nydushad

gjorde precis två mackor med ost, paprika och tomat på, och så sitter jag och pratar med min syster på msn och älskling på sms. kom ut ifrån dushen för en liten stund sen. jag gör inte så mycket mer. tänker på morgondagen. då är jag lycklig igen, på riktigt. så jävla härligt!

jag ska väl inte göra något speciellt. måla naglarna tänkte jag göra. och kanske smörja in mig med body lotion ?! japp, det ska jag göra :)

med detta säger jag god natt så hörs vi imorgon. ni kommer givetsvis mötas av en glad selma hela morgondagen ;) nattinatti!

du och jag mot världen zemer!

längtar!

Nu har jag precis städat klart. ska bara dusha sen kan jag luta mig tillbaka haha. funderar på att göra en till kopp kaffe innan jag hoppar in i dushen :)

jag längtar som fan tills imorgon. vakna, städa toan som jag lovade mamma och sen dusha, vänta, vänta vänta, fixa mig, ta spårvagnen ner till resecentrum för att möta mitt hjärta!



vaken

jag la mig och sov i några timmar efter att jag pratat med älskling i telefon en stund. vaknade till ett jätte fint sms som han hade skrivit. jag älskar dig så mycket!!!!

nu ska jag bara vakna till sen ska jag städa. imorgon har jag ingen skola kom jag och jonas överens om hihi. klockan 19.00 ska jag möta mitt hjärta. jag är GLAD ! :D

Vem kommer imorgon?

MIN ÄLSKLING! det kan inte bli bättre :) fan vad kul och så jävla skönt att äntligen få träffa honom igen. min skatt ♥

kom precis hem ifrån borgsmoskolan (min gamla skola). jag och rose försov oss lite, men kom till skolan till slut. jag gick och pratade med min engelska lärare och vi bestämde att jag inte behövde ha lektion med tanke på att jag är klar med engelskan. vi kom överens om att jag kunde ta hem matte boken och jobba istället :) efter det gick jag, sara och rose och käkade. sen gick vi ut och rökte. träffade på fabiola och hennes feta mage och amanda. sen beslutade jag och rose oss för att åka upp till borgsmo och hälsa på våran gamla skola. virpi vart så glad att hon lbev tårögd. "miiina favooo tjejer" (finsk brytning) hahahahah.

efter det åkte jag hem, och nu sitter jag här. ska strax börja städa. mamma tvingar mig :( hörs senare!

sover hos rose inatt

hej på er! förlåt för dålig uppdatering men jag har faktiskt inte varit hemma så mycket idag. drog till lillis förut och umgicks med rose och nicole, sen vidare hem till mig och hämtade nötter och sen till klocket. bråkade lite med älskling.. men nu är det löst och senare åkte jag och rose hem till mig och hämtade saker. sen tillbaka till klocket, var ute lite till och sen blev det för kallt så vi gick in.

nu har hon damp, hon är ledsen och sur för hennes bebis ska åka utomlands i sisådär två månader haha. stackars!! hahaha, hon är så söt.

nu ska vi snart ner och käka lite och sen bara sitta och snacka. vi hörs imorgon puss! :)

hemma!

nu är vi hemma i alla fall. eller vi kom hem för en liten stund sen. jag och mamma kämpade som galningar med våra kassar haha. fyfan vad tungt det blev. + att vi åkte buss och allt. sjukt jobbigt!! jaja, nu är vi som sagt hemma och jag sprang till kylskåpet och drog fram lite mat ifrån igår och värmde i micron direkt när vi kom hem.  nu är jag mätt, trött och belåten haha.

kanske ska träffa rose, men hon vägrar ju att svara på sms.. som vanligt..

SÖNDAG!

idag är det morsdag, det hoppas jag ni inte har glömt!! :)

mamma väckte mig och Suzan för en stund sen. har precis fixat iordning mig för vi ska strax åka och handla i hageby, japp idag igen. haha, igår handlade vi bara till tacopajen typ. jaja. vi hörs senare sötnosar.

2 days left <3


fattar ingenting..

GERMANY

Tyskland vann eurovision song contest. om jag får säga det själv så tycker jag verkligen inte att dom skulle vinna! ingen låt för mig. synd att sverige inte gick vidare.. turkiet var heller inte så bra, inte min musiksmak. men jag är glad över att dom kom 2a :) bra gjort!!

så nu, efter 3 timmar i soffjäveln och massor skratt med familjen sitter jag här. måste på toa nu HAHA. puss!

efter regn kommer solsken

jag och Suzan gick ner till ica och skulle handla lite. påvägen dit kom en man fram till oss och undrade om IFK norrköping vann med 4-2 mot syrianska (Det var fotbollsmatch idag) och då sa vi nae, vi vet att dom vann, men inte med hur mycket. till svar fick vi "VAD VET NI EGENTLIGEN?" och sen gjorde han ";)" och gick hahahaha. skumm äckelgubbe.

aja, nu är vi hemma i alla fall. jag ska hoppa in i dushen nu och sen ska vi kolla på eurovision song contest 2010, coca cola på det !!!! :)


Annonser från BloggPartner

tacopaj

fyfan vad seg jag blev efter maten! jag och suzan tog bussen ut till hageby, handlade lite grejer som vi skulle ha till middagen. efter det gick vi hem till suzan och hämtade min mobilräkning, sen tog vi bussen hem hit igen. vi ställde oss i köket och lagade tacopajen som blev hur god som helst. efter maten kollade vi på tv och jag blev riktigt seg. la mig i sängen en stund och smsade med mitt hjärta och nu sitter vi här.

vet inte vad vi ska göra nu, sånt som märks :)

LÖRDAG

hällu! :) vaknade för sisådär två timmar sen. gick ut till köket och drack kaffe med syrran och mamma. efter ett tag kom vi fram till att vi ville käka tacopaj idag. = DÖDLIGT GOTT! Så jag och Suzan ska åka till hageby och köpa lite saker som man behöver ha i det. och sen hämta min mobilräkning hemma hos henne också. Sen ska vi väl tillbaka hit och laga mat osådär bara. Det regnar för fullt ute så jag vet inte hur vi ska komma till hållplatsen, vi får vänta tills det lugnar ner sig lite. det blir att sitta inne idag, lika skönt det.

hörs senare. PUSS!


3 DAYS LEFT !! :D:D

NATTINATTI FROM THE TAJKON-FAMILY!

efter en massor prat med familjen i vardagsrummet och lite tvtittande, efter mitt och suzans skratt-anfall i mitt rum och efter lite prat med älskling i telefon, säger vi god natt. skönt att familjen är samlad!! ♥

miss my baby :(

Hahahaha!



HAHAHAHAHAHAHAHA!!!! skadad tjej..


för övrigt så är min syster på väg hit, hon stannar över natten. vet ni varför hon kommer? HAHA hon sa något som gjorde mig arg och då slutade jag skriva med henne på msn. efter en stund blev det såhär:

Suzan: Selma?


Jag: Nej.

Suzan: hahaha joo.

Jag: vad

Suzan: om jag kommer till er, då är du inte sur mer va?

Jag: oo, nae då. kom :):):):)

----

gick ut en sväng med hanna förut, sen när jag kom hem var maten klar, så då käkade vi. efter det hjälpte jag deniz att packa upp hans saker o sådär. nu gör jag ingenting, pratade precis med älskling i telefon men det avbröts :( och han ringde för sin sista krona och jag har inte ett öre på telefonen haha. jävla skit!!!!

har inte så mycket mer att säga, peace.

Fifty

Om denna bilden inte är photoshoppad, om detta är sant så är det jävligt sjukt. det sägs att 50 cent ska vara med i en film och han har gått ner över 20 kg för att filmen ska bli bra. han ser bara gammal och sjuk ut.. Gillas ej!!!


hår

Jag vill färga håret till sommaren, chokladbrunt och sen typ blond/guldiga slingor. älskling sa att vi skulle ta det när han kommer, för då kan han klippa mina toppar samtidigt, eller kanske klippa till någon fin frisyr. mitt hår har alltid varit rakt utan någon frisyr eller lite uppklippt bara. "etapper" eller vad det heter.

han är grym på att klippa år. han borde öppna en bilverkstad och en frisör i samma lokal HAHA! han är grym på bilar också haha. vilken man jag har ;) han kan göra allt!! klippa hår, laga bilar, fixa om något går sönder, städa, laga mat - allt :D


sommaren, älskling, rose!

när jag tänker på sommaren, tänker jag på att den kommer bli underbar. en underbar sommar med mitt hjärta. men sen så tänker jag på min vän, rose. hennes pojkvän ska åka utomlands i två månader. hon är deprimerad som fan, stackars min vän. "selma du kommer ha kassi här hela sommaren, jag då? :( sämsta sommaren " jag ska försöka göra henne glad varje dag. vi ska hitta på roliga saker så att hon tänker positivt. jag vet hur svårt det är, jag vet hur jobbigt det är och jag vet att det är svårt att hitta på roliga saker för man tänker bara på "han". jag var utan kastriot i två månader och jag kunde gråta flera gånger per dag. ush.. nae, nu ska vi inte tänka negativt här. jag ska se till att hon får en bra sommar. med oss! ♥


FREDAG

God morgon alla söta och alla icke söta. haha nedå, vad taskig jag är. alla ser bra ut på olika sätt.
i alla fall, jag vaknade för inte så länge sen faktiskt :O helt sjukt!! men somnade ändå runt halv 4 inatt så det är inte så jävla sjukt egentligen haha. vaknade imorse av att mamma och brorsan pratade mycket, och högt som fan, som två jävla fåglar. ville hoppa ifrån en bro :( men sen så somnade jag om.

nu har jag precis druckit kaffe och funderar på vad jag ska göra idag? vädret ser riktigt nice ut faktiskt. solen bara strålar in hähä.

just de, under midsommar helgen (25-27e) kanske jag och bebis ska bo hos min syster för hon ska förmodligen iväg till öland med hennes vänner så vi måste passa hennes katter. haha, fett skönt att "bo" själv över en helg, med bebis dessutom. Suzan om du ser detta: ÅK! du vet att jag kan ta hand om ett hus hihi :)

det var de enda jag hade på hjärtat just nu, hörs senare!

min älskling

klockan är rätt mycket men jag är fortfarande vaken. sitter och pratar med världens bästa pojkvän på msn. jag tvingade honom givetvis att sätta på cam, blir så glad av att se honom :) bara 4 dagar kvar nu, sen får jag se honom hela tiden. det är tur att jag har honom, min älskling ♥

vi ska väl snart lägga oss tror jag. (låter som att han är här nu ;()
god natt bloggen, vi hörs imorgon!

