Nattinatti

kvällsinlägg. mötte hancii förut, tog en cigg och gick tillbaka hem till mig. nu ska vi kolla på film och sedan sova. ska upp tidigt imorgon. god natt puss puss!

Det finns ingen

Det finns ingen som är fin
Det finns ingen som är gullig
Det finns ingen som är sexig
Det finns ingen som ger mig fjärilar i magen
Det finns ingen jag vill hålla om
Det finns ingen jag vill röra vid
Det finns ingen som kan hjälpa mig
Det finns ingen som ger mig den känslan

Det finns så många med det perfekta hjärtat, med den vackraste personligheten, som säkert ser jätte bra ut egentligen och som verkligen försökt göra mig glad. det finns så många. jag har försökt, men ingen av dom faller mig i smaken. det går bara inte. jag blir äcklad av killar och det är inget personligt mot någon.
det bara är så, och det är förjävligt.

Texten fångar mig !


Its true

Du anar inte vilket skitsnack jag hört och fortfarande hör om dig, du anar inte hur många människor som kommit fram till mig och frågat vad jag sysslat med. du anar inte hur illa de pratat om dig, hur grovt det spottat på ditt namn, på den du är. det jag vill komma fram till är att det inte finns ord för hur mycket jag skyddat dig bakom din rygg, har alltid pratat snäppet bättre om dig, tagit dig till en högre nivå.
gjort om historier till LITE bättre när folk frågat olika saker, samtidigt som jag fått hatblickar
av mina närmsta vänner för att det vet att jag höjt ribban om dig..
jag har skyddat dig även om deras skitsnack många gånger varit sanning. jag har alltid skyddat dig, alltid!

god kväll!

Hej på er allihopa!
egentligen hade jag skola idag, men skippade det. var så otroligt trött att jag inte kunde hålla ögonen uppe. visste knappt vad jag hette imorse. vaknade upp runt 1 tiden, drack kaffe och umgicks med hancis mamma och farmor i köket sen så kicka jag hem.

när jag kom hem lagade jag mat, käkade, diskade, städade och dushade. känns bra att göra lite nytta hähä. nu funkar även mitt ljud i datorn så kvällen ska spenderas med massa filmer. tror att kusin kommer o sover här också.
just nu är rose här, hon springer runt som en yr kyckling och letar efter sina leggings hahaha. nej, nu blir det en cigg! PUSS

måndag

God morgon! Vet inte varför jag gör ett nytt inöägg, har inget att skriva. Hahà. Hörs senare

big brother

Sover hos kusin inatt. Är ute för tillfället, skönt väder faktiskt. Nu ska vi kicka mot Ica att ladda med inför kvällens Big Brothers.

när du väl glömts bort i min tankar, dyker du upp i drömmarna.


jag tror på dig mer än någon annan individ i hela världen.
jag vet att du kan om du vill. jag vet att du klarar av allt om du försöker.
jag finns vid din sida som en klippa som du kan luta dig mot när du inte orkar mer.
jag har en hand för att inte släppa taget om dig, jag har fingrar för att torka dina tårar.
jag har ett leénde för att göra dig glad och jag har plats i mitt liv för att ta hand om dig.
jag ser svagheten i dina ögon och jag hör rädslan i din röst. jag vill hjälpa dig.
förut var du en del av mitt hjärta, men nu har du tagit all plats, du är mitt hjärta.
du kommer för evigt leva kvar i mina tankar, i mina minnen.

kan inte sluta tänka på dig
kan inte sluta sakna dig
kan inte sluta tro på dig
kan inte sluta älska dig

om du bara kunde låta mig hjälpa dig. det sårar mig att inte kunna finnas där.

Remember!

Kom ihåg att varje gång du gör en tjej ledsen,
finns det någon som skulle kunna dö för att se henne le.

SÖNDAG

Vaknade vid 3 tiden, men hade inget speciellt att skriva då så jag sket i det. hanna gick hem för en liten stund sen, och vi körde våran vardagliga morgon-rutin, kaffe! nu sitter jag i mitt rum och kollar på brooke knows best. har inte en jävla aning om vad som händer idag, seriöst inte en aning. får ångest.

Katti: Vilken HOT SYSTER MIN MAN HAR!!!!!!!!!!!!!! :)

Svar: Tack snäckan! och min bror har världens vackraste tjej! ♥

Det blev natt-tacos för hela slanten!

vi slängde på oss mjukisbyxor och tjocktröja och bärde av till falle runt 02 tiden, orkade inte sitta hemma mer. det blev tacos för hela slanten och det gick hem hos grabbarna. nästa gång blir det gabis special hamburgare och gången efter det tacopaj! vi kollade även på en skräckfilm, inte så värst mycket skräck men den var helt skadad alltså hahaha psykfall! The Resident. nu väntar natt-ciggen, sen sängen peace out!







Kimpan på msn!

Hej på er mina fina pinglor! vad gör ni kväll? festar? mys med killen? tjejkväll?
själv sitter jag hemma med kusinen som precis kom ut ur dushen. har suttit och pratat med kimpan ett bra tag på msn och jag bara tjatar om att jag längtar efter hennes lilla krabat som hon har i magen, men kan inte låta bli.. jag längtar verkligen. ska skämma bort den ungen som fan! ♥


Food-times

Tror inte det blir någon fest. för tillfället står jag och kusin i köket och lagar mat, med högsta volym ifrån högtalarna. älskar att laga mat, softa med livet och maxa musiken. det är en sån frihetskänsla.. HAHA. (ja vi är ensamma hemma) mamma hade dödat mig annars.


LÖRDAG

Jag vaknade så mycket som klockan fyra idag. hanna drog hem två timmar tidigare och jag somnade om som en stock, förstårs. jaja nu är jag i alla fall uppe. today är det fest som står på schemat, men vet inte hur det blir med den saken. annars ska jag väl inte göra så mycket tror jag.

jag litade på dig, och du vet att du kunde lita på mig i alla väder

ingen löfstadslott inatt!

Under dagen har jag inte gjort ett skit, bara varit hemma hos mig och sen hos hanci. ena kom förbi på en kaffe också. senare vid halv 12 kom shoshki och hämta oss, åkte vidare till F där även gabi var. det blev film och kortspel, sen blev vi rastlösa och visste inte vad vi skulle göra. de tjatade och tjatade om löfstadslott igen, till slut gav vi med oss. när vi var på väg hem för att byta om till varmare kläder sket det sig. vi stannade hemma och nu ligger hanna i sängen, ska strax gå till köket och göra macka & varm O'boy tror jag.

vi hörs imorgon igen!









såld på låten!

Hej hej! Vaknade för två timmar sen typ. Sitter i köket med hanci och dricker kaffe och lyssnar på jag svär jag drömde. Är helt såld på den låten, på tal om kartellen: jag fick en kommentar ifrån denise, kan ju säga att jag måste hålla med dig. Diggar inte honom för fem öre, men denna låten är grym! :)

'

ingen kommer någonsin kunna mäta sig med dig, det bara e så

LÖFSTADSLOTT.. brr..

Det var helt sinnessjukt att jag just idag skrev "vi lämnar våra liv i deras händer", oscar och gabbe körde ut till LÖFSTADSLOTT. inte mer med det, dom TVINGADE ut oss ur bilen. "antingen sitter ni kvar själva, eller så följer ni med oss på en promenad". vad skulle vi välja? hade aldrig suttit kvar i bilen med hanna.. vi valde att följa med dom. höll stenhårt i båda två HAHA. oscar började knacka på dörrar och fönster. jag ska vara ärlig, vart så rädd att jag fick tårar HAHAHA. ett rum var upplyst med neonlampor, riktigt äckligt ! nu kan jag skratta, men var inte så kaxig när jag stod framför det äckliga slottet. de ville tvinga med oss ner till sjön också, där det sägs att en kvinna drunknat. så långt lät vi det inte gå, drog tag i gabbe och till slut gav de med sig, vi åkte därifrån. sen dess har vi varit lite överallt, runt hela norrköping, på mc. ja överallt.

kom hem för en liten liten stund sen, och nu ligger hanna i sängen och vi pratar om vårt äventyr HAHA. livrädda. jaja, nu ska vi väl sova, finns inget bättre att göra. god natt!





En bild på slottet


upphämtade snart !

sitter hemma hos levent, har umgåtts här med L, suzan, rose och klyft. de drog precis så nu är det bara jag, hanna S & L kvar. strax kommer två kompisar och hämtar upp oss, vi får se vad vi ska göra. ingen aning faktiskt, lägger våra liv i deras händer tonight, är säker på att det blir bra :)

hörs antingen när vi kommer hem eller imorgon när vi vaknat. PUSS!

Adoption

jag och hanan hoppade in i ett bad innan, så nu är vi rena och fräsha ! efter det gjorde rostade vi mackor och kolla på 16 and pregnant. det var en tjej som adopterade bort sin son, det skulle jag aldrig kunna göra. skulle aldrig kunna göra abort heller.

nu kollar vi på MTV world stage: lady gaga. hon är grym, eller han. hahahaha.
senare får vi se vad som händer.

JAG SVÄR JAG DRÖMDE OM DIG I NATT!

vakna så besviken när du inte låg brevid.
Det är inte bara jag och hanna som diggar låten. till och med min katt somnar till den :D


bilder ifrån inatt !





hahahahahahah rocka loss!



LYXSHAKE!


torsdag

Hej på er! Vi vaknade för en timme sen, och nu sitter vi i köket med mamsen. Hon och Hanna sitter och käkar. Jag ska strax också ta lite. Idag har jag ingen aning om vad som händer, kanske träffa homo och gänget :) vi hörs senare!

