orkar inte

är hemma nu igen, har inte orkat koppla in datorn förns nu. hanna sover här inatt och nu ska vi se på pedros ande. har varit på stan idag, och sen i hageby med pappa o hanna o handlat lite. orkar inte skriva mer..

¨

god natt!

allt möjligt

jag har tappat glöden till att blogga. antar att det är pga problemen i min omgivning. men en sak är säker, jag slutar aldrig hoppas och jag slutar aldrig kämpa. jag är fortfarande glad för det jag har. är så otroligt glad över att min bror är hemma, bland oss igen. jag vet att han finns där och bryr sig om mig. min älskade storebror..

nu är det bara min älskade kärlek kvar. hoppas han kommer hit!!!! skulle känna mig så glad då, trots allt annat runt omkring mig. jag behöver min bebis. jag är lycklig med dig zemer ♥

nu har jag i alla fall gjort iordning här inne. hanna kommer väl hem vid 7 tiden må jag tro. ska väl sitta här och ruttna tills dess, sen ska vi över hem till mig och lämna lite kläder så jag slipper konka på det imorgon haha, jag tog nämligen med mig hela min garderob men har bara använt 2 byxor och några linnen och 2 tjocktröjor typ. så är det när man är sjuk.

jag hoppas att mina fingrar börjar skriva massor av inlägg snart igen. det är så kul med kommentarer och många besökare. man blir liksom peppad. nu på sista tiden har jag inte fått några kommentarer alls typ (det beror antagligen på den förjävliga uppdateringen) så.. blame it on me. men men, det kommer bättre dagar.

solen har tittat fram och jag tror verkligen att våren är på väg nu. skönt skönt.
nae, nu blev det ett långt inlägg. hörs!

käraste kusin ♥


let´s make some money

Annonser från BloggPartner

Tisdag

vaknade vid 12 ungefär. sen vid 1 gick jag och hanna hem till mig en stund, satt i köket och pratade med mamma lite, drack kaffe o så. nu är vi tillbaka hemma hos hanna, vi åt precis. hon ska strax iväg och träna, jag kan inte göra det än :( måste bli frisk. imorgon drar jag hem. ska fixa iordning lite här i hannas rum när hon är och tränar, så hon blir glad när hon kommer tillbaka haha. puss puss

bilder

hanna och zara ifrån bowlingen



jag HAHA



sist men inte minst: min storebror (biffen) hahaha



jag och hanna kom precis hem ifrån min brorsa. det var lite knas, så pappa mötte upp oss så åkte vi och hämtade deniz och hans fru, sen gjorde vi en grej och så åkte vi hem till dom och snackade lite i köket.

älskar dig deniz sedef ♥



Måndag

vaknade vid vart över ett ungefär. skickade sms till skolan imorse att jag var sjuk. men min mentor fattar inte och ringer ändå. dock så låg jag och sov och hade missat samtal och ett sms "ring". när man har sjukanmält sig behöver inte lärare ringa hem. det är så jävla jobbigt... man får aldrig en lugn stund. kan knappt räkna hur många gånger han har ringt mig sen han blev min mentor (för ca 2 månader sen).

ae, sluta sura nu selma. hanna gick precis till skolan, hon har bara en lektion och slutar igen klockan 16.00. idag ska jag bara sitta inne, måste bli frisk. har snytit mig under natten och svettats som en gris. orkar inte vara sjuk mer :( ..

älskar dig kassi ♥

hoppas!

jag har ingen lust alls att blogga. vet inte vad jag ska skriva om eller något. hanna ska strax sova och jag är inte trött än.. så jag blir väl uppe ett tag till. ingen skola imorgon, tänker inte sitta där och snora och hosta.

det har varit lite strul med att älskling ska komma hit nu, på torsdag. men jag tror att det blir så att han kommer nu. hoppas verkligen det. jag behöver en stor varm kram av honom, min bebis. saknar honom så jävla mycket att det inte finns ord. kommer han på torsdag, så stannar han förmodligen i 11 dagar. gör han det, kommer jag känna mig som den prinsessan som jag brukar känna mig som när jag är med honom ♥

jag vet inte hur mycket uppdatering det kommer bli de senaste dagarna. det är sånt som märks, beroende på om jag orkar eller inte.
pusspuss!

film

nu är vi hemma hos hanna igen, vi ska kolla på film. jag är sjuk buhu :( igår var det varmt ute, men idag var det lite kallare när vi promenera hem ifrån ektorp. hoppas att det blir varmare.. det var verkligen skönt igår.

ni har inte glömt att ställa om klockorna va?
det är sommartid nu! :D:D

tror ej jag ska till skolan imorgon, får se! vi hörs senare. puss puss

börjar bli sjuk

hej hej bloggen.
jag har inte någon lust att skriva egentligen men jag gör det för att vara snäll mot mina läsare. jag känner mig jätte sjuk. sitter här och snorar haha. har världens slemhosta också. bara jag inte får feber :( hanna sitter och spelar med zebbans spel. super mario. ungarna har precis somnat, skönt. med tanke på att jag och hanna är lika trötta, men vi ska inte sova än för då kommer vi inte sova hela natten, utan vakna senare inatt istället.

ush, jag tycker synd om mig själv :$ haha...

saknar dig mitt hjärta, längtar efter dig ..
kastriot spahijaj ♥


Träffade brorsan idag. Fan va stor han var...

dsc05249 (MMS)

Träffade brorsan idag. Fan va stor han var, men kort Haha. Inte sett han på ungefär 4 år. Jag hanna Deniz och pappa åkte och handla lite och sen köpte vi med oss mc hem. Käka o så. Sen åkte vi till Hageby en snabbis. Och nu skjutsade pappa och Deniz oss till ektorp, vi ska vara barnvakt. Nu är vi Påväg till vilbergen. Vi ska köra bowling. Kul kul. Det har varit en bra dag, och den kommer att fortsätta vara bra tillsammans med våra gullungar :)


hjälp mig att vinna! :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

(nelly.com)


Bor hos hanna ett tag och såhär ser det ut...

dsc05246 (MMS)

Bor hos hanna ett tag och såhär ser det ut i hennes rum, vi har hämtat min dator hit. Nu blir det film. Har ingen lust att blogga. Vi hörs när vi hörs helt enkelt.


Sitter i köket med mamma och hanna. Brorsa...

dsc05244 (MMS)

Sitter i köket med mamma och hanna. Brorsan har inte kommit än. Vetifan var han är Haha. Han kommer väl senare. :)


Fredag

snart kommer väl brorsan och sen måste jag till stan och köpa en sak som jag lagt undan :)


26/12 - 09♥

nattinatti

jag är fortfarande vaken men har ingenting att skriva. väntar på min storasyster som är ute och festar (?) hahaha. jag säger i alla fall god natt. nu ska jag gå in på facebook lite och se vad som händer där. natti natti hörs imorgon.

brorsan är väl här runt 12 tiden någongång?! inte många timmar kvar ♥

Jag är tacksam

Det är viktigt att känna sig älskad, speciellt man mår dåligt. Ni vet när man kan känna att allt är fel, inget går som man vill, man känner sig inte älskad av någon, allt är mörkt och kallt. det är man inte får glömma bort sina nära och kära, man får inte glömma bort att dom finns där, att dom stöttar dig och älskar dig.

När jag mår så dåligt, så dåligt att jag vill bort ifrån allting, då har jag min syster, min kusin, rose, viccy, verro och min pojkvän som finns där för mig (som jag vet att jag kan prata ut med) Jag vill bara berätta hur tacksam jag är över att jag har er: jag är glad över att ni finns i mitt liv och jag skulle aldrig byta ut någon av er. varken min syster, min kusin, mina 4 BÄSTA vänner eller min älskade Kastriot. aldrig! Jag älskar er grovt mycket och jag hoppas att ni alla 6 vet att jag finns här för er i alla lägen, vilken tid på dygnet som helst!!!


Haha jag har blivit så känslig på senaste tiden..
Jag hoppas att allihopa i hela världen har någon att ty sig till, någon att prata med, någon axel att luta sig mot när ni behöver det..

Jag är tacksam för vad jag har.
Tack till alla som finns i min omgivning som får mig att må bra!




andra avenyn

hancii gick precis hem höhö. så nu sitter jag här själv och gör ingenting. hon kanske kommer tillbaka senare. jag ska väl strax hoppa in i dushen och sådär. jag och hanna kollade på andra avenyn på datorn, glömde det igår. trodde hela tiden att det var kim som hade våldtagit liv, men nu undrar jag verkligen om det inte är markus :|

ae, dushen next! puss

hemma

ena: min moster hennes farmor haha!

nu är jag hemma igen, jag och hanna tränade och solade. älskling ringde mig precis, så jag pratade nyss med han en stund. haha, han får mig alltid att skratta den jäveln ♥ love you. tänkte dusha nu, men kom på att jag har solat, så jag får göra det ikväll. ska endå bara va hemma. hanna kommer hit snart. kaffe på schemat? haha, så blir det säkert!

Haha jävligt fet katt. Pratade lite med be...

dsc05239 (MMS)

Haha jävligt fet katt. Pratade lite med bebis i telefon precis, saknar honom så in i helvete:( och så väntar jag på hanna. Nu drar vi och tränar. Hanna fick låna mosters busskort så vi tar bussen dit. Skönt! Hörs senare. Puss


torsdag

hejsan på er alla söta. orkar inte starta min dator så jag sitterpå syrrans, det börjar gå bätte att skriva ;) vaknade för en halvtimma sen av att jag hörde mamma och moster sitta och prata. väckte precis hanna, men hon skulle sova lite till, sen ska vi gå och träna. ingen undanflykt idag inte!!!

nu ska jag sätta mig i köket en stund med dom andra. hörs senare, antaligen ifrån mobilen,
pusspuss

one day left!
love you brother

Kastriot ♥ Selma

det finns ingen i världen som får mig lyckligare än du. så fort jag mår dåligt är du den jag tänker på, du är den som får mig att kämpa vidare när jag helst vill lägga mig på marken och ge upp. du får mig att resa mig upp och ta nya andetag. med dig vid min sida vet jag att jag klarar allt. jag kommer klara alla motgångar som jag kommer stöta på i livet, om du håller min hand. jag skulle inte byta ut dig mot någon, du är allt jag någonsin önskat mig och jag tänker aldrig släppa dig, ingen ska få njuta av dig. jag älskar dig mer än ord kan säga och jag önskar dig inget annat än lycka i framtiden. jag vill se dig skratta, jag vill höra dig säga att du är lycklig. jag är i alla fall lycklig med dig och jag hoppas att jag förblir det. jag älskar hur du leker med mitt hår och när du pussar mig på pannan och berättar hur mycket du älskar mig, det går rakt in i hjärtat på mig. det finns inget bättre än att ligga brevid dig och höra dig andas. det finns inget vackrare än att se dig sova. det finns inget mysigare än när du håller om mig när vi sover, det finns inget bättre än att ha dig i mitt liv och bli älskad av dig! jag känner mig verkligen speciell när du håller om mig och bevisar och förklarar hur mycket jag betyder för dig. tack för alla underbara dagar, alla underbara nätter, all tid med dig bebis. det betyder så oerhört mycket för mig. jag vill aldrig vara utan dig och jag svär på min familj att du är den enda för mig. har jag dig, har jag allt. jag älskar dig med hela mitt hjärta och hela min själ. det är du eller ingen.


