FRU TIMON

loggade precis in på skype och inväntar min fru timon, våran nattliga pratstund är alltså igång! varken hon eller jag har skola förns på tisdag nästa vecka, så jag tycker att hon borde pallra sig hit med sin feta röv och bosätta sig hos mig i en vecka.. :( eller så kanske jag åker upp till henne i några dagar om saker och ting inte strular. stockholm here i come. kanske.. ?! vi får se vi får se.


SELMA


SUMMERTIME!

Hej på er mina vänner.
sist jag skrev var jag på dåligt humör, men inte länge till. jag promenerade ner till syrran. fett skönt med musik i öronen och en sol på 26 grader som värmde mig. FETT SKÖNT. vi var ute med hunden, lagade GOD mat och sedan kom levent hem också. vid halv 8 tiden stack vi till sams och hängde med rose som jobbade, de drack lite oså. efter ett tag kom även klyft och när hon slutade stack suzan & levent hem medan herr & fru wallerman skjutsade hem mig, thank u :)

sitter här och kollar på bb och försöker sätta in bilder ifrån levents kamera. hans sladd har gått sönder och han måste ha bilderna. jag valde att ta hem kameran för att jag kom på att stationära datorer har minneskort uttag. och det har jag, men bilderna kommer inte upp? det laddas inte eller något? vet någon av er vad det kan vara för fel? vad ska jag gå in på för att de ska komma upp? :(


har massor bilder som jag vill ha på kameran också :( om någon kommenterar som vet, vore det guld värt ♥







levents nya bord & stolar. han fick guldmedalj av mig för de. FETT SNYGGT!


inte min dag

fattar inte ens varför jag öppnar ett nytt inlägg, har varken något jag vill ELLER borde skriva. det finns inget att skriva. så jävla tråkigt. finaste vädret och alla gör olika saker. får panik, blir på dåligt humör. kuk bloggen är också tråkigt. bajs fitta. nu behöver jag min svarting här, men NAEEE hon är ju också på ett annat ställe.. långt åt helvete. äckel dag.

Godnatt! ♥

Vi hörs imorgon igen. ♥



Annonser från BloggPartner

STAY STRONG

Allt händer av en anledning och jag är säker på att Gud har planerat våra liv noggrant. Han fyller oss bara med de bördor vi är kapabla till att klara av, de bördor han vet att vi kan hantera, även om vi inte känner så just i den stunden. Stay strong även när du är på botten. vi alla kan klättra, vi alla kan klara av våra problem, hur stora eller små de än är. det gäller bara att ha tålamod och tänka framåt. följ ditt hjärta, gå på magkänslan. Ha ett mål och sikta mot toppen.

jag är beredd att finnas där för de som behöver min hjälp. jag kanske inte alltid kan hjälpa till så mycket men jag kan alltid lyssna på vad ni har att säga. vänner, familj & främlingar. vi ska hjälpas åt!

ibland kan folk utnyttja din godhet, även min. var på din vakt även när du sträcker ut en hjälpande hand! nu för tiden finns det många ormar som gör allt för att få din hjälp och sedan hugga dig i ryggen.

FAN VAD BLOGGA ÄR TRÅKIGT!



återkommer när jag har mer att prata om.
dessutom är ni tråkiga.
puss

drömmar drömmar..

Hello my little friends! say hello to my little friend mohahahahah!
jag vaknade nyss. ovanligt? naerå! vet egentligen inte varför jag öppnade detta inlägget, fett onödigt. har drömt otroligt sjuka drömmar, då menar jag otroligt. kan dock inte förklara dem, som vanligt.

men det finns en dröm och den gick till som så att jag sov i min otroligt stora soffa, den var kanske 30 meter lång och lika bred. massor kuddar, tight om jag får säga det själv. sen kanske det inte var lika soft att den var utomhus, mitt på källvindsgatan (där jag växte upp) BAM bara, mitt i hela skiten!

brorsan sålde droger hej vilt och sen kom polisen, jag sprang (varför vet jag inte) till kiosken på hörnet och där kom det ännu fler snutar som sedan förvandlades dem till gängmedlemar. de kollade på mig, och sen in i affären och i affären stod de ett annat gäng som pressade kassörskan på pengar. (de var kineser) jag sa: gå inte in där (till de här gänget som var utanför) sen såg kineserna oss och kom mot dörren, laddade pistolerna och sköt mot oss, så jag sprang med de här gänget in till nästa kiosk och där inne behandlade dom mig och resterande som slavar. även kineserna när de kom in. jag var livrädd, och satt gömd bakom en låda.

där tog drömmen slut och jag drömde vidare om alla konstiga grejer.
det ni läste just kanske inte var tillräckligt förståligt men drömmarna var konstiga, inget man kan förklara direkt.

haha knas. ja ja, nu ska jag se vad som finns att göras här hemma! hör av mig sen, pussar.

ett prov återstår!

kom hem ifrån skolan för en liten liten stund sen, gjorde det näst sista provet och blev godkänd. på tisdag kör jag sista provet och dagen efter sätts betygen. jag hoppas att jag klarar provet!!!!!! det skulle vara guld värt.. :)

har precis slängt i mig mat, käkade ingen frukost imorse så jag var DÖ HUNGRIG! nu är jag mätt igen, ska strax gör kaffe och sedan logga in på fb och kolla läget. se om frugan är inne och fråga om hon vill föra ett mysigt samtal på skype. pussssssssssssssss

Våran söta mentor.

viccy filmar under mentorstiden!
Haha cant stop skratta åt hans röst....


ett prov kvar

1 FUCKING PROV KVAR SEN ÄR JAG GODKÄND I MATTE WOOOOOOHO! Tar sista provet nästa tisdag. Yes yes yes yes :) :)

YOU ARE FOR REAL!

har snackat med min pingla verro en hel del idag. förut kom frugan med ett bra förslag på FB. "jag har en bra idé! eftersom att vi har distansförhållande borde vi köra på en högre nivå nu, vi borde skaffa oss skype så att vi kan se & prata med varandra live"
några minuter senare hade båda laddat hem det och och registrerat oss på skype, så nu sitter vi som två idioter och skrattar åt varandra. vi har snackat skit, skrattat, och spelat HAHA fett kul. så härligt att ha henne som vän!
jag ska strax dissa frugan & lägga mig och sova så att jag kommer upp till skolan imorgon. natti natti, puss och kram!

FUCK BIG BROTHER!

hur i helvete kunde chrille lämnade big brother medan peter kom till final? detta är uppgjort. det stämmer inte..

blev fett lack när jag såg att chrille åkte, och sen blev jag överlycklig när hon läste upp att peter skulle få lämna. men sedan när han kommer ut ur huset drar hon över en påse eller vad i helvete det var, över hans huvud och skickar han direkt till finalrummet där martin befann sig. helt jävla sinnessjukt.

fuck vad lack jag blev, fuck vad lack jag är och fuck fucking big brother.
någon av simon eller sara sitter löst och jag hoppas definitivt att sara åker i veckan, men det skulle inte förvåna mig om den bäste (simon som faktiskt SKA vinna enligt mig) får lämna. inte första gången bb fifflat med rösterna ;)



until my heart say stop

BB

Gud vad mycket jag uppdaterar i bloggen idag. har faktiskt ingenting att göra, har inte ens klivit ut ur dörren idag. kan vara skönt det också ibland! jag kom i alla fall precis ut ifrån dushen. mamsen la sig i min säng efter att vi käkat och nu ser det ut som att hon somnat haha lyckat.

vill att BB ska börja och se vad som händer ikväll. även att jag nästan är säker på att sara kommer få lämna så vill jag kolla nu nu nu. denna veckan i BB har varit rolig jämfört med de tidigare veckorna (när alla tråkiga varit kvar). freeze har varit grymt kul, och jag har skrattat rejält.

nu för tiden är söndagarna roligast, haha för i veckorna är det bara tråkiga sara, toffeln martin & surgubben peter som snackar om onödiga tråkiga grejer. ingen skön stämning alls.

Martin är i alla fall i final då han vunnit tävlingar.

Put the old behind you

Du vet vem jag är, men det behöver inte hela världen veta haha.

Iallafall. Jag blev tillsammans med min pojkvän i början av januari men i april gjorde vi slut och då hade han sex med en annan.. Dom träffades lite och han var bara elak mot mig. Jag slutade höra av mig och då hörde han av sig efter några veckor och sa att han saknade mig och att han tänkt på mig under tiden han var med henne. Jag trodde honom inte men jag träffade honom ändå, dock var jag kall och han var hur gullig som helst. Hursomhelst, vi är tillsammans igen och allt är jätte bra nu. Dock blir jag deppig då och då för jag brukar tänka på dom, när jag är där och vi ligger och myser tänker jag "hon låg ju här.. fyfan". Tror du det kommer gå över ens? Jag är rädd att han är otrogen så fort vi är utan varandra... Och juste. Enligt honom försöker just den tjejen förstöra för oss just nu.

<3



SVAR: tjenare mitt lilla frö!
Jag förstår exakt hur du känner. men om du nu har gett honom en andra chans måste både du och han lägga de förflutna bakom er? jag menar när ni båda har påbörjat något nytt igen, kan ni inte grubbla över det som varit för det kommer bara förstöra för er. Ni måste förlåta varandra ifrån grunden och sedan inte tänka eller prata om det mer.

Jag förstår att det är jobbigt gumman men det hjälper inte att du tänker så, han är med dig NU och han är med dig av en eller flera anledningar. Han kanske var med den tjejen som tröst (ingen ursäkt egentligen) men du får tänka så, för det var möjligtvis så också. killar är sjuka och även att de har EN och samma tjej i sina tankar 24/7, så går de endå med andra tjejer BARA FÖR ATT. antagligen för att inte känna sig ensamma och visa sig "stora" i andras ögon (jag behöver inte henne, kan få vem jag vill i vilket fall..)

men som sagt, om du nu vill vara med honom så måste du glömma det som varit och satsa på framtiden. ingen kan ändra på det som varit, man kan bara göra det bättre! och de här med att du inte litar på honom, du måste bygga upp det, utan tillit inget förhållande - så är det bara. du klarar det tjejen! bara ni kämpar lika mycket. och SKIT i tjejen. det är dig han älskar, och så länge du och han vet om det är det skit samma vad andra tror :)


stå upp för er själva!

-
Hello sweethearts!
Visst känner man sig dum ibland när man låter saker ske, som man egentligen inte borde tillåta?  till försvar är man inget mer än en människa, och människor gör misstag, om och om igen. fel val, fel vägar. det värsta jag vet är när man låtsas att man skiter i en person, när det egentligen är raka motsatsen. när personen själv har erkänt, gång på gång. men sedan blir man luft när andra kommer in i bilden, och när de andra gått sin väg, är man återigen hela världen..

känslig skulle jag faktiskt inte vara nu, det bara blev så. tankar tankar :) jag har i alla fall precis mättat magen med min mammas alldeles egna biffar, potatoooo och brunsås. mmh.  + sallad på det förstårs! ska ta mig en kaffe nu och sedan hoppa in i en dush.


hoppas peter lämnar big brother ikväll, men tror dock det blir sara..

Videofyme har en ny familjemedlem

- SELMA! haha här är två videosar med mina snäckor :D

haha gud vad jag skrattar åt den första videon. hennes egna "ole dole doff" - hon byter ut orden med fula ord HAHAHHAHA.. jävla unge.

 



CANT STOP LOVIN' HER!

hon är såååå vacker!
jag älskar hennes stil
hennes kläder dödar
shes fuckin crazy!










THE RED CREW.

japp, snart är det min tur IGEN. ååh vad härligt det är när mensvärken börjar smyga sig på. naat. orkar inte :( känner att den börjar närma sig sakta men säkert..

kvinnor får gå igenom mycket. medan män softar med livet nästan konstant. män ska vara tacksamma att de har oss och de ska visa mer uppskattning, för jag är 210 % säker på att ingen man hade pallat med mens & föda barn. finns flera grejor som kvinnor gör, men inget jag kommer på just nu. (HAHA) kvinnor är starkast!!!!!!!!!!

Annonser från BloggPartner

Heartless.

hej Selma! jag undrar om du kan hjälpa mej me en grej? De va såhär att för ett tag sen snacka ja me en kille som ja blev kär i.han hade haft tjej hela tiden de hade jag inte vetat. fick veta de efter han tog bort mig på fb o skrev massa dumma saker till mig.Efter ett tag tar vi kontakt igen,han e singel nu. han bad om ursäkt de fick mig att vilja ge det en andra chans. Men på något sätt de första 2 dagarna började han alltid skriva. o nu skiter han i mig helt?. vi kanske ska träffas i helgen men hur ska ja träffa han när han knappast skriver till mig?? håller jag på o öppna den gamla "historian" av allt? vet inte vad ja ska göra.. ja älskar han mkt.. men han bara leker me mina känslor.. ja vet hur detta kommer sluta igen, säkert han kommer leka me mej igen o sen ba lämna mej igen! ba sådär när ja har blivit utskämd tillräckligt..alla vet vår histora.. ja blev lurad.. va ska ja göra? eller säga till honom? tacksam för svar <3..


Tjena sockertopp!
han har haft tjej bakom din rygg? han är kall och slutar skriva till dig? släng honom! OM INTE: låt han höra av sig, "toffla" inte. skriv inte ett enda sms, vänta på att han hör av sig till dig. och visa inte att du blir superglad, för då vet han att han kan utnyttja det. var bara normal, svara lite kortfattat och se om han reagerar på det. men å andra sidan, om du nästan är säker på att det kommer sluta som första gången, så borde du lämna honom. men om du känner att han kan ändra på sig, vara snäll mot dig och behandla dig med respekt - då ska du göra som det sistnämnda: låta han höra av sig! senare om du vill prata med han om detta så borde du gå rak på sak, fråga vad det är han egentligen vill, fråga hur han kan vara så hjärtlös och om han inte har något vettigt att säga är det bara att säga GOOOOOOOOOD BYE!

hör av dig igen om du vill puss!!

Snodde bilderna ifrån Kattis blogg!











♥ GRATTIS MAMMA, PÅ MORS DAG ♥

god morgon sweeties!
jag vaknade för en timme sen, fattar inte hur jag kan sova så länge när jag somnade strax efter 12 igår kväll. nu sitter jag här som vanligt med min kaffe och softar med livet. har redan hunnit prata lite med svartingen i telefonen. hon har inte skola förns på torsdag, så jag vill så jävla gärna att hon kommer hit i några dagar. men det blir så dyrt att åka tåg varje vecka.... bajs skit. :(

idag har jag ingen aning om vad som händer, får ta dagen som den kommer. imorgon är det i alla fall skola som gäller.

grattis på morsdag, älskar dig av hela mitt hjärta!

FUCK ALL Y'ALL!

Nu ska jag hoppa i säng. god natt!


TODAY

häällu bloggen! nu är jag hemma igen.
mötte syrran runt 5, stack och köpte lite grejor till katti och sedan stack vi dit för att gratta henne lite smått. det blev grillning och lite dricka, EN cider för mig. medan syrran svepte i sig en liter vin om inte mer haha. efter grillningen och lite snack kollade vi på fotbollen, barca tog hem hela skiten och jag visste att dem skulle vinna! 3-1, de var grymma!!

lite bilder från idag!











innan jag gick drog jag på mig lite bekvämare skor. converse, i will never leave you for high heels.






lalala..

min syster är världens segaste människa. tack och hej!


ME TODAY!









danza kuduro



när man börjar dansa efter olika traditioner i sin ensamhet är man uttråkad.






myskväll :)

nu är jag nydushad och luktar gott. ska strax klä på mig & lägga lite smink och invänta syrrans samtal för att sedan sticka ner på stan en sväng. ikväll kickar vi till brorsan & katti för att fira hennes födelsedag och bara umgås! mys!

någon frågade var min brors tjej kommer ifrån. hon är bulgar/svensk/norsk och lite ryss tror jag med om jag inte minns fel HAHA men hennes pappa är hel bulgar så jag ser henne mest som en bulgarisk prinsessa! :)


LÖRDAG

alltså ena dagen är min blogg bombad med kommentarer och andra dagen har jag inte fått en enda :( haha ni sårar mig. det är fett kul att logga in och se kommentarer, jag blir sjukt glad faktiskt. konstigt egentligen ?! orka bli glad för några kommentarer liksom? haha jag är mobbad.

GOD MORGON förresten. har ni sovit gott? jag gick ju och la mig igår som jag skrev, somnade till, men vaknade igen - vred och vände på mig även att jag faktiskt var trött. har drömt jätte konstiga drömmar inatt också. kan inte riktigt förklara dom, en del är bara helt sinnessjuka och andra är läskiga. jaja, jag vaknade i alla fall 11.18 så jag har sovit ut grooooooovt. har sovit för hela veckan typ. haha.

sitter här med en kopp kaffe och väntar på att syrran ska ringa! vi hörs lite senare.

