SÖNDAG

helluuw friends!
igår stack jag och en vän till syrran, där även brorsan befann sig. vi snackade skit, umgicks och skrattade med humörsvängningar. knasig kväll. vi tre promenerade hem vid 5 imorse, mysigt det med :) så glad att brorsan kommer överens med my home boys.. HAHA jani home boys. jaja.

kom hem och stendäckade, eller först kunde jag inte sova för mina jävla grannar pratade högre än högst så jag fick aldrig en lugn stund. men efter ett tag stendäckade jag. super skönt :)

idag gick jag upp vid halv 4, min telefon har ringt fram och tillbaka sen 11 imorse och jag har bara tryckt av ljudet när ALLA ringt. inte svarat på någon, tror jag inte ?! jallafall, när jag vaknade kände jag doften av pyttipanna, så jag sprang ut till köket och kolla om jag hade min kycklingpytt kvar och visst hade jag det! nu är min mage mätt och belåten.

ska strax ta mig en dush och vänta på att D ska komma hit, ska knäcka han på en chicago runda och dricka kaffe. hoppas han inte glömmer att köpa socker bara!!!

TIPS?

Angelica: Tips på bra filmer? tacksam för svar :)
SVAR: shottas, a walk to remember, taken, i spit on your grave, the fourth kind. kommer inte på några komedier.. kan inte tänka mer just nu huhu :)


kom precis ut ur dushen och känner att min stackars mage börjar kurra lite grann. ska göra mig lite knäckisar och slappa framför tvn. men först, smörja in mig i body lotion. min hud har börjat bli torr. inte bra inte bra!! fan vad tråkig min blogg ser ut utan bilder, orkar verkligen inte lägga in foton.. fuck, magen kurrar verkligen haha måste dra puss! FÖRRESTEN, ni som inte gjort det, checka in Mylifeasponja.blogg.se det är mitt ex lilla syster och hon skulle jätte gärna vilja att ni kollade in hennes blogg :) super cute tjej! (länken öppnas i ett nytt fönster som vanligt)


AURORA OCH NORA

efter mitt filmtittande slog jag på ett avsnitt av pretty little liars men mitt i serien plingade det på dörren och inga mindre än aurora & nora stod utanför dörren. vi har snackat skit, giiirl talk u know och druckit kaffe som kärringar. nu ska jag fortsätta på min serie och hoppas på bättre tider.

shoshkii stack till arboga idag men kanske hinner träffa han på en cigg när han är tillbaka om jag inte däckat :) vi är kungar på tecknet kan jag ju bara säga. vi har inte förlorat en ända gång när vi spelat i lag. teamwork teamwork!!

aja det var allt jag hade på hjärtat för den här gången, puss och kram.

TRUST

denise: jag har lärt mig mycket under de senaste året, jag vet vad jag sysslar med :)

nu har jag käkat och kollat på en film som heter trust, den var faktiskt bra. det handlar om en flicka som är 14 år som pratar med en kille vid namn charlie över internet. han ljuger om sin ålder ett antal gånger och till slut säger han att han är 25, men när de träffas märker flickan att han inte alls är så ung. han är mycket äldre. hon blir kär i honom i alla fall, har sex med honom emot sin vilja.. vill inte berätta mer, men jag grät i slutet. hmm, filmen får 7/10.

snart kommer aurora & nora hit en sväng sen får vi se vad som händer, är rätt seg i kroppen funderar på att kolla på en till film lite senare och sen däcka. puss på er.

LOVE IT

hej sweeties! stack förbi netto och inhandlade lite ingridienser till fisk, kallsås & potatis och nu står jag och lagar det här hemma. MUMS! ska  bli supergott! medan potatisen kokar ska jag ut och ta en cigg på balkongen. köpte med mit lite hustlers ifrån netto också hähä bara kärlek. har inte så mycket mer på hjärtat, hör av mig lite senare puss och kram ♥

my day

nu är jag hemma igen. stack ut på en långpromenad med rose, patte och aurora. sen följde vi aurora hem också. är helt slut.. skönt med promenad när man sovit så länge som jag gjorde idag så att jag blir liiite trött i alla fall.

vad har jag gjort mer idag? städat lite, umgåtts med aurora, nora, sandra & meena, käkat mc och bara varit :) nu ska jag snart sova tror jag, om det kommer gå vill säga haha. puss på er. kanske uppdaterar senare, man vet aldrig vad jag hittar på.

hmmm

jag vaknade för en timme sen. fattar inte hur jag kan sova så länge, men å andra sidan är det inte så länge eftersom att jag somnade 7 imorse.. men det känns jobbigt uft. kommer inte kunna sova inatt. nej nu måste jag dusha och fixa lite, hör av mig puss :)

behöver sömn

Nej nu är det dags att sova, klockan har slagit 07.07.. god natt peps!

beroendeframkallande

facebook är beroendeframkallande. har sagt det förr och ajg säger det igen, jag är fan beroende precis som alla andra. och äckliga människor fuckar mig på FARKLE. de vinner $$$$$.. vad gör man på facebook egentligen? typ stirrar in i skärmen, väntar på att något nytt ska hända, kollar runt på samma saker om och om igen för att det faktiskt inte finns NÅGOT intressant att se.
på tal om beroendeframkallande.. jag tror att jag börjar bli beroende av power king, har druckit det i stortsätt varje dag, i flera dagar nu. supergott! nej, nu ska jag kika igenom facebook en gång till, såg att min lilla viccan hade skrivit nu, och sedan ta mig en nattcigg och hoppa i säng. GOD NATT IGEN!

bästa vi

God kväll mina vänner. vad gör ni? jag fixade precis ponjas blogg, hoppas hon blir glad!

annars har jag inte gjort så mycket, haft besök av lite peps här idag. vi har spelat chicago & tecknet. jag och rose var bäst ju :) gjorde även milkshake som JAG tyckte vart god. ska alldeles strax gå och lägga mig. hatar att sova ensam, need you.

god natt  :)

tandläkaren

dagen började med att jag hoppade in i en dush och stack till tandläkaren, min prinsessa följde med mig så snäll som hon är. inte så snäll egentligen, hon tjuvfotade mig haha syns dock inte så mycket. kom ut ifrån tandläkaren med ett lagat hål och fläskläpp, bedövad som aldrig förr haha bedövningen har fortfarande inte släppt trots att den gjordes 11.30, det börjar släppar nu men är fortfarande inte rak på munnen :(

efter tandis tog vi en sväng på stan, köpte med oss istanbul kebab och stack till syrran där även min mami var. käkade och umgicks med dem och sen tog jag och rose spårvagnen hem till mig. vi spelade chicago och drack power king. vid 3 tiden kom min kontaktperson hit och vi gjorde en nätvärkskarta, betalade lite räkningar och nu sitter jag här. funderar på att ta mig en powernap en stund.. är skit seg.


CHOKLAD!

Sitter här med min ansiktsmask, har alltså inte däckat ännu. jag doftar choklad, vill äta upp mig själv HAHA. ska strax tvätta bort det, borsta tänderna och sova. mitt händelserika liv är ju såååå roligt och det händer något konstant. not. tråkigtliv.com puss och kram skumbanan.


2 kroppar & 1 hjärta



för dig skulle ja göra det tusen gånger om

god natt

aurora lämnade mig precis, vi har spelat kort, lagat mat och snackat skit haha :) sitter här i min ensamhet och käkar cashewnötter nu. ska strax lägga på en ansikts mask som doftar choklad och sen hoppa i säng. ska till tandläkaren imorgon kl 11.30 :(

god natt mina vänner!


Pumpa musik

hej på er! haha min lilla ponja är sååå söööt! var bara tvungen att skriva det.
sitter hemma hos mig med aurora. vi har tvättat, varit och handlat och promenerat.. skönt! :) nu sitter vi som sagt hemma hos mig och pumpar musik, väntar på att denis ska komma hit en sväng. jag börjar bli lite hungrig också, har bara käkat knäckisar idag :( nää nu ska vi pumpa vidare. puss


miss you!!

MYLIFEASPONJA

Hello mina vänner!
var nere i tvättstugan för sisådär en halv timme sen så jag ska snart ner igen. det är supervarmt ute idag känns det som eller så kanske det bara är kvavt.. senare ska jag ta mig en promenad med rose & aurii sen får vi se vart dagen tar oss.

kastriots lillasyster Shqiponja har gjort en blogg och hon vill jätte gärna att ni går in och kikar på den. hon är 12 år gammal, snart 13 och skriver om sina händelserika dagar haha. Hon ser ut som en liten prinsessa! klicka HÄR för att komma till hennes blogg.


jävla skit

så jävla irriterande, förut när jag skulle dra ner med tvätten så fick jag ta trapporna eftersom att hissjäveln inte funkar och när jag kommer ner i  tvättstugan står det att jag har tvätt tid imorgon. blev dö lack. upp igen för alla trappor med tvätten.

aurora kom hit och så stack vi och handla mat. fick med mig lite kläder också. två mag - tishor till mig, en till auri för att hon är min sötaste älskade lilla syster och sedan ett par högmidjade jeansleggings till mig. och så lite smått och gott som örhängen, ansiktsmask osv.

nu sitter vi här. J & D är och handlar cigg och MC mums hihi. nu ska jag ut på ballen och ta en cigg. smell ya later.

!!!


Today is the tomorrow we worried about yesterday

Annonser från BloggPartner

tvättish

Uppe med tuppen. hörde jag tvätta? japp.. onödigt inlägg? japp..


Annonser från BloggPartner

GOD NATT

bad update, i know! stack och handla med rose och lillis i HC, fick med mig en NY keps som var jävligt efterlängtad haha. sen stack jag hem, denis kom hit och knäckte mig på chicago :'( .. vi drack kaffe och sen stack vi förbi brorsan & katti en snabbis hihi.

efter vi varit där mötte vi upp aurii, nora och sandra. stack hem till mig och chilla base. tjejerna förutom aurii stack och sen stack denis. jag och aurora levde livet i min säng haha flög flygplan och grejor vi dog av skratt.

nu ska jag tvätta av sminket och hoppa i säng. imorgon är det tvätta som gäller, sen sticka och handla some new shit. nää, nu skrev verro att hon skulle titta förbi en sväng, det blir nog superbra. men SEN ska jag däcka. natti natti sötisar. nej, nu erbjuder hon sig att köpa MC till oss också MUMS.. fast nu skrev hon att jag skulle följa med.. ooh orkar inte :(






MÅNDAG

hello friends! rosiiita kom på besök runt halv 1, nu har jag precis dushat, hon står och rotar i min garderob. snart ska vi hem till henne en snabbis och sedan ska vi sticka och handla med lillis :) har inte så mycket mer att säga, puss på er.