Skräckfilm & Kortspel

Kom precis hem, jag och hanna är livrädda. vi kollade på skräckfilm och shoshki skrämde upp oss som fan, sen började falle berätta om att hans granne gick bort för några månader sen. vi skrämde upp oss själva som fan. shoshki skjutsade precis hem oss och han fick titta på oss när vi gick in i porten och nu väntar jag på hans samtal, för han ska parkera sin bil och i garaget, och lamporna har gått sönder där nere så han är också lite nojjig hahaha.

förutom skräckfilm spelade vi skitgubben & tecknet. jag vann skitgubben men jag och hanci förlorade på tecknet :( nu ska vi bara vänta på hans samtal och sen fixa iordning oss för sängen, hörs imorgon puss och kram !

Nu drar jag!

have a good night ;)


älskar outfiten! för er killar:

 

 


byxorna & t-shirten kommer ifrån stayhard.se, resten ifrån nelly.com

tidsfördriv

1.Vad heter du? - Selma
2. Vilken tid gick du upp i morse? - imorse? kl halv 2.
3. Är du i ett förhållande nu? - nej.
4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? -
5. vem var du tillsammans med sist? - Kastriot
6. Får man fråga varför det tog slut? - de flesta vet.
7. Har du haft ett seriöst förhållande? - Ja
8. Vem vet mest om dig? - Hanna
9. Vad gör du på fredagskvällar ? -  Myser eller umgås med vänner.
10. Bästa filmen du någonsin har sett? - A walk to remember, shottas.
11. Har du haft sex med fler än 5 personer? - nehej du!!!!!
12. Har du någonsin varit full? - ja
13. Har du testat droger? - aldrig!
14. Röker du? - ja
15. Snusar du? - ush nej!
16. Saknar du någon just nu? - yes.
17. Hur mår du idag? - funkar!
18. Hur många tabletter tar du dagligen? - tar ingen dagligen, men värktabletter väldigt ofta.
19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? - Gick i skolan, umgicks mycket med hanna, var i ett förhållande.
20. Bästa minnet från sommaren? - Dagarna med min bror.
21. Senaste landet du besökte bortsett från sverige? - danmark HAHAHA!
22. När var du där? - november tror jag
23. Är du rasist? - absolut inte!
24. Har du helt svenskt ursprung? - 50 % svensk
25. Om nej, vart kommer du ifrån? - 50 % turk
26. Föredrar du svenska eller utländska tjejer/killar? - utländska!!
27. Ser du fram emot någonting just nu? - att fixa skolan och träffa brorsan!
28. Sköter du skolan? - i try my best.
29. Vad hade du för betyg förra terminen? - minns inte!

30. Vad är det bästa du fått på ett prov? - G. hahaha alltid något !

31. Vilket ämne var det?  - religion
32. Har du fått IG på ett prov? - Ja
33. Har du spelat/spelar du i ett band? - nää
34. Anser du dig vara intelligent? - absolut.
35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? jag har det bra nu, jag är omringad av människor jag älskar. men den bästa tiden kan jag inte riktigt säga. har haft "den bästa tiden" många gånger.
37. Har du mått jättedåligt psykiskt? ja.
38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? Skurit: aldrig skurit! gjort mig illa med mina tankar: ja.
39. Har du haft sömnproblem? grova sömnproblem..
40. Hur ofta gråter du? lite då och då
41. Vad gör du när du mår dåligt?  vill helst ligga i sängen och bara gråta.
42. Vart vänder du dig för att prata när du mår dåligt? hanna, rose oftast
43. Vill du ha tillbaka något? ja
44. Vilken klass går du i nu? iv4
45. Vilken skola? Marielund
46. Har du varit otrogen någon gång? aldrig!
47. Har någon varit otrogen mot dig? yee
48. Är du stolt över dig själv? OM jag är? absolut!
49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? jag är ärlig, jag bryr mig om andra, jag är öppen, jag är pålitlig. finns mycket!
50. Vad får du ofta komplimanger för? ögon, läppar, hår
51. Har du lätt att få folk att skratta? jadå!
52. Cider eller öl? cider.
53. Har du några talanger? det har alla!
54. Vet du om någon är kär i dig? think so
55. Är du bra kompis med ditt/dina syskon?  yes, älskar dem mest av allt!!
56. Vad står det i ditt senaste sms? jo tänkte på samma sak! hör av mig efteråt :)
57. Vill du gifta dig? JA
58. Vill du ha barn? JA!!
59. Vilken storlek har du på kläder? S & M
60. Har du svarat ärligt på alla frågorna? absolut !


sometimes i want to be near you


Mätt och belåten

Nu har magen fått sitt, köttfärssås och spagetti blev det. alltid lika gott! nu väntar dushen och sen får vi se vad dagen har att erbjuda. ska se vad shoshki har för sig =) har inget mer på hjärtat faktiskt. vi får höras senare. puss och kram.

JAG SVÄR JAG DRÖMDE!

God morgon! vaknade vid halv 2, ringde min kära kusin direkt och hon kom hit snabbare än blixten på en kopp kaffe. nu har vi precis färgat slingor i mammas hår. HAHA hela släkten har slingor snart. både jag och hanna och våra mammor.

nu sitter vi och lyssnar på musik, här får ni en sköning och lite fler bilder ifrån igår:









UTKLASSADE!

vi blev upphämtade vid elva tiden, drog till en kompis och spelade kort. jag och shoshki utklassade falle & ibbe på tecknet, då menar jag verkligen UTKLASSA! sen blev det film också. nu är jag hemma igen, är helt död. ska strax tvätta av mig sminket och lägga mig. tack för en bra kväll, räddare i nöden ♥













Today

hanna kom på besök efter att jag vaknat till, vi drack kaffe och snackade skit med mami i köket, efter en stund drog vi bort till hanci och hon fixade sig lite och så drog vi ner på stan en sväng, inhandlade en fin topp. sen gick vi hem till hanci och käkade, ISTANBUL KEBAB ♥. nu sitter vi hemma hos mig, om en timme kommer några kompisar och hämtar upp oss. blir kortspel och lite sånt där trevligt ikväll! vi hörs när jag är hemma igen!

bilder under dagen:

jag och hanna lyckades naturligtvis klä oss likadant, utan en aning om det. twins like always!










YESTERDAY!


TISDAG

God morgon alla vackra människor! alla är vackra på sitt eget sätt, vilket betyder att hela världens befolkning är vackra, jag sa därmed just god morgon till hela världen. coolt!

igår satt jag uppe väldigt sent, pratade lite med Egzona som ALLTID förstår mig. det är så skönt att prata med henne, man kan prata om ALLT. hon är en så öppen och förstående person att det är helt sjukt. älskar att prata med henne. det är bara kärlek ♥

sen kollade jag bara runt lite på datorn och fastnade naturligtvis. facebook, chatt med folk, bloggar, ni vet hur det går till.

somnade i alla fall, minns inte när, och vaknade upp nu för en halv timme sen. snart kommer kusin hit på en kaffe sen får vi se vad som händer. peace!


sick!


Det är jobbigt att se hur du skadar dig själv, när jag inte får någon chans att hjälpa dig.
Det är så jävla störigt att inte kunna finnas där.


BIG BROTHER!

kom hem ifrån L & S för lite drygt en timme sen och kollade precis klart på big brother. är det verkligen något att ha? de förra programmen var mycket bättre. fast man ska ju inte säga för mycket, det kanske blir bättre snart. det har trotsallt bara gått en dag. vill att gurkan ifrån glashuset ska komma in!! :D

hos levent käkade vi mat, lyssnade på musik, snackade skit och bara umgicks. alltid lika trevligt ! det var dock inte lika trevligt att promenera hem när det var så kallt + SNÖ som föll ifrån himlen. brrrrh!

men nu är jag i alla fall hemma igen, skönt. ska strax tvätta av mig sminket, kolla om det finns något smaskigt i kylen - en yoghurt, sitta lite framför den här burken och sen lägga mig i sängen.

nattinatti :)






SYRRAN OCH LEVENT BJUDER PÅ MAT!

sitter hos levent med hanna, syrran håller på och laga mat som de ska bjuda på. här kommer lite bilder, så hörs vi när jag är hemma igen! :)






MÅNDAG

goodmoooorning :)
det var länge sen jag vaknade 14.30, men det var välbehövligt kan jag säga er!
somnade runt halv 1 igår. har verkligen sovit ut. ahh, skönt!

käkade precis frukost och väntar på hancii som ska komma på en kaffe strax. see ya later!

STOCKHOLM E TÖÖNGT!

Hej på er! det var ett tag sen jag skrev ha?
igår var jag hemma hela kvällen med min kusin, fram till kl 23.00 då klyft och rosii kom och hämtade mig, vi körde förbi syrran och levent en snabbis för att hämta pengar och sen skjutsade klyft oss hem till rose. där umgicks vi med lillis lite osv och somnade runt 4-5 för att sedan gå upp klockan 7 och åka på en liten tripp.

vi vaknade inte av alarmet och blev helt psykade när vi inte fattade att klockan var 7.40, VI VAR FÖRSENADE! tur som var, ringde killen som vi skulle åka med och sa att han skulle bli lite försenad, så vi hann att klä på oss lite, käka och göra det viktigaste.

vi åkte nämligen till stockholm idag, vi kom fram runt halv 11, yrade loss i skärholmen centrum och visste inte vart vi skulle ta vägen, pga att en viss veronica aka svartingen var seg. under tiden vi väntade på verro fick vi syn på de 4 jokrarna (två av dem ska in i big brother-huset nästa vecka om jag fattat rätt) som var inglasade i en liten lägenhet som såg ut som en etta, vi kunde se dem men dem kunde inte se oss. ni anar inte hur mycket jag skrattade åt dom. en bergsturk, skojar inte.. han såg ut som en blandning av laserturken och lilla al fadji, även en brud som verkade vilja kämpa på och ha kul, en otroligt rolig blatte och en blattebrud som trodde hon visste allt. de fick göra olika övningar ut mot fönstret och de såg inte kloka ut. hahahaha

oj, fan vad jag drömde där. HAHA efter ett tag kom som sagt svartingen. vi rörde oss hem till henne, drack en kopp kaffe och fixade oss, sen vidare in till centrum igen där vi käkade, kollade runt, skrattade åt jokrarna, och fikade. det var en riktigt skön liten tripp, vi träffade på två snyggingar maamih ;) trodde det skulle finnas fler, så fel man kan ha. men han var ändå riktigt BAM.. ;$

tiden gick och jag kom hem för några timmar sen, ska lätt åka dit igen. det var grymt att träffa my black queen ♥  TUNG DU E! VA TUNG DU E! hahahah ;)

såg ni big brother ikväll? jag gjorde, och jag måste ju säga att jag blev besviken. vad fan har dom tagit in för idioter? flera är 30+ och verkar helt torra! big brother 2011 verkar vara ett stort skämt. får hoppas på att det är tvärtom.. gurkan & laserturken borde få komma in!

jaja, nu ska jag tvätta bort mitt smink och lägga mig. här nedan får ni lite bilder ifrån today.
tack för en grymt rolig och skön dag tjejor, och seximamas HAHA. det måste göras om. love u girls!
GOD NATT!