Never tell your problems to anyone..

because 20% don't care and the other 80% are glad you have them.
så sant som det är sagt! jag har några få som jag kan prata om allt med, och det är jag superglad över. just nu har jag faktiskt inte några speciella problem som jag lägger energi på. förutom ångesten för skolan. har så mycket annat (roligt och nödvändigt) att tänka på att jag inte har tid att spilla för känslomässiga grejer. det är mycket skönare att lägga energin på roliga grejer. detta har en stor del med min framtid att göra. snart ska jag stå på alldeles egna ben, och det känns faktiskt underbart.. men jag ska inte ljuga, lite skrämmande är det. :)

jaja,
jag har sovit som en stock, men ska faktiskt krypa ner jämter mamsen som har somnat i min säng, och glo på tv. är lite sömnig om jag ska vara ärlig, något fel måste det vara på mig haha. hoppas på att däcka i några timmar och vakna skapligt. hörs imorgon igen mina änglar. festa lugnt & sleep tight. PUSS


♥ IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG..

.. för idag är det KATTIS födelsedag. tack för allt du har ställt upp med, jag önskar dig världens bästa dag för det är du värd. är så glad att min bror har hittat dig. du är toppen! pussar och kramar ♥♥



nothing to lose.

People play games and are full of shit, play the same role and be the baddest bitch!

I MISS YOU GIRL!

jag pratade precis med min svarting i telefon, och vi kom att prata om en grej som hände sist hon var här haha vi skulle ta vagnen, jag skulle hem och hon skulle vidare till marielund och vi missade spårvagnen. plus att det var kväll, ni skulle se hennes min, och hur mycket hon skrek. har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. jag sa andas, det kommer en till. NEEEJ JAG VILL DIT NUUUU! :(

haha stackars min pingla. men till slut fick hon som hon ville i alla fall. längtar efter min prinsessa. hoppas hon kommer hit snart igen :) var bara tvungen att berätta, det var mycket roligare i verkligheten hahaha!

bjuder på en bild på min vackra svarting & hennes systers gudomliga son!


wuuuoopsi!

jag vaknade precis, jag har sovit som ett litet barn. hur ska jag sova inatt? har sovit sen kl 6 typ. SHIT SHIT ! not good. mamma har gjort köttfärssås, man ska inte äta såhär sent men jag älskar den. är hungrig, måste ta lite :) det är kul att ni skriver ner era egna åsikter när jag lägger ut en love question, keep it up!

Kommer han sticka?

L: Hej, kikade in på din blogg idag, och tänkte väl se om du har något bra svar på mitt "stora" kärleksproblem. hehe!

Aja, Är en tjej på 18 år, som bor i en ganska liten "stad". Umgås oftast med äldre killar, på grund av att jag skaffat många vänner i den åldern på grund av mitt ex. Problemet är väl egentligen att jag och mitt ex gjorde slut för ca ett halv år sedan för andra gången, efter ett ganska intensivt förhållande, med mycket bråk och mycket förnekelse. Han var ett svin helt enkelt, det hela slutade med att HAN faktiskt gjorde slut, och att jag var helt förkrossad. Efter ett tag kom han tillbaka, och ville börja om på nytt, men jag svinade tillbaka. Saken är nu den att jag börjat träffa en av hans kompisar. Vi har hållt på både före, imellan och efter mitt och mitt ex's förhållande. ungefär ett år kanske. Saken är den att jag tycker om den här killen, fast han är ganska tråkig egentligen. Saken är väl den att han är lite svår, och det är väl sådant vi tjejer faller för. Varje gång vi träffats nyktra har det bara varit prat, och en "hej-kram". Där emot på fyllan slutar det oftast lite mer intimt, dock inte sex. Har sovit tsm flera gånger, utan sex och nu tror jag faktiskt han tröttnat på detta. Min fråga är väl egentligen om du tror att han kommer "försvinna" så fort vi har sex, eller om han faktiskt kommer vara kvar, och kanske vill påbörja något seriöst? Tror han börjat tröttna lite också, eftersom vår "flirt" inte leder någon vart. Så, vad tycker du jag ska göra?

Intressant blogg! :)




SVAR: Hej tjejen! jag hoppas och antar att du mår bättre efter omständigheterna med ditt ex och jag önskar dig all lycka i framtiden!
det här med killen du träffar, han verkar vara rätt blyg? jag menar i onyktert tillstånd vågar han faktiskt kliva fram, men drar sig undan när han är nykter. han kanske är osäker, och vill att du tar första steget? jag tror inte att han tröttnat, för så som jag förstår är det faktiskt han som backar, och inte du? jag tror inte att han kommer försvinna så fort ni har sex. jag tror att han vill ta det steget, men inte vågar. du känner honom bättre än mig, och du vet hur han funkar. ni har ändå haft kontakt i ett år? det är en lång tid. varför skulle han backa efter sex? ni har väntat länge!

försök att prata med honom om hur han känner och om han verkligen vill det här, men gå inte rak på sak, typ: varför vågar du inte? vad är det du skäms för? (för jag är säker på att han kommer bli väldigt generad och självförtroende kommer sjunka till botten) men försök att ta första steget! du säger att ni har varit rätt intima, gör det mer intimt, och se hur han reagerar. jag tror definitivt inte att han kommer sticka så fort ni haft sex!

vet inte om jag förstått detta riktigt. men jag hoppas i alla fall det och att det går bra. var inte osäker! puss


HOME!

Hej mina vänner! nu är jag äntligen hemma PUUH!!

skola - sams - möte - sams - sola - stan. hårt pass! HAHAHA. har inte så mycket att säga mer än att jag är jätte trött. vi somnade runt halv 4 inatt och jag satte alarmet på 8:30 men snoozade i flera omgångar. är inte utvilad!

jag har fått in några love questions men jag vet inte om jag orkar svara på de just nu. annars gör jag det ikväll, eller imorgon. nu ska jag ta mig en kaffe och nörda FB sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv!



sams krog

Hej på er! Sitter på roses jobb och har precis avnjutit en god lunch med viccy. Har varit i skolan också, gjorde ett prov och blev godkänd! Yeeey! Sen var jag även på möte efter skolan :) väntar på att Rose ska sluta så att vi kan kicka till solariumet och sedan blir det en sväng på stan. Ät skit trött, sov inte många timmar inatt.. Vi hörs när jag är hemma igen. Puss

i rosiis soffa

Hej sweeties! Sitter hos min pingla i soffan och kollar på tv. Drog till hennes jobb vid halv 9 men vi kom inte iväg förns vid 10. Sannis gjorde oss sällskap. Blev en sväng förbi hemmakväll för godis och sedan en sväng förbi mc, tog en glass. Nu är vi som sagt hos rosii. Missade bb innan, så vi väntar på att klockan ska bli 1 så att vi kan se reprisen. Det är nämligen så att Saras syster tittar in i huset idag och det måste jag bara se. Vi hörs imorgon bloggen, puss

TUNG KILLE!


POWERNAP

Tjenare bloggen! tog en liten powernap i 1,5 timme. nu ska jag ta mig en kaffe, byta om och sticka ner till min snäckas jobb, sover som sagt där imorgon. hoppas jag får min sallad, har inte glömt den än :$ kanske skriver lite senare. puss på er så länge.

LOVE!

DELICIOUS

jag svär, min smak på mat är dödlig. its like maaaagic! - men får lida av att stinka vitlök resten av dagen. bombade kycklingen med vitlök + vitlöksbröd -.- smaskigt var det i alla fall!


STÄDAT - CHECK!

äntligen klar med städningen! allt står på sin plats, och det doftar underbart. nu känns det fresh här inne. har bara inte orkat fixa sängen än, tar det senare. är ni som jag och häller i 700 olika medel i skurvattnet? jag hällde i sånt medel man har när man skurar, sköljmedel (doftar extra gott) och klorin (smeells freesh).  när jag tvättade av min byrå & lite andra grejer hällde jag också i sköljmedel haha mitt rum luktar underbart!!!!

käkade en sallad innan jag satte igång med städningen och det är det enda jag käkat idag. känner att jag behöver få i mig något mer. kyckling? får se vad jag hittar på för gott! :)

skolan, check! solning, check!

Shuuuuuuuuuu systrar & bröder. HAHA. zuuuuuuuup?
det gick bra idag i skolan, men jag gjorde inget prov. imorgon gör jag provet istället. idag gjorde jag bara klart uppgifterna & repetitionen inför provet. så imorgon blir perfekt!

efter skolan tog jag och viccy en sväng ner till stan för att sola och när vi solat klart träffade vi på katti & brorsan, och lite längre upp träffa vi mamsen. hela familjen sedef i stan NÄSTAN haha.

nu är jag hemma, har precis kokat kaffe som jag ska gå ut till köket och hämta efter jag skrivit klart detta inlägget. sen ska jag städa iordning mitt rum som ser ut som ett bombnedslag för tillfället. bädda rent ska jag också göra.

ikväll sover jag dock inte hemma, ska sova hos rosii min pingla. hon jobbar till nio, så jag ska möta upp henne efter jobbet. försöker tvinga på henne att hämta en grekisk sallad till mig efter att hon slutat :$ hoppas gud, det är så gott!!


TORSDAG

God morgon sunshines!
jag har varit vaken sen halv 9, och jag somnade faktiskt fintfint igår. somnade in otroligt skönt :) har drömt massor sjuka drömmar inatt också, men det är inget vi behöver gå in på här haha. ska alldeles strax kicka till skolan och köra två timmars matte. kanske hinner jobba klart, så att jag kan få göra ett prov. sen är det bara 2 kvar. oo gud snälla :)

jag hör förmodligen av mig när jag är hemma igen PUSS hjärtisar

sover ni?

Är ni fortfarande vakna mina små nattugglor? jag är ! eftersom att jag sov bra många timmar efter rättegången, är jag inte ett dugg trött vilket inte är så bra.. ska lägga mig snart och försöka sova. vi hörs imorgon igen mina vänner. sleep tight!

anonym: Varför sitter dina ögonbryn mitt i pannan?
SVAR: hej på dig din lille korv. ja du, alla får ju tycka som dom vill och jag tycker inte de sitter i pannan. visst sitter dom högt upp, och det är så jag format dom: alltså "sitter dom i pannan" för jag trivs att ha dom så :)


skolångest för första gången på riktigt.

Ibland känner jag mig jävligt dum som blottar ut mitt liv här på bloggen, eller dum kanske jag inte ska kalla det. det är faktiskt rätt tight att våga skriva vad man verkligen känner, om personliga grejor som bara mina närmaste har med att göra egentligen. jag är ändå rätt tight ja..

känns så skönt att skolan snart är över, och vet ni att det känns SKÖNT att jag har ångest över skolan? jag har ångest och tänker nästan konstant på att jag kanske inte hinner bli godkänd innan sommarlovet är här. fattar ni? skönt? hur kan det vara skönt att ha ångest liksom?!

jo förstår ni, jag har nästan aldrig haft ångest inför skolan, inte sen jag började på IV i alla fall. jag har alltid kommit och gått som jag vill förut. jag älskade att komma försent till skolan, sätta mig i cafeterian och chilla base. jag förstår att det låter dumt, jag tycker själv att det är riktigt patetiskt just nu. hur kunde jag göra som jag ville? hur kunde jag skita i skolan? hur kunde jag låta bli att gå till skolan på två veckor även att jag var frisk som en diamant? man lär sig av sina misstag..

men NU har jag fått känna på riktig ångest, och jag kanske har längtat efter att få känna på den känslan någon gång. har pratat och hört många människor som sagt "jag pallar inte skolan, har så mycket plugg, föräldrarna tjatar på mig konstant, vill bara kasta alla böcker, vill bli klar NU" och jag har liksom aldrig förstått det fullt ut, förns nu. som ni alla vet har jag otroligt svårt för matematik, jag har 3 prov kvar. egentligen har jag pluggat klart två kapitel och har bara proven kvar på dem två, och på det sista provet har jag lite kvar att plugga och sedan göra provet. men jag känner ångesten smyga på. jag låg fan och tänkte på det när jag badade idag. trodde ALDRIG att det skulle ske. vem fan tänker på skolan och har ångest i ett badkar liksom? jo JAG nu, och så många andra människor... det kändes som att det bara kröp i mig. jag vill bli klar! jag vill känna mig stolt! det kanske inte är en så stor grej för er, men jag kommer jubla högt om jag blir godkänd och kan få börja gymnasiet till hösten. det är sååååååååå stort för mig.

äntligen har jag förstått att man inte kan springa runt och vara barn hela livet. de senaste två åren har jag förstått mer och mer att man måste kämpa för det man vill ha, man måste ligga i och aldrig ge upp. jag lovar er att jag ska gå på varenda lektion fram till sommarlovet. jag ska fan bli godkänd!

jag hoppas att ni alla når upp till högsta nivå och klarar er. jag hoppas att era drömmar besannas och att planerna ni tänkt ut går som de ska. jag önskar er alla som läser denna blogg, lycka i framtiden. ♥

Annonser från BloggPartner

Beautysalong BY jenni cruz

Tänkte bara meddela er om att min vän Jenni har en blogg om makeup/hudvård/naglar - och allt vad det innebär. Kika in på hennes blogg (HÄR!) och om ni är mer intresserade av att tex. fixa era naglar hos henne, är det bara att kommentera hennes blogg, maila henne på: [email protected] eller skriva ett meddelandepå FB: Jenni Cruz Ventura

Klassisk Manikyr 100 kr ( ingår: Rengöring, filning, polering,
nagelbandsbehandling, handmassage och en valfri lackning)


Förstärkning av Gelé 135 kr


Förlängning av Gelé med (tipp) 200 kr


Dekoration 15 kr styck


Dekoration på alla Naglar 100 kr


Fransk manikyr med (Gelé) 80 kr


Enkel manikyr/Fransk manikyr med (lack) 50 kr

Här har ni några naglar hon gjort!














he's still a little baby..





vill ha hjälp..

mitt ex som jag nu bara är kompis med, (han har varit otrogen mot mig cirka 20 gånger) därmed vill jag inte ha ett förhållande med honom, han är sån som inte klarar att vara trogen mot någon.. dock är hans charm verkligen underbar så han kan få vilken tjej han vill, hur snygg hon än är, hatar det..
iallafall, vi har kontakt oså nu, som kompisar då, även fast känslorna finns kvar helt och hållet. han är tsm med en som heter malin just nu, men han tror typ att jag inte vet det, och är asgullig mot mig, säger att han vill ha tillbaks mig, tänker på mig massa osv. visst blir jag glad av hans ord, men ibland får jag tanken att "just nu är han med malin" och då blir jag genast asdepp, för även om jag accepterar det osv, så känns det ju såklart :/ när han tex var bortrest i göteborg hos sin mamma så sa han att han var jätteglad för han skulle hem imorgon, jag bara "hem och träffa mig och malin;)<3" han bara "dig mer<3" och asså jag har egentligen inga problem med att dom är tsm, men ibland önskar jag bara att malin visste allt.. hur han är, att ha ett förhållande är typ samma sak som att vara singel för honom.. även fast han älskar henne.

har du några råd till mig? hur jag kan tänka för att må bättre.? vi har inte träffats sen i höstas nu, bara smsat och pratat tele. vi lär träffas inom kort, och han säger alltid att han saknar myset med mig och massa... juste, han är 93a, jag 96a..

säg gärna vad du tkr a.ng denna situation <3



Hej på dig pluttis!
Om du med facit i handen vet att han inte kan vara trogen så ska du skita i han för alltid. Killar i den åldern brukar oftast gilla att leka av sig, och vet inte riktigt hur man behandlar en tjej. Jag förstår att du smälter för honom med tanke på hans charm, jag är likadan! but stay strong. Det är du som vinner på detta i längden. Han kommer alltid förlora, ända tills den dagen han inser hur många tjejer han svikit, hur många tjejer han sårat & definitivt den dagen ingen vill ha honom för att han är stämplad otrogen!  

Säg inte att du inte bryr dig om att han har en ny tjej, för det gör du. Ljug inte för dig själv, det är det värsta du kan göra tro mig. Hade du inte brytt dig om hans nya förhållande hade du aldrig skrivit till mig, du hade aldrig bekymrat dig över din och hans relation. Men som sagt du vet hur han funkar, och du vet att han inte kommer vara henne trogen, det har han redan bevisat genom att ha kontakt med dig bakom Malins rygg. Om jag vore du skulle jag kontakta Malin, och berätta. Visst hon kanske inte kommer att tro på dig NU, men en vacker dag kommer hon tacka dig. Och skit i ifal han blir sur på dig och vräker ur sig alla möjliga ord, för du gör fortfarande rätt och han FEL! Ta inte åt dig av hans sjuka ord, han säger dom för att han vet att du talar sanning och förstör hans lilla spel.

Du är ung, det kommer flera killar. Du har hela livet framför dig och jag lovar att han inte är den enda. Det finns så många andra, så många andra som skulle göra allt för att få se dig le. Gå vidare och tänk positivt. Du vet hur han funkar, och snart vet resten av alla hans "tjejer" också. You are the winner!!



GRAB SOMBODY SEXY TELL 'EM HEY!

Kom precis ut ur dushen. brukar alltid dusha i 40-60 min. FETT SKÖNT! fattar mig inte på människor som tar en snabbdush på 5-10 min, det händer mig bara när jag har bråttom, typ 1 gång i året.

idag ska jag faktiskt bänka mig framför bb, såg att det hände lite roliga grejor på bb sidan. en sak av dom var att "nicky-sthlm's" mamma kommer in naken i huset och deltagarna måste stå frysta och inte röra sig. sen stod det också att saras syster kommer in i hyster och sara bli diskad för hon kunde inte hålla sig, och kramade om syrran.

snart kommer en love question upp, så håll utkik! PUSS

MY HAIR

alla love questions är tyvärr slut, har inga fler på lager. jag vet att mina läsare tycker om att läsa love questions och jag ÄLSKAR dem. skicka in fler! ♥ nu ska jag hoppa in i en dush, men först visa mitt hår, som många har velat se. får ofta beröm för mitt hår, och jag blir lika glad varje gång :) jag vill ha det under svanken, snart där!





vi hörs nog efter dushen, puss och kram!

