ken ring - ber en bön

jag har alltid tyckt om ken ring, så länge jag kan minnas. och jag får ofta rysningar av hans låtar, nu fick jag tårar också.. han sjunger till sin syster som har fått cancer och han gråter när han sjunger.. riktigt känslig låt.
om någon har denna låten, kan ni väl skicka den till mig via msn? =)


plugga sen sova!

hej hej, dålig uppdatering? har faktiskt inte varit hemma något. bara en snabbis förut med tjajjorna. var i alla fall i skolan, slutade vid 12 tiden.. åkte med rose och sara till ektorp en snabbis :) sen var de bara raka vägen till klocket, hmm.. minns fan inte va vi har gjort idag asså, bara åkt spårvagn tycker jag? hahaha. vi har varit i klocket, i stan, i klocket, i stan haha. käkat pizza har vi också gjort. och varit hemma hos roses kontaktperson =) träffade även bujar och patri i stan efter att vi hade vatt där typ 3e gången, patri är alltid tyst framför mig, skit konstigt hahaha. men bujar pratade på som aldrig förr och vi skrattade som vanligt. sen tog vi spårvagnen till klocket igen, och då hoppade min kusin på också. så vi var i klocket en stund, sen hem. nu har jag precis dushat. ska strax sova osådär.. måste plugga lite först.. bajs!

- och ja, jag skrev detta inlägget på datorn, för blogg.se verkar ju inte funka för tillfället, skitblogg.
och bilder går de inte heller att lägga upp, så de får bli imorgon eller något. och så skulle jag visa en video med ken ring, men de går ju inte heller.. asså.. aahh..





(en timma senare gick de att ladda upp bilder)



bara för dig hjärtat =) .. jag önskar att allt var annorlunda och att allt kunde vara perfekt här och nu.. jag saknar dig varenda sekund och jag längtar efter den dagen då allt blir bra. jag kommer inte släppa dig, de vet jag med hela mitt hjärta.. så länge allt är lugnt emellan oss, kommer de alltid vara vi. det är svårt att hitta någon med sånt hjärta som du har.. du är speciell canim, riktigt speciell.. varje gång du säger dom 3 orden till mig, slår mitt hjärta extra snabbt.. när jag vaknar på morgonen är du den första jag tänker på och samma sak innan jag ska sova. jag vet inte varför jag sitter här och skriver,  för egentligen finns de inga ord för dig. de finns så många fina ord, men dom räcker inte till för att beskriva hur underbar du är emot mig. de är flera stycken som har nämnt dig, och sagt att jag ska hålla fast vid dig, för att du behandlar mig som en prinsessa och jag lovar dig att det dom säger är sant.. därför behöver du aldrig oroa dig, för jag kommer aldrig att hitta någon som dig, och jag vill inte ens försöka hitta någon annan. du behöver inte oroa dig för jag kommer aldrig släppa din hand. som sagt, du och jag mot världen? te dua zemer



godnatt

hej hej, nu är jag nydushad och fräsh. åt innan jag hoppade in i dushen också, men fick inte ner så mycket i magen för jag mådde illa, av någon konstig anledning :S jag som var hungrig? jaja, åkte i alla fall till klocket med tjajjorna och älskling i telefon. gjorde väl inte så mycket, blev gangska irriterad osådär.. men de har gått över nu :) vid kvart i 9 tog vi spårvagnen hem, jag, hanna, rose och sara. så nu sitter jag här och ska strax lägga mig i sängen för att plugga! och vet ni vad, jag heter selma och har en mobil som är världens sämsta.. stängs av varenda fucking sekund.. skit telefon.

de blir nog inget mer inlägg idag, så jag säger godnatt för nu väntar sängen och böckerna på mig!
pusspuss

.. you're the best <3

drar ut med tjajorna!

jag och min kusin vaknade vid 14.00, inte alls bra!  men men.. och nu är rose här också och jag kan bara säga att vi är överglada hahahaha.

fick en kommentar förut som såg ut såhär



svar: tack så mycket för att du tycker mitt hår är fint :) och ja, jag läser skvallerbloggar, här har du dom: http://nbitchie.blogg.se/ & http://falsksanning.blogg.se/ varsågod =D

nu ska vi fixa oss och dra till haga ;) vad vi ska göra där stannar hos oss! hahahahaha .. för kul.

naglar & lockigt hår

hejhej, min kusin kom ju hit förut, och hon sover här inatt. vi har fixat naglarna och sådär. de fick bli rosa toppar och rosaglitter på hela =) rätt fint faktiskt.



sen fick vi för oss att hon skulle locka hela mitt hår (hon är överduktig) , och här är resultatet + lite egobilder på mig själv :$



















nu ska vi inte göra så mycket, vi är sugna på något.. så vi ska se vad kylskåpet har att erbjuda.
pusspuss

kusin är här

nu har jag pluggat, och min kusin kom hit för ca en timma sen :) vi kom precis hem. var och handlade lite åt hennes föräldrar, sen var vi och lämnade de. och nu är vi här. vi så fick vi inte glömma att svänga in på video west och köpa en coca cola ;) de är överdrivet många raggarbilar som åker över hela kungsgatan så man kan knappt gå över till andra sidan gatan. de står folk överallt som " spärrar av " vägarna för de vanliga bilarna. en del raggare är inte kloka hahaha. och så träffade vi på zara och hennes mamma, bettan (som vi alltid är barnvakt åt) söta ungjävel :) undra vart zebban var.. såg han inte. haha lilla zara hade på sig en rasta tröja, skit gullig.

nej, nu ska vi fixa naglarna och softa lite =) PUSS

Mama Africa

ni måste lyssna på låten nedan! den har skönt "gung" och jag fick verkligen rysningar i hela kroppen av den. hittade låten på Egzona aka hungerbarnet´s blogg.




sämst

jag måste bara säga att jag gillar INTE den nya statestik-mätaren!

vaaaken!

godmorgon godmorgon =D vaknade vid halv 1 av att en VISS person smsade. nej då, min zemer =) gick upp och hoppade nästan direkt in i dushen och efter de blev de att käka soppa. alltså min mamma gör världens godaste köttfärs soppa haha. riktigt kryddig och god! nu sitter jag här och ska strax släppa en ciggiluu. annars ska jag inte gör aså mycket, förutom att plugga.. yepp! jag måste. och senare kommer min kusin hit.

aja, vi hörs senare.. pusspuss

lägg aldrig handen på en kvinna

.. var en man! kollade på tyra banks show idag hemma hos verro, de handlade om killar som slog sina flickvänner. en del tjejer var totalt misshandlade och i vissa fall hade de hållt på i flera år. saken var den att dom inte var så gamla, mellan 15-20 år?! man fick se bilder på en del tjejer, och dom såg helt förstörda ut. blåtiror och märken av slag på hela kroppen. fattar inte hur man kan höja sin hand emot en kvinna. de är så respektlöst och omanligt. en riktig man visar kärlek och pratar ut istället för att slå. om en kille slår sin tjej EN gång - förblir de inte den sista! (OM inte killen väljer att förändra sig snabbt) och jag kan säga att hade de hänt mig en enda gång, så är de en gång för mycket.. då hade han fått ta sitt pick och pack, stuckit och aldrig mer fått sett mig igen! jag hoppas att killarna i programmet förändrar sig och övriga killar i världen som har samma problem, för ingen tjej är värd att leva i misshandel. tjejerna lämnar er förr eller senare om ni inte förändrar er. jag förstår inte hur dessa människor tänker.. liksom " jag slår för att visa min kärlek " men slag är inte kärlek. slag är kränkande, hot, smärta, hat. de är raka motsatsen.. älskar du henne, bevisa de med kärlek. annars är det bara att göra slut, på ett moget sätt.



-

ups, jag somnade visst... men nu är jag tillbaka fast jag har ingenting att skriva förutom att jag dricker kaffe.

puss

helg helg helg

wohoo, nu är jag hemma och det är äntligen helg!

dagen började med ett HELVETE, japp.. ett helvete rent ut sagt. tog spårvagnen vid 09.40 och i den satt verro och robin. vi hann bara åka en hållplats tills de blev strömavbrott? alla vart irriterade, och vi väntade och väntade på att den skulle fungera, men efter mycket om och men sket vi i spårvagnen.. där fick den stå! vi tog 119 bussen ner till stan istället och därifrån 113 bussen till polishuset. därifrån fick vi promenera till skolan (inte alls långt) men de var så jävla kvavt och varmt ute, därför var de jobbigt. vi hann bara komma till skolan, då lärarna sa att vi skulle ta en promenad?! inte nog med att vi redan hade gått så tvingade dom oss gå runt halva norrköping för att komma till ett café ? :S värsta omvägen, vi klagade hela vägen dit haha. där blev de fika o så, sen gick vi mot resecentrum för att ta spårvagnen tillbaka till skolan. vi satt oss och allt var lugnt, nån minut innan spårvagnshelvetet skulle åka BLEV DET STRÖMAVBROTT IGEN! vi trodde inte det var sant. så vi fick promenera ifrån rese till skolan.. för att ÄTA?! verro.. jävla svarting tvingade mig tillbaka till skolan för lunch? och vi som redan hade slutat!

selma: VERRO VI KAN ÄTA HEMMA VAFAN, VI FIKA NYSS?!
verro: nej fan, vi drar o käkar i skolan, sen hem :):):):)

haha ville bara strypa häxajäveln!

sen tog vi i alla fall spårvagnen hem (mötte sara vid hållplatsen också).. eller nej, de kom en buss istället och det var 2an så den tog vi till resecentrum och sen tog vi 113 hem till mig. bytade om och lite sånt sen tog vi 119 till tandläkaren. verro skulle dra ut en tand, och de kom som en chock för henne. för hon trodde att de bara var sån kontroll. så jag satt där och höll henne i handen eller.. BÅDA HÄNDERNA. hon klämde sönder dom, som om hon skulle föda barn eller något haha. och när hon var klar hade hon världens fläskläpp, som vi skrattade hahaha.

sen promenerade vi hem till verro en stund, kollade på tv och så. jenni sara och amanda kom dit också. och efter nån timma tog jag sara och amanda spårvagnen hem. jag hem till mig och dom hem till sara =)

nu ska jag inte göra så mycket, är riktigt trött så de blir att sova tidigt idag.