SVAR PÅ KOMMENTAR

Sevda : jag kunde inte komma in på din blogg (du fick mig att starta om datorn 2 gånger för den hackade upp sig när jag kom in på din blogg hahaha)

svar: jag gick in på designadinblogg.se tror jag den heter (?) och där hittade jag att man kunde ha smilisar på bloggen, så jag följde bara instruktionerna :)

God natt

har inte satt på datorn förns nu. hanna gick precis hem, vi har kollat på pedros ande. ni har ju följt mig via mobilen idag ;) haha.  ska strax in till min syster och se vad hon har för sig. är inte ett dugg trött huhu..

har faktiskt inget att säga.

bror kommer hem överimorgon. eller om en timme är det bara en dag kvar! ♥
vi hörs imorgon bloggen. puss på er!

MobilBlogg. Nu sitter vi i suzans kök. Har...

dsc05238 (MMS)

MobilBlogg. Nu sitter vi i suzans kök. Har precis städat klart. Bara badrummet kvar, hanna håller på där ute :) så vi ska strax hem. Hörs sen! Puss


Mobil Blogg. The snow is gone. Finns bara...

dsc05235 (MMS)

Mobil Blogg. The snow is gone. Finns bara lite kvar. Väldigt skönt. Ligger här i syrrans säng och väntar på hanna. Sen ska vi bege oss till Hageby som sagt. Är inte på världens bästa humör. Önskar att mycket kunde vara annorlunda.. .


pumpar musik med syrran

sitter på syrrans dator, orkar  inte starta min. så  nu vet ni varfvör jag skriver som jag gör. skriver  på min systers tangentbord. jag och  hanna ska ej träna. vi drar till hageby snart ist....

finns här för dig bebis :(:(

Mobil Blogg. Jag vaknade för en stund ...

dsc05234 (MMS)

Mobil Blogg. Jag vaknade för en stund sen av att mamma kom in i rummet med telefonen Haha, stackars min bebis som hade smsat och ringt min mobil flera gånger, Jag hade på ljudlös. Nu ska jag inte göra så mycket. Hanna kommer hit snart tror jag, sen ska vi gå och träna och sen dra till Hageby och städa. Hörs via mobilen senare!


Natti natti

sitter och väntar på syrran som är hos angelie. hon smsade att hon kommer hem nu :) ska strax hoppa in i dushen. får göra det när hon har kommit hem för jag vet inte om porten är låst och i fall den är det måste jag ju springa ner och öppna åt henne.

sen är det pedros ande som gäller. är faktiskt riktigt trött så jag somnar nog direkt efter (22.45) om jag inte umgås med syrran lite. sånt som märks. vi hörs i alla fall imorgon.

skola 10.10
träna vid 4 tiden.
städa hos Suzan vid 6 ungefär.

vi hörs nog via mobilen rätt mycket imorgon. puss och god natt!

baby

bebis jag släpper dig aldrig! du är aldrig ensam för jag vandrar med dig så länge du tillåter mig. du betyder allt för mig och jag vill aldrig vara med någon annan än dig. du var en del av mitt hjärta, men nu är du hela mitt hjärta och du bär den i dina händer. jag är tacksam över att du är min och jag är din för alltid. jag älskar dig så oerhört mycket och jag saknar dig massor hjärtat!

du och jag! ♥♥



Annonser från BloggPartner

insydda jeans!!!!

hejhej. nu är jag äntligen hemma igen, sydde in tre par jeans. eller min kusin sydde in dom åt mig, hon är bäst på sånt. så nu sitter dom tight och fint. fick dock kämpa med livet när jag skulle ta på mig dom HAHA, hanna lika så. men det funkade till slut :)

moster bjöd på våfflor och kladdkaka så nu är jag helt uppsväld.. och mamma som har gjort dolma :( fan också.. får helt enkelt äta det senare. tänker inte vänta tills imorgon för jag älskar verkligen dolma!!!!

bästa kusin!

jag med grön tröja och hanna brevid.
vi är rätt lika bakifrån hahaha
två ruffsiga idioter ser vi ut som.


vi ska strax dra och sy in våra jeans. hörs senare, kanske mobilbloggar (skit kul ju HAHA) eller så hörs vi när jag är hemma igen!

Annonser från BloggPartner

hemma

nu är jag hemma. det regnar ute. min syster ligger fortfarande och sover så jag tror inte att vi åker ut till hageby idag, inte som det ser ut nu i alla fall. jag smsade hit hanna, så jag ska snart sätta på kaffe haha. fett sugen!

sen vid 4 tiden ska jag och hanna iväg till moster och sy in våra jeans. sen är det väl bara att vara hemma.
jag gjorde föresten provet idag, godkänt! så nu har jag bara ett enda prov kvar sen är det hej då engelska. fyfan vad skönt!!!! då är det matten som gäller, ska försöka satsa allt på matten så jag verkligen kommer igång, det behövs.

hörs!

MobilBlogg Sitter just nu i matsalen m

dsc05222 (MMS)

MobilBlogg Sitter just nu i matsalen med rose. Ska strax hem och väcka min storasyster, sen ska vi ut till Hageby och fixa lite saker. Senare ska jag och hanna till min moster och sy in några jeans. Vi hörs senare när jag är hemma i lugn och ro. Puss puss på er.


love you sis

har spelat lite på king.com med Suzan haha. sånt ordspel. nu ska jag hoppa in i dushen och sen kolla på pedros ande. Suzan hämtade såna starka ostbågar, så det ska jag mumsa på sen. får se om jag uppdaterar mer idag. men tror inte det för jag har inget speciellt att skriva om faktiskt, så jag säger god natt nu. hörs!

love you sis ♥

home

kom precis hem ifrån suzan. pappa skjutsade hem oss. skönt! vi fick med hennes dator och allt sånt eftersom att vi åkte bil hem. annars hade vi bara fått ta med det nödvändigaste som går att bära på. men nu är allt bra, vi håller på att göra pomme. så det ska vi käka och sen vet jag inte vad som händer. ska bara vara hemma idag.. ringa hit hanna en stund kanske? får se.

jag mobilbloggade nyss. såg att det kom upp "test" och japp, det gick. skit bra! tack sally :) ♥

Test! :)

kaaaaaaaaaaaaaaa (MMS)

Test! :)


INGEN TRÄNING

ska iväg till hageby och hämta min vackra storasyster istället. dont wanna tell you why, men hon ska bo hos ett tag. vilket ska bli hur kul som helst :) så nu ska jag kolla när bussen går och sen åker jag! hörs senare pusspuss

happy

jag däckade loss haha. vaknade nyss, sitter och dricker kaffe. ska iväg och träna sen med hanna. hon säger att det är skit kallt ute, jobbigt :( men men, sånt man får ta helt enkelt. har inte så mycket att säga men jag är skitglad. för vet ni vad? MIN BEBIS SKA KOMMA! :):) 1 april. yeeees!! ♥

MÅNDAG

hej hej mina sötisar.
sally försökte förklara hur man mobilbloggar men jag förstår inte. eller jag förstår, men jag vet fortfarande inte vilket nummer jag ska skicka smset till.

aja, blev lite försenad till skolan imorse men det gör inget. imorgon ska jag äntligen göra mitt faktiskt EFTERLÄNGTADE prov i engelska. jag kom hem för en stund sen, hade utvecklingssamtal som gick skit bra. när jag och mamma kom hem gjorde vi mat och nu sitter jag här.

idag blir det att träna med min kära kusin och sen vet jag inte vad som händer, ska plugga lite engelska och sen bara ta det lugnt, är jätte trött.


ballar av stål

sitter och äter honungsmelon som jag skärt i små bitar och apelsin samtidigt som jag kollar på ballar av stål. haha, det är hur kul som helst och jag tänker inte på omvärlden när jag kollar på det, glömmer bort allting och sitter och skrattar för mig själv, i min säng. just nu är det reklam.

tror inte det blir någon mer uppdatering så jag säger god natt nu.
pusspuss!


rubrik?!

nu är jag fräsh efter ett VARMT bad. har även fixat mina ögonbryn (det var på tiden) HAHA.. såg ut som ett monster för fan. dock syndes det inte på foto, men i verkligheten var jag verkligen en hårig utomjording. har i alla fall precis smörjt in mig i body lotion, så nu jag luktar gott. behövs verkligen för jag dushar för mycket och min hud torkar ut.

önskar att jag kunde vara på bättre humör, men allt rasar just nu. detta kommer inte bli en bra månad(april) känner jag på mig :(

får väl försöka hålla humöret uppe genom att tänka att min älskade storebror kommer hem på fredag ♥

damp

allt irriterar mig idag. verkligen ALLT. nu har jag suttit och rensat kläderna för att vi ska tvätta. nae det går ju inte heller... mamma : vi kommer inte hinna klart med allt så du behöver inte sortera allt ta bara det viktigaste så tvättar jag resten imorgon.  men säg det innan jag har fixat klart allt då förhelvete. oooooh...

ingen bra dag

förlåt.. har inte haft tid för datorn.

jag och hanna har varit på jävligt dåligt humör idag.. vi vaknade vid halv 2. drack kaffe och slängde på oss kläder för att gå och träna. som tur var fick vi skjuts till gymmet. men när vi kom dit var det stängt... vi kokade som fan. och inte nog med de, när vi skulle PROMENERA hem så började de snöa, äcklig snö. såna hårda, små jävla snöflingor. när vi kom hem gick vi till hanna och då får jag besked att kastriot kanske inte kan komma hit för att deras internetdosa inte funkar (han kan inte beställa biljett). han kanske skulle försöka fixa dosan. hoppas verkligen det annars kommer jag då ryck.

nu är jag i alla fall hemma. hanna gick precis hem. har städat mitt rum och ska strax ner till tvättstugan med mamma. efter att vi tvättat klart tänkte jag hoppa in i dushen och lägga mig och kolla på tv. måste försöka sova tidigt med tanke på att det är skola imorgon.

hoppas verkligen min bebis kan komma hit, vet inte vad jag tar mig till annars :(:(


pics

en bild på mitt nya linne, love it.


några bilder ifrån idag:






dush time!

nu ska jag och hanna bada och sen ska vi väl kolla på tv eller något. hoppas det finns någon bra film. tänkte bara säga det. vi hörs senare



om man ändå hade ett sånt badkar.. men man kan ju alltid drömma HAHAHA!

im back

hej hej. haha, kanske lite onödigt att uppdatera nu men jag gör det i alla fall..

vi vaknade runt halv 6 imorse (vi dog) käkade frukost och fixade oss lite fort sen gick vi hem till hanna och så åkte vi iväg runt 8 tiden. vi kom fram vid halv 11 och det var faktiskt skönt att åka dit, de var kul att se vad dom gör där borta. (själv skulle jag aldrig, är för lat) HAHA. men i alla fall. dom bjöd på baguetter, bullar, läsk, mer, osv osv.. snacka om att vi stoppade på oss HAHAHAHA. har kvar en läsk faktiskt som står och väntar på mig här.

vi kom hem vid halv 5 typ och då gick vi hem till hanna, för hon skulle hämta saker för att hon ska sova här inatt igen. sen gick vi hem till mig och däckade loss. vaknade för en halv timma sen. vi däckade även i bilen.. hur skönt som helst, fast min nacke gör lite ont nu i efterhand :(

nu ska vi dricka upp vårat kaffe och sen ska vi väl bara kolla runt lite här.

lite bilder ifrån dagen:





HAHAHA, hon bjuder bara på sig själv ;)





på hemvägen



såhär såg jag ut efter att jag hade sovit i bilen o hela köret: äntligen hemma haha
(ignorera mina buskögonbryn)




god natt

nu har jag färgat håret, känner mig skit fräsh haha. hatar att ha utväxt! vi har precis kollat på pedros ande och det är så jävla störigt när det slutar när det är som mest spännande..

nu ska vi ut i köket, hanna är sugen på något.
sen är det nog sängen som gäller, vi ska ju upp tidigt imorgon.
min bebis spelar :( haha.. han kan inte prata i telefon och han kommer inte vara social om jag smsar honom.. den lilla jäveln!
nattinatti bloggen!
Annonser från BloggPartner

Home

FITTA!

allt jag skrev råkade raderas. jävla skit.

jag försöker igen.. jag kom precis hem ifrån hanna, vi var där en stund och hon hämtade saker eftersom att hon ska sova hos mig inatt. vi åkte ifrån suzan runt halv 7 tror jag. jag fick med mig hårfärg, body lotion, hotpants och aceton ifrån hageby idag.

nu ska vi väl inte göra så mycket, bara ta det lugnt. pedros ande börjar 22.00. imorgon ska vi upp vid halv 6 för vi ska iväg med hannas familj till hennes brors regemente haha. ska bli kul att se hur dom har det där :)

vi hörs senare bloggen! puss

you can never break me

Jag har allting jag behöver, nu kan ingen komma i min väg. Im to strong bitches! Så tänk inte ens tanken och ni som gjort det, ni kom ingenstans ellerhur? haha! ingen ska få förstöra min lycka. När jag fått någonting, håller jag det hårt. Det ska ni veta! Jag vägrar ge upp när jag kommit så långt, jag är en kämpe. Ingen får ner mig på marken!

Jag skrattar bara åt er som försöker och jag skrattar ännu mer när ni försöker skrämma mig. Taniga små tjejer som er? haha.. Ni ramlar av en vindpust för fan lägg av! För mig är ni bara små myror. en i mängden, lätt att döda, ingen man ser.

Nae, nu ska jag sluta hata..
Orkar inte lägga ner mer tid på sånt. Ni vet ju att jag älskar, inte hatar haha.

puss

i hageby

hejhej. nu har vi varit och handlat. ni som följer min blogg vet att jag hatar min systers tangentbord, så vi får se hur dt går att skria denna gången. orkar inte sudda så jävla mcket som sist haha. hoppas ni kan läsa endå :)

vi kom hem för en stund sen, suzan bjöd mig och hanna på mc, så de har vi precis käkat. känner mig helt uppblåst hhaha. vi ska väl strax ´hem. suzan håller på att packa in varorna i kyl och frys och hanna sätter i lampor i taket. intressan information?

nae, vi hörs när jag komer hem.

tycker e ndå det gick rätt bra att skriva denna gången ;)
puss

fredag

god morgon goood moooooooorgon! :)
jag vaknade för en timme sen och hoppade in i dushen direkt, så nu är jag fräsh. ska strax käka lite frukost, såna kanin pluttar med filmjölk och banan haha. sen så ska jag bara vänta på att mamma kommer hem med mina pengar, klä på mig och dra ner på stan med kusin. efter det ska jag som sagt till hageby, till min vackra storasyster för att hjälpa henne att handla lite.

senare vet jag inte vad som händer, bara åka hem och göra ingenting tror jag.
vi hörs när jag är hemma igen, puss på er.

nattinatti

haha, ca 80 st som inte ville vara med i "vilket land kommer du ifrån" = dålig stil.
men tack till er som kommenterade ♥

jag har precis kollat på pedros ande och bella&tyra show. imorgon ska jag till stan en snabbis med min kära kusin och sen ska jag iväg till hageby för att hjälpa min syster att handla lite. funderar på om jag ska köpa mig en hårfärg. börjar få brun utväxt vilket inte är så snyggt haha. och så måste jag köpa mig en body lotion, min hud börjar torka ut haha. kan dusha 3 gånger om dagen.. inte bra för kroppen.

detta blir det sista inlägget för idag. jag ska strax lägga mig och smsa med min underbara pojkvän. tack för allt du gör min fina prins ♥

nattinatti, vi hörs imorgon innan jag drar ut eller när jag kommer hem. det beror på om jag hinner skriva innan jag drar. det gör jag nog, men det är sånt som märks :) puss och god natt!


Stackars kvinna! :(

En kvinna hade kommenterat någons blogg och ställt en fråga, hon behövde råd ifrån någon annan.

Hon skrev något i stilen med att hon bodde i en lägenhet tillsammans med sin sambo, som jobbade. själv var hon arbetslös. hon hade känt sig illamående i några dagar och spytt. När hennes sambo var iväg och jobbade i några dagar fick hon ta ett ultraljud och det visade sig att hon varit gravid i ungefär en vecka.

När hennes sambo kom hem frågade hon honom "Älskling, skulle du vilja ha barn" han hade svarat något i stilen med "nej, verkligen inte!"

Kvinnan vågar nu inte berätta för sin sambo att hon är gravid, vilket jag tycker är väldigt fegt. Klart man förstår henne och jag tycker otroligt synd om henne som går omkring och bär på ett barn som hennes sambo inte vill ha. Vilken smärta hon måste ha fått när hon hörde honom säga det.. Men vem vet? han kanske ångrar sig när han får reda på de? Han kanske ändrar syn och vill skaffa en liten familj. Om jag vore den här kvinnan hade jag berättat det. Det är trotsallt inte bara hennes fel. Killen har ju tagit stor del av detta..

Hoppas det löser sig med henne och barnet i alla fall.

Tack!

sv: tack milijana, då vet jag. vilken annorlunda blanding du hade. men ändå en fin mix haha. hade bäst


Kul att folk faktiskt tar åt sig av vad jag skriver, berömmer mig och kommenterar när jag ber om det. Hoppas på att fler av er kommenterar vart ni kommer ifrån, det är faktiskt jävligt kul att få reda på sånt! :)

Nu är maten strax klar. jag har ju inte ätit MIDDAG sen i förrgår, är hungrig men mår fortfarande lite illa när jag tänker på mat.. men jag ska försöka få i mig lite köttfärssås och spagetti (mammas, som jag älskar) och sen ska jag läsa lite bloggar osådär bara.

för att kommentera vilket land du kommer ifrån, gå till inlägget nedan

NU: mamma ropar
ALLTSÅ ÄR DET DAGS FÖR MAT!

puss

Vilket land kommer ni ifrån?

ni behöver inte skriva in erat namn om ni inte vill de.
det skulle bara vara kul att se var alla mina 100 läsare kommer ifrån?!

come on!

 

 

Annonser från BloggPartner

SHAKIRA - GYPSY

världens sjukaste låt?
jag tycker i alla fall det.. HAHA..
(menar inget illa emot zigenare, men att shakira gör en sån här låt?! HAHA)

"Cause I'm a gypsy
Are you coming with me?
I might steal your clothes
And wear them if they fit me
I never made agreements
Just like a gypsy
And I won't back down
'Cause life's already bit me
And I won't cry
I'm too young to die
If you're gonna quit me
'Cause I'm a gypsy"


tillägnad till svartingen

det känns tomt utan dig här i Norrköping din svarta sak. Nu tycker jag faktiskt du får ta din feta röv och sätta dig på tåget tillbaka till oss.. kom hem! saknar ditt svarta ansikte, saknar dig i skolan, saknar min mathomie, saknar våra hemmafikor haha.

Du kan inte fortsätta dissa oss såhär.. jag vill bara nypa dina svarta kinder ;(
jaja, du vet att våran kärlek är lite annorlunda och detta är mitt sätt att visa att jag älskar dig snäckan.

puss på dig bästaste svartingen någonsin ♥
i want ya back home..

Verro: låt mig vara 08 ett tag, jag börjar stortrivas

Selma: stortrivas va? din häxa jävel, du ska dö!



Veronica aka svartingen


Verro: "nu ska jag använda mina fingrar till annat"
(hon ska kolla på någon film med alexander skarsgård eller vad han heter)

bara för att du sa "om du lägger ut de på din blogg...." HAHA

hey you

hej alla söta läsare.
jag vaknade vid halv 12 idag. gick inte till skolan, kändes bäst att vara hemma en dag till. kroppen känns lättare idag och jag känner mig rätt frisk. följde med mina föräldrar till hageby, så jag kom nyss hem :)

nu är det bara 8 skoldagar kvar.. efter helgen. jag har ju som sagt ingen skola på fredagar så för mig är det redan helg.

måndag tisdag onsdag torsdag
måndag tisdag onsdag - sen kommer älskling hit på torsdagen. woho.

och nästa fredag kommer brorsan.
haha, deniz och kastriot, deniz och kastriot, deniz och kastriot. det är nog de enda ni läser. stackars er haha.

vi köpte massor av frukt, allt möjligt. honungsmelon, nektarin, vindruvor, banan, äpple, kiwi, och något mer. så några dagar framöver ska jag leva på frukt, FÖR GOTT.

puss

NU:
  • EFTERLYST
  • PEDROS ANDE
  • SOVA
ingen mer dator för mig idag! hoppas på att jag känner mig bättre tills imorgon,
så att jag kan gå till skolan. det behövs verkligen..
god natt, vi hörs imorgon bloggen ♥


SVAR

elin:
jag har ett par frågor, har du barn?
hur gammal är du exakt?
och vart är din kille?

haha du säger på någon frågestund att du saknar era barn eller nått i den stilen :p

SVAR: haha barn? nej jag har inga barn?
Jag är 16 år och snart 8 månader gammal. (fyller 17 i augusti)
Min kille är hemma och spelar xbox haha! ne, men vi bor i olika städer haha

Haha va? saknar våra barn? barn kommer med tiden ;) HAHAHA! du har nog missförstått det hela. när jag skriver "min bebis" menar jag min pojkvän,
jag kallar honom för bebis.

skriv med din epost nästa gång är du snäll.
tack för att du älskar min blogg som du skrev i den andra kommentaren ♥
puss på dig.


Te dua

Jag tycker att jag har blivit jävligt grym på att uppdatera. Vad har flugit i mig? haha. man kan ju alltid hoppas på att det fortsätter såhär. jag har väl inte gjort så mycket, kollat på andra avenyn på svtplay.se för att jag ska se efterlyst kl 21.00, då andra avenyn sänds. det går lika bra att kolla på datorn.

jag vet inte om det blir någon skola imorgon. men jag vet att jag saknar min bebis och att jag tjatar om det varje dag, flera gånger. som jag sa till Egzona, jag känner mig som en liten fjortis eller som kärleksnörden. men jag klagar inte. det är underbart att vara kär, mindre underbart att sakna någon så mycket, men otroligt härligt att få träffa min älskling efter en så lång väntan och saknad.. lycka




JÄVLIGT gamla foton

nyår 08-09.



