Justin Bieber





de två videosarna som är ovan, där var han inte känd.

men kolla på länken nedan (musik video med usher) - nu är han känd!
http://www.youtube.com/watch?v=0-qQdw7Xpv4&feature=fvst
(de gick inte att lägga in den videon)

uppdate

RABIH I IDOL ÄR NOG MIN NYA FAVORIT. ni som kollar på idol vet vad jag pratar om ;) han var riktigt bra! skit söt och fin röst. han körde chris brown - with you. haha, jag älskar rabih!

idol

sitter här hemma med min kusin nu, vi hämtade hennes bror på tågstation han kom hem ifrån sitt regemente. sen åkte vi till willys, köpte hårinpackning, cashewnötter och mexicanos nötter. riktigt gott! + cola till det ;) så nu sitter vi och äter de och kollar på idol.



willys next

nu har jag precis dushat. först krånglade vattnet haha, de kom bara kallvatten och jag satt där och frös. gick upp ur badkaret och tog på mig min badrock, väntade en stund och fyllde i vatten igen, då kom de varmvatten. så nu har jag dushat i alla fall, och ska strax ta på mig lite kläder för om ca en kvart tänkte jag följa med min kusin och hennes pappa till willys och köpa naturgodis - ÖVERGOTT! finns de på willys förresten? hoppas de :O .. hmm.. JO, de finns :)

herråååå! =D

Kastriot
&
Selma



Te dua shum zemer


Don't tell me it's not worth fightin' for.
I can't help it, there's nothin' I want more.
You know it's true.
Everything I do, I do it for
you.

vinter!

jag säger god morgon, för jag vaknade för en stund sen. var precis inne på farmville och fixade mina odlingar, hahahaha! nu sitter jag här med ett glas cola och njuter av livet. jaja, livet är skönt ibland och jag fick brev av min brorsa häromdagen (har glömt att skriva de i bloggen) .. miss you =)

FAN! känner ni hur kallt de börjar bli nu när hösten är här? snart snöar de också, bara nån månad kvar.. jag pallar inte :( mörkt kl 15.00 och kallt så att man tror att man ska dö. de värsta är nog morgonen, när man ska upp till skolan. de finns INGENTING som lockar en att gå upp.

selma och viccy - sara där på kanten, vintern 08


selma och hanna vintern 08






åkte till klocket en snabbis

FAN OCKSÅ! jag missade jerry springer :( för att jag åkte till klocket med min kusin och rose. efter klocket köpte jag cola och nu är jag hemma. kollar på idol, efter det är de andra avenyn och sen pedros ande. sen måste jag plugga lite, så nu ska jag dejta min säng så hörs vi imorgon.

puss på er

förresten, har ni hört detta?

i Malmö är det några tjejkompisar som raggat upp sexkunder för att tjäna pengar på deras handikappade kompis som är 14 år gammal. vilka jävla vänner? låter deras kompis bli utnyttjad och tar pengarna till sig själva. patetiska idioter. jag skulle kunna mörda sånt folk. ooh, blir riktigt arg och äcklad (läste på aftonbladet)

nej, men vi hörs väl imorgon efter skolan. PUSS

Tävla i fokis blogg

nu ska jag äta, efter det ska jag lägga mig och kolla på tv bl.a jerry springer, idol, andra avenyn och pedros ande och sen plugga lite tänkte jag. efter det är de läggdags som gäller. måste vila ut mig så att jag orkar sista skoldagen imorgon haha! har ju studiedag på torsdag och så är jag ledig på fredag, som vanligt.  - SKÖNT!

hörrni, hahaha

jag är med och tävlar om ett namnsmycke (halsband) i foki´s blogg och halsbandet är ifrån Betties Galleria. hoppas att turen är på min sida! förresten, titta in på fokis blogg, hon gör grymt coola naglar.

=)

ruttnar

sitter här och gör inte så mycket, kolalr runt lite på facebook och sådär. väntar på att mamma ska laga mat, jag är överhungrig! nu smsade sanna och frågade om jag kunde gå in på hennes farm och kolla om något är klart, HAHAH de här har gått för långt!

soda visste även en bra festlokal som var billig och bra, ska prata med henne senare och se :)
wooho, puss!

världens sjukaste dröm?

okej, vi kan börja ifrån när jag vaknade. mamma kom in och väckte mig halv 8 även att jag började 9.20. så jag vart sur och somnade om till 8.15. drog på mig kläder, tvätta ansiktet, tänderna osv.. satt upp en toffs i skallen och sprang till spårvagnen. hade verkligen ingen lust att gå till skolan idag. och självklart missade jag spårvagnen, så jag fick sitta och frysa som en galning.

spårvagnen kom och när jag gick av spårvagnen såg jag att lado också gick av. han ropade på mig och var riktigt dampig idag haha. "ajooooooooo va kallt de är" 2 sek efter.. "ajooooooooo va kallt de är" .. "aaajooo" tusen gånger om. som jag skrattade. för att han säger inte Ajo så vanligt. utan ändrar rösten och förlänger ordet skit mycket. hahaha, riktigt knas. kom i alla fall till skolan och där var de bara jag och en till tjej som satt och hade mentorstid med fredrik, ingen annan kom. kul? haha, han sa att både jag och hon har problem med att vakna på morgonen osv. så undrade han vad jag gjorde i måndags eftersom att jag inte var i skolan.

fredrik: varför kom du inte igår?
selma: jag var för trött...
fredrik: men vad gjorde dig trött då?
selma: jag låg och kollade på jerry springer sent, kunde inte sova..
fredrik: hahahaha, jerry springer? men det är bra att du kom hit idag.
tjejen: SER DU, DE ÄR INTE BARA JAG SOM ÄR UPPE SENT OM NÄTTERNA OCH KOLLAR PÅ TV.......

sådär satt vi och pratade med han i ungefär 15-20 min. meningslöst? sen hade vi rast och därefter hade jag engelska med robert, som vi skrattade. helvete! men vi fick endå saker gjort, vilket är bra. det är fooocking good! (/robert)

nae, jag sitter här och babblar om min skoldag i minsta detalj. kvart över elva sa jag ifrån (jag var överhungrig) "JONAS JAG DRAR NU, ÄR ÖVERHUNGRIG" .. okej okej.. hahahaha

mötte rose och oscar, åt och sen stack jag till banken med rose. efter det tog vi spårvagnen hem. när jag kom hem skulle jag väcka viccy, men det såg så jävla skönt ut när hon låg där i min säng helt död. så jag tvekade inte på att lägga mig brevid och så vaknade jag upp nu, för en halv timma sen. och de roligaste kommer nu. MIN DRÖM: jag vetifan vart jag var och vem jag var. alltså, det var jag, selma. men endå inte. jag hade ingen stor blogg eller så, men helt plötsligt står det att min blogg är avstängd och där det står logga in: , där var det helt rött och typ rinnande blod (datagjort).. jag gick in på kissies blogg och såg att hon hade hittat på massor skit om mig och gjort så att dem stängde av min blogg. jag skulle aldrig mer få tillbaka den... och endå var jag den tjejen som inte ville synas, bara hon som tyckte de var ballt att hitta på lite saker, skriva av sig osv..  men där hade kissie lagt upp bilder på mig och de stod att jag ville vara som henne, men att jag kommer aldrig lyckas o såna grejer. såna provocerande saker som vi är vana att läsa i hennes blogg.

sen fick jag i alla fall ett stort brev hem ifrån han som äger blogg.se där det stod att vi måste knäcka kissie (han visste att hon hade hittat på allt, men de andra som styr systemet trodde på henne) det fanns flera människor som var tvugna att godkäna om jag skulle få tillbaka min lilla blogg (även att jag inte är någon i bloggvärlden) sajkoo dröm. det var 1 man som gjordkände, och 2 kvinnor som inte godkände. nu fanns det bara två godkänanden kvar, ska jag vinna eller förlora?


- de fick jag aldrig veta, för jag vaknade av att gipzys hade högsta volym på musik i deras bilar utanför mitt fönster.. HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH

endå rätt läskigt, för jag tycker inte om kissie. att jag vill bli som henne? - jag skär hellre mina händer. en brun näsa på sveriges bitchigaste dialekt. jag drar inte alla över en kant. bara henne, hon är grov och pratar som en diva. hennes påklistrade äckliga löshår och hennes svarta utväxt.. och ankläppar till de. tur att allt jag har är ifrån mina föräldrar och inte genom någon spruta.

nae, nu tog jag en dröm på verklighet. sorry, hahahah :$ shit..

fan detta blev för mycket HAHAAH  nu ska jag smokiloki, puss

festlokal

sitter här med viccy och letar efter en lokal som hon kan hyra tills hon fyller år där hon ska fira sin födelsedag. men vi har inte hittat någon bra ännu, någon som vet någon bra lokal i Norrköping, inte någon jätte liten. utan lagom, som är bra betalt och som man kan vara i hela natten dvs efter 00.00! om någon av er vet, SKRIV! för hon fyller år snart
och bör hyra den så snart som möjligt.


jag längtar verkligen, men vad längtar jag till? haha. vi har inte fixat någon lokal ännu, så vi behöver verkligen eran hjälp. vi chansade på borgen, bara för skojskull - men Medel sa att det kostade runt 40-60 tusen för en kväll/natt? hahahahah, katastof.