Idjuuuuuuuuuut




- hur fan kan man ha mage till att skriva något sånt som denna idioten gjorde? jag skrev om Stina i min blogg, och denna kommentaren fick jag. är de sant eller drömmer jag? hur fan kan man sitta och skriva " hoppas att Stina Lee får missfall " .. de måste vara en riktigt psykisk idiot. en normal människa kan inte önska någon annans död, som man inte känner, som man aldrig träffat, SOM INTE ENS EXISTERAR I VÄRLDEN ÄNNU! blir riktigt lack på såna personer som verkligen är så dumma i huvudet och uttrycker sig på de viset. hur i helvete kan de vara KUL att läsa om att en människa mår dåligt till och med psykiskt dåligt för att hon förlorat sitt barn. jag ska inte säga " hoppas du får missfall i framtiden " eller något till denna personen.. men du? men de man ger, får man tillbaka ska du veta.

jag önskar dig all lycka Stina.
- godnatt bloggen.

tråååkigt

humöret är inte på topp.. och vill inte skriva varför! orkar inte.. de är bara onödigt egentligen. men endå.. kan inte låta bli att koka.. de bara blir så.

jag har i alla fall legat och kollat på tv. jerry springer, room raiders, pimp my ride, design simon o tomas och lite sånt. jag älskar verkligen jerry springer, riktigt roligt program. och man får alltid ett gott skratt och ibland åker ett ögonbryn upp.

skola imorgon. verro tar spårvagnen ca 09.30, så hoppar jag på den! efter skolan vet jag inte vad som händer.. sånt som märks. aja, HÖRS!

"naturliga" dessie

.. ELLER INTE!

nej, jag kom inte på att hon redigerat bilden. trodde hon var sådär NATURLIGT söt. men men, skvallerbloggarna kommer på allt! dessie har själv döpt den omgjorda bilden till "redigerad" kolla själv om ni inte tror. spara den så ser ni att de inte är jag som ändrat namnet för att få besökare eller så.

tycker bara bruden är överdrivet skämmig!



"dessie här.. jag är bådee snygg och sexig utan smink! rawr.. i know you love me bitches! och jag vet att ni vill vara som mig: en snygg sexig blondin
(en ful äcklig bimbo utan några hjärnceller?! nej tack) mjaou på mig liksom! ;) DAAH !

- woops.. hon tänkte nog inte på att man kan spara hennes bilder och se vad hon döpt dom till. du hade oturen med dig idag stumpan.. som vanligt? hahahah skäms flicka lilla..

foton

nu har jag i alla fall dushat och grejjat lite. orkar inte åka upp till klocket idag, vill bara vara hemma! tänker på min zemer som jag saknar övermycket. men men, så kan det vara. är skit sugen på kaffe så jag ska strax ta en tripp till köket och göra lite. annars ska jag inte göra så mycket antar jag? de behövs städa.. jag stökar ner så fort haha.

här ska ni få lite fläshiga bilder på mig (dom är inte nya, men endå) och nej jag är inte naken :S (jag är själv emot folk som fotar sig nakna) - jag har en svart tubtop på mig!!! tycker faktiskt att bilderna är rätt häftiga när man ändrade färg, kontrast osv..
















godmorgon!

nu är jag vaken igen, förlåt svarting.. keeeefhteen! jag kommer till klocket efter att jag vaknat till.. om jag orkar, så tyst på dig =) ska käka lite frukost och så nu, sen hoppa in i dushen. vi hörs sen!

som sagt, sjukt rörande video som sonja skrev på sin blogg (hittade videon där) ni måste kolla på den! jag fick tårar.. hoppade till vissa gånger också.


selma och kastriot



.. tillbaka till 60-talet, HAHAHAHAHAHAHAH!


en av alla våra bloggare


- inte like plastig som de andra
(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

kenza diggar jag stenhårt, de vet ni nog redan om. likaså Stina. hon är verkligen sig själv, då menar jag ifrån topp till tå. mycket jordnära är hon också! hon bryr sig inte speciellt mycket om hur hon ser ut, eller hur andras syn på henne, är. jag menar, de andra bloggarna kan inte gå ut i mjukiskläder eller utan smink (de är skandal för dom) medan Stina sitter hemma helt nyvaken, ruffsigt hår, inte ens borstat tänderna, och gör ett videoinlägg för att visa sina några tusen läsare att de faktiskt går att vara NORMAL, och att vara trygg i sig själv. det är starkt gjort! för de är endå så många som vet vem Stina är och då brukar de inte vara lätt att visa sig nyvaken, i sina fulaste kläder, sina dåliga dagar.. you name it. hon tar dag för dag och gör verkligen de bästa av allt, de verkar så i alla fall. snart kommer de en liten bebis på hennes bröst och jag önskar henne all lycka och att allt går bra under förlossningen. hon är värd de! en stark - ärlig - öppen - rolig - glad bloggerska, de är vad hon är! hon skämtar ofta till det i sina inlägg, lite ironi skadar inte, alltid kul. haha, japp.
jag diggar bruden grovt mycket. all respekt till henne! ser upp till den kvinnan.

keeeefhteen

efter mötet drog jag och verro hem till mig, drog på mig lite skönare kläder och så käkade vi. efter de besökte vi våran gamla skola hahaha, minnen! sen gick vi hem till verro, tog de lugnt där en stund sen blev de willys och softa i klocket. sen kom rose och jenni ut en stund så vi umgicks med dom. och senare gick vi hem till verro och hennes mamma drog historier om deras liv i panama, "pang pang" pistol hahahahahaha, som vi skrattade.

efter en stund hos verro tog jag och spårvagnen till roses kontaktperson, sen blev de hem till mig. vi satt och snackade lite i köket. nu gick hon precis. hon sa att det var något bra på tv, så jag ska messa henne och fråga vilken kanal de var =) hähä

ledig imorgon som sagt, men vi har ju verro"svartingen aka tjockis som tvingar mig gå till skolan för att äta mat? pga att de är en kock som lagar våran mat, så de är så gott. hahahahaha, herregud! jag som trodde jag skulle få sova ut, utan stress. men nej nej, har man en svarting i sitt liv får man stå ut med de värsta. och du verro? keeeefhteen! ;)

mot skolan med verro

vaknade vid 11 tiden, hoppade in i dushen och nu är jag klar. ska strax gå! sitter och äter en macka här nu, måste skynda mig för svartingen tvingar mig att åka med henne till skolan nu, även att jag har möte halv 2. vad fan ska jag göra där nu? haha fuck de, vi kör på! svarting, här kommer jag!

godnatt

fyfan jag tror jag somnade, ska prata lite med min zemer nu sen är det natti natti!
PUSS

Gtwin

kan börja med att säga att du får bli hur lack du vill på mig, jag skriver detta för att jag måste få ur mig de på något sätt. och vad är en blogg till för? ta åt dig eller inte, ditt val! jag skriver för min egen skull ..

jag önskar att det aldrig hade blivit såhär, för jag hade kul med dig och kunde prata om det mesta. ingen kunde ändra min tanke om dig, för du ställde alltid upp och brydde dig. men när jag såg med egna ögon vilken fake du var, så ville jag inte ha något med dig att göra mer. även att jag fortfarande vill de innerst inne, så kan jag inte ha såna i mitt liv! för såna personer förstör bara. jag vet att du förstår att de är dig detta handlar om och jag vill bara säga att jag kommer alltid sakna dig och jag önskar verkligen de inte hade blivit såhär.. fattar inte varför du gjorde så emot mig.. jag vet vem jag tror på och jag vet vem som talar sanning. tyvärr så litar jag inte på dig längre.
sen den dagen du var nära på att fucka allting, förstördes våran vänskap..
just a big mistake
.. but you will always be my twin, girl!



tjajjor

vad skulle jag vatt utan er? hur skulle mitt liv sett ut om ni inte fanns brevid?
ni är där så fort jag har problem, tack för de! de finns få som er. har ni problem finns jag här så ni vet. vissa spelar vän, men försvinner lika snabbt. men ni är alltid där och ger mig en hjälpande hand. ni är mina vänner, ni är allt jag har. ni är dom enda som kan få mig att må bra. ibland har jag vatt knas, men ni har alltid varit kvar, alltid kämpat för att få mig att vara glad. vi har haft våra stunder där vi bråkat ibland, men vi har gjort allt för att bli sams. hoppas jag aldrig få gå miste om er, mina vänner!  tiden förändrar oss alla, men aldrig min kärlek till er.
(ni som känner er träffade, ta åt er! - inte bara dem på bilderna)




ta de lugnt för mig själv

nu gick rose precis, hon skulle möte oscars mamma så hon var tvungen att dra! hahaha, vi har slagits i min säng som djur. och mitt hår råkade åka fram så hon sa att jag liknade the grudge hahahahaha. vilka jävla smällar hon gav mig, häxa jävel! jag gjorde nästan så att hon ramlade över säng-gaveln, som vi skrattade.

nu tänkte jag ta de lugnt framför datorn en stund och sen hoppa in i dushen. imorgon har jag ingen skola, vilket är hur skönt som helst. har bara ett möte halv 2, så imorgon blir de en riktig sovmorgon för min del. men ska inte lägga mig så sent endå.. så att jag får sova ut! =)

med rose

häälluu! somnade riktigt sent inatt, runt 4 tiden och så var de upp och hoppa 7.30, inte alls kul. mamma tjatade på mig som en jävla kossa hahaha! gick upp till slut, åt lite frukost drog på mig kläder osv. sen tog jag spårvagnen med robin vid halv 9?! .. manne bög jävel var "sjuk" idag. han hade väl ont i tungan, eftersom att han pierca den igår! hahaha, rätt åt dig.

kickiitaah började i min klass idag också! kulkul. slutade vid 12, gick och käkade med R och K, sen tog vi spårvagnen hem. rose följde med till mig och resten åkte vidare. nu drog rose till klocket en snabbis, de var något som hade hänt. men hon kommer tillbaka =) min lilla köttbulle!

vi hörs väl senare, yeepp!

miss you

sitter och tänker på tina! nu är det flera år sen du försvann. man ser hur dina tvillingdöttrar leker på gården och har hur kul som helst. men jag minns när en kompis berättade för mig att din minsta dotter, kollade upp mot himlen och frågade efter dig.. jag förstår inte att du är borta, jag kan inte fatta de än. när jag ser dina 3 döttrar tänker jag alltid att du står på balkongen och kollar på dom med ett leende, eller kommer utspringande ifrån porten för att leka med dem på gården. ibland frågade du om jag kunde vara barnvakt för att du bara skulle iväg i någon timma.och saken var den att jag också var liten, några år äldre bara. men jag älskade dina döttrar, dom var så söta, så snälla och de är dom än idag. så jag sa alltid ja! och du kramade mig jämt. du var alltid positiv, alltid! så vackra ögon. världens vackraste leénde. den finaste mamman! och nu finns du bara med oss, i luften. vi kan inte se dig, men du finns här.. jag hoppas att du vilar i frid tina. du ska veta att du finns i tankarna, och du kommer alltid till att minnas!