SVAR TILL DENISE FÖRRESTEN:
det finns hur många d.p som helst på Fb, sök "Selma Gudinnan Sedef". puss på dig!



påväg dit D-Ö-D-A!





vårat första besök hos jokrarna hähä




nästan framme hos the black tiger!



en kopp kaffe och cigg innan vårt äventyr



dags att fixa sig.




KLARA!






READY!







Skääärholmen!



ett av våra besök hos jokrarna, de hade uppdrag att köra gymnastik.
bergsturken var lätt skönast. JAG EEE ORKAR INTE. JAG ROOKER MICKET..
(när de skulle göra sit-ups tog han upp benen istället för överkroppen HAHA)


toa besök!
jag hade lätt tryckt henne om jag var kille..




sexig städerska!



och jag fotar mig som vanligt




fika!



prinsessa





NAAAAW









good bye stockholm, see yaaa soon ;)






Var tacksam och uppskatta alla dom som vill hjälpa dig när du faller.
Lär dig att älska allt det fina hos alla människor trots alla dess dåliga sidor.
Kom ihåg att jag alltid hade försökt lyfta upp dig om du fallit, och aldrig tröttnat på det.

älskar att bada!

kom precis ut ur den ångande dushen. är ni också såna som dushar i skit varmt och så blir det ånga på spegeln och helt immigt i badrummet? nackdelen är att man fryser ihjäl när man kommer ut ifrån toan. men jag ÄLSKAR att bada.

yallafall, sitter här i min sköna badrock HAHA och väntar på att håret ska torka, för att sedan använda lite silkesdroppar. mitt hår har redan blivit mycket lenare och fräshare. SKÖNT! sen ska jag klä på mig och sminka mig lite. tror nog att jag ska ringa syrran och dra förbi dem en stund. ikväll sover jag hos rose som sagt, och imorgon smäller det! ;)

To give me all your love is all I ever asked, cause what you don't understand is:

I’d catch a grenade for ya, throw my hand on a blade for ya, I’d jump in front of a train for ya.
You know I'd do anything for ya, I would go through all this pain.
Take a bullet straight through my brain, yes, I would die for ya baby. But you won't do the same

GOD MORGON GOD MORGON!

God morgon mina pinglor! har ni sovit gott? jag har!
vaknade faktiskt vid halv 1 idag, det är faktiskt okej när man har lov, somnade sent också.
nu sitter jag här och äter frukost. blev kaffe, toast med mörktbröd, ost och sån tacosmör typ, vetifan vad det heter HAHA plus en mannafrutti. har precis ätit upp mackan och jag kan ju säga att jag är mätt, men FAN vad jag älskar mannafrutti :( have to eat it!

nogpratat om mat, känner mig lite som E to the gZoooooooona hahahaha. hon är en otroligt rolig tjej, grymt vacker och ÄLSKAR mat. om ni går in på hennes blogg (har länkat namnet) så kommer ni skratta en hel del, hon har dock en hel del emo-stunder like me. men hon är endå grym. gå in, ni kommer skratta! det är ett löfte! BÄSTA EGGE ♥

vänta, hur fan kom jag och tänka på egzona mitt i allt? ..aaah, just det.. mat. haha shit vad vimsig jag är ibland. men yallafall. idag vet jag inte vad som händer, men jag vet att jag ska dela natten med min älskade prinsessa rose, för imorgon händer det grejor, äventyr äventyr! ;)

Young A Ft Milos & Elham - Tårar rinner ner

Elham är killen som sjunger andra versen. bra jobbat! :D
diggar refrängen grovt!



:(

Hur kan man sakna någon så mycket?

God natt mina vänner!

Nu har de gått igen. vi satt och snackade om gamla tider, framtiden och lite allt möjligt. en hel del om brorsan också som kommer hem om 2 månader vilket kommer göra mig ÖVERLYCKLIG. vi pratade en del om min 18-årsdag, funderar på att göra en riktigt rolig grej. vi pratade även om utomlandsresa. många planer! några öl på det med. INTE JAG! hatar öl. alltid lika kul med sällskap! nu jag tänkte bädda ner mig i sängen framför tvn strax.

jag måste säga att shampoot och balsamet var riktigt bra! har inte ens borstat håret efter att det torkat, men det ser helt lent och fint ut. jaja nu ska jag sluta babbla. sängen next. hörs imorgon. drick inte för mycket people. PUSS!

ÄNTLIGEN KAN JAG SKRIVA :)

Denise: haahha gud vad efter jag är!
klart du kan få veta mer om mig, bara säg till hur :)

svar: haha perfekt! facebook?



HEJ PÅ ER! det har varit en lång dag, eller jag har i vilket fall inte haft tid att sätta mig framför datorn.
dagen började med att mamma väckte mig run 9 tiden, fixade mig och åkte och handla med henne, efter några timmar kom vi hem. jag fick med mig produkter till ansiktet, trosor och en kofta. när vi kom hem lagade jag mat, det blev tacopaj d-ö-d-l-i-g-t! nu har jag så att det räcker och blir över, gjorde en stor plåt hähä.

yallafall, efter maten drog jag ner till stan med min kära kusin och handlade lite.  shampoo, balsam och silkesdroppar till mitt slitna hår (välbehövligt). när vi kom hem diskade jag, gjorde kaffe och så färgade hanna mitt hår ytterligare en gång, dock glömde jag hälla i båda blekningspåsarna med pulver, såg inte den ena och hällde bara i den andra... men lite förändring blev det. ahr en hårfärg till som jag ska använda om sisådär två veckor.

efter färgning använde jag mitt nya shampoo och balsam och jag kan ju säga att håret blev lenare efter första tvättningen. priset gör skillnad.. :) sen drog vi vidare hem till henne för att hon skulle snagga mig, så nu är det också klart!

nu sitter jag hemma igen, väntar på besök hähä. blir nog en skön kväll. see ya later.












det ser inte så lovande ut på bilden, men jag svär att det är ÖVERgott :)

nu är ljusen tända!

ni vet hur mycket jag älskar att vara nydushad, det är SÅÅ skönt! framför allt när man ska hoppa ner under täcket och mysa med tända ljus. ska bara smörja in mig i lite body lotion först.
svenska maffia kl. 9, SPIKAT! hörs imorgon, ha en trevlig kväll för det ska jag ha. PUSS ♥


Städa & bada

Nu ska jag städa iordning mitt rum, som ser lika förjävligt varje gång viccy har sovit här HAHAHA. sen tänkte jag vara duktig och diska lite och sen belöna mig med ett varmt skönt bad. sen ska jag hoppa ner under täcket med massor av ljus tända. tråkigt att man inte har bärbar dator, det hade varit perfekt. får önska mig det i födelsedagspresent (a)

hörs efter badet och allt. puss


bilden säger allt!



TORSDAG

Hej på er! det blev en sen uppdatering idag, har inte riktigt haft tid. började med att vakna på dåligt humör för att min mamma kom in och tjata att vi skulle gå upp. det bara kryper i kroppen när hon tjatar plus att hon väckte oss för tidigt men tvingade oss gå upp ändå. aahh!

drog till skolan och sökte in till gymnasie (börjar kännas otroligt bra nu) och sen hade vi matte med lilla kickiita, haha sick brud ! efter skolan mötte vi syrran och levent på stan och tog bussen mot borgsmoskolan för att viccy skulle hämta lite gamla uppgifter så att hon blir godkänd i historia & samhäll. vi träffade även på alla gamla lärare vi hade, nostalgi haha!! riktigt kul var det.

efter en stund där tog vi bussen mot stan och syrran bjöd oss på käk, det blev istanbul kebab LOVE IT! sen tog vi en snabbtitt bara och så åkte jag och viccy hem.

när vi kom hem var hanna här med mamma, så vi satt lite med de i köket sen drog hanci hem och jag och viccy har bara suttit och kollat runt lite på datorn, bloggar o sådär. nu åkte hon precis hem.

jag måste lägga mig tidigt ikväll för jag och mamma ska åka och storhandla imorgonbitti. ska inhandla lite hårfärg (slingor) och något bra shampoo för mitt skadade hår. det har blivit så otroligt slitet och torrt efter all dess blekning jag använt. men vill man va fin får man lida pin som sagt ;)

som jag skrev där uppe fixade jag med gymnasiet idag och det känns väldigt nära nu, även om det är ett tag kvar. det känns som att jag verkligen börjar få kontroll över mitt liv, har varit rätt vilsen när det gäller skolan även att jag haft samma mål sen i 7:an. har tagit mer ansvar nu, och kämpar som aldrig förr. får mycket beröm och trivs som fan! dessutom ska jag förmodligen snart börja jobba, KÄNNS GRYMT att det mesta bara flyter på nu. PLUS att jag snart fyller 18, och det ryktas lite smått om egen lägenhet, inget säkert kort ännu men man kan alltid hoppas! är lycklig! :) plus att det är sportlov nu, ska softa rejält.