'

Kom precis ut ifrån dushen, har egentligen ingenting att skriva om. tjafsar lite med kastriot :( men en sak är bra och det är att rose är påväg hit. love you girl! ♥

hämade deniz saker

sov ett tag förut, sen när jag vaknade promenerade jag, pappa, deniz och aziz till deniz ex och hämtade hans grejer. kom precis hem :) väldigt skönt att gå faktiskt! nu ska jag väl inte göra så mycket mer. bara ta de lugnt antar jag. puss puss!

stan

Nu är jag hemma igen, eller har varit hemma i ca en timme. Efter skolan åkte jag hem, men gick ut igen lika fort. promenerade till stan med mina föräldrar. pappa köpte en jacka, sen skiljdes vi ifrån han. jag och mamma gick runt och kollade själva. fick med mig ett par pösiga shorts hem, som nästan ser ut som en kjol haha. och sen ett pösigt linne. det är marknadsafton. stan är öppet till 9 ikväll och det är rea överallt. snacka om att blattarna var som en stor lejon-flock hahaha.

mamma köpte även med istanbul kebab hem åt mig, tack kära mami. så nu har jag käkat det. ska lägga mig och vila lite, är hur trött som helst (?)

just de, fick en PEACE tavla av mamma också. grymt!
hörs!

TORSDAG

Hejsan!
Torsdag idag vilket betyder sista skoldagen för mig innan jag får helg. och en dag närmare älskling. 5 dagar kvar!!! ♥ käkade precis frukost med brorsan, nu skulle han ut på lite ärenden. sitter och smsar med viccy, väntar på att hon ska skriva "gå ut nu" så vi kommer på samma spårvagn till skolan :)

idag vet jag inte vad som händer, träffa rose kanske? i guess so!

GOD NATT :D

Pratar med mitt hjärta på msn. älskar honom så mycket!! jag är glad idag :):) nu ska jag in och dusha sen blir det sängen skulle jag tro. det jag försöker säga är att jag inte kommer uppdatera mer idag HAHA. vi hörs imorgon bloggen, en dag närmare älskling. tusen pussar på honom, ni får en.. :D nattinatti!!!

Brorsan är här!!!!

Anonym: Sweet=) hur långa e ni?
SVAR: haha, vilken konstig fråga?! jag är ca 170-172 tror jag. Kastriot är typ 178 =)

Milijana: WOHO! äntligen ett inlägg med en glad selma :D:D grattis eller något .. happyfaced on u :D
SVAR: haha, äntligen. hahaha. tack så mycket :)



Kom hem ifrån klocket för ca en timma sen. hade tänkt att följa med rose hem till lillis, men hon var inte hemma så jag stack hem istället. tur som jag hade, var brorsan hemma när jag kom hem hihi :) han lånade precis en stor tröja av mig (verkligen stor) som sitter tajt på honom HAHA stackars!

jag rose och emelie gick i alla fall hem till rose, satt i köket och snackade, rökte och åt nötter bara. lite skönt sådär!  nu ska jag väl strax hoppa in i dushen. sista skoldagen imorgon sen är det helg igen wiihoo!! :D sen på tisdag kommer bebisbebisbebis :D:D:D

Träffa rose och emelie

Nu ska jag strax ta på mig lite kläder, ni förstår när jag kommer hem slänger jag av mig kläderna och tar på mig linne och shorts haha. så nu ska jag klä på mig och sen åka upp till min vän Rose en stund. måste prata med henne, min ängel ♥ Emelie är där också. ska bli kul att träffa henne, det var ett tag sen. så vi hörs senare bloggen!

Förresten, visst var det ett roligt sätt att träffas på? jag menar inlägget nedan. hoppas dom får ett liv tillsammans för alltid. alla är värda att ha någon de tycker om vid sin sida.

glöm inte bort att du kan skicka in din egna kärleksberättelse till [email protected]. (ja, jag vet att jag tjatar men jag tror att det kommer nya besökare varje dag för statestiken bara höjs hela tiden)

Somnade

Somnade en stund, som vanligt. skickade sms till mitt hjärta och bad honom att ringa och väcka mig men tror ni jag vaknade? nae! men nu är jag i alla fall vaken. gjorde precis kaffe som jag ska springa ut till köket ohc hämta nu.

snart kommer en till berättelse upp om kärlek. håll utkik!

5 månader

Jag älskar sig så grymt mycket zemer. Idag fyller VI 5 månader, tiden går så otroligt snabbt men ändå så sakta. Jag minns första gången vi pratade, kunde aldrig föreställa mig att du skulle bli min andra halva. Du är killen i mitt liv, den första och den sista. Jag älskar att dela mitt liv med dig, jag älskar att dela allt jag gör med dig. Jag älskar att du har mitt hjärta i din hand. Du och jag är som gjorda för varandra, vi hör ihop bebis. Vi har redan gått igenom mycket, stött på många motgångar som vi lyckats komma över. Jag vet att vi kommer stöta på fler i framtiden men tillsammans klarar vi allt. Det är du och jag mot världen hjärtat.

Jag älskar dig ifrån himlen till det djupaste hav, upp till himlen igen och runt alla planeter och ner i det djupaste hav igen. Du betyder allt för mig min prins.
Ingen, absolut ingen kan skilja oss åt.


26/12-09
























JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD!

Jag är så glad att det inte finns ord. brorsan ska bo här, katten är tillbaka, älskling kommer om 6 dagar, mamma är överlycklig. jag med! :)♥♥♥♥

tack gud, tack!!! ♥
nu ska jag skynda mig till köket och kolla till mina pommes och chicken nuggets hihi. PEACE!! ♥

(ni kanske inte förstår, men det behöver ni inte göra heller)

ONSDAG

Hej bloggen. här sitter jag och väntar på viccy och linda (hennes syster), hon ska skjutsa oss till skolan, snäll som hon är! mina converse är redan knutna så att jag slipper stressa när dom står utanför hahahah. nae känner att detta var ett onödigt inlägg.. ääsch..

mamma ska ringa till fia hemmet senare och se om tarzan är där. någon kan ju ha lämnat in honom. "en katt lös på gatan". hoppas verkligen att han är där för annars tror jag inte att han kommer tillbaka..

vid 11 har jag och mamma möte med syv och min mentor om skolgången i höst, vilka lektioner jag vill ha och sånt. det blir nog bra! vi hörs när jag kommer hem eller något. puss puss :)

TROLLERI

Fattar absolut ingenting, men det ska man inte göra heller. tycker dom är hur grymma som helst.

:thumbup:


LOVE YOU

5 månader imorgon. Det finns ingen i världen som jag skulle byta ut dig emot.
Du och jag är menade för varandra. Jag älskar dig Kastriot ♥


The king



måste lägga ut en gammal bild på min tjockiskatt Tarzan, hanna ska fixa en sak =)



Vill du dela med dig av något om kärlek? Jag lägger upp texten nästan så fort den rullar in. Du väljer själv om du vill vara anonym eller visa vem du är. Är du sugen på att skriva om hur du träffade din pojk/flickvän eller något annat om kärlek, en dikt? förbjuden kärlek? Mejla mig då på: [email protected]

-

Gick och la mig och sov en stund, vaknade nyss. Det spöregnar verkligen. fattar mig inte på sveriges väder.. men det är bara att bita ihop och vara glad ändå. kl är ca halv 3 och jag kommer inte ha ett skit att göra idag. ush vad tråkigt. stackars min katt, tänk om någon dum gubbe har tatt han :( haha. jag har inget vettigt att skriva så vi hörs när jag har något att prata om.

TISDAG

det har blivit tråkigt att blogga, ni är inte dom bästa på att kommentera. tvärtom faktiskt!

jag vaknade för en halv timme sen ungefär. var för seg för att gå till skolan, men det spelar ingen roll för jag är ändå klart med engelskan. Så jag missar ingenting. kan väl rättare sagt slappa varje mån-tis fram till sommarlovet nu! ;) imorgon är det i alla fall skola som gäller. har möte med syv, mentor och mamma vid 11 tiden.

nu ska jag inte göra så mycket mer, får se vad dagen har att erbjuda. min kissemisse är inte tillbaka ännu :( säkert någon liten snorunge som har tatt hem min bebis. jävla fittor haha!!! :(

och det vi ville var att få växa upp ..

klubbor blir cigaretter.
de oskyldiga blir till slampor.
kvarsittning blir avstängning.
läsk blir vodka.
cyklar blir moppar.
pussar blir sex.
kommer du ihåg när att vara hög betydde att man hade mycket fart på gungan.
att skydda sig betydde att ha hjälm på sig.
när det värsta killar kunde göra va att ge en baciller.
krig var bara en lek.
den enda drogen du visste om var värktabletter.
den värsta känslan var när du skrapade knäna.

(text från någons blogg)

samtidigt som jag vill se hur min framtid kommer att se ut, vill jag tillbaka till när jag var liten.



glöm inte bort "kärlekshistorian". mejla in din kärlekshistoria till : [email protected]
tex. hur du och din pojk/flickvän blev tillsammans, förbjuden kärlek (mycket intressant) eller hur du ser på kärlek, en dikt. vad som helst om kärleken. har fått en till berättelse ifrån en tjej vid namn Evelina. Kika in här imorgon så får ni läsa den :)



Annonser från BloggPartner

kattjäveln är borta :(

kom precis ut ifrån dushen. blev att vara inne idag :) lika skönt, fanns ändå inget att göra ute. en sak ni kanske inte vet, tror inte jag berättat det i bloggen, men jag har en kissemisse som heter Tarzan, han e kung haha. I alla fall, vi brukar släppa ut honom för att han tycker om att vara ute men han kommer alltid tillbaka, på gården. men nu har han varit ute sen tidigt imorse och han är inte tillbaka än :( jag har haft honom sen jag var typ 7 år gammal. huhu :( tänk om min bebis är borta.. jävla bajs!

.-.-.-.-.-.

Oj då! somnade visst en timma. som en stock också! jävligt varmt när jag vaknade, men det är inte så konstigt. mjukisbyxor och täcke och + grader ute (dock ingen sol) klart det blir varmt. jag tänkte precis be sara komma ut men när jag kollade ut genom fönstret, upp i himlen så ångrade jag mig direkt. helt grått. hoppas att det klarnar upp så att jag kan gå ut en liten sväng i alla fall. tråkigt att bara sitta inne hela dagarna.