jag saknar dig hayati
guds vackraste ängel.


annars? vad har jag gjort? nu har jag kollat på cribs & room raiders, om ca en halv timma är de prison break och efter det, läggdags tror jag! så vi hörs imorgon. godnatt, pusspuss

min storesyster kommer hit!

hähä, nu kom mamma precis hem och direkt när hon klev innanför dörren skrek jag att hon var tvungen att köpa fler värktabletter. jag bara tjatar o tjatar! men så är de haha.

mamma sa nyss att min syster suzan är på väg hit. så vi får se vad vi hittar på! de är överdrivet många som säger att vi är riktigt lika varandra, en del säger till och med att vi är kopior. och häromdagen när jag var på stan med min mamma och viccy så kom mammas kompis fram. så frågade hon mig " bor du kvar i hageby ? " och jag kollade på mamma som om hon vore dum i huvet. då sa mamma " haha, tror du att de är suzan ? " då sa hon, "neeej! de är ju selma.. jag trodde verkligen att de var suzan! "

men själv tycker jag inte att vi är sådär JÄTTE lika. man ser väl att vi är syskon, men de betyder inte att man måste vara lika.







nu kom hon, måste gå! puss =)

dålig fru hahaha!

hällu.. kan börja med att säga att K kallar mig dålig fru för att jag la mig och vila (sov haha) förut, och gick upp nyss. men min värk är faktiskt otrolig. då får man väl sova, istället för att sitta uppe med smärta ? hahaha. nu är jag i alla fall uppe! ska kolla runt lite bloggar och sådär, och vänta tills mamma kommer hem så vi kan börja med maten. höööhö!

varför kan allt som var perfekt, bli så fel på en sekund?
tveka inte när inte jag gör de.. eller.. gjorde! du fick mig att tveka idag.
men men, de blir som de blir. och vi får ta det som de kommer!
de är bara så jävla jobbigt.

detta tar kol på mig

nu är jag hemma igen, eller har varit hemma i ungefär en halvtimma. har knappt kunnat gå idag, världens jävla mensvärk. jag skojar inte! har nog aldrig haft såhär ont, någonsin. det känns som att jag ska svimma emellanåt och så blir jag helt varm.. pga mens? helt sjukt. endå så tog jag en panodil innan jag gick till skolan. och lika snabbt jag som klev innanför dörren nu, sprang jag till skåpet och hämtade en till!

så jag ska lägga mig i sängen nu och vila en stund. skolan gick bra och jag köpte med mig en cola hem, eller sara fick gå in och köpa den för att jag hade för ont :$ hahaha.

på rasten gick jag manne och verro hem till sara för lite frukost och några cigg hahaha





skolan next!

fan vad förvirrad jag är. var tvungen att väcka verro och kastriot halv 8 och manne kl 8. så nu är jag klar. verro ska strax hoppa på spårvagnen så att jag och hon kommer på samma! och manne är på väg till mig, så vi ska hinna röka innan vi hoppar på spårvagnen. och jag måste messa tommy att komma ut strax också, för han skulle med åka med oss. hahaha de är stressigt!

slutar ca 12 idag, yes! hörs när jag kommer hem.

och du "anonym" som kommenderade under aylin.
aylin skrev - Du e väll också tsm med en alban ?:P
och anonym skrev - skulle inte förvåna mig aylin, HAHAAHA! LOLOLOL
 - ja, jag tycker om albaner.. speciellt Kastriot! soo what? =D
om de inte förvånar någon annan, så förvånar de nog inte dig heller.
PUSS!

nu säger jag

GODNATT! =)
ska lägga mig och kolla på tv nu och försöka få igång min mobil.
funderar på om jag kommer kunna sova, men jag måste!
ska upp 7.30 imorgon.. hörs!
puss

bild ifrån igår

hjärta

 vi har haft våra dåliga stunder och vi båda har känt att världen går under.. men det finns inte tid för sånt! vi måste kämpa tillsammans och få de att bli som vi båda vill ha de. jag vet att vi klarar de tillsammans, vi måste bara vara positiva. jag vet att du försöker, och jag är glad för de. hoppas du förstår att jag försöker minst lika mycket. just nu känns allt som en dröm. men snart zemer, snart blir de verklighet.. riktig verklighet! jag ska bara fixa detta och allt kommer bli perfekt. förlåt för allt, förlåt för att jag har haft svårt att lita på dig. är bara så rädd att du ska försvinna.. men du är en ängel som stannar kvar, och du har inte ens tjafsat emot när jag betett mig som ett svin. jag tackar för de och skäms över att jag alltid skyllt på dig. de har inte alltid varit ditt fel.. förlåt canim. de finns alltid folk som vill förstöra (och nej, jag syftar inte på någon) men det finns och ingen ska få förstöra detta, de har du lovat mig. helt ärligt så är du nog den världens underbaraste killen jag träffat. du vill bara att jag ska må bra och gör allt för att jag ska lee. jag är tacksam för allt du gjort! och jag är otroligt glad över att just jag har fått förändra dig. jag är så stolt över dig zemer. du är bäst!

seni seviyorum askim benim
<3

mensvärk

jag har precis fixat mig, ville hitta på något. men jag ångrade mig snabbt, när mensvärken smög sig på. funderar på att hoppa in i dushen istället och sen lägga mig i sängen bara. eller nej, jag lägger mig i sängen nu. har världens mensvärk, de gör så jävla ont att de inte är sant! de känns verkligen som att någon kramar om med händerna hundra gånger om, precis under magen. och jag blir inte på världens bästa humör då heller. senare blir det städa, de är ett måste idag! och efter de hoppar jag in i dushen.. och då hoppas jag på att jag sover gott inatt.

imorgon är det skola, fan vad jobbigt. hoppas att verro går upp imorgonbitti så att jag inte behöver sitta i min tråkiga värld själv under spårvagnens färd. inte svarar hon på sms heller, jävla svarting!
( nej, ni behöver inte ta åt er för jag kallar bara henne så, de gör jag alltid! haha)

orkar inte blogga

god morgon, eller god dag.. eller något!  vaknade för ca 3 timmar sen.  åt frukost och sådär. ska strax fixa mig så får vi se vad som händer! höhö. har inget att säga, tom på ord =) .. verkar inte ha något att blogga om längre, känns så tråkigt. PUSS

idag

jag och min kusin gick ju ner till marknaden där de var ÖVERmycket folk. vi som hade bestämt att BARA gå till marknaden, blev kvar där i flera timmar och så fortsatte vi ändå upp till tivolit. där träffa vi bl.a sara och bella, och några till. umgicks med dom och sådär. mötte på några rasister som skrek hora när vi gick förbi?! och när vi gick fram och frågade vafan dom sa så för, så försökte dom skrämma upp oss genom att gå nära oss och skrika? hahaha. ncnc fucking idioter alltså.

sen tickade klockan och den blev ca 20.00, de började bli kallt. så jag och hannah stannade bara kvar i nån timma till, sen gick vi hem! och nu sitter jag här, har gjort egen kebab och fixat naglarna.. haha, dom var så fuckade!

just de, måste berätta en skämmig sak som hände idag på marknaden hahahaha, ni vet riktiga importer? , de gick två stycken förbi oss och jag såg hur ena killen kollade på mig. när han exakt gick förbi mig sa han " vilka ögon asså ... " hahaha det är helt sjukt! skrattade för mig själv, kollade bort och fortsatte gå.





"silvermannen" - han är som en robot haha


karuseller



såhär ser jag ut idag



+ jeansleggings och röda tygskor.

vidare till marknaden, puss

i'm back!

somnade riktigt tidigt igår, ca halv 00.30 ?! och vaknade halv 2 idag, de betyder att jag verkligen har sovit ut, och skönt var de! min kusin sov ju här också =) när vi vaknade blev de feting frukost och efter de hoppade jag in i dushen. så just nu sitter jag här med handduk & "turban" på skallen hahaha. nu hoppa hannah in i dushen.

idag vet jag inte vad som händer, de är sånt som märks. allt är ju kvar nere på stan, men vet inte om jag ska dit idag igen. får se! fint väder är det i alla fall.

hähä =D

SKRIVER SEN!

vaknade för en kvart sen typ, skriver sen! måste dusha och äta och alllllllllllllllt

AUGUSTIFESTIVALEN/ GRATTIS SELMA!

(skrev detta inlägg inatt ca 00.00 men det gick inte att ladda upp de då)

dålig uppdatering? har inte haft tid för datorn idag. de är ju Augustifestivalen i Norrköping och och fyller år idag! (21/8)

dagen började med att vakna kl 07.30, medan hanna låg kvar i min sköna säng och sov som en stock :) mamma hade gjort riktigt god frukost till mig för att jag fyller år haha och så fick jag en vågtång =) tack mamma <3 sen fixade jag mig och tog spårvagnen där viccy robin och jonte satt också.

 slutade vid 11 och tog spårvagnen hem med viccy och väckte hanna. så lagade mamma mat till dom, så käka dom och sådär sen satt vi och snackade i några timmar och till slut fixade vi oss. sen tog vi spårvagnen till klocket för att viccy skulle byta om. sen tog vi spårvagnen ner till stan igen. vi var där ungefär 17.00, gick till vasaparken där tjejerna uppträdde med dans. och så var "Gonza" ni vet han som är ifrån skåne, som är programledare och som är med i lillemans låt ?! riktigt skön var han. inte nog med de så tog sara micken efter att dom uppträtt och skrek grattis selma lalalalala! hahahaha jävla idiot alltså. sen var de lite fler uppträdanden bl.a albansk folkdans, där drilon och vedat är med i. riktigt duktiga faktiskt.

tiden gick och vi började bli hungriga. drog till gu´va gott och käkade pizza sen tog vi en sväng på marknanden och sen blev de att röra sig emot karusellerna.  haha när vi var mitt i marknaden ( den är överlång ) då började det spöregna, och jag som hade gjort mig fin.. vågor och allt i håret. allt fuckades! sminket rann och jag var tvungen att sätta upp håret i en jävla bulle.

sen blev kl ca 22.00 och de regnade fortfarande, vi var helt döda och pallade inte vara ute i regnet, så jag och hanna knallade hem och viccy åkte med sin pappa och de andra! min syster ville att jag skulle komma på fest eftersom att jag fyller år, men orkade inte fixa om mig, var ju så blöt. så vi sket i de!

när vi kom hem käkade vi (kusin sover här inatt igen) och kom på att vi ville ha cola, så vi sprang ut i regnet igen .. efter att vi torkat av oss och allt, och köpte cola. och nu sitter vi här med lite naturgodis och coca cola. trötta som fan är vi också för den delen.

lite långt inlägg? yepp! fuck de :) hade bra och grattis till mig =)

selma-jag


gonza & några små dansare?


albansk folkdans






fick med mig detta hem


och dessa strumpor till mamma


rådhuset, karuseller


fyverkerier







idag är det ingen vanlig dag.