HAHA, spexfotot i 9an. ser verkligen ut som en kille!



haha, inget liv



balen i 9an





en kväll hos viccy, vi tjejer drack och hade trevligt haha (händer inte ofta)







ystad med tjejerna









jag och viccy skulle praoa på city gross





det var den värsta praon vi någonsin varit med om,
så vi sprang därifrån när ingen såg (iväntan på bussen)




HAHA, vi råkade ta med oss kortet hem, som man behöver för att komma in på lagret osv..



gustavsvik med klocketbarnen





stackars jag somnade på hemvägen



hannar var här en stund

jag la mig och kollade på tv e någon timme. sen kom hanna hit en stund, vi satt i köket och drack kaffe. hon har blivit frisk nu, nu vill jag också bli de :( känner mig så klen. hon gick precis och jag ska väl inte göra så mycket, svettas som en gris. viccy ringde precis och sa att hon hade hittat sitt gamla minneskort ifrån en gammal mobil hon har haft, och där fanns det massor bilder och videoklipp. det fanns också en massor av låtar som vi jämt lyssnade på innan haha. kul att hitta såna gamla grejer.

jag mår illa... fan vad jag klagar haha..




-

.. hade chansen att förändra världen och ta bort vad jag ville. Då skulle jag kasta allt krig, alla sortes droger, all misshandel, alla mord, alla rån, alla falska människor, alla sjukdomar, åt helvete!

Then take a deep breath och njut av friheten utan smärta!

i love nötter

Kom precis hem ifrån affären med mamma. jag köpte nötter, cashewnötter som jag sitter och smaskar på nu. haha, gick som ett cp, känner mig verkligen som en gamling på 80 år.. ush. jag vill få tillbaka min ork.

ne, nu ska jag lägga mig i sängen och äta nötter och glo på tv. har inget bättre för mig.
vi hörs när vi hörs sötisar

old pic



Annonser från BloggPartner

another world ?

 

Jag tycker att ett flertal personer har gått över styr: storbloggarna(inte alla). Man läser om deras perfekta liv varje dag. Jag är nog inte den enda som tycker att vi borde trycka ner dem på jorden lite grann.
(nej haters, jag läser inte för att jag är avundsjuk på dom, för det är jag absolut inte. jag läser för skojskull)

Alla har inte pengar till kläder, skor och andra prylar varje dag. Speciellt inte ungdomar. Varför spela någon man inte är? Var ärlig och stå på dig själv istället för att låtsas att du har köpt en tröja för tusen spänn när den egentligen köptes på rea för ca 200 kr..

förstår ni vart jag vill komma?

Jag kan säga såhär: jag bryr mig inte om vad folk tycker och jag (som så många andra ungdomar) lever på mitt studiebidrag + 600. Jag går inte och frågar mina föräldrar om pengar hela tiden. Visst dem kan också ge mig några hundra extra, någon månad. Men jag försöker vara nöjd över vad jag har. Jag skäms inte över det. Jag tror inte att jag lever i en rosa bubbla där allt är perfekt.

När dessa människor inte kan leva på sina blogglöner längre, då dom blir äldre och tröttnar på bloggen. Vart ska dom ta vägen då? Vissa går inte ens i skolan. Och andra LEVER på sin blogglön och skiter i att skaffa jobb.

Då är det VI andra, vi som är smarta som unga, som tänker att vi vill ha en framtid, vi som vill ha de extra fint i hemmet och kunna leva gott och må bra, då är det våran tur to shine!

Det finns tusentals brister i livet, Vi är inte ens halvvägs än (folk i min ålder).
Börja öppna ögonen, försök att se verkligheten!


Sick

God morgon på er.
Jag känner mig som en gammal kärring. Det var knappt att jag kunde resa mig upp ifrån sängen, så ont har jag i hela kroppen. alla muskler värker. Jag skippade skolan, hur skulle jag komma dit? haha, gå som en myra? har ont i halsmandlarna också. jag sa ju att jag inte pallade bli sjuk!!!! jobbigt som fan.

Jag ska inte göra något speciellt idag, bara vara hemma och krya på mig. ska försöka gå till affären med mamma sen bara. annars händer ingenting alls.

jag kommer inte att svara på anonyma kommentarer längre (bara så ni vet)
jag svarar jätte gärna när du har fyllt i ditt namn och din epost, eller skrivit in din bloggadress.
sluta bete er som barnrumpor, skriv era namn. det är väl inte så jävla svårt?

Grymma läsare

jag älskar att statestiken har höjts och de flesta av mina läsare är hur rara som helst. en söt kommentar gör mig hur glad som helst när jag är deppig (ni gör mig glad annars också med era fina kommentarer, men extra glad en kväll som denna)

just nu har jag lugnat ner mig lite. sitter just nu och käkar lite nötter och ska strax vända bort huvudet ifrån denna skärmen och titta på en annan. jag ska nämligen kolla på pedros ande, ovanligt? hähä och fortsätta att äta mina goda nötter. vet ej vad dom heter, men dom är jävligt goda! PISTAGENÖTTER TROR JAG DOM HETER. orkar ej googla det haha. eller jo, en bild ska jag ha.. bara för att ni ska bli sugna på det! jag är en ond kvinna.. (ibland) HAHA



jag känner mig lite sjuk, har ont i sidan av halsen, och i resten av kroppen, näsan rinner och när jag andas med näsan får jag ont under ögonen? knas..
jaja, vi hörs imorgon. puss och godnatt!



I miss you like hell

Jag känner mig så nere, jag känner mig helt konstig.. ;(

Jag behöver Kastriot.. Jag saknar min zemer.. Jag saknar honom otroligt mycket och jag önskar att jag kunde trolla hit honom på nolltid. Vill verkligen ha honom här vid min sida hela tiden, i alla lägen. Jag är så jävla kär och jag är så jävla trygg med honom! Jag vill ligga i hans famn nu.. Jag vill somna med hans armar runt om mig och jag vill vakna av hans underbara pussar. Finns inte ord för vad jag känner för min älskade bebis.

1 april får jag möta mitt hjärta
1 april får jag känna hans varma, stora kramar
1 april får jag pussa hans fina läppar
1 april får jag känna hans kärlek på riktigt igen.

- det finns inte ord för hur mycket jag älskar den killen ♥


I got my eyes on you bitches!

Haha, alltså det är inte lönt att vara anonym på min blogg för jag fångar er ändå? jag vet att det finns tjejer som läser min blogg som hatar mig så otroligt mycket (av någon konstig anledning, jag har en omtänksam person med ett fint hjärta och ljuger 1 gång om året.. typ haha) och som bara vill läsa för att veta vad jag gör, vem jag är med, hur jag tänker, vem jag bråkar med, hur det går mellan mig och min pojkvän osv osv.. nyfikenhet helt enkelt.

i fortsättningen kan ni skriva in erat namn när ni kommenterar min blogg eller så behöver ni inte kommentera alls. jag vill inte låta som en bitterfitta (HAHA) men det är jävligt störigt när jag själv sitter och ser vilka ni är samtidigt som ni försöker leka anonyma.. hahaha



Annonser från BloggPartner

We are the best!

jag har tänkt på en sak, har tänkt på de många gånger och nu kom jag och tänka på det igen.
Vi kvinnor är speciella, varje kvinna är speciell.
Vi får mens (vilket är hur jobbigt som helst)
Vi bär på ett barn i 9 månader och pluppar ut ungen också.
Vi får mer smärta än män, men klarar oss galant.


Jag tycker att vi kvinnor borde uppskattas mer.
Jag tycker vi ska vara stolta över vilka vi är och stå på oss.
Ingen ska få trampa ner oss: ingen annan kvinna, ingen man, inget barn. INGEN!





Annonser från BloggPartner

Rin on the rox

nu har jag kollat på massor av youtube klipp med dom två tjejerna. jag ska bjuda på lite som jag kollade på:













Diggar verkligen tjejerna, dom kan verkligen bli kända med deras röster. Grymt fina röster!
Annonser från BloggPartner

I love this song





Rin och Rox som sjunger broken heartet girl:

 

Tycker dessa två tjejer är hur duktiga som helst. har lagt in dom på bloggen förr tror jag. Passar perfekt att lyssna på dom när man är på dåligt humör (vilket jag är nu)

 


fryser

nu tänkte jag hoppa in i dushen och bli fräsh, sen ska jag lägga mig under täcket och kolla på tv en stund. fryser ihjäl.. hoppas jag inte börjar bli sjuk, pallar verkligen inte det!


fattar inte varför folk FÖRSÖKER komma emellan mig och min pojkvän?

Twii!      .. :mad:

OSS

Vad heter ni?  Selma och Kastriot
Var träffades ni första gången? vid busstationen.
Hur länge har ni varit tillsammans? 3 månader
Är ni förlovade? nej.
Bor ni ihop? nej.
Har ni barn? nej.
Har båda körkort? nej, men han snart tror jag.
isåfall, vem kör bäst? han.
kommer du ihåg er första kyss? ja, kommer aldrig glömma ♥
Vem sa "jag älskar dig" först? han tror jag.
Vem är äldst? han.
vilka sjärntecken är ni? Jag är lejon och han är skorpion.
vem fyller år först på året? jag hoho :)
vem är längst? Kastriot
vem sjunger bäst? faktiskt.. han.. hahaha
håller ni handen på stan? ja, oftast
kände ni varandra innan ni blev tillsammans? ja
vad har ni gemensamt? båda är stenhuve och ska alltid ha rätt haha.
blev du kär i första ögonkastet? njae, men intresserad.
har ni någon speciell låt? ja ♥
har ni stora framtidsplaner? ja, de har vi faktiskt haha.
har ni gråtit i varandras armar? ja..
har ni varit utomlands tillsammans? nej.
vilket är ert bästa minne? Första gången vi sågs!!
vem lagar bäst mat? båda, han är grym faktiskt haha.
vad gör ni en vanlig vardagskväll? tar det lugnt hemma, kollar på film och myser, går på stan, träffar vänner.
ger ni alltid varandra en puss när ni ses? ja
bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? mm :(
blir du lätt svartsjuk? ja men det har börjat släppa lite.
brukar ni bråka? mm :(
ringer ni eller sms:ar ni mest? smsar
vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? everything!
brukar nån av er prata i sömnen? nej.



vi tills döden! ♥

Tjäna pengar på bloggen?!

Jag fick ett mail om att jag kunde tjäna pengar på min blogg. Ni som följt mig vet att jag inte är ute efter pengar, utan för att skriva av mig, kunna blicka tillbaka på hur dum och ung jag faktiskt en gång var.

Men nu när jag fått chansen att skrapa ihop lite extra kronor, varför inte om man kan - samtidigt som man gör det man vill?
Jag tycker det var en riktigt bra ide och deras hemsida är hur bra som helst: http://bloggpartner.se. Jag tvekade inte en sekund, blev medlem direkt och nu kanske jag börjar tjäna några extra kronor :)

för att göra samma sak som mig, klicka på ikonen och registrera dig:
Annonser från BloggPartner

I´m home

Hejsan alla söta.
Tack till er som klickade på Idkonen, tack för att ni hjälper mig ♥♥ ni får göra det varje dag, hur många gånger ni vill (a) hahaha.
Vad gör ni? Hur mår ni? Själv gör jag ingenting, kom hem ifrån skolan för en timme sen. Börjar känna att magen behöver mat, åt inte i skolan huhu. Jag mår väl rätt bra, det duger i alla fall. Jag fick inte göra provet i skolan, vart hur irriterad som helst, vill ju bli klar!!! nae, nu måste jag göra fler uppgifter innan jag får göra provet. det var ju jävligt nödvändigt att någon kille öppnade käften och sa "har hon gjort uppgifterna" - när jag sa att jag ville göra provet. Fan vad irriterad jag vart.. jaja, nu ska jag göra lite kaffe och ta mig två mackor (känner mig som en gammal kärring) och läsa lite bloggar.

Jag och hanna, krya på dig kusin!