Piotr åkte ut :(

viccy sover här inatt igen och vi ligger och kollar på idol. men det är inte lika intressant längre för Piotr åkte ut, och Eddie har redan sjungit. och jag är riktigt sur för att svenska folket inte röstade vidare piotr.. jag gjorde det :( men de hjälpte tydligen inte.. jävla skit!

men nu får jag fortsätta kolla på idol, och hålla på Eddie även att jag älskade Piotr riktigt mycket, han var överbra och riktigt rolig. men men, vad ska man göra. Eddie är också bra.




ingen skola idag

eftersom att vi hade sovit länge förrigår så var vi pigga inatt, och då beslutade vi ju oss för att sitta uppe och titta på tv, det gjorde vi också! fast vi bläddrade mellan jerry springer och pedros ande. någon som har sett det? det är en spansk serie, överbra. lite B kanske, men bra är den endå tycker jag!

vi gick i alla fall inte till skolan idag, båda var för trötta + hade viccy mensvärk. så vi vaknade i alla fall upp vid 14 tiden, låg i sängen och skrattade som vanligt. vi gick upp och gjorde frukost efter att vi legat i sängen ett tag. och sen gick vi och satt på min dator och kollade våra farmar hahaha! nu ligger viccy och kollar på tv. känner att jag måste dusha. så de ska jag nog göra strax.

just det, haha hela natten igår körde vi med den "oo helvere" när något gick snett eller så. fan vad vi skratta!

puss

oo helvere

nu är viccy här och vi sitter och skrattar som vanligt ooo helvere (dansk dialekt) hahahahahah fyfan vad kul asså. vi dööör! vi har i alla fall fixat våra farmar och hon smeker mitt lår nu HAHAHAH, kvällsdamp.
viccy: GUD, jag måste raka benen, fan vad de växer.. vilket stubb.. då ska vi inte prata om pullan HAHAHAHAHHA JAA DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR "skriv att det är skämt, dom kommer tro att jag aldrig rakar"

viccy: och du gör tjock text också, så att dom läser det först!!!

nae nu ska vi fortsätta skratta och vara uppe ända till klockan 05.00, vi ska se på outsiders och jerry springer!

bullpulla

viccy sover här inatt

känns som att rubriken alltid lyder så? men men, så kan det gå!
nu har jag i alla fall både hunnit äta min mammas goda mat och dushat. känner mig fräsh och ska strax byta sängkläder så att jag och viccy sover riktigt gott inatt. hon ska nämligen sova här, ovanligt? och det är alltid lika roligt. så japp, det ska jag göra nu när som helst. ska bara klä på mig lite fort, sitter här i min sköna badrock. hahaha, fan vad fult de låter, BADROCK ? aja.. badrock..

hejdå =D

SELMA AKA HEMMAFRU?

ni borde nog kalla mig hemmafru, i framtiden. känner mig som en nu i alla fall, har precis städat mitt rum, damsugat, skurat och hela köret. efter det tog jag hela badrummet. kämpigt, men man måste ju hålla det fint! är sugen på att städa hela lägenheten, men jag kommer säkert inte palla sen när jag är typ klar, sån är jag. mamma har tvättat kläder hela morgonen, hon är helt körd. hon bara: selma det fanns inte en enda sak som var min i tvätten! ett stort berg som var ditt, bara ditt.. & 7 bh:ar på en vecka?! man bara.. hehe, ups. hahahahahahaha. men saken är den att jag kan inte tvätta :S min mamma har aldrig lärt mig det, konstigt nog. jag vet inte hur man sätter på maskinen och sånt, måste lära mig det snart. laga mat och städa kan jag, bara tvätten kvar sen är jag en redig hemmafru! haha.

nu lagar min kära mamma mat också, så jag ska strax äta och sen hoppa in i dushen!
see yaa
Mwaah



jag i framtiden? HAHAHA

f a r m v i l l e

godmorgon, eller klockan är strax havl 4, och jag vaknade vid 13.30 - 14 tiden. de första jag gjorde när jag vaknade var att jag gick ut till mamma i köket, pratade lite. sen direkt till datorn för att kolla min farm på farmville - beroende framkallande, yes? haha känner mig som en riktig nörd. jag och de flersta av mina vänner har farmville och alla är lika beroende hahaha, katastrof! men så kan de gå.


alltså de låter riktigt tråkigt när man berättar om de: man ska plantera olika frukter/träd och sånt - mjölka kossor, fixa ägg av hönorna, få pengar, komma till ny level så att man har flera olika saker att välja på, att plantera och köpa, hahaha! man får medaljer och grejjer om man sköter de bra, presenter osv.. svårt att förklara men om någon av er fixar en farm efter detta, så lovar jag att ni kommer fastna! tex när viccy var här så sa jag vadfan är de där för skitspel? så började hon visa mig hur man gjorde o sånt. och just de, man måste passa sin farm för annars dör, de man har odlat! haha riktigt nördspel. men överkul!

nu ska jag inte göra så mycket, snart äta frukost! =)
puss

nu säger jag

GODNATT! =)
hörs imorgon!
pusspuss

gör inget speciellt..

sitter här och gör inte så mycket. smsar med älskling lite då och då, för min mobil cpar, och så lyssnar jag på musik, kollar runt på lite bloggar osv..  har inget bättre för mig. dricker cola gör jag också, de får jag inte glömma haha. alltså om jag inte får i mig coca cola under en dag, vet jag inte vad jag ska ta mig till. jag älskar verkligen cola, även om de inte är bra att dricka för mycket av de. jag avgudar personen som uppfann coca cola :$ 

jag är inte alls trött, och mina naglar behöver fixas känner jag. men har jag orken till de? får se, annars fixar jag med de imorgon. JUST FAN, imorgon.. imorgon måste jag plugga också. helvete! :(

svar!





1. först använder jag mig av ett rengöringsmedel som tar bort finnar, porer osv.. det gör även huden jätte len. och efter det använder jag ytteligare ett rengöringsmedel som är av samma märke, som man ska använda efter, med bomull där man oftast har lite sämre hy.



2. smörjer jag in ansiktet med en fet hudkräm som heter Locobase och väntar i några minuter tills det har sjunkit in i huden.

3. tar på fondation (h&m´s) tycker faktiskt att den är okej. jag stör mig inte på att den är "fet" jämfört med andra.

4. lite solpuder i hela ansiktet (inte så mycket som på bilden nedan, det var för ett år sedan. skäms över den!)

5. h&m´s rouge på kindbenen.

6. jag använder mig av en ögonbrynspenna som jag själv valt färgen på, så formar jag ögonbrynen lite mer som jag vill ha dom.

7. först lägger jag en mörk ögonskugga vid ögongloben (syns på fotot) sen lägger jag en ljusare ögonskugga i ögonvrån och sen lite under ögat.

jag använder en brun/glittrig ögonskugga till ögongloben som är ifrån h&m, som heter brown dust. som ljus ögonskugga använder jag oftast en ifrån hm som är en tvåfärgad ögonskugga och heter hot sand. annars använder jag isadoras perfect eye shadow 09 vanilla under ögonen. (ibland lägger jag även en ljus ögonskugga precis under mina ögonbryn, det blir skit fint)

8. efter det lägger jag mascara på både under och över fransarna, har märket maybelline new york The colossal volum express mascara.

9. det är skit svårt att förklara, men ska försöka på bästa sätt. först lägger svart kajal i ögat och sedan håller jag ögat så att de blir lite snett (kines-aktigt) och drar ett sträck ut, en bit efter hur ögats form är. och sedan lägger jag lite svart kajal i slutet av ögat, under ögonfransarna.

10. avslutar med försvarets hudsalva på läpparna ;) haha!

hoppas du fick ett bra svar =)




hemma igen!

nu är jag hemma igen efter en lång dag på badhuset med min kusin och två st av ungarna vi var barnvakt åt, zebban och zara (favoriterna) igår blev de att busa med ungarna haha, för gulliga. när dom somnade så kollade vi på skräckfilm och sen gick vi och la oss.

idag vaknade jag först vid 7.12 ville skjuta mig själv (de var ungarna som väckte mig) dem låg i sängen och skrattade, kittlade varandra och pratade, lyssnade på musik också för den delen. ville skära av mina öron. men sen vaknade deras mamma och då gick hon upp med dom. jag tackade gud och somnade om till klockan 12 ungefär. då gick vi upp och kollade våra farmar på farmville HAHAHA!!!! sen drog vi hem till mig och min kusin med ungarna för att fixa oss lite fort och efter de skjutsade min kusins pappa oss till badhuset. jag och hanna kunde inte bada.. har mens :( haha, så vi passade dom i alla fall så att inget skulle hända. zara hoppade i strömmen i badhuset, och hon åkte runt och runt (kunde inte komma upp) som tur var, var de en man där precis brevid henne som tog henne till trappan hahaha. lite skämmigt faktiskt. efter de käkade vi lite pomme och åkte hem. vi var där överlänge, flera timmar så jag och min kusin var döda efteråt.

en sak till, på badhuset finns det alltid såna äckliga gubbar. även att man har kläder på sig (uppvikta mjukis och tröja) så glor dom som in i helvete, aldrig sett en tjej förut eller? riktigt äckligt.

vi tog i alla fall bussen till ektorp för att lämna ungarna sen gick vi in på lidl och köpte cola. nu är jag hemma, ska strax hoppa in i dushen. är ensam hemma idag :( haha, min mamma är hos hennes kompis, och man kan ju undra när hon kommer hem därifrån. jadwiga, hennes kompis är överrolig så jag förstår att min mamma inte kan dra sig därifrån. hon är polack och bryter skit mycket, övergullig är hon emot mig och jag skrattar varje gång jag träffar henne. men men, jag är i alla fall ensam. de får väl gå det med!

ska som sagt hoppa in i dushen snart och efter det skriver jag ett inlägg om hur jag sminkar mig, fick en kommentar om det, så de ska jag fixa ;d

no makeup =D jag och zara igår


zara och zebban idag på badhuset


min lilla bebis efter att hon inte orkat bada mer


pussssssss

Piotr Pospiech

jag och hanna är barnvakt åt zara zebban albin ellioth och felicia. vi har precis kollat på idol och nu står det mellan Piotr och en till kille som kommer gå vidare i idol, jag hoppas på att Piotr går vidare, han är bäst =D vi har precis röstat på han, både ringt och smsat gör de ni också!!!!!

rösta på honom!
sms: Piotr till nr: 72400
ring: 099-41401
RING RING RING, OCH SMSA, HAN ÄR GRYM !




barnvakt idag

jag och hanna vaknade vid halv 2 tiden, gick upp och gjorde frukost. diskade, fixa naglarna. nu måste jag hoppa in i dushen för sen drar jag och är barnvakt i ektorp tills imorgon, till mina små gullungar =) måste även gå ner på stan för att ta ut ett paket som jag har fått. de står inte någon avsändare, men ska i alla fall ner och hämta ut de med ungarna, och se vad de är.
vi hörs antagligen ikväll, eller imorgon! puss

miss it!

jag och min kusin har precis gjort lite mackor och så dricker vi multivitamin saft =) övergott! hon ska sova här inatt.

måste bara lägga ut denna bilden:
sommaren 2008, när vi allihopa ifrån klocket smet in på himpa och hade hur kul som helst!


sommaren 2008 var nog den bästa ever! 06 också.. men 08 var verkligen skön. då vi alla hängde ihop, och hade de alltid roligt. vi var i klocket och fick med oss alla till himpa denna dagen, eller många var vi i alla fall. var de den gången då väktarna kom på oss, då alla stod på led och klädde på sig? hahahaha! det var så jävla roligt. fast vet inte om de var denna gången. eller om det var andra gången vi var där. i alla fall, den gången väktarna kom, så gick vi ut därifrån, och drog en bit bort, under en bro. vi stod där en stund, pratade, skrattade - påpekade flera gånger att vi skulle hålla käften så att inte väktarna kom tillbaka. men de gick inte, vi hade så kul, skrattade, fotade och allt möjligt. efter en stund gick vi tillbaka in på himpa, och den dagen var så mäktig! haha, jag minns när gabbe tog på sig en handduk på skallen (gjorde en turban) fan vad vi skrattade!  jag saknar den sommaren och folket som gjorde allt så roligt! ♥

ups! jag som bara skulle lägga ut en bild.. tankarna strömmade in, och minnena väcktes till liv - så jag var tvungen att skriva lite =)


framtiden

2007 i think?