.. :)


kusin sover här inatt! hon har ingen skola imorgon, eller idag.. så hon sover kvar medan jag drar till skolan! börjar kl. 10.00 hähä slutar efter ca 2 timmar. sen på kvällen blir de af, javisst! =)

haha, har suttit och pratat med rose i telefon, hon är helt störd. hej min namn den ***** och min diskbanken den sonder.. HAHAHAHAHAHAH, för kul!

PUSS PÅ ER..
OCH PÅ MIG!

nattinatti

dialekter

jag kommer ifrån Norrköping, de flesta som inte bor här tycker att vi pratar som stockholmare. och jag förstår ärligt talat inte vilka öron dom som säger så, har. jag hör direkt när jag pratar med någon ifrån sthlm. stockholmare uttrycker tex. ( i ) ljusare, eller hur fan man ska förklara. alltså ah.. de är bara så störigt när folk säger att norrköpingsbor pratar som stockholmare, för vi är långt ifrån dom! tycker inte alls om stockholms dialekten.

däremot älskar jag "blatte"skånska och göteborgska. alltså, ni förstår inte hur skönt de låter när folk därifrån, pratar. speciellt killar! tjejerna kan ta och hoppa ifrån en bro, haha. men killarna pratar verkligen DÖDLIGT.

och ni har blivit dåliga på att kommentera? så nu tycker jag att ni får bjuda till lite.
så..
har ni någon speciell dialekt ni gillar mer och mindre, i så fall vilka?!

- vilken dialekt gillar ni mer?
- vilken dialekt gillar ni mindre?

övertråkig blogg

jag har verkligen inget att skriva längre. jag började skriva för att kunna skriva av mig och sådär, men jag har inte ens något att skriva av längre. allt är så tråkigt och dött.. eller, de finns saker jag skulle vilja skriva. men orkar inte med folket.. funderar på att göra en blogg, som bara jag vet, existerar.  där jag kan skriva allt och mycket mer. yes! funderar på de.

jag har i alla fall satt på såna där glittriga pärlor på naglarna, olika krummilutter hahahaha! skit fint blev de. hmm.. det känns som att jag bara pratar om naglar. men tycker verkligen de är så fint med fina, fixade naglar =D
- försökte ta bild på de, men de gick inte så bra tyvärr!

hungrig är jag också! har bara fått i mig en macka än så länge. sa till mamma att vi skulle äta tacos häromdagen, och idag.. då jävlar smäller de, tacos i mängder! hahaha

grattis

grattis gina på 19 årsdagen, och grattis elham på 18 årsdagen <3

de var en lång natt igår, och min kusin kom till och med hit efter 3 tiden.. vi somnade runt halv 6, så jag var helt död imorse! orkade inte gå upp asså.. men imorgon måste jag till skolan =) för jag ska sköta mig, de har jag lovat många! och mig själv.. dessutom är det min lilla födelsedag då =) wooho!

kusin hos mig igår:

inga ord

allt är knas.. kan inte sova, och de är skola imorgon, klockan är över 03...
får ingen ro. vet inte vart jag ska ta vägen.. är så orolig :'( kan de bara bli bra............. :'(

rubrik ?

nu har jag fixat naglarna, de blev rosa och glittriga toppar. skit fint faktiskt. dusha precis också. innan de kom hannah hit en stund och vi satt i några timmar och prata osådär bara. just nu sitter jag och lyssnar på världens sötaste låt. bäst är du zemer <3

är inte alls trött, men skolan måste jag till imorgon ändå!
har inte så mycket att säga faktiskt.
PUSS

världens läskigaste dröm

fan! mamma hade glömt o köpa aceton, men hon skulle ta av grannen hahahaha. förut la jag mig i min säng och kollade på tv, tror ni inte ögonen stängs igen, sakta men säkert.. och ser man på, jag vakna upp NU. klockan är strax 17.30! hur ska de gå att somna inatt? ääh, får styra lite med mig själv. har ju inte dushat eller något än.. så de ordnar sig nog =D

jag måste bara ta upp detta, jag drömde nog världens äckligaste dröm nyss. min storasyster hade tydligen flyttat till jönköping (?) konstigt.. men så var de iaf. jag och min mamma skulle åka och besöka henne så jag var ute med mina vänner först, innan vi skulle åka eller något sånt.. kan inte riktigt förklara. jag gick där ute med mina vänner och vi skrattade som fan! ni vet skratt-anfall, hahaha. sen började vi gå ner mot kungsgatan och på bilvägen där, ser jag hur de är en folksamling. massor av folk står runt en sån där ambulans bädd. jag ser att min mamma ligger där, hon är alldelses blek i ansiktet och kan knappt prata. tårarna bara sprutade ut och jag stod och skrek som en galning. jag vet inte vad det var för typer som stod runt henne, de måste varit folk som stannat eller något? men en av dom sa i alla fall " hon är borta tills på fredag " (de var onsdag) .. jag kunde inte andas, fick panik.

sen vaknade jag, livrädd! kändes som hjärtat skulle åka upp i halsen.  vilken tur att det bara var en dröm, hahaha.. pusta ut selma, pusta ut.. hahaahaha!

den finaste gåvan gud gett mig är mamsen <3
japp, de måste nog vara att jag har lyssnat för mycket på medina - så fin (den till mammor)

NEJ

har ni tänkt på när man tex förklarar något för en blondin, och så förstår hon inte.
då säger man typ " så trög.. jävla blondin! "
då kan man få höra : men asså.. liksom, mitt iq sitter inte i hårbotten :) ?

nahe?  sen hör man att dom säger " blondies have more fun " hahaha, de förklarar hur blonda dom är. okej, ska inte dra alla över samma kant nu, men de finns blondiner som resonerar så.
och de är DOM jag menar.




hemma!

hej hej, hemma efter ännu en skoldag. inga arbeten än, skönt! efter lunchen åkte jag och viccy ner till stan, mötte mamma och hämta pengar. köpte lite nagellack och såna pärlor till naglarna, fick även present av viccy i förskott haha, även att jag verkligen sa ifrån.. hon stod och skrek på mig mitt i en affär hahahahahahaha. tack gumman <3

sen köpte jag ett rosa, stort linne ifrån gina också. nu är jag hemma igen och klockan är strax 13.00 .. vet inte vad som händer idag =) tänkte fixa naglarna sen dusha och sådär.. om mamma har köpt aceton.
 
vi hörs väl senare!

hahahaha


stan

godnatt

efter att ha käkat lite och pratat med min zemer, är de dags att tvätta bort sminket och lägga sig i sängen och kolla påroom raiders. är faktiskt rätt trött och de är bara bra.. eftersom jag måste komma in i skol- "rutinerna" nu.

imorgon börjar jag skolan kl.9,00 .. slutar runt 11 och efter de blir det stan med viccy så vi hörs när jag kommer hem.
PUSSPUSS!

4 flätor över natten och vips ..

så har man fina vågor i skallen dagen därpå! jag sa ju att jag gjorde flätor i håret igår? när det var blött, strax efter att jag hade dushat. och imorse tog jag ut dom, kammade inte håret eller något, utan slängde de bara bakåt. och jag tycker de blev riktigt fina "vågor" eller vad man ska kalla de.



önskar att jag hade så automatiskt. och INTE rakt! är så jävla trött på rakt hår..
( och ja, jag lyser om ansiktet, fotade vid fönstret )

just de, nu är i alla fall huvudvärken borta efter 2 alvedon, skönt som fan kan jag lova! fast de var såna tabletter man ska lösa upp i vatten haha, jag hatar de verkligen. stod i köket och funderade för mig själv hur jag skulle göra. kollade i kylskåpet.. hmm, jordgubbsaft .. hällde upp ett glas saft, och brevid tog jag ett litet glas, och fyllde upp vatten till ungefär halva ( så att de inte är så mycket att dricka, haha ) rörde om glaset med tabletten och drack upp de lika fort som jag hällde i de hahahaha. sen direkt efter, saft saft saft. skrattade nästan åt mig själv faktiskt.

saknar min zemer :(

spräng huvudvärk

oooh! ända sen kl kvart över 10 har jag haft ont i huvet, och när jag kom hem la jag mig ju och vila ? tror ni värken försvann? nej nej.. den sitter kvar.. dricker lite kaffe nu i hopp om att den ska försvinna hahaha. våra värktabletter är slut, så mamma skulle ta en av grannen sen =)

och du? jag undrar varför du "bryr" dig om mig fortfarande? efter allt du sagt, allt du gjort..
är du inte nöjd än?

