähä..
vi hörs efter skolan gullungar. puss på er!

Now I'm that bitch, yeah look at me now ;)

Cause now I'm that bitch
You'll never get to
Can't get what you want, so you're acting like a punk.
You were too fly then, so fly away now.
Now I'm that bitch, and you're just a clown.

Moving on to something better

Shit. Han är perfekt. Jag tror det. Eller, han är det!

Selmas dröm-hem!

Jag får en sån kick när jag kollar på möbler och fina inrednings grejer. älskar att göra det fint, framför allt med ljus och bara små dekorationer. Jag har därför valt en ny kategori som heter "Mitt dröm hem" och i denna kategorin kommer jag att lägga ut lite saker som tillhör i hemmet.

Jag har kommit på efter flera timmars tittande på möbler och hus, att när jag flyttar hemifrån kommer jag att ha färger som dessa i min lägenhet: brunt, beigh, svart, rött och vitt. ah jag dör!

Kanske är detta huset omöjligt, eller inte omöjligt men långt ifrån lätt att hitta och köpa. mitt dröm hus är det i alla fall. så fint och mysigt.



dock inte så ljust kök (de vita på bilden skulle nog få vara beight och mörkbrunt)



återkommer, än är inte mitt dröm hem klart :)






jag var tvungen att berätta, jag kunde inte hålla mig längre ♥♥♥♥♥

I hennes skor på TV 3 nu. 21.30!

Passar perfekt till en dag som denna ♥ vi hörs!


Jag känner mig levande, på riktigt! ♥

Nu har jag dushat. har dock inte lagt mig i sängen ännu. har suttit och läst alla möjliga bloggar och nu sitter jag och kollar på tv med mamma och dricker kaffe. känner att jag inte har så mycket inspiration. finns inget att skriva. eller jo, det finns mycket att skriva. det är något jag vill berätta egentligen.. men vet inte vilka som läser bloggen och det känns lite för personligt än.

ska väl lägga mig i sängen snart och vänta på att zemer ska höra av sig sen får vi se vad som händer idag :) sängen lockar, ögonen stängs. hörs kanske senare, eller så hörs vi imorgon. 

puss på er sweeties.


En lugn kväll!

Shit vad trött jag är! helt galet. nu ska jag hoppa in i dushen och sen bädda ner mig i sängen och kolla på tv. en skön hemmakväll för mig själv, saknar dock min solståle redan.. :(




Annonser från BloggPartner

home!

Idag vaknade vi så sent som klockan halv 4.. inte okej!
igår runt 8 - halv 9 tiden drog vi hem till rogga på en kopp kaffe. köpte med oss lite godsaker så han skulle bli glad. vi satt mest i köket och bara umgicks och pratade. denis är ju bara för rolig! sjuk kille de där! rogga ville ut hela kvällen men allt stängde, till slut blev han hungrig så vi beslöt oss för att gå till mc. de var så halt på marken att man kunde åka skridskor haha. när vi kom tillbaka blev det film och sen rullade jag och linda hemåt :)

det var en skön kväll mina vänner och jag orkar inte med onödiga tjafs.
remember!

idag vaknade vi som sagt runt halv 4, gick upp och tog en cigg sen så rullade vi ner mot hageby centrum för att handla lite och sen tog jag spårvagnen hem. jag är alltså hemma nu :) min mami ville ha mig home. kan jag förstå. jag sprider bara lycka hähä. nej, nu ska jag göra mig lite kaffe. hörs senare!

en kopp kaffe!