2008, sminkdocka


2009 min överläpp blev lite konstig haha.


jag undrar hur jag kommer se ut om ca 10 år. eller inte bara hur jag kommer se ut, utan också vem jag kommer leva med och om jag har barn då. jobbar jag? eller har mitt liv gått åt helvete. hur bor jag? i lägenhet, kanske radhus.. eller i en stor villa? det är många tankar som snurrar när man pratar om framtiden. det kan vara riktigt härligt att tänka, drömma sig bort om framtiden ibland, samtidigt som de kan vara en riktig mardröm. " när man är liten vill man vara stor, när man är stor vill man vara liten " undra om de är så. ibland vill jag vara 5-6 år igen, och ibland vill jag vara 25,26 år! aja, när tiden är inne så ser vi hur jag har det.

GRATTIS STINALEE!

som äntligen har fått sin lilla dotter, du verkar så glad nu och jag önskar er all lycka =)



för övrigt så ligger jag i sängen, eller jag slet mig upp till datan nu bara för att uppdatera, kände att det var dags att skriva lite. jag har i alla fall varit med min kusin, hon gick hem för en stund sen. vi gjorde väl inte så mycket. skrubba ansiktet och prata och sånt.  när hon gick la jag mig i sängen och kollade på tv. jag fryser och har mensvärk.. värre kan de inte bli. men å andra sidan så är jag hur glad som helst, tack vare min lilla puttinutti =D du är bäst zemer!

tillbaka till sängen och tvn, hörs senare!

godmorgon

säger jag! vi vaknade vid 13.30, båda två med träningsvärk hahaha + mensvärk för min del. så jag skippade skolan idag. nu ska vi strax äta frukost sen får jag se vad som händer. min kusin kanske kommer hit eller något =)
PUSS

gullefjun

min (eller mitt?) lilla gullefjun kommer till mig nu, och sover här inatt igen.
höhö, hörs imorgon
<3

hungrig

hälluu, nu har min kusin gått och jag har precis tvättat bort mitt smink och de där! kollar nu på jerry springer och väntar på att min mamma ska laga mat.. jag är huuuuuuungrig. sen ska jag plugga lite engelska och sova tror jag. känner mig rätt död, men så kan de vara ibland. nej, nu: jerry springer, mat, plugga och sen vid 21.00 är det efterlyst, somnar nog under tiden de sänds, eller direkt efter. jag behöver sömn!

Mwah!

bild-bomb

selma i mittbena? jarå.. hahaha!

















HAHAHAHAHAHAHA!!!







en skönhet till kusin ♥

i´m hooooome!

mamma väckte oss vid kvart i 9 imorse, men vi låg kvar i sängen till ungefär 9-9.10 sen vid tjugo i tio gick vi till spårvagnen som vi trodde att vi skulle missa, (vi sprang som djur) efter ett tag i skolan gick jag och mötte verro och sen hade jag engelska. min mattelärare var sjuk så det blev ingen matte för min del idag, YES! nej jag vet, de är inte bra i längden, men jag är verkligen sämst på matte så jag vill verkligen inte slå upp matteboken. efter engelskan gick jag och tjejerna och käka. sen så satt vi ute en stund med alexandra, josse och dom. vi fixade även så att abbes mobil kom till rätta igen, någon hade baxat den (nämner inga namn) och efter en stund ute, hade vi ytteligare en lektion, friskvård - jävlar vad vi träna! i slutet blev de lite fotboll. jag och tjejerna vann, självklart ;) - de där.. de där är RIKTI SHIET! ellerhur svarting?

när jag kom hem dushade jag direkt! och sen kom min kusin hit, vi har druckit kaffe och tatt foton som jag kommer lägga upp i nästa inlägg!

en trött psykopat utan smink


lite skämmigt, tre st av oss hade likadana väskor
alexandras, verros och min


tjajjor




ska vi ta en fight eller HAHAHA



sekerim benim

min kusin kom hit förut, vi satt och pratade lite och självklart fick hon lite damp mot slutet och var över rolig haha. sen gick hon hem och då käkade jag, sen hoppade jag in i dushen. nu sitter jag och kollar på idol samtidigt som jag väntar på min lilla gullefjun som ska komma hit.

ha en trevlig kväll! puss på er.
tjejer? här har ni en riktigt stilig karl , hahaha (karl)


och min favoritlåt såklart


de där..

tack så jätte mycket för alla tips, så jag ska gå till en frisör trotsallt? hm .. okej då =)

efter skolan promenerade jag och verro till en bank auomat för att hon skulle ta ut pengar, och precis när hon stod där kom våran buss vi skulle åka med (eftersom vi missade spårvagnen) och då stod hon och höll med sina händer där man får kortet och pengarna, och jag sa SKA DU HA MINNESLAPP? hon bara JAA! .. så sträckte jag mig som fan och höll min hand där minneslappen skulle komma ut. undra hur de såg ut? och båda två bara: DE DÄR.. DE DÄR ÄR RIKTIIII SHIIET! sen kom bussen och vi tog den :) hahaha.

när jag kom hem la jag mig i sängen nästan direkt pga min mensvärk.. ajj säger jag bara! vilken tur killar har alltså.. känns som att jag drar den meningen varje månad haha, men killar har verkligen tur. hm, jag lovade min kusin att jag bara skulle vila men såklart somnade jag.. men nu är jag uppe och alla är glada! puss på er.

mobilnörd

mooooooooooorsning! jävlar vad kommentarer det rullar in. tack så jätte mycket för tipsen <3

ska strax fixa mig och åka till skolan, vi hörs senare. men först ska jag göra ett sånt där "test" eftersom att jag inte behöver stressa, kan ta de lite lugnt!

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?

tjej.

Var det en tjej eller en kille som smsade dig senast?

kille

Gå in på inkorg

Vad står det i ditt 2:a sms och vem är det ifrån?
man kan inte förklara genom sms, de är svårt tro mig, man måste byta massa siffror <3<3 när jag kommer får du. o vem ska du smsa föresten :P ? <3 - ifrån min zemer.

Vad står det i ditt 10:e sms och vem är det ifrån?
men gör inte de heller :( för du är bra för mig, jag behöver dig :$ säger det själv faktiskt <3<3 älskar dig för mycket de är därför jag är så beskyddande <3 - ifrån min zemer

Vad står det i ditt 16:e sms och vem är det ifrån?
jag älskar dig också din jävel :P <3<3 - samma person där

Gå in på skickade meddelanden


Vad står det i ditt 3:e skickade sms och vem är det till?
vad gör du bebis? <3 till min zemer

Vad står det i ditt 25:e skickade sms och vem är det till?

är med verro, kom om du vill <3 sj? till min kusin

Vad står det i ditt 33:e skickade sms och vem är det till?
HAHAHAHA jo. och förresten "selma varför skriver du (nt) ?" HAHAHAH så söt är du hjärtat <3 till min zemer


Vem ringde dig senast?
verro


Vad har du för bakgrundsbild på din mobil?
på min zemer.



Vilket språk är din mobil på?


svenska


Vad heter din ringsignal?

Pitbull - hotel room



Hur många sms har du i din inkorg?

vet inte, de står inte. men övermånga!


Hur många sms har du i kategorin "skickat"?

står nt, men nt så många (raderar dom ofta)


Vad har din mobil för färg?
brun/guld aktig.


Vad heter din mobil?

Sony ericsson W890i

Vart har du din mobil när du sover?

BREVID MIG! - håller i den ibland, om jag råkar somna medan jag smsar :$ - smsnörd.

Sista frågan, var detta ett roligt test?
nej :(

haha, pusspuss

i need help!




haha måste bara säga, när jag skrev rubriken så råkade jag skriva "i need helg" - ja, de skulle inte vara fel. men men nu till ämnet, jag vill som sagt ha mer chokladbrun hårfärg. men vet inte hur jag ska göra. och tvekar på att bara färga över (tror inte de kommer bli någon skillnad) har jag fel? behöver verkligen hjälp. har tänkt på detta i flera månader, men har inte gjort något åt saken. så nu måste jag ta tag i detta, om någon hjälper mig såklart. hoppas verkligen att någon tar sig tid att skriva en kommentar, om ni har tips.

nu ska jag lägga mig och kolla på tv tills jag somnar, smsa med älskling om inte min mobil cpar förstårs. godnatt på er! vi får väl se om jag har några kommentarer imorgon.. hoppas ♥


demek fika

hej hej, jag och verro gjorde kaffe, knäcke, baguett och daim tårta. ja, vi var hungriga! vi hade inte ätit sen kl halv 12, i skolan. så nu är jag i alla fall mätt, orkade inte vänta på att mamma skulle laga mat, ifall nu undrar varför vi käkade mackor.. haha! och så snackade vi en massa, riktigt mycket faktiskt. allt ifrån SKÄMT till bloggerskor, hur vår klädstil/personlighet är, jämfört med andra. skolan, om oss tjejer, vad vi saknar, vad vi tycker mindre om, killar.. vi prata i stortsett om allt mellan himmel och jord. älskar att prata med verro om sånt, man får verkligen ett gott skratt samtidigt som man kan vara seriös och prata vett med varandra.

verro: här sitter vi medan alla andra brudar går runt på stan och fikar.
selma: hahahahaha ja, demek-fika!
verro: ja fan, mycket skönare! alla människor hade trott vi var psykiska om dom hörde hur och vad vi pratade om.
selma: HAHAHAH sant....
verro: hahahahahahah!

du ska veta att jag alltid finns här för dig, svarting! <3

följde henne till spårvagnen för nån halv timma sen. nu ska jag strax hoppa in i dushen och vid 21 tiden är det svenska hollywood fruar som gäller. och 21.30 sänds älskade, hatade förort på 1an, så de blir väl att glappa mellan kanalerna. glappa? kan man säga så.. jaja, jag förstår, ni förstår, perfekt! =)

vet inte om jag uppdaterar mer idag, får se! måste ju kolla om min "by" (farmville) har odlat klart HAHAHA, då kanske jag slänger in ett godnatt-inlägg, får se helt enkelt! puss

somnade

SHOO, jag har hållt på med Farmville medan verro sov. sen vaknade hon och vart sugen på att fixa en lite farm haha, så höll hon på med den. och då la jag mig i sängen och somnade.. vi har "turats om" med att sova kan man säga hahaha. nu är i alla fall båda vakna, men hon ligger i sängen.. de är så de startar.. undra om hon somnar igen? hahaha! nej då, vi ska göra knäckemackor med ost och tomat & tee till det!