DENIS BASIC

shululu bojkar och evlickor! jag mättade magen för en stund sen och nu pratar jag lite med denis över fb, hade tänkt att gå ut med han en sväng men vädret tillåter inte det.. orkar inte gå ut när det är sån här storm, inte skönt alls.. så vi får helt enkelt ta det en annan dag :)

vi har i alla fall bestämt att det blir kaffe-rep hos mig all day long när jag flyttar hemifrån. bästaste!
aja, nu tänkte jag fortsätta prata med D en stund sedan lägga mig i sängen en stund och kolla vad som finns på tv.

här har ni en bild på mig och denis, någon gång i höstas/vintras


skönt att sova

vaknade precis av att rose ringde, så jag pratade lite med henne. det var superskönt att sova. men hur ska jag orka upp till skolan imorgon hmm.. dit ska jag i alla fall! något som måste göras liksom! inte många dagar kvar i skolan nu, måste bli godkänd.

jaja jag återkommer väl när jag har något mer på hjärtat för nu har jag inget vettigt att skriva om. pussar

FUCK YOU!

Tjenare snyggingar! var på plats i tingsrätten 9.00, var lagom död imorse eftersom att jag somnade runt 3 tiden inatt. rättegången gick superbra, där fick du din lilla snitch! ;) minde trovärdig människa får man nog leta efter!

efter rättegången stack jag och mamsen vidare på stan en sväng, köpte foundation och istanbul kebab MUMS! har precis mättat magen och tänkte lägga mig i sängen ett tag. senare kanske jag ska träffa en vän, och åka och handla med syrran. men vi får se hur det blir med det.

ikväll kanske viccy sover här, saknar min pullis. hör av mig senare.

onödigt inlägg

Vad skönt det var att tvätta av mig sminket. imorgon ska jag upp tidigt och gå på en rättegång. nu ska jag kolla på bb lite granna, eller kolla och kolla. lyssna rättare sagt. finns inget att kolla på längre ! vill bara ha söndag och se vem chrille kommer (som jag nästan är säker på kommer sitta igen) sparka ut ur huset! :D

längtar tills jag får min lägenhet. ska bli så skönt. har längtat efter detta hur länge som helst, och äntligen är det min tur att få skina av glädje. tack Gud för din hjälp! :)

väldigt onödigt inlägg, och förvänta er MINST ett inlägg till idag. jag har tråkigt haha..

Är jag inne på FB konstant?

Haha folk skriver ofta till mig på fb "du sover aldriiig" men grejen är att jag är inloggad 24/7 ifrån mobilen, så att folk tror att jag är inne konstant fast jag i själva verket bara inte loggar ut. Vem orkar logga in och ut ifrån telefonen? inte jag i alla fall. Jag är alltså inte aktiv hela tiden, bara inloggad :)

Annonser från BloggPartner

i brist på något att göra






Kommer det göra ont?

Hej på er! jag har faktiskt bara suttit inne idag haha. inte gjort ett skit. städningen blev aldrig av. och träffa vännen blev inte heller av. får se om han hör av sig lite senare, brukar vara så haha.. tänkte svara på en fråga jag fick.



FRÅGA: Jag är 16 år och är fortfarande oskuld, vad kan hända första gången när man har samlag? Alltså jag menar, kommer jag att blöda första gången eller så där. Kan någon se om man är oskuld? Gör det ont första gången.. Är väldigt tacksam om du svarar, för jag har aldrig vågat fråga någon annan.. Och du har desutom jätte bra blogg & är super duper vacker! <3


SVAR: tjenare pinglan!
Man kan aldrig se om en kvinna är oskuld, det är bara en myt. Det är också en myt att du MÅSTE blöda första gången du har sex. Om du ser till att känna dig bekväm, slappnar av, och förlorar din oskuld med någon du verkligen älskar och är trygg med så är jag nästan säker på att det inte kommer blöda. Och jag är nästan säker på att du inte kommer få ont då heller. Jag ska inte säga att jag är 100 % säker, för alla är olika, alla har olika kroppar. MEN det brukar vara så. Har många vänner som inte blödit och även de som blödit lite osv.. De som får ont spänner sig oftast, så se till att slappna av bara och be honom ta det lugnt och vara försiktig. Jag varken blödde eller fick ont! och det berodde på att jag var kär, trygg, redo, bekväm, slappnade av och att han var försiktig. Tvinga inte fram det, förlora din oskuld när du känner dig redo för det! Tack så jätte mycket för dina söta ord, de går rakt in i hjärtat. puss på dig, oroa dig inte! ♥

Ni som läser detta får gärna kommentera er erfarenhet om detta. Förstår om ni vill vara anonyma, så kör bara! :)

Satan i gatan



Du kan gråta mitt på gatan
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
Du får passa dig som satan
för jag glömmer aldrig bort vart du bor


Annonser från BloggPartner

FACE-LOOK!










Tänk om jag gör fel ?

Anonym: Tja har läst din blogg nu ett tag och ser att du kommer med bra råd till kärleksproblem så hoppas du kan besvara min fråga. är en tjej på 16 år som har vart tillsammans med min kille nu i 6 månader han är 18 årig syrian och har haft andra tjejer förr det här är mitt första långa förhållande och är oskuld men det är inte han, han är på mig hela tiden att han vill ta förhållandet ett steg längre men är så osäker. jag är ju inte erfaren till skillnad mot han när det gäller ställningar tänkt om man gör fel eller är dålig. vi var hos han förra vecka och bara skulle se på film då hittade jag ett kondom paket som var öppnat så tror han gjort något han sa att det var hans bror men jag vet att han är bort rest sen länge. men jag vågade inte säga något mer efter för han blir lätt arg tänk om han varit otrogen för att jag inte vågar har du något tips på hur jag kan göra eller om jag ska fråga honom om något hänt. är så rädd för att förlora honom snälla skulle verkligen behöva hjälp vet inte vad jag ska göra // Karlstad tjej

Tjenare snäckan! Jasså, tack så mycket :)
Till att börja med, du ska aldrig ge din oskuld till någon när du själv inte vill, eller inte känner dig redo. Om han är på dig, fastän du inte vill så måste du säga åt honom, för annars tror han att han kan styra och ställa som han vill. Det här med ställningar, haha du behöver inte oroa dig hjärtat. Ingen är bäst till en början, övning ger färdighet! Han vet att du är oskuld, så han förväntar sig inte en tiger. Han kommer hjälpa dig, det är inte så stort som man tror, du kommer skratta tillbaka på detta om några år (för det är inget man behöver oroa sig över).

Det här med kondompaketet, det borde du prata med honom om. Han har ingen som helst rätt att gå och vara med andra tjejer bara för att hans flickvän inte är redo att ge honom sin oskuld. Fråga honom på skarpen. Säg vad du känner och tycker om detta. Backa inte undan, utan sätt din gräns. Sen så behöver det ju inte vara så att han har varit med någon annan, han kanske faktiskt talar sanning, u never know. Så därför: prata med honom!! puss på dig tjejen!

dush - mat - fix - ut

Har precis dushat, och nu skriker magen - vilken timing att maten precis är klar hihi. ska käka och sedan fixa mig. sen ska jag ut en sväng med en vän ♥ städa får jag göra senare. hade fint så länge puss!

THE LAZY SONG



Sköööning låt. det är ett stort plus att bruno loooking good like always haha. han e BAM..

ITS MY TIME TO SHINE!

'


TISDAG

Idag skulle jag åka och handla med syrran, hon skulle ringa och väcka mig vid 11 tiden men ingen Suzan ringde så jag gick upp vid 12 tiden och ringde henne. De skulle åka och handla imorgon istället. idag har jag ingenting speciellt för mig, så jag tror att jag ska städa iordning mitt rum.

måste berätta en sak som hände igår.
levent ringde syrran precis innan hon kom hem igår och sa att en fågel hade störtat in i fönstret och sprang runt på fönsterbrädat. och vet ni? när en fågel kommer är det en hälsning ifrån döden. levent var säker på att det var danne. det var ju hans födelsedag igår.. ♥

'


BB

Hej på er. sitter och kollar på bb, eller nae. slog på kanalen några min innan 22 men har inte riktigt kollat än, det är så tråkigt utan gurkan så att jag inte ens vill ge det en chans. hör bara peters tråkiga röst konstant. gud vad jag hatar honom. nu är det upp till simon eller chrille att ta hem detta.

på söndag ska det bli grymt att se vem som är nominerad. Peter är redan falsk, men om peter eller någon annan röstar på chrille så är de FETT FALSKA. jag menar varför just chrille när det är ett spel? då kan dom lika gärna rösta ut någon annan. Chrille har aldrig varit elak eller något sånt. pajaser. (han är en hårt konkurent) men ge han en chans iaf..

funderar på om vi ska köra en frågestund, men tvekar på om ni vill ställa några.

update: läste gurkans frågor & svar på bigbrother.se och där kom det fram att han är 50 % turk & 50 alban % så nu vet jag, och ni som undrade! :)

Annonser från BloggPartner

Grattis på 23-årsdagen Danne ♥

Du kan inte festa här med oss, men du må ha det kul i himelen idag. just know it! det var sån fart på dig och jag vet att du släpper loss i himmelriket. hoppas du fått och fortsätter ha en toppen dag. önskar att vi alla kunda spendera de tillsammans. en vacker dag. ha det bäst så länge. puss på dig fina danne!


måndag

Tack för alla fina kommentarer! ♥ det värmer som alltid
okej, nu ska ni få höra min dag.
eftersom att jag somnade vid 4, så var jag död när jag gick upp vid halv 8. veronica som hon så fint heter sa något i stil med "selmish jag sover kvar istället, orkar inte hänga med till skolan" förstår ni att jag ville strypa henne? inte för att hon sagt att hon skulle följa med, utan för att hon skulle sova kvar i min sköna säng och njuta medan jag skulle sitta på en äckel spårvagn och sedan plugga matte i två timmar...

det gick i alla fall bra i skolan, gjorde prov och blev godkänd, blir lika glad jämt. började plugga på nästa kapitel och det gick bra det också. vid 11 tittade veronica in i skolan i alla fall, och bosse vart superglad över att se henne :)

efter skolan tog jag, verro och viccan spårvagnen till våra varsina hem. jag hade egentligen lovat att följa med syrran & storhandla men jag pallade verkligen inte mina ögon gick i kors. så vi drack kaffe & spelade kort istället.
efter någon timme i köket orkade jag inte sitta upp längre, var så gott som död faktiskt.

la mig i sängen, syrran la sig brevid och så kollade vi på något program om Size Zero. det är sjukt att folk vill vara så smala... jallafall efter 10-20 min där, däckade jag stenhårt. vaknade upp av att både mamma och syrran väckte mig med MAT. och det satt fint i kistan kan jag lova. ris, kyckling, brunsås (jag tvinga dem göra det), SKY ifrån kycklingen och sallad. ja, detaljerat. ÄLSKAR DET. mm...

SEN.. HAHA.. däckade jag igen, och vaknade upp vid 20:00. min dag har bestått av att sova för det mesta. och mina drömmar ska vi inte ens prata om. sick !

YESTERDAY PICS






in the school

Morsning!!! Sitter i skolan jämter viccy som tjatar på bosse att han ska hjälpa henne. Jag har precis gjort ett prov, så jag softar med livet och lyssnar på Veronica maggio - jag kommer. Nu ska vi till kiosken o köpa power King hähä. Sen ska jag hem till svartingen som sover i min säng :( så skönt.

GOD NATT!

dags att hoppa in i en dush och sedan lägga mig jämter svartingen som sover, eller hon vaknade av att hon inte kunde svälja. jag dog av skratt. vilken stjärna hahaha.. näää dushen kallar. hörs imorgon med foton osv. här nedan får ni en bild på min svarta kompis som jag tog igår. natti natti ♥

Annonser från BloggPartner

verro är här :)

Hej på er. sitter här hemma med verro, vi har precis kollat på big brother och det var helt sjukt att gurkan åkte.. jag kände det på mig men vafan gurkan och crillovic är ju bäst :( nu får fan chrille se till att vinna skiten.

dagen har bestått av möte, hem till verro och umgås och sedan en sväng förbi brorsan. sen tog jag och verro spårvagnen till mig och nu sitter vi som sagt här. har snackat skit i timmar, druckit kaffe, käkat och bara varit. vet inte om hon stannar här inatt, får se :) hör av mig senare eller imorgon PUSS!

hos svartingen

Hej på er! Sitter på verros balkong med linda och zaida, verros mamma. Var och träffade Berit en timme, det gick bra. Ikväll händer inte mycket tror att svartingen sover hos mig. Hör av mig senare.

Gurkan vs Christian (TIDINSTÄLLT INLÄGG)

Hur i helvete kan big brother gå med på detta? .. joförsig det är ett spel. men det finns en regel, och regeln är att man inte får göra olika grupperingar. De andra är ju en grupp OCH DET ÄR FUCKING FÖRBJUDET!!!!!! de är en grupp som vill ha ut gurkan & christian, förutom simon då. så otroligt dåligt. äckliga människor!!!!!!!


FACE-LOOK!

& min nya tiisha!










Anonym: Vill inte du ha pojkvän?


SVAR: hej på dig du. jag är hellre i ett förhållande än att vara singel jo. MEN jag har inte tid för att springa och leta efter killar, eller jaga någon jag tycker om. det kommer bara ge mig huvudvärk och jag har inte råd med huvudvärk nu, jag har inte råd med att vara känslig nu. jag har mycket annat att tänka på. så som att betygen sätts den 8 juni, möten hit och dit ang. lägenheten, jag flyttar snart in. jag måste ta mitt ansvar och lägga min energi på nödvändigare grejor för tillfället. jag vet att det finns en person där ute, som har besvarat mig fullt ut MEN jag kan inte springa efter någon nu, tänker inte göra det heller. jag är 18 år snart.. har inte tid att jaga runt som ett barn. men han har mitt nummer, and he knows what to do. måste sätta skolan och lägenheten i första hand just nu! :)

SÖNDAG

God morgon mina vänner! vaknade vid 11 tiden av att brorsan, levent och micke kom hit med nya soffor :) kunde inte somna om så jag gick upp istället helt nyvaken med täcke runt mig. deniz ska alltid hålla på och jävlas när man är nyvaken så han bärde upp mig som den hulk han är.

nu ska jag ta mig en kopp kaffe, sen hoppa in i dushen, fixa mig och sticka till hageby för att träffa berit. har inte så mycket på hjärtat för tillfället. hör av mig sen. puss
förresten, jorden gick aldrig under hähähäh :)

Kan inte sova fast jag är hur trött som helst.. hate it :(

.

Let's drop the bomb....

Jag har inte velat berätta något, då det inte varit säkert förns nu, i veckan. Fick ett samtal som gjorde mig otroligt glad. Ett samtal som sa att jag får eget i början på juni. Soon i have my own little place, so fuckin' nice :) jag längtar verkligen efter att få vara ensam, ha mina egna nycklar till mitt EGNA ställe där INGEN stör mig. jag längtar efter att få diska, städa, tvätta, laga mat, handla grejor. det ska bli grymt & i can't wait.

efter regn kommer solsken, right?! :D
nu ska jag hoppa i säng. PUSS OCH KRAM.

Update: hittade en ny bloggdesign, och eftersom att jag var trött på den gamla så kör vi på den här fräsha ett tag framöver :)



Jenni 18 år - DEL 4
























ME TODAY









FRÅGA

Emelie: Jättefin jumpsuit : ) vart är den ifrån? Kram Emelie

SVAR: Tack så mycket! :D den kommer ifrån H&M 149 kr. puss puss

HEJ PÅ ER !

hej mina små hjärtan! har haft en toppendag men vill inte skriva ut för mycket, låter h*n avgöra själv om jag får berätta hähä. har i alla fall fått reda på att jag ska gifta mig och det låter ju toppen eller hur?! :D

dagen har varit underbar, härliga människor, SUPER-mat. riktigt trevligt helt enkelt. kom hem för en halv timme sen och kan medge att jag är hur trött som helst. imorgon ska jag träffa min blivande kontaktperson kl 3, ska bli skoj!

mamma har redan somnat, så syrran ringde mig och bad mig skriva ett meddelande till mamsen om att hon skulle ringa och väcka Suzan imorgon kl 9 för att de ska hjälpa D & K med flytten. :) som att ni bryr er.. HAHA

nu ska jag göra en kopp kaffe, softa lite framför den här burken & sen tvätta bort sminket och hoppa i säng. kanske skriver några inlägg till PUSS!


Jenni 18 år - DEL 3 (TIDINSTÄLLT INLÄGG)
























(tidinställt)

Jahopp vad ska ni göra idag då mina vännor?
jag är säkert väldigt glad nu (kl. 15:00) och senare får vi se vad som händer. är sugen på att lämna tråkiga norrköping och hitta på något riktigt sjukt.. tips?

