Mwah

tack för att du finns där för mig när jag behöver någon att luta mig emot.
jag är glad för alla våra dagar, och jag hoppas på fler.
du är så gullig när du somnar under våra telefonsamtal på nätterna.. min lilla puttinutti bebis.
just det, jag hoppas att du blir glad för presenten.
te dua!

Hair and Make-up Artist

Linda Hallberg - Hair & Make-up Artist.

brukar ofta titta in på hennes blogg, hon är grym på att fixa hårfrisyrer och sminkningar. man blir sugen på att testa sminka sig efter att man varit inne på hennes blogg. sen kommer man på att man inte alls är lika bra haha. skulle vara kul att bli makeup artist faktiskt.

hon är verkligen riktigt duktig och kolla hennes halloween-look

:





det ser äkta ut, och hade jag varit ute när det var mörkt och såg henne såhär, hade mitt hjärta hoppat ut haha




smink

jag kollar på gamla bilder och ser hur fint jag kunde sminka mina ögon förut. allt blev perfekt. men nu går de inte längre? ser bara tråkig ut.. jag vill kunna sminka mig som förr, okej inte så mycket fondation osv haha, men ögonen. allt la sig så fint. nu har jag ju i alla fall köpt ögonskuggan som jag använde förr. får se om de blir bättre efter att jag använt den.

kolla bara på ögonen, inte på ailen-minen haha









glömt bloggen?

heej =D jag hade nästan glömt bort bloggen.. jag och min kusin vaknade vid HALV 4 idag. de är INTE bra. idag är det lördag och söndag imorgon :'( fan, vill inte ha söndag.. skola dagen där på. idag kommer jag inte kunna sova.. kommer nog somna runt 6 på morgonen.. och så måste jag gå upp tidigt också för att kunna sova tidigt på kvällen, eftersom att de är skola sen.. vilka jävla tider man måste ha :(

aja, när vi vaknade drack vi kaffe och åt macka. sen gick vi med min mamma till ronden och handlade lite. påvägen tillbaka gick vi förbi en albansk förening (turkarnas föredetta, vi sålde den till dom) iiii alla fall, då skämtade min mamma. hon bara, ska vi hälsa på?? hur säger man hej på albanska? sen började hon skratta. haha hon är så rolig min mamiii. sen sa hon, jag tror din pappa och dom andra ångra sig att dom sålde den.. hm, synd! men men, gjort är gjort.

när vi kom hem skulle vi laga mat, men ingen av oss var hungriga så vi sket i de. hanna gick hem och mamma gick till grannen och drack kaffe.. så nu sitter jag här i min ensamhet. har precis skrivit brev till min storebror, som min mamma ska besöka imorgon =)

ska strax hoppa in i dushen osådär.. de behövs! puss på er

YES!

jag var så jävla nervös över att eddie skulle åka ut, att jag sänkte volymen och höll för öronen. hanna satt brevid och skrek hahaha. sen när dem sa att erika åkte ut så hoppade vi och skrek som idioter. efter idol blev de att sova en halv timma och sen kolla på pedros ande. nu har vi precis målat naglarna =) vi älskar toppar, så de blev svata naglar med blå/silvrigt/glittriga toppar. fint fint!

nu ska vi inte göra så mycket, bara ta de lugnt =)

gooooooooottigott

nu har vi varit nere i video west och handlat lite gott, så vi är taggade för en idol kväll ;) hahaha. saken är den att vi redan sitter och äter chips, vi kan inte hålla oss. men men, de börjar snart så de gör inget. om rabih eller eddie åker ut, hoppas jag ifrån en bro och ni kan ta med solstol och popcorn då om ni vill. sen är de pedros ande som gäller och hanna sover här inatt.

MWAH

stan

nu är jag hemma efter att ha varit på stan med min kusin. igår somnade jag vid 1 tiden, men vaknade upp två timmar senare och kunde inte somna om förns 8 imorse. helt sjukt. sömnproblem hej. sen väckte hanna mig vid 1 tiden så gick vi ner till stan. köpte lite grääjor, bild nedan! vi käkade även på mc, haha övergott. sen när vi skulle hem, så var de FÖR kallt att gå upp för den långa backen så vi beslöt oss för att hoppa på spårvagnen och åka två hållplatse (lata och frusna)

nu är vi hemma hos mig, vet inte vad vi ska göra. ikväll är de i alla fall idol - rabih och eddie som gäller!


hooooome sweet hoooooooooome

nu är jag hemma, och har vatt de ett tag. kom hem vid kvart över tio. käkade direkt eftersom att min mage har varit tom hela dagen, förutom lite kaffe haha. sen kollade jag på pedros ande och nu sitter jag här. dagen började med att jag och hancii vaknade vid 1 tiden, drack kaffe och sen fixade vi oss. sen tog vi spårvagnen till klocket. påväg till rose träffade vi jonte, så vi och pratade med han en stund och smsade ut rose och oscar istället. sen tog jag rose och hanna spårvagnen till hageby med oscar och peter för att lämna dom, eftersom att oscar inte hade något busskort. påvägen tillbaka ifrån hageby mötte vi på reze också :) sen tog vi spårvagnen till klocket igen. jag minns inte ens vad vi har gjort.. jo, vi var ute lite bara sen hade vi inget o göra så vi gick upp till våran gamla fritidsgård som vi alltid hängde på förr, och kollade läget. fan vilka små ungar de är där nu för tiden. rose fick hålla i en tävling åt dom, som jag skrattade.. sen vid 9 tiden gick vi hem till rose, tog de lugnt där en stund. hon packade o så, sen tog vi spårvagnen med sandro hem. eller sandro fortsatte hem och rose till oscar. så har min dag sett ut.

imorgon kommer studiebidraget så jag och hanna tänkte gå ner på stan tidigt imorgon och se om de finns något fint att handla :) så de är bäst för mig att sova tidigt idag! annars kommer jag aldrig orka upp vid 11 tiden?! hahahaha. jag älskar att sova, så enkelt är det! sen vet jag inte vad som händer, de är sånt som märks. funderar på att ge presenten till kastriot i förskott, kan inte hålla mig längre.. hmm, japp så gör vi!

nu ska jag tända ett ljus för therese, eftersom att jag var ute förut, så jag kunde inte. och så ska jag försöka lägga mig vid 1 tiden, så vi hörs nog inte något mer idag. men de är sånt som märks.
pusspuss







ups, tungan är ute på varenda bild haha

besöker våran kära gamla fritidsgård

sitter på våran gamla fritidsgård i klocket med hanna och rose. vi hade inget att göra så vi beslöt oss för att hälsa på. här är de tävlingar och hela köret, ungar som dyker ner i såna hinkar fulla med vatten och ska försöka ta ett äpple i munnen, man får sig ett gott skratt ;) vi ska dra snart, så vi hörs när jag kommer hem! POSS

Världens vackraste röst.

min kusin kom precis hit, vi sitter här och lyssnar på våran (och alla andra tjejers) dröm man. Först och främst är han våran och jag väntar bara på en ring på mitt finger från han, hahahahaha! Han har världens vackraste röst, man får gåshud så fort man hör honom. hans röst är verkligen speciell. hans charm gör att man smälter och hans bebisögon dödar! vi tror verkligen på honom, han kommer komma långt! vi har bestämt att vi ska träffa han innan vi dör. en kram och en fet puss på kinden hahahahah. vi sitter här och drömmer oss bort, kollar på alla hans framträdanden i idol, om och om igen. och man ryser lika mycket varje gång med ett leende på läpparna.


ne men vi tror på honom och jag hoppas att han eller eddie vinner! blir han inte etta eller tvåa, så kommer jag stämma svenska folket!!!!!!!

"you are not alone" nej, för du är här med mig HAHAHAHA! skämt osido :P

uppdate

sådääär ja, nu har jag dushat :) mamma håller på o lagar mat, så jag ska strax käka. riktigt god mat gör hon idag, vet inte vad de heter. sen ska jag kolla på riverside, med lite coca cola.

pussssssss o kraaaaaaaam

onsdag

igår kollade jag och hanna på drag me to hell, den var faktiskt bra, men läskig. sen kollade vi center stage turn it up, som också var bra men det var lite för mycket balett i den. men de gick :) idag vaknade vi vid halv 4, katastrof!!!! vi trodde att klockan var typ 1-2 bara. vi gjorde frukost och lite sånt. tog de lugnt. sen gick jag hem. nu har jag precis målat naglarna och ska väl inte göra så mycket, tänkte hoppa in i dushen snart. sen får vi se vad som händer =) de är ju skräckvecka på tv400, så de blir nog att kolla på lite filmer ;)


sover hos kusin idag!

jag kallade hit min kusin vid 21.00 så kollade vi på när Kissie, Dessie och Paow var på tv, i achbergs program. sen har vi inte gjort så mycket. nu ska vi hem till hanna och kolla på lite filmer, hon ska ta me sig en STOR burk huvudvärkstabletter hem också haha, stackarn är sjuk. jag sover i alla fall där inatt och vi ska se på skräckfilmer och sen någon dansfilm.

vi hörs imorgon
pussss


Rest in peace, Therese Rojo Johansson

jag sitter och tänker på Therese, imorse när jag läste i tidningen att mördarna bara fick 1 år och 8 månader i straff, ville jag bara slå någon! kan inte sluta tänka på de än. så jag gick in på en blogg som Thereses vänner har gjort (http://minneavtherese.blogg.se/) och läste lite, fäller tårar som vanligt när jag besöker den bloggen. Thereses vänner är riktigt starka och ingen kan nog föreställa sig vad dom går igenom, förutom dom som också förlorat någon nära. jag och mina tjejer brukar sitta och prata om de här "Therese-mordet" och även att vi inte känner henne, brukar vi kolla upp på himlen och undra om hon hör oss också, när vi sitter och pratar om henne?! hon var så vacker den tjejen, riktigt jävla vacker! hon hade hela livet framför sig. och jag slår vad om att många var avundsjuka på henne, många ville nog se ut som henne. hon skulle precis börja gymnasiet.. asså herregud.. en tjej hade kommenterat i thereses minnesblogg: "De som bestämmer straffet borde skämmas. Jag hoppas ni som bestämde det här kan se er själva i spegeln när ni kommer hem. Om mindre än två år får dom chansen att mörda igen och hinna ut innan dom är 21. Advokater gör sitt jobb, men det måste svida enormt att veta att dessa mördare snart är ute. jag kan inte tänka mig att ni kan glädjas över detta korta straff förutom att era kärriärer får ett ytterligare lyft. Nu vill nog alla mördare ha er som advokater" och hon som skrev de, har så jävla rätt. tankar kärlek och respekt går till dig Therese, dina vänner och din familj. Må du vila i frid.

såhär står det i de senaste inlägget i minnesbloggen:


Hej, För att hedra Therese och hennes minne
och för att visa vårat missnöje med domen så träffas vi som vill,
Torsdagen den 29 okt klockan 18:00 i sockenplan vid gamla minnesplatsen.
Ta med ett ljus som du kan hålla i handen,
som vi sedan kommer att tända tillsamans kl 18:15.