Har inte en aning om vad jag ska hitta på nu, önskar att hjärtis var här. min fina ängel ♥ haha, det känns som att han är med i varje inlägg, är det så? hoppas det inte stör er!

jävligt gammal bild hahaha


Att det alltid ska hända dig ..

fattar inte varför det ska hända dig, ännu en gång. tänker på dig massor och undrar hur du har det nu. tycker synd om dig men du är stark och jag vet att du klarar dig ur detta. det är bara så dålig stil av den lilla fittan att behandla dig såhär. du är värd någon mycket bättre ska du veta. VI finns alltid här för dig och jag hoppas att det går bättre denna gången. love you ♥

MÅNDAG

Hej bloggen, idag är det måndag vilket betyder att det är 8 dagar kvar tills mitt hjärta kommer. fan vad jag tjatar, kan inte rå för det. sorry! =)

jag vaknade runt 9, men somnade om till halv 10, fixade mig fort som fan och tog spårvagnen till skolan med viccy och hennes kusin. i skolan gjorde jag inte så mycket, skrev lite bara. när jag kom hem käkade jag och efter det följde jag med mamma ner till tvättstugan och nu har jag precis hängt upp tvätten.

nu ska mamma ringa ett viktigt samtal och jag måste lyssna, hörs!!!

CECILIA VENNERSTEN - DET VACKRASTE

Jag har alltid älskat denna låten, ända sen jag var liten. Har alltid tyckt den varit fin, men nu förstår jag mig på den ännu bättre. Jag älskar dig Kastriot ♥

Det vackraste jag vet är att se dig när du sover
Här råder stilla frid och jag glömmer både rum och tid
Du ligger här bredvid och jag känner hur du andas
Att älskas utav dig är det vackraste för mig

Så sagolikt det är att se morgondimman lätta
När mörkret sakta flyr och att se hur dagen åter gryr
En kylig morgonbris sakta sveper genom rummet
Jag kryper tätt intill, lycklig för att du finns till

Stunder av stillhet ett ögonblick av ro ibland
Stunder av lycka att bara ha varann
Det är en rikedom att få älska och att älskas
Vår kärleks varsamhet är det vackraste jag vet

Det vackraste som finns är att vara någon nära
När månen lyser klart över skog och mark så underbart
Du ligger här bredvid och jag känner hur du andas
Att älskas utav dig är det vackraste för mig

Stunder av stillhet ett ögonblick av ro ibland
Stunder av lycka att bara ha varann
Det är en rikedom att få älska och att älskas
Vår kärleks sårbarhet är det vackraste jag vet

Real love


Annonser från BloggPartner

söndag kväll

Nej, det jag skrev i inlägget nedan handlar inte om mig och Kastriot. INGEN kan förstöra för mig och han ♥

nu gör jag inte så mycket, sitter här och snyter mig. har tatt slut på ca 4 st såna pappersnäsdukar-paket haha. jag ska väl hoppa in i dushen snart, inte göra så mycket mer. känner mig faktiskt trött konstigt nog.

Det är hur skönt som helst att jag bara har en vecka kvar i skolan tills älskling kommer, för på tisdag nästa vecka ska jag ner och möta honom vid tågstationen kl 19.00 igen :) längtar lika mycket varje gång!! vi har inte köpt någon returresa hem, så jag hoppas att han stannar ännu längre denna gången :blush:

nu vart jag jävligt sugen på glass.. finns ingen i frysen.. åt upp den för någon dag sen. nae, nu känner jag att det bara blir skitsnack hr i bloggen. "skriva bara för att" Hörs senare!


Annonser från BloggPartner

åkte till klocket en sväng

Evelina: svar till dig finns i kommentarsfältet som du kommenterade i :)


jag kom precis hem ifrån klocket, åkte dit för ca en timme en men är hemma igen. det var inte så kul där idag haha. mötte sara o så tog vi spårvagnen upp dit, rose kom ut en stund sen promenerade jag och sara runt bara.


fan att detta hände ännu en gång. jag får aldrig vara helt glad :(
hoppas att det går bra.. hatar den lilla horan som förstör för oss..

uppdate

det är inte så lockande att gå ut idag, det blåser och så hörde jag att det regnade i klocket. blir väl ännu en innedag. syrran kanske kommer hit senare sa hon.

räknade precis ut att det bara är 12 skoldagar kvar för min del, jävligt skönt ska jag tala om för er!! och ännu bättre att det är 9 dagar kvar tills älskling kommer

ne om man kunde bestämma sig någon gång. ska jag sitta inne eller ska jag ta spårvagnen hem till rose en sväng? hm..

glöm inte att ni kan skicka in eran egna kärlekshistoria till min blogg: [email protected]


SÖNDAG

nu är det en ny dag igen, inte vilken dag som helst, tråkdagen söndag.. mamma gjorde precis kaffe åt mig som jag ska hämta nu. ska väl sitta här en stund och kolla runt lite och senare ska jag träffa rose tror jag.

nu är det inte långt kvar i skolan, sen är det sommarlov. jag längtar riktigt mycket för denna sommaren kommer spenderas med mitt hjärta!!

hörs senare!

NATTINATTI

Nu sitter jag här framför burkfan igen efter att ha ätit en god kvällsmat som bestod av flingor + fil plus ett knäckebröd med ägg och aromat (kryddan ni vet) på haha. saknar min bebis, vi har inte pratat riktigt på ca 3 timmar. han hjälper sin pappa och nu håller han på med hans jävla moped som ser ut som ett helvete. glad över att han snart fyller 18 och får körkort. då kastar jag hans moppe åt helvete :)

glöm inte att ni kan skicka in eran egna kärlekshistoria till min blogg: [email protected]
med detta säger jag god natt så hörs vi imorgon!

Vem är Selma?

Det tittar in massor nya människor här så jag tänkte skriva ner lite om vem jag är.

Jag heter Selma Sedef, bor i Norrköping och fyller 17 år i sommar. Min mamma kommer härifrån Sverige och min pappa kommer ifrån Turkiet vilket betyder att jag är 50/50. Har två syskon, en storebror som heter Deniz och en storasyster som heter Suzan. Jag har en pojkvän sen 5 månader tillbaka som kommer ifrån Kosovo, Kastriot heter han. Dock bor han utanför Göteborg i den lilla hålan Herrljunga, så vi syns inte så jätte ofta. Men jag är riktigt kär och glad över att jag har honom. Jag går i IV och kämpar med matten som jag alltid har haft svårt med, för att senare fortsätta på gymnasiet. I framtiden vill jag utbilda mig till Socionom och hjälpa ungdomar som har olika problem. Mot mina nära och kära är jag en ängel men dom som inte känner mig kan se mig som en kaxig tjej. Men ni ska veta att jag är godhjärtad och vill alla väl, nästan alla i alla fall! HAHA


Hoppas att ni fick en liten bild ut av mig nu. Peace!


bloggtorka

har verkligen inget vettigt att skriva. vi hörs när jag har något att skriva om.

LÖRDAG

god morgon bloggen. idag är det lördag och så fort jag vaknade fick jag höra min älsklings ljuva stämma. vi pratade en stund, tills han skulle iväg till gbg och jag skulle käka frukost. jag somnade även till hans röst igår med. båda två slocknade i telefonen haha..

nu sitter jag här och gör inte så mycket. finns ingenting att göra i denna staden alltså! och alla människor är så tråkiga. jag saknar min svarting, hon livade alltid upp stämningen. min svarta lilla sak.. ♥

vad händer idag? inte en aning. inte så mycket antar jag haha.. dagarna går så sakta, säkert för att jag väntar på min älskling som kommer om 10 dagar!

FRIDAY NIGHT

Till två anonyma som kommenterade: jag har besvarat era frågor i kommentarsfältet som ni kommenterade i, så att ni vet! :)



time for bed? yes, i think so. vaknade ju rätt tidigt idag. och är faktiskt trött nu. inte för att jag har gjort något speciellt direkt. ska väl lägga mig och smsa med älsklingen och kolla på tv antar jag.

haha han är för söt!!
K : älskling vill du ha några kläder ifrån min syster som hon inte använder"

JAG: Nej älskling!! :S du vet att jag inte tycker om att ta ifrån andra.

K: hahaha jag skiter iiii. det var ju hon som fråga. Det är väl bättre att du tar dom än att hon kastar dom?! :S



haha aja, nu ska jag lägga mig.
vi hörs imorgon. pusspuss!!

JAG ÄLSKAR DIG KASTRIOT!!! MITT HJÄRTA, MITT ALLT ♥

Drömmer..

Jag sitter och tänker på framtiden, jag blir rädd men ändå lycklig. Jag hoppas verkligen att jag får ett bra liv och jag ska kämpa för det också! Jag vill jobba som socionom, hjälpa ungdomar som har problem med tex. droger, i hemmet osv.. Jag tycker att det är intressant att jobba med folk, att veta hur dom känner och kunna hjälpa dom att komma på en bättre väg i livet.

Sen så vill jag leva med min man, min underbara Kastriot och våra 3 barn. Två söner och en dotter. Vi ska bo i ett hus, ett fint hus med en inredning som vi alla tycker om, som passar oss. Vi är en kärleksfull familj som sprider glädje. Vi ska ha en bra ekonomi så att våra barn får en bra uppväxt. Dom ska ha respekt och visa att dom är tacksamma för saker dom får. Dom ska ha hyfs och hjälpa till i hemmet när det behövs. Ge kärlek till oss och till varandra.

Sen vill jag att mina föräldrar och mina syskon + Kastriots föräldrar och hans syskon, lever ett ordentligt och härligt liv utan problem. Dom kommer och hälsar på oss ibland och tvärtom. Våra barn älskar far/mor föräldrarna, barnen ser verkligen upp till dom.

Det är min dröm, så vill jag att mitt liv ska se ut i framtiden.

Drömmer ni om framtiden? Hur ser den ut i era ögon?
Annonser från BloggPartner

jag saknar dig

jag saknar dina fina ögon
jag saknar dina stora händer som pillar i mitt hår
jag saknar att vara tätt intill dig
jag saknar att sova brevid dig
jag saknar våra galna skrattanfall
jag saknar våra promenader
jag saknar våra pratstunder i sängen
jag saknar min bebis



Annonser från BloggPartner

hemma istället!

blev inget klocket idag, har pratat med älskling i telefon hela dagen. han ska ringa upp snart igen ♥ har inte så mycket mer att säga..

-

fan vad trött jag blir, har lust att gå ut. Solen är verkligen varm men jag väntar på rose som är på sjukhuset. Hon kommer snart hem antar jag, då blir det att åka till klocket en stund skulle jag tro. önskar verkligen att mitt hjärta var här, riktigt härligt skulle de varit!

