för litet straff

god morgon! eller, jag vaknade vid 2 tiden, men i alla fall. igår somnade jag tidigare än vad jag trodde, kollade på älskade hatade förort, och grät lite haha, de var sorgligt i slutet hahaha :$ fick några tårar.. sen kollade jag på pedros ande som faktiskt är riktigt spännande nu, och så fame L.A o lite andra program. riktig tv nörd är jag, som kassi kallar mig haha. jag som skulle ha ringt han :/ somnade under tiden jag kollade på law & order, eller jaja jag hann väl kolla i ungefär 10 min tror jag, innan ögonen stängdes. och så vaknade jag upp vid 02.15 och smsade kastriot, men han sov tydligen, förlåt! :(
jag hade även glömt att stänga av datorn, men de var väl för att jag inte trodde att jag skulle somna, så jag gick upp och kollade runt lite på internet, sen la jag mig igen - efter några timmar! kunde inte somna om igen, på ett bra tag.

idag vaknade jag som sagt vid 14.00, gick upp och åt frukost. så såg jag i tidningen att de två ungdomarna som mördade Therese i stockholm ni vet? dom får bara 1 år och 8 månader,  typ sjukvård eller vad de stod, minns inte. men ett år och åtta månader är föööööööör lite! en man inom polisen eller något sånt sa att de är RÄTT att ge dom så lite straff, för dom är bara barn? de spelar för helvete ingen roll om man är 16 år, 26 eller 66 år gammal? lika mycket straff för ett mord ska man få för de!!!! riktigt arg vart jag när jag läste de. någon hade även sagt "de är som att dom pluggar i en annan stad, och kommer tillbaka innan vi tar studenten" .. idioterna fick för lite straff, så enkelt är de..

efter att jag läst de, gick jag och dushade. sen ringde en lärare ifrån min skola, så vi prata lite osådär. och nu sitter jag här. har inte mycket för mig. vi hörs senare =)

Kommentarer
kimberly

omg, föööööööööör litet staff :S

så jävla sjukt dom borde få ett straff på en evighet, ooohh ba arg ja blir......



Blogg: http://kimbeleej.blogg.se/
2009-10-27 @ 16:40:00


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!