- jag bor inte i stockholm, så jag kan inte haka på. men jag tänder ett ljus för Therese här hemma i Norrköping istället. finns de någon ifrån stockholm som läser min blogg, så tycker jag att ni borde följa med och tända ett ljus för deras ängel.. de hade jag gjort!



rest in peace
<3

don't know

vet inte vad de är med mig, är trött! så jag ska lägga mig i sängen en stund och kolla på tv. har endå inget bättre för mig, rose ville träffa mig. men det finns inget att göra + överkallt ute och jag känner helst att jag vill vara inne och ta de lugnt. sängen kallar, puss på er.


för litet straff

god morgon! eller, jag vaknade vid 2 tiden, men i alla fall. igår somnade jag tidigare än vad jag trodde, kollade på älskade hatade förort, och grät lite haha, de var sorgligt i slutet hahaha :$ fick några tårar.. sen kollade jag på pedros ande som faktiskt är riktigt spännande nu, och så fame L.A o lite andra program. riktig tv nörd är jag, som kassi kallar mig haha. jag som skulle ha ringt han :/ somnade under tiden jag kollade på law & order, eller jaja jag hann väl kolla i ungefär 10 min tror jag, innan ögonen stängdes. och så vaknade jag upp vid 02.15 och smsade kastriot, men han sov tydligen, förlåt! :(
jag hade även glömt att stänga av datorn, men de var väl för att jag inte trodde att jag skulle somna, så jag gick upp och kollade runt lite på internet, sen la jag mig igen - efter några timmar! kunde inte somna om igen, på ett bra tag.

idag vaknade jag som sagt vid 14.00, gick upp och åt frukost. så såg jag i tidningen att de två ungdomarna som mördade Therese i stockholm ni vet? dom får bara 1 år och 8 månader,  typ sjukvård eller vad de stod, minns inte. men ett år och åtta månader är föööööööör lite! en man inom polisen eller något sånt sa att de är RÄTT att ge dom så lite straff, för dom är bara barn? de spelar för helvete ingen roll om man är 16 år, 26 eller 66 år gammal? lika mycket straff för ett mord ska man få för de!!!! riktigt arg vart jag när jag läste de. någon hade även sagt "de är som att dom pluggar i en annan stad, och kommer tillbaka innan vi tar studenten" .. idioterna fick för lite straff, så enkelt är de..

efter att jag läst de, gick jag och dushade. sen ringde en lärare ifrån min skola, så vi prata lite osådär. och nu sitter jag här. har inte mycket för mig. vi hörs senare =)

Hissar/Dissar

bara för att jag har så tråkigt och väntar på att maten ska bli klar..

  • Musik. de gör en alltid glad. man sjunger med och de känns som att man lever någon annanstans. man stänger allt annat ute, och hör bara musiken.. riktigt skönt.
  • Vänner. då menar jag riktiga vänner som man kan lita på. det är skönt att ha någon att prata med när man har massor av tankar. som man samtidigt kan ha kul med, bråka med osv.. fast man vet att de man pratar om, stannar där.
  • Höstlov. fan vad skönt! jag tänker inte ens på vilka dagar det är denna veckan. släpper alla skoltankar och bara tar de lugnt.

  • Vädret. de är överkallt, man fryser så fort man öppnar dörren. nu känns de verkligen som vinter, men vi är inte i december ännu, undrar vad som väntar oss? och mörkret, de är mörkt redan vid 5 tiden? om inte 4 också.. hatar mörker.
  • Norrköping. faktiskt.. jag har alltid älskat Norrköping, men det finns ingenting att göra här längre, de är verkligen skit tråkigt.
  • Snakes. folk som slingrar sig som ormar och snokar på allt man skriver och gör. folk som försöker få ur sanningen ifrån folk, och sen går och gör om alla meningar för att sprida de vidare. folk som nekar saker de gjort, mitt framför ögonen på en.

.. nu ropar mamma, så nu ska jag käka.. see yaaah

Akon ft. David Guetta - Sexy Bitch!

innan jag låter er kolla på videon så får ni vara snälla och göra mig en tjänst.
om någon har denna låten: Erik Hassle - hurtful. får ni säga till, så får ni min msn, och skicka den :)

nu, har alltid tyckt om akon, och denna låten är riktigt bra!


Yes I can see her
Cause every girl in here wanna be her
Oh she's a diva
I feel the same and I wanna meet her

They say she low down
Its just a rumor and I don't believe em
They say she needs to slow down
The baddest thing around town

She's nothing like a girl you've ever seen before
Nothing you can compare to your neighborhood hoe
I'm tryna find the words to describe this girl without being disrespectful
The way that booty movin I can't take no more
Had to stop what I'm doin so I can pull up close
I'm tryna find the words to describe this girl without being disrespectful

Damn girl
Damn who's a sexy bitch
A sexy bitch
Damn who's a sexy bitch
Damn girl

Damn who's a sexy bitch
A sexy bitch
Damn who's a sexy bitch
Damn girl

Yes I can see her
Cause every girl in here wanna be her
Oh she's a diva
I feel the same and I wanna meet her

They say she low down
Its just a rumor and I don't believe em
They say she needs to slow down
The baddest thing around town

She's nothing like a girl you've ever seen before
Nothing you can compare to your neighborhood hoe
I'm tryna find the words to describe this girl without being disrespectful
The way that booty movin I can't take no more
Have to stop what I'm doin so I can pull up close
I'm tryna find the words to describe this girl without being disrespectful

Damn girl
Damn who's a sexy bitch
A sexy bitch
Damn who's a sexy bitch
Damn girl

Damn who's a sexy bitch
A sexy bitch
Damn who's a sexy bitch
Damn girl

Damn who's a sexy bitch
A sexy bitch
Damn who's a sexy bitch
Damn girl

Damn who's a sexy bitch
A sexy bitch
Damn who's a sexy bitch

Damn who's a sexy bitch


en dag med mig själv?!

halluu, först vaknade jag klockan 11, viccy gick hem då. så jag la mig i sängen och kollade på tv, men somnade självklart om till ungefär halv 3 tror jag? men vi var uppe rätt länge igår så de gör inget haha. idag ska jag bara vara hemma och ta de lugnt med MIG SJÄLV. haha för första gången på länge ska jag faktiskt vara själv. jag har dushat osådär bara, annars har jag inte gjort så mycket. nu ska jag läsa lite bloggar sen får vi se vad jag hittar på.

jag hotade kastriot med att ringa och väcka honom inatt, för att han var trött vid 1 tiden igår och skulle sova. men jag sket i de. tyckte synd om honom hahaha, stackarn.

jag vill bara tillägga att jag saknar min adelluush :(



skabbig.

Viccy visade mig en riktigt skämmig brud, klicka HÄR för att se. hon har en blogg där hon lägger ut "sexiga" bilder på sig själv haha, de är bara skämmigt och riktigt skabbigt. tänk om hennes föräldrar ser de? och man udnrar ju om hon inte har någon självrespekt alls? men man vet ju aldrig om de är någon som har hittat dessa bilder och gjort en blogg bara för skojskull, men endå hon som tagit bilderna är riktigt dum i huvudet! lär sig aldrig tjejer att killar söker svåra tjejer? haha denna bruden verkar vara FÖR lätt!






viccy sover här idag

har inte suttit vid datorn alls idag. jag och hanna vaknade vid 14.00, trodde vi, men klockan var bara 1, (vi hade glömt att ställa om klockan) hahaha.. så inatt trodde jag att min klocka var fel, så jag ändrade. men nu är jag tillbaka på banan igen och vet vad klockan är. jag och hanna tog de lugnt hemma hos mig, drack kaffe och sådära. sen gick vi till henne och fixade oss lite, efter de tog vi bussen ut till min syster. gick till hagebycentrum och kollade lite, dom har ju gjort om och de är skit fint där! massor nya butiker och så.

sen gick vi till viking och köpte kebabrulle. gick hem till henne och svullade. jag orkade bara en halv, vart verkligen proppmätt. kunde knappt stå på benen efter hahahaha. sen vid 19 tiden tog vi bussen hem, mötte viccy och så gick jag och viccy hem till mig, och hanna gick hem till sig.

jag hatar verkligen att vara själv, så viccy sover här inatt! just nu ligger hon och kollar på ensam mamma söker, det var en ifrån norrköping med, och fan vilken ful dialekt vi har. när man hör oss prata, så låter de helt vanligt. sen när man hör folk på tv så tycker man att de låter skit fult. hahahaha fyfan!

ne, nu orkar jag inte skriva mer, kanske skriver senare pusspuss

endå skön kväll

hej hej, lite sent att skriva nu kanske. klockan är rätt mycket men vi är forfarande vakna, jag och min kusin. vi ska  strax lägga oss. hmm, vad har vi gjort? inte så mycket. jag pratade med kassi i telefon ifrån 00.00 till 02 någon gång.. vet inte vad vi kom fram till, vi är båda stenhuven (envisa) och kan aldrig hålla med om något. han ska jämt ha rätt, likaså jag. haha, han är för söt, lilla pluttis. medan jag pratade med han, satt min kusin vid datorn. sen har vi kollat på gamla foton och skrattat.