-




Annonser från BloggPartner

Familjen annorlunda

jag vill tacka er för alla kommentarer jag fått de senaste dagarna. blir hur glad som helst ♥
nu ska jag göra mig en kopp te, läsa på engelskan och lägga mig brevid min mamma som har hoppat ner i min säng, och kolla på familjen annorlunda.

hoppas ni får en mysig måndags-kväll. vi hörs imorgon eller innan jag lägger mig.
puss puss!


ta bort sänggaveln

jag ska ta bort min sänggavel och bara lägga till ben på madrasserna och sen sätta ihop dom. får för mig att mitt rum kommer se större ut då, och lättare att städa. mamma kanske ska köpa de till mig om någon vecka :) hoppas det.

min nuvarande säng

(bild ifrån ikea)



haha, jag har haft så jävla tråkigt att jag har vågat/lockat mitt hår.. helt sjukt hur tråkigt man kan ha.
Ska väl sätta igång och plugga lite, skola imorgon - engelska prov.

dfsdffswffr

är på jävligt dåligt humör, inget träna idag heller :S
jag sa åt hanna att inte gå ut igår för att hon inte kände sig bra, men hon gick ut i alla fall och idag har hon feber, klart som fan hon inte kan träna då. och rose frågade om vi skulle dra, självklart svarade ja. men efter några minuter säger hon att hon inte orkar... ingen annan av mina vänner tränar, och orka gå och träna själv då. kommer aldrig komma igång.... uppdaterar när jag är på bättre humör.. :S

Studiedag

god morgon bloggisen!
vad skönt det är att sova länge på en MÅNDAG, det händer inte ofta ;) har studiedag idag. sen har jag bara 3 dagar i skolan så är det helg igen, sån gillas verkligen. kunde inte somna direkt går, så jag låg och smsade med bebis och kollade på tv en stund, somnade vid 1 tiden och vaknade för en kvart sen. jag kan inte sova bra längre.. antingen vaknar jag tidigt eller så vaknar jag varje timme. skit jobbigt!

igår drog vi aldrig och träna pga hannas hals och så kände hon sig lite nere, men idag kl halv 6 är det fan träna som gäller! ska försöka sola där någon gång också, tror dom har bara solarium.

nae, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och läsa lite bloggar, kolla om det har hänt något nytt på facebook och sen ska jag hoppa in i dushen och bli frääääääääsh.
Mwah


hörs imorgon!

sängen kallar på mig. ska lägga mig, finns ändå inget att göra. älskling har lika tråkigt som mig, FAN att han inte är här! det skulle vara mycket roligare, skönare, mysigare :( om en halv timma är det bara 16 dagar kvar tills jag får sova tätt intill min bebis igen. gud vad jag längtar! haha, jag bara pratar om Kastriot hela tiden.. fattar inte hur ni orkar med mig.. men som sagt, ni klickar ju er in här varje dag så nånting måste ju vara intressant i alla fall. haha!


slutpratat. nu ska jag skicka iväg ett god-natt sms till älskling och sen dra på mig täcket och sova.
puss och god natt på er!

26/3-10

VÄRLDENS BÄSTA DAG! Min älskade storebror kommer hem då. och det är min och älsklings 3 månaders dag. Det kommer bli en bra dag!! och fem dagar senare ska jag ner till stationen och möta min älskling som stannar i 11 dagar. Det kan inte bli bättre. Jag är verkligen lyckligt lottad. Du gör mig glad älskling ♥ och det ska bli så härligt att få träffa Deniz också.

Alla har vi problem, men jag fattar inte varför jag grubblar över mina? Jag menar, det positiva överväger ju lätt det negativa på min lista. MIN BROR KOMMER HEM OCH MIN ÄLSKLING KOMMER HIT, jag har vänner som förstår mig och föräldrar som älskar mig.

Jag är verkligen överlycklig som har träffat min zemer.
Han ger mig livslust
Han får mig att kämpa i skolan
Han berättar hur mycket han älskar mig varje dag.
Han finns där och torkar mina tårar.
Han tjatar om så jobbiga saker som egentligen är viktiga i längden
(jag är tacksam för det bebis)

Hans söta små valpögon
Hans vackra leende
Hans mörka röst
Hans stora händer
Hans sura miner


MIN BEBIS!


Jag är förälskad ..


Vem är du?



Namn - Selma Sedef
Ålder - 17 snart.
Bor - i Norrköping
Fritid - hänga med vänner, träna, vara hemma eller umgås med pojkvännen.
Skola - Marielund
Familj - Mamma, pappa, storesyster, storebror
Pojkvän - japp, Kastriot. min bebis, min älskling, min zemer, mitt allt <3



Vad är det bästa du vet? - Att mina nära och kära mår bra och att älska och bli älskad.
Vad är det sämsta du vet? - Falska människor
Vad gör du en vanlig vardag? - vaknar, går till skolan, kommer hem, kanske drar ut lite eller tränar, saknar min zemer, sitter vid datorn, kollar på tv sen sover :)
Vad är din högsta dröm? - att få leva ett bra och härligt liv tillsammans med min älskling och våra barn. och att veta att mina föräldrar och vänner finns där och har det bra.



Hur mår du? - jag mår bra, fast saknar min bebis så otroligt mycket..
Hur ser din klädstil ut? - inget speciellt.. mjukis och linne och en kofta eller leggings och någon tröja oftast. nu till våren drar jag fram skinnjackan ;)
Hur trivs du i din stad? - Jag trivs väl rätt bra, dött på vintern bara och så bor jag så långt ifrån min bebis.. det är väl det jobbiga.
Hur sminkar du dig? - till vardags sminkar jag mig inte alls, men om jag går ut någon gång kan jag väl använda fondation, lite solpuder, rough, ögonskugga, mascara och kajal.



/ Selma Sedef

MSN

hanna sover fortfarande som en stock, och hon är lite klen i halsen. hoppas vi drar o tränar :( vill verkligen, men vill inte gå själv!! sitter och pratar med Egge på msn, bästa tjejen! vi har mycket gemensamt jag och hon haha ♥

ska väl strax käka lite frukost tror jag. och sen får vi se vad som händer!

Söndag

god morgon sötnosar.
jag vaknade för en halvtimma sen vilket inte är likt mig. jag som alltid brukar vakna sent på helger (13-14.00). stackars hanna fick gå upp, eller hon vaknade ju av att jag vaknade. men nu har hon lagt sig igen. tror inte hon somnar om haha, stackars..

idag ska vi träna och sen ska jag inte göra något mer.

PUSS

mat

tack till er som har hittat hit och tänker stanna. det glädjer mig att ni tycker om min blogg.

jag har precis lagat köttfärssås och spagetti, kanske lite sent men jag och min kusin blev sugna och min mamma hade endå tatt fram köttfärs. jag och hanna har faktiskt kollat på melodifestivalen haha, och hon som vann var riktigt duktig tycker jag. hon hade en grym röst!

hanna sover här inatt igen, hon är bara hemma och säger god natt till sina söta föräldrar. sen ska vi äta och inte göra något speciellt, dampa loss och skratta som vanligt antar jag.

te dua zemer <3
jag saknar dig så otroligt mycket min prins.



:nu kom hanna, DAGS FÖR MAT! haha.

ZzzZZ

jag och hanna gick och la oss en stund, vid 18.00. vaknade upp nu haha. vi ska nog inte vara barnvakt, bettan ringde aldrig. vet inte vad vi ska hitta på nu..

igår var det 99 besökare, hade ju 100 förra veckan. undra hur alla hittar hit?! :)

stan

dålig uppdatering? jag vet. orkade inte starta datorn för att skriva ett nytt inlägg bara. vaknade vid 12 tiden, åt frukost, dushade. sen promenerade jag och hanna till stan. köpte ett par leggings ifrån åhlens, med såna guldiga runda bollar i sidorna haha, kan ej förkara på bättre sätt. och sen ett linne ifrån gina. fanns verkligen INGENTING jag gillade typ. skit tråkigt. sen åt vi på istanbul kebab och nu är vi hemma igen. kanske ska vara barnvakt ikväll, sånt som märks. bettan skulle ringa om vi skulle vara det.

puss puss

spöke

okej, dö inte nu. jag har tråkigt så jag tog kort HAHA.
ni kanske tror jag kommit upp ur graven.. har ej solat på skitlänge. ser ut som en blek åsna och mina ögonbryn ser ut som som spindelben eller något (har inte fixat dom på kanske 3 veckor nu HAHA) dem ser inte så jävliga ut på bild, men irl är dem buskar.. but i dont give a fuck =) jaja, kolla i alla fall nagellacket, de rosa, de där fina som min kusin köpte ni vet. älskar färgen!

jag vet att vissa naglar är längre än andra, men jag vägrar klippa av dom.



NU NÄR JAG ÄNDÅ SKRIVER OCH VET ATT EGGE KOMMER LÄSA: Jjag skänken (stavas de så?) tusen tankar till dig Egzona, imorgon händer det.. triss.. hahahahaha, ne men - lycka till imorgon gumman! MESSA MIG DIREKT EFTER!!!! ♥

Svar till anonym

jag menade inget illa, tyckte bara de lät fräckt. och när någon pratar om min bror så blir jag frustrerad. jag är inte den typen som erkänner mina fel men när jag tänker efter så har du rätt och jag vill be om ursäkt! får jag fråga vem du är?




love you brother ♥

hancii sover här

kom nyss ut ifrån dushen. hanna sa att Zumban var skit tråkig. men imorgon blir det spinning eller att springa på band eller något sånt. vi får se hur det blir. träna ska jag i alla fall göra. hanna ska sova här inatt så jag sitter och väntar på henne. tänkte öppna en burk med mandariner, är riktigt sugen på det.
mandarin i burk is the shit.

see ya ♥


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

sally frågar: har du oh din pojkvän haft sådär lite zittzitt;) HAHAH nej skoja bara (a) hahaha, en seriös fråga nu.. varför går du i marielund? alså vilka ämnen fick du ig i förutom engelska? :d oh va skaru göra efter de? ;d puss på dig häxa, miss u!

SVAR: haha, nyfiken liten jävel ;) jag hade ig i matte och engelska, oh sen typ 1-2 prov i so och no. minns inte. jag vill utbilda mig till socionom, men vet inte vilken linje jag ska välja. puss på dig med och jag saknar dig också!



l frågar:
snackar du inte med din bästa vän vikki?

SVAR: klart jag snackar med viccy fortfarande :) hon är alltid lika rolig, min pullunge.



sandor frågar: Såå som du e i bloggen är du så i värkligheten asså snäll o rolig o så?:) ,,grymm blogg :D,,

SVAR: haha, för det första så tycker jag inte att jag är så speciellt rolig och snäll i bloggen. tycker bara jag är allmänt tråkig som tjatar om hur mycket jag saknar min pojkvän och vilka tv program jag ska se och vem jag umgås med. men till din fråga, jag är exakt så som jag är i bloggen. det är ju inte så att jag är en känd bloggare och byter beteende för att mina 60-100 (KRAFTIGT HAHA) läsare ska digga mig liksom. jag är den jag är och har alltid varit Selma Sedef vare sig jag är tråkig eller inte. tack för att du tycker jag har en grym blogg. puss :)




Anonym frågar:
är du oskuld?
isf när förlora du den?

puss din blogg e bäst gumman!

SVAR: tack för att min blogg är bäst men jag delar inte med mig av såna privata saker. vem vet? kanske.. kanske inte.