Today!


Efterlyst

viccy ligger i min säng och spelar angry birds, ni ska se hur hon ser ut. hon går in för det som fan och när hon klarar av en bana skriker hon YEEEEEEEEEES!!! Nu vann hon.. haha jag ska alldeles strax hoppa in i en dush, och sen ska viccy in efter mig. sen bäddar vi ner oss i sängen framför efterlyst. kanske kommer ett inlägg senare ikväll, får se hur det blir med den saken. men om inte: god natt. puss puss! :)

ONSDAG

TJA!
idag vaknade vi runt halv 2, käkade frukost och fixade oss, sen tog vi en sväng till stan med min syster. efter stan tog vi vagnen mot klocket för att viccy skulle hämta lite grejor, hon sover nämligen här inatt igen. vi köpte med oss lite gott hem som hon för tillfället sitter och fläskar i sig hahahaha.

får se vad vi hittar på idag, imorgon är det i alla fall skola igen och nästa vecka är det lov. WOOOOOOOOOHO!

Viccy sover här inatt :)

Nu är jag hemma igen, dagen började med att jag mötte upp Suzan, levent, dino och tugay, vi hämtade upp jenna och cash sen åkte vi som sagt till himpa fältet och släppte hundarna en stund så att de fick leka av sig. efter ett tag där skjutsade de hem mig, jenna, suzan och hundarna till levent och så åkte grabbarna och fixade lite och köpte mat.

när de kom tillbaka käkade vi sen drog jenna, dino och cash och jag rakade skallen på levent så nu är han skinnhead, bomberjackan fattas bara nu hahahaha.

sen kollade vi lite på tv och så följde de mig till spårvagnen och jag åkte och hämta viccy i klocket och nu är vi hemma hos mig, vi kom precis in efter att ha varit på ica och handlat lite värktabletter åt mina föräldrar som är jätte sjuka :( krya på er, love you !

nu blir det film, viccy sover här inatt. PUSS!













Tugay & Cash

Sitter hemma hos L med syrran och jenna. Suzan, levent, dino och tugay hämtade upp mig, så åkte vi och hämta upp jenna och cash, vidare till himpa för att låta hundarna leka lite. har tagit några foton som kommer upp senare ikväll. nu ska vi dricka lite kaffe sen får vi se vad som händer. det är riktigt kallt ute hhuuhu. höööörs!

TISDAG

Jag älskar att jag kan göra EXAKT vad jag vill utan att du vet. du fattar inte hur stor jag känner mig nu HÄHÄ. yallafall, god morgon mina vänner. jag vaknade vid 12 idag, somnade väldigt sent. idag ska jag och min kusin snagga levent.

vet ni? jag har slutat bita på naglarna. ja jag vet hur äckligt det är och NI vet vilka fräsha naglar jag hade innan. sen började jag ju dock bita, men nu är jag back on track igen.  grymt! jaja. nu ska jag sluta vara så grym med allt jag gör och gå och diska. pusssssssssssss

EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON!

precis som rubriken lyder. det finns alltid något bakom det som händer. samma sak med det som hände mig ikväll. det är någonting som någon vill säga mig and i can't wait 2 hear it ahahaha! låter som ett psyko.

nu ska jag lägga mig med ett leende på läpparna och drömma fina drömmar. ordspråket: efter regn kommer solsken, stämmer in otroligt bra. har varit deppig och till och med fällt tårar idag. MEN solskenet tog över efter mycket om och men, och det fick mig att skratta HÖGT ikväll!

god natt mina fina underbara söta älskade kattiga homies!





Annonser från BloggPartner

HAHAHAHAHAHAHAHHA!

Jag har dig runt mitt lillfinger utan att du har en jävla aning om det! HAHAHHAHA!
detta känns så fucking bra. JAG ÄR GRYM! hahahahahhahahah




Att somna och vakna brevid dig

du hade en trygg famn
en famn som värmde mig om natten
din arm höll ständigt om mig
var jag än flyttade mig följde du efter
jag sov som en prinsessa varje natt
min kropp var varm som ett element enligt dig
och du älskade att ligga nära mig
innan vi slöt våra ögon och kröp tätt intill varandra
brukade vi köra pussleken
många skratt och djupa blickar
du hade alltid det sista ordet: jag älskar dig

alla vet att jag inte är någon morgonmänniska
men jag älskade att du snosade mig på halsen kl: 10.00
du var så pigg och så kärleksfull
om jag inte vaknade till,
började du kittla och pussa på mig

jag älskade det, jag älskade din famn och din närhet




IM HERE AGAIN!

Hello my friends!
vad sysslar ni med? jag hoppas med hela mitt hjärta att ni har haft en toppendag med massor av pussar och kramar, och att kvällen fortsätter så. själv har jag suttit inne hela dagen, oförväntat en sån här dag? nää! men jag har faktiskt umgåtts med min kusin och vi har som sagt haft någorlunda roligt, som alltid. vi har lyssnat på musik, testat kläder, dushat som ni såg innan haha, ätit glass, kollat på top model och flippat med varandra.

Denise, du är en väldigt flitig läsare som jag förstått och du kommenterar ofta vilket jag blir riktigt glad över. tack så mycket! men jag vill veta lite mer om vem du egentligen är? har du inte facebook eller något? hade bäst och puss på dig :)

Just det, jag och min kusin har skaffat en blogg tillsammans, vet inte när vi ska börja blogga på den ordentligt och jag vet inte om jag kommer gå över helt till den bloggen istället. men då skriver jag självklart om det så att ni vet om det.

Nej, nu ska jag utforska facebook lite. see ya! ♥

NYDUSHAD!

Nu har jag dushat och hanna har suttit brevid på toasitsen och skrattat åt mig. vetifan vad som hände där i badkaret men kan ju säga att vi skratta så mycket att vi nästan tjöt hahahahaha. så dålig kanske inte den här dagen är ändå.

nu tjatar hanci om kaffe, sen får vi se vad som händer. kanske till L :)


PSYKO AHAHAHAHAHAH varelse..

vad jag än gör så finns du där, var jag än är så finns du där


i min säng, i mitt kök
var jag än går utomhus, ser jag dig
vi har varit där, där och där
överallt
varje plats spelar upp olika minnen

ditt busiga leénde
ditt ofixade hår
du brottar ner mig i sängen, pussar och kittlar
du biter tag i min underläpp och ler
som om du är den lyckligaste
du var den lyckligaste

när du tar tag i min hand en mörk sommarkväll
du håller mig hårt och säger att du älskar mig
vi vandrar genom hela stadens gator
det är bara kärlek och frid i luften
du säger att det ska vara vi för alltid
du stannar upp ibland för att krama om mig
för att visa din kärlek
för att visa att jag är din och du min

jag känner hur varmvattnet rinner över oss
din hud emot min
du smörjer in schampoo i mitt hår och sköljer av det
då och då får jag en kyss, du är underbar
du rör vid mig som ingen annan gjort

du vet vad jag gillar
jag vet vad du gillar

jag vet vad du vill ha till frukost
jag vet vad du älskar att dricka om kvällarna
jag vet när du är sur
jag vet när du behöver mest kärlek
jag vet när en kram kan göra din dag
jag vet när man ska låta dig vara
jag vet vad som hjälper när du mår som dåligast
jag vet när du är mysigast
jag vet när du är ledsen

du är speciell
din lena mage
dina gulliga kvällsryck som får mig att dö av skratt
dina djupa ögon som kollar in i mina
dina mjuka fingrar som vandrar över min rygg
din tyngd över mig






,

du har allt jag inte vill ha,
men den enda jag vill ha.


alla hjärtans dag.

God morgon mina hjärtan! Idag vaknade ni säkert upp brevid någon ni tycker om, och jag vaknade ensam, med alla mina kuddar och nallar haha.. Hoppas att den här dagen går snabbt, pallar inte. Nu ska jag göra kaffe. Hade helst av allt legat kvar i sängen med min bebis, om jag hade någon sån sak. Men naaae det går ju inte.. Hade bara pussat på han hela dagen. Får säga Puuuuuss till er. Nu drar jag hahà.

GABI ÄR BRA, ALLA BORDE HA EN!

Det var länge sen jag var uppe såhär länge faktiskt. har ju lagt mig mellan 9-11 den senaste veckan. pallar inte fucka mitt dygn nu, så jag hoppas att jag vaknar skapligt imorgon. Har läst bloggar, nördat facebook, spelat spel, pratat med folk på msn. Till vilken nytta? en senare dag imorgon. eller JO det kanske är bra. SOVA BORT KUK-DAGEN! Vad ska man hitta på imorgon då? Alla hjärtans dag som sagt. pratade lite med gabi på facebook och han är världens underbaraste kille! älskar honom ♥

Jag önskar er verkligen en toppen dag, min kommer dock inte vara lika "toppen", suck. men men, man får göra det bästa av situationen. får hoppas att jag har fel, kanske blir det min lyckodag. shit vad tragisk jag är.. haha gud vad dum jag låter. ska störa roses kärleks-dag och träffa henne tror jag. jag tror ärligt talat att jag hade gått under om jag inte hade så fina vänner ♥ och nej, inte endast för att det är alla hjärtans dag, utan för att jag är en deprimerad kärring i mina mörkaste dagar.

nae, nu kanske man borde bädda ner sig i sängen eller något. natti natti änglar!

HAHAHAHAHAHHA!


Home sweet home!