ögonen börjar faktiskt svida nu, borde sova kanske.. aa fan, vi hörs imorgon någong gång. puss puss


myskväll

jag och hanna lagade mat innan, sen fixade vi oss för att vi skulle ut. men vi ångrade oss, ska stanna inne istället och kolla på filmer =) jag har inget att säga faktiskt. vi dammsög och skurade rent hela lägenheten förut, så duktiga som vi är haha! ne men, jag har inget mer att skriva nu så ni får en bild istället.

vilken pose haha


that tonight´s gonna be a good night!

inatt var de någon jävla idiot som borrade mitt i natten, jag tror att det är han som jobbar under mig, i pizzarian. haha ville gå upp och döda honom! inte nog med de, så höll dom på hela morgonen också. nu borrar dom med! ska dom aldrig sluta? hänger dom upp döda katter där eller? hahaha.

jag och min kusin har plattat våra hår med strykjärn. jag har egentligen platt hår, men ville ha ännu mer platt höhö. vi vet inte vad vi ska hitta på, de är så kallt ute. men de kommer bli en skön natt, de känner jag på mig.

i gotta feeling..



nee, nu ska vi städa sen blir det myskväll

hancii sover häääär

häälluu, jag och hanna har kollat på idol och pedros ande. alltså Rabih´s blick dödar verkligen. så jävla gullig är han! hans tjej ligger illa ute när jag får tag i henne ;) hahahaha. och tur var de att Eddie fick stanna kvar, annars hade jag slått sönder tvn.

nu kollar vi på big brother. hanna sover här inatt höhö, =) vi ska snart göra knäckemackor hahaha. pusssss på er!

HAHAHAHAHAHAHAHAHA! så söt jag är (L)


uppdate

tänkte bara säga att vi sitter och äter tååååååååååååååårta nu, öööövergott. typ choklad med maräng och grejjer. och så har jag lockat min systers hår, (som är så långt som under röven) jag ska också spara så långt hår!!!!!!!!!!!!!!  eller nja. kanske inte så långt. hon orkar knappt med de längre haha, men typ till svanken. helvete vad fint! tänk när man vågar det med vågtång? oooh fyfan!

jag har det bra idag! vi hörs :D

Grattis Suzan
<3

kanin kluttar

svar till roberta: ja, självklart hjärtat :$ haha!

jag vaknade halv 3, lyckat? nej. hoppade in i dushen direkt. och nu sitter jag och äter frukost, såna ni vet kanin kluttar som man har till mjölk eller filmjölk? hahahah såna, skit goda! med filmjölk =D jag kan inte äta några sortes flingor med bara mjölk. de är så jävla äckligt!

aee, nu ska jag läsa lite bloggar. puss på er.

(riktigt intressant inlägg ju.. bara om mina kanin kluttar, haha anteckna det också..)

Single ladies

ska strax lägga mig. tänkte bara sätta in en låt som jag går och sjunger på dagligen haha.. har tyckt om den ett bra tag och de är fortfarande en av mina favoriter =)

Beyonce gör bara bra låtar!
& jag avgudar hennes röst, hennes utseende, jag älskar hur hon dansar.
helt klart en bra artist och över vacker!
så ska en kvinna se ut, riktiga former!

alla sover säkert redan, hoppas ni sover gott!
de är bara jag och viccy som är uppe - vi pratar på msn.
men nu ska jag lägga mig! natti natti


Grattis världens bästa syster!

88 10 23, föddes världens bästaste storasyster!
Idag blir du 21 år gammal, Grattis på födelsedagen Suzan.
Seni cok seviyorum!



- gammal bild, men du är bäst ändå!

tv

blogg.se är översegt så jag har inte kunnat uppdatera, min kusin var i alla fall här och vi kollade på mammas pojkar (som jag tycker är riktigt roligt, älskar blattemamman hahahaha, jag dog av skratt när hon fråga alla om dom var oskulder) efter de kollade vi på inlåst som jag tycker om skit mycket, fick lite tårar när deras mammor kom dit och hälsade på faktiskt, verkar som att grabbarna har förändrats en del. sen gick min kusin hem och då fortsatte jag att kolla på pedros ande som vanligt. haha fan vad mycket tv-tittande de blev!

och nu satte jag mig vid datorn en stund, fixade min farm :$ vet inte vad jag ska skriva mer. min kära storesyster fyller år imorgon, eller om en timme. grattis på din 21-årsdag Suzan, jag älskar dig mer än ord kan beskriva. Trodde att vi skulle åka till henne imorgon, men hon kommer hem till oss istället sa mamma :)

ae, nu har jag slut på ord. (hoppas det går att publisera detta inlägget nu, annars får jag damp! puss




sjukelisjuk

kunde inte slita mig ifrån Riverside igår, gick och la mig vid 4 tiden, och nu ska jag och min kusin fortsätta kolla på de. hon kom precis hit, stackarn är sjuk. men de gör inget om jag bir smittad, för jag känner mig också sjuk. vi åt precis lite frukost höhö, gott var de också.

förresten så tror jag att min kusins klänning redan är såld, haha. en tjej ville ha den så de ska vi lösa strax =)
vi höööööööres senare!

Riverside

sitter här och kollar på Riverside på internet. haha riktigt rolig serie ju! jag som vaknade så tidigt idag, och är fortfarande uppe? hmm.. eller de är väl inte så konstigt med tanke på allt som hänt, men men ska inte deppa nu när jag har kul och skrattar åt riverside.. rose ringde mig precis också. rose: " selma de är kört.. min tv sprängdes precis" hahahahahah

nej nu ska jag fortsätta kolla på riverside, sen sova. pusspuss



hahahaha, selma och rose - gammal bild.

Vackra bröllopsklänningar









alla dessa klänningar är riktigt fina, jag har mina favoriter - men ska ju inte gifta mig än så satt jag har nog tid på mig att bestämma hur min klänning ska se ut. dessa är bara favoriter. vissa finare än andra men men =)

-

jag mår illa.. :( gör inte så mycket. tråkar mest och skriver lite. dock är det privat idag igen eftersom att jag måste skriva av mig - vilket jag inte kan göra i denna bloggen för att för många snakes tittar in här allt för ofta. min blogg känns riktigt tråkig nu, men har man inte bra dagar så blir inte bloggen bra heller. som tur är har jag min kusin och min bästa vän som alltid får mig på bra humör i alla fall. jag älskar er så jävla mycket, ni anar inte.

om jag har lust så ska jag lägga in fina bröllopsklänningar som jag och min kusin har tittat på. - riktigt vackra, någon sån ska jag ha när jag gifter mig, så fint! de ska bli ett bröllop som varken jag, min man eller någon annan, någonsin glömmer.


katafuckingstrof

de har varit en riktigt kallabalik morgon, vaknade vid 9 och kunde inte somna om av vissa själv. kunde aldrig tro detta. låg i sängen i några timmar och gjorde ingenting. sen kom mamma hem, då gick jag ut i köket en snabbis och pratade lite med henne, sen in i mitt rum igen. vet inte vad jag ska hitta på. kommer nog inte uppdatera så mycket faktiskt, mår inte tillräckligt bra för de och då har jag inget att skriva. vill inte ha en deppblogg.


?

var tvungen att skriva av mig lite, kan inte göra de här. så de får bli privat .. lösenord krävs.

nu ska jag försöka sova, godnatt!

älskar dessa parfymer

Gucci
Rush

Kylie Minogue
Sweet darling

 

Paris Hilton
Heiress

 

Britney Spears
Fantasy

 

de är mina absoluta favoriter! alla fyra luktar så överdrivet gott.


Jag har varit med min kusin, hon gick precis. så nu satte jag mig vid datorn en stund, ska se om det finns något roligt att läsa osådär. snart ska jag väl lägga mig, med min "söta" mensvärk.. blir ingen skola imorgon, pallar inte.

puss på er

tv tv tv

min kuisn gick precis hem, vi har inte gjort så mycket och jag känner mig riktigt trött. mamma håller på o lagar mat, så jag ska strax äta sen hoppa in i dushen. fan vad besviken jag blev, var precis inne och kollade på tv.nu för att se om älskade, hatade förort var på tv idag, men nej nej.. så de blir att kolla på jerry springer om en timma, andra avenyn vid 21.00 sen 22.00 är det pedros ande.. efter det ska jag försöka slappna av och sova. känner mig rätt vilsen, får ingen ro.. jobbigt är det. men vad ska man göra, bättre tider kommer. efter regn kommer solsken.

mwaah

tisdag

godmorgon! eller det är ju inte morgon längre, men men, jag vaknade vid halv 1 av att min kusin smsade mig i alla fall. viccy åkte hem vid halv 12, hon och hennes mamma skulle till banken och lite sånt. när jag vaknade hade mamma hämtat ut ett paket som jag skickat efter, bra! nu sitter jag här med världens mensvärk :( .. tänkte jag ta något att käka och sen träffa min kusin en stund.

puss


helt sjukt!

ta hand om era nära och kära, man vet aldrig vad som händer ..
jag älskar er alla, ni vet vilka ni är.


viccy sover här inatt

hällu bloggen, har faktiskt inte suttit något vid datorn idag knappt, jag gick hem till hanna förut, sen gick vi tillbaka till mig och gjorde tacos, riktigt gott blev det faktiskt. sen vid halv 7 tiden (?) hoppa vi på spårvagnen till klocket, och träffade rose. satt ute och pratade osådär bara. vi halv 8 gick vi och mötte viccy, sen åkte jag hanna och viccy hem till mig. rose sprang hem (hennes odlingar på farmville var klara) hahahahahaha. hanna gick hem för en timma sen, samtidigt började pedros ande, så jag och viccy har kollat på de. nu ska vi inte göra så mycket, vi vart sugna på kycklingputt :$ så vi ska göra de nu.

ska inte till skolan imorgon, har världens mensvärk.. vi hörs senare eller imorgon.
PUSS








cola och geisha

vad tvungen att ringa till min skola imorse (hatar) och säga att jag inte kom. sen somnade jag om igen jag vaknade vid 1 typ, hm.. kommer jag kunna somna inatt? ja vet inte, jag har svårt att somna i vilket fall :( ...