PUSS PÅ ER

hemma med verro!

hemma ifrån skolan! det var bara en lektion idag för att alla lärare skulle iväg på något skit. så det var skönt! sara och amanda kom till våran skola idag med. så efter skolan gick jag, verro, sara och amanda till haga skolan. på vägen dit kommer några killar som sara känner. som säger saker som " oww shit hon i svarta mjukis.. vilken röv" och så hade dom sagt något till sara om mig också. liksom vill man ta kontakt med en tjej, gör man de på rätt sätt. inte på ett omoget, och respektlöst sätt. som dessa gjorde! verkligen skämmiga. och jag har min zemer, vill inte, och behöver ingen mer!

nog pratat om de. nu sitter jag hemma hos mig, med verro. hon ligger i sängen och halvsover och jag sitter här med världens mensvärk. får se vad som händer idag, de är sånt som märks. kusin kanske tittar förbi? aja, pusspuss

amanda och verro(svartingen) i väntan på att sara skulle prata klart me killarna .. (vi var irriterade alla 3 för att hon dröjde så länge)

FARMVILLE

jag får inte nog av dig zemer <3

.. vaknade vid halv 9, fast jag låg kvar i sängen till kl 9 ungefär haha. sen skyndade jag mig upp, borstade tänderna och de där, klädde på mig och nu är jag här! redan klar. man kan inte tro att jag är tjej va? ;) aja, verro ringde precis så jag får åka själv till skolan, för hon skulle till tandläkaren. ääh, robert väntar på mig där! och viccy, henne ska jag nog strypa. idioten svarar varken på sms, eller när man ringer. SÖMNTUTA!

jag har nog fått mani på att vara inne på Farmville (Facebook) och vet ni? när jag loggade in hade mina jordgubbar ruttnat :( fan! jag som hade kämpat med mitt liv, hahaha.

nu måste jag dra mig till skolan. hörs!
puss

i´m back!

kom precis ut ifrån dushen. tog ett riktigt långt, varmt bad. har även hunnit pratat med min älskling som är överglad idag, eller det verkar så för att han är hur underbar som helst. 

sitter här med handduk och en "turban" på skallen haha. ska strax smörja in mig med lite kräm så att jag blir riktigt len också. annars sitter jag bara och funderar lite. detta skulle blitt våran helg, jag vet. men saker är som dom är, och du vet att jag försöker. förlåt att jag är så krånglig hjärtat :/ :$

nej, nu ska jag faktiskt vänta på min bebis, han är ute och hämtar sin gamla moppe.
så, vi hörs senare!
PUSS

-

huvdet sprängs! orkar inte skriva något.


Bayraminiz mübarek olsun


Parkour

har inte haft tid att uppdatera förns nu. jag och viccy gick upp vid 11 tiden, eftersom vi trodde att vi skulle vara barnvakt vid kl 12. (en timma att göra oss klara) men halv 12 ringer viccys pappa och säger att dom är påväg mot stan och vi låg fortfarande i sängen och skratta. så vi HOPPADE upp ur sängen och skyndade att fixa oss. sen mötte vi upp dom.

på stan var de killar som gjorde volter occh grejjer. riktigt grymma faktiskt, dock var de bara "träning" eller vad man ska säga. ingen show, men grymt endå. en av sveriges bästa var här, han kom ifrån helsingborg och ska åka till flera städer för att visa. förstår inte hur dom kan!

.. just de, vi åt även mc donalds och gick lite på stan haha.

vid 16.15 tiden skjutsade viccys pappas jobbarkompis hem oss. så nu är jag hemma. ska sitta här en stund sen tänkte jag hoppa in i dushen.





näs-klistraren

nu har vi rengjort ansiktena igen, haha. de kommer ni läsa mycket om ;) men vi har även lagt på en sak på näsan som tar bort porerna, se bild på viccy nedan



(ser ut som hon ska opereras, jag ser också ut så) hahaha!

viccys operation inför näsklipparen, om hon själv får uttrycka sig.
HAHAHAHAHAHA

nu har vi käkat!

nu är viccy här i alla fall. vi har pratat lite! sen käkade vi. fick även ett skrattanfall, för när vi satt i köket såg vi en blondin gå utanför fönstret. så vi skrek " JÄVLA BLONDINJÄVEL " med sån cp-röst. och hon kollade upp som värsta galningen hahaha. nu hoppade hon precis in i dushen. är ensam hemma idag med, så de är skönt! :)

får se vad vi hittar på senare, bara ta de lugnt antar jag. imorgon ska vi upp vid 11 tiden och dra ner till stan för att vara barnvakt åt Zebban och Zara eftersom viccys pappa ska jobba där så vi ska gå runt med dom oså. de var något ballt på stan imorgon sa viccy, så de blir nog en skön dag. har inte varit ute med mina uggs än, så imorgon inviger jag dom ;) hahaha!

see yaa!

ups!

somnade visst! iväntan på att viccy skulle komma, la jag mig i sängen och kollade på tv. inte långt efter att jag hade lagt mig, vände jag på mig och somnade. känner ni igen er? haha! jag var faktiskt trött! har inte sovit alls bra inatt eftersom att jag råkade somna i springan av min mina två madrasser och jag gjorde ingenting åt de när jag vaknade av att de gjorde ont/var jobbigt. jag somnade bara om igen, på något konstigt sätt + så somnade vi riktigt sent! så det var inte så konstigt att jag var trött.

men men, nu väntar jag fortfarande på viccy. hon har inte dykt upp ännu, nej - hon somnade också! hahahaha. aja, får väl se om hon kommer snart. börjar bli lite hungrig! vill äta kycklingpytt.. men måste ju såklart vänta på henne som också vill ha de. SKYNDA DIG VICCY! =)


hahahahahaha!



viccy ska sova här inatt igen

vaknade vid halv 12 idag av att viccys mobil rindge. så då gick vi upp, hennes pappa kom och hämta henne för att hon skulle iväg. sen kom hanna hit, vi drack kaffe o sådär :) och så rengjorde jag mitt ansikte ;) jag får inte glömmade! sen fixade jag och min kusin naglarna och satt och skratta med mamma i köket. pratade lite om min storebror Deniz och sådär. inte alls långt kvar nu! <3

och nu ska jag käka lite lasange. viccy ringde precis, hon kommer och sover här idag igen =) hon skulle bara äta sen när hon ringer ska jag gå ut och möta henne :) viccy: " SELMA VI GÖR KYCKLINGPYTT IKVÄLL IGEN!" haha jag älskar verkligen henne alltså!

nej men hörrni, min mat kallnar, vi hörs senare!

skön dag!

viccy kom hit förut med lilla zara, jag målade hennes naglar haha. och så färgade jag viccys hår och på zara gjorde vi slingor (Svart) sen kollade vi på idol och sådär. efter det hämtade viccys pappa, Zara och då lagade jag och viccy lite mat, kycklingpytt och curry&kyckling-röra macka haha. och efter det kollade vi på jackass, som vi skrattade hahaha! sen kom rose hit en stund, (mitt i när vi höll på att rengöra våra söta ansikten) vi satte oss i köket och pratade och sådär bara. efter att hon hade gått öppnade vi daimtårtan ;) och nu sitter vi här och lyssnar på lite musik.








viccy kommer hit nu!

hon sover här inatt, ska färga hennes hår =) - hon säger att hon ska försöka få blont igen, jag dödar henne om det är blekning hon har köpt..

fredag.



dagen började med att jag vaknade vid kl 11, väckte Hanna och så kom hon hit. vi åt frukost och fixade oss sen drog vi ner på stan med min mamma. efter en stund skiljdes vi ifrån mamma och mötte upp Ena, köpte lite grejjer som ni kan se nedan! efter att vi varit på stan en stund och traskat runt gick jag och Hanna till netto. snacka om att vi var döda efteråt, tunga påsar och en tung back med läsk. hahaha, Hanna: " jag kommer ha träningsvärk imorgon!" hahahaha. när vi kom hem beställde vi tonfisk pizza, ÖVERGOTT. och coca cola till det, självklart ;) och sen gick hon hem, efter en stund. då hoppade jag in i dushen, så nu är jag riktigt fräsh. köpte rengöringsmedel ifrån apoteket till ansiktet så det har jag använt nu, och ska göra de framöver. 2 gånger om dagen. snacka om att min hud är riktigt babylen nu.

ska väl inte göra så mycket, ensam hemma idag! alltså blir det en mysig hemmakväll för mig själv.



Grå Uggs ifrån new yorker - skitsöta!
Vita knästrumpor ifrån h&m
Svarta benvärmare ifrån h&m
rengöringsmedel ifrån apoteket och leppsyl (beroende)

+ presenter ;) (som självklart inte får synas på bild)

COCA COLA ♥


en trött kusin


(mamma tvingade mig att handla massor ifrån netto också) hahaha


Madeleine Szlanta

grattis på 18 årsdagen hjärtat!



du ska veta att jag saknar dig övermycket. tycker att det är synd att vi inte träffas någonting alls längre, vi som hade vissa saker gemensamt - som vi kunde prata om med varandra. men jag vet att vi alltid kommer finnas där för varandra ändå! jag hoppas du får en otroligt bra dag gumman, jag önskar dig all lycka för det är du värd. älskar dig prinsessa!


alltid kul med viccy

man har verkligen kul med henne, i alla fall jag. vi kan prata om allt och inget. vi vet nog de mesta om varandra.. eller vi vet allt om varandra. jag är glad att jag har dig.

titta så meningslösa konversationer vi kan ha.
hahaha jag älskar dig FÖÖÖÖR mycket.



lite fläshigt sådär

nu har jag kollat på idol, vissa är riktigt bra medan andra gör bort sig totalt,
men man får sig ett gott skratt så det är alltid bra med pajjaser hahaha!

kollade precis min kusins blogg och tog dessa två videosar där. grymma killar!




-



jag är inte så bra på att följa som planerat, så vi får väl se hur de går =)

Medina - Så fin



jag får inte nog av denna låten!

