Innan allt detta hände, när allt var bra.

Det är två stycken som ska få länkar.
Egzona är den första, eftersom att hon svarade skåne.
och Linda Dehlin svarade Malmö och det var självklart dit vi skulle :)

Jag, Linda, Suzan, Levent och Dani åkte alltså ner till Malmö kl 03.00 natten mellan fredag och lördag för att hämta en valp. Jag kan bara säga att det var kallabalik hela vägen hahaha. vi hade så grymt roligt. Vi hittade inte så jätte bra, men till slut vid halv 8 kom vi fram. I en halv timme körde vi runt i malmö för att hitta ett öppet fik. Vi frågade gubbar och kärringar som var ute med hundar haha, det var dom ända som var vakna vid den tiden. Vi kom fram till ett ställe som hette Caroli eller nåt sånt. Där fikade vi en snabbis, sen skulle vi åka till tullen för att möta kvinnan som Levent skulle köpa hunden av. Jag somnade när vi kom fram till tullen och antagligen stod vi på fel ställe så vi fick tydligen åka igenom tullen, men skulle ha svängt höger direkt. Konstigt nog gjorde vi inte det och jag vaknar upp i DANMARK med två poliser vid min sida av bildörren. SKRÄCKSLAGEN, men kunde inte sluta skratta. Vilka idioter åker över till danmark? YALLAFALL en polisbil hade tydligen åkt bakom oss, och en framför. prison break prison break..  de stoppade oss och då vaknade jag som sagt. Förstod inte ett skit av vad dom sa. men vi klarade oss. de trodde antagligen vi skulle smuggla in något men vi hade ju bara åkt fel HAHAHA! vi fick åka bakom dom tillbaka till sverige och där skulle vi ha fått böter, men dani pratade och fixade så det inte behövdes.

Kvinnan vi skulle möta hade åkt på någon hundmässa i Staffanstorp så det var bara att köra in till city i malmö igen eftersom att vi inte hittade. (vi hoppades på att det skulle finnas skyltar, men nej) Levent och Dani gick in i en affär och bad om hjälp. Det kom ut med en karta och några namn på skyltar vi skulle följa. Okej, dags att åka igen.. Till slut kom vi fram. Levent tog hunden och så åkte vi igen. lilla Tugay (hunden) var sååå söööt. min bebis! och då var det bara att hitta ut ifrån staffanstorp igen. gick inte så bra. vi höll på att åka mod ystad istället HAHA. fick vända tillbaka och åka samma väg vi kom ifrån och efter mycket om och men lyckades vi komma ut ur både malmö och skåne. äntligen på väg hem. vi körde in på en mack för att tanka. trötta som både vi och dani som körde var, åkte han in på fel väg, vägen där bilarna ska ut ifrån. vi krockade nästan. Bilen kom emot oss och jag som satt i fram fick panik. dani tutade och tutade, bilen förstod och stannade. sen var det bara att åka hem.

Sjuk dag verkligen haha. somnade och vaknade upp i danmark. det händer inte varje dag.
och linda gick in i en mack och fulade sig med kvinnan i kassan, hon pratade som en bosnisk äldre kvinna. hahahah, ändå lyckad resa.


































Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!