STOCKHOLM E TÖÖNGT!

Hej på er! det var ett tag sen jag skrev ha?
igår var jag hemma hela kvällen med min kusin, fram till kl 23.00 då klyft och rosii kom och hämtade mig, vi körde förbi syrran och levent en snabbis för att hämta pengar och sen skjutsade klyft oss hem till rose. där umgicks vi med lillis lite osv och somnade runt 4-5 för att sedan gå upp klockan 7 och åka på en liten tripp.

vi vaknade inte av alarmet och blev helt psykade när vi inte fattade att klockan var 7.40, VI VAR FÖRSENADE! tur som var, ringde killen som vi skulle åka med och sa att han skulle bli lite försenad, så vi hann att klä på oss lite, käka och göra det viktigaste.

vi åkte nämligen till stockholm idag, vi kom fram runt halv 11, yrade loss i skärholmen centrum och visste inte vart vi skulle ta vägen, pga att en viss veronica aka svartingen var seg. under tiden vi väntade på verro fick vi syn på de 4 jokrarna (två av dem ska in i big brother-huset nästa vecka om jag fattat rätt) som var inglasade i en liten lägenhet som såg ut som en etta, vi kunde se dem men dem kunde inte se oss. ni anar inte hur mycket jag skrattade åt dom. en bergsturk, skojar inte.. han såg ut som en blandning av laserturken och lilla al fadji, även en brud som verkade vilja kämpa på och ha kul, en otroligt rolig blatte och en blattebrud som trodde hon visste allt. de fick göra olika övningar ut mot fönstret och de såg inte kloka ut. hahahaha

oj, fan vad jag drömde där. HAHA efter ett tag kom som sagt svartingen. vi rörde oss hem till henne, drack en kopp kaffe och fixade oss, sen vidare in till centrum igen där vi käkade, kollade runt, skrattade åt jokrarna, och fikade. det var en riktigt skön liten tripp, vi träffade på två snyggingar maamih ;) trodde det skulle finnas fler, så fel man kan ha. men han var ändå riktigt BAM.. ;$

tiden gick och jag kom hem för några timmar sen, ska lätt åka dit igen. det var grymt att träffa my black queen ♥  TUNG DU E! VA TUNG DU E! hahahah ;)

såg ni big brother ikväll? jag gjorde, och jag måste ju säga att jag blev besviken. vad fan har dom tagit in för idioter? flera är 30+ och verkar helt torra! big brother 2011 verkar vara ett stort skämt. får hoppas på att det är tvärtom.. gurkan & laserturken borde få komma in!

jaja, nu ska jag tvätta bort mitt smink och lägga mig. här nedan får ni lite bilder ifrån today.
tack för en grymt rolig och skön dag tjejor, och seximamas HAHA. det måste göras om. love u girls!
GOD NATT!

SVAR TILL DENISE FÖRRESTEN:
det finns hur många d.p som helst på Fb, sök "Selma Gudinnan Sedef". puss på dig!



påväg dit D-Ö-D-A!





vårat första besök hos jokrarna hähä




nästan framme hos the black tiger!



en kopp kaffe och cigg innan vårt äventyr



dags att fixa sig.




KLARA!






READY!







Skääärholmen!



ett av våra besök hos jokrarna, de hade uppdrag att köra gymnastik.
bergsturken var lätt skönast. JAG EEE ORKAR INTE. JAG ROOKER MICKET..
(när de skulle göra sit-ups tog han upp benen istället för överkroppen HAHA)


toa besök!
jag hade lätt tryckt henne om jag var kille..




sexig städerska!



och jag fotar mig som vanligt




fika!



prinsessa





NAAAAW









good bye stockholm, see yaaa soon ;)






Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!