TRÖTT..

Grabbarna tittade aldrig förbi, de var tvungna att sticka lika fort. Jag och Denis har spelat lite kort och jag ägde honom båda omgångarna hihi :) Denis ligger i min säng och klagar för tillfället haha så synd. Nu ska jag dra upp honom och tvinga med honom ut på den kyliga balkongen för en cigg. Vi båda är nog lika trötta nu, kaxiga mot varandra är vi också. När han går ska jag hoppa i säng direkt. Har skola mellan 10:00 - 13:35 SKÖNT! Vid 15:00 har jag möte och sedan hör jag av mig igen.. Om det inte kommer någon mobilblogg under timmarna i skolan. God natt!

Tampa är på besök!

Kom hem för en stund sen, denis är även här vi ska bara chilling och snart kommer tampa förbi här. trevligt att våran lilla gävle bo är på besök i norrköping!

mobilblogg

Hello friends! Sitter hos brorsan och kämpar med min jobbiga näsa :( förut kom bästa Abo G till mig. Sen stack vi till min bror där jag fortfarande befinner mig som sagt. Vi försökte göra bakad potatis men det gick inte så bra. Resultatet blev inte som vi förväntat oss hahaha.. Så vi stekte ihop allting och nu gick det iaf att äta -.- Har inte så mycket mer på hjärtat än att pojkvänner i dagsläget är otroligt hala och lögnaktiga mot sina såkallade prinsessor. Det rör inte mig ryggen EGENTLIGEN :)

mobilblogg

Hello friends! Sitter hos brorsan och kämpar med min jobbiga näsa :( förut kom bästa Abo G till mig. Sen stack vi till min bror där jag fortfarande befinner mig som sagt. Vi försökte göra bakad potatis men det gick inte så bra. Resultatet blev inte som vi förväntat oss hahaha.. Så vi stekte ihop allting och nu gick det iaf att äta -.- Har inte så mycket mer på hjärtat än att pojkvänner i dagsläget är otroligt hala och lögnaktiga mot sina såkallade prinsessor. Det rör inte mig ryggen EGENTLIGEN :)

TÄPT I NOSEN.

God morgon! Det blev ingen skola för mig idag.. Jag vaknade helt täpt i näsan, och kunde bara andas med munnen haha så synd. Men imorgon är det nya tag igen. 2 lektioner, så det är slappt! Nu har vi precis avnjutit frukost bestående av varma mackor i ugnen & kaffe. Solen skiner ute idag, till skillnad från igår.. Men ut vet jag inte om jag ska :) min näsa rinner....

kladdkakstime!

god kväll bloggen! kom hem ifrån HC för en stund sen och så träffade vi brorsan en snabbis. Nu har vi precis gjort klart smeten till kladdkaka och kastat in den i ugnen. vispat grädde för hand har jag också gjort, kämpigt värre! så är det när man inte har införskaffat sig någon elvisp -.-  GOD NATT!
dessa fina kollageblock fick jag med mig hem idag hihi

MY SUPERSWEET 18!


30 AUGUSTI 2011

Hello bloggen! Nu när jag går i skolan blir det lite mindre uppdatering. Jag kom hem för en liten stund sen. Skolan gick bra, hade dock håltimma ifrån 8-12. Väldigt onödigt att ens vara i skolan under dom timmarna men vad ska man göra.

Efter skolan drog jag en sväng förbi mamsen och sedan till min kusin för kaffe och snack med söta Leniis. Vi tog även en tripp och handlade in lite skolmaterial. Nu är jag som sagt hemma igen :)

Ska strax iväg till HC för att handla lite food och sedan måste jag sticka till brorsan och hämta min tvätt som jag inte hämtat än, vika och hänga in den. uft!

Vill bara säga att om det blir små konflikter i kommentarfälten är det inte mitt problem, det är ni som tjafsar och skapar olika disskusioner. not my problem! Sen om ni vill sluta läsa min blogg bara för att andra läsare yttrar sig så är det era egna problem där med. Men att min lilla bloggis ska råka "illa ut" bara för att folk kommenterar tycker jag faktiskt är lite patetiskt.

EN SAK TILL.

Jag har fått i uppdrag av min lärare att intervjua två personer (hälso pedagogik) och jag har redan intervjuat en. Skulle behöva en 12-åring, någon frivillig som vill besvara frågan: Vad är hälsa för dig? Och varför tycker du så? Tänkte på Shqiponja, men om det är någon annan som är tolv år gammal får ni jätte gärna besvara min fråga, ni också! avsluta med namn! tack på förhand ♥
Hälsa för mig är bl.a. att motionera, äta rätt, ha kul, inte röka-dricka-knarka, njuta av livet!

in thaa school


inte hemma

Hello! Skriver ifrån mobilen nu.. Jag kommer att börja blogga som vanligt från och med imorgon. Nu ska jag äta upp här och gå ut och ta en cigg sedan ska jag glo tv, o däcka. Puss

HAHAHA! sicknesssss


Vi måste hålla ihop.

Min moster mår inte bra, hon kan förlora livet på en sekund. Det är helt sjukt att hon som alltid är i farten ligger på en sjukhusbädd och inte kan prata. Jag saknar henne så mycket och jag hoppas och ber att hon blir frisk. Min moster är Hannas farmor (jag är kusin med Hannas pappa) och jag känner att jag inte kan vara osams med H under såna här händelser. Det är egoistiskt utav oss båda, som delar samma smärta och samma sorg, som delar samma Moster/Farmor att vara osams. Vi måste hålla ihop dagar som dessa. Vi måste kasta bort de som varit, förlåta och gå vidare. Jag är inte en egoist, jag måste hålla ihop med min släkt trots allt som varit. Det handlar om liv & död. Och jag vill inte ha några sjuka kommentarer angående detta. Jag vet vad jag & H varit med om, ja.. jag är väl medveten om det. MEN det är dags att gå vidare nu, speciellt under den här perioden i våra liv.

NORRKÖPING MOT RASISMEN!

Har inte varit så bloggsugen som ni vet. Men ni får ett inlägg idag!
Dagen började med att jag steg upp kl. 10.00, ovanligt för mig men det var skönt att gå upp tidigt! bra med tanke på skolan också. Gick och la mig 22.30 igår haha fett skönt.

EFter att jag piggnat till, dushat, druckit kaffe och fixat mig stack jag till brorsan en sväng och sedan gick vi ner på stan och mötte upp Suzan & Katti för att demostrera mot rassarna. Blev så äcklad av dom. Patetiska människor!

Efter stan stack vi hem till mamsen en sväng och sen åkte jag och Deniz hem till honom. Han stack ut en stund medan jag träffade Aurora & Josefin. Nu är jag hemma igen, drog till HC med Dempan innan vi skildes åt. Ikväll blir det förmodligen spökvandring.. Nu måste jag springa ut i köket, riset kokar för fullt..

Har inte träffat min moster ännu men jag hoppas på att få göra det snart, hon finns i mina tankar hela tiden. Hade egentligen bestämt träff med min kontaktperson idag, vi skulle åka gocart men det lockade mig inte det minsta. Ville istället hänga med mina syskon som är mig närmast dagar som dessa ♥

Innan jag avslutar detta inlägget måste jag säga till Shqiponja att jag är ledsen över allt du fått läsa, det var inte meningen att du skulle se detta. Men det är så det ligger till och det finns inget jag kan göra. Din bror kommer alltid att vara speciell! Sorry snäckan!

Hela drottninggatan var full av FINA blattar påväg mot SD & de äckliga rasisterna :)






Ungdomar och uteliv.

Vad är det med folk som festar varje helg? "längtar till fredag för då är det utgång som gäller". Jag förstår mig inte på dom. Det kanske bara är jag som är tråkig men att supa och sticka ut varje helg låter fan varken kul eller speciellt vettigt, helt seriöst. Dessutom har jag massvis med vänner som sagt att det inte ens är kul att gå ut, så jag undrar vad alla dessa flickor och pojkar gillar egentligen. Har inte varit ute ännu, och "utelivet" har inte ens lockat mig lite. Visst, det kan vara skönt att sätta sig med några och bara ta en drink, men det räcker för mig. Visst vi är unga och ska "leva livet" men lever man verkligen livet genom att klunka ner massa alkohol? Jag vill inte verka bättre än någon annan, så jag hoppas inte ni tar detta negativt. Men min personliga åsikt är att man kanske kan göra annat än att tänka på den kommande helgen.