" hur mår du? " hahaha, ska de komma ifrån ditt hjärta? du ville bara se om jag mår dåligt, för att kunna snacka lite mer skit, så jag mår sämre. men vet du vad? jag mår hur bra som helst.
 och jag kommer få ett fett liv.. vänta och se!

första skoldagen.

vaknade vid 7 idag, FÖRSTA GÅNGEN PÅ LÄNGE! men var faktiskt inte så trött. åt en macka sen fixade jag mig och sådär. till slut blev kl halv 9, då kom viccy och hennes mamma och hämta mig, så skjutsade hon oss till skolan. lillis fuck skjutsa oss istället, för ullen kunde tydligen inte.

skulle till stan emellan, innan jag åkte hem med viccy. men tog spårvagnen hem med rose i stället.

har redan slutat. eller jag slutade för en timma sen ? om inte mer haha. nu måste jag verkligen börja kämpa. men denna veckan är bara soft vecka, börjar skapligt och slutar tidigt. nästa vecka blir de allvar! och då är de dags att köra mitt eget race..

nu gör mamma en kebab åt mig (a) hahaha, sen ska jag vila. överont i huvet!
vi hörs senare.
KÄMPA PÅ NU, NI SOM GÅR I SKOLAN!

vad har jag gjort idag?

varit hemma hela dagen. fixat ögonbrynen, naglarna (fransk manikyr) och dushat! senare kom hannah hit också =) då drack vi kaffe, som om ni inte visste de? (ovanligt?!) hahaha och sådär. annars har jag väl inte gjort mycket mer. min telefon stängs av hela fucking tiden och jag får damp.

jaja, skola imorgon.. så jag måste lägga mig i tid för att orka upp ( de är katastrof för mig att orka upp till skolan ) så jag ska väl sitta här en stund till bara, sen blir de att lägga sig i sängen och somna till tvn =)

har gjort 2 flätor i skallen också (så de blir lite vågigt tills imorgon) ser ut som hej kom och hjälp mig. men har trotsallt bara varit inne idag, så de är ingen som har sett mig förutom mamma och kusin! haha. ullen hämtar i alla fall upp mig tillsammans med viccy och robin, så åker vi till skolan!

detta är nog de sista inlägget för idag. KANSKE skriver ett till innan jag går och lägger mig, men tror knappast de, så vi hörs antagligen imorgon.
PUSSPUSS

Medina - så fin

såg denna på sodas blogg, var tvungen att lyssna på den och fastnade direkt.
jag älskar dig mamma. tack för de 9 månader i magen. du är mitt allt!


DILAN SMINKAR


tjejen som vet de mesta om smink. hon älskar smink och älskar att få göra andra snygga med hjälp av smink. hon vill jätte gärna bli ansiktsmodell, och det tycker jag verkligen hon ska bli. eller hålla på med smink - sminka andra. hon vill sminka tjejer till deras bröllop, förlovningar, bal osv.. och jag tycker att de är en jätte bra början, för den här tjejen är verkligen duktig. det är inte många som kan matcha tex kläder och smink ( få de att se bra ut, tillsammans ) men denna tjejen grejjar allt!
den här tjejen är även min kusin, och jag är stolt över henne! en dag blir hon polis också =)

här sminkade hon sin storasyster:






& på bilden nedan sminkade hon sin syster. dags för utgång next? yes!
- snygg och fräsh.
(matchar gör de också)



-

GRATTIS!

kan börja med att säga grattis till kevin,  som fyller år idag =) alla har rätt att känna sig speciella, och framförallt när man fyller år. så grattis kev. hoppas du lever 100 år till! <3

imorse.
jag skrev en lapp inatt till mamma. " väck mig kl. 10.00 " och idag vid den tiden kommer hon in i rummet, upp då selma =) .. och jag tänkte NEJ! fööööööör trött.
så jag somnade om till 11.07, kollade på våra bästa år som pågick till ungefär halv 12, sen vet jag inte om jag somnade igen.. eller om jag bara "vilade" :S lite knas sådär haha.

magen skriker men jag tänkte hoppa in i dushen först, och äta efter.

PUSS PÅ ER.

skolan börjar imorgon =/
vissa började idag, så kämpa på nu!

pigg som fan!

nu är klockan strax 02.30 och jag är inte ett dugg trött. har suttit och pratat med bl.a bebis, viccy, hannah, rose och så hade gabbe och robin bjudit in flera st i en konversation på msn. alltid roligt när gabbe kommer igång. bästa killen som finns! ser verkligen upp till han.

nu gick Kastriot och la sig, vad ska jag hitta på nu då? i ensamheten medan han sover som en stock.. ska väl sitta här ett tag till och kolla runt lite bloggar och sådär, sen blir de sängen för mig med.. även om jag är trött eller inte.
NATTI NATTI!



zemer <3


MADE

kollade precis på made, som går på mtv ibland. de var repris, och jag hann inte se klart de sist, så jag kollade idag =) men i alla fall, till saken. de handlade om en kille. hej-jag-är-skolans-pluggis/tönt.  och han ville bli "hiphopare" jag trodde faktiskt aldrig att han skulle lyckas, för han orkade inte kämpa och hade överdåligt självförtroende. men sen efter mycket kämpande stod han där på scenen med riktigt feta moves och körde sin grej, i sin nya klädstil och fet musik. tjejerna var faktiskt helt galna?! hahahahaha, lite knas.. inte min smak av kille direkt, men de syndes att han hade lyckats med de han ville i alla fall!  man såg verkligen hur glad han blev när alla jublade och klappade händerna osv.. starkt gjort av han =)

nörden, Tanner aka T-Smooth



de jag vill säga är att alla kan lyckas, bara man vill!

tv!

att sitta vid datorn direkt när jag vaknar är ingenting för mig längre, därför blir det sega uppdateringar. när jag och viccy vaknade imorse, eller .. vid 13.00 så var de riktigt kasst väder, men nu har solen tittat fram och viccy har precis gått. min kusin skulle komma hit snart hähä =)

igår flippa jag och viccy loss, hahaha riktig damp! och så pratade jag med bebo i telefon, stackarn hade fått bensin stopp mitt i ingenstans ca 2-3 på natten hahahaha. putte då!

nej men nu ska jag kolla på room raiders, de var reklam. men har börjat igen, PUSS

stålhänder

här sitter jag med viccy brevid mig, hon styr med sina naglar som en jävla idiot hahahaha. vi har i alla fall kollat på film ifrån 21 till 23.30, så nu sitter vi vid datorn en stund och kollar runt lite bloggar o så.

 vi sitter här och luktar på våra händer HAHAHAHA som att vi drar en lina eller något HAHAHAHAHAHHA fyfan.. döööör! de luktar STÅL eller något.

viccy. " VAR FAN KOMMER DE IFRÅN :S ?!?!?! "

hahahahaha

viccy sover här inatt igen

cha cha allihopa! hahaha! har inte orkat uppdatera nånting, så jag gör de nu. igår kom viccy hit och sådär. senare på kvällen hade vi lite damp som vanligt.

här är en bild ifrån igår


och idag vaknade vi vid typ 13 tiden, gjorde frukost och städa o sådär, sen hoppa jag in i dushen. efter de fixade vi oss och tog spårvagnen upp till klocket. gick hem till viccy och hämtade pengar o lite sånt, sen gick vi till willys och köpte chips och läsk till ikväll. för hon ska sova här inatt igen =D sen gick vi till centrum, då kom fathi och zagges bror dit. satt med dom en stund, sen kom jonte på en ful moppe och hoppa omkring där hahaha. och så kom bazollas lilla syster och gjorde oss sällskap. " ni är mina nya vänner " hahahahah översöt!
sen blev de lite kallt och så började de regna, så vi tog spårvagnen hem till mig igen, jag och viccy.

fathi


bäzus lillasyster




nu har vi precis käkat och sådär, ikväll var de någon film på tv. så den ska vi nog se =)
PUSS

viccy kommer hit idag!

alltså jag har ingen blogglust längre, vet inte varför men så är det..

vaknade i alla fall vid 1-2 tiden och så bestämde jag och viccy att hon skulle sova här idag! (vi har inte träffats på ÖVERlänge) så nu skulle hon bara dusha och käka, sen komma hit! jag smsade hit min kusin, så vi har suttit och pratat, drömt och skrattat tillsammans som vanligt. vi har verkligen sjuka fantasier hahahaha! behöver inte på in på vad..

nu gick hon precis och jag sitter här och väntar på min bästaste bästa vän =D .. idag är de faktiskt rätt varmt ute, solen skiner.. bobban kanske har varit och hälsar på oss i norrköping idag (bob marley) hahaha.. eftersom att HAN ger oss sol. ja ni, jag kan också fantisera om sånt haha.

tänkte dra fram dammsugaren och fixa iordning lite iväntan på viccy.
hörs!


-

har ni nån gång känt att allt är skit?
de känns som att världen går under, som jag berättade för gonza igår..



man har de vackraste, de speciellaste, de finaste på de högsta berget som finns, och man måste ta sig ända upp för att nå de, genom storm och blåst, regn och åska.. genom mörker.. man måste klättra försiktigt, man måste vara smart och välja rätt steg. de finns "stenar" som ramlar, och man ser hur dom snabbt åker i backen. de är så lätt att trilla ner ifrån de stora berget. de känns som att jag trillade ner, och inte kommer upp igen. de känns som att jag har klättrat i evigheter för att nå toppen, men jag kommer aldrig riktigt dit. jag håller i mig, och kollar upp.. ser de där vackra, de där underbara högst upp på toppen. de lyser! men varje gång jag tar ett steg, så halkar jag..

världens bästa emir!

alla som känner emir, älskar honom. han får varenda människa att må bra, vilken dag som helst, vilken tid som helst, och vad som än har hänt, börjar man lee igen. efter att man pratat med han. han flippar alltid och nördar sig, och de får en alltid att skratta.

vet inte hur många gånger den här killen har gjort mig glad, genom att bara bara sig själv och berätta sina roliga historier om hans utvecklingssamtal i skolan och alla andra berättelser, vill inte nämna något här! HAHAHA! ( han säger de så roligt, så man skrattar tills man dör, känns de som )

nu är han riktigt rolig på msn, men jag får tydligen inte lägga ut de.. stackarn skäms över hur sjuk han är, hahahaha.
big love to you emireee =D



Jerry Springer

har ni sett de programmet någon gång? hahahah överroligt! de är nog de sjukaste programmet jag någonsin kollat på. gästerna som kommer dit är helt dumma i huvudet. dem kan börja slåss och grejjer, säger översjuka saker till varann hahaha, man får sig ett gott skratt!

 idag var de en 18årig tjej som var tillsammans med en 27 åring, och dom hade varit tillsammans i över ett år tror jag, något sånt. men i alla fall, 18 åringens mamma har tagit sin dotters kille, ifrån henne (27 åringen) är inte de helt sjukt? och HAN älskar sin flickväns mamma? asså..... kan inte få in något sånt i huvet! hon är tillsammans med hennes dotters kille, hon ligger med honom och mamman säger att hon gör de för att han inte ska såra hennes dotter. de står fan mytoman i pannan på kärringjäveln ..

fyfan vad äckligt asså, kan inte fatta.. och förstår inte hur hon kan göra så emot sin dotter?! hon satt där och sa att hon respekterade henne lalala, hahaha. vilken jävla respekt? herregud.




bananfluga

har inte haft någon lust att sitta vid datan, men nu är jag tillbaka. hanna kom hit vid 3, och vi har bara suttit i köket och druckit kaffe och pratat, sjungit och flabbat loss haha. alltid kul med dig, din struts. nu gick hon precis, och jag har inget bättre för mig, så jag satt mig här. tänkte strax hoppa in i dushen..

selma: BANAN!!!!
hanna: vaa? e manne där? ( kollar ut genom fönstret )
selma: HAHAHA, jävla banan .. nej, en bananfluga..
HAHAHAAHAHA..