PROMENERA

jag sover inte ännu, haha stackars mig som var så trött. drog på mig lite kläder och stack ut och promenerade med en vän, vi gick nog runt hela hageby + navestad, mysigt. när han stack mötte jag upp svartingen & sen kickade vi till löfstad slott. denna gången var jag faktiskt lite mer trygg och orädd, stackars verro tjöt som den fjolla hon är haha.

kom in till stan, skjutsade hem verro och sen stack resten ut och promenera lite till runt hageby. kom precis innanför dörren, dags att krascha i sängen asså. det enda jag gjort idag är att promenera. kolmården i 7 timmar, kom hem, ut promenera, löfstad PROMENERA runt hela skiten Gud vet var vi gick.. kom tillbaka till hageby promenera igen. kommer sova som en fucking prinsessa hihi :)

Sååå skööööööönt det ska bli att lägga sig. ser knappt vad jag skriver nu hahah god natt mina vänner :)

KOLMÅRDENS DJURPARK - BILDER!






















































































vad ska jag säga till föräldrarna?

Anonym: Jag är på G med en kille, men om vi blir tsm vet jag inte hur jag ska berätta det för mina föräldrar :/ något tips?

Jag vet inte hur gammal du är, är man rätt ung så kanske föräldrarna tycker att det är oacceptabelt. Men har du kommit upp i 16-10 års åldern så tycker jag att du borde prata med den föräldern du är närmast med först, förklara att du har träffat en kille men att du faktiskt är försiktig (överdriv gärna om att du är försiktig haha) och att du vill se vart det kan leda. Sätt ner din fot, säg att dem inte kan stoppa dig, att du är kär. Föräldrar brukar oftast tycka att man är för ung, att man inte förstår vad killar och kärlek är, och att man kan bli sårad. men säg att du vill försöka, och att man faktiskt lär sig av sina misstag (om det nu skulle vara ett) och att man får mer erfarenheter om man provar.. Långt där inne förstår dem, för de har själva varit där du är idag, även om de säger nej - alla har. De är bara rädda över att du ska bli sårad..

Samla mod! det är inte så farligt som man tror. Jag var 16,5 när jag berättade för min mamma, och nervöst var det. Det var ännu mer läskigt när mamma sa det till pappa, visste inte hur han skulle reagera med tanke på att han har andra åsikter om pojkvänner när jag är (var) så ung. Han var lite skeptisk till en början men tog det endå rätt bra. Det visade sig att han tyckte om K efter ett tag också :) Deras barn blir faktiskt också äldre och vill känna på kärleken.

KOLMÅRDENS DJURPARK

hellu! snoozade en halv timme och gick upp kl 10:30, ställde mig och diska, tog en dush och fixade mig. mitt golv är smutsigt men jag orkar verkligen inte dammsuga, får ta det imorgon.

dagen har varit riktigt bra. vi kom fram till kolmården runt 1 tiden om jag inte minns fel, kollade på delfinshow som var hur bra som helst. fattar inte att dom kan vara så smarta, så duktiga! sen gick vi runt och såg alla andra sjuka djur, åkte linbana över giraffer, lejon, björnar och allt möjligt. en otrolig upplevelse! :) vi stannade och käka och sedan stack vi till tropicariet (stavning?) och kollade på hajar, krokodiler, ormar och apor som gick lösa, de var så tama och gulliga. de hoppade upp på folket och allt möjligt haha skit kul. haha jag åkte även en bergochdal bana som var riktigt rolig hahah ni som känner mig vet att jag H-A-T-A-R karuseller men denna var inte så hög, och den snurrade inte runt så det var faktiskt kul :)

kom hem för en timme sen så det blev en hel dag på djurparken :)

i nästa inlägg tänkte jag svara på en fråga. hörs om en stund, sen kommer bilderna ifrån idag upp också.

kolmården next

Fixad och klar! jaalla mooot kolmården och resten av min familj HAHA



i got you feeling like Oh oh oh oh.

heeello! dagen blev helt okej till slut. tjejerna kom hit och det blev nästan fullt hus :) sen kickade vi ut på en promenix, jag och aurora hamnade hemma hos rose & patte. denis kom över och joina oss och sedan stack vi till folkparken på en promenad. kom precis hem :)

ska alldeles strax borsta tänderna och sedan stupa ner i sängen, alarmet ringer 10:00, sticker till kolmården vid 12 tiden med min kontaktperson. måste diska och dammsuga innan, hatar att ha det orent. mitt kök ser ut som hej kom och hjälp mig. men vad förväntar jag mig efter ett gäng tjejer varit här hahaha. love tooooo myyy gyaaals!

god natt bebisar.


today

när man har tråkigt kan man ju ändå visa vad man har på sig.




Lev livet..

R: hej selma, du är sjukt grym o älskar din blogg !
har ett problem som ja önskar du kunde hjälpa mig med ..
jag o mitt ex blev tsm förra sommaren de 2 första månaderna va underbara ! efter det började vi bråka o vi gjorde slut o blev tsm flera gånger och i vintras vart han tsm med en annan tjej 5 dagar efter vi gjorde slut, ja blev sjukt sårad o v depremerad, deras förhållande varade i 2 veckor och efter det kom han tillbacks till mig o vi vart tsm o gjorde slut flera gånger om .. förra veckan dissa han mig och nu har jag fått reda på att han håller på med en ny.. jag mår skit o vet inte hur jag ska komma över han, jag har raderat hans nummer, msn o facebook men minnerna finns ju fortfarande kvar, när vi satt vid olika bänkar o jag går förbi tänker jag bara tillbacks..
har du några råd eller något ? för jag känner att jag inte kommer klara av det här o mina närmaste stöttar mig o försöker få mig på bttre humör men inget funkar ..
tack i förhand !




SVAR: hej sweetie! tack så mycket hihi va söt du är.
Den första han blev tillsammans med efter att ni gjort slut var endast bara för att fucka dig. Han ville leka att han inte brydde sig, men det bevisar bara ännu mer att han bryr sig, och älskar dig. Ett förhållande som går ut på att göra slut och bli tillsammans är aldrig bra, det tär bara på förhållandet. Har du pratat med honom? har du frågat varför han lämnade dig? Jag vet hur det känns, vilken plats jag än besöker har jag varit på med mitt ex och det var ett stort problem för mig i början, men nu har jag lärt mig att leva med det. Ingen annan förutom du själv mår dåligt av det liksom.   

Det har bara gått en vecka, du kan inte förvänta dig att han försvinner ifrån dina tankar på 1 vecka. Det kommer ta tid, kanske längre tid än andra, kanske mindre. Men börja sakta men säkert.  Du kan inte göra mer än att ta bort allt som har med er att göra..

Jag tog bort allt som hade med mig och K att göra ett tag, la undan mina nallar jag fått av honom i en påse och slängde in den i garderoben, armbandet jag fick hängde jag upp. Men efter några månader kände jag att jag behövde dom och nu sover jag med nallarna varje natt, armbandet pryder min handled och jag mår bra av det. Låt det som sagt ta sin tid. Du kommer att må bättre om ett tag.

Stick ut och ha kul med vännerna, du behöver inte festa men gör bara saker som får dig att må bra, som får dig på andra tankar. Lev livet ! Nu är du singel och fri, ingen har något att säga till om. Du KAN faktiskt titta på en kille som ser bra ut, utan att få problem. :) Tänk på att positiva, även om det inte finns så mycket positivt i dina tankar just nu. hade bäst. puss och kram


LÖRDAG

hahah såg att jag stavade fel i inlägget nedan (mobilbloggen) haha trött och rädd, så kan det bli. idag vaknade jag vid 12 av att rosii ringde. sitter här och käkar knäckemacka med ost, tomat & aromat och en kopp kaffe, min sista faktiskt. kaffet är slut. orkar inte gå och handla, ush :(

neej va ska ni hitta på idag då? jag hade världen tråkigaste dag igår, och idag kommer det nog inte bli mycket bättre. huhu.. nee om man skulle kolla på ett avsnitt av pretty little liars och sedan ringa syrran. låter bra puss

mobil-blogg oväder

Ni anar inte hur mycket det åsna, blixtrar och regnar här i Norrköping. Har ni oxå oväder? Har nog aldrig varit morgom något liknande förr. Det är verkligen översvämning, blixtarna lyser upp hela himlen och åskan låter högre än nånsin. Jag låg och kollade på en film samtidigt som jaag hoppade till då och då, sen ringde Rose och var livrädd. De plockade upp mig, för jag ville inte va ensam, och så hängde jag med o lämna Peter i klocket. Jag försökte trycka ner hissen men den funkade inte ens. O vägen till klocket var hur lång som helst, vi såg knappt nått, översvämning och nästan vattenplaning. Katafuckingstrof.. Nu ligger jag hemma i min säng igen. Fick springa upp för alla trappor, var livrädd haha. Vädret har lugnat sig lite, hör åskan då och då nu bara.. Ska försöka sova. Skulle behöva ha någon här idag. Nej, nu ska jag se klart filmen och sedan däcka. Puss

bajs dag

den här dagen har sugit kuk rent ut sagt. jag har inte gått utanför dörren. jag har varit i min ensamhet, kollat på min serie och ruttnat bort. dagen började bra, jag var på bra humör men sen blev allt bara tråkigt tråkigt tråkigt.

jag vill bara sova och vakna upp imorgon igen, i hopp om att något kul ska ske.

Jag var tvungen att skriva av mig lite



Privat inlägg


fråga efter lösenord..

Var hos dig igår

innan jag, r & p stack hem åkte vi förbi danne och tände ljus för honom i minneslunden. du är saknad vännen, ja det är du verkligen. din närvaro fick oss alla att skratta. inom 1-2 månader är vårat "projekt" förmodligen klart och jag hoppas du blir glad över vad vi gjort. mer om det senare.. jag vet att du redan vet vad som håller på att hända, för du ser oss varje dag.. men jag tänkte på alla andra hahaha!
hade bäst danne, du var och är underbar !

när jag kollar på bilden ser du så levande ut, när man kollar på bilder på dig överhuvudtaget så kan man inte förstå att du inte finns kvar med fötterna på jorden. det är så overkligt. du är saknad.