FREDAG 26 AUGUSTI 2011

jag klarade inte av att stanna kvar i skolan. Pratade med mamma i telefonen om moster och började böla.  Läget är kritiskt och jag är så rädd över att inte få träffa henne igen. Stack hem till mamma efter skolan och hängde med henne istället. Vi har inte börjat med lektioner än, så jag pratade med min mentor och hon tyckte det var en självklarhet att jag skulle gå hem istället för att genomlida dagen i skolan.. Nu sitter jag hos syrran med mamma, hon ska bjuda oss på mat.. Vi stack aldrig till moster idag, mamma kan inte se henne såhär. Vi väntar en vecka på besök, och om det inte blir bättre inom en vecka så kommer det gå utför så jag hoppas verkligen att hon blir bättre. Du klarar detta moster.

Någon undrade över hur jag kan blogga via mobilen. Jag har köpt mobilsurf och går helt enkelt in på www.blogg.se och bloggar.

Bara för att inlägget inte ska bli så grått och sorgligt så kan jag berätta att jag såg en snygging utanför syrrans fönster precis, han försökte sno en cykel och jag skickade iväg ett sms FORT till honom "vad gör du med cykeln?" HAHA så vi får se vad han svarar :)

Tror inte jag kommer att uppdatera mycket mer, vill ha en liten paus. Men det kanske kommer ett inlägg ikväll iallafall, jag är inte så bra på att hålla mig borta ifrån bloggvärlden. Tack till alla era fina kommentarer, ni gör mig starkare. Puss på er.

mr loverboy

Nämen! Vad ser jag när jag loggar in? Kastriot i egen person har kommenterat. Är stolt över att du vågar erkänna dina känslor såhär offentligt, det har inte hänt på ett bra tag :) sen att du fick mig att gråta konstant är ju inte helt sant? För när vi hade det bra så hade vi det jävligt bra och sedan tvärtom, right? Oj.. Desperat? Nää kassi, var inte ute och cykla nu. Jag "släppte" dig för några månader sedan när jag inte fick något tillbaka ifrån dig. Sen har det ju faktiskt varit du som hört av dig. Om någon av oss två är desperata så är det förmodligen du. Du kan inte vara ensam, du behöver känna närhet och värme, du söker något nytt varje dag. Jag har däremot klarat mig ensam ett bra tag. Och vadå kopplat bort mig? Snälla var ärlig. Du kan inte ha kopplat bort mig om du ville försöka med mig igen för bara 3 veckor sedan. Tänk lite.. Men..Jag är glad över att du inte vill såra mig igen. Jag är också stolt över att du svalt lite av din enorma stolthet denna månaden. Puss och tack för mig. Nu måste jag verkligen däcka.

Ni är bäst!

jag älskar era kommentarer och ni anar inte hur glad jag blir när jag får en ny kommentar. Det är typ som en "mini-julafton" haha ni som har blogg förstår vad jag menar. Fett kul! Som ni märker har jag inte somnat ännu, fastnade framför olika bloggar. Nu ska jag ta mig en dush och sedan hoppa i säng. Ska be för min moster.. puss!


GYALS

Hej på er mina vänner! jag har inte så mycket att komma med just nu. Tjejerna A & J kom hit en stund, vi käkade mat och snackade skit. Nu har de precis gått och jag tänkte hoppa in i en dush. Tänker på min moster.. vi ses imorgon älskade du! ♥

Du klarar detta moster!

Precis när jag skulle öppna inlägget fick jag ett samtal och det var min gråtande mamma. Hon berättade att min moster fått en stroke och ligger nu på sjukhuset. Vet inte vad jag ska säga eller göra, hon är världens bästa moster och jag hoppas verkligen att allt går bra. Hon är halvt förlamad och kan inte prata. Snälla Gud rädda henne. Ska förmodligen upp till henne imorgon med mamma. Kan inte fatta att det är sant. Hon har alltid ställt upp för mig och jag har varit fäst vid henne sedan jag var en liten skitunge. Älskar dig Ija (som jag kallar henne) ..

Fuck, detta inlägget skulle bli ett bra inlägg men känns fett onödigt att ens skriva om min dag nu när jag fick reda på detta.. Blää :( Ska försöka.. Jag började vid 9 idag, vi stack och käkade glass med klassen och sedan efter skolan mötte jag och Tamara upp våran kontaktperson och så fikade vi lite. Det är riktigt skönt att jag inte är den enda som är "äldre" i min klass, Tamara & Sofia är också det!

Nej, nu måste jag städa lite om det går. Fan Ijaa... Du är bäst! Du klarar detta! LOVE !!

Tammis idag.




he still loves me

Jag vet att det kanske är lite för personligt, inte för mig men för folk som kommer att "hängas ut" i detta inlägget. Men jag är så trött på att ständigt gå runt och vara tyst och låtsas som ingenting.
Mitt kära ex Kastriot Spahijaj som han så fint heter kan inte sluta barnsla sig. Det började med att han hörde av sig lite smått innan och i början på sommarlovet, sedan lugnade det ner sig. Sen nu när jag var på bjärka i år (sista juli någon gång) så satt jag och ett gäng i matsalen på natten och spelade kort. Helt oväntat fick jag ett sms. Såg att det var ifrån Kastriot och läste det. Ett vackert sms? ifrån honom? Kan det stämma? va? Att han vill ha tillbaka mig? Att han är min prins? Att han förstår om jag inte vill ha tillbaka honom längre? Att han försökt ha roligt på andra sätt men att jag alltid kommit upp i tankarna? Att jag är den enda som kan fylla upp tomrummet som blev kvar när vi delades? Stod det verkligen så? JA. Och sedan ska folk komma och påstå att han inte älskar mig längre? Jag vet hur killar som Kastriot fungerar. De älskar att, ja förlåt att jag säger det så fräckt. Men de älskar att knulla. De älskar att springa från brud till brud, såna som han förklarar tjejerna som HOROR "det är bara horor som jag knullat utan känslor" Killar som han har en person i hjärtat, en person som är inlåst. I detta fallet är det jag som är inlåst i hans hjärta och när han träffar brudar stänger han av mig ifrån han. Han hade dessutom tänkt komma hit nu när jag fyllde år, men det kom en sak i vägen. Varför skulle han vilja komma och fira min födelsedag om det inte fanns känslor inblandade? Man ringer heller inte o frågar någon "älskar du mig.." Kastriot funkar också såhär, när han har fått reda på att en tjej fortfarande gillar honom, tror han att han kan göra som han vill (dissa, vara dryg, leka allan ballan) och förvänta sig att tjejen finns kvar. Jag är bara så trött på honom och därför var jag tvungen att skriva ut detta. Fuck alla snakes ! Jag vet sanningen, och jag hoppas att ni också insett den nu. He still loves me ÄVEN om han pratar och träffar MÅNGA tjejer. Att jag har hans hjärta räcker för mig. Sen att han tagit bort mig ifrån fb är en annan femma. Han kunde inte ta smällen att jag kommenterade ärligt om honom, för han hade inget att säga. Han vågar inte skrika ut för hela världen att han vill vara med mig igen. Bakom era ryggar är han en ängel. Jaja fuck det! Nu är det dags för mig att sköta skolan och skita i allt annat. Har inte tid med varken kärlek eller vänner längre :)

Det blev ett till inlägg i alla fall.

Adelina frågar: var alla 1or var med varandra? :)
Svar: Nja inte alla, men flera klasser än min.

Precis när jag dushat klart ringde Denis
, så han kom hit en sväng och nu ska han alldeles strax gå igen. Vi körde en runda Chicago och vem tror ni vann? JAG! Det blev även en kaffe och lite skitsnack. Bästa Denis!
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv. Alarmet ringer 7:30. Puss!

Min nya kaffekopp som jag fick i födelsedagspresent HAHA! LOVE IT!



Och eftersom att detta inlägget handlar om Denis kan jag ändå ta och visa vad jag fick av honom. En Gucci parfym, flora. Den är redan välanvänd. han är bäst!!


Mina ögon faller ihop

Anonym frågar: var det bara omvårdnadsprogrammet som var i sörsjön eller? :)
Svar: No! alla 1or :)

Anonym frågar: När kommer bildena från din födelsedag? :)

Svar: De kommer så fort verro skickat dem till mig :) Ska försöka fixa det så fort som möjligt!


