he's still a little baby..





vill ha hjälp..

mitt ex som jag nu bara är kompis med, (han har varit otrogen mot mig cirka 20 gånger) därmed vill jag inte ha ett förhållande med honom, han är sån som inte klarar att vara trogen mot någon.. dock är hans charm verkligen underbar så han kan få vilken tjej han vill, hur snygg hon än är, hatar det..
iallafall, vi har kontakt oså nu, som kompisar då, även fast känslorna finns kvar helt och hållet. han är tsm med en som heter malin just nu, men han tror typ att jag inte vet det, och är asgullig mot mig, säger att han vill ha tillbaks mig, tänker på mig massa osv. visst blir jag glad av hans ord, men ibland får jag tanken att "just nu är han med malin" och då blir jag genast asdepp, för även om jag accepterar det osv, så känns det ju såklart :/ när han tex var bortrest i göteborg hos sin mamma så sa han att han var jätteglad för han skulle hem imorgon, jag bara "hem och träffa mig och malin;)<3" han bara "dig mer<3" och asså jag har egentligen inga problem med att dom är tsm, men ibland önskar jag bara att malin visste allt.. hur han är, att ha ett förhållande är typ samma sak som att vara singel för honom.. även fast han älskar henne.

har du några råd till mig? hur jag kan tänka för att må bättre.? vi har inte träffats sen i höstas nu, bara smsat och pratat tele. vi lär träffas inom kort, och han säger alltid att han saknar myset med mig och massa... juste, han är 93a, jag 96a..

säg gärna vad du tkr a.ng denna situation <3



Hej på dig pluttis!
Om du med facit i handen vet att han inte kan vara trogen så ska du skita i han för alltid. Killar i den åldern brukar oftast gilla att leka av sig, och vet inte riktigt hur man behandlar en tjej. Jag förstår att du smälter för honom med tanke på hans charm, jag är likadan! but stay strong. Det är du som vinner på detta i längden. Han kommer alltid förlora, ända tills den dagen han inser hur många tjejer han svikit, hur många tjejer han sårat & definitivt den dagen ingen vill ha honom för att han är stämplad otrogen!  

Säg inte att du inte bryr dig om att han har en ny tjej, för det gör du. Ljug inte för dig själv, det är det värsta du kan göra tro mig. Hade du inte brytt dig om hans nya förhållande hade du aldrig skrivit till mig, du hade aldrig bekymrat dig över din och hans relation. Men som sagt du vet hur han funkar, och du vet att han inte kommer vara henne trogen, det har han redan bevisat genom att ha kontakt med dig bakom Malins rygg. Om jag vore du skulle jag kontakta Malin, och berätta. Visst hon kanske inte kommer att tro på dig NU, men en vacker dag kommer hon tacka dig. Och skit i ifal han blir sur på dig och vräker ur sig alla möjliga ord, för du gör fortfarande rätt och han FEL! Ta inte åt dig av hans sjuka ord, han säger dom för att han vet att du talar sanning och förstör hans lilla spel.

Du är ung, det kommer flera killar. Du har hela livet framför dig och jag lovar att han inte är den enda. Det finns så många andra, så många andra som skulle göra allt för att få se dig le. Gå vidare och tänk positivt. Du vet hur han funkar, och snart vet resten av alla hans "tjejer" också. You are the winner!!



Kommentarer
denise

okej, de är tydligen väldigt unga men om man vet att ens ex har en ny tjej så säger man ju inte att man inte bryr sig så länge man själv får som man vill.

det är ju väldigt synd om den nya tjejen!



och svaret "dig mer" från honom borde ju säga den här tjejen att han helt enkelt inte är värd ett skit.



2011-05-27 @ 18:42:55


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!