Nu är jag hemma igen! måste säga att jag haft en otroligt skön dag faktiskt :)
först gick jag och tjejerna en sväng till linda och sen vidare mot mot S, det blev kortspelet tecknet för hela slanten och jag och rose kammar ju alltid hem segern. sura miner ifrån pojkfittorna HAHA. klyft är ju verkligen dålig förlorare, han balla ur de sista minutrarna på 3e omgången. måste varit en jobbig situtation för grabbfan.

nu ska jag bädda ner mig i sängen och drömma om en bättre dag, för imorgon när jag vaknar är det alla ♥ hjärtans dag. vilket det är nu med, men endå.

ha en mysig alla hjärtans dag allihopa. hoppas ni får bättre än min haha.

PEACE OUT!

Kom precis ut ur dushen. Ska strax klä på mig och fixa mig för att sedan bege mig ut mot hageby en sväng med tjejorna! efter hageby fortsätter vi antagligen mot L :) känns bra, då får jag lite luft också (behövs nog för mitt huvud)  hör av mig senare, puss !

Den största lyckan är att veta att en annan människa behöver en


SÖNDAG

God morgon! idag sov jag lite längre än de tidigare dagarna. somnade faktiskt runt 10 tror jag, fast sen vid 1 tiden fick jag ett oväntat samtal haha, tog en cigg och sov vidare och vaknade nu vid halv 12. min huvudvärk har inte släppt än, det kanske är för att jag sov för länge? ahh, jobbigt är det i alla fall..

idag är det söndag och imorgon är det alla - emosars - dag. kukdag!
nae, nu ska vi inte deppa hääär va, oooo heelveere hahahah.
humörsvängningar hej!



cp huvudvärk fitta.

jag har fortfarande ont i huvudet och så är jag sugen på choklad. kommer inte uppdatera mer idag, pallar inte. ska strax lägga mig i sängen och kolla om det finns någon bra film på tv. vi hörs imorgon igen.

natti natti ♥

några år kvar i think

jag vill ha ett jobb
jag vill ha en egen bostad
jag vill ha en man
jag vill gifta mig
jag vill ha barn


huvudvärken låter mig aldrig vara ifred..

Jahopp, ytterligare en dag med huvudvärk. jag pallar inte. varför gör Du såhär mot mig Gud? vad har jag gjort Dig..

känner mig i alla fall riktigt fräsh efter en varm, skön dush. Det är ljuvligt att ha nyrakade ben (som en bejbis stjärt) och dofta freesh. älskar det! nu kanske jag borde fixa iordning lite i rummet, låter som en bra ide.

smsar med min älskade svarting som är på besök här i norrköping, ska se vad hon ska hitta på tonight. saknar henne som fan, min lilla pärla ♥

nae, om man kanske skulle klä på sig och fixa iordning här inne som sagt. hörs !


One day!



Här skulle jag sitta med dig. jag skulle glömma allt som fanns utanför denna platsen och jag skulle bara njuta av stunden. njuta av att du var där med mig, njuta av den fina utsikten, ljudet ifrån havet och den mysiga stämningen. jag skulle känna mig fri där, jag skulle känna mig kär. det skulle vara så mysigt.

hey youuu!

Hej på er! efter en kopp kaffe har jag piggnat till. igår var det en hektisk dag i mitt huvud. var tvungen att ta både migräntablett + värktablett. somnade efter några timmar och idag har jag inte alls ont, skönt!

idag händer väl inte så mycket, tror att jag bara ska vara hemma. vad ska ni hitta på? festa? haha trodde nästan det ;)

på måndag är det alla hjärtans dag. kukdag.com men jag är inte ensam om att tycka det. får känsla mig med mina singelvänner istället haha. det positiva är att jag är ledig ifrån skolan fram till på torsdag hähä! onödigt inlägg egentligen, har inte mycket att säga.

hörs senare. PUSS

lördag

god morgon mina vänner, jag är redan uppe! hör av mig när jag vaknat till. puuuss

putte bebis

Jag vill ha en bejbis :(

svar på kommentar: WHOOOT? haha

Dijana: Jag tror inte din kille är hel alban han är ashkali? de är zigenska albaner som bara pratar albanska och inte zigenska.. en kompis till mig satt brevid mig o läste hon bor i herrljunga o kände igen han o sa det.. Grymt med en turk o en ashkali :P om de nu e så

svar: Jag har ingen albansk pojkvän men antar du syftar på mitt ex. Det är inget jag har märkt av eller vet om, varken han eller hans familj ser ut att ha Zigojne drag haha. Vem är den tjejen som påstår att han är zigenare? HADE BRA !

Gjorde en väldigt god middag today

blev sugen på lövbiff och sallad. sagt och gjort!
lövbiff
sallad
fejta ost
stekt lök
salladsdressing.
+ FETT MED KRYDDOR!

ENKELT & GOTT!


BUSKAR TILL ÖGONBRYN!

Nu tror jag att statestiken är fixad. känns bra!
ska strax hoppa in i en LÅNG dush och sedan väcka min lata kusin för att dra med henne ner på stan en snabbis, måste fixa en sak. senare får vi se vad som händer. på tal om något helt annat, min stackars babishko är jätte sjuk, önskar jag kunde göra honom frisk huhu.

fixa ögonbrynen (som ser ut som en hårig, äcklig, ful, jobbig-stickig-grov-med-taggtråd buske) och dusha next, smeell ya later!

old pic

filosoferar

Kärlek är kärlek, ingen siffra som många uttrycker sig.
Tänk om jag skulle bli kär i en man som var 10-20 år äldre, tänk om man skulle finna lyckan, kärleken, spänningen som man letat efter hur länge som helst - hos en 30 årig man när man är 18 år. Det är ioförsig inte så jätte ovanligt, men för mig hade det varit konstigt. Jag menar i vanliga fall kollar jag inte på män som ser ut att vara äldre än 25. Tillbaka till kärlek, tänk om man verkligen fastnade för en som var flera flera år äldre än en själv. Man kan ju inte göra något åt sina känslor? hur skulle omgivningen se på det? hur skulle man själv känna?

Tänk om man skulle bli kär i en som var 10 år yngre då? nae, det är lite ovanligare. Jag menar jag fyller 18 år och jag kan ju knappast bli kär i någon som är 8 år, som knappt vet vad kärlek är. Men kanske om jag var 25, och killen 15? NEJ! hör ni hur sjukt det låter? 25 och 15. Det skulle aldrig hända i hela min livshistoria.

Man tycker ju det låter konstigare när tjejen är äldre också, varför är det så? kanske för människor har fått en bild av att män SKA vara äldre och längre än deras kvinnor. Men varför har dom fått en sån bild då? ae, man kan hålla på hur länge som helst. pallar inte!

men tänk om jag skulle bli kär i en ÄLDRE man.
skulle aldrig kunna tänka mig det. never!
men som sagt kärlek är kärlek


hahah en rolig kommentar! ♥

efternman klippa toung: du e för snygg:D älskar daj mest o de vet du :D men ja ska klippa din toung o tog dej till polizen

HAHA, DU ÄR BÄST AND U KNOW IT ♥♥♥

everything happens for a reason


GOD MORGON!

Hej sweeties!
ni anar inte hur skönt det är att ha vänt tillbaka dygnet. igår somna jag strax innan halv 11 och vaknade nu kl 9. grymt! today händer väl inte så mycket, min svarting kommer hit en snabbis för att sedan åka vidare till skåne med sin brorsa, men jag hinner ju träffa henne en liten stund iaf ♥♥ annars händer väl inte mycket mer. bara ta det lugnt tror jag.

jaja, det var väl vad jag hade på hjärtat denna gången. hörs haha puss !

nattinatti

Hade inte tänkt att uppdatera mer men ville bara säga god natt.

svar på en kommentar: jag minns inte var klänningen är ifrån, såg den på dessies blogg. gå in där och kika, det kanske står där! dessies.se

nu: bädda ner mig i sängen framför svensk maffia som börjar om 4 min. hörs imorgon puttisar ♥

beautiful smile ♥♥♥♥


Otroligt fin klänning!

Detta är faktiskt en av de finaste klänningarna jag sett. Så stilren men endå så vacker och sexig. Klänning visar verkligen formerna (precis så en kvinna ska se ut vid höfterna) ah, beautiful!






SVENSK MAFFIA!

Hej på er mina söta vänner!
Följde med rose på en rättegång innan och det gick bra. Efter rättegången tog jag, kicki och rosita en sväng på stan. träffade även på prinsessan linda och den saknade sara. efter en stund med dem mötte jag upp hanna, gick hem till mig och käka och sen vidare till henne för en kopp kaffe. sen gick vi till mig en stund och nu gick hon precis hem. jag ska strax tvätta bort sminket och lägga mig i sängen och kolla på tv, invänta svensk maffia som börjar 21.00

ni som följer svensk maffia, minns ni victor som var med? han har tagit självmord, och vad jag läst gjorde han det efter sändningen, helt otroligt. vila i frid!

till något roligare: på måndag har vi studiedag så jag har bara skola på torsdag, vilket betyder att jag är ledig en hel vecka nu. sköööööööööönt!

nej, tvätta bort sminket var det.. puss puss :)

'

Jag vet att du inte har det starkaste självförtroendet, även om din kropp utstrålar det.
Jag vet att du har många tankar inom dig som tär på dig.
Jag vet att du mår dåligt utav olika anledningar och önskar ibland att Gud tog dig.
Jag vet att du frågar Honom varför Han gör såhär mot dig.
Jag vet att du sitter på din bänk vissa kvällar och drömmer dig bort med tårar på kinden.
Jag vet att du vill slå sönder allt i din väg när det går skit för dig.
Jag vet att du vill något annat än det du gör idag.
Jag vet att du älskar hur jag doftar när jag kommer ut ifrån dushen.
Jag vet att det enda som hjälper mot din svagaste punkt är att hålla om dig.
Jag vet att du hoppas allt för ofta.



Jag är uppe!

Vaknade med nackont. måste ha sovit jätte konstigt för min vänstra sida av nacken gör sjukt ont, sen så är mitt huvud tungt och magen gör ont. tror inte jag går på biologin idag, ska ju som sagt ta bort den lektionen för gott. ska se om jag kan mejla min syo nu!

matten börjar 10 tror jag. hörs efter skolan!

we were like a family. I miss it.


good bye biologi!