1 juni, inte långt kvar !! :)<3

hageby centrum

Kom precis hem ifrån hageby, mamma väckte mig runt halv 10. sen lite över elva tog vi bussen till hageby med moster, mötte suzan där ute. gick runt lite bara, hittade en jätte fin byxdress , som jag köpte. åt även på MC. käkade hot wings (rose har lärt mig) riktigt gott! nu är jag hemma igen. sitter och ddricker power king och saknar min älskling. snart är han här. bara 11 dagar kvar.. <3

Annonser från BloggPartner

bilden ovan togs några dagar efter att vi blivit tillsammans.
om 6 dagar är det 5 månader, tiden går så otroligt snabbt.
många fler månader ska det bli. du och jag mot världen. jag älskar dig !

K ♥ S



-

jag la mig och vilade förut pga huvudvärken, somnade i två timmar och sen jag vaknade har jag pratat med älskling, pratar fortfarande. saknar honom så mycket! har inte så mycket mer att säga.

blablabla

Evelina: Kan du inte ladda upp fler bilder? :) skulle vara roligt. Puss!

Svar: tyvärr så har jag inte så många fler bilder, alla jag har på datorn har redan varit uppe i bloggen. min mobil gick ju sönder så jag har lånat en telefon av en kompis och den kameran funkar inte. men mitt hjärta kommer hit om två veckor, då ska jag få en mobil av honom som har kamera, då kommer det upp fler bilder i bloggen. funderar på att köpa en digitalkamera alltså..




jag blev hungrig förut och mamma ska inte laga mat förns snart, hon är hos grannen. så jag ställde mig och gjorde en pastasallad. orkar inte koka potatis och hela köret. min pastasallad vart i alla fall god. kom på att göra den för i klocket sa nicole "o vad gott det skulle vara med pastasallad.. tomater... fetaost.." hahaha. så, så fick det bli!

min huvudvärk har inte gått bort än. jag har tagit tablett, jag har käkat. nu dricker jag kaffe i hopp om att den ska försvinna. ja jag dricker kaffe dagligen och har inte druckit idag. därför lekte jag smart och kom på att om jag kanske dricker kaffe, försvinner den?! återstår att se..

nu är det äntligen helg (för mig). ska iväg tidigt med mamma och moster imorgon till hageby centrum så det blir att lägga sig tidigt, har vart uppe sen 9 imorse så det blir nog inga problem :) hörs!

väldigt varmt

kom precis hem ifrån klocket, har världens huvudvärk. skönaste vädret idag! jag rose och nicole satt utanför rose nästan hela dagen, annars promenerade vi runt. köpte power king och nötter och bara softade. har fått färg!! underbart :)

för tillfället är jag på världens sämsta humör men har lagt på en mask på ansiktet när jag skriver här för att verka lite gladare. en sak jag är glad över är i alla fall att sommaren verkar vara påväg, vi stektes verkligen idag. torkade svett ifrån över munnen ni vet, hela tiden HAHAHAHA

SOMMAR?!

hej hej. idag är det torsdag och solen skiner som aldrig förr, skit varmt ute! blir nog ingen halvars idag. visste det.. mamma sa "nej vi går dit i helgen och så hämtar vi din syster också" hm.. vad ska man göra idag då? rose ringde precis och bad mig komma till klocket, dem sitter i solen och steker haha.. vi hörs senare :)

Nattinatti

SVAR TILL GRESA: ja, vi var riktigt tajta. mm, men vad ska man göra. life goes on. ja vi är kusiner på riktigt, eller hennes pappa är min kusin, men same shit haha =)



nydushad, skönt! skrubbade ansiktet med neutrogena och sen de där vattnet som man ska använda efteråt. nu känns det riktigt skönt i ansiktet. ska använda det morgon och kväll sen kommer min hud bli riktigt fresh haha. nu gör jag inte så mycket, smsar med älskling och dricker juice. funderar på att lägga mig i sängen snart, sista skoldagen imorgon sen är det helg igen. WOHO!

God natt!!

23 grader varmt imorgon!!

Imorgon har jag och mamma bestämt att gå till halvars och äta glass (23 GRADER HALLÅ) bara hon inte ballar ur imorgon och säger "nae, jag orkar inte" :( och så ska jag försöka tvinga med min storasyster också. skulle vara skönt att ta en glass med mamma och syster faktiskt. och speciellt i de här vädret. ska tvinga dit älskling flera gånger när han är här hihi :)

Min dag

hej hej :) åkte ner till stan och mötte rose och sara, jenni satt på spårvagnen med sin fästman, han skulle bjuda henne på middag. skit gulligt! - grattis ännu en gång gumman!

jag köpte i alla fall comviq kompis (BEHÖVLIGT) och sen lite saker till ansiktet, ska börja använda det redan idag så att min hud blir FREESH! sen köpte jag inget mer, valde att spara med tanke på att älskling kommer hit snart. han köpte biljett idag. längtar som bara den!

vi gick bara runt i affärerna, hittade ett par högmidjade shorts som jag skulle vilja ha. köper dom nog när bebis kommer! rose tog i alla fall spårvagnen hem, jag och sara tog pengar av pappa och gick och käkade på istanbul kebab, det satt fint kan jag lova! sen tog vi spårvagnen hem till henne en snabbis och sen hem till mig.

när vi väntade på spårvagnen satt det en man vid hållplatsen (han hade något fel). han hade en fet 3 telefon som han knappt kunde hantera, han pratade i den med någon och hade högtalare på HAHA. när han pratade i telefon sa han: jag blev ju rånad på 14 tusen, var ju lite lullig så jag kunde inte göra så mycket och jag har för mig att jag har gömt undan 50 tusen någonstans i lägenheten, har letat överallt men hittar dom inte. fattar inte hur jag kunde göra av med en kvarts miljon.. jag och sara tänkte "FUCK, VAD BOR HAN" HAHA..

sen hoppade vi i alla fall på spårvagnen hem till mig, lämnade de jag köpt och sen vidare till klocket en stund, träffade rose och amanda där. även en saknad adella och hennes söta kusin. sen vid halv 8 tog vi spårvagnen hem. vi skrattade hela hemvägen. "HI" betyder fitta på thailändska och vid varje hållplats kom vi på nya namn. SMHI "SARA METTOU HI"  sara mettou fitta. HAHAHA och vid hållplatsen folketspark sa vi "folketsHI" folketsfitta HAHAHA, låter inte speciellt kul när man skriver det, men vi skrattade så vi fick tårar. o när jag hoppade av spårvagnen så fortsatte hon att åka och det finns en frisör brevid mig och hon såg den antagligen "ONITAS FRISÖR" eller något. hon skickade sms " ONITAS HI HAHAHAHA" hahahaha.

slut på det roliga, ska försöka fixa ett nr åt brorsan nu. see ya!

ouups.. det vart ett långt inlägg.
PUSS

Grattis Jenitaa !!

Jag kom på en sak som jag hade glömt att skriva i bloggen.

idag är det den 19 maj.. för exakt 17 år sen idag, föddes en liten flicka vid namn Jenni Cruz och idag står hon här, 17 år gammal. Grattis på födelsedagen gumman, hoppas du får en toppen dag och vad härligt att din fästman är hos dig nu också. Ha världens bästa dag! PUSS


seg seg seg

vad gör ni sötnosar? själv gör jag inte så mycket, sitter och väntar på en seg rose. imorgon blir det halvars med mamma tror jag :) härligthärligt! har inte så mycket mer att skriva faktiskt. onödigt inlägg kom jag på nu haha..

hörs efter stan!


ONSDAG

tusen tack till dig "anonym" som skriver att min blogg är underbar haha :)

kom precis hem ifrån skolan, pluggade riktigt bra idag på matten faktiskt. fick till och med beröm. känns bra med tanke på att jag verkligen är kass när det gäller matematik haha. nu ska jag inte göra så mycket, käkade precis lite och senare ska jag gå på stan en sväng med min älskade rosii ♥ måste inhandla lite produkter till mitt ansikte.. och köpa comviq kompis hähä. handla kläder ska jag och älskling göra tillsammans när han kommer hit.

det är varmt ute, men kvavt som fan som man får huvudvärk av. det åskade lite förut. det är sånt där åsk-väder idag. på torsdag blir det 23 grader och en stor sol :) nae, för mycket prat om vädret känner jag. känner mig som en sån väderreporter haha. "svag risk för åska, men i norr ligger solen på" HAHA. för mycket fritid!

NYDUSHAD

hej på er! jag kom precis ut ifrån dushen. känns riktigt fräsht att komma in i rummet som är nystädat. haha låter som att jag hade ett råttbo innan men så var det inte. jag tycker bara om att ha det nystädat, det luktar riktigt gott. ska bli sjukt skönt att somna nydushad med rena sängkläder, tycker inte ni också att det är underbart? hoho.

men först ska jag sitta framför den här burken ett tag. facebook är inte lika roligt längre.. hm, har inte så mycket mer att säga än att jag:

miss my baby :( och att ni är sämst på att kommentera.

städade precis mitt rum :thumbup:

mamma var för lat för att tvätta idag, så vi sket i det. jag satte igång att storstäda mitt rum istället, så nu är det rent och fräsht vilket känns skönt. hatar ett ostädat rum faktiskt. nu ska jag inte göra så mycket, kolla runt lite här och sen hoppa in i en dush bara. :)

rubrik

Älskling gick och la sig för två timmar sen och nu vaknade han, vilken tur. för jag saknade att bara smsa med honom ♥ han kommer hit 1 juni, förhoppningsvis. längtar efter dig!! PUSS PÅ DIG.


snart ska jag fixa iordning lite kläder och sen vid 7 ska jag och mamma ner till tvättstugan och köra några maskiner, behövs! mitt rum ser ut som ett helvete så om älskling hade varit här nu hade han bokstavligttalat dödat mig haha. ska städa imorgon, orkar inte idag. idag blir det tvätta, imorgon städa. pusha mig också! för annars kommer jag bara dra ut på det :(

Kycklingsallad

gick ut till köket för att se om det fanns något gott att käka. men nej. så jag ställde mig och gjorde en kycklingsallad. som jag sitter och äter på nu tillsammans med en macka och ett stort glas juice. synd att jag inte har någon kamera att fota salladen med, det ser ut som att man har köpt den (Stolt) HAHA.. FUCK.. kom på att jag glömde ha i majs, då hade den smakat mycket godare :( huhu

I LOVE HALVARS GLASS

Halvars idag? nae skulle inte tro det! det spöregnar.. :(


för länge..