Svartsjuka är farligt.

klicka på bilden för att komma till artikeln. (länken öppnas i ett nytt fönster like always)


love life

träffade aldrig berit idag heller, haha vi sköt upp det till nästa vecka (?) mig gör det ingenting :)

springer omkring och dansar till låten här nedan, samtidigt som jag diskar och lagar mat i mina sov-shorts och stora mussepigg strumpor haha. livet är allt härligt ibland. dessutom dushade jag med öppen dörr idag och det har jag inte gjort sen jag var liten. FAN Vad skönt det är att bo ensam haha (det tyckte jag dock inte inatt då åskvädret tog över norrköping) nej nu måste jag avbryta med en cigg. love life today asså haha.. :)


zemzemaa

sitter här med mitt morgokaffe och väntar på att Berit ska knacka på, vi träffades aldrig igår. har precis diskat oså också. haha nödvändigt inlägg liksom. ja ja, jag somnade i alla fall fint till slut igår :)

oväder..

fastnade framför FB som vanligt. det åskar och blixtrar ute som aldrig förr. hade ju varit toppen att dela denna natt med någon. blixten lyser upp hela himlen och åskan får ens hjärta att hoppa ut. har aldrig någonsin varit med om ett sånt här oväder. jordens undergång?! haha.. nu ska jag lägga mig i sängen och drömma mig bort.

god natt ännu en gång. din röst gjorde min dag. puss på er.

bröllop ?! ?! ?! ?!

hej pojkar & flickor, allt bra?

jag kom precis hem, sitter och durglar flux och har ansiktsmask. dagen har bestått av häng med R & P, de framtida bröllopsparet. vi har hängt hos rosis mami, hon spådde mig med kort och jag önskar med hela mitt hjärta att jag kunde skriva ner det här, för ni skulle dö - lika mycket som jag dog när allt kom fram. allt hon sa stämde, precis som förr när hon spått mig :) riktigt roligt och spännande.

efter nån timme där stack vi till rosis kusiner & hängde, mycket skratt HAHA de planerade bröllopsfesten, så roligt !! :) hennes amo är bästa HAHA..

nae nu måste jag spotta ut det jag har i käften, det börjar bli skummigt.. ska nörda fb & sedan nanna kudden. puss

ser de ut som om jag lackar? nej.

morsning korsning! vaknade för en timme sen. kom precis ut ifrån dushen, sitter och lyssnar på "gråter ba i regnet" haha den har fastnat i mitt huvud och jag vill höra den konstant. huhu. måste fixa till mig nu, hörs :)

GOD NATT FRIENDS.

nu ska jag tvätta av mitt äckliga smink, borsta tänderna "durgla" flux och sedan hoppa i säng. imorgon sticker jag till 5an för att hänga med min kontaktperson. någon undrade om bilder på lägenheten och de kommer inte upp än i alla fall :)

nattinatti
puss på er.

jag gråter ba i regnet


han ser lite barnslig ut, tanig, fjortisboooii
but i can't stop lovin his look. mörk, superläppar. haha magisk
texten är också superfin.


never say never


Klick klack bam - oops, your down!




Annonser från BloggPartner

chicago

god kväll :D dagen har varit rätt skön. FAN det flyger runt en mygga vid datorn och jag lyckas aldrig fånga den. på tal om myggor, jag blev biten minst 500 gånger idag när jag, aurora, josse & denis var ute och promenera.

har haft besök av dem fyra plus nora som var här innan, de käkade upp min pastasallad.. djur :) haha det var nödvändigt, jag har ätit det för mycket och skulle kasta annars. ÄT BARA ÄT ! just det, får inte glömma verro som har tittat in mellan timmarna. jag och josse k*ullade denis på chicago förut, även att han fuskade ;)

är ensam nu, väntar på att rose & patte ska höra av sig, sen ska jag nanna kudden. imorgon ska jag baka med min kontaktperson hihi mysigt.
puss!

att leka med kameran


avklarat.

hello angels!
dagens vardagliga sysslor är avklarade. min svarting är här och och hänger med mig. hon ska hem och dusha nu, sen får vi se vad som händer :) ska färga mamis kompis hår senare. nae nu ska jag ta mig en cigg och hoppas på bättre tider. onödigt inlägg? jaappp puss

ONSDAG

god morgon mina vänner. jag har vaknat varje timme sen kl 8 imorse, men valde att stiga upp vid 12. idag är det tvätta som gäller, sannis tycker att tvätta är det enda jag pratar om. men jag är smart, nu kör jag bara 2-3 maskiner och sen är jag klar, det är ju skönare än att springa fram och tillbaka ända in i det sista. hähä :) have to beee smart sannis.

nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sedan ringa och väcka verro som är bäst. haha ni märker att jag inte gillar att tvätta ensam? ush, hatar tvättstugor, och jag vet att jag inte är den enda som gör det hihi. har bara tvättat själv 1 gång sen jag flyttade hit. knasigt. hähä. underbara friends som hjälper mig.

nää nu blir säkert kaffet alldeles kolsvart. måste gitta.
haha förresten, märker ni skillnaden? inatt hade jag en galen natt. depreeess. och idag? glad som ingenting, jag kanske fick personen att förstå. whoo knows :)

ny dag nya tag PUSS

mobil-blogg

När man ligger i sängen besöker miljontals tankar en. De snurrar runt, runt i huvudet på en. Man blir galen, nästan som i en film. Jag bara babblar på nu, ni kanske inte förstår allt. Gud är min hjälpande hand. Jag ber ofta, när jag är glad, tacksam, ledsen och sårad. Han hjälper mig, Han lyssnar. Jag brukar be länge, så att tårarna rinner. För kärlek, för hat, för glädje och sorg. Jag är glad över så mycket i mitt liv, så glad att jag kan skratta och le för mig själv. Mes jag är oxå ledsen, så ledsen att tårarna bara blir fler och fler. Ibland är jag så omringad av folk jg älskar och ibland är min nalle den enda jag kan krama. Jag är stolt över mycket i mitt liv, och mindre stolt över saker jag gjort och chanser jag aldrig tagit. Jag saknar en person i mitt liv, samtidigt som jag vet att personen finns här ändå. Ibland vill jag ha närheten, närheten och lyckan med den personen. Jag vet att det skulle kunna ske, men jag vågar inte ta steget. Vid vissa tillfällen är jag glad över att allt är som det är.. Men vissa dagar tänker jag på hur det hade kunnat se ut. Vad hade jag kunnat göra som var bättre? Hur kan jag få det jag strävar efter? Jag är för rädd, men jag bad till Gud att Han skulle ge mig mod. Jag är en stark person, jag har ett gott psyke. Men precis som er, är jag bara en människa. Även jag faller till botten vissa gånger. Jag vet inte vart jag vill kommamed detta, men jag tycker om att skriva. Tror inte jag tänker mig för vad jag skriver så speciellt mycket heller, fingrarna bara skriver. Jag är lite konstig, japp det är jag. Nu orkar jag inte skriva mer. Måste sticka till drömmarnas värld. Kl är halv 3 .. Bye.

¨


jag tackar för livet.

amanda: seeelma vilken sida kollar du på pretty little liars??
svar: http://www.tvshow7.com

hej darlings!
kom precis innanför dörren. rose, patte & peter plockade upp mig, så följde jag med dem till klocket. chillade base och snackade skit, jenni tittade även förbi. tjej snack på hög nivå haha otroligt roligt.

det känns fan som att vintern är påväg, mina händer är frusna :( sitter med värmefläkten och försöker bli varm mitt i juli, då är det ju illa ?!

ska strax lägga mig i ett bad, borsta tänderna och köra en omgång flux i käften och sen nanna kudden. imorgon är det tvätta som gäller. mindre kul.. but thats life right .. ?

god natt mina vänner, sov så gott. ♥


pastasallad mums

nu har berit varit här (kontaktperson). har precis gjort klart salladen, väntar bara på att pastan ska bli klar så att jag kan röra ihop det med creme fresh (kan inte stava) haha och lite sånt gottigottgott.

är inte så speciellt hungrig just nu, men det lär jag bli lite senare. skönt att pastasallad ska vara kallt för jag har gjort en STOR STOR skål, så det räcker och blir över :) ska sätta på ett avsnitt av pretty little liars nu och invänta denis som kommer på besök efter hans träning.

hör av mig mwaa

WORD


fråga och svar

Hur blir d med låten kastriot gjort till dig ? Skulle vi få höra den ? Jag tror att han fortfarande gillar dig. Har sett och hört , Är en orm haha han vet nog att han inte kan få bättre . stå på dig du är stark, ser upp till dig . puss
svar: hellu :) klart ni ska, jag måste bara lägga in den på någon sida så att jag kan överföra den till bloggen först. haha vad söt du är! jag vet att han vet, och han vet att jag vet hihi. tack så mycket, puss på dig.

handlat

hellow! vaknade av att svartingen ringde mig vid halv 12. borstade tänderna & klädde på mig snabbare än blixten för att sticka till banken och aktivera kortet. tror ni inte det är "sommarstängt" ? fick flipp. vi fick ta spårvagnen ner till stan och fixa det på banken där. såg ut som en luffare..
vi köpte med oss istanbul kebab hem MUMS. tänker alltid på sannis när jag käkar det nu för tiden HAHA.. efter att vi mättat våra magar chillade vi en stund och sen stack till netto och handla lite. efter netto blev det en tripp till willys och apoteket. nu är jag hemma. skönt. om två timmar kommer min kontaktperson på fika.
haha shit har inte ens packat upp varorna, de ligger i påsarna. HÖRS.

tandpetare?!?!

shit vad trött jag är! imorgon ska jag vara på banken tidigt, de stänger kl 1.. måste aktivera kortet & sedan rullar pengarna in. dags att sticka och handla food och andra nödvändiga grejor. jobbigt att bo själv? ja. men jävligt soft också.

natti natti hjärtisar.

shpirt :)

girls

hello my friends!
idag har jag sprungit fram och tillbaka. aurora kom förbi också, och de gick precis :) en hel dag med mina söta tjejor, mysigt. jag och A har sprungit fram och tillbaka. brorsan - hem,, centrum - hem, centrum - hem, brorsan - hem, centrum - hem. haha kul liv va?

funderar på att ta mig en dush och sedan get some sleep. svartingen lovade att komma hit idag, men ännu har hon inte dykt upp. "ringer om en halv timme" jooo tjena :)

weeeeeeeeho!

haha hur ska jag veta varför en av er får virus pga min blogg? vet inte hur det kommer sig, sorry!

heeeeeeeeeeeeeeeeeeej! spenderade natten med josse. vi somnade till "bom bom bom now everybody say weeehooo" som vi skrattade. nu står hon i dushen och vi väntar på att A ska komma hit. min kontaktperson var här nyss och vi pratade om lite grejor. har äntligen fått mitt bankomat kort och pengarna rullar in på kontot imorgon HAHA orka överdriva som att det är mycket. men skönt i alla fall! :)

vad dagen har att erbjuda? jaa ni. ingen jävla aning. puss och kram hihi jag är fortfarande deprimerad.