(selma manne viccy, nyår 08-09)

älskar låten!




fuck fuck fuck

fuck allt jag sa, fuck allt som var bra!

vet inte om jag ska skratta eller gråta. jag kokar! jag vill bara slå sönder någon. jag känner hur händerna börjar skaka och jag vill bara bort härifrån, fast bara för stunden.. tills allt är bra igen, eller.. de kommer nog aldrig bli bra igen, men endå.  jag har mina drömmar, mina fantasier. men jag vet aldrig om dom kommer uppfyllas.. ooh, vill spräcka någons huvud i en betongvägg..
bitches allihopa

även jag kan vara dum, fylld av hat och ilska ..
samtidigt som jag vill gråta ut, gråta ut all smärta och ilska jag bär inom mig.




älskar skvallerbloggarna

http://falsksanning.blogg.se/ & http://nbitchie.blogg.se/
diggar dessa två, övermycket haha. riktigt klockrena!
båda två hade gjort ett inlägg om kissie, där man ser att hon inte alls chattar med 369 bloggläsare,

utan att de bara är 36 st som addat henne, hon har alltså vänt upp och ner på 6an och gjort den till en 9a, ni ska få se! hahaha så jävla patetisk människa att de inte är sant. gå och häng dig!





hahaha! hoppa ifrån en bro.


älskar dig!

när jag bara har lite besökare, så har jag massor bilder att lägga upp osv och när statestiken stiger, blir jag tråkig i bloggen. undra varför de är så? knas!

för övrigt så sitter jag här och funderar lite, saknar min storebror. snart är du här igen, inte alls långt kvar nu. jag har lärt mig att leva med dig på avstånd, men de ska bli en sån lättnad när du kommer hem.. "
kramar, tankar och respekt " jag älskar dig brorsan!


jävla fittregn..

jag vaknade imorse av att de regna loss.. vet inte vilken tid de var, för jag somnade om sen igen. alltså om jag vaknar av REGN så måste de regna rejält mycket. och de gjorde de verkligen. de SLOG mot mitt fönster som fan. ska vi inte få någon mer sommar? hörde att de skulle vara fint hela augusti.. men nej nej.. jävla bajs.



inte är jag på humör heller, orkar inte ta upp varför.. egentligen ska jag ju kunna skriva av mig här, men de går inte. ... jag vaknade i alla fall vid 14.00 .. för sent. måste ställa om dygnet nu, så jag vaknar ca 10.00 istället, för om en vecka är de skolan som gäller! och jag måste verkligen sköta mig, och kämpa. men när de handlar om skolan blir jag alltid trött och orkar ingenting, bara sitter där på lektionerna, om ens de.. annars är jag ute och far, och är vilse. men men, måste verkligen ta tag i skolan nu.. om jag vill komma någonstans.

idag är de en sån dag som man bara ska ligga i sängen och kolla på film hela dagen.. får se vad jag gör. tror inte jag går ut i dag i alla fall. har precis stoppat i mig lite kyckligsoppa, skit gott faktiskt.

godnatt!

de är tråkigt att skriva om man inte har bilder.. som jag inte haft i några inlägg nedan. men de får gå endå. jag har suttit o pratat med kastriot i några timmar nu, ska strax sova.. är övertrött. har inte så mycket att säga, förutom att statestiken stiger =D vi hörs imorgon!

MWAAH

SOMNADE FÖRUT

WAAAAAAAAH.. jag mådde inte så bra förut, så jag la mig i sängen en stund och.. jag somnade :S hade helt sjuka drömmar, flera stycken .. helt sjukt.

jag har bara vatt hemma idag, tänkte åka ut till min syster i hageby för hon är själv hemma, och vill inte vara de. men jag orkar nog inte.

nu sitter jag här och röker och dricker min mosters egna saft, övergod haha. ska väl inte göra så mycket.. saken är den att jag inte kommer kunna sova inatt :( fan att jag somnade! jävla skit!

te dua zemer

baby jag kan se hur du fortfarande gråter, du förtjänar inte detta. måste göra något åt de. baby du måste lämna mig, jag säger de för jag vill inte nått ska hända dig. de verkar som att jag aldrig kommer förändra mig, så för att finna din lycka måste du lämna mig. de gör så fucking ont, men jag vet att de är sant ..........

jag kan bara be till gud, att denna sagan på något sätt får ett lyckligt slut. för både du och jag vet att du inte är lycklig nu. de är så mycket du skulle kunna få ut av livet, om du levde det ensam och inte hade mig i de. o jag lovar och svär, att jag menar det jag säger för jag står för de här! vill inte stå i din väg, nej jag vill se dig må bra. och jag vet att du inte gör de i de livet du lever idag. de svider, men sveket e kvar.. du och jag....

du har kämpat för länge, jag ser de klart. du har givit mig allt men vad är de jag ger tillbax? bara skit, skrik, slag .. orsak till tårar.. snälla fatta jag har fått nog av att såra.
jag vill se dig leva ett liv i frihet. så se till att ta för dig och sluta kämpa för mig..  nu kan jag nästan inte hålla tårarna tillbaka ..

fatta mig rätt nu, baby jag älskar dig så. men jag ser hur jag behandlar dig, kan inte längre se på, hur jag får min ängel o må, och att jag ibland får allt att låta som de vore ditt fel, de ska du inte tro att de är. jag vet hur sjuk jag kan va och denna onda cirkeln måste få ett slut här idag!

parapapapa på toan

vaknade vid 1 tror jag? och hannah vakna inte förns kl 2. och varmt var de i rummet också! så vi öppnade fönstret, så de fick vädra medan vi gick ut i köket och åt frukost. just de, verro gjorde en inbakad fläta på mig igår, så idag är mitt hår vågigt. funderar på att köpa en våg och locktång faktiskt. tycker inte om rakt hår! haha, de konstiga med rakt och lockigt hår är att dom som har rakt hår, vill ha lockigt och tvärt om. lite knas faktiskt ;d men så är de!

nu vet jag inte vad som händer, rose skulle ha kommit hit, men hon åkte direkt hem istället. så jag får se vad som händer idag.. just nu bombaaaar min kusin toaletten =) och hon lyssnar på parapapapap.. hahhahahahahah

nej nu kom hon! MÅSTE DRA.. hahaahha hejdå!

natti natti

nu är kl 05.01 haha, och jag är fortfarande vaken. hannah med, fast hon e på toa. den jäveln! har suttit och pratat med kastriot i flera timmar nu. camat och skrattat hahaha.. knas. vet inte hur de blir nu. men jag mår i bättre, i alla fall nu för stunden.

nu ska vi lägga oss för mitt internet cepar!
hörs imorgon.
puss

hoome!

kom hem för ca två timmar sen, ifrån en skön dag i klocket med mina härliga tjajjor.. fathi tittade även förbi med hans kompis när vi satt och flippade. eller, rose och verro flippa lite och jag filmade. så ni ska få två videoklipp idag tänkte jag, hahaha.  visst har de känts tomt, och lite så.. men jag försöker så gott de går. vad jag pratar om, förstår ni nog inte. men de behöver ni inte göra heller.

nu sitter jag och hannah hemma hos mig, hon sover här inatt igen. vi har käkat, fixat naglarna, druckit cola och ätit choklad. hannah ligger som en fet padda i sängen och kollar på två och en halv män. nej, nu lägger jag in videoklippen och säger hejdå!







hahahahahaha!

klocket next

har precis dushat och ska strax klä på mig, och fixa mig lite. sen drar jag och kusin till klocket en stund och umgås med rose. ska höra med zorana också, om hon ska dit =) älskar den bruden övermycket!

pallar inte tänka på något, så jag ska bara njuta av dagen med mina tjajjor..
hade bäst!

och bara för att vara extra snäll så får ni en bild på mig.


vaaaaaaaaaaken!

nu är jag vaken igen! igår vart de lite knas, orkar inte prata om de.. så vi hoppar bara över de och pratar om när jag och min kusin fick skrattattacker istället hahaha. vet inte vad vi skratta åt, men kul var de! och så har hannah spelat in en video på mig när jag flippar och har mig.. som vi skratta när vi kollade på den ! :$ hahaha.

idag vet jag inte vad som händer, sånt som märks!


jag ville inte detta, men de var tvunget att bli så.. och du gjorde inte saken bättre.
i miss you..
i love you..
goodbye

-

efter regn kommer solsken, ja visst!

så.. fuck dig!

tjajjor

halluuujj.. statestiken ligger på topp idag faktiskt, kan de bero på idolbilden jag skickade in till amir? måste nog vara de :S.

vi åkte aldrig till lindö! tog istället spårvagnen till klocket med hannah, vi mötte bazolla påvägen också. när vi kom fram till klocket, så träffade vi zorana och roosiitaah =D satt och prata med dom, inte långt efter kom verr och jenni också. vi har väl inte gjort så mycket, suttit och pratat, skämtat lite osv.. mötte upp zoranas kompis, emma också =) skön brud! haha.

kom hem för en stund sen, lagade mat osådär. hancii sover här inatt =)
har faktiskt inte så mycket i tankarna idag.. höhö!

zoraniilutt


älskar er tjajjor, ni vet vilka ni är!

idolbild

vaknade för ca 1 timme sen. och som vanligt går jag in på de bloggarna jag läser, dvs mina vänners och gaybloggen, kenza, paow osv.. så fick jag syn på idolbilden som jag skickade in till Amir, på skämt. den har kommit upp i hans blogg. hahaha, fett ballt !



diggar amir stenhårt, den bögen! =D

nu ska jag fixa till mig lite, sen ska jag och tjejerna iväg till lindö en stund tror jag.
höörs!

ibo, på max volym

haha, så synd om min mamma. hon börjar äntligen bli frisk. och nu är de nån jävel som har satt på ibrahim tatlises´s musik på högsta volym, så hon kan inte somna.. min stackars mamma hahaha. så söt är hon!

jag sitter och pratar med min zemer på msn. ska strax lägga mig.

och just de, jag måste tydligen vara lik den där Corrie? många som säger de alltså.. helt sjukt ju! :S
nej, nu säger jag godnatt till bloggen. vi hörs imorgon.