Jenni 18 år - DEL 2 (TIDINSTÄLLT INLÄGG)
























STRESS

Ush jag känner mig så stressad. gjorde kaffe och medan kaffet koka - tog en snabbdush på 5 min (det händer mig en gång var 17 år....) nu har jag dushat och dricker mitt kaffe i stress. HATE IT. men vad gör man inte för vänner :) love them hihihi. jallafall jag måste skynda på här innan de dödar mig allihopa. puss och kram vi hörs när vi hörs. mycket möjligt att vi hörs via mobilblogg (om jag orkar) PUSS!


Jenni 18 år - DEL 1

Hej på er! jag har inte mycket tid för bloggen idag heller, måste sticka innan 3. och sen får vi se när jag uppdaterar igen.

jag ska jallafall ladda upp bilder ifrån igår, det blir dock inte så många för det är verkligen SÅÅÅÅ MÅNGA bilder. jag kör i olika delar.
























HÖRS IMORGON :)

Hej mina hjärtegull. tog spårvagnen hem med jennifer och jossan. har precis tvättat av mig sminket och ska alldeles strax lägga mig. har firat jenni ikväll, eftersom att hon fyllde 18 år igår :) grattis ännu en gång hjärtat. det vart lyckat och bildbomb kommer imorgon. puss och god natt :)

IDA FRÅGAR

fin skinnjacka, vart kommer den ifrån? :)

SVAR:
köpte den på H&M förra året. den finns dock inte längre :( men det finns tusen snarlika :) puss

MIN DAG

Dagen har bestått av spring, spring och spring. handlade med mamma, sen drog jag på ett möte med brorsan som gick hur bra som helst. vi mötte sedan upp syrran, sen sa jag och hon hejdå till brorsan som skulle hem till katti. jag och syrran promenerade runt på stan. fick bl.a med mig 2 st jumpsuits, lite annat smått och gott. köpte en fin present till lilla Damian också. hoppas dem blir glada! :D ville dö när jag gick runt på barnavdelningen, gud så gulliga kläder de har... :)

efter ett tag tog mina pengar slut och då blev jag sadface, så vi fick promenera hem till mig och hämta mer, sedan ner på stan igen då jag fann min långklänning ♥ sen käkade vi istanbul kebab MUMS! och efter det traskade vi hem till levent, för suzan hade bakat kärleksmums och jag ville ta med mig hem - men när vi kom dit glödme vi bort mina kärleksmums och ringde istället brorsan för att träffa han en snabbis. så jag har inga kärleksmums nu, typiskt att man ska glömma :(

efter en sväng hos brorsan promenerade vi hem till mig med tugay. jag och syrran var så gott som döda, skojar inte. vi har fan gått runt hela norrköping känns det som hahaha.

när vi kom hem satt vi och snacka skit med mamsen och sen spelade vi kort. utklassade henne på chicago hähäh!
hon drog för sisådär 20 min sen och alldeles strax ska jag hoppa i säng framför big brother. är DÖD så jag kommer sova som den prinsessan jag är :)



orkade verkligen inte stå i provrummet. d-ö-d



min älskade bror och min älskade syster.



detta inlägget har tagit typ 20 min att göra då min pappa ringde och avbröt alltihop. men det är det värt. älskar honom !!

shit. bb börjar om 2 min. BYE!



TORSDAG

Hej på er mina söta underbara syskon.
Svettas ni? jag vet inte varför jag skrev så. men jallafall, ni som svettas kan ju kommentera.. eller något :) det blev ingen skola för mig idag, mamsen väckte mig halv 9 - GÅ UPP NU! och sen stack hon för att klippa håret. Jag somnade om och vaknade vid 11 när hon kom hem, inte bra inte bra. men imorgon då jävlar ska jag göra provet!

hoppade upp ur sängen och fixade mig snabbt för att sedan sticka och handla med mamma. vi var klara redan på en timme, så nu har jag suttit hemma i en timme också. om sisådär 40 min ska jag röra mig mot stan. ska på möte med brorsan & katti. sen ska jag möta upp syrran efter mötet och springa runt på stan. vet inte om D & K joinar oss. får se får se.

tagen för en timme sen:


skrattanfall med mamsen

Ligger i sängen jänter mamma, fotar henne och båda dör av garv hahaha ! Måste verkligen sova nu. Skola - följa med mamma o handla - stan - möte - kanske dra till bb :)

the easy way of love

Så grymt söta! Jag dör lite..


Sometimes things go wrong, keep ya head up and stay strong

Hej Selma!

Det är såhär, jag träffade min första kärlek på nätet från första början och det tog över ett år tills vi träffades. När vi träffades så var allting så perfekt,
tills dessa 8 månaderna tillsammans tog slut. Han kom hit utan att mina föräldrar visste och jag tog inte hem honom utan jag tog honom till min kompis men sedan
efter 2 dagar så märkte mina föräldrar att något var på gång. Jag var den tjejen som aldrig hade varit kär , aldrig ens haft tanken på att skaffa en pojkvän just då.
Jag tog hem honom 4 på morgonen och mina föräldrar var chockade men valde att acceptera detta. Det gick 4 månader med distans imellan oss och just under den
tiden  var det bara skola, hem, träning, snacka i tele med varandra & smsa 24/7. Han var allt jag hade, allt jag behövde. Tills en dag då han börjar umgås med sina vänner
igen vilka som skulle vara " bra" då började han punda.. Knarket tog över men han gjorde aldrig det framför mig förens jag satt riktigt stopp. Jag var bestämd, detta är sista
gången jag åker och träffar honom och så blev det. Killen som försökte få mig tillbaka men valde knarker istället för mig.. men idag tänker jag, jag kanske borde ha försökt hjälpa
honom sluta än att bara släppa taget? men är det inte tillräckligt om han väljer knarket före någon han sägs vara sin första kärlek? Jag var krossad, Samma dag som jag åkte hem
kände jag bara ett hål i magen. Som att något högg mig inuti. 3 dagar efter jag åkte får jag ett sms" är du hemma?" men inget jag valde att svara på. Sms efter sms av han varje månad. Han var allt jag hade, lämnade alla mina vänner för han tyckte de inte var bra för mig. Regler som han började sätta ,  ung och dum.. När man glömmer bort alla problem
med just en person, det är då man märker vad man har..

Det gick 1 och ett halvt år och han tog kontakt med mig om och om igen. Det vi hade var ändån något fint, men ändån inte. Bråkade varje dag, grät mig tills sömns.. Detta var det

bästa för mig..

Nu idag, står jag här tillsammans med en annan kille, första personen efter. Jag är osäker, jag vet inte vad jag känner och det värsta är att jag inte vet vad jag vill. Är jag kär?  är jag inte. Jag berättade om mitt ex för honom och han trodde att jag inte var över honom för det. Killen är underbar, men jag vet inte om jag har dem känslorna jag borde ha?. Är det såhär man ska känna? nej jag tror inte det.. Vi har snart haft sju månader tillsammans och jag känner att vi inte passar. Men jag vet inte om detta är bara något jag tänker på för att slippa bli sårad, slippa känna samma sak igen? i dont know.. Han behandlar mig bra, dricker inte, träning och skola är de enda som gäller för honom. Jag vill inte såra honom och därför försökte jag ta ett litet avstånd en gång men det slutade inte bra..


När jag är med han här nya killen kan jag få upp minnen med mitt ex bara jag ligger och blundar, ställen som jag egentligen inte tänker på annars. Jag vet att minnena alltid kommer finnas kvar och man aldrig glömmer.. but is this right?


/ förvirrad tjej..



SVAR:
Hej natta!
förlåt att jag inte har svarat tidigare men jag har inte varit inne på min mail och sett detta..
Jag förstår att du kände dig så gott som död när det tog slut mellan dig och ditt ex, och jag förstår att det sårade dig grovt att han började knarka, och faktiskt valde droger framför personen han älskar.

människor vet inte vad de har förns dem förlorar det. och jag antar att han förstod vad han hade förlorat med tanke på att han hörde av sig och visade en viss ånger, vilket är riktigt bra gjort av honom ! Folk är som dom är, jag är säker på att han älskade dig även att han valde knarket före dig. Vissa kan inte bara lägga av, hur mycke de än vill. Vissa VILL inte ens lägga av för att de "mår bra" av att ta sina droger. De förstår inte att man kan må MYCKET BÄTTRE genom att vara ren och ha en flickvän som älskar dem.

Du gjorde rätt val som lämnade honom, för man kan inte alltid hjälpa en person.. tråkigt nog. Så länge personen själv inte vill, går ingenting att förändra..

Det här med din nya pojkvän, du måste ju tycka om honom med tanke på att du varit med han i 7 månader? jag dog för min pojkvän efter att vi varit tillsammans i 7 månader. Du är väl inte med honom bara för att glömma ditt ex? .. Du ska inte se ditt ex när du ligger och myser med din nuvarande pojkvän. Vill du inte vara med honom, så ska du lämna honom. Han ska inte tro att du är lycklig, och att han är den enda killen för dig när det egentligen inte är så? för du har faktiskt två killar i skallen. Han och ditt ex.

Satsa på ett förhållande när du känner att du kommit över ditt ex helt. Det är verkligen inte rättvist mot din kille att vara med honom då du har någon annan i tankarna. Det är som att du uttnyttjar honom för att fylla ut ditt tomma hjärta som fortfarande blöder. Försök inte ens komma över ditt ex genom att vara med andra för TRO MIG det går inte. När man gör så, förtränger man sitt ex - och då kommer han titta fram i ditt huvud någon gång eftersom att du inte glömt honom.

Se till att glömma det ni haft, eller visst minnen lever alltid kvar. Men du ska kunna blicka tillbaka utan några vidare känslor. DEN DAGEN har du kommit över ditt ex. Så tills dess: lev singel, fixa skolan och umgås med vänner.

Hade bra och må bäst, lider med dig!!


Sover inte än :)

Har inte somnat än, kom däremot ut ifrån dushen för en stund sen. sitter och inväntar bb som börjar om tio min. imorgon är det skola som gäller, så det blir sängen efter big brother. hörs imorgon! om några minuter kommer en love question upp. håll utkik. PUSS! ♥

en bild ifrån veckan


helt slut.

jag är sååååååå trött. känner att jag behöver sömn. funderar på att ta mig en dush och hoppa i säng. yes så får det bli. om jag inte somnar så hörs vi säkert senare, men jag säger god natt nu i vilket fall. god natt puss puss hade bäst allihopa!

Är påväg mot bättre dagar ♥

Tror ni att jorden kommer gå under 21 maj 2011?

Jag trodde inte på det, men efter att ha sett den HÄR videon började jag tänka?! Tänk om.. ?

ni får gärna kolla in videon och slänga in en kommentar här. vad tror ni ?

Här har ni (((favograbben))) trots att jag inte träffat honom än!!

'

Visst är han fin? imorgon ska jag springa ner på stan efter skolan och köpa lite presenter till han ♥
Jag är så stolt över kimpan, så otroligt stolt. Tänka sig att jag känt henne i 7-8 år, vi var bara barn & nu är hon mamma, en fin mamma! älskar dig gumman!

Home!

Hej på er! nu är jag hemma. har inte sovit hemma på 3 dagar. stoppade precis i mig lite köttfärssås & spaghetti, och innan det var jag och sola med viccy. idag har vi väl inte gjort så mycket bara tagit det lugnt hemma hos henne.

fick ett grymt telefonsamtal med bra besked idag, så jag är överlycklig. ingenting i världen kan nog få mig på botten just nu. fuck alla, nu är det min tur att vara glad! :D jag kommer att berätta om det när det är dags villket är gangska snart.

jag vill träffa Kimpan & Damian nuu nu nu ♥ de har fortfarande inte hört av sig vilket jag förstår. men kan inte sluta tänka på dem. undra hur dom mår. lille Damian är så fin. ska sno bilden ifrån kimpans mamis fb sen och visa er honom.

nu ska jag springa ut till köket och göra lite kaffe. hörs om en stund!

god morgon allihopa!

Jag, v och t vaknade förut, gick ut med hundarna och nu gör vi inget speciellt. Har inte fått tag i kimpan än, väntar tills hon hör av sig. Idag ska jag och viccy bara sola, annars vet jag inte vad som händer. Hör av mig :)

god natt

sitter i soffan med viccy och hennes syster och kollar på big brother. vi ska väl inte göra mycket mer ikväll. imorgon ska jag försöka få tag i kimpan och se om man kan hälsa på dom en sväng :) sen får det bli en solning. vi hörs imorgon igen, natti natti!

grattis ännu en gång till damian <3

välkommen till världen damian <3

Idag kl 18:39 tittade lilla damian ut. Grattis kimpan och Pontus till er vackra son. Hoppas att allt gick bra. Nu önskar jag er all lycka i framtiden. Big love <3. Är så otroligt glad och så stolt över henne! Hon är helt klart en toppenmamma. Längtar efter att få träffa grabben och självklart kimpan. Puss på er båda två.

tisdag

Hej snyggingar. Vaknade vid halv elva jämter min pingla. Vi stack ut på promenix med hundarna. Sedan vid 2 stack vi till um en snabbis. Sen kicka vi hem till mig och drack kaffe med mamsen och spela Chicago :) viccys syrra hämta oss vi fem. Nu är vi påväg till willys. Kimpan skickade sms inatt om att hennes vatten hade gått så snart är plutten här. Hon svarar inte på sms nu så jag antar att hon ligger och kämpar. Hon kommer klara det galant. Hon är bäst!! Lycka till hjärtat. Längtar efter er massor <3. Nu är vi inne på willys. Puusss

sitter i viccys säng

hej mina vänner. sover ni? drog till klocket vid kvart över 7, eller nae jag stod vid min hållplats och väntade på spårvagnen då. tror ni den kom? nae.. det var något fel så där stod jag i 50 hela minuter innan den kom. pratade med viccy i telefonen och var helt galen HAHA. började frysa mer och mer ville bara hem men till slut kom den som sagt. fan skicka in bussar och ta omvägar om det inte går att köra via spårvagnsspåret....


när jag kom till viccy spelade dem chicago och sen körde vi yatzy (som jag lärde mig idag hahaha) sen har vi bara kollat på big brother och snackat skit. nu sitter viccy och spelar på min mobil som den nörd hon är. imorgon ska vi iväg vid 2 tiden, huhu vill inte !! hörs imorgon, natti. :)


det stör mig att du låtsas tycka något du inte gör och det stör mig att du visar ditt riktiga jag inför mig (senast för en vecka sen) men vågar inte svälja stoltheten inför resten av sveriges befolkning. grow up please..

Klocket next!

Nu har jag dushat. smeeells freesh. pratade precis med vickan i telefonen. idioten skrev vänta skriver snart till mig på sms för ca en timme sen, och då skrev jag vad sysslar du med, nu. så hon ringde upp och ba: vadå va fan sysslar du med? jag bara aa? du bad mig vänta förut? hon ba: haha vaaa.. jag har sovit, måste ha gjort det i sömnen.. drömde om dig och din mamma ni hade 4 katter och en var missbildad. HAHAHA skada.. älskar henne!! ♥

nej nu ska jag bara klä på mig och sen kicka till klocket. sleepover jaarå :) hörs imorgon eller ikväll mina vänner. puss på er.

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SKÖÖÖNT att snön är borta!!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥

 

Annonser från BloggPartner

dag 6 - ett ögonblick (2 ögonblick)


Den 26 mars 2010 när jag och pappa åkte för att möta upp min bror som precis kommit hem ifrån fängelset.
Det ögonblicket ifrån att jag steg ur bilen gav han en kram med tårfyllda ögon och kände mig levande igen. ♥

Haha detta är ett grymt ögonblick jag tagit med mig ifrån barndomen, med mycket kärlek i. Min vän kom hem ifrån montenegro, jag satt på gungan och hade det tråkigt utan henne. Rätt som det var ser jag henne med en leoparddress. Jag skrek SEEEEEEEELMA (mitt eget namn) och sprang mot henne medan hon blev lika glad och förvirrad och skrek EEEEEEEEEEEEEEEEERNAAA! (hennes namn) hahaha det var så sjukt roligt, och så fint nu i efterhand. ♥

dag 5 - i min handväska

skrev ju ingen sån här i går, så vi kör på två stycken idag. en nu och en lite senare!


Jag bär inte handväska varje dag tråkigt nog.
Men när jag väl gör det brukar jag ha
: mobilen, leppsyl (viktigast), busskort, nycklar, parfym, tuggummi.

(orkar inte ta foto på någon handväska då jag inte använder det så ofta som sagt)

puss!

Give it a shot!

Hej sötis, undrar om du kan hjälpa mig med en sak..jag och en kille har träffats i snart 1år vi båda är albaner och funkar bra ihop & har alltid roligt tillsammans, men under tiden så har jag börjat få känslor för han men jag vet inte hur jag ska berätta det för honom asså jag vet inte hur jag ska börja, men endå så vill jag inte förlora han.. tänk så känner han nt likadant? eller ska jag bara vänta och hoppas?