Jag börjar bli lite seg, vilket känns skönt. har äntligen lyckats vända tillbaka dygnet. vaknade trots allt halv 6 imorse. nu ska jag lägga mig i sängen, trösta min besvärade mens-mage och mumsa på min stora fejta marabou mjölkchoklad som min babishko köpt till mig och titta på tv. Är fruktansvärt sugen på ett stort glas coca cola, men får nöja mig med apelsinsaft. livet är hårt ibland.

Imorgon börjar jag 8.10, men jag tror att jag ska gå till min syo istället och skriva ut mig ifrån biologin. Pallar inte gå till hagagymnasiet för en timmas jobbig lektion = avskyr biologi. det är inte det att de är svårt, det är bara tråkigt och jobbigt. inte intressant alls. behöver inte de poängen egentligen. matten är viktigast. japp, så får det bli. good bye biologi. ska satsa helhjärtat på matten!

nu: hämta saft
snart: byta om till pyjamas
sen: sängen

god natt mina vänner ♥

Ferat Korkmaz: pappa älskar dig!

 

Som ni vet har jag skrivit att jag läst en bok som heter "Pappa älskar dig" av den turkiske Ferat Korkmaz.

Jag vann den efter att jag läst i tidnigen om att man kunde vinna den, självklart mejlade jag och läste ut sen nästan lika fort som jag fick den. Jag har inte berättat så mycket om den egentligen, fastän jag tänkt göra det. Jag har inte läst många böcker i mina dagar, men jag kan utan tvekan säga att Ferats bok är den bästa jag någonsin läst.

Ferat jobbar hårt och tjänar mycket pengar, han är även ute och reser mycket med tanke på hans jobb. Denna gång åker han till Tyskland. På kvällen vill han utforska nattklubbarna och på ett ställe träffar han på en vacker kvinna, en kvinna som förändrar hans liv. Allt går sin väg, de har en underbar relation. Kvinnan som i boken heter Selma flyttar hem till Ferat i Stockholm. Hon börjar bli mer och mer konstig, dessutom vill hon ha barn. Ferat var inte redo än, men till slut fick hon som hon ville utan hans vetskap. Sonen Deniz föddes. Ferat älskade sin son högt över jorden och behandlade honom som den prins han var. Selma började bli mer och mer olik sig själv, kanske blev hon svartsjuk över att han visade sin kärlek för sonen? Till slut händer både det ena och det andra, hon kidnappar Deniz, hon flyttar till Tyskland, hon ljuger för Ferat och sin egen son, Han får knappt någon kontakt med Deniz, Han måste åka till Tyskland för att besöka honom och de får bara några ynka timmar tillsammans. OCh trots allt Selma ställer till med, vill Ferat ingenting annat än att få allt till rätta igen. Han höjer inte ens rösten till Selma för att han fortfarande älskar henne. En djup, fin man är vad han är. Ferats liv har förändrats ifrån att vara ett paradis till ett helvete. Men som den underbara far han är, kämpar han med sitt liv för att få tillbaka sin son.

Ingen som gått igenom kan känna vad du känner, men jag lider med dig. det gör jag verkligen. Du är en riktig kämpe, ge aldrig upp kampen om din rätt att vara pappa. Man vinner på att vara ärlig i längen och till slut kammar du hem segern! En vacker dag kommer din son att förstå allting och den dagen kommer du bli den lyckligaste, den dagen kommer alla bitar falla på plats.

Boken får 10/10 poäng av mig! För att den är otroligt fin i sig, även om den är sorglig och skrämmande. Ferat och Deniz har en väldigt fin relation till varandra och jag har många gånger blivit så berörd att mina tårar har fallit ner ifrån kinderna. En så fin pappa, en så fin son. De hittade på mycket roligt ihop och man läste mycket om att Deniz var en glad och rolig pojke. Jag skrattade mycket. Å andra sidan fällde jag många arga och ledsna tårar också. Mycket frustration får man räkna med. Ibland vill man bara slita isär boken för att man blir så sur över hur människor beter sig.

Alla har rätt att få veta hur illa behandlad Ferat har blivit av både socialtjänsten här i Sverige och i Tyskland, domstolar och hela köret. De har behandlat Ferat och hans son FEL! Dem har skadad båda två otroligt mycket! Och inte nog med det, Selma, Ferats fru och Deniz mamma har behandlat Ferat som smutsen under skon, och dragit med Deniz i skiten. Hon verkar inte vara mänsklig, jag förstår inte hur det kan finnas så hjärtlösa människor i den här världen. Så egoistiska. Hade det funnits något jag kunde göra, så hade jag gjort det. Jag hoppas att han vinner en dag, För det är han värd! Boken finns att köpa här: pappa älskar dig.



köp boken för 149 :- HÄR!

Catwoman !

Har haft huvudvärk i flera timmar. tog två ibumetin först och efter en timme kom jag på att jag kunde ta en migrän tablett med tanke på att det kändes som att det var en sån huvudvärk. la mig i sängen och kollade på våra bästa år, och sen tyra banks show och nu har jag inte så ont i huvudet längre. bara lite, och så är det tungt. antar att tabletten värkte :)

mami håller på och lagar mat, bra! för jag är hungrig hähä. nae, ska se om jag kan få liv i hanci som precis vakna och förmodligen ligger och drar sig i sängen. nu smsade hon!

hör av mig. MWAH


I'm only human

Den här månaden har varit lite upp och ner. blandade känslor har flugit runt inom mig. jag har blivit så rörd av många fina, snälla människor så att jag i vissa fall börjat gråta. jag har också fällt tårar för grejer som gjort mig upprört, ledsen, arg. jag har saknat några få, jag har älskat många, ogillat några stycken, kämpat med skolan, försökt kontrollera mina tankar, mina känslor och mitt hjärta. Tjafsat med vissa och skrattat med många.

inget når upp till din nivå. jag är inte hel utan dig. i need you!

Må Gud vara med dig idag!

Har ingen möjlighet att komma varken idag eller imorgon, men jag hoppas verkligen att det går bra idag, och likadant imorgon. håller tummarna för dig och mina tankar går till dig hjärtat!! ♥

Att vara modig

Jag hade mod att förklara, mot att höra av mig, mod att ställa mig framför dig och fråga.

Dush!

Har precis kollat på våra bästa år med mami, har följt den serien så länge jag kan minnas och det blir bara värre och värre. Nu ska jag hoppa in i en dush så att jag blir lite fräsh. Riktigt skönt att vara uppe denna tiden och samtidigt vara utvilad. dushen next!


Passionerat ska det vara.

Amir (gaybloggen) har skrivit i sin blogg att han är rädd för killar och att han alltid har one night stands. han är rädd för att bli sårad och tycker det är bättre utan känslor för utan känslor finns inga risker.

jag tycker att det är intressant att diskutera om sånt här, så jag gick in på hans kommentarer för att läsa vad andra skrivit och vad de tycker om detta.

många skrev: "håller med dig, förstår dig precis, du skrev just min story"
en tjej skrev såhär: "jag har också bara one night stands! hela tiden, har aldrig haft sex med känslor inblandade"

jag är helt emot det. ni vet att jag brukar skriva ner mina åsikter, och detta är bara MIN åsikt. ni får fortfarande tycka vad ni vill! jag skulle aldrig skulle kunna vara med någon som jag inte har STARKA känslor för. sex är något fint, man ska njuta av varandra, man ska älska passionerat, man ska känna sig trygg och bekväm. jag tror att jag skulle bli rädd om jag var med någon jag inte tyckte om, någon som bara fanns där för stunden. det skulle inte kännas rätt. jag skulle känna mig smutsig, det skulle vara läskigt. En sak till, sex har blivit så överskattat, man är med allt och alla nu för tiden, var som helst när som helst och hur som helst. var försvann respekten? självrespekten?



GRATTIS PÅ 18-ÅRSDAGEN MIN ÄLSKADE TIMON! love you ♥

God morgon mina små hjärtegull!
Jag kan ju säga att jag är riktigt jävla utvilad. inte det minsta trött. så otroligt skönt!
somnade vid 18.00 igår och vaknade upp 05.30 today. nästan tolv timmars sömn. tack gud, det var gudomligt!!


vidare till något ännu roligare. min käraste svarting som ni vet? hon fyller år idag. och hon fyller inte vilken siffra som helst. utan hon fyller 18 år. GRATTIS MIN ÄLSKADE SVARTING PÅ DIN 18-ÅRSDAG!!!!! Synd att jag inte kan vara med dig på den här stora dagen. men det löser vi, vi får ju ses en stund i helgen i alla fall :)

Minns så väl när vi var yngre, du var nyinflyttad ifrån trelleborg och du pratade som att du hade en groda i halsen, helt grötig dialekt. verkligen SKÅNSK! men det tog inte lång tid innan du började prata mer och mer som oss och jag diggade det riktigt mycket haha. men nu har tiden gått och idag pratar du stockholmska (jag har en djävul-min nu). vi har hunnit med allt mellan himmel och jord, både roliga och tråkiga saker. man har alltid kul med dig och jag saknar dig varje gång du lämnar norrköping. du ska veta att jag är tacksam över att vi hållt kontakten trots att du inte bor kvar här. du är en vän för livet. i love you girl och jag hoppas verkligen att din dag blir lyckad min prinsessa! ♥ Puss och kram / pumba. (känner mig keff som inte hörde av mig kl 00.00 men jag sov hjärtat)






Sova är min Passion

Hahaha. jag är som sagt tragisk, se bara min rubrik. Orkar snart inte hålla upp ögonen mer. när Suzan & Tugge går ska jag bädda ner mig i sängen framför tvn och somna som ett litet barn. INGEN får störa mig. ljudlös ♥

God natt mina små hjärtan hähä!