PUSS

sony ericsson w890i - katastrof

nae, nu är de droppen asså.. allt verkar gå snett för mig idag..... som vanligt så cepar min mobil. antingen så byter den tema av sig själv, eller så startas den om då och då, hakar upp sig osv.. har hänt att den stängts av mitt i såna långa sms, då kan ni förstå vilket damp jag får? tycker om mobilen endå, den är endå rätt skön + att jag måste betala för den i månaden. annars hade jag köpt en ny. men som sagt, den funkar då och då, de är de som är så jävla konstigt. för mitt ifrån ingenstans kan den bara lagga i några timmar. sen när jag testar att sätta på den igen så funkar den utmärkt i flera dagar.

flera st jag känner som har denna luren har exakt samma problem som mig, CP LUR.


drar ut en stund!

ingen bild på ansiktet, för då hade jag väckt dom döda.



såhär ser jag ut idag! grå shorts och en svart tubtop.. ska strax ut med hannah en sväng, rensa tankarna? yepp.

är JAG lik Corrie?

flera stycken har sagt gång på gång att jag är lik Corrie, i Paris new BFF. själv ser jag ingen liknelse. haha, ärligt talat? vart är jag lik henne någonstans? okej, där kanske jag lät lite otacksam.. jag tycker hon ser riktigt bra ut. men jag ser bara ingen liknelse som sagt. vissa säger att man ser MIG i henne? lite överdrivet. men men, tack endå. hon ser ju faktiskt bra ut, hahaha!

någon mer som tycker att jag är lik Corrie?
om ni inte vet vem jag menar, så har ni en bild här:



vet inte varför

vet inte vad jag ska ta mig till. vill bara slå sönder något.. det känns som att allt står i min väg. vet inte hur jag ska förklara, känns bara som att allt rasar.. ifrån ingenstans. inte har jag kommit iväg till apoteket än heller.. men som tur är, har jag min bästavän som snart kommer hem. då ska vi dra ner till apoteket, och så ska vi umgås. bara jag och hon! har suttit inne flera dagar nu, måste ut ut ut ! mamma mår inte bättre, så de känns inte tryggt att lämna henne själv. de är de! men sover som sagt hemma inatt..


jag vet att jag kan spela över.. de bara blir så, de är inte med mening.
och det är inte pga dig som jag mår/beter mig såhär. de ska inte bli några fler problem..
canim benim <3

inte på humör

hej.. inte på världens bästa humör. de är varmt ute och jag sitter inne.. ska snart ner till apoteket och köpa något till mamma, men pallar inte dra ner dit själv. ska försöka få med mig någon!

senare ikväll ska jag och viccy spela golf, kan inte sitta inne en hel dag till.. men sover hemma inatt, så att mamma inte är ensam.

aja, vi hörs!

pang på ba!

är de inte så viccy? haha..
ska lägga mig nu, efter att ha pratat med viccy på msn i några timmar.
godnatt!
puss på er.

selma talar ut

hallu, nu har jag dushat och lite sånt! kom precis på en ny sak.. " selma talar ut " inte sett någon annan haft en sån.  så ibland tänker jag köra en " selma talar ut " då jag berättar något tycker, mina åsikter om saker osv..



.. en sak jag alltid stört mig på är när folk säger tex " jävla turkunge " till en bosnjak. jag menar, om en turk ( som kommer ifrån turkiet ) säger svennejävlar! så säger inte turken de till resten av jordens befolkning. för de finns bara ett land som är " svennar " och de är folk ifrån sverige. samma sak som med turkar. man kan ju inte gå och säga " jävla svenne jävel " till en ifrån danmark, finland, eller .. inte heller till en kines? de är exakt samma sak. så ni som brukar säga "turkjävlar" tex till en arab, en chilenare eller vad som helst ( som kommer ifrån utlandet ) säg utlänning eller invandrare istället. inte TURK!

selma har blivit mamma

nu har jag både städat lite grann, och lagat mat. de känns som att jag är mamman i huset nu.. lite knas haha. blir så jävla sur på att jag inte kan gå ut när de är så fint väder, eller.. kan, kan jag ju. men jag är för godhjärtad för att lämna mamma själv! hon behöver mig som mest nu :)

annars hade jag velat spendera denna dagen med min zemer. eller åkt och badat med tjejerna.. men vad ska man göra, fler dagar kommer, de är bara att bita ihop.

nu vet jag inte vad jag ska hitta på, sitta här eller kolla på tv och springa emellan mammas och mitt rum hela tiden.
see yaa!


That´s amore!

igår när jag inte kunde sova, låg jag och kolla på That´s amore som går på Mtv. ni vet den lilla italienaren "Domenico" , igår var det de sista avsnittet och han hittade den rätta haha. de låter lite roligt, men sånt är livet! och jag tyckte att han valde rätt faktiskt. Megan hjärta Domenico .. awww hahahahah!


kim, domenico, megan

kim var lite för mycket tyckte jag.. lite för divig och sådär.. japp, ni som följt programmet vet vad jag pratar om ;)

fan också!

jag kunde inte somna igår heller .. jag låg bara och kollade på tv.. i väntan på att somna, men efter nån timma gav jag upp och satte mig vid datorn och pratade med min zemer.

nån riktigt sömn har jag ju inte fått inatt, för mamma har spytt hit och dit, flera gånger.. minst 10-12 gånger nu och de är fan inte normalt. idag tappade hon andan också, fick panik. visste inte vad jag skulle göra.. sen så släppte det. tycker så synd om henne.. min älskade mamma!

och idag skulle mitt hjärta ha kommit annars.. =/
eller så skulle jag umgås med min bästa vän, viccy.
jävla skit alltså, kan inte bara allt ont försvinna ifrån denna jorden ..

så de blir väl att stanna inne idag, och hålla ögonen på sjuklingen.

puss
miss yaa

mår inte bra

fan! denna helgen skulle ju bli den bästa, fan också! jävla skit..

känner mig så jävla sjuk, mår illa.. känns som att jag ska spy. och de verkar gå ett virus nu ? för gabbe är sjuk, mamma är sjuk.. och så var de någon mer. feber-fryser-spyr och shit. hoppas inte jag blir så sjuk =/ pallar inte.. måste ta hand om mamma också. men hon har somnat igen, älskar dig mamma!

ska också lägga mig nu, pallar inte vara vaken.. uuuushh jag spyr snart känns de som..

hoppas ni är friska i alla fall! godnatt



somnade visst.

jag vaknade nyss.. efter att jag dushat och sådär, la jag mig i sängen. så jag har typ legat och vilat sen jag kom hem. och somnade gjorde jag också, stenhårt haha.

nu skrev viccy på msn, hon undrade om vi kunde åka o spela golf, hahahaha fan va sött de lät. golf 4-lajt hehe.. hahahahahahaha.

ooh, jag har mått illa sen jag kom hem typ. och mamma har spytt och grejjer, hon har legat i sängen hela dagen.. stackars mamma! borde jag gå? och lämna henne själv hemma =/

får se hur jag gör..

puss



2  min efter
nej.. stannar hemma istället! mamma är riktigt jävla sjuk. kan inte lämna henne själv!
vi får hitta på något imorgon istället, viccy .. <3

döööör av värme

nu är jag hemma igen, och helt död är jag också för den delen! suzan åkte iväg med hennes killes familj tidigt imorse, så jag och hannah sov kvar, sen vid 14 tiden började vi promenera hemmåt i värmen.. de roligaste var att vi hade likadana kläder på oss, och vi visste inte att vi hade tatt med likadana kläder, så där gick vi med turkåsa shorts och svart linne och en bulle på huvet ( toffs ) båda två hahaha. de enda som inte var likadant var skorna ( fast de var bara olika färger på dom ) hahahaha. lite sjukt ! men men, vi klarade vägen hem i alla fall. och båda var helt döda efteråt. ända ifrån hageby och hem till mig, gick vi - inte så jätte långt, men i värmen känns de som att de tar tusen år.

igår: vi körde lite GH, rose kom ju dit en stund också. så vi snackade lite och sådär, käkade chips, drack läsk och åt godis hahaha. senare vid 23 tiden satte vi på lite filmer, de blev 2 skräckisar och 2 ungdomsfilmer, ( har sett de två sista, för länge sen ) så jag somnade under den sista filmen, men då var klockan ändå runt 3-halv 4. hannah hade tydligen legat vaken tills 8 imorse.. knas! hon kunde inte somna.. stackarn hahaha.

måste bara säga att äckel gubbar kan inte sluta kolla på "småflickor" när man går ute. vissa kollar på en så att man tror att deras ögon ska pluppa ut,och till och med vänder på sig när man har passerat förbi varandra. andra som kör bil, saktar ner för att kolla riktigt noga.

överäckligt är de! vi kan liksom vara döttrar till dom. herregud! och en man på cykel, i sisådär 30-40 års åldern visslade som ett djur på oss. har dom inga hjärnceller kvar eller vad är de frågan om? man blir fan spyfärdig.

ÄCKEL JÄVLAR!




hos min syster nu!

sitter just nu hos min storasyster, dom spelar GH som riktiga nördar! haha men jag ska inte snacka, för snart är de min tur ;) vi väntar även på rosiiitaaah som ska komma hit en stund. sen blir de filmkväll med massor olika filmer.

sket i att platta min systers hår, gjorde en fläta istället.. och fan vad fint hår hon har, häxa jävel! lång som fan blev den.. hahaha.

nej, nu skriver jag inte mer för idag. så vi hörs imorgon!

glöm inte att rösta på mig i veckans blogg hos jeffelina.. hennes länk finns i 2 eller 3 inlägg nedan!
puss

vi sover hos min syster inatt!

hälluuu.. jag och hannah vaknade vid 1 tror jag?! käkade frukost osådär, sen hoppade jag in i dushen. så nu siter jag här, nydushad och fräääsh =D jag och hannah ska sova hos min storasyster idag.

just nu är min syster i lindö med hennes killes familj, och hans lillebror och kusin vill att jag och hannah kommer dit (två idioter) som bara irriterar oss och pratar skit :) vi hatar nog varandra! så de är nog därför dom vill att vi ska åka ut dit.. för att knulla våra huven! men icke sa nicke, vi drar hem till hannah tills dom kommer hem =) fixar oss osådära! sen promenerar vi ut till hageby, där min syster bor.

vet inte om de blir något mer bloggande idag, för vi ska kolla på massor filmer osv.. och så ska jag fråga min kära syster om jag får platta hennes överdrivet långa hår, som går ner till röven.. (avundsjuk) :$ hahaha.. vänta du bara suzan! jag ska också få så långt hår!

så vi hörs antagligen ikväll, eller imorgon.