Hej du, albanska prinsessa!
Alltså jag kan gå rak på sak: Om ni nu har träffats i snart 1 år, trivs och har roligt ihop, borde du berätta! Ni smsar säkert mer och sötare än vad två vänner skulle göra eller har jag fel? Och jag menar en tjej och en kille som träffat varandra så pass länge, som trivs med varandra och tycker om att vara med varandra - klart han vet att du känner något för honom, och du vet innerst inne att han känner något för dig också. Om du verkligen inte vågar säga det face 2 face (vilket är bäst) så kan du alltid ta det över telefonen. Ring upp honom och säg att du trivs med han, att du älskar att vara i hans sällskap och att du tror att du börjat få känslor för honom. Vill du inte ringa så går det alltid över sms.. Han kanske har väntat på att du ska släppa bomben?! Nu vet jag inte varför du är rädd att du ska förlora honom, för han har väl ingen tjej utöver dig? eller?

Gå på magkänslan. Du får gärna skriva tillbaka och säga hur det gick. puss zemer!


Update

Shu alla katter!
jag ska alldeles strax in i dushen för att sedan göra nkpg osäker.. eller inte. ska upp till klocket och umgås med mitt troll och säkert alla norrköpings gangstas. blir superhärligt! ♥ om några min kommer en love question upp så håll ut kik (det blev ut kuk först HAHA) för er som är intresserade. puss puss puss puss puss

MÅNDAG

Hej snyggingar! vad har ni för er? jag kom hem ifrån skolan för sisådär 40 min sen. värmde kyckling & ris på dirren och nu har jag precis druckit en kopp kaffe. ska stupa ner i sängen i någon timme eller två, sedan ta mig en dush och sticka till klocket. övernattar hos vickan ikväll igen :)

skolan gick superbra, gjorde ett prov som blev godkänt (yeeeeeeeeeees) och sedan pluggade jag färdigt massor andra kapitel så redan på torsdag kör vi nästa prov och förhoppningsvis ett till godkänt. det går bra nu kompis det går bra nu.

inatt pratade jag i telefon med chevy, en bloggläsare. ja faktiskt en bloggläsare.. hon var riktigt underbar och det var grymt att snacka med henne. vi pratade om killproblem (skrattade en hel del och kastade så mycket skit på dem) och sedan allt mellan himmel och jord. uppsala - norrköping - svartsjuka - valborg - bråk - fjortisar - horor, ja allt! :)

förresten såg ni bilderna på tony som jag la ut igår? HAHAHA gud vad jag och viccy skrattade..
nae, nu ska jag SOVA.. peace!

HAHAHAHA TONY ÄR SOOOOO SICK!!!!!


right now!




SVAR

anonym: vad menar du med Bosnien? är det bra eller dåligt att dom va 7:a? :p jag är själv bosnjak och blev glad när dom höll i den turkiska flaggan just för att den representerar verkligen vår religon :P

svar: hej på dig :) nej jag menade självklart att det var dåligt att de kom 7a, de förtjänade en plats högre upp :) höll på sverige & bosnien!

SÖNDAG - hos viccy

dagen började med att jag vakna runt halv 1, sen kom viccy och hennes syster och hämtade mig. vi åkte ut till himpa där viccy övningskörde haha var lite nojig till en början, men hon körde bra så det var inga problem :)

efter vi varit där åkte vi hem till viccy och käkade, spelade plump & chicago och sedan tog vi vagnen ner till stan för att sola en snabbis. efter solningen kickade vi hem till mig en sväng för att hämta lite grejor, för jag sover nämligen hos henne inatt. nu sitter jag i hennes säng och väntar på att hon ska dusha klart.

om en timme börjar BB, hoppas äckel peter åker ut! på tal om bb Rodney var i blacka igår (bob marleys minneskonsert) och jag sket självklart i att åka dit.... dumt val :(

jaja, vi ska feta oss med ostbågar och nötter, smaskens!

förresten, minns ni att jag skulle lägga upp en love question idag? vi tar det imorgon när jag är hemma istället. puss och kram

Vi hörs imorgon hjärtisar! ♥

Tänkte bara kika in och säga god natt! nu ska jag ta en cigg och sen stupa ner i sängen för att försvinna in i drömmarnas land. imorgon kör vi på en love question. härligt att ni fortfarande skickar in era problem. kärlek till er, och till alla andra. Natti natti sweeties ♥

Annonser från BloggPartner

Azerbaijan.. vinnare av året eurovision song contest.

Jahopp sverige kom 3a, är ändå stolt! Bosnien kom 7a tror jag?! och azerbaijan vann. de roliga var att tjejen sprang ut med turkiets flagga hahaha klockrent. nu ska jag chilla framför den här burken en stund och sen blir det läggdags. PUSS OCH GOD NATT!

update: syrran skrev på fb att de som sjöng för azerbaijan var turkar. (helt plötsligt blev dom mycket bättre och jag är rätt glad att de vann) känner ni igen er? HAHA Türkiye <3

Dag 4 - vad är kärlek?

Enligt mig är kärlek så otroligt mycket, jag menar det är inte bara något band mellan två personer som är kära i varandra. Utan kärlek är något vackert till mycket olika grejor. Kärleken till sin familj, sina vänner, sitt husdjur, MAT och mycket annat. Det finns så mycket slags olik kärlek, som i slutändan är samma slags kärlek enligt mig.  Kärlek är när man blir glad av en sak, eller när det pirrar i magen när man träffar personen man tycker om. Kärlek är när man älskar någon ifrån botten av sitt hjärta och verkligen inte vill leva ett liv utan personen så som - familj, vänner, pojk/flickvän. Kärlek för mig är också att kunna offra allt för sina nära och kära. Jag kan lätt skjuta mig själv om jag får välja mellan mig eller någon familjemedlem. Jag skulle gjort det av kärlek.



eurovision song contest 2011




Fan vilka keffa låtar.. :S sverige är lätt bäst, inte för att det är mitt land utan för att det verkligen är så. shit vilka dåligt låtar det var this year.. besviken :) den keffaste kommer säkert vinna också, det brukar ju vara så.

UPDATE: united kingdom, är det backstreet boys på scen eller? HAHAHA.. gud.

Update

Har pratat med min älskade manne i telefonen två gånger idag, det var både länge sen jag prata med honom OCH länge sen jag träffade honom min älskade lilla plutt! Vi skrattar jämt dödligt mycket tillsammans. det räcker med att säga ett litet ord så dör vi båda två hahaha.

jallafall jag har inte haft så mycket för mig. nyss gjorde jag en toast och om ni inte dippar toasten i ketchup (+ svartpeppar) är ni mesar. det är fett gott !

visar också en bild på ett fint armband jag fick ifrån brorsans blivande fru, tack bästa katti ♥





man kan alltid ha roligt med camen i väntan på bättre tider.



bitch.. what are you looking at? :S









HAHA alltså kan man ha tråkigare än mig? :( hur mobbad får man bli egentligen?

nu ska jag kolla på eurovision... turkiet är inte med i år :( brukar hålla på både sverige & turkiet, men i år får det bli sverige bara ♥ och om inte vi vinner får gärna bosnien ta hem segern med Dino Merlin.




I taxin, i trappen, i hissen i hallen - jag faller.


HAHAHAHAHAA ! gurkan är king


MODEKUNGEN.SE


träffa rose sen

kom precis ut ifrån dushen. skönt skönt! pratade med rose i telefon nyss, hon var i hc med nickan och senare kanske hon skulle höra av sig, för vi ska antagligen åka till eneby en svängis. men som alla vet är rose trippel-dampbarn, hon går både höger och vänster hela tiden så man vet aldrig med henne :)

Ex

Hej Selma, har läst din blogg jätte länge och den är sjukt bra, men kan hoppas du kan hjälpa mig med en sak. Jag har precis skaffat mig en pojkvän men mitt Ex håller fortfarande på och skriver - HEj snygging/sötis/sexii och min pojkvän gillar inte det och jag har sakt till i 6 månsder att ja inte vill ha honom. När ja ser honom så håller han på och ska kolla på mig och ta på mig, säger ifrån hela tiden men han lyssnar inte! jag vill inte att det ska ta slut mellan min pojkvän o mig bara för mitt EX förstör. Hjälp hur ska jag bli av med mitt Ex?!!


Hejsan sweetie!
Ditt ex verkar inte ha glömt dig, självklart är det inte okej att han håller på som han gör MEN försök att sätta dig in i hans situation så att du förstår honom på ett sätt också. Föreställ dig att du fortfarande älskar honom, medan du ser han med en annan tjej. Man blir omogen.. man sjunker till botten och gör allt för att förhindra en ny kärlek. Är du verkligen helt säker på att du vill vara med din nya pojkvän? För om inte, kommer du ångra dig i längden. OM du verkligen inte har några känslor kvar för ditt ex ska du bara säga att det inte finns någon chans mellan er igen, att du har det bra nu och att han måste glömma dig. Du ska inte vara otrevlig och säga "stick, jag bryr mig inte om dina känslor".. du förstår hur jag menar. För OM du är otrevlig tror han att du är med den nya killen bara för att göra ditt ex svartsjuk, men sätter du ner foten genom att vara ärlig och lugn "Jag kan inte vara med dig längre, jag känner ingenting för dig och jag mår bra med min nuvarande pojkvän" då kommer han förstå att du verkligen är seriös.

Hoppas det går bra med nya pojken, jag önskar er all lycka i framtiden. Kram!

LÖRDAG

Tack för era fina kommentarer i inlägget nedan ♥ God morgon på er! vad har ni för er today? själv vaknade jag för en timme sen. försöker få tag på syrran och gå ut på en promenad men hon svarar ju inte. undra varför vissa har telefon.. ?!

sen kanske jag ska träffa rose, mysigt. nu ska jag ta mig en kaffe. smell ya later
en gammal bild ifrån roses birthday!


what doesnt kill u.... makes u stronger. right?

Jag har inte alltid haft det lätt. Har haft det tungt ända sedan jag var liten. Min bror höll på med droger så jag har sett en hel del, många sjuka både dagar och nätter, poliser och allt möjligt. Det finns en positiv sak i detta och det är att min bror hjälpt mig att bli den jag är idag, det är tackvare han som jag hatar droger och jag är så stolt över honom nu. Han har lyckats gå vidare och är nu drogfri sen några år tillbaka. Det är grymt! Är både stolt, glad och tacksam. Älskar dig. Har alltid haft svårt i skolan oxå. I 7-9an fick jag inte den hjälp jag behövde och då tyckte jag det var skönare att hänga med vänner i cafeterian. Köpa fb kaffe eller varm oboy och spela musik medan våra andra "duktiga" klasskamrater var på lektion. Vi ansågs alltid vara "problembarn" och har hanterats mer annorlunda jämfört med de andra. Visst tyckte vi det var skoj för stunden när läraren åkte och hämta oss i en annan skola som vi stuckit till för att träffa andra vänner, och visst kände vi oss grymma när läraren fick jaga oss in på lektionerna. Men nu i efterhand känns drt bara sinnessjukt. Mycket var pga en själv, men också många lärares fel som särbenhandla eleverna. Pluggisarna fick den hjälp de behövde medan vi, de stökiga alltid satt längst bak, och när vi bad om hjälp kom de ingen o hjälpte oss "för vi ville ju inte lära oss".. Detta gav sina sår. Andra året på iv, kämpar som en krigare.. ett annat problem jag haft är min första riktiga relation till en kille. Han älskade mig, det vet jag. Men hans svartsjuka ledde till våra bråk eftersom att jag tyckte det var onödigt, varför skulle han behöva vara svartsjuk? Han är min första och jag är inte ens van vid att ha kille, aldrig varit ett fan av det. Festade inte, strulade inte runt. Men endå var han svartsjuk, de ledde till både de ena och de andra. Han blev mer och mer sträng trots att jag varken ljugit eller svikit honom någonsin. "du får inte göra si, du får inte göra så" men jag lyssnade, jag var kär. Till slut kom det fram att han varit otrogen.. 2 gg. Jag älskade honom, jag försökte få allt att funka, jag ringde honom när han mådde dåligt för att trösta honom, när jag hade chansen att trösta honom öga mot öga höll jag alltid om honom, torkade hans tårar och.visade att jag brydde mig. Jag tittade inte ens på andra killar. När jag blev singel kändes det som att komma till en ny värld. Jag hade helt plötsligt vant mig vid att vara med någon, och tanken av att vara utan honom fick mig sömnlös flera nätter i rad. Det finaste jag visste var hans leende och det jag älskade mest av allt var att vakna upp i hans famn och känna hans doft. Jag saknade honom grovt efter att det tog slut och även drt han gjorde mig så illa ville jag ingenting annat än att få en stor varm kram av honom. Jag är mänsklig, och än idag kan jag tänka tillbaka pp det vi hade TROTS VAD HAN GJORT MOT MIG. Sen har jag (som alla andra) familjeproblem och det tär på mig som fan. Men efter allt jag gått igenom har jag insett att jag blivit starkare, för jag är ju inte död än. Visst finns det dagar då jag bara vill försvinna men då försöker jag tänka på det positiva jag har.. Jag är bara människa, med många problem, som har ett brustet hjärta av många skäl. Ville bara skriva av mig.. Och det fick bli på bloggen. jag är som sagt inget mer än en människa med känslor. Skiter i om jag inte känner alla som kommer läsa detta. Dessutom kanske många känner igen sig och tyckte om att läsa det. En del kanske var till hjälp, både för min och eran skull? Aja.. Ligger i sängen och skriver från mobilen så mina fingrar är rätt döda nu. Ska sätta punkt här och ta mig en cigg.. Natti natti! Ni är bäst!

13/11 - 2010.

Det har gått 6 månader utan dig. Det var ett halv år sen Gud beslöt sig för att ta hand om dig. Du är fortfarande lika saknad som samma dag vi fick reda på det, ALLA saknar dig. Du spred solsken till varenda liten krabat du kände, så det hade varit konstigt om ingen saknade dig. Du var fylld med liv, glädje, hopp och kärlek även att du hade det tungt. Du kommer aldrig bli bortglömd min vän. Jag är säker på att varenda individ du kände tänker på dig flera gånger i veckan. Du kommer alltid vara saknad ! Hade bäst uppe i det blå. Tusen pussar till dig

Hemma hos linda pigg och glad!

 

Din minnesstund, ser du att det formade sig till ett hjärta?..

 

Begravningen.. tårarna ville inte sluta, men jag skrattade en hel del åt alla fina bilder på bildskärmen, och dina favolåtar som spelades upp.


AAH.....

Alltså åååh. nu fick jag ett sånt där flipp. är sugen på allt som världen har att erbjuda.
allt ifrån jordgubbar, frukt, glass, choklad, till pizza, tacopaj, chips, OSTBÅGAR. och ALLT där emellan. fuck vad fint det skulle sitta med en stor fet påse med lösviktsgodis.. polly. Alltså fuck. jag hatar dessa dagar. marrängtårta.. SMÖRGÅSTÅRTA.

 

 

 

 

 

fattar ni hur tragisk jag är som har googlat alla dessa bilder? HAHA jag dreglade lite mer för varje bild..

:'( :'( :'( :'( :'(


Bye daddy! love you

var ute och träffade brorsan, katti, kattis pappa & min egen far en snabbis. lämnade lite foton som ska med till turkiet och sa hej då till pappa som åker imorgonbitti. älskar honom massor!

är jag den enda som ska läsa bloggar och nörda fb ikväll? antar det. resten ska väl ut och festa. drick inte för mycket och tänk på att det är fredag den 13:e. hähä!

måste bara dela med mig av den här fina låten..


update

Hälluu! vad gör ni? själv vaknade jag till liv för tio min sen. däckade vid 5 då jag kollade på jerry springer. skönt med en liten powernap. har en stor lust att sticka ut och gå på långpromenad huhu.

längtar tills klockan blir 10 så bb kan börja för sen vill jag sova igen. :) shit vilket onödigt inlägg..

EN LITEN GRABB LIGGER INUTI MIN VÄNS MAGE!

Pratade med kimpan över fb imorse då hon skulle på ultraljud en timme senare. Vid tolvtiden smsade jag henne och fråga hur det hade gått. Hon sa att allt gick bra och avslöjade att hon visste kön. Jag blev helt till mig: TEEELL MEEE!!!!!!!
Fick svaret:
"Det är en liten Damian som snart är hos oss :D"
Fattar ni hur lycklig jag blev av det smset? har hela tiden sagt att det är en liten grabb där inne som väntar på att få se världen. Jag hade så jävla rätt och jag längtar så sjukt mycket efter lilla Damian :)

Min favograbb är beräknad att komma om bara 11 dagar. ska försöka få ut kimpan på lite längre promenader så att det sätter igång snart :D:D



Sulat.

Stack och sola en sväng med Gina & Viccy. nu sitter jag här hemma och stinker solarium huhu. kokade precis lite kaffe som alldeles strax är klart. vet inte om jag ska tvinga ut syrran & levent på en promenix eller om jag ska lägga mig i sängen en stund, är en aning trött.

fråga och svar

Anonym: Vem av dina föräldrar liknar du mest? Har du ingen bild på dig och din mamma? :)
SVAR: jag är mest lik min mamma av mina föräldrar, nu på senare år har jag blivit otroligt lik min bror också. i yngre dagar trodde folk att jag och syrran var tvillingar (var är vi lika någonstans?) haha.. har dock ingen bild på mig och mamsen, kan försöka fixa det. puss !

har precis kollat på våra bästa år, ska iväg och sola med viccy snart.
puss!

update
damn.. kl är bara 12 på förmiddagen och jag har redan 50 unika. i like it !