UPS! jag somnade vid 13 tiden och bad älskling att väcka mig vid två, hade massor "vakna sms". har inte hört ett skit. så jag vaknade nyss. kvart över tre. hoppas bara att jag kan sova ikväll. nu tänkte jag smsa rose och fråga hon har tänkt att göra idag :) puss!

TISDAG

åt ju en macka imorse, men på hemvägen i spårvagnen började jag känna mig kallsvettig och må illa, så nu sitter jag och äter flingor och fil och en macka. hatar när det blir såhär, det känns som att man ska svimma. läskigt.

nu är jag i alla fall hemma, vädret är grått men varmt. vi får se vad dagen har att erbjuda..

REDO!

nu är jag klar. har precis käkat, borstat tänderna osv. nu är jag påklädd, en träningströja och älsklings "tur"mjukis haha och en bulle på huvudet. sen ska jag bara snöra på mina skor. redo för en skoldag! vi hörs senare puss.

uppdate

Anonym:
Väldigt bra blogg! Kanske lite dum fråga men e din pojkvän svartsjuk eller så? Tillåter han dig till exempel att gå runt med klackar, kort kort osv..?:D

Svar: Till att börja med: vem är du? och sen, tack så mycket! Min pojkvän VAR väldigt svartsjuk förut. han har blivit bättre med det. och nej, han vill inte att jag går runt i utmanande kläder när han inte är med, vilket jag förstår och jag har absolut inga problem med det! jag hade heller inte velat det om jag hade flickvän.

jag besvarade din fråga. besvara nu min!
Vem är du?



en liten snabb uppdate
jag sitter och äter sallad samtidigt som jag pratar med mitt hjärta på msn. love you baby! två veckor kvar.. ♥

trött och sur

Fyfan vad trött jag är! valde att stanna hemma idag istället, orkade ärligt talat inte gå ut. imorgon ska jag ta lite pengar av pappa och ta med mig rose till halvars tror jag! om vädret tillåter. ögonen stängs nästan igen, dom svider så som det brukar göra när man är för trött. måste hålla mig vaken, annars kommer jag vakna ikväll och sitta uppe hela natten och komma till skolan som en död fisk..

jag har ångest över att jag inte köpt några sommarkläder ännu, gick in på nelly för att beställa hem lite och valde att betala i månaden, det stod att jag hade för mycket i varukorgen så jag tog bort några saker, men det blev inte bättre för det, stod samma sak ändå. så jag fick damp och stängde ner sidan..

vill ha söta klänningar, sköna pösiga linnen och blusar, shorts, sommarskor..

Annonser från BloggPartner

LOVE YOU

känslan av att få se dig
känslan av att få röra dina läppar
känslan av att få krama dig
känslan av att få somna på ditt bröst
känslan av att få skratta med dig
känslan av att få höra det tre små orden ur din mun
känslan av att ligga och kolla dig i ögonen i flera minuter
känslan av att veta att det är du och jag
.. den är obeskrivlig


det finns inte ord för hur mycket jag saknar dig. tårarna kan inte hålla sig inne ibland. saknaden svider verkligen.. kan inte beskriva hur det känns men det är verkligen riktigt jobbigt. vi ses snart igen hjärtat, ca två veckor kvar. längtar galet mycket efter dig min fina älskling. min säng känns jätte stor utan dig.. :(




MÅNDAG

vaknade med huvudvärk men slet upp mig ifrån sängen ändå, gjorde iordning frukost och sen rörde jag mig mot skolan. gjorde inte så värst mycket, skrev och läste lite. finns inte så mycket mer att göra, alla uppgifter är redan gjorda.

jag lider verkligen av huvudvärk (jag vet att ni lider av att läsa det tusen gånger om dagen) kanske migrän? eller behöver jag glasögon? fast nae, jag ser riktigt bra! hm.. vad kan det vara? :(

när jag kom hem kollade jag runt lite på internet och sen gick jag och vila en stund. vaknade upp runt 2 tiden av att mamma väckte mig. jag som drömde om mig och hjärtat.. det var skit varmt ute, vi hade bara på oss linne och shorts. i alla fall.. sen gick jag upp och käkade, pratade lite med älskling i telefon och sen hoppade jag in i dushen. kom precis ut därifrån.

vet inte om jag ska stanna hemma idag eller åka upp till klocket och träffa sara och rose.. hm.

..

är hemma ifrån klocket igen, blev inte där så länge. lika bra. är inte på humör för att blogga.. vi hörs när vi hörs..

blablabla

hej hej. nu har jag precis kommit ut ifrån dushen. funderar på att gå ut lite. gud vad jag saknar mitt hjärta. tänk om han var här nu.. :( eller på tisdag, då ska det bli 21 grader varmt och en stor sol. önskar att han var här då. då hade vi kunnat grilla och haft hur kul som helst. jaja selma, sluta drömma nu.. tillbaka till verkligheten: jag ska väl klä på mig, käka lite och röra mig utåt. annars blir det att stanna inne hela dagen. funderar på att klippa av ett par jeans till shorts också. får se hur det blir med det, är osäker..

högmidjade jeansshorts

jag letar verkligen efter högmidjade jeansshorts nu till sommaren, det är så sjukt snyggt! vet ni några fina? vill verkligen ha tips. och högmidjade jeans överhuvudtaget?!

bild: Google



Choklad/kladd muffins


Jag vart sugen på att göra chokladmuffins igår kväll klockan halv tolv haha. så jag ställde mig och gjorde det och fan vad goda dom blev! satt och smaskade på dom samtidigt som jag pratade med älskling och egzona och drack multivitamin :) kan ju säga att dom såg mycket godare ut än på bilden nedan (google)


SÖNDAG

Hej på er! vaknade för en timme sen vilket var dåligt av mig med tanke på att det är skola imorgon och jag skulle ha gått upp tidigt idag för att orka komma upp imorgon. jag somnade runt 2 tror jag? och så ringde bebis och väckte mig vid 3 inatt. men somnade om kort därefter.


jag vet att jag tjatar, men jag har ständig huvudvärk, när jag somnar, när jag vaknar.. konstant hela dagen. vad är det för fel på mig? :( tog nyss en panodil och hoppas den hjälper!! :(

idag är vädret allt annat än fint. eller, Rose sa att det var varmt ute, bara att solen inte finns. får se om jag går ut en stund lite senare. vi hörs puss puss!

Svar till anonym finns i kommentarsfältet.

dåligt humör

ibland är ni bokstavligt talat kungar på att kommentera och vissa dagar är ni värre än jag vet inte vad på att kommentera. jag har ingenting mer att blogga om idag så jag säger god natt nu istället för att skriva ner massor onödig skit som ingen behöver veta ett ord om. har ont i huvudet och är irriterad. om ni vill att jag skriver om någonting mer i min blogg kan ni skriva ner vad i kommentarsfältet, men det är väl som vanligt bara massor snakes som läser min blogg! ;)

god natt!

hemma igen

nu är jag hemma ifrån klocket igen. jag bella och lena gick till willys och körde en standard. ni vet vad vi köpte! sen gick vi och rose till en gård och satt och snacka bara. klockan tickade i väg fort och jag tog kvart i spårvagnen hem :)

när jag kom innanför dörren bad jag mamma hälla upp ett stort glas multivitamin haha, fett törstig efter alla nötter. asså jag har ont i huvudet hela tiden :( vet inte vad jag ska göra.. inga huvudvärks tabletter finns det inte heller.

pratade med bebis hela vägen hem, han säger att jag ska åka till honom nu. men vill inte det, vill att han kommer hit :( han tvingade mig även att skicka pengar till hans mobil, som jag redan gjort för någon dag sen. fattar inte vart han gör av alla pengar. be dina vänner fixa comviq!!

nu ska jag njuta av min multivitamin och läsa lite bloggar. puss

?!

Herregud vad sega dom är på att komma och hämta mig! är dom inte framme snart?!?! här sitter jag helt påklädd och väntar, solen ser ut att försvinna :( mindre roligt. nae, nu får dom komma tycker jag!

träffa rose

nu har jag precis dushat, ska strax träffa rose. hon och totte kommer och hämtar upp mig annars tar jag spårvagnen till klocket, får se hur det blir med det :) vi hörs senare ikväll, nu ska jag njuta av solen. om det fortfarande är varmt ute vill säga, men det tror jag! puss på er.

Seni cok seviyorum canim!

min älskling, du är det finaste jag någonsin haft! du är det bästa som har hänt mig. jag vill aldrig vara utan dig, du betyder så mycket för mig. det är vi två mot världen och tillsammans klarar vi allt.
jag älskar dig tills hjärtat säger stopp!


SOMMARVÄDER

tro inte att jag har varit ute, jag har legat och sovit nu trots att det är världens finaste väder ute. vaknade runt halv 3! helt sjukt! nu ska jag käka frukost och kollar runt lite här, sen ska jag ut med rose när hon kommer hem ifrån linköping. puss puss

NI ÄR ÄKTA

När alla andra vänder ryggen är det ni som står kvar, precis som min mamma säger. hon har alltid rätt!! Rose? du är en fantastisk vän, alla borde ha en som dig. du sprider glädje (ibland hat HAHA), tar vara på dina närmaste och ställer alltid upp. Jag älskar dig min prinsessa! och Kastriot? jag är glad att vi har kommit såhär långt, vi har hela livet framför oss, framtiden ska bli vår ♥ du betyder verkligen allt för mig mitt hjärta.

Det är viktigt för mig vad min mamma tycker om folk runt omkring mig. Rose, hon bevisade häromdagen för dig hur glad hon är över att du är min vän, hon vet att du är den enda som ställer upp när det väl gäller. och Kastriot, det enda min mamma gör är att prata gott om dig, hon tycker om dig jätte mycket och hoppas att vi går långt tillsammans. Hon pratar om dig nästan varje dag.

Ni två är dom mest underbaraste människorna jag någonsin träffat. Jag tackar gud för att jag har er i mitt liv och jag är så glad över att ni kommer så bra överens. mina två änglar ♥


lär känna mig bättre (tidsfördriv)

Nu:
Vad har du för hårfärg – mörkbrun/svart
Hur lång är du? – 170-173 cm
Vem är du kär i – Kastriot
Har du nån pojk/flickvän - japp
Vad brukar du göra på fritiden – vänner, familj, datorn och sakna min älskling när han inte är här.
Vilka umgås du med – olika


Har du:

Kysst någon – ja
Sovit brevid någon med samma kön – ja.
Sovit brevid nån med motsatt kön – ja
Svikit någon – har hänt
Skrev du senast till på msn – rosii
Kramade du senast – rose tror jag, annars älskling
Sov du hos senast – minns inte
Vill du vara just nu - hos mitt hjärta
Ringde dig senast – suzan

Vad:
Drack du senast – multivitamin
Köpte du senast – nötter
Gjorde du igår – var med rose, hemma
Ska du göra imorn – ingen aning
Vill du göra just nu – vara med min älskling
Åt du senast –
rostad macka
Är närmast dig som är rosa – min sån jag askar i haha.