En kopp kaaaaaffe. Det sitter fint :-)

degar

statestiken har höjts det senaste dagarna, hoppas att ni gillar min blogg och fortsätter följa den :) detta gör mig jätte glad haha.

sitter fortfarande hemma hos linda. vi har bara legat och degat. kollat på ana gina show som är hur roligt som helst. mycket skratt kan jag lova. vi båda sitter här dösugna på kaffe, som självklart är slut i skåpet. så vi väntar på pengar och sen ska vi gå och handla. annars rör vi oss kanske hem till rogga på en kopp kaffe, och i så fall mobilbloggar jag därifrån ;)


FREDAG

hej på er!
idag är det fredag och det betyder festa för många men själv ska jag sitta hos linda och ta det lugnt. ladda ner några filmer och så bara. lite folk kanske kommer förbi senare.

vi kom nyss hem till linda ifrån att ha varit och solat, rose hängde också på. just nu är linda på möte så här sitter jag ensam i hennes lilla lya :D

jaja, det var väl det jag hade på hjärtat just nu. kanske uppdaterar senare.

hörs imorgon!

hej på er!
kom ihåg att jag inte alltid svarar på era kommentarer i ett inlägg, ibland svarar jag i kommentarsfältet. ville bara säga god natt härifrån. vi har kollat på massor filmer och nu står linda och marinerar kött haha. om en stund blir det inception och efter det är det läggdags. natti natti ifrån oss ♥


hos linda!

sitter hemma hos min solstråle nu, vi fick lite besök av malin och hannah så vi har suttit ute i köket och snackat skit och druckit kaffe. nu gick dom precic så efter att jag har skrivit ska vi sätta på en film. sen blir det marängswish eller vad det heter. gott gott. blir en lugn hemmakväll skulle jag tro :)

SIDE CUT!

Jag måste snagga mitt jävla hår! ser ut som en råtta i skallen just nu. eller typ grovt mycket könshår HAHA. måste fixa någon med rakapparat.. antagligen dino. dino kom hit nuuu!




I MISS YOU!



du är den bästaste brorsan i världen och det finns inget jag skulle byta ut dig emot.
jag saknar och älskar dig mest och jag längtar tills vi alla är samlade igen.
det går inte en dag utan att jag tänker på dig.
blod är tjockare än vatten.
Deniz Sedef ♥

ON MY WAY TO HAGEBY!

God morgon, yes.. nu säger jag god morgon. vaknade för en halvtimme sen. tusen missade samtal och massor sms av min älskade ängel Linda. Hon vill att jag kommer till henne. så jag ska bara dricka upp mitt kaffe och ta det lite lugnt, sen beger jag mig ut till hageby. får se vad vi hittar på idag då. Antingen blir det väl en lugn hemmakväll med film och massor tända ljus eller så blir det väl öppet hus hemma hos linda med olika ansikten haha. får se vilket humör hon är på. jag skulle helst ta de lugnt och bara sitta och prata och sen kolla på film :)

ps. jag ska försöka haffa någons internet på bussen, så kanske vi hörs då HAHAHA!

Good night!

Sitter och pratar lite med Egzona och Besnik på msn. har precis druckit en varma koppen, love it! är för övrigt ganska trött och har ont i huvudet så jag ska strax lägga mig. Dock inte på min favorit luftmadrass hos linda som dessutom är som en dubbelsäng. Måste säga att den är grymt skön men inget skulle vara bättre än att somna brevid min zemer.. ♥

jaja, ville bara säga god natt, sköt om er ♥

Annonser från BloggPartner

The king of Malmö ...






Annonser från BloggPartner

ILSKA!

Fan vad jag stör mig på tjejer som är vuxna men beter sig som fjortisbrudar. Håll koll på din kille istället för att komma och leka stor framför mig. Jag har ingenting mer än vänskap med honom, du behöver inte oroa dig din mes. Jag sa till dig klart och tydligt att jag och han var vänner så kom inte och säg att jag har förstört ditt förhållande för det skulle jag aldrig göra. Jag vet hur det är att älska någon och jag vet hur det är att ha en annan tjej med i bilden.