Dag 3 - mina föräldrar

De träffades i 20-års åldern, då min pappa var sjöman HAHA. Vid båtarna i hamnen om jag inte minns fel, sooo romantic btw. De fick deras första barn som då fick heta Deniz, några år senare kom Suzan som skulle fått heta Robin (uää :S) om det blev en kille dårå. Sist och fucking minst är då jag, lilla Selma. Vet ni vad min pappa ville döpa mig till? Fatma.. Tack Gud för att min mamma krigade sig igenom det namnet.. Yallafall åren gick och de funkade inte så bra ihop. Jag är ärlig, det finns inte många svenskar och blattar som håller ihop livet ut.. De har för olika värderingar om ALLTING. (läs inte mellan raderna nu, jag skrev inte att INGEN svensk & utländsk går ihop för alltid, bara väldigt ovanligt att de funkar tillsammans hela vägen ut) De är dock vänner än idag vilket jag är glad över. Jag älskar mina föräldrar mer än allting på denna jord. Jag är tacksam över att min mor har tagit sig upp varje gång hon trillat och det är inte några få gånger vi pratar om.. Jag är tacksam att de båda två är starka än idag, trots alla motgångar. Ni betyder allt !! ALLT!!!!

jag älskar mina föräldrar och mina syskon mer än allt annat på denna planeten.


FREDAG DEN 13:E

Tjena! hade tänkt att sticka till skolan idag men mamma ringde ett samtal till doktorn imorse till mig, och vi väntade på att de skulle ringa upp för att se om jag fick tid idag. de ringde upp nyss, har tid på tisdag.

ingen ide att kicka till skolan då jag börjar om en halvtimme och är inte ens påklädd. joförsig är jag inte inskriven på denna lektionen i vilket fall, så frånvaro får jag inte HUH ! nu ska jag invänta våra bästa år och bara chilla base hähä

sajko. hahah !

Hahahaha alltså snälla nån. Kan du bara låta mig vara? Shit psykfall på hög nivå HAHA. It's like 4 yeeeeeeeears ago och du håller fortfarande på? Herre min skapare.. Sök hjälp, för din egen hälsa :)

Svart?

när jag är "ljushårig" saknar jag min svarta hårfärg, och när jag är mörkhårig vill jag vara ljus :(
dessutom var mitt hår mycket friskare, glansigare & mjukare förut. nu har jag förstört det en hel del med tanke på all blekning..













Webcam roligt på kvällen :)























kan tänka mig att vissa höjer på ögonbrynen för dessa bilderna men nej, ni har säkert sett folk med bustier förut, dessutom går man klädd i bikini hela somrarna + att alla dessa bloggare poserar med deras bikinis DAGLIGEN. Detta är ett plagg och det är inte så att brösten pluppar ut !! självrespekt har jag så att det räcker och blir över ska ni veta :)

BB

kollade precis på bb, mini gurkan var ju fett tight HAHAHA. klockren liten snubbe faktiskt :) jag fattar inte riktigt var gurkan kommer ifrån? många har sagt att han kom ifrån turkiet (vilket jag också trodde med tanke på hans turkiska fotbollströjor osv)  men igår på radion sa han att han kom ifrån kosovo (?) idag pratade han dock turkiska med mini gurkan.. någon som vet var han verkligen kommer ifrån? hahaha..

jag börjar tycka att martin blir mer och mer snygg :| alltså detta är inte likt mig. han är svensk och har BLÅ ögon.. jag faller vanligtvis för bruna helt klart. men jävlar vad snygg han är.. huhu


Kärlek är när du träffar någon som du aldrig skulle kunna tänka dig att ersätta ♥

Annonser från BloggPartner

help me!

kvällsmat & big brother.

jag är ute efter en långklänning.
var kan jag hitta den unika, perfekta långklänningen?

Vad fan ska jag göra?

Hej jag har skrivit till dej förut om mitt problem att jag gillade en kille men vi känner knappt varandra men sen skrev jag till dej igen om det men du svarade inte. Då du svarade första gången och rubriken på det inlägget är ''i love him but i don't know him''...men nu har det hänt en massa igen så vill ha lite råd av dej så skulle uppskatta ifall du kunde ge mej lite råd!
Jo en av killens kompisar hanS kompis förnamn börjar på O så kommer skriva O när jag skriver om hans kompis iallafall, O skrev till mej på fb att han inte tror att killen gillar mej O vet att jag gillar han å så jag har berättat det för han å så, då sa jag att jag inte heller troR det sen så snacka vi lite om det sen sa jag men fråga killen då om han gillar mej eller inte så får vi ett klart svar, då ringde han killen och killen sa såklart nej vet inte känner henne inte. Och det är ju klart det är bara jag som är konstig som gillar han fastän jag inte känner han...sen skrev en annan av killens kompisar till mej och hans förnamn börjar på S så kommer skriva S när jag skriver om han nu. S frågade mej ifall jag gillade killen då sa jag haha ne vadårå då sa han att O sagt allt jag sagt till O till alla å så...men O sa till mej att killen själv sagt att han tror jag gillar han och att han sagt att jag skriver till han mycket och har ringt han å så... allt kom på varann så jag vart osäker där, så jag ringde killen och sa vafan jag får höra att du går runt och säger saker då sa han nej jag har inte sagt nått då sa jag du vet inte ens vad jag menar då sa han att ne han har inte sagt nått och att han knappt sanckar om mej å så..sen dess känns det som att vi inte mera har skrivit till varann å så men när jag tänker till så äre sen hans pappa dog alltså förra månaden han inte har svarat när jag skrivit till han. Han svarar när andra skriver till han men inte när jag skriver förstår inte riktigt vad jag har gjort för fel. Det känns så konstigt att vi inte mer snackar eller så, hans kompis O säger att jag ska låta han vara inte skriva till han att han inte gillar mej att han stör sig på att jag skriver till han och ringer han å sånt men en del tror att O försöker förstöra men jag vet inte liksom hur kan S vetat att jag ens snackat med O det måste ju vara O som sagt nått? Men jag vet inte ritkigt det låter inte rimmligt att O vill förstöra för mej med killen för det var O som tyckte jag skulle gå fram till killen när vi sågs å så å snacka med han men de gjorde jag inte...men nu säger han hela tiden att jag ska låta killen va och ALDRIG höra av mej till han...vi hade bestämmt att vi skulle vara med varann jag och killen MEN den helgen vi skulle vart med varann dog hans pappa den veckan så jag vet inte det kan ju vara pga hans pappa han inte orkar och så jag vet inte riktigt, men O sa att killen bara sa att vi kunde vara med varann för han inte orkar med mitt tjat, att han aldrig kommer höra av sig om när vi kan vara med varann eller nått. Men det låter knäppt jag sa bara till killen om vi kunde eller när vi skulle vara med varandra två gånger och det är väll inte att tjata, eller? sen en dag när vi var på en match så var vi jätte nära varndra då tog S sin arm runt killens nacke och skrek mitt namn och sa här är J {asså killensnamn) typ några gånger men jag ba kolla upp å skaka på huvet å flina, sen satt S och kasta papper på mitt huve å så han må vara 18 men jävligt omogen, sen så såg jag att killen satt å kolla på mej ett bra tag jag kolla på han ibland och han bara kolla på mej å flina å så...men asså vad ska jag göra jag mår inge vidare om du förstår jag har inte gjort så bra saker mot mej själv sen dess att killen inte svarar längre när jag skriver och att O sagt att killen inte orkar med mej å stör sig på mej...vad ska jag ta mej till:/?
btw älskar din blogg!


SVAR: hej snuttis! jag ber om ursäkt över att jag inte svarat på ditt andra meddelande. måste ha missat det på något vis (?) jag känner igen dig lite grann när du berättar (försökte hitta den andra frågan jag besvarat men jag måste nog ha glömt att katigorisera den för jag kan inte hitta den :( ..

Det är jobbigt med en kille som undviker en, jag har själv haft samma problem men idag vet jag vad det berodde på också, han ville inte såra mig. Det är lättare att förstå varför när man VET varför han inte svarar. varför han undviker mig osv.. Nu när du frågar honom kommer han till 99 % inte vara ärlig, han kommer bara säga "jag pallar inte med dig bara stick". Men om några månader kanske han faktiskt kan erkänna att han hade en jobbig period i sitt liv och inte orkade med flickvänner för tillfället (för så tror jag att det är). Han har misst sin pappa beklagar sorgen ♥ och därför kanske han inte ha lust att binda sig eller ens träffa tjejer som tycker om honom. Han kanske bara vill vara fri med sina vänner för att kunna hantera allt som springer omkring i hans huvud nu.

O verkar vilja förstöra lite, men å andra sidan kan det ligga en viss sanning i de han säger, för killar är inte 100 % ärliga mot varandra, de säger inte om dom tycker om tjej så ofta. O kan även vara avundsjuk på sin vän som faktiskt har en tjej som bryr sig om honom medan O inte har någon tjej tycker om honom eller liknande?!

Jag tycker personligen att du ska vänta lite med att höra av dig till honom, och att inte vara på nu när han har det som jobbigast även om du vill finnas vid han sida då han har det som tufft nu. Killar är konstiga, de tycker att man är tjatig för minsta lilla.. Släng iväg ett sms "Jag förstår att du har det jobbigt, jag finns här om du behöver prata" INGET MER. Han behöver nog lite tid för sig själv som sagt. Men om det skulle vara så att han inte hör av sig på flera månader så ska du skita i honom. Fuck han bara. För då är han verkligen ingenting att ha.

Hoppas det löser sig. KRAM!

dag 2 - min första kärlek

Oh God! vem vet inte om min första kärlek? Kära Kastriot är min första kärlek. Jag minns allting som om det vore igår. Kontakt i 7 månader, sedan tillsammans i ytterligare 7 månader. Vårat fina datum är 26/12-09.Vi var ett sånt lyckligt och olyckligt par att det inte finns ord. Men vi både behövde varandra lika mycket hela tiden. Och älskade varandra, det gjorde vi ifrån botten av våra hjärtan. Behöver nog inte säga mycket mer om min första kärlek, ni vet allting och om ni vill blicka tillbaka är det bara att gå till kategorier och sedan klicka på "My first love" Där hittar ni alla våra dagar tillsammans.


Älskar er!!

Shoooooooo snyggingar! wäääzääääp?
jag sitter hemma för tillfället. sov som sagt borta inatt, kan vara skönt att komma ifrån "verkligheten" då och då. sket i skolan idag också, har en viss ångest över det men jag har faktiskt skött mig briljant innan. orkade verkligen inte gå dit pga det som hände yesterday. mailade läraren om det så jag tror det är rätt lugnt ändå :) idag stack jag på möte med brorsan & katti vid 14.00, gick bra. ska tillbaka nästa vecka igen. nu ska jag bara chilla framför tvn och sen får vi se vad dagen erbjuder. mår lite bättre än igår i alla fall. man måste försöka.. även när muren är som högst, eller hur ?!

vill bara tacka mina syskon deniz & suzan & deras flick/pojkvänner katti & levent. ni 4 betyder så otroligt mycket för mig. är världens gladaste som har er vid min sida. ni får mig att orka när jag helst skulle lägga mig ner och skita i allt. ♥

sover borta inatt

sitter i soffan och kollar på tv, väntar på att bb ska börja, hann bara se halva innan. som ni vet har jag inte mått riktigt bra idag, så jag sover borta i natt. riktigt skönt att komma bort ifrån allt + härligt sällskap. fett tight med disney channel & cartoon network också =)

tänkte svara på en fråga när jag ändå är igång.
Anonym: vart e dina shorts ifrån =)
Svart: H&M 199-249 kr.

right now


jag orkar inte

när breven är den sista utvägen.. men till och med då får man ta skiten.

-


min älskade lilla sannis!

sannis: jag älskar dig precis som du är, och jag uppskattar dig till tusen. alla dagar du ställer upp och lyssnar när jag är ledsen. min fina turk <3

såna här vänner behöver jag idag, såna här ord behöver jag få höra idag. fan vad glad jag blir.  jag älskar dig också som du är, min lilla sannis. jag kommer alltid att lyssna på dig och försöka finnas där så gott det går. tack för dina ord min pingla, detta gjorde mig grymt glad. ♥

DAG 1 - PRESENTERA MIG SJÄLV!

jag mår verkligen inte speciellt bra idag. fuck detta. ibland vill man bara försvinna, det är en sån dag idag. behöver umgås med någon som gör mig glad, därför kanske en vän ska sova här inatt, vilket jag verkligen hoppas på.. för jag behöver det verkligen ♥ men även att jag mår dåligt så har jag faktiskt lovat er en sak så här kommer den:

Mitt namn är då Selma Sedef och jag är snart 18 år gammal. Är född & uppvuxen i Norrköping, där jag fortfarande bor kvar. Jag har många drömmar och planer i livet men sitter än så länge kvar här i Nkpg pga skolan. Går IV, pluggar upp matten för att senare börja gymnasiet och därefter plugga vidare till Socionom. Som liten var jag faktiskt väldigt elak (tvingade mina vänner hälla ut deras läsk när jag druckit upp min HAHAHAHA) men ändå omtyckt. Envis har jag varit ända sen jag sprang i blöja tror jag, och är fortfarande. Beskrivs rätt ofta som kaxig, annars är jag en bra lyssnare som alltid vill hjälpa till med problem. Jag är godhjärtad och vill ingen illa, så länge de inte reser ragg mot mig.

När jag mår dåligt (som idag) vill jag antingen bara vara i fred. ligga i sängen och tycka synd om mig själv, tänka över allting oc gråta floder för att sedan skratta igen. eller så vill jag umgås med någon nära, prata och skratta så man kommer på andra tankar.

Jag älskar att vara bland människor jag tycker om. Det tråkigaste som finns är nog att vara ensam.
Vet inte vad mer jag ska säga. Det var i alla fall lite av mig.



-

är så jävla trött på allting.

dinoooo

Jag och syrran gick ut en sväng, träffade på dinos vän på taket :)
nu har jag precis lagat food, feett gott!










ONSDAG

Hej älsklingar! jag har vaknat varje timme sen kl 9, men beslutade mig för att gå upp när kl slog 1 haha. har sovit som den gudinna jag är :) har precis satt på kaffe, väntar på syrran & tugge som är på väg hit. sen ska vi ut och gå idag igen, HÄRLIGT SELMA !! viccy kanske också hänger på., men hon visste inte än. haha.

imorgon är det skola och det känns faktiskt bra. ingen ångest ingen stress :)

en bild ifrån igår, på kvällen



SVAR TILL ANONYM

fråga: hej !:) jag undrar vad som hände med fillifjonken ? ni var söta

svar: hejsan! bra fråga, för ingen fillifjonk har synts till här på ett tag. tiden gick och ingenting speciellt hände mellan oss trots att vi betyder väldigt mycket för varandra, anledning till det tror jag är att vi inbillade oss rätt mycket om vad vi kände och så. till slut valde jag i alla fall att skita i det vi påbörjat dels för att det inte kändes så vettigt och varför ska jag försöka inleda något nytt när jag egentligen känner något för en helt annan individ?! men vi kommer alltid att stötta och finnas där för varandra, det vet jag :) han är en sann vän och jag kommer aldrig tveka på att ringa honom även om tio år. jag vet att han inte tvekar på mig heller.



har kollat på big brother som sagt, nu ska jag ta mig en kvällsmacka och inte göra någonting alls. är sugen på någonting.. men vet fan inte vad. skulle sitta fint med tacopaj. hm selma sluta överdriva nu. haha puss och god natt fina ni!

Träningsnarkomanerna D & K

Nu har jag dushat. om 6 min börjar big brother, sa ju att det skulle bli en perfekt timing ;) har precis läst min brorsas blivande frus blogg. Hon och min bror har en gemensam blogg HAHA de är så söta tillsammans. Gillar ni träning och nyttig food ska ni besöka deras blogg. de är verkligen två träningsnarkomaner. min systers pojkvän levent har även börjat joina deras träningspass så snart är levent också hulken.

skulle vara fett att ha min bror som personlig tränare, han är grym! besök deras blogg HÄR (länken öppnas i ett nytt fönster) nej nu ska jag hoppa i säng och softa framför tvn. smeell ya later eller imorgon. PUSS.


DAG 1-20

Mitt fina inlägg under detta publicerades NU och inte för en timme sen då de skulle publiceras. jävla blogg.se...

har sett flera bloggar som har den här:


dag 1 - presentera mig själv
dag 2 - min första kärlek
dag 3 - mina föräldrar
dag 4 - vad är kärlek
dag 5 - i min handväska
dag 6 - ett ögonblick
dag 7 - i min handväska
dag 8 - ett ögonblick
dag 9 - det här får mig att må bra
dag 10 - mina rädslor
dag 11 - mina syskon
dag 12 - min bästa vän
dag 13 - det här får mig att gråta
dag 14 - det här saknar jag
dag 15 - mina drömmar
dag 16 - min första kyss
dag 17 - mitt favorit ämne
dag 18 - det här saknar jag
dag 19 - detta ångrar jag
dag 20 - det här upprör mig

Det ska egentligen vara till dag 30 (en månad) men jag tog bort vissa frågor för att jag tyckte de var onödiga, tråkiga. Nu i 20 dagar framöver kommer ni få en sån här every day. Tight, visst ?

