Chai och cigg med frugan!


Älskar min praktik!

Slutade jobbet för en stund sen och det gick lika bra som vanligt! Älskar att vara där! Man kommer dessutom på andra tankar och fokuserar bara på arbetet och det är verkligen skönt dagar som dessa då allt egentligen bara känns SKIT.

Har Tamara här hos mig också. Ska strax käka lite, ta ett bad och bara chilla tills ögonen stängs. Eller vänta, måste läsa min bok kom jag på!

Imorgon ska jag träffa min älskade bror innan jag sticker till praktiken vid 4. Love him!


Bitterfittan is back.. :)

God fuckin' morgon! Drömde äckliga mardrömmar, att jag blev våldtagen. Tackar Gud för att det inte var på riktigt för fyfan vad hemskt det var + tusen gånger hemskare i verkligheten säkert. Uuush.. Det sjuka var att jag vaknade helt rädd och när jag väl lyckad skaka av mig att det bara var en dröm och somnar om, ja då fortsätter drömmen där den slutade..

Nu ska jag hoppa upp, ta en cigg och kaffe och sedan fixa oordning mig. Jobb mellan 16-21.




Good fuckin' night..


Rädsla.

Jag är inte rädd för att dö men rädd för att leva död.


Bara lite tankar

Jag är så jävla trött på folk som leker så godhjärtade och fina mot en. De leker din vän, ger dig råd, hjälper dig medan de bakom din rygg går och gör raka motsatsen. De du behövt hjälp med har dom försämrat ännu mer. De är såna dubbelmoraler och jag är fett sugen på att trycka upp sanningen i folks vackra ansikten men jag håller masken. Det är inte lönt i alla fall, för såna människor inser inte sina misstag. Är säker på att någon eller några kommer känna sig träffade, så aa ta åt er för till nästa gång kan jag nog inte hålla mig. Håll er på eran plats, så håller jag mig på min!

Sen så är det såhär att jag undrar varför man alltid vill ha det man inte kan få? Det har alltid varit så och det kommer alltid att fortsätta vara så. Är det spänningen man söker eller vad är det? I don't get it. Folk är såna, de kämpar med sitt liv för att få någon eller något, men när de väl har de i handen skiter dem i det. Vi människor är konstiga..

De här dagarna har varit otroligt konstiga, jobbiga och förvirrande men jag står ut. Nu ska jag krypa ner i sängen igen med min ÄLSKADE migrän. Vi kanske hörs sen. Puss.


Bajs


I don't know why.

Jag är verkligen inte på humör för att blogga egentligen, vet inte riktigt vad det är med mig. Känner inte igen mig själv. Har Viccy här hos mig i alla fall :)

Jag återkommer när jag känner mig bättre. Ska fortsätta att ligga här i sängen med min värmefilt och kolla på tv. Hade bäst så hörs vi !


Selma pullan

Selma e min lilla pullis :) / Viccy


I don't feel good.

Ush jag har sån ångest, vet inte varför. Vill bara stanna hemma i sängen för resten av mitt liv..

Imorgon efter praktiken ska jag möta upp brorsan och lämna lite grejer. Kanske hänger med hem till han och tjejen för en fika också, skulle sitta fint när man känner som jag gör. Ångest, frustrerad, förvirrad.. Kan inte tänks klart. Låt denna tiden vara över snart. God natt!


7.00-14.00

Hello peps!
Vad gör ni? Själv kom jag typ nyss hem ifrån jobbet. Sitter här hemma med viccy som spelar temple run på min telefon haha jävla offer. Vi ska väl strax ta något att äta tror jag, käkade bara äggröra hos pappa, orkade inte göra någon mat. 

Pratade med Tamara på rasten också, stackarn ska jobba ända till 9 ikväll. Jag lider med dig wifey! Haha, fan vad onödigt inlägg. Är så trött. Bläää!!

RAST

Hello! Jag hoppade upp ur sängen vid 6 imorse, hade mamma i telefon som sällskap när jag traskade till praktiken. Sitter hemma hos pappa nu, har lunch så jag stack hit och käkade. Börjar strax igen, så jag ska nog klä på mig nu och röra mig. Jag slutar kl. 2, så vi hörs någon gång då :) Puss

Vad kan jag köpa till min pojkvän?

Hej selma, behöver din hjälp.. jag och min kille firar 1 år om 3 dagar och jag vet inte vad jag ska köpa till honom, funderat på parfym eller kläder men det är ju inte så personligt. Skulle bli skit glad om du kunde ge några tips, vi har bestämt att de får kosta högst en röding.. så help me !

svara gärna i ett inlägg för ja har ingen blogg. Måste bara säga att jag älskar din blogg men du borde börja uppdatera mer som förr, och mer bilder & videos. kram

SVAR: Hello! Haha du är lite sent ute, men om jag var du hade jag nog fixat iordning ett fotoalbum, eller en ram med olika fina foton, med mig och min pojkvän på, köpt ett fint armband och ristat in vårat datum, eller någon fin mening. Det är riktigt personligt och otroligt fint :)  (Det tar dock lite extra tid att fixa armbandet då man måste beställa de, men du kan ju alltid gå till någon affär typ Guldfynd och fråga hur lång tid det tar och jag tror att det inte kostar mer än en röding)

Tack så mycket, jag ska försöka att uppdatera lite mer med bilder osv.. Jag har bara inte riktigt tid eller lust. HAde bäst och hoppas att svaret hjälper.

ONSDAG

HELLO! har inte haft tid att skriva idag som ni kanske har märkt. Sov som sagt i klocket, vaknade vid tolv av att akilles och destiny hoppade på mig (viccy bad dem, jävla kärring haha) Vi gick ut med dem och sedan fixade oss och tog vagnen mot hageby, var tvungen att handla hem mat så nu är både kylen och frysen fulla. 

När vi kom hem käkade vi lite och sedan stack jag för att jobba vid 4. Fick sluta en timme tidigare för att det inte fanns så mycket att göra nu på kvällen, så jag mötte upp viccy för en stund sen och så stack vi och handla lite som jag glömde köpa hem förut. Vi ska laga lite mat och bara snacka skit nu. Viccy visade mig dessutom en "serie" som heter Elsas värld. Så de ska vi kolla på ikväll. Imorgon börjar jag så tidigt som 7:00, så det blir att sova tidigt ikväll för min del.

Nae, om man skulle fixa och frysa in all köttfärs så det inte blir förstört och sedan sätta igång med maten. I nästa inlägg svarar jag på en fråga som jag fått. PUSS

FJORTISTIDER!

Hahaha jag minns att någon ville att jag skulle lägga in bilder ifrån min fjortistid HAHA. Hittade denna bilden på Viccys dator. Vilka tider, så liten man var, så mycket brunkräm, likadana kläder. Tro mig, jag var otroligt kaxig trots att jag inte såg så ut. HAHA.