2 världar

hej selma! ville först säga älskar din blogg=)du e grym tjejen! jag undrar om du kan svara på ett av mina kärleksproblem.
de såhär jag har träffat en kille. vi snackade ett år innan vi träffades. han känns helt perfekt för mig och allt.han är från utlandet och jag från sverige. jag gillar honom mycket mycket, o när ja träffade honom denna sommaren så föll ja för honom direkt. men de sägs han har andra tjejer han e typ tjeternas dröm?. o när ja frågar honom om han vill binda sig säger han nej för vi har olika religioner och våran familjer tillåter inte det. jag vet inte vad jag ska göra. det e svårt med långdistansförhållande ochså. men ennu svårare det här. jag e kristen och han muslim. hur ska jag göra?? tacksam för svar !


SVAR: hej och tack så jätte mycket :)
tråkigt men sant, många invandrare kommer i slutet gifta sig med kvinnan ifrån deras hemland, finns dock MÅNGA undantag då jag känner flera stycken som inte alls gjort det. det tråkiga med invandrare är att de oftast ser svenska tjejer som någon de kan leka med (undantag där med) men i vissa fall blir faktiskt killen kär på riktigt.

nu känner jag varken dig eller honom men som du beskriver det; nej för vi har olika religioner och våran familj tillåter det inte brukar oftast vara en bortförklaring men även så stämmer det i vissa fall. de vill inte göra föräldrarna besvikna.. jag tycker såhär, VARFÖR? varför ska familjen bestämma? det är ändå inte dom som kommer vara med dig osv osv.. jag vet att det är strängare i utlandet med det här och jag förstår dem till en viss del. de vill att generationerna ska leva vidare och sånt. men nu lever vi faktiskt i sverige och inte i irak eller bosnien OR WHATEVER. det är tråkigt att det ska behöva vara så.. om du verkligen vill vara med honom, försök att prata ut. prata om religioner, eran kärlek, era familjer och allt det här. han kanske inser till slut.

en dag kanske du kan konvertera dig till muslim, om du nu skulle vilja - det ska du dock inte behöva göra! han ska älska dig för den du är! men många gör det, för de älskar killen och/eller för att de gillar hur islam fungerar. det kan också bli enklare, då kristna firar jul och det gör ju inte muslimer. muslimer har andra högtider så som ramadan, bajram och det här.

jag vet att det är svårt med distansförhållande, men jag klarade mig rätt bra. jag och mitt ex var fyra timmar ifrån varandra och ibland tog det över en månad tills vi sågs. men med fina sms, vardagliga telefonsamtal och att somna med honom i telefonen nästan varje natt var min lösning. visst saknade jag honom och tyckte det var jobbigt MEN det var extra roligt att sticka ner till stationen och pussa skiten ur honom efter en så lång tids väntan. allt går om man vill och verkligen kämpar..

jag vet inte riktigt om jag besvarade dina frågor, men jag hoppas det :(
kämpa för det du vill ha. lider med dig.. puss

du har säkert hört låten här nedan, men lyssna en gång till.
jag kan glädja dig med att killen är svensk och kristen, tjejen är muslim.
idag är de gifta, killen har gått över till islam och de lever lyckligt :)


blondies

hejsan!
blev lämnad ensam för sisådär en halv timme sen. var grymt kul att tjejerna kom hit. fick mig på bra tankar :) glömde bort allt dåligt hihi tack tjejer. de roliga är att alla 4 var deprimerade HAHA aurora käkade iaf upp all mat. bra där!

la precis på telefonen med lilla harise, alltid kul att prata med honom :) nu tänkte jag svara på en fråga.

Hej. är det skillnad på blondiner & brunetter? Ja menar i sättet att vara med tanke på att malin "är en av de få blondiner du gillar" är det så att du har förutfattade meningar om just blondiner? eller vad handlar det om? förklara dig selma nu är jag allt nyfiken.

svar: hur kunde jag veta att en sån här kommentar skulle dyka upp under just de inlägget? king e jag!! jag drar inte alla över samma kam men de flesta blondiner jag mött har varit dryga och bitchiga, det har satt sina spår och nu gillar jag dem inte. har tjafsat med många blondies, de och jag brukar inte gå ihop och så är det bara! just live with it :) visst finns det undantag, många kan vara trevliga, men som sagt det ligger i psyket HAHA. hoppas du fick svaret du sökte.

MALLANPALLAN!

fick precis ett samtal av söta josse som var med min älskade lillasyster aurora. de vet att jag inte mår så bra och de skulle höra att det var okej med mig. så söta mina små tjejer är. big love till dom ♥

har inte gjort så mycket, en av de få blondiner jag gillar (malin) bad mig fixa hennes blogg och ni vet att jag inte är så duktig på det. men jag gjorde mitt bästa och hon fick även ha samma design som mig, hon gillade den så varför inte :) hon ska köra på en frågestund snart så gå in och ställ en fråga vettja! hon brukar även ha bloppis och sälja sköna kläder. hon skriver om mode och sin pojkvän. klicka HÄR för att komma till hennes blogg! :)

nu ska jag vänta på att J & A hör av sig igen, tror de kommer förbi en stund hihi mys. puss

denna kvällen skulle jag behöva dig

behöva ligga i din famn
behöva dina fingrar torka mina tårar
behöva andas in din doft
behöva känna din värme
behöva lyssna på din röst
behöva skratta åt dina skämt
behöva höra dina historier

jag skulle behöva din närhet och dina läppar
jag skulle behöva somna mot bröstet jag känner mig tryggast i..


denispenis

nu har jag lagat och käkat mat. mitt i mitt käkande plingade det på dörren, ingen mindre än denis stod utanför. det blev lite snack och en kopp kaffe och nu är jag ensam igen. funderar på att lägga mig tidigt idag, mår inte så speciellt bra. nu plingade det på dörren igen, denis is back!

pretty little liars

hej på er. har kollat på lite avsnitt av pretty little liars. katti var här en stund men gick för ett tag sen. jag ska strax ställa mig framför spisen och laga kyckling & ris. magen skriker.. uuush har inte lust med något.

:'( my hair..

















NU:







HÖRDE JAG SAX?


söndag

ny dag, nya tag. är precis hemkommen ifrån mami. sov där inatt. det behövdes :)  har promenerat hem ifrån henne, är helt slut eftersom att solen har tittat fram och jag hade på mig mjukisbyxor, D-O-G! och inte kunde jag vika upp dom heller.. har odlat mina ben.. haha.

nu ska jag ta mig en dush så jag känner mig lite levande i alla fall. vad dagen har att erbjuda det vet jag inte än.
puss

LÖRDAG

hellu! jag har inte så mycket att skriva om. mår inte så super bra just nu, det har hänt lite grejor och jag känner mig så lost, besviken & arg. det är katafuckingstrof.

vissa av er tyckte jag bröt mycket på videobloggen, jag tyckte inte jag bröt så mycket. kanske för att det var första gången och jag visste inte riktigt vad jag skulle säga? jag vet inte haha. ska försöka prata tydligare och förbättra min svenska i nästa video. ibland pratar jag grymt bra svenska och ibland blir jag helt fucked up haha.

jo jag är halv svensk och född här i sverige. men jag umgås bara med utlänningar faktiskt. ända sedan jag var liten. haha sorry om ni blev förvånade, but thats who i am.

jag har spenderat gårdagen & natten med världens bästa katti. vi stack precis och träffade morsan en sväng. nu är jag hemma igen, katti cyklade hem och skulle byta om, dusha osv.. sen får vi se vad som händer :)  är så himla seg, blev inte många timmars sömn inatt. antar att det blir lugnt idag. katti ska klippa mig i alla fall, det är en sak som är säker. hej då selmis långa hår :(

jag för några dagar sin i denispenis söta keps



hos bellooshe




tvätten avklarad! :D

helluu! sitter hemma hos mig med katti. mamsen var här och hjälpte mig med tvätten och precis när hon gick kom kära katti hit och hjälpte mig med det sista haha bästa :) hon sitter här hos mig nu och målar naglarna. kefft väder idag alltså, det har regnat loss. otroligt dålig sommar måste jag säga.

har inte så mycket mer att säga, haha fett tråkigt. katti sitter här och pratar om hur snabbt jag skriver, hon är sjuk hahaha. hade bäst puss och kram.

TVÄTTA

God morgon!
har precis dammsugat lite, och diskat. verro plingade på hos mig vid 11 imorse, hon behövde sitt leg. ville strypa henne. men somnade om igen och vaknade för en halvtimme sen hähä.

mamsen är påväg hit, hon ska hjälpa mig med tvätten hihi älskar henne. man får mycket bättre kontakt med sina föräldrar när man flyttar hemifrån. (UPPMANAR INGEN ATT FLYTTA HEMIFRÅN) just sayin... :)

nu ska jag dricka kaffe, börjar tvätta om en timme.
hör av mig :)

svar på någon som undrade om hår: jag vet tyvärr inte hur du ska få längre, det enda jag har gjort är att spara & bara klippa topparna några gånger om året HAHA. men nu efter att jag blekt det så har mitt hår slitit som fan. ska kapa av mig mitt långa hår snart, kanske idag :(

time to get some sleep

Har suttit och pratat med kimpan, älskar henne som min egen syster.
ska gå och lägga mig nu, tvättid imorgon kl 14.00. har inte så mycket kläder att köra denna gången med tanke på att jag tvättade för bara några dagar sedan, men nu blir det lakan och sånt också. efter tvätten tänkte jag storstäda. känns som om jag gör det varje dag, men imorgon ska jag städa överallt NOGA! och sedan bädda rent, med nytvättade sängkläder. ÄLSKAR DET.

god natt mina vänner.
vi hörs imorgon igen
puss och kram love you all.

hemma.

så ni gillade att jag videobloggade? HAHA kändes så skumt att prata med sig själv, ni anar inte hur många jag gjorde. 500 st var för långa, den andra stammade jag på, den tredje gud vet vad. glad att ni tyckte om det i alla fall :D

nu är jag hemma igen. firade ju bella, fick många goda skratt kan jag ju säga.. :) nu ska jag tvätta av mig sminket, dra på min dagliga mask och sedan nörda FB. folk lovar att hämta en, sen när man ringer står man där när sista vagnen slutat gå haha asså shit vilka människor det finns. josse räddade oss dock. tack så mycket hjärtat :D

bilder kommer säkert imorgno. pysss och kram

Hahahhaa tung jag eeeee






i väntan på svartingen.