Nu ska jag hoppa in i en dush, softa med livet. älskar att bada. det blir perfekt för om en timme börjar big brother, som för övrigt är riktigt tråkigt nu för tiden då nästan alla mina favvisar åkt. Roddan, Katta, Sonja u name it. nu är det bara tråkmånsar kvar förutom min älskade Gurkan & chrille så klart. Simon är också rätt skön ändå. Får ej glömma att Martin är den snyggaste svennen jag sett. tittar knappt på svenska pojkar vanligtvis. MEN.. han håller sig bara till de tråkiga personerna så som Peter och säkerhetstrosan Sara.

JAJA, kanske kommer ett inlägg lite senare. och imorgon börjar vi med att presentera mig PÅ NYTT. puss.
Går fortfarande inte att ladda upp bild..


Chilling.

Hej mina brödrar & systrar, kusiner och vänner.

just nu doftar det pizza i mitt rum, som ni kanske vet bor jag ovanför en pizzaria. visst kan det vara härligt att bo såhär, sticker bara ner för trapporna och går två ynka meter till pizzerian. MEN ibland hatar jag doften. tänk er själva när man typ mår illa och så kommer en pizzadoft?! lukten kommer framför allt på sommaren då de har fönstrerna öppna (mitt fönster är över deras -.-) haha.. nu blev jag faktiskt lite sugen på det trots att jag käkat mat tidigare.

har legat och kollat på Jerry springer, läst bloggar och kollat på Dr phil. ska sätta på en kopp kaffe nu och bara fortsätta chillabase. jag mår faktiskt bra idag. skönt det :) egnetligen måste jag fixa mina buskar till ögonbryn. de har knappt någon form längre HAHA har nog inte rört dom på sisådär 3-4 veckor. katafuckingstrof.

går inte att ladda upp bilder :S förvånar mig inte om inlägget ej publiceras nu.


Annonser från BloggPartner

TISDAG

vaknade mellan 12-1 någon gång, käkade frulle och stack ut och promenerade med syrran & tugge vid halv 2. kom hem nu till 4 så vi har varit ute ett bra tag. varmt och skönt väder :) vi träffade på svanar i strömmen haha fett söta. o sen så fick tugay leka med en hund i hund-rastgården. på hemvägen orkade han knappt gå stackarn.. suzan fick gå in på kyrkogården och fylla på vattenflaskan till hundkraken.. -.-  jaja, nu ska jag käka lite och kolla på tv. sen ska jag hoppa in i en dush. bilder ifrån today:



fett tight med valkar! det e kvinnligt. *host* typ .. kurvor. HAHA



















ser ni skillnanden? tugge e fan hundra gånger större och ändå skiljer det bara 3 månader mellan dom.




jag vill också gifta mig.

Dushat, lagat middag & käkat - check! kollar just nu på fyra bröllop somgår på tv 4. kunde inte hålla inne tårarna när jag såg själva bröllopet, kyssen & lyckan. jag vill också gifta mig.. längtar tills den dagen då jag står där :)

nu ska jag kika runt lite på bloggar och fb, sen ska jag lägga mig i sängen och se på tv, för att sedan slockna. mwah!

SKÖNT!

nu är jag hemma igen. var ute och gick i ca två timmar, riktigt skönt! nu ska jag bara slappa lite. har inte så mycket mer att säga :)

aida: Du har sagt att du inte kan snacka turkiska men att du förstår, så jag undrar kan dina syskon prata? :)
SVAR: Hej! man kan säga såhär, min bror Deniz förstår & pratar mest av syskonen, jag kommer efter brorsan & syrran sist. Min bror bodde hos farmor i turkiet när han var yngre. kram :)



jag bytade shorts till lite mörkare,
(som om det intresserar er)













Nu ska jag kicka ut på en långpromenad med syrran & tugay i det härliga vädret.










Vänskap

hej selma, tänkte bara se om du kan hjälpa mig med en sak .. eftersom du ger bra råd om kärlek så undrar jag om du kan ge mig råd om vänskapen nu för tiden.. det är så att för typ 2 månader sen så började jag umgås med en tjej som går min skola och många har varnat mig att jag inte ska umgås med henne och att jag kommer ångra mig för hon kommer såra mig osv, men iaf i början så va hon bra man trodde inte på snacket som andra snackat om henne men ju mer tiden gick så insåg jag hur hon egentligen va .. inte för att hon har gjort ngt mig än men mot sig själv och det är ju hon som säger att hon inte vill ha "rykten men endå så berättar hon till allt och alla vad hon håller på med.. så nu tror alla att jag är exakt som henne bara för att jag umgås med henne, grejen är att alla hennes kompisar har lämnat henne hon har ingen kvar bara mig så ja tycker synd om henne men endå inte för det är hon som gör det mot sig själv, vet inte vad jag ska göra har sagt till henne många gånger att inte berätta allt till alla men hon är samma person.. jag pallar inte förstöra mitt rykte bara för henne jag har själv andra bekymmer.. men jag vet inte hur jag ska lämna hennne elr jag vet inte alls vad jag ska göra .. hoppas du fattar vad jag menar nu, mår skit alltid efter jag varit med henne helt deprimerad.. vad skulle du gjort om du va i min situation? hoppas du kan svara, älskar din blogg <3


Svar: Hej kära du!
Jag tror inte att jag någonsin fått ett rykte pga en annan person, men jag vet att det är rätt vanligt. Finns flera personer här i min stad som umgås med "fel" personer och sedan får samma rykte som denne, vilket är riktigt tråkigt. Hade jag varit du så hade jag sagt det rakt ut, inte i koder. Nu vet jag inte vad det är för rykten men de kan inte vara några bra med tanke på att du vill ha hjälp.

Jag hade sagt "de tycker såhär och såhär om dig, ingen vill vara med dig för att folk tror så illa om dig, och jag vill inte att folk ska tro likadant om mig, jag är din vän och jag är ärlig (vänner ska vara 100 % ärliga mot varandra även om det är positivt/negativt) och ber dig att lugna ner dig lite och vara lite diskret med vad du säger och gör". Om hon inte ändrar sig så vill hon inte det och då gör du inte mer än rätt att bryta eran vänskap. Jag menar varför ska du gå runt och må dåligt, samtidigt som du försökt "förändra" personen men inte lyckats? du har gjort ditt som vän. Om du väljer att bryta kontakten kan du säga att du finns där om hon behöver prata, och att du ställer upp men att du inte vill umgås med henne längre. Gör det som känns bäst :) Tack för att du tycker om min blogg, kram!


Varför?

Varför ska man låtsas vara någon man inte är?
Varför ska man låtsas känna något man inte gör?
Varför ska man ljuga om sina känslor när man inte bör?
Varför ska man använda sig av en mur när det inte är lönt?

MÅNDAG!

HUH! nu verkar blogg.se funka som det ska igen. jag skrev ju en hel del inlägg igår men de kom inte upp, men idag såg jag att alla var uppe :) hatar när blogg.se strular..

hej på er förresten! kom hem ifrån solariet för en stund sen. tog lite cambilder på den nakna sanningen och självklart medföljde mina "selma miner". dock syns inte min färg jag fått, på bilderna, jävla kamera. jallafall.. jag vaknade och tog vagnen till skolan med viccy som vanligt. vi körde en timmas pass matte - rast - mentorstid - matte igen. vi körde på en muntlig grej om sannolikhet blablabla, som varade i sisådär 10 min så nu kan vi stryka tre "kapitel" om det på pappret SKÖNT!

efter skolan kickade vi ju som sagt till stan för en solning och helvete vad vi stekte HAHA. otroligt varmt, men skönt ! har inte käkat något idag bara druckit power king så nu kurrar magen som fan. ska ta mig en kopp kaffe :)



YALLA... toarulle toarulle toooarulle.. typ




SVAR

Anonym: vart hittar man alla dom här "citatbilderna" haha :)
SVAR: hej på dig. tyvärr har jag ingen sida att länka, för jag sitter och klickar runt på olika grejor om nätterna när jag inte har så mycket för mig haha. leta runt på nätet bara. bloggar och engelska sidor.

me today.










IDAG!

Hej på er. nu är jag hemma. har varit hemma i ca en och en halv timme tror jag. kom ut ifrån dushen för en stund sen och bäddade precis sängen så nu kommer jag sova gott.

dagen har bestått av grillning with the family. har varit riktigt trevligt och mysigt. orkar inte skriva så mycket så här nedan kommer lite bilder istället.

























avslutar med en bild på älskade babishko som använder mopp utomhus för att jag spilde kol -.-


GRILLAT!

Mötte upp syskonen & levent och kicka mot hageby för att grilla hos pappa. nu är även katti & hennes pappa här, mysigt :) vi har hållt på o marinerat och skära köttet ett bra tag. brorsan leker mästerkock. snart ska allt på grillen, tur det för jag är VRÅLHUNGRIG.

jag hör av mig när jag kommer hem igen. viccy kanske sover hos mig inatt. puss och kram!

SVAR TILL SÖTA GRESA.

Svar till gresa: hej zemer! Ja jag hade sidecut, och jag har det fortfarande ;) Det som är så coolt med den frisyren är att man kan lägga över hår, så ser man ut som "vanligt" igen. .. Haha nu tror jag fler tjejer kommer våga sig på rakapparaten. Pusss

grilla!!

God morgon änglar. Idag blir det grillning i hageby. Ska bli kul. Sitter i köket och dricker kaffe sen ska jag lägga lite make up så att min svarta outfit inte blir för tråkig. Hörs sen pusssssss

Världens bästa babishko!


Festa för mig med!

Hej snyggingar! antar att de flesta festar tonight. ni får lov att göra det för mig med :) jag sitter hemma och chillingbilling. både brorsan & syrran ringde MIG och frågade efter alkohol, när dem är i samma hus. skadade jävlar.

imorgon blir det att grilla med the family hos babishko. ska möta upp syrran & levent runt 12 snåret i think. trevligt! aja, jag gör inte så mycket som sagt. sitter framför den här burken och pratar känslor med sanna haha hon är bara för söt ibland. snart blir vi grannar & då jävlar kommer vi rulla fram HAHAHA... ♥

Me today!










Today!

Hellu sweeties!
kom precis innanför dörren. min prinsessa ringde så jag stack till hennes jobb och tog en fika. var skönt att träffa henne igen :) det var otroligt härligt väder ute. pumpade musik i öronen och solskenet var på mig nästan hela tiden, det var härligt!!!




I like.. (killar)

Tatueringar!
det är så otroligt sexigt och på senare år har jag fastnat mer och mer för det.



Converse!

Vad kan jag säga? det är riktigt snyggt på killar & TJEJER.... (när jag ser en snygg kille, kollar jag sedan på skorna & har han converse är det ett STORT + faktiskt HAHA)

Solarium!
Det behöver inte vara solarium, de kan sola ute (så att ni inte missuppfattar mig att jag tänder på killar som ligger i ett solarium -.-) men jag älskar bruna kroppar, och människors ansikte blir så mycket fräshare när de får lite färg.




Piké tröjor!
BAM! så snyggt på en kille i lite "biffigare form" ooh, älskar det.


SNAGGAD!
BRUNA ÖGON!

det är nog det finaste jag vet på en kille.. snaggat hår & bruna ögon. asså gud så snyggt, så sexigt såååå TIGHT!


"Biffig kroppsbyggnad"

Jag behöver inte alla dessa muskler, jag behöver inte magmuskler blablabla. men jag vill ha en stor kroppsbyggnad. Man vill ju känna att det är en MAN..  bilden till vänster.. då tackar jag hellre JA till höger. tight tight.. :)


Skickat efter bilder!

pappa sticker till turkiet nästa vecka så jag skickade efter lite foton på familjen som han kan ta med sig och visa farmor & resten av släkten där borta. nu får farmor se hur stora vi blivit. hon kommer säkert bli superglad över fotona hihi! jag har i alla fall dushat och bara tagit det lugnt, vetifan vad jag ska hitta på idag. vädret lockar ju.. :)

lördag

Hällu! Vad har ni för er? Jag sitter i köket med min kära mor. När jag kom ut till köket såg jag en Cola och en kebab... Plus en jätte söt tröja med fransar som min mor köpt :) thank u dear mum. Idag lyser solen en aning, men vet inte om den värmer. Får se vad jag hittar på idag. Puss o kram

put a ring on my finger :)


update

FAN vilken jobbig mensvärk jag har. det gör så ont i magen :( har börjat må illa när jag får mens också och det är inget vidare skönt.. har i alla fall precis kollat på big brother och jag hoppas starkt att peter aka surgubben får lämna på söndag.

nu ska jag väl bara chilla framför datorn ett tag, för trött är jag inte. får hoppas på att jag blir trött. hade varit super om någon mer kunde fylla ut min säng inatt, den är så stor när jag sover ensam. kanske hör av mig senare om jag har något på hjärtat, men säger ändå god natt nu ♥

I'M GONNA LOVE YOU LIKE I'VE NEVER BEEN HURT BEFORE

 

vad hittar ni på? själv sitter jag här och lyssnar på musik i min ensamhet. har inte så mycket på hjärtat, kände bara att jag ville uppdatera.. ?! hoppas ni får en skön kväll, jag hör säkert av mig senare. puss och kram.

 

 

Annonser från BloggPartner

Once a hoe, always a hoe!


Drömmarnas land är bäst!

Hej hjärtisar! nu är jag vaken och glad igen.
håller på och lagar mat eftersom att min mage skriker för fulla muggar. somnade fint förut.. alltså varför är det så skönt att sova efter skolan? eller på dagen överhuvudtaget? det är någon sorts befrielse, man glömmer allt och kickar till drömmarnas land. så härlig känsla och jag överdriver inte haha älskar att sova.

glömde helt och hållet bort klotterväggen idag, så jag ska försöka ta det i helgen någon dag om vädret tillåter :) ida händer väl inte så mycket, de flesta ska antagligen partyyy today såå take it easy. jag ska mysmysa. hade bäst så hörs vi puss och kram skumbanan. maten bränner säkert fast där ute HAHA..

fredag

God morgon mina vänner. Sitter i spårvagnen, ska sola med viccy. Vi blev precis klara i skolan. Är helt.slut, ingen ordentlig sömn. Pratade lite om proven framöver med våran lärare, han ska fixa något muntligt tills på måndag, så det sätter fart nu :) verkar gå som det ska så det känns super skönt! När jag kommer hem ska jag sörpla i mig en kaffe och sen vila några timmar. Skönt med helg. Puss

Klotterväggen

Hej sweeties! jag och viccy låg och kollade på bb och innan det spelade vi chicago, jag utklassade henne wooho :) sen har viccy smörjt in min nacke/axlar med tigerbalsam (är spänd där vilket orsakar till huvudvärk).

imorgon tror jag att jag ska tvinga med henne till klotterväggen & se vad B har lämnat för meddelande till mig där. han vägrar säga vad det står, have to see it. det var väl allt för ikväll, vi hörs imorgon efter skolan. ja ni läste rätt, jag och viccy har lagt till en lektion på fredagar också så att vi hinner klart. nattinatti ♥


Barn

Hejsan, snälla hjälp mig !!!
Jag träffar en underbar kille nu, vi har alltid roligt tillsamans och vi tycker om att vara med varandra. han har en dotter på 3 år.. han är själv 22.
jag är 19.
Iaf så bryr jag mig inte om hans ex o sådant, det har jag stor förståeelse för, men vi snackar om att bygga upp ett förhållande, just nu bara träffas vi, men det kommer bli ett stort steg. hans dotter kommer ändå i första hand.. Tänk om hon inte gillar mig? har träffat henne 1 gång.. Blir jag en bonusmamma? Vad kommer hända.. jag är nervös faktiskt. hehe. tacksam för svar !
& jag tror du vet vem jag är :)


Hejhej söta du!
Just nu i skrivande stund kan jag inte sätta finger på vem du är, men du får jätte gärna höra av dig och berätta :)
Självklart kommer hans dotter i första hand. Jag förstår att du är nervös, jag hade varit minst lika nervös som dig. Men tänk inte så, eller försök att inte tänka så. Dessutom är det ett plus att hon faktiskt bara är 3 år gammal, yngre barn släpper in människor i sitt liv lättare än vad en 5-15 åring gör. Jag tror att man oroar sig mer än man behöver. Är nästan säker på att allt kommer gå som en dans på röda rosor, så tänk inte för mycket.  Man kan väl säga att du blir hennes bonusmamma ja, och senare om ni flyttar ihop osv blir du styvmor hihi :) Det kommer gå galant ska du se!

Väntar på viccy som sitter på vagnen mot mooooooooiii :)

Nu är vickan på väg hit och ska göra mig lite sällskap, hon sover förmodligen här inatt :) jag börjar bli lite smått hungrig, har inte ätit mycket alls idag så jag ska till köket på en upptäcksfärd. såg att min mami har köpt kycklingröra mums. skulle sitta fint med lite power king också.


1 chans.

Hej på er! jag la mig och däcka några timmar för att jag fick huvudvärk. har drömt om glass HAHA, så nu är jag otroligt sugen på det. jaja, uppe är jag i alla fall. har precis pratat i telefon lite och nu vet jag inte vart jag ska ta vägen eller göra hihi. :)

jag hoppas att ni accepterar mitt val, och låter mig ta chansen om jag vill det.