ägg? please? hahahaha

Efter en sväng på stan med mamma och Jadwiga gick vi hem och inte långt efter kom syrran & Tugay hit. Vi käkade och sen drog vi bort till familjen halgren och drack kaffe :) nu är vi hemma igen. jag är helt död! sugen på choklad är vi också, vill baka kladdkaka men det finns inga ägg hemma.... kom med ägg någon? gottgör er någon gång i livet.









DOWN TOWN WITH MAMI


shoooo snemun :)



kan inte bärga mig. måste ha på mig mina älskade skor!





love them!!!!!






<3

Nu är det morgon mina vänner och jag är ledig idag. ska sätta mig i sängen och kolla på våra bästa år tillsammans med en cigg haha. senare kommer syrran och min älskade Tugay hit. får se vad vi hittar på, ska försöka dra ut de på en lång promenad :)  fick brev av brorsan idag också som jag tänkte svara på. älskar min familj!

Saknar dig bubben!



Tro inte att du är bortglömd Danne! om 6 dagar har det gått 3 månader sen du lämnade dina fötter på jorden. tro inte att du är bortglömd. du lever kvar inom oss alla. vi fick ett bra band till varandra och vi hade alltid roligt varje gång vi sågs. du var en rolig person men kunde också prata om vettiga saker. du var klok. det är lätt att vara efterklok.. tänker på dig min vän. vi alla tänker på dig. du är saknad !

Har fixat det tror jag!

Jag tror att jag har fått bort det irriternade "fortsätt & stoppa skript" nu. det syns inte när jag kollar bloggen i alla fall! :D skönt!

var gör ni gott folk? jag gör inget speciellt.

Skulle vilja veta vilka ni är?
Berätta lite om er själva!
Ni kan vara anonyma.
Berätta vad ni tycker om och vad ni inte tycker om.
Hur gamla ni är och var ni bor.
Vad ni stör er på och om ni har någon pojk/flickvän.
Om ni pluggar, jobbar och vad ni ska göra efter ni tagit studenten.

Det är kul att veta sånt. Kom ihåg att ni kan vara anonyma :)


av en anledning



Depression är inte ett tecken på svaghet, det är ett tecken på att du har varit stark för länge
Ibland finns det så mycket man vill få ut ur sig, men när man försöker är man tom på ord

IRRITERANDE!

denise: ja, det kommer en sån grisruta där det står "stoppa skrift, fortsätt".
eller ja, det är dom knapparna man kan välja.

så har det varit hela tiden när man försöker kolla dina gamla inlägg :S sjukt irriterande.

svar: skoja inte, det är riktigt irriterande. vet inte vad jag ska ta mig till haha. känns som min värld gått under. finns det inte någon som vet vad detta beror på och möjligen kan hjälpa mig?

Today !

HEJ PÅ ER MINA FINA UNDERBARA VÄNNER!
idag vill jag bara sprida kärlek känner jag. men jag har fortfarande inte fått någon enda kommentar om det kommer upp något när ni besöker min blogg. är allt som vanligt? ja/nej ?!

yallafall, jag var i skolan till halv 12. sket som sagt i biologin idag. fy selma :blush: men jag hade så ont i magen och ville hem och äta. sagt och gjort. hemma lagade jag tacos och helvete vad bra de satt i magen. efter att jag käkat hoppade jag i säng och somnade lika snabbt jag stängde ögonen.

nu är jag vaken igen och pratar med lite folk på msn & facebook. mina ögon går i kors, kanske inte är riktigt vaken än? haha ser suttit ibland och måste kämpa mig igenom texter jag läser. vad har jag gjort till dig Gud?

här nedan har ni lite bilder ifrån idag mina SÖTA vänner.


min lärare diggade min look idag men min mamma skrattade åt mig?
Selma, du ser ut som hon som spelar i män som hatar kvinnor..
HAHA

jaja, detta är jag on my way to school. i like it.. määähä















jobbigt läge

Sitter i skolan och är hur trött som helst. Mensveckan har tittat in och jag har ont i magen. Skippar biologin idag. Kan inte stanna kvar! Vill hem och laga köttfärssås..

en dröm är en dröm och jag lever i en

Vi lär oss av varandra, och det fortsätter vi göra.
Jag kommer alltid vara intresserad av vad du har att berätta och
jag saknar dina skämt som blivit torra efter kl. 04.00 av trötthet.
Nu står vi på på varsin sida av vägen som en främling för varann,  men jag vet att en dag faller alla bitar på plats.  Jag är fortfarande förvirrad men jag vet precis vad du känner fastän du aldrig sagt ett ord.

ny design

fortfarande förvirrad, men fixade till en ny design och så smsar jag med bärfisen. vad tycker ni? fin? i like it!

update: vet dock inte varför det blir skript. blir galen! blir det, det när ni öppnar min blogg?

confused!


"för om nån ska föda mina barn då e de du o ingen annan"



Marigona Mehmeti ♥

Jag som trodde att vi snart skulle ses snart igen. Man har alltid roligt med dig och jag trodde du skulle komma tillbaka till Norrköping. Fan! ;( Du ska veta att jag saknar dig och tänker på dig. Det jobbiga är att vi inte kan ha någon kontakt alls.. bara att vänta och se.. hoppas du har det bra zemer!

te dua shum ♥




sorry för uppdateringen!

men gårdagen var fett konstig. somnade och vaknade typ hela dagen sen vid 6 tiden slet jag mig upp från sängen snabbt som fan och borsta tänderna och tvätta ansiktet sen åkte jag med min kusin och hämta ut mitt paket. när jag kom hem igen, slet jag upp paketet snabbare än blixten (som vilken tjej som helst) och testade. efter det kollade jag lite på tv och slocknade.. vaknade upp igen för en timme sen så nu kommer jag vara D-Ö-D i skolan. men men sånt man får ta.

fick ingen bra bild på klänningen men här har ni på skorna.

jag älskar converse! nu har jag vita & svarta, vill ha alla möjliga färger!! :(


dessa DÖDAR!





sad but true !

FOLK: Abonnenten du söker kan inte nå.... HÅLLKÄFTEN!

JAG: lyssnar noga på de 4 signalerna och slänger på luren snabbt som fan om personen på andra sidan inte svarat.

hahahahaha !

jag är vaken!

Anonym: Kan du inte visa Vad du har köpt puss:)

svar: jo självklart kan jag fota det när jag hämtat ut det som förmodligen blir imorgon (eller idag kl är ju efter 00.00 ;)) puss på dig med.

har fortfarande inte somnat. sitter och pratar lite med folk och smsar med ida-pida. på tal om något helt annat, jag och min kusin peppade varandra som fan ett tag med träningen men sen rann allt ut i sanden och senast idag åt vi pizza. nu ska vi börja igen och starten sker idag när jag vaknat, har gjort ett litet schema inför varje morgon och kväll. nu får vi se hur det går. wish me luck! hehe ;)

good night !

jag vill ha en bärbar dator och en inbyggd cam. tänk vad skönt det skulle vara. slippa fota med telefonen varje gång och slippa sitta i en stol så fort man vill skriva ett inlägg eller kolla facebook. skulle vara mycket skönare om man kunde sitta var som helst. jag vill ha en bärbar dator!!!!

yallafall.. jag och hanci kollade på american pie och efter det freaky friday. hahaha alltså tänk om det blev sådär på riktigt? att jag hamnade i min mammas kropp och hon i min. så var hon tvungen att träffa MIN pojkvän, hon var tvungen att gå i MIN skola osv osv. skulle ta självmord ! hahahaha

samtidigt som vi kollade på film fejtade vi oss lite med pizzaaaaaah. en sak till, jag vill skära min hud för är att jag har fått 3 finnar som verkligen syns. alltså röda prickar. fuck vad jag hatar mens! försvinn ur mitt liv.

där fick ni se bitterfittan för ett ögonblick MOHAHAH!

REAL SHIT!



jag ser destroyyyeed ut !



(nu tänker ni de syns inte alls, men JO det syns i verkligheten)

god natt fina ni! ♥

det blir en myslördag trotsallt.

Nej nu skriker min mage, väntar på hancii som är och handlar åt hennes pappa sen ska vi beställa pizza och bara dega tror jag. vet inte om hon ska ut senare. jag ska i alla fall kolla på freaky friday som börjar kl 21.30 på 5an.


True!

Livet är för kort för att vakna upp på morgonen med ånger. Älska dom människor som behandlar dig rätt och glöm dom som inte gör det. Och tro på att allt händer av en anledning. Om du får en chans, ta den. Om det ändrar ditt liv, låt den. Ingen sa att det skulle vara lätt, de bara lovade att det skulle vara värt det. Det kommer att komma en dag i ditt liv när du inser vem som verkligen är viktig och vem som inte var och vem som aldrig har varit. Så glöm folk från ditt förflutna, för det finns en anledning till varför dom inte klarade sig till din framtid. När vi växer upp, får vi veta att även den personen som inte var meningen att någonsin göra dig besviken förmodligen kommer att göra det. Du kommer förmodligen få ditt hjärta sårat mer än en gång och det är svårare varje gång. Du kommer såra hjärtan också, så kom ihåg hur det kändes när du var sårad. Du kommer bråka med din bästa vän. Du kommer att gråta för tiden går för fort, och så småningom kommer du att förlora någon du älskar. Så ta för många bilder, skratta för mycket och älska som om du aldrig har varit sårad, eftersom alla sextio sekunder du spenderar är en minut av lycka du aldrig kommer få tillbaka. Skratta när du kan, be om ursäkt när du bör och släpp det du inte kan ändra. Kyss passionerat, spela hårt, förlåta snabbt, ta chanser, ge allt och ha ingen ånger. Livet är för kort för att vara allt annat än nöjd.