Brrrrr

Vi har precis fått i oss lite mat, nu lugger vi i sängen framför datorn och kikar runt på bloggar. Snart ska vi hämta upp sista tvätten, hoppa in i ett varmt bad (fryser ihjäl) och sedan köpa cigg. Drar och sover hos Viccy inatt. Börjar ändå sent imorgon :)



TISDAG

Hello Tisdag. Jag vaknade vid kl 12 idag, känns bra eftersom att jag ska till praktiken imorgon, börjar dock så sent som 16:00 så det är skönt. Jag kunde verkligen inte sova inatt, mådde så illa och låg och vred och vände på mig.. Men idag känns det lite bättre och imorgon ska jag fan till praktiken!!

Bästa viccy hjälper mig med tvätten hahah vi var tvungna att ringa våra mammor och fråga i hur många grader man tvättar vinterjackor HAHA så dumma som vi är kollar vi inte i, jackan på lappen. Orka att våra mammor ska dumförklara oss båda två haha .. 

Viccy håller på och käkar kladdkaka med grädde som den tjockisen hon är och om en halvtimme ska vi ner i tvätten igen.. Det var allt för moooii, puss

Jag mår illa

Ush jag mår illa, så fort jag börjar känna mig bra, blir jag dålig igen. stannar hemma idag. Ska tvätta senare också, uuush fyy och blääää! Back 2 my bed, god natt!


MITT HJÄRTA

Jag är glad över att jag träffade dig mitt hjärta. Du kom in i mitt liv och förändrade allt som var i de. Du gör mig otroligt lycklig, du lyser upp tillvaron i mitt liv och gör mina dagar så mycket bättre än de var innan. Bara ett samtal ifrån dig kan förgylla min dag. Ditt skratt får mig att aldrig vilja vara utan dig. Jag tror att vi kan komma långt och jag är beredd på att satsa allt. Saknar dig hela tiden. Du har mitt hjärta i din hand, glöm inte det! Ingen kan komma emellan oss, ingen kan förstöra det vi har och kommer bygga på. Jag ska aldrig svika dig och tro mig, ska kämpa för oss som den krigare jag är. HIHI puss mitt hjärta.


HC

Hej på er! Maten blev god hihi, snart ska  jag och viccy kicka till HC och köpa lite gott. Tror att vi ska kolla på worrior sen :) Nae, har inte så mycket mer på hjärtat. FETT torrt. Vi hörs, puss

Baaadaaaaa!


Matdags!

Idag har jag varit duktig och lagat dolma. Dags att hugga in så att min mage slutar skrika och sedan ska jag och Viccy ta en dusch hihi


Måndag!

Ny vecka, nya tag. Hej på er! Har precis druckit upp mitt kaffe och tagit en morgon cigg. Borde gått upp vid halv 11 när jag vaknade men istället somnade jag om och vaknade för ca en timme sen. Inte bra när man ska upp kl 6 imorgonbitti..

Har pratat lite med älskling i telefonen också haha han är så underbar alltså! Är så glad över att jag har han.

Ae, ska ut till köket och fylla på lite mer kaffe och sedan knäcka Tamara på wordfeud. Puss på er.


MOVIETIME.

HELLO MY DEAR FRIENDS! 
Vad gör ni? Vi ska ladda ner filmer och bara lata oss i sängen hela kvällen. Är ledig ifrån praktiken imorgon så skönt! Men börjar kl 06.45 på tisdag, mindre roligt. Blir att vakna tidigt imorgon så att jag kan somna tidigt på kvällen och orkar ta hand om mina söta gamlingar. Det var allt för mig, har inte så mycket mer på hjärtat. Ta hand om er. Puss!

Du gör mig lycklig!

Badtime

Haha jag och Viccy har nyss kommit upp ur ett varmt bad. Homo varning Hahhaha. Har saknat min pulla som fan! Ae, om man skulle klä på sig lite och ta en cigg. Hörs senare! Mwah


Det har snöat ..


Söndag

Hej mina små hjärtan. Körde på en utgång igår, riktigt roligt va det! Drog hem till mamsen och sov sen.

Nu sitter jag hemma hos mig med min saknade vän Viccy :) hon tog sig an disken. Vi ska snart laga mat och bara chilla. Hade bäst så länge. Puss


Broshan samma moshan

Untz untz!


Rödluvan kör på utgång!!


Right now


Fira levent

Fick besök av min prinsessa Veronica, jag fixade mig och sen drog vi till hc och fikade och så köpte hon present också. Vi skiljdes nyss åt då hon ska fira någon och jag ligger här hemma och pratar med min älskling. Får se om vi ska fira Levent ikväll, han har fått ett grymt jobb och vi tänkte fira det. Min älskling kanske också hänger på hiihi får se.


Bästa min kompis har dåligt samvete


Lördag

God morgon! Vaknade för en timme sen, känner mig lite bättre idag. Lite hängig bara. Ringde och väckte mitt hjärta, han var sååå trött haha stackars. Ni vet den känslan när man inte kan slitas ifrån en person. Den känslan har jag. Är så glad!

Nää nu ska jag dricka upp mitt kaffe och se om han har gått upp och gjort lite nytta, min sömntuta :)


Nattinatti

Jag känner mig inte alls bra idag. Men jag har mitt tröstande hjärta i telefonen som får mig att skratta även att jag mår såhär. Ska prata med han ända tills jag somnar. God natt på er peps!


CHANZ!


Kärlek

Ush jag börjar bli sjuk. Fryser och mår illa. Hoppas inte jag får feber. Stannar nog hemma imorgon så att jag inte smittar mina små hjärtan på praktiken.

Sitter för tillfället hemma hos mig med tami Sofia och Bellabus. De lyser upp min dag. Bästa dom! Nu ska vi spela kort och fortsätta skratta här. Puss


HAHAHAHAHAHHAHA


FRÅGOR OCH SVAR

anna: Hej Selma jag undrar ifall du kunde sätta in en video där du visar hur du fixar dina ögonbryn? Och vad du använder? Skulle vara tacksam över det :)
SVAR: Helluw! Jag fixar de inte något speciellt så det är ingen ide att göra en videoblogg av de. Mina ögonbryn är rätt tunna, har alltså svenneögonbryn men jag fyller bara i de med ögonbrynspenna. Gör lite tjockare längst fram och sedan fyller jag bara i min form och målar lite som jag vill. Gör det du också! Snabbt och enkelt :)
Carmen: hellloo :D
älskar hur du sminkar dig och diitt ungerbaaara hår! :D
men jag har en fråga, jag har ganska smalt ansikte, markerade käkben och jättestora bruna ögon.
har du något tips på hur jag kan sminka mig? hur jag får mindre ögon .. hört att det går med mycket svart :) LOVE från Västerås.
SVAR: Heeejsan Carmen! Tack så jätte mycket. Måste säga att det är FETT snyggt med markerade käkben, var stolt över de!! :) Jag älskar stora ögon! Men om du vill minska de bör du bara sminka dig med mörka färger som du redan vet om. Måla Svart eller mörkbrunt i ögongloben (Bild nedan) och sedan lite ljusare inuti. Du kan även måla med lite mörkt under ögat, ute i kanten så som bilden här nedan visar. Du kan även måla med kajal i ögat, både uppe och nere. För bästa sätt att få kajal uppe i ögat, målar du med kajal där nere som vanligt och sedan stänger ögonlocket och fortsätter måla :) Då kommer ögonen garanterat bli mindre. Jag brukar faktiskt ha kajal både uppe och nere. Det är kattigt!! Avsluta med lite eyeliner och gör en svans i hörnet, det går alltid hem och är riktigt snyggt! :)
Hanna: Hej Selma jag undrar ifall du kunde sätta in en video där du visar hur du fixar dina ögonbryn? Och vad du använder? Skulle vara tacksam över det :)