nu sitter jag här med ett glas cola och geisha, som mamma köpt åt mig haha så söt hon är. hanna kommer hit senare, vi ska laga tacos =)

har faktiskt inget mer att skriva just nu, vi får höras senare helt enkelt.

fred

fan vad störig bloggen är asså! det har inte gått att gå in på flera timmar. jag har i alla fall kollat på någon film på tv, som handlade om män som sålde horor, den var riktigt bra. tycker verkligen synd om såna kvinnor. tänk hur många kvinnor som blir smutskastade varje dag.. ärligt talat så behöver vi fred i denna världen, allt måste få ett stopp nån gång.

ska inte gå till skolan imorgon, har världens mens värk. ska be mamma gå och köpa cola och choklad till mig imorgon =) & köpa comviq kompis åt mig, så att jag kan smsa. känner mig helt tom utan mobil (när man inte har pengar på den)

ne, nu ska jag kolla på en film. vi hörs imorgon bloggen - hoppas inte de är segt imorgon!!

pusspuss, nattinatti

mysigt

hej hej bloggen. jag och hanna vaknade vid 1 tiden ungefär. gick upp och gjorde frukost. har mensvärk =/ så jag ska inte gå till skolan imorgon. sen låg vi i alla fall och kollade på tv en stund osådär, efter de fick vi för oss add bada haha, så de gjorde vi. med tända ljus, mörkt och skön musik till. nu sitter vi här, nydushade ska strax klä på mig och smörja in mig i bodylotion. sen ska jag hjälpa mamma med maten.

vi hörs senare bloggen!





mysigt

hej hej bloggen. jag och hanna vaknade vid 1 tiden ungefär. gick upp och gjorde frukost. har mensvärk =/ så jag ska inte gå till skolan imorgon. sen låg vi i alla fall och kollade på tv en stund osådär, efter de fick vi för oss add bada haha, så de gjorde vi. med tända ljus, mörkt och skön musik till. nu sitter vi här, nydushade ska strax klä på mig och smörja in mig i bodylotion. sen ska jag hjälpa mamma med maten.

vi hörs senare bloggen!





because I get high

vi kunde inte slita ögonen ifrån catwoman, så vi kollade bara då och då på scream queens men det var rätt tjej som åkte ut idag. jävla psyk kvinna! jag hatar henne. Tanedra är helt klart bäst.

just nu sjunger hanna " lalalalala.. I was gonna clean my room, until i got high. I gonna get up and find the broom but then I got high. my room is still messed up and I know why - cause I got high, beacuse I got high, beacuse I got high" hahahahaha. medan hon röker i min säng. oj, de lät fel. alltså hon röker en vanlig cigg haha.. vi hatar droger!!!!!


catwoman

just nu kollar vi på catwoman som är på kanal 3, men vi ska strax bläddra över till mtv (scream queens) och så dricker vi kaffe =) känner mig rätt tom nu, på tal om känslor. men men, de går nog över snart. har i alla fall kul med min kusin, hon lättar alltid upp stämningen med sina rolig ljud och miner haha.

jag bjuder på en gammal bild på oss.


lagar mat

har faktiskt inte haft någon lust att uppdatera idag, men nu är jag här. kom hem ifrån hanna för en stund och nu håller jag på att laga mat, kyckling och ris. skit gott! + min och hannas favorit sky eller vad de heter till. vi gör en egen med vatten, salt, grill krydda och svart peppar + lite matlagningsgrädde. de blir verkligen övergott.

och så kollade vi på taking the stage samtidigt. känner mig som en riktig hemmafru, har plockat iording massor kläder också. och lagat mat 3 dagar irad. haha, jag är duktig ;) min kusin sover här inatt igen. vi ska bara ta de lugnt. scream queens är på tv ikväll, så de ska vi kolla på.

vi vart sura över att inte blog awars sänds på tv ikväll, först sa dom att de skulle göra de, men nu är det förflyttat till den 24 okt.. tråkigt =/ aja, vi hörs senare. puss

jag är besviken!

de 3 bästa ikväll!

Rabih Jaber! MIN NR :1.
man blev förtrollad, han var verkligen bäst ikväll.


Eddie Razaz! MIN NR:1 (han får dela första platsen med Rabih)
vilken känsla, han gjorde allt perfekt.


Reza Ningtyas Lindh! MIN NR:1, av tjejerna.
vilken röst tjejen har, det finns inte ord för henne. hon är grym!

idol

nu har vi precis kollat på idol, jag har en ny favorit också, Reza. hon är verkligen grym! vilken röst, hon gör allt så jävla bra. hoppas hon kommer långt. och självklart mina älsklingar Eddie och Rabih, skulle kunna gifta mig med dom två haha. mår riktigt bra av att höra dom sjunga och dom är så söta, haha mina älsklingar. Rabih är ett riktigt charmtroll, putteeee =) just de, Tove också är riktigt bra, fast hon hade valt fel låt denna veckan, så hon var inte lika bra. men fuck de, hon kommer också komma långt och jag hoppas verkligen att dessa 4 får stanna!

nu ska vi kolla på Pedros ande och sen vid halv 11 ska vi kolla vem som åkte ut ur idol.

PUSS

kusin sover här inatt

snart kommer min älskade kusin hit, vi ska kolla på idol och lite sånt. hon sover här inatt. jag säger ju de, jag kan inte sova själv =/ nu knackar hon på dörren, mamma öppnar och ber henne gå ner och köpa mjölk Mohahaha.. hahahaha!

aja, jag har käkat och badat, skrattat som fan åt mamma - så mycket att jag la mig mitt på sängen och verkligen skrattade så jag knappt kunde andas.
de var såhär, hon skulle göra något på datorn och de stod
Användarnamn:
Lösenord:

hon fulade sig och höll för handen när hon skulle skriva lösenordet (hon är segast i världen på att skriva på ett tangentbord) men denna gången råkade hon skriva fel lösenord, så hon fick göra om allting (synd för henne, inte för mig mohaha) denna gången höll hon också för med handen men hon skrev lösenordet, där användarnamnet skulle vara hahaha, jag dog verkligen av skratt.

stackars min mamma (L)

aee, slut på de roliga. vi hörs senare eller något. har inget mer att skriva nu =)


K i s s i e

idag är det som sagt 16/10, vilket betyder att vi inte får läsa Kissies blogg idag! tror att de flesta har glömt de. även jag nästan.. skulle precis gå in på den, och kom på mig själv haha. så idag ska vi inte kolla Kissies blogg, hoppas besökarna förminskas idag, så får hon en chock! =)


Alexandra.. Humm.. såkallade kissie =)


blå naglar

igår målade jag naglarna blå.. hahahaha, inte min stil direkt. gjorde de mest för skojskull, och nu orkar jag inte ta bort de. ser ut som en häxa, haha. men de passar väl? - halloween snart ju ;) vi somnade rätt sent igår. men jag låg och bläddrade i massor gamla sms innan jag somnade. drömde en härlig dröm inatt, och självklart gjorde viccy något ljud så att jag vaknade, jävla hon! :( hon åkte precis hem typ, hon skulle till sin syster. 

här har de regnat, och det är fredag. vad ska man hitta på idag? hm..

nu ska jag i alla fall göra kaffe, puss!

alltid kul

som vanligt har jag och viccy haft damp med mycket skratt haha, även att hon har ont i sin tand. jag gör så att smärtan försinner, jag vet! vi käkade förut, sen har vi som sagt bara skrattat, kollat på pedros ande och jerry springer. nu sitter vi vid datorn, fixar våra farmar hahahaha och så lyssnar vi på musik. har faktiskt inget mer att skriva, så vi hörs imorgon! pusspuss

stackars viccy

just nu ligger viccy i min säng, var ute och mötte henne för en stund sen, hennes mamma skjutsade hit henne. hon hade precis varit hos tandläkaren och dragit ut en tand, och var lite yr efter bedövningarna. haha, tycker så synd om henne.. stackarn! hon ska i alla fall sova här inatt. jag och hanna kollar på top model kanada. jag ska strax laga mat, sen får vi se vad som händer. viccy är nog glad att hon får kolla på sitt favorit program ikväll, hon har inte den kanalen hemma, hmm.. ni vet nog vilket jag menar ;) Pedros ande!


god morgon

häääääääääällu! jag skippade skolan idag, hade huvudvärk imorse när mamma väckte mig. jag somnade om till halv 1. gjorde lite kaffe när jag vaknade, sen har jag inte gjort så mycket alls. lyssnat på musik och sådär bara. älskar låten akon ft david guetta - sexy bitch. den är riktigt skön. idag vet jag inte vad som händer, ska försöka få hit viccy senare, annars tar jag väl de bara lugnt. har ingen lust att vara ute i de kalla vädret. fattar inte hur de kan vara så kallt. jag har redan på mig min vinterjacka och har gått omkring med den ett tag. min mamma säger alltid: om du fryser så mycket nu och har på dig din vinterjacka, hur ska du överleva i vinter? haha, de är fan sant. får ta på mig såna byxor man hade när man var liten, 3 tjocktröjor och min jacka hahahaha.

undra när snön kommer? får fan ångest :( haha


ingen rubrik

kollade inte på pedros ande idag :( bara då och då, hade annat för mig. hanna satt vid datorn och jag målade naglarna och hade mig. förut lagade jag mat åt mig och mamma, gott faktiskt. och efter de hoppade jag in i dushen. annars har jag väl inte gjort så mycket. borde egentligen sova nu, ska försöka göra de strax. jag sov inte många timmar inatt oh har vatt uppe hela dagen, borde vara död nu?

aja, vi hörs imorgon.
puss

Taking the stage

har varit jätte trött men börjar piggna till nu =) min kusin gick precis, men hon kommer tillbaka senare när vi ska kolla på pedros ande. jag ska sitta här en stund nu, och sen hoppa in i dushen. vi har kollat på taking the stage som går på mtv, älskar de programmet verkligen. ni som vet vad jag pratar om - jag tycker att mia och tyler skulle vara skitsöta tillsammans. ne, har inget mer att skriva nu. vi hörs senare eller något.

PUSS



(har försökt publicera detta inlägget i över tjugo minuter.... men det vill inte publiceras =/ hatar när inläggen inte kommer fram! så i fortsättningen om ni märker att jag inte "uppdaterat normalt" tryck då på F5 så uppdateras bloggen och man ser de nya inläggen)

tidsfördriv ..