Jag är klar. om ni kikar in här om en liiiiiiiiiten stund ska ni få se en fett rolig sak HAHA.



do you take drugs? (ögonen)








bellosh tonight

maten blev supergod. syrran & tugay stack precis och mötte upp brorsan. jag står och rotar i garderoben för fullt efter vilka kläder jag ska ha på mig ikväll. ush, hittar inget som sitter bra känns det som. tjejer alltså..

ikväll sticker jag till klocket för att småfira min fina vän bellosh som fyllde 18 år för två dagar sen. kommer bli kul :) nae, om man skulle borsta tänderna så jag inte stinker vitlök. att borsta och käka tuggummi hjälper ju inte ett dugg, men det känns lite fräshare i alla fall. alla kommer dö ikväll när de får känna vitlöksdoften.. hahah.

hör av mig innan jag går. mwaa

sola

tandis gick jätte bra och rose hade INGA hål, duktig flicka haha. det blev en solning med min prinsessa och nu är jag hemma igen. sitter och käkar knäckisar + en kopp kaffe, fick inte i mig något imorse. snart ska jag dra och möta syrran för att sedan sticka till hundrastgården med Tugay. senare kanske mamsen skulle komma hit och syrran var sugen på att käka mat här så vi ska göra potatisgratäng med kött hihi gott.

det var allt från mig för denna gången, vi hörs väl igen lite senare haha puss

det är ABO-storm ute

shit vad det blåser. öppnade precis ballen för att vädra lite och mina gardiner flög åt helvete, cigg paket som ligger där ute flög och åt helvete osv osv.. haha. heeeeeeeej på er! jag är vaken japp :) bussen kommer 10.40 så det är bäst att skynda sig. jag är klar strax. men rosii ska väl göra så att vi missar denna bussen.. orkar inte vänta. är så trött. vill bara sova igen. shit, vill verkligen inte börja skolan :(

hörs när jag är hemma igen! ♥

tack!

Det värmer i hjärtat när ni skriver hur fin och bra min blogg är. Pratar lite med Bäzu på facebook och hon undrade seriöst varför jag inte skriver en bok. VA tänkte jag.. Hon tycker att min blogg är tung, och att det finns något som gör att man vill gå in på den och läsa om och om igen. Hon gav mig så mycket beröm och jag blir verkligen SUPERGLAD av det. Det peppar mig grovt mycket ska ni veta allihop :)



gjorde mig två knäckisar och satte en kastrull med vatten på spisen för att koka ägg men när vattnet börjat koka ångrade jag mig och stängde av spisen och hällde ut vattnet hahaha. sjuk jag är. var dö sugen först, men sen försvann det. tror nog att jag ska lägga mig snart, alarmet ringe 9:30, ska följa med rosii till tandis vid 11 tiden. jävlar vad tandläkarbesök det blivit på sista tiden.

god natt mina vänner så hörs vi imorgon. HADE BÄST PUSS.

Att inte våga

jag vet helt ärligt inte varför jag öppnar ett inlägg. vill så gärna skriva av mig, skriva namn och skriva ALLT jag har inom mig, både bra och dåliga grejer. men när man skriver något, gillar folk att förstöra så det är bäst att jag håller det för mig själv ett tag till. kanske för alltid. jag önskar att allt var enklare, så att man kunde öppna sig och skrika ut vad hjärtat bär på. jag hade en gång en person som jag kunde prata om allt med, den personen kan jag öppna mig för än idag, men jag vågar inte. jag är rädd. för vad vet jag inte men någonting säger mig att hålla tyst, även om jag kanske inte borde.  folk har rätt att veta, jag har rätt att vara ärlig mot mig själv. jag borde inte förtränga detta, jag borde ta chansen. om man inte riskerar missar man många chanser som kanske hade tagit mig långt. oh, det är så komplicerat.
fuck. jag ska samla mod, sen ska jag skrika ut. högt.

LOVE IS HARD

alla domdär frågorna du svarade på i ett inlägg, så var det en fråga som det typ stod såhär i "Har du varit tillsammans med någon som sedan blev din kk?" ahh något sånt.. På den svarade du nej är du sjuk eller?
reagerade lite på den för är i den situationen just nu, och detta kommer låta heeelt sjukt, men snälla döm mig inte nu! Mitt ex, (93a) som jag egentligen fortfarande har känslor för, men som jag inte riktigt vill erkänna för mig själv, han har tjej nu, varit tsm med henne i cirka 10 månader, och jag har kille, som jag varit tsm med i snart 1 månad bara. men jag och han, mitt ex, pratar fortfarande, eller kontakten har väl gått i vågor. vi har inte träffats på snart ett år, men vi smsar varje dag osv, och han är en sån som inte klarar att vara trogen, (därför det tog slut i vårt förhållande) otrogen hela tiden, medans jag gjorde allt för honom, ändå förlät jag honom varje gång, då han gjorde samma sak om och om igen, jag hade tillslut ingen ork kvar, fick knappt i mig nån mat för jag mådde så dåligt osv, klarade inte av skolan, grät mig till söms varje kväll, osvosv. men den tiden är förbi nu, mår bättre oså nu.

asså detta är väldigt komplicerat, men han kan gärna hålla på med mig även fast han har tjej och shit, säger han, han säger att han kan det bara för han älskar mig.. (fast vet att han håller på med alla möjliga) så tkr ganska synd om hans tjej.. iallafall, jag skulle aldrig vilja ha han som pojkvän igen, då jag lixom vet hur han är och att han inte kan förändras, däremot vill jag inte förlora kontakten med han helt, igen, kanske mår bättre av det, men ändå inte lixom, saknaden blir stark och därmed jobbig, har ju försökt glömma han tusen gånger, det går bara inte. han är oxå väääldigt mysig i sängen, det lockar ju oxå en hel del. hans humor och allt är helt perfekt oxå, utseendet med. hela hans charmighet är typ perfekt, därför lyckas han få vilken tjej han än vill.

men ah, jag har ju kille nu, självklart älskar jag honom, men jämför man med mitt ex så är känslorna jag har för mitt ex starkare, ah komplicerat.

iallafall, detta låter sjukt, men jag och mitt ex har typ bestämt oss för att vara kk...? började med att jag sa typ för kanske tre dagar sen att jag skulle te stranden, då sa han att han skulle vilja vara där med mig och massa, och jag kunde lixom fantasera hur mysigt det skulle vara, sen skrev han typ "kramas en massa(a)<3" och sen typ "mer kan vi ju inte göra<3" men sen gav jag med mig och sa att jag kunde göra mer och skit, (är ingen som är otrgoen egentligen men älskar honom så det är svårt..) sen tillslut skrev jag "älska på stranden(a)<3" han bara "vill du det?(a)<3" och sen blev det bara mer och mer, tillslut skrev han "vi kommer typ bli som kkn:o<3" och jag bara "ja:o<3" han bara "gör mig inget(a)<3"
så ah, detta är vad vi är nu.. vet att detta låter idiotiskt, men du kanske kan hjälpa mig litegrann? säga vad du skulle gjort och skit, tror jag behöver det, för är rätt förvirrad. ibland känner jag "gör inget om han har tjej, bara glad för hans skull" men sen förut idag såg jag på hans tjejs blogg att dom skulle iväg tsm i två veckor imorgon, hon hade skrivit allt hon packat, hur mkt hon längtar, hur kul och mysigt dom ska ha, och allt. kom som en chock då jag trodde han skulle åka iväg själv, så höll typ på att börja lipa, så antar att känslorna finns kvar och att jag bryr mig fortfarande och fortfarande blir svartsjuk bara att jag inte riktigt själv kan inse det?
tack för att du ens läste.. <3

svar: hej fina du! kan börja med att säga att det inte är något att tacka för, jag uppskattar att folk och du skriver till mig, det är alltid roligt att hjälpa till. jag försöker så gott det går :)
nu till ditt problem, jag lider med dig. jag vet hur det är och förstår dig precis. det jag just läste beskrev en tjej som fortfarande älskar sitt ex, och om jag var du skulle jag lämna min nuvarande pojkvän även om mitt ex har flickvän. det är inte rättvist mot din pojkvän att vara med honom när du fortfarande har känslor för någon annan. Du säger själv att du inte är en sån tjej som är otrogen, men du skulle kunna vara det mot din pojkvän, med ditt ex. Det är inte rätt av dig.

Du blir svartsjuk och fantiserar om ditt ex, du är fortfarande kär min vän. Ta tag i dina känslor, och tänk efter noga vad du vill göra. Vill du träffa ditt ex och ha sex med han och sedan gå till din pojkvän och säga hur mycket du älskar han, samtidigt som du har ångest över vad du gjort en timme tidigare (sex med ditt ex) eller vill du vara singel och kunna göra vad du vill, utan att såra någon - kanske bara dig själv. Du sårar dig själv genom att vara intim med ditt ex, tankarna om att hans flickvän också får njuta av honom kommer döda dig, om de inte redan gör det. Ge dig inte in i ett förhållande som du inte kan ge allt för. Du är inte redo än.. ditt ex har fortfarande ditt hjärta och du skulle fortfarande kunna göra allt för honom. Dessutom kanske han smittar dig med könssjukdomar (med tanke på att han ofta är otrogen och bara Gud vet vilka tjejer han ligger med som kan smitta honom) och sedan smittar du din nuvarande pojkvän och då blir du stämplad som den otrogna slampan..

Jag förstår dig precis.. så jag hoppas inte du tar illa vid. Men lämna din pojkvän, eller fortsätt med honom och sluta prata med ditt ex. Det går inte att vara vän med ett ex om man fortfarande tycker om honom. Det går inte att smsa med sitt ex som ingenting och sedan må bra av det.. det går bara inte. Tänk efter noga, ta kontroll över dina känslor. Hade bäst och jag hoppas det löser sig. PUSS PÅ DIG.