SVAR: Helluw! Jag fixar de inte något speciellt så det är ingen ide att göra en videoblogg av de. Mina ögonbryn är rätt tunna, har alltså svenneögonbryn som jag så fint kallar de. Jag fyller bara i de med ögonbrynspenna. Gör lite tjockare längst fram och sedan fyller jag bara i min form och målar lite som jag vill. Gör det du också! Snabbt och enkelt :)


Carmen: hellloo :D
älskar hur du sminkar dig och diitt ungerbaaara hår! :D
men jag har en fråga, jag har ganska smalt ansikte, markerade käkben och jättestora bruna ögon.
har du något tips på hur jag kan sminka mig? hur jag får mindre ögon .. hört att det går med mycket svart :) LOVE från Västerås.

SVAR: Heeejsan Carmen! Tack så jätte mycket. Måste säga att det är FETT snyggt med markerade käkben, var stolt över de!! :) Jag älskar stora ögon!

Men om du vill få de se lite mindre ut de bör du bara sminka dig med mörka färger som du redan vet om. Måla svart eller mörkbrunt i ögongloben (Bild nedan) och sedan lite ljusare inuti (för att det ska bli snyggare) Du kan även måla med lite mörkt under ögat, ute i kanten så som bilden här nedan visar. Du kan även måla med kajal i ögat, både uppe och nere. För bästa sätt att få kajal uppe i ögat, målar du med kajal där nere som vanligt och sedan stänger ögonen och fortsätter måla med pennan "i ögat" haha hope u understand me :) Då kommer ögonen garanterat se mindre ut. Jag brukar faktiskt ha kajal både uppe och nere. Det är kattigt!! Avsluta med lite eyeliner och gör en svans i hörnet, det går alltid hem och är riktigt snyggt! :) 

Tog bara en bild ifrån google för att visa på ett ungefär var du ska måla. 






"Nu vet jag vad jag gått miste om"


Fredag

God morgon peps! Morgondamp med Tamara till neymar sången Hahhaha, bästa låten att vakna till! Ringde min älskling och skulle se om han vaknat men icke, fast 30 Sek efter ringer han och sover i telefonen haha stackars mitt hjärta jag sa åt han att han skulle höra av sig när han vaknade istället men han ville vara kvar i luren förstod dock inte ett skit av vad han sa :) nu ska jag och frugan dricka kaffe! Mwaa

Jag vet att det sårade dig, men jag vet också att du klarar dig vidare utan mig. Jag önskar dig all lycka i framtiden. "man vet inte vad man har förens man förlorar det" det var tvunget att gå såhär långt innan du kunde inse.


God natt

Jobb imorgon mellan 16:00-21:00. Men vi höra säkert innan jag sticker, puss!


Ti si moje srce.

Hello. Mitt hjärta är så söt att han ville åka hit för att lämna värktabletter så att min huvudvärk försvinner, så omtänksam! Dessutom ringde han för att säga mwaaaah för att göra mig lite glad i dessa gråa dagar. Mitt hjärta!!! Ni som läst min blogg länge vet ju att jag har problem med huvudvärk.. :(

Har precis fått i mig lite käk och ett stort glas vatten, ska snart bädda ner mig i sängen igen med min fruga och äta glasstårta. Ringa Svartingen ska jag också göra, måste bara vila mitt huvud lite till.


Köffköffsås och pashketti

Spelat chanz med mina hjärtor och nu ska vi strax käka lite :) mys


<3


Neymar dansen!


Ett gott skratt förlänger livet

Har legat och pratat i telefonen med min saknade Veronica i en timme nu. Alltid lika roligt att prata med henne, det känns som att man är med henne trots att det bara är via telefonen. Så himla skön människa! Behöver henne vid min sida nu hihi :)

Har även hällt i mig två stora koppar kaffe och försämrat mina lungor med lite rök. Kan stolt säga att jag röker mindre nu än vad jag gjorde för två månader sen. Ibland röker jag bara 3-5 cigg om dagen nuförtiden. Innan kunde jag röka upp till 1 pack dagligen. Go selmish!! Å andra sidan är det inte så att jag bestämt mig för det, utan det har bara blivit så. Härligt! Aee, nu ska jag fortsätta lata framför TVn. Peace!


Torsdag

God morgon mina vänner. Jag vaknade exakt 10:52 idag men har legat och dragit mig i sängen tills nu. Ska alldeles strax upp och göra frukost. Känner mig ensam men I ligger och sover, vågar inte väcka honom då blir han säkert craaaaazy haha.

Nää, kaffe och frukost och ringa för lite morgon snack med min svarta prinsessa haha.


Såja Barca!

Nu är jag hemma i min säng igen, så skönt ! Kommer sova super gott inatt. Puss puss på er. Festa lugnt och sköt skola och jobb imorgon, själv ska jag sova ut. Mwaa


Hähähähä va trur uuuuuu???

WHAT DID I TOLD U????

Vi kammade hem segern med 2 fucking 1!!!!!!!! Sååååååå glad!


Fc Barcelona - real Madrid.

Sitter hemma hos tami och kollar matchen. Kunde inte missa den.. Fucking skit. Inte hala Madrid. Utan HALA MADRID SOM ÅLARNA I LINDÖ. Äckel smuts. Jebote pas mater u picku!!!!!! Vi ska äta dem levande nu andra halvlek....


Uppdatering !

Hej mina vänner! Kom precis innanför dörren. Har umgåtts hemma hos pappa med Tamara, Frida och Denis. När t och f drog kollade jag och Denis runt på youtube på 2pac och jag längtar verkligen till när han kommer tillbaka. Han lever och han kommer komma tillbaka. Sök på utube "tupac is alive" så kommer ni hitta en hel del fakta och faktiskt sanningar. Många tankar utan svar men vänta bara i två år så kommer vi få höra nya låtar av tupac. Är säker på att han lever. :)

Ikväll spelar Barca mot real och sorgligt nog har jag inte den kanalen här hemma och jag orkar inte ge mig ut för att titta på matchen heller. Hoppas att Barca tar hem det ikväll. Puta Madrid, eller vad säger ni?? Ni får gärna kommentera under matchens gång och berätta hur det går hihi. Har facebook i fall ingen meddelar mig, man får reda på allt därifrån hahaha.