ALLA TJEJER GÖR DET HÄR TESTET
För du vill väl aldrig stå utan kärleken?


OM JUST DIG!!

NAMN: Selma
SMEKNAMN: Selmiih, Sempan, handikapp, pullis ? haha
EFTERNAMN: Sedef
BOR: Norrköping


HAR DU UNDER DENNA MÅNAD...

SAKNAT NÅGON: ja
ÅNGRAT NÅGOT: har jag säkert
SVIKIT NÅGON: inte med meningen.
KÄNT DIG SÄMST: ja
GRÅTIT: ja
SKRATTAT: tillsammans med mina vänner skrattar jag alltid!
VARIT SJUK: njae
VARIT UTOMLANDS: nej
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN: ja


KÄNSLOR

GRÅTER DU OFTA: senaste tiden
SKRATTAR DU OFTA: ja
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU?:  trött, besviken, ledsen.
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: inte bra
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: nae
HAR DU NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR: ja, för pappa.. hahaha


KÄRLEK

FUNNIT KÄRLEKEN DENNA MÅNAD: inte denna månaden.
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD: ja och nej.
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: självklart.
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: ja
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: ja
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET: söt!
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT: längre än mig.
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT: brunett!!!!!!!!!
FÅR DU MÅNGA KILLAR: de handlar inte om hur många killar man får...
HAR DU LÅNGA NAGLAR: ja
SMINKAR DU DIG: ibland


UTSEENDET PÅ DIG

BRUNETT ELLER BLONDIN: brunett
ÖGONFÄRG: brun/gröna
SNYGG ELLER FUL: har inte världens bästa självförtroende, så jag vet nt
NÖJD ÖVER DIG OCH DITT UTSEENDE: som sagt, dåligt självförtroende.
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG, SÖT, VACKER: ja :$

absolutt-svett

skit skön skoldag faktiskt! hade bara matte i en och en halv timma. sen var de lunch och efter de hade jag och verro friskvård. hahahaha, de är alltid kul! när vi hade slutat och promenerade till spårvagnen:

svartingen säger: man känner sig sliskig efter den lektionen, svettig ..
selma säger: inte jag! tog absolut-torr av hanna.
svartingen säger: är de bra?? .. jag tog absolutt-svett direkt från gymmet!

hahahahahahaha, asså som vi skrattade.

sen fick vi springa till spårvagnen, eftersom att vi hade gått runt och skrattat och latat oss påvägen så kom spårvagnen. hm.. gud straffade oss för vi pratade även om, om jag o verro skulle bli poliser. tänk: verro till en rånare: ejj bror om du inte ger oss 50 % ...de blir direkt till finkan (så peka hon på polishuset, som var bakom oss) .. HAHAHAHAHAH.

nu är jag i alla fall hemma, viccy ringde mig precis när jag kom in i porten. och jag berättade för henne att det skulle komma sån män ifrån bredbandet och fixa någonting i lägenheten (+ de ekar i porten) och så ser jag att dom sitter utanför min dörr med såna sladdar :$ HAHAHA dom måste ha hört mig.. fan vad skämmigt! dörren var öppen och allt. ja bara: hej =) ska jag låta dörren va öppen? dom bara japp, vi ska in där snart! hahaha.

jag är så jävla trött att det är sjukt. men alla mina lärare pratar med mig varje dag om min sömn. jag kan inte sova om nätterna och dem tror att de är pga att jag brukar sova efter skolan en stund. men igår gjorde jag faktiskt inte de, bara en timma och de var för att jag inte hade sovit bra natten innan. och igår kunde jag inte somna förns halv 3, alltså är det inte konstigt att jag är trött nu?! men men, får inte sova tydligen haha. så jag ska försöka hålla mig vaken trots att kl bara är runt 14 tiden.. hur ska de gå?

patetiskt

o fyfan vad arg jag är.. jag kokar! tänker inte skriva ut var, hur eller när jag har sett eller hört detta. men hur fan kan man göra så emot en vän?! emot en vän som man känt så jävla länge, för en smutsig liten typ? tjejen, fattar du inte att du sårar henne va? och du "typen" ? bestäm dig någon gång! hon är inte värd att må såhär, hon är värd så mycket bättre. hon är värd respekt. och ni behandlar henne absolut inte med respekt. vänner ska alltid finnas där, ALDRIG gå bakom ryggen - och de var precis de du gjorde! vill inte skriva ut för mycket, för kanske känner du dig träffad efter att ha läst detta? vet ej om du läser min blogg - men i fall att. vill inte att min vän ska få mer problem. för hon är verkligen en bra tjej och hon behöver inte må dåligt pga två äckliga idioter som er! jag vet hur du är, även att jag inte känner dig. du var en liten mes, de är du fortfarande. du kan inte stå på dig själv, du bara gråter om man kommer i din väg, för att? - FÖR ATT DU ÄR SÅ JÄVLA RÄDD. men om du är så jävla rädd (som man har sett) varför göra samma misstag igen? du är verkligen patetisk! trodde att du hade förändrat dig, efter allt som hänt. men de visade sig att du gjorde samma "misstag" igen .. herregud!

gumman, du förtjänar inte detta. du har inte gjort något fel alls. de är dom två idioterna som inte har någon hjärna. hade de varit min vän, hade jag verkligen sagt upp kontakten och ALDRIG mer varken pratat eller kollat åt hennes håll. hon är inte värd att ha en vän som dig. hon är inte ens värd bajs. - likaså han!
jag finns här för dig, de vet du!

och kommentera inte detta inlägget, smsa eller något istället.
puss på dig gumman!

natti natti

nu gick precis min kusin, vi har haft garvanfall faktiskt, kul kul! =) och så har vi kollat på massor olika produkter på internet, hittade en skit billig sida som säljer produkter till hår, kropp, naglar, parfymer allt möjligt. och så har vi kollade på andra avenyn och pedros ande. nu tycker jag faktiskt att de ska börja hända något i PA. blir bara nervös och irriterad av att kolla på de, när man tror att något ska hända, så blir det inte av..

ska strax lägga mig, ska läsa lite bloggar först och kolla om viccy är inne på msn, försöka få med henne till skolan imorgon!!!

godnatt, puss.

hemma-fika

- som svartingen säger, billigt och bra! HAHAHAHA

dagen började med en trött selma, skippade mentorstiden och tog språvagnen vid 10.00 istället. svartingen mötte upp mig vid spårvagnen. efter skolan gick vi hem till mig. svartingen satt framför min dator och nörda farmville medan jag däckade i sängen och drömde sjukaste drömmarna - jag och hanna kidnappade en liten chihuahua och han bet mig (fick för mig att jag hade ont i fingret fortfarande när jag vaknade, hahahaha) och så satt vi i någon rulltrappa som var värsta karusellen. sov bara i en timma som tur var! sen vid 3 tiden kom hanna hit, så vi 3 satt oss i köket och snackade skit och drack kaffe som gamla kärringar. pratade bl.a om spöken haha.



nu gick dom precis. och mamma håller på att laga mat. fick en bild på min bror idag, herregud så han ser ut! HAHAHA, saknar och älskar dig deniz (L)

hanna kommer nog tillbaka senare och kollar på pedros ande med mig, sen ska jag sova!


Besök inte Kissie på Fredag 16/10

fick ett sms där det stod såhär "Fredag den 16oktober ska INGEN besöka Kissies blogg! Vi får se hur uppkäftig hon e då. Skicka vidare detta till alla i din kontaktlista. Så kan vi se på lördag hur hon reagerade."

hm, något man borde göra? om alla skickar de till sina vänner som läser hennes blogg, och sätter ut de på sina bloggar (så läsarna också ser de) kanske de faktiskt går, och att besökarna minskas. undra hur hon skulle reagera? jag ska INTE gå in på hennes blogg på fredag!!


jag vet inte

vad ska man göra när vägen man vandrar, tar slut?


sitter här och tänker som vanligt vid den här tiden, i min ensamhet. min kusin kom förbi en stund, men hon gick för ungefär en kvart sen. vi kollade på älskade, hatade förort och pedros ande. älskar båda de programmen. har egentligen inget mer att säga, vill bara hålla mig uppdaterad. trött är jag heller inte, men de är väl inte så konstigt när jag somnade direkt efter att jag kom hem ifrån skolan, i fyra och en halv timma. som svartingen brukar säga "livet suger" hahaha.. måste få med lite ironi i mina deppiga inlägg. hoppas att den jävla svartingen kommer till skolan imorgon, de är inte kul utan henne. bara en jävla viss manne som tycker om att irritera mig och sen skratta för att jag blir sur haha, den jäveln borde ha stryk, men jag älskar han endå! kicki var förresten i skolan idag, första gången på en månad? yepp.. hon hade tydligen vänt på dygnet i ungefär en månad - inte så konstigt att hon inte dök upp på fyra veckor.

aee, de märks ju hur tråkigt jag har. sitter här och babblar om tv program, mitt ifrån ingenstans kommer svartingen in (som alltid) och manne.. kicki. tycker att vi avslutar här. puss puss, vi hörs imorgon, eller så kommer jag tillbaka innan jag lägger mig om jag har något vettigt att skriva, men vi säger godnatt, i fall att!

tankar och funderingar

sitter här och funderar lite, på allt möjligt egentligen.

jag framstår oftast som den kaxiga, beskyddande tjejen, som inte är rädd för något, skiter i allt osv.. men så är det inte egentligen, eller hur ? de vet både ni och jag innerst inne. okej, kaxig har jag varit sen jag var liten, då menar jag verkligen liten. men jag tänker inte på "nu ska jag vara kaxig, så dom visar respekt för mig" utan jag är mer sån som person och de är inte för att göra folk illa. beskyddande? japp, de är väl mest för att jag älskar mina nära och kära så pass mycket att jag inte låter någon göra dem illa.. försöker finnas där och prata för deras munnar om inte dom kan göra de, stötta osv.. sån är jag helt enkelt. och jo, jag är visst rädd för något, eller inte för något. utan för massor. känner mig inte bekväm i att släppa in folk i mitt liv (borde jag inte vara mer stolt över mig själv och kunna göra de?) - nej jag är rädd för att bli sårad o såna grejjer! jag hatar, verkligen hatar att gå ute när det är mörkt. de är de värsta som finns. jag kollar hela tiden bak och åt sidorna ända tills jag är innanför min port - men har flera gånger blitt jagad av bilar + en man, en gång, kan vara därför.. då är jag inte så jävla kaxig? som sagt, jag är inte kaxig för att tro att jag är bättre än alla andra! jag vet att alla människor är lika mycket värda. och dem som känner mig, VET att jag är världens snällaste, gulligaste människa. de handlar bara om dom som inte känner mig, dom får en mindre bra bild av mig oftast. och jag sket verkligen inte i allt, de är bara som de ser ut? eller, såg ut.. de var innan de. hade jag skitit i allt, hade jag väl inte gått i skolan? ne, just de! jag vill kunna betala hyran när jag bor själv, försörja mina barn. jag tänker!!!!!!!! även att det inte alltid ser ut så.

hoppas att inte ni får en dålig bild av mig nu, hoppas att ni förstår hur jag menar. jag är kaxig emot folk som är kaxiga mot mig, som inte känner mig.  jag skiter inte i allt, jag är en väldigt känslig person med ett stort hjärta. älskar jag någon, gör jag de på riktigt och hatar jag någon, är det likadant där.