ÄNTLIGEN!

Haha allt har verkligen gått som det ska idag, fick ett samtal för en stund sen som gjorde mig SÅ OTROLIGT GLAD. jag har länge väntat på detta och nu börjar det faktiskt hända grejer på riktigt!!! ska bli kul vad som sägs nästa vecka på mötet hihi. ännu avslöjar jag ingenting :)

Du tänker på din förlorade kärlek medan en annan tänker på sin döde mamma. Värdesätt det du har istället för att grubbla över det du inte har.

hej selma, din blogg är riktigt bra och ser hur du hjälper alla tjejer och tycker det är sjukt vackert av dig att hjälpa folk som du inte ens känner !

nu behöver ja hjälp, jag och min kille gjorde slut för ca 5 dagar sen sen dess har jag varit sjukt deppig jag kna inte koncetrera mig på skolan och jag är en tjej som älskar o dansa och på tränningen gick det skit det gick bara inte o ätter inte som ja brukar eller något sånt , vi gjorde slut för det inte funka så bra och vi bråkade offta han var killen i mitt liv och under de 10 månaderna har vi gjort slut 5-6 ggn och alla säger att jag borde glömma han men det går inte ddet är riktigt svårt ..

och jag försöker o försöker men till slut blir vi tillsammans igen, och vi är sånna som är tillsammans eller så är vi inte ens vänner fast vi säger att vi ska vara vänner, direkt när vi börjar snacka (som vänner) blir det överdrivit och vi brukar gå tillbacka till varandra.
har du några råd hur jag skulle kunna glömma han HELT och utan att vara så här deppig ..


Svar:Hej S!
Tack för att du tycker om min blogg. Eftersom att jag själv tycker att kärlek är intressant, och att man får chansen att faktiskt hjälpa andra så är det otroligt kul! det är bara ett nöje för mig ♥

Kärlek är en viktig sak i livet, nästan det viktigaste faktiskt. Jag tycker att om man har kärlek så har man allt.. För kärleken övervinner ALLT. Det du och ditt ex gjort fel ifrån början är att göra slut - bli tillsammans - göra slut - bli tillsammans. Det tär på förhållandet, vilket jag vet av egna erfarenheter. Gör aldrig slut för en liten sak, gör slut när du känner att du inte vill vara med personen längre!

Det är vanligt att man gräver ner sig i en depression när man gör slut med sin pojkvän. Jag har ofta hört hur tjejer slutar äta, får ångest, inte orkar gå till skolan, är sura på omgivningen - klarar inte av någonting i stortsett. Men varför ska man låta det gå så långt? vem mår dåligt av det om inte du? han mår inte dåligt över att du inte äter, eller att du inte dansar.. Din depression drabbar endast dig själv och dina nära och kära som får stå ut med ditt ledsna humör.

Istället för att gråta, ska du skratta åt era fina minnen. Istället för att sluta äta, ska du äta så att du orkar med skolan och dansen. Istället för att vara ledsen ska du skratta och kämpa för en ljusare framtid. Det finns så mycket mer här i livet än 1 kille. Men visst, jag förstår dig. Jag älskade mitt ex mer än ALLT annat i hela världen, jag skulle bokstavligttalat kunna ta en kula för honom när vi var tillsammans. Men du måste tänka att du kommer stöta på fler motgångar i livet, en kille kommer vara ditt minsta problem om 10 år.  Du kommer skratta åt att du låg hemma i din säng och grät dig till sömns för en kille..

Vill du vara med honom måste du förklara det för honom. Inte göra slut för minsta lilla, sluta sura på varandra för en onödig sak, kämpa lika mycket för varandra, lita på varandra, respektera varandra och älska varandra.

Om inte så ska du (som jag så många gånger sagt) radera allt som har med killen att göra. Era bilder, hans söta sms, hans telefonnummer, hans facebook.. you name it.. Inte bara radera killen ifrån ditt liv, utan även bygga upp dig själv ifrån grunden igen. Börja hänga med vänner som gör dig glad, var med dem så mycket du kan, dansa eftersom att du brinner för det och gör bara roliga saker som får dig på andra tankar. Tänk framåt, försök att tänka på framtiden. Ge absolut inte upp för att du tror att det inte kommer gå.. Det tar inte en vecka, eller en månad. Det kan ta upp till ett år innan du släppt honom helt. Men det GÅR!

Jag önskar dig all lycka, och jag förstår dig precis för jag har varit där du ÄR. kram ♥

TORSDAG

Hej mina underbara vackra fina älsklingar!
Idag mår jag super bra. vi tog vagnen till skolan, gjorde ett matte prov som jag var SÄKER på att jag INTE skulle klara. när jag var klar gick jag fram med provet och så rättade bosse (lärare) och jag vart överraskat glad.. 32/34, VEM KUNDE TRO DET? hahaha! detta var nog det svåraste provet jag gjort, och ändå fick jag så bra poäng. jag är stolt över mig själv.

efter skolan drog jag och vickan och solade så nu ska jag få en smeexi hud. sitter här med en power king, och solen skiner faktiskt idag. livet kan inte bli bättre just nu :)

den som undviker alla risker missar också många chanser..

Hej Selma! har följt din blogg ett tag och den är superbra, du e en otroligt vacker kvinna!!

vet inte om du kan svara på det men du verkar ha ganska mycket erfarenhet så jag kan ge det ett försök :)


Jag min vn och en kille handlar detta om, det är så att jag har starka känslor för den här killen, men samtidigt har han känslor för min vän, men min vän tycker inte om honom... asso det är sjukt komplicerat men jag vet inte vad jag ska göra, ja vet inte ens om han vet att jag gillar honom men det känns jobbigt att alltid när vi tre umgås så är det henne han riktar sig mot, det är henne han messar dygnet runt osv. det känns ganska jobbigt och ja har ingen aning om hur ja ska glömma honom, ibland kan han visa intresse men ändå inte.. några råd på vad ja bör göra..?:/


SVAR: hej :) tack för dina fina ord!!
till att börja med kan jag säga att jag lider med dig.. det måste vara otroligt jobbigt att umgås med killen man tycker om samtidigt som han riktar sig mot en annan tjej.. det enda jag hade gjort är att gå rak på sak och förklara mina känslor för honom, och sen hoppas på att han blir intresserad och börjar träffa mig. OM inte måste du gå vidare. det går om man verkligen kämpar, och då kan du t.ex. inte umgås med din vän & honom men det förstår du säkert. radera allt som har med honom att göra. MEN som sagt innan du raderar allt, ta chansen & förklara för honom för annars kommer du ångra dig en vacker dag.. "varför tog jag inte risken.."

jag hoppas verkligen att det löser sig.. hade bra och må bäst. good luck! ♥


HOME!

HELLO MY FRIENDS!
viccy ligger i sängen och spelar angry birds på min mobil, ovanligt........ jag kollar på efterlyst och hänger på facebook i reklamerna. när vi kom hit gnagade vi nötter & drack läsk och spelade kort. pratade även lite med mamsen, mys :)

om en halv timme börjar bb och efter det ska jag hoppa in i en dush. skola imorgon och solning efter det !

im in love with you, you belong to me and you know it

hej sweeties! sitter i viccys soffa och väntar på att hon ska dusha klart. vi har precis käkat MC haha, det blir mc rätt ofta när man umgås med viccy, åt det igår också. inte bra inte bra!! tack linda hähä.

när vickan är klar vet jag inte vad vi ska hitta på, tror v iska ringa T och hämta en laddare som han fixat åt mig. om det är rätt laddare, är han världsbäst!!! vad ska ni hitta på då kära flugor?

i bilen

Sitter i bilen med viccy och hennes syster. Det regnar huhu :( vi har varit på maxi. Nu ska vi hem till dem en stund och sen vidare till mig tror jag. Har inte så mycket mer på hjärtat ville bara uppdatera lite. Pusspuss

ONSDAG

Heeello! jag och viccy öppnade ögonen när klockan slog 10.45, käka frulle med mamsen i köket & körde en omgång chicago. snart ska vi iväg med vickans syster. vi hörs senare igen :) PUSS!

My prince.

Huvudsaken är att du och jag vet ♥

FC BARCELONA - REAL MADRID

Min huvudvärk släppte för sisådär 3 timmar sen men känner att den är tillbaka igen.. orkar inte :( .. viccy står i alla fall i dushen just nu, och på 3an är det fotboll. Barca - Real. Jag hänger inte med så mycket när det gäller fotboll så jag bryr mig inte om vem som vinner men jag vet vem som tjuter om Real åker.. haha stackars!

Håller ni på något speciellt lag? och vem tror ni tar hem segern ikväll?
om en timme börjar i alla fall BB och det är SÅÅ mycket bättre än fotboll hahaha. eller nääe, tror nog jag tar tillbaka de där.. bb är rätt dött nu när roddan king är borta..
vi hörs imorgon igen, puss och kram skumbanan :)

Maxi

nu är jag äntligen hemma igen. mötte upp viccy och så träffade vi syrran i stan, tog bussen mot maxi. syrran hatar att handla kläder men nu bad hon mig följa med och "tipsa" haha. hon fick med sig mycket fint hem. jag inhandlade 2 näspiercingar varav en var en ring. har alltid tyckt dom är fula men ville ändå testa och både syrran & viccy tyckte jag passa såååååååå vi kör på de.

nu är jag hemma med viccy, vi handlade med oss fanta hem hihihihi. gott. nu vet jag inte vad vi ska hitta på, får se. såg ni snön idag eller? det snöade som fan när vi var i maxi. man kan ju tro vi är i december igen....


TISDAG

Hejsan sötisar!
kan ni fattar att jag FORTFARANDE har ont i huvudet? detta är helt jävla sinnessjukt. sen äckligt väder på det också, oj nu tittade solen fram för första gången på evigheter..känns det som. härligt. men snart kommer väl regnet igen, och faktiskt SNÖN...

jag ska dricka upp mitt kaffe, fixa mig och kicka mot stan med syrran & viccy. mys!

nattinatti

Jag har uppdaterat väldigt mycket idag tycker jag. Känns bra! Tänkte bara önska er en god natt. Jag ligger i sängen framför total blackout haha, fett.kul! Natti natti. Hade bäst så länge :)

FRÅGA: kan du inte printa din logg på fb? vill se hur den ser ut haha. =)











Haha fattar inte riktigt varför någon vill se min logg?! men men jag har tråkigt och inget bättre för mig så varför inte göra någon LITE gladare hihi :) man ser inte så bra, men jag hoppas det duger iaf. kämpade faktiskt så att du fick se HELA min logg, från början till slut. kram!

YOU GO GIRL!

Jag har pratat ett tag med tjejen som kommenterat angående mitt hat-inlägg. Jag måste säga att hon är en väldigt underbar kvinna och jag har ALDRIG ogillat henne, vilket hon trodde - och det kan jag mycket väl förstå! hon är en otroligt bra tjej och jag önskar henne all lycka i framtiden. Måste säga att det var riktigt skönt att få prata med henne, vi har ju en del gemensamt om man säger så :) Det är fint att se hur starka vi faktiskt är, utan att skryta om det! Puss på dig Snäckan ♥


bjuder på en gammal bild som inte hör till med texten :)


Salta katten

jag minns när jag var mindre, och mamma skulle gå och handla så tvingade jag henne alltid att köpa en salta katten till mig. jag sprang alltid till godis-hyllan och snodde åt mig en sån där gul ask. det var ju ingen stor summa så jag fick alltid köpa den :) det var som att vinna en miljon typ, utan skämt!

idag köpte jag faktiskt salta katten, men den är slut nu. det är en sak jag älskat ifrån jag var liten!
har ni något som ni fortfarande köper?


just tellin the truth





Annonser från BloggPartner

HAHA!

It's not that i hate you, but lets say that if you were on fire and i had water, i would drink it!




Annonser från BloggPartner

dush - CHECK!

Sådär! nu är jag nydushad och fresh. om några minuter ska jag gå och göra en skål glass med chokladsås & hoppa i säng framför big brother. vad kvällen erbjuder där efter har jag ingen aning om än. sova ska jag i alla fall inte göra på ett tag hähä. är otroligt super på att gå ut på en lång promenad. så mysigt.

Matematik

Hello sweeties!
jag har käkat och faktiskt pluggat matte. jag och mamsen dog av skratt för att vi inte kunde ett tal som i själva verket var enklare än alla andra uppgifter. vi ringde upp babishko som är proffs på matte, förklarade och då förstod vi. ni fattar inte hur mycket vi skrattade..

skönt att jag pluggat lite i alla fall, känner mig stolt såhär i efterhand hahaha. nu ska jag chilla lite framför burken & sedan ta mig ett långt varmt bad. raka mig så att jag är len som en babyrumpa och sen sova gott. eller njae, sova gott kommer jag nog inte göra än på några timmar med tanke på att jag har tagit en såkallad powernap idag.. men men, ingen skola imorgon så det kvittar.

förresten har ni märkt att jag har humörsvängningar? kan det vara så att jag kommer joina the red crew next week? jag menar i förra inlägget var jag emo, och nu är jag nooormal igen. lite mensvärk har jag faktiskt huhu ..

SVAR!

HELT SINNESSJUKT!
jag har skrivit till dig förut,och då nämnde jag att jag och din kusin alltid har hatat varandra. efter att ha läst vad hon har gjort mot dig är jag bara ännnu mer övertygad om att den bruden föddes med grova fel i huvudet. det du skriver om att hon inte kan skaffa sig någon egen kille utan ska springa efter andras är så jävla sant. mitt ex kunde hon inte släppa på 5 år. haha jävla psykfall. tycker så jävla synd om dig. jag har själv läst om hur mkt ni jämt umgicks och gjorde i princip allt ihop. hoppas verkligen att du står på dig, för det hon gjorde e fan oförlåtligt. säger det igen, du verkar va en riktigt grym, tjej, o ja gillar din blogg som fan :) kram!

svar: det kan du ge dig fan på! hon har prova problem precis som du säger. hon är absolut inte mänsklig som kan bete sig på det viset. jo men visst, det är många killar hon inte släppt, många förhållanden hon förstört - och dum som jag var skyddade jag henne ALLTID. jag har en aning om vem du är, men är inte helt säker. kan du inte skriva vem du är? här eller över facebook? :) tack för dina komplimanger, det värmer massor. puss & kram skumbanan ♥

varför ska man vara ärlig mot någon

.. blotta sina tankar & känslor men ändå leka hård som cement framför andra?

Idag känner jag mig absolut inte starkast på jorden, vilket jag faktiskt brukar göra ibland. har ångest, men vet inte varför riktigt.

varför kan man inte stå för den man är?
varför kan man inte vara stolt över sig själv?
varför kan man inte visa sin kärlek framför alla?
varför kan man inte skrika ut sina känslor så hela världen får veta?
varför ska man vara någon man inte är?
varför ska man göra misstag när man inte behöver?
varför är du så jävla rädd?

Back on track

Hej snyggingar! har fått små klagomål om bloggen, att jag inte uppdaterar tillräckligt. förlåt! vet faktiskt inte riktigt vad som har hänt, orkar inte starta datorn och har inte så mycket inspiration :( hoppas det blir bättre snart för jag älskar att skriva hähä.

jag somnade i alla fall förut eftersom att jag hade huvudvärk, vaknade igen vid 14.00 men kände att huvudet fortfarande gjorde ont, så jag somnade om och vaknade för en halvtimme sen. sitter och dricker kaffe, MUMS.

börjar bli lite småhungrig också, mami ska snart laga mat tror jag. yey HAHAHA :) fett tråkigt utan bilder på bloggen i know men jag orkar inte fota och kämpa med sladden som är glapp. måste ta och fixa mig en ny snarast...

DET VAR ALLT FÖR DEN HÄR GÅNGEN, vi hörs senare igen. pusspusspusspuss

såinihelvetetröttpålivethej!

Jag traskade iväg till skolan imorse trots min migrän, hade maatte och utvecklingssamtal. Ser ljust ut! Nu ligger jag hemma i sängen med ett huvud som jag är beredd på att skära av... :( varför just jag Gud? Måste försöka vila lite, det bara dunkar. Abo fest, hjärncellerna dansar loss. Haha pallar inte.. Plus min laddare glappar. Trött på livet för tillfället. Sola måste jag oxå göra. Av, nu fick jag lågt batteri så när jag vaknar är min lur död.. Orkar inte mecka med laddaren nu. Pusssss

känner en saknad


SÖNDAGSKVÄLL

NU sitter jag vid datorn. har inte orkat uppdatera via telefonen.. dagen har spenderats inne. kom hem vid halv10-10 imorse och somnade om till 2 tiden. sen mötte jag upp svartingen så gick vi hem till mig, viccy tittade förbi en stund & även syrran. viccy drog efter nån timme. svartingen & syrran gick för en halv timme sen, efter att vi käkat sallad ifrån napoli mums.

har kollat på det blir bättre med mamsen & nu väntar jag spänt på vem som ska åka ut ur bb.
här nedan finns lite bilder ifrån helgen.














en hel helg

Jag är redan vaken. Har varit barnvakt sen i fredags. Kommer bli en super mor :) ska åka hem snart. Puss

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!