Min dag

hej hej :) åkte ner till stan och mötte rose och sara, jenni satt på spårvagnen med sin fästman, han skulle bjuda henne på middag. skit gulligt! - grattis ännu en gång gumman!

jag köpte i alla fall comviq kompis (BEHÖVLIGT) och sen lite saker till ansiktet, ska börja använda det redan idag så att min hud blir FREESH! sen köpte jag inget mer, valde att spara med tanke på att älskling kommer hit snart. han köpte biljett idag. längtar som bara den!

vi gick bara runt i affärerna, hittade ett par högmidjade shorts som jag skulle vilja ha. köper dom nog när bebis kommer! rose tog i alla fall spårvagnen hem, jag och sara tog pengar av pappa och gick och käkade på istanbul kebab, det satt fint kan jag lova! sen tog vi spårvagnen hem till henne en snabbis och sen hem till mig.

när vi väntade på spårvagnen satt det en man vid hållplatsen (han hade något fel). han hade en fet 3 telefon som han knappt kunde hantera, han pratade i den med någon och hade högtalare på HAHA. när han pratade i telefon sa han: jag blev ju rånad på 14 tusen, var ju lite lullig så jag kunde inte göra så mycket och jag har för mig att jag har gömt undan 50 tusen någonstans i lägenheten, har letat överallt men hittar dom inte. fattar inte hur jag kunde göra av med en kvarts miljon.. jag och sara tänkte "FUCK, VAD BOR HAN" HAHA..

sen hoppade vi i alla fall på spårvagnen hem till mig, lämnade de jag köpt och sen vidare till klocket en stund, träffade rose och amanda där. även en saknad adella och hennes söta kusin. sen vid halv 8 tog vi spårvagnen hem. vi skrattade hela hemvägen. "HI" betyder fitta på thailändska och vid varje hållplats kom vi på nya namn. SMHI "SARA METTOU HI"  sara mettou fitta. HAHAHA och vid hållplatsen folketspark sa vi "folketsHI" folketsfitta HAHAHA, låter inte speciellt kul när man skriver det, men vi skrattade så vi fick tårar. o när jag hoppade av spårvagnen så fortsatte hon att åka och det finns en frisör brevid mig och hon såg den antagligen "ONITAS FRISÖR" eller något. hon skickade sms " ONITAS HI HAHAHAHA" hahahaha.

slut på det roliga, ska försöka fixa ett nr åt brorsan nu. see ya!

ouups.. det vart ett långt inlägg.
PUSS

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!