ISKALLT

dålig uppdatering, jag vet. men bloggen har fuckat också. de har inte gått att gå in på bloggen alls, men jag har endå sovit så jag ska inte skylla på bloggen haha.

började vid 10.10 idag, ingen svarade på sms imorse, verkligen ingen - förutom robin, en i min klass. så han åkte jag med till skolan. (hatar att åka spårvagn själv) jobbade riktigt bra idag känner jag, fick massor gjort! käkade lunch med rose, sen en lektion till och efter de mötte jag upp rose och oscar så tog vi spårvagnen hem. och sjävklart fick vi springa för den stod där. o började åka, så jag sparkade lite på dörren, då stannade han snabbt som fan och vi klev på spårvagnen. han kom emot oss och slet tag i oscar (antagligen för att han är kille) ?! och puttade ut han ifrån spårvagnen. oscar skulle nästan slå ihjäl honom.. vi fick vänta på nästa spårvagn .. och sen

gick jag hem och sov!! först ringde hanna och väckte mig vid 16.00, men jag sa, " jag sätter alarm, hej då " då satt jag alarm på 17.10, men jag måste ha stängt av den i sömnen för jag vaknade upp vid 18.30

då käkade jag och kollade på jerry springer, de var en man som hade varit tillsammans med sin tjej i ett år, och hon var gravid. men bakom ryggen hade han gjort två andra tjejer gravida också.. herregud! jag hade mördat killen. han måste ha något fel eftersom att han gör så..

aja, efter ett tack kom min kusin hit en stund, hon gick typ nyss. har inget mer att skriva, inga bilder heller. eller jo, de är iskallt och jag fryser ihjäl och mina händer är isbitar. vintern är verkligen påväg? tänk om det var 2 dagar kvar till sommarlovet istället, vilken lycka! sluta drömma nu selma ..
aee, vi hörs, puss puss

vet inte vilken väg jag ska gå

detta blir de sista inlägget för idag, har egentligen ingenting att skriva men klickade mig in här endå, av något skäl?

mår inte så bra, känner ingen kraft. vet inte vad de är som händer, eller jo, egentligen vet jag. men jag vill inte skriva ut de här.. jag vet att man inte ska hålla allt inom sig, som tur är finns mina vänner - tack ♥

imorgon är det skola, börjar 10.10 rätt skönt! viccy frågade om jag ville ha skjuts av henne och hennes mamma. men tycker synd om svartingen som får åka spårvagnen själv då, så jag sket it. tar spårvagnen med svartingen istället, men ska möta upp viccy imorgonbitti endå.

aee, meningslösa ord. varför skriver jag ens? har så många tankar i huvudet att jag inte vet vad jag ska skriva i bloggen. mina privata tankar tar över, och de gör att jag inte kan skriva om något annat.

jag har i alla fall haft en rolig helg med min kusin och min bästa vän, mycket skratt - trots mina "sura" miner emellan åt. ni får mig alltid att skratta, jag är så jävla glad över att ni finns, ni anar inte.

ska strax lägga mig i sängen och messa med Kassi. vi hörs imorgon.
hoppas ni mår bättre än mig. mwaah ♥


hjälp mig med en ny blogg design

bara för att jag har så tråkigt ska jag försöka fixa en ny header, för hon som skulle fixa min har inte hört av sig.. om någon som är bra på designer, ser detta - skulle ni kunna hjälpa mig då?

jag vill ha en rosa design, men vit bakgrund där man skriver (en vit fyrkant där man skriver sina inlägg och resten av bloggen ska vara rosa, bild nedan) . och runt om rosa, om man säger så. sen vill jag att det ska stå :
"Selma Sedef
All Eyez On Me
" på själva headern. vilken textstil som helst, men helst skrivstil eller något åt de hållet. och jag vill ha lite bling bling tema, glittrigt guld/silver och några coola såna krummilutter haha, kan ej förklara..  typ, "stjärnor" sånt som lyser.

ungefär den färgen vill jag ha!


jag kan heller inte lägga in den på min blogg, är verkligen sämst. kan bara skriva inlägg, publicera, kolla kommentarer och statestik hahaha! så om du kan lägga in den också,  och ändra rubriken till svart..

så hör av dig om du är bra på designer, skulle bli riktigt tacksam eftersom att jag är så trött på denna fattiga jag har nu!

kommentera i detta inlägget, med din bloggadress eller mailadress så att jag får tag på dig. eller så mailar du mig på [email protected].

PUSS PÅ ER


spööööööööken

haha, vi la oss vid 6 imorse, lyckat? nej! men vi hade iallafall såna skrattattacker innan vi la oss, övertrötta antar jag. vi skrämde även upp varandra, pratade om spöken osv.. jag satt i min datastol, hanna och viccy satt i sängen och min dörr till rummet är närmast datorn, mitt ifrån ingenstans sa viccy något läskigt och jag flög till sängen och hoppade på hanna, på 1 sek hahahaha! viccy dog av skratt och jag och hanna var livrädda. hanna sprang upp och stängde min dörr, då sa jag öppna förhelvete, annars kanske de knackar på dörren, hahahaha så rädda vi var.. vi gick på toa alla 3 för att vi inte vågade gå själva, mesar till max!

slut snackat om spöken, jag är faktiskt själv hemma för mamma är hos grannen.. hanna gick precis och viccys mamma hämtade henne för några timmar sen. jag ska inte göra så mycket. tänkte gå in på en hemsida och kolla på sakerna jag skickade efter till kassi (så att jag inte ångrar mig) , de är rätt långt kvar tills han fyller år, men de gör inget. jag får vänta med att ge de till han. annars ska jag inte göra så mycket, hoppa in i dushen om någon timma osådär bara. skola imorgon.. skit!

-

vi har lagat mat och städat och allt möjligt nu, skönt! både jag och viccy har hunnit dusha också. snart är de Scream queens på mtv, de måste vi se =) har faktiskt inte så mycket att skriva.. puss

städa och laga mat

shuululu bloggen! jag hanna och viccy vaknade vid 3 idag tror jag, vi var uppe rätt sent inatt. dom sover här inatt igen! vi är ensamma hemma, wooho! vi har fortfarande på oss pyjamas. nu gick hanna hem, men hon kommer tillbaka. medan hanna är borta ska jag och viccy städa mitt rum lite fort.. ser förjävligt ut haha.

sen ska vi äta, men vad vi ska laga för mat, vet vi inte..

fick en kommentar som såg ut såhär:



svar: hej =D hm.. svårt att förklara. jag printar kommentaren och går in på paint, klistrar in den och sen högst upp står det " arkiv, redigera, visa, bild" osv.. jag trycker på bild och sen går jag in på ändra storlek/snedställ. och ändrar siffrorna på både vågrätt och lodrätt, för att bilden ska bli större (400) så att man ser texten tydligare när man lägger ut den på bloggen. sen sparar jag bara =)

affären next

nu har vi skrattat rejält, pratat om när jag har ramlat, när hanna har ramlat osv hahah skit kul! sen har vi kollat på tv, nu ska vi ner till affären och köpa ostbågar. har inget vettigt att skriva, puss



viccy och hannah så fula

en dag med mina änglar

de har hänt massor som jag inte kan skriva ut på bloggen. men jag ska inte låtsas vara glad..

vaknade i alla fall upp brevid viccy vid 15.16 idag, LITE sent. vi har inte gjort så mycket. jag mår bra av att vara med henne, då är jag glad - på riktigt! efter några timmar kom även min kusin hit, som också gör att jag mår bra. tack, jag älskar er! dom två ska sova här inatt, så de blir trotsallt en rolig kväll/natt - något jag inte förväntat mig. trodde jag skulle vara ensam med tankarna. men nix =) gud är med mig idag. jag, min bästa vän och min kusin ska i alla fall kolla på idol och lite såna grejjer ikväll, mysigt!

just nu är dom iväg och köper mc donalds till oss, så jag passade på att hoppa in i dushen. så nu sitter jag här helt fräsh, fick precis ett sms.. ett sms som jag inte har svar på. för den du blivit, är inte den jag känner. allt är ditt fel, lev ditt liv nu.. de var väl dehär du ville?

fan! jag som inte skulle börja skriva.. nej, jag ska inte skriva mer, kommer bara vilja skriva ner mig helt och hållet och då vet alla om det. såna som inte behöver veta (snakes, som jag vet läser min blogg)

ha en bra dag, för de ska jag ha



din jävla pajjas

hur kunde du skapa problem, gång på gång ???????????????????????? idiot, stick åt helvete, jag vill aldrig mer se dig eller höra din röst.

ska strax lägga mig brevid min pluttis. hörs!

viccy kommer hit snart!!