Suzzi frågar: Är din Pojkvän bra för dig?

SVAR: YEE, jag tycker att han är bäst. annars hade jag inte tyckt om honom och stannat kvar hos honom. min bebis <3



Saranda frågar:

* Vad tänker du välja för linje när du går ut marielund?
* Ska du åka till Kastriot någongång där han bor?
* Ska du åka någonstans utomlands i år?

Din blogg är rooolig och bra, PUSS gumman :*

SVAR:
* jag vet inte, som du kanske läst ovan vill jag bli socionom men jag har ingen aning om vilken linje jag ska välja. man kan vidareutbilda sig till socionom i nästan vilken linje som helst.
* klart jag ska åka till honom :)
* nej gumman, det ska jag inte.

- Tack för att du tycker det sötnos! ♥




Mamma till världens underbaraste mulatt <3 frågar:

hur gamal skulle du vilja va när du ska ha barn?

SVAR: hm.. 18-22 år.



ida frågar:
vem är din bästa vän? du måste säga någon och bara en ;] pussssss hajdEEEEEEEE hahaha

SVAR: viccy har ju alltid varit min bästavän, kvittar vad. men vi har glidigt ifrån varandra, vet inte riktigt vart jag har henne längre. borde inte skriva ut sånt i bloggen egentligen. men vi har fortfarande kontakt, går i samma klass och skrattar lika mycket med varandra så fort vi ses. viccy kommer alltid vara "stämplad" min bästa vän.



m frågar: hur är människorna i norrköping?
är du en människa som festar och så


SVAR: vissa är snälla andra inte. vissa festar, andra inte, vissa snackar skit, andra inte. vissa fjortisar som hänger i stan, vissa punkare som hänger i stan. många falska, andra är äkta. det finns folk till allt här i norrköping, men det finns det antagligen överallt så, ja.  och om jag är en människa som festar? haha, nej det kan jag inte påstå. förra året drack jag en gång. och på nyår drack jag 2 cider. går på fester gör jag aldrig! det kanske har hänt 4 gånger under hela mitt liv och jag är glad över det!



Anonym frågar:
vad har hänt med din bror? vill inte verka alltför personlig ellerså. men ungefär i stora drag. vare någon som fick honom in till fängelset? eller gjorde han något själv.

SVAR: det är lite personligt, du vet nog vad du behöver veta.

stan

följde med min syster till stan en stund. hade inget bättre för mig och hon ville att jag skulle följa med så varför inte?! har i alla fall vart hemma ett tag nu, hanna kom hit. men nu gick hon igen, hon skulle iväg och dansa zumba, inget för mig. men imorgon blir det träning igen. har inget mer o skriva faktiskt, hörs senare. puss

bilder

jag har tråkigt och jag har ingenting att skriva så jag bjuder på lite bilder, några ni aldrig sett förr och många i repris!

jag och viccy




bebis


jag




författaren douglas foley eller vad han heter (shoo bre) och sara



tjejerna. det var tider de!


bebis


alexi fey bebis jag rose oscar


alexi bebis och oscar


fey jag och rose


hanna och jag


7.10

jag kan inte sova bra längre :( vaknar varje timme och kollar på klockan på mobilen sen somnar jag om till slut. idag vkanade jag 7.10, var pigg. och jag somnade 1 går. 6 timmar? då kan jag väl inte vara pigg. det är något fel på mig.. plus att idioterna slipar nu. får ärligt talat ryck. vill bara skära av deras huven med en sån motorsåg.


nu ska jag dricka kaffe och sen ska jag lägga mig lite i sängen igen ihopp om att somna om en stund. ni som följer min blogg vet ju att jag inte har skola på fredagar.. därför är jag extra sur.

:(

see ya tomorrow

time to sleep.. önskar att min bebis låg i sängen och väntade på mig nu, men icke :( 19 dagar kvar tills jag får sova brevid mitt hjärta igen. längtar något enormt mycket! och till den 26e mars. då kommer brorsan hem, plus att det är min och bebis dag ♥

slutsnackat! pusspuss
peace

sötnosar!

Jag älskar min pojkvän

deras show hackade loss. så det var inget kul att titta på, bara jävligt irriterande.
hittade en lista som jag gjorde iaf. notera att alla sms kommer ifrån min pokvän HAHA!



Öppna din inkorg. Tryck neråt & stanna. Öppna sms:et och läs. Detta är ditt svar på första frågan.


Vad vill du säga till den snyggaste du vet?
saknar dig också fan :( riktigt mycket :( <3

Vad säger folk bakom din rygg om dig?
varför :'( haa? jag visste att du skulle hitta någon ny. jag visste...

Vad är din största önskan
Dagen då vi träffades för två månader sen :$<3


Vad är din innersta hemlighet?
God natt bebis :* älskar dig <3<3<3<3<3<3

Vad sa dina föräldrar då du föddes?
:* äjskaj dej :*

Vad säger din bästa vän om dig?
Fuck vad kär jag är asso, det går inte o förklara. du va en del av mitt hjärta men nu är du hela mitt hjärta, min Selmilu! skulle vilja ha dig här nu så jag kunde pussa på dina läppar, få höra den fina melodin i din röst och somna till den :$ 1 vecka kvar sen går alla mina drömmar i uppfyllelse, sen kan jag älska dig hela livet ut om du är redo för de, och om jag får ditt hjärta :$ fan älskar dig verkligen, du fattar inte :* <3<3<3<3<3

När du är kåt så säger du?
Äckliga lilla horan ska dö. hon kommer ångra att hon föddes. De hon sa stämde ja, men träffade jag henne? nej. absolut inte :@ jag ska hälsa din bror.

Vad säger du innan sex?
hehe :$<3 älskar älskar älskar dig. fattar du :$<3 rico snart :D snart snart :$

och efter?
De är du och jag som är menade för varandra. Du sa de själv också :$ minns du? Vi är de. Älskar dig selma sedef. Snart Spahijaj hoppas jag :$

EN SAK TILL.
om frågestunden ska bli av, vill jag att ni skriver NÅGRA frågor till.
ni kommer till frågestunden
HÄR!

Bella & Tyra show

har precis kollat lite på jerry springer. om en timme ska jag kolla på bella & tyra show som drar igång idag. premiär! dock webbshow men same shit.. ska bli kul att se faktiskt, Kenza är den första gästen som ska vara med.

här får ni en gammal bild på mig ifrån när jag fyllde år.
skulle ner till stan (augustifesten) 21/8-09


nu känner jag mig duktig

är jag hemma efter en timme på gymmet, kom precis ut ur dushen. sprang på band och cyklade idag haha. fett kul ju. jag hanna och hennes mamma skratta loss. vi var helt döda efteråt hahahaha. skit skönt ställe, inte så mycket ungdomar osådär. ska köpa gymkort där på lördag och sen är det bara att träna ett år framöver, nice som fan!

nu ska jag skära lite honungsmelon och klä på mig myskläder. hörs senare!


träna

nu har jag precis ätit, kyckling och ris blev det :) nu ska jag ta en cigg, ska jag låta maten smälta lite och så dra och träna. dem ska inte köra kickboxning idag för hanna har träningsvärk så hon pallar inte de, så vi ska träna själva - vilket jag tycker är bättre än kickboxning haha.. så jag hänger på idag :)

hörs senare!!!

summer 2010

jag längtar mer och mer för varje dag som går. fan vad skönt det ska bli med sommar!!!! sköna, varma dagar och sena grillkvällar. det kommer bli grymt, hoppas jag!

när man kollar på gamla sommarbilder blir man deprimerad för fan haha..









hoppas jag får lite tid med min bebis också :( hoppas han inte jobbar FÖR mycket :( ..

vaken.

jag har varit vaken ett tag nu. älskling väckte mig.. han var sur för att jag inte var i skolan. men jag orkade inte, var jätte trött imorse. + att idioterna började borra runt halv 8a tiden nångång. självmord till max. nu har jag i alla fall ätit frukost osådär. vet inte vad jag ska hitta på idag.

jag har inga bilder på datorn, men det ska fixas snart tror jag :) ni står väl ut? jaadå.

God natt!

nu har jag kollat klart på tv, sängen kallar på mig. är helt död! god natt, vi hörs imorgon. nu ska jag drömma om bebis. puss puss.


allt och inget

TV IKVÄLL:
Andra avenyn
Efterlyst
Pedros ande

jag skiter i att träna imorgon, dem ska köra kickboxning. palla de!
så jag börjar istället på söndag och det kommer bli fett :)
nu ska jag fortsätta sakna min älskling. förresten, jag drömde om honom inatt.. jag var skit glad. men men, inte långt kvar nu. jag står ut - väntar man på något gott, väntar man aldrig för länge.

det känns som att jag kommer falla ner i en grop, en mörk grop. en depression..
.. så jag måste tänka positivt:

Deniz (min storebror) kommer hem den 26e mars
Kastriot (min älskling) kommer hit den 1e april.
Jag ska börja träna.
Snart godkänd i engelska
Matten börjar gå bra.
Jag har fina vänner.

pappa deniz och kastriot.
mina män ♥
mamma och suzan
de vackraste kvinnorna ♥
My love

JAG ÄR TILLBAKA FIFAN!

hahaha, viccy är för rolig. "jag kanske är på tråden och kastar in ett inlägg då och då" undrar vart den bruden får allting ifrån. love you girl ♥

för övrigt så är min dator fixad, den hade fått virus på bara 20 dagar.. sjukt. vi lämnade in den förut och nu är den tillbaka i mitt rum igen. dock är allt i mindre format och jag kan inte ändra de.. får vänta tills min bebis kommer så kan han fixa de åt mig :)

idag vaknade jag upp brevid hanna vid 12 tiden tror jag. vid 8 imorse började dom borra som huliganer, jag hoppade till, så rädd blev jag. de lät som dom höll på i mitt rum, fast dom är under oss. jävla idioter....

vi gick iaf upp och gjorde frukost och sen har vi väl inte gjort så mycket, gick till stan en sväng och sen har jag varit hos hanna lite. nu är jag hemma, ska käka dip och morötter. skit gott!

skola imorgon, hoppas att viccy är på plats, behöver henne där som stöd i matten HAHAHA!
pusspuss återkommer senare tror jag.

viccy här .

hej viccy här ! selmas data funkar inte men hon återkommer när den e frisk . men besök gärna endå :) jag kanske är på tråden o kastar in ett inlägg då o då . CIAO


smackelismack

ett stycke värsting.
nått o bita i asså..
de kommer du aldrig få
.. vi får väl se.

Hur eere?
ÄÄ DE LÖÖNCH *SMACK*


hahaha vi är helt väck. film next, godnatt *smack* hihi
just de, för er som inte vet. hanna är här :)

5 personer

jag har fem personer i min omgivning som jag skulle ge allt för. fem personer. utöver min familj.

Hanna
min kusin, mitt kött och blod. du är den personen som alltid finns vid min sida. spelar ingen roll om det är 4 på natten, 10 på morgonen eller 5 på dagen. du finns alltid där. jag vet inte hur många gånger du har kommit till mig mitt i natten för att jag inte velat vara ensam med mina tankar. jag älskar dig så sjukt mycket och jag glädjs av tanken att se våra barn växa upp tillsammans i framtiden!