Chicago

Nu är jag ensam igen. Svartingen och Denis kom hit en sväng förut, Sara tittade även förbi och vi gjorde en grej som jag tror kommer bli jävligt bra. När dem stack kom rose förbi, vi körde en runda chicago och häxan vann med 3 poäng ville dö haha.

nu sitter jag här ensam som sagt, ska alldeles strax tvätta av mig sminket, dra på en mask och bara relaxa. Titta in här snart igen, för då kommer en love question upp. puss och kram.

promenix

är precis hemkommen ifrån en skön promenad med katti. håller på och steker köttfärs för att sedan göra tacos mums! har dock ingen majs, verro tog min sista burk igår haha :( men det funkar ändå.

är helt utsvulten konstigt nog.

denna bilden tog jag i hissen för ca 15 min sen.



och dessa tog jag nyss. byter om fort HAHA






ONSDAG

god morgon säger jag :)
vaknade kl 1, hoppade upp och städade och diskade. nu sitter jag här med en skål pastasallad som blev över ifrån igår. efter det ska jag ta mig en dush och sedan sticka till rosii tror jag. det blev som sagt ingen morgonpromenad, vem försökte jag lura? jag skulle inte klara av att gå upp tidigt.. haha jaja fuck det nu. jag hör av mig senare. puss på er

Sen benim kücük yildiz



Jag hoppas att en dag kommer vi ta igen all den tid vi missat.
Du kommer alltid att bära med dig en del av mig, var du än går.
Och jag vet att en bit av ditt hjärta alltid kommer finnas med mig, i alla år.
Jag vet att du är rädd, jag är det med.
Men jag hoppas att en dag, en dag kommer vi ta igen den tid vi missat.
Doften, ögonen och leéndet är med mig varje natt.



SUPASTAR!

hello angels!
min prinsessa stack precis. här sitter jag med en mask på mitt ansikte, kan inte le snart (pokerface) det spänner ni vet haha. ska snart tvätta av det och sedan checka läget på FB. ska försöka vakna tidigt och dra med mig Katti på en lång morgon promenad.

haha shit vilka stjärnor det finns, verkligen supastars. hala ålar. man kan inte bli mer hal än norrköpingsbor. katafuckingstrof. buuut heey, what to do. det är inte mig folk skrattar åt. borde inte lägga ner min energi på detta men det sägs ju att ett gott skratt förlänger livet, du har förlängt mitt med flera år.


nu ska jag nörda fb. sov så sött mina vänner. MWAH
vi hade inte det bästa, men vi hade mycket som var bra.

PASTASALLAD.

denis stack precis härifrån. det blev kaffe och så fixade vi en grej. vi är grymma hihi!! gjorde även pastasallad med tonisk, supergod. det blev rätt mycket kaffe idag hahaha. strax kommer svartingen hit igen, mysigt. blev ingen promenad med katti, hon hade lite ont i magen så vi tar den imorgon istället. har mycket att berätta för henne haha :) goooooooolare. bättre haha.

nej nu tycker jag att det blev för mycket skit här, ska invänta veronica och sedan ta mig en dush. pyss och kram.

about me.

- 4 frågor om förhållanden
är du singel? - yes
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - ja
hur många har du varit kär i? - 1
är du kär just nu? - det är svårt sånt där.

- 10 frågor om dig själv
namn? - selma
när fyller du år? - 21 augusti
några piercingar? - öronen och näsan.
vad har du på dig just nu? - jeans, linne, baseball jackeet.
vilken årstid är bäst? - sommaren
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - när man vaknar upp brevid någon man tycker om.
vad tycker du mest om hos dig själv? - läpparna & ögonen i think.
vad är du bra på? - mycket.
vem älskar du mest på denna jorden - familjen
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - med någon.

- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - ingen vet allt, men de närmaste vet mycket.
vem är den roligaste av dina vänner? - vet inte
vem är snyggast av dina vänner? - allihopa är snyggAST på sitt sätt.
vem är mest partyprisse? - svartingen.
vem är den du helst har filmkväll med? - svartingen.
vem av dina vänner är mest "evil"? - svartingen och rose.

- 12 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - yes
vem är farligast i din familj? - ingen haha men brorsan i så fall.
vem ser roligast ut i din familj? - JAG. HAHA
har ni något husdjur? - nej :( jag är ensam
vem har du mest gemensamt med? - brorsan tror jag.
vem står för underhållningen? - deniz lätt HAHA
vem sover du oftast med? - mamma eller syrran.
roligaste kvällen med familjemedlem? - alla kvällar är lika roliga med dem.
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - igår
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - nån månad sen.

- 10 frågor om idag
vad har du gjort? - druckit kaffe, träffat älskade gabi och några andra, varit i klocket.
har du varit glad idag? - absolut.
har du varit ledsen idag? - njaa.. för att gabi ska åka, ja.
har du gjort något bra idag? - hm, varit snäll ?
vad ska du göra nu? - dra och handla food.
har du gjort något dåligt idag? - tror ej det.
vad har du ätit idag? - knäckemacka hihi
har du duschat idag? - ja
är du trött nu? - nää
vad händer imorn? - ingen jävla aning.
har du varit i skolan idag? - sommarlov HALLÅ..

- Annat
Hur mår du just nu? - bra
Har du piercat dig? - yees
Är du hungrig nu? -  nää
Vad är klockan nu just nu? - 18:24
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - fb & ida bergvalls blogg.

- Telefon/ Mobil
Vem ringde dig senast? - mamsen
Vem ringde du senast? - svartingen
Vem sms:a till dig senast? - denis
Vem sms:a du till senast? - denis

- Övrigt
Gillar du punk? - NÄ!

- Musik
Lyssnar du på musik just nu? - nee.
Vilket är ditt favoritband? - ingen speciell.
Vad gillar du för musik? - r&b

- Kläder
Har du fler än 4 linnen? - haha ja
Har du fler än 3 jeans? - jaa.
Har du fler än 5 tröjor? - jaa.

- Kärlek
Är du kär just nu? - kan inte påstå det.
Har du kysst någon idag? - nää
Har du ett förhållande? - nix.
Är du romantisk? - dont know, det kan jag vara i alla fall :)
Har du kysst någon? - ja
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - ja.
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Kastriot
Hur länge höll det? - vi hade kontakt länge men tillsammans 7 månader.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nää, eller jo när jag var liten
Vem sov du senast bredvid? - HAHA. inte värd att nämna hära.
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - nej e du sjuk eller?
När fick du din första kyss? - 12 år haha
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - vet inte fan, 20 års åldern
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - nej fan.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - om vi hade varit gifta många år, ja.
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - dumpish.
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? -  sköna jeans, baseball jacka och converse.  där satt den. BAM!

ännu mer kaffe

nu är jag hemma igen. shit vad jag kommer sakna gabi. min älskling. svartingen kommer strax hit på kaffe, sen ska jag dra och handla och fixa lite grejor. senare blir det en kvällspromenad med fina katti. mysigt :)

fattar inte hur folk kan ljuga.. inte så mycket att de tror sig själva. tycker synd om vissa, framför allt dem du gör illa :)

gabi på kaffe

Hej! Gabi kom förbi mig på en kaffe. Blev så glad av att se han. Han har blivit så stor och fin. Han åker iväg ikväll, och gud vet när jag får se honom igen.. Vi är iallafall i klocket nu, Rose hängde på. Gabi skulle bara iväg en snabbis sedan ska han möta upp oss. Älskar honom :)

time to sleep

nu ska jag ta mig en cigg och sen sova, och jag ska sova läääääääääääääänge imorgon.
god natt mina fina vänner, hoppas ni sover gott. puss och kram.


Gränsen är nådd.

Jag känner mig som en tickande bomb. Jag är inte blåst, hör du det? Du kan inte dölja saker för mig, och du vet det. Ändå spelar du så fult spel. Kommer till mig och säger både det ena och det andra, sedan säger du något annat till du vet vem. Varför? varför kan du inte bara stå för vad du säger? Stå för den du är, stå upp för dig själv och för dina känslor,  för dina tankar. Du är så himla falsk att det inte finns ord. Trodde aldrig att jag skulle säga detta om dig, och det är första gången. Men vad falsk du är, en lögnhals.. Jag är så besviken på dig.. Jag talade alltid sanning när du frågade om något. Jag talade sanning överhuvudtaget.

Jag bryr mig inte egentligen, blir bara sårad (besviken, äcklad) på dig när du gång på gång ljuger, och inte bara för mig. Senast i lördags, minns du? Men tro inte att jag kommer ställa upp för en människa som dig igen. Jag trodde du var äkta. Jag litade på dig från botten av mitt hjärta, jag lovade dig att ALLTID finnas för dig.. och det hade jag gjort om du inte betett dig som du gjort. Skyll inte ifrån dig, det är bara DITT fel. Jag berättade allt för dig, eller i alla fall det mesta. Jag är ledsen över att vårat band nu är avkapat. Det känns tungt eftersom att du varit nära mig, MEN jag kan inte acceptera människor som dig i mitt liv. Allt du sa, allt du lovade, allt du gjort för mig rann ut i sanden. Och vet du? I dont even know you anymore. Du är förändrad, någon helt annan person. Du är inte personen jag känt under alla dessa år.

Jag vet att du kommer läsa detta, och jag vet att det kommer gå rakt in i hjärtat på dig OCH JAG VET hur osäker du är på allt som finns runt omkring dig. Men tror du aldrig att jag har varit osäker? inte fan beter jag mig som dig i alla fall. Det finns en gräns, och du har paserat den för länge sen. Jag vill inte att det ska sluta såhär, för du betydde mycket för mig. Men fuck it, du gjorde bort dig. Jag vill inte veta av dig, jag vill inte höra din röst, jag vill inte se dig på stan, jag vill inte känna din doft och jag vill inte ha ditt förlåt.

Gick omkring i ditt kvarter tills det blev för kallt
tänkte ut en dialog mellan oss och allt
lampan släcktes i din hall och jag gick hem igen
för har inte glömt vad du, har inte glömt vad du gjort
vad du gjort

IM OVER AND OUT.


zZZzZ

Nu är jag ensam igen. denis kom hit precis när jag höll på att somna, vi satte på en film - get rich or die tryin. sedan blev det en kopp kaffe på det. verro tittade förbi också. stack till postlådan (heter det så?) och lämnade ett brev till manne. miss him, tack för brevet hjärtat. nu sitter jag och pratar med harise på FB, ska alldeles strax hoppa in i ett varmt bad och sedan soova. har varit så otroligt trött idag att det inte är sant. men 5 timmars sömn är ingen höjdare, min kropp behöver vila.