Nu ska jag ta mig ett långt varmt bad och sedan plugga. Ska även vara uppe lite extra länge idag om jag pallar eftersom att jag är ledig imorgon hähä!

Här har ni en ful bild ifrån nyår haha man ska bjuda på sig själv ibland.
Sätter nog punkt här. Puss!


Min dag såhär långt.

Idag är jag inte ens trött efter jobbet. Ett tydligt bevis på att jag sovit gott och är utvilad. Somnade strax efter nio igår och vaknade runt 6 tiden idag. Känns bra! Praktiken har gått minst lika bra idag och jag stortrivs verkligen. Sedan halv två har jag suttit i möte med personalen på min våning och personal från våningen under oss, det var faktiskt intressant. Man kan inte låta bli att känna sig snäppet vuxnare :) Lärde mig en hel del om olika slags rullstolar också som arbets terapeuten pratade om. Sitter hemma hos pappa nu, kom hit för sisådär tio minuter sen och dricker ett stort glas juice. Snart kommer Tämi hit. 

Imorgon är jag ledig, fett skönt! Och på fredag börjar jag så sent som 16.00 om jag inte läst fel. Ska ta och kika på det lite senare. Måste nog säga att jag faktiskt gillar mitt schema ändå, det är rätt okej :) Näe, nu ska jag läsa lite bloggar och kolla FB. Puss på er.

Sleep tight!

Dusch - sängen - telefon - sova.
Imorgon ringer alarmet kl. 06:00. Natti sötisar!


IM A DEAD WOMAN, right now

Man orkar inte med så mycket och jag märker själv hur tråkig min blogg blivit, orkar inte skriva om speciella grejer, eller sanningen är nog att jag inte gör några speciella grejer och jag har inget intressant att fota heller för jag ser halvdöd ut every day haha.

Jag har varit död sedan jag vaknade för några timmar sedan, I har klagat som fan på mig haha "du är konstig, du är tråkig, du är sur" neeej, jag är bara trött lilla du :) Jag har inte gjort annat än att suttit framför datorn sedan jg slog upp ögonen. Väntar på att maten ska bli klar som pappa lagar och sedan ska jag hoppa in i en dusch och sen lägga mig i sängen vill vara RIKTIGT utvilad imorgon då jag jobbar mellan 07.00-15.30.

Är ledig på torsdag AH vad skönt hihi, känner redan att jag behöver "semester" HAHA fett synd. Det märks att jag inte är van vid detta och dessa tider men tolka det inte fel, jag glädjs av ALLA på boende, både personalen och vårdtagarna. De är grymma allihop! 

NOOOO, kom på att jag måste läsa min bok. Jag har varken haft tid eller ork till det. Måste sätta igång me de snart :) aja, vi hörs senare eller imorgon. PUSS.

ÄGGMACKOR

Hello! efter att ha vilat några timmar är jag nu BACK ON TRACK. Man blir verkligen utsliten. Det är inte en dans på rosor att gå upp så tidigt men det är så vardagslivet ser ut för nästan alla och det är sånt man måste ta om man vill komma någonstans. 

Har precis avnjutit två äggmackor + BRAVO appelsinjuice, älskar den. Sofka är här i hageby hemma hos Tamara men jag vet inte om jag orkar ta mig ut. Blä så kallt och jobbigt. Skulle hellre krypa ner framför tvn och försöka somna tidigt. Ska se vad de hittar på i alla fall :) Smell ya later.

Rast.

Hello bloggisen! Förmiddagen har gått jätte bra. Innan jag gick hem på rast var jag iväg på ett ärende med en vårdtagare. Grymt kul! Börjar igen vid kvart i ett. Ska vila en halvtimme och sen tillbaka för en timmas jobb innan jag slutar för dagen. Tänkte bara uppdatera er lite. Vi snackar sen! Puss


God natt!

Kom precis ut ifrån en dusch och ligger nu i sängen redo för att sova. Imorgon väntar ännu en tidig morgon. Det har varit så himla roligt idag. Nytt, lärorikt, roligt och otroligt gulligt. Alla är så vänliga och jag trivs verkligen på praktiken.

Kände för att sova hemma hos pappa inatt, mysigt. Hör hans turktv ända in i rummet. Varför hör svartskallar så "dåligt" ? De har jämt maxvolym på ALLT och i telefonen är de värst haha...

Nä ska se om I svarar på mitt mess och prata i telefonen en stund annars ska jag sova så jag orkar upp imorgon. Puss på er så hörs vi!


.


Powernap

Nu har jag och frugan tagit en powernap i 1,5 timme FETT SKÖNT! Sen gick min pärla upp och gjorde kaffe. Nu sitter vi och snackar skit haha dör av skratt vilka historier hon släpper..


NRJ!

Nu är jag hemma igen! Mötte upp Tamara efter skolan och stack för att köpa lite NRJ. Det tar verkligen på krafterna att stiga upp kl sex och vara igång hela dagen. Men set är SJUKT kul.

Nu ska jag snacka skit med tami över några power king och försöka bli lite pigg. Börjar kl 07:00 imorgon också så ikväll ska jag sova tidigt.


Så himla härligt!

Tjenare peps! Jag tog mig upp imorse och med liiite problem tog jag mig in i huset där jag numera ska jobba ett tag framöver. Byggnaden ville inte släppa in mig först men efter några samtal kom jag in och nu har jag fått en touch nyckel.

Det är grymt kul och både personalen och brukarna är så otroligt gulliga och härliga. Är hemma hos pappa nu för att käka lite lunch och sedan vid ett ska jag tillbaka igen och jobba en timme till. Får sluta kl 2 idag. Perfa. Ska nog möta upp min pärla Tamara efter det med tanke på att hon slutar samtidigt och så ska jag ringa min andra pärla, den danska ni vet.. Och se hur det gått för henne :)

Hör av mig sen, måste fixa klart maten här nu. Puss


Word!


.


Duschen next

Håller på att tvätta kläder, ska ta mig en dusch och sedan hänga upp kläderna. Efter det ska jag kolla på ett arbete och sen prata i telefon tills ögonen stängs. Som ni vet börjar jag praktisera på ett äldreboende imorgon, i fem veckor framöver så imorgon ringer alarmet en timme tidigare än vanligt och det borde bli en utmaning men jag brukar vara pigg när det är något nytt som väntar, hur lite jag än sovit. Är lite nervös men det ska bli roligt och intressant att få se hur dem jobbar. Berättar för er hur det gått när jag slutat imorgon. :)

Aja, nu: duschen och sedan hänga tvätt. Höra imorgon igen puss och god natt.

Bjuder på en bild från igår.


Food

Helluu igen! Vad gör ni? Själv ligger jag och latar mig i sängen med min fru. Vi ska strax ta och laga lite mat, måste bara tänka ut något gott..