Men så var det inte i detta fallet. Vi är ingenting mer än vänner och jag förklarade det som sagt gång på gång. Han var en fitta mot dig, han har fittat sig mot dig flera gånger, han har berättat mycket för mig men jag sa ingenting för jag tyckte om honom, som en vän. Vi pratade jämt om allt mellan himmel och jord. Vi skrattade tillsammans som om vi vore bästa vänner. Som om vi känt varann sen barnsben. Ibland pratade han om dig och ibland pratade han om andra tjejer. Ja, precis, om andra tjejer som han hade som jag varit tyst om för att inte förstöra mellan er, för att inte svika honom. och för att jag inte tyckte om dig för att du påstod alltid fel saker om mig. Men en sak ska du veta. Jag sa åt honom, jag frågade vad fan han höll på med, jag sa att jag tyckte synd om dig, jag sa att det märks att du älskar honom, jag sa att han skulle sluta vara med andra tjejer. Men han sa bara hon är jobbig, jag skickade hem henne ifrån makedonien för att jag inte pallade mer än tre veckor med henne, jag har varit med många tjejer här, jag ska ut nu och festa med brudar. häromdagen sa han att han väntade på en brud för att han var ensam hemma och några timmar tidigare hade du varit där.

Tänk på vem du snackar med innan du får dina utbrott för jag har inte gjort dig ett skit. Jag har aldrig rört honom, jag har alltid varit hans vän. Det är tjejerna i ditt område som har legat i samma säng som dig. Inte jag. Idag berättade jag LITE för dig, för att vara snäll och jag sa att du skulle få läsa allting själv. Men när man är snäll får man kuken i röven tillbaka. Och nu ska du få smaka på kakan som du själv baka din bitch ;)

Och till dig, E. Jag känner dig bättre än så. Att du kallade mig hora när hon stod brevid dig var bara för att vinna tillbaka hennes förtroende. Du kommer inte komma långt med det där. Erat förhållande kommer gå utför, det vet både du, jag och hon! Och du vet mycket väl att jag bara varit med EN. Väx upp!

Annonser från BloggPartner

The final

Nej, nu har jag suttit här ett bra tag och inte gjort ett skit. Eller, jo. Varit inne på facebook och pratat med lite folk på msn haha.. mobbad jävel! oooh, nu när jag skrev mobbad kom jag och tänka på en sak. vi såg en jätte bra film inatt hemma hos rogga, den hette Tha final och den handlade om några ungar som blev mobbade i skolan och sen under halloween klädde de ut sig och gick på fest me de andra ifrån skolan. De hämnades grovt på de andra som hade mobbat dom!!!! Det var ingen läskig film, utan de var mer att man förstod dom, jag hade nog gjort likadant. Shit.. detta inlägget skulle inte bli långt alls. titta vad en tanke kan göra.. haha Jag måste egentligen hoppa in i dushen men jag är hur trött som helst så jag har inte orkat. får ta och göra det nu tycker jag.  Jag hör väl av mig senare skulle jag tro. puss puss !

I can be your girl, and you can be my man


Nu är jag hemma.

Mötte min syster och Levent i stan och så följde dom mig hem :) snällt av dom hähä. så nu är jag hemma. här kommer lite bilder ifrån dagarna som varit.

frågesport-kvällen haha





kolla vad fint jag gjorde hos linda.
hon hängde upp hyllor och jag fixade iordning. riktigt mysigt!





last night

bio





at roggas place








ONSDAG

igår hade vi det riktigt skönt faktiskt. inte lika skönt att gå hem 6 på morgonen, men det var värt iaf, och det var inte så att vi promenerade, vi åkte spårvagn två hållplatser haha. när vi kom hem däckade vi diiiiirekt.

idag kanske vi ska till cue bar, det är nån match grabbarna ska se :) annars händer inte så mycket mer. ska väl hem en sväng snart. jag hör av mig när jag är hemma, då kommer det lite bilder.

hos rogga!

Sitter hemma hos rogga med lite folk nu. Vi var på bio innan, det fick bli paranormal activity 2. Den dög. Blev faktiskt rädd ett antal gånger. Efter bion gick vi som sagt hem till rogga, tog en kopp kaffe och nu sitter vi alla i soffan och inväntar ännu en skräckfilm huhu.. skriver ifrån mobilen så jag hoppas att detta publiceras. :-)

BIO!