♥ Rose
en äkta vän. hon som alltid ger goda råd och bryr sig om mig. rose vet vad hon pratar om, hon vet hur hon ska hantera situationer och hon ger alltid goda råd om man behöver hjälp. hon bryr sig om mig och vill alltid att jag ska må bra, hon finns där och undrar ofta hur man mår. minns våran första skoldag, årskurs 3, jag ser en liten flcika komma med handväska och rosa pannband. hon ställde sig sist i ledet på väg in till klassrummet, och vi klickade direkt. jag är glad över att jag har henne som vän. älskar dig hayati!



♥ Viccy
hon var min bästa vän. den roligaste människan i hela världen. vi umgicks hela tiden förut, dag som natt, vardag som helg, all the time! vad hände? vi bytte vänner. vi började umgås med olika människor. det är synd, för vi hade någonting fint. vi skrattade 24/7 non-stop. men jag är glad att vi fortfarande går i samma klass och kan ha våra roliga timmar där och jag är fortfarande glad över att jag har dig. jag kommer älska dig lika mycket för alltid.



Verro (svartingen)
Min svarting! hon som man kan prata om allt mellan himmel och jord med. kan börja med att säga att jag saknar henne som in i helvete. idioten har bosatt sig uppe i sthlm ett tag.. Verro, man kan skratta med henne, man kan gråta med henne, man kan prata allvar med henne och man kan skämta med henne. vi har jävligt kul ihop och jag kommer aldrig tycka illa om henne. hon är en bra vän och man får ut mycket när man pratar med henne i några timmar. både allvar och på skämt. hon är grym och hon betyder massor för mig, den lilla svartingen!



Kastriot
the love of my life, helt klart! han som jag delar allting med. jag älskar honom mer och mer för varje dag som går och han betyder allt för mig. finns ingenting som jag skulle byta ut emot honom. det är han jag vill ha en framtid med, jag vet det. redan nu. jag är glad att vi kan prata och berätta allt för varandra. jag känner mig trygg med honom och jag vet att vi är bra för varann. min fina bebis!
(älskling åt vänster och hans storebror åt höger)

hörs imorgon!

jag känner mig ensam, vet inte vad det är med mig. tårarna bara kommer. tur att jag har dig, älskling. du betyder så otroligt mycket för mig!

känner inte för att blogga, ska ta ett varmt bad och sakna min bebis ännu mer..
börjar träna på torsdag, vilket är nice!

peace

har inget att blogg om..

hos syster

hej på er!
min engelska lärare var inte i skolan idag heller, så jag och viccy hade matte istället och det gick faktiskt bra. efter skolan mötte jag mamma så tog vi bussen till hageby och handlade med min syster, sen köpte vi med oss mc hem till henne. nu har jag precis ätit. jag vet inte när vi ska åka hem. men jag vet att min systers tangentbord är det värsta tangentbordet jag någonsin skrivit på. har skrivit fel tusen gånger och suddat fem miljoner gånger... haha :( nae, nu slutar jag skriva, skriver som ett cp. med  bara pekfingrarna hahhahaha

Tisdag

godmorgon! vaknade för ungefär en timme sen, ska strax klä på mig och ta spårvagnen till skolan med viccy. härligt att hon är back in thaaa skooola. haha. efter skolan är det raka vägen mot hageby med mami som gäller, till storeyrran. vi hörs när jag kommer hem.

puss!

god natt!

nu har jag precis dushat, har kollat på outsiders och familjen annorlunda lite också. en kvinna i outsiders hade värsta benen, 95 kg på bara ben och smal i ansiktet och på överkroppen. hon lider av en sjukdom och jag tyckte riktigt synd om henne när jag såg de. som elefantben hade hon, stackars..

nae, nu ska jag sitta här en stund sen blir det pedros ande och så ska jag sova.
imorgon har jag skola till halv 12, sen vid tolv ska jag möta mamma så ska vi åka till min storasyster en stund.
puss puss och godnatt :)

- Tack till alla sötisar som ger så fina komplimanger om mig och min pojkvän ♥

mat

hellu, sitter här med hanna och gör ingenting. kom hem för ungefär 2 timmar sen. fikade lite med rose. nu väntar jag på att maten ska bli klar och sen ska jag plugga lite till. har inget mer att skriva faktiskt. vi får höras senare. puss

DU



Du lyser upp min värld
Du får mig att skratta
Du försöker få vårat förhållande att funka
Du har ett hjärta av guld
Du ser ut som en bebis när du sover
Du är en tuffing på dagtid och en nalle om nätterna
Du är beskyddande
Du bryr dig om mig
Du är så fin när du ler
Du håller om mig så skönt och tryggt när vi sover
Du blir så sött irriterad när jag vill ta min sista nattcigg och måste öppna fönstret (det blir kallt)
Du är den finaste pojkvännen som finns
Du och jag!






Måndag

hej hej :) idag är det en bra dag känner jag. solen skiner och snön smälter. jag kom precis hem ifrån stan med rose. testade lite olika jeansleggings och sådär. måste köpa ett par när jag får pengar. skolan var väl lite långtråkig, blev inget prov för min engelska lärare var sjuk, så jag satt bara och repeterade inför provet.

snart ska jag ut och gå med rose och sen ta en fika bestämde vi. behöver min skinnjacka, skönare att ha på sig den nu när det är soligt. hoppas att hanna vaknar snart!!!!

haha! jag hade 100 besökare igår huhu :D

Nattinatti

jag har pluggat ett tag nu. och hanna som skulle komma och lämna min skinnjacka, har nog somnat. typiskt henne.. skitsamma, det är nog endå för kallt för att använda den imorgon till skolan. tar på mig vinterjackan istället haha.

min svarting har fixat blogg, de gillas starkt faktiskt ;) kommer att länka henne, då får ni se hur en svartings dagar ser ut. tror hon behöver hjälp med design och hela köret. hoppas någon kan fixa det åt henne. jag ska sluta snacka för det roliga är att jag har inte ens fått hennes bloggadress än HAHA.

nu ska jag plugga lite till, sen blir det sängen och smsa med bebis. haha han är så söt "på dirren haha :* saknar norrköping :( .. och dig :( <3 "
(på dirren brukar vi i norrköping säga haha)

puss på er mina söta läsare
och på dig, hjärtat!
du är den finaste i världen och
jag älskar dig mer och mer för varje dag som går.



blev en promenad i alla fall

rose smsade och frågade om jag hade lust att gå ut lite, självklart svarade jag. hade inget bättre för mig haha. vi promenerade ner för backen till hennes kontaktperson (hon har flyttat). nu bor hon nära mig :) vi kollade läget där, sen promenerade vi till kungsgatan och sen tillbaka hem till mig. när jag kom hem ställde jag mig och diska, nu är jag klar med den saken och ska strax börja plugga lite.

min bästaste rose & hennes pojkvän


happyface

solen skiner och det gör mig skit glad. bra mår jag i alla fall och jag är sådär extra kär idag haha, fan vad jag älskar min bebis alltså! ♥ på tal om inget, synd att stan stänger tidigt, hade velat gå ner och testat på ett par jeansleggings som jag tycker om. det kanske jag kan ta imorgon efter skolan eller något. nu ska jag klä mig och läsa på engelskan lite :)




snart är du äntligen hemma igen
Deniz Sedef ♥


Söndag

jag är vaken. vaknade faktiskt 11.15. har vaknat mellan 9-11 hela denna veckan faktiskt. mycket bra! förut kunde jag sova till 3 för fan haha. just nu gör jag ingenting, smsar lite med bebis bara och så har jag precis fyllt i en sån där lista. ja, tidsfördriv kan man väl kalla de. idag händer inte så mycket, ska bara ta de lugnt och plugga.


ALLMÄNT...
Namn: Selma
Piercingar: Öronen. (har i läppen och näsan, men ingen piercing i)
Tatueringar: nej. vill, men vågar inte..
Längd: 170 tror jag?! om jag inte växt mer haha
Skostorlek: 38-39
Hårfärg: mörkbrun/svart
Är du kär i någon: ja, Kastriot Spahijaj min blivande man!
Önskar du att du bodde någon annanstans: njae, närmare älskling bara.
Tänker du på självmord: nej
Tycker andra att du är attraktiv: dont know
Vilket shampoo använder du: olika, de mamma köper.
Vilken parfym använder du: gucci rush (den röda) som jag fick av min bebis.
Vad är du rädd för: mörker och ett brustet hjärta.
Gillar du att tvätta: nej tack.
Gillar du Berg-och-Dalbana: ne, tyvärr :(


SENASTE...
Film du hyrde: dont remember.. tusen år sen.
Film du köpte: tror nog jag aldrig någonsin köpt en film.
Låten du lyssnade på: iyaz - replay
Låten du hade på hjärnan: replay
Låten du laddade ner: minns ej
Personen du ringde: mami.
TV program du tittade på: hm.. någon film igår "tonårsliv"
Personen du tänkte på: bebis

FAVORIT...
Mat: dolma, kallsås fisk och potatis och pappas specialare haha
Låt: många.
Sak att göra: få skrattanfall haha
Sport: fotboll måste jag säga
Dryck: coca cola.. apelsin juice. redbull
Kläder: leggings och mjukis haha
Film: shottas fortfarande.
Bil: mercedes benz


ANTAL...
Gånger du varit kär: på riktigt? en gång, right now.
Gånger ditt hjärta brustit: en gång tror jag.
Hjärtan brustit på grund av dej: heartbreaker? nej nej! men kanske en gång?!
Gånger ditt namn varit med i tidningen: 2 gånger eller något.
Ärr du har på kroppen: några stycken haha..


SENASTE...
Bok du läste: inte utan min dotter.
Personen du fick mail av: facebook
Personen du fick brev av: min bror
Personen du fick sms av: bebis
Gången hela din familj åt middag tillsammans: länge sen.

ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: ingenting. vaknade för lite mer än en timme sen
Var det kul: aa, jätte :):)
Hur tidigt stiger du upp: 9-1
Gillar du att slåss: ja, ibland HAHA catwoman!
Vad ska du göra ikväll: plugga och sova.

Är du seriös: ibland
Vad är du allergisk mot: vet inte, men någonting faktiskt haha..
Var har du ont: ingenstans just nu.
Använder du hårspray: nej!
Kan du stå på händer: nej.
Favorit serie: pedros ande, andra avenyn


ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: Saaaaaaalt haha
Gillar du ketchup: ja.
Är du glad nu: mår prima!!! :):)
Var du glad igår: jadå.
Känner du någon som jobbar på sjukhus: nae
Vad dansar du till: allt när jag får damp
Stockholm är: sveriges huvudstad.
Göteborg är: inte långt ifrån min bebis
Kan du sjunga: yes, alla kan. de låter fint i ett öra, och fult i ett annat öra helt enkelt :)
Mer värt än guld: love.
Spaghetti eller makaroner: spagetti
Ett land jag helst vill besöka: spanien/grekland
Ska bli skoj: att träffa bror snart.
Ska inte bli skoj: att gå till skolan på måndag.
Sparar till: nothing.
Väntar på: att min bror kommer hem och att min bebis kommer hit.
Pålägg som gäller: smör och ost, gurka/tomat
Dagens dryck: kaffe och vatten!

the one and only



du är min tro, mitt hopp och min kärlek.
du är min stjärna, min dyrbara skatt och min framtid.

K ♥ S
i'll never let you go!