Ska även besvara lite frågor om smink, men jag tar inte det nu för jag har ingen lust att sätta på datorn och det känns inte så tillräckligt att skriva i från telefonen. Haha dont ask me why.

Nu måste jag gå ut till köket och ta fram köttfärs ur frysen. Vi hörs senare! <3


Söndag

Helloooow!
Sitter i sängen och snackar skit med frugan. Ska strax gå ut och fylla på min andra kopp med kaffe och sedan börja fixa iordning mig. Shit imorgon ska jag upp kl 6..

Nää nu ska jag ringa ett viktig samtal. Puss


God natt

Efter några glas och mycket skratt är jag nu hemma igen. Har precis pratat lite i telefon med I. Nu ska jag sova för mina ögon håller på att stängas. God natt mina vänner.


Nu klöööör vi


UntZ untZ

Ready to go!


Praktiken

Jag ringde nyss till min praktik för att få reda på när jag börjar osv, på måndag kl fucking 07:00 Hahhaha kill me! Äh, det ska nog gå bra.


Lördag

Hello. Man ska sova ut när det är helg visst? Nu aka jag och frugan dricka morgonkaffet och ta en varsin cigg. Det är faktiskt strålande sol ute, och himlen ser klarblå ut :)



4 months.. Tiden bara springer iväg. Min saknad till dig tar aldrig slut. Min längtan efter dig dör aldrig ut. Hade bra i set blå. Jag älskar dig.


Filmkväll med frugan

Ytterligare en kommentar.

tro mig, om jag inte hade vetat vem det är hade jag inte yttrat mig. Jo det är korkat o omoget att välja de slags av umgänge. Du kommer förstå när du blir lite äldre :)

Svar: jag har alltid umgåtts med dessa "typer" av människor, kanske inte just I men många av hans vänner och de är goda människor. Du är varken min mamma eller pappa. Jag vet vad jag sysslar med och jag tycker om dessa människor, I är en underbar person bara man lär känna honom. Only God can judge. Låt mig sköta mitt så sköter du säkert ditt super bra! :)


Jag och frugan kom precis hem ifrån Ica, vi missade se första 20 minuterna från filmen men det gör inget. Nu ska vi feta oss med dip och chips framför filmen som går på fyran. En komedi film. Så ni som inte kör all in ikväll kan ju parkera röven i soffan och kolla på den med oss (från olika tv-apparater) puss



Update

Mr i haha fan är dt för folk du umgås me? Grow up!

Svar: och du vet förmodligen inte vem Mr i är, å andra sidan fattar jag inte varför det skulle vara omoget att skriva så?! Hade bäst!

Hello alla peps. Dagens människor är en aning skumma but thats life. Sitter hemma med min kusin och Tämigirl. Vi har precis käkat köttfärssås och spaghettti (pashgetti och köff köff sås) det satt fint i kistan kan jag lova. Nu ska vi göra kaffe och bara snacka skit tills solen går upp. Ne, där ljög jag lite. Jag ska sova skapligt, inget festande för min del :)

Facelook today!


In thaaa schooool


Kaffe och cigg

Det är ändå rätt mysigt att stå på balkongen såhär tidigt på morgonen när man sovit ut, och tar sin första cigg med lite kaffe. Det är mörkt och man hör bara bilarna och spårvagnen som åker förbi.


God morgon!

Hello bloggisen! Det blev varken att träffa Tämigirl eller läsa någon bok, jag vaknade för en timme sen. Knas. Men ändå bra, nu har jag sovit ut. Om jag inte somnar om vilket jag inte tror ska jag gå upp och sätta på kaffe och ta disken som inte orkade fixa igår.

Har legat och pratat i telefon i en timme nu, tills snubben skulle sova. Lämnar mig själv osånt, men de lugnt :) Hahhaha. Nää ska blunda några minuter och se om jag däckar annars blir det disk-kaffe-dusch. Puss


Right now!

Somnade till lite strax efter att sofka hade gått men Tamara väckte mig, men nu ska jag somna om igen och sova några timmar. Fick ju faktiskt bara 3 timmars sömn inatt. Längtar faktiskt till när jag vaknar och är pigg så jag kan läsa min bok haha sån nörd! Men den är riktigt riktigt riktigt bra!


Chanz!


TACOPAJ

Slutade skolan runt kvart över elva, fett skönt! Bästa Sofia hängde med mig hem. Vi stack till hc för att köpa lite ingredienser till tacopajen som just nu står i ugnen, snart redo för att svullaaaaa upp!

Bästa sooofka ("Selma kalla mig inte sofka det låter som en zigenare") HAHAHA står och diskar åt mig, min pärla!

Talk 2 u later.



Torsdag

God morgon peps! Efter 3,5 sömn sitter jag nu på spårvagnen påväg till skolan. Har mentorstid och sedan sista lektionen av naturkunskapen innan den kursen är över. Känns skit skönt för det är inte riktigt mitt ämne. Sen har jag datorkunskap som jag hoppas är inställd, ingen viktig lektion. Vi gör aldrig någon nytta där men man får sig alltid ett gott skratt för läraren är en av de bästa!

Efter skolan ska jag hem till min underbara säng. Måste springa ner i tvättstugan och kika efter en tid oxå.. Nu ska jag hoppa av vagnen, puss


Can't sleep

Jag har ännu inte somnat, det är inte bra att sova efter skolan men vad ska man göra när man har ont i huvudet och inte orkar hålla ögonen öppna..

La precis på telefonen med I och tänkte lägga mig och läsa lite ur "shoo len" i hopp om att bli trött. Vi hörs om några timmar. Pussar


MR I

Hellow! Rose stack för en timme sen och då ringde jag och pratade lite med Veronica, kort där efter ringde MR I/DR I så jag har pratat med han fram till nu. Hahaha snubben är helt flippad alltså. Så rolig människa! Par middag och sånt med kameler.. Knas haha

Nu ska jag ta mig en dusch och sedan ringa upp han igen tror jag eller bara hoppa i säng för imorgon ringer alarmet 8:30. Vi slutar rätt tidigt, SÅ SKÖNT! Nej nu kallar duschen på mig måste springa så det inte blir allt för sent. Peace & love. 

Viccy taggade mig på denna bilden nyss på FB som är tagen i somras. Saknar dig pullan!


SVARTINGEN!

Drog från pappa för en stund sen, sitter och pratar med min prinsessa Veronica i telefonen. Saknar henne min pärla! Snart kommer Rose förbi en stund för lite skit snack och sedan ska jag ta mig en dusch och hoppa i säng. Hörs imorgon puss och kram syns på stan skum banan!

11 januari 2012

Skolan gick skit bra, matten var inställd och på gympan dansade vi loss hhahahaha läraren körde riktigt grymma moves. Kunde inte hålla mig för skratt.