 



hej mamma, jag vill bara säga att jag älskar dig, de var ett tag sen jag sa de. du är så fin!

hon för sig så fint när hon rör sig, hon är så fin, hon berör mig. hon är så fin, hur är de möjligt att gud skapat något så fint som dig.

mamma, du bar mig runt i 9 månader, gav mig liv. jag kollar på ett gammalt kort på dig du var så fin, och än idag du är. även fast de tog sin tid. (när din bror gick bort såg jag hur svag du blev) när din son stack, såg jag hur svag du blev. släpp dig fri och väckla ut dina vingar mamma, för du är änglalik, hos mig finns det ingen annan. som jag ser upp till som jag gör till dig. och när ingen ville lyssna var du den ända där som hörde mig. så jag dör för dig, och ser din kämpa glöd. för jag vet vad du går igenom varje natt. du är mitt enda stöd, och jag har aldrig skämts över dom problemen som du bär på, som gör dig matt. finns ingenting som går upp mot att höra ditt skratt. så elegant, du för dig runt med sån självdistans. och för en ständig kamp (för alla dina män som stack) för din son som stack, men jag är kvar om mamma känner sig ensam inatt.

mer än tacksam för allt de du nånsin gjort, jag ser min pappa tar mig med till nån konstig ort. ännu ett splittrat hem, men de är så de blir. i mina ögon är du endå alltid fin, mamma!

hon för sig så fint när hon rör sig, hon är så fin, hon berör mig. hon är så fin, hur är de möjligt att gud skapat något så fint som dig.

ya mama! jag ser upp till dig, vilken kraft du har. ensam kvinna som krigar genom natt och dag. aldrig fått nått gratis, varje andetag är för dina barn som du lever för. och vi har de bra, tack vare mammas vilja att aldrig vika sig för nederlag. om du trillar går du upp igen omedelbart. så mycket kaos runt omkring dig, ändå ser du klart. klart att du drömmer om ett bättre liv, men du hoppas på en plats i guds paradis. du förtjänar bättre, efter allt den skit, du stått ut med, nu är de slut med.. all misär kära mor, jag lovar att det blir bättre! jag finns alltid här för dig, behöver inte ens räcka ut handen. ya mama, så vacker! den finaste gåvan gud gett mig är mamsen! (du har flyttat nu, för att då din frid, och du förtjänar de så mycket efter all den skit, du stått ut med.. nu är de slut med all misär kära mor bara njut nere vid sjön, där du trivs. du hör hemma på landet, men de finns dagar då jag saknar dig alldeles för hååårt!) men du ska veta att jag förstår, och finns alltid här för dig, behöver inte ens räcka ut handen. ya mama, så vacker! den finaste gåvan gud gett mig, är mamsen!

(dock gjort om texten lite)
jag älskar dig mamma,
du är mitt allt.

jag sover för mycket

jag vaknade vid kvart i 9 imorse. fixade mig fort och tog spårvagnen till skolan, verro mötte upp mig och så tog vi en djoro. sen kl. 10.10 började skoldagen med matte.. efter det var de lunch och sen hem. när jag kom hem pluggade jag LITE matte, sen drack jag kaffe och somnade haha. som min zemer säger " selma du sover för mycket " .. det är nog sant, men dessa nätter som varit, har jag haft sömnproblem. inte sovit alls bra! haha, jaja jag vaknade iaf för en timma sen ungefär.. runt 16.30 - 17.00 tiden.

imorgon är jag ledig, som vanligt. SKÖNT! då kan jag sova hur läääääääääänge jag vill =) sova är nog de bästa som finns, nästan då! nog pratat om det. nae, ska väl inte göra så mycket förutom att plugga lite. får se om min kusin svänger förbi här en stund sen? sånt som märks.

vi hörs =D

glöm de förra inlägget

var bara tvungen att få ur mig lite saker..
jag drar ett streck och börjar om på nytt.




alla diggar paow

hon är inte som de andra bloggfjortisarna i alla fall, även att hon är i "samma" umgänge. men men, nu till saken:


paow har en tävling i sin blogg.
så:
jag är med i http://paow.se tävling, gå med i tävlingen du med!

naglar naglar naglar

nu har vi fixat våra naglar, ovanligt? haha.. det är så konstigt. för nästan varje gång vi umgås (dvs varje dag) så fixar vi våra naglar. okej, kanske inte varje. men varannan, var tredje dag. när vi sitter där i köket, ser vi alla nagellack som lockar.. vi gör om flera gånger (iaf min kusin) för att hon stör sig alltid på något haha.

nu ska jag strax hoppa in i dushen och efter de är det efterlyst som gäller.
puss på er

(har inte världens bästa mobilkamera .. men detta får duga)

fransk manikyr och några pärlor på ringfingret, som sagt.. dålig kamera!

big love

hahahahah! så söta vi är.


höhöhö

god dag! drog till skolan med viccy och tommy vid halv 10, men mådde illa så jag och viccy drog till stan en snabbis, för att hon skulle kolla en tröja. såklart fastnade vi på stan. och när vi var inne i H&M så kom det massor av vakter, springandes. efter några minuter kom dom med en zigenare, en man hahaha! så synd. men så går de. ta aldrig saker som inte är dina ;)

när jag kom hem, gjorde jag mat (tror det var därför jag mådde illa, var överhungrig) sen så kom min kusin hit. vi la oss i min säng och tänkte vila en stund, självklart låg vi och skrattade - men jag vet inte åt vad? hahaha! sen däckade vi båda i alla fall. till kl 4.. höh, hoppas jag kan somna inatt ;P

bild på manne ifrån igår:


hör av mig senare!

gymnasiefesten 2009

tänkte bara meddela er om den grymma gymnasiefesten club doggy style här i norrköping, som drar igång 26 september.
är ni intresserade? självklart! det kommer bli riktigt fläshigt.
  • vill du köpa biljetter?: 120 kr!
  • gymnasiefesten äger rum: i bråvalla
  • kontakta: mig eller Jasmina Alijagic (ni som känner henne) & det går bra att höra av sig via bloggen, bara jag får tag på er.

puss på er, godnatt.

hjälp mig!

har gjort en ny header nu. men jag är sämst när det gäller bloggar.. kan inte lägga in sånt :( så jag får se hur jag gör!

har i alla fall kollat på idol och lite sånt nu. har inte mycket att skriva.
puss

tråkar

hej hej. jag har inte gjort så speciellt mycket. min kusin kom hit för en stund sen, och innan det försökte jag fixa en ny header, men det är lite krångligt.. jag kämpar på! =) .. har precis käkat och min kusin gick nyss. jag sitter här och kollar på jerry springer - det handlar om horor idag haha. fyfan vad skabbiga dom är, helt sjukt!

det går fortfarande inte att lägga in bilder :/ värdelöst.

en ny dag

undra hur många dagar jag kommer att vakna?! ääh.. jag tänker konstigt ibland haha. mamma väckte mig i alla fall vid 8, men jag gick upp ungefär 20 över.. sen vid kl. 9.00 tog jag spårvagnen och var i skolan redan vid kvart över? det gick skit snabbt! men det berodde nog på att det inte var så mycket folk i den, och att den inte stannade vid varje hållplats. jaja, hade bara engelska idag också. sen blev de käk med rose och sara. (SARA som är helt förstörd.. han klarar sig hayati! du måste kämpa!) efter det promenerade jag med manne och robert till norrtull, så tog jag och manne spårvagnen där och robert fortsatte till djäkne eller vart han skulle. vi träffade även på lado och tommy i spårvagnen.. haha lado alltså! man behöver bara kolla på honom, så skrattar man. när jag kom hem vid halv 1 gick jag och la mig en stund. vaknade upp nyss, för en kvart sen ungefär haha.. det var nog behövligt. för att min natt var lång.. som jag trodde! somnade gangska sent, och vaknade tusen gånger under natten iväntan på att jag hade fått sms. men jag är i alla fall glad nu. tack gud att du lyssnade på mig.

(det verkar inte gå att lägga in bilder, får se om det går senare.
har ett videoklipp på manne också som jag heller inte kan få tag i. cp telefon!)

gud? rädda honom!

Elmir? gud är med dig. du klarar det här! du är en stark kille. fick en chock när jag hörde vad som hänt.. du ska veta att alla dina vänner tänker på dig och dem finns här för dig, nu, om en timma, imorgon, överimorgon, om en vecka.. föralltid! vi väntar på dig. du klarar detta ..

InshAllah ..

(detta har inget med inlägget nedan att göra)

borta..

snälla gör inte såhär. jag vet att jag har varit dålig, jag vet att jag har varit kall, "hjärtlös" och lekt att jag inte brytt mig. men gör inte såhär emot mig. de värsta som kan hända, händer mig exakt nu! snälla, jag ber dig, jag ber till gud att du inte ska göra såhär. jag vill inte att något ska hända dig, du betyder för mycket för mig. det finns människor som skulle ge sitt liv till dig, gör inte såhär mot dom och inte mot mig. jag vill inte att det ska sluta på de här sättet. jag önskar att allt var annorlunda, snälla :'( tänk vad vi alla går miste om, om du gör som du säger att du ska göra..

jag klarar inte dehär. tårarna verkar aldrig ta slut, hjärtat slår snabbarna.. känner att jag har svårt att andas efter alla tårar som strömmat ut. vad ska jag ta mig till? vilken bro ska jag välja? alla jag gått på, har ramlat ner.. i vattnet, och strömmen har dragit med dem ner till djupet. jag är rädd att jag också hamnar där snart.. den dagen jag tar ett fel steg, är jag också under vattnet.. borta.. snälla låt det inte hända. jag vill inte!

du betyder så mycket för mig.. förstå de :'(

Zara Larsson 10 år! sjunger i talang

nu har jag dushat! väntar på att maten ska bli klar. sen kommer kusin hit, så ska vi kolla på älskade, hatade förort tillsammans. försöker fixa "photoshop" eller något liknande, en tjej skulle ge mig en hemsida så jag kan ladda ner de! grymt!

förresten, lyssna på dessa två låtarna..

vilken röst tjejen har!