Det var inte så länge sedan jag skrev sist, men jag skriver nu för att detta blir det sista inlägget för idag. Jag är jätte trött. Håller på och lagar mat (nu måste man göra sånt själv helt & hållet).. Finns ingen mamma som står i köket längre :) Sedan måste jag ta mig en dush och efter det ska jag lägga mig.

Har glömt att köpa frimärken & Kuvert till mina söta små vänner som ska få lite brev av mig, måste ta mig tid att göra det imorgon och skicka iväg breven. Nej, nu måste jag springa ut till köket, det kokar för fullt. Hade bäst, vi hörs imorgon igen. Natti natti ♥

"vilken skola och linje har du börjat i?"

Det är såhär att jag egentligen ska gå i trean nu och ta studenten sommaren 2012. Men eftersom att jag skolkade så mycket i högstadiet och sket i första året på Marielund (IV) så fick jag ta konsekvenserna. Jag har förlorat två år. Det skulle vara mitt sista gymnasieår, i år. Men vad ska man göra, bättre sent än aldrig tänker jag.

Jag går första året inom vård och omsorgs-programmet, på ebersteinska.
VO1B!



ONSDAG

God eftermiddag mina vänner! Jag ska försöka börja skriva med stora bokstäver, så att det blir lättare att läsa för er. Dagen började med att jag vaknade upp, fixade mig och mötte Tammis för att sedan ta bussen med resten av klassen till sörsjön. Väl där ute kom vi faktiskt närmare klassen, och lekte lekar, diskuterade osv. Det var faktiskt roligt trots att vädret inte var det bästa. Det blev rätt kallt ett tag.. Men kul hade jag, och det var trevligt att prata mer med resten av tjejerna i klassen :)

Jag tror att vi kommer bli en familj. Alla är faktiskt rätt enkla att prata med, eller i alla fall den gruppen jag hamnade med idag (halva klassen) och jag tror att vi kommer att komma varandra närmare och hjälpas åt under de här tre åren. Ser fram emot det!

Efter skolan stack jag hem till brorsan och hängde med han och Katti. Kom därifrån för en stund sen :) Fick gå hem i regnet, hur kul är det på en skala?! Skit väder. Nu ska jag nörda FB en stund, hör av mig lite senare :)

sovdags

God kväll mina vänner! Sover ni eller ligger ni vakna och tänker på pojkvännen? Haha.. Jag somnade tidigt och vaknade för en stund sen, men ska sova vidare snart igen. Sover inte hemma inatt, så jag skriver ifrån mobilen. Morgondagen lär bli lång, men det blir nog roligt oxå. Vi hörs imorgon, puss :)

sörsjön imorgon

skoldagen gick bra som sagt! sitter hos brorsan. jag, han och katti tog en sväng runt stan. hängde med till hageby för att fixa lite grejer, hann även med att städa lägenheten, skönt! snart ska jag till mamsen en sväng. kommer nog inte uppdatera så mycket mer idag..
imorgon sticker jag till sörsjön med klassen kl 8:15 hihi. hörs ikväll eller imorgon.

hos mamma

Hello, sitter hemma hos mamma med katti och deniz. Vi ska snart ner till stan och fixa lite grejer :) skolan gick bra hihi

natti en gång till

Ligger nydushad i sängen. Har precis skrivit två brev som ska skickas iväg till två vänner imorgon. På tal om inget, jag kliar sönder min kropp. Fuck myggor.. Nej nu stängs ögonen, kommer däcka som en prinsessa. God natt igen :)

natti natti

hellow! träffade brorsan & katti och sen mötte jag upp min kontaktperson för lite snack och så fyllde jag i några papper. fick även en present haha så gölligt! efter det mötte jag upp auri & några andra, vi chillingbilling ute, snackade skit och drack power king :) blev faktiskt en lång stund, till och med min lur verkade dö.. nu är jag hemma, lagom till sängs! först ska jag bara ta mig en dush och sedan krasha i sängen. imorgon börjar jag kl 10 igen hihi. puss och god natt!

SÅHÄR SER JAG UT IDAG

mina bloggläsare är bra smarta. nej, han skulle ha kommit men det blev inte så pga personliga skäl :) men snart får jag upp hans lillasyster hit skulle jag tro!

FÖRSTA SKOLDAGEN AVKLARAD!

Tack för alla fina komplimanger, ni är underbara! ♥

Alarmet ringde 7:45 vilket jag absolut inte är van vid. men jag hoppade upp och fixade iordning mig. tog vagnen till skolan med rose och så mötte vi upp lara. när jag hittat min nya klass fick jag information och så snackade vi lite i klassen. tror detta kommer bli fett bra! :)

efter skolan mötte jag upp rose, vi stack till stan en snabbis och mötte mamma och sedan käka vi på istanbul. ni som ätit där, visste ni att min pappa gjorde likadan kebab förut, till och med godare. eget recept, ända ifrån botten. king ! min pappas arm är förstörd nu efter alla kebab & pizzabakning han hållt på med annars hade vi ägt hela stan fortfarande! kefft..

haha shit, skulle inte ens berätta om det. jaja. efter kebaben mötte vi upp klyft och så åkte vi till rosis mami och käkade lite mer haha och sen tog vi bilen och handlade lite. jag stannade kvar och vilade. är SÅÅ trött. ni anar inte. kom precis hem faktiskt.

klockan 19.00 ska jag träffa min kontaktperson, skjut mig. är död. vill bara sova. men hon är trevlig så det blir nog bra. ska tvinga ut henne på en promenad för här inne kan jag inte sitta, kommer stendäcka i bordet..

jag hör av mig till er lite senare, måste ta en cigg. puss puss :)

birthday-look




fler pics ifrån min 18-årsdag kommer! :)

trädgår'n

hej på er mina vänner!
dagen började som så att jag gjorde iordning mig, drog hem till brorsan och firade mig med mamma, smörgårstårta ♥ sedan stack jag hem och hängde lite med verro. efter ett tag kom rose inspringade med pizza hihi. sen stack verro, jag och rose drog förbi pressbyrån och jag skulle köpa ut mina första cigg. tror ni dom legga mig? NAE.. haha fitta också. sen mötte vi i alla fall upp brorsan och rose kusin och stack till trädgårn för att ta en cider, var riktigt mysigt!

sen kom patte och hämta oss och så åkte vi till mc där det blev en fika och intressanta diskusioner. sen skjutsa dem hem mig :) här sitter jag, nybliven 18 åring. va, hur det känns? det känns fett bra!

imorgon drar skolan igång också, första året på gymnasiet. haha det ska bli spännande.. ska möta rose vid 9. nej nu måste jag hoppa in i en dush för att sedan nanna kudden. puss och kram mina vänner och tack till ALLA som gjorde min natt & dag. ni är bäst!!! och någon frågade om jag fick nått kul, ALLT var guldvärt! :)

jag och rose cyklade..







dessa fina rosor fick jag av mina änglar gabi & fathi ♥



bilder ifrån min födelsedagsfest kommer.

18 FUCKING ÅR!

tack till alla som gjorde min kväll igår. tack till alla som befann sig där, och och hade kul med mig!  tack till alla som gav mig presenter som jag inte velat ha. ni är guldvärda, änglar.

vi hade riktigt roligt, trots att kvällen inte slutade speciellt sent. är så tacksam och glad :D äntligen är jag 18 år! jag sov i alla fall skönt när jag kom hem hihi. nu måste jag fixa mig, ska träffa mamma och the family. men först måste jag köpa cigg skämt åsido.. HAHA

är det `K som har kommit? :)
din fråga kan jag besvara när du sagt vem du är. gillar inte snakes!

MY DAY IN WORDS

hello! vill börja med att fråga den som kommenterade anonymt "Schyssta bilder på fyrverkerierna Selma! Jag ringde Dennis nyss-lät som han sov. Testar en annan dag igen. Hälsa honom det när du pratar med honom" vem det är? HELLO BLOGGISEN! dagen harvarit rätt okej, stressig och blöt dock. har sprungit runt på stan med syrran & aurora, sedan mötte vi upp grabbsen och käkade MC. drog hem till mig och spela kort & rökte vattenpipa. nu sitter jag här med min älskling som kom till norrköping för min skull hihi. imorgon ska vi förbi brorsan och lämna alla grejer, fixa lite småsaker. sedan är det party all night long ;) kommer bli dunderkul!! nu ska jag dusha, RAKA mig för fullt och dra i en hårinpackning. have to stay fresh! puss och kram!