Efter skolan mötte jag upp brorsan på stan som tecknade ett nytt gymkort, s snart lär han ser ut som en biff igen. Efter det käkade och så plockade gabi upp oss och lämnade mig hemma, bästa han! Slapp ta spårvagnen.

Gick hem till pappa och läste lite ur boken jag lånade till svenskan "sho len". Älskar de böckerna. Har redan läst ettan. Och efter några sidor slocknade jag haha! Vaknade nu. Ska ta något att äta, vänta på tami och röra mig hemåt. Har sovmorgon till kl tio imorgon och slutar runt tolv hoppas jag! Geeeryyyymt.


Skolan

Hur stor lägenhet har du? :)
Svar: jag har bara en liten etta nu, men ska söka en tvåa snart. LÄNGTAR! En etta är verkligen för liten även att man bor ensam.


Sitter i skolan, men matematiken var inställd (yes!!!!!) så jag sitter och väntar på att idrotten ska börja. Sedan har jag engelska och svenska. Efter skolan ska jag hem till papsen en sväng och sedan bara ta det lugnt ikväll. Hör av mig sen puss


God morgon!

Somnade hos pappa igår efter allt svullande, skulle egentligen träffat min kontaktperson på kvällen vilket gick helt åt skogen efter som att jag sov som en liten björn. Dessvärre vaknade jag kl. 2:17 och var pigg, så här har jag legat sen dess. Måste försöka sova lite till innan jag ska upp men det är så jobbigt när magen skriker och ögonen är klarvakna.. Ligger här och tycker synd om mig själv typ. Messar, kollar runt på fb, läser bloggar. Inget intressant händer, så dött!

Just det! Jag fick reda på var min praktikplats håller hus och de ligger jätte nära mig, perfekt!


glöm inte min FRÅGELÅDA!

På vänsterspalten har ni en frågelåda där ni kan ställa frågor till mig och jag besvarar dem så fort jag se att jag fått en ny fråga. Ni kan gå in och kika på frågor jag redan fått och besvarat men ni kan dessutom få besked på eran mail när jag besvarat en fråga. Fett va?! 



IS THAA SHIET!


Sågspånsmaffian

Äntligen hemma efter skolan! Det har varit en jobbig, tröttsam dag men det var ändå riktigt roligt att träffa alla igen :)

Sitter nu hemma hos pappa, vi ska äta massa god mat och fira honom min älskade babishko! Grattis än en gång <3

Här kommer två bilder ifrån idag, den på mig och brorsan är tagen precis nyss. Är levande död men man ska ju bjuda lite på sig själv. Syskonen tajkon, sågspånsmaffian!


F.T.W!

Fuck the world


Breakfast


PLOCKA UNDAN LITE HÄR HEMMA

Måste gå och hälsa på min moster snart, saknar henne otroligt mycket. Hon är min ängel, den vackraste av dom alla. Vi ses på andra sidan! Jag älskar dig.


Nu är jag ren och fräsh efter en skön dusch. Är faktiskt varken seg eller trött längre. Ska plocka undan lite här och kicka till mamsen (vilken tur att hon är en TIDIG morgonmänniska) och hänga lite där innan skolan börjar. Hoppas att vårat nya schema börjar gälla idag vilket jag egentligen inte tror men man kan ju alltid hoppas som sagt. Min hjärna kommer vara helt grötig idag, men det är sånt man får ta. Ikväll lär jag sova som en liten prinsessa efter pappas födelsedagsfirande. 

Att en människa kan vara så egoistisk, det trodde jag inte om dig.. Verkligen inte.
But heey, life goes on. Det är inte så att jag går under. Är bara jävligt besviken.
Att en person kan ändras på så kort tid. Vänta, vad är det man brukar säga? .. Skenet bedrar.





♥ HAPPY B-DAY DADDY COOL! ♥

Hello peps! Nu är jag back in town igen. Det var en sjuk resa, men otroligt rolig. Allsång, jajemän! Ska hem till mamsen med Tamara när spårvagnarna börjar gå och ta en kaffe innan vi börjar skolan. Haha Efter skolan ska jag kicka hem till pappa och sedan däcka tidigt ikväll :) Vända tillbaka dygnet, yepp!


GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA PAPPA SOM FYLLER ÅR IDAG! JAG ÄLSKAR DIG MED HELA MITT HJÄRTA OCH JAG ÖNSKAR DIG ALL LYCKA I LIVET. MÅ DU LEVA 100 ÅR TILL. ♥

Med crackkarlsson och mjukis

På väg till Örebro!


I still know who owns your heart

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting men jag vet allt om dig för du har varit min.
Du är nån annan du ioförsig men när du strippar och klär av dig är det samma grej.



Istanbul cheeeybab

Min vän är så underbar haha. Hon ska köpa med sig Istanbul kebab hem till oss, weeeeey. Kebab och plugg, jorå det är ändå en rätt bra kombination :)


Kl halv 7 imorse..


Måndag

God morgon säger jag nu. Vaknade för en timme sen, somnade vid 7 imorse. Knas. Tamara ska strax sticka på ett möte och jag ska bara mysa ner mig i sängen tills hon kommer tillbaka. Och när hon är tillbaka ska vi plugga hela kvällen.

Imorgon sätter skolan igång igen så nu är det bara att ge gärnet!


Tämigirl

Hej bloggisen! Vaknade runt tre tiden, hade tusen missade samtal och sms haha så kan det gå när man är som en sovande björn. Somnade faktiskt halv 9 imorse.

Gick upp och tog mig ett bad, sedan kom syrran och vi käkade pappas goda mat. Inte långt efter kom min prinsessa Tamara och Denis förbi och så gick vi hem till mig, här blev det chanz, kaffe, power kung, godis och chips.

Jag och Tamara ligger just nu i min säng och nördar med en varsin telebobo. Illa. Imorgon ska vi ta tag med det sista plugget. Det är inte så mycket faktiskt. Bara lite natur och sen plugga in lite i skallen för två prov. Det kommer nog gå galant! Vi måste bara se till att peppa varandra.

Nu ska jag knäcka en till power king och dra med mig min bästa Tämigirl ut på den kalla balkongen för en cigg.

Jag visste inte att det fanns så underbara människor. Te quiero.

Här har ni en fin bild på tara G från idag. Pz..


HAHAHAHA fett snurrig!

Ok, sa psykologen. Kan du nu berätta varför du dricker så mycket?

- Jag ska förklara, sa patienten. Jag blev kär i en änka som hade en vuxen dotter. Jag gifte mig med änkan och strax efter gifte sej min far med styvdottern. Då blev jag och min fru svärföräldrar till min far.
Efter en tid fick min styvmor, alltså min frus dotter, en son. Den pojken blev min bror men även son till min frus dotter och därmed är vi mormor och morfar till min bror.

Så fick jag och min fru en son, som blir min fars svåger. Min sons storasyster är hans farmor eftersom min far är hans farfar. Jag är bror till min egen son...
Min son är min farmors brorson och jag är farfar till mej själv. Jag är bror till min far och både son och far till honom. Min fru är min styvmor, mor, svägerska och styvdotter...