(spola fram några minuter)


dampilu?!

ohh.. jag som hade tänkt att dusha snart, äta och sen kolla på tv tills jag somnar, kan ju bara glömma det! för kl halv 10 är det älskade, hatade förort Del 2 som gäller. och jag är redan trött. jävla skit! måste ju se de. och mamma har inte lagat mat än, jag är hungrig hallå! :( trött är jag också, vill dusha! har damp..

jag älskar dig min bästa vän

somnade till slut igår, men vaknade upp flera gånger under natten. men men, imorse väckte mamma mig vid halv 9, eller viccy bombade mig med sms runt halv 9 och mamma väckte mig tjugo i. direkt när hon öppnade min dörr skrek jag " JAA, JAG ÄR VAKEN" (var lite sur) för jag hatar att vakna av att bli bombad på sms haha. när jag vaknar efter 4e smset, så fortsätter de att komma massor sms, och mobilen slutar aldrig vibrera. skit jobbigt haha. gick i alla fall upp, drack lite te, sen borstade jag tänderna och allt de där. drog på mig kläder och sprang till spårvagnen. jag har ju vissa vänner som tycker om att stressa upp mig :) " SELMA SKYNDA. SELMA DIN FITTA! DU KOMMER MISSA SPÅRVAGNEN. SELMA KOM NU NU NU" och när jag väl står vid hållplatsen är det ändå 3 minuter kvar. så jag hade inte behövt springa. min vänner tycker om att jävlas med mig.. men jag älskar er endå.

hade bara två lektioner idag, och sen idrott. men jag skippade den idag, eftersom att jag har varit sjuk, pallar inte bli de igen. bättre att ta de lugnt i några dagar framöver. har ju friskvård på onsdag, så jag kan vara med då istället! efter att engelskan hade slutat vid 1 tiden, tog jag och viccy spånkan hem till mig. gjorde lite mackor till henne, för att hon var hungrig. så satt vi och skrattade lite med mamma i köket! sen gick vi in i mitt rum, lyssnade på musik och snackade bara. jag älskar att umgås med viccy. har alltid kul med henne! 

nyss följde jag henne till spårvagnen, som åkte ifrån oss framför ögonen på oss hahaha. så hon tog bussen hem istället som kom 2 min efter. så nu är jag hemma. ensam, med tankarna =) men vad ska man göra. livet är hårt höhöhö. ska lyssna på Ison och Fille - vi skrattar idag. jag blir överglad av den låten.

viccy ligger och läser veckorevyn / sitter vid datorn



ska bara ta de lugnt, hoppa in i dushen strax.. see ya!

nattinatti

nej, nu ska jag lägga mig.. blir bara fucked up av att sitta uppe. men de blir väl värre nu när jag lägger mig? ooh.. vad fan ska jag ta mig till.


bara för dig

fucked up

det känns som att jag vill spy, det känns som att jag har en klump i halsen.. och att hjärtat inte sitter där den ska.. det känns som att den är mitt itu. jag har inte tappat hjärtat ännu, men den är strax påväg att falla.. då kommer den riktiga smärtan.. då den faller i tusen bitar. jag vill inte ha de såhär, jag lovar. men det finns inte så mycket jag kan göra. jag får stå ut med de, och kämpa vidare. som bujar sa: liver går inte under. nae, jag hoppas inte det! men de känns så.

min dag

hällu, har inte suttit vid datorn alls idag. vaknade upp brevid min kusin vid 14 tiden idag igen. vi låg och sträckte oss i sängen en stund, sen gjorde frukost och sen dushade jag lite fort. sen gick vi ner till stan och solade en snabbis och sen tillbaka hem till mig ( nu tycker ni säkert att det är skit äckligt att jag inte dushade efteråt, men jag tycker att färgen försvinner om man dushar direkt efter en solning, så jag ska göra de innan jag lägger mig eller imorgonbitti innan skolan!) tog de lugnt här en stund. sen gick vi hem till henne och kollade på film. först kollade vi på något på tv med mina kusiner. sen kollade bara jag och hanna på män som hatar kvinnor. den var faktiskt bra och jag vill gå och kolla på fortsättning (som går på bio nu) sen efter filmen gick vi ner till stan och tog ut pengar, köpte lite godis haha. och efter de drog jag hem, och hanna hem till sig. jag har precis käkat, ska väl sitta här en stund sen blir det sängen.

har för mycket i tankarna nu som bara snurrar runt och det känns som att dom inte tänker försvinna på ett bra tag. jaja, får väl stå ut med de.

godnatt!
(det går inte att lägga in bilder, så det får bli ett tråkigt inlägg .. grått och mörkt)

love you.

godnatt!

nu har jag varit inne på msn en stund. ska strax lägga mig brevid min kusin i sängen och kolla på blood in blood out som går på kanal 4. vi hörs imorgon helt enkelt. pusspuss

perversa idioter

hälluu.. min kusin sover här inatt igen =) vi har inte gjort något speciellt! bara varit hemma. tills vi fick för oss att gå förbi nysten en sväng och säga grattis. vi var inte där länge, känner oss fortfarande inte i form. så vi grattade han bara, tog en djoro och pratade lite. sen gick vi hem igen. vi bor bara en gata ifrån varandra. och på den korta vägen är det självklart en bil som stannar oss. " hej! tjejer.. vet ni vart banangatan ligger?" haha.. har aldrig hört talas om.. så "nej" sa vi bara. sen sa dom, "kom tillbaka" då skrek vi "neeej" då sa dom "jo kom, ska bjuda på en kebabrulle" herregud! desperata perversa idioter..

nu är vi i alla fall hemma, väntar på att min zemer ska logga in på msn.

godmorgon

.. kanske är för sent att säga? jag och min kusin vaknade i alla fall vid 14 tiden, ÖVER SENT! vi som hade satt alarm kl 12.00 för att åka upp till klocket, det var som sagt "klocket-dagen" idag. och Gonza som är programledare i bobster, var där. vi hade tänkt åka upp även att båda två är sjuka. men vi var för trötta och sega vid 12 tiden, så när jag hörde hannas alarm, vände jag mig om direkt och somnade om!

när vi vaknade gick vi upp och gjorde frukost, te och rostade mackor med ost och tomat på. sen tvättade vi av oss, borstade tänderna och sådär. satt på oss lite sköna kläder. nu sitter jag här, och hanna ligger i sängen med en skål chips på magen och kollar på tv.

vet inte vad som händer idag, det blir nog att vara hemma så att jag är helt frisk tills på måndag, för då är det skola som gäller! viccy kanske skulle komma hit senare också =) .. kul kul. ännu en sjukling i mitt hem. vi kanske borde skapa en klubb? hahaha - någon mer sjukling som vill bli medlem? haha nevars.. jag babblar bara på.

vi hörs senare!

du är det finaste jag vet

du är det vackraste i världen.



ensam hemma

hallu, nu har jag precis lagat mat och ätit och fixat naglarna. är ensam hemma, hela kvällen. mamma är hos hennes kompis som fyller år, lilla Jadwiga. ska strax förbereda mig med chips och dip framför idol, sen blir det män som hatar kvinnor. vi hörs senare!
puss

-


Keri Hilson ft. Kanye West. Ne yo- Knock you down


Jay-Z Ft. Rihanna - Kanye West - Run this town


Pitbull - Hotel room


David Guetta ft. Kelly Rowland - When love takes over


Ison & Fille - Jag skrattar idag


Ken ring - Ber en bön


Ken ring - Nu måste vi dra

godmorgon

idag vaknade jag i alla fall upp LITE bättre, somnade LITE bättre igår också. efter att jag vaknat, gick jag ut till köket. det första jag såg var: chips, dip och kexchoklad på diskbänken, vilken söt mamma jag har! och i kylskåpet fanns de coca cola. yes! så nu är min kväll räddad i alla fall. min bejbis var inte i skolan idag, även att han lovat mig.. jävla latmask!!!! <3

nu ska jag försöka göra lite frukost..
see yaah =)

grattis emir 18 år

hoppas du får en bra dag och tack för alla gånger du funnits där för mig. finns ingen som dig.
som en bror, som en vän.. big love too you!



nu ska jag faktiskt göra lite te och lägga mig i sängen och kolla på tv tills jag somnar. älskade, hatade förort står på schemat haha. godnatt .. önska mig en skön sömn, för jag tvekar på att jag kommer kunna somna.


namn och tatuering

min pappa ville att jag skulle heta Fatime, tänk om jag hade hetat så istället för selma?! nae, Fatime hade inte passat på mig. men men, det tyckte han i alla fall haha. Fatime Sedef .. haha, hm .. borde inte min dotter heta Fatime i andra namn? då skulle nog pappa bli glad. Qendresa Fatime ... (min mans efternamn) Sedef. JÄVLAR! jag yrar loss här. men men, så kanske det blir. och min son ska heta antingen Kenan i för, eller andra namn.

och mina barns personnr ska jag tatuera in på mina handleder.. jag förbereder lite för tidigt, men roligt är det och så ska det bli i framtiden! =D

påtal om tatueringar, min mamma och jag pratade om min tatuering som jag ska göra, häromdagen. den ska sitta på skulderbladet och hon sa att jag skulle skriva Türkiye över månen och stjärnan, för det finns ett till land som har måne och stjärna på sin flagga. nu letar jag bara efter en fet textstil, typ i någon skrivstils form.. vet ni någon bra hemsida där man kan kolla sånt?

(gjorde bara den texten över, så man ser på ett ungefär) + så ska de inte vara rött runt om månen och stjärnan, men de blev så när jag gjorde om.. haha

.. fan vad fläshig den kommer bli ;)

jag pallar inte

somnade till en stund?! händer mig aldrig när jag har sovit ut.. oooh.. alltså jag pallar inte vara sjuk =/ hosta, förkylning och ont i kroppen.. kan de bli värre? hoppas inte det! för jag har ingen ork till det. vill vara med min puttinutti bäjbis :( nu ska jag ut till köket, är hungrig. mamma håller nämligen på att laga mat.. eller, ja.. den är nog klar nu haha. sen ska jag lägga mig och kolla på tv. orkar inte sitta uppe. min hosta dödar mig, skit jobbigt. och nu när kvällen närmar sig blir jag överdrivet täpt i näsan. undra hur min natt kommer att se ut.. vi hörs senare om jag gör något vid datorn, annars blir jag sängliggandes och då hörs vi imorgon =)

min bäjbis vill skämma bort mig, han ska få igen den jäveln!
för han vet att jag inte tycker om sånt! haha, puss på dig hjärtat.

kollade förresten igenom lite bilder.

här har ni en ifrån sommaren 08 när jag viccy och hannah var barnvakt.
på bild: zebban, jag och hannah. en varm sommarnatt hahaha.



selma&hannah nån gång förra året?!


selma&hanna i vintras


viccy&selma, januari 09 (döda mig nt viccy, den är trotsallt rätt gammal) <3 hahaha



karin&selma bjärka 09



om frågestunden

jag har inte sagt att det är frågestund än. jag frågade om ni ville att jag skulle ha en?! men ni började ställa frågor istället (som jag tog bort, eftersom att det inte är frågestund än) så, svara på om ni VILL att jag ska ha en, då menar jag inte 5 frågor, utan flera st. annars är det inte roligt och då skippar jag den.


sjuk!

godmorgon! jag vaknade för ca en timme sen av att min kusin gick upp ur sängen. mamma kom in vid halv 9 imorse och sa: vakna nu! men jag är sjuk, min näsa är helt täpt och jag hostar. så jag stannade hemma idag! hade ändå bara en lektion. det kändes tillochmed som att jag hade feber imorse. och inatt med för den delen, kände mig helt borta.. skit jobbigt!

nu gick min kusin precis till skolan och jag sitter här och kollar lite bloggar. kollade på Aylins blogg nyss och där hittade jag denna låten:



vilka jävla idioter som gjort den! allt dom sjunger, stämmer inte. men jag skrattade endå.

städat och möblerat om

förut drack vi kaffe, jag och min kusin. kollade på lugna gatan som går på kanal 1, och så pluggade vi lite. sen fick vi för oss att möblera om mitt rum, så vi städade och möblerade om hela mitt rum. blev rätt nöjd! men de har tagit flera timmar och vissa konsekvenser har de gett, min kusin fick ena min madrass på hennes fot hahaha.. fett synd, helt blå är den nu, stackars. nu bläddrar vi emellan efterlyst och idol. och om några minuter är de andra avenyn som gäller. kommer verkligen sova gott inatt och min kusin inviger mitt nya rum med mig haha.