Det är en dag imorgon också

jag kom precis ut ur en skön dush. måste däcka snart, så att jag vaknar skapligt. det är ju faktiskt en dag imorgon också! äventyr jaarå. men först måste jag smörja in mig med body lotion och ta en cigg! natti natti bloggen ♥

FYRVERKERIER!

tjenare tjenare bloggisen!
dagen spenderades hos brorsan och även mina köttbullar kom dit en sväng, vi käkade middag med syrran och brorsan. sen stack vi och rökte vattenpipa och så drog vi ner och kolla på fyrverkerierna. gick ett varv runt karusellerna också. augustifesten är SÅÅÅ överskattat. gud. det är inte kul för fem öre. sen drog jag hem. spelade kort och nu är jag ensam igen. ska strax in i dushen och sedan lägga mig. imorgon ska jag möta upp min fina aurora & syrran för en runda på stan. mys! SNART FYLLER JAG ÅR :D

BLACK HEAD!


TORSDAG

hello peps! pratar med veronica i telefonen hihi love it ♥ håller på och fixar mig också. ska ut på äventyr med brorsan & gäb :)

att förtränga är aldrig bra

det kryper inom mig, det låter som en tickande bomb, det känns som att den kommer explodera när som helst. jag vet inte varför jag känner såhär. det bara kryper. jag kan inte förklara känslan men det känns som att allting rasar. jag vet inte varför, det bara är så. jag hoppas den går över. jag vill må bra. varför känner jag såhär? jag känner mig kvävd. vill bara försvinna just i denna stund. men jag vet fortfarande inte varför. jag är en sån människa som förtränger allt dåligt och sedan rinner bägaren över. jag tror att det är ångest, plus att jag känner mig orolig, det känns i magen. kan den här dagen bara vara över. jag ser i alla fall fram emot lördagen. nu ska jag ta en cigg och lägga mig. orkar inte med den här dagen. fuck den liksom. kuk dag.

min dag

nu är jag hemma, eller jag har varit hemma i några timmar :) dagen spenderades hos brorsan och framåt kvällen tittade även syrran in. vi stack till HC för att handla lite food och lite grejer tills på lördag och imorgon ska vi gå och handla mer, det börjar närma sig :D efter brorsan och syrran mötte jag rose en snabbis, tog en cigg och snacka lite skit. sen jag och mötte denis, vi stack hem till mig och tog en kaffe och snacka skit. det var ett tag sen vi träffades. efter en stund kom även shoshki förbi för en snabbis och nu gick de båda två. jag är faktiskt rätt seg, ska nog bara chilling och sedan sova. är faktiskt rätt trött. ska träffa kontaktpersonen imorgon egentligen, men måste slänga iväg ett mess och säga att jag inte kan. har ju fullt upp imorgon kom jag på.. puss på er.

hos deniz

Orkade inte skriva när jag vaknade.. Hag fixade iordning mig och stack till brorsan, där jag fortfarande är nu :) har hängt här, käkat lite, hjälpt till med en liten "flytt" och bara softat. Imorgon ska vi handla grejer inför lördagen och sådär. Nu är brorsan iväg en sväng och slänger lite grejer men när han kommer tillbaka tror jag vi ska hitta på nått men först måste vi till centrum för att handla mjölk och lite sånt :)

GOD NATT!

dagen har varit soft, kör allt kortfattat. kebabrulle - tvätt - tjejer - vattenpipa - grabbar - kortspel - kaffe - promenad - brorsan :) nu ska jag nanna kudden för att sedan sticka till brorsan imorgon igen hihi. jag är helt slut! puss och god natt mina vänner.

tvätt, tjejer och mat.

SHO PEPS!
vad gör ni? själv sitter jag hos brorsan och tvättar. drog med mig aurora & josse hit också så jag slipper vara själv med tanke på att brorsan inte är hemma för tillfället. sista maskinen är gjord, nu väntar jag bara på att den ska bli klar. eller nae, vad jag egentligen väntar på är att A & J ska komma tillbaka, de är och handla kebabrulle MUMS hihi. senare kanske det blir vattenpipa-time. får se. jag hör av mig puss puss

städa tvätta kaffe cigg

god morgon bloggen. jag steg upp för en timme sen. vid halv 12 var det någon som plingade på dörren, jag gick upp för att kika i titthålet vem det var. där stod en gubbe, jag kolla på mig själv och såg att jag bara hade trosor på mig så jag sprang tillbaka till sängen och sket i att öppna haha. undra vad han ville?! hm :) en halv timme senare gick jag upp och städade, och nu dricker jag kaffe. väntar på att brorsan ska svara så att jag kan sticka till honom så slipper jag tvätta i min tvättstuga, hatar tvättstugor!! och som plus i kanten får man ju umgås med brorsan och sådäära. inget stress alls. Just de, ni ska få se mina 2 nya söta koppar jag fick av Katti. mitt nya kaffeglas, yes!! nae, ska försöka ringa honom nu den filluren. hör av mig puss och kram! :D

crazy night outside!

Shit vilket äventyr jag varit med om inatt. har klättrat mer än ni kan förstå HAHA. riktigt crazy! nu ska jag dusha och sedan nanna kudden. imorgon står tvätt & städ på schemat, mindre kul men men det är sånt som måste göras. har även planerat vad vi ska handla in till my birthday. KUL! :D

MÅNDAG

jag är nydushad och färdig. sitter här med en kopp kaffe och väntar in min kontaktperson, är inte ens hundra på att vi skulle träffas idag, har inte skrivit upp det någonstans eller något. men men. vi får se om hon ringer :) jag hoppas att er jag bjudit 2 my birthday, kommer. hihi. :D längtar loss

ännu en dag

har spenderat största delen av dagen hos brorsan, auri kom även och joinade oss. vi stack hem till mig framåt kvällen och chillade base framför two and a half men + ostbågar och sedan blev det kortspel och nu gick hon precis. jag är faktiskt rätt trött, vaknade ju trots allt tidigt idag :) imorgon ska jag träffa min kontaktperson vid 3 och även försöka hinna att följa med kimpan och klippa sig en timme senare. vi får se hur det går! natti natti peps!

hos brorsan

fick besök av mamsen förut och när hon stack, gick jag och mötte brorsan. vi tog en tripp i centrum, handlade lite food och partygrejer till helgen. sitter hemma hos han nu, han stack precis så jag är ensam med lilla pippifågeln :) fick lite grejer av katti som jag snart ska kolla igenom, tusen tack hjärtat!
snart kommer aurora hit också. mysigt hihi

SÖNDAG

god morgon peps! alarmet ringde som sagt vid halv 11, snoozade till elva och hoppade in i dushen. när jag kom ut därifrån var kaffet klart. känner mig som en svensson haha. nej men det blir inget stan idag, kimpan hittade någon annan frisör. jag funderar på om jag ska ta tag i städningen och diska de lilla jag har. men orkar inte än. snart.. snart :)

mobil-blogg

Det känns som att jg börjar hitta,mig själv mer och mer. Jag är ofta en självsäker person, klarar av rätt mycket på egen hand. Jag har gått igenom en tuff tid, det är nog den tuffaste tiden i mitt liv. Ja, det senaste året har varit en riktig bergochdal-bana. Har lärt mig så mycket. Har kämpat genom blod, svett och tårar. Jag har velat dö, velat försvinna, varit så långt ner, ända på botten men ändå tagit mig upp. Dels med hjälp av vänner och familj men mycket har oxå berott på mig själv. Jag har tagit mig själv i kragen, ställt mig rakrygg och skrattat, trots att ja innerst inne ramlat omkull tusentals gånger. Visst har jag gråtit till söms och bett till Gud om hjälp.. Men ändå har jag rest mig upp ifrån golvet och svalt all den smärta jag bärt på. Jag trodde helt seriöst inte att jag skulle lyckas må bra igen, eller lyckas med någonting överhuvudtaget. Men jag gjorde det, och jag är så stolt över mig själv. Jag vet sanningen, har fått den bekräftad massor gånger under de senaste månaderna. Senast häromdagen. Ni får tro vad ni vill, men det jag säger stämmer. Skolan drar även igång snart, dagen efter jag fyllt arton för att vara exakt. Jag undrar hur det kommer gå för mig, ska göra mitt bästa och kämpa så gott jag kan.. Mer än så kan jag inte göra. Sen så undrar jag hur det blir mellan oss, ingen vet. Just u and me. Vi båda vill, men satsar för lite. Jag satsar fullt ut om du ber mig. Be mig bara en gång s lovar jag dig att bevisa allt.. Allt! Önskar att vi kunde ligga brevid varandra nu och kolla varann i ögonen. Snart förhoppningsvis. Nej nu orkar jag inte skriva mer. Inte ifrån mobilen iaf. Ni kanske inte förstår så mycket, men fuck det :) nu ska jag sticka till drömmarnas land och vakna pigg och glad för äventyr med kimps!!