- Tack det räcker, sa psykologen, jag tycker du ska fortsätta dricka...

SÖNDAG

Hahaha fett att åtminstone två stycken har svarat på var ni bor, fast jag har haft hundra gånger så fler besökare today. Många snakes i guess! Nej ska inte vara stroppig nu. Pappa och syrran spelar kort och jag kände att jag ville skriva några rader. Innan slog vi in lite presenter till babishko som fyller år den 10e! ♥

Ska träffa efterlängtade Tamara lite senare, men först äta! :)
Vi hörs lite senare peps. Mwah  

"I look around and all i see is snakes, snitches and fake ass bitches."
WORD!

Morgonkaffe

Jag har inte gått och lagt mig än. Väckte brorsan vid 7 eftersom att han skulle upp då, och gjorde kaffe till honom. Funderar på att ta en dusch och hålla mig vaken eller om jag ska sovs några timmar. Är inte så trött än förstår ni..

Nää nu ska jag se klart på big brother finalen som går i repris, så himla härligt att Simon vann :) hade bäst


NATT-INLÄGG

Jag undrar egentligen vilka alla mina besökare är. Vissa av er bor inte ens i Norrköping och det känns ändå rätt läskigt. Nej inte läskigt, men konstigt. Folk i andra städer vet vad jag sysslar med. Å andra sidan är det rätt coolt. Visst? Ni hittade mig någonstans, eller Gud vet vad och ni följer mig än idag. Ye, det är faktiskt grymt! 

Ni får jätte gärna kommentera inlägget och skriva vilka ni är och var ni bor (vill ni vara anonyma kan ni väl i alla fall skriva vilken stad ni kommer ifrån?) 



Annars? vad gör jag vaken? Sitter och funderar. Det är faktiskt inte likt mig längre, inte på det jag tänker just nu i alla fall. Vill bara peta ut någons ögon med en gaffel. (aj fan vad ont, ser framför mig och får nästan lite ont i ögat HAHA) nej men ärligt. Jag är faktiskt lite sur, en skopa arg och en skvätt besviken. Men sånt är livet. Det är bara att ta nya tag och rulla vidare visst? Det går över. Det är inte så att jag är depres, nää fuck det!

Börjar bli lite små trött, eller jag har varit sömnig ett tag men min lilla hjärna vill arbeta idag så jag får nog ingen sömn på ett tag. Haha min brorsa vaknar mellan varven och pratar med mig, tar en cigg, skrattar och sedan somnar om. Hahahaha! Det finns bara EN Deniz och det är TUR att han är min brorsa! ♥

Nä, vi hörs imorgon peps. Med bilder förmodligen. Puss.

DISAPPOINTED.

Har äntligen gjort klart 3 arbeten och ska fortsätta med resten imorgon. Det är inte så mycket kvar, känns skit skönt. Imorgon kommer syrran till pappa för lite familjespel osv haha fett kul! Hon ska ta med sig mer kärleksmums också. weey! dödligt! 

Jag fattar mig inte på dig..

De bästa med imorgon är att Tamara kommer hem ♥
ääh har inte mer på hjärtat, puss 


Plugg

Hej, diggar din blogg grymt mycket.. men jag har en fråga.. eftersom du är halv turk, så vad tycker du om kurder? :) MVH

Svar: tack så mycket! Jag har ingenting mot kurder egentligen med tanke på att bakgrunden till att vi "hatar" varandra grundade för många flera år sedan. Och enligt mig är det onödigt att fortsätta hata. Precis så som Albaner och serber osv.. Men om någon kurd är otrevlig mot mig pga våra länder så är jag det tillbaka.

Hej förresten! Sitter hemma hos mig med Sofia och bellabus, de är så gulliga som kom hit för att hjälpa mig med plugget.

TTYL. PUSS


vilken lirare..

Rebecka: Kan inte du ta kort på dig med tröjan du har på dig så man ser den bättre ? den verkar as fin ! älskar din blogg :)

Svar: haha vilka skojare det finns. Här har du en bild på tröjan som är min brorsas! ;)




TÄMI!

Nu tycker jag att min vackra pärla Tamara - TARA G - tämigirl - Mujkic får komma hem. Jag börjar sakna dig jävligt mycket min lilla banan. Våra skrattattacker mest.

Tamara printade våran konversation en dag. Såhär ser våra dagliga sms ut.
(NOTERA ATT KLOCKAN VAR 03:03. jag drömde om dig tami)



FREDAG.

Anonym: jaag hitta din blogg för ca 2 månader sen och är så ledsen över att inte såg den innan, snälla börja blogga igen !

Svar: Tack så jätte mycket! Jag har inte slutat blogga, har bara inte orkat skriva något speciellt idag :) puss på dig.


Tycker att kommentarer på bloggen har varit lite sega den senaste tiden men har märkt att frågelådan kommit till användning istället. like that! :)

Sitter hemma hos papsen, forever alone. Farsan drog till en kompis för en halv timme sen och brorsan är och kollar på film hoss några vänner. Antar att de kommer hem om några timmar. Jag orkar inte gå hem idag så jag sover här inatt igen. Imorgon, på söndag och på måndag är det pluggdagar som gäller så ta inte illa upp om jag inte är så aktiv på bloggen, jag kommer tillbaka på måndag kväll i så fall :)

Så himla tråkigt att lovet snart är slut, det har varit så skönt. Så avslappnat. Men snart sätter skolan igång och efter första veckan i skolan börjar praktiken (ålderdomshem). Ska sköta mig väl och hoppas på att få jobb där på sidan av sen. Skulle vara fett med lite extra cash i fickan. Dessutom är jag myndig, vilket är ett plus. Kan jobba kvällar osv. Hoppas hoppas! Det är rätt bra para inom de arbetet också. Har en vän som haft jobb sedan första året på gymnasiet efter första praktiken. Weey!



Mwaa

Ligger och myser i soffan. För sexig för att visas så ni får bara en puss! Ha en bra kväll peps.


Benny hill

Sitter fortfarande uppe med grabbarna. Jag kämpar med temple run, pappa spelar poker och surfar på youtube, brorsan ligger och kollar på film. Då och då pratar vi med varann HAHA. Har försökt få pappa att köpa en ny dator till mig, det går sådär.. Han skrattar åt mig.

Bilden är tagen på BH för ca två veckor sen i think. :)


.


Röda veckan

Ligger i sängen med jordens grövsta mensvärk.. Ska ligga här med min värmefilt och tycka synd om mig själv hela kvällen.

Vi hörs imorgon, puss


Torsdag

Sitter hos brorsans vänner och chillar. Ska möta upp Sofia om någon timme och sen ska vi möta upp bellabus som kommer hit ifrån Gislaved idag.

Ikväll blir det att chilla base med kortlek hemma hos mig och imorgon är det plugga som gäller.


NORMAL PEOPLE SCARE US!