MÅNDAG

hej sweeties!
vaknade kl 8 idag, stack till tandis men jag kom 5 min försent och fick därmed inte komma in :S Har aldrig hänt mig. de skulle skicka en faktura och en ny tid. äckel tandläkare! när de kommer försent så gör det inget. men när man sitter på en spårvagn och inte kan bestämma farten så får man helt plötsligt värsta skiten. fuck it.

drog en sväng till banken, så nu är det äntligen gjort i alla fall. efter det stack jag till ikea och sedan hem. drog även upp syrran på vägen hem. hon gick precis. vi har druckit kaffe och spelat chicago. jag är HELT DÖD, men denis kommer på besök en sväng. mina ögon vill stängas :(

peace

vill inte ha mytomaner i mitt liv.
du har blivit så liten i mina ögon, så liten.

en dröm är en dröm och jag lever i en

det blev kyckling och ris, satt fint i min och pojkarnas magar. dem gillade det hihi :) denis stack för några timmar sedan och eldi stack nyss. bästa eldijan sticker till kosovo imorgon så jag får inte se honom på ett tag. super bra kille det där!

nu tänkte jag kolla på ett avsnitt av min serie och sedan stupa ner i sängen. alarmet ringer 8:00 imorgon. ska till tandläkaren och sedan fixa kontokort. efter det blir det en sväng till ikea med D, ska hjälpa han att köpa grejor till sin nya lägenhet. trevlans!

vi hörs imorgon igen mina vänner. sov så gott puss på er!

ris & kyckling ?

hello friends! stack ner och tvätta, men denis räddade de sista timmarna, han hjälpte mig :) verro kom hit en stund, sen stack hon hem. nu är denis & eldi här. vi ska laga något att käka sen ska vi höra av oss till en vän och se vad han har för sig. jag hör av mig senare pyss och kraaaam.

ALZARAZ

NU FINNS ALZARAZ MIXTAPET "DIT KÄNSLAN TAR OSS" UTE FÖR GRATIS NERLADDNING! Kommer även komma upp på Youtube inom några dagar & Spotify osv inom några veckor! VARSÅGODA, TA FÖR ER!

http://www35.zippyshare.com/v/9675178/file.html




TVÄTTA

jag förstår mig inte på människor, alla gör vi fel. men gång på gång? jag litade på dig förr, tappade förtroendet men gav dig en chans att förklara dig ÄNDÅ. hur svårt kan det vara att stå för det man säger? seriöst alltså. är så himla besviken på dig att det inte finns ord. never wanna see you again. stick åt helvete.

HEJ BLOGGEN!
var tvungen att skriva av mig litegranna sådära. jag började tvätta för en timme sen, så jag ska ner strax igen.. med sista maskinen. sen ska jag hänga upp allt i torkrummet. uft. :( men snart kommer bästa denis hit. så det jämnar väl ut sig haha. idag händer väl inte så mycket skulle jag tro. bara chilla base. nae nu ska jag messa honom och fråga var han håller hus så han kan göra mig sällskap, gillar inte tvättstugor hahaha. puss

sleep tight

ska lägga mig efter ett avsnitt av min nya favoritserie. imorgon står det tvätt på schemat och sedan ska jag dricka kaffe med denis och knäcka han på chicago. snagga mig låter också bra.

god natt mina vänner :)


ARLANDA

nu är jag hemma igen. stack till arlanda för att hämta dino som varit i kroatien, inte för att sticka på bröllop med min blivande man dany :( han är på turné just nu så vi sköt upp det lite :)

vi hade ändå roligt, trots att vi kom vilse och åkte fel ett antal gånger hahaha. verro är påväg hit en sväng, vi ska bara snacka lite och sedan är det sovdags för min del.

denis fick stå för bilderna ikväll.



vi stannade förbi hos verro när vi ändå var i sthlm


beautiful

visste inte att dany var utländsk, men det blir perfekt ju!
hej på er mina änglar!
natten var mysig, vaknade dock riktigt sent. stack och mötte verro för att lämna några cigg, fastnade hos henne och sedan kom viccy & jenni till hageby. nu sitter vi hemma hos mig, verro är hemma. om en timme sticker jag till arlanda. puss :)

innan vi stack














MY DREAM MAN

efter dagens bravader stack vi till shellmacken för att tanka. det stod en stor bil brevid klyftans. såg en snygg kille komma ut. ville prata med honom men vågade inte, sa till rose "ska haffa hans FB när jag kommer hem". några minuter efter kommer även självaste Dany ut ifrån macken och går mot den stora bilen (vem ska jag nu välja?) jag var bara tvungen att gå ut från bilen och gå fram till honom. kände mig lite som en fjortis för stunden men han var otroligt charmig. min nya prins frågade vart jag hade varit hela hans liv, och när vi skulle gifta oss och vart jag ville åka med honom. så imorgon mina vänner, imorgon sticker jag utomlands och gifter mig med min dröm prins. vanligtvis gillar jag inte svenska killar, men den här dany var fan magisk hahahaha. rose segade med att fota, så jag tjatade lite på henne att hon skulle snabba sig men då hörde jag en VACKER röst som sa "det gör inget, vi har det mysigt här" HAHA jag smälte. min älskling. min prins. halva inne eller vad säger ni? dream on selmiic..

i miss you, see ya tomorrow


ME TODAY

hej mina änglar. stack till stan och viftade runt, sedan mot klocket, träffade jenni och de andra.. de drack, var där en stund sen stack vi vidare till stan igen. och nu är jag hemma :) har varit en skön kväll trots all väntan på alla möjliga personer haha. jag har träffat min dröm man..




fix!

sitter hemma med rose & verro. vi håller på och fixar oss. har precis käkat kallsås fisk och potatis, har blivit helt beroende hahaha.. verro gick precis, jag och rose håller på att fixa oss för att sedan sticka till klocket och chilldricka lite. jag ska dock inte dricka, dont like it.. inte idag i alla fall :)

jag hör av mig senare. puss och kram

en bild ifrån förra veckan


FREDAG

helloo!
somnade som sagt sent inatt, vaknade vid 1 tiden av att verro plingade på dörren :) vi gjorde oss en god frukost, tog en cigg, tvättade av mig lite och sedan stack vi till K & D där även syrran var, för att lämna hennes legg & hämta mitt som mamma hade lämnat där. på måndag sticker jag till banken för att göra ett efterlängtat konto så att jag kan få in $$ nånstans.. hähä.

är hemma nu igen, ska strax sticka till HC med rose för att köpa present till A och sedan ska jag hem och dusha. ikväll kanske vi ska möta upp denis en sväng och sedan sticka till stan, det är uppträdanden osv, sen sticker jag, rose och förmodligen verro till klocket för lite häng hos J.

det är inte bra att ha internet alltså.

är fortfarande uppe. dels för att jag gick ut och tog en cigg med fey för nån timme sen och sen för internet.. dessutom skrev shoshki, så jag gick ner och tog en cigg med han och sempan. kom precis in. nu ska jag fan sova! det sägs att det ska bli fint väder imorgon (idag) så jag ska sätta alarm. vi får se hur det går.

god natt, hade bäst så länge!

Dünyanin en iyi babasi ♥

märks det att jag saknat bloggen? kan inte slita mig ifrån blogg.se HAHA. vad ska jag skriva denna gången? antagligen inget speciellt, nae tänkte väl det. om intresseblocket antecknar så har jag bara käkat en hamburgare idag. inte likt mig kan jag ju säga. knasigt :)

funderar på om jag ska diska glasen som ligger i köket och sedan ta mig en nattcigg och hoppa i säng. dusha måste jag göra kom jag på. ni vet.. jag har lingonveckan. kan dusha tusen gånger om dagen just den veckan. känner mig så ofräsh annars. eller det gör jag i vilket fall- DEN VECKAN! känner ni igen er tjejer?

nae, ögonen börjar rulla. dags att börja göra sig iordning inför natten.
saknar babishko, han blev så glad över att jag kom in på gymnasiet. så stolt. älskar dig pappa.
funderar starkt på att sticka ner till turkiet innan sommaren är slut. dra med mig en kompis, vara i trabzon ett tag och sedan sticka vidare till nån skön partystad.. det känns verkligen som att jag behöver det. träffa farmor och alla de andra där nere. kärlek ♥

God natt/ Iyi geceler ♥

blablabla.

det är fett synd att besökarna har sjunkit -150 men jag är glad över er som är kvar, riktigt tacksam! uppskattar det som fan :)

sitter här och gör inte så mycket, kollar igenom foton & hänger på Fb. finns inte så mycket att göra på kvällarna. har så mycket jag vill skriva här på bloggen, men jag kan inte. eller jag kan, men det finns alltid folk som ska fula sig, så jag håller det för mig själv istället. all i can say is that i know the truth.

på tal om inget, min tvättkorg svämmar över. har inte tvättstugan förns om några dagar. hur ska detta gå? det är inte lätt att bo ensam haha...

TRUE


Var inte för glad att alla vill ha dig, för billiga varor är dåliga och har för många köpare.



fuck that.