god natt!

nej nu ska jag bädda rent i sängen och lägga mig. imorgon ringer larmet 10:30, jag ska jag träffa kimpan igen. vi ska hitta en bra frisör så att hon kan klippa lång page :) kommer bli grymt! natti natti bloggisen! ♥
Annonser från BloggPartner

CANT WAIT

jag har nog aldrig tjatat och längtat efter en födelsedag såhär mycket. det är inte bara det att jag blir 18, utan vi kommer ha så otroligt kul. mina nära och kära kommer finnas där hos mig, vi kommer dricka, lyssna på superbra musik som gabi ska fixa, äta god mat, FIRA MIG, skratta och ha det trevligt. dessutom som jag skrivit innan, kanske jag får besök av en superduper person.. men bara kanske. det skulle i alla fall vara ett stort plus i kanten. ååh jag är så glad!

Min lilla björn

dagen har varit riktigt bra. först kom mina tjejer auri, erna & nora och besökte mig en snabbis och sedan mötte jag upp kimpan och min lilla björn för en sväng på HC. när vi kom hem lagade vi mat och spelade kort medan lillen sov. när han vaknade vart det fart och fläkt och han var inte glad av att bli bärd av mig, nää inte när han var hungrig i alla fall haha. sen käkade vi 3 och bara umgicks. snackade skit och Damian smålog då och då. prutta tycker han också om att göra haha så himla söt unge! han har blivit SÅ stor ska ni veta!

mina gullisar stack för en stund sen, jag följde dem till hållplatsen och tog sedan en cigg med en vän. Just det, jag har även hunnit beställa min klänning. gick in på hemsidan för att beställa den men såg att den var SLUTSÅLD, fick panik. jag menar, jag kollade senast igår kväll på den och då fanns ALLA storlekar kvar.. i panik letade jag runt efter en annan men hittade ingen jag ville ha. Lyckades komma in på en annan klädsida och hittaden EN LIKADAN.. vilken tur ha? eller ja nästan, jag tror den var likadan i alla fall. klickade hem den på dirren!!

bjuder på några bilder på tjockisen ifrån idag, snart är det fan min tur alltså!!!






SELMICE TODAY


Kimpan & Damian

dushad och klar, disken är diskad. snart sticker jag ut med kimpan och damian och sen blir det käk hos mig med mina gullisar :) mys!

taggad

God dag my friends!
jag vaknade för sisådär två timmar sen men har legat i sängen och dragit mig som den latmask jag är :) idag ska jag beställa min klänning som jag tajtat om och förmodligen fixa lite annat inför the big day. låter som att jag ska gifta mig haha, nu vill jag gifta mig också :( hahah ! jalla fall. det kommer bli super, är fett taggad. Nu ska jag ta mig en dush hihi puss o kram jalla bye !

Good night

Privat inlägg

lösenord krävs.. just ask me.

ska strax hoppa i säng. ska bara köra en runda farkle och ta mig en sista cigg först.
vi hörs imorgon peps, natti natti sweethearts!


dagar som varit


update

Dagen blev skön trotsallt! :) och jag har mycket att se fram emot den kommande veckan. imorgon ska jag beställa min efterlängtade klänning h-o-p-p-a-s bara att den är fin och sitter bra i verkligheten!! har ingen tid att gå till spillo. one week left sen är jag klassad som vuxen. låter mindre roligt faktiskt, vill vara barn haha. men om vi säger JAG FYLLER 18, då låter det fett. det är fett, det kommer bli fett! :) får förmodligen finbesök också!
det blev lite kaffe, vattenpipa och kortspel här framåt kvällen (som vanligt) och mina vänner stack för en liten stund sen. jag skrev precis färdigt ett brev till Dani som jag ska lägga på till honom imorgon :)
det går inte att ladda upp bilder just nu, trist. men men hade bäst så länge PUSS

S H O T T A S

jag och auri tog en promenad till ica ljura och köpte cigg och sedan träffade vi på josse och en gammal lärare ifrån borgsmo :) vi stod och snacka med han en stund och sen hakade josse på hem till mig. vi ska strax kolla på shottas (som jag sett hundrafemtioelva gånger) ÄLSKAR DEN!

MC till frukost :)

hellow bloggisen!
efter att jag dushat stack jag ut och träffa en vän, sen svängde vi förbi mc och köpte med oss mat hem till mig och nu gick han precis. min söta aurora kommer hit snart tror jag och senare kanske det blir att träffa kimpan och lilla damian. mysigt! ♥

chilliiin' in the water

God morgon sweeties! Sov som en prinsessa inatt efter ett mycket skönt samtal.. Vaknade upp mindre skönt idag - mensvärk. Aj aj aj! Ligger just nu i badkaret och chillar och när jag går upp härifrån väntar en kopp kaffe, mitt sista.. :( måste gå och handla. skulle träffa kimpan idag, vi får se hur hon mår efter att hon varit hos tandläkaren. Min lilla kimpan blir skräckslagen av att nästan bara höra tandläkaren. Haha stackars :( hoppas det går bra ängel! Aja, nu sätter jag punkt här, puss.

NATTI

jag har vatt ute och hittat på lite smått och gott. kom hem för några timmar sedan och nu sitter jag här och pratar med lite folk och försöker hålla ögonen öppna. ska alldeles strax hoppa i säng med min onda mage, joinar the red crew, this week :( knasigt. innan jag avslutar detta inlägget tänkte jag länka ponja som hon ville. så gå in på hennes blogg: http://mylifeasponja.blogg.se/ puss och god natt !

Hur kunde han..

a : åhfan kan passa på att skriva mitt kärleksproblem när du ändå är så bra på sånt! om man nu kan göra det här? i alla fall...jag träffade en kille för inte alls så längesedan (majmånad) vi sågs på fester, pratade som normala människor, tills en gång vi båda -trodde jag- föll för varandra. han var den första av samma land och kultur o.s.v. som jag föll för..verkligen..det gick ett bra tag tills en gång vi träffades med polare hemma hos en vän och han liksom sa: när vi gifter oss ska våra barn..blablabla. Det där snacket du vet. konstigt nog så vart jag attraherad av det...vi messade hela tiden..skrev på facebook. och en dag kom han hem till mig. han fick träffa mina föräldrar vilket jag inte låter alla killar göra. för det är så stort för mig...och det gjorde mig synd nog mer intresserad av honom. vi låg i min säng på mitt rum. prata och prata. han berättade om sin första duvet..jag tänkte: människan har ett hjärta av guld! så jag trodde det var något seriöst när han öppna sig för mig. vi snackade om allt mellan jord och himmel. tills en dag jag skulle åka utomlands. dock loggade jag in ca 4 gånger på facebook där nere totalt och han skulle till samma land som mig fast 3 veckor senare. så han hade tjajat om att ses och jag sa visst! dagen han kom..hörde han inte av sig, inte heller på en vecka. och jag skulle tillbaks till sverige. när jag kom hem skriver han på facebook : jag försökte ringa men du hade ej din telefon med dig. Och det hade jag visst. då skyllde han på att signalerna inte kom fram. Jag visste så klart att han inte försökte.....tills en dag nu..häromdan drog jag till utebiot med en klockren vän! och vad tror du jag hör? jo att samma person skriver till henne också, samtidigt som vi höll på. det krossade mig totalt. jag vetinte hur jag ska hantera det. jag och den här tjejen pratade i flera timmar om det. det visade sig att han ljög för oss båda, att han leker...vet inte riktigt vad jag ska göra...fick en total chock. trodde verkligen inte han var den typen. han lekte med mina känslor totalt. ska jag prata med honom? berätta hur jag känner? varför gjorde han så? har så mycket frågor...förstår inte riktigt vad det här är alltså. hoppas på svar! din blogg är otroligt bra förresten!