Kärlek:
Du har sårat nån så den började gråta – ja :(
Nån har sårat dig så du börjat gråta - mm :(

Ärlighet:
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra – ja
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra – ja
Jag har smugit ut utan lov - nej
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är – njae. tror faktiskt inte det.
Jag har en hemlighet som ingen vet om – ja
Jag har fuskat i ett spel – har jag nog haha
Jag har struntat i ett prov – aa..

Dåliga Tider:
Jag har skadat mig sjäv – näe
Jag har druckit alkohol – ja
Jag har tagit medecier mot drepression – nej!
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det – japp
Jag har vaknat gråtande – ja
Jag har somnat gråtande – mm :(

DÖDEN:
Jag hatar begravningar - ja :S
Jag har sett någon dö - nej!!
Någon du har känt som nyligen dött - nej.

DUSHEN NEXT

nae, nu ska jag hoppa in i dushen. börjar bli fett trött!
puss!


bjuder på en arg älskling :)


SVAR PÅ FUCKING TAL

ANONYM:

haah ta du bort kommentarerna då kan man lika bra säga såhär, VEMFAN VILL HA EN KILLE SOM STOPPAT SIN KUK I 10000 TJEJRS FITTA? DU SA SJÄLV ATT DIN KILLE VA EN PLAYER INNAN? UNDRA HUR MÅNGA HAN HAR KNULLAT INNAN DIG, ÄCKLIGT OM MAN TÄNKER EFTER UUUUUUUURK, PALLA ATT BARA FÖR TJEJER GILLAR SEX SKA MAN BLI KALLAD HORA ORKA ASSÅ ORKA

SVAR:

jag tar inte bort någon kommentar så sluta snacka bullshit! DE FLESTA skrev jag. ser du dåligt? även jag hade velat ha en pojkvän som var oskuld. sorgligt nog är dom sällsynta! ingen kan bestämma över kärleken eller hur? jag kunde inte bestämma över mina känslor, över mitt hjärta. jag blev kär i en som har varit med flera stycken och han vet vad jag tycker om det. egentligen ska jag inte ens behöva förklara mig om detta. det är min och hans ensak. jag skrev bara vad jag tycker om oskuld osv osv.. Men om du tycker att det är så jävla äckligt så hoppas jag att du hittar en man som invigs i din fitta. jag har inte sagt att det är rätt att kalla en tjej hora bara för att hon knullar mycket med tanke på att killar aldrig får en sån stämpel. såna killar är manshoror i mina ögon. och återigen min pojkvän VAR en player. jag kan inte göra något ogjort men jag kan göra det bättre - tur att jag förändrade honom ;)

en sak till, du läser min blogg flitigt ha? ;) med tanke på att du vet så mycket. din lilla...

var hos rose en stund

Svar till Nadja:

Då har du fått fel uppfattning, jag menar inte att killar ska få knulla runt och sen förvänta sig en prinsessa till flickvän! och jag menar heller inte att man är smutsig efter att man har haft sex med en person, som du skrev. Det är en sak om man har varit med tex. 2 personer som man verkligen älskat och haft långa förhållanden med. det är absolut inget fel på det! jag syftar på såna tjejer som sminkar upp sig, blir fulla och sedan hoppar i säng med en kille, veckan efter är dom med en ny och tycker "nej men vadå, lite kul, det är inget fel med det" detta gäller även killar. Dom flesta killar/tjejer vill ha en oskuld partner just pga att det är mycket finare och renare: ingen har varit där!

och du anonym: vadå det är nog dom fula som är oskulder? jag känner hur vackra människor som helst som har kvar sin oskuld och tänker ge den som en gåva under sin bröllopsnatt. det är någonting fint!! du låter som en fjortis som tänker "ooh nej. måste bli av med min oskuld, jag är ju så snygg!!! ingen får misstänka att jag är "barn" fortfarande" patetiskt. och du? i sverige får man yttra sig, jag tyckte att blondinen som skrev de inlägget var en DUM BLONDIN! och sen får ju du säga vad du tycker om mig,  det rör mig inte ryggen och vet du vad? jag är riktigt stolt över min bakgrund.


Jag åkte upp till klocket en stund, hem till rose. vi satt mest och pratade och så kollade vi åp bella&tyra show. Kissie skämde ut sig totalt, till och med jag satt och skämdes ÅT henne när jag kollade på programet. Hon är så otroligt respektlös och helt dum i huvet att det inte finns ord. nog om henne, sen följde rose med mig till hållplatsen. kom hem för en stund sen, nu ska jag inte göra så mycket. tänkte hoppa in i dushen strax. puss puss

idiot

Gick in på en blogg, tjejen hade skrivit såhär i ett inlägg

"

Det här eviga dilemmat att tjejer inte får knulla lika mycket som män. Hallå? Vilket århundrade lever vi på?

Jag förespråkar verkligen att tjejer ska ligga lika mycket som killar varför inte mer? Skämmas över sin sexualitet är inget som man ska göra utan uppskatta den. För hur skönt är det inte att få en orgasm? Alla vet som har upplevt det, vet att det är skönt!

Sex är en av dom bästa sakerna i livet. Ändå är det så fel att ligga runt? Hallå hur i helvete ska man bli erfaren utan att testa? Chansa?

Killar ligger runt dom kallas för hingstar och det är bra, medans vi tjejer blir kallade luder eller horor. Hallå!?!?

Sen när är det inte okej för oss tjejer att njuta och bli tillfredsställda? Inte okej!!

Så killar seriöst?

Vill ni ha en oskuld till flickvän eller vill ni ha en erfaren tjej som kan sin grej?

Ingen kan bli erfaren utan några ERFARENHETER. Tänk på det innan ni kallar en tjej LUDER eller HORA!"

 

- Snälla söta rara lilla flicka, vilken kille vill ha en tjej som har haft massor kukar i sig, framför en oskuld, ren, söt tjej? Man behöver inte ha sex erfarenhet, allt kommer automatiskt om du verkligen älskar din pojkvän och vill vara med honom! man blir trygg och avslappnad vilket leder till att man "vågar" mer. det där med erfarenhet är bullshit. Killar vill ha en tjej som inte har varit med någon, som inte har varit "allas". Det är mycket finare med en oskuld tjej. "vill ni ha en oskuld till flickvän eller vill ni ha en erfaren tjej som kan sin grej" det jag har strykit under stör mig riktigt mycket, alla kan sin grej om dom älskar sin partner. Man behöver inte skaffa erfarenhet. det räcker med den som tar din oskuld, man behöver inte fler personer för att "veta hur man ska göra".. jag är säker på att man lär sig!!!! håller ni inte med mig?

Fan vad irriterad jag blev nu.. dum blondin alltså!


FREDAG

god morgon alla söta. vaknade av att jagh örde min storebrors röst så jag sprang upp! satt lite i köket med dom och pratade. nu kollar jag på Daddys girls. haha, finns inget roligare program. dom är helt sjuka. idag vet jag inte vad som händer, vädret ser inte så lovande ut,, bebis skickade nyss sms att han skulle ut lite, det är fint väder där borta huhu :( men imorgon ska det bli fint väder, 19 grader varmt sa mamma!


jag är glad igen

fick lite flipp förut. kan få såna emo-humör ibland HAHA. nu är jag på bättre humör igen. tack vare den fina ängeln Adella, min prinsessa Rosiii och min underbara pojkvän Kastriot. just nu sitter jag och rose och fular oss på facebook och så smsar jag med mitt hjärta.

han var jätte söt igår. han skickade bild på en gucci förpackning via MMS. och skrev något i stilen med att du ska få detta, men du får inte se vad innehållet är. och smarta (LÄS:NYFIKNA) som jag och rose är går vi in på google direkt (en människas bästa vän) och så sökte vi på solglasögon gucci. VIPS! vad kommer upp? jo, den gucci förpackningen som älskling just skickat på bild. hahaha.

jag: VAD ÄR DET JAG SKA FÅ FÖR 2500 KR? :$:$<3<3
han: VEM SA :@ VEM SA :@

Hahaha, tusen tack mitt hjärta. du är för söt ♥♥ jag älskar dig ända till himlen.

?

jag mår skit! vet inte vad det är som händer just nu. allt känns så jävla konstigt.


;(

god natt ..

över 100 besökare!!!

den senaste veckan har jag haft över 100 unika besökare varje dag på bloggen. jag undrar vilka alla är. om jag får säga mitt så är de flesta av er hopplösa, utan att verka dryg! för när jag frågar er SNÄLLT vilka ni är, så kan ni inte ens göra mig den tjänstan att klicka på kommentarer och skriva en rad om vad ni heter, hur gamla ni är och var ni bor. men men, det är inte olagligt att undra :)


finns inte ett piss att göra. saknar rosi! ska skicka iväg ett sms till bögen och se vad hon gör. imorgon kommer hennes bebis hit, jag kan tänka mig hur glad hon är.. jag vill också träffa min bebis :/

bilder

jag har tråkigt, så jag kan bjuda på lite bilder - gamla som nya.

Borgsmoskolan, årskurs 9. saknar!!


Bjärka 09, Karin och jag



Bjärka 09, jag




Nyår 08-09, Jag emelie och hanna




Turkiska kulturfestivalen 09, hela gänget haha



Turkiska kulturfestivalen 09, Amanda och jag




My´s överraskningsfest 09 jag och adella



Lindö 09, Oscars lillasyster och Feyruz




Lindö 09



Klocket 08-09 Sanna jag och hanna



Augustifestivalen 09




Roses födelsedag, bazolla steffi och jasmina




Nyår 09-10, alexi feyruz, älskling jag, rose och oscar





bc, rose och jag



bebis och jag i vintras





Deniz, 2010!!!!!! ♥ he's back on track!!



ny. facher rose jag och älskling



ny. how to rape a black man. hahaha





ny. selmiiii





och så måste jag avsluta det hela med en NY bild på mig och mitt fina hjärta.


i know

Jag tror att jag vet vad jag ska köpa till bebis i födelsedagspresent nu!! :) det blir nog bra. när bebis kommer hit ska vi åka till lindö med allihopa och bara ha det trevligt, grilla och dricka lite. det känns som att jag har varit ifrån honom i flera veckor men i själva verket är det bara några ynka dagar.. saknar honom så otroligt mycket.

vädret får mig inte på bättre humör heller för den delen, det är grått hela tiden. jag och rose stängde av datorn och tvn fort som fan igår när det började regna och åska, det var inte små blixtrar. det kom flera stycken hela tiden och dom lös verkligen. "ROSE STÄNG AV DATORN... DEN KOMMER GÅ SÖNDER" (panik) hahahahaha. hon flög till datorn och stängde av den.




stripparN utanför min port hahaha, jag älskar dig!


home

hej hej, nu är jag hemma igen. jag och rose åkte upp till klocket, gick till willys och köpte nötter och sen vidare hem till henne. käkade lite och sen kollade vi på de två sista avsnitten av andra avenyn som jag inte hade sett, fan att det är slut! :( bästa serien!

senare gick vi ut en stund. och nu är jag hemma igen. jag tror att jag har fått en lätt migrän, har spytt två gånger pga huvudvärk och nu har jag haft ont i huvet 3 dagar i rad.. skit jobbigt.

vad ska jag göra nu då? inte så mycket.. kolla om det har hänt något roligt på facebook och sen läsa lite bloggar. puss!

