AUGUSTIFESTIVALEN/ GRATTIS SELMA!

(skrev detta inlägg inatt ca 00.00 men det gick inte att ladda upp de då)

dålig uppdatering? har inte haft tid för datorn idag. de är ju Augustifestivalen i Norrköping och och fyller år idag! (21/8)

dagen började med att vakna kl 07.30, medan hanna låg kvar i min sköna säng och sov som en stock :) mamma hade gjort riktigt god frukost till mig för att jag fyller år haha och så fick jag en vågtång =) tack mamma <3 sen fixade jag mig och tog spårvagnen där viccy robin och jonte satt också.

 slutade vid 11 och tog spårvagnen hem med viccy och väckte hanna. så lagade mamma mat till dom, så käka dom och sådär sen satt vi och snackade i några timmar och till slut fixade vi oss. sen tog vi spårvagnen till klocket för att viccy skulle byta om. sen tog vi spårvagnen ner till stan igen. vi var där ungefär 17.00, gick till vasaparken där tjejerna uppträdde med dans. och så var "Gonza" ni vet han som är ifrån skåne, som är programledare och som är med i lillemans låt ?! riktigt skön var han. inte nog med de så tog sara micken efter att dom uppträtt och skrek grattis selma lalalalala! hahahaha jävla idiot alltså. sen var de lite fler uppträdanden bl.a albansk folkdans, där drilon och vedat är med i. riktigt duktiga faktiskt.

tiden gick och vi började bli hungriga. drog till gu´va gott och käkade pizza sen tog vi en sväng på marknanden och sen blev de att röra sig emot karusellerna.  haha när vi var mitt i marknaden ( den är överlång ) då började det spöregna, och jag som hade gjort mig fin.. vågor och allt i håret. allt fuckades! sminket rann och jag var tvungen att sätta upp håret i en jävla bulle.

sen blev kl ca 22.00 och de regnade fortfarande, vi var helt döda och pallade inte vara ute i regnet, så jag och hanna knallade hem och viccy åkte med sin pappa och de andra! min syster ville att jag skulle komma på fest eftersom att jag fyller år, men orkade inte fixa om mig, var ju så blöt. så vi sket i de!

när vi kom hem käkade vi (kusin sover här inatt igen) och kom på att vi ville ha cola, så vi sprang ut i regnet igen .. efter att vi torkat av oss och allt, och köpte cola. och nu sitter vi här med lite naturgodis och coca cola. trötta som fan är vi också för den delen.

lite långt inlägg? yepp! fuck de :) hade bra och grattis till mig =)

selma-jag


gonza & några små dansare?


albansk folkdans






fick med mig detta hem


och dessa strumpor till mamma


rådhuset, karuseller


fyverkerier







Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!