SVAR: Hej på dig lilla pinglan!
Blir så ledsen av att höra det du gått igenom. Sånt sårar verkligen, man känner sig så ensam och värdelös.. Jag förstår att det var stort för dig att presentera han för din familj, exakt så var det för mig med. Det är en STOR sak i mina ögon! Man bjuder liksom in någon och föräldrarna får träffa honom. stort stort..

Killar är bra på att manipulera, de vet hur de ska prata för att förföra en tjej. De kan förtrolla en tjej på bara någon timme. Viss del kan vara sanning, men mycket är också fake bara för att de vill få en att fastna för dem. Det känns som att denna killen gillar dig på något sett, ELLER så ville han bara fördriva tiden tråkigt nog. Så som du beskriver honom är han ingen man ska fortsätta med. Vem orkar med en sån kille? Att vara orolig och inte ha tillit är aldrig bra. Du kommer inte lita på honom, inte förns han verkligen bevisat vad han vill.

De där med att han skrivit med din vän, k-a-t-a-s-t-r-o-f. MEN killar är såna, och det är SÅ äckligt! patetiskt, vidrigt.. ush. Men fråga honom, bara för skojskull. Se vad han har att säga. Hur han kommer förklara sig och varför han gjorde som han gjorde. Du förlorar ingenting på det. Men när du fått ditt svar, lämna han ifred OM han inte bevisar för dig gång på gång att de han gjort var ett misstag och att han verkligen tycker om dig. Jag är säker på att du kommer hitta någon som passar dig perfekt, om inte han gör det. PUSS <3


Vika tvätt

Nu är jag hemma igen, det blev några timmar hos rosiita. hjälpte henne att städa lite också. När jag kom innanför dörren började jag med att vika den tvätten som var torr resten får jag ta när det torkat.
har inte så mycket mer att säga nu faktiskt, ska ta och göra en kopp kaffe och nörda facebook en stund. ush vad seg jag blev..
ponja, everything's gonna be alright girl!

hos r

Sitter hos rosi, vi snackar skit och dricker kaffe. När jag kommer hem måste jag vika all tvätt som torkat huhu mindre kul men det är sånt som måste göras. Senare får vi se vad dagen har att erbjuda, börjar bli nervös inför min födelsedag hahha men är fett taggad! Gab ska fixa grym musik också. På tal om gabi, grattis hayati! Är stolt över dig.

Vad ska jag göra?

Vet ej vad jag ska göra :( : Hej Selma!
Jag har ett litet problem som jag gärna vill ha hjälp med.
jag har gillat en kille i ca 2 år nu, vi är jätte bra kompisar och brukar ofta umgås, fast bara i större grupper ej ensama. vi brukar messa ganska ofta men nu helt plötsligt har han bara slutat att höra av sig och sist vi smsa slutade han svara mitt i en konversation. men det e inte mitt enda problem,
Hans storebror har börjat prata rätt mkt med mig, lr vi började prata i vintras och då vart den killen jag gillar jätte avundsjuk och lite sur för jag pratade med hans storebror. nu vill helt plötsligt storebrodern träffa mig och jag vet inte vad jag ska göra för är jätte kär i killen jag gillar. Hur ska jag göra? ska jag berätta för killen jag gillar hur jag känner eller


SVAR: Hello Miss dont know what to do!
Hur skulle du känna om killen du gillade gick och träffade din storesyster? Du skulle känna dig värdelös. Precis så känner killen du gillar. Du har börjat prata med hans storebror, vart tog jag vägen tänker han. Och varför ska du trassla till det? Du gillar killen, inte hans storebror? varför ska du träffa någon du inte gillar? Försöka att lösa problemen med killen ditt hjärta slår för och skit i storebrorsan. Du kan inte skapa något nytt när du har känslor för någon helt annan. Gör vad som känns rätt.. puss :)



GOOD NIGHT !

Nu ska jag se en film på 15 min och sedan ska jag sticka till drömmarnas land och möta prinsen. mitt huvud börjar dunka lite smått och ögonen har fått för sig att gå igen. Trött? .. God natt bloggen vi hörs imorgon igen.

"han bestämmer över mig"

Anonym: Hej Selma, ville börja med att säga att jag älskar din blogg!
Jag undrar ifall du skulle kunna hjälpa mig lite med '' mina kärleks problem''... jag pratar med en kille vi är som nästan tillsammans nu, vi har pratat i ungefär 7 månader, och grejen är den han tror han bestämmer över mig som om han är min farsa lixom..låter mig inte festa med mina vänner tex och sen inte vara med killar förutom hans kompisar som ja knappt känner....men han själv går ut och festar och gör de ena och dee andra medans jag ska sitta o hålla käften.... som om han är en liten ''kung''. Och han drar alltid upp ordet vi ska ''leka'' så fort jag är med dig...tror du förstår vad jag menar vad jag menar med det!. Men grejen är den..han ställer alltid upp och han bryr sig verkligen om en själv..alltså om mig. Så frågan är vad tycker du jag personligen ska säga till honom?. Är han bra för mig? och tror du detta kommer hålla mellan oss?, för jag vill oxå kunna leva mitt liv o umgås med mina vänner utan att han ska behöva låsa in mig o bestämma vad jag gör.. o att jag alltid måste säga så fort ja gör ngt.. de är lite störande lixom. Och så fort jag inte gör som han säger skapar han kirg...och så fort jag är lite dryg i tonen så blir han galen på mig.. så jag vågar lixom inte säga emot han så mycket för jag orkar inte med tjaffs. Aa men de va det.. hoppas du förstår och svarar på mina frågor om detta. Kram!




SVAR: Hej gumman! Tack för att du tycker om min blogg, det glädjer mig att göra :)

Ditt problem är nästan likadant som de förra jag hjälpte till med. Egentligen har du svar på dina egna frågor.. Om det kommer hålla mellan er? jag vet att du själv vet svaret på det fast du blundar för det, för att du inte vill att det ska vara över. En kille kan inte bestämma över en tjej så som din pojkvän gör och du vet om det! Han bryr sig säkert om dig, men han bryr sig på fel sätt och du tror att han bryr sig om dig när han säger att du inte får festa ? Att bry sig om någon är något helt annat. "älskling gå och ha kul med dina vänner på festen, jag möter dig när du ska gå hem, för jag vill inte att du går ensam, jag bryr mig om dig" SÅ ska det låta. Utan tillit kommer man ingenstans..


Och att du inte vågar säga emot han? hallå? hur ska du då orka en livstid med han? för det är antagligen det du strävar efter.. du är kär. Du måste sätta din gräns, du måste få han att lita på dig och om han inte gör det så kommer ni inte komma någonstans. Läs igenom kärleksproblemet som är under detta inlägget. Hoppas det hjälper dig. puss sweetie!


KÄRLEKSPROBLEM

hello peps!
vad gör ni? det var någon som frågade när kärleksproblemen som folk skickat in, kommer upp.. så här sitter jag och har svarar på lite kärleksproblem, de kommer upp några då och då. Så håll utkik! vad har jag annars gjort? efter maten kollade jag på film, auri somnade ju som sagt i sängen och sedan tittade G hit en sväng vi spelade kort och sen kom R också. Nu är jag som sagt alone igen. Ska strax lägga mig. puss !

mitt hjärta är stängt

men du kommer in som en låssmed.

har inte orkat uppdatera idag faktiskt. mamsen kom hit vid 12 tiden och vid två tvättade vi, städade även hela lägenheten & fikade hihi mysigt. jag kom precis ut ur dushen och aurora ligger och sover i min säng. jag har dragit fram värmefläkten och då är det riktigt illa ?! vädret är inte acceptabelt. det blåser och är hur kallt som helst.. man kan inte tro att det är augusti :( tog fram leggings men ändrade mig snabbt och slängde på mig mjukisbyxor. för kallt, vill vara extra bekväm idag.

jag lagade faktiskt riktigt god mat idag. potatis med kyckling, vitlök, lök och massa annat och sen in med det i ugnen. det blev super duper gott. nae om man skulle fråga Gud om Han kan se till att ge mig en händelserik dag.. puss och kram.

like hell

I need you
I miss you
I love you
You need me
You miss me
You love me

BIG MAC!

hello peps!
dagen har varit helt okej faktiskt. mötte upp grabbsen och stack och grilla, rökte vattenpipa och spela kort fett härligt. gabi gjorde fetaste big mac'en förut och det gick inte så lätt att äta den heller haha bild nedan. senare drog vi till klocket en runda och sen hem till mig för mer vattenpipa och kortspel.

nu är jag ensam. ska lägga mig tidigt idag, mami kommer hit imorgon och hjälper mig med tvätten. love her!!! nu ska jag kika lite på FB och sen hoppa i säng. natti !