jag sitter och väntar på viccy som är på mc med hennes storebror och totte, efter att dom har varit där skjutsar dom hit henne så sover hon här med mig =) alltid kul, saknar henne riktigt mycket även att jag var med henne förut idag. så nu blir de inte en ensam-lång-tråkig natt för mig själv. utan mycket skratt med min bästa vän, hon gör mig alltid glad.

iväntan på att hon kommer, lyssnar jag på låten nedan.. inte min smak direkt, tyckte om sån musik när jag var yngre, men jag fastnade för orden, texten..



tråååååååkigt

hälluu, min kusin kom hit en stund, men hon gick lika snabbt för hon skulle sova hos Maria. jag kollade i alla fall på inlåst, som går varje torsdag på kanal 4, 21.00. älskar den dokumentärserien och jag kommer följa de tills de slutar. det är så intressant och jag hoppas att dessa grabbar hamnar på rätt väg efter denna tiden i fängelset.



och efter inlåst kollade jag på pedros ande, som vanligt. alltid lika spännande enligt mig. nu är det datan som gäller, har inget bättre för mig. kommer inte kunna sova eftersom att jag somnade förut, så de blir väl att vara uppe till 3-4 .. tråkigt (finns inget att göra eftersom att alla sover vid den tiden nu när de är skola)

nu är jag vaken!

vaknade först vid 16.00 men somnade om till 18.00 - skönt som fan! ska väl inte göra så mycket, bara vara hemma och ta de lugnt. är ju ledig på fredagar så imorgon blir de en extra sovmorgon. sitter här med ett glas cola och läser lite bloggar och är inne på facebook. finns inte så mycket att göra. har inget att skriva heller för den delen..

jag får för mig att de är fredag emellanåt så jag tror att de är idol, jag som längtar.. ska rabih sjunga? eddie vet jag att han ska. men rabih då?

haha måste bara lägga in en bild också. på viccy när hon sov här för några dagar sen, som vi skrattade - åt vad minns jag inte. men jag fångade henne på bild i alla fall hahahahaha


hemma ifrån skolan och stan nu

kom försent idag, verro fick hoppa av spårvagnen vid mig för att jag missade den, så att vi åkte tillsammans. när nästa spårvagn kom, åkte den inte förbi drottninggatan (genom stan) de var väl något fel på spåret eller så. den tog 2ans linje så de blev värsta omvägen och tiden rann iväg. men försent kommer man ibland.. efter en och en halv timmes lektion käkade jag och verro med kurderna, sen mötte jag och verro, viccy och hennes mamma och så åkte vi ner på stan. verro fortsatte hemåt. efter stan tog vi spårvagnen hem.

nu sitter jag här i min ensamhet.. trött är jag också, tvekade på att gå upp imorse. men om man vill bli något (som jag vill) så måste man kämpa, så enkelt är de bara. jag har planer för min framtid!!!!!

nu ska jag lägga mig i min säng lite, som ser överdrivet skön ut. de blir väl 1-2 eh .. 3-4 timmars sömn ;) hahaha

jag vet inte vad jag ska ta mig till,
de känns som att hela min värld har rasat.
man ser inget på utsidan, men insidan blöder rejält ..

svar till svartingen!



: okej svarting. hör alla som läser min blogg, ni såg bilden på svartingen och fathi i något inlägg nedan, hennes fula boll (hår) kom inte med på bild. ni får nt tro hon e hårlös. e du nöjd svarting? haha, min lilla choklad (L)

fika med tjejerna

hällu bloggen. (som verkar vara riktigt seg för detta inlägget skulle vara puplicerat vid 22.00) :S

kom hem för en stund sen. jag och min kusin fixade oss lite fort, köpte ros och ett kort till viccy (hon fick sin present av mig tidigare för att hon var så ivrig och nyfiken) sen åkte vi upp till klocket, mötte viccy rose och svartingen. sen begav vi oss till stan och fikade för att fira viccy lite lätt sådär med bara de närmaste vännerna, lite mysigt och så. (fest kommer) vi gick till 3 olika fik, sen hittade vi de perfekta. rökrum och hela köret och så var de riktigt mysigt där också. vi satt där rätt länge. snackade om allt möjligt, mycket skratt också. jag blir så glad av att vara med er tjejer, ni gör mig lycklig. rose "drick förhelvete inte upp fort, vi kan ju inte sitta här tomhänta!" HAHAHAHA .. sen skulle vi ta spårvagnen hem - men det var tydligen något jävligt stort fel så de kom bussar istället. kallt var de också!

så nu är jag hemma i alla fall, tog precis bort sminket o sådär..
FAN, pedros ande har börjat, måste dra!
vi hörs imorgon PUSSPUSS







återigen grattis viccy, idag är de bara din dag. ÄLSKAR DIG!

GRATTIS VICCY!

idag vaknade jag vid 9 tiden, fixade mig lite fort och tog spårvagnen till skolan. när jag nästan var framme, smsade robin och bad mig hoppa av spårvagnen för att hoppa på samma som honom. men jag gick av vid min skola istället och väntade på honom där, så gick vi till skolan tillsammans :) hade engelskaprov som jag tror gick skit bra. sen var de lunch och efter de hade vi friskvård, så de blev lite boxning och så, överkul faktiskt. och våran lärare är ifrån brasilien, hon är riktigt ball. det är inte många som kommer till den lektionen även att det är kul, idag var vi bara 4 st tjejer. jag svartingen och två till. skönt faktiskt!

efter friskvården åkte vi hem med fathi och här kommer två bilder:

suddig. SMIILE fathi! hahaha




eh, va kollar du på svarting?



nu tänkte jag hoppa in i dushen för senare ska jag iväg med tjejerna och fika eftersom att min bästaste bästa vän fyller år idag. grattis på födelsedagen viccy, jag hoppas du lever 100 år till! du förtjänar världens bästa dag och du ska veta att jag älskar dig, och kommer alltid finnas vid din sida som jag gjort sen sommaren 2002











du är min bästa vän!
grattis ännu en gång ♥

life goes on

tror faktiskt inte att det blir något mer inlägg för idag, min kusin ligger och snarkar emellan åt, nu vaknade hon. hennes mobil ringde.. nu la hon sig igen. SÖMNTUTA! jag är inte på världens bästa humör. därför kommer uppdateringen vara seg idag. förmodligen kommer jag tillbaka imorgon istället. det händer för mycket just nu, jag pallar inte sitta här och leka glad o såna grejer. vi hörs när vi hörs. puss på er (L)

förresten, jag ska kolla på andra avenyn och pedros ande, i vilket fall (anteckna det, tack) :S eller något, haha.. spelar ingen roll vilket humör jag är på, de SKA jag kolla på idag.

FAHIMA

puh! nu är jag hemma. dagen började med lite tjafs och de var inte mitt fel, tjafset har förföljt mig hela dagen. men men.. orkar inte prata om det. efter skolan tog jag spårvagnen hem till verro, sen mötte vi rose och drog ner på stan eftersom att amanda, sara och jenni hade rättegång idag. det var en rasist som hade hoppat på dem och sagt massor saker om deras bakgrunder för ca ett år sen. så idag var de rättegång, de tog ca två timmar och jag tror det gick bra. mannen som var åtalad sa att han inte minns något och att han inte är emot utänningar LÄNGRE. ändå har han ett hak-kors eller vad de heter, intatuerat på sin skalle. hahaha, man bord väl dölja såna tatueringar om man har ändrat åsikter? i slutet av rättegången var det i alla fall överkul hahaha, alla skratta! de frågade om föräldrarna som var där hade missat pengar på jobbet pga att dom tagit ledigt. så kom dom fram till saras mamma (Fahima) och sa: har ni förlorat några pengar under dessa timmar? svar: FAHIMA!  .. hahahaha om inte alla dog av skratt. saras mamma kan inte bra svenska och hon missuppfatta det tydligen och trodde dem fråga om hennes namn. alla brast ut i skratt, sara skrattade så hon tjöt. (och jag vet att sara inte blir sur för att jag skriver ut detta på min blogg) hahaha, de var endå skit roligt.

efter rättegången tog vi spårvagnen hem. jag gick till hanna och nu sitter vi hemma hos mig, ska strax äta. vi hörs senare eller något!

nu har jag sovit ut

god morgon! nu har jag verkligen sovit ut. somnade vid 23 tiden igår och vaknade för 20 min sen, överskönt! ska strax dricka lite coca cola (kan inte äta på morgonen) och sen fixa mig lite fort för jag börjar skolan om en timme och jag måste åka spårvagn med.. måste skynda mig. vi hörs efter skolan. vid 12-halv 1 =) PUSSPUSS

god natt!

nu har jag ätit och kollat runt på lite skor och mysdressar på internet. funderar på att skicka efter en mysdress, jag tycker att de är så gulligt och mysigt att bara kunna gå runt i en sån när man inte ska göra något speciellt. det fanns riktigt många färger, men jag tror nog det blir rosa.

nog pratat om de. jag pratar med viccy på msn nu. men ska lägga mig i sängen när som helst och kolla lite på mtv eller något, iväntan på att min kusin ska komma hit och kolla på älskade, hatade förort med mig som börjar 21.30 på kanal 1. och kl. 22.00 pedros ande, sen är de sovtime.

så vi hörs imorgon bloggen.
PUSS
love you zemer

gammal bild ifrån mysans överraskningsfest


orkade inte gå upp

som vanligt så kan jag inte gå upp den tiden jag lovat mig själv, jag vaknade för inte alls länge sen haha och jag som skulle gått upp kl 16.00? de blev som de blev och jag hade massor olika drömmar som jag inte minns. nu sitter jag här och väntar på att min mamma ska laga mat, för jag är hungrig! och fortfarande trött.. vad ska jag ta mig till? jag är fan alltid trött, fast sen när nätterna kommer så är jag piggare än piggast?! livet är håååååååårt.

selma aka strutsen?! HAHAHAAHAH

hemma ifrån skolan

en dag i skolan avklarad, skönt! just nu är de en flicka som sjunger på Oprah winfrey show, hon är max 15 år gammal och vilken röst hon har, riktigt vacker! jag ska kolla runt lite bloggar sen lägga mig i sängen en stund. har bara sovit 4 timmar inatt. så jag ska vila en stund, sätta alarm på max 16.00 så att jag kan sova ikväll (TIDIGT)

min kusin ringde men de avbröts :S så jag ska messa henne nu och be henne ringa igen, se vad hon gör! puss

HAHAHAHAHA!



länge sen jag såg denna, fick ett gott skratt och nu kommer jag sova som en prinsessa, så god natt! :D

Pedros ande



kan börja med att säga att viccy är översur för att hon inte kan kolla på pedros ande, de är vårat program och hon kan bara se de när hon är här, för hon har inte den kanalen i sitt rum och hon vill inte sitta nere i vardagsrummet själv och kolla, hahahaha. tycker synd om henne! men i alla fall:


nu har jag pratat lite med kastriot och viccy på msn. om ca en timma börjar Pedros ande, som håller på enda till 05.00, jag tror nog jag orkar vara uppe så länge med tanke på att jag sovit skit mycket. men orkar jag gå upp till skolan då? jag måste till skolan imorgon!

ska i alla fall sitta här en stund till, sen ska jag dejta sängen och tvn all night long, hörs imorgon!
MWAH (K)

och svar till personen som undra vem Al-Fadji var: haha, en skön "blatte" som skämtar om allt. (du kan även söka på youtube) klicka dig in på hans blogg, så märker du! - trodde att alla visste vem alfadji var, hmm.. konstigt att inte alla vet, han är bäst!


ups!