C: Hej jag behöver lite hjälp och några råd, och jag hoppas att du kan hjälpa mig. Jag gillade en kille och han gillade mig, men han visste inte om att jag gillade honom. Han berättade allt för min bästavän, om vad han kände och tyckte om mig. Men sen så en dag skulle min "bästavän" träffa honom och hon sa att jag skulle följa med men de kunde inte jag för jag hade precis duschat. Två timmar senare ringer hon mig och säger att hon gillar honom och att dom kysstes och sa att hon hoppades att jag inte var sur, så dum som jag är svara jag nejdå. Och dom blev tillsammans i två månader. De är inte första gången hon hade tagit någon jag gillade, typ fjärde gången. Men dom andra brydde jag mig inte så mycket om för jag var inte kär på riktigt. Men nu var jag verkligen de. Men jag stog ut i två månader och se dom kyssas också sen gjorde hon slut med honom. Jag och han snackade som kompisar då dom var tillsammans, och fortsatte så, för min "bästavän" och han snackade fortfarande. Sen så träffade jag en annan kille som jag blev lite små kär i och jag sa de till min "bästavän" nästa dag får jag höra att hon gillar honom och att dom ska vara med varandra nästa dag. Men jag fick bättre kontakt med den första killen jag pratade om att jag gillade, då sa jag de till min "bästavän" att jag gillade honom, och hon blev såklart sur och då började vi tjaffsa, och hon lämnade den killen hon skulle träffa och gick tillbaks till den killen jag fick bättre kontakt med, och han gick tillbaks till henne, men dom blev aldrig tillsammans, två veckor senare dissade hon honom igen men vi hade blivit vänner igen. Då fick jag och killen bättre kontakt igen och började snacka igen vi höll på i en månad, under den månaden fick hon reda på att jag gillad honom igen. Men han gillade verkligen inte henne längre, så han började ignorera henne ett tag, och vi blev tillsammans, men inga andra fick veta än våra närmsta vänner. En vecka senare skulle han träffa henne igen på stan med massa kompisar alltså var dom inte ensama, för dom hade tydligen börjat snacka igen, men dom skulle bara vara vänner och han älskade mig osv osv. Det fula vara att jag var på stan samtidigt med andra kompisar. Så jag såg dom tillsammans igen men alltså dom höll inte på eller nånting. Efter den långa dagen säger han att han har känslorna kvar för henne och att han vill göra slut för att han var skit rädd för att vara otrogen mot mig, och att han älskar mig fortfarande. Men jag försöker ignorera honom hela tiden för han krossade mig verkligen, men då säger han sluta ignorera mig jag klarar ingenting utan dig du har verkligen hjälpt mig, och du har gjort så att jag har fått tillbaks mitt liv och att de inte är slut på riktigt. vi snackar som vanligt en hel vecka och han fortsätter att säga att han älskar mig och att han inte vet vad han ska göra för att han har kvar känslorna för henne. Men jag förtsår mig inte på honom. Men iallfall han höll på så tills igår då jag skulle till de stället där han bor fast inte för att vara med honom utan en annan kompis, och denhär tjej kompisen känner ju honom jättebra och vet att han vill ha riktig kärlek som han säger till mig, och alla säger att han ska välja mig, för dom vet ju att om han väljer henne blir han krossad igen men de är ju hanns val. Men iallfall när jag var där, såg jag honom med henne och en tjej till, dom satt jättenära varandra fast den andra tjejen var ju också nära kompis till honom så hon satt ju liksom på sidan. Vi kom fram och han såg jättenervös ut min kompis snackade men honom lite framför alla typ hej vad gör ni osv.. Sen gick vi, senare på kvällen ringde han mig igen. Men han pratade aldrig ut, de störde jag mig på, han vill verkligen inte ta upp de med mig och berätta vad han vill. Och de jag vill veta nu är vad tycker du jag ska göra ska jag låta han vara och se om han kommer komma tillbaks till mig? För jag mår jättedåligt utan honom och vill alltid att han ska höra av sig, han gör de, men asså inte alltid men typ varanann dag. För alla mina vänner säger att jag ska ignorera honom och låta han toffla efter mig. Eller vad ska jag göra? Föresten nu när min förra bästavän vet att hon har honom, kommer hon och säger att hon mår dåligt utan mig och vill att vi ska snacka och bli vänner igen men de vill inte jag för jag mår bättre utan henne, iallfall vad tycker du att jag ska göra? jag hoppas att du förstår dethär, för de är jättekomplicerat! kram.


SVAR: hej på dig min vän! :)
Jag förstår att du har det jätte jobbigt nu och jag hoppas att du mår bra snart igen. jag vill börja med att säga att du kan kasta din "bästa vän" är man någons bästa vän så gör man inte sånt, definitivt inte 4 gånger om. Hon ska inte tro att hon kan komma och må dåligt och få tillbaka din vänskap igen. Hon förtjänar inte den! Dessutom mår du BÄTTRE utan henne? vad finns det då som är så bra att ta tillbaka henne som en vän? Ingenting haha.. :)

Denna killen tycker om att två tjejer bråkar om honom, han trivs med att stå i centrum. Han leker med både dig och din så kallade bästa vän. Visst känner han någonting för både dig och henne, men han trivs bättre med att veta att ni båda känner någonting för honom och då säger han att han älskar dig, går till henne, kommer tillbaka till dig och säger att han älskar dig osv osv.. BARA FÖR ATT HAN SKA HA KVAR BÅDA TVÅ. Enligt mig är det bara barnfasoner. Varför ska man vilja ha två tjejer? det är pinsamt. Säg åt honom att växa upp och att du finns där för honom den dagen han valt att lägga barnfasonerna bakom sig och bli en man. VAr rak på sak och säg att han inte kan respektera & behandla en kvinna så som han bör.  Och då är det självklart upp till dig att sätta din gräns, att visa att man inte kan bete sig hur man vill mot dig. Låt honom göra vad han vill, visa att du är smartare och mer mogen än honom. Släpp inte in honom i ditt liv förns han har bevisat vad han går för. Spring definitivt inte efter honom mer!!!! Han kommer inse vad han gick miste om. :) PUSS

ITS ALL ABOUT ME


















SVAR.

natha : när ska vi få se din nya lägenhet :O
SVAR: haha inte än på ett bra tag!

Anonym: Kollade igenom dina o kastriots bilder , ni var fina tillsammans . Såg att han rappar har han gjort någon låt till dig? i så fall kan man få höra ?
SVAR: tack så mycket! ja det har han faktiskt gjort, visst kan du få göra det! :)


Anonym : vad sökte du för något i gymnasien och vilken skola vad kom du in på =) kram
SVAR: eber, omvårdnadsprogrammet.

Anonym: ska du övning köra :)? vad jobbar dina föräldrar med
SVAR: klart jag ska, men inte än. min mamma jobbade inom hemtjänsten & min pappa har varit sjöman & pizzapabagare men båda är numera förtidspensionerade.. de lever livet typ..


maja : hej selma!
du är verkligen jätte vacker och dina ögonbryn ger något extra, haha du får dem så perfekta,, kan du inte visa hur du gör när du sminkar dem, eller kanske sminkar dig helt och hållet. hade varit intressant och kul att se :)
SVAR: haha ååh tack så mycket. jo, absolut. är keff på det här med videoblogg men jag ska försöka.

pics






















ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN!

hej mina vänner! äntligen har jag dator & internet, så otroligt skönt ska ni veta! har dock inte hämtat mitt datorbord ännu för det fick inte plats i bilen denna gången. har datorn på vardagsrumsbordet så länge.. det funkar väl haha. känns dock fett stökigt när jag har den här men det duger som sagt. FAN vad skönt det känns att vara tillbaka hahaha. har saknat detta grovt mycket!

IDAG vaknade jag kl 1, hoppade in i dushen och stack sedan till brorsan & katti där även suzan & tugay var. fikade och hängde på deras altan. sen stack vi vidare hem till mamsen för att hämta min dator och några tavlor. när jag kom hem kämpade jag med att installera bredbandet i sisådär två timmar, fick flipp..

sen kom även denis hit och jag dödade honom på chicago, men det måste ju jämna ut sig så andra omgången tog han mig.. :( veronica tittade förbi också. jag kom precis hem ifrån mc. ska sitta här en stund. i nästa inlägg kommer lite bilder och sen lite svar på några frågor. puss och kram :)


inte min dag.

har varit småirriterad både igår och idag. ush vill bara dö, känner mig sjuk, är sjuk rättare sagt. näsan är igentäppt, min hals har slutat kämpa.. den har gett upp helt och hållet. mitt huvud håller också på att svika mig. och inom kort, även min mage. mensveckan är på g..

på tisdag ska jag till tandläkaren 10:30 fett mysigt att ligga där när man är sjuk, dessutom har jag inte varit där på två hela år. efter tandis ska jag ner till polisen med brorsan för att göra leg. trevligt att tvingas stå rakt, inte göra en min och bli fotad.. återigen när man är sjuk. kill me.

söndag - imorgon kommer jag hem

sitter i soffan, nydushad och kollar på någon film där 2pac är med i tungttungt!! haha. har packat min väska för imorgon bär det av till norrköping igen. ska bli skönt att komma hem trots en härlig vecka i huvudstaden. vädret börjar svika mig.. inte alls varmt och soligt mer. fattar inte att det är sommar. snarare höst känner jag. uft.

vi har gjort en hel del bus på verros lillebrorsas kompis som också följde med upp hit. nästan varje natt faktiskt hahahaha.

chili på läpparna.
vi tog en tom coca cola flaska och hällde i soya + massor annat, ställde in det i kylen och väntade på att han skulle ta sig ett glas iskallt coca cola hahahha kan ju säga att jag dog av skratt..
vi har hällt raklödder i hans mun när han sovit.
gjort slut med hans flickvän via sms.. (och ni kan ju tänka er när dem är små, 12 bast att tjejen blev helt förtvivlad)
doppat hans tandborste i toaletten.
.. mer kommer jag faktiskt inte på just nu haha shit stackarn.

det roliga är att han och verros lillebror stack ut på gården första dagen dem kom hit och gissa vad som hände? stackarn blev torterad av några jämngamla killar hahaha. de vred i hans fingrar och grejer.. stackarn hahahahaha....

nae slut på bullshit. nu ska jag nörda fb i hopp om bättre tider. hörs hörs!

kallsåååås igen

sitter i köket, har precis gjort klart kallsåsen & nu håller verro på och skalar potatisen. sen blir det käk. fett gott. idag har vi inte gjort så speciellt mycket faktiskt, bara varit inne.. om två dagar kommer jag hem igen. har inte så mycket mer på hjärtat haha vet inte ens varför jag öppnade ett inlägg.. puss

natt!

jag och verro har suttit och skrivit ner en lista på det jag ska handla när jag kommer hem. nej inga kläder, matvaror däremot. mitt kylskåp är rätt tomt &hygienartiklarna måste fyllas på :) sitter och pratar med en liten fillur på fb, snart ska vi röka och sedan blir det movie time. smeeell yaaa later

fredag

ligger i sängen medan de andra sitter ute i köket och snackar skit.. passade på att skriva ett inlägg :) idag stack vi till skärholmen och käkade, falafel ♥ och nu är vi hemma igen. vädret är inte det bästa idag. vaknade upp till en molning himmel. det är kvavt ute och så har det småregnat också.

det har gått riktigt fort och om bara några dagar sticker jag hem till norrköping igen. inte för att jag saknar det direkt, men norrköping är alltid hemma så det ska endå bli skönt.

nae nu ska jag sticka ut till köket och se vad de har för sig, tvinga med panama queen ut på en cigg. just de. det var skottlossning här igår haha shit vi satt ute och rökte sedan sprang några killar över gården, några min senare kom snuten. knaas. i norrköping var det också skottlossning. knas knas!!!

aja, vi hörs när vi hörs. puss och kram skumbanan

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!