FETT NÖJD!


mooosa in den i munnen.. HAHA


VO1B

22 augusti sparkar mitt nya liv igång, ett stort steg in i ett nytt liv. i alla fall för mig. jag har inte gått i "en riktig" skola (och med det menar jag plugga konstant, långa dagar osv) sen jag gick i 7an. Det ska bli spännande och roligt. har fått en liten inblick på vilka jag ska gå med, känner igen ett fåtal. kommer bli fett hähä!

reality

Det var lite krångligt att somna igår, även att jag var helt slut. vaknade upp vid 8 tiden imorse, och tänkte stiga upp men icke. jag fortsatte sova och gick inte upp förns vid tolv hihi skönt :) drömde också många sjuka drömmar, som i sig var underbara. med underbara människor eller.. underbara människa ♥ back 2 reality, sitter här framför datorn och dricker kaffe och hoppas på att något skojigt händer idag. imorgon är det tvätta som gäller ush för det. måste även sticka till brorsan och hämta min tvätt som jag glömde kvar där igår. huhu :(

delicious

Hej mina små hjärtan!
Dagen har jag spenderat hemma hos min bror. aurora kom även och hjälpte oss med städningen, sedan lagade vi mat alla 3 och käkade. Det vart supergott!! min bror är grym på att laga mat måste jag säga! framåt kvällen lyssnade vi på musik och chilla base. drom hem runt 9 tiden därifrån. när jag och auri kom hem till mig spelade vi kort och sen kollade på film. hon drog precis :) (är inne ifrån google chrome och kan därför inte skriva med mellanrader) nu ska jag hoppa i säng och imorgon tror jag att jag ska beställa min fina klänning. god natt peps!

sempan och dempan

sitter hemma hos brorsan och dricker power king, vi har precis käkat frulle och nu stack han iväg en snabbis och skulle hämta sin cykel så jag väntar på att han ska komma tillbaka så att vi kan börja med storstädningen. har slängt in en maskin tvätt också :)
pratade precis med mamsen och systeryster i telefon också. familjedag hej! haha. hon och levent kanske skulle titta förbi men det är sånt som märks huhu. nej nu ska jag ta mig en cigg och hoppas på att dempabus kommer tillbaka snart. hör av mig senare. puss

Deniz

HEJ BLOGGEN!
har umgåtts med lite skönt folk, vattenpipa & kortspel mysigt!! min kära bror tittade även förbi en stund, vi två käkade glass och spelade vändtian, han hjälpte mig att fylla i lite papper och nu stack han. ska upp vid 11 imorgon och hjälpa han och städa hela hans lägenhet huhu jobbigt men måste ställa upp :) vi har alltid kul tillsammans så det kommer nog bli bra.

tänkte även dra med mig lite smutstvätt till han eftersom att jag inte har tvättstugan förns om 3 dagar och han har tvättmaskin hemma.. smart? yes! :D

vi hörs imorgon bloggen, natti natti!

VÄNTIAN

Jag och aurora har kollat på den hemlige miljonären och jag blev riktigt förvånad över att se en som man känner där i. ingen att gilla dock.. började gråta när man fick se glädjen i de folk som fick pengar, som har det sämre ställt och varit på en tuffare väg i livet. mitt i  tv-tittandet kom denis. vi kollade klart och sedan spelade vi vändtian. vann dem de två första rundorna och sista rundan tog denis hem segern, jag kom tvåa hihi :)

nu är idioterna iväg och köper cigg & frimärken så att jag kan svara på min kära vän danis brev. miss him!!
nej nu ska jag kolla läget på fb, homosarna är väl tillbaka vilken minut som helst. pysssss

REGNIG SÖNDAG

jag somnade runt 5 imorse, var ändå rätt bra för att ha vaknat 22 på kvällen :) idag har jag varit vaken sen 12 ungefär, men slumrat till då ch då. gick upp ifrån sängen vid 3 tiden och nu sitter jag här med en kopp kaffe, är skit hungrig! håller på och tinar kyckling så jag kan laga mat.

senare kommer min söta aurora hit. vi får se vad vi hittar på, vädret är upp och ner idag. det har regnat hela morgonen och ska även fortsätta. just nu är det uppehåll men snart spöregnar det säkert igen. tråkigt !!
pretty little liars next, :)

här får ni två bilder på mig och aurora som togs för någon dag sen

hon är så söt min lilla prinsesssa. hon har också en dold talang haha

haha när man har tråkigt måste man skoja till det. kastriots boxer och en fet strumpa!




saknar

Vi saknar varandra. Vi saknar oss.

fattar inte att tiden går så fort

sitter och tänker på min kommande 18-årsdag. fattar inte att tiden gått så fort. nu står jag här, 18 år senare. har inte kommit speciellt långt i livet, inte så långt som jag fantiserade om vid 10 års åldern.. "när jag är 18 år (då är jag vuxen) har jag man, jobb, hus och barn" haha.. jag är inte missnöjd med mitt liv, men jag hade kunnat levt lite mer. Antar att livet börjar nu, eller vem säger det egentligen? jag är fortfarande barnslig och barn i huvudet emellanåt. och det är bra! ska försöka skramla ihop lite pengar och sticka utomlands snart. ja, jag vill verkligen det. nu ska jag börja leva. tror jag. en sak till, er som jag kommer bjuda på min födelsedag måste bära vita kläder. just so you know ;)

PUNANI

Blev några mysiga timmar med min härliga vän verro. vi snackade skit, käkade knäckisar SOM VANILGT och spelade vänd tian. superkul. dock vann hon nästan alla gånger, nybörjartur..

avslutar med våran nya favoritlåt hahaha.


inte bra!

shit! tog mig en powernap och somnade stenhårt. vaknade nu, inte bra inte bra. jahopp, vad ska man hitta på nu då och resten av nattens timmar. fan då.

mc och prinsessor

hello peps! nu är jag hemma igen. är faktiskt rätt seg, ska lägga mig och kolla på tv en stund. mötte upp tjejerna och stack till mc för att sedan lägga oss på en filt och käka och planera min 18-årsdag. det kommer bli grymt tror jag! :D jag hoppas det i alla fall hihi.


prinsessor och jag vi är goda vänner

Nu ska jag ut med mina prinsessor i det fina vädret. köpa med oss MC, promenera och sätta oss någonstans. mysigt! ♥

"mardröm"

Hey sweeties!
inatt drömde jag faktiskt en riktigt läskig dröm. mannen jag älskat högst på jorden. nej, inte min pappa och nej inte min bror. K.S, han sköt mig och det äckliga var att jag lät han skjuta mig frivilligt. jag sträckte ut på armarna och hela kroppen. jag kände hur jag föll ihop och sen minns jag inte vad som hände. tänk om det hade varit verklighet.. shit. tur att jag lever hihi :)

jag vaknade i alla fall vid halv 12 men steg inte upp ur sängen förns en timme senare. sprang direkt till köket som den hemmafru jag är och diskade. mitt golv är smutsigt fast än att jag lämnade det hur rent som helst innan jag stack i tisdags. måste städa! men det vill jag inte göra nu, för nu vill jag ut i solen och promenera eller lägga mig någonstans och bara vaaa..

nää nu måste jag dricka upp kaffet och göra mig iordning. smell ya later.

iyi geceler

nää, om man skulle hoppa i säng och landa i drömmarnas värld. god natt! ♥

En hemsk natt.



En mörk natt när tårarna sprutar ut i en förskräckelse och andningen känns tyngre, tankarna kväver mig och hoppet svalnar för varje sekund som går. Illamåendet har börjat spöka hos mig, och mina hostningar gör det inte bättre. Jag hatar att såret inuti mig aldrig försvinner. Såret är så öppet, så smutsigt, blodigt och vidrigt. Det känns som att småkryp äter upp mig, de attackerar mig innifrån. Det kvittar hur snabbt och hur långt jag springer, verkligheten hinner ikapp mig. Jag kommer ingenstans och sitter återigen med en cigg i min skakande hand som gör min tunga andning värre. Jag sitter återigen med mina tårar som gjort mig alldeles röd om ögonen, och med mitt hopp som nu mera knappt existerar. Jag tappar hoppet, förtroendet, tilliten. Jag tappar allt, jag tappar allt som en gång var hela världen. Nu har jag bara mig, mig själv, jag är ensam i mörkret. Ja, det är så mörkt, och så kallt att inte ens solen hade kunnat värma mig om den var framme. Jag ber till Gud, hjälp mig. Rädda mig, beskydda mig.




princess

Vad har jag gjort sen jag skrev senast? typ nördat FB, spelat FARKLE och ruttnat bort. WOOPS NU RINGDE VERRO, BRB!

sex minuter senare är jag back on track! som vanligt ringde min prinsessa och snackade skit med mig, alltid lika trevligt måste jag säga :) hon pratade om en text, och det fick mig att vilja skriva en text, en fin text. en text rakt ifrån hjärtat. om jag lyckas komma på något förnuftigt så lägger jag ut det när jag är klar!

hörs snart förhoppningsvis. puss på er
innan jag sticker bjuder jag på lite pics ifrån dagar och månader sen.