PUSSSSSSSSSSS


veckans blogg, nr 9

tänkte bara säga, att jag skulle bli riktigt tacksam om ni röstade på mig i
veckans blogg hos Jeffelina! =)
jag är nr 9
rösta rösta rösta!
PUSS PÅ ER.

jag är nog värlens lyckligaste tjej!
du är världens bästa
<3

vetifan

dagen har som ni kanske såg i inlägget nedan, inte varit den bästa .. jag har inte gjort nånting, bara varit hemma hela dagen.. hela jävla dagen. har bara legat i mitt rum och tänkt en massa .. och ja, lite sånt! nu senare mot kvällen städade jag lite, för att mamma bad mig.. kan inte kasta allt åt helvete för att de är som de är. måste ställa upp för mamma ibland också!

jag är hyffsat trött nu.. somnade vid 03 inatt, och har vart uppe sen 7 imorse, pga allt som hänt.. sen så somnade jag mellan kl. 14-16 tror jag.. något sånt.. annars har jag inte haft något för mig.

väntat på att en ska höra av sig, så jag kan ta reda på allt .. varför och hur, när och var. hoppas bara på att den här personen har de svaret jag behöver.

sanningen kommer alltid fram i slutändan dvs att den som ljugit för mig kan dra åt helvete!

snart kommer min kusin hit, jag blir inte ensam inatt. skönt det! ville att hon skulle komma hit igår natt också, men kunde inte få tag i henne. hon smsade förut, hon har köpt med sig läsk och cheeseballs.. mmh =) tror nog att vi ska kolla på hajen 3, som går på kanal 6?! om jag får någon ro.. hoppas på de! någon som har sett den filmen? gammal som gatan är den, tror jag? men sett den, de har jag inte gjort.

nej, onödigt inlägg? yeepp.
bra mår jag inte heller för den delen. så de är nog därför! 
aeee, fyfan vad jag babblar på.
hajdå
i miss you like hell.
bloggen ska ju inte lida för att jag mår dåligt
här får ni en bild






mörker, regn och blåst

vet inte hur jag ska få ur mig de här.

De känns som att jag går själv på ett stort fält, där ingen ser mig. Där det är kolsvart, de regnar och blixtrar. Jag fryser, de blåser och man ser skogsträden, lite längre bort.. de ser ut som dom faller samman pga stormen. Jag går runt på fältet helt ensam, tårarna bara strömmar och jag försöker värma mig själv. har bara på mig en stor vinröd tröja, med luva och ett par svarta mjukisbyxor. Jag har varit där i flera timmar nu, Jag hittar ingen väg ut.. de enda jag ser är den mörka skogen, långt borta. Dimman täcker både fält, skog och himmel. Snart ser jag ingenting. förutom blixtrarna som spökar då och då. Jag är rädd, jag är ledsen, jag är hatisk.. regnet bara faller, mer och mer.. Jag känner mig så ensam.

min natt var en mardröm. jag visste inte vart jag skulle ta vägen, och jag vet fortfarande inte vilken väg jag ska ta. natten bestod av ett rent helvete. vaknade vid 7 imorse av sms, självklart sms som jag förväntade mig. men som inte hjälpte speciellt mycket.

sanning eller lögn. jag vet inte vad jag ska tro? på henne, eller på honom. orkar inte gå in på detaljer vad som har hänt, för de här är lite överdrivet att gå ut i bloggen med.. även att jag egentligen vill skriva av mig, exakt allt jag har inom mig. men det går inte.. ska jag tro på h*n som svär på hela sin familj, allt h*n äger och har. eller på h*n som kämpar för mig, och försöker göra allting bra?!


jag vet inte. de känns som att jag inte vet nånting. jag vet inte varför du gör såhär, inte du heller - jag vet inte varför ni gör såhär. jag vet inte vem som talar sanning, jag vet inte hur de kommer sluta, jag vet inte vem jag borde tro på, jag vet inte vem jag ska vända mig till för att få ut sanningen.. jag vet ingenting


jag mår inte bra
. klumpen i halsen, händer som skakar, känner mig spyfärdig hela tiden. tårarna vill strömma ut. jag känner mig helt borttappad. jag har fan inte en enda aning om hur jag ska bete mig.

jag har en sista sak att göra, och jag hoppas på att jag hittar svaret där!


de är tur att jag har dig emelie!


DAAAAAAAAAAMP

MA VEM FAN E DU EGENTLIGEN? snackar skit hit o dit, är de för du vill att din kusin ska tycka illa om mig ? är de därför? .. ha? jag har aldrig backat, och de vet du fucking själv.. kom inte och säg de, för de är du som har backat varje fucking gång, exakt varje jävla fucking gång. sen skyller du de på mig ? stick istället . oooooooo fucking damp......... du snackar mycket du.. riktigt mycket.....  har lust o döda nån. TWIIIIIIIII

prison break

hur mår ni? jag mår i alla fall skit bra =) varför vet jag inte. de bara är så.
vad har ni gjort idag ? .. själv har jag inte gjort så mycket, bara varit hemma.. flippat med min kusin osådär. dushade för en stund sen, efter det käkade jag och nu har jag kollat på lite tv med mamma.

prison break börjar om en halvtimma. de får ni inte missa! eller klart ni får, men jag får INTE missa det i alla fall haha.



skapa eget tema till mobilen

ups! har glömt att uppdatera haha.. vaknade vid kvart i 1 tror jag, sen vaknade min kusin upp brevid mig vid halv 2.. jävla sömntuta! vi låg och softa lite i sängen, innan vi orkade resa på oss och gå upp. men när vi väl gjorde de, så käkade vi lite frukost och sådär.

vet ni en sak? ni som har bra mobiler, kan göra eget tema på www.zedge.com! riktigt fläshigt faktiskt =D man kan ha egna bilder på temat, så kan man välja vilken färg man vill ha som text. jag har gjort flera stycken teman. och så finns det redan massor färdiggjorda teman som man bara kan ladda ner =) skit fina faktiskt! de är bara att söka på vad man vill ha, så kommer de nästan alltid upp de man söker efter =)

hoho..
PUSS



tvingad till att göra popcorn..

nu har min kusin tvingat mig att göra popcorn i någn timme, så de gjorde jag precis.. efter mycket om och men haha.  så nu sitter hon och tjockar sig med popcorn och kollar på tv i min säng. ska strax sätta mig brevid henne, för min zemer logga nyss ut ifrån msn, så jag orkar inte sitta vid datorn mer =)

fan, måste tvätta bort sminket också.. orkar inte, överjobbigt! när jag var yngre kunde jag somna med smink, nu kan jag inte ens tänka tanken att somna med smink.. riktigt äckligt.

nej men, nu drar jag. godnatt!


lite nya bilder

min kära kusin sover hä inatt :) hon kom för några timmar sen.. så vi har gjort fransk manikyr, eller nej. jag har gjort de! hon målade sina naglar knall rosa. sen så har jag tagit lite nya kort .. och dammsugit =) vi ska strax äta, väntar på att maten ska bli klar. haha, jag älskar min mamma.. hon är så söt. hon har städat, tvättat och lagat mat hela dagen. duktig är hon, min ängel =)

nej nu börjar magen kurra, hoppas maten är klar snart......

här får ni LITE nya bilder.











ha ha ha !

att sova är bäst

vaknade för ca en timma sen, så nu har jag sovit i 12 timmar, påpekade min zemer haha. vad ska man göra? att sova är överskönt.. avslappnande, frihet.. hahahahaha. nej men, jaa ni. vet inte vad jag ska säga idag faktiskt, för jag har inte så mycket att berätta. har precis käkat frukost, och så springer jag runt och letar efter mitt aceton som är spårlöst försvunnen =/ hahaha.

äääh.. jag hör av mig senare!
PUSS

naglar!

jag älskar långa naglar, här sitter jag och målar mina, babyrosa =D övergulligt haha. förresten, om man har långa naglar ska man ta hand om dom extra mycket. hatar äckligt skit under naglarna.. uuää! och även de som har korta naglar, ska också ta hand om dom.. jag bet på mina innan, men har slutat.. fyfan de är äckligt att bita, har jag insett haha! funderar faktiskt på att köpa massor nya nagellack och nya "palijeter " osv, att sätta på naglarna.. riktigt snyggt! de är bara så synd att jag darrar så mycket :$ .. jävla skit!

har ni sett foki´s blogg? de är en tjej som gör grymt snygga naglar.. dock på lösnaglar, men fuck de. överballa naglar gör hon, med olika saker på dom. hennes blogg/naglar hittar ni HÄR!






bilder: lånade av foki

nu ska jag lägga mig och kolla på tv, är faktiskt trött =D wooho!
nattinatti

<3 te dua zemer

selmiih har också vatt liten

min kusin kom hit för en stund sen, vi drack kaffe o sådär.. ovanligt? hahaha. sen plattade vi varandras hår och klippte lite..HAHA, bara topparna.. typ =) dushat och käkat har jag också gjort. men nu gick hon och jag sitter här och gör inte så mycket. tänkte lägga mig i sängen och kolla på tv en stund.

hittade en gammal bild på mig, när jag var liten.



hahahahaha!

lite fler bilder





























hahahaha

riktig fake-brud!  hör ni inte hur hon pratar? alltså, vem försöker hon likna? hon låter som en liten mes.. och "mm.. hihi .. m " gör de inte bättre.. skäms du inte flicka?



ska man skratta eller gråta?.. hahahahahahahahahahahahahaha - skratta!


gooodmooorgon, gooodmooorgon!

lite ovanligt att se mig uppe vid den här tiden? och ännu värre är de, för jag vaknade kl 10.00 idag. men de är väl för att jag har gått upp tidigt varje dag denna veckan ? ska inte klaga, de är i alla fall bra att vara uppe nu, så jag kan vända om dygnet tills skolan börjar igen.. oooh.. inte alls långt kvar nu?! 2 veckor och 3 dagar, tror jag? de här sommarlovet har gått fööööööör fort..



och ja, jag vet att de är bra att gå i skolan, och att man måste kämpa för att bli något, kom inte och rätta mig! orkar bara inte, men jag har lovat mig själv att jag ska klara detta, så ta de lugnt! =)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!