jag är tragisk

Hanci gick hem för en liten stund sen och jag kom precis ut ur dushen. älskar att dofta fräsht! idag är det lördag men det känns som världens tråkigaste söndag istället. finns fan ingenting att göra. FAN att man inte var 18 år. då kunde man ha gått ut med alla vänner som förmodligen ska ut idag.. inte för att jag är så mycket för att festa och dricka, men man hade i alla fall kunnat hänga på. längtar verkligen tills jag fyller 18, även om det inte är så jätte stort. man blir myndig, kan köpa sina egna jävla cigg istället för att folk ska köpa till en, man kan gå ut, man kan beställa grejor i sitt namn, man kan skriva under saker utan föräldrars tillstånd osv osv. kanske även få lägenhet. japp, vi får se hur det blir med den saken.... :) skulle nog vara bra!!

paketet som jag beställt innehåller 2 par skor och en klänning (som jag förmodligen ska ha på min 18-årsdag) haha fattar ni hur tragisk jag är? :( jag fyller år i augusti och har redan bestämt min outfit. ska söka efter lite smycken också.. och inte nog med det: jag ska sola sönder mig !!!

jaja, nu ska jag läsa lite bloggar och prata med min efterblivna kusin på facebook. seee yaa !




lördag

God morgon ! Vaknade för drygt en halv timme sen brevid Hanna. Mår hyffsat bra idag. Sitter i köket och dricker mitt morgon kaffe med kusin. Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Bara ta det lugnt. Kanske hämta ut ett paket :-) vill tacka min bror deniz och hans tjej katti för att de är så underbara!

när jag tagit mig upp ifrån gropen jag ramlat i..

När jag är på botten får jag nya ideér. jag tänker ofta på min framtid när jag sjunker och mår såhär dåligt. jag har gråtit till och från, senast för en kvart sen ungefär. ibland förstår jag inte riktigt vad det är med mig och jag kan inte kontrollera mina känslor. hatet tar ner mig, men framtiden - kärleken får mig att stå igen.

jag ska fixa matten nu och till hösten ska jag börja omvårdnad. jag är stensäker på det. jag ska kicka ass senare på högskolan och utbilda mig till socionom. jag ska snurra världen med mitt lillfinger. jag ska köpa mig en egen lya, jag ska ha mitt körkort och min bil. jag ska hjälpa alla dessa ungdomar som hamnat i trubbel, alla dessa missbrukare som råkat ta fel väg. alla dessa människor som behöver min hjälp, ska få den. jag är redo att rocka loss. jag är redo att ta världen med storm.

inte än.. snart !

jag vill inte

Fuck vad dåligt jag mår idag alltså. gråter för allt och ingenting. vet inte vad det är med mig. orkar inte må såhär. vill inte. känns bara som att jag vill somna och aldrig mer vakna. hatar sånna här dagar. det var ett tag sen jag mådde såhär dåligt.. antar att jag har förträngt allt och inget inom mig och nu kom allt ut på en gång. så jävla jobbigt att det inte är sant. ;(

ska bara stänga in mig idag. ingen ska nå mig. jag ska bara vara med mig själv och med alla mina tankar. det kanske är nödvändigt. jag vet inte. brukar inte ta itu med mina tankar, för oftast umgås jag med folk och då försvinner allt för stunden.

allt känns så tungt och tårarna slutar inte rinna. jag fattar inte varför de rinner. jag fattar inte varför jag har en stor klump i magen. jag fattar inte varför jag är lite skakig.  ;(

ska sätta punkt här. vill inte smitta av min emo-dag på er. hörs när jag mår lite bättre.

love you all!


seg dag

såg att jag stavat lite fel i inlägget nedan. så kan det gå när man är nyvaken och skriver ifrån mobilen haha. nu är jag i alla fall uppe. hanci gick precis hem, innan drack vi bara kaffe och så.

är inte på världens bästa humör idag så jag tror att jag bara ska ligga hemma denna fredagen. inget känns kul idag. ibland har man såna dagar, finns inte så mycket man kan göra.

vad ska ni hitta på då? festa? tjejkväll? umgås med killen? hoppas ni får en trevlig fredag i alla fall. jag ska ligga i min säng och drömma mig bort till sommaren.

längtar verkligen. längtar tills jag får träffa min bror, när han kan komma hem exakt när han vill. man har alltid kul med honom, kvittar vad. han sprider kärlek och lycka till alla i hans närhet. han respekterar varenda jävel som respekterar honom och han gör alltid stämningen en aning bättre. alla som träffat min bror diggar honom. jag diggar honom massor och jag älskar han till döden! inte långt kvar nu ♥



fredag

Had morgon mina vänner! Vaknade nyss. Vi hade det trevligt igår, film och så, men valde att gå hem. Pallade inte sova kvar. Nu ska jag i alla fall gå köööör hancii och se vad denna fredagen kan erbjuda. Ha det bra så länge!

see yaa tomorrow

hej på er! sitter här och käkar lite, har precis kommit ut ur dushen. nu känner jag mig ren och fräsh, alltid lika skönt! ska strax börja fixa mig och plocka ut lite kläder för att sedan åka till destination okänd. määähä :) där blir det svenskmaffia som vi stenhårt följer, och senare massa filmer all night long i think.

jag hör av mig senare därifrån eller så hörs vi helt enkelt imorgon igen. ha en bra kväll! pyss ♥


Torsdag

Kan börja med att säga att jag fick två likadana kommentarer idag, och jag svarar på de förns jag har fått ett namn och en epost-adress :) misstänker det är folk som snokar bara.




vaknade upp brevid viccy för en liten stund sen. direkt när vi kom hem ifrån skolan käkade vi och sen pluggade hon lite och så däckade vi. riktigt skönt! nu åkte hon hem och jag ska strax hoppa in i dushen. hörs efter!

i skolan

Hej på er! Sitter i skolan nu och väntar på att viccy ska bli klar med ett prov. Vaknade tidigt idag och tog spårvagnen till skolan tillsammans med viccy. Hade biologi första timmen. Nu inväntar jag mattelektionen som börjar kl 10. Hörs efter skolan :-)

its never to late <3

Nu har jag precis tagit en dush och innan det kollade vi på efterlyst med mamma :) ska väl strax lägga oss i sängen tror jag. hörs imorgon igen. puss och kram!

ett gott skratt förlänger livet ;)

Sitter hemma hos mig med min hjärtis nu. vi var nere och handlade lite snickers-glass nyss och förut pratade jag lite med min brors fru i telefonen. haha gud vad jag tycker om den tjejen. är verkligen hur glad som helst över att hon har hittat min bror, och tvärtom. de är som gjorda för varandra och jag väntar bara på att de ska få en liten unge, de får bli när det blir men jag längtar verkligen. båda är hur snygga som helst så ungen kommer ju bli en skönhet :)

nu blir det glass och efterlyst. hörs imorgon!

visst är hon vacker?
bästa katti! ♥



update !

Håller på och lagar mat för tillfället. efter maten hoppas jag på att rose kommer hit (hon är alltid så seg), för efter ska jag hoppa in i en dush och sen lägga mig i sängen.

top model börjar om en halv timme. och sen vid 21.00 börjar efterlyst som jag måste se på. blir alltså en lugn hemmakväll framför tvn.

imorgon blir det andra bullar: hey destination unknown all night long, have missed u :)

nu messar jag med min lille korv, ser ut som att hjärtisen kommer och joinar mig framför tvn tonight. låter great.
hörsssssssss !

så skööönt!

somnade som en liten bebis förut och vaknade precis. kan ju säga att den där tuppluren verkligen behövdes. nu skriker magen så jag ska se om det finns något att äta. och sen kommer min prinsessa rose hit en sväng. hon skulle hämta lite glömda kläder här. vi tar antagligen en kaffe också om hon inte har annat för sig. trevlaaans! har inget mer att skriva för tillfället, vi hörs sen! ♥

nu är jag hemma

Nu är jag hemma igen. fan vad skönt det är att solen tittat fram. det blåser dock lite för mycket, hoppas det försvinner snart :) känns skönt att se asfalten igen i alla fall hahaha.

inatt hade jag och hanna hur kul som helst. vi var lite sömniga och läste i varsina böcker, sen messade vi med två idioter och jävlades med de, som vi skrattade. vi blev självklart pigga och dog av garv i omgångar..


jaja, nu ska jag ta en tupplur. eller snart. pyssss!

jag idag helt sliten och nyvaken i min freeesha bomberjacka haha.
det bara skriker rasist om mig HAHAHAHA! älskar den!




ingen rättegång

Spöket kom inte till rättegången vilket var väntat. Fattar mig inte på människan, hon är bara för mycket. Fick i alla fall träffa världens bästaste katti idag. Hon är alltid lika söt och snäll. Är glad över tt min bror träffat en så bra tjej. Nu sitter jag hos min moster tillsammans med kusinen och mami. Ska strax till arbetsförmedlingen och sen hem och däcka ett par timmar. Hörs senare mwah!

;)

I just had sex and it felt so good!

hemma

Nu är vi hemma hos mig. Vi fick ordning på rätt mycket i levents nya lägenhet. Har precis lökar lite, så nu blir det kaffe på det och sen ska vi röra oss mot hanci. Sover där i natt. Vi ska upp tidigt imorgon för då väntar en rättegång. Sen händer väl inte mycket mer. Får se helt enkelt.

flyttning på g

Vi har flyttat hos levent i ett par timmar. Jobbigt. Men jävlar vilken fin lägenhet han köpt. Skit fin :-) nu blir det paus med lite. Pizza. Hör av mig senare!

flytta!

God morgon mina änglar! Somnade rätt tidigt igår, även att jag sovit under dagen. Somnade till en bra bok inatt. "pappa älskar dig" den är verklighetsbaserad. Gå in på Internet och läs om den, jag slår vad om att ni kommer vilja läsa den. Jaja, nu måste vi rappa på här. Vi är två timmar försenade till levent. Hörs!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!