DAGAR SOM VARIT

dagarna som varit har vart underbara. bjärka, häng, sol, strand, skratt, gott umgänge. har haft superkul. orkar inte berätta om mina dagar faktiskt. och pausen ifrån bloggen har varit behövlig. inaktiverade tom. min facebook när vi stack till bjärka för att verkligen komma bort ifrån allt. mobilen låg i byrån den mesta delen av tiden.

fick ett superduper fint sms häromdagen som fick mig så otroligt glad. så glad att du vågade! så fint! världens sötaste sms helt enkelt. ♥

jaja, kom ut ifrån dushen för en stund sen och vinkade precis hej då till aurora. ska lägga mig och kolla på tv och dricka redbull. färgat håret har jag också gjort kom jag på.

jag kommer att svara på era kärleksproblem ni skickat in, ingen blir utan svar :)



fake tatto, men vill göra något i den stilen.


























jealousy is a bad thing

a: Hej, jag har sett du hlälper folk med deras kärleks problem. Jag skulle vilja ha hjälp med mitt.
Det är så att jag är tillsammans med min kille i över ett år. jag älskar honom och han säger att han älskar mig. Men jag tror honom inte. Just för att han beter sig som ett svin mot mig. Han kallar mig för hora, idiot osv och han slår mig. De där har blivit som en vana för mig, jag får höra dom orden och får känna dom slagen i stort sätt varje dag...jag blir nästan chockad om ha inte något utav det händer.Han brukar hitta på saker, tex att jag tar kort med killar att jag håller på med killar just för att han ska kunna göra ngt utav de där på mig. Som för ngn dag sen så såg han en bild på mig när jag blev intervjuvad av tidningen, och det där är jätte gammalt, ändå så blev han arg på mig och säger han att jag inte har lyssnat på honom osv.Jag har blivit utsatt för ganska många saker under den tiden vi har varit tillsammans. Jag har förändrats pga det. Jag klara nästan inte av skolan pga honom, jag fick inte välja eget gymnasium jag får inte vara med mina kompisar, jag får inte sminka mig, jag får inte klä mig som jag vill. rättare sagt jag får inte göra någonting. Nu när du har fått veta om hur jag har haft det i över ett år undrar ja nu om du kan hjälpa mig? vad ska jag göra? jag vill sätta stopp på det här, jag vill att han ska veta att det där inte är okej. men jag har försökt tidigare och då tycker han ja låter som en diva och då blir han arg..vad tycker du att ja ska göra? snälla snälla kan du hjälpa mig?!


SVAR: hej sweetheart!
jag känner med dig, för jag har varit där du är, i alla fall nästan.
Din pojkvän har grova problem, aggritionsproblem (stavning?) och är psykiskt svartsjuk. Och sånt funkar absolut inte. Ni har ingenting att hämta ifrån varandra förutom minnena som var GODA. Jag vet att mitt ex älskade mig ifrån botten av sitt hjärta men en stor svartsjuka tog över vårat förhållande. Jag fick inte heller ta på mig som jag ville, inte hälsa på kill kompisar som är som mina egna bröder, att vara ute efter 20.00 var uteslutet kvittar om det var vardag eller lov, sminka mig kunde jag stryka ifrån listen med en gång. Men att han slår dig och kallar dig ord som hora eller något svärord över huvudtaget ska du absolut inte acceptera, sånt funkar inte. Han är med dig av en anledning och det är knappast för att du är en hora. Om min pojkvän någonsin skulle kalla mig ett fult ord eller slå mig, skulle jag skära av dicken av han haha.. Oacceptabelt..

Man mår så otroligt dåligt att det inte finns ord, men jag trodde verkligen att han gjorde allt detta för att han var rädd om mig, men efter några månader när jag började tröttna på det insåg jag att det var pga hans svartsjuka och jag visste att förr eller senare kommer vårat förhållande vara på 0. Man kan inte leva med en person som beter sig så. För det kvittar vad man själv säger. Om man säger nahe men då får inte du klä dig hur du vill, han säger okej älskling men bakom ryggen går han och gör både det ena och det andra. Du har gått så långt med denna killen att han VET var han har dig, han VET vad han ska säga för att få dig glad och han VET att han kan göra precis som han vill och ändå stannar du kvar. Ge honom ett ultimatum, antingen eller. Han litar på dig för den du är, låter dig göra som du vill, eller så är det slut.

Jag vet att du inte vill lämna honom, han är ditt allt. MEN du kan inte leva med en kille som bestämmer över DITT liv mer än vad dina egna föräldrar bestämmer över dig. Du kommer gå sönder mer än vad du redan gjort. Du klarar dig utan honom tro mig. Jag tycker att du sätter ner foten och verkligen förklarar för honom att du inte orkar, att det är han som får ändra på sig NU eller så skiter du i honom. Klargör det för honom innan det är försent..

Det här med intervjun bevisar att det har gått för långt, fööööööör långt. Det är en vanlig sak, en impulsgrej att bli stoppad på stan (eller hur det nu gick till) och bli intervjuad av en tidning. Jag kan garantera dig till nästan 100 % att din pojkvän är osäker i sig själv och har blivit sårad förr. Han är rädd om att mista dig därför behandlar han dig som han gör, vilket är helt fel. Men killar är som dom är, de tror att ju mer dem bestämmer över en person desto mer blir personen fäst vid en som är sant till en viss del..

Hoppas att det löser sig, och jag vet hur ont du har, hur trött du är på allt som har med svartsjukan att göra, men kämpa. antingen förändras han eller så kastar du han. du kommer överleva. puss på dig !


"HELLOOOW"

dagen har varit superbra, men jag orkar inte berätta om den hähä. i nästa inlägg kommer ett kärleksproblem upp, kika in snart igen! :) sen hörs vi när vi hörs, PUSS

HEEEELLO!

shit, det var ett tag sen jag skrev. igår stack vi ut till bjärka lite spontant sådär. det var trevligt att träffa alla igen, ska tillbaka dit på tisdag och stanna i två nätter :) mysigt!!

efter bjärka igår mötte jag upp mina grabbar och rökte vattenpipa, sedan fick vi för oss att sticka till löfstad igen och denna gången var nog den äckligaste av dem alla. när vi åker in mot löfstad hänger det en barnhatt på sidan av gången,  vi går upp och parkerar för att sedan gå ner och ta hatten, men då släcks hela belysningen. alltså jag dog. det var fan inte bara en slump av att det släcktes överallt. det var ett tecken, jag ville dra. men nej nej, vi var tvungna att gå i alla fall. man hörde fotsteg och såna sjuka grejer, någon visslade, aee sjuka grejer hände igår. vi skulle egentligen gå igenom hela skiten men vissa av oss ballade ur haha.

efter löfstad stack vi till MC och sedan släpptes folk av. jag och shoshkii fortsatte på vår egna tripp mot ingenstans. vi promenerade i 3 timmar och det är bra att ha en killkompis som man kan prata om allt med, super bra !!! vi gick först ifrån hageby till albrektsvägen sedan bort mot vrinnevi och sen tillbaka till hageby, från hageby till navestad, navestad till hageby, från hageby till albrektsvägen igen och sedan raksträckan hem. verkligen motion!

jag kom hem och däckade loss. vaknade av att samtal vid 12 och kunde inte somna om, det tog mig en timme att somna om ordentligt. vaknade vid 3, gjorde frukost så här sitter jag med min kaffe och ska strax hoppa in i dushen. vädret är ju superduper, tråkigt att jag missade en del av dagen men jag hoppas det blir fintfint väder på bjärka! :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!