Nu har vi precis städat klart, tvätten är också klar snart. Då ska vi börja fixa oss tror jag, för sen ikväll blir det bio :D The last airbander 3D eller due date eller vad den hette. Ska bli kul faktiskt. Vi blir ett litet gäng tror jag :) Orkade inte sola idag, vi får ta det imorgon istället. bio är roligare haha !

TISDAG

hej på er!
ligger här i lindas säng med världens mensvärk, hon sprang precis ner till tvättstugan en snabbis. igår hade vi en grymt skön kväll med några kompisar och skräckfilm. sen när vi blev ensamma hade vi hur roligt som helst, skrattade loss. vid halv 5 imorse däckade vi.

idag ska vi väl inte göra så mycket, tror att vi ska dra och sola sen. :)

frågesport med kim hähä

sitter här hemma hos linda och tar det lugnt med kim mike adde dino och linda. vi har precis kört frågesport hähä, vem vann då? jaaaag. :D eller nåt. kim säger att jag är mytoman. det köper jag inte. jag vann. men skit samma, han får tro så.

kim hälsar sluta läsa selmas blogg.
största fittan är han..

imorgon ska ni få se bild på jäveln. hörs då :D


 
Annonser från BloggPartner

En så vacker person, att Gud han själv ler.

Det finns en person som aldrig någonsin har behandlat mig illa.
En person som är snäll, söt och underbar.
En godhjärtad person som alltid ställer upp, som finns där för mig dag som natt, hela tiden.
En person som aldrig ställt några krav, som aldrig tagit mig förgivet, som aldrig sagt åt mig vad jag ska göra och inte göra. En person som jag inte har behandlat lika bra, men som ändå öppnat sin famn åt mig.
Jag vet inte hur jag ska förklara med ord hur tacksam jag är över att jag har dig. Jag visste verkligen inte att det fanns en så underbar människa som dig. Jag kunde aldrig i min livstid tro att jag skulle möta någon så vacker person som dig. Jag vill ge dig allt, jag ska gottgöra dig efter allt du gjort för mig. Du är verkligen värd allt, men både du och jag vet att det är omöjligt för mig att ge dig hela världen, men om jag kunde. jag lovar att om jag kunde skulle jag göra det. Det finns inga ord i världen som kan beskriva mina känslor. Jag tänker ofta, och det är bara goda tankar. Jag drömmer mig bort, och i den drömmen finns du.
Jag är så glad, så tacksam för allt Besnik! ♥

MÅNDAG

Min uppdatering här är inte så jätte bra, men det blir så när man knappt är hemma. har inte sovit hemma på flera dagar. går bara hem för att umgås lite med mamma, dusha och sånt. sen så går jag igen. Och hemma hos linda orkar jag inte sitta framför datorn för att skriva blogg. utan där har vi kul, umgås med alla sortes folk, kedjeröker och dricker kaffe, pumpar musik och bara är.

idag kanske vi ska gå på bio men det vet vi inte ännu. vi bestämde att hon skulle göra iordning sig medan jag och rose åkte hem. så nu är jag hemma och sen ska vi ta en tripp ut till jysk.

igår hade vi tänkt åka till lövstadslott på kvällen (spökslott) och skrämt upp oss själva men så blev det inte heller. jaja, man får ta dagen som den kommer istället. mycket bättre så! och jag har inte haft tråkigt en minut. tack tjejer och killar ni är underbara allihopa :)

idag tror jag att jag ska sova hemma. mamma vill ha mig hemma lite nu haha... men får se hur det blir med den saken. jag hör antagligen av mig senare. puss på er.

Nyårs-outfit.




Allt kommer ifrån Nelly.com
SKOR: 799 :-
KLÄNNING: 299 :-
RING: 129 :-
SVART ARMBAND: 249 :-
VITT ARMBAND: 299 :-
GRÅTT "NIT" ARMBAND: 189 :-
DEN SISTA: 299 :-

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!