Smaskigt haha

Jag vart lite småhungrig och gick till köket för att göra en macka, då såg jag att det fanns potatissallad och blev skitsugen på det. Tittade runt i kylen och såg ägg, mmmmmh. Så här sitter jag med godaste blandningen + kaffe haha

Efter att jag käkat upp ska jag kolla på en film som går på 4an nu, som syrran tipsade om med Jennifer Lopez.


My day

Sitter hemma hos mamsen nu efter att ha fikat på stan med brorsan och company. Efter fikatimmen drog jag och Denis och mötte upp Rose och Natto för en promenad och nu har alla återvänt till hem till sig.

Jag sitter i köket med min snobben pyjamas. Ska strax tvätta av sminket och lägga mig bredvid Mami och kolla på tv.

Imorgon kommer bellabus till Norrköping weeey!

Broshan och Levent idag, love is in the air. Och sen en bild på mig right now.


Hello

Nu ska jag strax ner mot stan för att möta upp min storebror och sedan träffa tjejerna. Puss


God morgon

God morgon mina hjärtegull. Jag gick upp kl 11 men somnade sedan om och vaknade för en stund sen. Ligger fortfarande kvar i sängen men ska upp och fixa mig strax för att sedan möta tjejerna.

Fick även veta en underbar sak igår. Är så lycklig och glad! :D

Sover hemma hos mamsen ikväll också, men jag hör av mig till er senare.

En bild från igår hos Denis


Ett gott skratt förlänger livet

Pratade några timmar med I i telefonen och jag har nog inte skrattat så mycket på länge. Hahaha absolutligen inte! Nu ska jag köra några rundor temple run och sedan sova. Får besök kl 11 på morgonen puuh.. God natt :)

One more ting to say: STOPPA GOLERIET !!!!!


Its my time to shine

Jag har kommit en bra bit på vägen. Börjat skita i alla och tänka på mig själv. Man ska inte lita på någon, öppna sig för de närmaste och bara skydda sin familj, för de är dem enda som kommer att skydda dig och finnas vid din sida för alltid. De här året ska jag lägga ner all min energi på skolan och jag kommer inte hjälpa många som ber om hjälp. För när man ger någon lillfingret käkar dem hela handen. Jag har inte tid för drama och onödigheter. De här året har jag bara tid för mig själv. Ska peka fingret åt alla. Ni som jag bryr mig om, ni vet var ni har mig och det räcker gott och väl. Jag ska göra allt i min makt för att få en tryggad framtid. Inte för att vara hon tjejen som ställer upp för alla. Fuck that! Jag kommer inte ta åt mig av de folk varken säger eller gör som innan har sårat mig. Jag har bestämt mig för att leva mitt liv och inte låta någon trycka ner mig. Det kommer inte röra mig ryggen längre. De enda som finns i slutändan är din familj. 2012 here i fuckin come!


Frusen

Tog en kaffe hos Denis sen stack vi till stan och mötte upp Natto för en fika och sedan ta en sväng förbi sjukan.

Nu ligger jag hemma i ett varmt bad, är så frusen..

Funderar på att dra till pappa när jag är klar här hemma. Hör av mig, puss


Tisdag

Hamnade i klocket igår. Var ute sent på en promenad och sedan sov jag hos Jenni. Älskar klocket, det är HEMMA!

Vi somnade inte förens 4-5. Nu ska vi strax äta, sticka till Willys och sen till Denis på en kaffe och sen drar vi till sjukhuset, måste fixa en grej.

Jag drar nog ner till stan sen och fikar. Puss på er.


Sleepover hos jenita

Hello! Sitter i mitt underbara klocket hemma hos Jenni, ska sova här inatt. Vi har precis käkat soppa och druckit varm oboy efter att ha varit ute och promenerat runt i klocket.

Vi ska alldeles strax läggs oss, imorgon måste jag till sjukan en snabbis men innan det ska jag och j hem till Denis för en morgon kaffe :) spikat!

God natt peps, sov så gott!


Update

Sitter hemma hos mig med Denis och Jenni. Vi sitter bara och snackar skit. Sofia var här en sväng också men hon gick precis. Har saknat den danska jäveln som fan..

Snart ska jag hem till pappa en stund och se vad han hittar på. Denis hänger med mig också.

Ikväll tänkte jag bara kolla på någon film, har hört att worrior är bra så den ska jag se. Vad ska ni hitta på ikväll då? Simma lugnt peps!!


Monsterdisk

Hello bloggisen!
Jag sitter i min säng med en kopp kaffe efter att ha diskat en monster disk och plockat iordning lite här hemma.

Jag har inte rökt en enda cigg sen igår runt 21 tiden. Hihi tung jag är!! Näe, om man skulle fortsätta med att dödshota kusinen lite och sedan ta en sväng till hc och handla lite mat. Det börjar eka i kylen och sånt gillar jag icke :)

Älskar dig min bror, Deniz <3


Jag bjuder

Bara för att :)


I dont know

Det är så ofta man missförstår varandra. Bara tro på det jag säger, snälla. Jag vet inte ens varför jag skriver, ingen kommer ändå förstå något. Äh, fuck it. Jag förstår!

Jag längtar efter dig!!!!!

.. Nu: makaroner, puss


Vaknade nyss

Min huvud värk är inte borta än, har haft ont sen igår kväll. Ahaaa, ni undrar vad jag gör vaken såhär tidigt? Min gullunge väckte mig lite lätt. Men det gör inget, hihi

Idag ska min kusin sova här och vi ska mysa för fullt. Puss på det!!


Varmt bad.

Nu väntar ett lååååångt vaaaarmt skum bad på mig. Så skönt! Resten av kvällen ska jag mysa ner mig i sängen framför TVn med en kopp te.

Hör av mig sen


Update

Även att jag inte drack en droppe alkohol igår är jag ändå jätte seg. Ont i huvudet har jag också. Ska snart röra mig hemåt och min kusin ska jag döda :)

ska lägga mig i ett varmt bad med 1 kg hårinpackning. Har tusen liter hårspray i skallen. bläääää mitt huvud..

Bjuder på en bild som togs häromdagen


1 januari 2012

Hej på er! Nu är vi inne på 2012, fy vad snabbt dagar, månader och år går. Snart är jag väl 50 år gammal..

Har ni sett vad mycket det snöat här i Norrköping? Rose och hennes mamma ögade vädret. I hate it. Har det snöat under natten i andra städer också?

Vad ska ni göra idag? Själv ska jag softa, orkar inte röra på mig. Senare ska jag nog svänga förbi mamsen en stund.


Sleeeepy

Kvällen började superbra med god mat, gott sällskap och härlig stämning. Den hade gärna fått sluta liiite bättre men thats life sometimes. Körde nyktert detta året också. Önskar er alla en god fortsättning. Hoppar ni fick/har en grym kväll. Kämpa mer, sprid mer kärlek och gå din egen väg! Med detta säger jag god natt. Pussar


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!