Den sanna historien om selma

Im back.
jag ska berätta en historia (SANN)

jag kom hem ifrån hanna. hade världens huvudvärk och kunde knappt prata, för att det dunkade ännu mer då. jag la mig i sängen för att försöka vila, släckte alla lampor så att det var mörkt i rummet.. så känner jag att jag mår illa som en åsna och börjar hosta (huvudet sprängs snart..), ingen är hemma, så jag tycker synd om mig själv medan jag går till toan och sätter mig på golvet och fäller en tår HAHAHA.. "varför gud, varför.. jag vill inte spy, jag hatar de. jag vill vara frisk".. ytteligare en tår.. gud hörde inte mina böner. några sekunder efter var jag tvungen att sträcka fram huvudet och spy.. med tårar i ögonen, snor som rinner HAHAHA.. och ett tomt hjärta. jag ringde mamma och bad henne komma hem.. "MAMA.. jag har spytt (gråter) jag behöver värktablett.. (gråter) mamma: jaja okej, jag kommer :)

Sen somnade jag och vaknade upp för en timma sen.
nu var den sanna historien slut.

nu gör jag ingenting, känner mig lite bättre.
min älskling vet någon hemsida, med fina kläder så vi ska nog beställa därifrån. såna dressar (adidas) + andra märken. allt möjligt finns det. och ni får inte sidan NÄNÄNÄN HAHA..

Lördag

ni kanske undrar varför jag inte har uppdaterat?! jag sa ju att jag inte orkade blogga, vilket jag inte gör fortfarande. men jag uppdaterar endå, har inget bättre för mig.

igår var jag och hanna barnvakt åt våra gullungar. vaknade vid halv elva idag. promenerade hem, hoppade in i dushen. sen promenerade jag och hanna till skarphagen, sen när vi kom tillbaka gick vi hem till henne och åt. efter det la jag mig i hennes säng, hade världens huvudvärk.. har det fortfarande, och så mår jag illa. nu är jag hemma igen, sängen väntar på mig!

får se om jag uppdaterar senare. och frågestunden, vet inte om det blir någon med tanke på att jag knappt fått några frågor. aja, hörs!


Saknar dig Kastriot, mitt hjärta.

BIATCH!



en liten tönt har tatt min text som jag skrev om Kastriot, och lagt ut den på sin blogg. tack till "Anonym" som berättade det. så till dig, Savina eller vad fan du heter. Skriv dina egna texter som kommer ifrån ditt hjärta istället för att ta andras, din patetiska fjortis!

HÄR är inlägget där jag skrev texten.

´

alltså jag orkar inte blogga! har verkligen ingenting att skriva om. kommer tillbaka om några dagar eller något, när jag känner för det helt enkelt. tills dess kan vi köra på en..



no school today!

har huvudvärk. men mamma är sjuk och hon tvättar, så jag gick endå ner med henne till tvättstugan och hjälpte henne. krya på dig, min stackars mami ♥ har precis ätit frukost. senare på dagen ska jag väl promenera med rose, annars händer inget speciellt faktiskt...

god natt!

roses pojkvän har varit nere i skåne/danmark i 2 veckor nu tror jag? och kommer hem idag.
nyss skrev hon sms till mig "är skit glad. är på väg till han nu :)"
och här sitter jag och saknar min älskling jätte massa mycket som jag inte får träffa förns 1 april.. :(

för övrigt så ska jag kolla på andra avenyn nu, och sen ska jag kolla på pedros ande kl. 22.00 och sen är det läggdags. ha det bra så hörs vi imorgon!


på tal om ingenting, hahah skrattar så fort jag ser bilden. ett dödligt minne hahahaha

utlåsta ifrån våra pojkvänner 6 på morgonen.

´

ni är så pass många som läser min blogg, jag vet att jag skriver för min egen skull. men varför inte göra er en tjänst samtidigt? vad vill ni läsa mer om i min blogg? det enda jag tjatar om är hur tråkigt jag har och hur mycket jag älskar och saknar min pojkvän, och vilka jag är med om dagarna haha. jag kan inte påstå att det är intressant..
aja, nu kommer en sån där puttinuttig text om min älskling igen. ni får stå ut!







jag har alltid stått för vem jag är, men du har endå gett mig bättre självförtroende och det är jag tacksam för. det finns inte ord för hur glad jag är över att du finns i mitt liv. jag trodde helt ärligt att det aldrig skulle gå såhär långt mellan oss. jag tackar gud för att jag får ligga i din famn, känna din doft, pussa dina läppar och pilla i ditt hår. jag älskar att vara i din närhet och jag känner mig som en prinsessa när du håller i min hand. detta är riktig kärlek, jag har aldrig någonsin känt såhär förut. så jag ber dig, släpp mig aldrig. du har fått mitt hjärta, jag är din. ingen ska få skilja oss åt, ingen ska få spräcka våra drömmar. du är en sån tuff människa, sån som är hård på utsidan men världens mjukaste på insidan. min bebis! vi kan ha det upp och ner men det förstärker bara vårt förhållande, vi blir starkare tillsammans och kämpar för att hålla ihop. jag ger inte upp, absolut inte nu. jag tänker inte förlora en så underbar person som dig. jag behöver dig, du behöver mig, vi behöver varandra. det finns ingen eller inget som kan stoppa mig ifrån att älska dig. du ska veta att jag alltid kommer finnas vid din sida, i vått och torrt, dag och natt, varmt och kallt. i alla lägen. jag vill att du ska må bra och jag är berädd på att göra allt för att du ska göra det. vill du prata så finns jag här, vill du luta dig mot någon så finns jag här. du är den finaste på jorden och jag försöker göra mitt bästa för att göra dig lycklig. alla har sina brister.. det är inte alltid lätt, men jag försöker och vet du? jag älskar dig grovt mycket min fina ängel! längtar efter dig zemer ♥


hemma igen, mat strax

nu är jag hemma igen, eller har varit hemma en stund nu faktiskt. det var rätt kallt ute måste jag säga, solen försvann men vi blev varma efter att vi gått ett tag. vi sa hej då till rose (hanna var med oss), hon skulle till stan och hälsa på nicole efter att vi gått våran promenad. jag och hanna gick hem till mig. nu gick hon precis hem och jag ska strax äta.

hanna har köpt ett skit fint nagellack så jag var tvungen att testa det.


ska ut och promenera med rose

rose kommer strax hit, ringde och väckte henne för en stund sen. vi ska ut och promenera. solen skiner som fan så det är ett plus! det är skönare att gå ut när våren smyger sig fram och när man känner att det är varmt i solen. wohoo! hörs när jag kommer hem eller något :)

kläder

fyfan vad dom borrar! datormusen vibrerar till och med. jävla idioter, får ryck.
uttråkad är jag också, kläder vill jag med ha. har kollat runt lite på hm, på internet. det finns jättesöta toppar där. och så vill jag ha jeansleggings ifrån veromoda, det finns riktigt fräsha där. hörrni, vet ni var man kan köpa en sån där tröja med musse pigg-tryck på? på HM finns inte min storlek :( men det måste väl komma in fler eller?





Onsdag

hej hej, jag kom för en stund sen. hade bara en matte lektion idag. det gick väl bra, även att jag är sämst när det gäller matte, hatar det ämnet! men när man har en bra lärare så lär man sig sakta men säkert =) igår somnade jag runt 22-22.30 och vaknade 9 idag, så jag har sovit ut. idag vet jag inte vad som händer. ska bara vara hemma antar jag, blir väl att gå ut och gå med rose en sväng kanske.


(inte dagna idag)
haha, när jag och rose sov hos hennes kontaktperson ensamma i hennes gamla lägenhet. vi fick sitta på golvet (alla möbler var i den nya lägenheten) , vi hade bara en säng att sova i hahaha.



rose var död, iväntan på spårvagnen påväg till skolan efter 4 timmars sömn





My sunshine

jag kan inte tänka mig ett liv utan dig.
jag vill att vi ska ha det bra och jag kommer inte sluta kämpa.
det är du och jag mot världen! te dua Kastriot


trött

sov inte hemma inatt, somnade inte förns 4 tiden. sen var det bara att hoppa upp klockan 8 för att hinna till skolan. efter skolan drog jag och rose hem till hennes kontaktperson en stund och sen hem till mig. vi däckade i min säng i ungefär en timme, kassi ringde och väckte mig. vi satt oss i köket lite sen tog vi oss en promenad runt kungsgatan så nu kom jag precis hem, det är kallt ute men vi frös ingenting alls. två tjocktröjor och två mjukisbyxor och vantar. det kändes som sommarväder haha. väntar på att maten ska bli klar sen tänkte jag hoppa in i dushen, kolla på tv och sova.

tack för att du är en underbar vän, rose!

blue eyes

nae, nu tänkte jag hoppa in i dushen, sen ska jag kolla på jerry springer, fortsättningen av flickan som lekte med elden (såg inte klart) och sen luftslottet som sprängdes och pedros ande. mycket tv/film tittande idag. jag kanske kommer tillbaka senare med ett god natt inlägg, får se. puss puss

old pic.



somnade

svar till feyruz: tack att du erbjuder dig vara min mat-kompis i matsalen, vad snäll du är min turk. kan du smsa till mig? har ej ditt nr :( Skriv feyruz. hähä ♥ (förvånar mig inte om hon skriver feyruz hähä, nu) HAHA



jag tror att jag somnade en stund, en timme eller något. just det, har glömt att berätta. hanna ska mönstra. hon sitter på tåget påväg till kristianstad just nu. hade varit skitnervös om jag var hon, men det här klarar hon. skulle vara kul för hennes skull :) imorgon är hon tillbaka i norrköping igen! back on track eller något hahaha.. nae, nu ska jag göra kaffe. puss

äntligen hemma!

hejsan! Mina fötter ville dö på hemvägen. när jag kom innanför dörren slet jag av mig strumporna fort som fan och sen åt jag. så nu är jag mätt och belåten igen haha! rose frågade om jag ville hjälpa till och flytta för hennes kontaktperson ska flytta nära mig, men jag orkar inte, inte i detta vädret. hon kanske kommer hit en stund sen när hon är klar :) nu ska jag lägga mig och kolla på tv. ringa och väcka min syster om en stund ska jag också göra. puss!

i skolan

jag är hur hungrig som helst, men ingen av tjejerna är i skolan så jag skiter i att äta lunch, PASTA OCH KÖTTFÄRSSÅS.. kolla vad jag går miste om :( HAHA.. palla sitta där själv som en idiot haha. viccy har jag ringt minst 20 gånger, utan svar. verro svarar inte och rose ska hjälpa sin kontaktperson att flytta. finns ingen mer i den här fattiga skolan :(  sitter här och gör ingenting, börjar igen 12.10. sista lektionen för idag som också är engelska. sen ska jag hem o ÄTA! mina skor har jag lagt på elementet för dom är dygnsura, mina strumpor ska vi inte ens prata om. jag som trodde att snön skulle sluta. nu snöar det som aldrig förr. :( nae, nu ska jag ta på mig och gå ut och röka.. hörs när jag är hemma, PUSS!

titta vem som är vaken

(och fitta på kl) + att jag vaknade av mig själv :) Mohahaha! men det beror på att jag somnade kl halv 10 igår, vilket jag trodde skulle vara omöjligt när jag la mig i sängen, men jag somnade som en stock. nu sitter jag här och äter macka med gurka och salt, och dricker kaffe, känner mig som en mamma HAHA! börjar skolan om ca 2 timmar. vi hörs senare!

här får ni en gammal bild på mig (innan balen)



update några min efter: HAHA FITTA PÅ KL! HAHAHAHAH råkade skriva fel.. HAHA

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!