Oww shit! jag somnade visst.. haha men nu är jag i alla fall vaken, mamma har tjatat på mig att gå upp i nån timme. sen sa hon: maten är klar! då gick jag upp, hungrig som jag var :$ hahaha! så nu har jag ätit och ska strax hoppa in i dushen, kolla på The hills först. det är skola imorgon och jag måste plugga lite. vi hörs väl innan jag lägger mig eller något sånt =)

puss puss

lilla Al-Fadji



ni måste läsa Al-Fadjis blogg, man skrattar lika mycket varje gång man läser hahaha
http://www.nattstad.se/LillaAl-Fadji

söndag

JAG VAKNADE KL. 12.00 IDAG, BRA VA? men elhamih ringde och väckte mig två gånger under natten. först vid 3-4 tiden, sen vid halv 8 imorse. jag klickade upptaget och skrev ett sms;

selma: ring inte idiot!
elham: vah?
selma: du har ringt och väckt mig 2 gånger!?
elham: svär? haha jag vaknade och hade mobilen under magen :$

jag låg i alla fall i sängen och messade med kassi när jag vaknade, min kusin sov fortfarande. sen vaknade hon, så låg vi och kollade på my sweet 16. helt plötsligt sa hon " MIN FARM " haha, så nu sitter vi vid datorn och ska strax käka frukost.. hm.. dag borde jag plugga!



innan jag drar ifrån datorn!



(fattar inte varför de blir så suddigt och litet när man printar och lägger in, någon som vet varför och kan hjälpa mig?

svar på frågan i alla fall: ja, det är mitt riktiga hår, jag försöker spara de så att de blir lika långt som min storasyster (hon har ända till röven) haha, jag vet att du läser detta Suzan :$
men du, Matilda? jag tar din fråga som en komplimang. tack så mycket <3

rabih och eddie

Rabih, vad ska man säga om killen? han sjunger som en ängel och har världens gulligaste leénde. JAG ÄLSKAR HONOM!





Eddie, han har en underbar röst, man ser verkligen att han ville detta och han är absolut en av mina favoriter. världens sötaste!





jag hejar på Rabih och Eddie, absolut!
<3

kommer inte uppdatera mer idag, vi hörs imorgon.
puss

kan inte vara själv.. ?

min kusin sover här inatt. de verkar som att jag inte kan sova själv? de kanske är så.. haha! vi har i alla fall ätit lite och kollat på daddys girls. nu funderar vi på att ta lite kort, tidsfördriv? yepp! haha. ingen av oss vaknade tidigt idag, då vi kommer nog vara uppe hela natten .. så kan de gå. hööörs!


(bild ifrån igår)

insperation ifrån gaybloggen

jag vill bli socionom. tycker att det verkar intressant att jobba som socionom. jag vill hjälpa ungdomar som har problem med olika saker, droger osv.. vill förändra ungdomarna i samhället.

jag har ett stort tomhål efter min bror. jag tänker på honom varje dag och saknar han ännu mer, jag brukar fälla tårar rätt ofta för honom. men snart är han här igen!

jag älskar att sova. jag kan skita i att gå till skolan (för att jag är för trött) och älskar att vända mig om igen och somna om, vilken känsla! på helgerna kan jag vakna, ligga kvar i sängen hela dagen och kolla på tv och inte röra mig ur fläcken. jag älskar min säng och jag älskar att sova!

jag är beroende av min mobil. om batteriet dör känner jag mig naken. jag sover med den och vaknar flera gånger under natten för att hitta den. när jag dushar har jag min mobil bakom spegeln inne på toan. om jag går ute själv håller jag på med min mobil hela tiden. jag är beroende och om jag inte hittar min mobil i tex min väska får jag panik, även att den ligger där någonstans (mina vänner bli galna på mig) - "oj selma, har du "tappat" din mobil nu igen?" hahaha

shölölö

nysten kom hit inatt, så vi satt och snackade osådära i nån halv timma tre kvart kanske, jag vet inte? roligt var det att träffa han i alla fall, som jag hade saknat honom. haha, en kväll med mina bästa vänner - viccy och nysten (L)





jag älskar dig nysten, ska alltid finnas här för dig min vän!

imorse eller ja, vid 15 tiden (idag igen) gick jag och viccy upp och hon drog direkt, för hon skulle inte komma hem på något annat sätt om inte hennes pappas kompis skulle ha hämtat henne. så nu sitter jag här och gör ingenting. tjafsar lite med min zemer :(

god natt!

jag glömde berätta att jag blev överglad när eddie och rabih gick vidare i idol =D som jag skrek! efter idol kollade vi på pedros ande som var riktigt bra idag. sen har vi tagit kort (dem ni såg i inlägget nedan) och massa cam bilder som kanske kommer upp när jag har lust att lägga ut dom, damp bilder hahaha. nu har vi tvättat bort sminket och kollar på sexual healing som är på kanal 5 haha, sexberoende och hela köret. och jag är irriterad och sur på en viss person....... men men,

vi hörs imorgon bloggen, puss puss. godnatt


bild-bomb


















pedros ande snart

ingen bra uppdatering idag, jag vet. har inte orkat sitta vid datorn. vi vaknade i alla fall upp vid 15.15, LITE SENT! men vad ska man göra. det är fredag, så de är bara att njuta =) hannah kom hit efter en stund och lånade några pumps av mig som hon skulle ha ikväll. då käkade vi även frukost. sen har vi kollat på tv, pratat en massa, skrattat skit mycket och så har jag dushat. jag och viccy lagade mat för ca en timma sen så nu är vi mätta och ska lägga oss i sängen om ca en halv timma, då vi ska ta fram chips, dip och läsk också som vi var nere och handla förut =) hon sover här inatt igen.

see yaa



hahaha

natti natti

nu ska vi sova, har inget att skriva. vi hörs imorgon helt enkelt. godnatt ♥


du är de finaste gud någonsin skapat

älskar er!

vi ligger och kollar på scarred nu, förut kollade vi på inlåst men varken jerry springer eller pedros ande funka :( de verkar vara något fel på tvn. vi har de i alla fall mysigt med våra gulletussar haha, hörs! <3

uppdate

nu går jag och möter viccy, pratar med henne i telefon och hon säger att det är överkallt ute och att de börjar regna :( jag som hade tatt på mig min skinnjacka. hon sa att jag var dum i huvudet, så jag tog en vinterjacka haha! tycker att det är synd om henne, så jag går och möter henne nu hoho =D hörs!

massor TV!

nej, nu har jag pratat lite med viccy och hon ska bara käka så kommer hon hit :) hon ska sova här inatt.. inte konstigt va? så jag ska strax klä på mig och fixa mig lite. sen får jag se vad vi hittar på. vill dra ner på stan en sväng, måste ha en ny fondation. men får se hur de blir med de. ikväll ska vi i alla fall kolla på den nya dokumentärserien "inlåst" det är de första avsnittet av 6, så det ska jag följa nu! =) " Sju unga killar som hamnat i klammeri med rättvisan har valt att frivilligt kliva in i ett fängelse för att få ett smakprov på hur det är. På fängelset finns före detta fängelsedirektören Ann-Britt Grünewald, kriminalpsykologen Björn Lagerbäck samt Lars Siggelin och Mats Barre från ungdomshemmet Hassela. Deras uppdrag är att göra upplevelsen på fängelset så verklighetstrogen som möjligt. Dessutom kommer sju tidigare fångar agera mentorer till killarna " (kanal 4)

väldigt intressant! men innan det, kl 18.00 ska vi kolla på jerry springer som håller på till 20.00 och sen är det inlåst som gäller. efter det börjar pedros ande, min och viccys nya favoritserie som går på kanal 7.

mycket tvtittande - men de gillar vi ;)

förresten? någon som vet när Busta Rhymes kommer till norrköping? =)




ny dag

glömde säga de, självklart gick Rabih vidare igår - jag och adelina är helt glada! haha

jaja, jag vaknade vid halv 2, skit glad. för de var min zemer som väckte mig hoho =D så nu är jag hur glad som helst och det känns som att denna dagen kommer bli riktigt bra, får hoppas på de. nu har jag inget mer att skriva faktiskt =) puss!

ruttnar bort i min ensamhet

jag sitter här och pratar med viccy på msn och så kollar jag runt lite på facebook. har inte bättre för mig .. jag och min kusin kollade på pedros ande förut, sen gick hon hem. jag har tjafsat lite med min zemer :( men hoppas på att det är utrett nu, för jag hatar verkligen att tjafsa med han. och de är alltid om småsaker, onödiga saker som blir tusen gånger större .. sånt vi inte behöver bry oss om egentligen. förlåt canim förlåt..

som sagt viccy har fixat en blogg, men den är lösenordskyddad! hon vill inte att folk ska kunna läsa de hon skriver. intresseboken antecknar? hahaha! ne men men, skrev de bara för att! ska väl snart försöka sova.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!