mitt hjärta är stängt

men du kommer in som en låssmed.

har inte orkat uppdatera idag faktiskt. mamsen kom hit vid 12 tiden och vid två tvättade vi, städade även hela lägenheten & fikade hihi mysigt. jag kom precis ut ur dushen och aurora ligger och sover i min säng. jag har dragit fram värmefläkten och då är det riktigt illa ?! vädret är inte acceptabelt. det blåser och är hur kallt som helst.. man kan inte tro att det är augusti :( tog fram leggings men ändrade mig snabbt och slängde på mig mjukisbyxor. för kallt, vill vara extra bekväm idag.

jag lagade faktiskt riktigt god mat idag. potatis med kyckling, vitlök, lök och massa annat och sen in med det i ugnen. det blev super duper gott. nae om man skulle fråga Gud om Han kan se till att ge mig en händelserik dag.. puss och kram.

Kommentarer
Shqiponja

haha nu är du en housewife ;) klarar du dig utan mami så är det bra !<3



asså jag slutade blogga för att jag inte får så mycket läsare och det är inte kul det är typ som att prata med min själv! jag vill värkligen blogga men har 6 läsare per dag wow det var många eller? NEJ det är det inte jag vet inte vad jag gör för fel? du har ju youtube konto kan du fixa ett til mig också eller kan jag få din som du har ? ;)



Blogg: http://mylifeasponja.blogg.se/
2011-08-10 @ 22:43:31
Anonym

när ska du svara på frågorna än del har skrivit



2011-08-10 @ 23:07:41


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!