jag älskar dig min bästa vän

somnade till slut igår, men vaknade upp flera gånger under natten. men men, imorse väckte mamma mig vid halv 9, eller viccy bombade mig med sms runt halv 9 och mamma väckte mig tjugo i. direkt när hon öppnade min dörr skrek jag " JAA, JAG ÄR VAKEN" (var lite sur) för jag hatar att vakna av att bli bombad på sms haha. när jag vaknar efter 4e smset, så fortsätter de att komma massor sms, och mobilen slutar aldrig vibrera. skit jobbigt haha. gick i alla fall upp, drack lite te, sen borstade jag tänderna och allt de där. drog på mig kläder och sprang till spårvagnen. jag har ju vissa vänner som tycker om att stressa upp mig :) " SELMA SKYNDA. SELMA DIN FITTA! DU KOMMER MISSA SPÅRVAGNEN. SELMA KOM NU NU NU" och när jag väl står vid hållplatsen är det ändå 3 minuter kvar. så jag hade inte behövt springa. min vänner tycker om att jävlas med mig.. men jag älskar er endå.

hade bara två lektioner idag, och sen idrott. men jag skippade den idag, eftersom att jag har varit sjuk, pallar inte bli de igen. bättre att ta de lugnt i några dagar framöver. har ju friskvård på onsdag, så jag kan vara med då istället! efter att engelskan hade slutat vid 1 tiden, tog jag och viccy spånkan hem till mig. gjorde lite mackor till henne, för att hon var hungrig. så satt vi och skrattade lite med mamma i köket! sen gick vi in i mitt rum, lyssnade på musik och snackade bara. jag älskar att umgås med viccy. har alltid kul med henne! 

nyss följde jag henne till spårvagnen, som åkte ifrån oss framför ögonen på oss hahaha. så hon tog bussen hem istället som kom 2 min efter. så nu är jag hemma. ensam, med tankarna =) men vad ska man göra. livet är hårt höhöhö. ska lyssna på Ison och Fille - vi skrattar idag. jag blir överglad av den låten.

viccy ligger och läser veckorevyn / sitter vid datorn



ska bara ta de lugnt, hoppa in i dushen strax.. see ya!

Kommentarer
aylin - All eyes on me

- Jag kunde inte ladda er photoshop så jag har gimp & Photoscape ist , det funkar lika bra :) och båda är gratis :)



Blogg: http://aylincaglipamuk.blogg.se/
2009-09-14 @ 18:45:34


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!