KANSKE uppdaterar ett till inlägg ikväll, annars hörs vi imorgon.
puss


död!

vaknade vid 9 idag, tog spårvagnen till skolan. hade matte lektion idag på en och en halv timma. efter de blev det lunch och lite rast, efter de var de idrott. och vi har idrott i ett gym, snacka om att jag och verro var döda efteråt hahahahahhaa.. inte tränade alls.. men de sköna var att det var bara jag, verro, zlatan och samet som var där idag. ingen annan kom. så det var endå lugnt och skönt med musik och sådär.. mycket skratt också hahahaha! efter idrotten stack jag och svartingen hem till mig och umgicks lite. sen mötte vi hanna och så följde jag och hon verro till spårvagnen. nu har jag precis dushat, ska strax dricka kaffe och plugga med min kusin. självklart pumpar vi ison och fille - jag skrattar idag. ur högtalarna. det blir att sova tidigt idag, och imorgon har jag bara en matte lektion sen är jag ledig på fredag (ledig alla fredagar) yeepp! skit skönt.

men men, har inga bilder ifrån idag.
hörs senare! - om internet inte krashar

jag skrattar idag

är inte alls trött än.. nu har jag i alla fall dushat och hunnit prata med lite folk på msn. viccy, min bästaste bästa vän är sjuk fortfarande, så hon har tydligen missat massor i skolan,  tycker synd om dig hjärtat. krya på dig och kämpa sen! älskar dig.

jag ska väl sitta här en stund till, fast jag loggas ut ifrån msn ibland pga internet, jävla fittinternet alltså.. skit. jag var mitt uppe i ett seriöst snack här hahaha, så loggades jag ut pga den skiten. vad ska man göra, får väl ta de en annan dag, för hon jag pratade med hade stuckit när jag kom tillbaka.. jag förstår hur du tänker, men din vän är inte värd att förstöra mina planer.. hon kommer inte lyckas heller! tyvärr .. menar inget illa, men hon accepterar inte de jag vill, alltså har hon själv valt detta.

nej, det ska inte bli ett tråkigt inlägg.. fan också haha.
för ..
JAG SKRATTAR IDAG, KANSKE GRÅTER JAG SEN.
JAG VILL LEVA I NUET, INTE ÅNGRA MIG SEN.
SÅ JAG LEVER IDAG, IDAG, IDAG.
MORGONDAGEN ÄR FÖR LÅNGT BORT, MEN VI ÄR HÄR IDAG.
SÅ JAG SKRATTAR IDAG.

vet ni vad? jag är faktiskt lycklig =D riktigt lycklig. och Deniz kommer snart hem igen, fan allt verkar gå bra för mig. skolan och allt, de känns perfekt. två saker kvar, min zemer och min bror.. jag har dansat bort alla taggar, under mina knasiga tider.. så nu är mitt liv som på röda rosor.

Malek gick vidare

nu är det slut, och vet ni vem jag såg i tv? Malek här ifrån norrköping och han gick vidare! fyfan vad klockrent. han är grym faktiskt, grattis! =) man fick inte se när han sjöng utan bara när han tog sin biljett, men nu kollade jag på tv4.se. hoppas han kommer långt nu!




nu är det andra avenyn som gäller och efter de blir det en dush :)
PUSS

IDOL 2009

det har äntligen startat igen, yes! hahaha vissa skämmer ju ut sig. och kissies bror var SÄMST! och vissa är hur grymma som helst .. vilka röster en del har! nu är de reklam, men de börjar strax igen. så vi hörs senare om inte mitt internet fuckar ..






problem med internet

mitt internet har knasat i flera dagar nu. men jag uppdaterade den 6:e senaste, och den dagen var jag bara hemma, har jag för mig.

igår: var jag i skolan (riktigt rolig dag) och efter de åkte jag hem till rose, med henne. var där en stund, sen tog vi spårvagnen ner til lstan, till hennes kontakt person för att hämta hennes schema. sen tog vi bussen till hageby, rose gick till oscar och jag till min storasyster. var där en stund, pratade bara o så. sen mötte jag upp rose och jasmina så begav vi oss till klocket, min kusin hängde på också =) där var vi bara en stund, sen tog jag jasmina och min kusin spårvagnen hem, jasmina fortsatte till navestad och jag och hanna gick hem till henne, hämtade saker för att hon skulle sova hos mig. sen köpte vi lite chips o dip och kollade på film här hemma :)

zlatan bögen .. idioten heter Zlatan Ibrahimovic, på riktigt alltså! hahaha / r och v





idag: vaknade jag vid 8, åkte till skolan. hade bara en lektion, käkade sen tog jag spårvagnen hem med manne.  när jag kom hem gick min kusin till skolan, sen somnade jag haha.. så kom hon och väckte hon mig när hon hade slutat. vi gjorde kaffe och sen gick vi hem till henne en stund. hon fyllde i något om lumpen.. som hon ska göra ;P haha göööölligt! och nu är vi här, kollar på jerry springer och om en halv timma börjar Idol 2009 =D



en video ifrån igår: första gympalektionen, bara information men idioterna förstår inte det.
den är inte så rolig. de värsta är lärarens röst i slutet, han skriker loss verkligen haha






frågestund? ..

folk brukar undra saker om mig, tänkte köra på en frågestund. men när man väl har de, så är de inte många som frågar. även att jag vet att läsare finns, men de måste vara snakes som bara vill ha fakta om mig :S ? - verkar så! inte bra. men ni får väl säga till om ni vill ha en frågestund, om ni undrar över något. så kör vi igång en!

endå skön låt hahaha



hahahahahahaha! antar att denna är till kissie, dessie och de andra bloggerskorna?!

k ♥ s

 


tidsfördriv?!

och ja, jag tog den av dig emelie, häxajävel! hahaha

SENASTE

Personen du pratade i telefon med: Kastriot
Du kramade: kent

IDAG
Kläder: stor t-shirt och shorts än så länge.
Bättre än igår: klockan är inte alls mycket, så de kan jag inte säga än.

IMORGON
Är det: måndag
Planer: gå till skolan!
Något tråkigt som händer imorgon: hm.. vet inte.

FAVORIT
Nummer: 7
Färg: svart och rosa
Årstid: sommar

FRÅGOR OCH SVAR
Det första du gjorde i morse?: kollade min mobil (som vanligt)
Vad åt du sist?: åt macka och drack kaffe
Vad irriterar du dig på?: snakes
Tror du på distansförållanden?: yes!
Vem tänker du på just nu?: käääs
Tror du att personen tänker på dig med?: i think so =D
Vart reste du sist?: har inte rest någonstans på JÄVLIGT länge :S sthlm tror jag.
Vad gjorde du igår kväll?: barnvakt och sådär
Liknar du din mamma eller pappa?: mamma
Ler du ofta?: yes
Välj en, kärlek, skönhet kreativitet?: löööve.
Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: ja de gör jag.
I vems säng sov du i igår natt?: bettans
Vilken färg har din tröja?: vit
Saknar du någon?: ja, hela tiden
Humör för tillfället?: uttråkad och seg

SORG

Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: ja
Har du någonsin gråtit dig till sömns?: aao
Gråter du när du skadar dig?: nej, skrattar oftast hahaha

GLÄDJE

Är du en glad person?: jadå.
Vad gör dig glad?: käs, vänner och familj
Önskar du att du var lyckligare?: ja, jag är de snart.
Är lycka överskattat?: nej!
Kan musik göra dig glad?: japp

HAT
Vem hatar du verkligen?: ingen ;)
Har du någonsin gjort en hat-lista?: när jag var liten, säkert haha
Är du en mobbare?: nae
Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: ja
Har du blivit sviken någon gång?: ja, vem har inte?

SKOLAN
Gillar du skolan?: nej
Favoritämne?: inget.
Värsta ämne : matte
Är skolmaten godare än på din tidigare skola?: ja haha

söndag

hälluuu!
vaknade för en stund sen, och nu sitter jag här. får se vad som händer idag, ska försöka få tag i min kusin så hon kan hjälpa mig med en sak. solen skiner här idag, det var ett tag sen faktiskt haha. jag och två av mina vänner har redan tatt fram vinterjackorna! de behövs framåt kvällen nu, vid 6-7 tiden blir de faktiskt rätt kallt.. men när man har en tjock jacka på sig, känner man varken värme eller kyla, höhö "cok nice" - rose! hahahaha. fan vad jag babblar på om allt möjligt, knas! aja, nu ska jag väl kolla vilka som är inne på msn och snart fixa mig.