TORSDAG

Nu är jag och rose vakna, vi har precis käkat frukost. det blir väl att fixa sig och sen ska vi hem till rose en sväng :) idag fick jag ett sms av bebis "19 dagar kvar tills jag kommer" :D:D:D:D:D har inte så mycket mer att skriva faktiskt, vet inte varför jag öppnade ett nytt inlägg. jaja, vi hörs senare!

Noizy - 3 tyma

Anonym: du som undrar om min ålder osv, du kan börja med att presentera dig, sen kan jag presentera mig haha.



lyssnar på bästa låten, kan inte sluta lyssna den. det går inte att få bort den ifrån hjärnan haha. för övrigt sitter jag här med rose och pratar, skrattar i överdrift haha. vi ska snart gå ut till köket och se om det finns något gott :) har inte så mycket mer att säga, puss på er.

JAG ÄLSKAR DIG KASTRIOT!

rose är här!

sitter här hemma hos mig med rose, vi ska snart ner till affären och köpa oss en coca cola. hon sover nog här inatt :) kul kul. ingen skola imorgon och på fredag, ännu bättre! rose är i köket med mamma och pappa, haha. hon är bästa vän med dom.

JAG BEHÖVER ERAN HJÄLP!

väntar på att bebis ska logga in på msn så ska han visa vad han önskar sig i födelsedagspresent. kan ni hjälpa mig lite? vad kan man ge sin pojkvän i 18 års present? det är ett tag kvar, ingen brådska. men skulle ändå vilja ha hjälp för jag kommer inte på en enda sak.. :( han vill ha kläder, men jag vill också ge något riktigt fint. HJÄLP!

uppdate:
han har klippt sig också, hähä printa ifrån cam. väldigt fint :D





Annonser från BloggPartner

ONSDAG

godmorgon, jag vaknade för en halv timme sen :O imorse vaknade jag av världens spränghuvudvärk och mensvärk så jag bad mamma ringa till skolan och sjukanmäla mig. nu när jag vaknade kändes det mycket bättre :) älskling ringde precis, skönt att höra hans röst. han kommer förmodligen hit i slutet på månaden igen vilket känns underbart.

nu ska jag inte göra så mycket, vädret hoppar ifrån grått till sol.. förra året vid den här tiden kunde man gå ut i linne :( aja, får se vad som händer idag. ska läsa lite bloggar nu. ha det bäst!

GODNATT

Sitter här och dricker coca cola och pratar med folk på msn. Har inget bättre för mig. Saknar min älskling men det vet ni redan. har inte så mycket att säga faktiskt.

Imorgon är det sista skoldagen, för på torsdag och fredag är jag ledig.
Vi hörs imorgon bloggen, natti natti.

Te dua mas shumti.
Ti je zemra jem.
Kurr s'kisha mujt me nejt pa ty.
Ti edhe une pergjithmon


ROSE

Tack för att du är den du är. Du är en ärligaste vännen jag någonsin träffat. Du står för vad du säger, du kan göra mig glad, du kan göra mig ledsen. Tusen tack för allt. Du förstår inte hur lycklig jag är över att du är glad för min och Kastriots skull. Du är en riktig vän, jag ser din lycka i dina ögon när du kollar på mig och Kastriot. Det är så en vän ska vara. Vi har hållt ihop jävligt länge och du är den enda vännen jag kan lita på till 100 %. Du har aldrig svikit mig! Jag älskar dig busefrö ♥ haha


tack mamiiiiita

om "oskulden" ni som har kommenterat tycker som mig vilket jag tycker är bra. mina läsare och jag har samma tankar och åsikter eller något HAHA.

kom i alla fall hem ifrån klocket för en halv timme sen, var med rose. först satt vi bara hemma hos henne, sen köpte vi nötter, promenerade lite och så satte vi oss i centrum ett tag. nu har jag precis ätit och pratat lite med mamma. eftersom att jag har världens bästa mamma låg det kakor, choklad, vindruvor och comviq kompis till mig på bordet i köket haha. tack mami! jag älskar dig.

nu ska jag läsa lite bloggar och äta min choklad. PUSS

klocket

Nu drar jag till klocket en sväng. ska möta upp rose och ta en liten promenad. Det är fullt av poliser i klocket, dem sägerr att två små barn är borta.. hoppas inget allvarligt har hänt! nae, nu ska jag röra mig puss på er.

Oskulden

Är den så stor och mäktig som den var för hundra år sedan? tycker ni att oskulden är viktig? Ska första gången vara speciell eller spelar det ingen roll? Ska man förlora den när man gifter sig, eller ska man bara få "det" överstökat? Jag tycker om detta ämnet, tycker det är intressant att se vad folk tycker och tänker kring detta.

Om jag får säga mitt så tycker jag att man HELST ska spara sig tills man binder sig på riktigt dvs giftermål, ELLER att man förlorar sin oskuld med någon man verkligen älskar och får kärleken besvarad. Att man förlorar den med någon som man VET kommer finnas hos dig i flera månader framöver. Någon som du känner dig trygg och bekväm med. Att vara oskuld är mäktigt enligt mig, ge den som en gåva till personen du verkligen älskar, när du är redo!

Kommentera och motivera hur du ser på den saken.

TISDAG

God morgon. Här sitter jag med världens mensvärk :( tjejer borde få mensbidrag eller något. vi står ut med för mycket i livet haha..

idag ser vädret riktigt fint ut faktiskt. det blir nog att träffa rose senare skulle jag tro. solen verkligen lyser in i rummet. men först måste jag vakna och kämpa med min mage en stund till :(

can't sleep

istället är jag inne på min älsklings facebook och spelar MMA. jag har blivit riktigt grym på det spelet. han lärde mig när han var här och nu har jag levlat upp honom flera gånger. du har en grym flickvän din jävel ;) haha

FIGHT FOR LIFE HAHAHAH!





nattinatti

När jag var inne på mitt schema var det blankt imorgon, så jag är ledig. skönt! ska strax lägga mig och kolla på tv och messa med min zemer. vi hörs imorgon bloggen, puss och god natt!


lonely

det har varit mycket tjafs i min blogg den senaste tiden. ni som inte känner mig och "skyddar" mig är för söta haha ♥ dagen börjar dra mot sitt slut och jag sitter här helt ensam. hatar att sova själv! det är bland det värsta som finns.

Vad tycker ni om mest, sova ensam eller med någon?

nae, ska nog göra lite varm oboy och en macka på de :) puss!

Seni Seviyorum

Det finns en för mig och det är du. Det finns ingen annan i världen som jag hellre skulle vilja vakna brevid varje morgon, hela livet framöver. Du är så underbar min prins. Minns du när vi stod och höll om varandra och du sa så fina saker till mig, pussade mig samtidigt som vi kollade på fyrverkerierna. Det var så mysigt. Du gör mig till din lyckligaste tjejen i hela världen.

Alla har sina bråk och sina jobbiga dagar. Vi har gått igenom mycket men nu börjar det ta sig uppåt rejält. Jag är så glad över det. Vi ska kämpa tillsammans eller hur zemer? Det är du och jag. Två i en! Jag släpper dig aldrig.

te dua te dua te dua te dua te dua!


sommarlov snart

G? vem är du? var bor du? vad heter du? känner jag dig?



ni fattar inte hur tråkigt jag har. orkar inte blogga heller. det enda jag tänker på är min älskling. det enda jag gör är att sakna. snart är det sommarlov vilket betyder en sommar med mitt hjärta (hoppas jag). Om han inte jobbar så kommer jag få världens bästa sommar, världens mest oförglömliga sommar. längtar verkligen. vi kommer ha mysiga sommarmornar, varma, härliga dagar och underbara sommarkvällar tillsammans. tror att det kommer bli grymt!


jag och rose ♥

HAHA!

Gresa: om inte jag dör av skratt heter inte jag Selma HAHA. tack för dina ord, du gjorde min dag haha. ♥

jag har precis käkat, gör inget speciellt. fett tråkigt väder. finns ingenting att göra. jag är sugen på massor gott. CHOKLAD, sura godisar.. KAKOR! hm, röda veckan är påväg hahahahaha :( jag har inte städat mitt rum än, jag har inte bäddat sängen än. fan vad dålig jag är.



?

SVAR: ida, vem är du?

MÅNDAG

idag ska jag inte göra något speciellt. hörde att det skulle bli fint väder idag och när jag vaknade lös solen in genom persienerna men nu ser det bara tråkigt ut, ingen sol alls. ae, jag ska väl hoppa in i dushen och städa rummet lite tror jag. puss på er !


Kom inte och lek att ni känner mig..

SVAR:

Rövslickar jag min pojkvän?
Det kan du glömma. Innan gjorde jag faktiskt det, men inte längre. bara för att jag skriver gulliga texter om hur kär jag är, betyder det inte att jag rövslickar honom. Rövslickar menar jag att när DOM har gjort fel, är det jag som har förlåtit. När dom har fittat sig, är det jag som har sagt kom ut, vi hittar på något. När dom har bevisat att dom inte är intresserade för stunden för att dom träffat någon som är "bättre" har jag frågat och undrat vem dom egentligen är. Det är slut på sånt nu. Jag har varit en riktig vän mot alla. Har ni hört talas om den som alltid får kuken i sig av kompisgänget? Jag är den i mitt "gäng". Fuck alla för fan.