Mwaah

igår och idag

jag har inte haft tid för att sitta vid datorn, därför har jag inte haft någon chans att uppdatera. så vi tar gårdagen och idag, nu!

igår: tjajjorna missade spårvagnen på morgonen så verro var den enda jag åkte med haha. var i skolan till ca 12, käkade och så kom sara och jenni dit en stund också :) sen tog vi spårvagnen hem till mig, jenni och sara fortsatte mot eber. när vi kom innanför dörren såg jag att jag hade fått brev av min älskade storebror, tack så mycket.. älskar och saknar dig mer än någon annan <3 iaf, vi fixade naglarna hemma hos mig, drack lite te, åt knäckebröd med ost och tomat (övergott) och snackade. sen tog vi spårvagnen till klocket, hem till verro. jag var hur död som helst, så jag däckade självklart i hennes sköna säng haha. hon hoppade in i dushen och när hon var klar, väckte hon mig men jag var för trött. så hon drog till centrum och när hon kom tillbaka gick jag upp, då gick vi till willys och köpte lite chips osådär. senare vid 19 tiden ringde bettan och frågade om jag kunde vara barnvakt, men varken viccy eller hanna kunde så jag drog med mig rose. så igår var vi barnvakt åt gullungarna, zebban och zara. vi gick till videostan och köpte lite läsk och godis, inte långt efter att vi kom hem somnade zara i mitt knä.. lilla bebis haha! senare vart zebban också trött så han gick med och la sig. jag och rose satt uppe en stund och fixade lite smycken som hon hade fått av lillis, sen tog vi en djoro och gick och la oss.






idag: imorse vaknade jag skit tidigt av att ungarna höll på och busa i sängen hahaha, skrattanfall till max hade båda två. men sen gick dom ut så vi fortsatte sova till ca 10.30?! sen efter att vi vaknat till och så, gick vi hem till mig och så fixade jag mig lite fort, sen tog vi bussen till busfabriken :) haha överkul! vi käkade lite nachotallrik och pomme och så började vi springa runt där, åkte olika rushkanor (stavning?) , klättrade massor hoppade studsmatta osv.. haha vi var helt döda efteråt! då kom bettan och hämtade oss. vi åkte till mc, men dom skulle vidare till sörsjön så vi hoppade av i maxi och tog en fika, jag och rose. satt där, prata lite skit osånt, kollade i lite affärer. sen tog vi bussen hem till mig, minns inte direkt vad vi gjorde här?! men efter de tog vi i alla fall spårvagnen till klocket, satt ute med italo, erika och verro och snackade bara lite. sen gick vi hem till rose och umgicks med hennes mamma en stund. inte långt efter gick vi ut igen, vi gjorde inte så mycket. vid 21.15 tog vi spårvagnen hem, rose skulle möta oscar vid min hållplats och han kom efter MYCKET om och men.. jävla trattjävel!








- astriot <3 haha, pommena var bokstäver





en video i studsmattan också! för låång.. men endå.





nu ska jag sitta här en stund, sova snart.. trööööööööööött!

måste bara säga att min zemer betyder mycket för mig =) <3

god morgon

vaknade vid 8.25 av att viccy ringde, och jag blev så jävla sur på henne även att jag skulle upp 5 minuter efter hahaha! hon bara: oj, jag trodde klockan va 9.. hahahahahahaha ja bara: ooho........ hejdåå!!!!

aja, nu är jag i alla fall uppe och jag har druckit te, kan inte äta frukost på morgonen nu för tiden :S helt knas alltså. sen fixade jag mig lite fort osådära. tjejerna tar spårvagnen 27 över ifrån klocket, så jag har lite tid på mig att sitta här, behöver inte stressa :)

idag är det fredag och jag slutar kl. 12, skönt! ska nog hem och vila en stund efter skolan, om de inte kommer annat i vägen. annars vet jag inte vad som händer idag, måste försöka få tag i min kusin och fråga om hon kan hjälp mig med ett arbete så är det överstökat.

nu ringer telefonen och sms kommer.. tjejerna är på G :) hahahaha, hörs efter skolan!

tack så mycket!




svar: tack så jätte mycket för kommentaren. och tack för att du tycker om min blogg, de är alltid skönt att höra sånt! =) jag siktar inte emot att bli någon "bloggkändis" med pengar, utan jag tycker om att skriva bara. och de har blivit en sak jag gör varje dag. de är liksom en rolig grej och då kan man blicka tillbaka när man är vuxen. och så tycker jag det är skönt att ha en blogg, där man kan skriva nästan vad man vill. eller, man kan ju det. men de finns alltid några snakes där ute som tycker om att snoka, så jag kan inte dela med mig av vissa för privata saker. men men som sagt, tack så mycket! jag blev jätte glad =)

vem är du förresten?

godnatt allihopa!

skit också.

lite problem har jag haft idag igen. problem verkar gillar mig, dom försvinner aldrig. jävla skit! mår illa, jag åt lite kebabpytt i skolan vid 12 och för nån timme sen lyckades jag få i mig en macka. vet inte vad de är med mig..  men men vad ska man göra.

nu har jag i alla fall dushat och ska sova snart, om nån timme. aee, kanske borde man lägga sig i sängen och titta på tv eller något. istället för att sitta här och prata med en jävla alban jävel vid namn patriot, på msn. - häng dig patri! :)

godnatt
Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar

ni är guld värda!

jag vet att vi tjejer (mina närmsta vänner) kan ta varandra förgivet ibland. och jag ber om ursäkt för det, jag älskar er och jag hoppas att vi verkligen aldrig skiljs åt. jag är glad över att få umgås med er, dela skratt och tårar med er. vi kan vara oss själva med varandra och jag vill att ni ska veta att jag gör vad som helst för er, när ni vill. man inser att man inte kan ta sina vänner förgivet -

när man ser andra människor som har förlorat sina närmsta kompisar, tar ett exempel som therese (här har ni hennes minnesblogg som hennes vänner gjort) hon som blev mördad i somras. är inne på hennes blogg nu, och ser hur hennes vänner verkligen saknar henne, ringer henne - men får inget svar. desperat efter att höra hennes röst, hennes skratt, se hennes leende. måste säga att thereses kompisar är riktigt starka.

alltså.. jag tror aldrig att jag skulle palla med den smärtan. därför säger jag här och nu att jag älskar er mina tjejer! jag lovar och svär att jag är överlycklig som har er. ni är mitt guld, ni fyller mina dagar med kärlek. tack för allt, ni vet vilka ni är!

en sak till, haha .. jag sitter här och skrattar för mig själv. ni vet när en "tjejgrupp" typ ska käka middag tillsammans, så har dom de hur trevligt som helst. men när man kommer till MINA tjejer, så funkar inte de. vi skriker på varandra samtidigt som vi skrattar och de går inte alls att ha en "fin, skön stämning" men det är de jag älskar med er, ni är speciella och jag trivs!


emosarna ska döda bloggfjortisarna



hahaha! jag tror att denna bruden behöver ett seriöst snack med en psykolog.. hon verkar behöva psykvård faktiskt. man kan inte sitta och säga så som hon gör, hon kan bli anmäld för de och de låter inte rimligt att en "vanlig" tonårstjej sitter med en sån "läskig" röst och påstår att hon ska döda de kända bloggarna, samtidigt som hon ser seriös ut? hon är inte normal, något fel är de på henne! hade de varit på skoj hade hon väl i alla fall skrattat IBLAND?! översjuk brud asså.. jag skrattade samtidigt som jag ville stänga av den fort som fan, vilken sjuk kvinna alltså..

höhö

shululu =D dagen började med att jag vaknade vid halv 8, ringde min zemer för att väcka han. sen "somnade" jag om till halv 9, rose var redan uppe då. hon satt med min mamma i köket och drack kaffe och berättade roliga historier så att min mamma dog av skratt hahaha. jag drack i alla fall lite te, sen fixade jag mig lite fort. så tog vi spårvagnen till skolan. mötte manne och verro också. pluggade lite engelska bara, sen vid 12 käkade vi och efter de väntade vi på att de skulle bli bråk.. vi ville se lite action men de blev inget =(

haha så jag och viccy drog vidare till vårdcentralen i klocket. eller, vi hann ta spårvagnen och åka några hållplatser, sen ringer rose och skriker på mig att jag har hennes busskort, så det var bara att gå av och promenera tillbaka till skolan för att lämna de, och sen springa genom massor vägar hahahaha (vi höll på att bli överkörda) till bussen för den stod precis där. så åkte vi i alla fall till vårdcentralen för att viccy, dum som hon är, hade skärt sig på en lampa som var sönder, så de var rätt djupt. dom plåstrade om henne, men kunde inte sy eftersom det har gått en dag?! haha.. sen tog jag bussen hem och nu är min mobil fuckad och jag får lite damp.

rose var precis här och hämtade sina kläder och lämnade mina! idag blir de att sova tidigt, de har jag och kastriot redan bestämt :$ .. så vi orkar upp till skolan imorgon! nej men, nu ska jag dricka kaffe haha. höööööööööörs!




rose sover här

orkar inte skriva! har inte varit på världens bästa humör. men nu är de bättre och rose sover här inatt =) så åker vi tillsammans till skolan imorgon! vi ska lägga oss snart, godnatt.. pusspuss

rooosii vi har alltid hållt ihop, och vi ska aldrig skiljas åt .. älskar dig min prinsessa

går ut med rose en stund

idag var jag inte i skolan, vaknade med världens smärta i magen. var tvungen att vika mig ner emellan åt. och mamma blev arg på mig för att jag inte gick till skolan, men ska jag sitta där och må dåligt och inte hänga med vad som händer istället? nej tack!

men imorgon är det skolan som gäller. jag har pratat lite med älskling, vad ska man göra.. de kommer alltid problem. men vi klarar oss jämt, ellerhur? .. mamma sa att jag inte fick gå ut om jag inte gick till skolan, men jag ska bara vara ute ett tag.. så nu ska jag dra på mig lite kläder och gå ut och möta rose, umgås med henne lite.. prata och så, de var ett tag sen. och när jag kommer hem ska jag plugga! de är ett måste.

vi hörs när jag kommer hem, om de går att uppdatera då =)
puss

cp blogg.

alltvarligt talat så får jag d a m p på bloggen, i två dagar i rad har den varit seg på kvällen nu? det är översegt att bara logga in till och med. och tiden drar åt helvete när man bara trycker på att man vill se kommentarer osv.. ooh, riktigt störigt.

men men, jag har i alla fall varit hemma typ hela dagen. åkte till klocket vid 18.30 typ? med min kusin, vi drog till willys och handlade sen satte vi oss på en bänk, då kom jonte och robin en stund. vi skulle träffa rose också, men vetifan vart hon tog vägen. de blev kallt, så vi tog språvagnen hem.. men vi är så dumma i huvudet att vi glömmer plinga när vi ska gå av spårvagnen. så vi fick åka ner till stan, men vi hade turen med oss ;) - spårvagnen stod på andra sidan, så vi hann med den.

jag ska strax lägga mig, väntar bara på att hjärtat ska komma hem.
pussssssssss

- jag skrev detta vid 21.30 - men tänker inte publicera de förns de går att lägga in bilder, vilket verkar vara ett jävla problem..

....
aee jag ger upp, klockan är strax 22.00 så jag lägger in de två bilderna i detta inlägg när de funkar helt enkelt.

de blåste som fan, se mina byxor (luftballong) hahahahahahaha


kusin

plugga i 25 graders värme?

jag förstår mig inte på vissa människor alltså.. herregud! orkar inte ens skriva om de.

nu ska jag i alla fall plugga och sådär.. även att de är 25 grader varmt ute :) de låter jävligt kul, ellerhur? aja, förresten så kom mamma precis hem och hon sa " Jadwigas son kan tatuera dig, gratis om du vill " för jag vill ju göra den turkiska flaggan, om ni minns att jag har berättat om de? fast jag tvekar, för jag är rädd för smärtan haha..

puss



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!