När folk hittar "bättre" personer, lämnar dom en. Det har jag märkt flera gånger under mitt liv, men jag har blundat, just pga att jag var så jävla beroende av mina vänner. Folk såg, dem sa åt mig att kasta vissa åt helvete men vad gjorde jag? skydda som vanligt. Kom inte och skriv en berättelse när du inte vet någonting.


Och om det skulle vara så att Kastriot lämnade mig så skulle jag ha min familj. Jag har fortfarande mina vänner? Jag menar bara att jag ser inte upp till dom på samma sätt länge och sen är det deras val om dom vill bryta kontakten eller inte. Jag har en vän som alltid stått mig nära, som aldrig har svikit. Jag vet var jag har henne och hon vet var hon har mig.


DONT TRUST ANYONE!

Älskling? Det är sant, det du sa. Inga vänner varar för alltid, men med dig kan jag vandra hela livet. Med dig kan jag få min egna familj, med dig kan jag få en framtid. Jag ska aldrig mer ta någon för givet, jag ska alltid köra mitt race. Jag ska aldrig lita på någon igen. Jag är glad att jag har dig älskling, jag är glad att du bryr dig. Jag är inte barn längre, jag har vaknat ur min stora rosa perfekta bubbla.. Ett tag tyckte jag att vännerna var allt, att vännerna var mitt liv. Men vad ska dom ge mig i framtiden? Missförstå mig inte, jag älskar mina vänner. Grejen är den att jag ger vad jag får och vad jag vill komma fram till är att jag inte är beroende av mina vänner längre, som jag var förr. If you dont like it, get out of my life. Enklare än så är det inte. Jag har kommit till en punkt i livet där jag har insett en hel del. Fuck att jag litar på någon igen. Jag rövslickar INGEN igen.

Vill du vara min vän, varsågod. Jag har alltid fått höra att jag är en bra vän som förstår, och som folk litar på. Men kom ihåg, jag finns inte hos dig för alltid.

Tack för mig, puss.



SVAR

Svar till malin: min tröja är ifrån H&M :)

Svar till evelina : jag tycker också att sidecut är riktigt snyggt. jag tvekar fortfarande, vet inte ännu men vi får se. tack förresten! hm.. det är så jävla jobbigt.. han kommer igen om en månad tror jag. perfekt till sommarlovet!!! pusspuss! :)

kom precis ut ifrån dushen. har inte så mycket att säga faktiskt. vi hörs imorgon bloggen.

God natt!

tack

jag är tacksam för alla kommentarer jag fått medan min pojkvän var här, ni är hur söta som helst.
och till dig som frågade om smilisar på bloggen. jag tror att jag gick in på designadinblogg.se och sen stod det om smilisar där någonstans och så följde jag bara instruktionerna :) hoppas det går bra för dig haha.


jag gör inte så mycket, sitter bara här och kollar runt lite på internet. är skit trött faktiskt. läggdags snart asså. buhu, ingen älskling som håller om mig på natten :( nae, måste sluta deppa.. vi ses snart igen ♥

här får ni en bild på mig innan jag åkte och mötte bebis.


hatar att vara utan dig

finns inga ord för hur jag känner just nu. vill bara hålla om min älskling igen.. han var hos mig i 13 dagar, vi hann inte göra så mycket men det spelar ingen roll, för att bara ha honom nära betyder allt för mig. jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden.. jag önskar att jag gick ner till resecentrum för att möta honom igen.

sitter i mitt rum just nu, det är hur tomt som helst. undrar hur jag ska kunna sova inatt. denna dagen har varit jobbig. hatar känslan av att se honom gå på bussen och inte komma tillbaka..

han ville stanna och jag ville med hela mitt hjärta att han skulle vara kvar. men biljetten var redan betald och det är självklart att han måste åka hem till sin familj.. fan också :(

har i alla fall precis ätit, åkte till klocket en sväng efter att jag lämnat älskling. nu sitter jag och smsar med honom. han är strax hemma.

jag saknar dig redan mitt hjärta!!


:(

älskling åker om en och en halv timme :( jag skriver ikväll..

jag älskar dig med hela mitt hjärta, jag kommer aldrig lämna dig!!!!!! ♥

DU ÄR MITT ALLT

nu ska jag möta älskling och åka till klocket :) puss på er !
(fuck det känns som att han bor här när jag skriver "nu ska jag möta älskling" :(


LÖRDAG

några av er tyckte att jag borde göra sidecut?! jag vill jätte gärna, men jag tror faktiskt att jag kommer ångra mig efter ett litet tag. jag älskar mitt hår och jag håller på och sparar ända ner till svanken, och om jag klipper det kommer allt förstöras :(

jag får se hur jag gör.. kanske, kanske inte.

nu gör jag inte så mycket, har precis ätit lite. älskling drog till navestad för att hjälpa simons pappa (?) med någonting i bilen och inte fan orkar jag sitta där som en liten mes och titta på haha.. hoppas han kommer hem snart, saknar honom redan. men är sur på honom :( han åkte dit istället för att umgås med mig.. jävla bebis :( men han är ändå söt, han har skickat sms två gånger redan haha
"saknar dig :(" & ":( jag älskar dig"


och mitt fittljud på datorn är helt väck.. kommer aldrig kunna lyssna på musik, titta på film eller något på datorn..

hade för tråkigt!

har precis fixat mig lite och ska strax hoppa på vagnen ner till stan med rose och möta älskling och resten. blir nog en lugn, skön dag bara. tråkigt att det regnar bara.. jaja, vi hörs nog imorgon :) puss puss!

kastriot <3 selma

tråk!!

bebis gick precis ut och fikade med simon, jag hade ingen lust att följa med. men nu tycker jag att det är hur tråkigt som helst utan mitt hjärta, borde följt med. hur kommer det kännas imorgon när han åker ifrån mig då? :( ännu värre.. önskar att han bodde här..

idag vet jag inte vad vi ska göra, det spöregnar ute..
här får ni två bilder på mig ifrån förra veckan:
jag har länge velat snagga mig på sidan.. borde jag? älskling säger att det skulle bli fint, men att jag skulle ångra mig sen.

...

älskling åker hem imorgon :( buuuhu....

FREDAG

idag är det fredag vilket betyder 2 nätter till med min älskling sen åker han hem :( ..

idag vaknade vi kvart i 1. vi har legat i sängen sen dess och sen så har vi varit inne lite på facebook bara. idag vet jag inte vad som händer, ska i alla fall prata ut lite med rosii senare. det behöver hon ♥ vi får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda.

jag vill mer än gärna att min älskling ska stanna kvar men han har en skola att sköta :( skit också!

trött

jag och älskling åkte till klocket förut, gick till willys och köpte nötter sen satte vi oss ute med alla och tog de bara lugnt, senare åkte vi hem och käkade och sen tillbaka dit. är lite ledsen över att mitt hjärta åker hem snart (söndag) :( vill inte.. men snart är det sommarlov och då har vi mer tid tillsammans hoppas jag.

jag är riktigt jävla trött men han tvingar mig att vara uppe haha :( just nu står han i dushen och mina ögon håller på att stängas..

jag är så glad över att jag har dig bebis.
du och jag för alltid.
jag släpper dig aldrig!




+ en till, ett hjärta där det står i love you, i :blush:
puss på min älskling. tack så mycket ♥ du är bäst i världen.

TORSDAG

jag och älskling däckade skit tidigt igår. vi tände ljus och bara låg i sängen, sen så somnade mitt hjärta och därefter somnade jag också. idag vaknade jag runt halv elva av att älskling sa att rose var ledsen och att vi måste åka upp till klocket, så nu står han i dushen och sen ska vi bara stoppa i oss något i magen och åka upp till rosii.

nu måste jag bädda sängen och gå ut och göra frukost. vi hörs senare :)


jag älskar dig

kom precis hem ifrån klocket, nu ska vi bara ta det lugnt. orkar inte skriva mer, pusspuss!

Kastriot ♥ Selma

 


ONSDAG

orkade inte gå till skolan idag, istället vaknade vi runt 10-11 och sen drog vi till vilbergen så att bebis fick träna. nu är vi hemma och gör inte så mycket, jag har dushat och strax ska bebis göra det. sen ska vi väl ut :) blir väl att träffa rose och de andra idag igen.

igår bjöd rose oss på hennes mammas goda pizza haha, och sen gjorde vi väl inte så mycket. var i klocket bara.

nae, nu ska jag dammsuga och bädda sängen. hörs!



denna nallen har älskling vunnit åt mig. plus två andra :) ♥

bilder

kassi och några slet av abdullas kläder HAHA



skrattattack haha



såhär ser det ut när vi tjafsar om något hahaha



dom bilderna får räcka så länge ;)

-

vi drog hem sent ifrån klocket igår. sen kollade vi på en skräckfilm som var skit dålig. imorse när vi vaknade och satte på datorn så funkade den inte. men det var tur att idioten som lagade min dator sist, lämnade kvar installations-cd'n så nu funkar datorn igen hähä. tack bebis <3

nu ska vi strax dra till vilbergen, bebis ska träna och sen blir det nog klocket och träffa rose och resten.

här får ni en bild så länge :)


är i klocket

haha jag fick en fråga om vad min pojkvän gör när jag är i skolan. han följer med mig eller umgås med andra i skolan medan jag är på lektion.

just nu sitter vi i klocket med några. vi har inte gjort så mycket idag. bara varit i klocket och sen drog jag, kastriot, rose och roses kille till mc och käka lite. vet inte vad som händer idag faktiskt, vi ska väl bara ta det lugnt med lite folk och sen blir det väl film och skola imorgon, om jag orkar. tror att jag har godkänt i engelska nu, och jag har bara engelska imorgon så jag vet inte om jag ska dit. får se. men vi hörs när vi hörs puss :)
just det, jag har telefon nu igen!
kastriot <3 selma

SÖNDAG

HEJ.
idag är det bara en vecka kvar :( sen åker bebis hem..
nu har vi precis dushat och snart ska vi röra oss mot halvars med rose och äta glass haha. riktigt fint väder faktiskt :) sen får vi se vad som händer, imorgon är det skola :(

tivoli

hej hej. idag har vi faktiskt inte gjort ett skit. bara varit hemma haha. min mobil är sönder, så ni vet. jag fixar en ny så fort jag kan! och bilder kommer upp när mitt hjärta har åkt hem OM jag har hittat en sony ericsson tills dess.

nu står bebis i dushen och jag har precis tagit på mig och fixat mig lite. vi ska möta upp rose och resten och åka till tivolit. mitt hjärta vann ytteligare en nalle till mig igår haha. han är för söt.

ni får stå ut med uppdateringen.. i en vecka till. hähä puss!

kastriot, för mig är du hela världen!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!